2012. július 28., szombat

Az olimpiai megnyitó


Az előző bejegyzésemben azt írtam, "remélem nem történik semmi" ezen az olimpián... nos ezen szeretnék most egy kicsit pontosítani.
Gondolom érthető volt, hogy ezzel valamilyen "hamis zászlós" műveletre gondoltam, esetleg piszkos bombára, vírus eleresztésre, vagy az izraeli válogatott elrablására (mint 72-ben), amit aztán Irán-ra rá lehet kenni, hogy kitörhessen végre egy III. világháború, amit csak-csak nem sikerült még mindig beindítani valami oknál fogva...
Vagy akár egy Függetelenség Napja forgatókönyvű megrendezett UFO támadás sincs ugye kizárva, hogy mindenkinek tele legyen a gatyája, és gyorsan megszavazzon egy Mátrixos jellegű Zion bölcseiből álló világkormányt, ami majd megvéd minket a galád földönkívüliektől...
Higgyétek el, a techológiai feltételei abszolút megvannak egy színlelt UFO támadásnak, akár holografikus képekkel, akár kézzelfogható fémszerkezetekkel megvalósítva. Akik ismerik Ian R Crane és Rik Clay igen alapos és átfogó kutatását, azok minden bizonnyal NEM tartják ezt az egészet annyira elrugaszkodottnak... (Erről részletesebben talán majd egy másik alkalommal.)
Szóval őszintén remélem, hogy nem lesz semmi ilyesmi, DE!

Azt azért fontos lenne megérteni, hogy ha nem is történik "semmi extra" csak maga a meghírdetett program, akkor is nagyon sok minden történik ezen az olimpián, ami az Új Világrend kiépülésével kapcsolatos...

Kezdjük talán ott, hogy nem tudom, hogy ez így feltűnt-e, de Londonban jelenleg hadiállapot van! Ugyan nem lett így kimondva, de gyakorlatilag minden jellemzője megvan egy tisztességes hadiállapotnak. Nukleáris meghajtású anyahajók vannak a Temzén, 50,000 katona van a városban, légvédelmi elhárító rakétákat szereltek a lakóépületek tetejére, a minap pedig egy ultra modern szonikus fegyvert is bemutattak, külön ennek az olimpiának a tiszteletére jöttek elő vele. Egy fegyvert, ami nagyon erős irányított hangsugarat bocsát ki, és harcképtelenné (plusz maradandóan süketté) teszi az áldozatot, akire ráirányítják....


 

Itt jegyezném meg azt is, hogy az egyik lakó tiltakozását fejezte ki, amikor a postaládájában egy olyan szórólapot talált, hogy "az ön háza tetején légvédelmi rakéta-elhárító központot létesítettünk", mondván, hogy ő egy olyan házban vásárolt lakást, aminek a profiljában eddig nem szerepelt, hogy légvédelmi bázisként funkcionál, és ezt szerette volna, ha így is maradna. Ezzel kapcsolatban pedig felkereste a sajtót, és panaszkodott egy kicsit. Erre mi történik? Fickót hatóságilag kilakoltatták! Nem vicc!
Tehát egy olyan szituáció van most Lodonban, amikor a jogaidat felfüggesztették. Nincsenek. Egyszerűen azt tesznek a házadra, amit akarnak, és ha sokat pampogsz, örülj, ha nem mész koncenrácis táborba.
Nem tudom, hogy Kínában meg lehet-e ilyet csinálni, de Angliában jelenleg igen!


Egyébként pedig minek ez a sok fegyver? Érti ezt valaki? Mert én nem igazán. (Legalábbis abban a kontextusban nem, ahogy értenem kellene.)
Tessék már nekem elmondani, hogy hogyan véd meg a szonikus fegyver vagy az anyahajó egy valamilyen Bin Laden reinkarnációtól, aki fel akarja  robbantani magát a tömegben.
Süketen talán nem tudja felrobbantani magát? Vagy az anyahajóról fogják őt kilőni? Vagy arra számítanak, hogy Bin Laden utódai tankokkal és bombázó gépekkel jönnek az ártatlan emberek leölésére?
A szonikus fegyver pedig kimondottan oszlató fegyver, nem is ilyen célra való, hanem lázongók ellen lehet csak ilyesmit bevetni...
No de biztos csak én vagyok képzetlen ezen a téren, majd a tévében valamelyik "biztonságpolitikai szakértő" biztos elmondja majd nekünk, hogy hogy kell gondolkodni erről az egész kérdésről.

De nekem az egészből sokkal inkább az jön le, mintha vagy egy konkrét háborúra készülnének, vagy csak szoktatni akarnák a népet a háborús állapothoz.

Kettő: A kamerák száma Lodonban eddig is rekord magas volt, de most az olimpiára még ennél is több kamera lett felszerelve! A cuki kis Wen-lock és Man-devil figurák a szerkesztők szerint persze nem Lucifer szimbólumok (ó nem!), ők azt mondják, hogy a mindent látó kamerarendszert jelképezik Lodonban.
Nos a kettő, speciel az én szememben, teljesen ugyanaz, az egyik az absztrakt, a másik az implementáció, úgyhogy igazából egy percig nem kívánok vitatkozi a kabalafigura tervezőivel. Ezt a kérdést zárhatjuk is.

Szóval már önmagában az, ha sikerül az emberekre rászoktatniuk, hogy minden pillanatban 9 kameraállásból figyelik őket, már ez önmagában "nyereségessé teszi" nekik az egész fesztivált!
Haladunk ugye, szépen lépésről lépésre, egy Big Brother állapot felé, és persze senki nem tiltakozik, mert ugye Olimpia van, és tessék már megvédeni minket a gonosz terroristáktól.
Aztán fogadok, hogy mikor vége az olimpiának, senki nem fogja leszerelni azokat a kamerákat, maradnak szépen ott London utcáin, és a drága Man-devil majd figyelhet velük téged az életed hátra levő részében (ami egyébként terveik szerint, nem lesz túl hosszú).

Három: Az épületekről és a szimbólumokról már esett szó a videókban, amiket feltöltöttem, de tegnap véletlenül épp néztem a megnyitót, és hát az is elég erősre sikeredett szibolizmus terén. Kezdem azt érezni, hogy ezek célja már nem az, hogy egymással kommunikáljanak (ahhoz ez már túl sok), hanem így próbálják beírni a globális tudatba, pontosabban a globális tudatalattiba magát a forgatkönyvet, hogy ezáltal az könnyeben megvalósulhasson.

Aki nem látta, annak most néhány mondatban összefoglalnám a forgatkönyvet, amit Danny Boyle, a Trainspotting című zseniális drogos kultfilm rendezője hozott össze cirka 42 millió dollárból, főleg önkéntesek közreműködésével.

Az Első, kezdő szín címe: "Anglia bájos, zöld földje". Csak nem egy direkt referencia a William Blake versre?
És tényleg, a rendező berendezte az olimpiai csarnokban a "bájos zöld földet".
Még bárányok is voltak, hozzá pásztorok meg kis házacskák, a kórus pedig elénekelte a Jeruzsálem című dalt.
Na most kérem, ha bárki azt állítja, hogy a London logónak köze van az Új Jeruzsálemhez, az persze hivatalosan vagy antiszemita vagy teljesen őrült!

Snitt. Második szín. A rendező azt a címet adta neki: "Pandemónium, a pokol fővárosa".
A szereplők felszedték a füvet, és átalakították Londont egy sötét, tüzes hellyé.
Itt azért kérem még nekem is eléggé leesett az állam. Mármint, hogy ilyen direktbe lehet most már ezeket...
hogy eléneklik az Új Jeruzsálem-et, aztán rögtön a bájos zöld terepasztal átalkul a pokol fővárosává.
A kommentátor még el is mondja hozzá, hogy egy történetet akartak nekünk bemutatni. (A közönség persze úgy van tájékoztatva, hogy ez a történet az ipari forradalom története, de már beszéltünk róla, hogy mindig lesz egy "profán" magyarázat, amivel el lehet hessegetni a "vészmadárkodókat".)

Jó lett volna egyébként megosztani veletek egyes részleteket, mert Gundel Takácsék narratívái  elég ütősere sikerültek. Ezen a ponton például megbeszélik egymással, hogy milyen zseniális ez a rendező, hogy milyen különleges, művészi látásmódja van, hogy Pandemóniumnak látja Londont... a pokol fővárosának...
De sajnos egy képkockát annyit se engednek feltölteni az eseményről a videomegosztókra. Azonnal törölnek minden videót, ami bármit is tartalmaz a megnyitóból. (A data.hu-ra azért feltöltöttük, ha valaki letöltené.)

Folyt... Közvetlenül a Pandemonium után, az angol királynő akciófilmbe illő jelenet kíséretében berepült a stadionba egy helikopteren, méghozzá maga Mr. Bond, a 007-es ügynök kíséretében!
(Megjegyezném Alister Crowley és Ian Flemming is az angol királynő kémei voltak a való életben. Az MI5, a brit titkoszolgálat mindig is szerves része volt a sátánista apparátusnak. Ők ténylegesen a királynőt szolgálják, személyesen. Úgy döntöttek, inkább nem titkolják a tényt, hanem csinálnak belőle egy nagy show-t, amire lehet ünnepelni.)

Ezután egy különítmény ünnepélyesen behozta a brit lobogót...
Apropó, említettem már, hogy a brit zászló két zászlóból van öszerakva. a kék alapra rá van téve először is egy piros X, majd arra a templomosok fehér alapon piros keresztet formáló zászlója?
Hogy mit keres a templomosok zászlója az angol zászlóban (pontosabban annak a tetején) azt az alábbi képre kattintva megtudhatod (most raktam fel ezt a kisfilmet).

Ami a töri könyvedből kimaradt (klikk a képre)

De még nincs vége a show-nak! Ne tessék kicsatolni az öveket, mert csak most jön a java...
Ezek után, tehát miután a királynő leült és a zászlót is ünnepélyesen behozták, a "Káosz" nevű gyermekkórus elénekelt egy dalocskát. Nyilván teljesen véletlen a névválasztás, úgyhogy tekerjünk is tovább.

A következő szín egy gyermekkórházat ábrázol, sok beteg gyerekkel.
Kicsit alukáltak, aztán éjjel mindenféle démoni lények kezdtek berepülni hozzájuk. Úgy hívták őket, az "elkapók". Eléggé csúnya pofázmányuk volt, nyilván ijesztőre akarták megcsinálni őket.

Na most, eközben, ahogy az "elkapók" próbálták összefogdosni a gyerekeket, a növérkék ilyen rángatózós robot-táncot jártak. Enyhe kis utalás a robotosított emberekre??
Tehát végeredményben mit sugall a rendező: a gondozók már totál robotok, a gyerekeket pedig most akarják begyűjteni a démonok... aranyos nem?

No de percig se tessék aggódni a gyerekek sorsa miatt, mert hamar jött a megmentő sereg!
Méghozzá egy nagy csapat Mary Poppins képében, akik berepültek jobbról fekete esernyőikkel (!!), hogy megmentsék a gyerekeket...

Nem tudom kell-e részletezni, de azt hiszem a forgatókönyv teljesen magáért beszél. Csak folyamatában kell nézni a színeket, nem külön-külön, és minden világos lesz. Káosz kórus, démonok jönnek a gyerekekért, majd a megmentők a fekete esernyőkkel.

Aztán betetőzésként, amikor megérkeztek a megmentők és elzavarták a démonokat, az olimpiai stadion közepén egy hatalmas démonikus óriás csecsemő bébi született meg.
Bumm. Kész. Bingo!

Egy kicsit úgy érzem, hogy a Projekt munkájára lassan nincsen többé szükség.
Hiszen már olyan részletesen van bemutatva minden, hogy nem sok mindent tudok hozzáfűzni a dologhoz.
Az Üzenet című filmben pontosan ezt az üzenetet láthattátok egy Vodafone reklámba gyúrva, csak épp más szereplőkkel.

Tulajdonképpen ez lett volna a színjáték katarzisa.
Utána még volt egy kis show, egy kis fiatalok szoktatása a facebook-ozós, "megosztós" élethez. Rászoktatás a "Nagy Testvér rendszerre" egy ilyen kis romantikus történet keretében, ahol a lány a londoni metrón elveszíti a mobiltelefonját, és egy fiú őt keresi az éjszakában, hogy aztán szerelmesen egymás karjaiba borulhassanak és a lány átírhassa a facebook profilját "független"-ről "kapcsolatban álló"-ra, mert ugye kedves fiatalok, fontos, hogy mindent meg kell osztani magatokról, azt is hogy mit ettetek reggelire!
Így tudtok csak sok-sok időt és energiát megspórolni a jóságos Bond bácsi-éknak és a királynőnek a fáradságos adatgyűjtésben.

Itt is volt egyébként minden, ami csak egy szabadkőműves szem szájnak ingere, sakktáblamintás ruhájú táncosok, lefelé fordított pentagrammába rendeződő tánckar, és miden ami csak kell...

Aztán végül behozták a lángot, ugye, meghozták a fényt az emberiségnek. Begyújtották az üstöt...

És mint azt többen, nagyon helyesen észrevételeztétek, ezt az idén még meg is spékelték azzal, hogy egy csapat fiatallal hozatták be a tüzet, akik piramis formációba rendeződve rohangáltak vele körbe a stadionban. A fény hordozójával a piramis csúcsában, természetesen.

Plusz, a hab a tortán, hogy az üst most sok kis lángból állt össze eggyé, és a végén felülről nézve ráadásul egy szemet formált.
No de elég is ebből. Szerintem a szimbólumok egynegyede is bőven elég kellene legyen, hogy bárkit meggyőzzön róla, hogy mi volt az esemény mondanivalója...


Legvégül pedig, jöhetett a zászlós felvonulás, ahol ugye minden ország beköszön a királynő előtt.


Ennek is elég komoly szimbolikus szerepe van, ha nem hiszitek nézzetek utána, 1908-ban még diplomáciai incidens is lett abból, hogy az amerikai csapat nem volt hajlandó megbiccenteni a zászlójukat az angol király előtt. (ld videó lent) Szóval ez is szimbólikus, hogy ki uralkodik ki felett. Nem véletlen, hogy az aktuális amerikai elnöknek is mindig meg kell hajolnia a királynő előtt, amikor Londonban jár...




Szóval ez volt a megnyitó. Tömény szimbolika az új világrend kiépüléséről, miközben ezzel párhuzamosan a megvalósítás is rohamos tempóban halad London utcáin. Csak az a kár, hogy sokan még mindig azt hiszik erre az egészre, hogy ez valamiféle "szórakoztatás".
Pedig higgyétek el nekem, hogy ez az egész, ha sikeresen kiépül, egyáltalán nem lesz szórakoztató! És nem csak nekem, de neked sem!

*   *   *


277 megjegyzés:

  1. Lényeget kifelejtetted, hej dzsú, most ne hibázz, az ősi himnuszuk, vagy neked nincs meg?

    VálaszTörlés
  2. és nem szabad megfeledkeznünk a felcsendülő Sex Pistols "Anarchy in the UK" c. slágerről sem (aki nem ismerné a kezdő sort: "I am an anti-Christ").

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. New Order is volt (a Blue monday c. számuk)

      Törlés
    2. és még ez a szám is hallható volt, mint az angol pop eklatáns képviselője:

      http://www.youtube.com/watch?v=6_PAHbqq-o4

      Törlés
    3. A Firestarter volt, nem a Breathe

      Törlés
    4. valóban...

      de nem mindegy?

      :)

      Törlés
    5. Már mér lenne mindegy?

      Törlés
  3. ...szerintem is közeledünk a végkifejlethez. Még az is lehet, hogy ez a sok célzás, hogy valami lesz az olimpián, az összes utalás, csupán arra volt jó, hogy ezáltal legyen lehetőségük kiépiteni egy "védelmet", legyen okuk több kamerát felszerelni, 18ezer katonát behozni, II. világháborús fegyvereket idecibálni, természetesen a mi védelmünk érdekében, hiszen terrorveszély van...

    VálaszTörlés
  4. Úgy értem, hogy ez csak a színdarab, de nemsokára éles lesz, mindaz amit látunk. Szerintem Olimpián nem történik semmi különös egyébként, ez csak egy "próba".

    VálaszTörlés
  5. Ami nekem még furcsa volt, hogy a királynő nagyon morcos volt.. mintha valaminek nem örült volna. Hisz azért ilyen eseményen csak mosolyogni kéne neki elvileg...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, valóban, már jópár vicc is született ezzel kapcsolatban. Van aki szerint már szenilis a néni, bár én ezt nem hinném. Tényleg furcsa volt hogy minden elöljáró feltette a díszvigyort ő meg ott duzzogott.
      G.E.

      Törlés
    2. Szerintem szimplán be volt tojva, hogy esetleg vele együtt robbantják fel a kócerájt!!
      Nem tréfálok, a Rothschild klán állítólag szeretné tőle átvenni a legfelső hatalmat. Úgyhogy belső harcok is vannak.

      Törlés
    3. Az IRA-t se lehet sose leírni. Emlékezzetek, Önnek mindig szerencséje kell legyen, nekünk csak egyszer. Persze a belső harc kicsit veszélyesebb lehet rá nézve, ugye Titanic, Kennedy, Kachinsky, akárki.

      Törlés
  6. Miután feltekerték a "gyepet" a "padló" döbbenetes egyezőséget mutatott a WTC romjaival gerendák egymás hegyén-hátán keresztbe kasul. Nem volt egyetlen képkocka sem ami ne tartalmazott volna oltást. Jó öreg karlengetés sem maradhatott el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. náci karlendítés volt, ugye?

      Törlés
    2. A németek bejövetelénél ti is láttátok az ürgét a lelátón? Náci karlengetés? :) WTF nem nyelni sem tudtam.

      Törlés
  7. Gyakorlatilag volt minden mint a bucsúba. Teljes kelléktár. Aki tud olyat mondani ami kimaradt annak fizetek egy sört.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A levetített kisfilmen nem volt szerintem 1szem szimbolizmus. ^.^

      Törlés
    2. Benny Hill
      Ő ki maradt a történelmi felsorolásból

      Törlés
  8. A napkoronghoz való imádkozást kihagytad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Felkelő napkorong amit keresztény imának harangoztak be és törzsi táncként fejezték be.

      Törlés
  9. Hali

    Hát nagyon durva amit csináltok ! Egy ideje figyelem a blogot és elképesztő ami folyik a világban. Most a megnyitót kivételesen vártam, már csak a ti előrejelzésetek miatt is és egyszerűen leesett az állam a rengeteg szimbólumtól amit már eddig nem egyszer láthattam videóitokban. Még édesanyám is, aki mindig is úgy gondolta, hogy túl sokat foglalkozom az összeesküvéselméletekkel csak ült és leesett az álla, még ő is azt mondta, hogy mostmár elhiszi mindazt amit tőletek megtudtam és elmondtam nektek.

    Egy szimbólum nem lett megemlítve, ezen jót nevettem. A pentagram mellett közvetlenűl emberekből kirakva az euro jel, és az mivé alaukt át? A béke jelévé, ami eléggé vicces azt tekintve, hogy az euro semmiféle békét nem hozott mint inkább nyomorúságot és töménytelen adósságot egész európának... (Vajon Anglia miért is nem lép be az euro övezetbe? :)

    Szóval ne gondoljátok, hogy értelmetlen a blogotok, higyjétek el sokakhoz eljut az üzenet. Én legalább is az ismerősi körömben folyamatosan próbálom szépen lassan adagolni a dolgokat, és aki esetleg meghallja amit mondok és elkezd érdeklődni ideirányítom. Finoman ugyan és cseppekben adagolom az igazságot, hiszen a sötétben lévőket nem szabad rögtön kilökni a fényre mert megvakulnak, ha nincsenek rá felkészülve. De ugye a fény azért erősebb, mert egy gyertya fénye egy sötét terem minden zugába eljut, de a sötétség soha nem lesz képes áthatolni a fény magján!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a békejel ráadásul germán halálrúna, meg a mi életfánk fejjel lefelé, khm, mint az közismert... közismert? jöjjön közelebb, safranek

      Törlés
    2. pontosan; nem rég forgatták kylie minouge klipjét a timebomb c. számához, Londonban; nagy 'peace' jel van a csaj hátán, és arról énekel, hogy nincs már sok időnk hátra, táncoljunk egy utolsót és szarjuk le, hogy mindjárt bomba robban Londonban...

      Törlés
    3. Az én édesanyám totális marhaságnak tartja az egészet :( Ott volt a szeme előtt minden, enyhén próbáltam utalni is a dolgokra de mind hiába. Mondom hogy mit jelképez a láng, prométeusz, fényhozó, lucifer stb, erre kiderül hogy a "story"-t tudja de nem tulajdonít neki nagy fontosságot. Már nem is nagyon merek semmit mondani mert mar így is azt hiszi nem vagyok normális "Nem kell mindent elhinni ami az interneten van". Mondom neki hogy könyvekben utána lehet nézni. "Ne hagyd magad befolyásolni." Szóval én így állok *sóhaj*
      G.E.

      Törlés
    4. @sanye: "a békejel ráadásul germán halálrúna..."

      Hol voltak még germánok akkor amikor ez már rég a ROVÁSÍRÁS "Zs" (azaz az utolsó) betűje volt? (-> átvették...)

      Egyébként az analógia hasonló mint a pentagramnál. Felfelé állva a "ZS" a megnyilvánulatlan, Isteni (SZ) energiáikat befogadó ember, s ahogy írod az éLeT-fa ami ezt "becsatornázza" a világunkba. Ég és föld.

      Lefelé fordítva az alvilág és föld kapcsolata, a halál... S érdekes hogy ezt a jelet innen 9 fényévre is használják a Szíriusz naprendszerében, ugyancsak egy betűírásnál ahol ez a "Y".

      http://www.google.hu/images?q=rovásírás
      http://nerya.org/wp-content/galeria/kepek/rovas12Zs.jpg
      http://univerzumiskola.hu/sirius_elemei/image019.gif

      Törlés
    5. Köszönöm a bíztatást. Reménykedek továbbra is.
      G.E.

      Törlés
  10. Le lehet úgy szerintetek írni a 2012 számot, hogy a karaktereket átrendezve és elforgatva ne kapjuk meg a zion szót?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lehet más számokkal leírni a ZiON szót?

      Törlés
    2. 2021
      2102
      2120
      2201
      2210

      Törlés
    3. Csakhogy ebben a mostani logóban nem 1-es van hanem i betű. Tessék rendesen kinyitni a szemet. Ja és nem kell átrendezni, aki azt az átrendezős animációt készítette az azt volt hivatott bemutatni, hogy micsoda bonyolult módon kell átrendezni, átforgatni a "számokat" mire egyesek képesek belelátni a ZiON szót. Semmit nem kell csinálni vele. Rá kell nézni úgy ahogy van és kész.
      Apropó, sem 2021-ben, 2201-ben, 2102-ben és 2210-ben nem lesz Olimpia. Azt a 2120-as logót meg majd együtt kielemezzük.

      Törlés
    4. jó jó, a pötty tényleg érdekes :D

      Törlés
    5. Le lehet írni a ZION trükkösen is!

      A "2012" arab szám például TÜKRÖZVE ugyanazt adja mint az Olimpiai logó jobbról-balra olvasva:

      http://kepfeltoltes.hu/120125/img3_2012_zion_noiz_london_illuminati_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

      http://kepfeltoltes.hu/120704/img_szusz_5-1-elem-rendszer_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

      De a "W" és "M" jel is (W-enlock és M-andeville, a két olimpiai kabalaállat fején a piramisban) "egyberóva" kiadja a "ZION"-t és EGYBEN a 2012 évszámot RÓMAI számokkal. Bizonyára véletlen...?! 8)

      Meg ez is:
      http://kepfeltoltes.hu/120704/img_szusz_5-1-elem-rendszer_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

      Törlés
    6. Chaser: Igen ez valóban elgondolkodtató, bár a logó tervezés egy külön műfaj és akár belefér ez is az alkotói szabadságba.

      De itt nem erről van szó láthatólag. Az "i"-t azért hangsúlyozzák ily módon - és nem csak egy sima nagy "I" szerepel benne - mert ezzel KIEMELIK a többi közül és így ÜZENET ÉRTÉKŰVÉ válik (egy újabb információs réteg).

      MI5 - a Brit titkosszolgálat korábbi piramisos címere a csúcsán az I=Szemmel (amiben ott a 2012 kódolva kétszer is!), de a MAI is tartalmazza ugyanezeket már picit rafináltabban:

      http://www.google.hu/images?q=mi5

      i -> "I"=áj-én=EYE - "All Seeing Eye - A mindent látó szem" = a 9. betű (MIÉRT a 9.? Ennek a 9-es szimmetriának rendkívül fontos szerepe van a világ működése szempontjából... Schumann-rezonancia: 7.83Hz -> 87x9=783, 576x9=5184 év -> 1 maja korszak, PI, Nap-Föld - Föld-Hold arányok ...) I=1=ONE=VAN azaz angolul "IS"... a dollár jele... IS-TEN... ... de maga az Isteni arányra, az aranymetszésre, a 2012-re, a gondosan időzített 911-es WTC merényletre is van benne egy "réteg", de még arra a 10 Forrásra/Teremtőre is amiből a teljes Világ-Egy-etem/Mind-Én-ség felépül. Az "anyagi" világ, a felsőbb szférák... Egy rendkívül KOMPAKT szimbólum.

      ...s érdekes módon tudatosan vagy sem, erre az analógiás láncra fűződik fel az MTVA új arculata is.

      A lap alján írtam erről pár gondolatot a másik fórumon: http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/07/mignem-anglia-zold-foldjen-jeruzsalem.html

      ...

      A "2012" -> "5015" -> ZION, vagy az M/W egybetolva = ZION, 2012, római számok: 2012... úgylátom nem okozott különösebb meglepetést. :)

      Azt nem tudom írtam e itt (?), hogy a WENLOCK ÉS MANDEVILLE nevéből a római számok (L,C,M,D,V,I,L,L = 1756 -> muszlim naptár ->) szintén a 11.6-9-es dátumot és az ILLUMINATI jól ismert 1776-át adja... Bizonyára ez is csak "véletlen" lehet.

      Szintén az előbbi linken középtájon.

      Törlés
  11. Hát ha normális számokat írsz vagy csak legalább kettesre hajazó mintájúra tervezed meg őket, akkor gyakorlatilag ki se lehet olvasni belőle a ciont. nem hogy bele.


    szerintem.

    éjjen a pirula!

    NAMASTE

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 2012 --->>
      2102 --->>
      ZION
      (ha az utolsó kettest elforgatod 90 fokkal jobbra)

      Törlés
  12. Mása Spechtusch2012. július 28. 23:24

    Csak egy szó.
    Régen amikor az egyes országok sportólói bevonultak, akkor mindenki a saját rá jellemző zenére jött be. Sokan főleg afrikai országok a saját táncukkal is, ez nagyon látványos volt, főleg afrikaiaknál ugye. Ez volt a régi Olimpiák egyik, ha nem a leglátványosabb része és mindenki ezt várta a legjobban. Világfelzúdulást váltott ki amikor öszevontak 3-4-5 országot és úgynevezett régiózenét találtak ki nekik, amivel persze senki semmit nem tudott kezdeni.
    Aztán meg most mi van? Egy sikamikára "befostak" mindenkit, még csoda hogy nem egyenruhában kellett az összesnek bejönni de majd lesz olyan is, hiszen gyakorlailag 98%-uk ugye... Na megint a saját szavaikat idéztem, ezért asszem törlik ezt is.

    VálaszTörlés
  13. Királynő tekintete nekem is feltűnt, valami volt vele, mert egyszer sem mosolygott és az a beszéd is nagyon sok volt 1 mondat ami 2-3 szóból állt most meg nem mondom mi volt. Zászlóvonulásnál azt bírtam, hogy elment az idő és már siettették őket xd

    VálaszTörlés
  14. Békesség!!!
    Ezek szerint (visszakanyarodván a szimbólumokhoz) a kiemelkedő gyárkéményen a körző/szögmérő elkerülte a figyelmet?

    VálaszTörlés
  15. A megnyitó felvételről: http://www.hirado.hu/Olimpia/Videok/2012/07/28/04/London_2012__Megnyito.aspx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azt írja ki, hogy karbantartás alatt....
      persze! pont most

      Törlés
    2. data.hu-ra feltettük, akit érdekel (Letöltések alatt, jobb oldalt)

      Törlés
  16. hm.... nem nyillik meg,csak egy üres fehér téglalap .. esetleg törölték? nehogy a P.P. lenyúlja? :D
    jah várj... ugylátom semmitsem akar megnyitni azon az oldalon...passz, mindenesetre ha valaki megtudja nyitni, rippelje le gyorsan amig fentvan:)

    VálaszTörlés
  17. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  18. http://9gag.com/gag/4888230 Érdekes :)

    VálaszTörlés
  19. ZION=SION=NOIS-E

    VálaszTörlés
  20. Én nem a magyaron néztem, hanem az Eurosporton, ott is magyar kommenttel. Ezt csak azért írom, mert nem tudom, Gundel-Takácsék miket fűztek hozzá az M1-en és mit mutatott ott a tévé.
    Viszont amit én láttam, abból kihagyott még egy fontos részt ez az összefoglaló írás.
    Az olimpiai láng végső helyére kerülése azért nem volt egyszerű, és szimbólumoktól mentes sem. Idén nem nagy nevű sportolók, hanem fiatal, még ismeretlen tehetségek (új emberek) gyújtották meg a staféta-fáklyáról a nagy lángot. Előtte szokás szerint körbefutják vele a stadiont, ezt most úgy tették, hogy piramis alakba voltak rendeződve, és a láng mindig a piramis hegyén futónál volt. Aztán amikor meggyújtották a sok kis amforában a lángokat, és az összeállt egy naggyá, a kamera alulról mutatta a lángot a sok amforatartó-rúd meg sugárszerűen szétterült a képernyőn. Ezt a képet hosszan mutatták, olyan volt, mint egy hatalmas izzó szem, egy lángoló pupillával a közepén. Már-már hipnotikus volt, éjjel 2-kor, nagyon álmosan meredni rá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez tényleg igaz, én is felfigyeltem rá, nagy lángoló szem alakult ki sok kis láng egyesüléséből. Ennyi szimbolumot egy helyen nem gyakran lehet látni, valószínű hogy szoktatás céljából IS történt mindez így.

      Amúgy senkinek nem tűnt fel hogy másnapra a yutubról az olimpiáról készült videók nagyrészét az olimpiai szövetség eltávolította?
      G.E.

      Törlés
    2. Köszönöm a fontos észrevételt, bekerült a cikkbe.

      Törlés
  21. Igen én is ezt láttam egy külföldi összefoglalón és földbe gyökeredzett a lábam. A kamera felül- és oldalnézetből mutatta és egy tökéletes szemet formált ki. Még arra is ügyeltek, hogy a lángokat körbeálló embertömeg "második gyűrűsora" ovális alakú legyen. Azt hiszem ez a ceremónia legvégén lehetett (mikor Paul McCarteny fellépett). Ez a lényeges momentum kimaradt az amúgy nagyon jó beszámolóból, pedig náluk ez tette fel a pontot az i-re.

    VálaszTörlés
  22. konganak a lelátók az ürességtől az olümpián szerintem ez tiszta gáz:(( ébredezünk!

    VálaszTörlés
  23. Tudjátok az az érdekes, hogy mindenki ugyanazt látta és ugyanaz a kép áll össze, erre mondhatják ŐK, hogy na persze évek óta ezt sulykolják egymásba mindenhol.
    No ezzel csak egy a bökkenő, látta a megnyitó előtt a műsortervet valaki valaha?
    Kell is bárkinek sulykolni, hogy mi lesz a záróünnepségen?
    Vagy a következő reklámban, zenei klippben vagy csak simán egy honlap fejlécében.
    Apropó, tud valaki egyetlen képkockát mutatni a megnyitóról ahol bármilyen formában kereszt volt látható?
    Mármint a történet részeként.

    VálaszTörlés
  24. Nagyon jó írás.Hadd gratuláljak.
    Pár észrevételt hadd tegyek én is.A megnyitó egy rövid kis filmmel kezdődött,amely bejárta a Temzét nevezetességeit bemutatva.Mikor ezen a gyorsított légi felvételen a Big Ben-t mutatták ketyegést lehetett hallani.Mintha,bomba lenne elrejtve benne.
    A másik,általam fontosnak vélt észrevétel: pontban éjfélkor Haiti országát mutatták,amint bevonul.A kommentátor természetesen nem hagyta ki a legfontosabb eseményt Haiti életéből,ami ugyebár a borzalmas 2010-es földrengés.Erről is rengetegen gondolják azt, h nem volt természetes katasztrófának nevezhető.A megnyitóról meg azt ígérték páran h éjfélkor történhet valami fontos dolog.Nos,a cselekmények úgy tűnik még nem történtek,de én vélek látni némi váteszt ezekben a mozgó képekben,hiszen földrengés-sorozatok indukálásáról beszéltek jó pár külföldi blogon.
    Sajnos én sem látom a szórakoztatást ezek mögött.Tényleg nem igen lehet semmi pozitívat gondolni a közeljövő eseményeiről,meg ami azután jön.
    Gratulálok még egyszer az íráshoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi biztató nincs valóban, csak akkor h hisszük h a Biblia igaz. Az Új világrend a Jelenések könyvében benne van, és ha meg is fog valósulni-amit szeretnének-akkor sem kell félni,mert akkor az is meg fog valósulni h Jézus Krisztus el fog jönni azokért akik benne hisznek.

      Törlés
  25. Nem hittem hogy bármi is fog történni az ünnep alatt, hiszen azért mégis ott vannak a világ vezetői, nomeg egy támadás az minden nemzetet érintett volna, ami inkább összefogást eredményezne mint 3. világháborút.

    Ez az egész sokkal inkább szólt a sátán ünnepléséről, önmaguk dicsőségének fitogtatásáról, és a terveikkel való hencegésről.

    Az is érdekes volt, amikor a biciklisek angyalháton begurultak a csarnokba. Bár mi úgy számoltuk, hogy csak 66 angyal volt, holott 77 lázadt fel, dehát ez is lehet szimbólikus jel, 6+6 = 12. Dehát ugye ne lássunk mindenhova "démonokat" :D

    VálaszTörlés
  26. Nem tudom, lehet hogy csak az én agyrémem, de csak nekem jutott eszembe, hogy esetleg valamilyen szakrális helyet csináltak a helyszínből? Ugye sok ott az ember, a sok embernek meg sok energiája van, ami sok mindenre használható okkult körökben (lásd ceremoniális mágia). Persze lehet hogy rosszul gondolom...

    VálaszTörlés
  27. 2012 Olympic Medal Illuminati Occult Symbolism
    http://www.youtube.com/watch?v=dt49c1XJHJo

    Egybevág a 2. videóval (Rick Clay):

    Olimpia 2012 - Londonban vagy a televiZION?
    http://pirospirula.blogspot.hu/2012/07/olimpia-2012-londonban-vagy-televizion_23.html

    VálaszTörlés
  28. http://torrentz.eu/search?f=london+2012+opening+ceremony
    Itt van néhány találat teljes megnyitóra, ha érdekel valakit. Én az elsőt töltöm és az egész gyors.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sztem vírus, mert EXE-t töltet le veled...

      Törlés
    2. hmn...nekem hiba nélkül lejött és azóta se fertőzött le

      Törlés
  29. http://www.parameter.sk/sites/default/files/photos/promoted/london_olympics-57d3585f82cd495389e3b2a02f8fb92b.jpeg

    Elég érdekes ez az érem is...

    VálaszTörlés
  30. A sátán biztos boldog,hogy ilyen "szép" ünnepséget szerveztek a tiszteletére!

    VálaszTörlés
  31. Meglesz a teljes felvétel kitűnő minőségben!

    VálaszTörlés
  32. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  33. Az ncore nevű oldalon fent van a megnyitó,gyönyörű minőségben.Nem tudja véletlenül valaki hol lehetne megvenni az illuminati kártyajátékot Magyarországon?Amúgy belegondoltatok abba,hogy az illuinati vezeti meg a Földet,de amiben ők hisznek az vezeti meg őket a legjobban?

    VálaszTörlés
  34. Hmmm.. megfogadtam magamban, hogy nem nézem meg ezt a kábítást, de Pirula összefoglalója és az itteni kommentek meggyőztek, hogy mégis csekkoljak bele, érdemes lesz..
    Érdekes, Youtubon nincs fenn egy normális verzió sem! Úgy kellett leszednem Piratebayről.. harr!

    Nem bántam meg. Még Pistols is volt benne, beszarás.. Akkor már mér nem a God save the queen-nel ("she ain't no human being")?
    Csak azok a tarajos ugrándozó pöcsök nem stimmeltek, mert pont, hogy a S.P. nem arról szólt. Az már a punk stílus uniformizálódása.
    Pont ma néztem újra a Great R'n'R Swindle-t. Pistols fanoknak kötelező! A banda skót menedzserének szemszögéből mutatja be az akkori történéseket, akinek a mottója mellesleg: "Cash from chaos" :)

    Visszatérve a majomparádéra: látszott az öregasszony arcán az undor, hogy ennyi ideig egy levegőt kell szívnia a pórnéppel.

    A legemlékezetesebb felvonás meg számomra az, mikor a gyerekek aludtak azokban a világító takarókban. Ez szerintem a mátrixbéli alvásra és a megvilágosodásra akart utalni. Aztán jönnek az álmukban azek a fekete nindzsa-szörny akármik meg a nagydarab mumusok, akik ijesztgetik őket, de sosem érnek hozzájuk, végülis nem léteznek csak az álom részei. Na nekem erről egyből az alvó emberek terroristákkal való ijesztgetése jött be :) akiket végül a szintén fekete ruhás, semmiből érkező méripoppinszok elkergetnek és mindenki örül mint állat aztán go back to sleep a kis rácsos ágyikóba.

    Meg az a kisbaba a végén! Kivert a víz tőle. És ami érdekes, hogy a gyerekes jelenet elején még egy egy rajzolt kisbaba fej van a nagy bébi leendő helyén, alatta GOSH felirattal. Ez a God angol "becézése", nem? Pl.: "Oh my Gosh"
    Aztán a jelenet végén ugyanott jön elő az a big baby. Mit akar ez, megszületett az antikrisztus, vagy mi a szar?! Azt ünnepeljük?

    Bean meg szerintem nagy poén volt :)

    VálaszTörlés
  35. Szerintem az elejétől kell nézni,szépen összeáll a kép--végül is a saját történetüket mutatták be modern rockopera stílusban,egyenesen az arcunkba vágva..Ha egy összefüggő történetként kezeljük az egész megnyitót,talán még több dolgot tudhatnánk ,hátha lesz valaki aki rájön az egész történetre.Szerintem megkaptuk a kulcsot az ajtóhoz,csak be kellene lépni rajta.Valaminek a bemutatása zajlott,nem hiszem el,hogy csak szimbólumokat kevertek a műsorba,erre kellene rájönni,hogy mi volt,és miről szólt.

    VálaszTörlés
  36. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  37. Sziasztok,nem a témához kapcsolodó hozzászolást kuldök.Egy filmet szeretnék megosztani veletek,hogy mi a véleményetek róla esetleg a blog szerkesztöinek...ez az a dokumentum film,nagyon erdekes,Illuminatiról is szó van benne és az esetleges megoldásról is. http://www.youtube.com/watch?v=BVEDwnvwQkM

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Figyelmedbe ajánlanám ezt a fórumot a Thrive-val kapcsolatban: http://www.abovetopsecret.com/forum/thread774413/pg1

      Óvakodj azoktól a filmektől, amelyek népszerűek, mindenki ismeri őket, és még "megoldást" is kínálnak a "problémára"... (Zeitgeist, Thrive)

      Törlés
    2. Köszönöm a választ!

      Törlés
  38. Ezen az oldalon sok valaszt megkaphattok! www.nagyfigyelmeztetes.hu
    Az Ur adjon tisztanlatast a szivetekbe!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maria Divine Mercy kis magánegyházacskája szembeszáll a gonosz sátánnal és természetesen majd le is győzi és megvéd minket.
      Tisztára Mary Poppinsos sztori, épp ezt elemezgetjük itt.
      De azért ne add fel, máshol biztos simább ügy lesz.

      Törlés
    2. Mariska csak a státán prófétája lehet. Egy újabb hülyítés a "másik oldal"-ról.

      Törlés
    3. Ezt már ezerszer hallotuk.
      A jól ismert te nem tudhatod mert te hülye vagy "érvelés" ami a legkomolyabb indok, hogy valami nem úgy van mint azt állították.
      Nem azt mondtam, hogy csak a sátán prófétája lehet, hanem azt, hogy az is.
      Kis különbség a lehet és a valóban az is között azért van.
      De mint mondtam próbálkozz máshol, fogsz találni rengeteg valódi hülyét, innen maximum néhány szerencsétlent tudsz összefogdosni akik most cseppentek ide és még nincsenek tisztában azzal, hogyan lett a "figyelmeztetésből" "utolsó figyelmeztetés", aztán abból "nagy figyelmeztetés" (már maga a szó is nevetséges), aztán mi következhet logikusan talán "utolsó nagy figyelmeztetés"?
      Vagy esetleg "marhanagyfigyelmeztetés"?
      A végére én is puffantok neked egy üres érvelést csak hogy lásd mennyire komoly és tartalmas, azzal az apró különbséggel, hogy ezt még garantáltan nem hallottad senkitől.
      Átlátszóak és egyszerűek vagytok mint az üvegfaék.

      Törlés
    4. Névtelen, köszi! ehhez már tényleg nem lehet többet hozzátenni, tökéletes volt.

      Törlés
  39. ha valakit érdekel nekem megvan, az m1 es verzió ami a tevében volt mkv formában magyarúl, csak elég nagy a fájl, több mint négy órás a videó (2012 es olimpia nyitó london)

    VálaszTörlés
  40. Nem tudom, kinek mi jött le a megnyitóból, de vázolnám, én mit láttam éjfélig.

    Nyitókép: a vidéki Anglia szép zöldje, természet, mindenki boldog, majd jön az iparosítás vezéralakja és elmondja Shakespeare Viharjából Kalibán szövegét (aki az emberben élő tudatalattit, állati ösztönöket képviseli).
    2. Új szín alakul ki: eltűnik a természet, az emberek gépiesen mozognak, gyárakban dolgoznak, fel is emelkedik 5 gyárkémény, közben megemlékeznek egy szál pipaccsal a két világháború emberáldozatairól, egyben Waterloo-ról is (vajon miért?).

    3. VASUDVARDOT láthatjuk, ahogy a GYűrűt kovácsolják bőszen, semmi emberi és természetes nem maradt már, a VASkorszak, erőszak korát láthatjuk. El is készül az 5 földrészt szimbolizáló hatalmi gyűrű, mely egybeforr dicsőségesen, ünnepelve a globalizmus győzelmét.

    4. GOSH Kórházi jelenet - SÖTÉTSÉG
    A világháborúk után a gyerekeket bizony sötét mesékkel programoztuk, hadd tartsuk őket félelemben - az egyiket el is ragadta egy rém. (Nemcsak a környezetet, hanem a jövőt is elvettük tőletek, de ünnepeljétek csak!) Megmentőül, h ne féljenek annyira, Mary Poppinsként látszatmegoldásokat küldünk nektek hatalmilag - de ők is sötétek, többé nem lesz már világos, megoldás nincs.

    5. A családtagok között nincsen semmi kapcsolat, a fiatal nemzedéket már mi programoztuk a TVprogramokon keresztül, különféle zenei irányzatok között mindenki megleli a kedvére valót. Felhívnám a figyelmet a két szimbólumra, amilyen alakzatba a táncolók csoportja rendeződött: a Halál és a Pentagramma. Az egész előadást a háromszög alakú lámpák világítják meg, őrt állva, szimolizálva az illuminátus családokat.

    6.Az Anyakirálynőt ünnepeljük, aki immár 60 éve uralkodik az EGY Birodalmon, a katonák is tisztelegnek - a királynő és népe között semmi kontaktus nincsen, hiába integetnek neki.

    7. Már nincsenek emberek, csak ember alatti lények, démonok vonaglanak a színen egy narancsos korongot imádva, majd feltűnik piszkosfehér ruhában az uruk, aki szintén nem ember, ezt a mozgásából láthatjuk - a kezével hipnotizál, vonaglik, illúziókat kelt, ő a megtévesztés mestere. Közben a szöveg: Maradj velem, Sötétség Ura!
    Megjelenik egy ugyanolyan ruhába öltözött, de fiatalabb lény, akit a Sötétség ura magához ölel és felemel.

    Két kérdésem van:
    1. KI ez a lény, amit felemel megdicsőítve az előadás végén? Ez az egész ceremónia a Birodalom kialakítását és a hatalom átadását ünnepli - az új uralkodót.

    2. Látta valaki, h a résztvevő országokat a fáklya meggyújtásával megtisztelte volna a Birodalom mielőtt bevonulnak???? Már nincsenek szuverén nemzetek, csak globalizmus, központi irányítással.

    Ami engem leginkább meglepett, h a történelem emberellenes irányítását ilyen boldogan mutatták be az önkéntes résztvevők. Valóban jól sikerült a programozás, senkinek nem tűnt fel, h az irányítók, Urukat és önmagukat tömjénezik VÉGIG?

    Szóval: Ki az új uralkodója a Birodalomnak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az illuminátusok nagy valószínűséggel sátánisták, tehát az antikrisztus. Kiépítik a globális hatalmat, aztán jön az apokalipszis és a sátán 1000 éves királysága.

      Törlés
    2. "aztán jön az apokalipszis és a sátán 1000 éves királysága."

      hát eztet meg honnan vetted?

      Törlés
    3. Ezt csak szeretné, a sok idióta("elit")meg elhiszi. Akinek itt 1000 éves királysága lesz az Jézus lesz.

      Törlés
    4. Névtelen!

      lehet, neki más forgatókönyve van...

      Törlés
  41. Az eljövendő Antikrisztus. Egy hihetetlen karizmájú "ember", aki majd megoldja a problémákat a világon és elhozza a békét, jólétet.

    VálaszTörlés
  42. és TÉNYLEG 13 mindent látó szem őrködött a stadion felett...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez azért már túlzottan direkt utalás lenne, amitől a "hitetleneknél" is kibújna a szeg a zsákból. 8)

      -> 14

      http://engtechmag.files.wordpress.com/2012/07/olympic-stadium-still.jpg

      Törlés
  43. Úgy értem, kiben manifesztálódott? Tud erre vki válaszolni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hatalmas csecsemőről nem mondtál semmit,pedig nehéz volt nem észrevenni :)

      Törlés
    2. Ezt még nem tudja senki, csak a beavatottak. Már ott van a kulisszák mögött, hamarosan megismeri az egész világ.

      Törlés
  44. Olivin33!
    A 7. pontot hol lehet megnézni? Nincs fenn valahol a neten?
    (ez valahogy kimaradt)

    VálaszTörlés
  45. 22.22-kor volt, magyar idő szerint 23.22-kor, Emeli Sande énekelte közben, h'Abide With Me'.
    http://deadspin.com/abide-with-me-olympics/

    Képzeld, a csecsemőfejet meg én nem vettem észre! :o)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. A linken azt írják, hogy az amcsiknak valamiért ezt a jelenetet nem vetítették, de nem indokolja, hogy miért.

      Törlés
  46. Én most szedem le a megnyitott jó minsőgébe magyar kommentárral én nem tudom sehova feltölteni, de ha te megbírod ezt oldalni PirosPirula dobj egy emailt penkter7@gmail.com és elküldöm a torrent linket és lebírod szedni onnan (magyar torrent oldal beload) :))

    VálaszTörlés
  47. "Egy kicsit úgy érzem, hogy a Projekt munkájára lassan nincsen többé szükség."
    De ugye nem tervezed abbahagyni?

    VálaszTörlés
  48. Az UFO támadásról Tóth Bálint is írt, itt elolvashatjátok

    http://2012.blogol.hu/read?perm=3864152#logdrb

    VálaszTörlés
  49. Ma már megjelent a neten a cikk, hogy ufo-t láttak a tűzijáték alatt, képeket is mellékelve hozzá... Miért nem vagyok meglepődve?...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. UFO-t láttak az olimpiai megnyitón

      Egy UFO-nak látszó, azonosítatlan repülő tárgy jelent meg Londonban, és nézte végig az olimpiai játékok megnyitóját péntek este...

      http://paranormal.hu/news.php?extend.589

      Törlés
    2. Hadd nézze, ingyen volt nem?

      Törlés
    3. EZ VOLT A HÉT POÉNJA! Nagggyon jót nevettünk ezen! :o)

      Törlés
  50. Jaj hát ez a show része... ;)
    itt a video róla: http://www.youtube.com/watch?v=I7jt42FxaQs&feature=player_embedded

    1984-ben is volt hasonló, de akkor le is szállt az űrhajó, és a földönkívüli üdvözölte az emberiséget... extragáz a video :D http://www.youtube.com/watch?v=7FdAFgzSB0E&feature=plcp

    persze 84 óra már fejlődött a technika, és meg tudták csinálni jobban... :D

    "A minisztérium volt UFO-ügyi megbízottja akkor azt nyilatkozta: az olimpiai játékok jó alkalom lehet az idegen civilizációknak arra, hogy bemutatkozzanak a milliós közönség előtt." aham... ;) Én teljesen el tudom fogadni, hogy léteznek más civilizációk is, de ha ezek a más civilizáció küldöttjei pont ezen az olimpián startolnak, amivel kapcsolatban minden annyira furcsa, az nekem már sok. Tényleg teljes kelléktárt felvonultatnak... :)

    VálaszTörlés
  51. Ez mind szép és jó. Tudjuk hogy miket művelnek, tudunk olvasni a sorok között. Megláttuk a szimbólumokat. De hogyan tovább? Erről érdekes módon senki sem beszél. Szerintem édes mindegy hogy tudunk e róla vagy sem, ha úgysem teszünk ellene semmit. Ilyenkor irigylem azokat akik nem is tudnak az egészről.Legalább nekik lehet még 1-2 nyugodalmas hónapjuk. (Gondolom olimpia után fognak valamit művelni ezek a s*ggfejek )

    VálaszTörlés
  52. A data.hu-ra sikerült feltölteni a megnyitót. (oldalt a Letöltések-nél megtaláljátok) Köszönöm azoknak, akik elküldték.

    VálaszTörlés
  53. a letöltő link: http://data.hu/get/5397523/megnyito.avi

    VálaszTörlés
  54. Torrentre nem tudjátok felrakni?

    VálaszTörlés
  55. Megoldást magadnak kell kitalálnod. Annyit már biztos elértél, ha elkezdődik a végjáték, akkor az emberek sokkot fognak kapni, egyszerűen nem fogják érteni, hogy mi folyik körülöttük és csak terelgetik őket a birkatelepre, hogy beadagolják a csippeket, oltásokat stb. Nade te már tudod éppen ezért tudod mi a teendő. Hitelkártyától, mobiltól, minden elektronikus eszköztől megszabadulni és hátratekintés nélkül FUSSSSSSS! :D

    VálaszTörlés
  56. Piros pirulás találkozóra nincs esély?
    Lehet, hogy jó lenne, pl. ha az internetet lekapcsolják, akkor is megtaláljuk egymást, ki tudja milyen idők jönnek.

    VálaszTörlés
  57. Pirula!
    Akkor ezek szerint a versbeni "Új Jeruzsálem" nem a zsidók fővárosára, hanem az Illuminatira, a Templomosok Jeruzsálem-jára utal?

    VálaszTörlés
  58. Más a spájzkulcs2012. július 30. 11:46

    Többen feltették a kérdést itt a csecsemőfejről.
    Mielőtt azért bármilyen szinten bárki belemenne a tényeket jó volna rögzíteni mert később nem lesz egyértelmű ki miről beszél.
    Tehát.
    Le kell szögezni először is, hogy az óriás csecsemőfej nincs befejezve. Számítógépes berkekben ezt úgy nevezik 3D model, erre még később jön rá a skin avagy jelen esetben arcbőr vagy face tehát konkrétan az arc.
    De ilyenről itt nem beszélhetünk mert mindenki látja, hogy ez félkész, befejezetlen.
    Nos.
    Ki tudja azt elképzelni, hogy akik a legapróbb részletekig kidolgozva egy többórás minden elemében összekapcsolódó és egymásba fonódó show-t elkészítenek, pont ennél a jelenetnél elfogy a fantáziája és széttárja a karjait.
    Vagy ennek pont ez az üzenete, hogy "SEARCÚ" se piros, se fekete, se sárga, se zöld, se kék?
    Szürke?
    Vagy mégiscsak befejezetlen mert most még figyelik a reakciókat és annak megfelelően lesz később kisebb vagy nagyobb szarva?
    Annak megfelelően, hogy az emberek mennyire lesznek besz@rva?
    Mit gondoltok erről?
    Vagy esetleg utalás a facebook arcfelismerő technológiájára?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a facebook ereje nem az arcfelismerő technológiákban rejlik, hanem, hogy az emberek önként bejelölik saját magukat, egymást :D

      Törlés
    2. Más a spejzkultsch2012. július 30. 12:41

      igazad van a facebook szó felesleges, nem is arra gondoltam elsősorban hanem magára az arcfelismerésre, a rengeteg utcai kamerára az otthoni webkamerákra és stb amivel mindenki ellenőrizve lészen avagy máris vagyon, meg valahol visszább szót ejtett valaki a gonosz android bemérhetőségéről is de azt az összes telefon tudja legyen is az bármilyen típus, tehát itt speciel a gondolat magja az hogy úgysem tudod elrejteni az arcodat mert mi úgyis látunk bárhol is vagy, bármit is teszel és ehhez hozzájön még az emberi hülyseg is hogy bejelölgetik egymást, úgyhogy jogosan kérheted a sörödet majd alkalomadtán

      Törlés
  59. Nyilvánvalóan azért van befejezetlen hatása, mert az az üzenete, hogy "Soon"... Hamarosan kész lesz, most még csak a vázlatot lehet megtekinteni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kb úgy feküdt ott és hasonló színe is volt mint a Lenin eltársnak a mauzóleumban
      és ha a múltkor az Aurora (amiről az első lövéseket leadták állítólag, -se-) most meg a bébi Vlagyimir Iljics (még olyan kopasz is volt) akkor ugye kezd összeállni a kép mindenkinek hogy mi készül itt, vastagbötűs cuculizmus megint
      nekem már csak egy kérdésem maradt lesz-e sapkája vagy nem?

      Törlés
    2. más a Mása neve2012. július 30. 13:13

      Pont egy cikkel ezelőtt lett kitaglalva a femás tekes hatalomávétel, hogyan dobják el maguktól az emberek az önkormányzást meg a demokráciát abban a pillanatban ahogy sokkos állapotba kerülnek, ill kerítik őket majd
      meg hát ugye amit jeleneg demokráciának csúfolnak az ugye...

      Törlés
  60. A befejezetlen bébi, felteszem az új születendő világrend. DE! aggasztó a gyerekek sztorija. Nem biztos, hogy a társadalom lenne, hanem esetleg tényleg a gyerekeket mutatja, akiket felhasználnak az új rend félelem propagandájához. pl. gyerekekre veszélyes vírus/vakcina: így kontexusba kerül a kórház és az ápolók!!! Ha lehet vmivel hatékonyan zsarolni az a gyerekeid. Megoldásért, a sok Marry Popkins-ért könyörögni fog minden szülő....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, erről szólt az egész műsor, hogy várjátok csak a messiást mert az jó lesz nektek és főleg, akarjátok, ti magatok önszántotokból, hogy ne lehessen azt mondani, mi nem ilyen lovat akartunk, hanem -Önök kérték, mi teljesítjük- csak az kaptátok amire szükségetek volt.
      Steve Jobs (első terméke a 666 dolláros Mac volt) azt mondta mindig, az emberek nem is tudják, hogy mire is van valójában szükségük.
      Na persze, hogyha meg sem kérdezi őket senki sohase.
      Egész biztos, hogy nemcsak azt lehet befolyásolni, hogy akarjál valami újat, hanem amikor megkapod azt mondjad, no igen, pont erre gondoltam én is.

      Törlés
    2. Szerintem időrendben folyt műsor és az a bébifej már a múlt, bármi is legyen. A jelen maga a ceremónia volt, az Új Királyság születése, az utolsó felvonás.

      Törlés
  61. Nem egészen ide tartozik, de megint kijött egy jó kis agymosó klipp egy X-faktor győztes neve alatt... Csodálatos anyag.

    http://www.youtube.com/watch?v=5c65mdy7EYE

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt énekli hogy "nézd milyen gyönyörű" bár amit a klippben látunk nem épp nevezhető annak. Eléggé érdekes üzenete van mindenesetre. Szomorú hogy a tehetséges embereket ilyesmire használják fel.
      G.E.

      Törlés
    2. De nagyon is tartozhat ide.
      Ebben a klipben, számomra a legfeltűnőbb maga a történet volt, a szöveg meg eléggé egyértelmű, szerintem elemzésre szükség nincs. Láthattunk két ember csoportot, meg a Kocsis Tibit. A városban vírus és háború pusztíthatott el mindent.
      A 2 embercsoportot az különböztette meg egymástól, hogy az egyikeknek volt vonalkód tetkójuk (ők azok, akiket megjelöltek), a másikaknak nem (ők lázadók egy csoportja). A Tibin nem volt tetkó, ő játszotta a fényhozót, megmentőt, vagy akármit. Odamentek a lázadók és olyan szemszögből mutatták be a kontaktust, hogy a küzdelem felesleges. (megjegyezném mellékesen, hogy nagyon alábecsülnek minket, a stílust, az öltözködést, illetve a látszódó nyegle viselkedésüket nézve)

      Hasonló klip, amiben azt sugallják, hogy a harc felesleges: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FJt7gNi3Nr4

      Törlés
    3. Egyszerű preprogramming, semmi különös.
      Kognitív disszonanciát okoz, vigyázzatok az ilyen üzenetekkel.

      Törlés
  62. Rengeteg feltételezés hatalmas infotömeg által. De sztem mindenki a vaktába lövöldözget, ami nem jelenti azt h néha nem is talál! A lényeg ,h a haverjaim már kigúnyolnak akkor is ha azt állítom, h nincs túlnépesedés, és van elegendő erőforrás még a földön. Pedig ha csak Einsteint követjük, akkor tudjuk az energia nem vész el..

    VálaszTörlés
  63. Kicsit utánanéztem a megnyitóünnepségen fellépő KAOS gyerek-kórusnak. (Már a nevük is furcsa volt...) Érdekes oldalra jutottam, azon érdekes dalokra, azon belül is egy igen érdekes illusztrációra az egyik dalukhoz. Vessetek egy pillantást a "Build It High" című dalhoz mellékelt rajzra! Ismerős, ugye? http://www.thekaos.org/#/lyrics-sample-scores/4535598469

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na merje még nekem valaki azt mondani, hogy ez csak belemagyarázás, legközelebb már ezt is felhasználom indokként.

      Törlés
  64. http://www.youtube.com/watch?v=2CGwnwKaF10

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 2:57 - től érdekes. Echte sátánizmus.

      Törlés
    2. http://www.youtube.com/watch?v=jy2MLw_JMJk&feature=fvwrel

      sztem ez mindent elárul :D

      Törlés
  65. Az is érdekes ahogy meg kovácsolták és kiöntötték az olimpiai karikákat "gyűrűket" a középső láthatóan fényesebben világit mint a többi, "egy gyűrű mindenek felett". És mellesleg a filmnek ez év végére tervezték a folytatását, az előzményékről.
    http://www.youtube.com/watch?v=KASDoon-cmY&feature=related

    VálaszTörlés
  66. "Ha az irányítók száz években gondolkodva ott manipulálják a tömegeket mentál síkon szimbólumaikkal ahol érik, akkor nekünk miért ne érné meg felvenni a kesztyűt?

    De megéri, a jelképek erejét bárki használhatja. A magyar hagyománynak ráadásul páratlanul gazdag jelképrendszere volt, amely nem merült még feledésbe, sőt, a kulcsa sem veszett el, a mai napig magyarázzák (pl. Molnár V. József, Pap Gábor). Ami ide is, és a Szent Koronához is kapcsolódik: manapság azok, akik emelkedett nemzeti öntudattal járnak a világban, előszeretettel hordanak Szent Koronás, turulos, sőt, a Szent Korona országait ábrázoló („Nagy Magyarországos”) ruhákat. Vajon a régiek miért nem használták ezeket a jeleket a mindennapokban? Addig oké, hogy egy országot úgy ábrázolni, hogy a fizikai körvonalát felülnézetből lerajzoljuk, nyilván egészen újsütetű és földhözragadt megközelítés, de maga a Szent Korona miért nem fordul elő sehol a népi ábrázolásban?"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre legjobban Pap Gábor tud választ adni, vagy Szántai Lajos neked, ők beszélnek a szentkorona hagyományáról, sőt ha megkeresed Varga Tibort tőle pedig hallhatod a szent korona jogrendet, ami az ősi magyar jogrend (és amit állítólag hivatalosan soha nem töröltek el, ugyanis minden "új" államformát katonai uralom alatt vezettek be, még Viktorék úgy Magyar köztársasága is úgy lett bevezetve, hogy magyarországon még orosz katonák voltak, tehát elvileg nem érvényes. Ráadásul ott van az a tény is, hogy Magyarország jelenleg még mindig gyarmat, tehát ez időszak alatt semmiféle államforma váltás nem nevezhető jogerősnek, a szent korona jogrendet nem törli).

      Hogy röviden összefoglaljam a lényegét, a szent koronát nem tekintették tárgynak, hanem személynek, magyar korona létezik vagy 7-8 féle is, de szent korona az egész világn csak 1 van, másik neve "beavató korona", csak és kizárólag a beavatáson tették a király fejére, utána pedig kapott egy "országló" koronát, amit viselhetett amikor csak akarta, de a szent koronát csak egyszer. Az ábrázolása pedig tiltott volt, jogban ez ugyan nem szerepelt, nem írott törvény volt, de mégis mindenki tartotta magát hozzá, soha nem ábrázolták, úgy gondolom, hogy főleg tiszteletből, gyakorlati szempontja pedig talán az lehetett, ezzel is védték a koronát, hiszen ha egy tolvajt megbíznak azzal, hogy lopja el a szent koronát, akkor felteszi a kérdést, no oké, de hogy néz ki? :) Persze ez csak az én feltevésem, de az biztos, hogy nem volt szabad ábrázolni.

      Törlés
  67. elérhetővé tettem a https://drive.google.com/?tab=wo&authuser=0#folders/0B8y82bTCv4yEMGlPWlZBV18zOTg linken, jövő hétfőig az olimpia megnyitót. Elég gyorsan le fog jönni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, ez jobb mint a data.hu-s link.

      Törlés
    2. Én is lementettem, most már nem veszhet el, akármi is lesz. Köszi.

      Törlés
    3. Köszi.
      Azt láttátok, hogy a szem-láng meggyújtása előtt, amikor átadják a hét fáklyát és a hét tüzet meggyújtják a néger csajszi fél szemmel ki-kacsint? (3:36-nél miután a szőke csaj vigyorog a kamerába, és integet)

      Mellesleg a fáklyában háromszög alak van, amikor először meggyújtják jól látszik, még a motorcsónakos jelenetnél.

      Mit jelképez a hét fáklya, a hét fáklyás?

      Törlés
    4. Jobb minőségű felvételen jobban látszik.

      Törlés
    5. A hét fáklyás felülnézetben 4 2 1 sorrendben egymást váltogatva futott de a alakzatot megtartva, aminek az alapja 4 rajta 2 egy levágott tetejű piramist formált, mindig előttük szaladt a hetedik a fáklyával az szimbolizálta a piramis tetején a szemet.
      Eddig valamennyi olimpián 1 szaladt és váltogatva továbbadták mint egy stafétabotot. Ez volt az első alkalom, hogy 7-en vitték, felülről nézve ugyanazt formálva mint ami az egydollároson is van. Egymás mellé kell tenni a két képet. Nem lesz nagy eltérés mondanivalóját tekintve, sőt...

      Törlés
    6. és 7-en voltak mint a gonoszok

      Törlés
  68. a rammstein - ich will http://www.youtube.com/watch?v=f4K6ZxDwi34 tulajdonképp "nekünk" szól ?

    VálaszTörlés
  69. Azt gondolom, h ezzel az egész világtörténettel legtisztábban BULGAKOV írta meg a Mester és Margaritában az igazságot. Ajánlom mindenkinek szeretettel!

    VálaszTörlés
  70. http://www.youtube.com/watch?v=jy2MLw_JMJk&feature=fvwrel

    VálaszTörlés
  71. Ha valakinek van egy kis ráérő ideje és elkezdi egy térképen az olimpiát rendező városokat időrendi sorrendben összekötni mikőzben vonalazgat meglepő felfedezésekere juthat és a végén is.
    Nem vonok le semmi konzekvenciát de mindenkit bíztatnék, hogy nem haszontalan.
    Nyári olimpiákról van szó természetesen, tehát Athén, Párizs...
    Télit nem néztem még, esetleg...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mit kéne látni? Vagy te csak az utolsó három olimpia helyszinét kötötted össze? Abban sem látok semmi érdekeset. Már 1964-nél járok, Tokiónál, de még mindig nem állt össze, mit kéne látni , vagy mire kéne rájönni :d

      Törlés
    2. nem akarok belelátni vagy beleláttatno senkivel semmit, de alap, hogy akik mindent elrejtegetnek ott nincsenek véletlenek, nem arra gondoltam, hogy alakzat forma vagy valami láthatóvá válik bár nem zárnék ki semmit mint ahogy a denveri mozisember is az első megszólaló szerint bejött az ajtón, végig sorról sorra, majd megállt és lelőtte a mögötte ülőt de konkrétan és akkor ez azt kérdezte magában hogy miért nem engem lőtt le hiszen itt állt meg előttem, érthetetlen és abban a pilanatban elfordult tőle és onnan valóban vaktában elkezdett lövöldözni, azért benne lehet simán az ugye, hogy ŐK akkor dőlnek hátra a széken a legnagyobb nyugalommal amikor te mindent elhittél amit a médiájuk levetített a világnak, nincs egyszerűbb mint egy célzott likvidálást tömegmészárlásnak álcázni, a kutya se feogja sose elhinni neked, hisz az ámokfutó egy magányos őrült meg blblbla, ez a fickó mondta azt is, hogy mielőtt kiment látta, hogy felhívták telefonon de ez szinte lényegtelen is lehet, akár a filmbe is lehetett egy kódszó, visszatérve nekem vonalazgatás közben tűnt csak fel hogy dél-amerikában csak most lesz előszö majd, akkor hova is az a nagy 5 földrészezés, vagy mégiscsak tényleg az 5 nagy szervezetüket szimbolizálja? szóval nem mondtam, hogy mi kell látni csak érdekes

      Törlés
  72. Sziasztok! Régóta figyelem a blogot és már kicsit én is gyanakodva figyelek... a királynő ruhájának bal vállán háromszor számoltam meg a csíkokat... tényleg 13 csík van ott? Ha már szimbólumok... piramis, 13 szint, kerekasztal (kitűző). Mit gondoltok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És 13 piramis van körbe a tetőn is! Ez a 13"boszorkány"családra utalhat...meg még sokmindenre...

      Törlés
    2. Az aréna tetején 14 reflektor van, nem 13.

      Törlés
  73. http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=58741&n=menusgabor&blog_cim=XXX.%20Ny%E1ri%20olimpia%20-%20Megnyit%F3

    :-) íme egy objektív értékelés ...

    VálaszTörlés
  74. Sziasztok!
    A megnyitón a gyermekekhez osonó rémalakoknál az Ördögűző c. film zenéje szól először.
    Az aranyérmen szereplő rohamsisakos angyal szerintem nem is angyal, hanem ez az alak: http://toribaba.hu/sites/default/files/images/delacroix_szabads%C3%A1gvezeti.jpg
    Eddig ennyi a saját észrevétel.
    PH

    VálaszTörlés
  75. Aki nagyon ráér az összeforgathatná a 2012 olimpiai logó számait, szerintem összepasszolnak mint egy puzzle...ránézésre

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rik Clay-nek van egy hasonló videója erről:
      http://www.youtube.com/watch?v=WahLTHQXF1k

      Törlés
    2. Itt meg van pár verzió , hogy néz ki a logó, összeforgatott számokkal, mint puzzle:
      http://img841.imageshack.us/img841/5634/allpics1.jpg

      Törlés
    3. Azért őszintén, nem lukas a nulla ugye?
      Oda mellesleg simán belejátszottam volna az i -ről a pontot és akkor a kutya se szólhatott volna egy szót se igaz?
      De ezekszerint már ott tartunk, hogy lássátok, már ezt is megtehetjük.

      Törlés
  76. Sziasztok!
    Help me plíííz!
    Kiskoromtól kezdve rekám buzi vagyok, kicsi koromtól mindig is azt szerettem nézni!! Most már, hogy kinyílt a szemem, kicsit kétségbe estem! Grafikus vagyok, és mióta rajzolok, mindig is olyan emberek rajzoltam akinek csak egy szeme van! nem profil képek, de mindegyiknek hiányzik a fél feje, és a háttér mindig atombomba, vagy üstökös! Vagy hasonló szarok! Piramis féle is van mindig a rajzaimon! Most azt nem tudom, hogy ennyire programozták az agyam, vagy van valamiféle feladatom, csak még nem tudom mi az!! Mindig világvégével álmodom, mindennap és már minden féle vészre van menekülési tervem! Megbolondultam? vagy tényleg van valami feladatom szerintetek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nézd meg azt a videót amiben a reklámszakembereket átverik a saját módszereikkel, aztán mindenre rájössz, hogy működik ez, linket nem tudok fejből, menyország halott medvéknek vagy valami hasonló

      Törlés
    2. Azt már láttam!!! de nem vagyok szakember!!! most szedtem elő az összes rajzom, és csak lesek!!!ilyen hüje nem lehetek!!

      Törlés
    3. Ami azt illeti nagyon érdekes hogy régebb rengeteg olyan fotót készítettem ahol a modell fél arcát, beleértve a szemét is eltakarja a haja. És vannak igazán ijesztó fotóim is, akkor még nem tudtam minderről. Miután rájöttem még az állam is leesett, azóta figyelek az ilyesmire és próbálom elkerülni. Magam sem tudom miert tűnt úgy akkor hogy ez jól néz ki. Gondoltam hogy a szem olyan szép és talan ha egy van akkor hangsúlyosabb...?

      Kedves @niki nagy ne aggódj, nem hinném hogy megbolondultál, csak talán túl nagy hatást gyakorolt rád a média, tudod mennyire tudják befolyásolni a tudatalattit. Gondold végig hogy akkor miért is rajzoltál úgy. Járj nyitott szemmel és alkoss tudatosan. A reklámokat pedig próbáld elkerülni vagy megtanulni más szemmel nézni.
      G.E.

      Törlés
    4. Ja a másik meg az hogy világ életemben szerettem volna bekerülni a walt disney céghez! már leveleztem is velük!!! minden álmom az volt, hogy velük dolgozhassak! A Coca-coláról írtam reklám elemzést, mert az olyan fasza! Hogy törölhetném ki magamból ezt az összes programozott szart! Ja suliba meg mindig kiröhögtek, hogy mi van csak egy szemet tudsz? Ja és egyszer le kellett rajzolnom egy nagyon csúnya fiút! De valahogy arjzlapon nem az volt amit én akartam, semmilye se hasonlított, be sem tudtam fejezni mert annyira szép volt mint egy görög isten, még annál is szebb, és a szemei olynra sikerültek mint az égő tüzgolyók, és szerelmnes lettem a rajzomba, vagyis abba akit lerajzoltam, most is őrizgetem, mert ugy érzem nekem vele találkoznom kell! Mert Ő valaki! és nem lehet hogy ez látomás volt, és olyan valakit rajzoltam le évekkel ezelőtt aki benne lesz majd itt a végjátékba??

      Törlés
    5. rendben akkor nézzétek meg ezt és le fog esni az állatok, itt aki látja amit kell és annak is akinek nem egyértelmű lesz mi ez a nagy félszemezés, Popeye már maga a szó is, Popeye aki mindig félszemmel néz mindvégig az összes részben, érdekes lesz majd az épület is amit lerombol lazán munkásokkal együtt, ugyanmá mit számít
      http://www.youtube.com/watch?v=DASrpS09yuM
      aztán utána tegyétek fel a kérdést hogy mióta csinálhatják ezt már

      Törlés
    6. Haha Popeye valahogy románia elnökére emlékeztet, a nézése...tudjátok, szép szemének nincsen párja :)))
      G.E.

      Törlés
    7. Komolyre fordítva a szót, valószínű hogy az egyszemű szimbolikának már nagyon fiatal korunk óta ki vagyunk téve (mesék, rajzfilmek, poszterek, videoklippek, reklámok) persze úgy hogy sokszor észre sem vesszük. Viszont a tudatalattink mindent rögzít és idővel jól meglep minket, hogy aztán azt kérdezzük magunktól hogy egyáltalán normálisak vagyunk-e?
      G.E.

      Törlés
  77. A cikkben szereplő hologramos-ufós utaláshoz kapcsolódva pont ma találtam rá egy állítólag közvetlenül a földönkívüliektől érkező információra. Augusztus 4, most szombat, az olimpián megmutatják magukat:

    https://www.facebook.com/Enigmatv/posts/393205060732666

    Mondjuk én csodálkozom, hogy a földönkívüliek akarják elhozni Ziont...

    VálaszTörlés
  78. http://data.hu/get/5398673/Olimpia.2012.London.-.Megnyito.TVRip.XViD.HUN-JUNKiE.avi

    VálaszTörlés
  79. Szeretném kifejezni az elismerésemet és a tiszteletemet a Piros Pirula szerkesztőjének. Ezek az információk mind igazak és hasznosak, akik nyitott szemmel járnak azok mind észre is veszik ezeket, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az oldal és a Biblia olvasását is hiszen annak is minden szava igaz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "a Biblia olvasását is hiszen annak is minden szava igaz."
      Amikor legutoljára néztem még sz.rrá volt vágva és hamisítva.

      Törlés
    2. Ó igen. Beszélhetünk a niceai zsinatról, melyen huszonöt írást módosítottak vagy töröltek teljesen egészében. Merthogy sok benne a felesleges szöveg, és/vagy nincs gyakorlati értéke, túl misztikus, úgysem értik meg az emberek, valamint további írásokat kivettek belőle tudósok számára további tanulmányozásra(na nemár hogy minden halandó olvashassa az egészet...). Ami benne maradt ezek után, azt nevezzük ma Bibliának. Kérdés, hogy ez a mondat "hiszen annak is minden szava igaz" mennyire állja meg a helyét a fentiek ismeretében... ;)

      Törlés
    3. Tudjátok szerintem sokan lelkileg, spirituálisan nincsenek olyan szinten, hogy megértsék mi a Biblia valódi üzenete, üzenetei. Rengeteget lehetne tanulni belőle. Nem vagyok én se olyan szinten, hogy megértsem. De Müller Péter Gondviselés című könyvében sok példát hoz fel a Bibliából, Jézussal példálódzik, és jól el is magyarázza a dolgokat! Érdemes lenne elolvasnotok. Most lehet azt hiszitek, hogy valami kis vallásos g*ci vagyok... de nem :) református suliba jártam, a gimim ettől az évben evangélikussá válik... de tudjátok én sokáig nem hittem Istenben! elég Isten ellenes voltam, a Bibliát is megvetettem, hogy az hülyeség, értelmetlen. Csak egy kitaláció. De elkezdtem olvasni a Gondviselés című könyvet és megváltozott a véleményem a Bibliáról! Isten már régebb óta ismerem úgymond de annak is megvan a maga sztorija. Barátaim valljuk be őszintén: le vagyunk butítva! Ezért nem értjük, hogy mi a Biblia valódi üzenete, hogy milyen tanításokat rejt magában Jézus története! Nem azt mondom, hogy ezt anno Isten lepraclizta a jó népnek, hogy "nesztek olvassátok"... az is lehet, hogy valaki csak egy jól kitalált történetet írt le! De nem ez a lényeg! Hanem hogy mi a mondandója!!!! Ez olyasmi mint a nő! Nem az a lényeg, hogy mit mond, hanem az, hogy mit csinál :D Érdemes lenne nektek is elolvasni Müller Péter Gondviselés című könyvét mert sokat lehet belőle tanulni. Szánjatok rá egy kis időt :) további szép estét!

      Törlés
    4. Szerintem a vallással a vallásos oldalakon kéne foglalkozni.

      Törlés
    5. szerintem eléggé összefügg. Nem szeretek zsidózni, de azért müller urat ne emlegessük itt, az az ember elég nyíltan a másik oldalnak játszik.
      http://www.magyarfoldre.hu/hirek/izrael_az_egyetlen_orszag_a_vilagon aztán gondolkodjon el az ember, hogy ki is ez a müllerbácsi.
      Aki istent, bibliát, jézust és társaikat szeretne értelmezni, ajánlanám Hamvas Béla munkásságát, youtubeon hangoskönyként sokmindent meg lehet róla találni. Aranyat ér.
      Lejjebb linkeltem az első ufólátást az olimpián, úgytűnik tényleg lehet valami hasonló sztori benne.
      R.

      Törlés
    6. Illetve a PPP elég szépen belecsapott a valláslecsóba az üzenet filmmen, így nem igazán látom hogy miért probléma ez a téma.
      R.

      Törlés
    7. ""a Biblia olvasását is hiszen annak is minden szava igaz."
      Amikor legutoljára néztem még sz.rrá volt vágva és hamisítva."

      "Ó igen. Beszélhetünk a niceai zsinatról, melyen huszonöt írást módosítottak vagy töröltek teljesen egészében."

      bírom az ilyen kijelentéseket.

      valójában ebből egy szó sem igaz.

      persze kijelentés-szinten jól hangzik, de ennek sok történelmi/ésszerűségi alapja nincs.

      mit gondoltok, hozott a zsinat egy döntést és utána minden keresztény kitépte azt a 25 írást a Bibliából?

      ezfelett Jézus kijelentette, hogy az Írás mindenki számára elérhető lesz.

      ha állításotok igaz, akkor Jézus vagy hazudott, vagy rosszul tudta.

      ezesetben Jézus Isteni mivoltát vonjátok kétségbe, akkor meg nem mindegy, mit vettek ki a Bibliából, hisz az úgysem lehet igaz.

      mellesleg a gnosztikusok nem egy egységes vallást képviseltek, hanem gyakran egymásnak igen ellentmondó nézeteket vallotak. sosem akartak a Biblia részévé válni, hisz azzal szembeni állásponton voltak.

      a gnoszticizmus egy dologban volt egységes, hogy a megismerést beavatasái szinteken keresztül lehet elérni. ennek tökéletesen ellentmond a kereszténység, amely azt vallja, hogy az mindenkinek megadatott.

      és mindezeken túl érdemes lenne tanulmányoznotok az ókeresztény írásokat, hogy hány utal a kihagyott részekre, mint Biblikus tartalmakra.

      utána beszélgethetünk.

      Törlés
    8. Oké, akkor íme, a könyvek, melyeket "kiszerkesztettek" a Bibliából:

      Barnabás könyve, Kelemen I. könyve, Kelemen II. könyve, Apostoli hitvallás, Hermász I., II., III. könyve, Krisztus és Abgár könyve, Az epeszoszbeliekhez írt lebél, A kisded I. és II. könyve, Mária könyve, A magnésziabeliekhez írt levél, Nikodémus, Pál és Seneca, Pál és Tekla, A philippiekhez írt levél, Polikarposz, Heródes és Pilátus levelei.

      Ezek pedig a zsinaton eltávolitott szövegek, tudósok számára félrerakott könyvek:
      Ádám és Éva I., II. könyve, Henoch titka, Salamon zsoltárai, Salamon énekei, A Makkabeusok negyedik könyve, Ahikár története, Rúben testamentuma, Ásér, József, Simeon, Lévi, Júda, Isakhár, Zebulon, Dán, Naftáli, Gád, Benjámin könyve.
      Ezek olyan könyvek voltak, amelyek örökségünk és a koszmoszhoz kötő kapcsolatunk részletes leírását tartalmazzák. Kulcsfontosságú szövegek, melyek hiányában bizony a Biblia hiányosnak tűnik.

      Javaslom olvasásra a 'Lost Books of the Bible and the Forgotten Books of Eden' című könyvet, ami részletesebben foglalkozik a témával (1963-ban jelent meg). Egyetlen szóval sem mondtam, hogy Jézus hazudott volna, csupán annyit mondtam, hogy a 4. században elég sokat kivágtak az eredeti Bibliából.

      Törlés
    9. meg a teljes Alexandriai könyvtárat "kiszerkesztették" ahol az emberiség összegyűjtött tudását őrizték,
      de tényleg jobb lenne, hogy a vallásos problémáitokat vallásos fórumokon rendeznétek mert kb 7 milliárd ember rotyogtathatja a saját vallását 135 milliárd évig akkor se az isten teremtette az embert hanem pont fordítva, az ember az istent, az egész csak a képzeletben és a hitben van, a valóságban nuku
      az összes jó fórumon meg blogon idővel mindig megjelennek a bibliások meg a sarlatánok és soha nem veszik észre magukat
      épp elég probléma, hogy az olimpiai megnyitóból sátánistat szeánsz lett és legalább 6 milliárd ember sátánista gyakorlatilag ezen a bolygón csak még nem tudja mert nincs kimondva konkretice
      de ki lesz hamarosan
      jön a vilákkómány oszt leshecc

      Törlés
    10. Hát az egyszer biztos, hogy nem volt minden keresztény lakásában Kr.u. 325-ben egy-egy biblia és kitépte volna a lapokat! Ha egyáltalán akkor létezett olyan című könyv, hogy Szent Biblia, nem csak utána állították-e össze, hogy lehessen "vezetni" a jónépet!

      Törlés
    11. Drága Jeromos. Ajánlok figyelmedbe egy játékot. Szerezz pár (10-15) pajtást magad mellé, üljetek egy körbe. A kezdő találjon ki egy viszonylag bonyolultabb, színesebb mondatot, majd súgja a mellette ülő fülébe. Menjetek végig mondjuk egyszer, aztán nemtudom nézzetek megy egy húszperces kisfilmet. Majd a sort ugyanúgy folytassátok.
      Na a végére egy abszolút más mondat fog létrejönni. És mint az tudvalevő, a bibliát nem korán-stílusban mondták tollba, hanem több tucat ember jegyezte le azt amit látott, vagy hallott és még csak nem is abban a pillanatban, hanem jóval később.
      Így létezik-e az hogy egy valószínűleg ennyire megmásított könyv lenne a tuti? És létezik-e az, hogy ha ez a könyv a minden megmondója és útmutatója, a pápa mégis az egyik legnagyobb illumináló? Nem gondolod, csak egy picit, hogy ez a legnagyobb fegyver a kezükben?
      Nem azért írom, hogy megsértselek, csak nem szeretem látni ezt a vallási vakságot.
      R.

      Törlés
    12. Illetve szerintem hallottál már olyan fogalmakról, mint amikor újra kiadnak egy könyv javított változatát. Az előző verziót csak egyszerűen nem nyomatják tovább, és idővel eltűnik a süllyesztőben.R

      Törlés
    13. Félreértés ne essék, nem vagyok vallásos, vagy bibliás, csak az a pár szó, hogy a biblia minden szava igaz, sértette a szememet, és hozzá akartam fűzni a véleményemet erről ;)
      Téma off részemről, mindent elmondtam amit akartam a bibliával kapcsolatban.
      Nekem megvan a kis saját vallásom és hitrendszerem, nincs szükségem másra, hogy megmondja, miben higgyek és miben nem :)

      Törlés
    14. igen az enyémet is és ne is te vedd magadra amit írtam

      Törlés
  80. Azt hallottátok hogy Ugandában néhány hete kitört az ebola?
    ps. bocs ha igen sokat kommentelek, de már nekem is feltűnik.
    G.E.

    VálaszTörlés
  81. http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/ufo-t-lattak-az-olimpiai-megnyiton-video-2099383 tessék nektek ufóvadászidény, hamarosan kezdődik.

    VálaszTörlés
  82. A kérdés hogy tényleg igazi, a dolog tényleg megmutassák magukat ahogy igérték a kormánynak, vagy csak egy ujjabb trükk..

    VálaszTörlés
  83. @Vándor:
    numerológiával óvatosan! Mandeville meg csak ManDevil és semmi több!

    hogy bebizonyítsam a belemagyarázást, felcsaptam a szótárat pár véletlen szónál, amiben római számok vannak; Keressünk ebben illuminátus numerológiát!

    HIDROSZTATIKA.
    I=1, D=500, I=1; 500+1+1=502 => 5+2=7

    Nekem a 7 közömbös szám, de gyakorlatilag ha megnézitek, rengeteg számba belemagyaráztok valamit (3,5,6,7,11,12,13,15,25,33,...); ebből szerintem esetleg a 6, 11, 13, 25, 33, 66, 666 oké, ezek közül is legfőképp a 33 és a 666.

    MINDINKÁBB:
    M=1000, I=1, D=500, I=1 => 1502 5=S 1=I 0=O 2=fordított N => SION!!!

    TRINIDAD => 1502 => SION!!!

    MANDARIN: 1501 => 1+5+0+1= 7

    EMPÁTIA: 1000 + 1 = 1001, binárisan ez = 9, oktális számrendszerben 11! 9/11, nem lehet véletlen!

    Szóval ennyit erről. Továbbiakban nem részletezném a numerológia-ellenes nézeteimet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @Andrew: "numerológiával óvatosan! Mandeville meg csak ManDevil és semmi több!"

      Hogyne! Akkor most égessem el azt a 80-100 oldal jegyzetet amiből "csepegtetek"? 8)

      Itt egy RENDSZERRŐL, egy módszerről van szó amelyet használ a "szabadkőműves" (illuminátus) világ a médián keresztül, s erre próbálok énis és más is rámutatni.
      Az egész játék a Végidőknek nevezett periódusra (napjainkra) van kihegyezve, amelyet mesterien kidolgoztak. S korántsem csak a jelképfejtésről, számmisztikáról szól a történet, ha nyitott szemmel jársz.

      Amerika szerte MIÉRT hoztak létre 800+ koncentrációs tábort?
      http://g.co/maps/srfvu

      MIÉRT szórják az eget különféle kémiai anyagokkal szerte a bolygón? (Chemtrail)
      http://www.google.hu/images?q=chemtrail

      MILYEN funkciót szánnak a denveri reptér alatt lévő komplexumnak, amelyet nem titkoltan a "szabadkőművesek" patronálnak?
      (vagy annak a 100-as nagyságrendben épült földalatti városnak szerte a Földön Amerikától Kínáig? vagy hazánkban a Gellért hegy - Duna (metró) alatti a régi szovjet atombunker rendszert miért újítják fel titokban?
      http://www.google.hu/images?q=denver+airport+illuminati
      http://www.labirintus.com/hu

      MIÉRT lett érezhetően felkapott a katasztrófa kérdés (próbariadók), a terror nélküli terrorelhárítás (TEK)?
      http://pirospirula.blogspot.hu/2012/06/katasztrofa-ellen-katasztrofa-kormany.html

      MIT tudhatnak biztosan már amit mi még csak sejtünk?
      http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/08/az-amerikai-nemzetbiztonsagiak.html

      LÉTEZNEK E az emberen kívül más életformák is? (amelyek esetleg már előttünk is itt voltak...? ...vagy más csillagrendszerek lakói látogatják e / figyelik e vajon a bolygónkat?)
      http://www.google.hu/images?q=london+ufo+opening+ceremony

      HOGYAN magyaráznád azt hogy XXX. olimpiai játékok kabalafiguráinak nevéből legalább 17-20 külön szót lehet pluszban kiolvasni? (ráadásul ezek mind ÖSSZEFÜGGNEK (!!!) azzal ami jön.)
      http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/07/mignem-anglia-zold-foldjen-jeruzsalem.html (középtájon)

      MIÉRT rejtették el megannyi kőműves jelképben / sportjátékban (...) 100 évekkel korábban már a 9/11 - 11/9-es (év)számot? Vagy FILMEK tucatjaiban...?
      (itt legalább 40 példát fel lehet sorolni az "USA" mint megnevezéstől a periódusos rendszerig. Ezt 3 hete nyitották meg Londonban és a mérete lábban megint ezt a dátumot adja, mint amit a Wenlock és Mandeville-ből a római számok kis csavarral. Feltűnt már valakinek?
      THE SHARD - Az üvegszilánk: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Shard

      ...vagy az Olimpiai Stadion mellett épült fura acélszerkezetes kilátó méreteit átszámolta már valaki lábból méterre? (a média visszhangról már nem is beszélve. 23M USD, acélmágnás; Stratford High Street - A118, A11, GPS: 51° 32′ 18″ N, 0° 0′ 48″ W, 11.9.12 ...)
      ARCELORMITTAL ORBIT
      http://en.wikipedia.org/wiki/ArcelorMittal_Orbit
      http://www.google.hu/images?q=ArcelorMittal+Orbit

      Egyáltalán MIÉRT ODA került az Olimpiai Stadion...?
      http://www.youtube.com/watch?v=8jWAaZoEErg&feature=player_detailpage#t=258s (Rick Clay)

      KI VEZÉRLI ezeknek az tervezőknek a kezét Amerikától Japánig, hogy ezek az értékek mindig be vannak építve? De már az 1600-as években is... (St Paul's Cathedral, City of London - a központ a 13-as szám alatt, tőle meg egy 25 920 méteres sugarú köríven - 1 Nagyév - ezek a játszótérnek álcázott ábrák:
      http://markbennis.hubpages.com/hub/Hidden-Orbital-Map-of-Nibiru-Disguised-as-Childrens-Playground
      http://markbennis.hubpages.com/hub/Hidden-Orbital-Map-of-Nibiru-Disguised-as-Childrens-Playground-Part-3 )

      * * *

      @Andrew: "hogy bebizonyítsam a belemagyarázást, felcsaptam a szótárat pár véletlen szónál, amiben római számok vannak; Keressünk ebben illuminátus numerológiát!"

      Már megbocsáss de egyáltalán nem kaptad el a fonalát annak amiket leírtam, ami persze korántsem baj, - csak jelzem.

      Törlés
    2. Ezekről mind hallottam, nem vagyok műveletlen, se szkeptikus. Tudom, hogy végső soron mindennek köze van a számokhoz, és mindent le lehet redukálni számokra abcben elfoglalt hely és miegymás alapján, akkor is azt gondolom, hogy sokkal fontosabb szimbólumokban kell elmélyedni. A denveri reptért említetted, ahol igaz van sátán lova, rémisztő festmények, nyolcezer hektáros, 9 szint mély koncentrációs tábor komplex szellőző/permetezőrendszerrel, piramis alakú sátras dizájn, horogkereszt alaprajz stb. De valami hiányzik: numerológia. Még ha az óegyiptomi hitvilág szerint tájolják az objektumokat, akkor sincs jelen. Tudsz valamit erről? Hogy áldoztak a sátánnak az objektum építése közben megfelelő számok használatával? Én nem, viszont a hely hemzseg a szabadkőműves szimbolikától. Mivel az nekik fontosabb. Ha nem így lenne, 33 festmény, 666 ablak ... megoldották volna.

      Törlés
  84. A szabadkőművesek miért használják a 33-at, illetve mit jelent náluk? (Annak a konföderációs veterán hosszú hajú szakállas papának is a 33-as CACIB szalag lóg a nyakában.) Az világos hogy Jézus 33 évesen lépett a nyilvánosság elé és szenvedett kereszthalált, de mit vonnak ebből le maguknak a szabadosok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nemcsak a szabadkőművesek. A 11, 22, 33 mesterszám (minden olyan szám mesterszám, ami duplán mutatja ugyanazt a számjegyet, ezáltal felerősiti a rezgését, tehát idetartozik a 44,55,66,77,88,99), kiemelt jelentősége van azok szemében, akik fontosnak tartják a számmisztikát. Vallások előszeretettel alkalmazzák, meg a fehér- és fekete mágiában is rendkívül fontos... (A wiccában, ami egy ősi kelta vallás, is nagyon nagyon fontos.)
      Hogy miért olyan fontosak a számok? Rengeteget lehetne erről írni, kezdve azzal, hogy a születési dátum is fontos a jellemünk szempontjából, pedig csak pár szám!, amiből viszont lehet következtetni arra, hol álltak a bolygók születésünk pillanatában (egész tudományok foglalkoznak ennek tanulmányozásával, meg ugye az asztrológia is), de ha valaki meg akarja érteni a számok jelentőségét, akkor itt egy idézet a Pí című filmből:
      „1. Mathematics is the language of nature. 2. Everything around us can be represented and understood through numbers. 3. If you graph these numbers, patterns emerge. Therefore: There are patterns everywhere in nature.”

      Törlés
    2. @Szabolcs: "A szabadkőművesek miért használják a 33-at, illetve mit jelent náluk?"

      LONDONNAK "véletlenül" épp 33 kerülete van. Micsoda "véletlen"!
      ...és pont a 9.-ben van az Olimpiai Stadion a jellegzetes mindent látó szemes reflektoraival. 3*3=9=I=EYE... 6300 méterre pontosan a Szent Pál katedrális,... de ez csak az egyik vetület.
      http://en.wikipedia.org/wiki/London_Borough_of_Hackney (címer! 3 harang, "máltai kereszt", víz, tűz, páncélos zöld fejtetővel...)

      33. orosz betű (3 cirill karakter elválasztva a végén a többitől!) az utolsó "R", azaz ha tanultunk oroszt még emlékszünk, a "JÁ", azaz ÉN. Mit ad Isten az angolban épp a fordítottja az "ÁJ" szintén ÉN és egyben magának a SZEMnek ("áj"-EYE, 3*3=azaz a 9.) a "kódneve" (Helyesírásilag mindig NAGYBETŰVEL kell írni: I'm..., IlluMinati..., 120 és a 111; véletlenül pont úgy alakult hogy a WTC robbantásnál épp 111 nap volt még hátra az évből...2001....). Ez itt egy utalás az ALFA (az első betű a göröben; I=1. ...) és az OMEGÁRA, a Kezdetre és a Végre... (az orosz "R" egyébként körbe forgatva az egyiptomi Hórusz Szemet adja, és a nyulat (Szűz -> Halak-Szűz Világhónap) azaz a R-abbit. Véletlenül ez a 18. lett az angolban: 18=9 és 18=6+6+6; illetve a Rabbit-Nyúl ott a férfiak körében népszerű nyuszis lap, a Playboy címlapján (->XXX=666; SeX-SiX-HaT..., akinek a csokornyakkendő forma van a nyakában -> ZION, 9.11/11.9, "XXX" -> Am-ster-dam - piros lámpás negyed - címerében: irányítószám kiosztás: "1011-1109"... ...)

      http://kepfeltoltes.hu/120126/img_code_eye_i_1666_666_6666_2012_11-9_aj-ja_rabbit_black-hole_alfa_omega_illuminati_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
      http://kepfeltoltes.hu/120125/img_illuminati_eye_1666_2012_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
      http://www.google.hu/images?q=playboy
      http://kepfeltoltes.hu/120704/img_szusz_5-1-elem-rendszer_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

      http://en.wikipedia.org/wiki/Amsterdam
      http://www.london2012.com - "Timing and scoring systems and services by OMEGA"

      UN - ENSZ: http://kepfeltoltes.hu/120514/ensz_un_33_mason_www.kepfeltoltes.hu_.gif
      a londoni Millennium Dome (a kosárlabda, torna helyszíne; GPS: 0°0′11.22″E ...): http://en.wikipedia.org/wiki/Millennium_Dome
      ...

      Az első atombombát (melynek formája ott van Washington utcatérképébe építve) a Trinity-t (Szentháromság) 1945. július 16-án robbantottak a 33. északi szélességi fokon.

      S itt a lényeg MIÉRT pont a 33. fok?

      --->>>

      Törlés
    3. --->>> >> >

      http://www.google.hu/images?q=washington+map+illuminati
      http://en.wikipedia.org/wiki/Trinity_%28nuclear_test%29 (Manhattan Project)

      Ez egyben szimbolikus is és FÖLD mint bolygó ENERGETIKÁJÁVAL van összefüggésben. Itt szálltak le (feltételezhetően) a Föld körül keringő űrállomásukról az "anunnakik" a Vízözön után (OROSZLÁN világhónap -> LÖWEN - WENLO-ck!!) a 33.33, 33.33 fokon a Golán-fennsíkon.

      http://www.ahrimangate.com/Image3.gif

      Részletesen leírtam itt: http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=224&c_start=120#c2700

      1948 tengeri mérföldre van a Templom hegy (Izrael) Londontól. 1948 (=12): Londoni olimpia 64 éve, 1948 május 14: Izrael alakulása (ZION...) és ugyanezen a napon és évben alakul Amerikában a R-AND Corp., a filmbéli UBRELLA Corp. (Kaptár)
      http://farm5.static.flickr.com/4065/4354063561_c65438f881.jpg

      http://maga-a-valosag.hu/?page_id=522
      "(...) Richard C. Hoagland (NASA kutató és tanácsadó) észrevette, hogy bármely űrhajó kilövése, vagy landolása kötődik egy-egy csillagegyüttálláshoz, ráadásul ezek a csillagegyüttállások kísértetiesen kötődnek a régi egyiptomi mitológiához.

      Hoagland modellje szerint, ha egy gömb formájú bolygó, a saját tengelye körül forog, akkor bizonyos dinamikus erők jönnek létre a bolygó belsejében. Ezek az erők a bolygó felszínén ott észlelhetők, ahol két, a gömbbe írt tetraéder metszi a gömböt. Ez a 19,47 (19,5) -es északi és déli szélességnél van, ekkor a magasság szöge 33 fok (hiperdimenzionális térelmélet) ..."

      http://kepfeltoltes.hu/120516/leonardo_19-47_roswell_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
      http://secretebase.free.fr/planetes/mars/cydonia/tetraedre.jpg

      ..."A Földön 19.47°-nál található Hawaii (itt született OBAMA a Wikipedia szerint.) ..." - Bár a valóságban nem, mert az anyakönyvi kivonata hamis. Az Obama egy "élő jelkép", nem hiába van benne a ~3000 éves TÓRA szövegében kódoltan.
      http://www.google.hu/search?q=obama+anyakönyvi+kivonat
      http://www.google.hu/images?q=torah+obama

      ..."A roswelli ufóbaleset is épp a 33. szélességi fokra esik 1947-ben (1947 -> 19.47 fok! - http://www.google.hu/images?q=19.47+roswell). ..."

      ..."Apollo 11 leszállása után 33 perccel (1969 július 20), a Szíriusz (Isis) volt látható 19,5 fokos szög alatt. A leszállás szándékosan így lett tervezve, hogy a Holdon, amikor beteljesül az isteni pillanat, Aldrin és Armstrong egy ősi egyiptomi rituális szertatást tartott, bár igazából Armstrong csak nézőként vett benne részt. Ez volt az első, a Földön kívül tartott spirituális szertartás, mely Isis istennőnek lett ajánlva, éppen akkor, mikor csillaga "isteni" szög alatt volt látható a leszállás helyén.

      Apollo 12 leszállásakor 33 percet késtek, az Orion (Osiris) csillaga alkotta a nevezetes szöget a horizonttal.

      ...

      A marsjáró landolásakor 1997 július 4.-én, a leszállás helyéről a Föld volt látható 19,5 fokos szög alatt. Az első kép megérkezésekor, a földi fogadóhelyről éppen 19,5 fokos szög alatt volt látható a Szíriusz csillag, a második kép fogadásakor pedig 33 fokos szög alatt.

      Baikonour 1998 november 20-án, a Zarya (Felkelő Nap – Horus) nevű űrhajó indításakor a Szírius/Isis csillag 33 fokos szög alatt volt látható. Ekkor az Encke nevű üstökös, a kilövés helyéről 19,5 fokos szög alatt volt látható, a Mars pedig 33 fokos szög alatt.

      A Zarya az Endevour űrrepülőhöz történő kapcsolódásakor a Szírius/Isis csillag 19,5 fokos szög alatt volt látható a kilövés helyéről. Ekkor a dokkolás helyének, Földre vetített helyéről a Mars éppen 33 fokos szög alatt volt látható, valamint Cape Canaveralról az Encke üstökös 19,5 fokos szög alatt volt látható. Továbbá az Apollo 11 leszállóhelyéről 33 fokos szög alatt volt látható az Orion csillagkép Alnitak övcsillga...."

      Törlés
  85. Én úgy tudom, hogy szabadkőműveseknél 33 szint van és a legmagasabb a 33. Egy ilyen tag vezető, és ha jók az értesüléseim akkor ezek után jönnek az illuminati rangok.

    VálaszTörlés
  86. Na, akkor most ki fogja megcsinálni? :)))

    http://nyusziacilinderben.blogspot.hu/2012/07/te-fogod-megcsinalni.html

    Amúgy az ufó-jokert tutira tényleg nemsokára bevetik, de ebbe is belebuknak, mert a zemberek már nem annyira hülyék. Hallottátok pölö, hogy minap eltűnt a holdról Armstrong zászlója? :DDD Naná, hisz ott se volt, ahogy maga Armstrong sem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az UFO - jokerre válaszolva:

      Ezt az emilt ma kaptam. Az nem számít, hogy kitől.
      A szövege egy kicsit hosszú. Tudom, én is bárhol, ha nagy szövegeket látok, inkább ellapozok, de kérlek titeket, olvassátok végig, és nagyon várom a reakciótokat. Szó van benne az olimpiáról. Amikor elolvastam, olyan érzés volt, mintha egyszer jobbról pofoznának, másszor balról. Én személy szerint, az eddigi ismereteim alapján - nem értem.

      több részben adom le ezt az "Üzenetet"
      Üdv

      A teljes e-mail

      "Üzenet 1.

      Találkozzunk veletek Gaia helyrehozatalán és felemelkedésén, és asszisztáljunk a ti saját felemelkedésetekhez.

      Ez a galaktikus intervenció a következő okok miatt lett elrendelve:
      Sophia-Gaia betegsége egy olyan kritikus szintet ért el, hogy azonnal meg kell tisztítani.
      A fényhányados a Földön nem elég magas, hogy ezen a szinten képes lenne beindítani a tömegek globális felemelkedését, azt ami egyedül eljuttathatja az egész bolygót a következő dimenzióba. A Terra(Föld) bolygó menetrendszerű felemelkedési ideje 2012 december 21. Örömmel látjuk, hogy sok földi létező erőfeszítésének következtében a Föld szenvedése enyhült, mindazonáltal a küszöbön álló következő galaktikus korszaknak megfelelően a szükséges gyógyítással és munkával a földi létezők nem tudnak az előzetes időzítés szerint elkészülni. Semmi esetre sem voltunk megrémülve, látva a jó erőfeszítéseket, amit oly sokan, oly sokáig hoztak és nagyra értékeljük azokat az akciókat amiket a Föld rezgésszámának emelésére és a körülötte levő negatív energia megtisztítására szerveztek. Értsétek meg, hogy nem várhatunk tovább, csak azt léphetjük, hogy segítünk! Ami most a Földön történik, az hatással van az egész univerzumra, tehát nagyon fontos! Sophia-Gaia-Terra azonnali megtisztítása galaktikus szempontból is elsődleges prioritás. Ez magában foglalja a maradék archonok/cabal teljes eltávolítását. A cabal elme-árnyékoló paraziták nem lettek elég gyorsan eltávolítva a földi lények által, így visszatartják Gaia felemelkedését, csakúgy mint a káros befolyás alatt álló személyek saját felemelkedését is.

      Érdekeltek vagyunk Gaia életének segítésében, mert mi alkottuk őt meg veletek együtt, eónokkal ezelőtt. Ezért mondjuk nektek, hogy a családotok vagyunk! Nem lesztek nagyon lesokkolva, mert nagyon is humanoidok vagyunk, csakúgy mint ti. Magasan fejlett spirituális lények vagyunk, fejlett technológiával rendelkezünk, de nem tartjuk magunkat többre másoknál, mert mi mindannyian egyek vagyunk! Mindannyian egyéniségek vagyunk akiken keresztül a legfőbb teremtő megtapasztalhatja önmagát! Egy család vagyunk és nagyon szeretünk titeket, ahogy majd látni fogjátok. Tudjuk, hogy együtt el fogjuk végezni a munkát, lazíthattok!

      Felszólítunk titeket, hogy ne terjesszétek a félelmet, ahogy sokan még mindig teszik! Ez nem hamis üzenet, hanem egy aktuális esemény ami be fog következni, csak a jóból eredően és a jó érdekében.

      Törlés
    2. Üzenet 2

      Sok fény-létező a Földről vagy a kvadránsunkból a Földön van már több évtizede, és rettenetesen sokat segített. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy minden hihetetlen erőfeszítés ellenére sem tudják megcsinálni időben ami szükséges. Nem hibáztatunk egyetlen Földi lényt sem emiatt. A fény hányados a Földön hihetetlen szinteket emelkedett az elmúlt két hónapban. Legyetek büszkék a munkára amit elvégeztetek, és folytassátok tovább, amíg csatlakozunk hozzátok Sophia-Gaia helyrehozatalában.

      A bűncselekményt az eredeti negatív archoniai lények követték el, akik rabszolgává tették ezt a planétát sok évvel ezelőtt, és a hozzájuk kapcsolódó vérvonalak és klónok, akik el lettek takarítva.

      A csillagokba van megírva 2012 december 21, és ezt nem lehet megállítani!
      Ez az a nap, amikor Gaia szabaddá válik és megkezdi a felemelkedést az emberekkel együtt! Ez folyamatosan fog történni, fokozatokon megy át 2012 december 21-i kezdéssel.

      Jövünk, hogy együtt dolgozzunk kéz a kézben minden fénymunkással Gaián, hogy segítsük és befejezzük a küldetést.

      A mi megállapított galaktikus utasításunk szerint belefogunk, hogy elkezdjük az első fázist az első jelentősebb kapcsolatfelvétellel. és összefogjunk veletek elvégezni ezt a végső munkát.
      Le kell szállnunk, hogy Gaia és ti felemelkedhessetek!

      Az első fázist két nappal ezelőtt elkezdtük!
      Július 25-én a délutáni órákban a mi orbitális plejádi flottánk nyitott egy szuper portált Gaia belső atmoszférájában. A szuper portál megnyílt ezen a napon az időn kívül, előkészítve a leszállásunkat Gaiára. Igen, ez így van kedveseim! Most van itt az idő!

      Ez a dimenziókapu amit nyitottunk, az 5D-ből a 4D-be való lelépéskor használatos, az alacsonyabb rezgésszámba, átalakítja a kisebb hajóink sűrűségét, és a fény testünket plazma fénnyé, a 3Ds alapvető rezgéshez és földi rezonanciához.

      Amint a fő hajónk az Erráról , leereszkedett a belső atmoszférában levő bázisra, hogy megnyissa a portált, a plazmamező a hajó körül kölcsönhatásba került a Föld mágneses mezőjével, rendkívül erős módon.
      Nem okoztunk sérülést sem Gaianak sem a rajta élő lényeknek, pontosan úgy történt ahogy kalkuláltuk, mindazonáltal sok magas érzékenységgel rendelkező földlakó érezte a lökést, amint a hajónk megérintette a belső atmoszférátokat. Soknak ezek közül a magasan becsatornázott földi létezők közül a mágneses mezője szétesett. Volt néhány jelentés éteri robbanásokról és elektromos zavarokról, fény gömbökről és dolgok áttetszővé válásáról. Néhány magasan fejlett és nagyon érzékeny földi lény elvesztette a öntudatát csaknem egy órára, de semmi jelentős sérülés nem történt! A legtöbb földi létező egyáltalán nem is érzékelte, hogy bármi is történt.
      Ezt az első fázist meg kellett csinálni, megnyitni ezt a csillagkaput a magasabb dimenzióból a tiétekre, hogy előkészítsük Gaia megtisztítását, felemelkedését és a rajta létező érzékeny élet felemelkedését. Ez a fázis nagyon bonyolult nagy szakértelmet kívánó feladat volt, mert a Föld annyira törékeny, és ez az első alkalom az ismert történelem során, hogy dematerializáltuk a főhajónkat, és ilyen közel hoztuk.

      Törlés
    3. Üzenet 3

      Ez a művelet teljességgel sikeres volt!
      A portál nyitása az 5D és a 4D becsatlakoztatására szolgál, egy híd e két dimenzió között, és most teljesen nyitva van! Ez az utolsó kapu ahol ti szó szerint átsétálhattok a Földről a Mennyországotokba!

      A Közzétételünk dátumát megadtuk most nektek, ezt a talajba is beleírtuk, szó szerint beleírtuk a földbe Manton Drove és Windmill Hill közelében, mint egy üzenetként nektek, az újraegyesülésünk dátuma : 2012 augusztus 4, szombat.

      Isten hozott Zionban, a titeket megalkotó Isten városában, kedveseim! Ezen a földi napon 2012 július 27-én azt mondjuk nektek : kezdődjenek a játékok!

      Kerestük a legjobb világméretű rendezvényt, az Olimpiátokat, ahol sok földi lény az egész bolygóról találkozhat velünk!
      Tudjuk, hogy ez hihetetlenül hangzik nektek, de megerősíthetitek ezt sok más forrásból is, sok közülük a mi földi szövetségesünk.

      Találkozunk magas szintű földi követekkel (a jófiúk), és ma sikeresen megegyeztünk, hogy az újraegyesülés a 2012.évi olimpiai játékokon fog megtörténni.
      Ez a közzététel és az újraegyesülés veletek nyolc nap múlva megtörténik!
      Ahogy erről a döntés megszületett és a tanácsban ezt leírták, úgy ez meg fog történni.

      Minden szem látni fogja!

      Egyáltalán nincs szükség semmiféle aggodalomra, hiszen tudjátok, hogy ez egy kritikus idő a Földnek és lakóinak, és mi már régóta figyelemmel kísértük és előkészítettük előre a folyamatot.
      Elmondtuk, hogy addig nem szállunk le amíg a cabal eltávolítása meg nem történik. Július 4-én a Függetlenség napján kinyilvánítottuk, hogy a fizikai és a nem fizikai cabalt eltávolították és ez így is van!

      Kedveseim ez a valóság. Már nem az igazi 3D-ben vagytok, hanem a 4D felső részében az 5D határán. Újrateremtettétek a 3D-s Mátrixot még egy kis időre, amíg a nagyszerű munka elkészül, abból a célból, hogy sok alacsony, negatív rezgés átalakulhasson.
      Bármi megjelenik ellenkezőleg, az egy képzelt árny, maradványa az archonok által belétek programozott 3D-s programnak, ami még mindig fut.
      A kisebb hajóink fognak megjelenni a stadion felett Londonban, és bemutatják a mi következő és leghibátlanabb alacsonyan szálló versenyszámunkat.
      Terveket készítettünk, hogy közvetlenül az olimpiai mezőn szállunk le a földi vezetőinkkel együtt, és megmutatjuk nektek, hogyan is néz ki a 4. és az 5. dimenzió. Ez egy igazi bemutatója lesz a fénynek, a léleknek és az energiának. Ne féljetek ettől! Mire számítottatok?

      Megállapodtunk a vezetőitekkel már egy ideje, mégis volt köztük néhány, aki azon volt, hogy elgáncsolja az újraegyesülésünket veletek! Erőnek erejével azon leszünk, hogy ez most megtörténjen a legfőbb jó érdekében, mert nem maradt már több idő! Augusztus 4-ig adtunk időt a világotok vezetőinek, hogy álljanak el az útból, vagy el lesznek távolítva, ha közétek és közénk állnak!
      Akadályozzák a Közzétételt ez év áprilisa óta, eddig vártunk, a legeslegutolsó pillanatig, megtéve mindent, hogy akadályozzuk a Föld pusztítását közvetlen beavatkozásunk nélkül! Ez az idő most ért véget! Nyolc napon belül a világon minden G20-as vezető bejelenti a létezésünket és mi megjelenünk, vagy nem jelenti be és mi akkor is megjelenünk! Azokat a vezetőket akik ellenszegülnek, el fogjuk távolítani a helyükről és nem lesznek részesei a jó munkának amit veletek együtt fogunk végezni 2012 még hátralevő részében és később!

      Törlés
    4. Üzenet 4. része

      Az ajtó most nyitva áll, és mi átlépünk rajta!
      A cabal hamis fennhatóságának nyomai még megmaradtak, megfertőzve az elméket, hogy elhiggyék, hogy rabszolga sorban élnek egy politikai-katonai szervezet fennhatósága alatt, elhagyatva Istentől.
      A Federal Reserve bank most teljességgel fel lesz osztva, ha együtt működnek ebben, ha nem. Nyolc napjuk van!
      Az emberek minden hitele a Földön eltörlésre kerül, a rabok kiszabadulnak, és minden ebből következően újra lesz szervezve.
      Minden technológiát megkapnak az emberek amivel folyamatosan gyógyíthatják a testüket, és olyan dolgok is, amit el sem tudtok képzelni!

      2012 december 21 ennek a nagyszerű felemelkedésnek az első napja és a negativitás teljességgel törlésre kerül ebből a realitásból!

      A Mátrix most mindörökre teljesen szétfoszlik!

      Meg fogjuk ezt csinálni, ti és mi együttműködve!

      Köszönjük a bátorságotokat és merészségeteket, hogy idejöttetek évtizedekkel ezelőtt, hogy később véghezvigyétek ezt a nagyszerű küldetést!

      Találkozunk Augusztus 4-én szombaton!

      Áldás az egész Földre és minden lakójára!


      Forrás:http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=247285&fb_source=message

      Törlés