2012. június 28., csütörtök

Katasztrófa ellen Katasztrófa kormány

Gondolom sokaknak feltűnt, hogy az utóbbi hetekben, hónapokban mennyire sűrűn lehet hallani két szót a médiában: az egyik ezek közül a "terror-elhárítás", a másik pedig a "katasztrófa-védelem". Az utóbbi két hétben például szinte minden egyes nap lehetett hallani róluk valamit a híradóban. A legnevetségesebb talán az volt, amikor néhány kiránduló gyereket méhek csíptek meg, és elmondták, hogy a katasztrófavédelem ennek kapcsán miket intézkedett (és ez fő hír volt négy híradóban).
Nos, arra szeretnék kérni mindenkit, hogy mostantól próbáljon meg jobban odafigyelni erre a két szóra, és az eseményekre, amik ezekkel kapcsolatban elhangzanak, ez a két kifejezés ugyanis a két kulcsszava annak a globális rendszernek, ami jelenleg kiépülőben van itt a világunkban.

A tény, hogy ezt a két kifejezést rendszeresen ismételgetik a híradókban, rádiókban, portálokon, de most már napi szinten hatszor, az már önmagában fel kellene keltse az ember érdeklődését, figyelembe véve, hogy alig 2 évvel ezelőtt ezek a fogalmak szinte egyáltalán nem szerepeltek egy magyar ember szótárában. De ha ehhez még hozzávesszük, hogy Magyarországon (szerencsére) szinte abszolút nem létezik terrorizmus - nulla, a jelenség szinte teljesen ismeretlen -, és katasztrófa is csak hellyel-közzel, akkor a dolog talán még inkább szemet szúró.

Miért van szükség terror-elhárításra, ha nincs sehol egy szál terrorista?
Miért van szükség ennyire nyomni a katasztrófa-védelmet meg egyre több próbariadót tartani, ha nem húzódik alattunk egyetlen törésvonal sem, nincsenek sivatagi viharaink, nincsenek erdőtüzek, nincsenek masszív járványok, stb? Nagyon jól megvoltunk mindkét fogalom nélkül több ezer éven át, miért lettek ezek most hirtelen ennyire fontosak, hogy még a csapból is ez folyik?

Ezzel párhuzamosan, aminek a szemtanúi lehetünk, ha egy kicsit odafigyelünk arra, ami az állami szerveknél történik, az a rendőrség, a tűzoltóság és az egyéb rendvédelmi szervek teljes átszervezése. Sok elbocsájtásról lehet hallani ugye mostanság, Új intézmények bukkannak fel a semmiből, mint a TEK, hatáskörök helyeződnek át, stb. Nagyon fontos megérteni, hogy amikor drasztikusabb hatalmi átrendezést akar valaki véghezvinni, akkor néha egyszerűbb egy teljesen új szervezetet nulláról felépíteni és a régit lerombolni, mint a régit átszervezni az újjá, ugyanis a régi intézménynek, az ottani dolgozóknak és a társadalomnak van egy erős ellenállása a változtatásokkal szemben.

Figyeld meg például, mi történik ma a tűzoltóság esetében:
Ma, ha valahol tüzet oltanak, akkor aznap biztos hogy lemegy a híradóban, hogy a katasztrófavédelem milyen ügyes volt, és hogyan mentette ki a nagymamát. A "tűzoltóság" szót viszont csak akkor lehet hallani, amikor "vigyázz magadra, mert a kinn felejtett muskátliért a folyosón száz rongyra bírságolnak!"
Láthatóan igyekeznek a tűzoltóság tekintélyét minél jobban lerontani az emberek szemében, a katasztrófavédelemét pedig (a nulláról) felépíteni. A kérdés adódik, hogy mindez miért történik...


 
Hogy megértsük a miért-et, nem elég a folyamatot országos szinten néznünk. Senki ne legyen oly balga, hogy azt gondolja, hogy itt egyszerűen Orbán Viktor vagy a Fidesz hatalomátvételéről lenne szó, mert a folyamat sokkal mélyebb ennél. Hogy nekik mennyi ebben a szerepük azt innen nem tudom megítélni, szerintem megkapják, hol milyen átalakításokat várnak tőlük, az EU-tól, NATO-tól, Obamá-tól, vagy akárkitől, és ezeket hajtják végre (ami persze nem ment fel senkit a felelősség alól, sőt...).
De itt már régen nem a kormányok döntenek ezekben a kérdésekben. Fontos látni, hogy ez a folyamat teljesen globális, és ezért csak úgy érthetjük meg, hogy mégis mi van a háttérben, ha kicsit kitekintünk a nagyvilág felé.

Kezdjük talán azzal, hogy tegyük egy pillanatra egymás mellé a magyar Terror Elhárítási Központ logóját és az amerikai Department of Homeland Security -ét, mely a terror-elhárításért és a katasztrófavédelemért felelős intézménye az USA-nak, és mely lényegében a szeptember 11-dikei események kapcsán jött létre.



Erre a kettőre azonnal visszatérünk, de most előbb nézzük még meg a magyar katasztrófa-védelem régi (2000 előtti) és az új logóját. Természetesen felül van a régi és alul van az új.


Ugye nem nehéz megtalálni a hét különbséget...

Pláne, hogy nincs is hét, csupán egyetlen különbség van: mégpedig az, hogy a magyar címer helyét átvette egy masszív kékes-zöld piramis, ami egy narancssárga (nap?)korong előtt feszít.
Aki érti a szimbólumokat, az itt már teljesen képben van, hogy mi történik. Aki nem, az feltétlenül maradjon velünk.

De mielőtt továbbmennénk, kérem szépen, hogy álljunk itt meg egy pillanatra, mert sajnos azt tapasztalom, hogy az olvasók egy része alapjaiban érti félre, hogy mi a szándék ezzel a bloggal, és miért teszem fel ezeket a szimbólumokat a bejegyzések mellé.
Minden alkalommal, amikor valamilyen szimbolikára hívom fel a figyelmet, kapok egy pár megjegyzést, hogy én miket "látok bele dolgokba", mert ugye "Jézus arcát is bele lehet látni egy tejbegrízbe...", meg hogy "egy szem az csak egy szem, csak egy paranoiás hiszi azt, hogy az jelent valamit...", vagy "csak azért mert ott egy nagy G betű, az még nem bizonyít semmit"...

Ezért most ezennel szeretném egyszer és mindenkorra leszögezni mindenkinek, csak hogy megelőzzük a jövőbeli félreértéséket és a tévútra terelődő vitákat, hogy ezeknek az olvasóknak teljességel igazuk van! A szimbólumokból önmagában még nem következik semmi! Csakhogy nem is azért vannak itt bemutatva, hogy ezekkel bebizonyítsunk bármit is. A félreértés valahol abból adódik, hogy az ide látogatók egy része valamiért azt gondolja, hogy itt azért mutogatok szimbólumokat, mert ezekkel kívánom meggyőzni az olvasót, hogy valakik világuralmi terveket szövögetnek. Pedig erről szó nincs!
A szimbólumok csupán azért vannak itt, hogy felkeltsék a figyelmedet, az érdeklődésedet és elgondolkodj, "vajon miért jön be minden logóba az a piramis", stb... mert ha sikerül elérni, hogy érdekeljen a dolog, és feltedd magadban a kérdéseket, akkor egy kis utánajárással te magad is utána tudsz nézni, és nagyon is kézzelfogható bizonytékokat fogsz találni azokra a dolgokra amik a "világuralmi tervekre" vonatkoznak; kormány-dokumentumok, jelentések, könyvek, bennfentes beszámolók, és egyebek formájában.
A kőkemény bizonyítékok arzenálja áll rendelkezésre, és jelenleg, amíg szabad az internet használata, ezekhez elég könnyű is hozzájutni. A probléma, hogy az embereket úgy tűnik, mintha nem érdekelné, mi történik körülöttük, vagy nem akarnak tudomást venni róla, mert nem szánják rá azt a kis időt sem, amit ez a kis utánajárás igényelne.
Tehát még egyszer, a szimbólumok, mint érdekesség vannak itt, nem mint bizonyíték!

Most hogy ezt tisztáztuk, vessünk még egy pillantást arra a TEK logóra!
Az, amit sokan sasnak, vagy sólyomnak gondolnak, az igazából egy Főnix madár.
A mitologikus Főnix madár a halála után, a hamvaiból új életre kel. Pusztulás, és a pusztulásból újjászületés... ismerős?
"Ordo Ab Chao", rend a káoszból. A Főnix az Új Világrendet szimbolizálja, ami a régi hamvaiból emelkedik ki, és ezt szimbolizálta a náciknál is, ezt szimbolizálja az egydollároson is, és ezt szimbolizálja a TEK logón is!
Ezek a logók egy Új Világrend létrejöttét hivatottak szimbolizálni, és az, ahogyan a piramis lecseréli a magyar címert a KV logón, vagy ahogy a piramis lecseréli a hét vezért a hősök terén, annál szemléletesebben nem is lehetne az emberek orra alá dörgölni, hogy mi is történik.
Amikor mi ez ellen nem szólunk semmit, akkor lényegében azt mutatjuk nekik, mennyire birkák vagyunk, mennyire nem érdekel minket ez az egész dolog, és tulajdonképpen feljogosítjuk őket, hogy még egy lépést tehessenek, azután még egyet, majd még egyet, és így tovább, sok kis (de most már egyre nagyobb) lépésekkel egy Negyedik Birodalom felé.


Oké. De miért pont a katasztrófavédelem, és miért pont a terror elhárítás? - kérdezheted joggal. Hogy jönnek ezek a szervek a képbe?
Miért nem inkább a zászlónkra nyomják rá ezt a piramist, ha már úgyis hatalmi jelképnek szánják? Nem ott lenne a helye?

Nos, igazad van, valóban ott lenne a "helye". De gondold csak végig, ha oda tennék, azzal azért elég nagy vihart kavarnának, azon azért mindenki átlátna!
A helyzet az, hogy ezt a stratégiát egyébként már kipróbálták, és azt találták, hogy nem bizonyult elég hatékonynak.

Röviden összefoglalva, lényegében az történt, hogyha egy kicsit távolabbi időléptékben is kitekintünk a dolgokra, hogy a brutális, nyílt, szemtől szembeni technikákkal, mint amiket a nácik és kommunisták alkalmaztak a huszadik század közepén, nem sikerült 100%-osan kiépíteni a hőn áhított Új Világrendet, és a halálos áldozatok számát is borzasztóan keveselték... Ezért a 20. század második felében egy éles stratégia-váltás figyelhető meg, és most ugyanazok az erők, egy kicsit lassabban, trükkösebben, és a hátsó ajtón keresztül próbálják behozni ugyanazt a hatalmi struktúrát, és ugyanazt a népirtást, amit a direkt módszerekkel nem tudtak kellően véghezvinni.

Sajnos az utóbbi évszázad óriási technológiai fejlődésének eredményei ehhez nagyon hatékony eszközöket kínálnak. Napjainkban ugyanis a katasztrófát és a terrort kiválóan lehet rendelésre csinálni oda és olyan formában, ahogy azt valakik szeretnék. Földrengés, hurrikán, járvány, torony-robbantás... egyiket sem túl nehéz leszervezni. Aki olvassa a blogot, az tudja is, melyiket hogyan kell.
Fontos megérteni, hogy amikor próbariadókat meg készülődéseket látsz valamilyen katasztrófa jellegű eseményre, és azt mondják, fel akarnak készülni egy ilyen jellegű eseményre, akkor azt azért mondják, mert arra KÉSZÜLNEK, hogy meg fognak valósítani egy ilyen eseményt!!! Figyeld meg, hogy mindig előbb van a felkészülés, mint az esemény. Szerinted ezek mentalisták, hogy pontosan tudják, mire kell felkészülni?
A felkészítés azért történik, mert látni akarják, hogyan reagálsz egy adott helyzetre, és ha már "megfelelően idomítottan" reagálsz rá, akkor az adott helyzetet elő lehet idézni. Csak tudni kell előtte, hogy pontosan hogy fogsz rá reagálni, különben túl sok lenne a kockázat. Mindennek kiszámíthatóan kell lemennie.

A fenti TEK logót egyébként még hosszasan lehetne elemezni, de nem fogjuk, Doc Marquis ex-illuminátus sátánista pap elég részletesen megtette ezt helyettünk. De ami felettébb érdekes és rendkívül sokat mondó, az ahogyan a mi verziónkban egy íjat markol a kezében a "sas". Doc Marquis elmondta, hogy ha egy logón a sas karmai nyitva vannak, akkor az elit szemszögéből ez azt jelenti, hogy átad nekünk valamit, ha zárva vannak, akkor viszont elragadja tőlünk azt. A fenti logókon jól látható, hogy zárva vannak a sas karmai, tehát elveszi tőlünk azt az íjat. Az íj itt nyilvánvalóan a magyar nép önvédelmi képességét szimbolizálja. Az amerikai verzión gallyakat ragad el és nyílvesszőket, amik a szabadság és a védelem lehetőségét szimbolizálják, nálunk "magyarították" a logót, és az egészet egy íjra cserélték, ami tradicionálisan a magyar nép fegyvere. Na ezt veszi EL TŐLÜNK az a sas.
Szabadok már régóta nem voltunk, úgy tűnik a terror-elhárítás valódi célja most (legalábbis a szimbolika szerint), hogy elvegye a magyar nép önvédelmi képességét is!

Ha szerinted ezek a szimbólumok mást jelentenek, vagy nem jelentenek semmit, még egyszer mondom, ezen nem érdemes fennakadni. Hangsúlyozom, én ezzel nem akartam "bebizonyítani" neked semmit!
Lesz majd elég konkrét bizonyíték, amikor hajnali négykor berugják rád az ajtót, mert kidobta a számítógép, hogy terror-gyanús vagy... mondjuk hangfelvétel van róla, hogy kritizáltad az Európai Unió meg nem választott elnökék nyolcszámjegyű fizetését, miközben téged épp kilakoltattak.

Akit érdekelnek a részletek, és konkrét bizonyítékokat szeretne, azoknak a témával kapcsolatban elhoztam Jesse Ventura egyik filmjét, melyben a katasztrófavédelmet, a terror-elhárítást és az épülő koncentrációs táborokat leplezi le az USA-ban.
Ezt a részt egyébként már többen kértétek, csak eddig még nem volt időm lefordítani. Ez az a rész ugyanis, amit még az internetes tv-ről is letöröltettek, de annyira, hogy a truTV szerkesztősége ma már tagadja, hogy valaha is készült ilyen epizód, Ventura pedig nem kapott szerződést a következő évadra. A sorozat ez után a rész után teljesen eltűnt a süllyesztőben.


Nézzétek meg az itt bemutatott információkat, mert ezekből meg fogjátok érteni, hogyan használják fel a katasztrófavédelmet és a terror-elhárítást egy olyan új kormány felállítására, ami a háttérből operálhat, amit a lakosság nem kérhet számon, és katasztrófák segítségével akármekkora népirtást is véghezvihet.
Mint mindig, ezt a filmet is csak az erősebb idegzetűeknek ajánlom!


305 megjegyzés:

  1. Én a helyünkben beszereznék egy íjat, sátrat, és egy pár túlélési kézikönyvet amiket elég intenzíven tanulmányozok, mert ez durva menet lesz. Illetve, valahogy egymásra is kell találnunk a káosz közepette.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reveal Hidden Reality2012. június 29. 12:26

      Igen,igazad van,jól látod!
      Amielőtt áll az emberiség az tényleg a világ lakosságának a holokausztja lesz.
      De Isten szerint van kimenekülési lehetőség ebből. A konspiráció elméáletek semmit sem használnak. Mit segít az ha tudod a közeljövő eseményeit, és hogy kik csinálják, de nem rendelkezel a megoldáshoz vezető infóval.
      Mi már többen is rá jöttünk, hogy ha az ember Isten elé áll és bocsánatot kér önmaga hibáiért, bűneiért,és keresi azok társaságát, akik a bibliából felismertték azt hogy Isten már evezredek óta ezeket az időket jelezte előre, felkínálva a kimenekedés lehetőségét,az által hogy a vele kapcsolatba kerülőket álmok és látomások által fogja kivezetni a pusztulásból, mint egy labirintuson keresztül, amelyet csk Isten lát felőlről, minden kihasználható hibáján keresztül.
      Kell hogy előkészületeket tegyünk életben maradásunk megkönnyítése érdekében, de az egész semmit sem ér, ha a mindent előre látó Istent ki hagyjuk belőle, mert csak ő képes arra hogy előre jelezze az elöttünk álló nehézségeket, és információt adhatna hogy hogyan kerülhetjük el a bennünket üldöző embereket, és portyázó, fosztogató csoportokat, akik nem rettennek meg az emberöléstől ha ennivaló szerzésről van szó.

      Törlés
    2. Nagyon jól beszélsz.Teljesen egyetértek veled.Isten és Jézus nélkül 100% hogy nem éljük túl.ha nem tartunk bűnbocsánatot meghalunk,vagy a sátán martalékává válunk:hagyjuk magunkat be chippelni,mert hát mit árthat az nekünk,így lesz ennivalónk és mindenünk ugyebár és nem zárnak ki minket az adás-vételből....Milyen jó lesz nekünk nem igaz?Ha ezt az utat választjuk,nem üdvözülünk és örökké fogunk égni a kénköves tüzes tóban,amit isten már előkészített az ördögnek és cimboráinak.Az ördög tudja,hogy ez vár rá és pribékjeire...vészesen fogy az ideje ezt ő nagyon jól tudja,ezért tombol és minél nagyobb pusztítást,háborút akar kirobbantani...

      Törlés
  2. Amerikában azért előrehaladottabb állapotban van a dolog, de az tény, ha ez az intézményrendszer kialakul, itt mi fogjuk tesztelni az első műanyagkoporsókat. Orbán királysága alatt csoda, hogy a médiahatóság nem csukta le a magyarellenes, szélsőliberális jutyubozókat, akik ilyen tényekre rá mernek világítani. Akik meg igazságfeltáró oldalakon kommentelnek? Főbenjáró bűn. Nem volt gond felszámolni a 'demokráciát', innentől a gondolatrendőrség már tényleg csak egy lépés.

    Viszont logikusnak tartom, hogy csak akkor kezdjék el a politikai bebörtönzést, meg a járványozást, ha az emberekben már van RFID chip. Erre meg még várni kell.

    Szóval szerintem nem kell előre elásni magunkat, csak minél nagyobb köröket meg kell mozgatni és tovább kell adni, hogy mi folyik. Nem tudjuk, hogy mennyire centralizált a hatalom, lehet hogy a Jobbik két év múlva megint más elven kormányoz majd, és ez megint időt nyer számunkra.

    De az is benne van a pakliban, hogy Európa háborúba álljon a - talán - közelgő londoni olimpiai tömeggyilkosság miatt.

    Only time will tell.

    Mellesleg csak azt akartam írni, hogy krízis esetén vegyetek elég konzervet meg gyógyszert, amíg van :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A gyógyszerek és az élelmiszerek mérgezettek.Akkor miről beszélünk?legalább is a Jessie Ventura videójában ezt állítják.Nem szeretek jósolni de az olimpiai játékokon akár egy népirtó holokauszt is lehet.A luciferisták nagyot akarnak szakítania népességből.Ted Turner és Bill Gates és rózsakeresztesei már régóta várják ezt az alkalmat és azon lesznek,minél több ember végezze műanyagzsákban.Ha rajtuk állnak atomot robbantanának....

      Törlés
    2. Hullazsákkal kapcsolatban:
      http://www.youtube.com/watch?v=ssKbXvst0Wk
      , miszerint 200.000 hullazsákot rendeltek az olimpiára.
      " Az egyik vezető elmondta az újságírónak, hogy egy, az olimpiát követő esemény „meghatározó pillanat” lesz London számára, de részleteket nem volt hajlandó közölni."

      Szóval ez már kezd nekem is sok lenni. Vajon ez csak figyelemelterelés, mindenki az Olimpiára figyel és közben nem látunk meg valamit, ami fontosabb lenne, vagy figyelmeztetések?

      Törlés
    3. Nagy valoszínűséggel egy ilyen nagyszabású eseményt figyelemelterelésnek használnak. Sajnos túl sok az árulkodó jel és az internetes közösségek egyre többet foglalkoznak a témával. Csak annyit írjon be valaki a jutúb-ba hogy 2012 lond es már a negyedik-ötödik a listán valami ilyen jellegű dolog. Annyira elterjedt, hogy már azon kezdek gondolkodni, nem-e lehet hogy ez is egyfajta mentális felkészítése a tömegeknek valami nagyon rosszra?
      G.E.

      Törlés
    4. Egyetértek...Ha már az origo is ezzel foglalkozik, meg kb akkor már gyanús lesz... Túl sok a jel, ha valóban akarnának valamit, épeszű ember nem hagyna ennyi jelet maga után... Hacsak nem akarja ráterelni a figyelmet valamire.Kérdés az, hogy miért.

      Törlés
  3. Ennek már a fele sem tréfa. Az első video, amit megnéztem, az Ébresztőfilm, az ehhez képest vidám családi film...
    De fenntartom azt, hogy ezek még csak lehetséges jövőképek, amik ellen most még lehet tenni. De van egy pont, ahonnan nincs visszakozz... Még nem értünk el ehhez a ponthoz!
    Kicsit utánaolvastam én is, a neten miket írnak erről, irnak olyanokat is, hogy föld alatti táborok is vannak, és nemcsak Amerikában, de Európában is! (http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=35:a-titkos-foeldalatti-katonai-bazisok-es-koncentracios-taborok-a-cia-kabitoszerpenzei-es-az-uj-vilagrend-oesszefueggesek&catid=15:egyeb&Itemid=51) A denveri reptér alatt is egy ilyen lenne? Azt tudjuk, hogy valami van alatta...
    De még egyszer, nem kell pánikba esni és elhinni, hogy ez fog történni. Ezek csak lehetséges jövőképek. Rajtunk múlik, megvalósul-e...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ráadásul nem hajlandóak nyilatkozni a reptér illetékesei arról, mi van a föld alatt. Persze az is elképzelhető, hogy ha azt mondanák, "persze, több millió/ezer embernek épitettük, föld alatti óvóhely egy esetleg járvány vagy természeti katasztrófa esetére" (mert valoszinuleg ez lesz az indok amivel leterelik az embereket oda - van is egy film, pontosan ez a story, nem jut eszembe a címe... de ugyanez. vírus, föld alá terelés, hazugságok)
      És igen, az elme hatalma nagy.. Amit sokszor átélünk gondolatban, intenziven, az megvalósulhat a fizikai világban is. Én igy vagyok a jóslatokkal is, amiket több ezer évvel ezelőtt irtak: a Föld pusztulása és katasztrófák csak lehetséges kimenetelek, egyfajta figyelmeztetés, hogy mi történne, ha nem változnának a dolgok...
      És most nagyon rosszfelé tartunk.
      Mi történne, ha szerveznénk csoportos filmvetitést? Ingyen. Vagy inkább csak barátoknak, otthon ?... Legfőbb cél, hogy mindenkihez eljusson, mi folyik itt...

      Törlés
    2. @Summerside: A csoportos filmvetítéshez bemelegítőnek ajánlom ezt:
      http://www.youtube.com/watch?v=wETuxXcK-No

      Törlés
    3. remek ötlet :)Gondolatébresztőnek kiváló. Aztán majd jöhet a többi film...

      Törlés
    4. A denveri reptér, mint FEMA tábor...., nem hiszem! Inkább tartom az elit végső menedékének (lásd a szomszédos/közeli telektulajdonosok listáját), és hogy ez az épület lesz az Új világ első épülete. A föld alatt vidáman kávézgat/teázgat az elit, míg a felszínen milliónyi ember pörkölődik meg, esik össze az idegméregtől, lövik tarkón stb stb stb... itt van például a 4 metró. Láttátok a plakátját? Az van rá írva, hogy "Új világot építünk"... Mifasz? Valószínüleg a Gellért hegy már össze van kötve egy föld alatti komplexummal, és a hazai elitnek biztosít menedéket, a jövőben bekövetkező események idejére.... (ahogy tapsi hapsi mondaná: Ez van srácok! ... és jöhet a vidám zene....

      Törlés
  4. A denveri reptér alatt 10 ezer hektáron van koncentrációs tábor 9 szint mélyen. Felülről rejtélyes szellőzők teszik lehetővé ideggázok, vagy akármi bepermetezését a termekbe. A reptér szóvivője szerint csak tárolásra használják. Mit kell olyan nagy területen tárolni? Pláne egy reptérnek? Miért vannak a szögesdrótok befele? És akkor még nem is említettem a többszáz szabadkőműves / sátánista szimbólumot a komplexumban. Ez teljesen egyértelmű.
    Viszont azt mondom, hogy Magyarországon nem tudok ilyenről szerencsére, és szerintem le vagyunk maradva a rendőrállam terén. Orwellnek igaza volt.

    VálaszTörlés
  5. Hát annyi fix, hogy ventura videójában minden helyszín és szereplő valóságos.
    Már legalábbis azok akikre-amikre rá tudtam keresni gyorsan a neten.

    "Ezek csak lehetséges jövőképek. Rajtunk múlik, megvalósul-e..."

    Nem sok közünk van ahhoz hogy mikor és hol nyitnak ki egy kis vírusos fiolát.
    Mi több, akkor sem tehetünk sok mindent ha börtönbe zár a tek mert terror gyanús cselekményre készülünk a pirulán.

    Bonyolult ügy...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én azért nem szeretném ilyen könnyen feladni, és beletörődni hogy nem tehetünk semmit :)

      Törlés
    2. Én sem adtam fel, a magam módján terjesztem az igét a démosz közt, de attól függetlenül hogy kapálódzok, még nem tudom megakadályozni hogy egy távoli ország távoli szegletében egy megtévedt ember mit hogyan nyit ki.
      A szám is hiába nagy, ha elvisz a tek és börtönbe zár, senki nem hallja meg a szavaim.

      Vagy tévednék?

      Az ide történő iráshoz használ valaki ip rejtőt?

      Törlés
    3. A Tor lassú. És tudnád nélkülözni a Googlet? Gmail? Youtube? Android telefon? Mert ha Toron bejelentkezel a google fiókodba ugyanott vagy, csak lassabban netezel.

      Törlés
  6. De most akkor Alex Jones az sith vagy jedi? :)

    Az ébresztőfilm baromi jó, de már sok helyen sok mindent olvastam róla, úgyhogy nem igen tudom megítélni.

    A filmjei alapján: love, gyereke is van: love, felesége is: love, alacsony: is love, nem macsós: love.

    :D

    VálaszTörlés
  7. http://index.hu/kulfold/2012/06/28/csutortok_ejjel_villantani_kell/

    VálaszTörlés
  8. Olvasgattam a denveri reptérről én is... a ló, a festmények, az időkapszula, a reptér alakja...
    Nálunk valóban nincsenek még konc. táborok, de attól tartok ami történik Amerikában, az csak idő kérdése, mikor ér el hozzánk.
    Olvasgattam pár helyen NWO-ról, és a kommentek közt vannak azért kétségbeejtőek is, mikor az emberek nem értik mi a baj az új világrenddel, hiszen tökjó hogyha megszűnnek a határok és akárhol élhetsz és dolgozhatsz, és mindenki egy nemzet lesz, stb. Úgy értelmezik hogy ekkor valósul meg végre a korlátlan szabadság! Valószínűleg a chipekről és a táborokról, koporsókról nem tudnak...

    VálaszTörlés
  9. http://amasodikeljovetel.hu/
    Ezen az oldalon érdekes jövendölések vannak,eddig mind beteljesült.

    VálaszTörlés
  10. Ha már jövendölés akkor nézzétek meg az Illuminati Card Games kártyákat https://rapidshare.com/#!download|756p11|453899086|Illuminati-Card-Game_.rar|33263|0|0|Download innen le lehet tölteni az összeset a mostani Olimpiáról is van benne kártya.

    VálaszTörlés
  11. Ha már olimpia, én is észrevettem pár dolgot...
    nézzétek ezt a reklámot: (igaz, h Euro2012re készült, de a helyszin london, stadion.....)
    http://www.tvspain.tv/blog/?p=4630

    figyeljétek ezt az ujsagot és cimet:
    http://1.bp.blogspot.com/-GyP8yBXjtyY/Tk62uA5cBFI/AAAAAAAAAzw/VS1FUdb3ouY/s1600/1295_big.jpg


    LONDON 2012 OLYMPIC PARK TO BE BUILT ON NUCLEAR SITE (TIMES, 2005 07 14)
    LONDON’S proposed Olympic Park in 2012 had been the site of an experimental nuclear reactor, it was revealed yesterday. London 2012 officials insisted, though, that the area was free from nuclear contamination and senior bid figures told The Times that it came as a surprise to learn that Queen Mary College’s department of nuclear engineering built a reactor at the Lower Lea Valley in 1980.

    Egy hónap mulva kiderül..

    VálaszTörlés
  12. ez meg egy frissebb hír:
    http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4300166/Olympics-scandal-as-worker-smuggles-fake-explosive-on-to-site.html

    na de befejezem az olimpiával kapcsolatos hirek linkelgetését :)

    VálaszTörlés
  13. Ez a horribilis összegű EU ÁNTSZ plakáton szereplő komplexum valami víruscsapás,utáni állapotok kezelése miatt jött létre?

    VálaszTörlés
  14. Labor építésére meg vírus/vakcina gyártására gondolom.

    VálaszTörlés
  15. Reveal Hidden Reality2012. június 29. 11:39

    Nekem kezd az olimpiai dolog olyan szagú lenni,mint a 2ooo-es számítógépek miatti világvége,amikor azzal ijesztgettek bennünket hogy világ vége lesz mert a számítógépek nem értik a 2ooo-számot, aztán mi lett belőle? WTC felrobbantása kisméretű nuke-kal.
    Isten világosan leleplezte az Ördög összeesküvéseit az emberiség ellen.Arra kell készülnünk, hogy a bekövetkező NAGY NYOMORÚSÁG idejére jó erkölcsi, pszichikai, és fizikai állapotban legyünk, hogy minél több embert tudjunk kihívni az Illuminati által kontrolált piramis társadalmi rendszerekből, és vele együtt a szintén az Illuminati által létrehozott és kontrolált álkeresztényi mozgalmakból, hogy a nagy nyomorúság idején minél többen el tudják kerülni Isten feltartóztathatatlan dühét amikor Isten el kezdi összedönteni és elpusztítani ezt az Illuminati antikrisztusi világrendszert,ami elől Isten Fia kiragadja mindazokat akik baráti viszonyba kerültek Istennel Krisztusra nézve, és bűnbocsánatban részesedtek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök neked,hogy itt is kommentelsz és Jézusról,Istenről ennyi mindent leírsz.Megnéztem az új videóid körül néhányat,hogy hogyan éljük túl majd a 3adik világháborút és a nagy nyomorúságot.Nagyon tettszett a videót,mert ez alapján akár túl is élhető egy ilyen katasztrófális anarchia,káosz,világégés.Te már nagyon felkészültél ezekre az időkre a túlélő eszközeidet elfigyelvén.Az a vízszűrő nagyon hasznos lesz,életmentő úgymond,mert eljön az idő,amikor minden víz mérgezett lesz a Luciferisták, a kabbalista illumintusok tesznek majd róla.

      Törlés
    2. Reveal...van egy kérdésem, ne érts félre egy oldalon állunk. Mi van ha beindulnak a dolgok és bekövetkezik az a forgató könyv, hogy elkezdik begyűjteni az ilyeneket mint mi? Nem rég olvastam egy statisztika szerűséget, amelyben azt ragozták, számtalan megtörtént példával, hogy általában azok akik feladták az ellenállást, letették a fegyvert, mind nagyon csúnyán végezték,...megerőszakolás, kínzás, élve égetés, nyakuk elvágva és hasonló kivégzések, legyen az háborús, civil konfliktus vagy akár egy "egyszerű" rablás,...hogy azok akik valahogy túlélték és végig nézhették a többiek kivégzését arra gondoltak azokban a percekben és utólag is, hogy jobb lett volna nem feladni, hanem inkább harcolni és inkább úgy meghalni, mert feladni magukat olyanoknak akikben nincs semmi empátia, vagy csak gyűlölet, esetleg kőzömbőség az e legnagyobb hiba amit elkövethet egy ember egy ilyen helyzetben. Hogy soha, de soha, de soha sem szabad feladni, mert egy fegyvertelen ember 100%-ban ki van szolgáltatva a másik félnek és az élete a másik kezében van. Engem az érdekel elsősorban, hogy mit tegyen ilyenkor egy keresztény? Akinek bármi hozzáfűzni valója van.. csak tessék, azért vagyunk itt, hogy tanuljunk egymástól, mert, ahogy Geoge Carlin mondta "it's a big club and you ain't in it"

      Törlés
  16. Én tiszteletben tartom mindenki vallását, sőt nekem is megvan a saját magam által felépített kis hitvilágom, DE! Azzal, hogy buzgón imádkozunk és várjuk a csodát, azzal nem lesz csoda. Tegye fel a virtuális pracliját az, aki rá tudta venni az istenét arra, hogy csodát műveljen az életében. Nem hiszem hogy sok ilyen van. Ahogy Papp Lajos mester is fogalmazott, Isten színe elé állva kérdőre leszünk vonva: kaptál tálentumot az élethez. Mit kezdtél vele?
    Amíg nem segítjük foggal-körömmel egymást az utolsó pillanatig, addig hiába a kereszt a nyakban, vagy a biblia a zsebben. "Isten tetteket vár, hallott elég imát".
    Szóval én javasolnék egy olyan dolgot, hogy hagyjuk a hittérítést, mert senki nem kérte. Nem indulatból mondom, hanem szeretetből. Mert ha elmondod nekem, hogy a te hited megment majd engem, és én is higgyem, az szép és jó, de attól még ugyanúgy felfalnak a zombik/elvisznek a táborba/elkap a vírus/éhezők lincselnek meg/én halok éhen.
    EZ NEM MEGOLDÁS. És most már nincs idő felesleges szócséplésre.
    (már a méhek is kihalnak. én sietnék a B tervvel.)

    VálaszTörlés
  17. Einstein szerint ha a méhek kihalnak, még 5 éve van az emberiségnek. (Forrást nem tudok, egy videóban láttam)

    VálaszTörlés
  18. Jó kis cikk Pirula!

    Ezt a Ventura-t annyira nem komázom de ez a filmje még nézhető és nem is annyira hatásvadász mint a többi.

    A Tek meg egy nagy faszság. Múltkor a propagandahíradóban mondták, hogy az elmúlt években, ha jól emlékszem nem kevesebb mint 2, azaz kettő terrorkísérletet hiúsítottal meg sikeresen! Azok is kb olyan komolyak lehettek mint egy marék kutyaszar egy meggyújtott papírzackóban. Ha meg nincs jobb dolguk, akkor piti füvesekre rúgják rá az ajtót, aztán a híradóban ajnározzák őket. Ezért tényleg megérte ész nélkül lapátolni beléjük a pénzt.

    Valaki kérdezte itt az ip rejtést:
    nos én a Tor-t tudom ajánlani mindenkinek. Azon belül is a Tor Browser Bundle-t, márcsak az egyszerősége miatt is. Minden előre bevan kalibrálva benne és úgy működik mint egy szimpla Firfox, szóval nem kell félni tőle. Innen lehet letölteni:
    https://www.torproject.org/download/download-easy.html.en

    Letölt -> kicsomagol -> indít

    Hátránya, hogy videókat meg pár dolgot nem lehet megtekinteni vele.

    Amúgy jó lenne egy cikk az alapvető anonimitás megőrzéséről böngésézr során (pl. a google meg facebook nyomkövető sütik blokkolása, ip rejtés, stb.) Ha egyszer csinálsz ilyet Pirula, akkor szívesen segítek, van pár trükk a tarsolyomban.

    Ahol tudunk ott tegyünk keresztbe a nagy testvírnek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Amúgy jó lenne egy cikk az alapvető anonimitás megőrzéséről böngésézr során (pl. a google meg facebook nyomkövető sütik blokkolása, ip rejtés, stb.)"

      Ez mind szép és jó, de vajon tényleg ennyire hülyének gondoljuk "a másik oldalt", hogy ennyire egyszerűen meg lehetne őrizni a névtelenséget?

      Már a 90-es évek elején az INTEL 386-osban is volt egy "kristályos" adatátviteli alkatrész, amivel internet nélkül realtime elérhető a gép teljes tartalma, leárnyékolhatatlanul, helymeghatározóval, a Föld bármely pontján, akár 400 méterre egy bánya mélyén is. Ez mostanra már az egyedi azonosítóval rendelkező CPU-ba lett integrálva, így a világ összes gépe, "okos" telefonja, stb. megfigyelhető.

      Törlés
  19. Kedves Reveal Hidden Reality és Luxbeci:

    Azon még nem gondolkodtatok, hogy az egyik kedvenc filmemből idézzek:

    "Mi van ha a jóslat hazugság?"

    Gondolok itt a várva várt elragadtatásra valamint arra, hogy könnyelműség lenne szószerint értelmezni az egyébként már szerkesztett Bibliát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Biblia nem hazugság,minden szó igaz benne.A luciferisták,nagyon csínján bánnak vele,félnek tőle.Én is hallottam,hogy állítólag 1600körüli zsinaton sok lapot kitépkedtek belőle és a reinkarnációra utaló dolgokat is eltüntették.Ezt nem tudom mennyi igaz belőle.Ha igaz is a fő dolgokat nem merték kitépkedni,mert az utolsó időkben(ami most van,abban a szerencsés helyzetben vagyunk és áldhatjuk az urat érte)a Bibliát fogja felhasználni az antikrisztus és segédje a hamis próféta,hogy elhitessék az embereket az egész világon és maguk mögé állítsák,hogy nekik dolgozzanak.Ezért nagyon ügyeltek,arra mit tépnek ki és mit nem,különben nem álna mögéjük senki,ha annyira lealacsonyítanák,elértéktelenítenék erkölcstelenségekkel.Akkor senki de senki nem venné a kezébe és sátáni műnek titulálnák.tehát ezen bukik az egész,amin Babilon óta dolgoznak,egy sátánista világrendszer kiépítése,aminek a vége egy ember nélküli világ.Mert erről van szó,Sátán senkit sem akar életben hagyni,még a "híveit" sem,semmit de semmit nem jelentenek neki és gondolkozás nélkül áldozza majd fel őket,ahogy Hitler tette SS katonáival Sztálingrádnál és Kurszknál.Szóval ezzel vigyáznak nagyon.Egyébként is a legrégebbi és egyetlen szent könyv,ami Istenhez köthető,az ő csodálatos munkája és a végén le van írva,ha valaki változtatni merészelne rajta,Isten rettenetesen meg fogja büntetni,teljes haragjával le fog rá sújtani.Sokakat ez is visszatart,félnek Isten bosszújától,haragjától.

      Törlés
  20. Akkor mire költődik el a pénz? Erre lenne jó választ kapni mi? Na azt várhatjuk, Esetleg valami szofisztikált berendezésekre Azért attól, hogy mi pancsereknek látjuk őket, attól még folyhat olyan tevékenység is, amiről mi nem tudunk, amit nem reklámoznak a TÉNYEK-ben. Ennek a megfigyelési, rögzítéses "trendnek" itthon is történnie kell, ebben biztos vagyok és nem azért, mért én mondom, hanem, mert szerintem megkövetelik töllük. Nem hinnem, hogy itt csak a pénzek lenyúlásáról lenne szó, ahogy sokan gondolják.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Történik is, ez kétségtelen.
      Kicsit hülyén fogalmaztam fentebb. Az ilyen "tények"-es hírveréssel csak igazolni próbálják az adófizetőknek a tek szükségességét, hogy mire kellett a zséjük meg a passzív hozzájárulás már eleve a megalakulásukhoz. Ezért vicces szerintem, hogy a TERROR Elhárítási Központ 2 elhárított "fenyegetést" tud felmutatni (+ pár lekapcsolt hippit :) ).
      Nyilvánvaló, hogy az egész kóceráj nyugati nyomásra jött létre, egy amolyan előfutára a gondolatrendőrségnek. Végülis bármilyen nem kívánatos személyre rá lehet fogni, hogy terrorista, aztán likvidálni. Talán egyszer majd minket is annak fognak kezelni, vagy épp Pirulára rúgják rá az ajtót, mert olyasmihez nyúl amihez nem kellene.
      Ezért is mondom, hogy jobb figyelni az anonimitásra, persze a józan ész határain belül, mert a túlzott rejtőzködés is gyanússá tehet valakit.

      Törlés
    2. Hogy mire költődik el a pénz?
      Múltkor ott mentem el az NBH informatikai épülete mellett, és az út le volt zárva, mert egy nagy daru állt ott az út közepén.
      Ezek épp kibontották az épület falát, hogy a daruval be tudjanak emelni egy kib... nagy valamit.
      Nem tudom, mi volt az, de nem sok jót sejtek...

      Törlés
  21. Kedves triPPlaPé véleményem szerint is egy újabb remek cikk született.
    Nagyon érdekelne a Te személyes megoldásod ezen problémákra. Hisz mint magánembernek neked is vannak alternatíváid, gondolom lelki, szellemi és materiális téren is. Talán egy cikket is írhatnál nem mint blog szerkesztő, hanem az ember aki mögötte van. Persze keresse mindenki a saját megoldását, nem arra kérlek mondd meg a szentigazat. Lehetséges egy ilyen témájú írás?

    VálaszTörlés
  22. Én írtam a torról és pont ezért, hogy a témát pedzegessem a a mi Pirulánknak: ha tényleg igaz ez az egész összeesküvéseskedős dolog, akkor bizony fel kellene készíteni az idelátogatókat is arra, hogy bizony a kormányunk adatgyűjtés céljából minden bizonnyal egy excell táblázatba rendezi majd az ip címüket, és a későbbi elme felszabadítást nagyban megnehezítheti ezáltal.

    Kötelezővé kellene tenni az anonim proxis látogatásokat, védvén ezzel is a célközönséget.

    Vagy na jó ha a kötelező szó gúsba köt, akkor csak fokozottan ajánlott státuszba kell helyezni :)))

    peace & love

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orbán Viktor nem véletlenül küldözgeti a kérdőíveket,nem jó szándékból teszi.Az email címem is kéri,hogy tüntessem fel.hogy majd később szépen lenyomozzanak,vagy feltörjék azt kormányzati hackerek.Mert erről van szó.Továbbá,akarja tudni,hogyan gondolkoznak az országban az emberek.Mi erről a véleményetek?Vissza küldte már közültek valaki?

      Törlés
    2. Még nem hallottam senkitől, hogy visszaküldte.:D
      Mindegy, hogy megadod-e az e-mail címed vagy nem. Úgyis mindent tudnak, ha tudni akarják. Egyszer olvastam valami nyomozós versenyről: néhány ember kapott egy-egy adatot, valaki egy e-mail címet, valaki egy nevet, stb. és az volt a cél, hogy az internet segítségével minél többet megtudjanak az adott személyről. És ezek átlagemberek voltak, nem kormányzati hekkerek, google használatával rengeteg információt gyűjtöttek. A sok weboldal ahova regisztrálsz rengeteg információt rejt. Vagy inkább mutat. És ha beírod a saját neved a keresőbe valóban rengetek infót találsz. Nem beszélve arról, hogy az hogy milyen oldalakra regisztrálsz már alapból sok mindent elmond rólad.

      Egyébként a kérdőívben mindenki kapott egy saját QR-kódot. Nem igazán értek a dologhoz, de nekem gyanús, hogy mostanában nagyon nyomatják ezt a QR-t. Bárhova nézek mindenhol Qr-kódok látok. Mivel mindenkinek van egy sajátja elképzelhetőnek tartom, hogy majd ha eljön az idő, mindenki kap egy QR-tetkót. Vagy valami hasonlót. Aztán már csak leolvasókat kell felszerelni mindenhova, ami gyakorlatilag egy fényképezőgép (mivel ezeket telefonnal is le lehet olvasni). És nagyon jó tulajdonsága, hogy bármilyen szögből készül a kép, mindig felismeri. Ráadásul lehet csinálni színes, különleges formákat tartalmazó kódokat, amik szépek, kreatívak és ugyanúgy leolvashatók. Szerintem a sok birkát simán rá lehet venni, hogy csináltasson magának egy QR-kód tetoválást. És akkor már az összes kis sátánka viselheti a nevének számát. A saját pénzéből. :) Akár a jobb karján akár a homlokán, mert ugye ha a homlokán van akkor könnyedén észreveszi a fényképezőgép, nem kell hozzá feltűrni a póló ujját. Ráadásul az egész sokkal olcsóbb, mint egy RFID chip rendszer kiépítése.

      Törlés
    3. Én széttéptem olvasás nélkül a boritékot a tartalmával együtt :)
      A szeptemberi népszámlálós kérdőívet is érdekesen töltöttem ki, sok kérdésre azt válaszoltam, hogy "Semmi közöd hozzá" ;)néhol rögtönöztem, a munkába járást illetően úgy nyilatkoztam, hogy kakasháton teszem ezt... De szerintem sokan cselekedtek hasonlóképp... :D
      Túl sokat akarnak tudni rólunk.

      Törlés
    4. Magán a kérdőíven nincs vonalkód és nincs QR kód se. "Csak" amin az e-mail címedet kérik, de én azt fel nem adnám nekik. Az azon levő QR kód a neved és a postai címedet rejti. A szeptemberin viszont emlékeim szerint magán a kérdőíven volt egy vonalkód, na azt vissza se küldtem, méghogy névtelenül kérdeznek, ha-ha.
      Amúgy a mostanit én visszaküldtem, beszkenneltem, tettem rá egy két feliratot, a tippmix-et kihagytam, értelme nincs sok. Megkapták pirossal áthúzva az amerikai dolcsin lévő háromszöget is a papíron és ennyi, jobb ötletem nem volt.

      Törlés
  23. Sziasztok!
    Érdekes ez az egész, nekem nagyon tetszik ez az oldal évek óta egy ilyet keresek.
    Nekem sokminden gyanus itthon is, remélem majd megcáfoltok.Hallottam olyat, hogy a pilisben is folynak valamilyen munkálatok. Nem rég felmentem a környék honlapjára ahol kis hírekben meg van említve, hogy a napokban katonai gyakorlatokat végeznek majd környéken van ott valami kihelyezett bázis, de goggle térképen nem találtam. Katonai járművekkel stb. A Bakonyról is hasonlóakat hallottam. Meg talán Szurdokpüspökinél is van valami hegy ahol a föld alatt volt valami nagy katonai bázis, és állítólag régen bezárták, de még most is folynak ott munkálatok...Sokmindent hordtak oda teherautókkal..

    A másik lehet hüje vagyok de nekem a 4es Metró is kicsit gyanús....

    VálaszTörlés
  24. Amikor a filmre kattintottam, és láttam a megrendelt járványt egy világméretű tömegpusztítás érdekében, megint csak azonnal bevillant az a 10 évvel ezelőtti Panoráma műsorban kielemzett "Kremnai-jóslat", amit Szaniszló Ferenc osztott meg a nyilvánossággal. Ne legyenek senkinek kétségei, amit ezek kiterveltek simán és gond nélkül fogják végrehajtani, egy keresztbe szalmát sem fogunk tudni tenni ellenük... Az egyetlen amit tehetünk, hogy mi túl fogjuk élni, mert birtokában vagyunk az információnak és készen fogjuk várni az eseményeket. Az említett jóslatok szerint (amik a jelenig megdöbbentő pontossággal bizonyosodtak be) ez a társaság (Jánosnál csak: a "sátán zsinagógája")túl fog lőni a saját célján és elképzelésén, minek következtében kicsúszik a kezükből az irányítás. A pusztulás olyan mértékű lesz, hogy az maga lesz az Utolsó Ítélet. Kiprovokálják a közvetlen Isteni beavatkozást és azzal együtt egyben végük is lesz. A Szentháromság úgy dönt, hogy a türelmi időszaknak vége és a megmaradt kevesekkel Isten közvetlen hatalma fog megvalósulni az egész földön. Viszont ezt a betervezett világméretű katasztrófa, amikor megmérgezik a tengereket és a levegő eget és az emberek tömeges mértékben kezdenek majd el hullani, még nem "maholnap" lesz. Előtte még lesz egy szépen lassan kibontakozó 3. Világháború is, aminek lehet hogy a szíriai események, már az előjátékának tekinthetők.

    A "narancssárga napkorong" szerintem teljesen egyértelműen a zs...desz mérgezett narancsa, amit a magyar népnek szán megetetésre... Nem megyek bele a személyes részletekbe, hogy miért gyűlölöm ezt a kormányt, csak annyit hogy a saját bőrömön élhettem át, hogy hogyan csinálják ki és pellengérezik ki azokat, akik a nemzet érdekében tesznek és érnek el valamit. A Főnix karmaiban lévő magyar íj pedig valóban a lefegyverzésünket szimbolizálja. A szellemi lefegyverzésünket, már korábban megtették Hunsdorferék a mára már minden egyes oldalról megcáfolt finnugor eredet-elméletükkel. Úgy tűnik, most a nemzeti maszkot öltött FIDESZ-"K"DNP-re vár a feladat, hogy befejezzék a munkát, és fizikálisan is lefegyverezzék a nemzetet.

    VálaszTörlés
  25. De, ha valóban ez a forgatókönyv, akkor nem kellene tennünk valamit? Nem akarok úgy járni, mint a zsidók annak idején, csak tűrtek, tűrtek nem tettek semmit, amikor a haláltáborokba vitték őket, akkor meg már túl késő volt.

    Sokaknak felvetettem azt az ötletet, hogy alkothatnánk egy csoportot, ami arról szól, hogy megbeszéljük, azt, hogy mit tehetnénk az új világrend ellen, meg úgy általában azt mit kellene tenni ezek ellen, de mindenki lehülyézett, meg azt mondták inkább élvezzem az életet, és, ha úgyis bekövetkezik nincs mit tenni fogadjuk el.
    Szerintetek ez annyira lehetettlen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezen már én is gondolkodtam, hogy kéne egy csoport, mert külön-külön, egyedül nem győzhetünk! Csakis együtt vagyunk erősek! Van pár ötletem mit lehetne tenni, de ehhez kell egy csapat! Ami később bővülhet nemzetközi szintűre. De erről többet nem irnék itt :)
      Szóval ne gondold, hogy egyedül vagy ezzel az ötlettel. Van is pár alternatíva, hogyan lehetne elindulni.

      Törlés
    2. Szerintem a megoldást mindenkinek magában kell megtalálni elsődlegesen, aztán majd jön a közösség is.

      Mindenképp ki kell alakítani egyfajta élő, személyes spiritualitást a teremtővel vagy önvalóval. Ezt mindenki megvalósíthatja bármely világvallás, világnézet vagy törzsi hit gondolkodásán belül, az adott felfogási mód fogalmi rendszerével is akár.
      Tehát egy magasabb tudat állapotban az ember szabadon, függetlenül, nem kiszolgáltatottja a rendszernek.
      Mivel a lelkiekben önmegvalósult ember nem, vagy sokkal nehezebben befolyásolható a különböző háttérhatalmi félelem alapú manipulációs technikákkal.


      Szóval a megoldás ez ellen a szuper ego vagy babiloni rendszer ellen, ahogy az elmúlt 6000 évben, továbbra is az Isteni kegyelem jóvoltából, a szentlélek által vezetett élet, vagy nevezze mindenik a saját szóhasználatával, hisz a 7 milliárd emberből nem lehet mindenki a keresztény kultúrkör gondolatrendszervél azonosult létező:) sztem

      Törlés
    3. Engem is nagyon érdekelne, ez a csoportos dolog!!!Nagyon!! Bármiben!

      Törlés
    4. Az ötlet jó, csak fennt áll a veszélye hogy egy ilyen csoportot elkönyveljenek terroristáknak. Hát igen, sehol nincs biztonségban az ember, sem az interneten, sem a való életben :(
      G.E.

      Törlés
    5. Nem, ha nem tudnak beazonositani, akkor nem tudnak elkönyvelni semminek. Nekem van pár ötletem, hogy tudnánk kommunikálni és találkozni 100%osan titokban, a lebukás veszélye 0. Egy tervféleség is kezd kibontakozni a fejemben, mit lehetne tenni, lépésekbe szedve. A jelszavam az, hogy ismerd meg az ellenséged, és aztán gondolkozz az ő fejével! Ha ők meg tudták csinálni, felépiteni a kis tervüket, arra mi is képesek vagyunk. Csak ugye kéne találkoznunk valahol hogy megbeszéljük, ki mit gondol. Mert az semmiképpen sem lenne jó, ha ezekről nyilvános felületen beszélnénk.

      Törlés
    6. engem is érdekel! rengeteget gondolkodtam már én is ezen, akár itt a lehetőség elindítani valamit!és azt vettem észre, hogy az elmúlt pár hónapban egyre többen ismerik ezt a témát... és ha sikerülne szívesen elmesélném nektek személyesen, hogy a minap mit éltem át! csak annyi dióhéjban, hogy találkoztam egy ex-rendőrrel aki ismer egy pár TEK-est... érdekes beszélgetés volt!

      Törlés
    7. Én is ezt vettem észre. Sokan képben vannak, hogy mi történik, csak nem beszélnek róla. Ami helytelen, mert így hogy találjuk meg egymást, ha mindenki hallgat és lapít? Külön-külön semmi esélyünk, csakis akkor tudunk eredményt elérni, ha egy emberként tudunk mozogni (nem tudom jobban leírni: move as one, mint a videómban: http://www.youtube.com/watch?v=aNYVuVlsz4E )

      Azt sem tartom kizártnak, hogy egy nagy csoporttalálkozó helyett kezdetben csak kisebb, 3-5 fős találkozók legyenek, lakóhelyhez közeliek... (több ok van erre, miért célszerűbb a kisebb csoport, amit nem írnék le itt). Csak nem tudom, hol kéne erről beszélni, és egyeztetni a koordinátáinkat és időpontot... Ezen az oldalon semmiképp, semmi konkrétumot ne írjunk le. Kéne egy másik felület ezeket megbeszélni...

      Szerintem érdekelne minket a történeted :)
      Hozzunk már össze egy talit!

      Törlés
  26. Felbuzdula az internetes privacy kérdésen...
    Létezik a TOR browser androidra is. Én használom :)
    Biztonságos levelezésre meg ezt találtam, mint alternatívát.

    Én is fel akartam vetni ezt a privacy témát, mert egy ilyen oldalon ez szükségszerű kéne, hogy legyen. Készíteni kell egy kisokost az ajánlott eszközökről stb.

    Secure Mail:
    http://www.hushmail.com/

    Üdv.
    Torrente

    VálaszTörlés
  27. Ezt lehet tenni:
    http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/24/emlekezteto_659

    A 2012felemelkedes.blog.hu szerint ilyen változások készülődnek a Földön:
    http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/29/drake_szerint_zold_jelzes_green_light_cobra_reszben_erositette_meg

    VálaszTörlés
  28. Csináltam egy kis videót én is. Pár perces, de szívhezszóló :)
    http://www.youtube.com/watch?v=aNYVuVlsz4E

    VálaszTörlés
  29. már jó ideje felfigyeltem a PPP tevékenységére, felhívtam erre a szüleim figyelmét illetve az ismerősökét, de mindenhol szinte azt hallottam, hogy ez hülyeség..
    majd meglátjuk, ha tényleg történik majd valami Londonban..
    mellesleg a csoportos ötlet, nem is olyan rossz, én benne lennék. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát sajnos az én helyzetem is hasonló. A nagytöbbség hülyeségnek könyveli el az egészet vagy egyenesen elmebetegnek könyvel el amiért ilyesmiről beszélek. Mondom, hogy talán az olimpián is lesz valami, erre "hát ott akkora felügyelet mellett nem hinném". Hát igen, sajnos a programozás egyeseken igen nagyon hatott és még azt találják hinni, hogy a kormány a nép jogait képviseli és védi...
      G.E.

      Törlés
    2. Ti miket mondtok, hogy tálaljátok ezt az egészet? Mert ha egyszerre rájuk zúdítjátok a nagy igazságot, akkor önvédelemből azonnal elkezdenek kapálózni, ez természetes. Ha túl sokat kapnak egyszerre, ez az eredménye :)
      Én úgy szoktam, hogy Saint Germain-nel kezdek (II. Rákóczi Ferenc törvénytelen fia volt, de kb emberfeletti képességei voltak, nagyon érdekeseket irnak róla, olvassatok utána, meg fogtok lepődni, ha nem ismertétek még), aki ugyebár szintén szabadkőműves volt, de mondhatni a jobbik fajtából. Aztán lehet folytatni a szabadkőművességgel és rátérni az egy dollárosra, hogy azon is ott van a szimbólumuk (miért van ott?), meg manapság már mindenhol piramisok vannak (felsorolás pár reklámnak,filmnek és logónak), és elejteni pár érdekességet az illuminatival kapcsolatban, aminek utána tud nézni, és további kérdései lesznek... Szerintem jobb fent tartani az érdeklődést és hagyni hogy ő maga kezdjen utánakeresni, mint rázúdítani csomó mindent. ha érdekli, amit hallott, ugyis el fog jutni az Ébresztőfilmhez magától is.

      Törlés
  30. A szigorúan titkos és rejtett lakó vagy munka vagy túlélő vagy kivégző tábor előtt - ami kormányszinten nem is létezik és csak félórai döngetés után jön ki a portás napszemüvegben aki nem nyilatkohat semmiről semmit senkinek - jókora tábla, öles betűkkel hirdeti, hogy tilos bevinni bármiféle olyan eszközt ami a SZÖKÉST elősegítheti.
    akkor én meg pusszantok mindenkit, gyógyegerek ne legyetek má

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nekem is feltűnt, de annyira nem akadnék rajta fenn... Had ne kezdjem már el sorolni a történelmi példákat, hogy ez tipikusan jellemző az amerikai mentalitásra, amikor kormányzati szinten rúgják maguknak az öngólokat az orbitális ostobaságuk folytán... Csakhogy egyet mondjak a CIA és az USA hadügyminisztérium által szervezett Disznó-öbölbeli akciónál nem vették figyelembe a Nicaragua és Kuba közötti időeltolódást, így az akciót fedező harci gépek egyórás késéssel érkeztek a helyszínre. (Finoman fogalmazva az amerikaiak soha sem voltak németek és a világháborút sem az eszük, vagy a rátermettségük miatt nyerték meg...) Szóval az, hogy alapszinten ontják magukból az önleleplező idiotizmust, arra csak a szept. 11-ei önmerénylet kapcsán lehetne hozni tucatjával a példákat. Tehát, hogy még ki is tesznek egy ilyen önellentmondásos táblát én már meg sem lepődöm. (Félreértés ne essék az Illuminátus vezetése az ördögien ravasz emberekből áll csak az USA bürokráciájukban ülő végrehajtó hit- és sorstársaik állnak hülyék gyülekezetéből...) Venturának a filmje is valósággal csöpög az amerikai stílusú gejtől meg a teljesen felesleges ajnározós felhangtól, de attól még a tartalom az nagyon komoly információs értékkel bír.

      Törlés
    2. Szabolcs, ezek nem idióták és ezek nem bakik, akik 3 felhőkarcolót milliméter és másodperc pontossággal lebontanak azok nem idióták, ők éppen most ölnek közel 2 milliárd Forintot a mi, köztük a Te profilod elkészítéséhez való informatikai háttér fejlesztésére, ahogy azt (ó jajj már megint egy tábla) a cikk utolsó képén láthatod is.
      Én nem látok "önellentmondásos táblát", ezt a filmet nálunk ezerszer informáltabb és agymosásban profi Hollywoodi szakemberek készítették, miután Jesse Ventura semmit sem tudott kideríteni a táborokról mert annyira titkosak, ott nem érhetett véget a film, a történetet el kell mondani valahogy, a gyógyegereknek pedig tök mindegy, hogy hogyan teszik mert úgysem értik. Ők nem tudják logikusan összekapcsolni a dolgokat mint mi akik a valóságot látjuk és tudunk gondolkozni. Semmi sem történik véletlenül ezt tudnod kell alapból. Semmi sem baki és ők nem idióták. Finoman szólva is neked nagyon sok információ nincs meg akkor ha te azt hiszed, hogy az előre lejátszott és leszimulált világháborúkat nem úgy vezették az általuk odahelyezett vezérek ahogy a megírt forgatókönyvben szerepelt, hanem úgy hogy győzzön a jobbik.
      Szabolcs, ha te egy ilyen táblát látsz ahol 1773 millió Forintukat költik el valamire és szeretnéd tudni mire akkor gondolkodnod kell és öszekapcsolni a dolgokat. Mivel mit? Nem könnyű, de ha előveszed a Dunakanyar Régió közéleti újság III. évfolyamának 16. számát (2001. December 12.) abban mindjárt a címlapon találsz egy egy "Kényes, nemzeti sorskérdés" című cikket ami a váci értelmiségi klub november-végi rendezvényéről számol be ahol Forray R. Katalin bejelenti, hogy az évszázad közepére a magyarországi népesség 8 millióra csökken és ebből a cigányság létszáma elérheti az 1 milliót. (szerintem 4-et akart de...) Őt követően pedig felszólalt Tabajdi Csaba szocialista országgyűlési képviselő aki szerint nem mindenért a társadalom többsége a felelős és nem segélyt kell adni a romáknak hanem esélyt, különben kezelhetetlen bomba lesz és megjelenhet a roma radikalizmus.
      Szóval akkor mégegyszer és remélem utoljára. Nem idióták, nem hülyék és nem szoktak bakizni még ha annak is látják egyesek, bár ez még mindig egy fokkal jobb mint az amikor a többségnek ez eleve fel sem tűnik.
      Történhetnek néha előre nem látható váratlan fordulatok minden terv végrehajtásakor, de hidd el ennek mindegyikére is van legalább 3 verziójuk előre kidolgozva.
      Ha bárki azt gondolja, hogy van ma olyan demokrácia ami nem az ő érdeküket szolgálja vagy olyan politikus aki nem az ő emberük az alapból félreérti az egész helyzetet.
      Mégis mindig úgy tűnik mintha alapból hülyék lennének meg a szakértők ostobák meg mindegyik aki a hatalomban van szerencsétlen stb. ... ez a cél, idióták akkor volnának ha odaállnának a kamerák elé főműsoridőben, hogy igen mi vagyunk a gonoszok és ezt meg ezt tervezzük veletek. Nagyjából 24 órájuk lenne pakolásra és eltakarodásra. Ha lenne egyáltalán és a tömeg nem intézné el őket ott helyben.

      Ehelyett viszont mennyivel könnyebb megvalósítani valamit ami előre bele van mosva az emberek fejébe és azt már szinte ők maguk akarják.
      Szóval akkor miért is van ott akkor az a tábla?
      Idióták bakija?
      Vagy valami egészen más célból?
      Miért kell, hogy valamilyen szinten tudjad a jövődet?
      Hogy ne ellenkezzél amikor elérkezik.
      Ha mégis? Akkor...
      Soha ne indulj ki abból, hogy igen ők most gonoszak de lehet, hogy megváltoznak és jók lesznek.
      Őket ez nem érdekli és nem is fogja soha az, hogy te mit gondolsz.
      Leszarják, hogy te szentimentalista vagy mert nem szerepelsz a tervükben. Ennyi.

      Törlés
  31. Az a Haláltáboros Jesse Ventura-s videó, szerintem egy propaganda film. Azért készült, hogy azok akik elképzelhetőnek tartják, hogy létezik ilyen, azok jól betojjanak rajta. Azok akiknek fogalmuk sincs a dolgokról, azoknak agymosás, szoktassák a tudatát, hogy ha becsukják ide, akkor a Jesse Ventura is megmondta neki. Azok, akik beavatottak, láthatják, hogy épül rendszer, nincs már sok hátra az utolsó óráig. Szóval az egy jól megtervezett videó Turner Entertainment által... No comment...

    VálaszTörlés
  32. Nos erről a Jesse Venturás filmről egy nem olyan régi sorozat jut eszembe ami ment a tv2-n is! A Jericho, ami hasonló összeesküvés elméletekre világít rá. Érdekes film, a mindennapi élet és az atomkatasztrófa következményei +kormányzati összeesküvés. Hmm.. Vajon mi lesz a megvalósulás ezekből?

    VálaszTörlés
  33. Amúgy, hogy az amerikai gondolkodásnak mennyire része az infantilis-idiotizmus, arra most beugrott amit a töriszakon mesélt a tanárunk amikor valamelyik USA "holokauszt-múzeumban" volt. Egy mikrofonon keresztül ecsetelte a narrátor, hogy képzeljük el ezt meg azt, "...amikor a zsidókat vitték a vagonokban..." stb. és a végén azzal zárta a vagonos részt, hogy "képzeljük el, hogy a (marha-) vagonokban nem volt légkondicionáló..." És ez nem vicc! (Abba nem megyek bele, hogy az úgynevezett H.t hogyan és milyen mértékben van manipulálva, mert valószínűleg többeket felzaklatna és nem mellékesen már letöltendő szabadságvesztéssel jutalmazzák, Mo-n is, amennyiben valaki nem a "hivatalos" verziót fújja vissza. Na szóval itt kezdődnek a hangoztatott emberi szabadságjogok és szólásszabadság, illetve a 21. századi inkvizíció a nagybetűs DEMOKRÁCIÁBAN...) Na ennyi adalék ahhoz, hogy az idióták kiírják egy táblára a szökéshez alkalmas eszközök bevitelének a tilalmát... (Ha Amerikáról van szó, akkor én egy ilyen kis "bakin" igazán nem akadnék fenn.)

    Az, hogy az a nyíl a TEK emblémájában tényleg egy honfoglaló magyar nyilat jelképez a főnix karmaiban és hogy ez a jelenlegi kormányzat szemében (is) egy ellenérzést kiváltó gyűlölt fegyver, arra itt van az alábbi link:
    https://digitalstand.hu/heti_valasz/3613
    Tehát a főnix karmaiban egy általános negatív képzettársításokat keltendő tárgy (gondoljunk csak a "Magyarok Nyilaira", nyilasokra), csak abban az esetben szerepelhet pozitívumként, amennyiben tényleg a mi kezünkből ragadták ki. Arra, hogy a Heti Válaszban főcímlapon lévő élcelődő "sztori" nem csak egy buta újságíró véletlen agyszüleménye, hanem egy tudatos tendencia szervezett része brutális előzményekkel és folytatással, arra most csak azért nem ajánlok konkrét irodalmat, mert önreklám lenne és a téma sem tartozik szorosan a tárgyhoz. Mindezt csak arra való szemléltetésnek szántam, hogy amit ők (a kormányzatunk, a FIDESZ-KDNP koalíció), az egyik oldalon sorozatosan a gúnyolódásuk és megvetésük szimbólumaként prezentál, akkor kizárt hogy a TEK lógójában már mint egy pozitív nemzeti jelkép szerepelne. Zsákmányként és a rajtunk aratott győzelmének trófeájaként tartja a karmaiban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért engem érdekelne az a link...

      Törlés
    2. Igazából nem linkről van szó, hanem egy (illetve azóta már két) könyvről, amiben "egy" teljesen tudományos felfedezést publikáltunk egy azeri akadémikussal. A második könyvünk zárszavában részletesen leírtam, hogy hogyan és mi módon próbálnak engem kicsinálni a Heti Válasznál (is), miközben éppen az ellenkezőjének kellene történnie. A vesszőfutásunk azóta is tart, ha érdekel a konkrét téma üsd be egy keresőbe a Mübariz Helilov nevet és számos könyvközvetítőt fog kidobni, ahol egy rövid ismertetőt is mellékelnek.

      Törlés
  34. A csoportalkotást illetőleg, nincs köztetek valaki, aki le tudja kódolni az üzeneteket?
    (jó szinte biztos, hogy nincs, de, ha mégis...)

    VálaszTörlés
  35. Na ezt most találtam az Origon:
    http://www.origo.hu/itthon/20120703-orban-szuntessek-meg-az-antiszemita-provokaciot.html
    Valószínűleg ezzel most beindítottak egy újabb hadműveletet Abszurdisztán még megmaradt gondolkodni képes és nemzetéhez lojális értelmisége ellen. Külön figyelembe ajánlom az utolsó bekezdést a "véráldozattal" kapcsolatban, mert ez különösen aktuális ezen honlap számára. Lehet néhány hónapon belül hoznak egy törvényt, aminek címszaván egy újabb csavarást tesznek a fojtózsinóron.

    VálaszTörlés
  36. http://www.youtube.com/watch?v=shdCBxLRH9Y

    VálaszTörlés
  37. http://index.hu/tudomany/2012/07/03/rejtelyes_gyerekbetegseg_pusztit_kambodzsaban/

    No comment :-(

    VálaszTörlés
  38. Nem tudom miért törlődnek a hozzászólásaim?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. biztos kék pirulát vett be véletlenül ma reggel a moderátor

      Törlés
    2. Törlődnek? én csak azt vettem észre, hogy várni kell egy kicsit mire megjeleníti. Gondolom jóvá kell hagynia az adminnak a kommenteket, mielőtt megjelenik. Nekem eddig az összes megjelent, amit irtam, ha nem is azonnal.

      Törlés
    3. Érdekes amit utána írtam megjelenik? Gondolkodj ember. Előtte 3x törölték ugyanazt. Mind a 3x pár betűt változtattam is rajta. Ez megjelenik azonnal? Meg, tessék.

      Törlés
    4. Hm. Lehet neked van igazad. Enyém is eltűnt, amit írtam. Jó hosszú volt...

      Törlés
    5. Eltűnt? Á, biztos csak kicsit várni kell talán míg ellenőrzik vagy ilyesmi. Majd megjelenik ne aggódj.

      Törlés
    6. :)) ok ok, értem én...nekem ez az első, hogy ez történik... Kár, hogy nem mentettem el a szöveget, mert ujra begépelni nincs kedvem...

      Törlés
    7. Én nem törlök semmit, és nem állítottam be jóváhagyást sem.
      Azért kell várnod, mert ŐK le kell ellenőrizzék, hogy mehet-e.
      Nem viccelek.
      Csak nem gondolod, hogy hagynák, hogy az ő rendszerükkel esetleg TE csinálj egy arab tavasz jellegű hullámot, amit ők nem terveztek be...
      A Ron Paul-os hozzászólásokat is törlik az USA-ban.
      Legalább látjátok, mekkora szólásszabadság van.

      Törlés
    8. Vicces, mert pont a megfigyelésről irtam (a hozzászólás, ami eltűnt), amit egy barátom mesélt... ő elég keményen átélte, de akkor ez nem tartozik mindenkire, úgy látszik.

      Törlés
    9. Milyen arab tavaszt lehet csinálni egy 12 évvel ezelőtti "saját szocion újságjukban" megjelent cikkből idézve, ja bocs, a múltat végképp eltörölni, értve vagyon. Azért ha eljő a népesség-fogyatkozás (ŐK így hívják a...) legalább ne gyógyegérként peregjen le az életem. Én csak Szabolcsnak válaszoltam, hogy nem idióták bakizgatnak itt hanem kegyetlen precízen képkockáról képkockára megvágott cuccokat adagolnak nekünk. Mi ebbe a tavasz, már az is fáj nekik amit saját maguk mondtak. Azért az vígasztaljon benneteket, hogy nagyobb gyógyegerek ŐK mint akiket oltanak, el vannak ájulva a nagy ernyőjüktől, nem fognak ŐK kapni abból egy nanomikront se, mennek a lecsóba mint mindenki. Nemcsak mi nem szerepelünk a végső tervben hanem ŐK sem csak ezt nem látják be, na ezért gyógyegerek ŐK is. Nem lehet jobban gyógyegér valaki mint aki azt hiszi magáról, hogy nem is az. Azért a hozzászólásokat elnézegetve te is valami szarkasztikusan mazochista lehetsz, az itteni gyógyegér gyűjtemény se kispiskóta. Mondjuk ez a sátánista körökben népszerű háttérkép a falba fagyott szellemképekkel kissé árulkodó, de hát ugye 1. sz. alapszabály, sose bízz senkiben, gondolom megvan mindenkinek.

      Törlés
  39. és most idetettem 4-edszer is amit előtte 3x töröltek, vajon itt marad-e a 2 bejegyzés között?

    VálaszTörlés
  40. Summerside, ezt buktad

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem buktam, honnan tudhatnám, mi történik a te bejegyzéseiddel?

      Törlés
  41. Van egy barátom, aki 15-20 éve figyeli az Illuminátusokat, miket tesznek és hogyan cselekszenek. Azt mondta, pár éve komolyabban meg is fenyegették, figyelték, követték, tisztára, mint a filmekben. (Nem tudom, miért, mit tett ellenük, mert nem hajlandó elmondani, legalábbis internetes felületen nem - messze lakik és nem gyakran tudunk találkozni.) Most csak csendesen, a háttérből figyeli őket, de egy ideje, mióta beszélgetünk "ezekről a dolgokról", azt mondta újrakezdődtek a "furcsa dolgok", és ismét figyelve érzi magát, konkrét jelek vannak erre. Ezért, azt mondta nemrég, hogy úgy döntött nem beszél velem többet Róluk, mert fél. Azonkívül mi a biztositék arra, hogy az ébresztőfilmek nem az ő kezükben vannak, hogy kiszűrjék, kik azok akik egyetértenek a mondanivalóval, ergo kik azok, akik ellenük vannak? Honnan tudhatom, melyik információban bízzam meg, honnan tudhatom, ki áll mögöttük? Erre én csak azt tudtam mondani, hogy amíg egyes videókészitők és blogtulajdonosok praktizáló sátánistáknak mondják őket akik a világ lakosságát el akarják pusztitani, addig nem félek hogy ők is velük vannak, tekintve hogy elég imidzsrombolóak ezek a szavak, és kevés épeszű ember értene velük egyet... Mindazonáltal elismerem, hogy az összeesküvésvideók is lehetnek összeesküvések, de ha az ember a felszín mögé néz, akkor azért lehet látni, ki melyik oldalon áll. Vegyük pl. ezt a videot: http://www.youtube.com/watch?v=lHKTAbn8vZw "The Illuminati is GOOD" 3 részes, nem néztem végig, az első rész elég volt... Azt mondja, hogy ők igazából jók ám, az emberek kapzsisága volt az oka a papirpénz fedezet nélküli létéhez, az emberek a hibásak, mi adtuk a kezükbe a kontrollt, nem ők tehetnek róla (éppcsak azt nem mondja, hogy hát ők nem akarták ezt, de hát mit tehettek volna). Ezen azért elég könnyű átlátni.
    Ez mondjuk egy érdekes video, és ebben látok némi realitást is: http://www.youtube.com/watch?v=ALlzDpifyXU
    Angol nyelvű, magyar felirat. Azt mondja, a szabadkőművesség alapból nem a rosszat jelentené, csak eltorzultak a dolgok az anyagiasság felé... Jézus is Illuminatis volt, Saint Germain is, vagyis megintcsak az a nem mindegy, mire használod a tudást, amit "kaptál". A gond, hogy most túlerőben lettek a gonoszok, de nem minden szabadkőműves alapból rossz... Végülis, ezt is el tudom fogadni, de sajnos ez nem old meg semmit, ez a felismerés...
    Találtam egy pdf-et még róluk: http://szkszhu.szksz.com/Azilluminatusok.pdf

    A kérdés voltaképpen az lenne, hogy honnan lehet tudni, meggyőződni róla, hogy egyes videók kihez tartoznak, melyik oldalhoz. Igért PPP egy postot erről a másik blogján, remélem hamarosan megszületik, mert úgy látom, azzal egyidőben hogy egyre több ébresztőfilm jött létre, egyre több összeesküvés az összeesküvés alatt teória is létrejött, mint azt leirtam a barátom kapcsán is... az emberek összezavarása megkezdődött? Túl sok az ébredező elme? Szeretném ha mindenki nyugodt lenne, és nem lenne hatalmuk fölöttünk, de ez csak akkor lehetséges, ha nem félünk.

    Egy másik video a félelemről és a vele való szembenézésről: http://www.youtube.com/watch?v=sb2YOg_dkQM

    VálaszTörlés
  42. Ajánlom a tisztelt nagyérdemű figyelmébe, ha még nem tette meg más:
    http://www.youtube.com/watch?v=9GWsEJKMmpc

    VálaszTörlés
  43. Summerside, azt írtad van ötleted. Valamilyen formában megoszthatnád velünk és, ha van valamilyen programod, ami nem könnyen lenyomozható, akkor arról feltétlenül írj.

    VálaszTörlés
  44. Na akkor ezt nézzétek meg:
    http://barikad.hu/mitol_retteg_orban_viktor-20120704

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon konkrét kezd lenni a dolog.... :/
      fogytán az időnk

      Törlés
  45. Summerside valahogy kapcsolatba tudsz lépni velem valami alapján?

    VálaszTörlés
  46. Blogon keresztül nem látok erre lehetőséget...

    VálaszTörlés
  47. Akkor hogyan? Tudsz kezdeni valamit azzal, ha megmondom a nevemet, vagy az e-mailem vagy valamit?

    VálaszTörlés
  48. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  49. Ez tök jó ötlet! Köszi megcsinálom. (kicsit időigényes lesz, mert nem igazán értek hozzá, de meglesz)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Szia Mecs és Summerside!
      Rengeteget olvastam már erről és régóta gondolkodom mit lehetne tenni ez ellen. Nagyon szeretném ha valaki fel tudná velem is venni a kapcsolatot, IP címem átirányítva, e-mail címem (úgy tudom) biztonságos! Töröljétek majd a hozzászólást, amint leírtátok a mail címem! Rohadtul idegesít a sok élősködő tegyünk valamit!!!!!! Kérlek írjatok!
      el_magico@hushmail.com

      Törlés
    3. Te látod azokat a törölt hozzászólásaimat, vagy én vagyok túl bizalmatlan? :)

      Törlés
    4. láttam még tegnap! de mára eltűntek! elhiszem h bizalmatlan vagy, én is az lennék! folyamatosan olvasom a kommenteket, hátha ír valaki valami olyat, ami segítségével tudok valamit csinálni nem csak ülni és olvasgatni! a ti kommenteteket éreztem olyannak, amin felbuzdúlva írtam. ha esetleg válthatnánk pár e-mailt annak örülnék!

      Törlés
    5. én írtam az előbb névtelenül

      Törlés
    6. és én fogom elmesélni a TEK-es sztorit! amit még feljebb írtam

      Törlés
  50. Én Pirula írására reagálnék, és előre is elnézést, mert hosszú leszek.
    Régóta önkéntes tűzoltó vagyok, sok év tapasztalat eredményeként elmondhatom, jól belelátok a magyar tűzoltóság működésébe önkéntes és hivatásos vonalon is. Ami kisebb hibákat leszámítva jól működött a legutóbbi kormányváltásig. A nagy probléma a tűzoltóság államosítása volt, melyet a Kormány 2/3-a és a Jobbik (!) is megszavazott. Államosították nemcsak a tűzoltó felszereléseket, hanem ingatlanokat is, melyet addig a helyi önkormányzat finanszírozott (Ezek értékek komoly értékek, melyet az állam egyszerűen lenyúlt). Az államosítással a működési területtel rendelkező önkéntes tűzoltóságok nagy bajba kerültek, a területüket elvették,finanszírozásukat drasztikusan csökkentették, sok esetben együtt kell vonulniuk a hivatásos tűzoltósággal a legkisebb kukatűzhöz is. Magyarán amit eddig önállóan megoldottak 1 gépjárművel, ahhoz most 2 gépjármű kell. Logikus nem? És persze költséghatékony is… ami most a katasztrófavédelem nagy jelmondata. Ez persze azt eredményezi, hogy a hivatásos tűzoltóknak nagyobb területre kell vonulniuk ugyanannyi, vagy kevesebb pénzért. Májusig számoltam az idén vonulás közben balesetet szenvedett tűzoltó gépjárműveket, 6 karambolozott. Ez kiemelkedően sok, látszik, hogy nagyobb stressz éri a tűzoltókat.
    Hivatásos tűzoltóságokról kivontak, ha jól tudom 67 úgynevezett „2-es fecskendőt” (nevezzük másodlagos tűzoltógépjárműnek), melyekről senki nem tudja, merre vannak. A hivatásos állomány gépjárműparkja, felszerelései tragikus képet festenek. Volt olyan hivatásos parancsnokság, ahol fél napig egyáltalán nem volt semmilyen vonulásra fogható gépjármű. Van olyan, ahol légzőkészülék nélkül kellett vonulniuk vegyi balesethez.
    Az államosítás előtt az egyik szakmailag nagyon profi önkéntes parancsnok meginvitált egy fideszes parlamenti képviselőt, hogy nézze meg az ő jól működő önkéntes tűzoltóságát. Elment, megnézte, tetszett neki, azt mondta, látja, hogy jól működik, megpróbál tenni a törvény ellen. Két hét múlva szólt, hogy sajnos ez túl magasra nyúlik, nem tehet semmit. Ezután még egy fideszes parlamenti képviselőt meghívott, aki ugyanúgy megnézte, megígérte, majd azt mondta később, hogy őt finoman megfenyegették, hogy elveszti minden állását, ha nem néz másfelé. A törvényt elfogadták.
    Folyt…

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. …Folyt
      Rövid tények a katasztrófavédelemről:
      A tűzoltóság, immáron katasztrófavédelem. Szervezet megnevezése, a címerek megváltoztak, a gépjárművek és felszerelések is át lesznek fényezve. A tűzoltó zenekar is katasztrófavédelmi zenekar lett. A tűzoltó fogalmakat, történelmet is kisajátítják, mint pl: Tűzoltó Rőzsetőr, melyet példás cselekedetért, vagy sokévnyi szolgálat után kaptak elismerésül a tűzoltók – mostantól katasztrófavédelmi rőzsetőrnek hívják. Így lesz egy múlt nélküli szervezetnek múltja (kicsit olyan ez, mint Szlovákia).
      A hivatásos állományt és családtagjait lehallgathatják, erről papírt írattak alá velük. (!)
      Az új tervben a hivatásos tűzoltók a kiképzésük során rendvédelmi ismereteket és fegyverhasználatot tanulnak. (!!!)
      A sokat látott, tapasztalt középvezetői réteget bocsájtották el a tavasszal, ők voltak, aki felmertek szólalni az átalakítások ellen. Vagy meghasonultak, vagy kirúgták őket. Nincs igazából olyan, aki átadhatja a tapasztalatokat a fiataloknak.
      Új címeket vezetnek be. Immár a három táborok van, a fővezér altábornagy lett, akinek ha megnézzük az életrajzát láthatjuk, hogy semmilyen tűzoltói végzettsége nincs. Jogász és ő alkotja az új szabályainkat. A szintén új „iparbiztonsági főfelügyelő” pedig egy postás. Komolyan! (Ő volt, aki megállította Dabasnál a sérült, savat szállító tehervonat mellett a személyvonatot, hogy leszállítsa róla az utasokat, majd a lezárt, életveszélyes területen védőruha nélkül nyilatkozik a lezárt, életveszélyes területre beengedett kormánypárti televíziónak.)
      Nagyon sok új szabályzat, rendelet született, fél év alatt 50. Ezt képtelenség kidolgozni ilyen rövid idő alatt, úgyhogy ez már kész forgatókönyv volt. Ugyanakkor nagyon sok logikai és szakmai hiba van bennük, látszik, hogy senki szakmabeli nem adta hozzá a nevét.
      Mindent centralizálnak. 2 hírközpont lesz az országban, tehát 2 helyen veszik fel majd a jelzéseket olyan emberek, akiknek nincs az adott területre helyismeretük és így fontos részinformációkat nem fog majd megtudni a kivonuló tűzoltó az esetről.
      Mindent megváltoztatnak: riasztási rendszert, adatszolgáltatási rendszert, kommunikációs rendszert.
      Folytatás…

      Törlés
    2. …Folytatás:
      És akkor most az én összeesküvés-elméletem
      Az önkéntes tűzoltóság kisebb településeken az egyik legfőbb szervező erő. És mint az új világrend legfőbb ellenségének számító lokalitást meg kell szüntetni. Egyébként is, minek dolgozik valaki ingyen, amikor azért valaki pénzt is kaphat. ÜLDÖZENDŐ!
      A tűzoltóság hivatásos állománya másodlagos rendvédelmi szerv lesz és adott esetben a rendőrség helyébe lép, aki pedig a hadsereget, TEK-et hivatott majd erősíteni. Az önkéntes tűzoltó itt is problémás, mert ugye nem irányítható és szoros kapcsolatba áll a lakossággal és hát rendelkezik tömeg ellen alkalmazható eszközzel.
      Nagyon sürgős volt ezt megcsinálni, semmi és senki nem állhatott az útjába ennek az átszervezésnek. A hibákról nem beszélnek, eltusolják. Nekem ebből az jön le, hogy a változások tényleg a küszöbön vannak.

      Törlés
  51. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  52. Íme egy jellemző példa az amerikai precizitásra, amiről beszéltem:
    http://www.youtube.com/watch?v=ltP2t9nq9fI

    VálaszTörlés
  53. Ohhhh... itt van egy pár adat Alex Jones-ról, ami kecset elszomorító:

    http://alexjonesexposed.wordpress.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értem miért... 1. Honnan tudod, hogy ez a mindenféle hivatkozás nélküli és bárminemű dokumentációt nélkülöző "adatsor" megfelel a valóságnak..? 2. Önmagában az, hogy valaki zsidó még nem jelent semmit, az illető járhat az igazság útján és lehet igaz ember. A probléma azzal van, amikor viszont már minden róluk szól egy országban és a politikai élettől az igazságszolgáltatáson át a kultúrával bezárólag mindent a szemita lobbi elvárásához igazítanak. Szóval ketté kell választani a dolgot, az hogy valaki ilyen vagy olyan etnikumhoz tartozik, önmagában még nem predesztinálja az illetőt.

      Törlés
  54. Üdv mindenki!

    Valakinek valami véleménye az alábbi írással kapcsolatban?
    http://www.boldognapot.hu/cikkek/207/a-foton-ov-hatasai

    VálaszTörlés
  55. most eszembe jutott valami.... halgatván pittbull back in time számját, elgondolkoztam azon hogy az egyre több időutazásos , vagy amiben szerepel valamilyen formában időutazás,film, ami a mozikban megy, men in black , stb.. nem véletlenűl arra akar felkésziteni hogy :" kisfiam ne pattogjál a rendszer ellen, fogadd el , mert vissza megyünk időben és gyökerestől ki irtunk !(majnem minden filmben , az időutazó rossz fiu , mindig ki akarja nyirni a főhőst, vagy annak felmenő ági rokonát) és ne is próbálj időutazni, hogy még ha VÉLETLEN is nemhogy akarattal engem ki irtsál , akkor akkora következménye lessz hogy az egész világ össze omlik (pillangó efektus) " ? szerintetek? annyira nemtudok angolul ,pittbull nemtudom miről énekel, de hatásos a mellékelt man in black bejátszásokkal, és akkor ugyanaz a mondanivalója...

    VálaszTörlés
  56. Lehet a kormányunk tényleg készül valamire... Poénból néztem az ATV-t, erre az Egyenes Beszédben azon ment a hajcihő, hogy a jogvédő szervek és az ellenzék nem érti, miért akarja a kormány kibővíteni a közterület felügyelő szervek hatásköreit, megbilincselésre (letartóztatásra) kutya használatára stb. Minderre amúgy rá se rántanék, ha nem olvastam volna ezt a cikket az oldalon, de így azért felkaptam a fejem, tényleg kicsit már gyanús a sok készülődés... Tök mellékesen az Egyenes Beszéd témaváltó átvezető képeként egy mindet-látó szem jelenik meg, de ezen szerintem már senki nem lepődik meg ezen a honlapon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valami készül, részletek az indexből:

      *Miért lökték történelmi mélységbe a kamatrátát?
      A piacon számítottak a lépésre, az euró gyengül.
      * Elbántak az euróval - Mi történt?
      Egyhavi mélypontra esett az euró a dollár ellenében.
      * Lengyelország az euróövezetbe tart
      Sikorski külügyminiszter szerint fontos, hogy a kultúra maradjon nemzeti hatáskörben.
      * Kész az eurózónából kilépés receptje
      90 millió forintos díjat ért a megoldás. Titkolni kell sokáig, meg a bankokat is be kell zárni kicsit.
      * Magyarország a világ legkockázatosabb országa
      Szomorú helyezést értünk el egy új listán.

      Összeraktátot a morzsákat?

      Törlés
  57. Hello, tisztelt egybegyűltek :)

    Na akkor az én "5 forintom": nem tudom, másnak is feltűnt-e és nem tudom, hogy csak az utóbbi időre vonatkozik-e, de érdekesnek találom, hogy mennyi poszt-apokaliptikus videójáték látott napvilágot (a teljesség igénye nélkül, valaki biztosan tud többet is: Fallout sorozat, Rage, Left 4 Dead, Dead Island) illetve a "zombik" népszerűsítése (legismertebb talán a fentieken kívül a Call of Duty World at War de azt hiszem a Black Ops-ban is van), de flash portálokon is elég sok született (Newgrounds-on, Kongregate-en lehet bőven találni).

    Namost a Fallout 3 például (amit a Bethesda fejlesztett, ami most többek között az id Software-rel egyetemben a ZeniMax Media nevű nagyvállalat része) egy komplett POSZT-APOKALIPSZIS SZIMULÁTOR (ezt le sem tagadják, elég a játék hivatalos oldalát megnézni). Atomháború utáni Amerika (persze, mi más) amiben egy földalatti bunkerból kiszabadulva, a játékos gyakorlatilag szabadon bejárhatja és a saját szemével láthatja a Washington körüli ún. Capital Wastelandet. Elég nagyszabású projekt, mint a legtöbb Bethesdás (Elder Scrolls sorozat élén a legújabb Skyrimmal gondolom sokaknak ismerős) és bugos is de nem ez a lényeg.

    Ez(ek) visszatérő témák, szerintem ezzel (is) "kondicionálni" akarnak minket és minduntalan felvetődik a kérdés: Te mit tennél ilyen helyzetben?

    Na de miért is gondolnál erre? És miért árad ez a téma több felől is feléd? Talán a biológiai, vagy az atomháború LEHETSÉGES LEHET? MEGTÖRTÉNHET?

    VálaszTörlés
  58. Még egy megjegyzés az előzőhöz: a Fallout 3-ban az amerikai kormány megmaradt (és uralomra éhes) része az Enclave (ami még talán realisztikusan is van bemutatva - különösen kegyetlenek és fejlett technológiájuk van).

    Szóval van egy rész, amikor a katonai robot, Libery Prime ellenük megy (a játékossal együtt). A robotot eredetileg a kínaiak ellen fejlesztették ki, hogy visszafoglalják tőlük Alaszkát (még a Resource Wars, vagy Erőforrás Háborúk - olaj, mi más - idején) így a robot azt mondja, amikor támad: "Destroy Communists!"

    DE mivel az Enclave-t támadja (ami az amerikai kormány!), ezért ez úgy is értelmezhető, hogy az Enclave kommunista.

    Ezt én úgy értelmeztem, mint rejtett utalást arra vonatkozóan, hogy az amerikai kormány (is) totalitárius.

    Aki hozzá tud szólni, írjon nyugodtan! Kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
  59. http://kuruc.info/r/6/98371/
    Most akkor Mengele mégsem a CIA-t tanította a Monarch-programozás alapjaira? Vagy a Kuruc.info is a vakolók oldala :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. LOL, el lehet egyáltalán hinni valamit a nemzetbiztonság által működtetett kuruc.infonak? :D

      Törlés
  60. Üdv!
    Egy internetes játékra hívnám fel a figyelmet:
    (Idézet a Wikipédiáról):

    Az eRepublik egy internetes, többszereplős stratégiai játék („massive multiplayer online game” vagy MMO). A játékban a valóságnak megfelelően országokra osztották fel a virtuális világot, ezen országok polgárai lehetnek a játékosok. A játék meglehetősen jó modellt ad a valós világról - a játékosok szervezetet, céget, újságot alapíthatnak, dolgozhatnak pénzért, kémkedhetnek, választásokon vehetnek részt, kereskedhetnek, katonáskodhatnak stb.

    De különösen a következő mondat keltette fel a figyelmemet:

    A eRepublik világában három nagy szövetségi rendszer alakult ki, a Phoenix, az EDEN és az NWO, Magyarország jelenleg a NWO (New World Order) tagja.

    VálaszTörlés
  61. Az eRepublik szövetségi rendszereit a játékosok alakítják, és a játékosok nevezik el őket... Azért volt New World Order a szövetség neve, mivel a játék legerősebb országaiból alakult, és korábban velünk ellenséges országok is csatlakoztak, ami alapvetően átalakította a szövetségi rendszereket, és teljesen felborította a korábbi erőviszonyokat. Semmi köze sincs a való élethez... Egy-két kommentelő néha már nagyon túlzásba viszi...

    VálaszTörlés
  62. A felvétel közepe "érdekes" (vagy inkább nagyon durva) egy tőmondat erejéig...
    http://www.youtube.com/watch?v=n6T5TFRlFY4&feature=related

    VálaszTörlés
  63. És ehhez mit szóltok?

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-43767/Worlds-GM-babies-born.html#ixzz1z7a4wUpK

    Ennyit fűznék hozzá:

    "Aldous Huxley, a Szép Új Világ szerzője, 1962-ban adott egy nyilatkozatot Berkeleyben, melyben beismerte, hogy bestsellere, a Szép Új Világ, amelyet 1932-ben írt, nem kitalált történet, hanem a vezető elit által megtervezett forgatókönyvet írja le.

    "Most pedig szeretném összehasonlítani a Szép Új Világ elképzeléseit egy másik elképzeléssel, ami azóta született, és George Orwell könyvében, az 1984-ben jelent meg. Nos, én úgy gondolom, hogy a jövő tudományos dikatúrái sokkal közelebb fognak állni a Szép Új Világban leirt mintához, mint az 1984 mintához.Nem azért, mert a jövő diktatúrái sokkal humánusabbak lennének, hanem azért, mert a Szép Új Világ módszerei sokkal hatékonyabbak. Ha el tudják érni, hogy az emberek elfogadják a számukra kialakított életkörülményeket, a szolgalétet, amit létrehoznak számukra. Szerintem a jelen pillanatban zajló végső átalakulás, pontosan erről szól, hogy olyan technológiákat fejlesztünk ki,amelyek képessé teszik az irányító Elitet - amely mindig is létezett és feltehetőleg mindig is létezni fog - annak elérésre, hogy az emberek szeressék szolgaságukat. El lehet érni, hogy az ember örömét lelje olyan dolgokban, amik normális embernek egyáltalán nem okoznának örömöt. És ezek a módszerek - szerintem - a korábbi elnyomó módszerek tökéletesített változatai, mivel ezek a terrort az elfogadtatás módszereivel kombinálják. Ezen kívül egy csomó más módszer is létezik,mint például a gyógyszerek alkalmazása. Többek között erről is írtam a Szép Új Világban. Képzelhetik, ennek mekkora hatása lenne! Egy kábítószer, amely az embereket még a legborzasztóbb körülmények között is tökéletesen boldoggá teszi. Mindezek a dolgok ma már lehetségesek!"

    VálaszTörlés
  64. Az alkimisták rájöttek, hogy az aranycsinálás nem is olyan egyszerű mint hitték és rájöttek, hogy könnyebb embereket gyártani és jövedelmezőbb is.
    El is mondják pl. a Dr. Moreau szigetében
    http://www.imdb.com/title/tt0116654/
    és kb, ilyen formájú félemberekkel találkoznál iksz év múlva.
    Ez a jővő. Szép nem?
    Ámbár ezt 2000 évvel ezelőtt már egyszer megcsinálták de akkor csak az számított, hogy fizikailag erősebbek legyenek, mint az akkor élők, most mára annyira fordult a kocka, hogy azt kell írni a máig is itt élnek köztünk helyett, hogy máig is itt élünk köztük csodával határos módon.
    Szóval egyelőre még ez se jött be nekik tökéletesen pedig akkor végső megoldásnak szánták azt is.
    Azért nem olyan egyszerű minket eltakarítani.
    Főleg azt aki nem szeretné oltatni magát tovább mint gyógyegér.

    VálaszTörlés
  65. A blog naon zsír DE(!!!!) ez a Jesse VEntura annyira hiteles, mint egy 3 eurós érme. A trailerhangú hatásvadász narrátorról nem is beszélve. Sztem felejtsd el ezt a tagot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaz, aki járatos a témában az mint tudja, hogy Jesse Venture a háttérhatalom embere, ezért én sem értem miért reklámozzák ezen a blogon.

      Törlés
  66. ...és folytatnám egy megjegyzéssel. Tipikus modja a félrevezetésnek ha féligazságokkal ill. hamis profétákkal hintjük meg az amugy hiteles/érdekes dokumentumfilmek csokrát. Egy ilyen Dzsessziventúrás féligazságos figura kajak lejáratja a müfajt, így persze hogy a cimborád akinek kinyitnád a szemét, szembe fog röhögni. Tipikus lejárató propaganda.
    udv:
    Sebastian

    VálaszTörlés
  67. Nyilvánvaló, hogy ez a Ventura egy jószándékú bohóc nem gyenge amerikai szájízzel. Lassan már nem tudok megnézni úgy egy az USA-ból származó leleplezőfilmet, hogy mindjárt az elején ne a náci Németországgal példálóznának... De ők már gyerekkorukban erre lettek szocializálva (jó mondjuk nálunk is ez volt, van, lesz... de valahogy én immunis voltam a hülyeségre, hogy a nagy H az egyenlő az Antikrisztussal stb. Másrészről a leleplező hőseink a gyógyegér USA honfitársaikra is hatást akarnak gyakorolni, az idétlen körítésekkel (természetesen a földön minden rossz és a világ összes búja-baja azoktól a csúnya rossz náci bácsiktól ered és persze semmi sem Amerikából, netán egy keleti népcsoporttól...). Ami belőlünk már tényleg csak egy szánalmas mosolyt vált ki, az Amerikában és az angolszász világban még hat mint figyelemfelkeltés. Így először agyban neked kell kicsomagolni a hülyeségből a tartalmat, ami viszont értékes lehet, mindezt megtenni csak intelligencia kérdése. Hogy mennyire manipulálható és gyermeki az amerikai lélek, arról leginkább az jut eszembe, amikor Bakuban az amerikai önkéntesek által működtetett angol nyelviskolában az egyik fiatal keresztény tanárunk azt a kérdést tette fel nekünk az órán, hogy "Hogyan ölnénk meg egy terroristát?" Nekem és a mellettem ülő 2 tucat azerinek gyakorlatilag értelmezhetetlen volt ez a kérdés. Senki nem is akadt közülük, aki válaszolt volna egy ilyen kérdésre (mindenki csak értetlenkedett és pislogott nagyokat), pedig az országuk 1/4-ét megszállva tartják az oroszok és örmények. Ilyen szempontból az angolokról sem vagyok sokkal jobb véleménnyel ott élve nekem nagyon az a meglátásom, hogy az ottani lakosság 99%-a egy virtuális valóságban él, amit a média készen tálal nekik és az internet adta lehetőségek töredékét sem használják ki velünk (magyarokkal) összevetve.

    VálaszTörlés
  68. Ti ezt tudtátok?
    http://www.youtube.com/watch?v=C0giVL4j8mQ
    Én nem akartam elhinni, de beütöm egy google keresőbe az R.P.Emblémát és tényleg igaz a változtatás, kidobja a régit és az újat is. Hihetetlen, hogy ezek már ennyire nem leplezik, hogy kik is valójában. Ez már tényleg az a szint, hogy csak a vak nem veszi észre és megmagyarázhatatlan. Pontosabban csak a sátánizmussal lehet magyarázni és semmi mással.

    VálaszTörlés
  69. Végigkattingattam ezt a Ventura sorozatot és tényleg okos dolog volt pont ezt a részt kiemelni, a többi is oltás de ez ugye a legkézenfekvőbb minden szempontból. Teljesen felesleges vele foglakozni, időpocsékolás de azért látni kell mi ez.
    Azt mondja el, hogy lesz FEMA aki elzavarja az amcsi kormányt a retekbe adott esetben, - egyértelmű, kongresszusuk megszavazta.
    Azt mondja el, hogy adatokat gyűjtenek mindenkiről és profilokat csinálnak - NANÁ.
    Azt mondja el, hogy titkos táborok vannak lakóövezetnek elnevezve de vigyázat mert borzalmas emlékű sínpárok vezetnek a bejáratig - a gyógyegér háta máris lúdbőrzik és futkos a hideglelés rajta.
    Azt mondja el, hogy 4 személyes hullaboxok is vannak - azt persze nem, hogy ennek semmi köze az előbbiekhez de milyen viszataszító nem? feküdni 3 másik vadidegen hullával egy pekedliben, brrr nem szeressük.
    Ennyi elég is volt.
    Nem mondja el, kiknek és mire szolgálnak ezek a táborok mert ez nem tartozik rájuk.
    A lényeg átment 1. tud róla 2. amikor eljön az idő és a gyógyegér azt látja, hogy valakiket valami táborokba visznek, ő nagyon viszolyogni fog attól és nagyon nem akaródzik oda menni de nem is ez a lényeg mert nem neki szánták azt, ellenben boldogan fog a másik irányba elindulni amerre neki mondják, azt gondolva neki sokkal jobb lesz ott, amiről nem tud semmit, vagy amiről csak annyit mondanak, nektek sokkal jobb lesz majd mint azoknak.
    Akkor mit nem mondtak el.
    Kiknek lesznek?
    Minden filmnek van kulcsmondata, a Food Inc.-nek gondolom szándékosan félrefordították a magyar szinkront, el is ment szinte a teljes film értelme csak a gusztustalanság maradt.
    Itt valamiért, talán nem figyeltek oda eléggé és a fickó elszólja magát (érdemes megfigyelni az ilyenkor jellegzetes grimaszt) mint Silverstein emlékezetes pullitozása - akkor bizonyára ők boldogok ott, mármint akiket Ventura a táborban látott.
    Ezer százalék, hogy oda előre kiválogatott embereket visznek akik ugye nem mi leszünk, mert ŐK miránk soha a történelem folyamán nem költöttek egyetlen fillért sem, ha bárki ilyenről tudomást szerez érdemes az interneten ahol a világ 8.-dik csodáját keresik bejegyeztetni.
    Mit lehet megtudni ebből a filmből, semmit amit eddig ne lehetett volna minden egyéb helyről, sőt sokkal kevesebbet.
    De azért még látványosan megmutat egy egyéni sorsot is - ez is fontos Hollywoody elem - hiszan akár te is lehetnél az a szerencsétlen lány akit a semmiért üldöznek.
    Szóval felejtős ahogy mondani szokták, egy halom dolog van amiről nem tudjuk micsoda pedig jó lenne.

    VálaszTörlés
  70. Mi volt ezzel a poszttal pirula célja? Már megint valami leleplezés, hogy a magyarok telekakilják a gatyájukat, hogy itthon is itt van a FEMA terv. Félelemkeltés semmi több. Ha igaz is lenne, akkor most mi lesz? Kivonulnak az ANTI-NWosok a parlament elé, hogy itt van a FEMA, bizonyítékként megadják ezt a linket? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nevedből és a hozzászólásodból ítélve te a másik oldal képviselője vagy, mármint a sötétebbiké...:) Talán meg tudod nekem indokolni, hogy mi a pláne ebben az egész Liciferianizmusban, mert én józan ésszel nem értem, hogy mi a pláne benne. Egyrészt, mindnyájan a Pokolban fogtok égni, akkor meg hogyan adják erre intelligens emberek a fejüket..? (Ez a számomra valami felfoghatatlan.) Másrészt igaz még tombolhattok itt a Földön vagy másfél-2 évtizedig, romlásba és pusztulásba vihetitek az emberiséget, de aztán nektek egyetlen szempillantás alatt lesz végetek egy olyan erő megnyilvánulásától, amit fel sem foghattok. Szóval sohasem értettem, hogy végülis mi az a motiválja a sátánistákat, amikor ők maguk is tisztában vannak, azzal hogy eleve kudarcra vannak ítéltetve.

      Törlés
    2. Milyen másik oldal? Nincsenek oldalak, egyébként meg nem állok senkinek a pártján sem, mert nem csatlakoztam senkihez sem. Nézz körül a témát illetően, az oldalamon is van néhány infó erről. Hogy mi a pláne benne? Mi a pláne a kereszténységben, az iszlámban? Ezt én is kérdezhetném. Milyen pokolban? Bevetted a mesét a pokolról? Az a gyerekeknek való, akiket lehet ijesztgetni ilyen gyerekes dolgokkal, és ijesztgetni, hogy jó kis birkák legyenek, és engedelmesek legyenek. EZ a vallás igazi célja nem? Amíg a vallási vezetők bort isznak és vizet prédikálnak, és kéz a kézben dolgoznak a háttérhatalommal. Ki mondta, hogy sátánista vagyok? A háttérhatalom sem sátánista, gondold csak végig, neked és a barátaidnak minden sátánista, amit ti nem értetek, ugyanúgy, mint a középkori jobbágynak, akivel a papság elhitette, hogy minden, ami tudás, tudomány, az sátáni és a sátán műve. Szóval lehet sátánistázni, de ez csak a témában való járatlanság bizonyítéka.

      Törlés
    3. A nevedből az avatarodból már elég sokat lehet ítélni,de megnéztem a profilodat, ezen belül kiemelném az érdeklődési körödet:
      Érdeklődési kör:
      Gnoszticizmus, Thelema, Sátánizmus, Wicca, Titkos Társaságok, Elmekontroll, Mk-Ultra, Monarch, Okkult
      Blogod cime: www.ujvilagrend666.blogspot.hu
      Honlapod: http://luciferizmus.info, ahol az Írások menüben olvasható Az Illuminati Hit nevű iromány, amely az Ave Illuminati! szavakkal zárul...

      És persze, a háttérhatalom nem sátánista, ahogy te sem vagy, csupán a neved az, az avatarod, a blogod, a honlapod, és az érdeklődési köröd :D

      Törlés
    4. Vagy olvasgassuk kicsit a fórumodat, ahová a youtube csatornádon keresztül jutottam?
      http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=luciferizmus&id=1334565465

      Törlés
    5. A hozzászólásodból kiviláglik, hogy te az úgynevezett ateista-"sátánistákhoz", vagy divat-sátánistákhoz tartozol, ennélfogva a kérdésem tényleg felesleges volt az irányodba.
      Hogy ne lenne pokol (és ebből a logikából következően, akkor persze nyilván mennyország sem)..? Személy szerint a meggyőződéses ateistákat midig is ostoba embereknek tartottam, na ők az igazi bigott vallásosok akik ha törik ha szakad abban hisznek, hogy Isten nem létezik..:) Akit csak kicsit is érdekel a pokol, vagy mennyország téma utánanézhet, hogy egymást soha nem ismerő emberek a lényegi részleteket tekintve mennyire pontosan ugyan azokat a dolgokat mesélik el, miután visszatértek a klinikai halálból (mellesleg megmondják, hogy milyen szám volt az orvosi reflektor hátoldalán, mialatt a testük a műtőasztalon feküdt stb.). Íme egy link a pokolról, akit érdekel a téma:
      http://video.google.com/videoplay?docid=-5844311318539958943
      Amúgy az előadót nem tartom, valami okos fickónak (az a tipikus usa-agya van), de onnan (is) tudom hogy nem hazudik, hogy a történetének egy pontján velem is pontosan az történt ami vele csak egy teljesen másik "ügy" kapcsán. Szóval nekem - csak így szerénytelenül - tapasztalati tudásom van valami egész konkrétumról, úgyhogy hiába is próbálnál etetni az ateista-nihilista maszlagoddal..:) Az, hogy a keresztény egyházak vezetői milyen mértékben beépítettek, romlottak és képmutatóak az jobbára az ő egyéni magánügyük, rám ugyanis soha nem voltak túl nagy hatással. A háttérhatalomnak a csúcsa viszont valódi-sátánista, ellentétben veled... Ha ennyi nem esett le neked, akkor valójában te vagy egy szédített bolond és nem én álok egy megfélemlített középkori jobbágy szellemi szintjén..:)

      Törlés
    6. Ha elolvastad volna az irományt végig, akkor azt is megértetted volna, mit is jelent valójában az Illuminati. Persze nagyon nehéz lehet leszokni, hogy az ember mindig Adam Weishauptra, és az patás ördöggel paktumokat kötő titkos társaságokról fantáziáljon. Azt megmagyarázhatnád, hogy miért sátánista a háttérhatalom. Két kattintás a profilomon, és már tudsz mindent rólam. Most adjak egy piros pontot? Érted,piros :D

      „ A nevedből az avatarodból már elég sokat lehet ítélni”

      Nolite iudicare, ut non iudicemini. (Máté 7:1). Ne ítélj, hogy ne ítéltess!

      Törlés
    7. Nagyszerű, akkor most magyarázd meg, miért nevezel minket anti-nwo-s birkáknak a fórumodon ;)

      Törlés
    8. Bírom ezt az antinwozást. Antinwo, antinwobirka... :D
      1.) Hogyan lehetnénk valami ellen ha nem is igazán tudjuk, hogy mi az a valami?
      2.) Aki valami ellen van az a "háttér"-"hatalom" és a talpnyalói, akik ugye nem ijednek meg a vallásos ijesztgetésektől, amit a drága "háttér"-"hatalmuk" terjesztett el, és természetesen nekik nem parancsol senki, nem félnek semmitől, csak úgy hobbiból szó nélkül követik a "keresztény"-sátánista-"háttér"-"hatalmukat". És mi az, amit elleneznek?

      Törlés
    9. A normális emberi értékek és a józan ész.

      Törlés
    10. Sweety, én csak idéztem az említett úriember fórumáról, hogyan utal ránk, meg erre a blogra.

      Törlés
    11. Jaj, te Szabolcs, látszik nem vagy otthon a témában, ekkora bakot lőni, hogy én az "ateista-"sátánistákhoz", meg "divat sátánistákhoz" tartozom. Ezt valami keresztény oldalon olvastad? Ott szoktak ilyen kategóriákat felsorolni, és minél hosszabb és nyakatekertebb a név, annál veszélyesebbek.
      Megint valami vallási mesét linkelgetsz itt? Most akkor a fickó nem éppen okos, de azért elhiszed neki, amit mond, vagy akkor miért adtad a linket? A te gyakorlati tudásodra kíváncsi lennék, ha már ilyen nagy lóról beszélsz, mint aki mindent tud, és kioktatod az ateistákat, hogy ők „milyen” ostobák.

      Törlés
    12. "Nagyszerű, akkor most magyarázd meg, miért nevezel minket anti-nwo-s birkáknak a fórumodon;)"

      Mond neked valamit az a név, hogy William Cooper? Ő a műsorában állandóan birkáknak „Sheeple”-nek hívta a hallgatókat. Sokan felháborodtak, és felhívták, hogy kikérik maguknak, azt hogy ők birkák. Erre Cooper azt válaszolta, hogy az a birka, aki magára veszi ezt, hiszen csak a hallgató tudhatja, hogy birka-e vagy sem, és ha belül sejti, hogy birka, akkor jogosan háborodik fel.
      Szóval ki az aki felháborodik az „anti nwo birka” hallatán? :D

      Törlés
    13. L.izmus, nem értem a fennakadásodat, most akkor hogyan nevezem azokat a sátánistákat, akik nem is hisznek a sátán létezésében? Akármilyen alapú logikával közelítem meg a kérdést lényegében csak kétféle sátánista lehet: 1. valódi sátánista, aki hisz az ördög létezésében pokolban stb. 2. ateista sátánista, akinél ez az egész csak polgárpukkasztás, deviancia, image stb. Bocs, ha esetleg nem ismerem a szakszavakat, de mivel én egyik csoporthoz sem tartozom, talán elnézd nekem ezen kis hiányosságomat. Szerintem a tartalmi lényeget azért sikerült visszaadnom, a túlzottan egyénire sikerült megnevezéseim ellenére... Nem értem az összefüggést a között, hogy valakit nem tartok okosnak és a között, hogy az illető igazat beszél-e vagy sem... Bocs, de nem értem az értetlenkedésed, hol itt az összefüggés... (Egy esetleges buta ember nem mondhat igazat..?) Elnézésedet kérem, ha magas lóról beszéltem tekintettel a téma érdekes és izgalmas tartalmára, amit magában rejt, túlzottan is elragadott a hév...:)

      Törlés
  71. Az említett fórumról:
    "© Luciferizmus - ma 14:20 | Válasz | #49

    Igen, régebben osztotta az észt az antinwos fórumokon (>egy illuminati nevű userről van szó<),de most már nem látom. Mondtam is neki, hogy foglalkozzon a blogjával inkább, mert az antinwos birkák kicsinálják.
    A gond, az hogy ezekből az anti-nwos birkákból egyre több van, mert egyszerűbb sajnáltatni magukat, és követni valamilyen antinwos mozgalmat, mint a pirula vagy az alex jones oldalak, így lehet találni egy ellenfelet maguknak, akivel aztán focizhatnak. Ma írtam a pirula oldalára, erre egy okoska nekem esett, hogy én a sötét oldalt szolgálom és hogy mi (???:D) csak rövid ideig uralkodunk majd, de majd jön a jóisten, aztán végünk lesz, és a pokolra jutunk. Ez egy átlagos hozzászólás/hozzáállás ott."

    Vigyázzatok, mit írtok ;) Persze tudtuk eddig is, hogy köztünk vannak, de hát ha ennyire nyilvános egy fórumuk, akkor kicsit kevesebb elánnal kellene írogatni, Luci :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jéé, el tudtad olvasni a fórumot? még egy piros pont :D
      Jah igen lehet „hogy a gyíkemberek valóban köztetek vannak, ki tudja.

      Törlés
    2. Jéé, el :D Képzeld tudok olvasni, hihetetlen, ugye?:p
      Hogy elállt a szavad, hogy lelepleződtél, mi? ;)

      Törlés
    3. Teljesen, de majd a jóisten megsegít :D

      Törlés
    4. Tudod, Illuminati user ebben a postban (kommentekben: http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/06/bilderberg-2012-titkos-talalkozo-zajlik.html) is már gyanús volt, mert teljesen NWO melletti volt, mondjuk hozzátenném hogy nekem ez a vilaghelyzete blog is olykor ellentmondó ugyhogy csak néha pillantok bele, de most már, hogy olvasgattam a fórumodat, biztos vagyok benne, hogy őrá utaltok mint "hovatűntilluminatiblogja" stb. Jó látni a csapatot ;)

      Törlés
    5. Na igen, az úriember eltűnt sajna, pedig bemutathatta volna a dolgot, egy másik szemszögből is. Nem akar valaki NWO blogot csinálni? :D

      Törlés
    6. Nekem elég volt az említett blog kommentjeiben olvasni a gondolatairól. Nem értek egyet az Új Világrenddel, sem a népirtással, meg a többivel, amit kifejtett - rossz helyen... Mindenkinek joga van az Élethez!

      Törlés
    7. Rendben nem kell egyetérteni, de az nyilvánvaló, hogy valakinek több joga van, van, akinek kevesebb, van, akinek meg semmi sem, ez általában az egyén gazdasági helyzetétől függ. Mert amíg világ a világ, sohasem lesz egyenlőség. Lehet ezen bosszankodni, de a világ így működik

      Törlés
    8. "ez általában az egyén gazdasági helyzetétől függ" Létezik más értékrend is a pénzen kívül, és hogy ki mennyire "hasznos" a gazdaságnak...
      De az az érzésem, mintha egy vaknak próbálnék magyarázni a színekről. Vagy szerinted ennyiről szól csak az élet? A társadalmi poziciókról és arról hogy kinek mennyi joga van?

      Törlés
    9. Szerinted miről szól az élet? Vagy most akkor kezdjünk el filozofálgatni, vagy a vallásokról beszélgetni, de ez mit ér ez azoknak akiknek még kenyérre sincs pénzük?

      Törlés
    10. Mindig csak visszakérdezel. És hogy jönnek ide azok, 'akiknek még kenyérre sincs pénzük" ? Az élethez való jog kapcsán, hogy kerülnek a képbe? Nem az dönti el, mennyi jogod van élni, hogy mennyi pénzed van, értsd már meg.

      Törlés
  72. Luciferizmus akkor te most kit szédítesz minket vagy saját magadat, netán neked is kettős személyiséged van, mint Britney mamának...?

    VálaszTörlés
  73. "Azt megmagyarázhatnád, hogy miért sátánista a háttérhatalom." (Luciferianizmus) Figyelj, ha akár honnan közelítünk és valami módon a végén mindig a sátán témához jutunk ki valahogy (Csak egyetlen link a "millió" közül: http://www.youtube.com/watch?v=C0giVL4j8mQ), akkor azt már nem lehet kimagyarázni valami mással. Azért vár minket minden egyes zsákutca végén az ördög, mert valóban sátánisták. Ennyire hihetetlenül egyszerű. Pl. van egy munkatársam Angliában, aki folyton Izraelről és a zsidókról beszél rendkívül pozitívan, nyilván azért mert szereti őket és leginkább, mert ő maga is az. Ennyire hihetetlenül egyszerű a logikai kapcsolat...

    VálaszTörlés
  74. Látod, nem tudod, megmagyarázni, miért is azok. Ez olyan, mint a „hazafiak” hozzáállása, hogy azért szar az ország, mert itt a zsidók uralkodnak. Nem tudják bizonyítani, ezt, de ez olyan kényelmes, és lehet hibáztatni valakit, mint a zsidók, vagy maga a sátán.
    A példádra annyit mondanák, hogy nem mindenki keresztény, aki annak vallja magát, és mondjuk zsidónak vallani manapság „divat” lett, azt gondolván, ezzel meguszíthatóak a büntetések. Erről irt Pirula is az előző újságírós bejegyzésében.

    VálaszTörlés
  75. Elméletileg ez akár igaz is lehetne, csak hát a piramis csúcsán lévők azért nem csak "divatból" lett műsátánisták, mert nem jukasztot fülű pirszinges bazári majmokból állnak hanem okos intelligens öltönyös úriemberekből mint pl. Róna Péter (ezzel most nem azt mondom hogy ő is sátánista lenne, csak a megjelenésével kiválóan reprezentálja ezt a tudálékos és valóban okos nemzetellenes erőt). Szóval ne akard már nekem beadni, hogy ők csak devianciából teszik az agyukat, mert ezt senki nem veszi be. Egy ördög meg kosmedálokat viselő Rotchind nagyival nem azért nem futok össze Slayer koncerten, mert én csak Iron Maidenre járok, hanem azért mert míg én csak egy hétvégi metálos vagyok ő odahaza keményen nyomatja a fekete misén. Devianciából punkoktól maoistákig mindennek lehetnének, Che Guevara poszterekkel is kitapétázhatná a kastélyának a budiját, de érdekes módon az egész társaságnál folyton folyvást csak Lucifer otthagyott füstölgő nyomaiban esünk hasra. Nehogy elhiggyem, már hogy ezeknél az embereknél, mindez csak valamiféle image lenne...

    Én tényleg nem tudom megmagyarázni hogy miért sátánisták, ezért is kérdeztelek téged, de egyenes válaszadás helyett vagy kibújsz alóla (hogy műsátánisták lennének), vagy elismered, hogy te sem tudod és csak annyit mondasz hogy azok, mert jól esik és kényelmes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szabolcs, ne érezd már úgy, hogy NEKED kell magyarázkodnod! Magyarázza meg ő, miért NEM azok, ha már mindenáron ezen akar lovagolni!
      Lucifer fórumát olvasgatva nagyon is sokat tud róluk, és erősen szimpatizál a nézeteikkel, ébresztő!
      Kár az időt pazarolni az ilyenekre, miközben a másik oldalon meg rajtunk nevetnek. Hát csak nevessenek, majd a végén kiderül, kinek van helyén a szíve.

      Törlés
    2. Ez a te véleményed, de ne feledd, erre nincs semmilyen bizonyíték, hogy ők felül mit csinálnak. Sem neked, sem nekem, sem senkinek itt a fórumon nem nyílt lehetősége, hogy tapasztalatokkal tudja alátámasztani ezt a Lucifer imádatot. Aki meg tudja, mi folyik az pedig nem fog „köpni” mert másnap már a porba hullana a feje, már ha amit elmond, a nagy nyilvánosságra kerül, hiszen ne felejtsük, mindenhol ott vannak az embereik, és a beavatottak mindig figyelnek egymásra. Bizony a Lucifer image nagyon jó image, a titoktartásra, mint ahogy a keresztény image is ugyanolyan jó, sőt jobb. Ki gondolná egy derék keresztény vezetőről, hogy éjjelente különböző orgiákra jár a szabadkőműves haverokkal? Ez is csak egy image, mint ahogy te se hiszed el, hogy az Iron Maiden, vagy a Dimmu Borgir tagjai igazi sátánisták lennének. Ez csak egy image, de a sok fiatal bedől nekik, és milliókat keresnek ebből a divat sátánizmusból.

      Törlés
    3. Az Iron Maident nem keverném a sátánisták közé, az tök más. Az csak a fiataloknak szól, de nincs mögötte igazi hit, ez csak a showbusiness része, és látványos dolgokat lehet vele csinálni.
      Ami az Illuminatit illeti, nyilván nem fog minden kiderülni, mire készülnek, csak tippelgetni lehet bizonyos jelekből. Hogy pontosan mi a terv, azt csak ők tudják, ezért nem is veszem készpénznek a leleplező videókat sem, mert nem szeretem, ha mások vonják le a következtetéseket helyettem bizonyos tényekből, majd megteszem én! de olyan nincs, hogy ne derüljön ki semmi, mert ahogy haladunk az időben és ők építik a kis birodalmukat, óhatatlan hogy fel ne tűnjön a step by step változások. Elárulnád, miért vagy annyira az mellett, hogy hulljon a férgese, és egy X csoport döntse el, ki méltó arra, hogy éljen, és milyen jogon képzelik azt, hogy ők dönthetnek erről? És miért jó az, ha globális diktatúra alakul ki? Még mindig azt mondom: Szabadságomat nem adom a biztonságomért! Miféle élet az, ahol fegyverrel kényszerítik rám valaki másnak az akaratát?
      Vagy mondhatnám úgy is, hogy vegyük pontokban, ahogy leirtad a fórumon, és indokold meg, miért olyan jó ez, mert én, a hülye szabadságelveim miatt, nem látom:

      http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=luciferizmus&id=1334565465
      1.-es hsz (nem masolom ide, mert túl hosszú)

      Én semmi jót nem látok benne, inkább taszít és elborzaszt, és egy komplett rabszolgatársadalmat látok benne. Szabadnak születtem és szabadon is akarok meghalni! Soha egyetlen percre sem engedtem hogy mások mondják meg, hogyan gondolkozzak, mikor keljek fel, mit dolgozzak, és hogyan, és mettől meddig. És ezen nem vagyok hajlandó változtatni. Soha.

      De lássuk, ha már itt vagy, ird le a "másik oldal" nézőpontját! Illuminati barátod helyett ;)

      Törlés
    4. Summerside természetesen az Iron Miaden nem sátánista hanem éppen az ellenkezője, csak félreérthető volt a szövegkörnyezet amiben említettem őket. (Ha sátánista lenne a koncertjeikre sem járnék és nem lennék a rajongójuk sem.)

      Törlés
    5. Summerside, a teljes tervet sem én, sem te nem tudhatod, hiszen ezért is titkos. Az igazság, ha megnézed az eddigi civilizációkat, akkor amúgy is mindig egy X csoport irányított a háttérből, különböző trükkökkel csak tanulmányozd végig a történelmet. Az egy más dolog, hogy az átlagembernek most lett elegendő tudása arra, hogy átlássa a dolgokat, és tudatosítsa, hogy a rendszer rabszolgája. Ez a régi kor embereinek kevésbé volt lehetősége. A mostani rendszerben is rabszolgatársadalom van, de a háló nagyon finom, ezért nem látod. A leendő rendőrállam, igazából a mai rendszer továbbfejlesztése, finomítása.

      Törlés
  76. Kedves Summerside! Miért kéne nekem megmagyaráznom? Mivel nem vagyok tagjuk, ezért nem szükséges őket megvédenem sem.
    Kérdezném tőled is, milyen "másik oldal" ? Ez bizonyára irtó jó, hogy felosszuk a tábort az NWo-ra meg az AntiNwo-ra, ez itt nyilván az AntiNwo szekció aztán elfoglaljuk a helyünket valamelyik oldalon, és szidjuk a másikat, itt éppen a háttérhatalmat, mint a problémák fő okozóját. Azon kellene először is elgondolkodni, hogy kinek köszönhető a tulajdonképpen a háttérhatalom, kik azok, akik fenntartják, és szavazatukkal támogatják ezt a rendszert. Ne feledd, a nép adta a háttérhatalomnak a hatalmat, és a nép az, aki továbbra is fenntartja. Vagyis te is így vagy úgy a háttérhatalom rendszerét szolgálod. Dolgozol, az adód része meg a háttérhatalomhoz vándorol, amin csúcstechnikai felszereléseket vesznek, és megfigyelőrendszert építhessenek, hogy megfigyeljenek téged. Amikor meg eljön az idő, a te adódból finanszírozzák a rendőröket, akik majd a FEMA táborba invitálnak. Az meg, hogy „kinek van helyén a szíve”, attól függ, melyik oldalról nézzük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te írtad a fórumon hogy anti-NWO. Innentől kezdve elmondhatjuk hogy te is felosztod a népet!
      Igen, ezt írta Illuminati barátod is a postban, amit linkeltem, hogy a nép adta a hatalmat a kezükbe, és a nép dönt arról, hogy nézi-e a moslékot amit adnak a tévében. De! Kezdjük azzal, hogy ha eleve nem moslék menne a tévében, nem néznék az emberek! Ez nem az emberek hibája, hanem tudatos népbutítás. Én már 8 éve nem nézek tévét, mert éreztem hogy hülyülök tőle. Tompulok. Az ennivalómat is megválogatom és magamnak készítem el, ha lehet vegyszermentesen... De nem várható el, hogy mindenki így éljen. A választás azon is múlik, tudod, hogy mi van. Van, aki abból válogat, amit lát, és hát manapság elég silány a választék mind tévéműsor, mind étel terén... Ez nem az emberek hibája!! hanem azoké, akik ezt létrehozták... Álljon már meg a menet.
      És rajtam kevés fogás van: se bankszámlám, se telefonom sincs, nem támogatom a rendszerüket sehogy, bár még mindig nem vagyok annyira független, amennyire szeretnék.

      Törlés
    2. Ez fórum már eleve AntiNwo-s, már a az alapitoknak Pirulának is ez volt a célja ezzel, tehát gondolom nem nagy dolog, hogy én is elfoglalom az én helyem ezen a pályán, valoszinüleg egyedüliként, és nem is várok semmilyen elismerést, vagy helyeslést, hiszen az itt jelenlevők majdnem mindegyike háttérhatalom ellenes, így hát én vagyok itt az „ellenség”
      A hatalom lényege, az irányítás, úgyhogy eleve ne is várd a hatalom gyakorlóitól azt, hogy felvilágosítsa a népet, hiszen a tudás hatalom, és miért adna ilyen hatalmat az uralkodó osztály a nép kezébe? A tudatos népbutításnak, ismétlem, nem kell bedőlni, te nem dőltél be a másik 10 cimborád bedőlt, akkor most ki a hibás? Örülök, hogy megfelelő életmódot élsz, és elkülöníted magad a rendszertől, de attól még a rendszenek továbbra is a része vagy, igaz nem teljesen. Egyébként meg ismételgetheted, hogy „nem az emberek hibája”, a háttérhatalmat sohasem érdekelte ez, mert úgy is csak rabszolga fogyasztónak nézi őket, akit később amúgy is leépít, éhínséggel, háborúval, mesterséges járványokkal. És igen az emberek segítenek a háttérhatalom megvalósításában, karrierért, pénzért hatalomért, az emberek meg regulására kivezényelt rendőrök, a leendő FEMA alkalmazottak,a nukleáris rakéták irányító személyzete, bizony mind-mind a nép köreiből került ki. Azt te sem gondolhatod komolyan, hogy ezek mindegyike Rothschild vagy elitista körökből jött. Mint ahogy a Rothschild is mondta, a világ egyik felét, legyőzzük a másikkal. Ki tudja, lehet majd épp a saját szomszédod fog egyszer majd elfogni, és a FEMA táborba szállítani vagy fogja rád a fegyverét, vagy gumibotoz végig. Szóval annyira ne bízz az emberekben, mert könnyen lehet, hogy a saját barátaid fognak hátba szúrni. Ember, embernek a farkasa. A nép gyermekei nélkül a háttérhatalom tehetetlen, de az emberi kapzsiság miatt, a legtöbbje vígan beáll őket szolgálni, amennyiben alkalma nyílik rá.

      Törlés
  77. Üdv.
    Ide is berakom:
    Egy kis érdekesség, a szimbólumokhoz.
    A minap, pár napig Nyíregyházán időztem, ott szúrtam ki ezt, egy régi épület kapuján.
    Szerintem az épület jóval az 1900-as évek előtt vagy ott körül születhetett.

    http://kepfeltoltes.hu/view/120707/szem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    http://kepfeltoltes.hu/view/120707/szem__1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    http://kepfeltoltes.hu/view/120707/szem__2__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elméletileg ez egy Szentháromság szimbólum is lehetne egy régi egyházi épületben. http://hu.wikipedia.org/wiki/Mindent_l%C3%A1t%C3%B3_szem
      A linkben nem kevés a mellébeszélés és csúsztatás, de annyiban egyetértek vele, hogy a katolikus templomok többségében a háromszögben lévő szem valóban Szentháromság jelkép. Szerintem csak utána koppintotta le a szabadkőműves illuminátus banda és adott neki új értelmezést. Tehát kétesélyes a dolog, talán ha megtudnád hogy kinek a tulajdonában volt az épület, akkor lehetne következtetni, hogy ott mit is szimbolizál.

      Törlés
  78. kiscsoportos találkozó érdekel, de csak óvatosan a szervezéssel

    VálaszTörlés
  79. A háttérhatalom emberei is csak emberek és ha hamarabb nem is legkésőbb a halálukkor egy iszonyatosan nagyot fognak koppanni, függetlenül attól hogy kiben és miben hisznek. (jó lehet mondani, hogy ezt nem tudom bizonyítani de hát nem is akarom) Megnyerhetik akár az egész világot, de attól még ketyeg a biológiai órájuk, aztán hihetik hogy nekik egy árnyas hely lesz fenntartva a pokolban. Valószínű, hogy ezen a honlapon a többségünk Luciferizmussal ellentétben, viszont hisz az abszolút jó és rossz fogalmában (a köztük lévő átmenetekkel, mert senki nem mondja hogy csak fehér és fekete létezik, de attól még van egy egész konkrét választóvonal) és magamból kiindulva el tudom képzelni, hogy ezen honlap létrehozóját simán irritálta hogy folyamatosan hülyének nézik és szemrebbenés nélkül belehazudnak a képébe a médiában (pl. szept. 11-ről) és még el is várják, hogy bólogasson hozzá, mert ha nem nyomban egy antiszemita ez meg az lesz belőle. (Esküszöm, hogy az ATV-n valamelyik hízott agyú nagyokos barom bemondta, hogy: "a szept. 11-e tagadás azonos a holokauszt tagadással"). Ennyire egyszerűek a mozgatórugók, nem feltétlen akar világmegváltó és az emberiség megmentője lenni csak egy idő után telítődik a hülyeségbe oltott arroganciától és gátlástalanságtól, függetlenül attól hogy mennyi pénz van a bankszámláján. Egy igazságra fogékony ember (más szóhasználatban egy tiszta lélek), akinek még valami sütnivalója is van, pedig törvényszerűen telítődik. Ráadásul tudja hogy hosszútávon az ő bőrére megy a dolog, még akkor is ha rövidtávon nem látszik kifizetődőnek az ellenállás. Ezért felesleges itt "az ember embernek farkasa" meg "ne bízz a másikban" típusú nihilista dumával jönni, mert nem hiszem hogy annyira naivak lennénk, hogy rászorulnánk a felvilágosításra. A társadalom amiben élünk valóban megérett az Utolsó Ítéletre (még szerencse, hogy a piszkos munkát nem mi fogjuk elvégezni...), csak hát a dolog nem erről szól. Egyszerű igazságérzet és jószándék kérdése, annak reményében, hogy sikerül minden több embernek felnyitni a szemét és ezzel minél több embert megmenteni, mert szerintem a pusztítás így is úgy is bekövetkezik. Luciferizmus, te mikor csatlakozol hozzánk? Hidd el még nem késő...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az ATV-n már hallottam Drábik Jánost szeptember 11-ről beszélni, szóval ne ítéljük el, akármilyen politikai beállítottságú tv (itt úgyis mindegy) - szerintem valószínűbb, hogy a rovatszerkesztő síkhülye a témához, ami végülis logikus, mivel úgyis csak azok értik, akik a piramis csúcsán vannak (na meg mi :D)

      mielőtt kiforgatnátok a szavamat, szökőévben egyszer nézek tévét, és nem vagyok semmilyen politikai párt híve

      Törlés
    2. Drábikkal kapcsolatban szkeptikus vagyok. Nem muszáj ám elhinni mindent vakon, ami azzal a mondattal kezdődik hogy "Állítsuk meg az Új Világrendet", mert rengeteg a félrevezetés, amit a legkönnyebben úgy lehet elérni, hogy szimpátiát ébreszt azzal, hogy hasonló gondolatokat mond, mint amit hallani akarsz, aztán ezekbe belefűz faszságokat, hibákat, hazugságokat (kezdetben minimális arányban), amiket te persze figyelmen kivül hagysz, mert hinni akarsz benne, és innentől figyelemmel követed hiszen barátnak hiszed, és lépésről lépésre, mikor már kialakult a szimpátiád feléje és "barátként kezeled", aki "sosem hazudna neked", elfogadod a gondolatait, tehát innentől lépésről lépésre fokozatosan megváltoztatja a mondanivalója "lényegét": először csak egy-egy szó változik, végül szépen a helyes irányba tereli a gondolataidat, a New World Order felé, amit te teljes mértékben el fogsz fogadni, mert olyan lassan fonta a hálót köréd... Legyetek kicsit bizalmatlanabbak, hiszek ők mindig hátulról támadnak, és NEM készpénznek venni mindent, hanem látni a Nagy Egészt... Ha már itt tartunk, felhívnám a figyelmet a vilaghelyzete.blogra is, ami szintén egy óriási félrevezető blog!!! Kezdve a fejlécében azzal az egyszemű nővel, de ez a post végképp leleplezte: http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/04/az-illuminati-elleni-haboru-d-wilcock.html Ez a post tette be a kaput nálam, bár már eleve szkeptikusan álltam hozzá a fejléc miatt.
      Attól még, hogy valaki azt írja, Ébredj Világ és Fúj Illuminati, nem biztos, hogy velünk van.

      Törlés
    3. Na igen, a világhelyzete blogon már a fél világot letartóztatták, lemondott a pápa és hetente belecsapódik valami a napba amitől megváltozik a Föld mágneses tere és magasabb dimenzióba lépünk, hogy aztán az oroszok végre megtámadhassák amerikát... A fejlécen az egyszemű a Thrive című filmből van, ami kb. egy szinten van azzal a bloggal.
      Persze írnak jó dolgokat is és nagyon sok embert kibillentettek már az abszolút birkaállapotból, de rengeteg hülyeséggel körítik a dolgokat.

      Törlés
    4. Mivel hülyeségeket is írnak, igy félrevezetik az embereket, pont úgy, ahogy írtam fentebb.
      Akármilyen filmből van az a nő a fejlécen, nem szimpatikus. Megjegyzem, nekem a Thrive film sem az, ahogy a Zeitgeist sem volt az. Elkezdtem nézni mindkettőt, de nem fejeztem be. nem tudom, valami "zavart" bennük.

      Törlés
  80. Ma a kapcsolgattam a tv.-t és az egyik csatornán egy érmét mutattak közelről, az egyik felén egy homokóra szerűség volt, a másik felén egy komplett illuminati szimbólum volt, a jól ismert feliratokkal és a befejezetlen piramissal, ami fölött a piramis csúcsa, abban egy szem és az elmaradhatatlan sugarak. Utána vettem észre, hogy ez valamilyen ezoterikus, betelefonálós műsorban volt. Ilyeneket küldözgettek az embereknek, hogy megkapják a "pénzenergiát".
    Ez biztos nem véletlen, bár ezek után én már nem hiszek a véletlenekben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. EZO TV: 06 91 666 666
      Szerinted miért 666?

      Törlés
    2. Ezt előrevetítéses programozásnak hívják, hogy könnyebben el tudd majd fogadni amit akarnak...

      ...No meg a szimbólumokkal (666, piramis, szem, esetleg kéztartás, kézfogás is jelenthet sokat, ez a környezettől függ) egymást közt is kommunikálnak szavak nélkül, nem véletlen hogy ennyi logo változik át piramissá, ennyi főtér kap piramist, és sorolhatnám. Egy titkos társaság titkos jelrendszeren keresztül fog kommunikálni, ez pedig a szimbólumok. Mert azt gondolom senki nem hiszi, hogy nekünk akarnak jelezni, a piramisaikkal... Leszarnak minket :) ha NEKÜNK akarnának mondani valamit, akkor egyértelműen kimondanák, amit akarnak...

      Szóval természetesen semmi sem véletlen.

      Törlés
  81. Tegnap az egyik barátnőmnél voltam és lerajzoltam neki a piramis csúcsát benne a mindent látó szemmel. Megkérdeztem, hogy tudja-e ez milyen szimbólum, vagy, hogy mit jelent. Azt mondta, hogy általános alsóban azt tanította a hittantanár (pap!), hogy ez valamilyen keresztény szimbólum, a szem Isten (Jézus Krisztus, félreértés ne essen) mindent látó szemét jelenti, és a háromszög csúcsai a szentháromságot. Hát erre már én sem tudtam mit válaszolni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Keresztény szimbólum volt eredetileg a háromszögben a szem... de ha már vissza akarjuk vezetni, akkor Egyiptomig kell visszamennünk (Hórusz szeme). Talán még a buddhizmusban is megjelenik...

      Illuminátusok csak 1776 óta használják, tudtommal, de az ő értelmezésükben természetesen semmi köze a kereszténységhez (különben nem szerepelne az egy dollároson sem).

      Törlés
  82. Srácok, örülők, hogy többen is vagyunk már, akik átlátunk a dolgokon, ami a világhelyzete.blogspot illeti, én jó néhány hónapja tévedtem oda és már első alkalomtól kezdve tudtam hogy miről is szól az az oldal, hogy egy megtévesztő blog és ennek hangot is adtam, ott is, máshol is. Azt blog-ot nem hobby-ból csinálja(ák)hanem komoly munka folyik, a számunkra nevetséges híreket szándékosan csinálják, nem véletlen, hanem tudatós, az újoncokat könnyen ki lehet ábrándítani egy ilyen "lemond a pápa" vagy "tömeges letartoztatások" dolgokkal, miközben ugyebár semmi se történik, amiről azt vonják le, hogy ez az sok összeesküvéses dolog nem is igaz,...vagy itt van a legutolsó, minap olvastam, csak egy elejtett rövid mondat, "többen is felvették velem a kapcsolatot a Pentagonból, de,ennél többet nem mondhatok" szerintetek mit gondol egy kezdő érdeklődő egy ilyen kijelentésről? azt mondja.."na ebből ennyi elég is volt, még hogy a Pentagonból felvették vele a kapcsolatot?" és amikor legközelebb egy hasonló oldallal találkozik azt mondja "már megint egy paranoiás hazudozó oldal" és tovább lapozik, ennyi. Ez hívom én internetes elhárításnak és higgyétek el nekem, nagyon sok kárt tudnak okozni azok között, akik véletlenül tévednek arra az blogra és semmit se tudnak erről az egészről. Reklám plakát a belvárosban? ugyan már! kilóg a lóláb, de nagyon! Van ott néhány nagyon értelmes hozzászóló akiknek szeretek olvasni ,de ugyanakkor szomorúan tapasztalom, hogy néhányan sajnos igencsak a newage hálójában "rezegnek"....nagyon elszomorító. Remélem átmegy majd a mondandóm lényege...sziasztok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Yepp, pont azt a postot irtam én is, a Pentagonosat, ami felettébb gyanús volt :) Ordított róla hogy "figyelj most átbaszlak" No meg a Donate gomb oldalt. Persze ez még nem jelent azonnal rosszat, de isten óvjon minket attól, hogy összegyűljön nekik annyi, hogy TÉVÉADÁSUK is legyen!

      Törlés
  83. @Mecs: Az egyház kezdetektől fogva korrupt és adoptálta a szabadkőműves szimbólumokat. A legjobb példa rá a kereszt. Ha valaki ki akarja mutatni, hogy istenhívő, keresztet aggat a nyakába. Tegyük fel, hogy nagyon tisztelsz és szeretsz egy embert, akit később jogtalanul felakasztanak. Nem lenne kicsit abszurd, ha mini-akasztófát hordanál nyakláncként, meg pólókon, stb.? Ha megfigyeled az összes sztár/celeb, aki vagy agymosás/irányítás alatt van, vagy valami köze van a felsőbb körökhöz, keresztet hord - legalább a milliós nézettségű zeneklipjeik forgatására felveszik. Vajon miért? Mert a kereszt nem a Jézus iránti szeretet szimbóluma, hanem Jézus örök szenvedésének a szimbóluma a sátán hatalma alatt. Ilyen egyszerű.

    A mindent látó szem keresztény értelmezése egyébként háromszög=szentháromság, szem=mindenható isten. Ez persze csak mese-mese-mátka...

    Nemrég voltam egy egyházi temetésen, amit egy rövid mise kísért. Nem járok templomba, de kitalálhatjátok, mi volt az a 2x2 méteres szimbólum az oltár felett. Hát persze. Kiábrándító.

    Mellesleg (már annyi téma megfordult itt, hadd hozzak fel egyet) kiskoromban talán a kedvenc mesém volt a magyar népmesék sorozat. Most véletlenül láttam egy részt.
    Van 13 bárány, az éj leple alatt követi őket a főhős pásztorfiú. Bemennek a templomba, látja a fiú, hogy a 13 bárány harap az ostyából, bort iszik egy kehelyből, és imádkozik egy világító mindent látó szem előtt, erre rögtön angyalokká változnak. A történet végé pedig pár napkorong/1 szem szimbólum még van. Na ezért van az, hogy akit fel akarsz világosítani, hülyének néz.
    Egy életen át tartó agymosás. Meg némi kognitív disszonancia.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én ezzel a szimbólika értelmezéssel messze nem értek egyet. Pont fordítva volt az adoptáció, a szabadkőműves banda még nem is létezett, amikor az egyház már rég használta a szem a háromszögben jelképet. És amennyiben még hozzuk is a templomos kapcsolatot, náluk nem is létezett ez a jelkép. Azért ne gondoljuk már azt, hogy ez a szabadkőműves-illuminátus katyvasz lenne minden alfája és omegája, még ha ők ezt is szeretnék elhitetni magukról. A kereszt értelmezése is teljesen hibás a részedről éppen azért vált jelképpé, mert figyelmeztet minket, hogy Jézus értünk szenvedett a keresztfán és halt meg a bűneink megváltásáért az meg hogy kik és miért hordják (olasz maffiózótól az oláh cigányig) totál mellékes és önmagában nem is jelent semmit. Ráadásul szabadkőművesek és valódi sátánisták nem is viselnek keresztet (mint ahogy a vámpírok sem :), az meg hogy pojáca celebek viselik arra én nem adnék semmit. Steven Adler meg dávid csillagot viselt aztán nem is zsidó, Axl Rose meg horogkeresztes sast mutogat még a klipjében is, ettől még nem hiszem hogy nemzeti-szocialista eszméket vallana. Kb. ennyit a celebekről.

      Törlés
    2. Tévedsz!A Babiloni,Kabbalista,Luciferista Illuminati Babilon óta létezik,13 Illuminati család alapította és azóta köztünk vannak irányítják a világot,gyilkolják az embereket....Ezek Fáraók és véreskezű uralkodók,királyok leszármazottai,ők mozgatják a bábukat(Obama,Merkel,Orbán...stb.)Pesze soha de soha nem fognak mutatkozni,mindig meglapulnak a sötét háttérben...

      A koncentrációs táborokról annyit,hogy itt már régen készen vannak:Tesco,Obi,Cora,Bricostore,Mercedes,Nokia,Audi,Samsung.....stb.Ha kell nagyon gyorsan átlehet őket alakítani halál táborokká,csak pénz kérdése.Mint egykor a traktor gyárakat tank gyárakká...stb.Nyugodt lehetsz át is fogják,ha eljön az idő...,ha megérik a Fidesz narancsa rá...Nem véletlen a Cross Bow reklámja nap mint nap....Háború közeleg...Vér,Pusztulás és Halál...All you ready?

      Törlés
    3. Na ez a babiloni eredet, már tényleg összeesküvés elmélet szintű. Azt persze elhiszem, hogy ők maguk szívesen tetszelegnének egy ilyen image-ben, meg visszavezetnék az eredetüket akár a piramisépítőkig is, de ez már tényleg csak olyan szintű dolog, minthogy a Rómát alapítók Trója menekültjei voltak... Valójában a templomosokkal lévő kapcsolatra van néhány utaló jel, de még az sem bizonyítható annyira kevés az adat. Az is nyugodtan lehet egy ilyen utólag felöltött image az illuminátus részéről (szerintem az is). Korábban meg a katharok és a templomosok között gyanítottak kapcsolatot, de arra sincs semmiféle bizonyíték csak az emberi fantázia összekapcsolta a két rejtélyes csoportot a titokzatosságuk miatt.

      A felállított táborokkal kapcsolatban egyetértek, ki tudja mi a céljuk vele. Lehet most még a karbantartók gyermekei homokoznak benne és mikor kiterjesztik a "terrorizmus elleni háborút" az elégedetlenkedőket fogják benne megrendszabályozni.

      Törlés
  84. Pirula, nem csinálnál egy fórumot? Szerintem ezt a blogot már kinőttük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezen már én is gondolkodtam, viszont én egy nemnyilvános fórum mellé tenném le a voksom. Mi már csináltunk ilyet, van egy fesztiválunk ahol a fórum szintén nem nyilvános. Nem is látja a felületet az, aki nincs regisztrálva. Semmit sem lát belőle, csak a honlapot, ahol a tartalom, irások, információk vannak. Ha viszont bejelentkezik (és az admin jóváhagyta a regisztrációt), megjelenik a fórum is, amely egyébként chat funkciókkal is bír.
      Valami hasonlót el tudnék képzelni :)

      Törlés
    2. bár az internetszolgáltató, és a magyar és amcsi nemzetbiztonsági hivatal elvileg mindent lát, egy jó SSL kapcsolat sokat jelentene, csak hát sok pénzbe kerül

      így csak egy domain kell évi 2 ezerért meg egy szerver vagy ingyen/olcsó hoszting, és FTP-n fel kellene húzni egy ingyen fórummotort, pl. phpBB.
      De extra biztonságért jobb lenne egy kezdetleges, egyéni fórum is, ami saját kódolóalgoritmussal kódolt IP-t tárol az adatbázisban.

      Amúgy nem abszurd, hogy pont a Google kezei közt beszéljük ezt meg? Lehet, hogy nem lesz belőle semmi, de programozó vagyok, szívesen segítek, ha az ötlet mellé álltok. uf.

      Törlés
    3. Nincs más felület, ahol tudunk egymással beszélgetni, így hát marad ez... :D

      A phpBB az nyilvános, nem? Hiába költözünk át amoda, ha ott is látnak minket. Nekünk olyan fórum kell, amit csak MI látunk (mármint, aki be van jelentkezve, és persze a regisztráció is meghívásos alapon történik, emailben kapod a linket, így lehet szűrni azért hogy ki lesz a fórumon), kivülállók nem. Ez, amit írtál, "De extra biztonságért jobb lenne egy kezdetleges, egyéni fórum is, ami saját kódolóalgoritmussal kódolt IP-t tárol az adatbázisban." közelebb áll ahhoz, amire én gondolok.
      egyébként +1 a fórum mellett! :)

      Törlés
    4. A phpBB-ben van opció, hogy adminisztrátori jogokkal adsz hozzá usereket, más pedig nem regisztrálhat. És be lehet állítani, hogy a vendégek és a keresőrobotok ne lássanak semmit az egészből. Nem is feltétlen kell domain. Csak jól el kell rejteni egy másik oldalon ;)

      Törlés
    5. tehát kb 5 perc alatt meg lehetne csinálni egy fórumot, a kérdés, hogy valóban ez kell-e a népnek? én speciel nem egymagammal szeretnék beszélgetni :)

      Törlés
    6. Én benne vagyok, és sztem még többen is benne lennénk. Ha megoldható a titkosítás, akkor szuper :)

      Törlés
    7. Támogatom az ötletet. Tavaly decemberben is szó volt egy oldal/fórum létrehozásáról, akkor csináltam egy oldalt (ucoz.com ingyenes honlapszerkesztővel, egész komoly oldalakat lehet vele csinálni, de a titkosítás nem tudom mennyire megoldható) ahova elkezdtem gyűjtögetni a hasznos filmeket, és volt benne egy fórum is, amihez regisztrálni kellett. Kb. 2 ember vette a fáradságot, hogy regisztráljon és írjon valamit a fórumba. Azóta sokkal többen vagyunk tehát most már talán lenne valami aktivitás. (Szerintem már megvan az a néhány lelkes ember, amire ehhez szükség van.) Jó lenne ha valami hozzáértő tudna csinálni egy olyan fórumot, amiről itt fentebb írtatok.

      Törlés
  85. Nekem az tetszett a legjobban, amikor piszkáltuk a Thrive-os fejlécét és hogy az, a legtöbbünknek nem tetszett,2-3 nap után megjelent a semmiből egy "új" hozzászóló, aki természetesen már rég olvassa a bloggót és csak mostanra szánta rá magát, hogy ő is hozzászóljon,...mindjárt megdicsérte a bloggot és néhány rendszeres hozzászólót(seggnyalás, bizalomba férkőzés)és azzal fejezte be, hogy nagyon szépen kéri a szerkesztőt arra, hogy ne cserélje már le "létszí" a fejlécet, mert őt az a fejléc fogta meg és azért kezdte olvasni a bloggod, vagy "legalább a néni maradjon" ha a fejlécnek mégis menni kell. Há..Há...Há! micsoda olcsó és egyben idióta ötlet pattant ki annak az akármilyen Buddha fejéből. És mivel az "ügyfél" kérése számunkra parancs a fejléc maradt. Hát nem szánalmas? Ugye, hogy nem is könnyű az a szakma? Főleg amikor tapasztaltakat akarsz átverni...he..he..he

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fontos nekik az a fejléc, na. A szimbólumaikhoz nagyon ragaszkodnak, ezért olyan fontos azokat figyelni...

      De azért elég átlátszó húzás volt, amit írt ez az "újonc" :D :)

      Törlés
  86. Az oldalas dologban én is szívesen részt vennék. :)

    VálaszTörlés
  87. És akkor egy titkos társaság fog harcolni a titkos társaságok ellen? :)

    Az én és a barátaim "titkos" oldala .info-ra végződik.
    Nem vagyok egy nagy informatikus, de mivel a kurucok is info-ra végződnek ezért gondolom ilyen kellene itt is és akkor megóvna az amerikai álom meg a szólás szabadság ősi misztériuma :D

    A kérdés az, hogy mire jó az, ha alig van tag?
    Hogyan lesz tag toborozva?
    Ki dönti el, hogy az a tag megbízható e?
    Miből dönti ezt el?

    Amúgy mennék én is, névvel is, ha másért nem hát azért, hogy ne lássák minden gondolatomat azok, akiket nem akarom, hogy lássák.

    NAMASTE!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azért döntenek sokan a .info mellett, mert $1-ért meg lehet őket kapni. A .com, .net domain általában $7 körül van, a .hu meg 2000Ft-ért, minden hoszting és adatbázis nélkül.

      Törlés
  88. A hollandoknál már ez a menő:
    http://www.youtube.com/watch?v=6ETQOvbQTqs

    VálaszTörlés
  89. Abban igazat adok, hogy az jó lenne ha, a pirospirula saját blogmotorral rendelkezne, és nem egy olyannal, ami a nagytestvér kezelésében van. Ehhez csak domain-tárhely kell, meg mondjuk WordPress ingyenes blogmotor, amihez túl sok informatikai tudás sem szüksége. Gondolom a régi cikkeket is simán át lehet húzni bele.

    VálaszTörlés