2012. január 23., hétfő

Bill és Ted zseniálisan álcázott kalandja

A Piros Pirula Projekt második filmje Bill és Ted kalandjaiba enged egy kis bepillantást. A nézők megtudhatják, mi leledzik a feltűnően sok jótékonykodás mögött, ami lassan már belépő követelménynek számít a milliárdosok klubjában.
Aki a Bill és Ted sorozat harmadik részét várta, azt sajnos ki kell ábrándítanom, de annyit viszont ígérhetek, hogy az ebben játszó színészek legalább annyira "tehetségesek".

Borító terv: flow3r
Linkek az egyes részekre:
1. Túl sok az ember!
2. Jótékony milliárdosok
3. Halál-panel, az ami kell
4. Az eugenika története
5. Mindenki oltasson!
6. Innovációval a nullára
7. A Zöld Álca
8. TE vagy a probléma
9. Mire jó a GMO?
10. Az utolsó szó jogán

11. A Védernyő Vállalat

EXTRÁK:
12. IBM és a Holokauszt
13. A Denver Repülőtér Titka



LETÖLTÉS:
Teljes DVD letölhető direktbe a data.hu-ról: link
(Egyszerre csak egy fájl jön, meg kell várni hogy lejöjjön, utána lehet a következőt!)
De már torrent változat is van: link
Nyomtatható, Sztenderd CD-tok méretű borító (pdf): link


Terjesztéshez használható banner:




FRISSÍTÉS - Néhány extra információ a filmhez.

1. HPV vakcina
Olvastam olyan hozzászólást a filmmel kapcsolatban, mely szerint "kicsit paranoid lennék". Én gondolom, hogy a HPV-s vakcina kapcsán írta az illető. Fontosnak tartom itt elmondani, hogy spekulációkat nem írok meg a blogon és nem teszek a videókba, mert azzal csak összezavarnám az olvasókat illetve nézőket. Illetve ha spekulációról van szó, mint mondjuk a Denver Reptér esetén, akkor ott az jelezve van. De ezen a blogon szándékosan csak olyan témákkal foglalkozunk, amikben perdöntő bizonyítékaink állnak rendelkezésre az állítások hitelességére.
Az, hogy a HPV vakcinában meddőséget okozó anyagok vannak, nem spekuláció, hanem orvosok által kimutatott tény. A pontos mechanizmusát csak azért nem ismertettem a filmben, mert nem mindenkit érdekelnek az orvosi részletek, a szakszavak használata pedig kifejezetten csökkentette volna a film nézettségét.
Röviden arról van szó, hogy "gene-splicing" eljárással az emberi kriogenikus növekedési hormont (hCG-t) hozzákapcsolják vírusokhoz. Ha ezt befecskendezik egy fiatal nőbe, akkor ő felismerve a vírust, elkezd ellenanyagot termeli ez ellen a hibrid ellen, majd idővel maga a hCG ellen is, hisz az is része ennek az ellenséges anyagnak. A hCG egy hormon, amit a terhesség legelején termel az anyai szervezet, és kulcsfontosságú funkciója van a terhesség első napjaiban. Ha a szervezet megtámadja a saját hCG hormonját és elpusztítja azt, akkor a terhesség megszakad. Méghozzá úgy, hogy arról az anya nem is fog tudni. Mit gondoltok miért egyre nehezebb teherbe esniük az anyáknak. Nos, ez az egyik oka.
Akit érdekelnek a részletek, és tud angolul, itt megnézhet erről egy másfél órás szakmai előadást egy doktortól.

2. Rokonok
Szó esett róla, hogy Brad Pitt rokona George Bush-nak.
Ennél persze sokkal többről van szó. Mert Obamához, az angol királynőhöz és sok fontos emberhez is rokoni szálak fűzik. Amikor számon kérték tőle, annyit mondott "Ha ez igaz, akkor jó helyre születtem".
Főbb amerikai politikusok, uralkodóházak, fontos hollywoodi színészek, ezek mind rokonai egymásnak. Lásd a mellékelt ábrát.


Erre persze lehet azt mondani, hogy az, hogy mondjuk 8 generációval ezelőtt volt közös ősük, az nem jelent semmit, mert ilyen messzeségeben egy embernek rengeteg ükszülője van, ebből aztán nem nagy szám, ha van közös. DE!
Ne feledjétek, hogy ezekben a körökben nagyon szigorúan van tartva a vérvonal. Van hogy csak egymás unokatestvéreivel házasodnak, szeretik "megtartani a vért" és nem "felhígítani".
Ez azt jelenti, hogy nekik sokkal kevesebb ükszülőjük van, mint egy átlag embernek (ezt itt most nem részletezném, inkább gondold át). Így az, hogy mondjuk 8 generációval feljebb közös ősük van, az náluk olyan genetikai közelséget jelent, mint mondjuk te és az unokatestvéred között.
A legijesztőbb dolog nem is az, hogy ezek mind rokonai egymásnak (mint ahogy azt Móricz 80 éve megírta), hanem hogy honnan jön ez a vérvonal!
A minap kezembe akadt egy BORS magazin. Na nem kell megijedni, nem járatom, csak ültem a fodrásznál, és ki volt téve, úgyhogy fellapoztam. És mit látnak szemeim... futtatnak egy sorozatot az angol királynőről, és épp azt ecsetelik, hogy a rémtetteiről híres Karóbahúzó Vlad, közismertebb nevén Drakula gróf (ez a fickó ténylegesen itta emberek vérét), na szóval, hogy az ez ük-ükapja volt az angol királynőnek.
Ez már régóta ismert, itt csak azért mondom el újra, hogy lássátok, hogy ez nem valami elmélet, amit valaki valahol kitalált, ez egy teljesen publikus információ. Beszkenneltem nektek az oldalt, ha valaki el akarja olvasni az eredeti cikket, anélkül hogy át kéne lapoznia Keleti Györgyi kalandjait, és egyéb bulvár borzalmakat, akkor csak kattintson a szkennelt képre.
Szóval ez teljesen publikus információ, a trükk csak az, hogy úgy adják elő neked, hogy "Tudtad, hogy az angol királynőnek van erdélyi őse? Ugye milyen érdekes..." Csinálnak belőle egy "ugye milyen érdekes" sztorit, amitől aztán nem gondolsz bele ezeknek a tényeknek a súlyába.
Pedig ezek súlyos tények, ugyanis ezek nem csak a vérvonalat viszik tovább, hanem az egész gondolkodásmódot, a szellemiséget, az emberkínzással, az emberáldozattal, meg mindennel!
Manapság mondjuk titokban kell műveljék, de csak ennyi a különbség.

Kattints a képre!
3. Zombi apokalipszis
Még egy érdekességre szeretném felhívni a figyelmeteket, ha már így Brad Pitt került szóba.
Még az ősszel, amikor Brad itt forgatta nálunk legújabb filmjét (aminek a címe egyébként "Zombi apokalipszis" - minő meglepő... ha láttad a filmünk 11. részét, akkor most kiesett a kanál a kezedből!)
Szóval a forgatás alatt egy nagyon érdekes dolog történt, és itt most nem arra gondolok, hogy a hazai terrorelhárítás elkobozta az összes puskájukat, és tapadókorongos pisztolyokkal kellett leforgassák a filmet, hanem valami egész másra.
Egy aprócska hír volt ez a híradókban október 18-án, feltételezem, hogy az emberek 99%-a valószínűleg egyáltalán nem tartotta lényegesnek, és már nem is emlékszik rá. Én viszont nagyon jól emlékszem, mert megerősített bennem fontos információkat.
Itt most arra kérem az olvasókat, hogy a Bill és Ted film végignézése után, próbálják meg újra értelmezni ezt a hírt, és végiggondolni, hátha most már ők is érdekesnek találják!
Arról van szó, hogy a stáb látványtervezőjét a forgatás után egyik nap elgázolta egy motoros a nyugatinál. Súlyos fejsérülést szenvedett, és el is veszítette az eszméletét. Kijöttek a mentők és bevitték a balesetire.
Mikor ez az úriember magához tért, elkezdett kiabálni az orvossokkal, hogy hozzá ne érjenek, és megtagadott minden orvosi ellátást. Nem engedte, hogy kezeljék a koponyatörését sem.
De miért érdekes ez az egész?
A főorvos a balesetin viccesen mesélte az esetet a híradós kollégáknak, és külön kihangsúlyozta, hogy persze csak azért nem kért ellátást, mert a fejsérülése miatt meg volt zavarodva, semmi másért.
Az üggyel kapcsolatban viszont senki nem volt hajlandó a stábtól nyilatkozni, pedig próbálták rendesen mikrofonvégre kapni őket. "Nem kommentálják az ügyet", mondták.
Nos, mikor értékeled magadban ezt a hírt, vedd figyelembe, hogy a filmiparban ezek az emberek nem egyszerű emberek. A filmipar egy nagyon kritikus része a rendszernek, a világ 7 milliárd emberének a gondolatait kell meghatározott irányba tereljék, gyakorlatilag ezek az emberek vannak a ranglétra csúcsán. Ők a "beavatottak". Ha valaki, hát ők tudják mi a terv, és mi az agenda. Nem a kis színészekre gondolok, azok persze nem tudnak semmit, de a Brad Pitt, a producer, a rendező, ezek mind beavatottak. Szóval ha egy ilyen ember határozottan elutasítja  az ellátást, miközben vérzései vannak, akkor az elég jó indikáció, hogy jó oka van rá. Hogy mi, arról most nem fogok spekulálni, de annyit mondok, hogy próbáljátok meg elkerülni a kórházakat, ha lehet. Már ha lehet...

De az oltóközpontokat pedig mindenképpen!!
A legfontosabb tanács, amit adhatok mindenkinek aki ezt a blogot olvassa,
és ez könnyen megmentheti az életét az adott szituációban, az az, hogy amikor beüt majd a nagy járvány, és oltóközpontokat állítanak fel, és elkezdik begyűjteni az embereket kötelező oltásra, akkor mindenáron kerüljétek el azt hogy beoltsanak.
Afrikában már gyakorlatoztak, és kipróbálták, hogyan lehet egy egész várost beoltani 1 nap alatt. Vajon mi ilyen sürgős?
Nos, ha olyan cuccot raknak az oltásba, amitől 7 nap múlva a delikvens meghal, akkor ha néhány nap alatt már sikerült beoltsák a lakosság 90%-ába, akkor részükről a népesség-csökkentés megoldva!
Utána nem lesz ki reklamáljon, mert már mindenki halott!
Tudom, hogy ez nagyon ijesztően hangzik, de higgyétek el, hogy vannak ilyen forgatókönyvek is a tervezőasztalokon, kétséged se legyen felőle! És az oltás úgyse fog megvédeni a járványtól, mert nem arra készül...
Szóval ha úgy alakul (reménykedjünk, hogy nem kerül rá sor, ha de mégis megjelenik a nagy járvány) mindenképpen maradj otthon, és semmiképpen ne menj a tömeggel, ahova mondják. Még egyszer, ez a legfontosabb dolog, amit valaha tanácsoltam. Fogadd meg, és ne menj a csordával a vágóhídra!

142 megjegyzés:

  1. Most néztem meg, remek összeállítás, a zene is nagyon hangulatos.
    Néha picit lehangolónak tűnhet ilyeneket nézni, de úgy gondolom, hogy jobb tisztán látni.
    Ha felébredtem, akkor itt bennem máris kudarcot vallottak.
    Csinálhatnak háborúkat, járványokat, lehet, hogy engem is meg fognak ölni, de akkor is én szabad vagyok, és szabadon élek életem végéig.

    Amúgy nem lehetne rossz felvenni egymással a kapcsolatot, mert ha kitör valami világháborúszerűség, és elveszik mindenünket, fontosak lehetnek az emberi kapcsolatok, főleg, ha hasonlóan gondolkodnak.

    Nagyon szívesen ismerkednék személyesen is, barátkoznék.
    Ha egyikünk tönkremegy, de én (még) nem, szívesen segítenék másokon, de ahhoz az kell, hogy ismerjük is egymást.

    Én tudom szeretni az embereket, nem azért mert jó lennék, hanem mert Jézust ismerem, és nagyon vágyom arra, hogy olyan Istent mutassak be a nem-hívőknek, aki nem a manipuláció istene, hanem a szereteté.

    Meg tudom érteni azokat is, akik azt gondolják, hogy Isten és a Biblia a háttérhatalom által készített kreálmány, ugyanis az egyház az elmúlt években, évszázadokban nem azt az istent és nem azt a Jézust mutatta be, aki az igazi.
    Így meg tudlak érteni titeket, akik kételkedtek Istenben,
    csak annyit kérek, hogy adjatok esélyt annak az Istennek, aki valójában az igazi, hátha létezik, hátha van szeretet és igazság Istene.

    Hátha létezik olyan Jézus, aki nem kiábrándítja az embereket a hitből, hanem valóban olyan Istent mutat be, akit lehet őszintén szeretni.

    Adjatok esélyt neki, hátha létezik.
    Ha pedig nem létezik, úgyis meghalunk, ugyan mit veszíthetünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt gondolom, csak az alacsony intellektusú emberek hiszik az "ateizmust", mert hát az is egy vallás.

      Az más kérdés, hogy ki milyen módon képzeli el az "anyagon túlit", van aki megszemélyesíti, mint egy embert, van aki inkább egy teremtő intelligenciaként képzeli el, de szerintem ez már nem nagy különbség, a lényeg azon van, hogy nem biorobotok vagyunk, hanem önálló szabad akarattal rendelkező "entitások" (a materialisták ugyanis csak biorobotok lehetnek, szabad akarat nélkül, mert az agyuk is csak a természeti törvényeknek engedelmeskedhet, amit nincs ami "felülírjon", hiszen az anyagon kívül nincs semmi szerintük).
      Érdekes, hogy éppen ők gondolnak minket "begyepesedettnek", holott én azt teszek és gondolok a szabad akaratom tudatában, amit csak akarok, ők pedig csak a természeti törvényeknek engedelmeskednek.

      Törlés
    2. Andor! Ilyen kommentet szeretnék olvasni sok valódi hívő embertől, és akkor elhinném, hogy létezik Isten. De Sap kommentje megint elég elkeserítő volt :( .
      Én is elfogadom más nézetét, ő se "alacsony intellektusozzon" le senkit :(.
      Hozzám is jöhet bárki, én is segítek, ahogy tudok, de nem hiszem, hogy a bajban majd akár 10 kilométert is odébb tudunk menni.
      Szóval csak a saját kis környezetünkre tudunk koncentrálni. Szerintem.
      Örülök, hogy van még ilyen ember, mint te, aki nem próbálja ráerőltetni az igazát másra, csak segíteni akar.
      Számomra Isten egy eszme,(kábé a Te gondolkodásod, ahogy írtál), mint ahogy a gonoszt sem egy kétszarvú rettenetnek képzelem el.
      Sajnos kevés ilyen ember szaladgál a világban, ezért tartunk ott, ahol...

      Törlés
    3. Szia Andor!

      Mi tudjuk, hogy létezik Jézus, aki által és akire nézve lettünk teremtve, és aki meghalt értünk.

      zhico78@gmail.com. - itt elérhetsz, várom!

      Isten áldjon!

      Törlés
    4. NÉZZÉTEK MEG, KÖNYVJELZŐZZÉTEK ÉS AMIKOR VAN RÁ IDŐTÖK NÉZZÉTEK MEG.
      http://www.youtube.com/watch?v=GGkSu3CEqt0

      Törlés
  2. Mi lesz velem ha beoltattam magam a H1N1 elleni "védőoltással" akarom mondani vírussal?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt olvastam, hogy az "elölt" vírusoktól nem lesz bajod, viszont az adalékanyagoktól lehet, többek között a tartósítószerben lévő higanytól. Attól függ ki milyen érzékeny rá és egyébként is mennyire telített egyéb toxikus anyagokkal.
      Van egy ismerősöm, akinek soha semmi baja nem volt az izületeivel és kb. 2 hónappal azután, hogy beoltatta magát hülye fejjel, fájni kezdtek az izületei, szó szerint már a lábát is húzza, annyira fáj neki, néha jobb, néha rosszabb, állítólag izületi gyulladása van, ami az egyik hatása éppen az oltóanyag adalékanyagainak, amint egy ezzel kapcsolatos cikkben olvastam.

      Törlés
    2. Hát igen azt tudom hogy az elölt vírusok gondot nem okozhatnak, de remélem hogy nem tett kárt bennem, többé nem fogom magam beoltatni csak akkor amikor ezt tettem 13-14 éves lehettem és a szüleim megmondták hogy én döntök, kár hogy akkor még nem voltam "megvilágosulva", amúgy van egy magyar rapper Fankadeli nem tudom itt mennyire hallgatják a számait http://www.youtube.com/watch?v=I3di96LzqMY de ez elégé érdekes és nem tudom hogy ehhez a videóhoz / videó csatornához van-e közötök de ide vág http://www.youtube.com/watch?feature=iv&src_vid=I3di96LzqMY&annotation_id=annotation_728860&v=sadGuD_zuQc

      Törlés
    3. milessz veled milessz.... elpatkolsz:) mondjuk ezt a h1n1 et nézhetjük igyis: h2so4, hcl, h2o, stb.....

      Törlés
    4. Már nem tudom mit gondoljak az oltóanyagokról. Kicsit nehéz ez nekem, hiszen kezdő orvos vagyok. Tudom, hogy ami az összeesküvést illeti teljes mértékben összeáll a kép. Az itt található anyagok 95%-a integráns, igaz, és utánkövethető. Abban is biztos vagyok, hogy a cél minél irányíthatóbb, egészségügyileg és intellektuálisan minél inkább függő emberek létrehozása. Nekem viszont csak jó tapasztalataim vannak a védőoltással. Eddig minden olyan évben amikor a családommal beoltattuk magunkat, elkerült bennünket az influenza. Amikor nem volt oltás, általában 2-3 hétig húztuk az ágyat, egymás után. Sőt, személyes élményem, hogy a makacs tüszős mandulagyulladásom, amit két ciklus antibiotikummal sem tudtam kikezelni, az influenzaoltás hatására másnapra rapid módon szinte eltűnt. Persze ez teljesen egyéni tapasztalat. Lehet benne placebo is. Az emberi elme csodálatos dolog. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a háttérhatalom nem tudta még minden vállaltra rátenni a kezét. Ágazatonként van mondjuk 5-20% olyan cég, aki MÉG nem mérgez bennünket. Mindenesetre senkinek nem ajánlom, hogy kipróbálja magát beoltani influenza ellen fennálló gennyes tonsillitis esetén. Azt hiszem annyit tudok mondani, mindenki döntsön saját felelősségére.

      Törlés
    5. Nem voltam védőontáson és nem is akarok menni. Így is átgondolva elég sok oltást kaptam már sajnos. Kb 2 éve járok a felébredés útján és miután elolvastam az oltásos ügyekkel kapcsolatos dolgot eléggé szomorú lettem. Amire emlékszem hogy elsőbe 2-t is kaptam, így hirtelen átvitt a tanítónéni egy másik suliba és azt mondta h mindenki kapni fog oltást és nem érdekli h ki mit szól. Nem emlékszem hogy a szülők tudtak-e erről vagy nem. Persze otthon elmondtam de nem mondtak rá semmit. Valószínű azt hitték hogy de jó, a kedves iskola gondoskodik a gyerekek egészségéről. Vagy épp ellenkezőleg. Egy "szurit" kaptam a karomba másikat a combomba. Nem volt épp kellemes érzés. Aztán még egyet kaptunk másodikba. Hetedikbe sajna még kaptam egyet a nyolcadikosat sikerült ellógnom. Agyi kapacitásban és képességekben nem vagyok hátrányban, viszont gyakran kapok el megfázást, náthát meg ilyeneket. Gondolom akkor még nem pakoltak bele ennyi romboló hatású szert.

      Törlés
  3. PPP: a 9-11 a mozifilmekben határozottan NEM a WTC eseményre utal, ahogy sejtetitek (vagy inkább állítjátok). Általánosan használják szinte mindenhol pl us segélyhívószám. Erről egy nagyon jó írás található a 2012 bolgon okkult szimbólumok címmel. Ha már ajánljátok a linkek között, talán ildomos lett volna el is olvasni :P

    VálaszTörlés
  4. 10. rész nincs, vagy csak én vagyok olyan vak, hogy nem látom SEHOL?

    Khang

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van az, csak (gondolom) véletlenül ki van hagyva a youtube listázásból.
      A 9-es rész alatt ott van a linkje.

      Törlés
  5. Jól van, már értem... bocs.

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Köszi a válogatást|filmet PProject! :)

    Kicsit macera a data.hu-ról való terjesztés - szerintem -, de érthető.

    A DVD iso md5 hash-e nekem:
    425e85c0d4a6d4dcc9ac9446f0b7e029
    Megnézitek, korrekt-e? Az első rar csomagot kétszer kellett leszedjem valamiért... :-| Másik kérdésem - technikai jelleggel, költői :D -, hogy esetleg torrentel terjeszteni a cuccot? :)
    Vagyunk rá annyian, hogy menjen? A szutyok ADSL uplinkem majdnem tud annyit, mint a datás letöltés... ez persze a "közönségen" múlik, jól tudom. :) Én seedelném szívesen az anyagot... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre a legjobb megoldások ha torrent oldalon beregisztrálva lévők fel tennék ezt a művet egy filmként (Ncore,Beload,Bigtorrent,Bithumen stb) szerintem onnan lenne a legelérhetőbb

      Törlés
  8. Nos, ha Pirula ránk akart ijeszteni, akkor sikerült neki ismét, gratulálok! :)
    A téma valós, nem vitatom, de nem biztos, hogy ilyen pszicho mélyzenével kellene tálalni, van épp elég félelemgenerálás a nyakunkon e nélkül is. Minek tovább fokozni a félelmet? Vagy ez a cél??
    Viszont gratulálnom kell az összeállítás, a kidolgozás profizmusához és pontos logikai felépítéséhez is, tényleg hatásos lett! Nem csak a film címe a zseniális! Egyébként a filmben felsorolt, népességcsökkentő gondolat-programozó hálivúdi alkotásokhoz illeszkedik a Vírus, a Végítélet, a 28 nappal később, a 12 majom, és még számos ilyen jellegű film is.

    A témához (bár a film nem hagy sok további elmondanivalót! :) ):
    Az „ember által okozott felmelegedés” elmélet csak egy piciny szelete az igazságnak (lásd climate-gate botrány), hiszen a Föld az emberek nélkül is állandó változásokon megy keresztül, melyek természetes folyamatok. Mi is rásegítettünk erre, ez igaz, de nem olyan mértékben, ahogyan azt az „környezetvédelemből” és kvótákból élő milliárdos gazemberek, mint pl. Al Gore állítják.
    Nyílvánvaló, hogy a globális felmelegedés svindli, és a túlnépesedés svindli ilyen jellegű világméretű fizetett (!) kampány során való összekötése egyedül azok érdeke, akiknek egyre nehezebb kontroll alatt tartani az emberiséget. Az ebből a célból eredő erőlködésük egyre látványosabb, egyre leleplezettebb, nyílvános. És pont ez okozza a vesztüket is, mivel azok, akik magának a Létnek üzennek hadat, nem számíthatnak másra, minthogy a Nemlét köszönt rájuk. Ők maguk vívják ki a megsemmisülésüket. Az Umbrella Corporation Egyszemű vezérigazgatójával az anyagelvűeket gyűjti az „véd”ernyője alá, de az anyag, a szellem nélkül önmagában – mint tudjuk – lebomló aspektussal rendelkezik, ergo…

    Másik figyelemre méltó tény, hogy ez az egész népességcsökkentési terv kizárólag materialista szempontok alapján született. Az egész rendkívül egysíkú gondolkodásra vall, áthatja a mai „tudományos” gondolkodás legfőbb problémája, egyáltalán mely nem veszi figyelembe az Élet találékonyságát, sokrétűségét, és különböző energiaszintjeit, valamint azt az alapvető tényt, hogy az Élet a Rendre, és a Harmóniára törekszik. Egyáltalán nem kell csökkenteni az élőlények számát, hanem hagyni kell a természetes fejlődésüket, és akkor az Élet a harmóniára törekvés mentén rendezi a dolgokat. Talán nem tévedünk nagyot azzal az elgondolással, hogy a Földön élő emberek létszáma nem csökkenni fog, hanem fejlettségi szintjétől függően, természetes módon széttagolódik, szétválik különböző energiaszintekre (vagy ha úgy tetszik, dimenziókra), melyre lehetőséget ad a Föld bolygó szintén többdimenziós léte. Ezzel megoldódhat a túlnépesedés, az energia- és élelmiszerválság, valamint egy kevésbé kitárgyalt probléma: az emberek tudatszintje közötti szakadék, mely rengeteg konfliktus okozója jelenleg. És, mint említettem, az Élet nem a veszekedésre, hanem a harmóniára törekszik.
    És különben is! Sokkal inkább bízom az Folyamatos Teremtés bölcsességében, mint az emberi beavatkozás sikerében, illetve „jó szándékában”.

    Fentiek tükrében tehát nem beszarni kell a Gates (kapuk!) féle elmebeteg sátánisták elméleteitől, hanem teljes mértékben ignorálni, figyelmen kívül hagyni az életünkből/gondolatainkból, mert ha nem görcsölünk egy problémán, akkor az hamarabb megoldódik, mint hinnénk.
    Tekintettel arra a valószínűségre, hogy materiális/technológiai szempontból tehetetlenek vagyunk ezen erőkkel szemben, és mivel a film a beszaratáson túl nem nyújt igazán megoldást, én a magam részéről Isten bölcsességébe vetett hitet és bizalmat tartom járható útnak.
    Ezeknek a tagoknak még van egy szűk évük a tervük megvalósítására, utána a világot mozgató erők nem fogják tovább támogatni a vaskort, és annak vezéreit, magyarán minden tervük sorban kudarcba fullad, és minden tevékenységük csak további tömegeket fog felszabadítani a markuk közül.

    Jól kitalálta ezt az Öreg, nem kell aggódni, hisz minden a mi érdekünkben zajlik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól beszélsz , szerintem sem a hatásvadászságra kellene törekedni hanem az informálásra...de hát a PPP is csak egy magyar Alex Jones...úgy tűnik...info+félelemkeltés , és akik túlságosan is az anyagi léthez kötődnek be is fosnak rendesen :P

      Törlés
    2. Ráadásul Alex Joneshoz hasonlóan ő sem kínál megoldást.

      Törlés
    3. Ha megfigyeled minden dokumentum film alatt van aláfestő zene és ugyan olyan mint ezeknek a videók alatt ennek a legnagyobb célja az hogy a nyersszöveg ne váljon unalmassá, mivel ha kapnál 3 A4-es méretü szöveget nem hiszem hogy elolvasná mindenki... köztük te se ... csak átfutnád és megprobálnád a lényegesebbeket mivel az emberi faj minden minden természetbe meglelhető dolog/élőlény arra törekszik hogy a legkisebb energiát használja fel ...a másik meg ez a dimenzio elved amit ide írtál na igen ezen lehet röhögni dimenzio váltáshoz ismernünk kell egy olyan dolgot amit ugy hívnak hogy időutazás amihoz ismerni kell azt hogyan lehet meghajlitani a tér-idő síkját mivel Steven Hawking is ezt az elméletet valja hogy ha meghajlitjuk a teret akkor utazhatunk az időbe de ez most nem ide vág csak az hogy feljetsd el a dimenziot mivel biztos hogy vannak más dimenziok de ott is élnek emberek vagy más élőlények!

      Törlés
    4. Félreértelmezed a dolgot, nem valahol máshol lévő dimenziókról van szó itt, nem kell hozzá időutazás, ez itt van körülöttünk (legalábbis az elmélet szerint), csak egy magasabb energia frekvencián. Ahogy az elektromágneses hullámok is egymással párhuzamosan léteznek egymás zavarása nélkül, csak az a rádió érzékeli amelyik rá van hangolva, a többi szmára nem létezik.

      Törlés
    5. Ezt bocs nem tudom értelmezni:D tudom Mátrix, mint a filmben is és persze ismerem is a jelentését amennyire lehet ismerni... de azért ne légy David Icke hogy ezek akiket hívhatunk bankároknak, nagy testvérnek földön kívüliek:)
      ha azok lennének nem így tennék ezt amit akarnak :)
      de ha ezt le írod kicsit kifejtve megköszönném :)

      Törlés
    6. Reallytrue:

      http://egeszsegsuli.ewk.hu/feltolt/balogh-bela---a-vegso-valosag.pdf

      34. oldal

      Ha ez nem megy még, akkor nézd meg ezt:

      http://nyusziacilinderben.blogspot.com/2011/11/dimenziovaltas.html

      (az érdekes rész 12:25-től kezdődik)

      Törlés
    7. http://www.youtube.com/watch?v=LtRtNPNBGmc
      Ezt a videót már egy korábbi cikk hozzászólásában feltüntettem, de lehet, hogy nem néztétek vissza. Én is sok teóriát olvastam 2012-ről, de nekem ez fekszik a legjobban.

      Törlés
    8. Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet erre az előadásra. Először, amikor megláttam, ki beszél, le akartam kapcsolni. Aztán mégis maradtam, és elkapott. Végül úgy érzem, sok kérdésemre választ kaptam.

      Törlés
    9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    10. Igen, valahogy én is így voltam az elején, de azóta már sok előadását megnéztem és véleményem szerint nagyon jók.
      U.i.: A Magyar által írt bejegyzést is én írtam, csak közben volt egy név váltásom.

      Törlés
  9. Még egy dolog eszembe jutott: a név kötelez!
    Kapuk Bill nevű ürge életének fő műve egy Ablakok nevű program, és láthatóan az a szándéka, hogy mindenkit betereljen ebbe a környezetbe. Neki teljesen mindegy, hogy kapukon (gates), vagy ablakokon (windows) keresztül, a lényeg, hogy bekerülj az ő kis egydimenziós mátrix világába. Innentől kezdve nincs kérdés, hogy kinek dolgozik a koma.
    Ahogy Balázs a reklámban bekerült a gépbe, úgy terveznek minden arra hajlandót a védernyő alá, a gépbe tessékelni.
    Nincs ezzel semmi gond, mert egyre nyílvánvalóbban fel is vállalják ezt az igényüket. Mindenkinek megadatott a szabad akarat adta lehetőség, így aki nem óhajtja ezt, az dönthet másképp is...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "- Egy szabad országban, egy szabad ember, azt tesz amit szabad..."

      Törlés
    2. amugy ritkán használok "ablakokat", csak kivételes esetben,

      "befagyott ablakot mindenki látott, de megfagyott pingvint? "

      Törlés
  10. Hello!

    Gratulálok a Piros Pirula Projekt létrehozóinak, remek munkát végeznek (tek). Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  11. nagyon jó kis válogatás, bár néhol kissé hollywood-iasan hatásvadász a zene (amivel többnyire a másik oldal szokott operálni :)). tartalmilag viszont nagyon értékes az anyag: a bőr alá ültethető mikrochip-pel, a klímaváltozással, a génmódosított kajákkal és az eugenikával már elég sok film foglalkozott külön-külön, de ilyen szépen és logikusan talán még nem szedték egy csokorba. a Bill Gates-es archív felvételek, James Corbett beszéde a túlnépesedésről és a denveri repteres anyag már önmagában megérte volna ezen gyűjtemény megtekintését. összességében profi munka, szívből gratulálok hozzá és nagyon köszönöm a magam és a többiek nevében is!

    VálaszTörlés
  12. Végignéztem a részeket. Jó lett, véleményem szerint sokkal jobbra sikerült, mint "Az Üzenet" c. sorozat, bár az is precíz volt, csak éppen sokkal vontatottabb. De ez, komolyan le a kalappal. / szervezzetek be :) /

    Reallytrue!

    "ha azok lennének nem így tennék ezt amit akarnak :)"

    Miért, hogy tennék? Megöl a kíváncsiság.

    Egy Senki!

    "Ráadásul Alex Joneshoz hasonlóan ő sem kínál megoldást."

    Szerintem nem kellene megrágni az emberek helyett a falatot és a szájukba adni. Vagy akkor tényleg ennyire hatott a birkásító programozás, hogy mindenki csak tátott szájjal várja, hogy valaki megoldja a gondjaikat? Gyönyörű. Eddig mindenki azt csinálta, amit belé programoztak... totál elhülyítés zajlik régóta. Mostanság elkezdenek szivárogni az infók, egyre több a tényfeltáró film, írás, stb. Erre mi történik?! Mindenki - a program működik - elvárja, hogy mások kínálják a megoldásokat. Esküszöm beszarok! Ha jön a Háttérhatalom, tejesen álcázva magát egy fiatal csoportnak (mert azok a húgyagyú vén szivarok, akiket látni, mint ezek a szupergazdag bankárok, mind színészek, de nem a legfőbb irányítók), s megoldást kínál, látszólag önmaguk ellen, akkor mindenki örömmel elfogadja majd? És akkor mindenki önként megy a tiló alá, miközben azt hiszi, milyen jó neki? Mert a valódi hatalom alighanem a mostani csúúúnya háttérhatalommal leplezi önmagát. Azokat majd be lehet áldozni szépen, tök mindegy, hogy Bilderberg, vagy szabadkőműves, vagy akármi. Vagy nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most képzeld el ha földön kivüliek akkor nagyobb tudással rendelkeznek :) mivel ha tudnak időbe utazni akkor mást is tudnak szóval nem hiszem hogy ilyen körülményesek lennének = ez kizárva:D:D

      Törlés
    2. Én nem mondtam hogy másnak kellene helyettem megoldani a problémákat , hanem azt hogy hatásvadász mint a dezinfomátorok és hogy félelmet kelt de semmi reménytelit nem mond...ennyi

      Törlés
  13. Khang, de azért Te sem adtál megoldást... :)

    Egyébként egyetértek, hogy ne mindig máshonnan várjuk a megoldást. Szerintem mindenkinek meg kell tennie azt, amire tehetséget kapott. Valaki felvilágosító filmeket készít, valaki terjeszti, valaki amatőr alternatív energiakutatásba kezdett, valaki közösségeket szervez, stb., stb.,
    A háttérhatalom hálóját csak úgy lehet visszaszorítani, ha a társadalom, a családok, a közösségek, a nemzetek újraszövik azt az eredeti természetes hálót, ami összetartotta, és nem megosztotta az embereket.
    Ebben a munkában kívánok mindenkinek hitet, türelmet, és kitartást, felhívva a figyelmet arra, hogy ez a háború már régen eldőlt, csak az uraságok még nem értik. :)

    VálaszTörlés
  14. Szervusz!

    Nem is akartam/akarok megoldást adni senkinek. Én már hosszú évek óta dolgozok a saját tervezeteimen, hogy egy esetleges káosz, anarchia, csőd, háború és/vagy polgárháború, járvány, éhínség, szóval a vég esetén mit tehessek. És ezt nem magam teszem, hanem néhány emberrel közösen, akikben megbízok. Csak a kisebb közösségek fogják túlélni, azok, akik csak rohangálni és fosztogatni fognak (akiket akkoriban, ha a törvény már nem védi sem őket, sem engem, zokszó nélkül agyon fogok lőni, amennyiben okot adnak rá), azok kötve hiszem. De szerintem majd a kisebb közösségek megtalálják egymást, szövetséget köthetnek. Ha, egyáltalán lesz valami összeomlás féleség, mondom. Egyébként sok minden pedig az adott helyzetben dől el. Az ember a legtöbb esetben spontán cselekszik, még, ha tervezett is előtte. De fontos, hogy ne üres kézzel, ne adj Isten fejjel álljon bármilyen helyzet előtt.

    Egy a lényeg. Mindenki készüljön a képességei szerint. Minden eshetőségre. Mert nagyon vaknak és hülyének kell lenni, hogy valaki ne lássa és értse, hogy valami nagyon közeledik. Mindegy, mi. A Háttérhatalommal úgysem tud mit kezdeni senki. Azt sem tudja senki, hol vannak. A többi látható meg mind színész, akik pedig rejtve vannak, de néha jól leleplezik őket (Alex Jones pl., aki szintén ügynök, vagy bérenc, műhelyfilmek gyártásáért kap kövér összegeket), azok meg félszínészek, de még felettük is állnak. Ők pedig már valóban "láthatatlanok".

    Ezekről a föld alatti bunkerekről pedig megvan a véleményem. Eszembe is jutott róla egy rész a Jelenések könyvéből, tessék:

    " 13. És az ég csillagai a földre hullának, miképen a fügefa hullatja éretlen gyümölcseit, mikor nagy szél rázza.
    14. És az ég eltakarodék, mint mikor a papírtekercset összegöngyölítik; és minden hegy és sziget helyéből elmozdíttaték.
    15. És a földnek királyai és a fejedelmek és a gazdagok és a vezérek és a hatalmasak, és minden szolga és minden szabad, elrejték magokat a barlangokba és a hegyeknek kőszikláiba;
    16. És mondának a hegyeknek és a kőszikláknak: Essetek mi reánk és rejtsetek el minket annak színe elől, a ki a királyiszékben ül, és a Bárány haragjától:
    17. Mert eljött az ő haragjának ama nagy napja; és ki állhat meg?"

    Csak az bújik el, aki nagyon fél valamitől... vagy valakitől. Végső soron nem szánalmas? Ennyit erről nagyon nagy vonalakban.

    VálaszTörlés
  15. most nézzem a friss híreket ma közölte le az index http://index.hu/tudomany/2012/01/25/mutans_rizs_mentheti_meg_a_japan_foldeket/ most mondja h ez a videó ne igaz!:)

    Remélem ezt a kommentet olvassa a videó szerkesztője is ;)) mert csak meg köszöni tudom amit művel :))

    VálaszTörlés
  16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  17. Nem sok köze van a filmhez, amit akarok, de érdekes és kiváncsi vagyok a véleményetekre.
    Nagybátyám vette észre a következőt:

    Amatőr felvételek:
    http://www.youtube.com/watch?v=tpDffQJjm9c&feature=fvwrel
    http://www.youtube.com/watch?v=PeoPeN6Jtco&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=4f1kjEwcxgo&feature=related

    A CBS így látta:
    http://www.youtube.com/watch?v=xZ-XDODcq_g&feature=player_embedded
    http://www.youtube.com/watch?v=lGZhxbLPuFg&feature=relmfu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az utolsó kettőt valamiért nekem nem akarja lejátszani a youtube.

      Törlés
    2. Ez két különböző eset. A CBS felvétele 2008 karácsonyán készült, ott hozzá sem ért a pápához a nő, mert rögtön lefogták. ezért nem kapott nagy hírverést az ügy.
      A másik az 2009 karácsonyán készült, ott viszont le is rántotta a földre.
      A ruhából ítélve (mindkét esetben piros) az elkövető vagy ugyanaz a nő lehetett vagy egy olyan szervezet tagja, ahol ez az "egyenruha" és azt a szervezet jelképezi (gondolom kommunista vagy anarchista lehet).

      Törlés
    3. Egy barátom szerint:

      "...a római katolikus egyház közel 2000 éves szorgalmas működése ellenére most éppen a III. vh. előtt állunk.

      Meg aztán az is érdekes, hogy ezek a római "pásztorok" még mindig nem értik, hogy mit jelent
      a "... szenteltessék meg a te neved" szövegrész a Miatyánk-ból, mert ha értenék, akkor nem neveznék magukat Isten földi helytartójának.

      Szóval Rómába rendkívül vastag számla érkezik.

      Az ugye egyértelmű, hogy a történelmet a csuhások írták, mivel a két évezredes történelemben ők voltak az egyetlen viszonylag állandó és a háttérből irányító hatalmi faktor, arról nem is beszélve, hogy nem csak a mi történelmünkbe barmoltak bele, hanem mindenkiébe, ahová a rómainak sikerült betennie a lábát.

      Így aztán egyáltalán nem meglepő, hogy a "szent" atyuskák is az új világrendre szavaztak. Krisztus erről azt mondja:"Ahol a kincsed, ott a szíved is." Eléggé egyértelmű, nem?

      Erősen az az érzésem, hogy az idén minden földlakót megméricskélnek.

      A Római Katolikus Egyház egyetlen mércéje - amivel megmérik - az a szeretet, tekintve hogy Krisztusra hivatkozik. Mondamom sem kell, hogy még csak utánajárást sem igényel, hogy megbukott-e vagy sem, mert tele van hullákkal a pince és a padlás.

      Aztán ha részleteiben is érdekel ez a "szent" tevékenységük, akkor ajánlom figyelmedbe a "szent" inkvizíció tevékenységét, amely egyházi intézmény kb. a 4. évszázad vége felé kezdte meg "vallási alapú" gyilkosságait (manapság ezt terrorizmusnak nevezik) és kb. 1820-ban fejezte be a Dél-Amerikai földrészen, Peruban és Mexikóban.

      Maga az intézmény azonban nem szűnt meg, hanem csak nevet változtatott. 1965-ben átkeresztelte magát "Hittani Kongregáció" névre, amely intézménynek 1982 januárjától egy bizonyos Ratzinger nevű bíboros lett a vezetője, aki jelenleg XVI. Benedek pápa néven szerepel és nemrégen az "Új Világrend" mellett tette le a voksot.

      Ha kicsit mélyebben vizsgáljuk ezt a kérdést, akkor nem nehéz megállapítani, hogy amelyik területeket a Római Birodalom katonailag meghódította, ott a "Szentszék" vette át a politikai irányítást. És ez bizony nem kicsi terület.
      Ha kicsit utánanézel, akkor nagyjából be is lehet azonosítani a mai EU-val, de tágabb értelemben még a NATO is belefér, ha a katonai vonalat is hozzávesszük.

      Na, dereng valami? "

      ---
      Nem kell tehát csodálkozni a pápa bukdácsolásain, illetve azon, hogy nem mindenkinek tetszik az egyház tevékenysége, roccsild bankárkapcsolatai, stb. úgy ámblokk. :)
      Ezzel nem akarok senki hitébe, vallásos meggyőződésébe beavatkozni, akinek szüksége van közvetítő közegre, az nézegesse ezt a díszes társaságot, akinek nincs rá szüksége, az meg kerlesse a közvetlen kapcsolatot önmagában Istennel.

      Törlés
    4. Valóban 1 év különbség van. Mi meg már gyártottuk az összeesküvés elméleteket, hogy valamiféle manipulálás van a dologban, arra persze semmi ésszerű ötlet nem volt, hogy pontosan mi. Snap igazad lehet, biztos valami szervezet.

      Mazsola, most lehet, hogy félre értem a leveled, de én egyáltalán nem támogatom az egyházat, teljes mértékben ellenzem.

      Itt egy jó kis videó, hogy miért is nem szabad nekik hinni:
      http://www.youtube.com/watch?v=0uqAogr5F-s

      Törlés
    5. Ricsi, sejtettem, hogy nem azért tetted be ezeket a videókat, mert annyira odavagy az öreg zsidóért. :)

      Törlés
  18. Nekem az a tetszett, ami egyik videóban volt, ami elgondolkodtatott, hogy a filmekben azokat vetítik előre, amit szeretnének kondicionálni, hogy szokjuk meg, amikor jön. Itt megjegyezném, hogy nem csak sok vírusos film van, hanem sok olyan is, amikor jönnek az idegenek, és kiirtanak minket, vagy a jó idegenekkel szövetkezünk a rossz idegenek ellen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos ez bizony tényleg egy párhuzam. Nem telik el hónap, hogy ne jelenjen meg egy földönkívüli inváziós film. Látványosan hangolják az embereket az idegengyűlöletre, de olyan szinten, hogy ha egy szerencsétlen ufó egyszer tényleg landol mondjuk a Yosemite Parkban, az tuti, hogy a hétköznapi nyugdíjas piknikezők agyonverik... :)

      Hollywoodról egy kis ajánló:

      http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2011/02/habar-sokan-ugy-erezzuk-bennunk-mar-mas.html

      Törlés
  19. Szándékos amúgy, hogy 10 pont van?

    Valami egybeesést látok a kőbe vésett New Age kiáltvánnyal (Bil Gates-el), aminek céljai között szintén első helyen áll, hogy a mostani népesség 95%-kát eliminálni kell.

    Itt van erről egy cikk:
    http://www.churchofgod.hu/content.php?act=manifesto

    VálaszTörlés
  20. Megint csak remek videók készültek, bár a GMO-s résszel nem tudok 100%-osan egyetérteni, de a lényeg ott is benne van.
    Ezt a videót is érdemes VÉGIG nézni:
    http://www.youtube.com/watch?v=a6SRPCVE1dA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a gmo-s dolgok azért készűlnek hogy te mint független ember ne tudj megélni belőllük:), ha kell paradicsomn, vegyél a boltból, ne termessz, mert ,és ez saját tapasztalat, vettem egy tasak paradicsom magot, elültettem, kikelt, ki ültettem, megért, leszedtem, egyeseket eltettek a falusi nénik magnak, csak az volt a bökkenő abból a magból nemkelt ki semmi:))vagyis nemtudod felrugni a rendszert, hogy majd te önellátó leszel, pont ezt akarják kivonni a forgalomból ezzekkel, hogy függjél valamitől:D

      Törlés
    2. Kedves listvn103!
      Félreértés ne essék, én nem vagyok a GMO mellett.
      Sőt végzős kertészmérnök hallgató létemre integrált és bio termesztésben gondolkozok, de az is tény, hogy rengeteg olyan kutatás folyt már a GMO-val kapcsolatosan amiről kiderült, hogy hamis.
      Venetianer Pál a magyar genetika jelenlegi "atyja" világhírű kutató bizonyította be azt, hogy a génkezelt növények magjait el lehet vetni.
      Nem mondom hogy ez igaz, vagy, hogy nem-e a fentiek egyik embere,(és ezért mondja azt, amit) de az viszont biztos, hogy lassan az egész világon elterjed, és van ahol már sok éve fogyasztják az emberek (pl "Arany rizs" Kínában mely sokkal több a tápelemet és vitamint tartalmaz mint a hagyományos), és mégse történik semmi, nem halnak bele.
      A lényeg az, hogy nem azért írtam hogy nem tudok egyetérteni a Gmo-s résszel mert Gmo párti vagyok, csak azért mert szerintem nem lehet 100%-osan kijelenteni egyes dolgokat a GMO-val kapcsolatosan, (pl: a hibrid magja nem kel ki) mivel rengeteg kutatás folyik az ügyben. (A legutóbb azt olvastam, hogy már a Gmo-s kukorica gyökerét is megrágja a kukoricabogár, ami eddig nem fordult elő.)

      Törlés
    3. mondjuk van egy olyan dolog, hogy tudom milyen ize van egy '74 es évjártú paradicsomnak és milyen a gmo évjáratu paradicsomnak, és még sorolhatnám, talán azoknál nincsen iz külömbség, ameikek iztelenk voltak akkor is, meg most is :)naja és a vitamin tartalom, arról ne is beszéljünk, az ember igényes :)neki kell tápanyag, nyomelem, fémek, vitaminok, ez persze formába és szinbe csomagolva, lehet a gmo nak van tápértéke, tápanyaga, de a többi? biztos vagy benne hogy azok is benne vannak? azt mondod ebben te vagy a "szaki" akkor megkérdem benne vannak?

      Törlés
    4. amugy még mit eredményezett a gmo-s zöldség? megmondta a fasirt kerek perec, egyedűl elboldogul a földjével azóta, nem kell még fizessen mukásokat is, neki megéri, de másnak?

      Törlés
    5. Egy szóval se említettem, hogy ebben én vagyok a "szaki", szerintem világosan és érthetően írtam le mindent.
      A 74-es évjáratú paradicsommal(bár nem borról beszélünk...) gondolom arra utalsz, hogy régen mennyivel finomabbak voltak a paradicsomok, amiben igazad van. Ez amúgy sokkal inkább azért van mert Spanyolországból,Marokkóból stb, importálunk, (ahelyett, hogy a magyar zöldségeket helyeznénk előtérbe) ahol növénynemesítés során a paradicsom héja sokkal vastagabb lett a szállíthatóság miatt,(ismétlem növénynemesítés és nem GMO)és ez bizony az íz rovására megy. Véleményem szerint a földet és a légkört olyan mértékben károsította már az ember, hogy teljesen "tiszta" paradicsomhoz már nem férsz hozzá.
      Ha most elkezdem leírni hogy a paradicsomban mik vannak, és a géntechnológia részét is leírom, úgyis belekötsz valamibe, (amivel nem tudom mit akarsz elérni, hiszen leírtam hogy integrált termesztésben gondolkozok és nem vagyok GMO párti)tehát ha megbocsájtasz nem tartok kiselőadást, arról se hogy mit eredményezett a gmo-s zöldség, ha érdekel a téma szívesen ajánlok könyveket, esetleg linkeket.

      Törlés
  21. Ha igazán ébredni szeretnétek az évezredes álomból, s megoldásra is vágytok,VAN!!
    A megoldás!! Eckhart Tolle: Új föld /könyv/

    VálaszTörlés
  22. Nekem nagyon tetszett a film, talán túlságosan is felébredtem...A zenei hatások pontosan illeszkedtek a film tartalmához. Kaphatnék egy dallistát, hogy milyen zenék voltak hallhatók a filmben?

    VálaszTörlés
  23. Üdvözletem, Hölgyeim, Uraim!

    Szeretném e filmet torrenten letölteni és seedelni, de nekem sajnos nem működik. Az üzenet c. alkotást le tudtam szedni, seedelem is azóta, ellenben ez a torrent olyan, mintha nem tartalmazna egy trackert sem.
    Felhívnám a figyelmet arra, hogy az Ébresztőfilm torrentje sem működik, az tartalmaz egy trackert, de az nem érhető el. Ezt is frissíteni kéne.
    Továbbá valamelyik illetékes kifejtené, miért szerepel az "Umbrella corporation" logo és név a borítón?

    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  24. Néhány szem-nyitogató összefüggés alant és kulcsszavak:

    http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=5041&c_start=60#comments

    XXX. londoni nyári olimpia - NWO - 2012-ZION - kabalafigurák nevei: WENLOCK-MANDEVILLE - "NEW MAN LOCK DEVIL, 2012.12.21" - Illuminati card game - 20/12=1.666 - 1=ONE=I(áj,én)=EYE= ford."R"(já, én, orosz)=elforg. Hórusz szem= elford. Playboy, Rabbit - James Bond 23: 2012.11.9. - Mátrix 1999: "Kövesd a fehér nyulat!" - Dollár-Euro-Yen-Yuan - Maják - NASA CHandra röntgenteleszkóp - Denver Airport alapkő: MARCH 19. 1994 - WTC - ELENIN üstökös, ELEven-NINe, 11/9 - MASON-MONAS - ANNUIT COEPTIS - "Age","Eye","J","Key"?, 1666 font = 119 stone ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi , elolvastam. Az még nem lenne baj, ha az új ember bezárná a gonoszt :) . De fordítva már igen. mondjuk w(h)en devil lock men.
      Mindenesetre várom az olimpiát. Már a kabalafigurák is elég beszédesek.

      Törlés
  25. A Belod ra fel van kalapálva ha valakit érdekel.

    VálaszTörlés
  26. http://beload.cc/browse.php?fid=373450
    Egészségetekre.

    VálaszTörlés
  27. Jesszusom, mennyi üzenetet küldtek ebben a klipben is!!!

    Errors - Pleasure Palaces
    http://vimeo.com/34927918

    No lássuk, a Pirulánál tanultak kiben mennyire maradtak meg! :)

    VálaszTörlés
  28. itt egy link:http://www.4shared.com/office/KfWXCq_2/olimpia.html
    le kell tölteni pdf formátum, ajánlom figyelmetekbe:)
    egy illetőnek az oldaláról van, de ezek csak a hozzászólások, nagyon érdekesnek tartottam, és elmentettem ilyen formába, direkt linket hiába adok, mert lehet párnap mulva már más oldalon lessz a hozzászólás, (amolyan fórum féleség) ugyhogy ez biztosabb, ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez már tényleg nagyon durva.:-) Fel se fogom a felét.
      De ennek ellenére én is találtam valamit, ami kimaradt.
      Az Alice Csodaországban fehér nyuszijának az órája:
      nagymutató 12, kismutató 9, a nyuszi ujja 6-osra mutat, és az óra formája 0 = 12960.:-)
      Bár a nagymutató nem egészen a 12-esen van.

      Törlés
    2. Itt érhető el a hozzászólás:
      http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=5041&c_start=50#c58972

      Felraktam szintén PDF-ben jobb minőségben lementve: http://data.hu/get/4691732/olimpia_2012-11-9_nwo_illuminati.pdf

      * A francia James Bond OO7: OSS 117
      http://movieposters.2038.net/p/OSS-117-Le-Caire-Nid-d-Espions.jpg
      * Időzített gyilkosság / Ticking Clock - 12.11.7.
      http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/image_full_width_scaled/hash/f0/73/Ticking_Clock_DVD.jpg
      * Eli könyve / Book of Eli - 2001.9.11--2012.11.9.
      http://screencrave.frsucrave.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2009/11/book-of-eli-poster-25-11-09-kc.jpg
      * ... ;)

      Törlés
  29. amugy van benne egy lehetséges feltevés-magyarázat a denver airport-ra is ;)

    VálaszTörlés
  30. jah bocs... már vándor irt erről :))

    VálaszTörlés
  31. "Jan 27, 2012 03:46 AM" kelt. bejegyzésemre továbbra is várom a reagálást, kapcs. intézkedést, választ.

    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  32. amugy tényleg nem megy a torrent....énis próbáltam letölteni, de áll egyhelyben:) esetleg a jutubusról le veheted valami grabberrel, és összefűzöd, át konvertálod, és felteszed, én onnan szedtem le, mert a filesharing lassan ment:)

    VálaszTörlés
  33. miért szerepel az umbrella a boritón? hát én ugy tudom véletlenek nincsennek:D

    VálaszTörlés
  34. Azt tartja a népi bölcsesség, hogy két dologtól nem érdemes félni:
    - az egyik, amelyiken tudsz változtatni,
    - a másik, amelyiken nem tudsz.

    A "negatív" erők létezése szükségszerűség.
    Mostanában azért ilyen erősek, hogy tömegesen ugrasszák ki a nyulakat a bokorból.

    Korszakváltás határán mindenkinek lehetőséget nyújtó kapuk nyílnak meg, és ez így megy mióta világ a világ.

    Ha minden jól megy, akkor a létszámcsökkentési tervekben mutogatott 6 milliárd ember nem likvidálva lesz, hanem átléptetve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenki a fejlettségi szintjének megfelelően kapja a próbatételeket, a tanításokat, és a válaszokat.
      Nem biztos, hogy Neked most a "hova" kérdésre kell választ kapjál.

      Törlés
    2. csak költői kérdés volt arra nézve hogy átléptetve...
      amugy valahol irja, hogy aki egy istenben, az marad, aki nem az, vagy elég a "pokol" tüzeiben, vagy elviszik innen(a földről), Yehovások szerint 144.000 embert visznek el, (csak ennyit?) ha a rosszakat vinnék el de szerintük nem, akkor ez kevés:))bár jobb lenne ha észhez térnének az emberek és nem kéne egyetse elvinni, vagy elégetni, hát nem?

      Törlés
  35. Vajon miért látom helyesnek, hogy sokan vannak, akik csak windows-on kidobott pénznek tekintik Gátolt Bill operációs rendszereinek megvételét és inkább letöltik?
    Talán azért, mert én az ilyen embernek azt sem hiszem el, amit kérdez, nemhogy még pénzt adjanak a kezébe, amivel szépen kiirt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. másrészt meg azért mert 1. le lehet tölteni, 2. drága...legtöbben igy gondolkodnak

      Törlés
  36. Sap,
    Az ízületi problémákat az oltásban levő Szkvalén okozza. Elvileg azért van benne, hogy fokozza az immunválaszt, de valójában autoimmun reakciót vált ki, és a szervezet elkezdi belülről támadni saját magát. Ha az ízületeket támadja meg, akkor ez az eredmény. Ha a neuron sejteket, akkor jön az Alzheimer, MS vagy Parkinson. Gyermekkorban autizmust okoz. (ami csak egy faramuci név arra, hogy tönkretették a gyermeked immunrendszerét, ezért mindenféle fájdalmai vannak, és nem fejlődik normálisan)

    VálaszTörlés
  37. A torrent-eket a valosag.net csapata biztosítja.
    Nálam mindegyik tökéletesen működik!
    Én nem értek hozzá, így nem tudok ebben segíteni.
    Ha sokaknál nem megy valamiért, kérem írjatok közvetlenül nekik ez ügyben. Köszönöm.

    VálaszTörlés
  38. Khang,
    Köszönöm, hogy megválaszoltad az Alex Jones-os kritikát, és nem kell emiatt gépelnem!

    VálaszTörlés
  39. Piros Pirula Projekt:

    Köszi, azt gondoltam az is a higany miatt lehet. Ha összevetjük a szkvalén, a higany és a benne lévő esetlegesen nem elölt vírusok hatását, tulajdonképpen felér egy öngyilkossági kísérlettel, ha valaki beadatja magának...

    VálaszTörlés
  40. Kár volt beletenni a dvd menübe a zombis képet, az összhatást rontja, így ebben a formában azoknak akiknek tovább adnám mégsem teszem mert nem akarom megbotránkoztatni őket, ha van rá mód esetleg lecserélnétek valami más képre? Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  41. Üdv kedves PPP! Mutatnék néhány érdekes, dolgot és megkérdezném, erre mit mond?
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Bilderberg-csoport
    1-et kiemelnék:
    Louis V. Gerstner, IBM Corp. elnök

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ja és még http://www.ibm.com/hu/hu/
      "Teremtsünk egy jól működő világot" mellette egy szem kép

      Törlés
    2. azt olvastam hogy Louis V. Gerstner, szabadkőműves

      Törlés
  42. LoL. Ezt nézzétek meg, nagyon jó !! :D
    http://www.youtube.com/watch?v=-WBsQ6cpg3w
    Viccesen mondja, de elgondolkodtató.

    VálaszTörlés
  43. http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/02/eltorlik-az-internet-szabadsagat-az.html?spref=fb

    na ezt is megérjük?

    VálaszTörlés
  44. youtube.com/watch?v=Py_IndUbcxc
    Mi a szar ez?:D Elnézést.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.youtube.com/watch?v=ZRmWLqrJkz4&feature=relmfu

      http://www.youtube.com/watch?v=r-EZC5zn2Fk&feature=related

      2012-ben csak ilyen filmeket látunk? Hmm...

      Törlés
  45. Nem oltatom magam, pedig nem kevés ember győzködött, és voltak nagy veszekedések családon belül ebből. Lehet nevetni, de nekem személyes meggyőződésem, hogy a testem tökéletesen képes a saját maga megvédésére, és érdekes módon évek óta...hosszú-hosszú évek óta nem voltam beteg. Se nátha, se semmi, igazából fogalmam sincs milyen az az influenza, mert SOHA nem kaptam el, pedig gyerekként csak azt nem kaptam el ami meg nem öl...ja de igen, azt is, de túléltem a "túlélhetetlent". Most hogy belegondolok, úgy egy éve elkaptam valamit egy kóbor macskától amit többször megsimogattam, és rémesn voltam egy hétig, és elefántoknak való antibiotikumokkal akartak kezelni, érdekes módon nem lett semmi bajom, felépültem - gyógyszer nélkül. Következmények nélkül. De ez előtt valóban nem voltam beteg hosszú éveken át, amint kinőttem a gyerekségből. Nőből vagyok, de fogalmam sincs milyen a "havibaj", ugyanis nem fáj. Ez egy természetes dolog, miért kéne fájnia? A fejemnek, vagy bármimnek? Menstuálni észrevétlen, tünetmentes és abszolút semmilyen - ha végre mgérti az ember, hogy a nehézséget a média tömi a fejünkbe. Minden kín...csak a fejekben létezik.

    VálaszTörlés
  46. Hová tűnt a megjegyzésem?
    Abban reménykedtem itt lehet szabadon elmélkedni, nincs cenzúra.

    :(

    VálaszTörlés
  47. http://www.youtube.com/watch?v=nbLJo4TKFzo&feature=related

    érdemes a mellette levő videókat is megnézni... amig az ACTA le nem szedi:)

    VálaszTörlés
  48. Pirula, látom nem szeretsz sűrűn leereszkedni a pórnép közé, de azért körvonalaznád miért tüntetted el a hozzászólásomat?
    Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mazsola,
      Nem tartalak pórnépnek. És nem szedtem le egyetlen megjegyzésedet sem. A spam-ben sem látom, úgyhogy nem tudom hová tűnhetett.
      Fontos tudnod, hogy a blogokon, facebook-on és minden közösségi portálon mesterséges intelligencia programokkal figyelik, hogy valaki próbál-e széles körben infót terjeszteni, és az ilyeneket automatikusan blokkolják.
      Nehogy má valaki egy valódi egy forradalmat eltudjon indítani az ő infrastruktúrájukkal. érted...
      azt csak nekik lehet, az arab országokban.

      Törlés
  49. Ezt a HPV dolgot legalább annyira elrontották, mint a H1N1 rémmeséket(szerencsénkre). Csináltak mindenféle csilli-villi oktatófilmet, hogy milyen szörnyű dolog, ha nem oltatják legalább a lányok be vele magukat, de 40-60 Mátyás királyért senki sem fogja.

    Ezek a rokoni szálak, mindig kiráz tőlük a hideg.
    Kösz Pirula!



    Ui: a torrent-et feltehetnétek piratebay-re vagy Ztrackerre, úgy legalább nagyobb körhöz eljutna, csak ahhoz kell valaki akinek már le van töltve és tud seedelni.

    VálaszTörlés
  50. Nagyszerű ez az új videó! Még sok ilyet!!!

    Valamint nem értem azoknak a nyivákolását akik nem bírják a hangulatos aláfestőzenét.
    Én itt most lándzsát törnék amellett, hogy maradjanak a félelmetes, rettegés kiváltását célzó zenék, mert így az igazán hangulatos az ilyen témák boncolgatása, hiszen ezek a témák valóban ilyenek, nehogy már valami lagymatag plöm-plöm zene legyen alatta. Így a szuper!
    Aki meg nem bírja, nyugodtan vegye le a videó hangját, és tegye be alá a neki tetsző szívderítő muzsikát.

    Ha pedig hatásvadászattal vádolnak kedves Pirula, ne törődj velük, sőt, legyél csak nyugodtan hatásvadász, mert ez a műfaj így működik, imádom mikor a videóidat nézve, plusz az illeszkedő zenét hallgatva csak úgy csattannak egymás után a pofonok az elmémben amiket a valóságra való rávilágításod eredményez.

    Csak így tovább! Valamint én nagyon szívesen látnék ismét reklámboncolgatós vidit.

    Piros Pirula Projekt for President!!!

    VálaszTörlés
  51. Köszönöm Emberi lény.
    Én is úgy vagyok vele, hogy akit a száraz tények érdekelnek, az elolvashatja mindezt könyvben. Elég széles irodalma van a témának.
    Én videókat készítek, azokhoz pedig hozzátartozik az aláfestő zene.

    VálaszTörlés
  52. Pirula Hogyan kerüljem el az oltást ha kötelező lesz???Meneküljek az erdőbe és álljak partizánnak?
    Ezek mindenkit be fognak gyűjteni kivétel nélkül.Ezért van ez a nagy népszámlálás,nem rég nálunk is jártak,mindenkiről tudnak és ha nem megy oltásra keresni fogják,mint a nácik egykoron 44ben.Akkor miről beszélünk???Ezt nem lehet majd kikerülni és a Bilderbergek ezt pontosan tudják jól.Várnak minket a vágóhídon....:((((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg fogják próbálni...
      De minden a számokon múlik.
      Ha csak 10% áll ellen, azt lenyomják, de ha 60%, azzal már nem tudnak mit kezdeni!
      Ezért kell előtte jól agyatmosniuk. Most kísérletezik ki mennyit tudnak beoltani, és akkor kezdenek neki élesben, ha úgy látják kedvezők a számok.
      Ezért kell ébreszteni!
      Csak egy felvilágosított emberiség állíthatja meg őket.

      Törlés
  53. hat esetleg ugy hogy elkoltozol afrikaba, vagy delamerikaba, ottmeg vannak olyan helyek ahol nemtartjak erdemesnek hogy keressenek, vagy egy barlangba 4000 meter feletti hegyekben
    vagy elmenekulsz az erdobe partizannak:)
    ha meg lesznek erdok ahova el lehet bujni mert ami most van, azt nem lehet erdonek hivni, csak esetleg parknak :) annyira irtjak a fakat

    VálaszTörlés
  54. http://komlomedia.wordpress.com/2012/02/20/hazhoz-megy-a-halal/

    VálaszTörlés
  55. nézzétek meg, ha esetleg eddig nemlátta valaki:

    http://www.youtube.com/watch?v=4x75HJSXMqw&feature=g-hist&context=G25f4a69AHT0VbgAACAA

    és a kommenteket is a film alatt..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @listvn103
      ez nagyon jó film volt (y) kösz a linket

      Törlés
  56. Megnéztem a filmet és kitűnő, mint az összes többi is. Volt szó arról, hogy elrejtik az üzeneteket a filmekben, reklámokban, klipp stb, ez így is. A Resident Evil filmből, (a részlet ami ennek a dokfilmnek a végén látható) fickónál van a virust tartalmazó láda, felülről lefele SARS, H1N1, majd a MEV-1 és egy vonalkód, az első kettőt már ismerjük. De ott a MEV-1. Kicsit gondolkodtam és utána néztem ennek annak. A vonalkód a valószínüleg kulcsfontoságú az üzenetben, számjait ha hármas csoportokra osztom területi kódókat ad ki 010 japán, 836 florida, 503 oregon, 505 new mexiko, 571 virginia, numerológia: 4 csoport 3-as tagok, 4x3=12 12-es szám az áldozatot jelenti a fekete tarott kártyában (fekete mágiás kártya vetés). A MEV-1 = káldeusi numerologiában: M=5 E=5 V=5 ezekből -1 az = 444-es szám a 4 szám három betüt jelől mindössze ezek pontos betűértéke DMT még a sorrend is így van. A DMT egy rövidités dimetiltriptamin egy idegméreg röviditése...köznyelven szolva drog, halucinogén szer. Na szóval nem erőltetem amit felfedeztem a számokban, de túl sok egybeesés van ahoz, hogy véletlen legyen, szerintem. S ha majd mondjuk a négy megjegyzett terület valameikében üti fel a fejét a vírus akkor gáz van. Ja és ugye ott van az első kód japán 010, az illuminati card game-ben van az a bizonyos kártya a leomló torony orával, hát gyerekek az nem a big ben ahogy sokan hiresztelik hanem egy tokiói toronyóra...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A vakcináknak neveik betűje információt hordoz, mint pl H1 =1 hidrogén N1= 1 nitrogén; tehát ebben az esetben ne keverd ide a numeorológiát, és a kártyavetést főleg ne. A vonalkód -> ország alapján mire jutottál?

      Törlés
  57. nagyon jó:) szerintem erre senki se gondolt
    nagyon köszönjük

    VálaszTörlés
  58. Részleges megoldás a problémákra: meditáció, pozitív gondolatok.
    Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de egy próbát mindenkinek megérne. Aki nem járatos benne, annak írok róla egy kicsit.
    A lényege az, hogy az elménknek nagyobb ereje van mint gondolnánk. Gondolataink befolyásolják többek között a testünket. Vannak negatív és pozitív gondolatok, ennek megfelelően testünkre, másokra, a jövőnkre, stb. jó vagy rossz hatással van.
    Szerintetek miért nem látunk jó híreket a híradóban?
    A céljuk, hogy minél gyengébbek legyenek az emberek lelkileg és testileg.

    Ajánlok egy könyvet: Jose Silva - Agykontroll
    Úgy hangzik ez a gondolatokkal irányítás mintha valami természetfeletti különleges dolog lenne. Pedig mindenki képes rá. A könyvben le van írva a módszer. Könnyű elsajátítani, de gyakorolni kell, hogy minél hatásosabb legyen.

    Persze ezzel csak magadat tudod féligmeddig megmenteni.
    De ha mindenki féligmeddig megmentené magát, akkor már nem lenne esélyük se az oltásoknak, sem a birodalmi médiafelelősöknek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha azért tartod hülyeségnek, mert inkább a vallásban keresed a megoldást:
      Ez hasonlít a mély, őszinte imához.
      "Bármit is kértek bizalommal imádságtokban, megkapjátok azt."

      Törlés
    2. az agykontroll luciferi módszer - semmi köze az imádsághoz. azt hirdeti, hogy képes vagy magadat megváltani.

      én alapkoval szemben mindenkit óva intek tőle.

      Törlés
  59. Erről nem csak könyv van, hanem "dokumentumfilm" is...
    Egyszer jópár éve láttam. Mit mondjak, tényleg 'meghatott' amíg néztem, végig az volt bennem, hogy "a fenébe is, tényleg pozitívan kell gondolkodni, tényleg csak rajtunk múlik a jövő"...
    De kedves Barátom, elárulok valamit: egy kis gondolkodással, úgymond agy-használattal, rájöttem, hogy:
    EGY ROHADT NAGY ÁTVERÉS EZ AZ EGÉSZ POZITÍV AGYKONTROLL DOLOG.
    Szóval mit is láttam? Bemutatták, hogy arra kell sokat, pozitívan gondolni, amit akarunk magunknak. Ezt úgy szemléltették pl., hogy ült egy férfi a fotelban, és már vezette is a legújabb cabriót, forgatta a képzeletbeli kormányt... És lám, nemsokára bevonzott magához egy cabriót. Mifene...
    Csupa ilyennel volt tele a film... hogy vonzzuk be azokat amiket akarunk.
    De egy picit használjátok a fejeteket:
    Mit is mondanak? Azt, hogy CSAK rajtunk múlik minden.
    Ezt így gyorsan meg is cáfolnám, nem, nem rajtunk múlik, hanem a körülményeken a dolgok 90%-a.
    Mondok valamit:
    Én ha imádkozom, akkor Istentől csak lehetőséget kérek. Nem pénzt, nem új autót, nem házat. Csak és kizárólag lehetőségeket. Aztán persze, az már rajtam áll, hogy kihasználjam azokat.
    De ebben a világban ez sajnos úgy működik, hogy te hiába fogsz a fotelban kapálózni, beleélni magad, hogy van egy frankó cabriód, NEM lesz. Mert k*vára nincs rá pénzed, kajára is alig jut, ugye? És a legrosszabb, hogy soha nem is lesz. Nem kapsz majd olyan melót, hogy megtudod venni, az ilyen munkák közelébe sem kerülsz, mert manapság már ahhoz is nagyon sok pénz kell (tehát felső körökből valónak kell lenned), hogy jó szakmád legyen, amivel nagyonjól kereshetsz...
    Mennyibe is kerül az orvosi egyetem elvégzése? 12 millió?

    Pontosan azért vagyunk itt ezen a blogon, mert tudjuk, hogy nem mi irányítjuk az életünket. Mi dolgozunk látástól mikulásig, azért, hgoy legyen kaja meg fedél a fejünk fölött, hogy másnap megint tudjunk menni dolgozni. Nem így van? Teljesen letaszítanak minket, azaz az emberek 95%-át, és soha, de soha nem juthatunk a legfelsőbb körökig. Csak úgy mint a "Tágra zárt szemekben", mégcsak nem is nézhetjük őket, vagy mint a "lopott idő"-ben, egy életbe kerül átjutni a hozzájuk vezető kapun.
    Szóval nem rajtunk múlik. Mi csak kapálózunk, próbálunk előrébb jutni, de amint ti is látjátok, nemsok sikerrel. És hiába fogok pozitívan gondolkodni, attól még a kapuk ott lesznek, amiken át kell menni.

    Tehát ez az egész "bevonzás, pozitív gondolkodás" dolog pontosan nekünk lett kitalálva. Nehogymár a rendszert hibáztasd, hogy még tanulni sem tudsz, hanem MAGADAT! Csak te vagy a felelős azért, hogy rabszolga vagy! Nem bele taszítanak, te választottad a negatív gondolkodásoddal! Nem Isten, nem más irányítja a sorsod, hanem csakis te! Na neee.
    Nehogy bevegyétek már...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen igazad van. Nyilván NEM CSAK rajtunk múlik. Senki se tehet róla, hogy rabszolga, és hiába gondolkodsz pozitívan, nem fogsz nyerni a lottón. Ehhez a bevonzáshoz az is kell, hogy a cél reális legyen. A fotelban üléstől elég hosszú és nehéz út vezet a cabrióig akár pozitívan gondolkodsz akár nem. Nem fog csak úgy ott teremni.

      Apró dolgokról van itt szó: fáj a fejed, de el tudod érni, hogy elmúljon (bármilyen hihetetlennek hangzik, nekem 2 perc alatt sikerült, többször is); azt szeretnéd, hogy holnap egy ismerősöd barátságosabb legyen veled; stb.
      A lottó csak a szerencsén múlik. A szerencsére nem hatnak a gondolatok.
      A fejfájásod elmulasztása a te saját testeden, a te saját agyadon múlik. Arra viszont hatnak a te saját gondolataid.

      De gondolom a "dokumentumfilmben" csak a cabriós csavót meg egy-két hasonlót mutogattak. Discovery-n és társain ha ilyesmiről van szó, akkor általában valami különleges esetet mutatnak és soha nem adnak választ semmire, csak felteszik a kérdéseket, de úgy, hogy te magad vágd rá, hogy hülyeség.

      Persze az senki sem tudja bevonzással megakadályozni, hogy bechipezzék az embereket, vagy elkerüljük azt, amit évszázadok/ezredek óta terveznek.

      De én inkább irányítgatom a saját kis buta agyamat, mint hogy a fullnegatív gondolatfolyamot hallgassam, amit mindenhol ráerőltetnek mindenkire.

      Jeromosnak:
      Szó nincs megváltásról.
      Ez nem alternatíva a vallással/Istennel szemben. Nem zárják ki egymást. Sőt! Inkább megerősíti a hitet. (Nálam legalábbis.)

      Luciferi módszer? Elferdítve olyan irányba, hogy nincs szükség Istenre, nyilván az. És rosszra is lehet használni (pl. TV). De te magad úgy és arra használod, amire akarod. :)

      Természetesen igazatok van, mindennek ne dőljünk be. Itt is sok rossz út van. Csak óvatosan!

      Törlés
    2. ez biológiailag úgy néz ki, hogy az éntudat és a hit ugyanott van az agyban - a homloklebenyben. namost az agykontrollnál az "én" nyomja el a "hitet", míg az imánál épp fordítva van.

      Törlés
    3. A lottót már lehet manipulálni,legalább is úgy hallottam,hogy állítlag ha túl nagy a nyeremény,mint az 5ös lottónál is volt nem oylan rég,akkor a állam szépen,úgy csinálja a dolgokat,hogy ő nyerje meg a főnyereményt és ne jusson senki magánemberhez a pénz.Azt is szét osszák pár főklompos köszt,akik közel vannak a tűzhöz.Ha a rulettet ki lehet számolni,hogy melyik golyóhoz menjen,erre volt is precedens,angliában egy magyar fiatal pár kiszámolta számítógéppel.Miért ne lehetne a lottó húzást "szabályozni" a mai high tech technológiákkal?Amiket nem is ismerünk jó formán,mert az elit teljesen titokban tarja.Miért ne lehetne megcinkelnia golyókat,vagy valamilyen bevonzó eszközt belerejteni,ami automatikusan oda gurul-vonzódik a kihúzó egységhez?Mert,ugye,van hogy az 5ös lottót géppel húzzák és van mikor kézzel.de ugyanúgy a kézi húzásnál sem tartom lehetetlennek a csalást,főleg ha proramozva vannak a húzók,vayg előre le vannak pénzelve és valahogy megjelölik nekik a golyókat,hogy melyiket húzzák,vagy a golyóban van valami titkos high technológia,ami a húzó keze ügyébe gurul.Szóval én semmit sem tartok már lehetetlennek,ebben a nano és nem sokára piko teches high teches luciferi új korban,világrendben.

      Törlés
    4. Killuminati nagyon jó írás és gondolatmenet,teljesen egyetértek veled.Sanos rabszolgák voltunk,vagyunk és leszünk,tele álmokkal,ami a sátán hint elénk mint magvakat,vagy almákat,hogy újból bűnbe vigyen minket,emrt nagyon jól ismeri ő a vágyainkat,gyengéinket,ezért írja a Biblia is,ugye Jézus figyelmeztet:hogy tartsunk ki és álljunk ellen hitben erősen,mert mint veszett vérengző oroszlán jár-kel közöttünk,azérthogy elnyeljen minket és lelkünket a pokolba juttassa.Ezért kell szerénynek lenni és nem vágyni a drága luxus autókra,ruhákra,csillogó ékszerekre,órákra,méregdrága parfümükre,hogy birtokoljuk őket,mert ezeket mind a sátán készíttette nekünk,minket jól ismervén,hogy bűnbe vigyen és a gyehenna örök tüzére juttason,kárhoztasson.Ennyit azt hiszem nem érnek ezek a dolgok.Az Úr Isten mennyországa ennél sokkal-de sokkal többet ér,ezt ki sem lehet lehet szóval fejezni,ő új testet ad nekünk és örök életet és végetelen nagy szeretet.Én azt hiszem ennél több nem is kell.

      Törlés
  60. http://index.hu/tudomany/2012/03/22/rejtelyes_zombijarvany_tort_ki_kozep-afrikaban/

    Ez elég érdekes hír!

    VálaszTörlés
  61. Lehet ,hogy kicsiben tesztelik?!Emberről emberre nem terjed.Egyenlőre!Ehhez mit szóltok?
    Elég érdekes egybeesések ezek....

    VálaszTörlés
  62. A denveri repteres dolognak is megvolt már az előképe pár filmben. Például a 12 majomban, melynek főszereplői "véletlenül" Bruce Willis és Brad Pitt...
    Nos a "Titok (The Secret)" mizériában az a veszélyes, hogy egy olyan nagyon is valós és működő szellemi törvényt, mint a vonzás törvénye összemosnak a jelenlegi versenyalapú, felhalmozó, harácsoló társadalmi berendezkedéssel. Magyarán, az igaz, működő szellemi dolgokat belekeverik beteg ideákba. A vonzás törvénye valóban működik, ezt "ők" is tudják, csak azt felejtik el megemlíteni, hogy valós, természetes emberi érzelmek azok, amelyek hatására egyfajta rezgés alakul ki, ami az adott érzelmi zergésre indítja be a dolgok vonzását. Bár a Titok filmben benne van a lényeg, de az előtérben a sok pénz, még több pénz, a cabrio és egyebek vannak tolva, azaz az egész film a "gyarló" emberi vágyakra van kihegyezve. Mivel szankcióikkal és tudat alatt táplált információkkal így képesek irányítani a rezgésünket, így azt "vonzatnak" velünk, amit akarnak. Tehát a "Titok" jelenség és a spirituális törvények belekeverése csak féligazság. Jézus maga mondja a Bibliában, hogy istenek vagyunk, rendelkezünk az isteni teremtő erővel. Pontosan ez az a képesség, amit elnyomtak bennünk évezredekig, de mivel kezdtünk rájönni, hogy kik vagyunk, elénk toltak gyorsan egy csontot a létező és működő dolgokkal, csak kicsit megspékelve, eltorzítva. Mert érzik a valódi felébredés veszélyét. Hogy miért? Mert ők nem képesek arra, amire mi, emberek.

    VálaszTörlés
  63. Fizikálisan, puszta ésszel úgysem tehetünk ezen dolgok ellen semmit, mert ezen a síkon ők az erősebbek. ("Sátánnak" adatott a hatalom a Földön) Ezt ők is tudják, ezért engedik az ilyen propaganda terjedését. A valós veszélyt az jelenti számukra, ha mindezen, a videóban is bemutatott ismeretek birtokában spirituálisan is felébredünk, tudatossá válunk. Az ember ugyanis nem pusztán fizikai és intellektuális lény. Még a jó öreg David Icke bácsi is beszélt erről több ízben. A kulcs a jelenlét. A tökéletes, csapongó gondolatok nélküli, összeszedett, nyugodt jelenlét. A valóságot ugyanis mi irányítjuk, ránk lett bízva. Csak jó sokáig elfelejtettük és a háttérből ők irányíttatják velünk a valóságot a saját kedvük szerint. De teljesen kipusztítani nem akarnak, mert szükség van eme "teremtő", isteni képességünkre, ugyanis megszokták a "használatát". (Lásd Mátrix c. film) Tehát ezt a "Máyá"-t, azaz a valóságnak nevezett filmet ők vetíttetik velünk a saját játékuk szerint. Egészen addig, amíg össze nem jön az az igazán tudatos emberekből álló "kritikus tömeg", aki át tudja venni, vissza tudja venni az irányítást. Ők örülnek neki, ha ilyen filmeket nézünk és felháborodunk, mert azzal semmit sem tehetünk ellenük, ha pedig félünk az infók hatására, az még jobb nekik. Hiszen eddig is a félelmünkből táplálkoztak. Tehát jó tudni ezekről a dolgokról és respekt a film készítőinek. Ám a megoldás nem észbeli és nem fizikai. Mert ők intelligenciában és fizikai fölényben mindig egy lépéssel előttünk járnak. Ám nincs isteni természetük, és ütőkártyájuk mindig is az volt, hogy elfeledtették velünk isteni származásunkat, isteni természetünket és pusztán indulatok, félelmek és tapasztalati intelligencia által vezérelt "robotokká" degradáltak bennünket. De nincs mitől félni, ez a lényeg. Nem kell félni, csak tudatára ébredni, hogy kik vagyunk valójában a fizikai lényünkön túl. Nem felháborodással, indulatokkal, gyűlölettel vagy félelemmel szemlélni ezeket az információkat, hanem tudatossággal. Jelenléttel. A megoldás ugyanis bennünk van. Nem a testünkben, nem az intelligenciánkban. Hanem a valódi természetünkben. Azt meg csak hagyni kell, hogy manifesztálódjon. Ők abból csak profitálnak, ha minél masszívabb bennünk a félelem és az ellenségkép. Erről már írt pár könyvében David Icke is, szinte Eckhart Tolle-i gondolatokkal. Szegény Tollét - aki nagyszerű spirituális tanító - is támadni akarják már összeesküvés-elmélet berkekben, csak mert szerepelt párszor Oprah műsorában. Persze, hogy elmegy és válaszol a kérdésekre, miért ne tenné? Ebben a világban vegyesen vannak bárányok és farkasok. Az okos bárányok pedig nem félnek a farkasoktól, hanem még játszanak is velük, s épp eme szelídségük és eszességük (mint a kígyóé), az, amely által támadhatatlanok, sebezhetetlenek lesznek. Hiszen ők valójában nem bárányok, hanem oroszlánok és tudják ezt nagyon jól. :D

    VálaszTörlés
  64. Természetesen ezt a videósorozatot megosztottam a Facebook-profilomon is, ezzel a kísérőszöveggel:
    "Az, hogy valaki spirituális, még nem jelenti azt, hogy homokba dugja a fejét, vagy nincs jelen ebben a világban teljes figyelemmel, sőt! Azzal, hogy valaki meglátja a világban jelen levő kellemetlen dolgokat, még nem válik annak erősítőjévé. A figyelmet nem koncentrálja rá, csak tudomásul veszi és sokkal tudatosabban kezd el számára kedvező megoldások után nézni. Magyarán: attól, hogy nem nézel egy hegyre, a hegy még ott van. Lehet, hogy a kétréses elektron-kísérletnél a figyelem hozza létre a pozíciót, de vegyük figyelembe, hogy jelen valóságunk SOK FIGYELEM ÁLTAL pozicionálódott és pozicionálódik olyanná, amilyen. Ahhoz pedig, hogy ÉRDEMBEN változtatni tudjunk rajta és figyelmünket a megfelelő irányba tudjuk KONCENTRÁLNI, észre kell vennünk a hegyet. Ajánlom e videósorozat megtekintését a nyitott, józan elméknek egy Jézustól származó idézettel megspékelve: "...legyetek azért okosak mint a kígyók, és szelidek mint a galambok!" (Eféz. 5,15)"
    Valamint:
    "Javaslom a videósorozat megtekintését a szokásos hétvégi tévézés helyett. A TV úgymond "ablak a világra". Jelenleg azonban nem más, mint ablak arra a világra, amit láttatni szeretnének veled. Vagy akár ablak a homokba (amibe a fejed dugod). :)"

    VálaszTörlés
  65. A saw theme és a gates ismertető egybevágásán besírtam :D, zseniális.

    VálaszTörlés
  66. Talán a témába vág.
    A denveri reptérről készült részben bemutatott festményen található katona és a trailerben látható katonák közötti hasonlóság egészen megdöbbentő. A horogkereszt alakú tengeri erődítmény pedig szintén szembeötlő. És még sok apróságot lehet itt észrevenni, még akár egy komplett posztot is megérhet a film.
    http://www.youtube.com/watch?v=He_PWsJqsVY

    VálaszTörlés
  67. Ezt az írást a minap kaptam. Nem szoktam bejegyzéseket írni, de egyből ez a filmed jutott eszembe, és nem tudom megállni h ne tegyem be ide ezt a cikket
    Génmódosított rovarok: kockázatos kísérlet vagy életmentés?

    Angliai tudósok egy csoportja olyan genetikailag módosított szúnyogokat keltett életre, amiknek segítségével idővel felszámolhatóvá válnak az olyan moszkitók terjesztette betegségek, mint a dengue-láz és a malária.

    Az Oxford Egyetem közelében székhelyelő Oxitec biotechnológiai vállalat a rovarok terjesztette betegségek ellni harc módszereit kutatja és fejleszti. Jelenleg a dengue-lázra koncentrálnak, ami egy hihetetlen fájdalommal járó és gyakran halállal végződő betegség, de a jövőben a malária is a célkeresztjükbe kerül.

    Meghalnak, még mielőtt szaporodni kezdenek

    A tudósok olyan genetikailag módosított hímnemű szúnyogokat tenyésztettek ki, amiknek utódai még azelőtt elpusztulnak, hogy szaporodni kezdenének. Jelenleg már jó úton járnak a steril szúnyogok kitenyésztésében. Ugyanakkor az Oxitec igazgatója, Hadyn Parry elmagyarázta, még ha akarnák, sem lennének képesek kiirtani az összes példányt, ami a dengue-lázt terjeszti. “ Lehetetlen lenne az egész fajt kipusztítani, hiszen már 110 országban vannak jelen. De megpróbálhatjuk felvenni a harcot a nagyobb dengue-fertőzött területeken”. Az Oxitec oxfordi főhadiszállása mindenkit biztosít arról, hogy a dolog nem veszélyes és nincs semmi esély arra, hogy a génmanipulált szúnyogok más fajokkal szaporodjanak.

    De a projektnek vannak kritikusai. Az Oxitec új szúnyogjait úgy módosították, hogy szükségük legyen a tetraciklin antibiotikumra annak érdekében, hogy kifejlődjenek a lárvaállapotból. Dr. Helen Wallace a génmódosításokat figyelő GeenWatch szervezettől aggódik, hogy ha a szúnyog olyan állatból táplálkozik, amiben megtalálható a tetraciklin, akkor képes lesz túlélni.

    Ezt az elméletet az Oxitec szakértői elutasítják. Legfrissebb, a Kajmán-szigeteken végzett tesztjeik során egyetlen moszkitó sem maradt meg. De még ha néhány egyed életben is maradna, akkor is csak nagyon legyengült állapotban, valamint nem élnének olyan sokáig mint vad fajtársaik, és nagyon érzékenyek lennének a rovarirtó szerekre.

    Szövevényes ügy van a háttérben

    Dr. Wallace úgy gondolja, a tudósok pénzügyi okokból kapkodták el a kísérletet. “Semmi bajunk a technológiával önmagában, de kapkodva haladnak és annak érdekében, hogy a kezdeti befektetés minél előbb megtérüljön, nem mérik fel rendesen a kockázatokat” - mondta el a doktornő. Ha nem figyelnek oda, akkor előállhat az a helyzet, hogy a dengue probléma még rosszabb lesz.

    Hozzátette, a csapat finanszírozásának nagy részét a mezőgazdasági óriás, a Syngenta nyújtja, ami több génkísérletben is érdekelt. Wallace úgy véli, a szúnyog-projekt csak PR kampány, aminek segítségével próbálják meg kikövezni az utat olyan nagy hasznot hozó mezőgazdasági projektek előtt, mint amilyen a méhek génmódosítása.

    Hadyn Parry szerint Dr. Wallace motivációi az Oxitec elleni támadásaiban igen gyanúsak. “A GeneWatch egy egyszemélyes szervezet, aminek egyedül Dr. Wallace a tagja. Folyamatosan támad minket, de ő se nem biológus se nem környezeti tudós” - mondta el az igazgató. Elismeri ugyanakkor, hogy a génmódosítás-ellenes tudósmozgalom komoly ellenfelük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. folyt:

      De hozzátette, amit ők csinálnak az nem olyan, mint a haszonnövények génállományával történő manipulálás. Az Oxitec tudósai minden lehetséges problémára gondoltak, ami a szúnyogok szabadon engedésekor előfordulhat és elismerik, hogy a legnagyobb kihívást a kommunikáció jelenti. “A legfőbb kihívás a közvélemény, és ez bizony nagyon nagy, hiszen mi kicsi cég vagyunk, míg az ellenfeleink hatalmasak”.

      Változik az éghajlat, terjednek a szúnyogok

      De ahogy a dengue-láz egyre jobban terjed világszerte, a megoldásra mind nagyobb szükség van. A WHO számításai szerint évente 50 millióan fertőződnek meg, és nagyjából 20.000 ember hal meg a fertőzött országokban. Mint arra Perry rámutatott: a gazdag országokban - például az USA vagy Nagy-Britannia, ahol az olyan rovarok terjesztette betegségek, mint a malária vagy a dengue-láz nem jelentenek mindennapi problémát - található a legtöbb génmanipuláció ellenes aktivista.

      A dengue-lázat az emberek közelében a vízbe tojásaikat lerakó szúnyogok terjesztik. A fertőzések elleni védekezés jelenleg kimerül a rovarirtókszerek és a szúnyoghálók éjszakai használatára történő figyelemfelhívásban. De a szúnyogoknál kialakulhat az immunitás a rovarirtókra, és a szúnyoghálók terjedése miatt egyre korábban kezdenek el táplálkozni. Remélik, hogy a tradicionális védekezés kombinálása az Oxitec szúnyogjaival segíthet a fertőzések terjedésének csökkentésében.

      Forrás: www.ma.hu

      Törlés
  68. Én szeretem filmjeidet és a blogodat pp de tényleg túl sok ember van a földön.. persze már nemlehet vissza csinálni olyanra a világot amilyen a középkorban volt de ha kevesebben lennénk sokkal szebb,jobb lenne a világ. néz körül mindenfele házak,utak,autók,szemét ez nem jó így!lehet tényleg jót tenne egy zombieland féle kerge marha kór járvány... kicsit megritkítaná az emberiséget és amég ez lezajlik (kb. 5 év) a házak utak autók is elrohadnak a zombikkal.De lehet humánusabban is pl.: akik 2 embert megöltek ne ússzák meg egy börtön látogatással hanem adják a fejét a kezébe.. vagy szabályozzák be hogy max 2 gyerekig jár segély és ezzel a roma probléma is megoldódik.. Az ember csak egy állat a földön nem kéne kisajátítania! olvass utánna hány fajt kiirtott már az ember elég megdöbbentő..

    VálaszTörlés
  69. mi a faszom van hogy a bill és ted film 11-ik részét nem lehet letölteni és megnézni sehol sem??? amit ti felraktatok linket letölti az ember és nem lehet kicsomagolni??? mi a faszt szórakoztok?

    VálaszTörlés
  70. jo lenne már valami frisset felrakni és nem ismételgetni!!! már unalmas a sok ismételgetés!!!

    VálaszTörlés
  71. Srácok, én is nagyon szeretném megnézni a 11-es részt, tudnátok adni másik linket?

    VálaszTörlés
  72. Tisztelt Piros Pirula Projekt! Megismertem valakit aki nagyon szeretné hogy tisztán lássak,hát elkezdtem kutatni... rábukkantam erre az oldalra és ez segített a "felébredésben"... teljes tiszteletem előttetek!!! Így tovább, remek cikkek, remek filmek! Lenne egy kérdésem... Bill és Ted zseniálisan álcázott kalandja elérhető lenne valahol angolul?

    VálaszTörlés
  73. Bill és Ted zseniálisan álcázott kalandja - TELJES:
    http://vimeo.com/39536079

    VálaszTörlés
  74. Nem tudom,hogy észrevette-e már valaki,de itt van egy újabb,kicsit erőteljesebben a lényegre törő film: http://www.youtube.com/watch?v=rQ5p7l1hNuQ

    VálaszTörlés
  75. Pont mint ahogyan a 11. részben van leírva. Az Igazság egy elég valótlan villágban.

    VálaszTörlés
  76. Na, támad a cenzúra! A 11. részt valami szerzőijog-problémára hivatkozva letiltották a YouTube-ról.

    VálaszTörlés
  77. "Főbb amerikai politikusok, uralkodóházak, fontos hollywoodi színészek, ezek mind rokonai egymásnak."

    A Föld minden élőlénye rokona egymásnak....

    VálaszTörlés
  78. Üdv.
    A 11. rész sajnos le lett tiltva..
    Nem lehetne esetleg újra feltenni valahova,vagy frissíteni?
    Esetleg ha valaki tud hozzá elérhetőséget megoszthatná!
    Köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://videa.hu/videok/film-animacio/bill-es-ted...-11.-resz-pirospirula-ted-nDUKrgzVZvhTZfut

      Törlés
  79. A Bil Gates videó egy manipuláció! Nem jobb, mint amit a kereskedelmi médiákban művelnek. Jó ez az oldal, de így nem maradt hiteles! Nézzétek meg a hosszabb változatot és rájöttök! A második videó. http://www.hir24.hu/bulvar/2013/12/28/bill-gates-ordogi-terve-miatt-halt-meg-paul-walker/#a3

    VálaszTörlés
  80. Nagyon jó az összes videó, de azért van néhány dolog, amivel nem értek egyet, mint például, hogy a Katolikus Egyházat miért állítja be a "Védernyő Vállalat" tagjaként a Bill és Ted 11.rész végén, amikor is XVI. Benedek pápán a "Védernyő Vállalat" jele van feltüntetve. Egy jelképnek lehet más értelmezése is.

    VálaszTörlés
  81. Hú emberek, el kéne ide egy elmeorvos is.

    VálaszTörlés
  82. A Piros Pirula olvasása nélkül ez egy nulla hír lenne, na de így:
    http://index.hu/tudomany/2014/04/29/a_vilag_leghalalosabb_allatai/

    VálaszTörlés
  83. http://sg.hu/cikkek/106487/fogamzasgatlo-chip-szuletett-bill-gates-tamogatasaval
    Mai hír
    Bill Gates már chip-et is kitalált a fogamzásgátlásra
    a rohadésk, ezen dolgozik állandóan..

    VálaszTörlés