2012. december 3., hétfő

A visszaszámlálás elkezdődött


Tudom, hogy milyen sokan szeretitek a Tankcsapdát...
(úgyhogy a következő videót inkább nem is fogom részleteiben kiemelezni)

Hannibal Lecter
Figyelem! Senki nem vitatja, hogy ütős számokat csinálnak, és hogy nagyon tehetségesek!
A luciferánusok gyakorta tehetséges emberek. Ügyvédek, bírók, zeneszerzők, filmproducerek... Nem valami barbárokat kell elképzelni! Sokan nagyon kifinomult emberek (ha nehezedre esik elképzelni a dolgot, tessék mondjuk Hannibal Lecterre gondolni, aki Bach-ot hallgat, miközben kikanalazza valakinek az agyvelejét...)

Sokukat egészen gyermekkoruktól fogva képzik arra a szakmára, amiben utána elhelyezik őket.
Aztán mindegyik végzi a rá kirótt kisebb-nagyobb „feladatot”, ami a piramis felépüléséhez szükséges.

Itt most azt láthatjátok, amint most már itthon is "előbújnak a szekrényből", és ünnepélyesen felfedik magukat.
A terv ugyanis most már annyira előrehaladott állapotban van (valahol 99.5%-os előrehaladottságú lehet), hogy most már egyszerűen nem érzik szükségét a „bujkálásnak”.
El is kezdtek visszaszámolni... annyira közel érzik már az új világrendjüket...


Ugye ti is így szoktatok otthon visszaszámolni, hogy HAT-HAT-HAT...


Csak, hogy arcokat is kapjatok néhány luciferánus személyesen is beköszön a videóban.
Például ez az úriember:


Vagy ez a másik, amelyiknek bedrogozva szokása vezetni, és amióta ez kiderült, még jobban népszerűsíti a média, mint annak előtte.


 Most gondold el! Ez a fickó megy iskoláról iskolára előadásokat tartani, hogy „Gyerekek ne drogozzatok!”
Mi ennek a célja? Az, hogy ne drogozzanak?
Vagy épp az ellenkezője?

Szerencsétlen gyerek még azt se tudja, mi az a drog, erre odahozzák neki ezt a pofát, akiről annyit lát, hogy a média sztárként kezeli, és aki azt mondja neki: „Kisfiam ne drogozz! Mert az nem jó dolog!”

A kisgyerek meg ott áll, és az egészből annyit lát:
Ne drogozzak? Miért mi lesz ha drogozok? Vajon mi a legrosszabb, ami történhet velem?
Esetleg sztár leszek a médiában? És mindenki velem fog foglalkozni?
Hú, ez a drog aztán tényleg nagyon rossz dolog...
Hogy is lehet hozzájutni?

Bevett technika kérem!
Építs fel egy sztárt (a "sztár" szó onnan jön, hogy régen a hajósok a csillagokat követték, azzal tájékozódtak, ma az emberek ezeket a "csillagokat" követik)
Aztán a sztárodról derüljön ki, hogy drogos. Aztán álljon ki a nagy nyilvánosság elé, és mondja: "Ne csináld ezt fiam, nem tesz jót neked! (esetleg kacsintson hosszá egyet).


Ja, és persze Bodrogi művész úr sem maradhatott ki a videóból.
Apropó. Imád vadászni. Múltkor hallottam vele interjút, elmesélte milyen csodálatos pillanat az, amikor meghúzhatja a ravaszt, és elveheti az őzike életét. Imádja ezt az érzést! (ő mondta, nem én)


Még egyszer mondom, nem állítom, hogy nem tehetséges színész! Sőt! Nagyon is az. Minden tisztelet a tehetségéért. (Minő kár, hogy őt is elcsábította a sötét oldal...)

Nekem Bodrogiról egyébként mindig rögtön Süsü jut az eszembe. Gyerekkorom kedvenc mesefilmje volt!

Nos... Ma azért már egy kicsit más szemmel nézem.
Félreértés ne essék, most is egy nagyszerű mesének tartom. És tényleg inkább ezt adjátok a gyereknek oda DVD-n, mint hogy pokémon-t vagy valami szörnyűséget nézzen a TV-ben!
DE...
akkor sem tudok szó nélkül elmenni a tény mellett, hogy ez a mese már akkor (évtizedekkel ezelőtt) arról szólt, hogy van ugye ez a sárkány, aki ijesztő meg tüzet okád meg minden...
de közben azért milyen jólelkű és barátságos...
egy CSUPASZÍV lény!

Gyerekek, hát a sárkány az igazából a jóbarátotok is lehet!

Értitek?
Nem értitek?
Nem baj, hamarosan jön az Icke videó, aztán lehet, ti is megértitek...

De most komolyan!
Évezredeken keresztül a folklórban a sárkányt mindig le kellett győzni, mindig veszedelmes ellensége volt az embernek.
Miért kell újabban, hogy a gyereked inkább megbarátkozzon a sárkánnyal?
A sárkánykígyóval...

És a Süsü-t még legalább anno megpróbálták „aranyosra” megcsinálni, a bamba kis pofájával, meg a két lapátfogával...
De ma már a legsötétebb legdémonikusabb sárkányt adják el a gyerekednek, mint legjobb barát!


Gyerekek, a sárkány ijesztően tud ám kinézni, de igazából nem kell ám tőle tartani... ő a jóbarátotok!
Tessék közel engedni... megszelídíteni... együttműködni vele...
Hmmm... Nincs ebben valami mélyebb üzenet?

Na jó, felejtsük el az egészet!
Csak hangosan gondolkodtam egy kicsit...

* * *

295 megjegyzés:

  1. Tetszik...bár kicsit túlkonspiratív nekem :)
    Ha a klip egy történetet dolgozna fel, akkor nem lenne kirívó a sok médiasztár benne. Engem inkább az gondolkodtat el, hogy miről, kinek szól ? Mi a mondanivalója ? Hogy lehetne elmesélni a klippet... és visszaszámlálás (!?)....érdekes !
    Vagy csak a gójok nem érthetik ? :)
    Amúgy a piramisos kézfogásról eszembejutott egy site. http://tukorgravirozas.hu
    Mondja meg nekem valaki, hogy kapcsolódik bármihez is a logo melleti piramis !!!????????



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát akkor ennek a kávéháznak a logóját nézd meg. Azt hiszem, magáért beszél:
      http://www.cafelobby.eu/

      Törlés
    2. Igen és ha kicsit odafigyeltek több száz építőipari és logisztikai - szolgáltató magyar! cégnek a logójában megtalálható a 3szög. Pl: MOL 1x, Bau 2011, Prizma kft. földmérés, és a Prizma tv ugye:)
      rengeteg van és lehet, mert ugye bizonyíték nincs, de lehet, hogy minden egyes cégnél a vezető tanácsban van egy illuminátus... és így bármit teszünk bárhova fordulunk, mindenhol csak Őket látjuk halljuk és tőlük kérünk még segítséget is, hisz a Katasztrófavédelem jele is hasonló! Ha egy kicsit belegondolunk őrület, és az emberek nem is tudják hogy mind csak apró építőkockák vagy porszemek inkább ebbe a hatalmas piramisba. Pedig teljesen logikusnak tűnik.

      Törlés
    3. A lényegi vonalat tovább szőve.. Ha mindannyian öntudatra ébredünk, tehát kirántanak ebből a dologból (Mátrix) akkor követelni fogjuk az igazságunkat, az életünket, a részünket az erőből, amit lehet fel se fogunk, és ha tudatára ébredünk is ébredünk beleőrülünk.
      Ezért szükséges talán egyeseknek, hogy tovább aludjunk, és ne kérjünk új reményt? Nem tudom. Vagy talán gyíkság az egész :)

      Törlés
    4. Ha már a médiasztárok, videóklippek világa, a fiatalság mételyezése, szublimális programozás és a "sötét oldal", - akkor ajánlom figyelmetekbe ezt a "dokumentumfilmet" mely ezeket feszegeti.

      (Érdemes lenne ezt is feliratozni!)

      _____________________________________________
      Illuminati - The Music Industry Exposed [Full Length]
      http://www.youtube.com/watch?v=-J-0MQQzmKY


      -> Rihanna: Umbrella - Áhh semmi sátánizmus...! Így dolgoznak a szublimális programozással: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-J-0MQQzmKY#t=2314s

      -> Michael Jacksont simán rituálisan feláldozták, amit ő is megsejtett s volt idő amikor még vizet sem mert inni mert tudta hogy egy bizonyos időpontban meg akarják mérgezni (amire sor is került később 2009-ben): http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-J-0MQQzmKY#t=3820s

      ...

      Törlés
    5. Tankcsapdát a Bakonyban láttunk utoljára 1972-ben - nem így nézett ki. A 3szög stilizált piramisként egy ősi jelkép. Az illumináti csak használja - ettől még nem az övé, nem ő a piramis. Hinni persze bármit lehet. A klip "sztárjai" csak azoknak sztárok akik annak látják őket. Egyébként szektába tömörült alacsony rezgésű kivagyi beteg emberek. Akik azért veszélyesek - most még - mert nem mellesleg "istennek" is képzelik magukat. Rájátszanak - jól-rosszul - az amúgy is megtörténő dolgokra. Melyekről a régi iratokból tudnak - vatikán, templomosok, johanniták stb. Olyan mentalitással amilyen az övék igen nehéz az energiaváltozást, végső soron a szívbéli szellem-tudati minőségi ugrást - fizikailag az elektromágneses térrezonancia-emelkedést /ETR-t/ - abszolválni. Ahhoz ország-foglalás és bennszülött-tiprás nélküli 6alom és vagyon-nélküliség, senkiség, megbocsátó szeretet, alapból jóakaratúság, magas belső rezgés stb. kell. "Kiválasztottak" ők - valakik által - csak nem arra amire gondolják. De erről, mivel szabad akarattal rendelkeznek csakis ők tehetnek - egyenként és egyénileg.

      Törlés
    6. Az elveszett, eldugott, megsemísített tudással, történelmmel tisztában lenni, törekedni a megismerésre és használni nem rossz.
      De hát igen... OTT a pont -> „ Egyébként szektába tömörült alacsony rezgésű kivagyi beteg emberek. Akik azért veszélyesek - most még - mert nem mellesleg "istennek" is képzelik magukat. Rájátszanak ”
      Ugyanakkor úgy érzem az igazságtól nagyon messze vagytok (vagyok, vagyunk) még, a felszínt kapargatjátok,ráadásul a legnagyobb átverő gépezet (zsidó-kersztény egyház) kifordított ideológiája szerint ítélkeztek.
      Tanksapkánál a kezdetektől utolérhető az elkötelezettség, szerintem csak önös szándékból a siker miatt.
      Kísérlet száma, élni vagy égni, a négy(elem), ...örök börtön büntetésből vagyok ezen a földön... van ördög van isten, minden amiben hittem.... Ami fenn, az van len (Tabula Smaragdina)
      mind-mind luciferiánus megközelítéssel prezentálja a Lopott könyveket' (Szepes Mária).
      … ja persze meg "a fény vagyok ami felnyitja a szemedet" ezeket nem magától találta ki Lacika… vajon mi a köze Lukács György szül. Löwinger György Bernát zsidó származású magyar filozófus-esztéta- marxista gondolkodó-kommunista politikushoz? Ugye semmi köze, a tanácsköztársaság népbiztosához? (forrás: Wikipédia)

      Törlés
    7. Debrecen legmenőbb helye a Romkocsma. A város szabályai ennek játszanak, a többi kocsma rendőnyt húz.
      Tulajdonosok:
      fejes tamás(tankcspda)
      dombi tibor (focista-a klipben futkározik)
      kósa lajos (a debreceni templom mellé üveg pramist építő polgármester)

      Törlés
  2. Hát ez a klip eléggé szívenütött. Azért azok a kézfogások eléggé befigyelnek, ráadásul közben mindig azt vartyogja a Lukács L., hogy "energiááááát".

    Üdv,
    Kornspitz

    VálaszTörlés
  3. Nocsak, nocsak. Hova ez a rohanás Pirula? de hát még ki se veséztük azt az elefántot :). Pirula Pirula...

    VálaszTörlés
  4. Ezt most nem jól látod kedves Pirula!Illetve annyit mondhatok,hogy ismerem Lukács Lacit gyerekkora óta,és hidd el,hogy semmi köze a sátánizmushoz,és az új világrendhez.A klip lényege,hogy kifigurázza ezt a sok majmot,pont,hogy ő gúnyolja ki a sötét oldalt,és ő próbál üzenni:)Pont a Tankcsapda az aki még nem a rossz oldalon áll,elég ha a Mgyarország mi a fasz van veled című számára gondolsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, azért nem kevés zenész van, aki egyik nap erre, aztán arra fordítja a sejhaját.

      Törlés
    2. Plusz először hitelt, bizalmat (és széles hallgatóságot) kell nyernie ahhoz, hogy utána könnyebben lecsússzon egy homlokegyenest ellentétes üzenete is a rajongók torkán.
      Sajnos az, hogy "gúnyol, ironikusan érti" és ehhez hasonlók, csak mentsvár. Ke$ha nevű pop tinibálvány is ugyan erre hivatkozik, mikor számon kérik rajta legújabb videóját.
      http://www.youtube.com/watch?v=NOubzHCUt48
      Ő bíz csak kifigurázza a témát.

      Törlés
    3. Azért ne hasonlíts már össze egy megtervezett sztárocskát egy olyan együttessel aki szó szerint a semmiből építkezett.Tudod ők játszottak még anno garázs méretű klubban is,míg az általad említett nem is tudom kicsoda egyszer csak megjelent és sztár lett.Ráadásul ha ismernéd őket,tudnád,hogy összemosni ilyenekkel mekkora baromság.

      Törlés
    4. Nem mosom teljesen össze a kettőt, csak kiemelem a hasonlóságokat. Én is dúdoltam Tankcsapda dalokat gyerekkoromban, nem ellenük fújok, de attól még ne lepődjünk meg azon, ha esetleg egy értékes, önerőből sikeres bármire ráteszik egyesek a mocskos kis kezüket, és saját céljukra próbálják meg felhasználni úgy, hogy közben semmi értéket nem tesznek/tettek hozzá. Csak élősködnek, akár a Tankcsapdán is, igen.

      Törlés
    5. Nyilvánvaló, hogy a Tankcsapdát csak utólag "szervezték be" és nem művileg kreált csapatról van szó. Az hogy Lukács László nem figyelemkeltésnek szánja a dolgot valami ellen, hanem éppen ellenkezőleg elég csak azt felhozni, hogy a klip végén hogyan emeli égnek a kezét. (Ettől ő még személyesen lehet nem sátánista. Gondolom rendelésre készítette a dalszöveget és a klipet jó kis anyagi háttértámogatás hatására.)

      Törlés
    6. Csak nem gondolja komolyan valaki hogy valaki - akár egy együttes - csak úgy lesz VALAKI a vaskor legeslegvégén ? Kiknek is a kezében van a szórakoztatóipar A-Z-ig ? Ha valaki "nem lép egyszerre" nemhogy rétest nem kap estére hanem úgy rúgják pi..án, le a pódiumról hogy annak a rendje. És akkor még "finomak" voltak.

      Törlés
    7. De azért vegyük már figyelembe, hogy ettől az egy daltól nem lesznek "beszervezettek" (hova????)...

      Törlés
    8. Már a kérdésfeltevés is rossz (beszervezni; hova?). Nyilvánvaló, hogy egy név nélküli képviselet illetékese megkereste Lukács Lászlót és elmondta neki, hogy ezért a pénzért egy ilyen mondatokkal megspékelt Tankcsapda dalszöveget szeretne az általa rendezett videoklip-forgatókönyvvel megvalósítva. Ha meg is kérdeznéd Lukács Lászlót az igazságról, úgy sem vallaná be, hogy más megbízásából - pénzért - hajlandó bizonyos kulcsmondatokat meg témákat "beemelni" a saját dalszövegeibe. Pedig ez a helyzet, mert másképp nemigen történhetett. Én amúgy Lukács Lászlóból nem nézek ki semmi mélyebb intellektuális irányultságot, nemhogy még teológiai érdeklődést ezen, vagy azon az oldalon... Szimplán a léért dolgozik, és halovány lila fogalma sincs arról, hogy mit is ad elő, max annyit képes felfogni az egészből, hogy rendeltek tőle valami december 21-re hajazó elvont dalocskát egy kis démonikus fűszerezéssel megspékelve.

      Törlés
    9. A "Tankcsapdát" is fel kellett >ÉPÍTENI< mint Nagy Ferót, Pataki Attilát, Ákost, a Kárpátiát, a Kormoránt meg a többieket - vice-versa - hogy csak az úgymond "nemzetieket" említsük. Kellett ilyen is mert Omegáéknál meg a hasonlóknál már nagyon kilógott az a "kiválasztottas" lóláb. Nem mondom hogy nem volt a tevékenységükben benne az "ébresztés" is. Mint ahogy Bogárnál, Drábiknál, Avataránál, Papp Lajosnál, Szaniszlónál is hallani "hasznosat". DE a "színpadi" siker nem véletlen meg a lóvé sem csurog csak úgy ukmukkfukk oda ahova csurog. A vak is látja hogy nem senki hajléktalanokról van szó - hanem a rendszerbe/matériába elég vastagon "beágyazottakról".

      Törlés
    10. Szóval, ha valaki esetleg megengedheti magának hogy ruhát, élelmet vegyen és rezsit fizessen, az már a gonosznak dolgozik? Ejj, ez elég nagy irigységre vall.
      Drábik: http://www.youtube.com/watch?v=vNLGdRY82xk
      nem megy neki olyan jómóduan az első pár mondatból ítélve.
      Szaniszlónak és Bogárnak megvan a maga munkája. Szaniszló úgytudom a médiában dolgozik, Bogár meg közgazdász. Valószínűleg fizetést is kapnak a különféle szereplésekért és munkájukért.
      Avatara meg, már elnézést de néha úgy néz ki mint egy cigányasszony, szóval rá se lehetne azt mondani, hogy olyan tehetős.

      Törlés
    11. így a kommenteket olvasva, gondolom pp forog a még meg sem ásott sírjában...hihetetlen, hogy a többség nem látja a fától az erdőt

      Törlés
  5. http://www.youtube.com/watch?v=23inP7SkZcs

    Slipknot - 555 to the 666

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utána nézhetnél a bandának és a számnak mielőtt így ide dobod az orrunk elé ugyanis a slipknot azért vette fel a sátánista szövegeket,logókat mivel a slipknot album után megvádolták sátánizmussal erre ők válaszul azt mondták hogy nem hajlandóak vitázni akkor inkább lesznek azok... a szám jelentése pedig hogy mindig is kívül állók lesznek (ha te 555=ember vagy én leszek 666=sátán) és az eredeti cím: The heretic anthem :D

      Törlés
  6. Nem rossz. Nekem a Tanksapka mindig is túl felkapatott volt. Dehát kinek a pap kinek a paplan..

    Amúgy nem olyan mintha az utóbbi időben szándékosan, több területen (pl. zene, reklámok) is rájátszanának a világvége várásra, felelmelkedésre, háttérhatalomra? Talán pont azért, hogy a magunkfajták belelássanak valamit és emiatt népszerűsítsük a gagyi holmiaikat?

    A másik érdekesség amit a napokaban tapasztaltam, hogy már proli-szinten is megy a felkészülés a "Valami lesz"-re. Haver a helyi supermarketben melózik és arról számol be, hogy nem győzik feltölteni a pocokat, úgy kapkodja a pórnép konzerveket :)
    Meg hallom, hogy azzal poénkodnak, hogy 3 napig sötét lesz.. pedig azt hittem ez csak ilyen Világhelyzete meg PíKlub olvasóknak a mániája.

    Baszki, hány "ébredő" fog itt kiábrándulni a témából dec. 22.-én, hogy nem történt semmi...

    Mindenesetre én is spájzoltam pár konzervet, meg takarmányt. Az sose rossz befektetés. Már csak az emelkedő árak miatt is. 2015-ig meg csak meg eszem valahogy azt a tonhalat :D

    Benderetek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Meg hallom, hogy azzal poénkodnak, hogy 3 napig sötét lesz.. pedig azt hittem ez csak ilyen Világhelyzete meg PíKlub olvasóknak a mániája.

      Baszki, hány "ébredő" fog itt kiábrándulni a témából dec. 22.-én, hogy nem történt semmi..."

      Ne aggódj értük. Majd december 22.-én azt fogják mondani, hogy a "leleplezésük" miatt marad el a világvége. Aztán keresnek egy másik időpontot ameddig retteghetnek tovább.:D
      Ez a három napig sötétség lesz téma nagyon b.szarás. Nekem úgy tűnik, hogy gagyi b filmekből tették össze ezt az elméletet is. Sokat merítettek ebből a filmből pl.

      http://www.youtube.com/watch?v=uFbBIUcklt8

      Hihetetlen mit be nem vesznek az emberek. Végül is akik politikusokban is hisznek azok sem különbek.:D
      Azt olvastam valamelyik "ébredő" oldalon, hogy csak a szentelt gyertya fog a sötétségben világítani. Megkérdeztem, hogy akkor mivel fogjátok meggyújtani a gyertyát? Aztán már nem írhattam többet.:D

      Törlés
  7. -Ez a sárkányos rész az, ami kicsit túl van lihegve. Ha mondjuk a farkas lenne jónak beállítva, akkor azon is lehetne fogást találni.
    -A tankcsapda számát nem hallgattam meg, de nem hinném, hogy ettől az egy utalástól sátánisták lesznek. Szerintem ez csak a dolog, ah egyáltalán valami, akkor maximum lecsapódása náluk: ők is túl sok helyen találkoztak a sátánizmussal, meg, hogy az menő! Amúgy én ezt, magát a sátánizmus terjedését sem látom valami kitervelt és "komoly" dolognak. Egyszerűen csak az emberek elvesztik az erkölcsi érzéküket, elmosódnak a jó és a rossz határai egyre inkább, a korszellem miatt. És, hát akkor miért ne lehetne ebben a beteg Világban a Sátán is jó?
    -A drogos dolog ugyanez a téma! Nem azért népszerűsítik a drogozást, mert azt akarják, hogy drogozzunk, hanem, mert annyira züllött a Világ, hogy fel sem merül bennük, hogy, amikor a menő négerek drogoznak egy filmben, akkor azzal népszerűsítik például. Másik dolog: ez a sok szemét a "celebek" hada, ők már celebek voltak drogozás előtt is, dehát persze, hogy rákapnak páran. És a média meg nem veszi le őket emiatt, a világért sem! Ezt mi sem mutatja jobban, hogy a média és főleg az állam nyomatja a drogellenes kampányt is. Azt meg észre sem veszik, hogy közben népszerűsítik is akaratuk ellenére, pontosabban, mert tesznek rá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen valószínű, hogy mindazok a nagynevű pszichiáterek és orvosok nem tudnak a tudatalatti működéséről, a dogellenes kampányokat pedig középiskolás gyerekekkel iratják meg.

      Illetve amíg sárkány van propagandálva, addig ne kiáltsunk farkast.


      Külföldön a zenészek, rendezők, írók általában úgy dolgoznak, hogy bizonyos (kézben levő) cégektől veszik meg a sablont, amit ők aztán kipofoznak és kiadják. Zenészeknél mondjuk egyszerűbb, ott csak a banda/énekes szájába kell adni a szöveget.
      Természetesen nem jóindulatú mesemondók üzemeltetik az ehhez hasonló bróker vállalatokat.

      Törlés
    2. Szerintem tudnak a tudatalatti működéséről. A hiba ott van, hogy nem nagynevű orvosok a gagyitévék műsorszerkesztői. De ettől még lehetséges, hogy ők is tudatában vannak annak, hogy milyen károkat okoznak, de tesznek rá a porfit miatt, ki tudja, mennyi eszük van.
      Ez a sablon dolog sok esetben így van, de a brókervállalat azt a sablont adja alájuk, amire van igény,a miből jön a profit, nem azt, amivel leginkább a sátánizmust propagálja. Persze van visszahatás, a média nagy formáló, de ez nem tudatos: ők is ugyanannak a beteg világnak a gyermekei, mint a nézőik, és ők is azt hiszik, hogy a "Sátán kúl", vagy profitéhesek és szarnak az egészre: egykutya! Nem kell itt már senkinek senkit befolyásolnia...

      Törlés
    3. Szabadkőműveséknél alapvetés a Teremtést/Teremtőt utánzó - úgymond fénypusztító/fénytápláló - egyensúlyozás. Ezért is reklámozzák és ítélik el egyidejűleg többek között például a drogot, kreálnak háborút és békét. Az áthurkolt kötélszerű sál-divat is tőlük származik. Ugyanis náluk "beavatási kellék" a kötél a nyakban. Az "ankh" az más.

      Törlés
    4. Bizony, ezt több kutató is megerősíti, hogy dualisták. Egyensúlyt tartanak jó és rossz cselekedetek közt. A szabadkőművesek előszeretettel jótékonykodnak is. Ezt nem a védelmükben mondom.

      Törlés
    5. Szükséges rossz? Katalizátor? Az biztos, hogy attól függetlenül, hogy ők jelen vannak vagy nincsenek, az emberi tudatosság csökken. Talán képesek kordában tartani a káoszt azzal, hogy azt tudatosan felhasználják.
      Bár szerintem ezt ők tudattalanul teszik.

      Elég szélsőséges gondolatsort tartalmaz ez a link, de érdemes megismerni, mint eltérő vélemény:
      http://www.tarrdaniel.com/documents/Ezoteria/vilagrend.html

      Törlés
  8. Hát nagyon nagy kár, hogy nem akarod részletesen kielemezni ezt a klip-et. Pedig sokat tanulhatnánk belőle. De azért remélem, netalán meggondolod magad.

    VálaszTörlés
  9. A szakasz című filmet nem rég adta a Moses1 és felfigyeltem egy érdekes dologra.Charlie Sheent kérdezték a bajtársai,hogy hány napja van még hátra?322 napot mondott,ami a Skull and Bones szám kódja és ha jól emlékszem Rick Clay és sokan mások is levezették videókon a youtuben.Újabb Illuminati utalás,ugye Charlie Sheen a filmben zöldfülű volt,így kezdte el a vietnámi poklot,,mészárlást és hogy 322 napja volt még hátra ez egy tudat alatti utalás volt, a jövőbeni luciferista vagy skull and bones tagoknak....A másik furcsaság,ha a 322-t kivonjuk a 365ből pontosan 33-at kapunk,ami a skótrítusú 33adik szintű szabadkőművességre utal,aminek tagjai az összes államelnök,Bush....stb.Ez sem volt véletlen,hogy pont 1 év volt hátra Charlie Sheennek a filmben,amikor elkezdte a szolgálatot és pont amikor kérdezték 322dik napja volt hátra.Ennyi véletlen egyszerűen nem létezik...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A másik furcsaság,ha a 322-t kivonjuk a 365ből pontosan 33-at kapunk,ami a skótrítusú 33adik szintű szabadkőművességre utal"

      Nagyon nagy a baj ott bent :/

      Törlés
    2. Igen ez valóban izgalmas. Különös figyelmet szentelnek a "számmisztikának" kőművész körökben.

      Mit gondolunk hányan írták alá 1776. 7 hó 4-én a Függetlenségi nyilatkozatot?

      33-an, s ebből 13 szabadkőműves ha jól emlékszem.

      Azt már mondani sem kell hogy egyenes út vezet a "Mindent látó szemhez", amely ezzel a számpárossal is idézhető. 33, 3x3=9="I"=EYE..., 322=7 -> "G" és körző vonalzó...

      http://fedupwithbs.com/pike.jpg

      United Nation - ENSZ: http://www.whale.to/b/33_h.h9.jpg

      De a 33 fokról az ŰRKUTATÁSBAN is érdemes megemlékezni, s minden bizonnyal ez messzebb is mutat. Elképesztő a lista, hogy milyen szinten van jelen a NASA vagy a ROSCOSMOS által indított űrrepülések során. Egészen világos hogy titokban együttműködtek, miközben a világ felé ment a vakítás.

      http://maga-a-valosag.hu/?page_id=522 (lap alja)

      (...) Apollo 11 leszállása után 33 perccel (1969 július 20), a Szíriusz (Isis) volt látható 19,5 fokos szög alatt. A leszállás szándékosan így lett tervezve, hogy a Holdon, amikor beteljesül az isteni pillanat, Aldrin és Armstrong egy ősi egyiptomi rituális szertatást tartott...

      Apollo 15 indításakor (1971 július 26-án), a kilövés helyéről 33 fok és 33 perces szög alatt volt látható a Szíriusz csillag, 2 perc időtartamig. Ez idő alatt történt meg a kilövés. ...

      Törlés
    3. A chilei aranybánya "mélységes poklából" is 33 bányászt hoztak fel a felszínre - na mivel ? - hát a Főnix-nevű kapszulával. A "földi pokolból" mintegy FŐNIX-ként FELTÁMADVA. "Természetesen véletlenül..."

      Törlés
    4. 365-322=43 ... hmmm

      Törlés
  10. Közben az egész film alatt a szakasz fullba nyomatja a drogokat és szörnyű mészárlásokat visznek véghez a vértől megrészegülten.Pl. amikor az egyik szétveri szerencsétlen vietnami fejét a puska aggyal,csak azért mert nem tetszett neki ahogy nézett,ezek a filmek igenis fokozzák az aggressziót az emberekben,nem csoda,hogy a háborúk előtt megszaporodnak az ilyen és ehhez hasonló filmek vetítése a mainstream médiában:Moses1-Moses2,Tel Aviv2,Salamon Rabbi Retek klubja...stb.

    VálaszTörlés
  11. Slipknot Heretic Anthem 555,666
    http://www.youtube.com/watch?v=DIV6M69ZQO8

    és még sokan azt mondják ezek a sátánista dead metál koncertek ártatlanok és csak a szórakoztatást szolgálják,jó buli ugyebár...
    teljes meggyőződésem,hogy az antikrisztus eljövetelét szolgálják és a luciferista népirtó holokuaszt Új Világrendet.előkészítik a terepet neki...Meg van írva a Bibliában,hogy az egész Föld imádja majd a fenevadat,az antikrisztust..:(((( és most itt a bizonyíték rá,pedig még el sem kezdődött és milyen durva a koncert...MI lesz később??Rgymást fogják ölni a koncerten vagy állatokat és embereket áldoznak majd fel a közönség (vagy lucifer)"megelégedésére"???:OOO

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem inkább elpunyultak a bandák az utóbbi évtizedben.
      Ozzy 30 évvel ezelőtt harapta le szerencsétlen denevér fejét. Kábé akkor alakult ki az a kép is, hogy metál=sátánizmus.
      Vagy, hogy magyar példát említsek, ott volt a CPg "csirkedarálása" valamikor a nyolcvanas években. Mondjuk őket tuti nem a system támogatta, mert 3 évre sittre is vágták őket, mert egy másik "náci" banda mocskát rájuk kenték.

      Emberáldozat tudtommal még nem volt, de érdemes rákeresni GGAlin-re vagy balkáni megfelelőjére, Satan Panonski-ra, akik a koncerteken rendre ájulásik vagdosták magukat, vagy ha arra szottyant kedvük, akkor a saját ürülékükkel kentéb be magukat :D
      Ez a lédigaga vagy ki a faszom egy nagy 0 mellettük. Igaz ők nem voltak ilyen populárisak mint ez a tehénfejű celebprosti, meg nem divattervezők varrták rájuk a szakadtgyúnyát :)

      Törlés
    2. Ugyan ugyan, az ilyen koncertek a mai világunk harcosok klubjai. Ezek az emberek egyáltalán nem rosszak, csak kell nekik egy pár óra hetente, amíg azt érezhetik, hogy élnek. Mindenkinek kell ilyen.

      Mellesleg ha elolvasod a kommenteket a linkelt videóban, tisztább lesz a kép azzal a számmal kapcsolatban

      Törlés
    3. @luxbeci: "...teljes meggyőződésem,hogy az antikrisztus eljövetelét szolgálják és a luciferista népirtó holokuaszt Új Világrendet.előkészítik a terepet neki..."

      Szerintem is valahol itt gyökerezhet a kérdés. Elhintik a különféle "szubkultúrák" magvait melyek aztán a jól előkészített táptalajon növekedésnek indulnak, majd önjáróvá válik egy idő után a folyamat.

      Lényegében minden egyes ember egyfajta mobil "RÁDIÓ ADÓ/VEVŐ" állomás, melyet ha sikeresen ELHANGOLNAK, akkor a nap 24 órájában az általuk kívánt "frekvenciákat" sugározzák embertársaink, mely hatással van a többiekre és a bolygó kollektív "rezgésére".

      Van egy találó "kifejezés" a magyarban: "Ne rontsd itt a levegőt!" Levegő = gondolati, létezési hullámok melyek gömbszerűen terjednek a lélekből kiindulva, s kb. 500 méteren belül négyzetesen csökkenve hatnak egy-egy "normál" ember esetén.

      Úgyhogy nem mindegy milyen emberekkel vesszük magunkat körül, pláne mit hallgatunk, mire hangolódunk rá, - erre érdemes figyelni. ;-)

      Törlés
  12. 365-322=43, vagy nem, en is terjesztem ezelet a dolgokat, h tobben is vegyek mar eszre mi folyik itt, de azert maradjunk pontosak

    Sansz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remek megfigyelés, valóban érdemes mindennek utánaszámolni... de ettől függetlenül a "322" bizonyíthatóan köthető a "Koponyák és csontok" (fél)titkos társasághoz, melynek jeles képviselője pl. George W. Bush volt amerikai elnök:

      http://www.google.hu/images?q=Skull+and+Bones+322
      http://www.google.hu/images?q=Skull+and+Bones+George+Bush

      Idekapcsolódó halivudi film: The Skulls - Trailer (2000)
      http://www.youtube.com/watch?v=B03lvL3pVp8

      Törlés
  13. Válaszoljatok nekem...
    Ha Pirula azt írta, 99.5%-os az előrehaladottságuk...
    Elképzelhető, hogy a négy éve híresztelt 2012. december 21.-e nagyon is valós?? Tehát ez az a dátum, ami majd az új világrendhez köthető?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv Mindenkinek! :-)
      Szerintem ez az egész "2012. december 21.-én vége a világnak" cécó hülyeség!
      A mai ember annyira fejlettnek gondolja magát, hogy a régmúlt idők szimbolikáját már képtelen megérteni. Hát, igen...Big Brother...Való Világ...stb...celebjei annyira leamortizálták az emberek agyát - tisztelet a kivételeknek! -, hogy már gondolkodni sem tud. Ennyire pesszimistának lenni már kóros eset - már bocsánat! :-)
      Előre mondom, hogy nem lesz vége a világnak most december 21.-én. Azonban egy korszak valóban véget ér, de a Föld és a rajta lévő összes létforma élni fognak. Ha nem hiszitek, hogy így lesz most előre megígérem, hogy 22.-én újra be fogok ide írni és meglátjátok, hogy nem lesz semmilyen Apokalipszis. Ne a Halálért haljatok meg, hanem az Életnek éljetek! :-D

      Törlés
    2. dejóóóó köszi, puszi :)

      Törlés
  14. Pirula, lehet ismered a fickót :) Eléggé jól csinálja, amit csinál :)

    Gondolatmanipuláció: 13:59-ig tart, amit mutatni akarok :)

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IiLGpOW6MVo#t=627s

    Tömeghipnózis:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Lp_8LgPOI2A#t=1465s

    ***

    Szerintem érdekes a műsora :) Persze a trükköket nem mutatja meg, de ha csak a fele igaz annak, amit csinál, akkor az eléggé komoly :)

    Nah ezé nem nézek már több mint 8 éve tv-t :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én se nézek sűrűn tévét és pont azért mert ilyen műsorokat nézel belőle

      Törlés
  15. Én csak egyet nem értek. Mi a francnak van szüksége a háttérben operáló elitnek erre a sok baromságra, mint szabadkőművesség sátánizmus luciferánizmus? A technológia valszeg adott már ahhoz hogy leuralják a világot mindenféle handabanda nélkül is. Vagy hülyébbek mint gondoltam? Ott a Bilderberg, na az ok, leülünk megbeszéljük végrehajtjuk. Na de minek kell ez a sok hókuszpókusz? Ennyire ráérnek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért mert a csúcson az elit (a "sátán zsinagógája") az valóban a Sátánt imádja és az okkultizmuson keresztül összeköttetésben állnak a bukott angyallal.

      Törlés
    2. Szabolcsnak igaza van, de ez csak a jéghegy csúcsa, ami az olyanoknak mint te(nem degradálni akarlak!) nem magyarázz meg semmit. Figyelj, itt nem az elit az aki számít, hanem sátán. Itt, most sokan, mosolyogni kezdenek, de nem bánom, hadd csinálják. Itt nem az elit akar uralkodni, hanem sátán. Ezért nem értik sokan ezt az új világrend dolgot, azt hiszik, hogy gonosz gazdag emberek akarnak másokon uralkodni. Aki így gondolja az semmit sem ért az egészből. Az elit csak egy fizikai kiszolgáló szerepet tölt be, akiket csak felhasznál a tervei kivitelezésében. Sátán azt akarja elérni, hogy imádják, a gyilkolás sem áll messze tőle, de azt csak utolsó lehetőségként akar alkalmazni. Márpedig imádni csak úgy tudunk valakit, ha is megszeretjük. Gondolj csak bele,...holnap elmész egy iskolába, amely tele van olyan gyerekekkel, akik mind imádják, szeretik a szüleiket, erre te beállítasz és mérgesen azt kiabálód, hogy márpedig mostantól csak téged szeressenek, és mielőbb felejtsék el anyucit apucit. A gyerekek kinevetnek, a nagyobbak talán még be is mutatnak. Válaszként elkezded osztogatni a pofonokat és azt mondod, hogy ha nem azt teszik amit mondasz, akkor még több verés következik. Szerinted lesz ebből szeretet, imádat? Hát nem, a gyerekek utálni fogják és annál inkább fognak ragaszkodni a szüleikhez. Capisci? Márpedig neked, valahogy el kell nyernek azoknak a gyerekeknek a szeretetét. Mit csinálsz tehát? Gondolom átgondolod és úgy döntesz, hogy inkább megtéveszted őket. Szeretek segíteni az embereken ezért adok egy jó tippet, hogyan csináld. Vegyél fel egy hosszú fehér parókát, hosszú fehér szakállal-bajusszal, öltözz be Mikulásnak, tegyél egy nagy piros zsákba sok sok édességet, játékokat(főleg dinókat,...tudod? sok sok millió évvel ezelőtt...= evolucionizmus) és úgy mennyi oda, légy barátságos, kamuból kérdezd meg őket ki volt a jó és ki a rossz, aztán kezd köztük szétosztani az ajándékokat....hidd el nekem imádni fognak...sőt, még jövőre is visszavárnak. Aki nem hiszi járjon utána! És ez csak egy a sok megtévesztés közül, lehetne még sorolni jó néhányat. Most érted már miért fontos ez a hókuszpókusz?

      Törlés
    3. Ez most csak hasonlat, vagy Te komolyan azt állítod, hogy a Mikulást (aka Szent Miklós, Isten szentje) a sátánisták találmánya?:D

      Törlés
    4. "Aki nem hiszi járjon utána". Wikiéket felejts el.

      Törlés
    5. Értem hogy mit mondasz, de akár ez is lehet kamu és megtévesztés. Tehát mi van akkor ha tényleg csak hatalommániás gazdag őrültek akarnak irányítani? De közben megtévesztenek azzal hogy azt higgyük róluk, mögöttük a sátán áll. Vagyis emberfeletti hatalom, és ezért még az ellenállás gondolatát is verjük ki a fejünkből. Hogy ők mekkora hatalommal bírnak mert ilyen szövetségesük van. Azért gondolom ezt így mert jómagam nem hiszek a sátánban mint létező entitásban. Illetve a sátán az én olvasatomban nem egyéb mint a minden emberben jelen lévő rossz tulajdonságok gyűjtőneve. Mindenkiben van jó is és itt a szabad akarat, az ember eldöntheti melyik szerint akar élni.

      Törlés
    6. Illetve szerintem egy kisgyereknek kevés nagyobb példaképe lehet, mint egy öregapó, aki névtelenül és csöndben megajándékozza őket.
      Szerintem a karácsony egy gyönyörű ünnep. Sőt, számomra éppenséggel a tél a leggyönyörűbb, legszebb dolog minden évben. Bármennyire is le vagyok törve, a tél beköszönte mindig visszahozza bennem a gyermeki melegséget és boldogságot.
      És szerintem az egy elképesztően önző dolog lenne, ha a gyermekemet megfosztanám ettől, azért mert félek az ördögtől vagy bármi mástól.

      Aztán amikor majd egyszer apaként bújhatok a télapó szerepébe, boldogan fogom vállalni.

      Az pedig, hogy az emberek a szeretet, fény és boldogság legszebb ünnepét pénzben mutatják ki... hiszen ezeknek az embereknek az a legnagyobb kincsük, és csak így képesek kimutatni szeretetüket. Persze a gyermekeiket ugyanerre tanították, így ők pedig csak így érzik a szeretetet.

      Szóval szerintem kicsit elszaladt velünk a ló, amikor már a mikulástól is rettegünk.

      Törlés
    7. Think out of the box...please :)

      http://www.youtube.com/watch?v=bbpyS1nFX-0

      http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Other%20Pagan%20Mumbo-Jumbo/christmas.htm

      Törlés
    8. Csak ezzel az a probléma, hogy én az állításomat nem vallási videókra építem, hanem az emberek reakcióira, amit nap mint nap látok, főleg most, ahogy holnapra elkezdtek sürögni. Szerencsére ez nem egy olyan téma, amit csak a megmondóemberek előadásaiból lehet megismerni. Sőt, ez egy olyan téma, amit úgy lehet csak megérteni, ha az ember kimegy a karácsonyi piacra, leül egy padra és csak nézi az embereket.

      És ha arról van szó, hogy a dobozon kívül gondolkodjunk, akkor szerintem nem keresztény meg jesusissavior honlapokat kellene bújni, mert úgy tapasztaltam a keresztények a legdogmatikusabbak. Csöbörből vödörbe.

      Plusz, én nem hiszek Jézusban mint megváltóban, a karácsonyt ugyanúgy ünneplem, maximum angyalkák nélkül. A magyar ősvallást pogánynak nevezzük, mert nem jézust bálványozza, és így sátánista démoni pokolrakerülős gonosz satöbbi.
      Pogánynak tartanak... ugye (http://www.youtube.com/watch?v=DqrZmK_urbw)

      Megértem, hogy mindenbe belelátjuk a sátánt ami s-betűs, vagy piros, vagy jóindulatú, vagy rosszindulatú, de ez attól még ugyanúgy a gyermekek legnagyobb élménye.


      Tudom hogy ezt nehéz felfogni, ha az ember nem tapasztalta, de a tél a legérzelemdúsabb és legszebb évszak az évben. Ahogy az esti, ködös várost bevilágítja a hófehér csoda, ahogy a narancssárga fények táncolnak a csendes utcákon, ahogy egy ölelés felmelegíti az embert. A forral bor és a dohány íze ilyenkor mérhetetlenül élvezetes. Ahogy a frissen sütött mézeskalácsot pakolják be nesztelenül a szunnyadó város boltjaiba, ahogy az idegenek rádmosolyognak, és boldog karácsonyt kívánnak neked.
      Érezted már azt, ahogy belépsz a fagyos utcáról az otthon melegébe, ajándékokat rejtegetve szeretteid elől? Láttad már a gyerekek szemében a csillogást, ahogy várják a télapót?

      Nos, ha mindezt eltiltjuk a gyerekektől és önmagunktól egy kitalált szarvas, patás, vörös lényre hivatkozva... isten kegyelmezzen félelemben tobzódó lelkünknek.

      Törlés
    9. Hát azért azt tudjuk, hogy Szent Miklós a legenda szerint legalábbis megajándékozott két szegény, eladósorban levő leányt. Aztán, hogy ez igaz-e nem tudjuk, ám az bizonyos, hogy ebből alakult ki, hogy akkor minden gyereket megajándékoz ez a "Télapó". Erre azt mondani, hogy nem, ezt az illuminátus, vagy a sátánfaszamittoménmilcsoda találta ki baromság. Most akkor keressünk még ilyen hagyományokat, amiket sárba taposhatunk? Btw nem ez lenne az állítólagos nwo célja? Akkor ezzel a Mikulás-témával őket segíted! Amúgy meg az oroszoknál is ott van a "gyetmaróz"! Igen életszerű, hogy az illuminátusoknak ott ilyenre is volt energiájuk, ahol, ha egy szalmaszálat is keresztbe tettél az ultrakonzervatív, ortodox cárságnak, akkor mentél Szibériába!
      Két dolog még: egy az, hogy, ami ma megy Amerikában, meg már nálunk is, hogy a gagyi szart a mikulással adják el az az ünnep megszentségtelenítése, és az tényleg pokoli dolog, ha szerintem nem is összeesküvés! A másik, hogy éppen ezért vigyázzunk erre kedves Bálint: A Karácsonynak nálunk semmi köze a Télapóhoz! A Mikulás december 6.-án jön, Karácsonykor itt a Kisjézus hozza az ajándékot!

      Törlés
    10. Szent Miklós vajon milyen szándékkal ajándékozott meg két eladósorban lévő leányt? :O))) Csak nem ellenszolgáltatás volt?

      Törlés
    11. Szent Miklóst szerintem ne azonosítsuk a mai, főleg amerikai Mikulással. A kinézete is teljesen más volt. Nem tudom, igaz-e de állítólag a mai Mikulás sapkája valójában egy vörös frígiai sapka. Emlékszünk, jakobinusok, nem? Egyébként a vörös frígiai sapka a Mithrász misztériumvallás egyik beavatási kelléke volt.

      Törlés
    12. Ezek azért durva marhaságok:D

      Törlés
    13. Táborszki Bálint, nagyon szépen leírtad mit jelent számodra a tél és a téli ünnepek. Kár, hogy álomvilágban égsz. A gyerekek nem szeretet várnak karácsonykor hanem ajándékot.
      Tegnap munkából hazafele menet elkaptam egy beszélgetést ami két kb 12-13 éves gyerek folytatott:
      -Képzeld, direkt leírtam a mikulásnak (majd halkan hozzátette, hogy az anyjának, nehogy kicsúfolják), hogy az XY videójátékot kérem. Erre nem a ZXY-t veszi meg? Hogy lehet ilyen hülye?
      És röhögtek. Nesze neked karácsony. Tudod ez egy hülyeség, hogy csak pénzzel tudják kimutatni a szeretetüket, egy szülőt ha látnék, hogy legalább karácsonykor leülne játszani a gyerekével. Gyönyörű mézesmázos a sztorid, kár, hogy ez így ilyen formában nem létezik. Aki mást állít, csak áltatja magát. Vagy inkább altatja?
      Péter Sasvári:
      Neked már régóta fontolgatom, hogy írok. Ha semmivel nem értesz egyet és csak lehurrogni jössz ide, akkor miért is olvasod ezt a blogot? Marhára idegesítő vagy. Költői a kérdés, nyilván itt éled ki a beszólhatnékod, mert az életben nem mered. Az olvassa és kommenteli PPP-t aki akarja, ez tény, más dolog, hogy ha meglátom a neved és már rosszul vagyok. Azt írtad politikusi ambícióid vannak. Gratulálok, kiváló politikus lennél. Mindent leszólsz, kiröhögsz és kifigurázol és érdemi dolgokat nem mondasz.

      Törlés
    14. Ez jó volt.

      Törlés
    15. Péter Sasvári! Lehet, hogy a mikulásnak nincs frígiai sapkája, mondom, nem tudom, de konkrétan itt olvastam: http://monarchista.blogspot.hu/2011/12/csak-semmi-telapo.html
      Viszont a jakobinusoknak tényleg az volt, és a Mithrász kultuszból ered mint fallikus szimbólum.

      Törlés
    16. Kedves Sharklady, fordult-e elő veled olyan beszélgetés, amiben egyszerűen képletesen kellett fogalmaznod, mert a filozófiád egyszerűen nem tudott őszintén megfogalmazódni?
      Nos, ha ebben a történetedben úgy nézzük, hogy van egy pénzéhes szülő, aki ugye a pénzért bolondul, azt szereti leginkább. A gyerek ezt látja, tudomásul veszi. Nos, amikor évente egyszer a szülő a pénzt előrébb helyezi a gyermekénél elméletileg, de sikertelenül, ezt a gyerek észreveszi, és a szíve összeroskad. Van nekem egy 12 éves öcsém, és látom, hogy a sok menőség, agresszió meg akarat mögött milyen fájdalmak rejteznek.
      Ez az én álomvilágom. Ha megismerem az ego-t, képes leszek mögé látni. Ha meglátom a lelket, megértem minden tettét és érzelmét. Ezzel együtt sajátomat is,

      Ajánlom neked ezt a terápiát, önismeretre tökéletes. Az pedig elengedhetetlen
      http://www.youtube.com/watch?v=dbh5l0b2-0o

      Törlés
    17. Nagyon fontos az, hogy az iskola ne csak tanítson, hanem neveljen is. Emellett és éppen ezért az iskola nem lehet egyfajta „tudásadagoló”, hanem értékeket, erkölcsi támpontot is kell adnia a diákoknak. Nem csak arra kell megtanítania őket, hogy ezeket maguk megleljék, hanem igenis meg kell nekik egyfajta alapot határozni. Én éppen ezért támogatom a kötelező hit-, és erkölcstan oktatásának bevezetését és az egyházak nagyobb szerepvállalását az oktatásban. Több pozitív példa is van arra, hogy az egyházi iskolák diákjai jobb eredményeket érnek el tanulás terén is! Emellett fontosnak tartom, hogy a gyakorlati ismeretek és a lexikális tudás egyensúlyban legyen. Az átalakuló Világhoz és a globalizációhoz való kikerülhetetlen alkalmazkodás, a versenyképesség kialakítása mellett nem szabad hagyni, hogy az iskola kizárólag gyakorlati, a munkaerőpiacon való elhelyezkedést segítő ismereteket adjon át. Hiszen hasonló mértékben szükséges az egyetemes emberi műveltségnek, az európai civilizáció eredményeinek és a magyar hagyományoknak a gyerekekkel való megismertetése. Az erkölcs és a hit mellé ez a másik, a profán Világhoz kötődő mankó, ami nélkül a diák nem tudnak eligazodni a Világban. Azt pedig a továbbiakban be kell szüntetni, hogy „patikamérleggel” méricskélve döntsük el, hogy mennyi „jobboldali” és mennyi „baloldali” írót, költőt, történelmi példaképet ismerhetnek meg a diákok. Az azonban tény, hogy rengeteg nagyságunk (főleg az irodalom terén) vélt, vagy valós nézetei miatt ki van rekesztve a tanrendből. Ez leginkább a múlt rendszer hozadéka, ugyanúgy, ahogyan az is, hogy a középiskolai történelemoktatásra még mindig rányomja a bélyegét a marxista történelemszemlélet. Már kimondatlanul, de az ókortól az újkorig terjedő korszak még mindig sematikusan szakaszokra bontott „színielőadásként” van bemutatva, ami mögött az „osztályérdekek” állnak. Holott-csak egy a számtalan példa közül-ma már tudjuk, hogy például az ún. „rabszolgatartó gazdaság” soha nem volt meghatározó az ókorban.
      Szintén elengedhetetlen az iskola integrációs szerepe: nemcsak tudásanyagban kell felzárkóztatni a hátrányos helyzetű diákokat, hanem eszmei értelemben is. Minden diákban tudatosítani kell, hogy társadalmi helyzettől, etnikai, nemi, vallási hovatartozástól függetlenül mindenki az egységes magyar nemzet része, és a fenti hovatartozása miatt nem számít „másodrendű állampolgárnak”, vagy „felsőbbrendűnek”! Ez segíthet elejét venni a faji-, és „osztály”-alapú konfliktusoknak, így a szélsőséges eszmék terjedésének is. A történelmet meg kell próbálni objektívan tanítani, de igenis fontos, hogy azt emeljük ki, amire a magyarok büszkék lehetnek, mert fontos, hogy az oktatás hazafias legyen!
      Ezek mellett viszont fontos az is, hogy gyakorlati téren a diákok szintén ne csak „biflázzanak”, hanem maguk is elsajátítsák az ismeretek megszerzéséhez szükséges módszereket, és képesek legyenek önálló munkára. Ehhez kapcsolódóan erősíteni kellene az iskola „életre nevelő” funkcióját, például az iskolai kertek újraindításával. Az oktatásról vallott nézeteim egy fontos sarokpontjával térek át a módszerek és tapasztalatok kérdésére. Ez pedig a „centralizáció”. Úgy gondolom, hogy a minimális felső ellenőrzés megtartásával-ott, ahol erre a helyzet alkalmas-a lehető legnagyobb autonómiát kell biztosítani a helyi közösségeknek. Az oktatás tartalmát és módszerét szerintem elsősorban nem politikusoknak, vagy politikailag elkötelezett szakértőknek kellene meghatároznia, hanem a helyi tanároknak és szülőknek. A helyi szükségletekhez alkalmazkodva kell kialakítani a tanrendet, tananyagot és a módszereket. A tanárok tudják igazán, hogy a helyi diákok mennyi bírnak el, és hogyan lehetne őket leginkább a tudásra rávezetni. Ez az egyik legfontosabb tennivaló szerintem, amit a politika tehet: hogy kikapcsolja önmagát!
      Mindig is azt tapasztaltam, hogy a tanterv „írott malaszt”, sőt gyakran még az is mindegy, hogy ki az iskola igazgatója! Az igazi kulcs az, hogy maga az adott tanár milyen! Ehhez kapcsolódnak a tanári szerepek.

      Törlés
    18. Egyetértek azzal, amit írsz, Péter. Bár én nem venném jó néven, ha katolikus gimnázium válna minden iskolából, maradjon meg a vallásszabadság.
      Van is egy írás ezzel az iskola-kérdéssel kapcsolatban: http://komlomedia.wordpress.com/2011/09/25/miert-nem-oktatnak-az-iskolak/

      Amivel mondjuk nem értek egyet, amit írtál a megkülönböztetésről. Ugye a napokban is volt egy ugyanilyen konfliktus, és ez szörnyen rasszistán hangzik papiron, de én az általános iskolai első osztályomat egy olyan borsod megyei apró iskolában töltöttem, ahol a nagyon problémás cigányok egy kisegítő osztályba voltak bepakolva, és ott nem kavartak semmi port. Sajnos azoknak a srácoknak olyan magatartásuk volt, hogy a tanárok és diákok egyöntetűen féltek tőlük. Két külön épület volt, ők és mi külön voltunk. Volt egy téli nap, amikor gyakorlatilag nem mertünk kimenni, mert annyira megőrültek, és szó szerint ostromolták az iskolát jéggel. És ha ilyen embereket összevegyítünk egy értelmes osztállyal (ott is, és nálunk is voltak cigányok, de ott sokkal több) akkor valószínűleg nem lesz egy reményteli csoport sem.
      Bár már sikeresen tönkretették a vidéki iskolákat így is. Valaki egyszer írt egy olyan hasonlatot, hogy ha egy hordó méregbe belecsöppentesz egy csepp vizet, az attól még nem válik vízzé, de fordítva méreg lesz belőle.

      Sajnos a tanárok rettegnek a vezetéstől, így semmi reformot nem mernek bevezetni, sőt a tantervtől sem mernek eltérni, például történelmen, megismertetni alternatív dolgokat.
      A nemzeti érzelmeket, vallást pedig teljesen elszakították a diákoktól. Helyette olvashatnak varródanit meg harry pottert.

      Törlés
    19. Ezt azért írtam, mert valaki érdemi hozzászólást várt tőlem, na én ehhez tudok érdemben pl. hozzászólni:)
      A megkülönböztetéssel kapcsolatban egyet értek veled, szerintem félre értettél! Én csak azt mondom, hogy attól, hogy valaki szegény, vagy cigány, nem kell rögtön szegregálni, sőt inkább integrált osztály kell, DE csak, ha normális és be tud illeszkedni. Azokat a gyerekeket, akik képtelenek erre, vagy amíg képtelenek erre természetesen el kell választani! Régen, aki cigány volt, rögtön betették a kisegítőbe, ma meg a 200 kilós, hatszor bukott minigengszereket is direkt keverik a normális gyerekekkel. Konkrétan (legalábbis a legutóbbi időkig tudom, hogy ez volt), prémiumot kapott az iskola, ha tett "hátrányos helyzetűt" egy osztályba. Vsak így, önmagáért!

      Törlés
    20. Csak azért írtam a szegregációról, mert sokan nem látják át a helyzetet, és csak annyit értenek meg hogy valaki rasszista. Aztán meg elkezdenek hőbörögni.
      Tényleg előfordul, hogy a kisegítőben csak cigányok kerülnek, de nem faji alapon. Régen talán úgy volt, de az ma nagy port kavarna. Ezt az okozza, hogy a cigányok között nagyon gyakori a nagyobb családon belüli (másodunokatestvérektől kezdődően) endogámia. A családon belüli gyermeknemzés következtében a csecsemő pedig akár súlyos testi és szellemi elváltozásokon is keresztülmehet. Egy valamivel távolabb rokonok közötti kapcsolatból a gyermek pedig mentális zavarokkal, kezdetleges autizmussal jöhet világra. Egy-egy faluban nincsen sok cigánycsalád. Akik vannak, azok pedig nem mennek át másik falukba párt keresni, így muszáj lesz egymás között kapcsolatokat kialakítani. Pár évtized alatt a genetikai kapcsolatok annyira összekeverednek hogy gyakorlatilag mindegyikben lesz a másik családtól egy kevés. Ők általában ugye már nagyon fiatalon szülnek, és így rövid időn belül létrejön a belterjes házasság. A többi meg már kikövetkeztethető...

      A születő gyerekek pedig ugye nem kapnak semmi segítséget mentálisan ép emberektől, és deviáns viselkedési formákat sajátítanak el. Aztán amikor bekerülnek iskolai közegbe, a többi gyerek nagyon könnyen a prédájukká válhat.

      De persze kirekesztő rasszista faszista neonáci nyilas gárdista gyűlölködő vagyok.

      A falusi gyerekek pedig kötelezően átmennek városi iskolákba, megtanulják az ottani szabályokat, és az a nemzedék, aki a mezőgazdasággal foglalkozna majd egyszer szépen szertefoszlik.

      Törlés
    21. Nem, nem, nem! Tökre igazad van! A beltenyészet, meg a gyerekgyár miatt is, de sokkal inkább a kulturális gondok miatt a cigányok, cigány gyerekek 80%-a problémás (nem, nincs rá tudományos kimutatásom, forrásom, mert nem szabad ma ilyet csinálni!). Én csak azt mondtam, hogy csak azért, mert cigány nem kell szegregálni. Illetve a problémás nemcigány gyerekeket is a külön osztályokba kell tenni...

      Törlés
    22. Teljesen egyetértek veled. Sajnos kevesen látják ezt így a rózsadombi villákból.

      http://www.youtube.com/watch?v=y_ZmM7zPLyI

      Törlés
  16. Sziasztok,

    ha valakinek vannak még hasonló "jó" képei, szóljatok e-mail-ben / a blogon kommentben, és kiteszem a blogomra.

    http://kommentnelkul.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  17. mármint blog alatt a sajátomat értettem, arról kapok értesítőt

    VálaszTörlés
  18. Kellett ez a felvezetés, mert itt már olyan dolgok kerülnek terítékre, amelyek az ilyen blogok "beavatott" (szakavatott) olvasóit és az amúgy meggyőződéses összeesküvés-kutatókat is erősen megosztja.
    Valahogy úgy, hogy: "Bocs, Pirula, de ezt azért benézted ám, mert az igaz (mi is tudjuk), hogy 'az oroszok már a spájzban vannak', de azért nem kell ettől még mindjárt 'farkast kiáltani'!"

    De, kell! Ezt bízzuk szakemberre!

    Elég csak azt észrevenni, hogy az előző posztban (az elefántosban) szereplő videórészletben még nem is beszél David Icke a hüllőkről, de valaki máris belinkelte azt az interjút, ahol Jesse Ventura teljesen kiakasztja D. Icke-ot, pedig mind a ketten ugyanannak a rendszernek a sötét dolgait igyekeznek leleplezni.
    A különbség csupán annyi közöttük, hogy Ventura szeme nem olyan "jó felbontású", hogy meglásson és feldolgozzon olyasmit, ami kisebb mondjuk egy Abrams tanknál, és aminek a hatásmechanizmusa is némileg okkultabb és szofisztikáltabb annál, ahogyan egy tank szétlő egy házat, vagy netán csak úgy átgázol rajta.

    Sajnos, óhatatlan, hogy amikor a "reptilians", a "lizard men" és a háttérhatalmi elit kapcsolatának elemzéséhez ér a Pirula-blog, akkor sokan ki fognak akadni, márpedig nem szükséges képzett "igazságkutatónak" lenni ahhoz, hogy valaki felfogja, hogy a gyíkok, varánuszok és a kígyók mind egytől egyig HÜLLŐK, éppúgy, mint a manapság orrvérzésig ránk erőltetett dino- és egyéb szauruszok.
    Vajon melyik háziállat ezek közül?
    Ha pedig egyik sem, akkor mi a fenét keresnek az otthonunkban?
    A válasz (többek között) a Jelenések 12.9-ben található:
    És vetteték a nagy SÁRKÁNY, ama régi KÍGYÓ,
    aki neveztetik ördögnek és a Sátánnak,
    ki mind az egész föld kerekségét elhiteti,
    vetteték a földre, és az ő angyalai is ő vele levettetének.

    A sárkány (a már említett kígyóval együtt), ugyanis szintén HÜLLŐ, ha alaposabban szemügyre vesszük, de nem a Szkeptikusok Társaságának szemüvegén át, hanem a józanság és a bölcsesség éleslátásának a szemével.

    A "jóságos" sárkány, dínó és egyéb hüllő barátok propagandájának pont az a célja, mint a Tizedes és a többiek-ben az oroszoknak a spájzban ti, hogy amikor már az egész Vörös Hadsereg totális inváziója megtörténik, addigra már ne útálatos, megszállóknak lássuk őket, hanem "felszabadító, hős szovjeteknek", akikkel együtt kell működni, különben ejnye-bejnye van ám, ezért akkor már túl késő és túl sokba kerül szembeszállni!
    Amikor még csak az előörsök kevésbé szervezett és egységes tagjai bújkálnak a spájzban, akkor talán még nem késő, de már akkor is eléggé határeset, különösen, ha az ellenzék sem egységes, hanem megosztott.

    Itt tartunk most, úgyhogy "Ébresztő, elvtársak!"

    R.I.

    VálaszTörlés
  19. Szerintem a szimbólumokat "kutatni" teljesen felesleges:
    1. Ha akarom angyalt rajzolok a lőszeres dobozra, ha akarom ördögöt. Az számít ami benne van.
    2. Számisztika, numerológia:
    * 1: 1 darab sátán van. Csak hozzá kell adni 6-ot (sátán) és 7 lesz. A 7 eleve misztikus szám, de ha levonjuk belőle az 1-et, akkor a 6-ot kapjuk. Hát nem érdekes?
    * 2: a sötét és a világos pont ketten vannak. Ezért a világ véget nem érő küzdelmét szimbolizálja. Ami ugye a sátán érdeke, tehát a 2 is a sátán száma.
    * 3: három a sátáni igazság. A sátán száma.
    * 4: 4-en vannak az apokalipszis lovasai! Sátán száma.
    * 5: 5-en vannak az apokalipszis lovasai, plusz a sátán együtt! Még démonibb a 4-nél is!
    * 6: Háromszor (a 3 is sátáni!) egymás mellé írva pont 666-ot kapunk. Persze ez csak az egyik módja a sátániságának, hadd ne mondjam el a többit pont itt, értő füleknek!
    * 7: 1-et (sátáni szám) levonva 7-ot kapunk! 7 binárisan leírva: 111. 6-tal szorozva éppen 666! Lehet ez véletlen egybeesés? Kizárt! A 7 a sátán műve!
    * 8: A két egymáson fekvő kör a sátán hasának és fejének a szimbóluma (ősi ábrázolásokon a sátán kövér a rengeteg elfogyasztott embervértől). Sátánista szám!
    * 9: Fordított hatos. Kell még magyaráznom? Remélem itt már mindenki érti miről van szó!
    * 0: A legsátánistább szám. Mindenki a 666-ot gondolja a sátán művének, de a 0 mindenen túltesz. A 0 a csőd, a semmi, a káosz a nemlétezés száma. Egy angyali világban a 0-t el sem tudnánk képzelni, minden szám pozitív lenne.
    * e (és egyéb transcendens számok): már a neve is mutatja (a Luciferánus szabadkőműves Eulerről nevezték el), hogy valami nincsen rendben ezzel a számmal. Nem elég, hogy senki sem tudja leírni az összes számjegyét, de befúrta magát szinte az összes matematikai(tehát Luciferánus) képletbe is! A maják szerint az e összes számjegye az ördög farkára van tetoválva. Ezért éri át az egész világot! Ezen az oldalon az e szájegyei találhatóak: http://apod.nasa.gov/htmltest/gifcity/e.1mil keressetek rá, hogy: 122012 (angolszász írásmodban 2012 decembere). Utána közvetlenül 24 jön, ami azt jelenti, hogy 2012. 12. 24-e már nem lesz, mert 22-én jön a világvége, vagy 23-án. Attól függően, hogy sikerül-e az éjszaka közepén felkelni az idős és vak ördögnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Névtelen2012. december 4. 6:49
      "Szerintem a szimbólumokat "kutatni" teljesen felesleges"

      Nekem erről az a régi vicc jut eszembe, amikor a viccmesélő úgy kezdi, hogy megkérdezi a hallgatóját, tudja-e, mi a különbség a krumpli és a viziló között.
      A hallgató a vicc poénjára vár, és nem agyal sokat a feladványon, ezért rávágja, hogy "Nem tudom".
      Erre a mesélő ijedt arccal azt mondja: "Hű, akkor te nagyon vigyázzál a piacon, mer' különben úgy átvernek...!"

      Tehát, szerintem meg éppen hogy nem árt képben lenni és nyitott szemmel járni.
      Különösen mostanában, ennek a fogyasztói társadalomnak az áru- és információdömpingjében.
      Például egy hipermarketben, ahol több tízezer féle termék van, nem biztos, hogy felesleges, ha a reklámok és hirdetések által sugallt dolgok mögé nézünk egy picit, és nem csupán azok alapján döntünk, mert manapság már szinte semmi nem az, aminek látszik, illetve aminek velünk láttatni szeretnék.
      A csomagoláson is az apróbetűs részekre kell odafigyelni sokkal inkább, mint a nagybetűs csill-vill szövegre, nomeg a döntésünket manipulálni szándékozó csábosan mosolygó modell csajszira -szerintem.

      Amúgy meg szabadon választott, hogy ki mit gondol vagy miben hisz, viszont az ilyesmin sok minden szokott múlni.
      Itt viszont épp arról van szó, hogy nem csak a pénzünkre vadásznak, mint a hipermarketben vagy egy MLM rendszerben, úgyhogy nemcsak az a tét, hogy feleslegesen pénzt adtunk-e egy erősen vitatható használati értékű (amúgy meg rendesen túlárazott) edénykészletért vagy bioenergialámpáért, vagy inkább kávéfőzőt vagy egy tank benzint vettünk-e ugyanazért a pénzért, hanem amiről itt szó van az az, hogy valakik az életünket, a szabadságunkat, sőt, a múltunkat, a jelenünket és az egész jövőnket igyekeznek lenyúlni.

      Ennek megfelelően vannak emberek, akiknek ezek amolyan "nem mindegy"-dolgok, hanem megérnek némi utánajárást, hogy megtudjuk, mitől zörög az a haraszt, mégha a hatalmon levők szerint nem is fúj a szél, de nekünk meg valami lobogtatja a hajunkat, és az a fránya haraszt is piszkosul zörög valamitől.
      Ha pedig valami hasznos infót találunk, megosztjuk, hátha másoknak is jól jön, és a több szem többet lát alapon összeállhat a teljes kép.

      Igen, ez egy ilyen blog.

      R.I.

      Törlés
    2. "Szerintem a szimbólumokat "kutatni" teljesen felesleges: ..."

      Ezzel azért vitatkoznék. A világegyetem amelyben élünk matematikai törvényszerűségekre épül. (nem véletlenül: görög "Máti" = Szem/SZáM/, Eye... ;) Az időforrások melyek atomi szinttől felépítik a megfoghatónak, anyaginak tűnő látszatvilágunkat - így bennünket is -, bizonyos rendező elveknek engedelmeskednek, s jól körülírható szimmetriák, harmóniák szerint "csoportosulnak", vagy épülnek fel, s ezzel foglalkozik a szakrális geometria.

      Itt gyökereznek a különféle formák és szimbólumok amiket látunk s amelyet "mindkét oldal" használ.

      Ezek egyfajta rezonátorok, megidéznek kvázi különféle "energiákat", minőségeket. Ismert példa: két azonos hangolású hangvillát elhelyezünk egymás mellett, s az egyiket megpendítjük. S lőn csoda a másik is szólni fog, pedig ahhoz nem nyúltunk.

      Hasonló a helyzet az alapformákkal amik körülvesznek bennünket vagy akár a komplexebb jelképekkel, de a számmisztika nyitja is itt található a rezgések világában.

      Pl. 5-ágú csillag (pentagram), EU, SZU, USA, Kína... zászlaján (lefelé fordítva: sátánizmus) - amely az aranymetszés (ARANY-arány - 1/1.618) szabályai szerint épül fel, s így a tökéletesség szinonimája is melyet ezeknek a rendszerek a vezetői áhítanak (tökéletesen kontrollált diktatúra), ami azért tegyük hozzá a Természetben nem fordul elő, csak törekszik rá (!) az élővilág (Fibonacci sor; s érdekesség képpen megjegyzem "véletlenül" ez is ott van a "mindent látó szem" elnevezésében számokkal. "EYE"=5+5*5+5=35=8 (33-szembefordítva; Budapest Bank; lepke...), szóval Fibonacci-sor: 1, 2,,, 3, 5, 8,,, 13..., 5/3=1.666... s ez meg ott az egydollároson a betűk számosságába rejtve a piramis felett...), vagy a hétköznapi életben 5 = Jupiter (élet, teremtés, bőség...) analógiák, 5-ös kaptunk a suliban ha jól teljesítettünk, 5-elem (Tűz, Víz, Gőz, Máz, Szer-elem), 5 Platóni test...

      http://www.google.hu/images?q=pentagram+golden+ratio
      http://www.google.hu/images?q=fibonacci+sequence

      Egy szó mint száz érdemes ezzel foglalkozni és mélyebbre ásni...

      Szakrális Geometria - Az alapok 1. rész
      http://www.youtube.com/watch?v=OpcUz-e4QQA

      Törlés
  20. Ez nem valami "altatás" megint ? Mármint hogy a gondolatoknak, szavaknak, számoknak nincs semmi jelentése. Ezért aztán ne gondolkozzunk, ne beszéljünk, ne számoljunk...
    A nulla/zéró/origó olyan mint a KÖR. A kör viszont ősidők óta "isteni jelkép" - elég csak az egyiptomi királysírokban nézelődni. A Nap-ot is körrel jelölik. A KÖR-FORGÁS az ami most végetér és újrakezdődik. az "uroborosz-kígyó a farkába harap" - vagyis a Kör Bezárul, a KörForgás végetér. Sokak szerint a Zéró/Null/Origó-ponton - vagyis 2012.12.21.-én. Ez csupán annyit jelent hogy elértük az átmeneti időszak felezőjét. Ezután a "Teremtő Energiák" - rajtunk keresztül - már más minőséget támogatnak. Konkrétan az úgymond szeretet-elvűségen alapuló dolgokat. Ez abban fog megmutatkozni hogy az ilyen mentalitású emberek lesznek ezután az eddigi senkikből valakik. Míg az eddigi valakikből meg abszolúte senkik lesznek. Ez törvényszerű.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Névtelen2012. december 4. 8:51
      "Ez nem valami "altatás" megint ? Mármint hogy a gondolatoknak, szavaknak, számoknak nincs semmi jelentése. (...)"
      A kinyilvánított gondolatoknak nagyon is van súlya. Főleg, ha vannak olyanok, akik a kinyilvánított gondolatokat el is hiszik. Ez a negatív és pozitív dolgokra egyaránt vonatkozik. Ez nem más, mint pszichológia.

      A többi meglátásod nagyon jó! :-)
      Egyébként az a Bibliában is benne van, hogy az elsőkből utolsók lesznek és fordítva.

      Törlés
  21. "Ez egyenes út, na mire vársz még,
    Lehet egy ellenfél jó barát még,
    Játszunk egy történetben, úgy mint más.
    Marad egy hely itt neked is még,
    Oda is érsz, ahol nincs már árnyék,
    A nap majd új erőt ad s érzem,
    Együtt leszünk jóban rosszban.
    Együtt leszünk jóban rosszban."

    Jó kis program, még annak is, aki nem nézi a sorozatot, csak hallja a főcímet.

    VálaszTörlés
  22. Ez a blog nagyon sok "mi van ha...,mi lenne ha..?" dolgot felvet, kevés tények, sok feltevések...ez ok !

    De a kommentelők többsége, és sztem pirula is néha már elveszti az objektivitást, és olyat lát dolgokban, amit szeretne

    látni. Lehet ez a cél ? Hisz Pirula intelligensebb egy átlagnál, ez látszik az írásain. Ti meg már egymást erősítitek sokszor

    túlzásokba esve !
    Gondolt már arra valaki hogy pirula is valami fizetett érdekképviselője lehet "valaminek" ?

    És a téma amit most esztek, az azért van mert most az egész világ az összeesküvést fújja, így hát itt is legyen ennek egy

    hivatalos oldala. És mint az itteni sok tanítás mutatja : a sok hülye feltételezés homályba meríti az esetleges valós

    tényket. Ha mindez egy helyen van, akkor nemcsak a hülyeség, de a komoly dolog is komolytalanná válik.

    Bizalommal vagytok pirula iránt ? Már szinte feltétel nélkül fogadja be az agyatok a sokszor már egész nagy hülyeségeket !

    Pont úgy, ahogy már itt sokszor szó van erről.

    Ha végignézzük az itteni témákat érintő termékeket (vodafone), celebeket...az mit vált ki belőletek ?
    A negatív reklám is reklám ? Sőt, így burkolva talán még jobb !

    Bocs Pirula, de ugye megérted hogy ezen az általad szerkesztett "mi lenne ha..?" írányú oldalon most pont rád terelem a

    reflektorfényt ? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Gondolt már arra valaki hogy pirula is valami fizetett érdekképviselője lehet "valaminek" ?".....Igen, szerintem vannak itt joparan akik ezt gondoljak. :)
      Nekem mar az elejetol fogva sok minden gyanus ebben a blogban. Ha annyira a hatterhatalom ellen van, akkor nem kellene olyan embereket reklamoznia, mint David Icke, vagy Jordan Maxwell. Ezekrol ugyanis bebizonyosodott, hogy hazunak es hogy a NewAge-t terjesztik, ami megint csak osszefugg a NWO-val. Hazug embereknek pedig nincs helye egy ugynevezett igazsagkereso blogban. Mert ez csak azt bizonyitja, hogy Pirula a nagy igazsagkereso nagyon nem az igazsagot favorizalja. Meg azt sem mondhatom, hogy tudatlansagbol hagy fent videokat, mert volt amire sajat magam hivtam fel a figyelmet, de semmi valasz nem erkezett, es a videot sem torolte. Tehat nem nagyon erdekli ki hazudozik es mit, ha az o vilagkepenek megfelelo dolgokkal tomik az emberek fejet....lehet ki leszek moderalva...

      Törlés
    2. Én speciel kétkedve fogadom Pirula minden írását (bocsi, Pirula :-) ), de nem csak az övét, hanem minden - a nem Pirulától eredő - összeesküvés-elméletes írást. Túl sokan, és sokan eltúlzottan írnak az úgy nevezett "háttérhatalmakról", vagy "luciferánusokról" (ki kedve szerint, ahogy tetszik) és annyira szélsőséges érzelmekkel írnak róluk, hogy az ember csak néz. :-) Jó, persze, nagyon is kártékonyak tudnak lenni, már ha az ember engedi nekik, hogy kárt okozzanak. De csak a szöveg van, hogy így meg úgy, de a megelőzésről vagy az ellenük való védekezésről mindenki hallgat. Azért hallgat, mert - tévesen - azt hiszik róluk, hogy ők aztán olyan pozíciókba vannak, hogy nem érdemes ellenük tenni semmit. Ellenkezőleg. Lehet és kell is ellenük tenni. DE NEM kivont karddal! Nem vagdalkozva, mint egy féleszű! :-) Agresszióra agresszióval felelni nem csak értelmetlen, de ostobaság is, mivel az ellenfél negatív hozzáállása rád is átragad és ez egyenes út a vesztéshez. Mindig próbálj meg higgadt maradni, mert csak így tudsz fölé kerekedni. Sokszor nem jön be a hideg fej, ilyenkor viszont sose engedd, hogy az ellenfél átvegye az irányítást, vagy netán siettetni akarna. Legalább addig ne hagyd, amíg le nem higgadsz. Lehiggadt állapotban hamarabb megtalálja az ember a szeretetet, mint feldúltan.
      Hogy miért írom ezt? A Bibliában is benne van: szeresd ellenségedet, mint felebarátodat; mint önmagadat. Ehhez viszont már magasabb szintű szellemi tudás kell, de nem lehetetlen elérni. Legalább is ha valaki őszintén és teljes szívét adja hozzá. :-)

      Törlés
  23. Mostanában nagyon nyomatják a Kód neve Merkúr c.filmet.Az elmúlt hónapokban kb.15ször ment különböző adókon ismétlésekkel együtt.Azért figyeltem fel rá mert mindig meg akartam nézni de csak egyszer sikerült félig.Például ma is lesz.És mint tudjuk semmit sem véletlenül nyomatnak a tv-k.Bár lehet ,hogy csak sok Pirulát olvasok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Simon különleges kombinációs készsége révén véletlenül megfejtette az amerikai hadsereg legtitkosabb kódját, a Merkúrt"
      Igényes filmnek tűnik...

      Törlés
    2. Jó film, de messzemenő következtetéseket nem tudtam levonni, ha csak azt nem, hogy aki megfejti a kódot, azt kitörlik, eltörlik! Tehát óvatosan a kusza kódokkal :)

      Törlés
  24. Szerintem nem az együttes volt az, aki kitalálta, hogy ez legyen a klip. Most őszintén, mindenki arról beszél, hogy "Miért csináltak ők ilyen klipet?"
    Az üzenetet megfogalmazót a klipet forgató cégnél és ötletgazdáinál kell keresni. Elképzelhető, hogy Lukácsék pont letojják milyen lesz a klip, nem ők agyalnak azon mi lesz a történet, ők "csak" énekelnek, turnéznak, koncertet szerveznek és élnek. Én ebben látom a magyarázatot...
    Úgy tudom elképzelni, hogy a bandatagok elé odatolták az ötlet vázlatát, hogy a háromszög az Isten felé mutat, meg hasonlók azok meg a sör iszogatása mellett bólintottak egyet, mondván jó lesz.
    Másik kérdés, hogy akik kezet fognak túlnyomó részt zsidók, de hát ezt már megszokhattuk nemde?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azok általában félrenyúlnak, és mindig valami furcsa, nevetséges kézfogás kerekül ki belőle.

      Törlés
  25. Drog-téma: én személyesen hallottam egy egyetemi órán az iskolapszichológus előadó tanártól, hogy mennyire helyteleníti az ún. "drogprevenciós" iskolai rendezvényeket. Csak hát ugye KÖTELEZŐ, mert azzá tették. Így ahhoz a szerencsétlen kisiskoláshoz is eljut a híre, akinek egyébként fogalma se lenne az egészről. Na, ez az "áldásos irányítás", hiába tiltakozik ellene a szakember (vagy mi átlagpolgárok).

    VálaszTörlés
  26. Na, még egyet hadd szóljak hozzá, mégpedig az ominózus 2012.12.21.-hez.
    Nem tudom, feltűnt-e valakinek (főleg a „mindentegykalapalávevős” kommentelőknek), hogy ezen a blogon a szerző soha nem állította, hogy a fent nevezett napon világvége meg háromnapos sötétség vagy bármi hasonló lesz.
    Ehhez képest meglepően sokan úgy szólnak hozzá a posztokhoz, mintha mondta volna.

    Valakinek meg pont az a baja, hogy nem mondja, de akkor meg nem lehet, hogy azért, mert a negatív reklám is reklám, tehát valójában azt sugallja, hogy lesz ám itt ihaj-csuhaj, de úgysem mondom úgy, ahogyan szeretnétek, mert akkor mi van, ha, és főleg mi lenne, ha… stb.
    Na jó, hagyjuk Ibolykát!

    R.I.

    Ui: valami még a bögyömben van, úgyhogy mindjárt írok még, ha utáltok is érte :p

    VálaszTörlés
  27. Ajánlanám megfontolásra a 2012.12.21-gyel kapcsolatban is azt a gondolatmenetet, amit Pirula az „Olimpiapara után paraolimpia” c. posztjában kifejtett.
    Mégpedig azt, hogy mennyire csak az események után vált világossá, hogy miért volt akkora felhajtás és annyi előzetes jelzés és utalás a Londoni Olimpiára időzített várható terrortámadás vagy legalábbis annak álcázott balhé körül.
    Egyrészt, hogy az emberek elfogadják, hogy kell ide ennyi rendőr, meg katona, meg térfigyelő kamerák és szigorú ellenőrzési rendszerek mindenütt.
    A másik pedig, hogy eltereljék a figyelmet valami lényegesebbről, momentán arról, hogy egy a világ minden országában közvetített echte rituális beavatási szertartást celebráltak nekünk anélkül, hogy az emberek kicsit is tiltakoztak volna legalább csak annyiban, hogy: „Már bocsika, de ez így nem fair! Egészestés vallási műsort közvetíteni sportesemény megnyitójának címén?!”
    A harmadik pedig az, hogy valszeg tervben is van valami galádság London ellen, de nem „előre bejelentve”.

    Így lesz a 2012.12.21-gyel is: behülyítették a fél (vagy inkább egész) világot a mayanaptárral, meg a világvégével, hogy miután nem lett semmi, izgatás meg rémhír-terjesztés címén cenzúrázni lehessen vagy akár be lehessen tiltani az ilyen és ehhez hasonló oldalakat, hogy az emberek azután tényleg csak arról tudjanak, amit a tévében, meg az újságban nyomnak (ök).
    Ez pedig eléggé vert helyzet lenne, főleg mostanság, amikor már a kocsmai beszélgetések során sem terjedhetnek az információk, mert már jószerével senki nem jár ilyen helyekre, hiszen vagy nincs rá pénze, vagy azért, mert már rá se lehet ott (se) gyújtani, vagy mindkettő, tehát marad a tévé, meg a fészbúk, amin viszont figyel a Nagytestvér. Utóbbi meg éppen annyira szájber, mint amennyire személytelen, hogy pont a lényeg vesszen el! Az, ami kiválóan megvan az emberek között például sörözés közben.
    Így működik az oszd meg és uralkodj elve szép új világunkban anélkül, hogy a legtöbben észrevennék, hogy a "Júdás csókja" az, amit ők a józan élet és a mi egészségünk és társadalmunk védelmében törvénybe iktatva előírnak nekünk.

    Dereng már valami odaát?! ;)

    R.I.

    sőt, alighanem még valami ide kívánkozik a 2012dec21ről

    VálaszTörlés
  28. „Na jó, de akkor mi a fészkes fenét is akarnak akár az elit, akár mások ezzel a decemberi világvégével?”

    Nos, az a bajuk, hogy az internet még viszonylag cenzúrázatlan adatáramlásának köszönhetően mostanra nagyon sok emberhez eljutott sok információ a hatalmi elit sötét szervezeteiről és piszkos ügyeiről, beleértve a 9/11 hazugságainak leleplezését is, nem is beszélve az „Új Világrenddel” kapcsolatos további terveikről.
    Ezeken túl nagyon sok más is van, például korrekt vallási jellegű dolgok is terjednek mostanában a neten, értve ezalatt olyanokat, akik nem léptek szövetségre sem a „Rothschild-cionistákkal”, sem a Vatikánnal, sőt semmilyen „hivatalos intézménnyel” sem, ezért a "nem kívánatos elemek" kategóriájába tartoznak az említett hatalmi körökben.

    Valami készül, ez nyilvánvalóan látszik, de az ilyen konkrét dátumhoz kötött dolgokat FELEJTSÜK EL!

    2011.szeptember.11.-ével sem riogatták előre az embereket, ellenben bedobták a köztudatba az Y2K világméretű összeomlását az ezredfordulóra, hogy az emberek félelemmel vegyes érzésekkel azt várják a sok szektás világvége-váróval együtt, hogy azután mindenki „jót nevessen az egészen”, és egy időre mindenki immunis legyen bármilyen jelentős fenyegetettségre, „összeesküvésre”, terrortámadásra vagy annak hírére, legalábbis amíg „ők” odafent ezt másként nem akarják.

    Addig pedig ott van mindenféle gumicsont, amit elénk dobnak, hogy rágódjunk rajta, mint pl. a globális felmelegedés, amit a széndioxid, mint üvegházhatást okozó gáz (ki ne próbáld a borospincében, amikor forr a must, hogy felszáll-e a CO2 a magaslégkörbe üveházasítani, ha kinyitod egy fél órára a pinceajtót! Héliummal töltött lufi helyett viszont használhatsz CO2-vel töltött lufit, majd meglátod mit csinál a széndioxid a légkörben :)

    De szerintük a sok CO2 miatt hűteni kell a bolygót mérgező vegyszerek repülőről való permetezésével.
    Persze, nem egyszerű ez, lehet, hogy nehéz követni, de épp ez a cél, hiszen, ha még így sem érted, akkor hogyan értenéd, ha csak arról hallanál vagy olvasnál, amit „ők” mondanak?

    Előre borítékolom, hogy most sem 2012.12.21.-én fog történni az az esemény vagy esemény sorozat, amitől még kevésbé lesz élhető ez a világ,
    csak előtte gerjeszteni kell egy nagy várakozást, ami persze csalódást okoz, és a csalódott (átvert) embereket ezután nagyon nehéz lesz meggyőzni bármilyen (valódi) összeesküvés valódiságáról, nem is beszélve Krisztus visszajöveteléről, és az azzal járó korszakváltásról, hiszen „annyiszor modtak már ilyesmit, oszt’ nem vót semmi.”
    ERRE AZ UTÓBBIRA megy ki a játék ezekkel a világvége jóslatokkal.

    Vegyük már észre, hogy a vallási alapokon kijelentett konkrét dátumhoz kötött világkatasztrófák soha nem következnek be,
    vagy legalábbis soha nem akkor és úgy.

    A Biblia is arra figyelmeztet, hogy: „Vigyázzatok és legyetek készen, mert SEM A NAPOT, SEM AZ ÓRÁT NEM TUDJÁTOK, amelyben az Ember Fia eljön!" Sőt, még hozzáteszi, hogy az angyalok sem, de még Ő maga sem, hanem csak az Atya (Isten) egyedül.

    Úgyhogy felejtsük el a dátumhoz kötött világvége riogatásokat, mert ezen a blogon sem erről van szó.

    Jóéjjt mindenkinek (dec. 21.-én is :)

    R.I.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen egyetertek azzal amit irsz! Az a baj, hogy sok kereszteny is bevette ez a nagy dec.21-es dolgot, mindenfele pogany nepek joslataira hivatkozva. Hogy igen is figyelembe kell vennunk oket. Sokak szerint lesz valami dec.21-en, de az egy tervezett iranyitott dolog lesz(van aki azt gondolja ekkor vetik be e Project Blue Beam-et). Majd kiderul, mar nincs sok hatra. De szerintem nem allsz messze a valosagtol.

      Globalis felmelegedesrol itt egy erdekes cikk:

      Open letter to UN Secretary-General
      http://opinion.financialpost.com/2012/11/29/open-climate-letter-to-un-secretary-general-current-scientific-knowledge-does-not-substantiate-ban-ki-moon-assertions-on-weather-and-climate-say-125-scientists/

      Törlés
    2. Így van erről van szó!

      Törlés
    3. Mit nem lehet ezen érteni. Baromi egyszerű. 2012.12.21.-éig a vaskor "népe" van támogatva. Utána viszont már az aranykor "népe" - teremtés-ügyileg...

      Törlés
    4. Nézzük ezeket kicsit tudományosan:

      9/11:
      http://www.youtube.com/watch?v=_hFS_MoHWwE

      Global Warming:
      http://www.skeptic.com/reading_room/how-we-know-global-warming-is-real/
      http://www.durangobill.com/Swindle_Swindle.html

      Chemtrail:
      http://www.urbanlegends.hu/2012/09/a-chemtrail-osszeeskuves/
      http://amindenit.blog.hu/2012/05/26/hivatalosan_is_megerositettek_a_chemtrailt

      Az a baj, hogy manapság az Internetre bárki felrakhat mindenféle hülyeséget. Én azt ajánlom, hogy mindennek járjatok utána, keressetek megbízható forrásokat, ne higgyetek el mindenféle légből kapott baromságot.

      Na de biztosan a filmben szereplő emberek tagjai a gonosz annunaki, gyíkember háttérhatalomnak.

      Végignézni/olvasni, megérteni aztán lehet vitatkozni!!!

      Törlés
    5. Annyiban nem értek egyet, hogy bár a Biblia szerint tényleg nem lehet pontosan tudni Jézus eljövetelét, azonban dec 21-re nem is ezt ígérik. Ezért a ibliai hivatkozás nem igazolja, hogy ne történne valami az ominózus napon.
      Ettől függetlenül, személyes véleményem, hogy nem lesz semmi érdemleges akkor. Y2K és társai okán, a te londoni olimpia példád okán, vagy akár abból kiindulva, hogy boldog-boldogtalan erre készül már, amihez elég lökés soak számára egy kör-email, vagy valami félinformáció innen-onnan.

      Törlés
    6. JB 2012. december 5. 0:36
      "(...) Én azt ajánlom, hogy mindennek járjatok utána, keressetek megbízható forrásokat, ne higgyetek el mindenféle légből kapott baromságot. (...)"

      Nem biztos, hogy mindenkinek ugyanaz a hiteles forrása, mint Neked! :-)
      Miből lehet egyáltalán tudni, felismerni, hogy egy forrás hiteles vagy nem? Mert koránt sem biztos, hogy a hivatalos szaktekintélyeknek mondottak hitelesnek nevezhetőek - lásd finnugor-elmélet. Ugyanakkor egy perifériára szorított szakember is lehet hiteles forrás, akit a hivatalos szakma nem ismer el, vagy nem kap elég teret.
      Szerintem maradjon mindenki objektív és legyen egy egészséges kétkedő, és két lábbal álljon továbbra is a talajon. :-)

      Törlés
    7. Jol mondod,mert a Biblia valoban nem igazolja,hogy ne történne valami az ominozus napon,éppen ezért akar történhet is.A bibliai proféciakat ismero keresztyének tudjak,hogy a régi,elmult vilag helyén Isten “Uj eget és Uj földet” teremt,de ezt is csak azutan,miutan véget ér a hét évig tarto nagy nyomorusag az Antikrisztus zsarnoki uralma alatt,és Krisztus,a földön valo 1000 éves kiralysaga es a feltamadott halottak feletti itélet is befejezodött.A vilag vége tehat csak …7+1000 év elteltelte utan varhato.Eppen ezért semmiképp nem lehet 2012 dec.21.-e,a keresztyének vilagvége varasanak a datuma.De még a maya naptar es mas pogany es okkult vallasok sem vilagvégét josolnak,hanem egy uj korszak kezdetét,amit miert ne hinnének el a keresztyének,ha közülük sokan tudjak,hogy Isten 6000 évben szabta meg Satannak a földön valo uralmat,amirol a maga pogany vallasu es okkultista hiveit is - termeszetesen - felvilagositja? Ezzel tkp.a Satan emberei a maguk joslataival,tudtukon es akaratukon kivul,”jo szolgalatot” tesznek a keresztyéneknek ,mert ezekbol megtudhatjak ok is,hogy valami nagy dolog varhato dec.21.-én.

      Törlés
    8. ahogy ismerlek kedves R.I. nem kell 21-éig jó éjt kívánnod mert jó sokszor fogsz még ezeken a fórumokon kommentálgatni természetesen a kötőjel elé pontot raksz mint sokan mások és ez hitelt ad a szavatoknak:)
      ezután a bibliára alapozva azt mondod ne keressük a világvége napját(megjegyzem senki nem találhatta meg a világvégét az összeesküvésekben csak aki nagyon felületesen olvasott.. maradjunk annyiban, nem a világvégéről van szó), holott a biblia alapján először a krisztusnak kell visszatérnie és jóval később lesz a világvége (ahogy az idézetben is benne van a biblia által kérdésesnek vélt időpont a krisztus visszajövetele nem a világvége tehát most akkor miről beszélsz?)
      ezután azt mondod a jelenlegi életünkből kiindulva, hogy dec 21-én semmi nem történik, sőt semmi olyan ami ártalmas lenne életünkre
      ezt hogy érted?

      Törlés
  29. Tisztelt ppp!
    Az én véleményem a tankcsapda klipről a következő, ez egy be avatás az értő füleknek!
    Semmi több.
    Konzultációt szívesen fogadok, tőled és bárki mástól.

    owl

    VálaszTörlés
  30. Mi van akkor, ha a HÁTTÉRHATALOM létezik, de pont nem olyan formában, ahogy az összeesküvés-elmélet-gyártók próbálják eladni ? Mi van ha a logók, videokklippek direkt azért vannak teli árulkodó jelekkel, hogy utólag bele lehessen magyarázni, mintegy ezekkel az eszközökkel szemellenzőzve a valódi jeleit az egésznek.

    (pl miközben logókat vadászol, filmeket elemzel, nem mész semmire, de ha a valódi kapcsolatokat megtalálnád, tudnál is tenni ellene)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos ezzel az a baj, hogy attól hogy az ember keresi ezeket a tudatalatti üzeneteket, attól még nem valószínű hogy immunis lesz rá. Sőt... Inkább csak tudomásul kellene venni hogy van ilyen, és valami konstruktívat kitalálni.

      Törlés
  31. Kedves PPP!

    A sárkány pozitívnak beállítása már nekem is feltűnt, azt hiszem csak kimondtad, amit már eddig is gondoltam erről. Pl. itt van még egy mesefilm, a Sárkányszív, amiben jóságos a sárkány: https://www.youtube.com/watch?v=Xj_pg5bxI9oTalán
    Ehhez a gondolathoz még a dínóipart is hozzátehetnénk, mert azok sem barátságos állatok mégis nagyon nyomják a gyerekeknek a barátságok kis "őslényeket".

    Üdv

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt tudod, hogy a keleti kultúrákban a sárkány nem pusztító mumusként szerepel, hanem, mint bölcs állat?
      A 900 évnél fiatalabb Biblia-fordításokban a Fenevad kifejezés gyakran Sárkányként szerepel - ez leginkább a nyugat-európai országokra jellemző -, pedig eredetileg a fenevad nem sárkány, hanem fenevad. Nincs meghatározva, hogy a Fenevad milyen állatot takar: farkas, sakál, stb... - egyébként nem is állat a Fenevad.

      Törlés
    2. Semmiféle régebbi vagy "fiatalabb"Biblia-forditasokban nem szerepel olyan,hogy a sarkany a fenevad volna.A sarkany a Satan szinonimaja,a fenevad pedig az Antikrisztusé:
      "Es levettetett a hatalmas sarkany,az osi kigyo,(aki az elso emberpart megkisértette) akit ördögnek es Satannak hivnak,aki megtéveszti az egész földkerekséget;levettetett a földre es vele együtt angyalai is levetettek"(Jelenesek 12:9).
      “Es lattam,hogy a fenevad meg a föld kiralyai es seregeik gyülekeznek,hogy harcra kelljenek a lovon ülo(Jézus) es seregei ellen,de foglyul esett a fenevad es vele együtt a hamis proféta (vallasi vezto),aki a csodakat tette az o nevében,amelyekkel megtévesztette azokat,akik a fenevad bélyegét(chip) magukra vették,es imadtak az o képmasat;élve vettetett mindketto a kénnel égo tuz tavaba”(Jelenések 19:19-20).

      Törlés
    3. Kedves Boglár Keszi!

      Persze, tisztában vagyok vele, és úgy vélem hasonló a forrás, mert a legtöbb ilyen kultúra is Lucifer rendszere, aki e világ istene, nyilvánvaló, hogy minden kultúrát áthat a tevékenysége, nem csak a maiban állítja be saját maga megtestesítőjét, a sárkányt jó és bölcs lénynek. (amúgy a Bibliában Lucifer egy nagyon bölcs és tökéletes kérub volt, és bölcsességét lázadása után se vesztette el, tehát ez az állítás igaz rá, hogy bölcs, csak az nem, hogy jó, vagy hogy az emberiség barátja, hanem éppen ellenkezőleg, embergyilkos kezdettől fogva)

      A fenevad valóban nem a sárkány, de én ezt nem is állítottam. A fenevad, olyan mint a medve, oroszlán, farkas stb. Jelkép. A Jelenésekben a Sárkány a fenevadnak adja a hatalmát, trónját, erejét. Tehát a fenevad (egymás utáni birodalmak, mint Dániel könyvében Babilon, Perzsa, Görög, Római ... stb.) leányvállalata a Sárlánynak, az asszony (az Egyház) üldözője, ellensége. Persze, a fenevad nem a sárkány, csak alászolgája.

      (A Shrek is eszembe jutott, most hogy gondolkodtam a témán, végül ott is pozitívre jön ki a végén a Sárkány szerep)

      Üdv

      Törlés
    4. keszi már olvastam más dolgokat is tőled de itt ragadnám meg az alkalmat arra, hogy megkérdezzem a magyar hagyomány rendszer nem elég keleti-e neked?:) ott azért van negatív sárkány alak, sőt távolkeleten is voltak jó és rossz sárkányok is

      Törlés
    5. Annyit hadd javitsak a fentieken,hogy a Biblia nem mondja Satanrol/Luciferrol,hogy bölcs volna,hanem azt,hogy ravaszul okos.A ketto nem ugyanaz:).

      Törlés
    6. Dehogynem, ha ez a felkent kerub, akit a paradicsomból kivetettek egyenlő Sátánnal:

      Ezékiel 28:12- "....Te valál az arányosság pecsétgyűrűje, TELJES BÖLCSESSÉGGEL, tökéletes szépségben. Édenben, Isten kertjében voltál; rakva valál mindenféle drágakövekkel: karniollal, topázzal és jáspissal, társiskővel és onixxal, berillussal, zafirral, gránáttal és smaragddal; és karikáid mesterkézzel és mélyedéseid aranyból készültek ama napon, melyen teremtetél. Valál felkent oltalmazó Kérub; és úgy állattalak téged, hogy Isten szent hegyén valál, tüzes kövek közt jártál. 15. Feddhetetlen valál útaidban attól a naptól fogva, melyen teremtetél, míg gonoszság nem találtaték benned. 16. Kereskedésed bősége miatt belsőd erőszakossággal telt meg és vétkezél; azért levetélek téged az Isten hegyéről, és elvesztélek, te oltalmazó Kérub, a tüzes kövek közül."

      Törlés
    7. Az Ezekiel 28:12,egy siratoének Tirus bukasan,es az igevers igy kezdodik(es nem ugy,amit te ravaszul elhagytal):"Embernek fia,kezdj gyaszéneket Tirus kiralyarol,es mond néki:Igy szol az Ur Isten:Te valal az aranyossag pecsétgyuruje,teljes bolcsességgel,tökéletes szepsegben... stb".
      Itt arol van szo,hogy Ezekiel Tirus gogos kiralyat az ->Eden kertjében elt elso emberhez hasonlitja,akit Isten tokéletes szepsegben teremtett,es minden bolcsesseggel megajandekozott,mig fol nem fuvalkodott,es Istennek ki kellett ot uznie.A paradicsom képe mellett a 14.es 16.v.-ben megemliti->Isten hegyét,melyre az elso embert allitotta oda oltalmazo kerubként.A profétai halottsirato a jövendomondas eszköze; annak megtörténtét gyaszolja,ami még ezutan fog bekövetkezni.A 18.v.mar nem a szent hegyrol szol képiesen,hanem nyiltan Tirusz templomairol beszél.

      Törlés
  32. Kicsit más, de a Honda aktuális reklámja sem semmi...

    Egyértelműen (legalábbis szerintem) ordít róla a lényeg, de ha ez nem elég, a végén felteszik a koronát az "új világ vár" szlogennel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Belinkelhetnél a reklámról egy videót a TV-t nem nézők számára :)
      Köszi

      Törlés
    2. hmm.. azthittem már sokan láttátok, így hirtelen nem is találtam fenn sehol

      discoveryn, comedy centralon láttam sokszor (mást nem nagyon nézek), megpróbálom megszerezni valahogy

      Törlés
  33. Drága JB!
    "JB2012. december 5. 0:36
    Nézzük ezeket kicsit tudományosan:"
    ÚGY ÉRTED POLITIKa-TUDOMÁNYOSAN. Betettél néhány 'talán videót, amivel meg szeretnéd cáfolni a talán videóket.
    Az a baj, hogy lázadó 16 évesnek nézel mindenkit (ha máshogy nem, lélekben), aki a témával foglalkozik.
    Ezek az emberek, akik itt írnak (a nagy része) évek óta foglalkozik a világ témáival, és sokan komoly tudományos fokozattal vagy munkával rendelkeznek, illetve saját szemükkel is sok mindenbe volt lehetőségük belelátni. Ne higgy el semmit, de igényeld a válaszokat, vagy úgy gondolod minden amiről odafent hallgatnak nemzetbiztonsági titok :)?
    Én nem fogom videóválaszok tömkelegét belinkelni, de ha már 9/11-nél tartottunk, ez a pár perc megéri a figyelmet:

    http://www.youtube.com/watch?v=Qamecech9m4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves FehérTea!

      Ezt a hozzászólást köszönjük!
      Azért többesszámban, mert -bár senkit nem ismerek itt személyesen, de valószínűleg igaz lehet, hogy nem mindenki forrófejű, tapasztalatlan tizenéves, aki itt írogat.
      Voltam már fórumos találkozón, és elmondhatom, hogy nagy ledöbbenések voltak a személyes találkozáskor, mert a legtöbben egészen másmilyennek képzeltük el egymást az írásai alapján.

      Magam is elég laza stílusban írok, ezért talán engem is valami handabandázó ifjú titánnak gondolnak némelyek, pedig "civilben" :) egy 48 éves családapa vagyok.
      Tudományos fokozatom ugyan nincsen, de amúgy a magam módján közel harminc éve kutatom a világ, az élet különböző dolgait, összefüggéseit, és aki ennyi időt rááldoz valaminek az átfogó kutatására, az minimum némi tapasztalattal rendelkezik és nem téveszti össze a filozófiát a viziló fiával.

      Sőt, sok esetben azt látom, hogy a tudományos szaktekintélyek, professzorok ugyan elképesztő akadémiai szintű tudással rendelkeznek a saját szakterületükön, de szinte csak és kizárólag ott.

      Tehát, ami az egyik oldalon erősségük, az a másik szempontból egyben a gyengéjük is.
      Számtalan olyan esetről tudok, amikor az elöl-hátul doktor, professzor, adjunktus, egyetemi tanár és emitt, amott is díszdoktor segítség nélkül egy villanykörtét nem tud kicserélni.

      Vagy amikor egy rendezvény hangosításánál felmerülő egyszerű, de mindenképpen megoldandó problémát a Műegyetem elektroakusztikai szakán végzett hangmérnök úgy kezd el felvázolni (hogy mindenki értse, miről van szó :), mintha a disszertációjából idézné azt a legbonyolultabb részt, amire még a vizsgáztató prof. is elégedetten csettintett, a többi meg néz, hogy "Mi van?!!!" "Ez, mire ennek a tudományos agymenésnek a végére ér, addigra le is megy az előadás!"

      Erre odalép a cucchoz az autószerelőből
      színpadtechnikussá avanzsált -mondjuk K. Janika (igen, az a kis bajuszos szabolcsi suttyógyerek-kinézetű, a "Gagyi" becenevű -mert ilyen is volt), és két-három laza mozdulattal helyreteszi a dolgot. Ennyi...

      Tehát, nem mindig minden a tudományos fokozat (bár, sok mindenre jó), viszont, ha van olyan bölcs ember, akit az élet tanított, és van szeme a dolgokhoz, az a józan paraszti eszével sokszor jobban és hamarabb meg tudja oldani a problémákat, vagy megállapítani valamiről, hogy az micsoda, hogy érdemes-e vele foglalkozni, vagy hülyeség.
      Inkább, mint a professzor, aki hosszasan és részletesen analizál, azután a begyűjtött adatokat bonyolult számításkkal modellezi, majd leképezi, felképezi, kiképezi, transzformálja, transzmittálja, konvertálja, konfirmálja, iterálja, macerálja, végül leellenőrzi, és publikál valami olyasmit, amit rajta kívül meg sem ért senki, viszont, amíg ide eljutott, addig a vizsgált dolognak a sokkal korszerűbb változata is rég elavult, az analízishez alkalmazott metódust tévesnek nyilvánította a tudomány, a számításokhoz használt szoftver bug-os volt, a vacsora kihűlt, az asszony elhidegült, a gyerekek felnőttek, a lányból kurva lett (bocs. konzumhölgy), a fiúból "személyi bankár", vagyis ügynök jutalékos rendszerben, de válság van, már a cigit is tölteni kell, különben hónap végére nem tud tankolni a kocsiba, és akkor hogyan dolgozik (?) és így tovább, és így tovább.

      Lehet itt analizálgatni, meg okoskodni, de aki valamikor a múlt század közepe táján született, és sem nem vak, sem nem hülye, az látja, hogy itt sok minden nagyon nem stimmel, sőt nagyjából azt is, hogy mi nem, csak hát egy fecske nem csinál nyarat.

      Több embernek (konkrétan tömegeknek) kéne felébredni és összefogni, akkor lenne esély a pozitív változásra.

      Szerintem ennek a blognak is ez a célja, nem pedig az okoskodás, vitatkozgatás, rögeszmefuttatgatás a magunk szórakoztatására. Ebből sokan régesrég kinőttünk már.


      Üdv mindenki: R.I.

      Törlés
    2. Én pedig akkor mélyen meghajlanék és elnézést kérek egész generációm nevében. A fiatal, középiskolás generációt nem lehet megmozgatni. (http://komlomedia.wordpress.com/2011/09/25/miert-nem-oktatnak-az-iskolak/)
      Bár tisztában vagyok vele, hogy javarészt az én korosztályom az, aki ha felkelne az megrengetné az egész hatalmat, de tapasztalatom szerint sajnos nagyon kevés fiatalban van meg a potenciál arra, hogy kiszakadjanak az álomvilágból. Félelemből egyrészt, másrészt pénz és hataloméhségből, de sajnos ők (mi) pedig egész életükben ezt látták. Így sajnos még viszonyítási alapjuk sincsen ahhoz, hogy milyen lehetne.

      Az meg a másik, hogy az apuci-anyuci-facebook szentháromság nélkül idegbeteg depressziós amőba lesz az ifjú generációból.

      De azzal nem értek egyet, amit R.I. írt, miszerint konkrétan tömegeknek kéne felébredni és összefogni. Természetesen, ha ez megtörténne, akkor tényleg változás következhetne, de én úgy gondolom, hogy egy ambiciózus társulat tervezéssel és félelem nélkül talán meggyengíthetné a háttérhatalmat.

      Csak tűt a szénakazalban...

      Törlés
    3. Valóban, abban Neked is igazad van, hogyha előáll valahol (mondjuk akár itt Mo-n) EGY, azaz 1 darab igazán nagy kaliberű karizmatikus vezető, akinek a közvetlen munkatársai is korrekt és tehetséges emberek, akkor az az egyetlen ember képes megváltoztani akár egy egész nemzetet.
      Jónéhány példát ismerünk a történelemben, bár sokuk nem éppen pozitív figura, de itt most az elvet hangsúlyoztam.

      R.I.

      Törlés
    4. kedves névtelen december 5. 7:50! ahhoz képest hogy egy 48 éves családapa vagy, aki érthetően félti a lányát ebben a világban, elég érdekesen gondolkodsz a "munka megosztásról" (jobban átgondolva ez is érthető)
      tehát pl ugyanarra a szintre emeled egy tudományos tétel bizonyítását és egy villanykörte becsavarását ami önmagában véve megmosolyogtató, hiszen fogalmi szinten mindkettő csak feladat, de az egyik új utat tör, míg a másik felhasználja az eredményeket
      ez körülbelül olyan mintha azt mondanánk hogy a katonatisztek nem tudnak közlegény szolgálatot teljesíteni, holott a közlegény csak azt csinálja amit a feljebbvalói mondanak (mint ahogy a szerelők is a "feltalálók" műveit használják/javitják, csak évtizedekkel később)

      Törlés
    5. Lehet, hogy kissé az agyamra ment a reptilián-sztori, de ha a - FehérTea által - belinkelt videót 11:07 és 11:09 között kockánként megnézitek, feltűnhet valami furaság...öööö... lehet, hogy pusztán pareidolia, de sötét, szárnyas lényeket vélek kapaszkodni látni az épület homlokzatán. Egyébként az elmélet - miszerint a negatív rezgéseket csócsáló entitások részesei voltak a tragédiának - többeket kísért.

      Törlés
    6. Nem fizikai lények kamerán keresztül sem látszanak, ezt azért tegyük el.

      Törlés
    7. Kaze, ebben mi alapján vagy ilyen biztos?
      Másrészt - a beszámolók szerint - ezek az entitások materializált formában is képesek a negatív energiával táplálkozni...

      Törlés
    8. Hasonlóan a vámpírokhoz. Nem is csoda, hogy annyi propagandát kapnak, hogy minden tinilány bolondul értük. (alkonyat elsősorban, első részben a kéz almát nyújt az olvasónak, erotikus vonzalom a vámpírokhoz et cetera)
      Bár ha feltesszük a reptílián axiómát, akkor én úgy gondolom, hogy vannak olyanok, akik képesek manifesztálódni, mint ahogy az annunaki, és vannak olyanok, akik gyengék hozzá, és csak tisztánlátók, médiumok, harmadik szem-baszogatók láthatják (vagy gyerekek)(itt érdemes megjegyezni a biblia démonait, mint igen pontos koincidencia).
      Talán ők csak akkor láthatóak, amikor táplálkoznak. Ilyen lényről szóló legendák is vannak.

      Törlés
    9. Na,ezt végre jol gondolod T.Balint,mert bizony tudnak manifesztalodni es a tobbi is ugy van.
      Es ha még elolvasod itt a "Nefilim es Demonok" c.iromanyt,a dobbenettol biztosan nem maradna csukva a szad.

      http://churchofgod.hu/content.php?act=nefilim

      Ria.

      Törlés
    10. Egy reszletet kiemelek innen,arra az esetre,ha megsem volna kedved,vagy netan lusta volnal beleolvasni:

      "A Jubileumok könyvében egy rendkívül érdekes rész rámutat arra, hogy miként és miért engedélyezte Isten ezeknek a gonosz szellemeknek a működését:
      Jubileumok 10:1-7 1 És annak a jubileumnak a harmadik hetében a tisztátalan démonok rossz utakra kezdték vezetni Noé fiait, és félrevezették őket, hogy hibázzanak és elpusztítsák őket. 2 És Noé fiai, apjukhoz, Noéhoz jöttek, és elmondták neki aggodalmaikat a démonokkal kapcsolatban, akik félrevezetik őket és vakságot okoznak, és pusztítják az ő fiainak fiait. 3 És [Noé] imádkozott az Úr, az Istene előtt, e szavakkal: Minden test szellemének Istene, aki könyörületet mutatott irántam, és aki megmentett engem és fiaimat az áradat vizétől, és nem hagytad, hogy elpusztuljak, mint ahogyan a kárhozat gyermekeivel tetted; Mert kegyelmed nagy volt irántam, és bőséges irgalmat adtál a lelkemnek; Add hát kegyelmedet a fiaimra is, és ne hagyd, hogy a gonosz szellemek uralják őket. Nehogy kipusztuljanak általuk a föld színéről. 4 De add áldásod rám és fiaimra, hogy szaporodhassunk és újranépesíthessük a földet. 5 Hiszen tudod, hogy a te Vigyázóid, ezeknek a szellemeknek az atyjai, miként cselekedtek az én időmben: és ezeket a szellemeket, amelyek élnek, börtönözd be és tartsd őket szorosan a kárhozat helyén, és ne engedd, hogy pusztulást hozzanak a te szolgádnak fiaira. 6 És ne engedd nekik meg, hogy uralják az élők szellemeit; Mert te egyedül uralkodsz azok fölött. És ne engedd azt, hogy erejük legyen az igazak fölött, innentől és mindörökké. 7 És [az angyal ezt mondta] az Úr, a mi Istenünk utasított bennünket, hogy kötözzük meg mindegyiküket.
      Tehát ezek a szellemek már közvetlenül az özönvíz után támadni és pusztítani akarták az újra szaporodásnak indult emberiséget. Noé felismerte, milyen károkat képesek okozni a démonok, az utódaiért kért aggódó imáját és közbenjárását meghallgatta Isten, a démonok meg lettek kötözve. Azonban Sátán nem alszik:
      Jubileumok 10:8-11 8 És a szellemek fejedelme, Mástéma (a gonoszság fejedelme, azaz Sátán) eljött és így szólt: Teremtő Isten, hagyd, hogy némelyikük velem maradjon [szabadon], és legyenek azok engedelmesek a hangomnak; mert ha nem maradnak velem némelyek, akkor nem lesz módomban hatalmamat gyakorolni az emberek fiai fölött; mert ezek okozzák a romlást és megtévesztést az én ítéletem [akaratom] szerint, hiszen nagy az emberek gonoszsága. 9 És mondta Ő: Maradjon hát vele tized részük [a démonoknak], és a másik kilenc részt zárjátok alá a kárhozatnak helyére... 11 És mi [az angyalok] úgy tettünk, ahogy utasított; a leggonoszabbakat elzártuk a kárhozatra való helyen, tizedrészüket meghagytuk Sátán uralma alatt, a földön.
      A világ uralma Sátán kezébe lett adva (Luk. 4:5-6; Eféz. 2:2; 2Kor. 4:4; Ján. 14:30; 16:11; Jel. 12:9) és ő marad a föld istene mindaddig, amíg Krisztus visszatér a földe, és átveszi az uralkodást tőle. Isten Ádám elbukásakor – mivel az Sátán kísértésének engedett, nem Isten vezetésének – az emberiséget Sátán, és az ő bűnös szellemisége alá rekesztette. Sátán tehát hatalmat kapott az emberek megtévesztésére, s ennek a hatalomnak a hatékonyabb gyakorlásáért kérte Istentől azt, hogy ezeknek a gonosz szellemeknek egy részét is hagyja szabadon számára. Isten megadta neki ezt a kérést, de a legártalmasabbakat elzárta a mélységbe.
      A mélységbe való elzárásra vettetnek továbbá mindazok a démonok, akiknek gonoszsága elérte azt a határt az emberek nyomorgatásában, amelyet már Isten nem tűr meg (v.ö. Tob. 8:3)."

      Törlés
  34. Szeretem olvasni a blogot és jó látni, hogy a bejegyzések utáni kommentháborúk ellenére Magyar viszonylatban abszolút közösségépítő szerepet tölt be. A mondás szerint kibicnek semmi sem drága, ezért nem is szeretnék beleszólni az oldal szerkesztésébe, hiszen láthatóan időt, energiát és nem utolsó sorban felelősséget igényel, de(!) sajnos van egy de. A kezdetekben szépen felépített tartalom és tudatos építkezés növekvő népszerűséghez vezetett. Véleményem szerint Pirula felelős az olvasótáboráért és a közösségért amit akarva akaratlanul létrehozott. Hogy mit is szeretnék ebből kihozni? Meglepő, hogy a közelmúlt történései ellenére (Szír-Török konfliktus, Palesztín-Izraeli konfliktus, növekvő számú groteszk és érthetetlen gyilkosságok hazánkban, minden eddiginél átlátszóbb módszerekkel manipuláló média stb...) a Tankcsapda és Süsü a legutóbbi hozzászólás témája. Értem ,hogy az oldal célközönsége a „belépő szintű” igazságkutatók, ugyanakkor elérkezettnek látom az időt, hogy a velősebb tartalmakat kereső olvasók is megtalálják a maguk közösségét és a nekik szóló tartalmat.

    Ne értsétek félre, elismerem PPP munkáját és a véleményem pont azért íródik itt, mert az olvasók összetételét tekintve ezt a felületet találom a legalkalmasabbnak, ennek ellenére szomorú lenne ha az itt formálódó tudás és közösség erejét veszni hagynánk. Ideális megoldás lehetne, ha a jelenlegi formát meghagyva, Pirula verbuválna pár szerzőtársat és egy új blog esetleg fórum szolgálna a velősebb tartalmak elemzésére.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívemből szóltál :o) .Viszont megértem PPP-t is hiszen emlékszünk micsoda xart kapott egy nyominger tv-reki elemzése miatt.Úgyhogy nem is lehet követelőzni (tudom te sem azt teszed ;) ) többért.Az feltűnő,hogy nem szaporodtak tovább az ehhez hasonló oldalak,sőt mint te is írod, halkabb lett ez a blog is.Az ellenfél nem akárki :/
      Viszont,amiről a cikk szól,annak nagyon nagy irodalma van.Én is nagyon valószínűnek tartom,hogy igazak erről nemcsak az ő meglátásai.Akkomodálnak bennünket a rosszhoz,a negatív dolgok természetesként való elfogadásához.Hálivud annyi ilyen filmet készített és készít,hogy csak a teljesség igénye nélkül lehetne belefogni a felsorolásukba.Hirtelen az Addams family (ami sorozat is lett) jutott eszembe olvasás közben,meg azt hiszem a Paranorman is valami hasonlóra hajaz.A Despictable Me Gruja (a gruról mindig a szovjetek katonai hírszerzése jut eszembe) is ideillik,nmégha ott fellelhető a főszereplőnél személyiségfejlődés is,mégis van benne egy számomra hírhedt alsógatyás jelenet.Dramaturgiailag teljesen beleillik a történetbe,hogy nincs rajta gatyó,hiszen egy cápi majdnem lefalta róla előzőleg,de a hálivudi filmgyártás sose pironkodott a dramaturgiai hibái tömkelegén.Emiatt nekem szemetszúrt,hogy miért kell ennyire hűnek lenni a történethez és miért kell betenni egy alsónadrágos,kabátos idős férfiről jó pár mp-es jelenetet,azontúl hogy nyilván sokan humorosnak gondolták.Én ma is azt gondolom,hogy az a jelenet speciel arról szólt,hogy hozzászoktassák a gyerekeket a félpucér idős férfiak látványához.Hogy nincs abban semmi rossz.Milyen érdekes,hogy egy pedofiltámadás áldozata hasonló képeket lát,él át.Nem vihart akarok kavarni és pláne meggyőzni nem akarok senkit,de nekem az a pár másodperc sem a szórakoztatásról szólt,hanem inkább bujtatott pedofil tartalomról.
      A színészekkel kapcsolatban én azt tudom,hogy semmit sem lehet elhinni nekik.Teljesen megbízhatatlan emberek,túl képlékeny személyiséggel.
      Bodrogi éveken keresztül a Benkő Gyula vadásztörténetét mesélgette,mintha vele történt volna meg,miszerint mennyire gyönyörű pillanat,ahogy a szemed elé(hatalmadba) kerül a vad és te mégse élsz a lehetőséggel,elengeded és nem lövöd le.Úgyhogy a bohém világ embereit képtelenség komolyan venni.Maguk tesznek róla.
      Apropó még mindig Bodrogi.Ami engem felzaklatott,az a Stohllal és egyéb celebekkel készült főzőműsor nála forgatatott része.Jópofa volt (pár pillanatig) ahogy ráfogta a pici kis pisztolyát a többiekre szavazáskor,hogy kinek is nem tetszett a főztje.De a fő poén az volt,hogy rá pár másodpercre elsütötte a pisztolyt! Szóval meg volt töltve.Kajakra ráfogta a többiekre a pisztolycsövet!
      Szóval, ezek nem normális emberek az nyilvánvaló...

      Törlés
    2. A télapóról meg annyit,hogy igen annak is van nem kis pedo íze,hogy egy vadidegen öreg bá' jön és általában édességet ad vadidegen gyerekeknek.A szülők nem erre mondják hogy cukros bácsi? Nem ettől próbálják meg megvédeni gyerekeiket? A pedofíliához szoktatás már megint ?
      Vagy karácsonnyal kapcsolatban nem csak nektek itt párnak tűnt fel esetleg,hogy mi a frászt keres például a gyilkos galóca a karácsonyfa díszek között ? Képet is tudok majd készíteni annak,aki nem hiszi.A családom birtokában van nagyon régről ilyen tárgy,de biztosan nem én vagyok az egyedüli.Még az átkosban vettük.(erről is vannak írások a neten,hogy menniyre nem egyértelmű mára a legszentebb ünnep sem.Sajnos nagy részben én is inkább angolul találok ilyenket)
      De hirtelen még a keresztény egyházunk állítólag Jézustól eredő szertartásaira ,az egyél a kenyérből az én testem,igyál a borből az én vérem rituálékra,ha gondolunk,az is totál sátánista.Egyértelműen.
      Úgyhogy szerintem nagyon régóta bűnben élünk.A sátánista (de nevezhetjük sok minden másként is őket) erők mindent infiltráltak.Nagy valószínűséggel így is fog tovább haladni az életünk.Hülyébbnél hülyébb filmeket nézhetünk,hülyébbnél hülyébb színeszekkel.Még a híradóért sem érdemes bekapcsolni a tv-t.Egy részünk már így is az írott médiából próbál kupálódni.Sajnos úgy néz ki,hogy nem sokáig.A cenzúra mindent ellep majd.A bittorent-klienst megpróbálják majd integrálni a set top boxba,országos,kormány szinteken akarják szabályozni a netet (elég logikus egyébként).Úgyhogy tuti jön a halak korszakának vége :).Állítólag 21-én ;) .Meglátjuk milyen nemzetközi megállapodások születnek aznap.

      Törlés
  35. Tisztelt PPP!
    Szinte az elejétől kezdve olvaslak, nézlek titeket!
    Nagyon jó amit csináltok.Nem tudom honnan van ere energiátok?
    De!
    Kérlek titeket NE mentegetőzzetek!Vágjátok a képünkbe és kész! Nem kell szemérmesen elhallgatni mert Tankcsapda,mert
    Bodrogi művész ÚR! Nem ő mondja ,hanem ti nekem!Az igazság az JÓ és kész!Nem értek a szerkesztéshez, és a jogi dolgokhoz.Amennyiben ez miatt kell a magyarázkodás és a mentegetőzés rendben!Ez az én észrevételem.
    A választ megköszönöm ,de nem írok többet! CSak olvasok!
    Jó munkát kívánok és kellemes ünnepeket mindenkinek!

    VálaszTörlés
  36. Kedves Pirula! :-)
    Most megnéztem a videót - jaj, pedig, de nem szeretem a Tankcsapdát :-D ! Ez a tipikus "lázadok, mert lázadok" effektus - lázadok a szüleim, az iskola, stb... ellen. Színtiszta hiszti. :-)

    "(...) A luciferánusok gyakorta tehetséges emberek. Ügyvédek, bírók, zeneszerzők, filmproducerek... Nem valami barbárokat kell elképzelni! Sokan nagyon kifinomult emberek (...)"
    Ez csak a nagy fejesekre - a vezetőikre - igaz. A beosztottak nem mindig olyanok, mint az "uraik". Nem kell gondolkozó beosztott nekik, mert akkor netán elkezdenek konspirálni és az nekik nem szerencsés. :-)

    "(...) (ha nehezedre esik elképzelni a dolgot, tessék mondjuk Hannibal Lecterre gondolni, aki Bach-ot hallgat, miközben kikanalazza valakinek az agyvelejét...) (...)"
    Azért mert Bach-ot hallgat valaki. attól még nem lesz okosabb, sem intelligensebb senki. :-) A meghasonlott személyiségek többnyire kishitűek és a kishitűségüket próbálják pótolni valami plusz cselekedettel. Tudásuk általában átlagos, de vannak köztük intelligensek is. Tetteiket nem a józan ész, hanem a múltban rajtuk elkövetett sérelmek vezetik, még akkor is ha műveltek.

    A Bumeráng logóját inkább tudom be fallikus - szexista - szimbólumnak, sem mint a Sátán követének. Nem mindegyik szexista helyzet varrható a Sátán nyakába - például, ha nem pornográf jellegű.
    Márpedig a Bumeráng nem éppen pornográf dolog.

    "(...) Most gondold el! Ez a fickó megy iskoláról iskolára előadásokat tartani, hogy „Gyerekek ne drogozzatok!”
    Mi ennek a célja? Az, hogy ne drogozzanak?
    Vagy épp az ellenkezője? (...)"
    Boldogult gyerekkoromban (én 40 éves vagyok :-) ) még nem volt ennyire elterjedve a drog, de ha valaki nagyon akarta kipróbálni, úgyis megtette.
    Én soha nem próbáltam ki - ma sem vágyom rá, hogy kipróbáljam - és nekem bejött a tiltás.
    Viszont nem szabad túlzottan tiltani se, mert akkor már csak azért is kipróbálják.

    "(...) A kisgyerek meg ott áll, és az egészből annyit lát:
    Ne drogozzak? Miért mi lesz ha drogozok? Vajon mi a legrosszabb, ami történhet velem?
    Esetleg sztár leszek a médiában? És mindenki velem fog foglalkozni?
    Hú, ez a drog aztán tényleg nagyon rossz dolog...
    Hogy is lehet hozzájutni? (...)"
    Szerintem nem mindegyik fiatal gondolkozik így. Azonban vannak szülők, akik sztárt akarnak csinálni a gyerekből és elejétől fogva úgy nevelik a gyereket.

    Nem mindenki rossz, aki rossznak néz ki.
    Ilyen alapon a csúnya emberek is gonoszak, nem? :-p) Csak vicceltem! :-)
    Az igazi szépség belülről jön és nem a bomba - bamba :-D - alakon múlik.
    Mint nő azt mondom a szépfiúk - többsége - visszaélnek a külsejükkel, mert jóképűek és megtehetik. A fiatal nők az ilyeneknek viszonylag hamar megbocsátanak. De aki olyan, mint Quasimodo az ritkán él vissza az adódó helyzettel, mert eleve egy csúnya ember gátlásos és kevésbé mer visszaélni a helyzetével. :-)
    Talán maradi vagyok, de ez vagyok én. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te olyan kis fiatalka vagy :) (ne sértődj ,) )

      Törlés
    2. Köszi, de a tény az tény marad! :-)
      Naa, ... a 40 éves kor már nem éppen olyan, mintha 20 éves volnál! :-D
      Főleg, hogy sok-sok tapasztalat van ez mögött a 40 év mögött. Gyakran érzem magam inkább 10 000 évesnek, sem mint 40-nek. :-)
      40 vagyok ugyan, de nem életunt, vagy bele keseredett az életbe. Pedig,... hajjaj, mesélhetnék...! ;-))

      Törlés
    3. Ne keseregj, örülj hogy még élsz ilyen öregen is!

      Törlés
  37. Egy régi Tankcsapda szám:
    1. Mikor Clinton beül a Lincolnba,
    Mintha valamit titkolna.
    Az arca itt van előttem,
    Álmomban már lelőttem.

    2. De te az orrodig se látsz,
    Neked jó a McDonald's,
    Neked elég ha Coca a kóla,
    Te ugyanúgy tehetsz róla,

    3. Hogy átbasztak a reklámmal,
    Ezzel az Amerika-lekvárral,
    Ezzel a műanyag élettel,
    Ahol annyi ember tévedt el.

    4. Mint a háborúban a foglyok,
    Csak a parabolamocskot fogjuk,
    Ahol minden nő tökéletes,
    És minden férfi izmos.

    5. Meg a legjobb mosópor,
    Ami a faszom tudja, hogy mos,
    Meg az izomagyú Miki egér,
    Aki bárkit megöl a kokainért.

    6. Meg a néger csaj az utcán,
    Aki nincs még tizenöt éves,
    De húszér' kúr és tízér' szopik,
    És talán még nem AIDS-es.

    7. Meg az öccse, akinek pénz kell a cuccra,
    Beléd rakja a kést.
    De mielőtt elkapnák a yardok,
    Bekap egy aranylövést.

    8. Meg a bedeszkázott ablakai
    A halált hordozó háznak,
    A nyomornegyedek bűze,
    Ahol a háromévesek fáznak.

    9. Itt is ez megy, csak durvában,
    Ahol csuklóig vagy a kurvában,
    De talpra kell, hogy állj,
    Az ütés bármennyire fáj.

    10. Nem kell hajó, nem kell repülőgép,
    Van mit ennem, van hol aludnom még,
    Nem kell hajó, nem kell repülőgép,
    Nyugodt vagyok, a Vadnyugat itt van...
    ...rég

    8., 9., 10.

    VálaszTörlés
  38. Ez is elég érdekes. Ma reggeli HVG cikk:

    "Nyugat és Kelet egy új szintézis felé halad: az intelligens, nemzetek feletti világkormány felé" - írja Matolcsy az idézett könyv alapján

    http://hvg.hu/gazdasag/20121206_Matolcsy_diktaturat_hozna_egy_Europai_Fod

    VálaszTörlés
  39. Helló!

    Összeadtátok már a 666-ot és az 555-öt mert ugye azt a két számot mondják csak háromszor,persze nem véletlen, az eredmény: 1221 Lehet ez véletlen szerintem nem, ez is csak a december 21.ét igazolja!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. annyira rettegnek az emberek ettől a december huszonegytől. ha én az illuminátusok helyében lennék, úgy gondolkodnék, hogy mindenkit befosatnék, aztán pár megmondóembernek (külföldi neves zenészek, repperek stb. mind erről számolnak be) felajánlanám hogy biztosítok neki menedéket, ha alkut köt vele.

      Törlés
    2. Táborszki Bálint 2012. december 6. 3:22
      "(...) ha én az illuminátusok helyében lennék, úgy gondolkodnék, hogy mindenkit befosatnék (...)"

      Már megtették.
      A többi meg megy magától, mert jól tudják, hogy az emberek egymást fogják fanatizálni - már, akit lehet és hagyja magát. Mert nem mindenki "vevő" a "beetetésre". Nagyon könnyű ám az emberek érzelmeivel játszani. Én például nem vagyok vevő semmiféle "világvége hisztériára" és nagyon csodálkozom azon, hogy vannak, akik felülnek erre a maszlagra. :-)
      Én a Zen mestereknek adok igazat, akik azt mondják, hogy: az ember legnagyobb ellensége mindig önmaga. Ha képes vagy legyőzni önmagadat, bárkit le fogsz tudni győzni. :-)

      Törlés
    3. No igen, a zenben tényleg vannak figyelemre méltó tanítások.

      Szerintem valahogy mindenképp megszületne egy-egy új pánikkeltés. Engem inkább az rémiszt meg, hogy ezeket általában a nép kelti, mintha annyira elviselhetetlenül reménytelen lenne ez az élet, hogy már csak úgy lehet megmenteni ha minden porig rombolódik.

      Vagy mindenkiben benne van a pusztíthatnék.

      Törlés
    4. Vagy csak egyszerűen eljutott mindenki arra a pontra, hogy kész vége, dec. 21 és, ha nem történik semmi, akkor úgymond vége a nyomásnak, nem tudja feldolgozni a rá nehezedő nyomást és összeroppan. Ennek a következménye lehet akár egy világháború is.

      Egyébként mostanában támadt egy olyan gondolatom, hogy olyan reménytelen az emberek élete és mégsem tesznek semmit. Aztán, hogy mostanában eléggé sokszor előjön ez a dec. 21, arra gondoltam, talán ezt a kamut odalökik az embereknek mint "reménycsillagot". Aztán addig még az emberek "nyugton" maradnak.

      Nem adok fél évet neki, 2013 júniusára tuti lesz egy újabb világvége dátum, amit majd valami ősi egyiptomi piramisban találnak, vagy esetleg a Kínaiaknál, mert onnan még nem kaptunk ilyesmit :)

      Törlés
    5. Kelet bölcsebb annál... egyelőre.
      Az tényleg érdekes elgondolás, hogy miért nem tesznek semmit az emberek. De én úgy gondolom, hogy azt inkább vezeti a félelem mintsem a halál reménye. Aztán a másik meg, hogy őrülten vásárolják fel mostanában az emberek a konzerveket rettegésből.
      Bár tényleg lenyugtatta az embereket, de nem hiszem, hogy tudatosan várják a véget, hanem ösztönösen. Sokan nem értik, milyen helyzetben vagyunk. Csak érzik.

      Meghát hogy máshogy lehetne kiszakadni a mindennapok ismétlődéséből mint a világvégével? Az ismétlődést pedig mindenki átéli.
      Szerintem már meg is vannak az új dátumok, csak nincsenek úgy kihangsúlyozva. De ha mégsem, inkább a tudomány hozza majd a következő dátumot.

      Törlés
    6. Táborszki Bálint 2012. december 6. 6:10
      "Kelet bölcsebb annál... egyelőre. (...)"
      A bölcsesség mindenhol megtalálható, mert újra és újra felfedezik időnként.
      Engem Madách Imre szavai mindig megnyugtatnak: "Mondottam ember: küzdj és bízva bízzál!" (Az Ember tragédiája)
      Vagy: "Nincs végzet csak, ha magad is bevégzed." (Terminátor 2 - Az Ítélet Napja)

      Törlés
    7. Úgy tartják, a föld kundalinije éppenséggel kelet felé irányul, így ott a legkoncentráltabb a bölcsesség. Persze, ha nem bukkanna fel időről időre, elég ramaty helyzetben vónánk.
      Én a tao te kingben majdhogynem minden tanítást megtaláltam, amire szükségem van. De a zen buddhizmus filozófiája is támogat néha, amikor szorul a hurok.

      Főként Lin-csi apát beszédeit kedvelem, az a nyers és őszinte (!) bölcsesség elnyerte csodálatomat. Egy tanítása pont ide kapcsolódik:

      Lin-csi apát kolostorában egy reggel így fordultak a szerzetesek a Mesterhez.
      - Mondd, apát! Mit tegyen az ember, mielőtt eljő a világvége? Van-e erre nézve szabály?
      - Van - felelte Lin-csi, s már idézte is a tanítást. - Mielőtt a világvége eljő, legjobb, ha az ember befejezi reggelijét - szólt a Mester, s már sarkon is fordult volna, amikor az egyik szerzetes megkérdezte.
      - Mondd, Mester! A világvégével minden véget ér?
      - Minden. De ez a minden azon nyomban létre is jön ismét. A végtelen időben végtelen számú csodálatos pusztulás és keletkezés követi egymást - mondta Lin-csi, s hogy a szerzetesek tudják, mi dolguk a végtelen időben, elmesélt egy történetet.
      - Nem is olyan rég - kezdte az apát -, itt a Lüliang-hegyek közt, egy szerzetes beköltözött egy nagy fa odvába. Úgy hívták ezt a szerzetest, hogy Taj-po. Üldögélt a fa odvában, teltek az évek számolatlanul, amikor megjelent az odú előtt egy vándorszerzetes. Így szólt a vándor Taj-póhoz.
      - Írva vagyon, hogy ez a mostani, kerek milliárd esztendőt számláló világkorszak, melyben élünk, hamarosan véget ér. Fellángol majd a nagy tűz, és mind az ezer világ elpusztul. Tudni akarom, csakugyan elpusztul-e, vagy nem pusztul el. Felelj, Taj-po! - És Taj-po felelt.
      - Elpusztul - mondta.
      - És akkor mi lesz? Következik a másik milliárd éves világkorszak? - kérdezte a vándor.
      - Következik a másik.
      - Akkor jó - vágta rá a szerzetes, és megnyugodva ő is beült Taj-po mellé az odúba. Nem mintha addig attól tartott volna, hogy unatkozni fog, ha nem következik újabb milliárd év és nem lesznek majd benne újabb világok, hanem azért nyugodott meg a vándor, mert megértette, miért ül a fában Taj-po. Taj-po pedig azért ült a fában, mert tudta, semmi emberi tevékenység nem fogható ahhoz, hogy jönnek-mennek a világkorszakok. Semmi emberi tevékenység nem fogható ahhoz, hogy elpusztul mind az ezer világ, s aztán következik a másik ezer. És semmilyen emberi tevékenység nem mérhető ahhoz, hogy ő mindebben részt vehet, ülhet a fa odvában, és szemlélheti a világok változásait. Taj-po tudta, hogy a világok változásain töprengeni a legméltóbb emberi munka, s míg valamit meg nem ért az egészből, nincs hová sietnie. Ezt értette meg Taj-po válaszából a vándor is, s ezért ült be hozzá az odúba - fejezte be a történetet Lin-csi apát, s szégyenkezve vallotta be, hogy nem tudja, mi történt ezután.
      - Talán Taj-po és a vándor azóta is együtt ámulnak a világok változásain. Bámulják a végtelen idő játékait. Ti is ezt tegyétek, szerzetesek, ha eljő a világvége, s már megettétek a reggelit! - szólt Lin-csi apát, s magukra hagyta szerzeteseit, kolostorában, a Huo-to folyó partján.

      Törlés
    8. Hát jah, csak a keleti tanításokkal az a baj, hogy megrekedtek. Egyszerűen nem mozdulnak. Valóban létrehozták a jin-jang jelként ismert egyensúlyi állapotot. Ez a történet is azt mondja, hogy legyél tétlen és mozdulatlan, csak legyél szemlélő. Nade, ha a világban csak egyensúly lenne megállna az egész.

      A dinamika és az egyensúly két különböző erő. A dinamikában olyan erők dolgoznak, amelyek mindig segítenek az egyensúlyi állapoton átlendülni, az most lényegtelen, hogy a sötét vagy a világos oldalra. Az egyensúlyi állapotban az erők kiegyenlítettek és így örök mozdulatlanságba, változatlanságba ragad. Ha az egyensúly, a mozdulatlanság és a tétlenség lenne a cél, akkor a természet illetve az egész világegyetem mozdulatlan lenne, pedig, ha jól tudom, az aktuális világnézet az, hogy a mi galaxisunk is fénysebességgel száguld :)

      Törlés
    9. Tudtatok,hogy a reinkarnacio tana szerin,amikor egy,mar meghalt ember lelke a következo "leszuletésekor" testet keres maganak,de nem talal,mert minden test mar foglalt a sajat lelke altal,akkor ez kibokszolja maganak,hogy betolakodhasson valaki testébe kiturva onnan annak eredeti tulajdonosat?

      Ria

      Törlés
    10. Azért ez MEGLEHETŐSEN ritka! Nem is kell vele foglalkozni.

      Törlés
    11. A mai szexuálisan túlfűtött világban szerintem nem kell sokat keresni egy új testet.

      Hamsa, egyetértek veled. Erre mondják, hogy keresd a társaságát annak, aki a helyes utat keresi, de kerüld azt, ki már megtalálta.
      Bár a nyugalom átélése egy rohanó világban még helyén való, mint ahogy Taj-po is nézegette a világ körforgását, de ha minden megtalálja a nyugalmát, Taj-po egyszerűen nem talál látnivalót, csak egy állóképet.

      Saját filozófiám szerint a világ bizonyos irányba való haladása határozza meg annak struktúráját. Jó példája ennek az evolúció, és az az elv, miszerint a rendszer a legkisebb energiaszintre törekszik. Talán egyszer még nem így volt.

      Törlés
    12. Ria, már bocs, de ezt honnan szedted? Ez egy nagyon nagy sületlenség.

      A szellem választja a szülőket (a lélek csak egy adattároló és kompatibilitás szabályozó, hogy a szellem a testbe lehessen zárva). A szellem az ami kiválasztja a szülőt, hogy hova születik le. Ezért akkora nagy probléma a fogamzásgátlás és az abortusz, ugyanis csak mi emberek gondoljuk úgy, hogy "nem kívánt" a terhesség.

      Semmiféle verseny, meg erőszak meg küzdelem nincsen a fizikai testekért. És olyan hülyeség sem létezik, hogy több szellem egy testbe születhetne. A skizofrének nem mások, mint előző életeikben megélt, (felvett) személyiségek, melyek újra előjönnek valamilyen igen súlyos probléma esetén, ez főleg nagyon kemény lelki terror esetén kerül elő. Ilyenkor a lélek sérülés elkerülése végett erősebb karizmatikával rendelkező személyiséget úgymond előveszi a lélek, amelyik meg tud küzdeni a nem kívánt lelki nyomással.

      Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy meghalsz és akkor megy a versenyfutás, hogy na én akkor most minél előbb keresek magamnak egy testet és sorban kell állni érte. Ráadásul nem is véletlenszerűen választjuk ki az új testet és szülőket, hanem a tapasztalni kívántak alapján döntünk.

      Ez is csak a reinkarnáció tan lejáratására kitalált ökörség. Ha nincs reinkarnáció, akkor felmerül néhány nagyon kőkemény kérdés.

      Mi értelme az életednek? Miért tanulsz? A gilisztáknak tök mindegy, hogy egy zseni voltál vagy egy gyári munkás.

      Miért küzdesz a szabadságért? Főleg, ha abba belehalhatsz? Te meghalsz a szabadságért, amit mások élveznek? Eléggé nagy hülyeség. Miért háborúzunk bármilyen okból is?

      Én sosem tudtam megérteni, ha valaki tényleg úgy gondolja, hogy csak ez az 1 életed van, akkor miért harcol bármi ellen is? :D Azok meg, akik a reinkarnációban hisznek meg folyton a békét hirdetik és azt, hogy ne harcolj. Ez annyira logikátlan, hogy félelmetes.

      Törlés
    13. Bálint, ez így van, de kiegészíteném ezt azzal, hogy igaz, hogy a rendszer a legkisebb energiaszintre törekszik, de ezt ketté kell venni, vagy pontosítani kell. A fizikai anyag törekszik a legkisebb energia szintre. Az élet mindig egyre magasabb energiaszintre törekszik.

      A fák egész életükben a nap felé növekednek, pedig a nap milliárd évek múlva ugyan, de energiáját leadja teljesen és egy kisebb energiaállapotba kerül. Nagyon érdekes ez a dolog.

      Ezért is van az a tanítás, hogy ne vágyj az anyagi kincsekre, mert azok előbb utóbb megsemmisülnek. De nem azért, mert valami elpusztítja, hanem mert minden anyag a kisebb energiaszintre törekszik, és ha te "beleragadsz" az anyagba, akkor vele együtt süllyedsz el.

      Ezzel szemben az élet valami más. Bár látszólag van anyagi megnyilvánulása, én úgy gondolom (bár ezt bizonyítani persze nem tudom), hogy az élet legalacsonyabb megnyilvánulása a fizikai vagy materializált életforma. Tehát ennél már csak magasabbra juthatunk, vagy ha ez nem sikerül, akkor szembesülünk a valódi halállal, ami nem más mint maga a tökéletes elmúlás, feledésbe merülés, az anyaggá válás, ami idővel eltűnik.

      És nekem a buddhizmussal meg a kínai filozófiával (mert ez nem vallás), ez a problémám. Megtalálták ugyan az egyensúlyt és nem süllyednek az anyagba, de nem is tudnak magasabb életforma felé elmozdulni, mert akkor megbontanák az egyensúlyt. Csak sajnos a mozdulatlanság is életellenes, olyan szempontból, hogy előbb utóbb rá lesznek kényszerítve az elmozdulásra, csakhogy akkor már drasztikusabb következményei lesznek annak, hogy melyik irányba mozdulnak el.

      Törlés
    14. Hat hansa,eppen rolad nem gondoltam volna,hogy komolyan veszed a viccemet.Hat hogyan is volna ilyen lehetseges,amit irtam? Ezt a baromsagot a reinkarnacio hivei terjesztik,ha nem is pont ugyanigy,ahogyan en interpretaltam.Ez a tévhit ui.mar annyira nonsense,hogy mar csak blodséggel lehet ra reagalni.
      Ja,es egyebkent valoban te dontotted el,mielott még meg sem fogantal,meg sem szulettél,hogy hogyan,hova,mikor es kiben fogsz megszuletni? Mert ha igy van,akkor gratulalok.

      Törlés
    15. "Ezt a baromsagot a reinkarnacio hivei terjesztik,ha nem is pont ugyanigy,ahogyan en interpretaltam"

      no komment -.-

      "Ja,es egyebkent valoban te dontotted el,mielott még meg sem fogantal,meg sem szulettél,hogy hogyan,hova,mikor es kiben fogsz megszuletni? Mert ha igy van,akkor gratulalok."

      Látod Bálint, erre gondolok, amikor azt mondom, hogy anyagba ragadt. Egyszerűen nem tud elvonatkoztatni a fizikai léttől, egyszerűen nem tudja elképzelni sem, hogy hogyan lehetséges bármi is anyagi létezés nélkül.

      Ezzel alapvetően az a problémám, hogy nem tudom elképzelni annak lehetőségét, hogy az anyag visszahat önmagára. Rendben legyen egy "isten", amelyik életet lehel a fizikai anyagba, de mint már megbeszéltük az anyag egyre alacsonyabb energiaszint felé halad, voltaképp ezért halunk meg. Namost, ha egy külső tényező az, ami az életet adta, akkor ez az "élet" vagy megsemmisül az anyaggal együtt, vagy totálisan személytelenül az életenergia visszakerül a "teremtőhöz".

      Tehát egyik oldalról a legmaterialistábbnál is materialistább ez a gondolat, másik részről meg, azt kellene elfogadnia, hogy isten önmagát akarja megtapasztalni, ha pedig azt ismerné el, hogy ő valójában több mint a fizikai anyag (mellyel megtarthatja az egyéniségét), és valójában nem az anyagban "születik" meg elsőnek, hanem valahol máshol, akkor meg az egész hitrendszerét kellene újraértékelnie.

      Ezért mivel sehogy sem fér bele a saját gondolatrendszerébe a dolog, a sátántól való és majd jól a pokolra jut mindenki, legyen az bármi is, egyébként meg mágiára vele.

      Egyébként én nem is értem igazán, hogy jött ide ez a reinkarnáció tan? :D

      Törlés
    16. De a materializmusért senkit nem hibáztathatunk. Hiszen annyi mindenben lehet csalódni az életben, a matéria legalább egy látszólagos menedéket nyújt. Bár ez olyan, mint az ősember, aki elbújik a tűz elől amikor először látja.

      Halvány lila gőzöm nincs, hogy miképp jött ide a reinkarnáció. De ha már itt van...
      Azt mondod, Hamsa, hogy az a bajod a keletiekkel, hogy leragadtak. Hamarabb akartam válaszolni, csak elnyomott az álom.
      Szóval akkor az lenne a jobb, hogy esetlegesen túlfejlődve a nyugati világot úgymond mutassák az utat?
      Jézus is ezt tette. És nézd meg, kétezer évre rá sem értjük meg mit akart mondani, hanem különféle teológiai vitákba merülünk, ütvén a másik fejét könyvekkel. Őt megölték tanítása miatt, és hatalmas káoszt okozott az a fény mind a mai napig, amit ő gyújtott egy ilyen sötétségben.
      Kelet sorsa ugyanez lenne. Bár nem gondolom, hogy félelemből nem cselekszenek, hanem inkább azért, mert tudják hogy a világ még erre nem érett meg, ők pedig ezt nem erőszakolhatják rá.

      A buddhisták azért mondják, hogy az élet szenvedés, mert bennük megvan az a tudat, hogy segíteniük kell minden egyes emberi lénynek akikkel találkoznak, és életük befejeztével ez számon lesz rajtuk kérve. No nem azért szenvedés, mert számon kérik, hanem mert az embereken az egyetlen segítség az az, hogy beletaszítjuk a legmélyebb legsötétebb gödörbe, hogy aztán képes legyen önmagától kimászni. Amíg más segíti, addig az értelmetlen.
      És bár ez kegyetlen, szörnyű módszernek tűnik. És az is. És fájdalmas ezt véghezvinni. Ezért mondják a buddhisták, hogy az élet szenvedés.

      Amivel én nem értek egyet, az az, hogy a materializált lét az élet legalacsonyabb megnyilvánulása.
      Nos, bár vajmi kevés tapasztalatom van másról, mégsem cserélném le bármilyen más dimenzióra vagy létsíkra ezt. Hogy miért nem?
      Azokat az érzéseket, amiket itt lehet érezni, negatívakat és pozitívakat egyaránt, a világ összes faszáért, a mennyország összes kincséért nem cserélném el. Persze ahhoz, hogy az ember ilyen világban élhessen fel kell adni a halálfélelmet. Én büszkén vállalom hogy fülig szerelmes vagyok ebbe a világba. És boldogan töltök itt minden percet, nem vágynék máshova.
      Bár titkon néha áhítozom egy élénk álomképre az őseink világából. Egy haikuban meg is örökítettem:
      Törzsi lángoknál
      Ősi meséket dalol
      A sámán lánya

      Törlés
    17. Mi az,hogy "no komment"hansa? Mit nem ertesz itt,vagy mi a bajod ezzel a mondatommal? ->"Ezt a baromsagot a reinkarnacio hivei terjesztik,ha nem is pont ugyanigy,ahogyan en interpretaltam" - vagy tan te magad sem tudod?
      Es miert akarsz te mindenaron a szavaimnak olyan jelentést adni,ami semmi olyat nem tartalmaz,amit te probalsz abba belemagyarazni? Eppen hogy a keresztyenek azok,akik nem ragadtak az anyagba,mivel ok tudjak a legjobban,hogy:“Azutan megformalta az Uristen az embert a föld porabol,es élet leheletét lehelte az orraba.Igy lett az ember élo lélekkké”(1Mozes 2:7).Hol van itt az anyagba ragadas,amikor jol tudjuk,hogy az ember nem csak anyagbol all,hanem Isten lehelete altal szert tett a dönto,nem anyagi osszetevore a szellemre.Az anyagi es nem anyagi alkotorészek egyesülése altal valik az ember élo lélekké.Ez az a bizonyos informacio(Isten lehelete),ami nélkul nincs élet.Az adotol(Isten) a vevoig(ember) történo informacioatvitel teszi az embert szemelyiséggé.Eppenséggel mi keresztyenek vagyunk azok – ellentétben a vilagi tudomannyal – akik tudjak,hogy az eletjelenségeknek nem csupan mechanikai,fizikai es kemiai okai vannak.Szellem es lélek(informacio) nelkul tehat nem tud elni a test.Ha a leleknek nincs szuksege a testre,az anyagra,ahhoz,hogy élni tudjon,akkor a ti tanaitok szerint miert akar leszuletni ujra es ujra a testbe?...raadasul egy olyan valaki testébe,ami mar masvalakié? Miert nem marad ott,ahova halala utan kerult? Nyilvan azert mert önmagaban nincs élete.
      A skrizofénia pedig mas tema…az a demonok “jateka” az egyénnel.

      Ria.

      Törlés
    18. Kedves Ria, igazán nem értem, hogy mit vársz attól, hogy idejössz és kioktatsz? :) Nekem ez a nézőpontom és ez a hitem, neked más, én tiszteletben tartom a te hitedet a te dolgod, gondolom ezek után joggal várható el ugyan ez tőled. Nem igazán értem, hogy miért olyan rettentő fontos neked, hogy minden áron bebizonyítsd, hogy mindenki téved csak te gondolod jól? Mit vársz attól, hogy más hitét nem megérted, hanem rágalmazod és nevetség tárgyává teszed?

      Én is tudok feltenni kérdéseket, amelyekre úgysem tudod a választ egyikrészről, másikrészről alaptalan vádaskodás is állhat mögötte. Azt hiszed, hogy mindenkinek választ ad mindenre a biblia? Tévedsz rettentően. Az lehetséges, hogy neked választ ad mindenre, de nehogy azt képzeld már, hogy mindenki olyan mint te, hogy mindenki úgy látja és ugyan azt akarja mint te. Ha neked választ ad az életedben minden kérdésre, akkor ölj, hogy megtaláltad a békét, nekem más gondolatok, más hit adja meg ugyan ezt a békét. Ugye nem gondolod, hogy mindenki jó kedvel és türelmesen fogja hagyni, hogy elvedd a békéjét?

      "Ha a leleknek nincs szuksege a testre,az anyagra,ahhoz,hogy élni tudjon,akkor a ti tanaitok szerint miert akar leszuletni ujra es ujra a testbe?"

      A szellemek a tapasztalás miatt születnek újjá. Ez az én álláspontom, ezt nem fejtem bővebben, értelmetlen lenne úgysem érdekel téged. Az indiai tanok szerint pedig azért születik mindig újra és újra, hogy előző életeiben elkövetett hibákért, bűnökért vezekeljen egy következő életében vagy egy előző életében a sok jóért amit tett egy könnyebb életet sorsot választhat magának. Ezen tan szerint a fizikai világot csak egy teljesen megtisztult lélek hagyhatja el. Ezzel sem kell egyet érteni, ha neked ez nem tetszik, akkor nem kell elfogadni, senki nem fog érte bántani. Én sem fogadom ezt el, csak a reinkarnációt, de én nézetem alapján nem a bűneim miatt születek újjá.

      "...raadasul egy olyan valaki testébe,ami mar masvalakié?"

      Ismét leírom sokadjára, bár nem tudom, hogy ezt honnan veszed, vagy hogyan kombinálod ki, hogy "más testébe" születik újjá? NEM MÁS TESTÉBE születik. A fogantatás pillanatában a lélek és a szellem kapcsolatba kerül az anyaggal. Voltaképpen már ekkor hozzá van láncolva a szellem a testhez, melyet ő ÖNKÉNT vállalt. Ekkor még ugyan szabadabb a szellem, de születéskor teljes mértékben a testbe zárva születik meg. Ebből az állapotból csak az alvás időszakában tud kiszabadulni a szellem, ezért nem emlékszünk jóformán az alvás alatt történtekre. Információt a túlvilágról nem hozhatunk erre a világra közvetlenül. Az más kérdés, hogy vannak módszerek, amivel el lehet érni egy közvetett módszert.

      "Miert nem marad ott,ahova halala utan kerult? Nyilvan azert mert önmagaban nincs élete."

      Ha test nélkül nincs élet, nem élhet a lélek és a szellem, akkor mond már meg nekem, hogy a te hited szerint hogy mész a menyországba? :) Hisz a tested a földben rohad el!
      A válasz egyébként ugyan az, mert tapasztalni születik újjá a szellem. Maradhatna, ha úgy dönt, nyílván volt oka, hogy újraszületik. Nyílván szükségét érezte valamilyen tapasztalat átélésének. Az élet pont arról szól, hogy megértsük miért születtünk meg :)

      Törlés
    19. Bálint, azért írtam, hogy saját véleményem :) Ezzel a nézettel még sehol nem találkoztam, hogy a fizikai élet lenne a legalacsonyabb életforma, ez teljes mértékben a saját nézetem, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy van ennél is gyengébb vagy egyszerűbb életforma. Ezt abból következtetem, hogyha megnézzük, élőlény létünkre mennyire a környezetünk hatásainak vagyunk kitéve, nehezen tudom elképzelni, hogy ennél is alacsonyabb szint létezhet, ahol még ennél is kevesebb befolyása van az életnek környezetére. És itt élet alatt nem csak az emberi életre gondolok, hanem a fizikai életre, tehát ebbe minden élőlény beletartozik.

      De persze igazad van, én is örülök ennek az életnek. Sok csoda van így is, amit megélhetek. Csak hát ugye itt az illuminati meg a bankkartell meg a multik :D Jaaaaaaaj, csak legyen már meg a tanyácskám, tuti olyan helyen veszem, ahol a négy égtáj felé civilizáció látóhatárban sincsen, és a tanyámat körbeültetem fával, ha valaki arra téved véletlenül se vegyen észre :D

      A budhizmussal kapcsolatban,
      Igen valóban lehet, hogy van benne egy ilyen is, az egyensúlyi állapot fenntartásában. Csak az a baj, hogy a tétlenség a gonosznak kedvez. Gondolom ismered a mondást, miszerint a "Gonosz győzelméhez csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradnak". Szerintem ez jól magába foglalja, miért veszélyes az egyensúlyi állapotban létezni egy olyan világban, ami dinamikus.

      No persze ehhez hozzá kell tennem, hogy nincs olyan, hogy valaki jobban míg mások rosszabbul teszik a dolgukat. Biztos, hogy van oka, hogy ilyenek. Lehet az is, hogy bennük él az az erő, ami képes megállítani a gonoszt? Vagy épp, pont ők pusztítanak el? :) Érdekes-érdekes

      "...hanem mert az embereken az egyetlen segítség az az, hogy beletaszítjuk a legmélyebb legsötétebb gödörbe, hogy aztán képes legyen önmagától kimászni. Amíg más segíti, addig az értelmetlen.
      És bár ez kegyetlen, szörnyű módszernek tűnik. És az is. És fájdalmas ezt véghezvinni. Ezért mondják a buddhisták, hogy az élet szenvedés."

      Én ezzel nem tudok egyet érteni. Pont Magyar származásunkból kifolyólag ez a gondolat messze áll tőlünk, legalább is tőlem igen. A Hunor-Magyar testvérpár nem ezt tanítja.

      A világban ismert a Káin és Ábel féle testvérharc, ami azt mondja ki, hogy öld meg a testvéredet, csak mert az jobban tesz valamit mint te. Azaz lefordítva, iktass ki mindenkit (még akár a testvéredet is), aki jobb lehet nálad és legyőzhet. Ugyan ez a Romolus és Rémusz tanítás is. És jelenleg ilyen a világ is :-(

      Ezzel ellentétben Hunor-Magyar nem csak egymásnak testvérei, hanem testvérük Ábel is, és igen, testvérük Káin is. Éppen ezért a Hunor-Magyar tanítás értelmében nekünk mindkettőn segítenünk kell. Meg kell védenünk az Ábeleket és FEL KELL EMELNI a Káinokat.

      Ez a testvérpár nem az EGYMÁS ELLENI, hanem az EGYMÁSÉRT való küzdelmet tanítja. Én alászállok, hogy testvérem magasabbra juthasson. Ám, amikor testvérem megkapaszkodott fent, ő száll alá, hogy én emelkedhessek magasabbra. És így egymást segítve jutunk egyre magasabbra és magasabbra. Ez a csillagképeken szépen van ábrázolva, ugye a Hunor - Magor az az ikrek csillagkép, és utána a rák jön, ami egy ilyen spirál galaxisra hasonlít felülről, ez szimbolizálja, hogy míg egyik alászáll, addig a másik felemelkedik. És, ha győznek a küzdelemben, akkor válnak oroszlánná, ez a következő csillagkép. Oroszlánszívű Richard legendája is valami hasonlóról szól, népe akaratának alászál és felemeli őket, cserébe a népe is felemeli őt és oroszlánná vált.

      Káin felemelése kockázatos, mert magában hordozza azt a lehetőséget, hogy magával ránt. És itt jön Jézus által is tanított IRRACIONÁLIS SZERETET, ugye ő is mondta "bocsáss meg ellenségeidnek", "meg lehet bocsátani nem csak 7x, hanem 77x is", "ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel", "ha megütik egyik orcád, tartsd oda a másikat is".

      Ezek a tanítások ősrégiek, ráadásul az a vicces, hogy meséink telis teli vannak ezen gondolatokkal és cselekedetekkel.

      Törlés
    20. Bocsánat, ha eltértetek már túlságosan a témától, és, ah ezt megint bomlasztásnak fogják egyesek venni, de valamit írnék erről a december 21. témáról. Most nem fogok példát hozni, de pl. 2000 talán egy példa, annyiszor "volt" már világvége! Sok elmélet van, és a szenzációhajhászok felkapják. Egy videó szerint 1990 óta minden évre jutott kb. világvége! Szóval szerintem 21.-éről gondolkodni nincsen sok értelme. A másik dolog, hogy itt sokan hívők, én is az vagyok. Márpedig a Jelenések Könyvében leírott jelek nemigen jelentek még meg. Lehet szidni a Világ mai helyzetét, de, hogy végidők nincsenek, az azért biztos...

      Törlés
  40. Nekem van egy kb. 22-25 éves unokatesóm, kis korában nem volt vele semmi baj, olyan volt, mint a legtöbb gyerek, most meg iszik, hajnalkor esik haza (még a szüleinél él) és tudtommal drogozik. Sok gond van vele, és, ahogy már kisebb koromban is észrevettem sok olyan zenét, hallgat, ami hasonló, mint ez a Tankcsapda szám, van benne mögöttes tartalom, mindig (most is) való világot nézett, meg hasonló szennyeket, lehet, hogy ez az oka mindennek, ráadásul nálunk is volt ez a Stohl és ő ott volt, az előadásán, nem sokkal rá kezdődtek a gondok. Nem akarok semmit bemagyarázni magamnak, de ez egy kicsit gyanús.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Körülbelül minden középiskolás és egyetemistás fiatalra illik ez a leírás, semmi különös nincsen benne.

      Törlés
    2. kb. 15-20 éve Én is ezt csináltam. Néha most is :))
      Celebek, TV, bármilyen vallás soha se kötött le, csak a haverok, meg a csajok, mega pia, mega drog, mega jóóóóó bulik.

      MOst húzom az igát sötéttől-sötétig, csak hogy a kölyöknek legyen "csak a haverok, meg a csajok, mega pia, mega drog, mega jóóóóó bulik."

      Törlés
    3. Manapság aki nem ilyen azt kiközösítik :(

      Törlés
    4. Azok a kikkel közösködni akarsz? Miért nem keresel olyan barátokat, akikkel valódi kapcsolatot is ki lehet építeni? És akkor mégis mi van, ha kiközösítenek? Éhenhalsz a sivatagban mert a törzsfőnök oda száműzött?!

      Törlés
    5. Sokaknak még az is jobb, mint a csendes magányban önmagukat megismerni.

      Törlés
  41. Mi lesz 2014. május 8.-n?

    Ha a lemez kiadás dátumához hozzáadjuk az 555-öt (amit a 666-után szintén ismételtek), és levonjuk belőle a 9-et amit kihagytak... akkor 2014. május 8.-a jön ki!

    http://www.timeanddate.com/date/dateadd.html?y1=2012&m1=11&d1=8

    VálaszTörlés
  42. hat ez nagyon erdekes, foleg a szponzorok

    http://www.police.hu/data/cms1017247/naptar2013_vegleges_1024.jpg

    VálaszTörlés
  43. évtelen2012. december 6. 21:01
    "Tudtatok,hogy a reinkarnacio tana szerin,amikor egy,mar meghalt ember lelke a következo "leszuletésekor" testet keres maganak,de nem talal,mert minden test mar foglalt a sajat lelke altal,akkor ez kibokszolja maganak,hogy betolakodhasson valaki testébe kiturva onnan annak eredeti tulajdonosat?
    Ria"

    Én ezt még nem hallottam. Olyan meg nincs, hogy minden test foglalt lenne. :-) Azért nincs mert a lélek előre eltervezi, hogy hová milyen testben születik majd újjá, sőt még a leendő fizikai szüleit is a lélek hozza össze. Tehát a párokat tulajdonképpen a megszületendő lélek boronálja össze.

    Névtelen 2012. december 6. 14:03
    "Manapság aki nem ilyen azt kiközösítik :("

    Szerintem ez nem általános.
    Na, és ha kiközösítenek, akkor mi van! :-) Keresek másik társaságot. Meg különben is százszor jobb egyedül, minthogy olyan társaságban legyek, akik le akarnak húzni magukhoz a mocsárba. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. magyarázza már el nekem valaki, mit értünk lélek alatt.

      mert ha újjászületünk, akkor ugyebár régi énünk elveszik, régi testünk elveszik... akkor mi marad?

      meglátásom szerint a személyes lélek csak az én-nel együtt tud létezni. nekem nincs abban semmi boldogító, hogy lelkemet egy következő életben valaki más kapja.

      Törlés
    2. Hali jeromos. A korábbi "beszélgetésünkből" kiindulva előrebocsátom teljesen barátságosan, békésen, és jó szándékkal írok.

      Elsősorban most tegyük félre a bibliát picit, mert a lélekvándorlás a te álláspontod ismeretében nem összeegyeztethető a benne leírtakkal.

      Az ember hármasság. Test, Lélek, Szellem. Haladjunk ilyen sorrendben. A test teljesen anyagi, voltaképpen az agy csak alap funkciókra alkalmas önmagától (szívverés, belső szervek működtetése, hő és vérnyomás szabályozás). Ezen kívül az agy alapvetően várakozó üzemmódban van, mint egy számítógép. Azt várja, hogy valamilyen utasítást kapjon. Amikor elindulsz és mész, akkor mindig utasítanod kell a lábad, hogy "most a jobb, most a bal, most a jobb, most a bal"? Nem ilyenről nincs szó, hanem az agy megkapja az utasítást "elmegyek a boltba" és autópilóta üzemmódban elvisz a megfelelő helyre. Másodlagosan a test a fizikai dolgok tapasztalására alkalmas eszköz, tudod öt érzékszerv, fül, orr, szem, ízlés, tapintás.

      Lélek egy több funkcionalitású szerkezet. Elsősorban arra szolgál, hogy a szellem a testben "lakni" tudjon, illetve a szellem ideiglenesen a testhez legyen kötve. Másodlagos funkciója az információ tárolás. Amikor megszületik a test és hozzá van kötve a szellem, a szellem tudása nem elvész, hanem a lélek tárolja. Ehhez az információhoz a tudatalattinkon keresztül tudnánk hozzáférni. A meditáció egyébként azt a célt szolgálja hogy ehhez az információhoz hozzáférjünk, de most nem ez a lényeg. Harmadlagos funkciója a léleknek a nem fizikai, úgynevezett metafizikai tapasztalatok felfogása. Ilyen az aura (személyes tér), és minden érzelem (szeretet, harag). Amikor érzed egy emberen, hogy szomorú vagy mérges, vagy rossz szándékú, igazából az auráját érzékeled. A lélek olyan mint egy burk, ami nagyobb mint a test. Mindenkinek más méretű, és a testet is teljesen átitatja, tehát nem csak a testen kívül létezik, hanem a testen belül is van.

      Szellem az - az aki te vagy. Sokan mondják, hogy az ego-t le kell győzni, meg van egy felettes éned. Relatíve igazuk van. A felettes én is te vagy, csak annyiban különbözik a mostanitól, hogy többet tud, többet ért, több az emléke. A szellem az ami igazából te vagy, csak ezt minden születéskor "elfelejted", hogy ki vagy, és újra meg kell tanulnod, újra felépítesz egy saját énképet, ami később sem fog elveszni, hanem hozzáadódik a többihez. Halál után a lélek ruhában tárolt információ újra visszakerül a szellem birtokába. A szellem az aki gondolkodik, döntéseket hoz, és irányítja a fizikai testet.

      Az, hogy te embernek születsz mindig saját döntés, és ezt a másik világon élő, teljes tudatában lévő szellemeddel hozod meg. De most gondolj bele, ha megszületnél úgy, hogy azt tudod, amit a "túlvilágon", akkor lenne e értelme az ittlétednek a tapasztalásnak? Semmi, mert tudnád, léted végtelen és ez az anyag nem érdekelne. Nem "játszanál" vele, vagy épp nem vennéd komolyan a dolgokat, nem vitatkoznál, nem akarnál semmit sem elérni, csak várnád, mikor jár le végre az időd. Így viszont, hogy "elfelejted" a dolgokat, kétségeid vannak, félsz, gyűlölsz, haragszol, és keresed azt, hogy neked miként lehetne jobb, és pontosan ez a lényege ennek a dolognak.

      Minden élőlénynek a növekedési ideje szorozva 6-tal adja meg, hogy meddig működőképes a fizikai teste. Az ember 20-24 éves koráig növekedik, fejlődik, tehát 120-144 év az alapjárat. Elméletileg ennyit kellene élned, de a mai világunk ezt eléggé leamortizálja. A lélek 25960 évre adatott, amíg ugye tart a reinkarnációs ciklus. A szellem viszont örök. És nem, nem mondom, hogy isten, mert jó sokszor félreértettél. Szóval most nem mondom ki. Azt mondom, hogy itt te csak ember vagy, én ezt tudom, a túlvilágon egy szellem, ami az isteni minőség felé tart (hisz a kicsigyermek is a szüleire akar hasonlítani, a szellem az istenre), és ennek a vége az, hogy a szellem eleget tud, hogy atya mellé állhasson (tékozló fiú).

      A lelkedet senki nem fogja elvenni ^^

      Békesség !!

      Törlés
    3. Névtelen 2012. december 6. 3:59
      "keszi már olvastam más dolgokat is tőled de itt ragadnám meg az alkalmat arra, hogy megkérdezzem a magyar hagyomány rendszer nem elég keleti-e neked?:) (...)"
      Ezt most nem igazán értem! :-)

      Jeromos 2012. december 7. 8:49
      Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni a lélek definícióját, akkor: a lélek egy olyan intelligens szellemi síkon létező tudással és tapasztalatokkal rendelkező személyiség, ami a fizikai testet birtokolja, felügyeli, és irányítja.
      Ennél azért sokkal bonyolultabb a lélek és test közötti kapcsolat. Sokkal komplexebb.

      Törlés
    4. Keszi!

      akkor a szellem és a lélek közt mi a különbség? mármint szerinted?

      Hamsa!

      én viszont nem értem...

      test, oké.. idegek, hús csont, izom, stb.

      szellem... ami ezt a testet irányítja - rendicsek.

      probléma a léleknél van... az általad vázolt felállásban a lélek feladata a hit, a metafizikai dolgok megtapasztalása. ezfelett valamiféle információtároló az eddigi életeinkről (márha voltak ilyenek). Csakhogy az eddigi életeinkről kapott információkat mennyire tekinthetjük igaznak? a meditáció útján szerzett érzetek vajon igazak-e? mégha olyan dolgokat is tudunk ezáltal, mikről nem tudhatnánk, azok vajon valóban velünk történtek meg? ezekre azért van egyéb magyarázat is.... tudtommal még senki sem tudott visszaemlékezni egy egész teljes életre... de még ha így is lenne, az vajon mennyire tekinthető igaznak?

      a meditáció egyik célja a tudat kiüresítése... szerinted egy üres tudatba mi az, ami betüremkedik?

      azt sem értem, hogy én választhatom meg, hogy emberi testbe szülessek bele... akár választhatnám, hogy macska legyek, vagy kolibri, vagy talán aligátor? akkor hol a fejlődés? vagy kolibriként is fejlődök? a kolibriben is test-szellem-lélek hármasság érvényesül? és ha az emberi testet választom... mi értelme van a fejlődésnek, ha igen keveseknek megadatott és igen kétséges praktikák útján (meditáció) révén jutok el előző életeim tapasztalataihoz? aki nem meditál az visszazuhan, vagy legalábbis stagnál? te hány tapasztalatot szereztél előző életeidből? felsorolnád?

      Törlés
    5. Már elnézést, hogy így belepofátlankodok de...
      Van egy keleti példázat, amit sajnos most nem találok így nagy vonalakban felvázolom:
      A szerelemben tobzódó herceg egy sötét este a falun át szaladt kedveséhez, vakon, vágyaktól fűtve, amikor véletlen fellökött egy imádkozó szerzetest. A novícius ráförmedt: hogy képzeled, hogy megzavarsz amikor mély kapcsolatot létesítek Istennel? A herceg meghajolt és bocsánatot kért, de mielőtt távozott volna, megkérdeze: hogy lehet az, hogy képes voltam megzavarni téged mély meditációd közepette, és a te jelenléted engem nem zökkentett ki szerelmes mámoromból?
      A válasz aznap elmaradt. Idővel a hercegből megvilágosult szent lett, aki Istent a szerelemben találta meg.

      Ez gyakorlatilag a taoizmus. Amikor nem szól bele az ember az élet útjába, csak csatlakozik, mozog az árral. A tao te king ezt gyönyörűen leírja. A főhős nem meditált, nem keresett ősi praktikákat és remeték tanításait ahhoz, hogy elérje célját. Sőt, nem is volt ez a célja.

      A buddhizmus bizonyos ágai azt mondják, hogy ha az életedet bűnösen éled, ahhoz függően különféle állatokba reinkarnálódsz. Kérdés, vajon az állatok képesek-e a meditációra? Esetleg folyton abban élenek, lásd hal-, madárrajok harmoniája? Ha igen, akkor lehet hogy az állatok az embernél magasabbrendűek, csak ránk hagyják, mondván majd kinőjük a felsőbrendűségünket? Vagy ha az életünket szerettel éljük, olyan állatok leszünk?
      A dragon age c. játékban mondták, hogy a kutyák annyira bölcsek hogy nem is beszélnek. Érdekes gondolat...

      Ha az állat magasabb vagy alacsonyabb szintű az embernél, akkor talán az emberi lélek nem kompatibilis az állati léttel. Filozófus pandát ugye még senki se látott.

      A taoizmusnál maradva szeretnék továbbmenni: Jeromos, azt kérded, miként lehetne megbizonyosodni előző életképek valóságáról. Kedvenc könyvem bevezető sorait idézném ide: A taoista bölcs békésen üldögél a folyó partján egy verseskötet, egy pohár bor, vagy néhány ecset és paletta mellett. Átadja magát a tao élvezetének, és egy cseppet sem izgatja, létezik-e a tao. A bölcsnek semmi szüksége rá, hogy bizonyítsa a tao létezését, teljesen leköti a tao élvezete.

      A meditációnak nem az a célja, hogy kiürítsük a tudatot. Ez olyasmi, mintha azt mondanánk, hogy a húslevest úgy kell főzni hogy levágod a csirkét. Vagy hogy megtöltesz egy lábast vízzel.
      A meditációnak lehet sok célja, öngyógyítás, távgyógyítás, kapcsolatfelvétel, telepátia, különféle ilyesztő okkult praktikák, ihletvadászat, álomfejtés, tudatalatti káosz felszámolása, mentális védőpajzs kiépítése, egy helység megtisztítása stb. Negatív célú meditációról én meg nem hallottam. Szerintem ez nem egy olyan erő, amit pusztításra lehetne használni.

      Amikor te megtanulsz egy szakmát, és munkába állsz, elkezded hasznosítani az iskolában (előző élet) megszerzett tudást. A következő munkahelyeden (következő élet) az iskolában tanult dolgokat, hozzátéve előző munkahelyed tapasztalatát. De ezeket nem tudatosan, átgondolva minden lépést, (meditáció) hanem az áramlattal folyva, a beépített programot használva (az előző élet tudatos emlékei nélkül) teszed. Így vagy képes tanulni. Mert ha a múltat idéznéd fel újra meg újra, abban élnél, akkor egy fikarcnyit sem vennél észre a jelenből, és nem tanulnád meg az idei leckét. Aki ismeri a kelet tanokat, és rendszeresen végez fizikai munkát, az észreveheti hogy miközben dolgozik, egy erős meditációs állapotba kerül. Persze a munka már rég elvesztette a szakralitását...


      Úgy gondolom, a lélek és a nő olyan dolgok, amiket mi halandó emberek soha nem érthetünk meg. Kinek van lelke, és kinek nincs? Meddig létezik? Hol vannak a határai? Mire jogosít fel? Mi lenne nélküle? Mik vagyunk mi, és mi közünk van a lélekhez?

      Ez az a jelenet, amikor rájöttem hogy semmit nem tudok a lélekről:
      http://www.youtube.com/watch?v=JJXzAqqC7wY

      Törlés
    6. Hali Jeromos

      Elsőnek azt tisztáznám, hogy a lélek mint "információ tároló" eszköz gondolata honnan ered. Az agy csak és kizárólag motorikus dolgokat képes megjegyezni. Ezt szoktuk úgy hívni, hogy "izom emlékezet", amikor az izmaid tudják hogyan kell mozdulni egy-egy helyzetben a nélkül, hogy te arra gondolnál. Erre legjobb példa a járás, vagy mégjobb, ha tudsz gépelni. Ezt ugye biztos te is tudod, hogy az agyban a különböző ideghálózatok összekapcsolódásával éri el, így tanulunk különböző mozgásokat, beszédet, koordinációt, és minden izommozgást.

      Ez volt az ami kicsit tévútra terelte a tudósokat és kijelentették, hogy az agy felelős az információk tárolásáért. Csakhogy a CT megjelenésével, amikor már vizsgálni tudtuk az agy működését megfejtettük, hogy mely agyterületek milyen funkciókért felelősek. Beszéd központ, látó központ, halló központ stbstb. Csak épp egyet nem találtak ez a memória volt. Nem az agyban tárolódik az információ az emlék, és nem az agy hozza létre a gondolatokat. Míg én gondolok valamire az agy meg sem mozdul, amikor már el akarom képzelni akkor sem mozdul meg. Akkor lesz aktív az agy, amikor ki akarom mondani a szót, először a képet összekapcsolja a szóval, aztán a szó át lesz "küldve" a beszédközpontba, az pedig úgy mozgatja az izmokat, hogy a szónak megfelelő hang képződjön. De nem az agy hozza létre a gondolatot.

      Tehát egyrészről több vagy mint a fizikai test, hiszen azon kívül jön létre minden gondolatod, ám mégsincs minden folyton az eszedbe, sőt sokszor még jól el is kell gondolkodnod azon, hogy előhozd az emlékeket. És mivel az emlék sem az agyban van tárolva, de tapasztalod, hogy nem is a szellemed az ami tárolja, akkor csak egyetlen hely marad, ez a lélek.

      Tehát nem azért mondom, hogy a lélek az információ tároló, mert ismerem az előző 2000 életemet, hanem egyszerű kizárásos alapon. Ha a lélek lennél te magad, akkor egész egyszerűen tudnál visszaemlékezni bármire, könnyű lenne megjegyezned bármit, de sajnos ez nincs így. Ráadásul egy kicsit közvetlenebb bizonyítéka ennek, hogy amikor gondolkodsz valamin, akkor általában nincsenek érzelmeid, de ha emlékeket hozol fel magadban, akkor azzal együtt érzelmek is megjelennek, melyekért viszont biztosan a lélek felelős.

      Itt jön képbe a meditáció. A meditáció egy eszköz és nem cél, a meditációt sokmindenre lehet alkalmazni. A meditáció azt jelenti, hogy "jelenlét". Persze most is azt mondod, hogy "dehát én jelen vagyok", de ez nem igaz. Amikor "álló" helyzetben van az agy, hogy nehogy megérkezz a jelenbe, azaz ne gondolj semmire, jelen legyél ezért a tudatalatti random módon éppen aktuális életedből emlékeket hoz fel. Éppen ezért vagy a múlton rágódsz vagy a jövőn aggódsz. Sosem a jelen pillanatban vagy. Gondolj csak bele, ha a lélek lennél te és ott tárolódik az információ, akkor minden gondolatod egyszerre zúdulna be az elmédbe és egyszerűen nem tudnál mit kezdeni magaddal, úgy is mondhatjuk lefagynál.

      A meditáció arra jó, hogy a szellemeddel "visszaveszed" a jelenlét állapotát, így "közvetlen" hozzáférést biztosít a lélekben tárolt összes információhoz. Hogy miért nem emlékszem előző életeimre? Ennek két oka van, egyrészt mert nem érdekel, nem vagyok rájuk kíváncsi, másrészt pedig azért, mert a jelenlét állapotát elérni nem egyszerű. 1 éve gyakorlom a meditációt és eddig mindössze 1x sikerült 1mp-re elérnem a jelenlét állapotot, de úgy meglepődtem, hogy egyből elvesztettem. Azóta nem sikerült újra elérnem, kissé türelmetlenné váltam ^^ ez pedig akadályoz. A meditáció 3 fázisból áll. 1, relaxáció, 2, meditáció (gondolat nélkülivé válni), 3, jelenlét. Egyetlen embert ismerek a világon, aki folyton jelen tudott lenni életében őt pedig Imánuel Jézus-nak hívták.
      Bár ő az aktív meditációt alkalmazta, amiről pedig fentiekben írtam az a passzív meditáció, amikor csak ülsz és igyekszel elcsendesedni.

      Törlés
    7. Tehát a meditáció voltaképpen a jelenlét elérésére alkalmas, amikor nincs felesleges gondolatod, nem ítélsz meg semmit sem, minden egyformán fontos lesz. De ez nem a cél, csak eszköz, mint már említettem. Ha nincs célod vele, felesleges csinálni. Az imádkozáshoz például nagyon jól jön ^^

      Előző életek,
      Nos nézd, ebben egyáltalán nem kell hinni. Az hogy létezik és ezt elfogadom egész egyszerűen azért van, mert csak így látom értelmét az életnek és minden eseménynek ami az életemben történik (nem a karmára gondolok). Csupán csak elfogadom, mert így van értelme minden más egyébnek is, ugyanakkor nem - nem ismerem előző életeimet, nem is óhajtom őket megismerni és nem kutatom módját, hogyan tehetném ezt meg. Elméletileg a meditáció segíthet ebben, hogy vissza tudjon emlékezni az ember, de ehhez komoly szinten kell űzni, amikor már tényleg hosszú ideig fent tudja tartani az ember a jelenlét állapotát.

      A szellem miért nem "bolondul" bele, ha visszakapja az emlékeit,
      Ennek az oka a jelenlét. A szellem, amikor elhagyja a fizikai létsíkot folyamatos jelenlét állapotban van, tehát nem kavarognak benne úgy a gondolatok, mint benned vagy bennem. Éppen ezért csak akkor jön elő egy emlék, ha arra szüksége van és előhívja. A meditáció során sem a szellemnek okoz gondot a jelenlét állapot, hanem az agynak, eleinte "ösztönös" reakcióként védekezik ezen állapot ellen.

      Aki úgy érzi nincs szüksége meditációra ne tegye, lehet élni e nélkül is, nem kell mindenkinek meditálnia, attól, hogy nem meditálsz nem leszel kevesebb, és attól, hogy meditálsz nem leszel több. A meditáci nem biztosít könnyebb életet, se jobbat, csak könnyebb megértést és könnyebb elfogadást.

      Állat, ember stb.-nek születés,
      Elsősorban azt kell látni, hogy a szellemet, aki valójában vagy, azt szolgálja a fejlődés. Nem a te fizikai tested és a benne élő "tudatosság" az, amit szolgál a fejlődés. Egyrészről a fizikai tested megsemmisül, a jelenlegi életed emlékei pedig hozzákapcsolódnak a régebbiekhez. A tapasztalás pedig az, hogy megértsd milyen teremtettnek lenni. Az itteni "fejlődés", gondolkodás, tapasztalás, érzékelés azt a célt szolgálja, hogy ugyan azt a dolgot, egy telejsen másik nézőpontból tekintsd meg. De ennek nem itt lesz értelme, hanem majd az életed után. Ezért kell az embernek a dolgát tenni. Ez az amitől a "sátán" el akar téríteni, a megértést akarja elvenni az embertől.

      Figyelj, az Atyának (öreg király ... örök isten? :) nem uralkodó utódra (királyfira) van szüksége, akikre ráhagyhatja a világot, hanem olyankora, akik megpróbálták magukat (Szerencsét próbáló királyfi) és megtapasztalják, milyen teremtettnek lenni. Mikor tiszteled a gazdagságot? Ha megtapasztaltad a szegénységet? Mikor tiszteled az egészséget? Ha elveszted azt? Mikor értékeled a fiatalságot? Ha már megöregedtél? Mikor tiszteled az ÉLETET? Ha megtudod milyen félni a haláltól?

      Ennek ez a lényege semmi más, megtapasztalod milyen teremtettnek lenni. Ezért van szükség a "tudatlanságra", mert e nélkül semmit sem ér az egész. És az mindegy, hogy te fának, egy virágnak, madárnak vagy őzikének vagy pedig embernek születsz. A lényeg a tapasztalat, mit tudsz kihozni belőle. Innen ered egyébként a sámánizmus egységtudata a természettel. Itt nem arról van szó, hogy te alá vagy fölé rendelt vagy bárminek is, mindenkinek megvan a mada dolga és célja, feladata a világban. Arra kell törekedni, hogy a dolgodat minél jobban végezd. Én ezért nem hiszem, hogy létezik életeken át ívelő karma, semmi értelme. Azért mert előző életében valami hülyeséget elkövetett miért is kellene szenvednie egy másik életben úgy, hogy nem is tud róla? De persze ez CSAK SAJÁT vélemény, lehet ettől még létezik, csak én nem találom a világban ennek bizonyítékát, nem úgy mint az életkarmának, ami az egy életciklusban megtörténik velünk.

      Törlés
    8. kedves Keszi!
      most már legalább rájöttem hogy kivagy:) a hozzászólás rendszer hiányosságai miatt bemásolom mire válaszoltam névtelenül
      "Azt tudod, hogy a keleti kultúrákban a sárkány nem pusztító mumusként szerepel, hanem, mint bölcs állat?"
      erre írtam hogy a magyar számomra elég keleti hagyomány és sárkányok a főgonoszok
      és számodra?

      Törlés
    9. Csakhogy azt ne felejtsük el, hogy a magyarban a nyelvújításig az állat ugyan azt jelentette mint most az állapot. Sok régi templomban lehet találni olyan feliratot, hogy "Asszon állat". Ez nem azt jelenti, hogy a nőket állati szintre degradálták, hanem az asszonyi állapotra vonatkozik. Na mármost asszony akkor lesz egy nő, hogyha gyermeke fogantatik.

      Tehát a magyar kultúrában (így népmeséinkben is) az állat mindig állapotot jelent.

      Meséinkben minden állat a keleti állatövekben megtalálható. Eleve azért hívjuk a csillagképeket állatövnek, mert állapotokat jelölnek. Senki se gondolja komolyan, hogy régen az ikreket, szüzet, mérleget vagy a vízöntőt állatnak nézték, azt se gondolja senki, hogy valami beszívott, részeg állapotban a csillagokba beleképzeltek mindenféle állatokat. Ha megnézzük a csillagképeket még csak nem is hasonlítanak azokra az állatokra, amikkel ellátták őket.

      A sárkány ilyen vonatkozásban ugyancsak megtalálható a keleti állatövben. A sárkány a skorpióban helyezkedik el, aki ismeri az asztrológiát, tudja, hogy a skorpió hatalmas energiák birtokosa. Ez az energia olyan nagy, hogyha nincs "kordában tartva", akkor pusztítóvá válhat, amit a sárkány mint szimbólum testesít meg.

      Az energia minőségét, nagyságát általában a sárkány tulajdonsága határozza meg. Ismerünk 3, 6, 7, 9 és 12 fejű sárkányt. Viszont senki nem ismer 13 vagy 1 fejű sárkányt (kivéve a süsüt). A fejek száma általában azt jelöli, hogy hány további állapotot foglal magába, tehát milyen erők dolgoznak benne.

      És vannak olyan mesék, melyekben pontosan az a megoldás, hogy a sárkánynak egyetlen fejét sem vágják le, mert akkor elszabadul és felfalja a királyfit, vagyis az energiák elszabadulnak és pusztítóvá válik.

      Tehát a meséinkben nincsenek jók vagy rosszak mélyebb tartalomban, csak energia állatok (állapotok) és tulajdonság állatok (állapotok).

      Csak azért írtam ezt le, hogy tisztán lássunk és nehogy olyan következtetésekre jussunk, hogy a magyar népmesék vagy kultúra sátánista :D

      Törlés
    10. "Csak azért írtam ezt le, hogy tisztán lássunk és nehogy olyan következtetésekre jussunk, hogy a magyar népmesék vagy kultúra sátánista :D"
      akkor időt pazaroltál el:) ez szóba se jött de nem hiszem hogyha valaki tényleg sátánistának tartaná a magyar hagyomány rendszert,az az asztrológiai és számmisztikai fejtegetésekkel meggyőzhető lenne:)

      Törlés
  44. Na ezen most jót röhögtem :D
    Piroska valaha is utána olvastál mi is a sátánizmus?
    Persze ez költöi kérdés volt mert enyi baromságot össze hozni nehéz lenne egy kis izelitö: http://scythe.hu/mi-a-satanizmus

    VálaszTörlés
  45. hamsa 2012. december 7. 9:54
    Én ezt tökéletesen értem, köszi! :-)
    Remélem más is meg fogja érteni! :-)

    VálaszTörlés
  46. Szia Jeromos!

    Gondolom ujjaszuletes helyett ujraszuletest akartal volna irni,ui.elobbirol Jezus beszelt nekunk,utobbirol pedig a reinkarnacio hivok handa-bandaznak.
    A lelek szellem es test egysegerol pedig hadd mondjak itt par szot:
    Altalanos felfogas szerint az ember dualisztikus lény:lélekbol és testbol all.A Biblia nem két részre,testre és lélekre osztja az embert henem mint harmas egységrol,test-lélek-szellem egységérol beszél rola.A test a vilag-tudatot ado részunk,a lélek az on-tudatot ado,a szellem pedig az Isten-tudatot ado részunk.A lélek a személyiség székhelye,(akarat,értelem és érzelem) ezért a dontés a lelken mulik,de az intuicio(megérzés)az ember szellemének az érzekelo része.Es csak ugy mellesleg: Az ember szelleme képes csak kapcsolatba kerulni Istennel.Ha a lélek fellazad(ordogi sugallatra),a szellem tehetetlen... sotétségben marad...ezért tagadja Istent.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Kedves Névtelen!

      igazad van... újraszületés. És nagyjából egyebekben is igazat adok neked.

      Véleményem szerint a test-lélek-szellem egysége (EGYSÉGE!) megbonthatatlan... ha valamelyik megszűnik, nem létezik a másik kettő sem.

      Törlés
    3. Szerintem Jeromos,egyszeruen csak nem figyeltel oda a szavakra.
      Ja,es csak ugy nagyjabol adsz igazat nekemt?Oh,oh ez nem a legjobb dolog:).Talan tisztaznunk kellene par dolgot? Na,de a lenyeg most:"ha valamelyik megszunik,nem letezik a masik ketto sem":).

      Aldjon az Ur,Ria.
      (Bocs,hogy "Nevtelen"-ként kellett megszolits,az elozorol lemaradt az alairas).

      Törlés
  47. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  48. Ismerősöm ismerőse az EU-s dolgokkal foglalkozik külföldön és valami főnöke kapott egy levelet amiben ezek a számok voltak pontosan ilyen elhelyezkedéssel. Nem tudtunk rájönni mit jelentenek, csak ötletek: 17 = dec 17. az utolsó számhármas talán IP, mask, az első a zöld köd színe, de találtunkrá kémiai iktató számot is, mérges gáz besorolásban.
    http://words.net23.net/endgame.PNG
    Nagyon idegesek vagyunk, és minél többet nézzük annál biztosabbak vagyunk abban hogy jelent valamit, vagy net elérési pontot, vagy egy valós helyet időt eseménnyel.
    egyetemek(kukac)gmail.com

    Őszintén szólva nem hiszek ebben a 21-es dologban, ha tényleg olyan komoly dolgok jönnének, akkor legalább az előkészületeknek kéne kezdődni, és vámosoknál van egy közeli rokonom, de semmi gyakorlat vagy felkészítés mondjuk egy karantén helyzetre nincs náluk vagy a környezetében.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 17-es leredukálva 8-al egyenlő, ami a Vénusz stációs sorszáma: Plútó/1/ - Neptun/2/ - Uránusz/3/ - Szaturnusz/4/ - Jupiter/5/ - Mars/6/ - Hold/7/ - Vénusz/8/ - Merkúr/9/ - Nap/10/. Tehát egyrészt a Vénuszt jelenti a Naprendszerben. A legutóbbi Vénusz-tranzitról /2004 és 2012/ mindenki hallott. Tágabb értelemben a Szíriuszt - nevezetesen az úgymond szíriuszi-orioni "halászatot" jelzik a 17-essel - Hollywoodban is. Melynek során a a 153 HAL kihalászattatik a genezáreti tóból a tanítványok által - Jézus útmutatása alapján. A szabadkőművesek előszeretettel jelenítik meg a Bibliát és Jézust magát. Maga a - Jézus feltámadása utáni - bibliai történet pedig közismert. 153=1+5+3=9, vagyis a 9-es Halak-korszakbeli utolsó stáció előtti un. "merkuriánus" emberről van szó - a 153 hal alatt rejtve ez értendő. Aki mint 9-es hal-ember fennakad a hálón, vagyis "kihalássza" önmagát a tengerből/a 7 milliárd ember közül. És felemelkedik, megtáltosodik, a mennybe-aranykorba megy stb. 1+2+3...+17=153=17x9 !
      ABBA/1221 - az angol gemátria szerint. Zéró pont, a korszakváltó átmeneti időszak felezője. Amikor úgymond "fordul a Kocka/Föld" és - leegyszerűsítve a dolgokat - a Teremtés már a világosságot támogatja és nem a sötétséget. Persze ezt úgy kell érteni hogy a "megvilágosodott" embereket. Akik voltaképp az eljövendő "aranykor" úttörői.

      Törlés
    2. A 23-as a DNS-re vagyis arra a TUDÁS-ra/KÉPESSÉG-re utal ami most a DNS-változása/mutációja révén érhető el. Mivel az embereknél a DNS "építőkockáiból" a kromoszómákból köztudottan 23 pár van. Tehát 23 = "emberfeletti" tudás és képesség.

      Törlés
    3. Talan ez lehet a magyarazat ZOran Korlat a félelmeidre:
      http://www.categorists.com/2012/04/01/cern-announces-upcoming-test-schedule-coincides-with-mayan-calendar/

      Törlés
  49. Zorán:

    Lehet azért nincs gyakorlatozás mert ugye bevett szokás, hogy ugyanakkor, ugyanarról a szituációról van gyakorlat ami párhuzamosan éppen akkor történik a valóságban.

    VálaszTörlés
  50. én is észrevettem már a hazai popzenészeken ezt...
    csak néhány példa.

    punnany massif:
    http://www.youtube.com/watch?v=r8HjBT5tGps
    nincs mit hozzáfűzni a képhez

    hien:
    http://www.youtube.com/watch?v=6Ec-SvmDOWY
    ez a klip tele van szimbólumokkal

    stereo 2.0
    http://www.youtube.com/watch?v=v-8Cl7qqhpM
    itt már maga kép elég árulkodó, főleg a dal szövege

    és elég hosszú még a sor...

    VálaszTörlés
  51. Kesha - Die Young

    Tényleg itt tartunk, hogy ami a klipben van az teljesen normális?! Ennyiből rohangálhatnék az utcán horogkeresztes kabátban. (Ja! Kesha új logójában benne van az SS... Ez is nagyon felkapott dolog a sztárok körében (Skrillex, stb.))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A horogkereszt a hinduizmusban az egyik legszentebb ikon.

      De ha megnézed a die young alatti kommenteket, nagyon sokan elítélik.

      Törlés
    2. Mint már oly sokszor leírtam, de az is megeshet, hogy nem lehet elégszer leírni ezt. A jelképek csupán csak eszközök, önmagukban nem jók és nem rosszak.

      Balra forgó szvasztika az erőt, napot, férfiasságot, pusztulást (inkább mondjuk elmúlásnak), háborút, és szelet idéz. Viking hajókon például balra forgó szvasztikákat találtak, és legendásan gyors hajók voltak ^^

      http://www.bloghely.hu/media/podersdorf_szelmalom.jpg

      És ráadásul a szvasztikának sokfajta felhasználása volt alkalmazva. A következő kép például egy íjtartó.

      http://turania.hu/catalog/product_info.php?manufacturers_id=12&products_id=1581

      Itt meg láthatod, hogy milyen gazdag formája lehet,

      http://vilagbiztonsag.hu/keptar/albums/userpics/10009/image002.jpg

      A régi emberek életét akár tudatosan akár tudatlanul, de a mágia igen is erősen meghatározta. Ezek általában népi szokásokba voltak beleágyazva. Például a szentelés sem más, mint egyszerű vízmágia. Régen égették a holttesteket, főleg a harcosok testét, mert a tűz a legerősebb oldó illetve tisztító elem, így a hitük szerint a harcos testének elégetésével Földi bűneitől (attól, hogy embereket ölt) a tűz megtisztítja és feloldja.

      Hitler imádta a mágiát és az okkult szimbólumokat, ezért választotta ki a szvasztikát. Ám azzal ő is tisztában volt, hogy az ilyen szimbólumokat nem lehet sokáig "kihasználni", mert, ha túlpörögnek, akkor őt fogják elpusztítani. Ezért erőltette a villámháborút, és eleinte nagyon jól is ment nekik. Ám amikor megrekedtek Hitler azért lett dühös és ideges, mert tudta nincs sok ideje, és lám mi lett a vége, Berlint már 8 meg 10 éves gyerekek védték.
      Túlpörögte magát a dolog és hatalmas pusztítás lett belőle.

      Az SS egy ősi germán védőrúna. Ha ezt magadra aggatod, akkor egy erős védelmet kapsz, főleg, ha vízzel és tűzzel felszentelik. Önmagában ez a szimbólum is csak egy eszköz, és mint eszköz védi a rosszat és védi a jót is, nincs önálló akarata, csak egy funkciója. Az aki mögötte áll és használja, az már lehet jó vagy rossz, de nem a jelkép teszi jóvá vagy rosszá, hanem a tettei.

      Persze ettől függetlenül nem mondom senkinek, hogy rohangáljon ilyen jelképekkel a vállán vagy nyakában ^^ azért megvannak ezen szimbólumoknak a felhasználási helyei.

      Törlés
    3. Köszönöm, megint tanultam valami újat. :)
      A horogkeresztes példát csak azért hoztam, mert arra azért felfigyelnek az emberek... és nem azért mert egy szép és jó szimbólum, hanem azért, mert kötik valami rosszhoz. De az teljesen normális, hogy emberek millióira akarják ráerőltetni a legalább ugyanolyan embertelen világnézetüket.
      Azt viszont jó látni, hogy a videó alatt a lefelé mutató hüvelykujjak aránya 1:4. Az már több mint a semmi. Egy éve ilyet még álmomban sem képzeltem volna. :)

      Törlés
  52. Hali!
    Ezt most olvastam!Kicsit sem gyanús a dolog!
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20121207-holtan-talaltak-a-katalin-hercegnot-elarulo-novert.html

    VálaszTörlés
  53. Csak egy gyors áttekintés: Két lehetőség van szerintem, egy lesz valami komolyabb esemény még decemberben, másik eset semmi nem történik. AZ biztos, hogy ha a második történik, amit én kijátszanék az élősködők részéről, hogy csúsztatok ezzel megnyugtatnám a szélsőséges tömegeket, és folytathanám a lefölözést a rabszolga munkájuk után, addig húzni ameddig lehet.
    A másik eset se jobb mert tegyük fel történik ami történik, és attól még csak ez a pár család meg a hálózatuk fennmarad, és a meghagyottakat még komolyabb csippes folyamatosan ellenőrzött munkára fogják ugyan úgy.
    Ézt a helyzetet sem tudnám elviselni, hisz senki ne gondolja azt, hogy a csökkentés után a túlélők majd nagy újjongással ki lesznek emelve a rabszolga házi-haszon-állat szerepükből.
    Elkapkodottnak látom ezt a decembert, és ha mégis lesz akkor azt mondanám, hogy külső erő kényszeríti őket a minél hamarabbi akcióba. Ami szintén fail ránk nézve...

    Előző héten történt nagymamám szomszédjában egy fiatal srác lakott másfél éve, aztán úgy döntött kilép. És itt sír nekem, "hogy mindene megvolt, aranyos jó ember volt, miért tette ezt magával". Tavaly hólapátolás közben összefutottunk, és akkor ott belefutottunk ebbe, hogy "mennyire kilátástalan lenne a gyerekének az élete ebben a világban, ha lenne neki (...)". Két diplomás rendes fazon volt. Vajon miért lett öngyilkos... Persze ezt nem mondhatom meg a nagyinak, ő csak azt taptsztalja a világból, hogy a nyugdíjábból kevesebb kenyeret tud venni.

    VálaszTörlés