2013. április 3., szerda

Andreas Kalcker: Betiltott Egészség (Információk az MMS-ről)

Egyre több kritika éri az oldalt mostanában, hogy miért is nem a megoldásokkal foglalkozunk inkább, a problémák helyett, pláne most hogy már benn vagyunk a 2013-as évben...
Nos. Megpróbálunk hát az olvasóközönség kérései, és növekvő nyomása előtt meghajolva mostantól kifejezetten olyan témákat is boncolgatni, melyek kifejezetten a megoldások irányába mutatnak, és talán segíthetnek visszafordítani azokat a komplex, de mind egy irányba mutató folyamatokat, amik jelenleg a világban zajlanak.

Gondolok itt a teljes központosításra, arra, ahogy mindennemű hatalmat, de lassan már az önálló gondolkodás hatalmát is ideértve, igyekszik kivenni a rendszer az állampolgár kezéből és központosítani azt egy szűk technokrata réteg kezében, akik aztán terveik szerint egy bürokrata kaszton keresztül terelgetik majdan az egykor emberekből álló, de most már önálló döntésekre is képtelen nyáját a humanoidoknak.

A Megoldás, ha ugye létezik Megoldás, mindenképpen az lenne, hogy az élet különböző területein sorra vissza kellene vennie a civil lakosságnak ezt a hatalmat, és ismét a saját kezébe kellene vennie a saját életének az irányítását.

Ennek a cikknek azt a címet is adhattuk volna, hogy "Vedd vissza az egészséged!". Mert pontosan ezzel a hatalom visszavétellel fogunk foglalkozni, mégpedig ez alkalommal az egészségünk területén.
A legsúlyosabb problémának ugyanis, én személy szerint legalábbis, az egészségügyi állapotunkat látom. És azt, hogy a rendszer elvette tőlünk még a gyógyítás, gyógyulás lehetőségét is.

Teljes mértékben egyetértek azokkal, akik a problémák lelki, spirituális oldalára hívják fel a figyelmet. Azonban nem tudok azonosulni azokkal, akik emellett valamiért elfelejtik említeni és nem tartják ugyanilyen fontosnak és kezelendőnek a testi, egészségügyi helyzetünket. "Ép testben ép lélek", mondták az ókorban, és ez sajnos fordítva is igaz. A megkárosított testben a lélek sem érzi jól magát. Nem tud kibontakozni, az ember nem tudja lelki egyensúlyát sem fenntartani, ha romba döntött egészségi állapotban kell élnie életét.
Márpedig sajnos ma gyakran abban kell, mert szó szerint most már minden irányból mérgeznek minket. Mérgek jönnek az ételeinkből, mérgek jönnek a gyógyszereinkből és most már lassan az égből is az hullik a fejünkre. Nincs olyan ismerősöm, akinek ne lenne legalább egy krónikus betegségben szenvedő rokona, közeli barátja, hozzátartozója, és a dologban a legszomorúbb, hogy ezek a betegek általában legtöbbször még csak nem is 75 év felettiek (a 75 év felettiek, akik még köztünk vannak, általában lenn élnek falun, és köszönik szépen, nagyon jól érzik magukat), hanem inkább a 40-60 éves korosztályba tartoznak, akiket a jelenlegi civilizációs életforma tett tönkre, köszönhetően a gyorséttermeknek, a kipufogógáznak, aszpartámnak, madárinfluenza elleni védőoltásnak és még ki tudja miknek, sorolhatnánk...
Sokan nem is tudják, hogy a betegségek túlnyomó részét nem genetikai problémák okozzák, mint azt nagytudású Czeizel Endre professzor sulykolja belénk, hanem egyszerűen méreganyagok felhalmozódása okozza a testben.

Létezik vajon módszer, amikkel visszafordíthatjuk ezeket a folyamatokat?
Persze, most hogy már értjük, hogyan mérgeznek minket, igyekszünk elkerülni ezeket a mérgezési forrásokat, tájékozódunk róla, utánajárunk, hogy miket kerüljünk, stb. De vajon van kiút, ha már felhalmozódott a szervezetünkben egy nagy halom méreganyag? Lehet ezzel még kezdni valamit?


Természetesen igen. Persze nem is írnák erről, ha nem lehetne. És ebben a visszafordításban ez a felfedezés, amiről ma tudósítani szeretnénk, nagyon komoly előrelépést jelenthet!

Előljáróban


A méregtelenítésnek nagyon sok formája létezik, érdemes mindenkinek megtalálnia azt, amelyik számára a legszimpatikusabb. A most következő módszer semmiképpen nem "a" megoldás, hanem csak "egy" lehetséges megoldás. Amiben talán eltér a többitől az az, hogy nem igényel semmilyen diétát, tehát nem abból az irányból közelíti meg a problémát, hogy ezt meg ezt meg ezt ne egyél, esetleg csak káposztalevest igyál x ideig, hanem megpróbálja a meglévő méreganyagokat egész egyszerűen elégetni a szervezetben. Az elégetetés során keletkező égéstermékek pedig - amennyiben a máj és vese nem szenvedett valamilyen súlyos, extrém károsodást - könnyen eltávoznak a szervezetből.
Az eredmény jobb közérzet, súlyfelesleg elvesztése, energiaszint megemelkedése, egyszóval egy sokkal jobb életminőség.

Az elmúlt hetekben egy külföldi konferencián is jártam, ahol személyesen is sikerült beszélnem számos olyan emberrel, akik krónikus betegségekből (melyek már évtizedek óta kínozták őket!!), jöttek ki hetek leforgása alatt e szer segítségével. Maga Andreas Kalker, aki a most következő előadást tartja, is például szinte mozgásképtelen volt egy sokízületi gyulladás kapcsán, ami hamarosan teljesen elmúlt az MMS rendszeres használata után!

Nagyon fontos! És előre le kell szögezni:
Az MMS nem gyógyít semmit! Az MMS-től a betegségek spontán elmúlnak!
Ezt azért fontos elmondani, mert ha hiszitek, ha nem, bárki aki azt merné állítani, hogy az MMS ezt vagy azt meggyógyította, meggyógyítja, az pillanatokon belül egy bíróságon találja magát, ahol az élelmiszer és gyógyszerfelügyelet fél tucat ügyvédje ellen küzdhet (sok szerencsét hozzá)!
Ezek az emberek ugyanis lényegében levédték maguknak a "gyógyít" szót, és manapság már jogdíjat szednek utána. Annak kifizetése nélkül azt te egyszerűen nem is használhatod!

Igen kérem, ez egyáltalán nem tréfa. Bár jó dolog tréfálkozni, de egy ilyen komoly témában semmi kedvem nem lenne, az történt ugyanis, hogy a "gyógyít" szót a mai hivatalos orvostudomány egyszerűen levédte magának, vagyis semmilyen alternatív terapeuta (alternatív alatt azt értsd, hogy nem a Pfizer, Bayer, Merck, GSK, stb cégek kapszuláit és vakcináit írja fel neked megoldásként) semmilyen körülmények között nem használhatja, illetve ha használni meri, akkor börtönbe csukható.

Még egyszerűbben fogalmazok: Ha a könyvedben, weboldaladon, vagy valahol leírod azt, hogy a "macskagyökérrel (és most csak hasamra ütöttem) kiválóan gyógyítható ez vagy az", akkor nálad napokon belül csöngetnek az aktatáskás figurák, és tárgyalásoknak nézel elébe, mert ilyet bizony nem lehet ma mondani.
A macskagyökér ugyanis nincsen bevizsgálva hivatalosan az élelmiszer és gyógyszerfelügyelet által, mint gyógyhatású készítmény, és mivel nincs általuk bevizsgálva, ezért te ellenőrizetlen tényeket, dezinformációt terjesztesz azzal, hogy mondjuk a macskagyökérre próbálod rábszélni az embereket, közben ezzel gyakorlatilag lebeszéled őket a "hivatalos" gyógymódról, a Pfizer, Bayer, Merck, GSK cégek szintetikus anyagairól, és ezzel meggátlod, hogy megkapják a "szakszerű" terápiát.

Mondják ezt persze úgy, hogy közben ezeknek a cégeknek soha nem is állt szándékukban téged meggyógyítani, hiszen ha meggyógyítanának, azzal elveszítenék egyik legjobban fizető kuncsaftjukat. Eszük ágában nincs téged kihozni a problémából, amire te folyamatosan vásárolod a kapszuláikat. (Ha nézel tévét, látni fogod, hogy a reklámoknak közel fele gyógyszerreklám, és annak 90%-a fájdalom csillapító, vagy egyéb tünetmentesítő készítmény. Egyszóval nem "gyógyít" semmit, csak elfedi és fenntartja a tüneteket!)

Persze ha be akarod bizonyítani, hogy a macskagyökér gyógyít valamit, akkor nosza rajta, senki nem tart vissza.
Egy ilyen hivatalos bevizsgálás csupán néhány millió dollárodba (pár száz millió forintodba) kerül, utána aztán majd nyugodtan mondhatod, hogy ilyen meg olyan gyógyító hatásai vannak...
Talán nem kell folyatassam, mert már mindenki érzi a helyzet abszurditását.

Tehát az MMS, még egyszer mondom, nem gyógyít semmit. Mi sem állítunk és nem is állítottunk soha ilyet!
Viszont érdekes módon az MMS fogyasztása után a betegségek nagyon gyakran (egész szokatlanul gyakran, nyilván valami rejtélyes véletlen folytán...) spontán elmúlnak kérem!

Hogyan fedezték fel az MMS-t



Az MMS-t, melynek teljes neve Miracle Mineral Supplement (magyarra talán úgy fordíthatnánk, hogy Csodálatos Étrendkiegészító Cseppek) egy Jim Humble nevű úriember fedezte fel, aki kalandor/aranyásó volt és élete nagy részét Afrikában töltötte. E pillanatban is ott van, ha jól tudom, csak ma már betegeket kezel.

Egyik útja során az emberei nagy részét ledöntötte a malária, ami - azok számára mondom, akik nem ismernék ezt a betegséget - egy nagyon brutális betegség, nagyon súlyos, gyakran halálos végkimenetellel. Ő pedig ott állt egy olyan szituációban, ahol a legközelebbi kórház szerű létesítmény körülbelül 400 kilométerre volt.

A szükség persze nagy úr, és mivel nem nagyon tudott mit csinálni, nem volt semmi lehetőség, úgy döntött, hogy adott nekik a nála lévő vízfertőtlenítő szerből, hátha az segít rajtuk. Végül is az ember 80% vízből áll, gondolta, ha van egy szer, ami elpusztítja a kórokozókat a vízben (és persze nem ártalmas az emberi egészségre) akkor az miért ne tisztíthatná meg magát az embert is a maláriától.... legalábbis így gondolkozott naivan egy aranyásó, mindenféle orvosi diplomák nélkül.

Ez a víztisztító szer, ami nála volt a klór-dioxid volt. Ez a fejlett országokban ma is a legmodernebb vízfertőtlenítő szernek számít. Míg maga a klóros fertőtlenítés ma már rossznak és egészségtelennek minősül, fontos hogy ne tessék összekeverni a klórt a klór-dioxiddal, mert ugyan mind a kettőben van klór, de akkor is teljesen más molekuláról van szó.
Ennyi erővel a közönséges konyhasóra is mondhatnók, hogy "Jaj istenem, te klórt eszel?!", mert a konyhasó az nátrium-klorid (már legalábbis annak kéne lennie, persze ma már egyre inkább kálium-klorid, de erről majd egy másik alkalommal).

De visszatérve a történetre, ettől a vízfertőtlenítőtől az emberek 4 óra alatt felépültek a maláriából, ami igen csak meglepett akkor mindenkit. Később maga Jim is kidőlt a maláriától, és saját magát is kikúrálta ezzel a szerrel.
Ekkor kezdett el kísérletezni vele, és más betegségekkel szemben is kipróbálni, és akkor azt vette észre, hogy a "spontán gyógyulások" száma elképesztően magas! Legyen szó épp ízületi gyulladásról, lupus-ról vagy akár a legsúlyosabb rákról...

Azóta eltelt jó pár év, amit Jim azzal töltött, hogy tökéletesítse a szert és pontos terápiákat dolgozzon ki. Ma már az MMS-t a világon százezrek ismerik és használják nagy örömmel.

Mire jó az MMS


Az MMS-t illetve a klór-dioxid-ot nagyon sokrétű dologra, problémára lehet kiváló eredményekkel alkalmazni.

Egyrészt egy nagyon jó fertőtlenítőszer, tehát ha bakteriális, vírusos fertőzés van a szervezetben, akkor segít ennek leküzdésében. Az antibiotikumokról tudjuk, hogy élet-ellenes készítmények (hiszen az anti-bio pontosan ezt is jelenti), ezzel szemben a klór-dioxid csupán egy molekula, ami oxidációval kilyukasztja a baktérium sejtfalát, majd lebomlás után közönséges sóvá alakul, és 12 órán belül elhagyja a szervezetet. Semmilyen életellenes anyag nem keletkezik, és pláne nem raktározódik el a testben!

Ráadásul a baktériumok rezisztenssé tudnak válni az antibiotikumokra, ami manapság egyre nagyobb problémát jelent, viszont az oxidáció ellen nincs semmilyen védekezési lehetőségük!

Az MMS vírusokat is eloxidálja. A vírusokra pedig ma semmilyen kezelési lehetőséget nem ismer az orvostudomány, tehát fokozottan érdemes megfontolni az MMS használatát.

Jim jelenleg AIDS betegek ezreit kezeli Afrikában igen jó eredménnyel. De fenti okokból kifolyólag nem mondhatjuk, hogy bárkit is meggyógyítana. No meg azt úgysem hinnék el nekünk az emberek, akik a könyvekből és a tv-ből már megtanulták, hogy az AIDS az egy gyógyíthatatlan betegség, csupán időt lehet nyerni a betegeknek némi toxikus kemikália rendszeres napi többszöri szedésével...
Mondjuk hát inkább úgy, hogy Jim betegei nagy százalékban jobban lesznek, és hamarosan vissza tudnak menni dolgozni!

De Jim hasonló sikerekkel kezel rákos betegeket, autoimmun betegeket, cukorbetegeket...
Tudom, tudom, amikor az ember ilyet hall, hogy valami egyszerre szinte mindenre jó (ráadásul Csoda Cseppnek nevezik), akkor rögtön bejön a reflex, hogy biztosan egy nagy átverés az egész.
Ez teljesen érthető reakció, de ha az ember közelebbről megnézi ennek a szernek a hatásmechanizmusát, akkor érhetővé válik, hogy ez hogyan is lehetséges.

Hogyan működik az MMS

 


Az MMS működési mechanizmusa egyszerűen az oxidáció.
A klór-dioxid egy rendkívül instabil molekula, az oxigén le akar válni, és ehhez akar magának kaparintani mindkét oxigén molekula egy-egy plusz elektront. Ezért is nem lehet tárolni, csupán néhány óráig, mert valamit mindenképpen el fog oxidálni és e folyamat végén sót hagy vissza maga után.

Ezért van az, hogy előállítani is csak úgy tudjuk, hogy két komponensből, és miután létrejön, csak rövid iddeig marad aktív, tehát gyorsan el kell fogyasztani.

A klór-dioxid, mint említettük oxidálni akar, és az oxigén atomok elektront akarnak ehhez szerezni. Honnan tudnak elektront szerezni? Bárhonnan, ahonnan a közvetlen környezetükből el tudják lopni ezt az elektront.

Felmerül a jogos kérdés, hogy nem tudja-e akkor elvenni a testem sejtjeitől et az elektront, ezzel kárt okozva bennem, a normál sejtjeimben.
A válasz szerencsére az, hogy nem. A testünk sejtjeinek oxidációs potenciálja 1,3 Volt, míg a klór-dioxidé 0,92 Volt, vagyis ő az elektront gyengébben vonzza náluk. A testünk sejtjei erősebben tartják maguknál az elektronokat annál, mint ahogy azt a klór-dioxid próbálja elszedni.

Itt jön viszont ez az érdekesség, hogy a baktériumok, vírusok, de még a rákos sejtek is, sokkal kisebb oxidációs potenciállal rendelkeznek, és ha a klór-dioxid ilyennek kerül a közelébe, akkor attól pillanat alatt leránt egy-egy elektront, amivel gyakorlatilag kilyukasztja a sejtfalát, és elpusztítja azt.
A klór-dioxid tehát képes elpusztítani a kórokozókat és rákos sejteket, anélkül, hogy a szervezet egészséges sejtjeiben bármilyen kárt tenne. Ez szinte már túl jól hangzik, hogy igaz legyen...
de mégis az!

Ezen kívül a klór-dioxid nem csak kóros sejteket de toxinokat is eloxidál, és Jim Humble legújabb kutatásai szerint, amik még ugyan nincsenek 100%-ig megerősítve, azt mutatják, hogy még nehézfémeket is képes oxidációval kivinni a szervezetből.

Egy szervezet azután, amelyik sikeresen megszabadul a kórokozóktól és méreganyagoktól hirtelen felszabadul a sok tehertől, és ebben a pillanatban már el tudja kezdeni helyrerakni magát.
Tehát ezért is mondhatjuk azt, hogy az MMS maga nem gyógyít, csupán létrehozza azokat a körülményeket hogy a test megszabaduljon a tehertől, és meg tudja gyógyítani SAJÁT MAGÁT.

Az emberi szervezet nagyon ellenálló, szinte bármiből ki tudja gyógyítani magát! Ha a körülmények biztosítottak hozzá... Így történhet, hogy egyetlen szer ennyire sokrétű problémra alkamazható jelentős eredményekkel.

Hogyan kell szedni


Az MMS csomag két komponensből áll, MMS-nek tulajdonképpen a 28%-os töménységű nátrium-kloritot mondjuk (klorit, és nem klorid!). Ehhez kell citromsavat adagolni ahhoz, hogy klór-dixod szabaduljon fel. A legújabb citromsav kiszerelésnél a keverés 1:1 arányú. (A régebbinél 1:5, figyeljünk oda, mert nem mindegy.)
Tehát az új verziónál egy csepp MMS-hez, egy csepp citromsavat kell adni, és állni hagyni 1 percig. Utána vízzel fel lehet önteni, és meg lehet inni.

Kicsit kellemetlen íze van, akit zavar keverheti gyümölcslével, csak arra kell figyelnie, hogy ne narancs vagy citrus lé legyen, és ne mesterséges gyümölcslé legyen, amihez antioxidánsokat adtak, mert az antioxidánsok közömbösítik a mi oxidánsunkat, amit be akartunk juttatni, és végül nem lesz semmi hatása. (Bajunk nem lesz tőle, de használni sem fog.)
Legjobb valami természetes almalé, vagy hasonló.

Naponta többször érdemes fogyasztani, több cseppet, lehetőleg étkezés után legalább egy órával, és utána közvetlenül sem érdemes enni, hogy az étellel ne keveredjen, és az ne közömbösítse azt.

Értelemszerűen 3 csepp MMS-hez, 3 csepp citromsavat kell adni, 5 csepphez 5 cseppet, stb. A legmagasabb ajánlott dózis egyszerre egyébként 7 csepp. Ezt túllépni nem érdemes. Az anyag nagyobb mennyiségben sem ártalmas az egészségre, viszont hirtelen nagy mennyiségű eloxidált toxin nagyon kellemetlen érzést tud okozni a szervezetben (úgy hívják herxheimer effektus). Ne tegyük ki magunkat rosszullét elé, ha nem muszáj!

Ha elkezdünk egy MMS kúrát, a lehető legkisebb mennyiséggel kezdjünk (naponta 1-2 csepp, 1-2 alkalommal) és onnan, fokozatosan próbáljuk meg vinni fel a bevett mennyiséget, figyelve arra, hogy mennyi az, amit a szervezetünk még jól tolerál. (Még így is lehet hasmenésre, hányingerre számítani az első napokban, de figyelem!! Ezt nem az MMS okozza! Hanem a felszabadult méreganyagok, amiktől most éppen megszabadulunk!)
Ha egy adott mennyiség már nem vált ki problémákat, csak akkor érdemes emelni a dózist... fokozatosan, egészen addig, amíg elérjünk az ajánlott napi adagot. Ezt néhány hétig tartva pedig nagy valószínűséggel mindenféle betegségekből való "spontán gyógyulásunk"-nak nézhetünk elébe!

Ez alól a fokozatosság alól csak az a kivétel, ha nagyon súlyos betegségről, pl végső stádiumos rákról van szó. Ezeknél Jim azonnal óránként 1 cseppel indít, és megpróbálja ezt a lehető leggyorsabban felvinni a célzott mennyiségre, mert ilyenkor nincs vesztegetni való idő.
Meglepő, de a betegei, akiknek néhány hetet adtak az orvosok, még ma, évekkel később is élnek.

Hogyan lehet hozzájutni

 


Andreas Kalcker vagy Jim Humble oldalán bővebb információkhoz lehet jutni, arról is hogy honnan lehet beszerezni, és arról is, hogy pontosan milyen adagolás ajánlott, melyik betegség esetében. Mindegyiknél kicsit más protokoll ami ajánlott, ezért ezeken az oldalakon érdemes informálódni.

Mielőtt valaki megkérdőjelezné a motivációmat, le kell szögeznem:
Hogy én nem kívánom forgalmazni a szert, és semmilyen jutalékot sem kapok utána, de még a fent említett feltalálók is egy olyan formában forgalmazzák, hogy csak egy nagyon szűk marzsinnal dolgoznak, ami csupán lehetővé teszi a terjesztését, semmi több. Tessék nyugodtan utánanézni, ezen senki nem meggazdagodni akar! Egyszerűen olcsó, egyszerű megoldásokat próbálnak keresni ezek az urak az emberiség egészségügyi problémáira. Olyat, ami mindenki számára elérhető, még a legcudarabb életkörülmények között is...

Itt egy olyan szerről beszélünk, amiből egy flakon 20-30 euro, és ez egy négytagú családnak egy egész évi adagja. Egy betegség meggyógyítása pár száz forintra jön ki. Gondolom érezhető, hogy nem ezen fog senki meggazdagodni.

A legnagyobb költség egyébként jelenleg a postaköltség. Ugyanis Magyarországon a szert - jelenlegi tudomásom szerint - még senki nem forgalmazza, és csak Európából lehet, európai futárszolgálattal megrendelni.
Ha valaki úgy gondolja, forgalmazná Magyarországon, az jelentősen csökkenteni tudná még ezt a költséget is. Ha valaki úgy dönt, elkezdi itthon forgalmazni, szóljon nekünk, és ki fogjuk tenni ide az elérhetőségét. Mint mondottam ezzel jelentősen csökkentené nekünk magyaroknak a hozzájutás költségét.


Gyakori vádak


Mondanom sem kell, hogy amint előállt Jim ezzel a szerrel (azt hiszem 2006-ban), onnantól rögtön állandó támadásokkal kellett szembenéznie a "hivatalos szervek" által. Többször beperelték, először jött az, hogy nem forgalmazhatja gyógyszerként, erre válaszul alapítania kellett egy egyházat, mert arra az amerikai jogban speciális szabályok vonatkoztak, és aki "belépett az egyházába", annak már a jog lehetővé tette, hogy adhatott belőle.
Így lett Jim-ből pap, az "egészség egyház" főpapja... ez a módszer egy pár évig működött...

Utána viszont jöttek azzal, hogy egyáltalán nem forgalmazhatja, mert ez a szer kifejezetten mérgező!
Na most ez azért érdekes vád, mert ezt a szert mind a mai napig a legjobb vízfertőtlenítő szerként használják és forgalmazzák, és az élelmiszeriparban is bejegyzett és használt fertőtlenítő.
Ha mérgező volna, hát csak nem engednék, hogy belemenjen az ivóvizedbe, és az ételeinkbe? (Bár tudjuk, hogy ez nem feltétlenül van így, de azért érezhető az enyhe ellentmondás. A Felügyelet minden további nélkül engedélyezi az élelmiszeripari felhasználását, de amint valaki egészség megóvásra javasolja, hirtelen mérgező lesz...)

No de ezeken a furcsaságokon inkább már nem is érdemes meglepődni, csak meg kell nézni kiknek a kezében vannak ezek a felügyeleti szervek, és mindjárt érthető lesz minden.
Itt nálunk az ÁNTSZ honlapján is megnéztem, és ott is óva intenek minket ennek a mérgező szernek a fogyasztásától!

No de ha nem sietsz annyira, és van még egy pár perced, érdemes kicsit annak is utánanézni, hogy honnan is kapja az ÁNTSZ a működéséhez szükséges támogatást... Azt fogod találni, hogy ugyanaz a Rockefeller pénzeli az ÁNTSZ-t, aki kezében tartja a gyógyszeripar 80%-át, és gyakorta tart arról előadást, hogy bizony jócskán le kellene csökkenteni a föld népességét.

Akkor összefoglalom:
Az, aki saját szavai szerint le szeretné csökkenteni a föld népességét, azt üzeni neked, hogy ezt a szert semmiképpen ne fogyaszd, mert ez neked nagyon nem jó!
Nos, nem tudom, ki hogy van vele... de nekem ez tökéletesen elég ahhoz, hogy tripla adagot rendeljek belőle!

Aztán az internetet is tele tömték mindenféle dezinformációval, hogy milyen mérgező, még azt is állítják, hogy rákot okoz. (miközben épp az múlik el tőle spontán, ugye, de ez ne zavarjon senkit)

Én azt mondom: Mindenki azt higgye el, amit a saját eszével logikusnak és hihetőnek talál. Nem célom senkit sem meggyőzni, se erre, se arra, csupán ismertetem az érveket. Például, hogy az ivóvízhez ezt már évtizedek óta hozzáadni éppen azért lehet, mert fertőtleníti azt, nincsenek káros hatásai (még annyi se, minta klórnak), és miután lebomlik nem hagy egészségre ártalmas anyagokat maga után a vízben. Akkor miért hagyna ilyeneket a testedben?

No tehát, röviden... aki esetleg forgalmazni szeretné, a jelenlegi állapot az, hogy a hatóságok szerint mérgező.
Emberi fogyasztásra semmilyen körülmények között nem lehet sem ajánlani sem forgalmazni! Ez fontos.
Ugyanakkor víztisztításra minden további nélkül lehet forgalmazni. Tehát annyi, hogy a weboldaladon nem nagyon említheted meg a "spontán gógyulásokat".

Az előadás


És akkor itt egy korábbi konferenciát tekinthetnek meg az olvasók felvételről, melyen Andreas Kalcker beszél részletesen az MMS-ről.
A felirat elkészítésében egy kedves olvasónk segédkezett, aki nevének kiadását nem kérte. Ezúton is köszönjük segítségét.

Link: Andreas Kalcker előadása, 2011 Barcelona


Utolsó megjegyzések


Végezetül, hadd mondjam el, hogyan is kerültem én kapcsolatba az MMS-sel, és miért vág szerintem nagyon is ide, ennek a blognak témakörébe ez a forradalmi felfedezés... (azt hiszem, nyugodtan fogalmazhatok így!)

Mint azzal már többször foglalkozunk ezen az oldalon, folyamatosan itt lóg a levegőben a lehetőség, hogy az elit bármikor elengedjen valamilyen biofegyvert, a legújabb "zombi-vírust", fogalmazhatnánk így is. De még mielőtt bárki elnevetné ezen magát, és a legújabb zombi filmekre gondolna, azért nem kell a zombikat pontosan úgy elképzelni, ahogyan azokat ott prezentálják. Az csak egy túldramatizált, filmesített változata egy nagyon is realisztikus szituációnak.
Tessék egy járványt elképzelni, ahol az emberek nagy része súlyos beteg lesz, a katasztrófa helyzet miatt a boltok üresek, így ezek az emberek mondjuk az utcákon bolyonganak élelmiszer után kutatva. Egyáltalán nem elképzelhetetlen a szituáció!

Felmerül ugye a kérdés, és több ilyen kérdést is kaptam olvasóktól, hogy egy ilyen súlyos járvány esetén, hogyan lehet nekünk védekezni? Hogyan tudnánk rá felkészülni? Hogy mi például ne betegedjünk meg.
És itt jöhet képbe az MMS, ami ugye egy kiváló vírusirtó, fertőtlenítő hatású készítmény.

Én személy szerint azt javasolom a saját ismerőseimnek, hogy mindenképpen tartsanak belőle otthon szükség esetére, még akkor is, ha amúgy most nem merik kipróbálni saját egészségük vagy családtagjaik egészségének javítására, akkor is legyen otthon belőle, mert ha egyszer beüt egy "zombi járvány", ez akár meg is mentheti az életüket!

Talán emlékeznek a "Contagion" (Fertőzés) című filmre. Abban tökéletesen bemutatták ezt az egész vírus fertőzés szituációt. Persze az az egész nem csupán fikció volt...
És ha most jobban megnézed azt a filmet, az az egész film, elejétől a végéig arra volt kihegyezve, hogy ne higgy a szélhámosnak (akit Jude Law alakított a filmben) és aki valamilyen gyógyhatású cseppekre (ott úgy hívták Forsithia) azt állítja, hogy azok jók a vírus ellen! Fontos volt bevésni kérem a nézők fejébe, hogy az a karakter, aki azt állítja, hogy léteznek valamiféle cseppek, amik jók a vírus ellen, az kérem egy szélhámos!
Természetesen ez a karakter pontosan az ilyen embereket, bloggereket mint mi, próbálta meg minősíteni, és profit éhes, összeesküvés gyáros csúnya rossz emberként sztereotipizálni a néző tudatalattijában.
Miközben a film tanulsága természetesen az volt, hogy tessék kérem a hatóságok parancsait teljesíteni, engedelmesen bevonulni az erre a célra átalakított sportcsarnokba, és ott szépen megkapni a hivatalos védőoltást. Mert ugye csakis így lehet megmenekülni a biztos haláltól!

Nos. Szerintem lassan már érzitek hogyan programoznak ezeknek a filmeknek a segítségével mindnyájunkat!

* * *
Megjegyzem nemrég még kaphattunk is egy kis ízelítő bemutatót ebből, amikor "katasztrófa helyzet lévén" tankok és TEK-es páncélozott harci járművek jelennek meg az utainkon (tehát gyakorlatilag hadiállapot van), és a kormány átveszi a kommunikációt a tévén és a telefonokon, hogy megmondja, mit is kell tegyél ebben a szituációban.

No persze ez még csak a bemelegítés, egy kis tesztecske volt erre, egyelőre csak kipróbálták, hogy mennyire működnek összhangban ezek a szervek és a kommunikációs csatornák, és ki mennyire tartja be az ezeken továbbított utasításokat...

"Kérjük maradjon a gépjárműben, segítünk.
Ha elfogyott az üzemanyaga, üljön át másik járműbe."


Azért vicces, nem?
Mintha az nem nagyon érdekelné őket, hogy ehhez a másik járműben ülőnek van-e bármi hozzászólása...
no mindegy.

Senkit ne tévesszen meg, hogy ennek az egésznek egyelőre persze még semmi tétje nem volt.
A legközelebbinek, kérem, annak majd lesz!
Úgyhogy azok is, akik ma még örültnek tartanak minket, remélem emlékezni fognak majd erre a blogra akkor, abban a kritikus pillanatban,
amikor megjelenik mobiltelefonjuk kijelzőjén az a bizonyos üzenet:

"A járvány ellen csak a védőoltás tud hatékony védelmet adni.
Kérjük azonnal keresse fel az önhöz legközelebb eső oltóközpontot.

Ne higgyen a terjengő álinformációknak!"

                                           (a Rockefeller család nevében küldte: az ön kormánya)

309 megjegyzés:

  1. Nem, nem és nem.
    Ha ez egy megfelelő szer a kezelésre, akkor ennek az előállítására leírást, útmutatót kell készíteni, leegyszerűsíteni annyira, hogy egy szegényes család, ahol a legnagyobb a szükség ott is elő tudják állítani.

    Már nem azért, de ez azok számára, akik igazán érdekeltek lennének benne, egy megfizethetetlen ár...

    Ismét az az érzésem, hogy direkt van agyonbonyolítva az egész, és igen itt valaki meg akar gazdagodni... Ha nem így lenne, akkor a főoldalukon nem ilyen vegyen ilyen olyan kiszerelésű készítményt reklám menne, hanem pdf-ben a lényeg a készítéséről minden nyelven.

    Nehogy valaki azzal jöjjön, hogy akkor miből éljenek meg, meg elvárják a fáradozásaikért a jutalmat...
    Ha nem szeret vele foglalkozni nem kötelező, egy oldal üzemeltetése, ahol közzé teheti a fejleményeket, szinte semmibe nem kerül, hogy ezért külön pénzt kelljen kérnie.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden publikus, ez semmi különös, csak egy ásvány. Nincs levédve semmi. Ha tudod, te is előállíthatod, csak elég körülményes (de a könyvben benne van róla minden). Nekem egyszerűbb megvenni, nekem ez nem pénz a gyógyulásért. Emberek ennek ötszörösét hagyják a patikában havonta!

      Törlés
    2. Nem a reklámot veszed meg, hanem egy készítményt, amit egyszerűen tudsz keverni. Egy-egy csepp mindegyikből. A csomagolások nyilván a különböző igényekhez van igazítva. Az előállítása nem bonyolult nyilván, te is rájöhetsz, csak ha valamit elrontasz, akkor vagy nem lesz eléggé hatásos, vagy semmiféle hatása nem lesz. Aztán meg jön a duma, hogy "Nah ez is kamu volt!".

      Egyébként elmész a patikába és veszel klór-dioxidot, ha kérdik mire kell, akkor mondod, hogy vízfertőtlenítésre.

      Mi eddig állatoknak adtuk, vagy bőrbetegséget, sebfertőzést ezekkel gyógyítottunk. Nem tudtam, hogy ezt lehet emberen is alkalmazni és, hogy ilyen hatásai vannak az emberre.

      Törlés
    3. Humble oldalán ott van minden leírva sok nyelven. Magyarul nincs :D :(

      Törlés
  2. Jó cikk!
    Köszönöm!
    Ja a TEVA kimaradt a felsorolásból!
    Ezért roppant gyanús vagy ám!

    VálaszTörlés
  3. Igen, én személy szerint megerősítem, hogy megoldásokról szeretnék többet hallani, csak így tovább, jó cikk volt, Köszi!

    VálaszTörlés
  4. Pár évvel ezelőtt megvettem,a könyvet is, kipróbáltam és nem éreztem javulást az egészségemben, aki a klór gázra érzékeny annak nem ajánlható, a szagától meg ki lehet feküdni.
    Lehet, a moszkitó csípése ellen hat, meg a maláriás tünetmentes lesz, mivel én nem voltam/vagyok maláriás nálam nem hatott, és most még többet költök gyógyszerre mint ezelőtt.
    Mivel nem vagyunk egyformák, és minden szer másként hat mindenkire, csak az orvosok hiszik, hogy mindenkire egyformán hathat a gyógyszer. Ez sem csodaszer, csodasz@r lehet, akkor meg minek.

    VálaszTörlés
  5. Ha nem vagy beteg, ne szedd, ez nem vitamin. A halálos betegek nagyon örülnek neki, hogy van egy szer, ami egy kicsit büdös, de viszont életben maradnak tőle...

    VálaszTörlés
  6. Egy kérdés:Európában hol lehet venni?Mely országokban?
    Van weboldal ahol rendelhető?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://asvanyianyag.hu/termekek/product-category/a-mesteri-asvanyi-anyag-keszitmeny-hasznalatanak-alapjai/

      Törlés
  7. Hát azért lenne néhány bajom...pl. a citromsavval..merthogy miből is van a citromsav? Van itt esetleg vegyész? egyébként én egy másik méregtelenítéssel szabadultam meg az arcomon, és már egész testemen lévő viszketéstől kiütéstől, amire 15 évig gyógyszert szedtem, és az utolsó évben szteroid injekciókat kaptam h egyáltalán utcára tudjak menni. Elmúlt..én mást ettem, most is néha kúrákat tartok...gyógynövényekből készül..ha szétnyitom a kapszulát kiborul belőle a gyógynövény....engedélye van..és tudom pontosan mi van benne. Ez nem lesz az én méregtelenítőm....kicsit ..na de mind1 mindenki maga dolga....ráadásul más Afrika és más itt..na mindenkinek elmondom SOHA ne vegyél be olyat, amiről nem tudod pontosan mi az..SOHA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Judit, barátnőmnek szintén voltak viszkető kiütései, amikre szteroidot kellett szednie. Szerencsére már jobb a helyzet, de még mindig hajlamosak előjönni bizonyos körülmények között.
      Simán lehet, hogy nem ugyanarról van szó, de ha mégis, akkor örülnék a gyógymódnak. Le tudnád írni, mit szedtél, és mire?
      Köszi,
      Balázs
      pbil kukac freemail pont hu

      Törlés
    2. "lenne néhány bajom...pl. a citromsavval..merthogy miből is van a citromsav? Van itt esetleg vegyész?"
      Judit a kérdésedre válaszolva a citromsav biztonságos, a sejtünk minden sejtje előállítja nap mint nap (Energianyerő folyamatok, citrátkör). A citromsavat ma Aspergillus niger (fekete penész) segítségével állítják elő. Ez a gomba megfelelő táptalajon alacsony pH-n és kevés fémion mellet citromsavat választ ki (amit a saját citromsav ciklusában termel). Az így kapott citromsavat egyszerű tisztítani, egy az egyben megegyezik a sajátunkkal. A citromsavnak is van E jele, az E330.
      Én nem a citromsav miatt aggódnék, hanem a klór-dioxid miatt. (Biológia BSc-t végeztem)

      "na mindenkinek elmondom SOHA ne vegyél be olyat, amiről nem tudod pontosan mi az..SOHA"
      Ezzel nagyrészt egyet tudok érteni. (Nehéz és időigényes mindennek utánanézni, hogy mi micsoda? Ezért nem érvényesülhet a SOHA kifejezés. Inkább ha időd engedi nézz utána mit szedsz be.

      Törlés
  8. vöröshagymát kell enni mindennap, minél csípősebb annál hatékonyabb, valahogy gyűrjétek magatokba nyersen fogyasztva, rák ellen kötelező, alapgyógyszer!

    VálaszTörlés
  9. Soha?? Az orvosok mar reg lemondtak rolad , mert halalos beteg vagy es te SOHA?!! No erre mondta mondta egy orvos ismerosom, hogy meg nem ismert olyan embert aki a halalos agyan ne tert volna meg!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen....én a poklok bugyrait jártam végig , sok sok pénzért sok sok mindent vettem, és még akor is meggondolnám....ha most halálos beteg lennék. egyébként beteg vagyok..csak más természetű, mint az allergia, és most is ezerszer megnézem minek dőlök be, mit veszek be. Ugyanis annyi szer van a piacon, és mindegyikre azt mondják h király meggyógyultak stb stb......én már csak óvatos lettem, főleg h voltak olyan cuccok ami után dupla szteroidot kaptam, bár allergia kezelésére vettem :-( Így most is azt mondom SOHA...mindig megnézem, hogy miről van szó..látni akarom az összetevőit, és a gyártási folyamatot esetleg teszteket....ennyi.De mindenki azt eszik amit akar..és amiben hisz, és amire van pénze.

      Törlés
  10. Tisztelem amit csináltok és tényleg a megoldásokról is szót kell ejteni, de ebbe beletenyereltetek. Most jövök a youtubról, megnéztem a videót. A Vigil Seimur név alatt ott leírtam az aggályaimat a videóval kapcsolatban. Itt csak annyit mondok, hogy NE! Ne vegyétek ezt a szert. Nem tudom a pontos hatását, de aki dicsérte és elmondta a videóban a működését teljesen laikus és fogalma sincs mit beszél. Szerintem egy antioxidánsok ellen hangoskodó, összezavaró fizetett ügynök. Ezenkívül a víz klórozása ellen tiltakozókat próbálja cáfolni.(Az embereket közvetlenül klórozni akarják talán ezzel a szerrel?) Az itteni cikket még nem olvastam, de mindjárt arra is időt szakítok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elolvastam a cikket is. Nem jobb mint a film a "csodaásvány" fényezése terén, de legalább nincsenek benne a nevetséges biológiai magyarázkodások (amitől a padlón fetrengve röhögtem minden mondata után).

      A vádak cáfolásánál ezt kiemelném:
      "Utána viszont jöttek azzal, hogy egyáltalán nem forgalmazhatja, mert ez a szer kifejezetten mérgező!
      Na most ez azért érdekes vád, mert ezt a szert mind a mai napig a legjobb vízfertőtlenítő szerként használják és forgalmazzák, és az élelmiszeriparban is bejegyzett és használt fertőtlenítő.
      Ha mérgező volna, hát csak nem engednék, hogy belemenjen az ivóvizedbe, és az ételeinkbe? (Bár tudjuk, hogy ez nem feltétlenül van így, de azért érezhető az enyhe ellentmondás. A Felügyelet minden további nélkül engedélyezi az élelmiszeripari felhasználását, de amint valaki egészség megóvásra javasolja, hirtelen mérgező lesz...)"

      Jó vízfertőtlenítő és élelmiszeriparban is használják, mert gyorsan lebomlik, MIUTÁN fertőtlenített. Az élelmiszer és a víz nem tartalmaz aktív fertőtlenítőt. A cikkben is említi, hogy helyben kell aktiválni és meginni mielőtt lebomlik. Azért jó mert fertőtlenít és eltűnik mire használnánk a felületet, élelmiszert. Ebből nem következik hogy az aktív formát jó meginni (végigfertőtleníti a torkod maximum, talán egy kicsit le is marja/oxidálja aztán a gyomorsav hatástalanítja). A legjobb eset, hogy placebó hatást érsz el, de szerintem káros is lehet. A cikkből idézve:

      "Ha elkezdünk egy MMS kúrát, a lehető legkisebb mennyiséggel kezdjünk (naponta 1-2 csepp, 1-2 alkalommal) és onnan, fokozatosan próbáljuk meg vinni fel a bevett mennyiséget, figyelve arra, hogy mennyi az, amit a szervezetünk még jól tolerál. (Még így is lehet hasmenésre, hányingerre számítani az első napokban, de figyelem!! Ezt nem az MMS okozza! Hanem a felszabadult méreganyagok, amiktől most éppen megszabadulunk!)
      Ha egy adott mennyiség már nem vált ki problémákat, csak akkor érdemes emelni a dózist... fokozatosan, egészen addig, amíg elérjünk az ajánlott napi adagot. Ezt néhány hétig tartva pedig nagy valószínűséggel mindenféle betegségekből való "spontán gyógyulásunk"-nak nézhetünk elébe!"

      Ebben kiköti, hogy ha bajod van azt nem az MMS okozza, hanem az felszabadított és eloxidált mérgek. Ezzel a húzással elvágott minden kritikát ami az MMS mérgező hatására hívja fel a figyelmet. Ugyanakkor apránként növelt dózisokat javasol, hogy a szervezet hozzászokjon a MMS káros hatásához... bravó, zseniálisan felépített és megmagyarázott csalás. (A mérgeket nem fogja felszabadítani és eloxidálni. A zsírban oldott mérgek felszabadulnak maguktól is fogyás során és a máj eltávolítja, semlegesíti azokat. Azért van májunk, hogy méregtelenítsen és jó szokta csinálni! A hirtelen fogyásnál akadhatnak problémák, amikor a máj túlterhelődik.)

      A rákos sejtek pusztítására kitérve, a rákos sejtek ugyan annyira oxidálhatók ezzel mint az egészséges sejtek. Ha a rákot képes "elégetni" akkor az egészséges sejteket is "égeti". A rák és az ép sejt különbségéről (a rákos sejt az őssejthez hasonlít a legjobban) most nem írnék mert hosszú, egy egyetemi óra (1,5h) nem elég rá. Akit érdekel nézzen utána.

      Végezetül: "Tehát az MMS, még egyszer mondom, nem gyógyít semmit. Mi sem állítunk és nem is állítottunk soha ilyet!"

      Törlés
    2. Te orvos vagy? Miből gondolod, hogy a szervezetre káros? Próbáltad vagy láttál aki igen és nem volt jó neki?
      Amúgy MINDEN ténylegesen gyógyító természetes gyógymódnál az elején látszólag visszaesés van, ez természetes. A takarító kúráknál is rosszullét van a sok felszabaduló méreganyag miatt.
      A máj csak abban az esetben képes kiszűrni a mérgeket teljesen, ha csak nyers ételeket eszünk és nem a mérget zabáljuk nap mint nap, ahogy manapság szokás.
      Open-eyed

      Törlés
    3. Vigil köszönöm a válaszod, de én pl. pont ilyen E-re is allergiás voltam:-) szóval én már itt megállnék:-) De én is megnéztem...ám mindenki másban hisz, viszont Veled értek egyet :-)

      Törlés
    4. Vigil Seimur nagyjából leírta amire én is gondoltam.

      Törlés
    5. Kedves Vigil Seimur, megzászlózni nem akkor szokás videót, ha nem értesz egyet a benne elmondottakkal, hanem ha az közszeméremsértő vagy hasonló... Közlöm, hogy attól még hogy te nem értesz egyet egy videó tartalmával, még nincs jogod vagy lehetőséged levetetni azt.

      Nem Észak-Koreában vagyunk, ahol ha nem azt mondom, ami a nagy könyvben van, akkor kivégeznek érte. (Legalábbis még nem...)

      Törlés
    6. ...ejnye-bejnye Virgil Seimur !!!
      Láttad az Avatár című filmet?
      "...mert én látlak ám..."
      REMÉLEM ÉRTED........!!!!!!!!!!!
      Egyszóval, nagyon átlátszó vagy !
      Mondjuk szerintem TE egy - gyógyszerlobbi ügynök vagy - akinek az a dolga, vagy a feladata? .....hogy elvedd a kedvét, de inkább a hitét az embereknek a gyógyulás esélyétől, lehetőségétől !!!!!!
      Hát szégyelld magad - finoman kifejezve...!
      De NE finomkodjunk !!!!!!!!!!!!!
      HÚZZ INNEN - csúnyán kifejezve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Törlés
  11. Elolvasván a cikket, bennem nem váltott ki semmi negativ érzést. Jó működik a programozás az biztos, látszik a hozzászólásokat nézve, na de mindegy, "szabad akarat" van és mellesleg egy " szabad " országban élünk, mindenki döntsön úgy, ahogy akar vagy ahogy diktálja neki egy "hang". Géczi Gábor vagy Vigvári János , de sorolhatnék még több gyógyitó embert, ők szintén azt tanitják, hogy első lépés a gyógyulás felé vezető úton a testünk teljes körű tisztitása, melyet mindenféleképp a végbéllel kell kezdeni, utána a máj és igy tovább. Pirulával abszolúte egyet értek abban az állitásában, amikor a gyógyszeripart jellemzi, nem értünk vannak, hanem ellenünk, ez tény, mindenki higgyen amit akar, de EZ VAN !!! Amerikában ha jól emléxem egy úriember aki talán orvos is volt, egy új módszerrel kezelte a rákos betegeket, talán 90% volt a gyógyulási ráta, elektromágneses hullámokat alkalmazott, bizonyos frekvenciával stimulálta a beteg testrészt, és láss csodát a betegséget okozó sejtek elpusztultak az egészségesek viszont nem szenvedtek semmilyen sérülést, ott is úgy működött a dolog, mint a Pirula által emlegetett MMS-nél, a betegséget okozó sejtek nem viselték el a hullámokat. Persze ezt sem nézték tétlenül a háttér kutyái, és lejáratták az emberünket, sőt a végén még láb alól is eltették. Ez van. Én amondója vagyok, hogy inkább csak megköszönni kellene minden alternativát, mert hát lássuk már be, hogy valami nagy szarság van, valahogy nagyon leesett a korhatár, valahogy betegesek az emberek, a fiatalok is "gyógyszereken" (vegyszereken) élnek.

    VálaszTörlés
  12. Hát én csak azt nem értem, ha ezt a bizonyos klór-dioxidot a vízbe is teszik, meg az élelmiszerekbe is, akkor most mérgeznek minket, vagy gyógyítanak? Ha meg egy óra múlva már egyáltalán nem hat, akkor minek teszik bele egyáltalán? Ettől függetlenül a Neomagnol mellett az MMS-ből is be fogok spájzolni a nehéz időkre. :)
    Egy természetgyógyászati előadáson az hangzott el, ha a csapvizet üveg kancsóban
    a fényre teszem, a klór a fény hatására elbomlik, és ha pár csepp citromot is teszek
    a vízbe, máris tiszta vizet önthetek a poharamba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy én értettem, az oxidációnak a testben kell végbemennie, ezért kell hamar a szervezetbe juttatni , hogy a reakció( kiegyenlitődés) ott menjen végbe, és ehhez a beteg sejtből vesz el elektront, amitől az kilyukad és elpusztul.

      "Az MMS csomag két komponensből áll, MMS-nek tulajdonképpen a 28%-os töménységű nátrium-kloritot mondjuk (klorit, és nem klorid!). Ehhez kell citromsavat adagolni ahhoz, hogy klór-dixod szabaduljon fel. A legújabb citromsav kiszerelésnél a keverés 1:1 arányú. (A régebbinél 1:5, figyeljünk oda, mert nem mindegy.)
      Tehát az új verziónál egy csepp MMS-hez, egy csepp citromsavat kell adni, és állni hagyni 1 percig. Utána vízzel fel lehet önteni, és meg lehet inni."

      Törlés
    2. Azért kell gyorsan csinálni, mert maga a klórdioxid instabil. Hasonlóan működik, mint a H2O2 hidrogén peroxid. Íme egy cikk: http://ezoterika22.qwqw.hu/?modul=oldal&tartalom=1185566.

      Törlés
  13. Hello Pirula

    Erdekelnenek a szemelyes tapasztalataid. A kornyezetedben volt mar aki sulyos betegsegbol, pl rakbol meggyogyult MMS kura utan, akarom mondani veletlenul elmult a rakja miutan szedte az MMSt?
    udv
    bigZ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vannak tapasztalataim, de ezekről inkább nem írok, mert nem akarom kockáztatni a blogot. Még azt mondanák, azt mondtam az embereknek, hogy "gyógyít" ez a szer... és meglenne az ürügy, hogy eltűnjön ez az oldal.

      Írjátok inkább ti meg a tapasztalataitokat.

      Törlés
    2. Üdv! Szerintem ha már ezt itt megosztottad, akkor bőven belefér a tapasztalat is. Ha be akarják zárni, be fogják, ha leírod ide a tapasztalatokat, ha nem. Mivel nem valami meggyőző az érv, amiért nem írod le, ezért elég nagy kételkedésre adsz okot. Ha én leírom, hogy meggyógyultam, vagy jobban lettem, vagy bármi ilyesmi, az teljesen ugyanaz, mintha te írtad volna.. ha be akarják zárni, akkor nem azt fogják nézni, hogy ki írta a kommentet.

      Törlés
  14. Dr. Robert O. Yung: A pH csoda c. könyvében már ír erről, és lehet kapni az összes internetes webáruházban. PRIME pH CSEPP néven fut.Ebben is a leirás szerint a "Nátrium-klorit (NaClO2) csodálatos lúgosító és energizáló anyag" van. Ehhez nem kell adni semmit, csak vizbe kell csepegtetni. Egy zöldségpor mellé ajánlják, és "zöld lötty" néven fut. Nem tudom mi a két szer között a különbség, és hogy melyik a jobb. Ha valaki esetleg szakértőbb a témában, irhatna róla.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. láttam, hogy van olyan só forgalomban magyarországon ami kálium ferrocianidot tartalmaz.. ennyit arról, hogy az élelmiszer ipar az egészség pedig félprivát szolgáltatás
      egyébként egyszerű lenne megoldani ezt a kérdéskört: az élelmiszer kereskedő akkor adhat el egy terméket ha ő is azt eszi otthon, más esetben megjelenik a változó minőségű élelmiszerek kora (jah nem, az a kor most van:P)

      Törlés
  15. A Természet Világa című folyóiratban 2010-ben megjelent egy tudományos cikk "Univerzális fegyver a mikrobák ellen?" címmel, mely a klór-dioxid gyógyászati felhasználhatóságát boncolgatja, azt egyértelműen támogatva.

    Arra a kérdésre, hogy miért is nem használják az egészségügyben, többek között ezt a választ adják: "a ClO2 gyógyászati alkalmazását hátráltatta, hogy a nagy gyógyszergyárak ismert molekulákkal nem szívesen foglalkoznak (márpedig a ClO2 majd két évszázada ismert), mivel ezek a molekulák nem szabadalmaztathatók, és ennek következtében a várható profit kisebb, így nem érdekeltek abban, hogy a klór-dioxid alkalmazásait kutassák."

    Link: http://www.termeszetvilaga.hu/szamok/tv2010/tv1004/noszti.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát igen a kicsi profit miatt.......... ha nagyot nem kaszálhatnak, már károsnak állítják, feketén- fehéren látszik, pont

      Törlés
  16. Dr. Robert O. Joung prime ph cseppjéről ezt irják (egyhavi adag kb. 10 000 Ft-ba kerül a mo-i webáruházakban) : A Prime pH azaz Nátrium-klorit (NaClO2) egy kétszázalékos oldat, mindig hígítva szabad csak fogyasztani, mert önmagába erős maró lúg!!! Maximum 16 cseppet tegyen egy liter tiszta vagy tisztított vízbe és ezt a lúgosító, lúgos vizet tudja fogyasztani. Az elfogyasztandó tiszta, semleges vízhez hozzáadva, és ezáltal a véráramba juttatva a Prime pH cseppek az oxigén katalizátoraként hatnak, lúgosítják és oxigénnel látják el a testet, valamint kiegyensúlyozzák a pH-ját.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szeretek feltenni kérdéseket mint Andreas Kalcker. Én is szeretek dolgokat megkérdőjelezni.
      Szóval akkor, veszünk egy lúgos oldatot és megisszuk mi történik? Mi van a gyomorban? Tömény sósav! És mint tudjuk a sav és a lúg semlegesíti egymást és sót képez.
      Legjobb esetben kloridiont kapunk és az egész nem más mint egy placebó.
      Ugyanakkor azoknak a lúgosítás mellett szólóknak mondom, hogy a túl lúgos szervezet sem jó. Egy nagyon kis tartományban mozog a szervezet savassága(lúgossága), amit a szervrendszerek tartani tudnak. Egészséges táplálkozással optimumon lehet tartani. Csodagyógyszer nem létezik!
      (Ha gyorsan akarsz lúgosodni, hiperventillálj. Sajnos csak a hiperventilláció végéig tart.)

      Törlés
  17. SZKEPTIKUSOK figyelmébe ajánlom, hogy olvassák el a kémiai tulajdonságát a klór-dioxidnak, kísérletek sorozata bizonyítja, hogy a vízben sem mérgező!!! Miylen érdekes, nem?!?!?! Íme a link:
    http://www.termeszetvilaga.hu/szamok/tv2010/tv1004/noszti.html
    Ráadásul tényleg nem meggazdagodni akarnak belőle, mert 10.000 forint tényleg nem pénz érte, sőt ez nem egy adag, hanem éves egy négytagú családnak!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elolvastam és megnyugtatott, hogy ártalmatlan (többnyire) a szervezetre nézve. "A ClO2 második rendkívül előnyös tulajdonsága az, hogy az emberre nem, vagy csak kevéssé veszélyes."...Ja, nem merték mondani, hogy teljesen veszélytelen, oda kellett tenni, hogy "kevéssé veszélyes".
      Amire az általad linkelt cikk nem tér ki, hogy mi van a gyomorsavval? Képes-e hatástalanítani a klór-dioxidot (mondjuk azonnali lebomlását idézi elő)? Így csak a kevés mennyiség maradna, ami a nyálkahártyán keresztül szívódik fel... Ha semlegesíti a gyomorsav, akkor hiába itatják a kísérleti alanyokkal, mert tényleg veszélytelenné és hatástalanná válik és értelmét veszíti. Amit bebizonyítottak (ismét), hogy jó fertőtlenítőszer.
      Egyéb: "Oxidálja ugyan a Fe(II)-t Fe(III)-má" - Ja, oxidálja a hemoglobinban található vasat (ami így nem tud oxigént kötni).

      "A élőlényekben előforduló 20 aminosav közül is csak néggyel lép reakcióba, azokkal viszont igen gyorsan. Ez a négy a cisztein, a metionin, a tirozin és a triptofán. Fertőtlenítő hatása is e reakcióknak tulajdonítható, bár a pontos hatásmechanizmus egyelőre nem ismeretes." - Ha a mikrobák aminosavait bántja és ezért hat, akkor a miénkre is hatással van és roncsolja a fehérjéinket.

      Dr. Noszticzius Zoltán árulja is szájvízként Solomium néven (http://www.solumium.com/termekeink/). A használati utasításban szerepel, hogy: "Külsőleg alkalmazandó, lehetőleg ne nyeljük le!"
      Ez annyit jelenthet, hogy tudja van mellékhatása, vagy éppen hatástalan ha iszod. A biztonsági adatlap megtekintését ajánlom, érdekes dolgok vannak benne (lap alja).
      Szájvízként viszont nem lehet rossz (csak nem csodagyógyszer).

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Katka, köszönjük a cikket. Nem is tudtam, hogy épp itt Magyarországon próbálják hipertiszta változatban előállítani. A cikk nagyon hasznos! Gondolom az íróknak meg van kötve a keze, ezért nem térhetnek ki a gyógyászatban elért eredményekre is... de azért utalnak rá, hogy "talán a jövőben"

      Bár elég jól elmondja az írás, hogy miért nem káros, Vigil ebből is ki tudja hozni, hogy márpedig káros. Kiváló biológus professzor lesz belőle, aki majd rendelésre gyártja a promótálni kívánt elmélethez az azt alátámasztó kutatást...

      És a soloniumnál is azt írják, hogy ha fél pohárral lenyeltél, semmi gond, legfeljebb vegyél be egy kis C vitamint. Persze, mert az antioxidáns azonnal közömbösíti az oxidánst.
      Tehát még ott sem mondták, hogy ha meg találnád inni, akkor jaj rohanás az ügyeletre.
      Semmi bajod nem lesz tőle.

      Törlés
  18. Bizonyára nagyszerű táplálékkiegészítő ez. Ezzel nem is vitatkoznék, hiszen nem próbáltam. De fenntartom nézetemet, miszerint a betegségeknek lelki okai vannak. Azzal, hogy beszedünk valamit, javíthatunk az állapotunkon, a lelki probléma azonban nem tűnik el, a betegség kibújuk máshol... Reikivel, talpmasszázzsal foglalkozom, figyelmetekbe ajánlom oldalam egyik albumát (folyamatosan bővítem), melyben a betegségek lelki okai után kutakodom.
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.464330616973247.1073741825.429653083774334&type=3

    legedori

    VálaszTörlés
  19. Köszönjük, Pirula! Ez (is) nagyon hasznos volt.

    R.I.

    (A fórumos regisztráció nem műxik itt, azért névtelen. Majd regelek itt is, ha kicsit több időm lesz, vagy akár a méregtelenítés pozitív hatásaként csökken a lustaság-faktor :)

    VálaszTörlés
  20. Ezt én nem igazán értem...
    Tehát egy instabil anyagot öntsek fel jó kis klóros vízzel, ami ki tudja, hogy miféle reakcióba lép magával a nátrium-klorit-tal, majd azt igyam meg nagyjából egy perccel az összeöntés után? A lenyelést követően pedig ez a hígított folyadék - ami ugye instabil - gond nélkül áthalad a !gyomorsavon!, mely savnak a lényege pontosan az, hogy semmit se hagyjon érintetlenül... Ezek után a szintén kémiai reakciók beindítására tervezett enzimekkel teli vékonybélben is sértetlen marad az anyag? Egészen a vastagbélig, ahol megszámlálhatatlanul sok baktérium és más sejt vígan él !szimbiózisban! a szervezetemmel és ezek piszkálása nélkül végül felszívódik a véráramba és azon keresztül eljutva a sejtekbe elvégzi jótékony hatását?

    Kicsit értelmetlen ez az egész dolog a számomra. Valahol olvastam, hogy a parlagfű a leghatásosabb az öngyógyításra és azért is van ellene ekkora kampány. Őrölve és például szendvicsekbe téve ajánlják a fogyasztását. Ezt hamarabb próbálnám ki mint egyes instabil és számomra ismeretlen kémiai változásokat előidéző szereket. Szerintem inkább ilyen témában kellett volna keresgélni. Nem pedig a kemikáliák által elidézett betegségeket szintén mindenféle kemikáliával semlegesíteni...

    A téma jó tehát, de ennél azért legyünk földhözragadtabbak én úgy gondolom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismét mondom, nem táplálékkal kell bevinni. Nem amikor épp emésztesz.

      A folyadék a vékonybélből felszívódik, és nem jut le a vastagbélbe, ahol a "jó baktériumok" éldegélnek.

      Törlés
    2. Már elég sokan leírták, hogy a gyomorsav így meg úgy közömbösíti...

      Vettél már be pl. szódabikarbónát? Mi történt utána? Gyomorsav ezt is közömbösíti, és mégis a szervezet pH-ja a lúgosság felé tolódik el (mérd le a vizeleted pH-ját és meglátod).

      Vegyük figyelembe azt is, hogy egy mai átlagos ember szinte biztos, hogy egyáltalán !!!nem termel!!! sósavat a gyomrábam. Tehát minek aggódni :) (Hogy miért nem termel? A mindennapos stressz, zaj, rohanás stb. egész egyszerűen kikapcsolja a sósav termelést: ha stresszben vagy a szervezet nem az emésztésre koncentrál. Nincs is gond, amíg a stressz elmúlik, de ugye ma ez nem jellemző.

      Teszt: reggel, amikor is ugyebár elvileg kené sósavnak lennie a gyomorban, teszteld le, hogy van-e: vegyél be egy kb. fél mokkáskanálnyi szódat (vízben elkeverve). Ha 1-2 percen belül nagyot böfögsz, akkor van sósav, ha nem, akkor nálad sem termelődik.

      (Miért böfögsz? Próbáld ki összekeverni a szódát valamilyen savval (pl. C-vitamin), és figyeld meg a reakciót (pl. zárt edényben - óvatosan!).

      Törlés
  21. Jut eszembe, a youtube-os videót "megzászlóztam", ha lekerül akkor az miattam van (nem a globális nagytőke miatt). A magyarázatom, hogy a csodagyógyszertől teljesen függetlenül, Andreas Kalcker félretájékoztat megdöbbentő mértékben. Nincs tisztában az alapvető biológiával/kémiával. Ez nem lehet az "egyszerűen magyaráz, hogy a laikusok is megértsék" frázissal kikerülni. Amit mond az nem igaz (a féligazságokat kivéve amikor látszik, hogy valaminek utánanézett... csak félúton feladta).

    (Igazán remélem, hogy csak a felirat lett horribilisen rosszul lefordítva.)

    VálaszTörlés
  22. Azért nem annyira olcsó ha egyszeri kiadásban gondolkodunk, nem tudom mennyi pontosan a külföldi postaköltség de 20 alatt nem hiszem hogy kijön.De ez megoldható ha többen dobnak össze egy megrendelésre, ismerősök, vagy akik egy környéken laknak közösen fizetik aztán elosztják, úgy is 1 főre jutó adag évekig elég.Ha többen vannak olyanok akik mostanában nem engedhetik meg maguknak ezt a kiadást, összebeszélhettek akár itt is, és nem kell győzködni az ismerőseidet hogy miért is lesz jó nekik ha befizetnek rá.

    VálaszTörlés
  23. Tudom, nem ide tartozik, de érdekes:

    http://www.portfolio.hu/gazdasag/nagy_foldrenges_razta_meg_eszak-koreat.182242.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen véletlen, hogy pont koreában és pont most :D na de a " birkanép" ebben sem lát összefüggést

      Törlés
    2. sok embernek tényleg nemvaló ilyen "agyaterőltető" oldalon bóklászni, na, nekik találták ki pl. az RTL, TV2 stb stb hasznos csatornákat

      Törlés
    3. Azért te is tévedsz, druszám. Azért az erős túlzás, hogy aki nem látogat ilyen oldalakat, az Mónikashow-t bámuló üresfejű zombi, aki lusta gondolkodni. Rengeteg okos ember van aki azt a komplex valamit amit te illúziónak tartassz éli meg szilárd egészként, még ha látja is rengeteg hibáját. Sőt ha pontosabbak akarunk lenni, ezek az elméletek rendkívüli módon próbálják leegyszerűsíteni a világ összetettségét és így elérni azt hogy az olvasó úgy érezze "érti". Ebből a szemszögből viszont azok járnak ide olvasgatni, akiknek az a másik világ túl "agyaterőltető", viszont szeretnék érezni, hogy látják a nagy képet.

      Törlés
    4. talán igen, talán nem :)

      Törlés
    5. béke van druszám, nem osztozni jöttem, érdekes, 2nk közül nem én emlegettem az "illúzió" lehetőségét, ahogy elnézem Te sem ma jöttél le a falvédőről, látod te is a túl oldalt :)

      Törlés
    6. Látom én mindkét oldalt és azt is látom, hogy mindenhol vannak okos és buta emberek is, mindkét oldalon vannak erősebb érvek és rettentő gyengék. Meggyőző választ se itt, se ott nem találok és egyre inkább azt látom, hogy nem is fogok. De valahogy kezdem úgy érezni nincs is rá szükségem. A jövő talán valakit igazol, de egyik esetbe se fogom azt mondani, hogy "Na én megmondtam". Gandhi azt, mondta, hogy "Legyél a változás, amit a világban szeretnél látni" és talán ennyi a lényeg csak.

      Törlés
  24. Csak azt szeretném írni hogy van ilyen betegség, hogy paranoia. Egyik ismerősömnek is az van. Komoly hülyeségeket tud összerakni, de gyógyszerrel rendben van (tehát az orvostudomány csak csinál valami hasznosat is...).
    Amit mondani akarok, mármint a lényeg az az, hogy a félelmek miatt kiesett időt senki nem fogja visszaadni. Lehet háttérhatalom, lehet világjárvány, és tán belehalsz, vagy túléled mert szedsz akármilyen cseppet (napersze)... de a félelmeid miatt meg nem élt életet sose lesz módod újraélni. Részemről most lett az oldal törölve a kedvencekből, javaslom azoknak akik még menthetők, hogy nézzenek ki az ablakon, és gondolják végig mi is az, hogy "élet".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kár hogy itt nem lehet like-olni, de +1 neked.

      Törlés
    2. Ha az ablakon kinézel, életet ugyan nem fogsz látni. (Hacsak nem egy erdőre néz...)

      Törlés
    3. Van az a mondás, hogy "attól, hogy paranoiás vagy, még nem biztos, hogy nem figyelnek"...:)

      Törlés
    4. csak azt szeretném megjegyezni, hogy a paranoia szó valóban létezik, és megegyezhetünk benne, hogy a tévhit értelmében használtad, ebből kiindulva bárki lehet paranoiás hisz tévhitekből épül fel a társadalom által propagált életünk..
      most nincs időm részletesebben kitérni erre a kérdésre, de látható, hogy az idők folyamán mennyit csorbult átlagosan bizonyos közösségekben élők joga(azt meg hogy régen rabszolgák voltak stb stb hagyjuk.. a rabszolgákat ellenséges csapatok túlélői alkották és szerencsés esetben életük végén szabadon is élhettek.. ma mi történik?)
      még gyorsan annyit, hogy tegnap véletlen belenéztem az Oceans eleven című filmbe és az elején megkérdezték clooneyt hogy:
      -milyen újra szabadlábon?
      -nincs nagy különbség..(viccesek akartak lenni az rendezők, mert a jelenlegi világban tényleg nincs különbség hisz a "jófiúkat" szivatják a "rosszfiúk" kint is bent is, viszont emellett azt a gondolatot próbálja elültetni benned a film, hogy ha szabadok lennénk azaz nem lenne ez a "pusztító világerő" akkor sem lenne sokkal jobb a világ)
      persze csak én élek tévhitben:)

      Törlés
  25. Az a baj, hogy sokan akik elégedetlenek a világgal és sejtik a nagy titkos háttérmunkálkodást élből ugranak mindenre, ami a rendszer ellen van. Az ellenségem ellensége a barátom. Az persze... Hozz létre egy csodaszert, ami mindent gyógyít, hozz létre egy "találmányt" ami ingyen energiát termel. Zabálni fogják. Ha a tudomány beszól: mégjobban fogják zabálni.
    Ezek a remek "feltalálók" rendszeresen elkövetik azt a hibát, hogy univerzális megoldást kínálnak. Persze ez nem is hiba hanem marketing, hiszen kibővítik a célcsoportot. Hogy nézne ki az a csodaszer, ami csak a prosztatarákot gyógyítja? Kicsire nem adunk...

    Nyilván az elit mindenre tudja a gyógymódot, csak titkolja. Steve Jobs se halt meg, csak eljátszották, hogy lejárassák a rajta alkalmazott alternatív gyógyászatot. Lehet.

    VálaszTörlés
  26. Köszönjük Pirula az írást. Már meg is rendeltem, nem drága a szállítás sem (2000 Ft). Kipróbáljuk, akármi is lesz velünk :)
    Utána már bátran mondhatok véleményt róla, addig nem.
    Egy biztató dolog. Ha az ÁNTSZ tiltja, akkor csakis jó lehet :)

    VálaszTörlés
  27. Linkeljen be nekem valaki egy oldalt, ahol meg tudom rendelni. Lehetőleg olyan legyen, ami mindkét terméket tartalmazza (Na-klorit és citromsav), abból is azt a fajtát, amit 1:1 higítással kell használni. Azon kívül jó lenne egy magyar nyelvű pontos leírás a használatról. Köszi, előre is. Egy magán vélemény a termékről. Vagy elhisszük vagy nem! De, kíváncsi lennék, ha valaki mondjuk (szkeptikusok közül) rákos lenne, akkor mit választana. Ezt a terméket vagy netán a "jól bevált" kemo- és sugárterápiát? Ne várjuk ettől a rendszertől, hogy ha igaz is a szer hatékonysága, reklámozni fogják. Még akkor sem várható ez, ha pénz lenne benne! Miért? Mert a gyógyszer lobbi érdeke nem a gyógyult és egészséges ember! Azért...

    VálaszTörlés
  28. A román hivatalos rendelési oldal nem ismeri Magyarországot! Értitek? Érdekes nem? Amúgy köszönöm előre is a segítséget, bárki is segítsen!

    VálaszTörlés
  29. Pár éve én innen rendeltem, a MAGYAR NYELVŰ könyvet is.
    Nem tudom szabad-e forgalmaznia, mert állítólag voltak belőle problémák, ugyanis erre a szerre fogva kerültek kórházba használók.
    Mint sok másban is a főhatóságok ebben a témában is űber okosak, így lehetséges, hogy tilalmi listára került a szer.

    Citromsav bármelyik patikában recept nélkül vásárolható.

    Aki akkor forgalmazta annak ez volt a címe:

    http://www.koralkalcium.hu/old/



    VálaszTörlés
  30. Én rendeltem meg 2000 Ft házhoz-szállítással Angliából, erről az oldalról:
    http://www.mineral-solutions.net/mms-1
    Összesen 8200 Ft volt a mostani árfolyamon.
    Ha hatásos, nagyon megéri, de egy próbának is megéri.
    Open-eyed

    VálaszTörlés
  31. A figyelmeztetések ellenére látom sokan ki akarják próbálni.
    Az utolsó figyelmeztetés (azoknak akik tudnak angolul): http://www.youtube.com/watch?v=eHfpuXDOJw8
    Amit vesztek az nem más mint fertőtlenítő/fehérítő, ami oxidál és nem válogat, egészséges sejt és rákos sejt, vírus és baktérium között. Mindent oxidál, a véredben a hemoglobint is ami így nem tud oxigént kötni. A DNS-edet is károsíthatja és rákot okozhat (igen, okozhat rákot még akkor is ha nem mérhető a többi rákkeltő dolog miatt, mivel nem tudni a sok közül melyik okozta). Csodaszer persze nincs, de lehet szidni az ÁNTSZ-t ("Ha az ÁNTSZ tiltja, akkor csakis jó lehet :)" - meg olyan dolgot is tilt ami biztos rossz.), hogy a háttérhatalmat szolgálja, meg lehet hinni a gyógymódban, csak a gondolkodás marad el... Ezt felrakni ide mint megoldást hiba volt. Szájvíznek jó maximum, ennyit tud, ez van. Aki elhitte, hogy mindent gyógyít azt átverték, aki kipróbálja azt át fogják verni.
    Milliós üzletük van nekik (is) ebből, vedd csak meg, hogy kipróbáld és közben gyarapítsad a vagyonukat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természet Világából beidézett tanulmányból sikerült semmibe venned azokat az állításokat, melyek ellentmondanak a véleményednek, pl ott egyértelműen az áll, hogy nem rákkeltő, nem reagál a DNS-sel... A mindent oxidál sem igaz.

      A másik dolog, mely szerintem kicsit etikátlan, hogy azt sugallod, hogy a tanulmányt jegyző Dr. Noszticzius Zoltán valami hozzá nem értő, pénzéhes alak, noha az illető a BME Kémiai Fizika Tanszék vezetője, egyetemi tanár, a kémiai tudományok doktora. (Amitől persze kapzsi még lehet, de hozzá nem értő kókler aligha...)

      Törlés
    2. Vigil Seimur! Van véleményed a H2O2-ről? Nem a patikában található 3%-os tartósítószeres fosra gondolok, azt belsőleg használva méreg. Én a 35%-os food grade-re gondolok, abból készíteni 3%-ost és a használati protokoll, protokollok szerint alkalmazni.
      Nem sietek sehova, nézz utána alaposan.

      Törlés
    3. Kedves Vigil! Most már áruld el melyik gyógyszergyárnak dolgozol?

      A ClO2 sokkal alacsonyabb oxidációs potenciállal rendelkezik, mint maga az Oxigén, amit a hemoglobin folyamatosan szállít.
      Hogyan is tudná eloxidálni akkor a ClO2 a hemoglobint?

      Fejezd már be kérlek itt a parakeltést.

      Törlés
  32. Akkor mindegy ha hidrogén peroxidot használtok.
    Kovács József írt egy könyvet erről.

    VálaszTörlés
  33. 3 % os . gyógyszertárban kapni pár száz forint.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mar amelyikbe...en is 3%-ost kertem es azzal utasitottak el hogy mergezo, es nem adhatnak. Egyebkent en is nagy tiszteloje vagyok Kovacs ur munkainak.

      Törlés
  34. Kiindulva a citromsav árából, ami patikában pár száz Ft / 100 gramm, ráadásul nem is könnyű az előállítása, drágállom.

    Ezt találtam:
    http://www.dinax.hu/ivoviz_kezeles/dinox_03_20_kg_os.html

    VálaszTörlés
  35. Köszi Vigil Seimur a biztatást, most már alig várom, hogy megkapjam. :)
    Ami ellen sokan vannak (pl. a parlagfű) az csak jó lehet.
    Amúgy ha méreg lenne is (pedig nem az) többet nem árthat mint akármilyen gyógyszerből egy szem. Mert azokat tömény mérgek.
    Open-eyed

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csak ez ellen vagyok. A parlagfű evés ellen nem, az reális. (A pollen okoz allergiát, a növény maga ehető)
      Döbbenetesnek találtam a videóban a magyarázkodást és elszomorít, hogy sok ember bevette a nyilvánvaló hazugságokat. Nem az a bajom, hogy kipróbálják az emberek, hanem az eshetőség, hogy elkezdenek hinni benne, mint csodagyógyszerben és utána nem lehet értelmes vitát folytatni velük.
      Akik felfedezték a klór-dioxid gyógyító hatását nem értenek a biológiához (legalábbis a videóbólk ez derül ki) ebben 100% biztos vagyok. Mint biológust engem dühít, hogy tömegeket súlyosan félretájékoztatják.

      Törlés
  36. Érdekes olvasni a sok ellentmondásos véleményt, holott senki nem próbálta ki, így senkinek nem lenne a legkisebb joga sem véleményt nyilvánítani addig, amíg nincs semmi tapasztalata vele.
    Annyian elítélik, holott azt se tudják milyen ízű. Röhejesek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tévedsz, én kipróbáltam.
      Az íze és szaga mint a klóré, ha beleszippantasz a pohárba, melybe összekeverted, mellbevágó.
      Elfogyasztottam majdnem az egészet, a fiola alján maradt csak egy pár cseppnyi.
      Tehát nekem van jogom véleményt mondani róla.
      Igaz, azon a problémámon melyet szerettem volna kikúrálni nem javított, de adtam egy esélyt magamnak.
      A leírás szerint a megalkotója malária ellen alkalmazta. A parazitákat megölte és tünetmentessé vált, erre biztosan jó, DE.....
      Amennyiben parazita fertőzött vagy úgy valószínűleg használ, és megint DE....
      Hulda Clark és Gönc József szerint minden betegséget baktériumok, vírusok, gombák és egyéb kórokozók okoznak, melyeket Royal Raimond Rife és Hulda Clark szerint a saját frekvenciájukkal lehet taccsra tenni, mert a rákot is kórokozó okozza. (Rife a saját maga által készített berendezéseivel-nagyfelbontású színes képet adó mikroszkóp és frekvencia generátor, melyet az 1930 években alkotott- 100%-ban tudta gyógyítani a rákot, még azokat is akik végső stádiumban voltak, de ellehetetlenítették).
      Gönc József: Az öngyógyítás forradalma c. könyve (magánkiadás)szerint pedig a csomókban felhalmozódott kórokozókat, melyek a megtelepedésük helyén fájdalmat okoznak ütögetéssel, nyomással, erős masszírozással, mint pl. a talpmasszázs lehet elpusztítani.
      Akkor minek kínozzam magam evvel a szörnyű, klóros
      löttyel.

      Törlés
    2. Köszi a választ. Tehát akkor nem mérgező, gondolom nem holtam írtad amit írtál :)
      A frekvenciás dolog kicsit sem tetszik, otthon nem kivitelezhető.
      Kinek higgyen az ember? Van akik szerint minden betegség baktériumok, gombák, korókozók, vírusok eredménye. Vannak akik lelki eredetűnek tartják őket. Vannak akik csupán tápanyag vagyis ásványi anyag vagy vitamin hiánynak. Még olyan is akad aki démoni megszálltságnak. Most akkor melyiknek lehet hinni? Mindegyik elmélet terjesztői elég jól érvelnek.
      A talpmasszázst és az akupresszúrás pontokat ismerem, de azok tapasztalatból mondom, nem segítettek, csak még jobban tönkretettek pár ismerőst. Nekem csak fájt a talpam tőle egy darabig.

      Törlés
    3. Még élek, de minek.
      Egyébként minden megoldható, ha kitartó az ember.
      A frekvenciás dolog pedig igen is kivitelezhető, és nem csak otthon, attól függően, hogy milyen számítógéped van. Laptoppal még jobb a dolog, hiszen hordozhatóvá válik a kezelő berendezésed.
      A számítógépben van hangkártya, ehhez kell egy program CD-n, mely előállítja a megfelelő frekvenciákat a kiegészítő egy hangfal, ez általában már széria tartozék akinek gépe van.
      Az ehhez való kiegészítők pedig: 2-3m 2 eres 0.5mm2 MT vezeték, 1 db 3,5mm-es jack dugó, csak monóra bekötve, 10cm-es 20mm átmérőjű réz vagy rozsdamentes cső, és már kezelheted is magad, akár menet közben is a laptopról. Célszerű laptopra telepíteni a programot, mert így mobilizálható, és ez sok előnnyel jár. Erre várok én is, míg lesz kedvező árú és tudású laptop,és persze rá pénzem, hogy arra telepítsem a már meglévő programomat. Sajnos a program csak egy gépre telepíthető, így ki kell választani a megfelelő gépet, melyik legyen az, a helyhez kötött vagy a hordozható.
      A program innen is beszerezhető:
      http://www.rifeszoft.hu/, de nézz körül, hol milyen áron kínálják. A gyártónál a legolcsóbb.
      Ez a megoldás a legegyszerűbb.
      Ha értesz az elektronikához, akkor másféleképpen is megoldható, de az bonyolultabb.
      Szívesen állok a rendelkezésedre ez ügyben.

      Törlés
    4. A Rife módszer egyébként nagyon jó. Ha otthon meg lehet valósítani, az nagyszerű lenne.Utána fogok nézni...

      Abból amit mondasz, úgy tűnik egyszer ittál az MMS-ből. Úgy persze hogy nem is hat. Ezt kúraszerűen kell szedni naponta többször, hetekig.

      A klór szag, amire panaszkodsz, az a klórgáz, ami összeöntés után képződik. De az elszáll, te azt nem iszod meg.

      Csak annyi, hogy inkább nyitott ablak mellett keverni, mert a klór gáz valóban kicsit büdös.
      És a kanári könnyen dobhat egy hátast a kalitkában... :)

      Törlés
    5. Szerinted 100ml az hány csepp, és mennyi időre elég ? Azt hiszem lehet kúrának nevezni csak figyelmesebben kell elolvasni a leírtakat. Nem panaszkodom csak rögzítem, hogy milyen szaga van.
      Valóban a szagot nem iszom meg, a szag viszont mindaddig megmarad amíg a bögrét ki nem öblíted.
      Én nem az internetről tájékozódtam, magamon próbáltam ki, magyar nyelvű könyv utasítása alapján, évekkel ezelőtt, amikor Magyarországon forgalmazható volt.

      Törlés
  37. Kakaós palacsintát akarok enni, de túl késő van, hogy csináljak, meg nincs tejem, tojásom se :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Buborékos vized, netán cukormentes kólád, ha van akkor talán sikerülhet. Azért a tojás nem ártana, a sajátod nem jó.

      Törlés
  38. Köszönöm a linkeket! A hozzászólások miatt rendesen elbizonytalanodtam. :( Az előző hozzászólóval értek egyet, valóban kellene olyan ember, aki tapasztalta már a hatását, ízét stb... Piros Pirulának javasolnám, hogy egy videót erről kellene összevágni. Ami esetleg a szkeptikusokat meggyőzi a szer ártatlanságáról. Esetleg egy kémikus, fizikus állásfoglalása segítene... Érdekes téma. Eddigi munkásságodat részemről hálásan köszönöm!

    VálaszTörlés
  39. Ez pontosan olyan üzlet mint a gyógyszeripar. Mivel nagyban gyártják valszeg az előállítása egy 8200 Ft-os adagnak nem lehet több mint 350Ft ... a palack nagyker áron legyen 120Ft + címke rá 35Ft ...

    VálaszTörlés
  40. Ez természetes Aranyi, talán még annyi sincs egy üveg bekerülési ára. Igen ám, de még így is a gyógyszereknél sokkal olcsóbb, azok pedig kifejezetten mérgek.
    Ráadásul, ha én árulnám vagy készíteném, ugyan úgy többért árulnám, hisz meg kell élni valamiből és ki ne szeretne jól megélni akármiből is, ha már felfedeztem valamit meg főleg. Még így sem drága.
    Hasonlítsd össze néhány 20.000 Ft-ért árult teakeverékkel, sok tízezrekért árult aloe, alga és egyéb készítményekkel.
    Open-eyed

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "gyógyszereknél sokkal olcsóbb, azok pedig kifejezetten mérgek"
      A gyógyszereknél, lehet hogy olcsóbb. A gyógyszerek viszont nem "kifejezetten mérgek". A gyógyszernek van mellékhatása, de sokszor nem jelentkezik. Miből gondolod, hogy ha fertőtlenítőt/fehérítőt iszol megúszod mellékhatások nélkül? Lehet, hogy a kis dózis miatt nem érzed, de a szervezetednek pl.: a hemoglobinodat helyre kell hozni, mivel ez a szer tönkreteszi.

      Tudom, hogy jól esik szidni a gyógyszeripar, de inkább illesd kritikával, mint üres előítélettel.
      Hogy valamit tanuljatok is elmondom, hogy a gyógyszeripar nem akar mérgezni titeket, mert ha korán meghaltok, akkor nem vesztek elég gyógyszert.
      A gyógyszereknek persze van mellékhatása, mivel mesterségesek, így ez elkerülhetetlen. A gond ott van, hogy a gyógyszereket mire adják. Legtöbbször (ha nem életveszélyes a betegség/fertőzés) akkor tüneti kezelést kapsz (a mellékhatások tüneteinek kezelésére pedig újabbakat...). Pl.:
      - Mi a panasza?
      - Fáj a fejem.
      - Tessék egy fejfájás csillapító.
      A gond, hogy legtöbbször az orvos nem teszi fel magában a kérdést: Miért fáj a feje? --> Vizsgáljuk meg!
      Ha a gyógyszereket egyénekre tudnánk szabni, mindenkinek meg tudnánk találni a szervezete számára megfelelőt és nem csak tüneti kezelésre alkalmaznánk (hanem a probléma gyökerére), akkor már is sokkal jobb lenne a helyzet. A mai gyógyszeripari modell a "One size fits all" ami annyit tesz, hogy egyféle gyógyszer mindenkinek jó. Az emberek anyagcseréje nem teljesen egyforma, ezért nem mindenkinek jó ugyanaz a gyógyszer. Van akinek nem okoz (érezhető) mellékhatást, másnál a legsúlyosabb mellékhatás jöhet elő. A gyógyászatban a következő szint a személyre szabott medicina valamint egy módszerváltozás, ahol a tüneti kezelés csak kiegészítő, és a központi kérdés a Miért?

      Törlés
    2. A gyógyszeriparnak nem az a célja, hogy megöljön, de mégkevésbé az, hogy meggyógyítson, hanem az, hogy olyan betegségben tartson, amit folyamatosan kezelni kell.

      Törlés
    3. Ez így van, ezért van a tüneti kezelés előtérbe helyezve, a betegség okának keresése pedig elfelejtve. Nem a betegség okát szüntetik meg, hanem a következményét kezelik újra meg újra. Főleg a krónikus betegségeknél. A közvetlen életveszélyt okozó betegségeket azért meggyógyítják.

      Törlés
    4. Teljesen igazad van Vigil a tüneti kezelésről. Viszont a gyógyszerek méregtartalmáról tévedsz. Régen majdnem mindent tudtak gyógyítani természetes gyógymódokkal, akiknek nem volt soha semmilyen mellékhatása sem (ami nevetségesen bizonyos gyógyszereknél akár halál is lehet).
      A gyógyszeripar óriási pénzekkel rendelkezik és rengeteget reklámoz, sokan szedik, mégis majdnem mindenki beteg és korán (fiatalon) meghalnak az emberek. Régen sokkal tovább éltek az emberek és egészségesek voltak, nézd meg pl. a Hunzákat. Sajnos a "civilizáció" már elrontotta őket is.
      Értem, hogy biológus vagy. Pont ezért veszélyesebb neked akármit is mondani, mert azt hiszed ilyen téren csak okosabb lehetsz másnál. Én is elvégeztem egy mérnöki egyetemet és tudom hova vezet.
      A Rockefeller féle oktatást, amiben a 80% baromság inkább nem akarom éltetni, sem éljenezni. A tudománynak még rohadt sokat kellene fejlődni, az egész világunk megismerésének a leges legelején járunk. A gond az, hogy azt hisszük, már mindent tudunk. Közben nagyon keveset.
      Open-eyed

      Törlés
    5. Szeretném megkérdezni, hogy az itt kommentelők közül ki egészséges?

      Mert ha egy nem egészséges ember beszél, arról, hogyan legyünk egészségesek, szerintem az nem hihető.

      (Az egészséges nem azt jelenti, hogy nem beteg!)

      Törlés
  41. Névtelen2013. április 6. 1:21
    A betegségekről.
    Kezdődik a szülővel, aki "programozza "gyermekét: vegyél fel sapkát, mert megfázol, ezt-azt ne csináld, beteg leszel.
    Tehát először gondolati szinten valósul meg.
    Először megjelenik az ún. energia testben (aurában, amit fotózni is lehet már)
    Aztán a génállomány is hajlamosít betegségekre.
    Ezeket a hajlamokat felerősítik a "táplálék kiegészítők", a patikai készítmények.
    A vitaminhiányos, sterilizált készételek, bennük a mérgező tartósító szerekkel.
    Aztán a kötelező oltások, a mesterségesen kitenyésztett influenza vírusok, amelyeket nem ismer fel a szervezet, a HAARP-al megtámogatott média sugárkezelés-agymosás, a chemtrails (repülők által a levegőbe permetezett felhőképző "aeroszolok").
    Tehát minden negatív hatással szemben fel kell venni a harcot.

    Ügyelni kell a gondolatokra, hogy ne betegítsd meg magad.
    A szervezetedet -amennyire csak lehet- lásd el egészséges táplálékkal, vitaminokkal. Szabadulj meg a gondolataidban és a testedben lévő mérgektől.

    Pirula igencsak síkos pályára tért ezzel a cikkel, hiszen erről a hatásról nehéz hiteles bizonyítékokat szerezni.

    A gyomorsavról talán annyit, hogy ugyebár a készítményt vízzel higítva vesszük be. A vizes oldat azért nem olyan szinten lúgos, és a víz nem sok ideig "tartózkodik" a gyomorban, az a belekből szívódik fel, és onnan (talán) ki tudja fejteni a méregtelenítő hatását.

    "Érdekes" a történet is, miszerint elkapták a maláriát. Trópusokra kinin nélkül elmenni??? Ezt mindenki tudja Rejtő Jenő óta, hogy kész öngyilkosság.
    Hozzákapcsolva: emlékeztek a Verdák2 (Cars2) történetére?
    Ott is erről volt szó, hogy szőr Benzington elment világjáró körútra, de az őserdőben kifogyott az üzemanyag, és ott készített valamit. Ami jó, de mégis felrobbannak tőle az autók...

    VálaszTörlés
  42. Az ÁNTSZ közleménye az MMS-ről



    Halált is okozhat az az étrend-kiegészítő, amelyet az ÁNTSZ – több uniós ország jelentésére, illetve hazai megbetegedésekre hivatkozva – betiltott. Az MMS cseppeket rák és leukémia elleni csodaszerként árulják az interneten.

    Az MMS nevet (Miracle Mineral Supplement) az amerikai Jim Humble adta a szernek, aki véletlenül fedezte fel, hogy ez az anyag – szerinte – 24 óra alatt képes gyógyítani a maláriát és több más betegséget. A „csodaszer” tulajdonképpen egyszerű 28%-os nátrium-klorit, amit eredetileg az ivóvíz fertőtlenítésére engedélyeztek. Az MMS hatóanyagát hetven éve használják az egészségügyben a padló, műtőasztal stb. sterilizálására.

    A nátrium-klorit belsőleg súlyosan mérgező, ennek ellenére több internetes oldalon azt írják, hogy kigyógyít a rákból és a leukémiából. A kereskedők szerint, ha a beteg megissza a szert, akkor az majd megöli a kórokozókat a szervezetben. Csakhogy a folyadék a kórokozókkal együtt az embert is megölheti. Európában már többen súlyosan megbetegedtek, ezért figyelmeztet az ÁNTSZ is.

    Az MMS veszélyes!

    A Miracle Mineral Solution, vagy más néven Miracle Mineral Supplement (MMS), Prime pH cseppek az interneten keresztül forgalmazott, többek között lúgosításra ajánlott termékek, melyeket súlyos betegségek kezelésére javasolnak, mint pl. HIV, tbc, malária, hepatitis és rák. Van olyan weboldal is, amely a terméket felnőtteken kívül gyermekek és csecsemők kezelésére is javasolja. Több hivatalos és nem hivatalos forrásból ismert, hogy már számos országban észlelték az MMS termék egészségre káros – néhány esetben életveszélyes – hatását, többek között Ausztráliában, Belgiumban, Kanadában, a Cseh Köztársaságban.

    Az MMS a nátrium-klorit (NaClO2) 28%-os oldata. Általában egy úgynevezett „aktiváló” folyadékkal együtt forgalmazzák, amely citromsav. A használati utasítás szerint az MMS-t és a citromsav cseppeket 1:5 arányban kell vegyíteni, majd vízhez vagy gyümölcsléhez keverve meginni. A használati javaslat szerint 1-2 csepp MMS-sel kell kezdeni a kúrát, majd ezt folyamatosan napi 2-3-szor 15 csepp mennyiségre kell növelni. A termékismertetőben közlik, hogy a nátrium-klorit és citromsav együttesen klór-dioxidot (ClO2) alkot, ami a szer hatóanyaga. Ezek után tudományosan nem megalapozott felsorolás következik a klór-dioxid szervezetre gyakorolt „gyógyító” hatásáról. A NaClO2 és a ClO2 valóban antimikrobiális tulajdonságú, így víztisztításra és szilárd felületek fertőtlenítésére alkalmas. A savanyított NaClO2 az élelmiszeriparban spray vagy folyadék formájában használatos baromfi, húsáru, zöldségfélék, gyümölcsök és halfélék lemosó, fertőtlenítő kezelésére. Ezek a vegyszerek, az előírásoknak megfelelően, erre a célra biztonságosan használhatóak. Ezzel szemben e kémiai anyagok élelmiszerként, étrend-kiegészítőként vagy gyógyszerként való alkalmazása nincs szabályozva, sem engedélyezve. Következésképpen, nincs ezzel kapcsolatos előírás, javallat emberi használatra vagy fogyasztásra.

    Meginná Ön a Hypót?

    A klórdioxid rendkívül erős oxidálószer, a bélrendszerből gyorsan felszívódik, viszont a vérből lassan távozik el. A nátrium-klorit és citromsav reakciója során előbb klórossav, majd klór-dioxid, továbbá kloritok és klorátok is keletkeznek, melyek élettani hatásai összeadódhatnak. A vegyületek a szervezetben fokozott oxidatív stresszt idéznek elő, károsítják a sejteket, köztük az oxigén szállításában kiemelt szereppel rendelkező vörösvértesteket is.

    A termék fogyasztása hasi görcsöt, hányást, súlyosabb esetben methemoglobinémiát, hemolízist és veseelégtelenséget okozhat. Ugyanakkor nincsenek tudományosan dokumentált adatok arra vonatkozóan, hogy bármely súlyos megbetegedés hatásos ellenszere lenne. A szer alkalmazása komoly egészségkárosodást okozhat, és az alapbetegség megfelelő orvosi kezelés hiányában tovább súlyosbodhat.

    Felhívjuk a fogyasztók figyelmét – áll az ÁNTSZ állásfoglalásában –, hogy ne vásárolják meg és ne használják az MMS oldatot, mert az nem javítja egészségi állapotukat, hanem további kóros folyamatok beindulását okozhatja.

    (Forrás: ÁNTSZ)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagymester!

      Ezzel fertőtlenítenek az uszodában is, érezni is a klórszagot. –ha nem UV csírátlanítást alkalmaznak.
      Nem csak benne vagy óráig, hanem le is nyelsz belőle.

      Törlés
    2. Hát a Rockefeller által pénzelt ÁNTSZ (http://bekenagykovet.hu/okesz10.html)
      nem feltétlen állít jót, hisz a népességcsökkentési programnak futnia kell lassan.
      Ráadásul igen nagy baromságot ír a cikk. a HYPO az nátrium-hipoklorit (NaOCl), ez viszont csak nátrium-klorit. Nagyon más anyagról van szó.
      Mint anyag, ártalmasnak mondják (http://www.merckmillipore.com/hungary/chemicals/natrium-klorit/MDA_CHEM-814815/p_f5Ob.s1L074AAAEWe.EfVhTl), de ki tudja. Sokan nagyon jó tapasztalatokat írnak róla.

      Törlés
    3. Az egészben az a legérdekesebb, hogy a hivatalos megbetegedés esetek, amikről beszámolnak, és amit megpróbálnak a ClO2 rovására írni, azok micsodák? Kimerülnek a hasmenés/hányinger-ben (amit valóban szokott okozni a méregtelenítés, de bármilyen méregtelenítés is!)

      Hasonlítsd össze ezt (hasmenés/hányinger)
      egy tetszőleges patikában kapható gyógyszerhez kapott kis papírka alján olvasható apróbetűs résszel, hogy milyen mellékhatásokat okozhat!
      Ott még a halál is meg van említve kérem!

      Az övék okozhat halált, az nem perelendő. De ha ettő hasmenésed van, akkor ezt be kell tiltani... Na így megy ez.

      Mint az otthon szülés!
      Normál szülésnél van 100-ból 4 komplikáció. Ott az orvos nincs feljentve. Ha otthon szülsz, és ott van 100-ból 1 komplikáció, a bábát vasban viszik el...

      Törlés
  43. Elolvastam az összes hozzászólást, a cikk elsőre nagyon feldobott de szerencsére a hozzászólások gondolkodásra késztettek. Én nem vagyok tudós ember de ehhez az oldalhoz is úgy jutottam el hogy nem elítélek hanem józanul megvizsgálok dolgokat.
    Hiányolom a szer hatásmechanizmusát, mert ez sokat járulna hozzá a megértéshez és ezáltal az elfogadásához.
    Hogyan jut el a (pl)rákos sejtekhez úgy ,hogy aktív maradjon ez itt a kérdés.
    Jó lenne tiszta vizet önteni és nem sárral dobálózni persze azt is szeretek :D
    Argonka

    VálaszTörlés
  44. Ara nem gondolt senki, hogy a gyomornedv savval (sósavval) telített, ezért oda bekerülve a szer feloldódik, vagy legalábbis fel kellene oldódnia. Ezekután, hogy kerül a véráramba, hogy kerül a beteg sejtek közelébe? Erre mi a pontos, biológiai, ellenőrzött, tudományos válasz? Ha van válasz, hol lehet utána nézni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még egyszer:
      (1)Nem akkor vesszük be, amikor épp emésztünk.
      (2)És az oxigén hogy jut el a sejtjeidhez?
      Hát ez is úgy...

      Törlés
    2. (1) A gyomorban mindig van gyomorsav/gyomornedv. Ha eszünk beindul az emésztés, és még több termelődik.
      (2)Ha az oxigénhez hasonlóan jut el a sejthez, akkor az hemoglobinnal történik...tehát reagál a hemoglobinnal és az így nem tud oxigént kötni.

      Gondoltam visszanézek ide, hogy lássam mire jutottatok ebben a kérdésben. Azt a sok vitát és paranoiát. A vita nem bűn, sőt jó, de ennyi előítélettel és paranoiával...csak egy "flame war" lett az egész. Én már nem akarok itt meggyőzni senkit sem.

      Piros Pirula ezt írtad: "Kedves Vigil! Most már áruld el melyik gyógyszergyárnak dolgozol?"
      Elhinnéd, ha azt állítanám, hogy nem dolgozok egy gyógyszergyárnak sem? Mert ha nekik dolgoznék, letagadnám, ha nem dolgoznék nekik akkor meg miért hazudnám azt, hogy igen (nyilvánvaló trollkodást/szivatást kivéve)?
      Áldott anonimitás...

      Törlés
    3. http://www.mms-cseppek.hu/hatekonysag-magyarazata-mms/

      Törlés
  45. Az emberek irkálnak méreg, nem méreg.

    A lényeg a mértékletesség!
    -Oké, de honnan tudjam mennyi az annyi ?
    A természet az alap, amit természetes formájában egy nap kb megeszel, iszol és az azokból készült termékek arányban vele.

    pl: tehén túró, tehéntejet kb 5dl-1liter között mindenki megtud inni egy nap és az ebből készített túró mennyiség az egészséges is nem a 0,5kg túrót együltőben amit kb 3 liter tejből készül

    vagy pl:gyümölcslé 4-5 alma egy nap oké és az ebből kifacsart almalé mennyiség, de nem a 2 liter tiszta almalé egy slukkra ami kb 3 kg alma

    vagy pl: bor :) 4-5 fürt szőlőt egy nap ami kb 2dl bor és nem a 1-2 liter ami kb 1,5-3kg szőlő

    Erdélyben a mofetába pár perc ücsörgés oké,ha belélegzed sanyi.

    Az életben nincs annyira éles határ a méreg és nem mérgek között, mint azt az emberekkel próbálják elhitetni.

    A mérték a lényeg, aminek alapja az élelmiszer természetes még nem "koncentrált" formája.

    A mai ember már csak emelgeti le a cumót a polcról és nem gondolkodik csak nyavalyog, ha még a kertben szedegetné az almát akkor tudná, hogy a két liter almalé az mennyi almából készül és sokkal reálisabb képe lenne napi dolgokról.


    http://www.termeszetvilaga.hu/szamok/tv2010/tv1004/noszti.html

    http://www.unichem.hu/pdf/nyiltnap/klor_dioxidos_fertotlenites.pdf

    VálaszTörlés
  46. Hát ez nem semmi. Ez az egész fórum egy a pszichére ható halálos méreg, pardon gyógysz@r. Ettől az agymenéstől mindenki beteg vagy még betegebb lesz mint amilyen eddig volt. Mi a megoldás ? Egészséges életmód - például cigi, pia, kávé, kábítók, hús, mesterséges "gyógyszerek" nélküli élet némi testmozgással. És persze felébredés, megvilágosodás, felemelkedés és újjászületés ugyanabban a testben a szeretetelvűség útján. Akkor nem csak a lélek de a test is meggyógyul és ami lényeges: megőrződik addig ameddig csak szükséges.

    VálaszTörlés
  47. az egészségnek ott kellene kezdődnie hogy betiltják a mesterséges vegyszerekkel való permetezést

    VálaszTörlés
  48. A természetben minden megtalálható, ami segíthet bármilyen betegség legyőzésében. Én inkább ezt a vonalat követném. Ma az élelmisz@rboltokban kapható termékek döntő (!) többsége csicsog a tartósítószerektől, színezőanyagoktól vegyszerektől. Ezzel nem foglalkozik érdekes módon senki sem. Még nem olyan régen a "paraszt" felnevelte a malacát, kacsáját, libáját, a saját takarmányával, majd ezt fogyasztotta egész évben a családjával egyetemben. Öregapám is közibük tartozott, nem is élt csak 94 évet. Sajnáltam is a kisöreget mikor meghalt. Leesett a lépcsőről...
    A boltokban kapható hústermékek rogyadoznak szintén a szintetikus dolgoktól, még megspékelve egy csomó gyógyszermaradvánnyal, és női fogamzásgátló maradékkal ami nekünk férfiaknak szintén "életkorhosszabbító" hatással bír, nem beszélve arról, hogy emiatt a többség már csak lányt tud nemzeni. A többség már olyan csenevész, hogy mindennek néz ki, csak férfi embernek nem.
    Menj be a boltba vegyél le a pultról egy neylonba csomagolt májasnak nevezett szörnyűséget. Tizenkétfajta "E" jelű vegyszerrel van számodra ízesítve. Számold meg! Erre mondta Hofi : Akkor hol is van a máj?..Csodálkozik az ember, ha évtizedek alatt ezek brutálisan felhalmozódva a szervezetben. rákos lesz? És ezt gyógyítsam meg egy olyan szintetikus anyaggal , amelyet az I. világháborúban harci gázként használtak a nehezen kifújható orrúak a másik legyilkolására? Ne tessenek már röhögtetni!..
    Akkor már inkább figyelemmel követem ezt a manust, és a hozzáhasonlókat, akik legalább egy kis logikát is visznek az egészbe :
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C3PgFqPy-3g

    Még egy megjegyzést engedjetek meg. Ez nagyon hasonlít ahhoz ami abban az időben nagy port kavart, jobban mondva nagy támogatottsággal bírt az emberek körében, és amit Celladamnak neveztek, majd szépen eltűnt a süllyesztőbe. Viszont emlékszem akkor minden olyan orvos, aki szerette volna bebizonyítani annak ellenkezőjét, minden volt, csak nem homo sapiens. Hallotok róla valamit mostanában?........................

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak tájékoztatásképp: nem minden E szám mesterséges "méreganyag", pl. egy közönséges alma 12 féle E számot tartalmaz, melynek mindegyike természetes anyag. A C-vitaminnak is van E száma.

      Törlés
  49. Az M2 és a Duna tévén a klórdioxidról beszélnek.....
    http://www.solumium.com/video/m2_atjaro/?lang=en
    http://www.solumium.com/video/dunatv_mentor/?lang=en

    Magyarországon Solumium név alatt alkalmazzák a klórdioxid hatásmechanizmusát fogászati célokra.
    Ezen az oldalon www.solumium.com
    Felhasználói tapasztalatok dentál, herpesz problémákra:
    http://www.solumium.com/felhasznalok/
    A készíményeket itt lehet vásárolni:
    http://sanishop.sanitaria.hu/index.php?page=shop.browse&option=com_virtuemart&Itemid=53

    VálaszTörlés
  50. Hát érdekes dolgokat olvastam a hozzászólásokban.
    A legjobbak azok akik az egészséges életmódot javasolva gyümölcs és egyéb természetes dolgok fogyasztását javasolják.
    Kérdés: Honnan szed ma valaki Magyarországon egészséges táplálékot?
    Válasz #1Hát maga termeli a földön. Jó és akkor amit az autók kipufognak és az eső lemossa+chamtrail, gondolom oda nem esik.
    Fóliasátor. Na ennek esetleg van valami alapja. De kérdés hogy a vizet honnan szedi hozzá. És a levegőt is szűri? Na és a magokat honnan szedi? Őshonos Magyar fajta vagy valami már sz@rrá nemesített zéró-1 tápértékű vacak? A föld amiben termelődik a fólia alatt azt honnan szerezte? Vagy a fólia már minimum 50-70 éve áll és oda ,mérgező anyag ddt és társai is beleértve ugye soha nem került. Műtrágyát ugye sosem használt? És ugye permetet sem használt soha? És ugye csak olyan trágyával trágyázott aminek a forrása csak és kizárólag permet és minden eddig felsorolt anyagoktól mentes táplálékokat fogyasztott és nem génkezeltek és nem gyógyszerezettek?

    Na ha ezekre mindre a válasz „IGEN” akkor az természetes. Egyébként meg csak erőlködés.

    Az hogy ez a klór-dioxid meg mennyire jó vagy nem azt nem tudom.
    Mindenesetre érdekes a leírt hatásmechanizmus. Kár hogy nem vagyok biokémikus. De ami késik, nem múlik. Az biztos hogy mielőtt nekiesek klór-dioxidot enni/inni jól utána olvasok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem igazán szeretem ezt a fajta demoralizáló hozzáállást. Eléggé olyan "minden mindegy, el vagyunk veszve" üzenete van. És mit veszthet az aki belevág az önellátásba? Értékes időt, amit a TV, vagy a monitor előtt ülve töltene el sokkal léleknemesítőbb dolgokkal elfoglalva magát, mint a kertészkedés? Rengeteg információ van róla, hogy kell "biztonságosan" kertészkedni. Pl. emelt ágyások, a szennyezett talaj helyett. Ja hogy nem lesz így se 100%-osan egészséges a termés? Lehet. De gondolj bele mit nyer vele az ember, ha az általad felsorolt parák véletlenül alaptalanok? Meg amúgy is.

      Törlés
    2. Hát hallod veled sem megy előrébb a világ.. A talaj szennyezett, meg műtrágya, levegőt kéne szűrni, chamtrail, fólia alatt ddt, génkezelt, gyógyszerezett vegyszerezett, stb. Akkor egyáltalán minek élsz már ne haragudj, ha csak a problémát látod a klaviatúra előtt a meleg szobában, de azon kívül semmit. Ha mindezt látod, tudod, és megeszed, akkor milyen megoldást látsz? Amerikában valamelyik nap fogadták el csendben azt a törvényt, melynek neve : Monsanto védelmi törvény. Leegyszerűsítve, egy olyan rendelkezésről van szó, ami megtiltja, hogy a génmódosított magok vetése miatt jogi eljárást lehessen indítani a multi ellen. Akkor majd mit fogsz szólni, ha ide is begyűrűzik? Náluk már a vetőmagok kilencven százaléka génkezelt, nem is titkolják, viszont borítékolni lehet, hogy egy évtized múlva a férfiak többsége csak kisszéket tud csinálni gyerekek helyett az illuminátus legnagyobb megelégedésére.
      Amennyiben nem áll fel a magyar, nem teszi azt amit az ősei tettek, nem veszi vissza a saját tulajdonát, és nem kezdi el azokat a dolgokat alkalmazni amit évszázadok alatt alkalmaztak, borítékolni lehet a "jövőt"
      De ahhoz előbb ki kell mozdulni a kuckóból..

      Törlés
    3. Tévedés, én csak azokra reagáltam akik vérbeforgó szemekkel az egészséges életmódot hirdetik. Akartam jelezni nekik hogy az nem olyan egyszerű ám. Főleg annak a fényében hogy a Magyarság kb 70%-a városokban él ahol a gyerekek úgy nőnek fel hogy azt sem tudják mi az hogy TEHÉN. Tehát mielőtt még kaszát kapát ragadnának egyesek figyelni kell arra mit mondanak. Amúgy Momentán mi is műveljük saját kis földünket. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM nem fólia alatt mert nem rókafellerék vagyunk hogy 1000-1500nm -et befóliázzunk. De azért amit lehet megteszünk. De ha minden igaz még képek is vannak egy tavalyi esetről a sokból. Egy szép Nyári napon Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó sok csíííííííííííííííííííííííííííííííík termett az égen. Másnap esett. Eső után 2 nappal a növények 40-60% -ak a levelei fura ezüstös színűvé válva elszáradtak. Na erről beszélek kérem. Na mi a büdös életben nem permeteztünk és nem műtrágyáztunk. Páromnak van egy garantáltan soha még a szabadalom közelébe sem kerülő találmánya. Ez növényekből készül. Szomszédok bámulnak is hogy milyen termés van, kártevő meg nuku. Persze csak míg egy eső után le nem szárad. Tehát velünk igencsak halad a világ csak lassan azt nem tudom hogy mit találjunk ki a sok kivédhetetlen mérgek ellen. Már ekkora területen sem lehet csak úgy lecserélni a földet. Amit leírtam csak azért írtam mert nekem már kiakad a mutató ha valaki azt fröcsögi az ember arcába hogy táplálkozzál egészségesen. Szerettem volna nem is kicsi szarkazmussal hogy ez nem olyan egyszerű.
      Biobolt, mint alternatíva. Én dolgoztam egy olyan almafás földön ahol elméletileg BIO almák teremnek. És úgy is van eladva. Jahh. Mentem a főnökhöz egy szép napon mondván kigazolok pár sort. Rémült arckifejezés: „Jaj oda ne mennyek, mert most permetezték és 3 napig a közelébe sem szabad menni míg a permet el nem párolog vagy fel nem szívódik teljesen.” Na én sem mentem oda többet. Bio. Jó étvágyat a BIO almához. Én ezekről az apróságokról beszélek.
      Tehát étkezzünk egészségesen. Rendben. Oké. Legyen. Étkezzünk.
      De ha van valami lehetőség arra(mert ez csak egy lehetőség olvasatom szerint senki sem írta hogy enni kell klór-dioxid -ot) hogy segítsen az éltben a sok rossz nyavalya ellen, akkor gondolkodás nélkül leutasítani sem túl okos dolog. Vagy igen?

      Maradok tisztelettel, egy szarkazmussal élő gondolkodó lény!

      Törlés
    4. Maximálisan egyetértek veled. Igen vannak gondok, és a mérgekkel nagyon nehéz mit kezdeni. Én is csak azt tudom erre mondani, amit Paul C. Bragg elismert táplálkozás szakértő állít: Böjt! (A böjt csodája ) Tehermentesíteni a szervezetet, benne a legnagyobb lebontóval a májjal. Keveset enni, többször, és hetente beiktatni egy böjt napot. A többit leírja a könyvében.
      Soha az életben nem volt még ennyi sz@rboyler, mint manapság. Menj ki az utcára, s nézd meg mennyi totyogó vánszorgó élőhalott bálna rója a mindennapokat, a házától a hamburgeresig. Ami viszont már nehezen fog jobb irányban eltolódni. Az állatállomány egyre kevesebb, viszont az egyre gyakoribb és egyre hosszabb "kondenzcsík" nap mint nap több....

      Törlés
    5. Az én édesanyám még tudta a hétköznapok elnevezést az étrend után pl nem sorrendben húsos, tésztás,főzelékes,a péntek volt a böjtös..stb
      Nem ám mindennap hús :)

      http://mek.niif.hu/02100/02152/html/04/307.html#309

      Törlés
  51. Az a baj én is iszom minden szavát Piros Pirulának, de azért néha elgondolkodok valamin, ahogy azt ő is szokta. Szóval, ha Piros Pirula felfedezéseit nézem, legyen az most a - köztünk szólva talán leghíresebb - Vodafone-s reklám megfejtése. Például azt is, hogy a francba sikerült ilyen mesterien kibogozni, van olyan hétköznapi ember, akinek ezt ugyan így sikerült volna? Szerintem nem! Ezzel azt akarom mondani, persze csak egy feltevés, hogy mi van akkor, ha Piros Pirula is egy amolyan szabadkőműves, aki az elitnek dolgozik, és létrehozta ezt a blogot, amiben sok igaz információt kiad az elitről és magához csalja az úgymond még nem agymosottakat, mert elvégre velük is kell valamit kezdeni. Ajánl nekik egy szert, ami mindenre jó, szóval értitek nem akarom nagyon ragozni…
    Nem könnyű megbízni ma senkiben én azt mondom!
    Na, erre mit mondtok? ( Értelmes válaszokat akarok, nem lehülyézést!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ricsi,
      Ez a "szer ajánlás" talán túlzás, de a többi értelmes megközelítés, nagyon is az. Talán voltak, vagyunk itt többen is olyanok, akik gyanakodunk Pirulára(is!). Ez az egész alternatív tájékoztatás is egy okosan kitalált és üzemeltetett projekt. Mindig és minden helyzetben ez történik. Ha netán(általában ők kezdeményeznek dolgokat) beindul egy spontán emberi kezdeményezés a hatalom azonnal beépíti a saját embereit, az internet világában pedig létrehozzák a saját "igazságkereső" oldalait. Olyan oldalak ezek, amelyek, mintha mindig a legjobb alternatív híreket képesek szolgáltatni? Ez a csali. Csak azt mondják, amit a kis emberek egyébként is hallani szeretnének? Ezeknek az oldalaknak az a feladatuk, hogy "ébresszék" az embereket. Na, de mi ebben a logika kérdezhetik egyesek. Hát az, hogy arra ébresztenek amire ők, az irányítok, akarnak. Figyelj, tudjuk hogy az új világrend bevezetéséhez, le kell rombolni a régi rendszerek image-t. És ez az, ami ezeknek az oldalaknak a fő feladata. Bemutatják a mostani rendszerek, szupergazdagok igazságtalanságát, a kisembert elnyomó politikájukat, sőt még a tömeggyilkos elképzeléseiket is(pánikkeltés, provokáció, stb). És mivel nagyon jól ismerik az emberek békés, türelmes természetét, azt is tudják, hogy maguktól az emberek sosem fognak fizikálisan fellázadni ellenük, viszont tárt karokkal fognak fogadni minden olyan iniciatívát, ami a régi korrupt rendszerek átalakításához vezethet(NWO). Ez egy régi és jól bevált trükk. Ezt hívják hegéli dialektikának(nézetek utána). Tovább megyek. Ha valaki jól figyel, az már észrevehette, hogy az ilyen igazságot bemutató jelegű cikkek kezdenek megjelenni a fősodrású médiában is. Vajon miért? Mert globális "ébresztés" történik, azért. Így kell ezt csinálni, ki van ez találva. A nem túl okosak, meg ezt mondják: "csak nem azt akarod állítani, hogy ez a blog mögött is a háttérhatalom áll?" vagy "Nem is értem, miért kell XY támadni, ő csak jót akar, ő már lerakott valamit az asztalra,..és te, te mi csináltál?" A baj ott kezdődik, hogy a legtöbben nem vesznek figyelembe egy két fontos tényezőt. 1. Egyáltalán nem tudni ki az a bizonyos blogger, ki áll a másik monitor előtt. 2. A másik általános hiba, hogy az emberek hajlamosak lebecsülni ellenfeleinket és túlbecsülni saját képességeiket. Na ja, de a helyzet az, hogy ennek a játszmának még egyáltalán nincs vége, ezért azt mondom, hogy csak nyugtával dicsérjétek a napot. Legyetek szkeptikusak, mert semmi sem az aminek látszik.
      Ui. Nem azt mondom, hogy nincsenek valós emberellenes összeesküvések, csak azt hogy még mindig ők irányítanak és szó sincs semmilyen ébredésről.

      redneck

      Törlés
    2. redneck, sokan így gondoljuk, nem vagy egyedül. Valójában akkor nyílik ki a szemed amikor rájössz, hogy zárva van és nem tudod kontrollálni - csupán annak vagy tudatában, hogy amit látsz az nem a valóság. Minden nap megdöbbentő összefüggésékre jövök rá, de tisztában vagyok vele, hogy a valódi indokokat SOHA nem fogom megismerni. Üdv - egy érdeklődő

      Törlés
  52. Ricsi ! Nem vagy hülye, csak kevés az infód. Nézz utána a szódabikarbonának a google-ban, és rájössz, hogy hasonló a hatása mint a fenti anyagnak. Vagyis lugosít, elpusztítja a gombákat, megakadályozza a test elsavasodását. A néhai nagyapám - aki sokáig élt - minden reggel belerakta a teájába és azt itta. A környezetünk is savasodik, ahogy a testünk is a sok szar kajától, és szaporodnak bennünk a gombák és a bacik. Aztán kapsz rá antibiotikumot, amitől még jobban szaporodnak a gombák benned (lásd candida) :) . Szóval nem fontos megvenned ezt a csodaszert, ehetsz szódabikarbónát, vagy sok nyers zöldséget, nyers zellert, karalábét - ezek lugosítanak a legjobban.

    VálaszTörlés
  53. Ricsi ! Pont erre gondolok már rég, amit írsz.
    A blog stílusánál fogva "magasabb" mint egy hobbyweboldal. Persze ilyen weboldalt hobbysta is tud...de emberbaráti szeretetből segít nekünk eloszlatni kételyünket ? Választ adni a hitetlenkedőknek ? Miért ? Miért nem vállalja fel magát ?
    Akkor kezdtem el kételkedni, mióta megfordult a fejemben hogy vodafonos reklám kitalálójának köze lehet pirulához, és a vodafonos videó boncolgatásával valójában a életbentartja a dolgot, mint reklám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na persze, ha meg felvállalná magát, azért támadnátok, hogy ismert alak, és még nem lőtték le ?
      A hasonló blogokba is bekerül néha egy kakukktojás, amit nem tud senki hová tenni, és akkor kezdődik a haddelhadd.
      Azt pedig nem vettétek észre, hogy a vodafonos video boncolgatása után után a reklám is eltűnt ? - sőt valaki még egy lejárató videot is hajlandó volt csinálni pirula ellen ?
      Szóval készíts ilyen weboldalt, rakd bele a munkádat, frissitsd állandóan, aztán meglátjuk a szintkülönbséget.

      Törlés
  54. Szerintem van egy sokkal egyszerűbb módja az egészséges táplálkozásnak. Természetes ételeket kell enni. A szó szoros értelmében természetes! Ami a természetben terem. Önellátás. Ez a kulcsszó. És majd jönnek azzal, hogy: hát de hogyan legyek önellátó? Hogyan egyek természetes ételt, mikor szinte minden mérgező? Hát de hogyan, hát de hogyan....?
    Ez nem a jó hozzáállás..
    Másrészt szerintem ha nem szoktunk le az önálló gondolkodásról (márpedig kell, hogy legyen valamennyi önálló gondolatunk, különben minden veszve van) akkor elég, ha minél több embernek megmutatjuk a problémát. Utána a megoldás magától jön. Legaláb is mindenkinek magának kell megtalálnia.

    VálaszTörlés
  55. Legegyszerubb gyógymód ès semmibe sem kerül.illetve némi természetjárás,ami nem csak üdít de feltölt is,szóval most kezdödik a szezonja hazánkba fellelhetö gyógynövények szedése. Kezdeném a parlagfüvel amit (ambrozia)zsengén kell szedni,és nem allergén ahogy hiresztelik, kakukfü,citromfü,vadmenta,csalán,hárs,szintèn tavasszal nyírvíz csapolás.stb.stb.rengeteg gyógynövényünk van és ingyen.ha valaki nem ismeri ezeket neten keressen rá és irány begyüjteni.tavasztól öszig folyamatosan szedhetö.száritással eltárolhatô egész évre.hogy melyik mire jo es hogyan kell hasznalni interneten megtalálható.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem allergén a parlagfű? Na ne mond. Esetleg azokra nézve akik nem érzékenyek rá. A nyár második felében, amikor amúgy sem vagyok túl jól, ha közelébe megyek(külterületen) egy parlagon hagyott, de virágzó parlagfűvel(ambrosia artemisifolia) telenőtt területnek (akár több hektárnyi) 30-60 perc és végem van. Olyan szem és garat viszketés tör rám, a velejáró orrfolyás, tüsszentés és könnyezéssel, hogy menekülnöm kell. Több ilyen esetem is volt már, tudom miről beszélek, pecázni mentünk....volna.
      Szóval, a "parlagfű nem allergén" szóbeszéd megcáfolva. Független ettől, az idén én is készítek majd parlagfű teát, ha igaz kb 1 évig kell inni és elmúlik. Remélem meg tudom valósítani és működni is fog, mert idegesítő egy betegség, van úgy, hogy még dolgozni sem tudok menni, it sucks!

      Egy rhinitis allergica-val diagnosztizált beteg, egyébként redneck.

      Törlés
    2. Kedves névtelen!
      Nem a parlagfűvel van gond hanem Önnel! Sajnálom hogy Ön is azon tudatlanok közé tartozik, aki csak az okot látja , de az okozat az nem érdekli.
      Amikor én a hetvenes években iskolába jártam, egyetlen egy , hangsúlyozom egyetlen egy gyerek sem volt közülünk un. allergiás. Igen, volt influenza járvány akkor is, két hétig prüszkölt mindenki, majd utána visszatért minden a rendes kerékvágásba. nem hogy hónapokig márványmintás szemekkel bedugult orral, vagy fuldokolva jött volna valamelyikőnk is az iskolába.. Ez a nyavalya szintén -és most lehet megkövezni érte - a zsidó kapitalista pénzéhes tróger banda áldása, amely akkor szakadt ránk dömpingszerűen, amikor a nyugati szemét elkezdett özönleni az országba, Az un. gengszterváltás a nagy népi demokrácia óta óta közel hatvanezer fajta vegyi anyag ömlött be az országba, amelynek döntő többsége az élelmiszeriparban rakódott le. Ma nem kap semmi olyat az élelmiszer boltokban, amelyben nincsen valamilyen egészségre káros gyilkos vegyi anyag. Legyen az az "áldásos" aszpartam, vagy glutamát, vagy valamiféle konzerváló tartósító anyag, ami évek alatt lerakódva erekben idegekben izmokban okozza azt, - hogy bár öntik vödörrel a pénzt a betegségügybe, - mégis évről-évre elképesztő módon megnövekszik a daganatos betegek száma. És sz@rnak rá! Évente negyvenezerrel vagyunk kevesebben emiatt a tudatos népirtás miatt.Bár az arányokon lehet javítani és a mellet veregetni a kettős állampolgársegg miatt amit éppen emiatt hoztak létre kollaboráns ülepnyaló kitalálói. Van megoldás. De a bigbrothert, vagy a buzerikuszos csillagszületiket bámulva ez az arány csak drasztikusan romlani fog a még megmaradt "sátáni időben". De hát ez is a cél!
      Nem gondolja hogy valami bibi lehet? Egyik nap az akác , a másik nap a dió, a következő nap a galagonya virágzására hívják fel a figyelmet invitálva az embereket az orvosukhoz, ami miatt garantálva van, hogy a többség szintén be lesz oltva valamilyen gyilkos higanytartalmú méreggel, amiről mindenki tudja , hogy másfél évtizeden belül fogja produkálni készítői tudatosan eltervezett akaratát.
      Ambrosia! magyarul : Istenek eledele! A legkomolyabb leghatékonyabb daganatos gyógyszer, amit alkothatott a Teremtő, és ami nagyon sok embert fog majd még meggyógyítani még a jövőben. De sajnos ahhoz el kell hogy tűnjön a világból ez a tömeggyilkos demokráciaexportőr garnitúra.
      Csak érdekességként említeném meg, hogy ahonnan származik ez a növény, ott senki sem úgymond allergiás!

      Törlés
    3. "Csak érdekességként említeném meg, hogy ahonnan származik ez a nővény, ott senki sem úgymond allergiás!"
      :D:D:D:D:D

      Na ne mondja. És hol van az hely?

      redneck

      Törlés
  56. Látom nem nagyon akarózik válaszolni nekem. Na ezért kellett volna először gondolkodni és csak utána okoskodni, holmi Antal Vali féle sztereotip parlagfű dumával. Egyébként az okot nagyobb valószínűséggel az oltásokba kellene keresgélni. Engem 82'-ben diagnosztizáltak a már említett betegséggel. Akkor még nem tudtam, de ma már tudom, hogy az utolsó kötelező oltás következtében alakulhatott ki nálam ez a krónikus betegség....bocs. Az pedig, hogy ezt a betegséget is a zsidó kapitalista pénzéhez banda nyakába varrja, arra csak annyit tudok mondok, hogy...te jó ég!
    Legalább azt a, idézem "sátáni időben" jelzést nem kellett volna idézőjelben tenni, mert akkor tudtam volna adni magának legalább 1 pontot.
    Azt ajánlom magának is olvasson mást is a kurucinfo-t meg antalvali-n kívül és akkor legközelebb talán nem fog ilyen tudatlanságokat írdogálni, mint pl, hogy a parlagfű(ambrosia artemisifolia) az istenek eledele meg, hogy Ámerikába nincsenek hay fever betegségben szenvedők.
    Úr Isten, most esett le valami(de az is lehet, hogy súgtak :) ). Csak nem maga Antal Valihoz van szerencsém?

    Jó egészséget kívánok magának is
    redneck

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 2. rész...... Három éves volt(!) a kisebbik lányom amikor allergiás lett, és mindennel megpróbálták teletömni ahhoz hogy valamiféle eredményt tudjanak produkálni természetesen sikertelenül , s részben Valinak köszönhető, hogy azóta egyetlen egy lázcsillapító tablettát nem kapott, nem hogy antibiotikumot. Ennek már másfél évtizede névtelen némber! Ez is bizonyítéka annak, hogy egy gyönge fejlődésben lévő gyermek immunrendszerét már hogyan képes tönkretenni az elénk tett élelem, és elindítani egy lavinát, nem hogy egy kifejlett egyénét!
      Ha már itt tartunk, mert szelíd lelke felhozta, annyit még hozzáteszek, hogy Antal Vali volt azon kevesek egyike aki meggyógyította magát, aki szinte mindenre allergiás volt, és kiderült, hogy bármilyen szintetikus dolog kihozza azokat a problémákat, amik őt is kínozták, és amiben szenvedett. De Ő önnel ellentétben segít mindenkin és nem a klaviatúra mellett osztja az észt, és próbálja beledöngölni a másik felet, mert sikertelen éppen az életben.. Az orvostudomány tanácstalan volt a gyógyításával kapcsolatban, de meggyógyította saját magát, oda merném tenni, a fényképét maga mellé látatlanul...
      Hogy a zsidókat okolom mindenért? Naná!!!!
      Egy idézet Robert McNamara volt amerikai hadügyértől, aki megnyomta valamikor a vietnami háború indítógombját : "Kudarcba fulladtak azok az erőfeszítéseink, amelynek azt kellett volna eredményeznie, hogy visszafogjuk a világ népességének a gyarapodását. Ezért olyan természetes eszközökhöz kell nyúlnunk, mint a betegségek és a háborúk" A vietnami háború embertelenségét, és kimenetelét mindenki ismeri. (Bízzunk benne hogy talán ön is..) De azt is sokan ismerik, amit Bill Gates nyilatkozott : A világon ma 6,8 milliárd ember él. Ez hamarosan 9 milliárd lesz. Ha jó munkát végzünk az új vakcinákkal és az egészségügyben, ezt 10-15%-kal is csökkenthetjük.”
      Remélem az itthoni dolgokat ismeri, bár kétségeim vannak efelől is.
      Ma Európában, csak nálunk van az, hogy mire felnő valaki addigra higannyal kitömött injekciók tömkelegét nyomják beléjük. Még a németeknél is kettő kötelező, a többi csak ajánlott! . Nézzen utána önre fér az információözön.
      Ajánlom figyelmébe Magyarország allergia térképét sajnos ilyen is van már, amelyben növények fák bokrok, és cserjék tömegeinek a felsorolásával hívják fel a figyelmét a nemsokára Huxley által beköszöntő Szép Új Világra. Ilyen sem volt két három évtizede. Ha viszont nem tudja hová tenni a parlagfű - mint a "legallergénebb" növénynek kikiáltott - eredetét, rengeteg infót talál róla az interneten, amit ha részletesen tanulmányoz megmutatja önnek , hogy ezredannyi beteg nincsen ezekben az országokban hozzánk képest. De az is biztos, hogy ezekben az országokban a nemzet fogalma és a HIT mást jelent mint Abszurdisztánban.
      Ha már felhozta a kuruc oldalt erre csak annyit, igaza van, el kellene kezdenem nézegetni, hát ha több hasznos naprakész információt kapok belőle ahelyett, hogy itt okosítom magát, válaszolgatok a süketelésére pocsékolva a drága időt.
      Egyébként sajnálom önt, de megérdemli a sorsát! Ilyen rosszindulatú lélekkel nem is lehet csak beteg ember, most is, és a következő időszakokban is.
      Addig is jószándékom jeléül egy kis olvasni való Dr. Weixl-Várhegyi László természetgyógyásztól.Neki talán csak lehet hinni.:
      http://www.vitaminstation.hu/hu/weixl-varhegyi-laszlo-termeszetgyogyasz

      http://globalissegitseg.network.hu/blog/tudastar-hirei/a-parlagfu-vedelmeben-azaz-mit-is-tud-ez-a-csodas-noveny-es-mit-tudnak-a-gyogyszerek

      És itt az Istenek eledel :
      http://ra9tv5.blogter.hu/466478/parlagfu_latin_neve-_ambrosia_-__magyarul__az_istenek_eledele

      Törlés
    2. 1 rész. De akaródzik válaszolni önnek kedves tudatlan és sötét névtelen barátom, de az az igazság nem szoktam reggeltől estig a gép mellett üldögélni, és várni a galambot hogy megérkezzen valamilyen táplálék, vagy készpénz formájában, ezért dolgoznom kell önnel ellentétben ezek szerint, de most kivételt teszek. A kommenteket sem szoktam utólag sohasem kontrollálni, de mivel érdekes a téma, tele van ilyen szerencsétlen maga fajtával, és mivel kioktatóan pökhendien, és nagyképűen "pontozási rendszert vezetett be", ezért utoljára csak egy pár szóban reflektálnék értelmezési zavaraira. Többet ön nem ér! Azt írtam az előzőekben , hogy a mi időnkben is voltak beteg emberek, de nem voltak allergiások. És azért nem volt senki sem allergiás, mert nem ismertük azt a rengeteg több tízezer szintetikus anyagot, amivel megkeserítik a ma embere mindennapjait, volt ugyan már akkor is, - bontogatta szárnyait az Illuminátus, - de nem ennyi. Gyakorlatilag ez azt jelenti, ha telezabálja magát vegyszerrel, és ez felhalmozódik a szervezetben ez szinte a katalizátora lesz azoknak a növényeknek, - köztük a parlagfűnek is - amelyek okozzák majd a népbetegséggé vált allergiát, vagy mára szinte bármi mást is a későbbiekben!
      Hogyan merészeli ön Antal Vali nevét a szájára venni ebben a stílusban egyáltalán jó ember? Ez megdöbbentő! Igen.Ördöge van. Töltsön ki egy lottót, hátha meggyógyítja.

      Törlés
  57. Az allergiát a pollen váltja ki,attól még gyógynövény,a mogyorô is allergén, mégis hasznos csonthélyas.egyébként is nem kell gyözködni senkit semmirö,mindenkinek szive joga hogy gyógyszerrel vagy gyôgynövényel kezeli a betegségét.
    megjegyzem gyógynövény fogyasztásba még senki nem hallt bel.

    VálaszTörlés
  58. De akaródzik válaszolni önnek kedves tudatlan és sötét névtelen barátom, de az az igazság nem szoktam reggeltől estig a gép mellett üldögélni, és várni a galambot hogy megérkezzen valamilyen táplálék, vagy készpénz formájában, ezért dolgoznom kell önnel ellentétben ezek szerint, de most kivételt teszek. A kommenteket sem szoktam utólag sohasem kontrollálni, de mivel érdekes a téma, tele van ilyen szerencsétlen maga fajtával, és mivel kioktatóan pökhendien, és nagyképűen "pontozási rendszert vezetett be", ezért utoljára csak egy pár szóban reflektálnék értelmezési zavaraira. Többet ön nem ér! Azt írtam az előzőekben , hogy a mi időnkben is voltak beteg emberek, de nem voltak allergiások. És azért nem volt senki sem allergiás, mert nem ismertük azt a rengeteg több tízezer szintetikus anyagot, amivel megkeserítik a ma embere mindennapjait, volt ugyan már akkor is, - bontogatta szárnyait az Illuminátus, - de nem ennyi. Gyakorlatilag ez azt jelenti, ha telezabálja magát vegyszerrel, és ez felhalmozódik a szervezetben ez szinte a katalizátora lesz azoknak a növényeknek, - köztük a parlagfűnek is - amelyek okozzák majd a népbetegséggé vált allergiát, vagy mára szinte bármi mást is a későbbiekben!
    Hogyan merészeli ön Antal Vali nevét a szájára venni ebben a stílusban egyáltalán jó ember? Ez megdöbbentő! Igen.Ördöge van. Töltsön ki egy lottót, hátha meggyógyítja.... folytatás 2. rész alatta

    VálaszTörlés
  59. Parlagfű már időtlen idők óta itt él a Kárpát-medencében. (is) Allergiások pedig a 21. században jelentek meg. Disznózsírt is nagyon régóta használnak. A magas koleszterin szint pedig szintén elég új. És még sorolhatnám.
    Igaz, az ételekben lévő vegyszerek is okai ezeknek. Sok közülük a szó szoros értelemben vett méreg! De sok más tényező is közrejátszik: a mérhetetlen stressz, ami a kilátástalanságból, munkanélküliségből, és a felpörgetett életvitelből származik, na meg persze a tudatos mérgezés, oltások, vegyicsíkok, stb. Kismillió oka van az immunrendszer gyengülésének.

    Az emeri szervezet hosszú évezredek óta szinte változatlan, és nem is tud egy-két évszázad alatt megváltozni. Képtelen alkalmazkodni a drasztikusan megváltozott életkörülményekhez.

    VálaszTörlés
  60. Csak hogy eloszlassak néhány buta, újra meg újra elismételgetett tévhitet. A parlagfűnek, minek latin neve Ambrosia artemisiifolia, semmi köze ahhoz az Abróziához ami, a görög mitológia szerint, az istenek ízletes eledele volt, melyet azért fogyasztottak, hogy örökké éljenek. Bár a parlagfű latin neve, illetve az említett ízletes étel ógörög elnevezése ugyanaz, mégis két, teljesen különböző dologról van szó. Az ambrózia az ógörög istenek újszülötteinek a kizárólagos tápláléka volt. Hol ételként, hol italként emlegetik az irodalomban. Úgy képzelték, hogy az Ambrózia valamilyen mézből készült kivonat. Sebgyógyító erőt is tulajdonítottak neki. Ezzel szemben klinikai kutatások bizonyítják, hogy a parlagfű rendkívül allergén pollenje a legkiterjedtebb, legsúlyosabb és legtartósabb szénanátha fő okozója. Úgy, hogy tegyetek egy szívességet a társadalomnak és ne akarjátok többet összemosni ezt a két dogot, bár tisztában vagyok vele, hogy reklámfogásnak tényleg jól hangzik. Apropó reklám, tudjátok miből élnek a természetgyógyászok? Megmondom, pénzből. Tudjátok miből élnek a háziorvosok? Azok is pénzből.(Isten hozott a való világban! hölgyeim és uraim.) Most, hogy ezt is tisztáztuk folytatnám a parlagfű történetét Európában, mivel azt is beszeretném bizonyítani, hogy mennyire nem használják egyesek a fejüket, miközben csodálatosabbnál csodálatosabb történeteket olvasnak még annál is csodálatosabb emberektől. Ez a kellemetlen gyomnövény(a gaznövény és gazember csúsztatásról majd egy kicsit később) valószínűleg Észak-Amerika déli régióiból származik. Az Ambrosia nemzetség 42 faja közül csupán a tengermelléki parlagfű Ambrosia maritima őshonos Európában, nevezetesen a Mediterráneumban. (Nyugi, még ez sem az az "isteni eledel", csak egy másik parlagfű fajta). Legkorábban Dalmáciában telepedett meg, ahol endemikus nővénynek számított Raguza(ma Dubrovnik) homokos tengerpartjain. A parlagfüvet először 1842-ben írták le, és Brandenburgba(Németországban)jelent meg legkorábban, 1863-ban. Ok, mára ennyi. Holnap majd innen folytatom, ha van rá igény.
    És ne felejtsétek, mindenkinek meg kell élnie valamiből Antal Vali nak is és Weixl-Várgehyi László is. Mit nem lehet ezen megérteni, az alternatív gyógyászat is abból él, amit el tud marni az ortodox orvoslástól. Én mondom, ez az egész alternatív gyógyászat, gyógynövények, stb. túl van dicsérve. Azért mondanak szépeket, meg olyan csodálatos hatásmechanizmusokat, mert el kell adni a terméket, a szolgáltatást. és így tovább A pénz mozgat mindent és mindenkit. Tetszik vagy sem, ez van.

    Kedves, tudatlan és sötét névtelen barátotok

    VálaszTörlés
  61. Emlékszem annak idején utáltam a kémiát. A kémi hülyeség. Az oxigén gáz, a hidrogén is gáz, miféle marhaság, hogy két gáz összekeveréséből lesz víz? O.o

    Ma már másképp gondolom. A világ sok - sok népbetegsége mellett a legnagyobb a butaság. Sokan itt akik ide írnak utálták valószínűleg az iskolát és a tanulást és a tudást. Így volt ez a kémiával is, ami érthetetlen betűk és számok kombinációja.

    "Soha életemben nem fogom ezt használni", kiáltottuk sokan, és igen én is!!

    A különbség csak az, hogy amikor elolvastam életemben először a reggelim összetevőjét, amit épp ettem, akkor felkiáltott bennem a hang.

    "Basszus, figyelni kellett volna kémia órán".

    Így eshet meg, hogy ilyen egyszerű témákon is összeveszünk minthogy mérgező e a Klór-dioxid. Szerintem még az is igen nagy gondot okoz már sokaknak, hogy mi az - az oxidációs potenciál.

    És ehhez hozzájön az is, hogy a biológia órát is átleveleztük és rajzolgattuk. Pedig bizonyára itt mindenkinek meg van az érettségije. De már kezdem érteni, hogy miért van az, hogy az érettségim még tüzelőnek se jó. Mert osztogatják boldog-boldogtalannak.

    Na meg elkezdünk azon vitatkozni, hogy mit jelent az Ambrosia Artemisiifolia (Amit ráadásul hibásan is írt le eddig mindenki, de ne menjünk bele a nyelvtan/irodalom kérdésbe, mert hosszú lesz). Maradjunk inkább a biológia órán (És erre emlékszem, mert ekkor épp "odafigyeltem") elmondták, hogy a növényeket nem görög, hanem latinul nevezik el. Márpedig, ha jól emlékszem a Történelem órára, akkor ott meg azt tanultuk, hogy csak a Görög istenek ettek Ambróziát.

    De se baj, nem kell ezt mindenkinek tudnia. Pont ezért jártam ÁLTALÁNOS iskola 7. és 8.-ik osztályában KÖNYVTÁRISMERET órára! Ezt is mint az összes többit haszontalannak tartottam, ma már a leghasznosabb órának tartom mind közül. Mert, ha valamihez hülye vagyok, akkor elsétálok a KÖNYVTÁRBA és kikeresek egy SZAKKÖNYVET, amit hozzáértő emberek írtak.

    Szemben a csudálatos gúgöl keresővel, ami több pornót dob ki egy-egy keresésre mint amennyit meg tudnék nézni egész életemben. Jaj de tudom, hogy ott a wikipédia, a másik csudálatos gyöngyszem.

    Nah, ezért kell tanulni, ezért kellett volna tanulni, hogy ne lehessen minket megvezetni. Nem kell mindenkinek vegyészmérnöknek lennie, de az alapokat érdemes elsajátítani ahhoz, hogyha előveszek egy vegyészmérnöki szakkönyvet, akkor értsem, hogy mi az a mol, meg elektron, meg tömegszázalék, meg hasonló alap fogalmak, amiket a könyv szerzője feltételez, hogy az olvasó alapvetően tisztában van velük.

    És akkor nem lehet megvezetni senkit, és nem lenne vita ilyen határtalan butaságokon, és nem kellene akkor egymást sértegetni.

    Aki nem hajlandó tanulni és folyamatosan fejleszteni elméjét, az előbb utóbb úgyis megtapasztalja ennek kellemetlen oldalát. Tapasztaljuk is, hisz évről évre meg lehet az embereket vezetni, mert sajnos a politika számok sokasága. Márpedig matematikából a leggyengébb mindenki. Dehát ez is olyan dolog, hogy úgyse használom semmire sem. A pénztárnál meg úgyis kiírja a gép, hogy mennyi a visszajáró.

    Ezért létezik Pirula oldala. Csak azoknak említem, akik kételkednek abban, hogy pirula velünk van vagy ellenünk. Csak azt lehet megvezetni, aki tudatlan. Mi értelme tudást adni a tudatlanoknak, ha a célom az, hogy becsapjam őket? Ennek semmi értelme...

    Természetesen büszkék lehetünk rá, hogy mi vagyunk Európában a legokosabbak és nálunk van a legkeményebb oktatás. (Nem látszik meg...)

    VálaszTörlés
  62. Nem vagy egy kicsit egoista?

    VálaszTörlés
  63. Már csak azért kérdem mert látom hogy nagyon dühit téged az hogy csak te tudsz gondolkodni, rajtad kivül viszont full degenerált mindenki (szerinted)

    VálaszTörlés
  64. Engem igazából ez a "akinek nincs tudása az dögöljön meg" megközelítés zavar. Nem is igazán értem. A történelem során mindig szükség volt mindenféle emberre, tanultakra, tudatlanokra és a kettő közöttiekre is. Miért lenne az a helyes, hogy csak aki tudással rendelkezik csak az érdemelje ki az életet vagy a szabadságot? Ez baromság, felsőbbrendűség, vagy mint már feljebb megfogalmazta valaki, egoizmus. Nem mindenkinek volt lehetősége az életben, hogy könyvtárakba rohangáljon, internetezzen. Mindenkinek meg kéne találnia az életben a magának való helyét, legyen az városi tanult vagy akár tudatlan vidéki földmunkás. Itt nem a tömeges tudatlansággal van a baj, hanem az igazságtalansággal és azokkal akik visszaélnek ezzel a helyzettel. Ha nem lettek volna tanulatlan cipészek, kovácsok, stb. neked ma nem lenne miben járnod, miben öltöznöd, mim aludnod, mivel kalapáljál és így tovább.

    redneck

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. redneck! A tudatlanság egy állapot, amit gyakran nem tudatosan választ az ember. A megközelítés NEM az volt amit idézőjelbe raktál, csak képtelen vagy értelmezni a szöveget. A tanult és a tudatlan szavakat ellentét párként használod - pedig nem azok (véleményem szerint).
      Nagyon gyakran egy tanult ember tudatlan, de egy tanulatlan ember is lehet nagyon tudatos! Rád például sem a tudatos, sem a tanult jelzőt nem használnám amikor ilyen sztereotip, hamis képed van a világról "városi tanult vagy akár tudatlan vidéki földmunkás"

      Ez egy másik gyöngyszem Tőled "Itt nem a tömeges tudatlansággal van a baj, hanem az igazságtalansággal és azokkal akik visszaélnek ezzel a helyzettel. "

      Szeretnélek felvilágosítani tudatlan felebarátom, hogy csak az öntudatlan (alvó mint te) és tanulatlan embereket lehet félreVEZETNI. Ugyanúgy lehet egy ács tudatos ember aki harmóniában él a természettel és felebarátaival és érdekli a művészet stb., de csak ha megfelelő nevelést kap és lehetőleg alig találkozik a TV műsorok TUDATformáló erejével.

      redneck, nem tudom, hogy láttad-e az Eredet című filmet - OTT PONTOSAN MEGMUTATJÁK HOGYAN ÜLTETNEK EL EGY GONDOLATOT A FEJEDBEN - és még a sajátodnak is fogod hinni.
      Ők ébresztenek, nem a PPP! Pirula nem emlékszem rá, azt is közölted az Üzenet című videódban, hogy mi(ket) jelent a Balázs bukósisakján oldalt lévő szám? Csak a "werkfilm" részben látható - magában a reklámban nem. Mert a két csíkból levágtad egyből a tizenegyest, de mintha ez a szimbolikusan is igen fontos rész kimaradt volna ("mi áll a műsor hátterében..)












      Törlés
    2. Figyelj kereső Balint, engem nem fárassz ezzel a new age-s tudatossággal, tudatos élet baromsággal, mert annak se eleje se vége. Annyi vér sincs a pucádban, hogy felvállald magad és te jössz nekem itt megmagyarázni, miközben sértegetsz, egy harmadik személy megfogalmazásainak értelmét. A hamsa hozzászólásából nem nagyon volt mit félreérteni, se most, sem általában, és ezt mások is így látják. Azt hiszitek magatokról, hogy ti olyan nagy tudású gyerekek vagytok meg, hogy mások csak valami lemaradt retardáltak. Még egy ilyen szánalmas egyénnel életembe nem találkoztam, mint amilyen te vagy kisöcsém. Amit odaát, a világhelyzet.hu-n műveltél és ma is művelsz az minősítetlen. Ha valaki neked nem szimpi, akkor elkezdesz a nickneve alapján nyomozni utána az interneten, hogy aztán diadalmasan bejelentesd mindenkinek, hogy a szerencsétlen fickó ilyen meg olyan témák iránt érdeklődik és hogy ezt meg azt like-olta a youtube-on, vagy mit tudom én hol. Kinek képzeled magad, hogy kutatni merészelsz az emberek privát szférájában, te söpredék, hmm? Tisztában vagyok azzal, hogy mi is az internet, de az emberek akkor sem csinálnak ilyeneket mint amilyenek te csinálsz, mert gusztustalan. Mondtam már neked egyszer és újból megismétlem, itt mindenki előtt. Kurvára nem szeretnék egy olyan országban élni, ahol te vagy a király.
      Na most mi lesz, választasz egy harmadik nicknevet? Ahogy én ismerlek, igen. Hadd segítsék egy kicsit. Mit szólnál az anonymous coward-hoz?


      Törlés
    3. Paranoiás vagy! Ez a második hozzászólásom ezen a blogon! Az anonymus coward meg külnösen vicces:), szerinted attól, hogy beregisztrálok egy nevet - pl. redneck_egy_idióta - attól nem leszek anonymus? TE nem vagy anonymus? Te vállalod a neved, címed telefonszámod? A tudatos embert te valami New Ages dologhoz hasonlítod, akkor idézek a wikipédiából, hogy TISZTÁBAN LEGYÉL vele mi a jelentése (mert ugye ettől csak még nagyobb idiótának tűnsz, hogy olyan dolgokról vitatkozol amiről fogalmad sincs mit jelent, egy olyan ember ellen akiről fogalmad sincs, hogy kicsoda, de te megszemélyesítesz, mert a világon csak ez a Bálint gondolhatja ugyanezeket);

      "A tudat az élőlények viselkedésének leírásakor használt fogalom, amellyel az ún. tudatos gondolkodást foglaljuk össze egy szóban, mintegy entitásként gondolva rá. ......A tudatosnak egy élőlényt akkor nevezünk, ha a környezetéről egy megfelelően komplex modellt alkot, és a szerint cselekszik. A tudatosság jellemzője még a fókuszált, soros feldolgozás. A tudatos gondolkodás alatt sokszor azt is értik, hogy fel tudjuk idézni azt, hogy mit hogyan, miért gondoltunk, azaz azt is tudjuk, hogy mit gondoltunk."

      Én nem hiszem, hogy retardált vagy - egy szellemi fogyatékos embernek soha sem lesz lehetősége elérni egy magasabb tudatos szintet, ellentétben veled. Vagyis ami nála adottság, az nálad döntés kérdése! Kezdj el gondolkodni! Kezdj el mindent megkérdőjelezni mindent! FŐLEG azokat a dolgokat amikről azt hiszed, hogy sziklaszilárd alapokon állnak. Nem kell semmiben hinni, csak nézz mindent kritikus szemmel! Kezdheted a hozzászólásaiddal, amik kb. egy kocsmai vita szintjén vannak.

      Visszatérve arra, hogy tudatos lehet- egy "vidéki földmunkás" - hogy a te nyelveden beszéljek - hát persze, én is ismerek jó pár parasztot, akivel szívesen beszélek mint veled, mert magasabb tudati szinten vannak mint te, vörös nyakú felebarátom - bármit is gondolsz róluk.

      Hozzáteszem, hogy a Pirula "Üzenet" című filmje is csak annak volt érdekes aki a te szinteden van - néhányan hajlandóak voltak tovább gondolkodni, tudást, ismereteket szerezni,hogy jobban megértsék mi folyik körülöttük - páran pedig (mint te), üres frázisokat puffogtatnak amik más szájából jönnek és a vitáikat sértegetéssel kívánják megnyerni, nem érvekkel.

      UI: nézd meg a vilaghelyzete.hu fejlécét, és utána talán nem azzal példázol

      Törlés
  65. Inkább az a hatalmas nagy vicc hogy ezzel a fene nagy tudással amit ö állít magáról nem vitte többre mint hogy ezen a blogon trollkodik folyamatosan... (azért azt se kéne elfelejteni hogy bárki lehet okos meg tudhat mindent a monitor elött:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. amikor pirulának hála létrejött a fórum a blogon, nagyon örültem, mert arra gondoltam, hogy ezentúl a szerkesztő így legalább majd bármilyen keresztény/newages/filózfia off kommentet moderál(amit fórumon úgyis meglehet vitatni ejszen az írás megmarad..)
      szóval Pirula! amíg nem moderálsz, annyira mint a 2012blog, addig a tömeg legyőzi az oldalt

      Törlés
    2. Kedves redneck felebarátom, örülhetsz akkor továbbra is, mert minden abba az irányba halad, hogy a másképpen - esetleg kritikusan gondolkodó emberek véleményét mindenhonnan kitiltsák. Javaslom figyelmedbe Orwell 1984 című könyvét, ott ez tökéletesen megvalósult.

      Ideális esetben pedig ennek az oldalnak nem az a célja, hogy harcoljon a tömeggel (ezért nem is lehet legyőzni, hacsak nem az a győzelem, hogy CSAK a veled hasonlóan gondolkozók mondhassák el véleményüket)

      Szóval, az oldal célja olyan információk megosztása, amiket máshol nem, vagy csak angolul találsz meg - és aztán hagyni a kritikus tömegnek (nem rád gondolok) hogy véleményezze ezeket, vitatkozzon róla.

      Persze a te véleményed is fontos... (akkor is ha 100-szor mondod el ugyanazt, ahelyett, hogy legalább utána néznél annak amiről vitatkozol)

      Törlés
    3. A nem moderálás-nak főleg praktikus okai vannak.
      Bocsássátok meg, de nekem erre már nem jut időm. Max annyit tudok tenni, hogy kikapcsolom a hozzászólási lehetőséget...

      Törlés
  66. hogy mikre nem költ mostanában a NASA...

    http://index.hu/tudomany/2013/04/11/erre_kolt_el_a_nasa_17_milliard_dollart/

    VálaszTörlés
  67. Kedves Névtelen. A név, a nevek fontosak mert nélkülük káoszba fulladna a világ. Ha nem hiszel nekem, tegyünk egy kísérletet. Én abban is benne vagyok, hogy holnaptól mindenki aki ezen az oldalon hozzászól használja a Névtelen jelzést. Szerinted meddig bírnánk a dátumok, órák percek keresgélését? Na ugye. Egyébként engem nem érdekel sem a lakcímed sem telefon számod, sőt a nemed sem érdekel. Azokra csak a BB kíváncsi és az ők esetükben cseszheted a Névtelen hozzászólásodat. Másfelől azzal, hogy egy állandó nicknevet használok, az azt is jelenti, hogy felvállalom magam a többiek előtt, okosságaimmal, butaságaimmal együtt. Persze tudom, hogy sokkal egyszerűbb oda oda pörkölni valakinek a Névtelen álcája mögül, aztán ha esetleg valami nem jól sül el, úgy sem tudják ki volt az illető. Azt mondod ez volt a második hozzászólásod. Ezzel csak az a baj, hogy túl sok itt a Névtelen hsz-ás. Remélem bírsz követni, és nem sikerült nagyon zavarba hozni téged, mert szeretném, ha megfejtenéd nekem ezt a "gyöngyszemet", idézem:"A tudatlanság egy állapot, amit gyakran nem tudatosan választ az ember." Abból indultam ki, hogy ha létezik "gyakran nem tudatos" akkor léteznie kell az annak ellenkezője is, nevezetesen, az időnként tudatos. Kérdés. Mikor kezdődik el valakinél, időnként, ez a tudatlan állapot, és mi ennek a kiváltója? Második kérdés, bocs harmadik. Hogyan lehet tudatosan választani a tudatlanságot? Ezzel azt szeretném megfejteni, hogy én tudatosan vagy nem tudatosan választottam a tudatlan állapotot. A vörös nyak megfejtésed tetszett a legjobban :D:D:D Még valami. Ha nincs fejléc akkor már minden rendben?

    redneck

    VálaszTörlés
  68. "kalandor/aranyásó volt" Nyilván nem azért volt aranyásó mert szereti a nagy profitot, hanem mert szeret kint lenni a természetben. Ugyan már. Azonkívül az ÁNTSZ szerintem a sz@revést sem javasolja, akkor az is jó?
    Open-eyed

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne lopd el az Open-eyed nickem. Ezt használom a fórumon is. Itt nem vagyok beregisztrálva. Nem én írtam a fenti hozzászólást.

      A valódi Open-eyed

      Törlés
  69. Egy kis leírás a klór-dioxidról. Megjegyzem az itt leírtak nagyrészt fedik a valóságot.
    http://www.sanitaria.hu/solumium_t.php?mod=31

    Ez pedig egy termék ami kapható hazánkban is.
    Hogy mivel stabilizálják, hogy a klór-dioxid elbomlását megakadályozzák, arról nem írnak.
    http://www.sanitaria.hu/solumium_t.php?mod=1

    Egy másik megjegyzés a részemről. Ha klór-dioxidot állítunk elő, azzal nagyon vigyázni kell, mert maga a gáz nagyon mérgező és mellesleg robbanás veszélyes. Csak oldatában szabad előállítani!!!
    Ezért nem értem ezt csepegtessük össze, majd oldjuk vízben dolgot.

    VálaszTörlés
  70. Lenkei is így kezdte...

    VálaszTörlés
  71. "A frekvenciás dolog kicsit sem tetszik, otthon nem kivitelezhető."
    nagyon egyszerüen kivitelezhető egy NE555-ös oszcillátor négyszöghullámokkal pár volt kimenőfeszültséggel, (9volttalmüködik) ,két elektróda amit kézben kell tartani,éskész, kapcsolási rajz megtalálható a neten, kb 33 khz en müködik, a készülék müködéseközben a test felmelegszik,vagyis az az érzetedtámad mintha az egész tested felmelegedne, de csak a két elektródáttartod a kezedben , egyiket a jobb,amásikat a balkezedben(aki kétbalkezes az esetlegbajban lehet:D) a szerkezetet egy eredetileg egy NE 555 elkészitett lépcsőházi világitás időzitő kapcsolójából alakitottamát,mert nemvoltkedvem új nyomtatott áramkört csinálni neki,aleirásszerint maximum 7 percig kezelheted magad vele egy nap, fokozatosan 2 perc től emelve , de egy nap összesen 7 perc lehet a maximum a kezelés időtartama, ez a fent emlitett Clarc berendezés egyszerübb változata fix frekvenciával, neten lehet taláálni táblázatot a betegségek, ésegyébbhatások frekvenciáira tehát egyáltalán nem bonyolúlt, csak annnak tünik

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dr Hulda Clark leírta a frekvenciagenerátor és a zapper kapcsolási rajzát.

      Azért nem mindegy milyen teljesítményen működnek a dolgok. Hulda Clark 9 volton képzelte, ma már van 15 és ettől jóval magasabb teljesítményen működő négyszög jel generátor, ez már Raymund Rife plazma generátor.
      A titok a jelmodulációban van.

      Törlés
    2. Te hiszel benne?

      Törlés
  72. amúgy a clóros dologgal kapcsolatban...... egyszer a kezembe akadt egy doboz cloramina,amikor katona voltam, egy felelőstiszt adot eggy ládával ,a katonai étkezőben kellett vele fertőtleniteni a mosogató vizet, nos,én olyan tipus vagyok hogy egy pl.gyógyszer kibontásaután elsőnek a leirásnakmegyekneki, és adobozban volt leirás, már nememléxem a vegyi összetételre, afentemlitett "gyógyszernek" , de alényege a leirásban az volt hogy azzal ivóvizet is lehetett fertőtleniteni, egy tabletta ,most pontosan nem emléxem,de valami 20-50 liter vizhez kellet adagolni, hátmivel voltbőven, mi marékszámra tettük amosogató vizbe:D és akkorvolt olyan klór szaga mint a vécépucolónak, szerintem egy tabletta 20 litervizben meg sem érzik....de honfitársaim biztos ismerik a városi jóóóóóó klór szagú és izü vizet,amivel itattak a komunizmus alatt,és érdekesmódon valahogy jobban éreztem magam akkor mint most E sok izes ennivalók után..... azaz semmibajomse volt a klóros ivóviztől! :D
    bocs a SPACE billentyü nemmindig müködik.... bocs de a mellékhatás részt nem néztem a leirásban,vagy lehet nemis volt ilyen része? lehetnemvolt,mert hakifejezetten ivóviz sterilizálására is javasolták......

    VálaszTörlés
  73. Sziasztok! Nagyon tetszenek ezek az írások. Érdekes, hogy melyik készítményeket engedik és melyeket nem. Találtam pár éve egy magyar készítmény. Eléggé utánajártam. Valóban magyarországon készítik. Egy idős néni. Nagynéném volt nagyon beteg pár éve és akkor hallott erről a szerről. Mindenféle más kezelés nélkül kemó és stb teljesen elmúlt neki. Rengetegszer feljelentették már és a gyógyszercégek próbálták kicsinálni. Nem ment még nekik szerencsére. Minden engedélye megvan. Ami mellette szól az az ára. 3000 forint körüli összegről van szó. Nem hiszem, hogy az előállítási költséget leszámolva hatalmas vagyonokat keresne vele. Úgy tudom rendkívül vallásos a néni és azt szeretné ha a szegényekhez is eljusson. Nálam ez már hatalmas plussz pont.
    ILZSU a neve a készítménynek. Ha jól emlékszem akkor a ilzsuwebshop.hu-n van róla leírás, vagy facebookon. Én telefonon hívtam fel őket. Egy segítőkész srác vette fel és sokmindent elmondott róla. Rendeltem is két üveggel. Mondhattjátok, hogy placebo meg stb. 6 fajta vérnyomáscsökkentőt írtak fel nekem és nem vitte le a vérnyomásom 190/78-ról. Érdekes módon amióta iszom normális és nem kicsit ment le. 130/79 és nem ingadozik. Valamit tudhat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello,
      En mar tenyleg nem tudom mit hova tegyek megneztem ezt a keszitmenyt is es orulok, hogy meggyogyult tole a nagynened de akkor mondja mar meg vki, hogy az antioxidansok azok artalmasak vagy sem?
      A lenyeg az, hogy en is elkezdtem hasznalni ezt az MMS-t es elhagytam minden olyan vitaminom ami antioxidanst tartalmaz.Meg csak 3 napja hasznalom de azt kell,hogy mondjam nathara nem jo mert 3 napja ugyanolyan nathas vagyok de viszont nekem volt egy olyan betegsegem, -nem tudom mi- hogy egy kissebb emelkedore is csak labujjhegyen voltam kepes felmenni nah az teljesen elmult,nem fajnak a labaim,derekam,izuletek.
      Szoval csak azt akarom mondani, hogy engem itt a hozzaszolasaitokkal teljesen beparaztottatok viszont en jobban erzem magam, teljesen mindegy hogy placebo vagy nem lenyeg a hatas
      jah akkor aki tudja akkor legyszi mi van az antioxidansokkal?
      elore is koszi

      Törlés
  74. Üdvözlet Magyarok!
    Pirula! Ez a bizonyos "kiegészítő" jó az Autizmusra?
    Üdv: László.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a kiegészítő nagyon hatékony része az autizmus hmmm kezelésében.
      http://mmsautism.org/

      Törlés
    2. Az autizmusnak elég sok féle kiváltó oka lehet. Régen (mondjuk 20 évvel ezelőtt) azt mondták autizmusnak, amikor valaki szociálisan elzárkózik és közben furcsa "szuper" képességei vannak, ahogy az a Rainman c. filmben Dustin Hoffman bemutatja. (és volt ilyen 100000 emberből 1)
      De ma teljesen mást jelent, azt hogy a gyereked nem beszél, állandó fájdalmai vannak, veri a fejét a falba, stb, látni rajta, hogy rosszul érzi magát... (és van minden 100 gyerekből 1 ilyen) Először is átvernek már a diagnózissal. Ez nem autizmus. Ez egy mérgezés.

      Ezt orvosok már hivatalosan is bebizonyították, hogy az oltások váltják ki az autizmust a bennük lévő higany és más méreganyagokkal. A gyereket fejlődésük fontos szakaszában egyszerűen megmérgezik, mert értelmileg fogyatékosokat szeretnének minél nagyobb számban látni. "Deltákat", ahogy a Szép új világban van... Ez szomorú, de sajnos igaz.

      Az MMS segíthet kivinni a méreganyagokat autizmus esetén is a szervezetből. Szerintem mindenképpen érdemes megpróbálni.

      Törlés
    3. Valóban mérgezés.

      Segíthet még a kovaföld is.
      Üdv

      Törlés
  75. Sziasztok,

    http://asvanyianyag.hu/termekek/product-category/a-mesteri-asvanyi-anyag-keszitmeny-hasznalatanak-alapjai/

    ezt talaltam

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt egyébként meg is lehet rendelni a nátrium kloritot.

      Törlés
  76. Üdv

    Ezt főleg a kötekedőknek és a tanult akadémikusoknak írnám, hogy ne várjunk millió dolláros hatásmechanikai tanulmányokat pl egy agykontrolltól egy reikitől vagy egy pránanaditól sem. Maradjunk a gyógyszereknél: hogyan is működnek a klasszikus homeopátiás készítmények tanult vegyész és biológus kollégák? Ha jól tudom a placebo elkerülése végett állatkísérletek is voltak.

    Vannak dolgok gondolom az MMS is ilyen (vagy a többlet energiát termelő vízbontó rendszerek is), hogy valami laikus, esetleg tudósféle belebotlott és egyszerűen működik a dolog. Ez nagyjából így volt szerintem az összes gyógynövénnyel az ezüst- és arany kolloiddal is... és ugye nem baj ha nagy név vagy a szakmába, mert akkor sem ér sokat a szavad az Egyvéleménnyel szemben:
    8g C vitamin/nap
    B17-el a rák ellen...

    SchÁ

    VálaszTörlés
  77. Sziasztok:
    Nemeset nehezemre és beirtam a barátomnak mire keressen rá:)Klór dioxid de aztán rájöttem ez igy nem teljesen jó,
    hogy egy kicsit jól érezzük magunkat. először egy cikk:
    http://www.termeszetvilaga.hu/szamok/tv2010/tv1004/noszti.html

    Aztán a lelőhely cime itt magyarországon budapesten:)
    http://www.solumium.com/solumium/?lang=hu

    további szép napot mindenkinek:)

    VálaszTörlés
  78. Sziasztok !
    Nekem már konkrét tapasztalatom van az MMS-sel. A dózisokat egy 40kg os egyénnél alkalmaztam vírusos torokgyulladásnál, ahol a láz 39 fokra is felment. 4 csepp aktivált MMS beadása után a láz egy fél óra múlva lejjebb ment, és a bevétel után számolva egy óra múlva a láz 38 fok alá kúszott. Ekkor újabb 4 csepp MMS-t használtunk, s ez tovább csökkentette a lázat. Ezt egy pár napig kellett ismételni reggel délben és este oly módon, hogy a dózist is emeltük 5 ill. 6 cseppre, melyet egy óra múlva megismételtünk, s ezt napi 2x vagy 3x alkalmaztuk. A 4. nap-tól a láz nem is jött vissza. Döbbenetes volt azt tapasztalni, hogy pl estére elindul felfelé a láz, majd jön az MMS csepp és a láz elindul lefelé. Hát ez van, nálunk ez történt. ( Ajánlani senkinek nem ajánlom, de a tapasztalatomat szívesen megosztom azokkal, akik kíváncsiak rá ) Ne felejtsd, ha túl nagy dózisban indítod a cseppeket ami annyit jelent, hogy az egészségi állapotodhoz képest túl sok kórokozót ölsz le hirtelen, az rosszulléttel jár és hányást hasmenést okozhat. Ez nem kellemes, de ez nem a szer hibája, hanem abból ered, hogy a saját egészségi állapotodhoz képest túl nagy dózissal indítottál. Sajnos erre is van tapasztalat. De ha az ember visszavesz az adagból, s a kisebb adagon elidőzik, majd óvatosan emeli a cseppek számát, a rosszullét elkerülhető. Sőt, a cél nem a rosszullét, hanem a fokozatosság betartása mellett a jobb közérzet elérése. )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.engem érdekelnek tapasztalataid,szívesen olvasnám őket.

      vegtelentortenet@yahoo.hu az e-mail címem és köszönöm.

      Törlés
  79. Először állat- (elsősorban patkány-) kísérletekben igazolták, hogy a ClO2 emlősökre relatíve veszélytelen. Például az egyik kísérletben patkányokat 90 napon keresztül itattak klór-dioxidos vízzel, és ez még akkor sem okozott kimutatható elváltozást az állatokban, ha az ivóvizük ClO2-tartalma 200 ppm volt. Amikor az Egyesült Államokban egyre több helyen álltak át a víz ClO2-os fertőtlenítésére, akkor a ’80-as évek elején az Ohioi Állami Egyetemen humán kísérleteket is végeztek 60 önkéntes 21 és 35 év közötti fiatalemberen [3]. Velük egy liter klór-dioxidos vizet itattak meg két félliteres adagban 3 óra eltéréssel, majd utána 4 napig mindenre kiterjedő klinikai vizsgálatnak vetették alá őket. Miután senkinél sem tapasztaltak semminemű elváltozást, ismét egy liter, de magasabb ClO2-tartalmú vizet kaptak inni. Így fokozatosan emelve a bevitt ClO2 meny- nyiségét, megállapították, hogy napi 24 mg ClO2 elfogyasztása egy egészséges felnőtt esetében még semmilyen mérhető változást nem okoz. E dózis fölé csak azért nem mentek, mert ivóvízből ilyen sok ClO2 biztosan nem kerülhet az ember szervezetébe, a kísérletek célja éppen az volt, hogy a ClO2 veszélytelenségét igazolja az ivóvíz-fertőtlenítésben.

    VálaszTörlés
  80. Összefoglalva:
    Mint az a Természet Világa-cikkből (a tömörség kedvéért: [1]) kiderül, a klór-dioxid kiváló KÜLSŐleges fertőtlenítőszer. A tiszta klór-dioxid oldat emlősökre kevéssé veszélyes (24 mg ClO2/nap még nem okoz tüneteket emberen), nem allergén/rákkeltő, és mivel a klór-dioxid mind a poláris vízben, mind az apoláris sejtmembránban oldódik, így (alkalmazási időtől függően) pár tizedmilliméter mélységig fertőtlenít, nem csak a felszínen - ez gyulladásoknál és biofilmek felszámolásánál nagyon jó.
    Belső alkalmazása viszont nem kellően alátámasztott. Ráadásul a MMS-nél nem a hipertiszta klór-dioxidot használják, mint az [1]-ben említett Solumium termékeknél (amelyekről bővebb infó [2]-ben található), hanem nátrium-kloritból citromsavval fejlesztik a klór-dioxidot. Mint az [1]-ben olvasható: "A ClO2-fejlesztés a citromsavval azonban lassú, és távolról sem kvantitatív, ami elsősorban nem a kitermelés, hanem az elreagálatlan klorit miatt problematikus." A klorit ugyanis mérgező: patkányon és macskán igazolták, hogy a hemoglobint oxigénfelvételre alkalmatlan methemoglobinná oxidálja, e tekintetben nagyon hasonló hatású a nátrium-kloráthoz, amiből 10-15 g már ölhet (lásd [3]). Az MMS biztonságos volta ez alapján kérdéses.
    Megjegyzések:
    Megvan egy gyógyszerészkari gyógynövényes kurzus tankönyve, számos gyógynövény be van vizsgálva. Méregtelenítésre a máriatövis kifejezetten alkalmas: segíti a máj működését és gátolja a már kiürült szerves méreganyagok visszaszívódását (lásd [4], a fő hatóanyagról szóló Wiki-szócikk).

    [1] http://www.termeszetvilaga.hu/szamok/tv2010/tv1004/noszti.html
    [2] http://www.sanitaria.hu/solumium_t.php?mod=1
    [3] http://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_chlorite

    Egy vegyészhallgató

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez véletlenül lemaradt:
      [4] http://en.wikipedia.org/wiki/Silibinin

      Törlés
  81. További megjegyzések:
    Az antibiotikumok is szelektívek baktériumra. Pl. a penicillinszármazékok egy a bakteriális sejtfal felépítéséhez létfontosságú transzpeptidáz enzimet gátolnak irreverzibilisen. Ilyen enzimje az embernek nincs (szerintem csak a baktériumok használják). Mivel a baktérium sejtfala így meggyengül, jelentős mennyiségű víz áramlik be, megnő a belső nyomás és végül kilyukad a sejtfal, ami a baktérium pusztulásával jár. (Érdekes módon a cikk, miután az antibiotikumokat leértékeli, szintén a sejtfal kilyukasztásának tulajdonítja a ClO2 fertőtlenítő hatását: "Az antibiotikumokról tudjuk, hogy élet-ellenes készítmények [..] ezzel szemben a klór-dioxid csupán egy molekula, ami oxidációval kilyukasztja a baktérium sejtfalát.")
    A szulfonamidok azt használják ki, hogy a baktériumoknak a para-amino-benzoesav (PABA) létfontosságú (hogy folsavat tudjanak termelni), az embernek viszont nem (mi a kész folsavat vesszük fel). A szulfonamid hasonlít a PABA-ra, így a baktérium felveszi és kellő mennyiségű szulfonamid kiszorítja a PABA-t. A szulfonamidból viszont a baktérium nem tud folsavat termelni, így növekedése,szaporodása lelassul, és az immunrendszer könnyebben elintézi.
    Szóval az antibiotikumok elég szelektíven a baktériumok életére ellenesek... (Sajnos hasznos és káros baktérium között nem tudnak különbséget tenni, ezért javasolnak probiotikumot (Lactiv, Normaflore stb.) a bélflóra támogatására antibiotikumkezelés alatt.)

    Egy vegyészhallgató

    VálaszTörlés
  82. Amúgy csak boldognak kellene lenni és nekem sem lenne annyi munkám, mint klór-dioxid szakértő.

    Üdv mindenkinek. ♥

    VálaszTörlés
  83. Itt van egy erdekes cikk akit erdekel.Azt is felsorolja, hogy miket nem lehet enni a kezeles alatt.(csoki,kave,tea,mariatovis,oliva stb. es az is ki van fejtve miert nem hat az mms ha ezeket eszed)

    bioredox.mysite.com/CLOXhtml/CLOXhom

    Anna

    VálaszTörlés
  84. Mi van kiakadt már az iránytű ?
    Éppen 1 hónapja ide senki nem írt már....

    Zsolesz

    VálaszTörlés
  85. És mi van a hidrogén-peroxiddal? Hasonló az MMS-hez. A hidrogén-peroxidról is lehet olvasni olyan dolgokat, hogy jó a szervezet számára, sokféle külső és belső betegségre. Tud valaki mondani róla valamit?

    VálaszTörlés
  86. Sziasztok. Ne egymással hanem az eredményekkel vitatkozzatok. 4 éve használjuk a családomon belül. Jó magam is szedem megelőzésre. Anyám 4 hónap alatt tökéletesen meggyógyult mell és tüdőrákból. Csak a szövettan miatt volt orvosnál. 1 éve volt az eset és makk egészséges.Tiszta só parajdi (adalékmentes), búzafűlé, növényi nyers étrend, napi 3-4 liter szürt víz fogyasztás. Napi 30 csepp MMS 2 liter vízben oldva + MMS-s vízben heti 3 kádfürdő. Egyébként a klordioxid biztonsági adatlapja, teljesen publikus. Mint a népmesében: Aki nem hiszi járjon utána, http://www.sanitaria.hu/pdf/SOLUMIUM_DENTAL_Biztonsagi_adatlap.pdf

    VálaszTörlés
  87. http://kornyezet.elte.hu/cimlap/hu/kornytan/Zarovizsga/Vedes_prez/110118/KoranyiErika.pdf

    VálaszTörlés
  88. Sziasztok,
    itt van egy link http://www.solumium.com/elerhetoseg/,ahol "tiszta formában lehet kapni itt Magyarországon is klór-dioxidot".

    VálaszTörlés
  89. http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/gyogyhatasu_keszitmeny_taplalekkiegeszito/immunerosites_lugositas_meregtelenites/mms_cseppek_jim_humble_1820812073.html

    VálaszTörlés
  90. http://asvanyianyag.hu/termekek/product-category/a-mesteri-asvanyi-anyag-keszitmeny-hasznalatanak-alapjai/

    VálaszTörlés
  91. http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/gyogyhatasu_keszitmeny_taplalekkiegeszito/immunerosites_lugositas_meregtelenites/mms_cseppek_jim_humble_1825162325.html
    Itt rendelhető

    VálaszTörlés
  92. Figylejetek! Ezen senki nem akar meggazdagodni! En az MMS-t sok sok eve hasznalom (alkalmankent) es el sem tudnam kepzelni mi lenne, ha nem lapulna a szekrenyemben! Irhattok barmit rola a szer egyszeruen egy csoda. Ha erzem hogy kezd fajni a torkom, vagy elkap a minden evben egyszer engem elkapo influenza, mar nem kell ujbol dokihoz mennem, hogy antibiokumot irjon elo. Csak siman beveszem az este 3-4x es reggelre kutya bajom. Lehettek szkeptikusok, hitetlenek, ketelkedok ... ez a szer szamomra egy csoda. Evek ota nem voltam dokinal, nem betegedtem meg, nem felek a hidegtol, meg a HIV-tol sem, mert tudom, hogy van valami amire szamithatok. Mondjatok barmit is a kornyezetemben van legalabb 5-10 ismeros, aki ugy tekint ra mint en! Sot vallalkozo is vagyok, s a cegben szinte minden alkalmazott hasznalja! Mivel egyszeruen hatasos. Nem erdekel ki mit ir, ki nezi le, ki allitja, hogy mereg. Basszus ha lazas leszel egyszer vedd be proba keppen orankent 5x es reggelre kutya bajod... nem gyogyit meg... csak egyszeruen nem leszel beteg tobbe ... :)

    VálaszTörlés
  93. http://www.eshop-gyorsan.hu/mmscseppek/e-basket

    VálaszTörlés
  94. http://www.eshop-gyorsan.hu/fotky75/fotos/_vyr_1mms_kvapky.png
    Az lenne a kérdésem, hogy ennél a kiszerelésnél milyen arányban kedd adagolni a cseppeket? 1:5 vagy 1:1?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Attol függ, hogy a citromsav oldat hány%-os. 10%-os oldat esetén öt csepp szükséges az aktiváláshoz, ha valaki 50%-os citromsav oldattal aktivál, abból a szükséges mennyiség egy csepp!

      Törlés
  95. Udvozlok mindenit!
    Erdekesnek talaltam a beirasokat es termeszetesen mindekinek igazat adok ,gondoljon mindenki azt amit akar. Talan majd ha megtapasztalja megvaltozik a velemenye. Az angol forumokon vannak erkes tapasztalok tobb eves fogyasztas utan is dicserik az MMS-t. En nem tartom csodaszernek sem taplalek kiegeszitokent nem hasznalom de lassan elfogy az elso adag 140 ml kiszerelesben.
    az egesz csalad hasznalja ilyen olyan betegsegekre mint pl: megfazas, cukorbetegseg, alergia, faradekonysag, emesztesi zavarok de meg eddig senki nem panaszkodott ,hogy rosszabbul lenne. Az egyetlen hatranya eddig csak az ,hogy mindenki busulja a kovetkezo adag beszerzeset .Tovabbi minden jot mindenkinek, jo egeszseget!

    VálaszTörlés
  96. Sziasztok! Nekem nagyon fontos lenne az MMS. De a http://www.eshop-gyorsan.hu/mmscseppek weboldalon az adatok megadásánál, cégjegyzékszámot és adószámot kér. Így nem tudok vásárolni. Kérlek segítsetek, mit tegyek?
    De mégegy kérdésem is lenne, a weboldalon látok kálcium-hipoklorit-MMS-t is, nem nem találom hogy az mire jó a vagy, esetleg miben lehet jobb a nátrium-kloritnál?
    Köszi a válaszokat és a segítséget.
    Évi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Évi, én ezt az oldalt találtam ahol írnak a kálcium-hipokloritról, ami MMS2 néven fut http://www.mms-cseppek.hu/mms-2/ Zsófi

      Törlés
  97. sziasztok most kaptam szlovákiából az mms +mms2. az utobbit nálunk megveheted mint "klormész " Egy fűrdővel kezdem, kicsit bátrabb leszek nekiálok fogyasztani. Ja a citromsavat is megtudod venni Üdv mindenkinek

    VálaszTörlés
  98. Szia Zsófi, köszi a linket.
    Időközben sikerült hozzájutni az MMS-hez. De most meg az adagolással van némi gondom. Erre vonatkozó infot nem tartalmaz a csomag. Itt fentebb az áll, hogy „A legújabb citromsav kiszerelésnél a keverés 1:1 arányú. (A régebbinél 1:5, figyeljünk oda, mert nem mindegy.)” Rendben, de nem tudom hogy amit kaptam az melyik(?). Van egy üres üvegcse és zacsiban citromsav. Azt írja, 10%-os oldatot kell készíteni. (1 rész citromsav és 9 rész víz.) Ennyi.
    Mond az valamit, hogy a két üvegcse egyforma méretű? Mert legfeljebb ez utalhat rá hogy 1:1 arányba kel keverni.
    Évi

    VálaszTörlés
  99. Bocsi, megint én...
    Itt, http://www.mms-cseppek.hu/mms-elkeszitese/ azt írja, „Érvényes az alapelv- egy csepp MMS-hez mindíg hozzáadni 5 csepp aktivátort.” És a képeken egyforma méretü üvegcsék láthatók. Ezt azért írom le most, mert ebből látható hogy az üveg-méret nem bír jelentőséggel. Most aztán végkép tanácstalan lettem, itt van és nem merem használni.
    Évi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Évi, nekem is sikerült felvennem a kapcsolatot egy hölggyel aki 5 éve fogyasztja és foglalkozik vele , szerintem ő meg tudja mondani neked(nem akarom kiírni a mail címét, lehet, hogy nem örülne neki) ebbe a blogba írtam és rögtön válaszolt email-ben:
      http://asvanyianyag.hu/egy-erdekes-asvanyi-anyag/

      Törlés
  100. Sziasztok,a fórumon olvastam, hogy Bri2012 elküldi az MMS könyvet annak aki kéri, csak sajnos oda nem tudok regisztrálni. Tudna nekem valaki segíteni aki regisztrálva van oda , hogy hogyan vehetem fel vele a kapcsolatot. Köszi, Zsófi

    VálaszTörlés
  101. Szia! Köszönöm szépen, megpróbálom felvenni vele a kapcsolatot.
    Évi

    VálaszTörlés
  102. Szia Zsófi! Az előbbi link ( http://asvanyianyag.hu/ , alatt amit én kaptam az imént,) meg lehet vásárolni a "A Mesteri Ásványi Anyag készítmény használatának alapjai" című könyvet (az ára, - ha jól emlékszem: 2700 Ft) ( http://asvanyianyag.hu/termekek/product-category/a-mesteri-asvanyi-anyag-keszitmeny-hasznalatanak-alapjai/ ) Kérdezd meg.
    Évi

    VálaszTörlés
  103. Szia Évi, szerintem a fenti cikk írója is tudhat válaszolni neked a kérdésedre (Piros Pirula Projekt). És valószinűleg másokat is érdekelne.
    Zsu

    VálaszTörlés
  104. Kedves Hozzászólók!

    Egy ismerősöm kérésére az elmúlt napokban, több részletben, sikerült megnéznem erről a csodaszerről szóló előadást. Nagyon nehezen gyűrtem le, mert sokszor visszatekertem, vajon tényleg jól hallom-e, de azért végig hallgattam. Közben jegyzeteket is készítettem, így most könnyű dolgom van, amikor idézni szeretnék belőle. Íme három kedvenceim:
    a) "a klorofill, egy formája a klórnak"
    b) "az autisták szervezetében túl sok higany halmozódik fel, tehát tudjuk, hogy a fém nem jó a szervezetnek"
    c) "amit megeszünk, azt elektrolízissel átalakítjuk elektromos energiává"

    Ilyen ostobaságok hallatán bizony az előadónak nem csak a természettudományos kérdésekben való jártassága (és most kb. középiskolás szintről beszélünk) kérdőjeleződik meg, hanem a tisztessége is. Az előadás jelentős részében a modern gyógyszergyártás üzleti aspektusait támadja az előadó, ugyanakkor ő is egy termék használatára buzdít. Ráadásul ezt az emberek tájékozatlanságát kihasználva, áltudományos köntösbe burkolva teszi. Ez szerintem annál is tisztességtelenebb, mint amikor jóhiszemű, tisztességes, de koruknál fogva könnyen becsapható idős embereket hívnak meg egy "zártkörű" rendezvényre és ingyen ebédre, ahol a zárt kör szó szerint értendŐ: addig nem mehetsz el, amíg nem vettél valami használhatatlan kacatot (edénykészlet, stb.) százezrekért. A "lúgos víz" bizniszről nem is beszélve!

    De térjünk vissza a tárgyhoz: MMS. Tudja valaki, hogy mit jelent ez a rövidítés? Az angol Miracle Mineral Solution szavakból, ami annyit tesz, hogy Csodaásvány Oldat. Ásvány? Akkor bizonyára bányásszák valahol. De sajnos rossz hírem van azok számára, akik eddig azt hitték, hogy ez a Földgolyó egy távoli sarkában fellelhető valahol, mert bizony ipari technológiával állítják elő. Szóval az anyag marketingnevének legalább harmada hazugság, miért pont a "csoda" lenne igaz (az "oldat" jelleghez kétség nem fér). A felhasználásról és a tulajdonságairól már sokan írtak, így boznyára sokaknak világos, hogy egy fertőtlenítő (oxidáló) hatású anyagról van szó, amely gyenge savval "aktiválva" gyorsan elbomlik. A gyomorban mindenképpen, szóval jótékony hatása elsősorban olyan harmadik világbeli országokban lehet szembetűnő, ahol tiszta ivóvíz sem áll rendelkezésre, és egyáltalán nekünk, magyaroknak nagyrészt fogalmunk sem lehet.

    Nagyon szomorú, hogy sokakat elkábítottak az előadó áltudományos, féligazságokkkal és alapvető butaságokkal teletűzdelt előadása. Ez a tény valahol a mai természettudományos alapműveltség szintjét jelzi. De mit is várhatunk egy olyan országban (vagy korban), ahol (amikor) kérészéletű celebek röhögve vallanak a kereskedelmi médiában arról hogy mondjuk meg akarták őket buktatni matekból, vagy kémiából!? Mindenki elgondolkodhat az alábbi néhány kérdésen, amelyek érintőlegesen a kérdéses előadásban is szerepeltek. Ha nincs meggyőződve a helyes válaszokról, akkor vajon tisztában lehetett-e az előadás korrektségével? Tesztelje magát!

    a) Az oxidáció elektron felvétel, vagy leadás?
    b) Mit nevezünk elektrolízisnek?
    c) Mit jelent a pH-ban a "p" és a "H"?
    d) Ha egy adott anyag "mérgezési szintje" 36 mikrogram/test kg/nap, akkor mennyit ehet egy 70 kg-os személy abból naponta?
    e) Mi történik, ha egy cink ionokat tartalmazó oldatba réz lemezt merítünk? Miért?

    Végül egy idézet, állítólag Einsteintől származik: "Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos."

    Üdvözlettel,
    Zoltán (vegyész, Ph.D.)

    VálaszTörlés
  105. Kedve Zoltán Ph.D.!
    Történetesen, tudom a választ az összes kérdésedre. És tény hogy amit írsz - ha úgy hangzott el azon a bizonyos előadáson, - az tisztességtelen.
    De én, mi, történetesen tudunk másegyébről is. Pl. arról hogy egy előadás alapján nem lehet véleményt alkotni egy szerről. Korrekt véleményt meg egyáltalán nem.
    És tudunk arról is hogy a világunk mára "Orwellivé" lett, amikoris nem tudni teljes bizonyossággal hogy mi igaz és mi nem az, - még az olyan műveltek számára se mint Te! És bár Te a humán gyógyászat oldalán állsz, (abból ítélve amit írtál,) úgy látszik még nem tudatosult nálad ama tény, hogy az egyetemes gyógyászat és a gyógyszeripar, már régóta nem a MEGgyógyításunkat tekinti a tevékenysége elsődleges céljának, hanem a profitot. (A MEGgyógyítás arról szólna ugyebár, hogy megetted a gyógyszeredet, meggyógyultál és kész. De, nem, meggyógyítás helyett a betegségek "szintentartása" folyik. Lásd, életen át szedetett gyógyszerek. Ezen tény, és az összes alternatív lehetőség sárbatiprása üldözése ellehetetlenítése sőt büntetése, mind ezt támasztja alá.) Fontos ismeretek ellhallgatása, az egyetemes orvoslás és a gyógyszeriper hazugságai, pénzéhsége, oda vezettek többek között, hogy a népek elfordultak és egyre jobban elfordulnak. Belekapaszkodunk mindenbe, lehet az akár csak csekély esély a kilábalásra. És nem kell annál nagyobb kockázat kedves Zoltán mint a gyógyszerek alkalmazása vagy a védőoltásoknak nevezett vegyianyagok, tekintve hogy ma a világon a gyógyszerek által okozott halálozás aránya a legmagasabb. Ennélfogva, én bizony kipróbálom (mint ahogyan hozzám hasonlóan még nagyon sokan kipróbálták/kipróbálják) az MMS-t, lesz ami lesz. Egyetlen csepptől alighanem még nem fogok elhalálozni, de ettől tartanom se kell, hiszen ezerszám olvasható mások tapasztalatai, a minden esetben(!) jótékony hatásáról. S mint tudjuk, a mióta világ a világ, az embert a tapasztalásai vitték előre, (az állatokat is) azokból tanultunk amióta csak létezünk. Tudod, kedves Zoltán, és ez így is marad, mert a tapasztalást semmi de semmi nem írja felül! Még a Te tanult ismereteid se! (Vagy manapság mondható, hogy éppen a tanult ismeretek a legkevésbbé.)
    Üdv. Évi

    VálaszTörlés
  106. Az előbbi mondandómhoz, némi alátámasztásként...
    Korábban is olvastam már a klór-dioxidról egy magyar találmánnyal kapcsolatban, (Solumium = hipertiszta klór-dioxid) ezúttal azonban mégsem ezt hozom fel, hanem egy olyasvalaki véleményével érvelek akinek a szavahihetőségéhez nem fér kétség. Dr. Hummel Zoltán biokémikus professzor cikkének a címe "Ki dönti el, hogy csodaszer vagy csak egy lufi a klórdioxid?". http://drhummel.hu/2013/11/13/ki-donti-el-hogy-csodaszer-vagy-csak-egy-lufi-a-klordioxid/
    Hummel professzor megerősít az MMS-be vetett hitemben. „A klórdioxidot sikerrel alkalmazták a malária legyőzésében. Mindegyik kórokozó máshogy reagál az oxidációra, vagyis az elektronelvonásra” - írja. (Tévedések elkerülése végett, a nátrium-klorit és citromsav együttesen klór-dioxidot (ClO2) alkot.) Érdemes olvasmány Hummel prof. cikke, mindenkinek ajánlom elolvasásra!
    Évi

    VálaszTörlés