2012. augusztus 11., szombat

Rólunk írták (csapó kettő)

A Londoni Olimpiáról készült videóink, úgy látszik - és ezt mi határozottan elismerésnek vesszük - hogy ismét megütötték azt a lécet az index szerkesztőségében, ahol úgy döntöttek, hogy hírelhárítási technikákat szükséges bevetniük a videóban bemutatott anyag ellen, hogy lehetőleg megakadályozzák, hogy a néző logikus érvek alapján, tiszta fejjel végignézhesse az ott bemutatott információt.

Az igazság keverése hazugságokkal, és összemosása mindenféle hülyeséggel úgy látszik az egyetlen technikájuk, ami maradt nekik, hogy próbálják valahogy menteni, amit még esetleg lehet, a hazugságukból felépített óriási légvárukból.

A múltkor igyekeztem jóhiszeműen hozzáállni a dologhoz, és még levelet is írtam a szerkesztő úrnak, hogy orvosolja már a kialakult helyzetet. Erre természetesen nem érkezett válasz.

Viszont maga a tény, az, hogy tanultak a múltkori "hibájukból", és most már semmilyen formában nem linkelik az anyagainkat, hanem inkább belinkelnek valami másik hülyeséget, vagy egy oda nem is illő anyagot, az egyértelműen kimozdítja a mérleget a "tudatos, rosszindulatú, totális lehülyítési szándéktól vezérelve" kategória irányába.

Múltkor még lehetett gondolni esetleg, hogy a cikk írója maga sem érti a videót (ami persze magában még nem lenne elítélendő, hisz az emberek 80%-a nem érti első látásra mivel áll szemben, valljuk meg a dolog elég sokkoló, szinte felfoghatatlan). De mivel látszik az írón, hogy "tanult" a dologból, és most már kényesen kerüli, nehogy véletlenül behozzon nézőket, akik megnézhetnék a filmünket, és összevethessék a mi érveinket az ő érveivel...
szóval az ő feladata csak annyi, azt akarja előkészíteni, hogyha netán valami úton módon a néző későbbiek során megkapja a film linkjét valamelyik barátjától, ismerősétől, akkor ne tudja a filmet ép ésszel, higgadtan végignézni (addigra ugyanis már egy rakás hülyeség is fog társulni az agyában a témához, amit ő gondosan odatett)...
szóval ez, ahogyan "tanult" a múltkori hibájából jól mutatja, hogy határozott céllal készíti a cikkeket, és nagyon is tudatában van annak, amit csinál. Adaptálja a stratégiáját, figyeli a feedback-et, stb... mint egy profi.

Legutóbbi írása itt olvasható: LINK

De ne aggódjatok! Mi is adaptálódunk, mi is tanulunk a startégiájukból, mi is tudunk küzdeni...
És az igazság a végén mindig győz.

64 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Szerintem már kezdik felkészíteni a népet egy újabb katasztrófára.Utána meg majd mondhatják,hogy ők számítottak rá.

    http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/figyelmeztetnek_barmikor_lecsaphat_a_terrorszervezet.527994.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen ezt én is hallottam, egész nap ez ment a rádióban... minden órában bemondták.

      Törlés
    2. igen, egy terrorszervezet általában ilyen céllal jön létre, nincs ebben semmi különös - de hogy ez miért hír? abban lehet valami

      Törlés
  2. Egyszer már írtam hozzászólást ezzel a linkkel kapcsolatban,de nem találom,úgyhogy leírom még egyszer.

    Csak nekem új hír,hogy Soros György is Bilderberg tag?

    http://www.mfor.hu/cikkek/82_eves_a_magyar_szarmazasu_spekulacios_zseni.html

    VálaszTörlés
  3. Számomra nem új hír, Surányi György a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke és Bokros Lajos a World Bank főtanácsadó is a tagok között van. Ezenkívül Martonyi János külügyminiszterünk is volt már odahívva.

    VálaszTörlés
  4. Elolvastam a cikkét ennek a figurának, hát ez piszok gyengére sikeredett, szerintem meg is kapja a lebaszást érte :D, úgy kb elmondott mindent csak hát próbálja nevetségesnek beállítani, ami az agyhalottak körében lehet ha sikerül, de az amúgy is mindegy, viszont még fordítva is elsülhet, mert lehet hogy valaki elkezd gondolkodni és akkor hejj-hajj nagy a baj mert ugye a legveszélyesebb ember az amelyik, gondolkozik.

    VálaszTörlés
  5. És szerintetek lesz ma valami a záróünnepségen? Ha nem lesz semmi, gondolom azért, mert már túl sokan tudják a videók alapján, hogy mire készültek, így ha nem teszik meg, kb. a videó készítők, cikkek íróinak hírnevét tudnák hitelteleníteni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokszor mondtam már de neked is elismétlem. Ha valamit tenni akarnak akkor arról te nem fogsz tudni már jó előre. Nem azért nem fog történni semmi mert túl sokat tudnak róla(akkor mivan? te is tudsz róla és teszel ellene valamit? nem...), hanem az égvilágon nem terveztek semmit. Az itt lévő emberek nagy része azt hiszi hogy tudja miket tervez az illuminati de valójában ez rohadtul nincs így.

      Törlés
  6. Ne legyen igazam,de szerintem ha akarnak valamit csinálni,nem fogják halogatni,ez egy "nagyszerű" alkalom arra,hogy egy világeseményen kövessenek el valamit,ami minden országot érint.Iránban földrengés volt (talán a HAARP technológiának köszönhetően),az arab világban is megint harcok kezdődtek,és az USA közlemény sem lehet véletlen,miszerint az arabok merényletre készülnek Európában...

    VálaszTörlés
  7. Nem hinném hogy valami nagy durr lesz ma, mert túl sokan tudnak róla, ezért lefújták, ahogy meg pirula is mondta nekik van b, c, d és n. tervük is. A vicces az, hogy mindenki várja a nagy gombafelhőt, de mi van ha éppen 15 napja fertőzik az embereket a stadionban valami zombi vírussal, aminek mondjuk van egy 6-8 hetes lappangási ideje??? Erre senki nem gondolt? Gondoljatok csak bele két legyet egy csapásra, rengeteg nyiladozó szemű ember hitét veszti az "összeesküvés elméletekben" és a hatalomban fog bízni, az ősszel megjelenő járványt meg majd valami másra fogják,pl ufok, vagy irán s kezdődhet a rock n roll.

    VálaszTörlés
  8. Szerintem nem lesz semmiféle műbalhé a záróünnepségen, simán ott tartanak már hogy minden komolyabb indok nélkül is kreálnak egy háborút Iránnal szemben. Elég ha csak Izrael biztonságára hivatkoznak és már mehetnek is a légi bombázók az Iráni atomlétesítmények ellen.

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Esetleg tud nekem erre valaki egzakt magyarázatot adni...?
    http://megneztem.blog.hu/2012/07/05/a_felaldozhatok_2_vegyesvalogatott
    Nem értem mit keres az a sátánista jelkép a poszteren és különösen Van-Damme nyakán tetoválásként...(?) Nem láttam a filmet, de döbbenetes ez a nyílt sátánista szimbólum és nem világos mit is akar itt jelenteni. Ráadásul a film atyja Stalonne egy rakás filmjében kimondottan a kereszténységet propagálta (pl. Rambo 4. Rocki sorozatok) és teljesen úgy jön le hogy a magánéletében is meggyőződéses keresztény. Szóval lehet csak valami direkt figyelemfelhívás a célja vele (mert túlzottan is feltűnő), vagy esetleg Van-Damme negatív főszerepet játszik a filmben; mindenesetre furcsa az egész...

    VálaszTörlés
  11. Komolyan mondom az agyamat eldobom, egy pillanatra belenézek a záróünnepségbe és egy 6-osban ég az olimpiai láng... Miközben John Lennon arcát rakják ki (gondoljunk csak a sárga tengeralattjáró borítóképére).

    VálaszTörlés
  12. Szerintem Pirulának igazán nem lesz nehéz dolga, hogy elkészítse az olimpiás film folytatását...:) (Jóformán csak össze kell vágnia a nyitó és záróünnepség jeleneteit..:)

    VálaszTörlés
  13. Azért elég ravaszak mostanra már eltávolították a gyerekkórusos paravánt a láng mellöl, ami a 6-os szárát adta...

    VálaszTörlés
  14. Szabolcs! Hát nem érted? :) FELÁLDOZHATÓK :) Ott van az orrod előtt a válasz ^^ mit gondolsz mire szeretné felhívni a figyelmed :) Mit gondolsz miért a világ leghíresebb akció hősei szerepelnek benne...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem láttam a fától az erdőt...:) Igazából az első részben nem tudok felidézni semmiféle lucifer-gyanús képletet, a másodikat meg még nem láttam.

      Törlés
    2. Nem is igen volt. De ezeknek az akciófilmeknek a mondanivalója, hogy te mindig szólj bele mások életébe és bármiért is harcolsz, bárki is hal meg körülötted a te bosszúd mindig szent marad és ez a legfőbb. És ezzel egyre többet találkozom a való életben, hogy szinte vallási fanatizmussal védi a saját "igazát" és nincs más és nem érdekli, hogy kit tapos el, kit bánt meg, a lényeg, hogy az ő igaza érvényesüljön. És ha nem érvényesül, akkor jön az erőszak. Nem véletlenül van ilyen sok gyilkosság, amiknek a 90%-a "bosszú".

      Tehát a programozás ezekben is megtalálható és eléggé kifinomult. És ez az egész arra épül, hogy ne vedd észre, a világ hatalmai azok akik szegénnyé teszik a világot, a világ nagyhatalmai azok akik kikényszerítik a szegénységet más országokban és a szegénységgel értelemszerűen együtt jár a bűnözés (lásd: drogbárók, terroristák, fegyverkereskedelem).
      Iraq, Afrika nem azért szegény mert buták (a XVIII. -ik századi nagy felvilágosodás mind arab, indiai és görög matematikát, geometriát és fizikát használt fel. A tudás mindig is keletről nyugatra áramlott viszont a halál, a pusztulás és a szemét mindig is nyugatról keletre.)
      Szóval ezek a keleti régiók nem azért szegények mert buták lennének. Az afrikaiak már 20 éve sírnak, hogy ne küldjön több segélyt nekik a világ, nem kell nekik, egész egyszerűen csak engedjék meg, hogy az Afrikában található hatalmas kőolaj mezőket használhassák. És akkor lenne nekik is villanyuk, lenne mezőgazdaságuk, lenne iparuk és megszűnne a szegénység.
      A világ erre mit mond? Jajjj nehogy használd az olajat mert "szennyezed" a környezetet vele, persze közben az USA több millió hordó kőolajat éget el naponta, európa úgyszintén. De azért naponta 10x adják le a reklámot, hogy küld el az adód 1%-át a szegény éhező afrikai gyerekeknek. Nah ez a pofátlanság.

      És ez a mocsok az, amit a terrorizmussal és a szervezett bűnözéssel, nemzetközi drogkartelekkel, el kell takarni. Mert így azt mondhatjuk, nem a mi hibánk, hogy szegények ezek a népek, hanem a gonosz csúnya terroristáé meg a csúnya gonosz drogbáróké. No persze!

      És erre kell nekünk az "álom", ahol jön Arnold bácsi szétjuggat mindent, felrobbant egy két házat és aztán mindenki boldogan élt míg meg nem halt :D Hurrá \o/

      Törlés
  15. nem volt semmi a záró "ünnepség" :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja, volt itt is minden: piramis építés rabszolgákkal, piramis előtti leborulással, megérkező alvilági halálhajó, fekete szárnyas lénnyel, piramist formáló olimpiai láng, feltámadást jelentő vörös főnixel stb. stb. Lesz mit elemezni pirulának.

      Törlés
    2. Volt jó sok New Age - es utalás is, mint a imagine szám, vagy a freedom. Szóval az új világrend vallása megfelelően képviselve volt.
      (Aki érdekelne, most jelent meg egy új írás a témában, keresztény szemmel a New Age hátteréről, terveiről: http://churchofgod.hu/content.php?act=new-age2 )

      Törlés
    3. jaja, arra kapcsolódtam be hogy megy az Imagine, egy gyerekekből álló piramis alak fölött pedig fény van... utána jött a "fő meleg srác" a Freedom-mal és az új 2012es számával a White Light-al ami így kezdődik :

      Im back
      I'm back
      Prouder than ever baby
      Louder than ever maybe

      Törlés
    4. John Lennont tényleg nem kellene belekeverni, de szerintem George Michaelt sem. Meggyűlt neki már a baja a háttérhatalommal (Sony-bőrben), az új dala meg arról szól, amilyen halálközeli élményei voltak tavaly. Szerintem.

      Törlés
    5. Nekem lejött egy érdekes üzenet ha a megnyitó és yáró ünnepséget is egy egészként kezeljük. Nem lehet hogy a megnyitón látott óriási szürke gyerekfejnek köze lenne a záróbulin darabokból összerakott ugyancsak szürke J. Lennon fejhez??
      G.E.

      Törlés
    6. *záró
      Ja és amikor már elkezdtek építkezni a "rabszolgák" én már gondoltam hogy mi lesz a vége. Mondtam is édesanyámnak hogy biztos piramis épül...amikor kész volt az épitmény ő nem értette miért tulajdonítok ennek ekkora fontosságot. Kérdeztem tőle hogy tudja-e mit jelent. Válasz "a csúcsratörést". :(
      Na meg persze a piramis imádata közben azt éneklik "Sun sun sun" (Nap).

      Feltűnt-e valakinek hogy a Lonon eye óriáskerék nem tűnt el a többi diszlettel együtt hanem az egész ceremónia idejére felemelkedett és ott maradt a stadion közepén.

      A padlózat óriási újság volt, amire felfigyeltem a "die","rage", "anger" szavak voltak, meg "The rest is silence" felirat.

      A sportolók bevonulásakor az önkéntesek mind kalapot viseltek égő villanykörtével annak tetején.

      Geroge Michael öltözete is érdekes volt: kereszt a nyakában és egy halálfejes őv.

      Valahol a végefele egy neptunusz(javítsatok ki ha másképp nevezik azt a háromágú szigonyszerű villát) villáját tartó nő énekelt.

      A nézőtéren pedig határozottan több fordított kereszt rajzolódott ki. Ezt le is fotóztam, csak nem tudom hol oszthatnám meg.

      Na és persze a végén a főnixmadár.

      Ne haragudjatok hogy személyes tapasztalataim is itt osztom meg, de nagyon nincs kivel ilyesmit megtárgyalnom.
      G.E.

      Törlés
  16. Egy kicsit OFF téma de láttátok ezt a filmet http://www.youtube.com/watch?v=vLufgELgjhk
    Nos végig szenvedtem, (elég szar amúgy) de megéri megnézni már csak azért is mert itt is atom robban amerikai nagyvárosban, plusz a film szépen demonstrálja azt hogy a hadsereg bevethető belföldön is, és hogy (egyelőre!) USA-ban minden állampolgári jogodat és állampolgárságodat is megvonhassák (elnöki rendelettel! birói végzés nélkül) ha terrorizmussal gyanúsítanak(elég ha csak gyanúsítanak) nincs jogod ügyvédhez, perhez, semmihez nem is vagy, épp ezért, ahogy a film is bemutatja a legbrutálisabb módszerekkel kínozhatnak meg, és ölhetnek meg téged, családtagjaidat vagy bárkit akit jónak látnak. Na igen de ki dönti el hogy ki terrorista, a kérdés költői persze, a sok hülye amcsi meg fel se fogja a film vásznon látottakat, hogy igen köcsög ez vár rád is ha nem fogadod el az új világ rendet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. naja... Jánoshidán is van már "terrapista" legalábbis azt mondták róla:

      http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2012/08/07/terrorizmus_gyanujaval_tartoztattak_le_egy_janossomorjai_ferfit/

      Törlés
    2. Szegény fickó, valamiért szúrta a cionisták szemét, nem hiszem hogy egy "falusi" pont a fehér házat fogja fenyegetni, lol a rendőrség is kiérdemelne egy Darwin díjat, mégis mit gondoltak mit csinál, megdobja krumplival Obamát? Hihetetlen. Holnap után valami mossados küld az én vagy a te/ti nevetekben is valami hasonlót ozt már törik is be az ajtót. Orwell, Orwell...

      Törlés
  17. Új világrend! Jogállam. Jogok. Mióta is van a társadalmunkban állampolgári jogrendszer, liberalizmus, sajtó, és szólásszabadság? Régen még ez se volt, az emberek éltek mint hangyák a földben és szolgálták a királynőt. Most meg hogy vannak jogaink összeesküvés elméleteket szövögetünk, és háttérhatalmakat állítunk amikről nem is tudjuk, hogy voltaképp milyen célból vannak vagy, hogy tényleg vannak e, és hogy nem e csapda e ez is ez az oldal, figyelemelterelés... ne feledjük emberek vagyunk, befolyásolhatók minden irányban...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jog: 2 féle jogot különböztethetünk meg. Az egyik az isten adta jogod, a másik pedig az amit az ember adott. Az isten által adott az megmásíthatatlanul igaz. Így például mindenki szabadnak születik, joga van dönteni saját élete és halála felől stb.
      Az emberek által alkotott jog semmivel nem jobb mint a királyság. Amíg a király rossz uralkodó volt, fellázadt a nép és letaszították a trónról. A jogot nem tudod elpusztítani mert személytelen. Így amennyiben a jog hátrányosan érint bárkit is, azzal nem tudsz mit kezdeni, nincs kit megbüntetni azért, mert neked hátrányod származik a jog alkalmazásából. A másik, hogy a jog az kérlek sokkal veszélyesebb fegyver az uralkodó osztály kezében. Csak egy példa:
      Ha te megölsz valakit, akkor a jog szerint 5 évtől életfogytiglanig terjedhet a börtönbüntetésed. Ugyanakkor, ha háborúba küldenek és megölsz több tucat embert, a mellkasodra tapasztanak egy bazi nagy plecsnit. És az, hogy melyik helyzetbe kerülsz csakis azon múlik, hogy az uralkodó osztály hogyan értelmezi a "jogaidat". De lényeg nem változott, embert öltél!

      Demokrácia: Az usa alkotmányában egyetlen egyszer sincs leírva az a szó, hogy "demokrácia". Alkotmányos köztársaság van beleírva és az is, hogy az alap alkotmányt tilos megváltoztatni, hozzáadni, vagy kivenni belőle. Ennek ellenére 1900 óta többször is módosították az alkotmányt illetve annak értelmezését.
      Ez magyarországon sincs másképpen. A történelmi szent korona jogrendünket átnevezték "Magyar köztársaságra". Holott erre a nép egyhangúan (értsd 100%-os szavazati aránnyal) soha nem adott engedélyt. Ezt az éppen minket uraló katonai erő kényszerítette ránk és most ennek a "jog"-nak az előnyeit élvezve és kihasználva szipojozzák az embereket mint a piócák.

      Törlés
    2. Csak hogy lásd, mi a demokrácia: "A diktatúra a kevesek uralma a sokak felett. A demokrácia a sokak uralma a kevesek felett, de a lényeg ugyan az maradt. Uralom!"
      Hogy ez mit jelent? Míg a diktatúrában látod, hogy ki irányít és diktál, addig a demokráciában a vezérek (háttérhatalom) elbújva irányít, befolyásol, mindig úgy hogy neki legyen kedvező. Ha ezért fellázad a nép, akkor annyit mond: "Nono, ne lázongjatok, hiszen ti szavaztátok meg, hogy erre menjünk, hát egyétek meg amit főztetek!".
      Csak hogy értsd, 100 emberből 49 jobbra, 51 balra megy. A 49 nem lázadhat az 51 ellen, de beláthatod, hogy mekkora blődség, hogy 51 ember akar terelgetni 49 embert. Miért kell engem terelgetni? Miért nem tehetem meg, hogy kimegyek egy mezőre és ott élek békében. Ne kelljen már a földet megvennem, azt is az isten adta (utalnék az isten adta jogokra). Milyen alapon mondja az állam, vagy bárki más, hogy a föld vagy a Föld az övé. Nem ez mindenkié, az ami megterem rajta, az lesz valakinek a tulajdona. Jobb esetben azé, aki megtermeli.

      Királyság:
      Ismét utalnék arra, hogy a tudás és a bölcsesség mindig keletről nyugatra vándorolt, és a szemét szenny, halál és butaság nyugatról keletre. Keleten jöttek létre először királyságok. India, Egyiptom, Szkítia stb. Ezek viszont nem vagyoni alapú királyságok voltak, hanem szakrális királyságok. Hogy mi a különbség? Az, hogy a király ebben az esetben egy olyan emelkedett szellemi szinten van, hogy tud kommunikálni az istennel (innen jön az, hogy a királynak és a pápának közvetlen kapcsolata van az istennel). A leghíresebb szakrális királyok: Buddha, Salamon, Nagy Sándor, Jézus, Attila. Az ő gazdagságuk nem vagyoni volt. Az más kérdés, hogy mivel uralkodásuk alatt a nép békében és jólétben élt ezért a felesleget odaadták a királynak, akinek így nem kellett "dolgoznia", bár helyette a népe szellemét és lelkét ápolta és védte, ami nagyon nagy feladat és felelősség.

      Mire a királyság eljutott nyugatra a rájuk jellemző butaságuk miatt nem tudták felfogni, hogy mi az a szakrális király és hát nyilvánvalóan akadt köztük egy - két olyan ember is, akik lehetőséget láttak abban, hogy ezzel magukhoz ragadják a hatalmat.

      Összeesküvéselméletek: Nem kell bennük hinni. Hinni a templomban kell. Járj utána a dolgoknak kicsit és a saját szemeddel fogod látni a mocskot. Aztán már nem hit kérdése lesz, hanem tudni fogod, hogy rabszolga vagy.
      Nézd meg a leghíresebb összeesküvés elmélet "gyártókat", a legtöbbje már halott, börtönben van. De az amit 20 éve mondtak, hogy mi lesz, mit vezetnek be, senki nem hitte el, megtörtént, minden megtörtént. 90%-a azoknak amit elmondtak már megtörtént. Ezért nem elmélet többé ez a dolog, az orrod előtt van a bizonyíték. A kérdés már csak az, hogy inkább eltakarod a szemed, hogy inkább ne lásd, vagy végre hinni kezdesz a szemednek.

      Törlés
  18. Nem robbant a bomba. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért? Akkor örültél volna, ha meghal ott 13 000 ember? Éppen van elég gond a világban (ön)merényletek nélkül is. Irán, Szíria, Görögország.

      Törlés
    2. örülj neki baszod. jobb lett volna ha meghalnak több százan/ezren ? Amugy még véleményem szerint még ne örüljünk és ne keseregjünk... a vírusoknak több nap is lehet a lappangási ideje :S

      Törlés
  19. Pirula!
    Lesz valami elemzés, vagy videó a olimpiai záróünnepről is?
    (hiányolnám ha nem, mert "van mit a tejbe aprítani")

    VálaszTörlés
  20. http://www.youtube.com/watch?v=5OONGuuU26g&feature=related

    VálaszTörlés
  21. Szeretnék linkelni egy hírt, miszerint génkezeléssel hoztak létre babákat.

    http://naturahirek.hu/a-vilag-elso-genetikailag-modositott-csecsemoit-alkottak-meg-az-usa-ban/

    "Vannak mezők Neo, végtelen mezők, ahol az emberi lények többé nem születnek. Termesztik őket." (Morpheus, Matrix)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt már megírta Alodus Huxley a "szép új világ" c. regényében a '30as években. Arról szól, hogy a jövőbeni szép új világban csak lombikbébiket "tenyésztenek", úgy hogy mindegyiknek meghatározzák, mit fog csinálni felnőttként, és mit nem. Pl. azoknál akiknél nem szeretnék, hogy érdekelje őket az olvasás, kisgyerekként áramütéssel tántorítják el őket, ha a könyvekhez akarnak mászni. Scifi-ként tartották számon a regényt, akkor még nem létezett a lombikbébi project, de Huxley halála előtt elmondta, hogy félreértelmezték könyvét, mert ő csak a terveiket írta le. Érdemes elolvasni...

      Törlés
  22. http://index.hu/kulfold/2012/08/15/mindenkit_megfigyelhet_egy_rejtelyes_ceg/

    VálaszTörlés
  23. Pirula, szerintem a zsindex bértollnokaival nem is érdemes foglalkozni...

    VálaszTörlés
  24. Az anonymus tegnap kiírt valami bizonyítékot a twitterre, hogy pár államban tudtuk nélkül figyelnek meg és elemzik az emberek viselkedését. #Anonymous #TrapWire

    VálaszTörlés
  25. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://alternativenergia.co/zold/zold-olimpia-radioaktivitassal/1717

    ugyanaz a cég építette az olimpiai stadiont, mint aki a WTC-t újraépítette. Micsoda véletlen!

    VálaszTörlés
  26. Sziasztok, ezt láttátok?


    http://www.vilagvege.net/erdekessegek/ufo-az-olimpia-megnyiton

    Üdv
    Ildikó

    VálaszTörlés
  27. jah mindenkit megfigyelnek. Ez régi márr.

    VálaszTörlés
  28. Ebbe tuti belenézek!
    http://www.origo.hu/teve/20120816-uj-vetelkedot-kapott-sebestyen-balazs.html
    Piramis+Balázs+kód?Érdekes!

    VálaszTörlés
  29. http://index.hu/kulfold/2012/08/17/belfoldon_is_bevetheto_a_nemet_hadsereg/

    VálaszTörlés
  30. Most volt a híradóban, hogy rohamosan terjed valami halálos vírus Texasban. Szúnyogok terjesztik...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ennek utánajárok. Bill Gates egyszer tartott egy előadást, amiben burkoltan szorgalmazta hogy népességcsökkentés céljából szúnyogokat vessenek be, ha jól emlékszem
      a Bill&Melinda Gates Foundation fő szerepköre pont a népességcsökkentés (GMO, vakcinák, CO2 csökkentése - látszólag eltérnek)

      Törlés
    2. http://youtu.be/jHKTC3DPEFY?t=9m30s

      Törlés
  31. Muse - Uprising!
    Érdekes refrén:
    "They will not force us,
    They will stop degrading us,
    They will not control us,
    We will be victorious"

    Meg a dalszöveg is:
    "The paranoia is in bloom, the PR
    The transmissions will resume
    They'll try to push drugs
    Keep us all dumbed down and hope that
    We will never see the truth around
    (So come on!)

    Another promise, another scene, another
    A package not to keep us trapped in greed
    With all the green belts wrapped around our minds
    And endless red tape to keep the truth confined"

    Vagy beépítettek vagy tudnak valamit! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyszerűen vannak anti-illuminati zenekarok is; pár éve amikor találkoztam ezzel a számmal, érdekesnek találtam (nem sorolható a szokásos szerelem/szex/háború/pia/erőszak/pénz dalszövegek közé)

      Azért került be az olimpiai számok közé, mert asszem 20 milliós nézettségű csak ez a videójuk és nagy ismertségnek örvendenek, ráadásul britek.

      Ez nem veszélyes számukra. Nyilván egy Big C-t nem fognak több milliárd ember előtt nyomatni:

      http://www.youtube.com/watch?v=oICR6Sm0XYQ

      Törlés
  32. Ha már zene :)

    Lowkey - Terrorist ( http://www.youtube.com/watch?v=Vb2z0XwMtH8 )

    VálaszTörlés
  33. Háháát nagyon kemény cikket írtak a Londoni videótokról... Még én is röhögtem rajta. Viszont feltűnt, hogy túl vicces lett és az is, ha valami szerintük ekkora baromság, akkor egy művelt és alap intelligenciával + morállal rendelkező ember egyszerűen nem foglalkozik vele. Nem? -Mert, mit magyarázkodjanak, ha világos, hogy hülyeség? És miért cikizzenek, ha elmebajos vagy? Érted? Tehát ez alap pszichológia, ha gúnyosan vagy támadólagosan reagálnak valamire.
    Másrészt a robbantgatásokkal kapcsolatban, legalábbis néhány komment alapján, úgy látom, hogy egyesek nincsenek tisztában azzal, hogy a "terrorista szervek" nem ok nélkül robbantgatnak, van céljuk vele, valamit el akarnak érni: (Bosszú, zsarolás, hadjárat, üzlet, fenyegetés, és legtöbbször ügye tömeges megfélemlítés). Ez az általános indok, de mi van a háttérben? Szóval, ha én ilyen okos lennék, akkor biztosan valami hosszútávú célom lenne és azokat is részletekben hajtanám végre, mert ami nem összetett azt nem látod át. Sőt, ha tovább fokozzuk még ürügyet is és ésszerű magyarázatot is kreálnék a tervrészletem sikeres és/vagy nem sikeres következményeihez. Ezenfelül beadnám, hogy ez szükséges lépés volt, na így aztán pláne nem bírjátok kibogozni és bizti nem fog senki megakadályozni.
    A harmadik pedig, oké, hogy vannak emberek akik fel tudják ezeket a tényeket dolgozni... hogy tudni valamit az oké. Megérteni és átlátni az kicsit problémásabb. És esetünkben mind egyetértünk, hogy ez baromira nem jó így, részben mert ellent mond minden erénnyel és erkölcscsel kapcsolatos emberi mivoltunknak, részben pedig a F**** legyen rabszolgája és bábúja vmi agyas, mániákus, hataloméhes, ősi szarságnak. Szóval az a gond, ha tudunk is róla, vagyis sejtjük, felmerül a kérdés, hogy...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én konkrétan ezekre a soraidra szeretnék reagálni:

      "...ha valami szerintük ekkora baromság, akkor egy művelt és alap intelligenciával + morállal rendelkező ember egyszerűen nem foglalkozik vele. Nem? -Mert, mit magyarázkodjanak, ha világos, hogy hülyeség? És miért cikizzenek, ha elmebajos vagy?"

      Még ha az elméleteknek semmi alapjuk nem lenne, még akkor sem éreznék magukat biztonságban. Alapjában véve azt akarják elkerülni, hogy az emberek egyáltalán megkérdőjelezzék a jelenlegi rendszert amiben élünk és önállóan elkezdjenek gondolkodni. Ezért minden erővel azon vannak, hogy nevetségessé tegyék az összeesküvés elméleteket és azokat akik ezzel foglalkoznak. Úgy kell beállítaniuk őket a többségnek, mintha idióták lennének. Na de ki akarja, hogy idiótának nézzék? Hát senki. Így aki még egy kicsit is nyitott lenne a dolgok iránt, még az is inkább behúzza fülét, farkát és visszaáll a sorba mert fél, hogy őt is hülyének nézik majd a többiek.
      Még a Wikipédiában is személyeskedve, lenézően(még ha finoman is)írják körül az "összeesküvés elmélet" meghatározását, pedig ott egyébként objektívan, részrehajlás nélkül szoktak írni más dolgokról.
      Ha valaki önállóan elkezd gondolkodni, elkezdi megkérdőjelezni maga körül a világot, akkor előbb vagy utóbb olyan válaszok birtokába fog jutni, amit ha közzé tenne, akkor az emberek többsége kinevetné.
      Sajnos a többség még mindig 100%-osan megbízik a TV-ben, a rádióban és az oktatásban. Még ha az információkban látnak is kivetni valót, ugyanakkor lényegében a "jó szándékukat" nem kérdőjelezik meg.
      Így ha valami később kiderül, hogy mégsem úgy van, végül szemet hunynak felette mondván "biztosan csak tévedtek".

      Törlés
    2. Értelek... Igazad is van. Mikor végig olvastam az oldal cikkeit, akkor rohadtul beparáztam... Kérdések gyötörtek és pánikoltam, hogy most mit tehetünk?

      Aztán idővel lenyugodtam, pár nap kb. Majd láttam egy filmet. A címe: A balszerencse áradása. Egy gyerek film. De általa megértettem, hogy vannak még jó emberek, akik tudják, hogyan kell harcolni ellenük... Furcsának hangzik tudom, nézd meg te is.
      És van egy faszi, aki Vipassana meditáció tanításával próbálja felnyitni az emberek szemét -Teljesen ingyenes egyébként.

      Törlés
    3. Ígérem, hogy megnézem, de annyiban biztos vagyok, hogy ami HollyWood-ból jön ki az 100% agymosás. Amit tudok ajánlani film, hogy nézzetek meg az az Életrevalók. Azonfelül, hogy mélyen érzelmes, nagyon szórakoztató és elgondolkodtató alkotás és talán nem a Szent Fától való. Én legalábbis nem vettem észre, hogy át akarnák formálni az értékrendem.

      Törlés
    4. Egy cikk a bulvárlapokból többféle szemszögben:
      http://www.borsonline.hu/20120814_bolivia_betiltja_a_kolat
      http://www.metropol.hu/bulvar/cikk/920762
      http://hetivalasz.hu/vilag/helyi-kulonlegesseg-veszi-at-a-piacot-53159

      Törlés
    5. Én elfogadom a véleményed, de szerintem nem teljesen igaz, hogy 100% agymosás jön ki hollywood-ból. A Forest Gump az nekem például nagyon tetszett, mert olyan dologról szól, amit ha mindenki megértene végre, akkor semmit nem tehetnének ellenünk.

      A másik típusa a filmeknek, ami tetszik az az ufos filmek. Nagyon jókat szoktam mulatni azon, hogy milyen primitív és banális eszközökkel lehet ufokat legyőzni és inváziót visszaverni. De persze az is tetszik ahogy "túlélnek". Nah, amit látunk mindig az ellenkezőjét kell csinálni :D
      Repülőtéren csinálnak menedékhelyet? Akkor fuss a másik irányban ahogy csak tudsz. De most tényleg, ennyi erővel céltáblát is festhetnék a seggemre.

      Másrészről, ha ismered a jeleket és ismered azt, hogy mi a terve a "nagyoknak", akkor a filmeket is teljesen más szemmel tudod megtekinteni. Azzal, hogy érted a szimbólumokat már nem hatnak rád, mert kritikusan tudsz rájuk tekinteni. És ez rettentő lényeges. Ugyanis az elme úgy működik, hogyha valamit kritikusan kezel, akkor egyfajta mentális védelmet nyújt, amit nehéz áttörni, filmekkel pedig szinte képtelenség.
      Hiszen a filmek nem törekednek arra, hogy gondolkodj, csakis kész tények elé állítanak és nem igénylik azt, hogy te véleményt alkoss egy - egy helyzet helyességéről. A filmek úgy lesznek felépítve mindig, hogy mire eljön az a pont, addigra már beadagolja, hogy az amit tesz miért helyes. És ezt leginkább érzelmi hatásokkal éri el. Empátia, szeretet, önfeláldozás, a pozitív érzelmek, ezek azok amik a legerősebbek. A félelem, gyűlölet és ellenszenv gyengébbek, de ugyan úgy hatásosak, ha eléggé sokáig érik az embereket.

      És hát ugye itt az új 3D-s technológia. Marhajót röhögtem rajta. A sík képet is eléggé jó hatásfokkal el tudják fogadtatni az emberekkel érzelmekkel keverve. Viszont 3D-ben az agy már nem biztos, hogy meg tudja különböztetni a filmet és a valóságot.

      De ismétlem, aki ezekkel tisztában van és ismeri ezeket a trükköket az elméje autómatikusan egy falat képes felépíteni, mely megvédi mentálisan.

      Törlés
    6. Igen, ebben egyet érthetünk és valóban vannak érdemes és tanulságos filmek, amelyekkel talán nem az agymosás a cél pl. a Tűzben edzett férfi és ezúton ajánlanám mindazoknak, akik nem látták, hogy nézzék meg Tony Scott emlékére, mert tegnap "öngyilkos" lett. De ahogy nézek új filmeket és esetlegesen régieket, legtöbbször találok benne olyat, ami nem tetszik, de az értékes részét, amit annak tartok, át tudom venni és tudom alkalmazni.

      Törlés
  34. http://napcsillag.hupont.hu/49/isten-kapuja-3-olimpia

    * * *

    Olimpiai érmek átmérője (az olimpiák történetében a legnagyobbak): 85 mm = 0.0 169 0 12960 rod, 1 rod = 5.5 yard = 1192.455 0 119 24 55 0 119 24 55 00 119... ciceró
    ...
    http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=1021&c_start=120#c11379

    * * *

    Athén 1896 <-> London 2012 = 116 év telt el köztük, ugyanez a pár hete átadott két építmény méreteiben is: Orbit, The Shard...
    http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=1117&c_start=20#c11805

    * * *

    Mandeville - Wenlock római számok: 1776: illuminati és 1756 -> muszlim naptár: 1169 ...

    http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/07/mignem-anglia-zold-foldjen-jeruzsalem.html

    * * *

    WTC: 2001.9.11. <-> 2012. november 9 - 119 -> 11x9 = 99 ... hogy ugyanezt rejti az egydollároson lévő MaSoN kifejezés is betűkkel átírva? A magyar SZeM-SZáM szó pedig "9"(/6)-et?! (angol 9.="I"=áj-Eye-Szem=én...)

    http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=1117&c_start=90#c12126



    VálaszTörlés
  35. Az Index egy szélsőliberális honlap, mindent tagad, aminek az ősi értékekhez, hagyományokhoz, tradíciókhoz köze van. Az új világrend egyik legfontosabb magyarországi médiuma, a totális züllés és az anarchista "értékrend" közvetítője.

    VálaszTörlés