2012. június 7., csütörtök

Ex-KGB ügynök a felforgatásról



Az előadás, amit meg szeretnék most osztani veletek, cirka 30 évvel ezelőtt készült, egész más politikai helyzetben és más országok kontextusában beszél az előadó, mégis úgy érzem - és ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül -, hogy ma, itt a kis országunkban legalább annyi aktualitása van a mondanivalónak... (ha nem több!)

 Yuri Bezmenov a KGB egyik kiváló ügynöke volt. Indiában "dolgozott", az volt a dolga, hogy bomlassza a közösségeket és rombolja a hagyományos társadalmi értékeket. Félreértés ne essék, én most nem leszólni vagy kritizálni próbálom szegényt, hanem csupán saját szavait idézem. Ez volt neki az írásba adott feladata, ez volt neki a főállású munkája!
Hogy mi? Ilyen állás van? - kérdezik talán sokan. Nos, igen, van. És éppen ezért tartom fontosnak ezt az interjút, hogy minél többen lássák, hogy ez egy létező szakma, teljesen bevett gyakorlat a modern hadviselésben.

Yuri később megszerette az indiai kultúrát, és megutálta a munkáját, ezért dezertőr lett és a KGB elöl Kanadába majd Amerikába menekült, a "szabadság és lehetőségek földjére". Nem vágyott másra, mint hogy minél távolabb kerüljön ettől a gusztustalan, visszataszító, mindent belülről szétrothasztó akna munkától,
de nem kellett sok idő hozzá, hogy lássa, hogy bizony Amerikát is már javában eszi a "féreg".
Ekkor kezdett el előadásokat tartani, tulajdonképpen abszolút önző cél által vezérelve: szerette volna, ha Amerikát nem sikerül szétrothasztaniuk, hogy le tudja ott élni legalább saját kis életét, relatív nyugalomban.

Yuri egy érdekes ember, kicsit talán vicces, erősen orosz akcentussal,
de amiket mond, azokon valahogy nem tudunk sokáig nevetni.
Aki megérti a mondanivaló tartalmát és főleg a célt, ami vezérli ezeket a folyamatokat, annak általában elég hamar legörbül a szája...

Az előadáshoz klikk az alábbi képre:
(és utána arra, hogy "összes lejátszása")



Az előadás megtekintése után kéretik mindenkinek egy kicsit magába szállni, és végiggondolni mennyire illik rá ez a helyzet arra a sok propagandára, amit mi kaptunk és kapunk lényegében folyamatosan a rendszerváltás óta.
Lehetséges talán... elképzelhető vajon... esetleg...
hogy ez is szervezetten és tudatosan jön valahonnan? És azok, akik morális, erkölcsi, vallási, emberi értékeinket nap mint nap próbálják elkorrodálni, azt esetleg háborús célokkal teszik?
Érdemes odafigyelni a folyamat fázisaira is, és megkísérelni kitalálni, vajon épp melyik fázisában lehet az ellenünk zajló folyamat.


32 megjegyzés:

  1. Csak addig néztem, amíg megértettem, mit akar közölni (főleg ppp), hisz egy folyóba is csak beleiszok, és nem iszom ki az egész folyót, ha a víz ihatósága érdekel.
    Értelmezhető a jelen folyamatokra: a közerkölcsöt ma ugyanúgy forgatja fel az nwo, ahogy az oroszok tették taccsra a náluknál kevésbé diktatórikus országokat anno (már ha igazat mond ez kiugrott ügynök). Az a párhuzam is meggyőző, hogy azért tehetik ezt most velünk, mert ugyanúgy nem akarunk IGAZÁBÓL erkölcsösök lenni (mi, anti-nwo-sok se!), ahogy a kgb által felforgatott országok se akartak igazából NEM felforgatva lenni...
    Így viszont felmerül: miért verjük magunkat annyira az nwo ellen? Voltaképp azt kapjuk, amit megérdemlünk. Ezt sokan mondják, de keserűséggel, mi volna, ha keserűség nélkül mondanánk?
    Javaslom: ezentúl ne álljunk ellent a gonosznak. Valami azt súgja, épp az ellenállással tápláljuk őket. Ha őszintén és szívből elfogadjuk a globális csíziót, azt hiszem, nagyobb az esély, hogy kipurcannak. Hosszú távon. Hisz amit csinálnak, az az Élet ellen megy, és az Élet előbb-utóbb kipurcant mindent, ami ellene megy... Ha ennyire tiltakozunk, talán csak nehezítjük az Élet öngyógyító mechanizmusát.(V.ö.: az emberi élet egy vírus, ami nemi úton terjed:)
    Ahogy a régi tétel mondja: AKI NEM VÉDEKEZIK, AZT NEM LEHET LEGYŐZNI. A győztesek győzelmét a legyőzöttek védekezése garantálja. Vesztes-ség hiányában nincs győztes-ség.
    Jöjjön hát az nwo, forgasson fel mindent. Nézzük, mire megy, ha hagyjuk. Belülről, mert ez a harc belül dől el. Mi történik, ha nem rúgkapálunk ellene? Ha elfogadjuk őszintén és szívből. Ahogy az ember megszokja a bűzt maga körül, ha nem tudja felszámolni az okát, és ezzel tulajdonképpen megszünteti.
    TEDD TÖNKRE, AMI TÖNKRETESZ - mondták egykor a punkok. Forgassuk fel az nwo-s felforgatókat azzal, hogy derűs szívvel elfogadjuk a ténykedésüket...
    Ez persze csak javaslat. Tőlem verhetjük magunkat ellenük továbbra is, én szeretem csinálni:)
    üdv, v.gy. (vesztes győző)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy a gyakorlatban is illusztráljátok nekünk, mit jelent a „beszivárgás” és a „demoralizáció”. Az elméleti anyag önmagában, konkrét példák nélkül, tényleg túl száraz lett volna.

      Törlés
    2. beszivárgás, demoralizáció? és a fellazítás hol marad? valóban szabad szellemek közé nem lehet beszivárogni, valóban szabad szellemeket nem lehet demoralizálni, miként fellazítani se lehet őket (sőt, fellázítani se), lévén szabadok és szellemek, következésképp lazák - a felhozott eljárásokat csak lényegüket tekintve monolitikus-diktatórikus szellemi formációk ellen lehet bevetni
      vgy

      Törlés
    3. Névtelen,
      kétségtelenül érdekes, amit írsz és Winston jut eszembe a könyv végéről, amikor bedobja a Győzelem vodkáját és könnyes szemmel hallgatja a híreket, mert "tényleg szerette Nagy Testvért".
      Az eszmefuttatásodban ott látom az alapvető bakit, hogy nem számolsz a ténnyel, miszerint a teremtett világban semmi sem létezik a maga tiszta formájában. "Tiszta jó" sincs és "tiszta gonosz" sem, a világ "formakincse" (értve ezalatt mindenféle formát, nemcsak materiálisat) nevezett erők keveréke. Az ember dolga igazándiból a valamerre való TÖREKVÉS, az már sokmindenen múlik, hogy a kitűzött célig el is jut-e, de alapvetően nem is ez a fontos. Enyhén mítikus/vallásos szemlélettel nézve nyilván akkor volt jelen minden - nemcsak az ember, de az ember kiemelt fontosságú - a Teremtőhöz leginkább hasonló tiszta formájában, amikor a teremtett világot a Teremtő megteremtette. Aztán a mítoszok folytatják a történetet, hogy a világ elkezdett elromlani. A világ "fejlődésének" iránya a tökéletesebbtől a rosszabb felé tart, vektorilag kifejezve fentről lefelé halad. Ez kivétel nélkül minden hagyományban megvan - az alig 200-250 évre visszatekintő "modern materializmus" és alágazatai (pl. evolúciós dogma, Big Bang elmélet stb.) kivételével, amely alapjaiban hagyományellenes és igen erős a gyanúm, hogy az egész materialista mákony eleve és szándékosan ezért lett "kifejlesztve"... Hogy legyen mivel indoktrinálni a nebulókat lehetőleg már oviban, akik aztán felnőve már szinte képtelenek lesznek átlátni, hogy átverték őket és a Teremtőhöz ezzel a megfordított vektorú "mindset"-tel nagyon nehezen fogják megtalálni - ha egyáltalán - az utat.
      Remélem eddig nagyjából egyet is értettünk. Jelen helyzetünkben természetesen lényegesen tisztátlanabbak (és hülyébbek) vagyunk, mint őseink, pusztán azon okból, hogy messzebb vagyunk a forrástól és a Gonosz nem tökörészett közben, sőt... de le kéne porolni azt a régimódi felfogást, hogy az ember a Teremtő és a Pusztító közötti háború csatatere. Mivel a világ leromlása vektorikus folyamat, ahhoz nem kell túl nagy erőfeszítés, hogy te "szabadon" beállj a Pusztító seregébe - gyakorlatilag csak lusta és enervált vagy küzdeni. De mivel a kívánatos állapot mégiscsak a világ teremtett rendjéhez való visszatérés, ahhoz bezony "árral szemben kell úszni", ami lényegesen fárasztóbb, mint felfeküdni egy gumimatracra és leringatózni a tengerig (meg ugye azt se kötik az orrodra, hogy útközben ott lesz majd a Niagara is). Ez utóbbihoz egyáltalán semmi erőfeszítés nem kell, csak sodortatni magad - és ha ezt még meg is akarod magyarázni, akkor baj van.
      Gondolom a PirosPirula blogon nem szentségtörés a Csill. háborújával példálózni, így emlékezhetsz pl. Anakin Skywalkerre is, aki miután átadta magát a Sötét oldalnak *tényleg* gonosszá vált, nemcsak úgy csinált. Nem tudott kitörni a rendszerből és nem tudta azt belülről lerontani - mert annak lételeme mindennek a lerontása. Csak a fia tudta "megváltani" - milyen érdekes... Ne legyenek illúzióid, te sem fogsz tudni kilépni az nwo-s rendszerből, pláne nem azt taccsra tenni.
      A szellemek (hülyén hangzik többes számban) alapvetően szabadok, dönthetnek A és B irányban is, ahogy lehet őket de-moralizálni, ugyanúgy lehet őket re-moralizálni is, csak ezt a kágébés bácsi elfelejtette elmondani, meghát nem is az ő dolga. Ha persze hála az agymosásnak tényleg elhitted, hogy a kis porbafingó egyénke halála tényleg a vég, akkor nincs miért ár ellen úsznod, élvezd az életet, amíg még tart. Úgysem tartozol senkinek elszámolni, mit is csináltál, a mindenható E=mc2 nem fogja érte meghúzni a füled. Na oké, elég belőlem ennyi.

      Törlés
  2. Győző, azért az élet nem ilyen egyszerű. Képzeld el, hogy egy agresszor jön az utcádba, aki szépen mindenkitől elveszi a házat meg a kocsit. Becsönget hozzád is, és te ellenállás nélkül átadod minden ingó és ingatlan vagyonod azzal az érveléssel, hogy na lássuk "mire megy vele". Aztán az agresszor tök jól elvan, de meg mondjuk csak szeretnéd visszakapni azt amiért egy életen át dolgoztál. Becsöngetsz hozzá és azt mondod, oké, ez így mégse jó, csináljuk vissza. Mire ő: kösz, nem. Na akkor mi lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az élet tényleg nem ilyen egyszerű, talán még annál is bonyolultabb, mint ahogy te vázolod - hasonlatod ugyanis akkor lenne helytálló, ha így szólna: jön az agresszor, el akar venni mindenkitől mindent, s bár kezdettől fogva senki se akar semmit se adni neki, sőt mindenki hangosan tiltakozik és háborog, valahogy lassan mégis minden az agresszoré lesz - ezt a helyzetet először el kell fogadni, és ha az elfogadás megtörténik, utána - talán - lehet tenni is valamit
      a valódi cselekvés ugyanis szellemi alapokon nyugszik, a "materiális alapú tett" vagy cselekvést kiváltó - amúgy tetszetős - szócséplés lehet, vagy utólagos megbánásra ítélt indulati cselekvés
      vgy

      Törlés
  3. vesztes... ostoba, felszínes, szerencsétlen, balek.

    VálaszTörlés
  4. itt v.gy.:)
    Félre vagyok értve: más dolog elfogadni egy helyzetet, és más dolog feladni ellene a harcot. Ki mondta, hogy ne harcoljunk? De az a "harc", ami itt (is) folyik, semmire se vezet. Ez már látható. Legkésőbb tavaly szeptember 11-e óta bele kell törődni (mivel semmi se történt sehol), hogy a száj-harc sz@rt se ér. Következésképp taktikát kéne változtatni, ami talán lehetővé tesz egy hatékonyabb, valódibb harcot. Eme új taktika első lépése az igen gázos helyzet belülről való elfogadása. Elfogadás, nem feladás! Ez a lelki csavar, ha hiszi(te)k, ha nem, szerencsés esetben új dimenziót nyithat a lélekben. Bár ahogy elnézem, még egy darabig várni kell rá:)
    u.i.: a modern balekok leginkább arról ismerszenek meg, hogy e jelző nekik a number one sértés, amiért elképzelhetetlen számukra, hogy ők is azok. Mondom, belül kéne változni először. A népesség elsöprő hányada, mi is, vesztes, ostoba, felszínes, szerencsétlen és balek. Azért nyomja ránk a tévé meg a mozi állandóan a hősöket, hogy ne bírjuk elfogadni ezt az egyszerű tényt. (S mi több: az icke-féle hüllőteória szerint még a vörösen sasolók csapata is részben balek!)

    VálaszTörlés
  5. vörösen sasolók = vörösen pajzsolók
    (vgy)

    VálaszTörlés
  6. Yuri Bezmenov, az egyik kedvencem. Egyszerű, összeszedett, és lényegre törő. Nagyszerűen elmagyarázza a titkosszolgálat és a nép kontrollálásnak módszereit.

    VálaszTörlés
  7. Nekem nem tetszik ez az anonimitás, nem értem mire jó, úgy is tudják kik vagyunk, nem csak a nick név alapján vagyunk listázva.....miért, mit gondoltál?
    A videók jók, a pasas szimpatikus, intelligens és jó keresztény. Ami történt az már történelem, most itt tart a világ, ahol tart, ennél csak rosszabb lesz és a jelenlegi felállásban nem tehetünk semmit, a háló már ki van vetve, a volt alvó mostanra már felébredt ügynökök nagy részben már sikeresen tejesítették küldetésüket. Amit a pasas említett, azt már én is elmondtam néhányszor, itt ott, azok akik tejesítették küldetésüket már nem lesz rájuk szükség, ezért el lesznek árulva, valahogy így "köszönjük a hűségedet, nagy terveink vannak veled(nagy mosoly, váll veregetés,egy elég vastag boríték pénzel) ...gyere, gyere csak, meg akarjuk mutatni miről van szó.. ülj be a kocsiba..." akkor fogják látni az illetőt utoljára. Pedig ezt a filmekben is így csinálják, tudhatták volna, de ilyen az ember..."velem nem történhet meg, annál ravaszabb vagyok",...hát persze, hogy az vagy, a feleséged is folyton ezzel dicsér. Csak kérdezem...miből gondolja, gondolta bárki is azt, tudván, hogy a hazugok oldalán segítkezik, hogy neki nem e hazudnak, akkor, amikor mindenféléket ígérnek neki? hogy túl szép az az egész, ráadásul hosszútávon mérlegelve. Persze, ma oda adnak neki pénzt, szerződéseket, jó kis járandóságot meg egy 150 milliós lakást, de X év múlva viszont, ha nem fogják kimenekíteni se őt se a családját a káoszból....na? akkor mi lesz akadémikus vagy politikus vagy tisztiorvos úr? Hol lesz akkor a testvériség? Ezzel nem azt mondom, hogy az emberek majd győzedelmeskednek, nem, sőt a legtöbbjük elpusztul, de nem mindegy, hogy hogyan mész a halálba, aki volt olyan bölcs, hogy végig nézte mind a hét részét az még tanulhat belőle, esetleg.

    VálaszTörlés
  8. kedves vagy hogy itt fáradozol az élőlények jólétéért, vagy legalább hogy tudadosítsák rossz létüket, mindazonáltal ha már feljött az indiai kultúra:

    Amint a lobogó lángok közt hamuvá lesz a fa, úgy hamvasztja
    el a tudás tüze az anyagi cselekedetek összes visszahatását. (Bg 4.37) ezt a Shrimad-Bhagavatam nem szó szerint így magyarázza: Miután az ember a felszabadító transzendentális tudásban részesült, "indokolatlanul" hamar történnek a változások, mivel ugyanazok a cselekedetek amik eddig leláncolták, azok mostantól a felszabadítás felé terelik.
    lényeg: nem véletlenlen, hogy ilyen nagy erővel kell a társadalmat támadniuk:hogy még fizetnek is ügynököknek hogy romboljanak, illetve hogy biztosra mennek hogy programozzák az oktatásban szereplő embereket, sőt, hogy egymást programozzák az emberek..(az illem, a divat, a vallás, valószínűleg a műveszettörténelem fele de azt nekik is adom:)
    gyufa

    VálaszTörlés
  9. Feladni a harcot? Igencsak alábecsülöd a háttérhatalmat. Ezek nem holmi hülyegyerekek, akik játszadoznak.
    A NWO csak egy eszköz, nem pedig a cél.

    VálaszTörlés
  10. Tudom hogy ez nem igazán ide tartozik, de találtam valami gyanúsat. Mondjuk ez a téma a gugel-el már eddig is nyilvánvaló volt, de hátha van olyan aki ezt még nem látta

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rq1dow1vTHY 2:16 nál

    Lehet hogy nem nagy felfedezés de nekem igancsak feltűnt.
    G.E.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban, a Google nem kérdés, hogy a CIA-nak és az NSA-nak szivárogtat ki felhasználói adatokat. Egyszerű példa erre, hogy a mobilok fele lassan Androidos, és az összesben kivétel nélkül egy kikapcsolhatatlan helymeghatározó van. Csakhogy közszemlére teszik: az alkalmazások menüben a beállítások alatt ott fut konkrétan Helymeghatározó néven. Ugyanez bármely más mobilon is mellesleg, csak rejtve. A Google Analytics miért jött létre? Nyilván nem azért, hogy maximális részletességgel, teljesen ingyen statisztikákat mutasson, hanem hogy el lehessen helyezni azt a kis javascriptet minden oldalban, amivel uralni lehet a netet. Könnyen lekérhetik vele bárki IP-jét, aki minden második oldalra rátéved. összesen 8 bájt kell ahhoz, hogy letárolják, ki éppen milyen oldalt néz. Nem nagy cucc. Minden dokumentálva van.
      Ahhoz, hogy teljes biztonságban legyenek az adataid a googleval szemben, nem kellene használni:

      -instant keresést semmiképpen
      -chrome böngészőt
      -google openDNS-t
      -google keresőt, vagy google alapú keresőt böngészőtől függetlenül
      -gmailt, adsenset, analyticset, mapset, youtubeot, stb.. ezek mind google termékek
      - le kell tiltani az összes adsense reklámot
      - le kell tiltani az összes analytics nyomkövetést
      - ... a lista hosszú, a kérdés, hogy elég paranoiás vagy-e, hogy ezeket megtedd?

      Abból kell kiindulni, hogy minden, ami felkerül rólad a netre, ellened felhasználható, szóval csak okosan. Oké, a Google már valahol letárolta az összes érdeklődési köröd, tudja, hogy milyen rendszerességgel milyen oldalakat látogatsz. A kérdés, hogy célzott reklám vagy zsarolás?! Szerintem mindkettő.

      Törlés
    2. Eőször is köszönöm válaszod és igen, sajnos tudjuk hogy mire is valók az okostelefonok meg a "gugel"., még régebb is felmerült a téma a blogon ha jól emlékszem. Igaz ami igaz, az már tényleg paranoia kérdése hogy ki mit tesz személyes dolgainak megvédése érdekében, ami biztos hogy itt már valószinűleg sokunkat nem néz jó szemmel a "nagytestvér". Mindez ijesztő és egyben figyelmeztető, de sajnos keveset tehetünk mindez ellen.
      G.E.

      Törlés
  11. A jobb oldali szavazásból hiányolom a zombi apokalipszist. (mindenesetre London bombázása sokkal valószínűbb)
    Ezt figyeljétek: http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/uj-drog-miatt-eszik-egymast-az-emberek-2090931

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Londonban biztosan történni fog valami az olimpián, aki még nem látta érdemes ezeket megnézni:
      Az olimpiai stadion (világítása):
      http://resources1.news.com.au/images/2012/06/12/1226392/550321-olympic-stadium.jpg

      Az olimpia hivatalos kabalái:
      http://1.bp.blogspot.com/_oeu2ILEZCHc/TQhep2i9vNI/AAAAAAAAAho/3AzlYapZk6c/s1600/Olympic+Mascots+-+Wenlock+%2526+Mandeville+-+London+2012.JPG

      Továbbá nagyon érdekes a Rockefeller alapítvány honlapján található 2010-es beszámoló, mely szerint a 2012-es olimpián 13ezer ember halt meg (így, múltidőben).
      Üdv: Killuminati

      Törlés
    2. Láttam azt a tanulmányt (apropó van egy másik tanulmány is a rockefellerfoundation.org-on, benne a szokásos mindent piramis/szem szimbolizmus képeken, de gondolom nem meglepő), már csak az a kérdés, hogy miért jó nekik, hogy mindenütt a médiában rejtett infókat találunk? Gondolok speciel a 9/11-re utaló filmekre. Talán deterministává akarnak minket tenni, hogy tudatunk végül teljesen ki legyen szolgáltatva az elitnek. Így létrehozhatnak egy Orwell-féle világot. Vagy a Lady Gaga-féle agymosott vonallal az ifjúság folyamatos átnevelése emberállattá? Végtére a kettő majdnem ugyanoda vezet. Ezt mindössze csak gyorsítaná a londoni bombázás/vírus, amit rákennének valami "egzotikus" arab országra, mondjuk Iránra az atom miatt. Az EU nekimenne Iránnak (lisszaboni szerződés = hadkötelezettség minden EU tagországnak szükség esetén), kitörhetne egy atomháború. "All we need is a major crisis - and people will accept the New World Order" - David Rockefeller. Teljesen logikus.

      Törlés
    3. "Továbbá nagyon érdekes a Rockefeller alapítvány honlapján található 2010-es beszámoló..."

      Dobnál erről egy linket, kérlek. Köszönöm.

      Törlés
  12. Amit a SZU csinált, most ugyanaz megy, csak sokkal nagyobb méretekben. Az NWO az egész globális világot demoralizálja, destabilizálja, majd eljut a krízisig, és akkor jön a vezető (piramis csúcsa), aki majd kegyesen mindent megold, normalizál.
    Szerintem ez lesz a legyőzhetetlen szuperdiktatúra az új világrend, amit tervez az NWO, 500 Millió rabszolga lakossal.

    VálaszTörlés
  13. Tetszik!
    Ha ez dezinformáció, akkor kb. 85% igaz, 1-2% dezinfo, a többi töltelék, vagy tévedés.
    Mos már csak egy kiugrott CIA/Mosad emberke előadását szeretném megnézni ebben a témakörben, hogy jobban elváljon az ocsú a búzától.
    Van ilyen elérhető közelségben, vagy most készítik?

    Egyébként pedig gratulálok pirospirulának, hiánypótló amit csinál!
    További hasznos munkát kívánva,
    üdv:
    paragrafus

    VálaszTörlés
  14. Érdekes, hogy többen felhoztátok a londoni olimpiát.
    Hónapok óta érlelődik bennem, hogy valamilyen katasztrófa fog történni ami elindítja a decemberben kicsúcsosodó folyamatokat. Én veletek ellentétben nem találtam konkrétan erre utaló jeleket, de ezek szerint bőven akad.

    VálaszTörlés
  15. Ha már a beszivárgásnál és a többi manipulációnál tartunk, nézzük csak kitől is tanulta a KGB(és nem csak ő)ezeket.
    Sajnálom, de csak angolul van meg. Azt is olvastam valahol,hogy maga KGB-t is ők hozták létre.
    http://www.youtube.com/watch?v=_pzWPNfU1FI

    VálaszTörlés
  16. Az életünk egy kártyaasztal mi adjuk a téteke, a sors osztja a lapokat...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Laller, meg kell tanulni kártyázni, felismerni az osztót, így sem fog neked nyerő lapokat osztani soha de legalább lesz esélyed időben visszakozni a tétedet mielőtt megtennéd. Ha nincs jövőnk akkor legalább a jelenünket ne qúrjuk el, ennyivel tartozunk sajátmagunknak és egymásnak.
      Amúgy a cikkhez meg azért már a dedós szinten is régen lejött, hogy a CIA-KGB egy és ugyanaz a cég, tipikus Platon barlangmozi.
      Ezekből a fajta oldalakból meg egy ugyanolyan megmondókarám kezd kifejlődni mint a túloldalon van, szánalmas.
      Nem gondolkodik itt már senki, pedig még van egy csepp eszetek.
      PiPiP és a többiek csak lépcsőfokok egy igen hosszú lépcsőn aminek a töredékét végigjárni is kevés egy emberélet.
      Időkoldusok vagyunk mindannyian és amennyink van még azzal sem tudunk bánni tisztességesen mert elfecséreljük.
      Az ember a gondolkodása által ember nem az eszközhasználat és egyéb baromságok miatt.
      Azáltal, hogy saját döntései vannak nemcsak választásai minthogy piros avagy kék.
      Az ember dönthet úgy, hogy egyikse.
      Egy rabszolga csak választhat.
      Piros és kék között, jobb és bal között, rossz és rosszab között.
      Nem lehet jobban vak egy illető, mint aki azt állítja magáról, hogy megvilágosodott.
      Bár kétségtelen, hogy tisztábban látja a dolgokat mint a gyógyegerek.
      USA Orosz Kína Irán, ugyanaz a mozi, csak arra jó, hogy kettélökje az embereket. Nincs itt már rég független és szabad nemzet egy sem.
      Mindegyiket ugyanaz a vérvonal irányítja.
      A világ összes politikusa, tudósa, színésze, orvosa, ügyvédje, tanára, sportolója stb. ez mind egy cég.
      Gazdaságról pláne nem beszélve.
      A bank és pénzrendszerről is érdemes volna gondolkodnotok, az mindennek az alapja.
      Nem arra a pár cikkre videóra gondolok ami megjelent itt is és máshol az csak egy almahéj.
      A lényegről nem beszél csak homályosan.
      Évekig lehetne beszélni mindenről de az is csak beszéd akkoris.
      Most már élni kéne elkezdeni ahogy eleve kellene, ahogy az őseink éltek évmillikók óta, életrevalóan, túlélően.
      Ők még tudtak harcolni a jövőnkért, nekik köszönhetjük, hogy most itt lehetünk.
      De mit köszönhetnek majd az utódaink nekünk, ha lesznek még egyáltalán.
      Kijönni a moziból és elkezdeni mindenkinek a saját életét élni, egy valódi emberit és ha hasonlóra akad azzal öszefogni.
      Olvasgatni, okosodni szükséges de kevés, nem elégséges, elégtelen.
      Nemcsak két választás van pirosvagykék jobbésbal ezmegaz.

      S amott a harmadik:
      A töltött fegyverek.
      A fehér hóra le
      Piros vérünk csepeg.

      Fázunk és éhezünk
      S átlőve oldalunk,
      Részünk minden nyomor...
      De szabadok vagyunk!

      Törlés
    2. válasz a 2012. június 25.10 óra 27 perces névtelennek:
      végre valaki a lényeget is kimondja, fény az éjszakában...
      kösz, névrokon

      Törlés
  17. Ez az ember tiszta hangon beszél, hangja nem csal, mozdulatai tiszták. Úgy látszik, ura önmagának, és bár tudja, hogy miképp lehet manipulálni a világot, mindezt csak azért mondja el, hogy ébredjen aki még nem ébredett, s lásson, ha nem látott, halljon, ha nem hallott. Előadását úgy építette fel, hogy annak minden része egybefűzött és lényeges, ugyanakkor a kevesekhez tartozik, aki megoldást ad! Más kérdés, hogy a legtöbb ember kusza érzékei számára előadásában a "mágia" az izgalmas, és nem a szeretet hangja, aminek forrását előadása végén pontosan megjelöli. Hallatlan a süketség, ami még ma is, közel 30 évvel egy ilyen előadás után, még az ébredni kívánó jobb(?) körökben is uralkodik. A lényegtelent halljátok, s a lényeget elengeditek a fületek mellett, mint azt a közönség is tette, amint látható, hallható, azt hitték, módszereket tanulhatnak, vagy magas lóról nézhetnek ezután, vagy bármi, de átlépni ezt, egymás iránt való "demoralizált" korlátainkat, bizony továbbra is előttünk álló feladat.

    VálaszTörlés
  18. Azt javaslom, hogy játsszuk le úgy ezt a történetet, hogy képzeletben mi amerikai hazafiak, vagy csak egyszerű erkölcsösen nevelt, családjukért, szülővárosukért és hazájukért de elsősorban gyermekeik jövőjéért felelősen érző és az utóbbi időben egyre jobban aggódó szülők vagyunk.
    Mi is az ami aggaszt minket egyre jobban? Nagy szerencsével és példás szülői odafigyeléssel, ráhatással éppencsak ki tudtunk maradni a hippikorszak Peace and Love személyiségrombolő őrületéből máris itt az újabb Sex, Drog, Rock and Roll agymosás mégpedig minden eddiginél brutálisabban az összes média csatornán film, zene, kultura egyszerre dübörögve, minden mást elsöprő erővel terjesztve. A fiatalság szívja magába mint a szivacs, ez az új a trendi a nem régimódi a fiatal lázadó a világmegváltó és megvátoztató (ez a cél!). Mi egyre jobban agódva tekintünk ezekre a jelenségekre mert azt szeretnénk, hogy a mi gyerekeink is ahogy mi is a nagyszüleinkkel sétálhassanak a parkban és játszhassanak a játszótéren, hogy hétvégén együtt mehessünk kirándulni vagy valamelyik ismerőshöz egy partira. Szeretnénk nyugodtan elengedni őket egymáshoz bármikor, úgy hogy ne a kórházból hívjanak fel minket, hogy bevitték az egész csapatot a mentők mert bedrogozva félig öntudatlanul találtak rájuk valamelyikük szüleinek garázsában. Szeretnénk büszkék lenni az iskolai évzárón, hogy megint jeleskedtek valamilyen tantárgyból és milyen kiváló eredményeket értek el ami jó jel a továbbtanulásuk szempontjából. Nem sorolom fel mindet, még nagyon sok egyéb, gondolom mindenkinek vannak erre saját tapasztalatai és elvárásai. Csakhogy egy fiatal egész nap az iskolában van és többnyire utána is együtt szeretnek lenni, fiatalok már csak ilyenek, de egyre nehezebb távol tartani őket a mindent elsöprő lendületű degradáló, torzító élményektől, egyre több az aggasztó jel, egyre többet rángatóznak furcsán miközben beszélnek, ők ezt artikulációnak hívják, hogy jobban kifejezze mire gondolnak, pedig inkább nevetséges, hiszen a szavakat jobban értjük mint ők, végülis mi tanítottuk meg beszélni őket. Gyakorlatilag a kommunikáció kezd megszűnni a nemzedékek között, egyre kevesebb a közös téma és mi azt érezzük, hogy valami nincs rendben. Miközben van saját problémánk is ezer. Elkezdünk a gondjainkról beszélgetni egymással és egyre többet és egyre többen és egyre hangosabban és egyszercsak egy a településünk lakossági fórumán találjuk magunkat ahol az egyk felszólaló elmondja, hogy több más helyről, más államokból is kapott üzeneteket, hogy valami nincs rendben, egyre többen érzik úgy, hogy az állami szervek nem elég erélyesen lépnek fel a társadalmat romboló jelenségekkel szemben, sőt olyan hangokat is hallani mintha egyenesen támogatnák azokat és olyan is volt ahonnan már segítséket kértek mert egyszerűen tehetetlenek úgy elharapózott a deviancia. Megválasztott képviselőink cserbenhagytak minket és mindenféle ürüggyel próbálnak kibújni a téma elől, gyakorlatilag elérhetetlenek. (majd a választáskor előkerülnek és megígérnek fűt-fát ti meg szépen elhszitek újra és újra) Ott ahol a legrosszabb a helyzet egy cselekvési tervet dolgoztak ki, csak néhány elem pl ne legyen iskola közvetlen közelében kocsma, korlátozzák a csak hétvégente üzemelő szórakozóhelyek számát tanítási időszak alatt, iskolai szünetekben legyenek táborozások nekik mert sorra zárják be pénzhiányra meg érdektelenségre hivatkozva, ezek ne nyereséget termeljenek, hanem tisztességes felnőtteket neveljenek ha már egyszer az állam vagyis mi álljuk a számlát. Ne mások mondják meg nekünk, hogy mi nekünk jó, hanem majd küldünk magunk közül választottat aki minket képvisel és így gondolkoznak egyre több körzetben. (a társadalom immunrendszere működésbe lépett szeretné kilökni az idegen vírust, parazitát mielőtt az egész szervezetet megfertőzné) Ám ekkor a szenzorok (besúgóhálózat) is jelzéseket küld és a legmagasabb szinten összeülnek kidolgozni az ellenlépéseket.

    VálaszTörlés
  19. Mi a probléma?- kérdezi a legnagyobb fejű, fülű és orrú. Leesett az álarcunk megint és az emberek elkezdtek felismerni minket. Hát az gond. Az gond de szerencsére nem nagy. Erre az esetre a következő a terv: [na most kéne megtekinteni a filmet először de az se gond ha már láttátok]. Ááá ezt nem fogják elhinni, ennyire még nem lehetnek hülyék. Dehogynem és megvan a tervünk arra is, hogy azt a pár embert aki közülük nem venné be, hogyan vonjuk ki a forgalomból még mielőtt a többieket is felébreszthetné. Szépen meg fogják érteni, hogy itt valójában idegn titkos szolgálatok próbálnak meg beépülni és tönkre tenni mindent, mi pedig ádáz harcot vívunk ellenük, mert mi őket az amerikai embereket képviseljük, mi vagyunk a jó amerikaiak és ők nagyon sokat köszönhetnek nekünk és nagyon sok pénzt áldozunk az ő védelmükre, ez tényleg jól jön most mert éppen egy picit adót kéne emelni anak ellenére, hogy a kampány főszlogenje általában az szokott lenni, olvassák le a számról, nem lesznek adóemelések, vagy hogy ismerősebb legyen, nem lesz gázráemelés. Aztán ki-ki döntse el, nekem tök mindegy hánynak tetszik az eredeti verzió és hánynak nem, látni a valóságot és gondolkodni nem kötelező de az esély mindenki előtt nyitva áll. Egyelőre.

    VálaszTörlés