2012. május 13., vasárnap

Zenével az Új Világrend ellen
Ezerféleképpen lehet segíteni az ügynek, mindenki azzal, amihez ért.
Az Új Világrend nem attól fog megbukni, hogy létrejön egy szervet, ami majd megbuktatja...
Hanem attól, hogy sok ezer ember úgy dönt, sok ezerféleképpen szembeszáll vele!
A Megadeath borítója már önmagában is elég sokat mondó:Később teszek még ide másokat is...

55 megjegyzés:

 1. Nem értem, miért várja bárki is hogy majd valaki megmondja hogy mit kell tenni. PPP abban segít, hogy "ismerd meg az ellenséged". A többit mindenki találja ki.

  VálaszTörlés
 2. Jazz-zel az új világrend ellen. nincs még egy olyan zene mint a jazz. ez tényleg összehozza az embereket ha nagy a baj. :D csak sokan elfelejtették... mostmár a sok birka csak a dubstepet meg a többi zenének távolról sem nevezhető szart hallgatja. JAZZ 4EVER!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tanácsolnék valamit Neked!
   Ne az alapján ítélj meg embereket,hogy milyen zenét hallgatnak!Azért mert valaki dudstepet hallgat,akkor rossz ember,csak mert neked nem tetszik ez a stílus!
   Létezik egy ilyen szó!
   TOLERANCIA
   Wikipédián nézz utána,mert valószínű nem tudod a jelentését!

   Törlés
 3. A bejegyzés alapján azt gondoltam hogy zenei ajánlót kapunk az olyan zenekarokból/bandákból, akik az új világrend ellen szólnak fel :) Van egy bőséges gyűjteményem ilyenekből, ha nem haragszotok, megosztanám. Nekem egyébként az egész ébredési folyamat a zene hatására indult be, azért is tartom fontosnak, és a mai napig sok tudást szerzek a szövegeikből.

  Metál/Rock

  ▪Scar Symmetry - melodic death metál, na az ő dalszövegeik hatására kezdtem el másképp gondolkodni magamról és a világról. Témáik körülölelnek a kvantumfizikától kezdve az új világrenden át a spiritualitásig mindent. Kedvenc bandámm.
  ▪All Shall Perish - deathcore, erősen politika- és társadalomkritika-orientált szöveggel.
  ▪Born Of Osiris - főleg 2011-es albumuk miatt írom őket, ezotéria és megvilágosodás témájú számok (aki itt most kiakad az ezotéria szón, az nézze meg a Kymatica készítőjének másik filmjét, az Esoteric Agenda-t).
  ▪Cynic - a filozófia és a lét kérdéseivel foglalkozik, felemelő progresszív death metál banda.
  ▪Chainsaw Disaster - death metal, geopolitikai témákkal.
  ▪Hierosonic - rock, ez a Kymatica készítőjének bandája, társadalmi és politikai kriticizmus egy kicsit más megvilágításban.
  ▪The Faceless - technical death metál, összeesküvésekkel és a valóság természetével foglalkoznak szövegeik.
  ▪The HAARP Machine - progresszív death metál, nekik még csak pár számuk jött ki, de azokből és a nevükből egyértelmű a szándékuk.
  ▪Molotov Solution
  ▪Heaven Shall Burn - deathcore, a név ellenére a társadalmi igazságtalanságok a fő témájuk.
  ▪Tool - rock, na ők annyira szerteágazó, meg nem énekelt témákat fednek le hogy nem merem kategorizálni. Ahogy egy barátom mondta, "elme-áthuzalozó erővel bír" a zenéjük.
  ▪Epica - szimfonikus metál, az utóbbi időben sokat foglalkoznak a számaik az emberiség jövőjével és a társadalom elnyomásával.
  ▪Gareth Icke - David Icke fia, egy kicsit lágyabb hangzású rock.
  ▪Theory In Practice - technical death metál, a Scar Symmetry dobosának másik bandája, elrugaszkodottabb összeesküvésekkel és misztikus témákkal foglalkozik.
  ▪Rage Against The Machine
  ▪Nutrition
  ▪Muse


  Hip-hop

  ▪Beast 1333 - nagyon széles az általa érintett témakör; összeesküvések, természetfeletti események, okkult tudás.
  ▪Conspirituality - az egyik legzseniálisabb hangzású formáció a műfajban, a téma az összeesküvések, politika, spiritualitás.
  ▪Payday Monsanto - egy előadó aki nagyon képben van az amerikai politikában, téma a szabadságjogok, kormányzati ügyek, társadalom mérgezése, butítása.
  ▪Fankadeli - igen, egy magyar előadó listán, korábban sok előítéletem volt vele, de amikor leültem és meghallgattam, rájöttem hogy egyfelé gondolkodunk. Sok témával kapcsolatos száma van, ő őszintén, saját tapasztalataiból szól az egyénhez.
  ▪Lowkey - egy iraki származású brit rapper, innentől kezdve nem lehet kérdés a téma... nagyon tehetséges fickó, mint aki lenyelt egy szótárat.
  ▪The Narcicyst - egy arab emcee, az erőltetett diszkriminációjért szólal fel (ami ugyebár 9/11-et követte).
  ▪Danegurous
  ▪Immortal Technique
  ▪Atma
  ▪Masta Buildas


  Most ennyi jutott eszembe, remélem valaki hasznát veszi. Lehet hozzátenni!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem nem gondolod komolyan h pont a Rage Against The Machine-t hagyod ki..... Az USA kiadott egy tiltó listát azokról a dalokról amiket tilos az országban játszani és ők az egyetlen banda akiknek az összes száma rajta van. A felsorolást velük kellett volna kezdeni...

   Törlés
  2. A RATM ott van a listán, a Theory In Practice és a Nutrition között :) Azért hogy nem velük kezdtem, elnézést, saját ízlésem szerint írtam.

   Törlés
  3. Nagyon koszi ezt a remek listat!!!!!

   Törlés
  4. Valóban azt hiszed, hogy ezeknek a death-akármi bandáknak meg akár az egész death műfajnak lehet bármi köze is a megvilágosodáshoz? Ez a sötét és kaotikus dallamvilág nem éppen jó hatással van a lélekre. A hörgésről ne is beszéljünk.
   És ezzel nem a zenei ízlésedet fikázom, mert abszolút nem érdekel mit hallgatsz, de az állításod ellentmondásos, meg a zenék amit soroltál, hiszen pont az ellentéte annak aminek hiszed. Pont ahogy az emberek is azt fogják hinni, hogy az új világrend jó dolog.

   Törlés
  5. Igen, valóban azt hiszem, mert én vagyok az elő példája annak hogy mennyit emelnek az emberen. Ha pl. nincs Scar Symmetry, akkor én sem vagyok már az élők között, nem indult volna el a "megvilágosodási folyamat" az életemben.
   A melodic death felhozatalnak pontosan a dallamosság az egyik fő erőssége, egy-egy dobritmust hallva pedig bárki meggyőződhet a rendezett, komplex hangzásról.
   Persze megvan a mainstream által a tömegekbe oltott általános kép a metálról, hogy "sötét, értelmetlen sátánimádó zene". Ha mélyebben foglalkoznál pár előadóval, meglátnád mekkorát tévedsz; más egyébként ne ítélkezz olyanról amit nem ismersz.

   Szerinted ez a szám azt mondja, hogy az új világrend jó dolog?
   http://www.darklyrics.com/lyrics/scarsymmetry/theunseenempire.html#9

   Törlés
  6. És honnan veszed, hogy nem ismerem?
   Semmi bajom a metállal, de ez az újhullámos metál mind egyre megy: lehangolt gitárok, hörgés, dara.
   Bele is hallgattam néhányba a listádról, mielőtt megírtam volna a kommentet.
   A szöveget hiába mutogatod. A zene a dallamokról szól nem a szövegről. A zenék amikről most beszélünk ezt éreztetik, a szövegük meg azt. Ezért mondom, hogy ellentmondásos amit állítasz.
   Mintha valaki azt mondaná neked csengő-bongó kellemes hangon, hogy "rohadj meg".
   És pontosan amiatt sötét ez a zene, amilyen érzéseket, indulatokat vált ki már maga a hangzás.
   A szöveg meg akár egyszerű gyermekdal is lehetne, a zene miatt akkor is sötét lenne.
   Viszont a szöveget is megnéztem most... erre sem mondanám, hogy bármi köze lenne a fényhez.
   De már az oldal címe is "DARK lyrics" :D

   Régen a metal dallamos volt alapjáraton, nem kellett ilyen "melodic" jelző. Azt viszont hozzátenném, hogy kétség kívül olyan műfaj, amibe nem nehéz sötét dolgokat belecsempészni, már most is tele van, főleg a tömegekbe oltva.

   Törlés
  7. Ahoy!

   Én is adnék pár további nevet a listához:

   Fear Factory - industrial metal - főként társadalmi és összeesküvés témákkal (megrendezett 9/11 (Controlled Demolition), elnyomás, rabszolgasors (Slave Labor pl.))

   Sepultura - groove/thrash metal - főleg a régebbi nóták szólnak hasonló témákról, mint a fentebb említett bandáéi (Slave New World pl.)

   Gojira - francia groove/death metal - ők is geopolitikai (Toxic Garbage Island) és spirituális témákkal operálnak

   Igazából hosszasan lehetne még sorolni, mert a legtöbb metal és punk (pl. Clash) banda igencsak kormányellenes a dalszövegeit illetően.

   Végül egy kis csemege (bár nem vagyok power metal rajongó :D):

   http://www.youtube.com/watch?v=3_rVa3QPzTs

   Törlés
  8. Kaze:

   "A zene a dallamokról szól nem a szövegről." - szerintem itt nagyot tévedsz. Én legalább is arra jutottam következtetésként hogy a világban a jelentés a fontos; a kifejezés módja, fajtája másodlagos. Ezzel párhuzamban a zenei megnyilvánulás, műfaj is másodlagos a mondanivalóhoz, jelentéshez képest amit a dalszövegek képviselnek. (Épp ezért lehetséges hogy a listán két, látszólag teljesen ellentétes műfajban is szerepelnek zenék.)

   Az hogy hangzásban kinek mi a "sötét" vagy a "világos", teljesen szubjektív, sok előadó van a listán akinek a számai hihetetlen erőt adnak nekem (nem csak a szöveg, hanem a zene miatt is), míg mások a falat kaparnák tőle.

   Ezzel nem azt akarom mondani hogy minden metál banda ezekről énekel. Hallottam már sokféle groteszk és sötét témájú szöveget, viszont olyat amiben az új világrendet éltetik, még EGYET sem. Ezzel ellentétben a rágógumi zene amit a fő csatornákon adnak, Jay-z-vel, Rihannával és hasonló senkiháziakkal az élen az arcodba mondják hogy "itt az új világrend, mi vagyunk a hírnökei, állj mellénk vagy jól körbenézheted magad". Pedig azt milyen könnyű hallgatni, csak úgy a fülébe mászik az embernek. Ennek fényében érdemes újra megnézni hogy mi a fontosabb, a hangzás vagy a jelentés.

   Grimwing:

   Belehallgatok majd párba, köszönöm :)


   + A listából kimaradtak a következők:
   ▪KRS-One - amerikai emcee, már évtizedek óta képviseli (ha nem ő alkotta meg) a tudatos hip-hop műfaját.
   ▪House Vs. Hurricane - kifejezetten barátságos hangzású post-hardcore, főleg az ember belső küszködéseiről és az őt körülvevő társadalomról szólnak.
   ▪Dream On, Dreamer - az előző bandához tudnám hasonlítani.

   Törlés
  9. Sziasztok!

   Szerintem még mindig GRENDEL: TIMEWAVE ZERO a tuti befutó - több okból is, gyakorlatilag az összes technológiai fegyvertárukat felsorakoztatja.

   üdv.:Hungerikacz

   Törlés
 4. Sziasztok!

  Csináltam illuminati pólót:
  http://www.letmicro.com/detail/32741
  Szövegre ötlet?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Néhány ötlet:
   "Csatlakozz te is!"
   "Armegeddon 2012"
   "Úgysem létezünk"
   :)

   Törlés
  2. Annuit coeptis - Humanae Libertas
   Annuit coeptis - Free You Mind

   Valahol láttam ezeket

   Törlés
  3. Van hozzá kép is:

   http://americanbuilt.us/images/patriots/humanae-libertas.png

   http://i728.photobucket.com/albums/ww287/adhock_photo/Free_your_mind.jpg

   Törlés
  4. http://kepfeltoltes.hu/120516/Illuminati_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

   http://kepfeltoltes.hu/120516/Illuminati_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

   Itt a két verzió.

   Törlés
  5. Gold, ahhoz hogy pólón jól nézzen ki, nagyobb felbontású képeket kellene szerkeszteni, meg szerintem nem kell a festékes flakon. De ezzel csak segíteni akarok, tetszik a kezdeményezés :)

   Törlés
  6. Chaser:
   Nagyobb felbontásban van ennél, csak a könnyebb feltölthetőség érdekében kicsinyítettem le. :)
   A flakont le lehet venni, külön layeren van, a koncepció az volt, hogy, a "kis" ember paprikaspray-el szembe fújja az egy-szemet (azért is könnyezik a képen),de ha vannak ötletek, jöhetnek. :)

   Törlés
  7. Szia Gold!

   Mivel annyira szeretik a dizni tévét és a dizni produkciót:

   A Megalomonti Csipet Csapat

   mert hát örülnek a farkuknak, mint a mókus és mivel az új világrend tulajdonképpen igencsak régi - továbbra is az az elképzelésük, hogy miénk legyen a MÓKUSKERÉK - övék meg a MOGYORÓ!
   Csipetcsapat tagnak lenni továbbra is CSUDAJÓ!
   Üdv: Hungerikacz

   Törlés
 5. Érdekes kezdeményezés,remélem sokan lesznek :)

  VálaszTörlés
 6. Vakcina témához...

  A minap Animalplaneten néztem a huston-i állatmentők műsorát és megdöbbentem, mert olyan történt amiről itt folyik a diskurzus. Történt ugyanis, hogy 2 jelenet között volt egy kb. 0,1mp hosszúságú bevágás amin látható volt egy hosszú járda. A járdán pedig egymás mellett kb. 8-10 db fölön álló óriás hírdetőtábla kb. a következő felirattal, hogy autóból is jól látható legyen.
  "FLU VACCINE" vagy valami ilyesmi. Nagyon gyors snitt volt, de az agy és a szem pont felfogta. És mennyi ilyen bujtatott "üzenet" lehet elrejtve az adásokban.

  VálaszTörlés
 7. Ha már zene, akkor itt egy kis irónia a mai világról, a médiáról tőlem. Azt gondolom, ennek helye van itt. Köszönöm a figyelmeteket!
  http://www.youtube.com/watch?v=W1K9ZsRv3c0

  VálaszTörlés
 8. nem rossz az Illuminati-s póló sem, de a titkos társaságokban a legtöbb ember nem hisz, én inkább NWO, ÚJ VILÁGREND jellegűt csinálnék valami hasonlóval: "nem Orbán és nem Gyurcsány a közös ellenségünk, hanem az ÚJ VILÁGREND,....légy informált, míg nem késő! Ja! És a két palit ábrázolni, ahogy mazzagon rángatják, fehér vagy sárga pólón feketével.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Holnap megpróbálok egyet összedobni, ha lesz időm melóhelyen... :)
   Ma már nekiálltam, de pl. Elqróról tök nehéz normális felbontású képet szerezni, ami még beállásra is jó. Bár, ami igaz az igaz, ezt a fejet én sem nagyon reklámoznám. :)
   Az illuminatis dologra reagálva, szerintem nem hogy nem hisznek benne, de nem is tudják mi az. :)

   Törlés
  2. http://kepfeltoltes.hu/120518/puppet_fine_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
   Kész az alapfelállás. Színeken lehet innentől variálni.

   Törlés
 9. http://soundcloud.com/bacilus1/l-zad-s

  En 5 napja csinaltam ezt a zenet. Megcsinaltam angolul is Azt a verziot is szeretik :)... Amugy Producer vagyok, es amin most kezdtem el dolgozni az is hasonlo.. Remelem tetszik majd piros pirula:)

  VálaszTörlés
 10. Bocsesz.... Kicsit megfeledkeztem... Aki nem szereti modern zenét (progressziv trance) az tekerjen bele a 2 perc utan jön a lényege... Garantalom tetszeni fog!

  Fent van a yutubon is...
  http://www.youtube.com/watch?v=JUth1WKGuTY&feature=related

  VálaszTörlés
 11. Kedvenc mai képem a zindexről :)

  http://galeria.index.hu/kulfold/2012/05/16/merkel_vs_hollande_ki_mutatja_az_utat_ki_latja_a_jovot/7

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez első kép igazi gagyi fotosopp munka. :)

   Törlés
  2. A linkelt képen nézzétek meg az ujjaikat. Ismerős, nem? :) "Eljött a mi időnk!"

   Törlés
 12. írjátok be ezt a firefox címsorába: about:mozilla!

  aki tudja értelmezni, leírhatná, hogy mi ez :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van ilyen is:
   about:robots

   Törlés
  2. Meg vannak ilyenek is http://www.mozilla.org/book/

   Törlés
  3. Jézusom...a robotos ilyesztő komolyan mondom. Ahogy elkezdtem olvasni, először hülyeségnek tűnt, de a végén komplett besz@rt@m az ilyedtségtől, ez már nagyon durva.

   Törlés
 13. http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012/video-rendkivul-ostoba-eb-animaciot-keszitettek-a-kinaiak-2132719

  csemege... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem mentetted le? Már törölték mindenhonnan :(

   Törlés
 14. Erről van szó? http://www.youtube.com/watch?v=CmqtLrfcRQw

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jaja :) az NWO TV nem szarral gurít.

   Törlés
  2. Azt a mindenit. Az Illuminati kártyák jóslata már alap a kínai rendezőknek.

   "Mikor épületek robbannak fel, meg a hadsereg bevonul a városba sztálin-orgonákkal, te akkor se figyelj másra, csak a meccsre! Fogtad az adást, birka?!"

   Törlés
  3. Minap láttam Londonban az egyik busz hátulján egy olimpiai plakátot. Három emberke áll ugye a dobogón, és a következő dátumot adják ki a rajtszámaik (nem balról-jobbra olvasva, hanem 1-2-3 helyezett szerint): 20/07/12. A játékok 27.-én kezdődnek, de én már paranoiás vagyok, szóval július huszadikára várok itt valami gebaszt... :) Nyilván nem véletlen, hogy pont azok a számok vannak ott. Ha legközelebb látok ilyen buszt lefényképezem. Amúgy az egész város nagyon durván tele van szimbólumokkal, jelekkel...

   Törlés
  4. A focis reklám érdekes módon egyik napról a másikra eltűnt a videómegosztókról. Nagy nehezen megtaláltam, innen letölthető:

   http://www.mediafire.com/?23vsd7ru59c87xk

   Bármilyen médialejátszó megnyitja ami megbirkózik az .mp4 kiterjesztéssel.

   Törlés
  5. (A név miatt nem kell aggódni, direkt ezt adtam neki, hogy a keresőmotorok ne találják meg.)

   Törlés
  6. Más téma, de érdekes.

   http://miami.cbslocal.com/2012/05/26/miami-police-confrontation-men-leaves-1-dead-1-hurt/

   Mindenki gondoljon bele, amit akar... :)

   Törlés
 15. Érdekes, a V mint vérbosszúban is a Big Bent robbantják fel, ha jól emlékszem, nem vagyok benne biztos.

  Ha már itt tartunk, akkor az is érdekes, hogy Alex Jones szerepel "Az élet nyomában"-ban és a "Kamera által homályosan" címűben is. Ez azért elgondokodtató. :) Én nagyot néztem amikor megláttam bennük... Persze végletes következtetést nem lehet levonni belőle, csupán elgondolkodtat...

  VálaszTörlés
 16. Sziasztok,

  nem ide tartozik, csak első pipámban idelinkelem nektek. Ha nem tudnátok, ez most a divat:

  http://www.glamouronline.hu/divathirek/fekete-misen-vetkozo-modellek-ujabb-bizarr-divatanyag-6067

  meg ez:

  http://www.glamouronline.hu/galeria/1349

  Hát, dögöljek meg, ha divatos leszek.

  VálaszTörlés
 17. Magyar példának itt egy igen figyelemreméltő szöveggel megáldott szám:

  Ketioz - Mit vásársz?
  www.youtube.com/watch?v=NMJ8_EzT5eQ

  VálaszTörlés
 18. http://www.youtube.com/watch?v=h9vl606o6eo

  Nekem ez is tetszik, bár tudom, hogy Jay-Z alapra épül, de eléggé megfogott, mivel amúgy is figurázása az eredetinek.

  VálaszTörlés
 19. Ezt is megtaláltam még, de sajnos nagyon kevés dolgot olvasni Chris Georól.
  És a cím nem a(z) NWO istenítését testesíti meg ebben az esetben.

  http://www.youtube.com/watch?v=aRUUGaIlMEA

  VálaszTörlés
 20. http://www.youtube.com/watch?v=UhcMgz5Y0G0

  Két magyar agy-mosatlan előadó a mezőn ülve "háttárs" pozícióban.

  VálaszTörlés
 21. hazai, "nemhiphop":)
  fura hogy nem a politikai lemezükre került fel:
  http://www.youtube.com/watch?v=Y7uAmxgtPVA

  VálaszTörlés
 22. A hazaiban is találtam kettő zenét,ami elmond pár dolgot.Az első az Deniz éss Palej Niki-Hazám.Kicsit "visszafogott" stílusa van,de van benne pár jó sor.
  A másik az már sokkal szókimondóbb,az pedig Funktasztikustól a Homo humini lupus est(Ember embernek farkasa).Naggyon jó számok.A Vinnie Paz-End of Days-t már rongyossá hallgattam :D

  VálaszTörlés
 23. A Metallica-nak is voltak hasonló témájú dalai.
  Például a Justice for all:

  "House of justice painted green,
  money talking
  Power of wolves beset your door,
  hear them stalking
  Soon you'll please their apetite
  They Devour
  Hammer of justice crushes you
  all the power."

  Vagy a One.
  Útközben, mintha letértek volna erről az útról.

  Azt el kell mondjam, hogy ha valaki elolvasta vagy megnézte Drábik János Szex és az új világrend című előadását, akkor tudhatja, hogy egy szándékos leépítés eredménye a rap, techno és egyéb csodabogár találmány.
  Amatőr zenészként tudom, hogy a zene zenei hangból áll és hangszerrel készül. Nem mondom, hogy a metál is zene, bár közelebb áll hozzá, mint amit felsoroltam. Az igazi zene a komolyzene, de mindenféleképpen hangszeres.

  Ezt jó tudni, amikor a zene tudatos, súlyos értékromboláson ment és megy keresztül.

  Kóbor Lovag

  VálaszTörlés