2012. március 16., péntek

Megvan az új mumus! Kiszélesedhet a háború?

Új aktivista videó terjed a neten, de mint a vírus, ami önmagában még nem lenne meglepő, hiszen minden héten megjelenik valamilyen új mozgalom valamilyen nemes céllal, legyen az a fehér óriásbálnák megmentése a kipusztulástól vagy a műanyagkupakok megfelelő újrahasznosítása. Ami azonban ennél a mozgalomnál azonnal meghökkenti az embert, az a nézettség-számláló a videójuk alatt.


 Nyolcvanmillió néző alig 10 nap alatt ?!?! Ez azért nem rossz, nem igaz?
Akinek a szám nem mond sokat, annak összehasonlításképpen: a Zeitgeist film  (ami az elmúlt évek egyik legjobban terjesztett mozgalmi videója volt) az három év alatt ért el olyan 25-30 millió megtekintést. Justin Biber és Lady Gaga azok, akik 100 milliós nézettséget tudnak elérni ebben a mai világban, és ők sem 10 nap alatt, és nekik is kemény propaganda munkára van ilyenkor szükségük, tehát egy névtelen kis mozgalom ("Invisible Children") esetében ez azért elég meghökkentő!


Szóval látva a nézőszámot, enyhe döbbenettel de óriási érdeklődéssel ülök le a videó elé és kezdem el nézni... Alig telik el néhány perc és azon veszem észre magam, hogy könnycseppek gördülnek ki a szemem sarkából. Egy fiatal afrikai fiú életét látom, akinek az egész családját lemészárolták az afrikai kommunisták egy bizonyos KONY nevű fickó vezetésével. Ez a KONY azzal tölti a nap 24 óráját, hogy gyermekeket rabol el családjaiktól, hogy kiképezhesse őket érzéketlen gyilkológépekké, semmi más célból, mint hogy aztán azok újabb gyermekeket rabolhassanak el a szüleiktől és így tovább, folytatva az ördögi kört, amíg egész Afrika gyilkoló emberrobotokká nem válik. De hiszen ez borzalmas! Megcsonkított gyermekeket mutatnak, akiknek az arcából vágtak ki darabokat, orrukat, szájukat vágták le KONY gyilkos katonái, csak azért mert nem voltak hajlandóak szó nélkül csatlakozni ennek a gonosz gerilla vezérnek a seregéhez. A képek sokkolóak! Micsoda szörnyűség!

Hála a jó égnek a film készítői talpraesettek és tudják hogyan akadályozhatjuk meg, hogy ez az embertelenség tovább folytatódjon, és arra kérnek mindnyájunkat, hogy teljes gőzzel kezdjünk el kampányolni az ügy érdekében, kezdjünk el felragasztgatni plakátokat, matricákat a falakra, hirdetőoszlopokra, rendszámtáblákra, a vasúti kocsikra, osztogassunk szórólapokat, posztoljuk a sztorit a facebook-ra, a twitter-re és mindenki erről beszéljen a munkahelyén... Ha ugyanis felhívjuk minden egyes ember figyelmét ezekre a borzalmakra, akkor valakinek majd csak kell csinálnia valamit...
de vesztegetni időnk nincs egy perc se, úgyhogy ők már meg is tették a szükséges lépéseket és írtak is személyesen Obama elnöknek, hogy küldjön oda néhány katonát és füstöljék ki ezt a KONY nevű fickót a dzsungelből, mert ez tarthatatlan!! (valahol a huszonötödik percnél járunk a videóban)
Mi több, Obama elnök már válaszolt is, hogy enged a nagy számú kérésnek, és kiemelten fogja kezelni a problémát. Már küldi is az embereit, hogy mindent helyre tegyenek...


Uno momento! (Itt letörlöm a könnyeket az arcomról.) Azt mondta, enged a nagy számú kérésnek? Álljunk meg egy pillanatra. De hisz még el sem kezdtem plakátolni. Épp most akartam átvenni a plakátozós cipőmet... erre már meg is van oldva a dolog?
Tudom, hogy manapság nagyon felgyorsultak az események, de ennyire?

Amondó vagyok, tényleg álljunk itt meg egy pillanatra! Tudom, hogy a videó nagyon elragadja az érzelmeinket, és a kisfilm végére ellenállhatatlan vágyat érzünk, hogy feltegyük a saját blogunkra vagy facebook oldalunkra, de mielőtt ezt megtennénk várjunk egy pár percet, és gondolkodjunk el egy kicsit. Nem szükséges annyira sietni...

 Nem abszurd egy kicsit egy kicsit ez az egész helyzet? Lehet, hogy ma már így mennek a dolgok? De hisz 30 perccel ezelőtt még azt sem tudtuk volna megmutatni, hogy hol van Uganda a térképen, ez után a kis rövidfilm után pedig annyira átlátjuk az ottani helyzetet, hogy teljes szívünkből támogatunk egy esetleges katonai akciót, ami beleavatkozik egy több ezer kilométerre lévő ország belügyeibe? Senkinek nincs Probléma-Reakció-Megoldás fílingje?

De amit még mindig nem értek, hogy hogyan jutott el ez az egész 80 millió emberhez két hét alatt?
Én azt tudom, hogy ha mondjuk csinálok egy videót, és mindenki ezt terjeszti aki él és mozog, akkor 20-30 ezer emberhez tudok eljutni ennyi idő alatt... (nem mintha én lennék a mérvadó, csak összehasonlításképpen mondom)
No de nézzük csak, mint az a videóból kiderül, olyan nagy emberek támogatják ezt a nemes célt, mint George Clooney, Angelina Jolie, Zuckerberg (akinek van vagy százmillió követője a fecebook-on, tehát ha ő feltette az oldalára, akkor az sok mindent megmagyaráz...) és ott van Bill Gates!

No, itt azért már a dörzsöltebb olvasók számára kigyulladt a piros lámpa. Akik valamennyire ismerik már, hogy mennek a dolgok a színfalak között, azoknak feltűnt, hogy itt valami nagyon nincs rendben. Amikor valami turpisság zajlik a világban, hogyhogy nem mindig ugyanazok a nevek tűnnek fel...
Ha földrengés súlyt le, ők prédikálnak, mennek menteni és kampányolni, ha éhezés van, ők prédikálnak és mennek segélyt vinni, ha gonosz diktátor van, ők mennek megszabadítani tőle...
amikor pedig éppen nincs kit megmenteni, akkor egy CFR nevű szervezet ülésein vesznek részt, amiről viszont sokkal kevesebbet hallani a médiában...
(Igen Angelina Jolie is tagja a CFR-nek.)


Tudjátok, hogy nem azért vagyok itt, hogy véleményt rágjak az olvasó szájába, azt szeretném, hogy döntse el mindenki maga, mi a véleménye erről az egészről.
Én csak annyit mondok, hogy nem lennék meglepve, ha a Közel-Kelet után Afrikára is kiterjesztenék az arab tavaszt, vagy az uránnal dúsított demokrácia-hordozó rakétákat... úgy látszik minden feltétel adott.

Amitől pedig a legjobban kiborsózott a hátam a filmmel kapcsolatban, az az, hogy úgy látszik már olyan vastagságú bőr van az arcukon, hogy egy percig nem titkolják, hogy gyereknek tartanak minket.
Sőt, büszkén vállalják, hogy egy 6 éves gyerek színvonalán vagyunk kezelve, akinek csak mutatni kell egy képet, és megmondani, hogy na ez itt a főgonosz, és ennyi, onnantól tudja ki a főgonosz.
Nem viccelek, fogtak egy gyereket, és neki mesélik az egészet. Aki érti a gondolkodásukat, az látja, hogy minket a gyerekkel azonosítanak közben. Nem lettek mostanában arcátlanok egy kicsit?

Tudom, hogy Fulford-ék szerint Bill Gates már őrizetben van, de ezekből a cseleikből egyelőre ez még nem látszik. Persze lehet, hogy azért egyre pofátlanabbak, mert egyre inkább érzik vesztüket, és kétségbeesetten kapálóznak, de én azt mondom, várjuk ki a végét, és tartsuk nyitva a szemünket...


FRISS HÍREK (03.18):
- A film készítőjét tegnap letartóztatták, mert meztelenül rohangált egy parkban, maszturbált, és kocsikat zúzott be. (link a hírre)
 Nem tudom... valahogy nem segíti a film hitelességét...
- A KONY videóról levették a hozzászólási lehetőséget.
A készítőt állítólag megviselték a hozzászólások.
- Egyre több ugandai tiltakozik a youtube-on, hogy Kony-t már 6 éve nem látták... Viszont az USA által pénzelt kormány írtja és sanyargatja a népet rendesen.
- Az USA közben már el is fogadta a katonai beavatkozás tervét.
Sőt, egész Afrikára kiterjesztették!
A nemzetközi helyzet fokozódik...

49 megjegyzés:

  1. Szerencsére hozzánk nem nagyon ért el ez az egész...Amúgy nagyon erőltetett...

    VálaszTörlés
  2. De az "arab tavasz" itt is itt van, csak "Millás tüntetésnek" meg "Szolidaritás mozgalomnak" nevezik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hiába tudod te, hiába tudjuk mi, ők nem tudják. Észérvekkel nem is tudod meggyőzni őket.
      Mivel nem hittek Istennek, odaadta őket, hogy higgyenek a hazugságnak. Ítélet alatt vannak. A Milla is, az LMP is, a többi is. Rajtuk csak a csoda segíthet.

      Törlés
  3. Egyébként nem vennék rá mérget, hogy ezt tényleg látták 80 millióan.
    Odabiggyesztették ezt a számot, hogy lehessen azt mondani, hogy milyen sok ember felháborodott, és megvan az alapja egy katonai beavatkozásnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen. Így van ez a zenéikkel is. Amikor megjelenik egy új szám, ami tele van a jelképeikkel mindig berakják top10-be. Múltkor megjelent valami Lil Wayne szám (amelyikben a falra festeget valami képet, az is tele van a jól ismert jelképeinkkel). Kb 2-3 napja volt feltöltve, de number1 volt a youtube 100as listáján...

      Törlés
  4. Kicsit ismerős a forgatókönyv. :D
    http://www.youtube.com/watch?v=lgn9SCuZiIA

    VálaszTörlés
  5. Ahogy ezt elolvastam, rátaláltam erre a hírre:
    http://index.hu/kulfold/2012/03/16/george_clooney-t_letartoztattak/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szudán Afrika édenkertje, ivóvízbázisával, és olajával méltán kiváltotta a nagyurak érdeklődését. Nem véletlenül szakadt (szakították) szét nemrégiben.

      Törlés
  6. I-Dos,
    nem erőltetettebb, mint az "iraki katonák földhöz csapkodják a kuvaiti csecsemőket"... De az pozitív, hogy rengeteg videó azonnal tudta hova tenni ezt a pamfletet.

    Fulforddal meg óvatosabb lennék. Bár ez inkább intuíció, mint komoly tényeken alapuló vélemény, nekem nem valami büdös rajta. Valahogy az összes sztorija túl bombasztikus. Ez a letartóztatásos hír nemcsak Gates-szel, hanem Bush-sal, Geithner-rel, sőt Sorosgyuribácsival kapcsolatban is megjelent. Ha van is valami alapja, akkor maradjunk meg a tényeknél és ne agyaljuk túl a dolgokat. A prózai tény (ha tény egyáltalán... a médiából van, annak meg az a dolga, hogy hazudjon és ferdítsen) pedig annyi, hogy A BANKÁROK TŰNNEK EL A KÖZÉLETBŐL. Ja, biztos a börtönbe, ha a tévé mondja, majd viszünk nekik narancsot. Ez meg jelenthet teljesen másféle fordulatot is...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fulford valószínűleg valami dezinformátor.
      Sokat sejtető, hogy néhány éve személyesen készíthetett interjút David Rockefellerrel az illuminátusokról.
      http://video.google.com/videoplay?docid=-3704527408635856046

      Törlés
  7. Nem csoda, hogy "érzik a vesztüket". Nézzétek meg a csatorna többi videóját... Agyon van dislike-olva az összes. :D De még a legkedveltebbek is legalább annyi nemtetsziket kaptak, mint a Pirospirula Üzenetje. És az összes videónál le vannak tiltva a megjegyzések.

    VálaszTörlés
  8. Érdekes akkor akarnak megmentőként megjelenni mikor olajat találnak ugandában.
    http://www.youtube.com/watch?v=OqXrxTe-shw#!

    VálaszTörlés
  9. http://index.hu/kulfold/2012/03/17/meztelenul_rohangalt_az_utcan_a_kony_2012_vezeralakja/

    VálaszTörlés
  10. van egy érdekes gondolat sor....
    ismerjük a szabad kőmüves jelet , a baptisták, és általában a hivők egy fektetet stilizált halat használnak ezzel jelezve a hovatartozásukat, vagyis jézus követői:
    http://img.index.hu/imgfrm/0/5/4/2/THM_0008690542.gif
    ebben benne van amire célozni akartam, de általában nincsen benne, nem szokták bele rajzolni, mi az? hát a szeme! :D
    mindig oldal nézetből, és fektetve ábrázolják, na és igy ebben az ábrázolásban egy szeme van! :D
    tudomásom szerint az eredeti két halat ábrázol,(jézus amikor ossza a halat, festményeken, stb..) még a horoszkóp hal jegye is kettős, jézus is két halat adott a halászoknak, stb.. szóval a legtöbb helyen két hal szerepel, nekik viszont eggy :D hát ők tudják(amugy ez az irányzat, és mindegyik hasonló, amerikai eredetű)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lehet, hogy a festményeken azért van 2 hal, mert annál a csodatételnél (5000 ember megvendégelése) 2 hal és 5 kenyér volt, amit megsokasított Jézus Krisztus? Micsoda véletlen.
      A hal egyébként azért a keresztyén hívők szimbóluma, mert Jézus Péternek (aki halász volt) azt mondta, hogy mostantól "emberhalászokká" teszi őket. Ez innen ered, és ezért csak egy hal.
      A baptista közösségek is szem nélkül ábrázolják az "iktosz" jelet. Amit belinkeltél, ez egyvalaki egyéni kreatív megnyilvánulása, és nem pedig a baptista közösségekhez köthető esetleges különcködés.

      Törlés
    2. jah természetesen:) te láttál már szem nélkűli halat? na jó asszem létezik de az talán a méjtengerekben, 4000 méter alatt, nem ezt akartam kihozni belőlle, szem nélkűl ábrázolják, de magától érthetődően, az is kell legyen neki, persze "magától érthetődően " 2 szeme van, de igy ebbe a pozicióba 1 szeme van, na jó ha nem érted, akkor nem:)lehet ha háromszögbe lenne akkor érthetőbb lenne,amugy nézd meg a tejes dobozról készűlt képet, ha azon se találsz semmit, akkokr vedd úgy, hogy 1 szót se irtam ...

      Törlés
    3. Kedves listvn103!
      A gondolatsorodra reagálva el szeretném mondani, hogy amit állítasz, az teljességgel butaság. Nem sértegetésből mondom, hanem, hogy megvédjem azt, aki mindnyájunknál bölcsebb, Jézus Krisztust. És persze az ő igaz követőit is. Ahogy Dezsőke is említette, a hal az emberhalász gondolatot fejezi ki. Ráadásul van némi korkülönbség a mai antikrisztusi szabadkőműves szervezet és a valódi keresztények között(nem a katolikusokra gondolok). Ez úgy röpke 1700 év. Kb. ennyivel korábban vezették be az első keresztények ezt a szimbólumot(ebben a formájában), hogy jelezzék egymásnak hovatartozásukat. Ez akkoriban egyébként tilos volt. De ma sem ritka a keresztényüldözés, és ez sajnos csak rosszabb lesz a valódi hívők körében a jövőre nézve.
      Én pont azért szerettem meg ezt a blogot, mert látom, hogy mindent átgondolnak és mérlegelnek a szerkesztői. Ragaszkodnak az igazsághoz. Tegyünk mi is így, és gondoljunk meg mindent többször, mielőtt véleményt nyilvánítunk valamiről. Sőt, járjunk utána, hogy senki ne mondja alaptalannak a feltételezéseinket.
      Isten áldjon titeket!

      Törlés
    4. esetleg nézd meg ezt:
      http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=y95oHrZogu4

      Törlés
    5. A linkelt videónak semmi köze az eddig tárgyalt témához. Egyéb vitába meg nem megyek bele.

      Ami viszont témába vág(ha már felvetetted):
      http://godnewsretsag.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=47750

      Ezt a vitát nem kívánom tovább folytatni, mert azt hiszem, a felvetésed már többszörösen meg lett cáfolva.

      Törlés
  11. Érdekes az Uganda propaganda elkezdődött holivooodi filmen is.
    Géppisztolyos prédikátor című film is az agymosást szolgálja ahogy elnézem.
    Az egésszel az a baj, hogy jó célt akarnak saját hasznukra felhasználni.

    VálaszTörlés
  12. STOP KONY? STOP IDIOCY!
    http://gamst.blog.hu/2012/03/12/protest_529#more4310828

    Ja és ne feledkezzünk meg az Ugandai gyémántokról sem. Talán már érthető a propaganda.

    VálaszTörlés
  13. Jemen sincs elfelejtve azért még...

    http://mozinezo.hu/trailerek/lazacfogas-jemenben-salmon-fishing-in-the-yemen-2011.mozi

    VálaszTörlés
  14. 9gag-en (arról az oldalról mi a vélemény?) is ment a röhögés, olajat találnak, az USA meg hirtelen demokráciát akar hozni nekik, meg lenyomni a csúnya bácsit.

    Egyébként egy ilyen érzelmi tartalmú videónál (ugye kisgyerek és kutya hatás), ami még kéri is, hogy terjesszék, nem csoda a nagy nézettség a Facebook korában.

    VálaszTörlés
  15. Én is találkoztam ezzel a filmmel, de ahogy rögvest az elején elfogott egy Zeitgeist-féle dejavu: kép-, és hanghatásokkal való szuggerálás függetlenül attól, hogy mit akar majd a film mondani, vagy mit nem, illetve egyből látjuk a művi Földgolyót, mert most valami világraszóló üzenet következik ... tovább sem akartam nézni. Nem olyan durván kiélezett, mint a Zeitgeist-nél volt, de én még ezen is "érezni vélem", hogy az érzelmeidre kihatva akar rávezetni/irányítani számára tetszőleges dolgokra, bizonyos szinten ebben is van hozzáértő kiélezettség a hang-, és képhatások terén. ..ha még csak a technikákra akarunk figyelni, és akkor a többiről még nem is beszéltünk. :)

    VálaszTörlés
  16. Megtévesztés! Nem ismerem Uganda hátterét de most nem is érdekel, mert szerintem a dolgok, elsősorban, nem a ásványi kincsekről szólnak, azokat majd lerabolják menet közben a "harcosok", mint Attila és a többiek idejében, gyertek velem csatában és és megengedem a zsákmányszerzést.
    1. azzal az "Kony is ivisible" nekem már el is ültették a tudatalattimba, hogy ő is egyféle nagyon ravasz, "jól rejtőzködő", nem meg található célpont lesz mint binLaden :),...hosszú műveletre számíthatunk.
    2.Azt mondják több mind 30.000 gyerek van nála. Csak kérdezem,...miből tud etetni, napi legalább 2x, ennyi éhes embert, miközben bujkálnak a dzsungelbe? Az a A.Jolie k--va azt mondta, "Kony elrabolja a segélyszállítmányokat",.....ja persze,..már 26 éve hogy ezt csinálja...mi? és ez eddig nem zavart senkit. Ha az én szállítmányaimat lopnák el, biztosan utánanézek, nyomást gyakorolok az Ugandai kormányra stb,..tehát ez is kamu.
    Már fél éve annak,hogy azon gondolkodóm, miért nem került eddig még sora Szudánra,...most ránéztem az Afrikai térképre, gondoltam megnézem hol van Uganda és nem jött, hogy higgyek a szemeimnek...és beugrót a KONY rejtély,.....Szudánba...Koni-n(Ugandán) keresztül vezet az út,...eljött tehát Szudán ideje is.
    3. Az előbb említettem annak a k----nak a nevét,..néhány kritika vele kapcsolatban,...annyira a szívéből jönnek a mondani valója, hogy olvasnia kell a dolgokat, főleg a végén, nehogy elrontsa a csattanót,...magyarul, borítékban kapta meg a szöveget, amit részben bemagolt. A legvégén(utolsó 1/2 másodpercben) én azt láttam, hogy szó szerint elmosolyog,..ennyit Angelina együttérzéséről és a téma komolyságáról.
    Még az is lehet, hogy tévedek,..de nem hiszem.

    VálaszTörlés
  17. Bill Gates őrizetben van??? Ez melyik Fullfordos videóban van? Megköszönnék egy linket :).
    +"egyre inkább érzik vesztüket, és kétségbeesetten kapálóznak" ezt sem értem, én úgy tudtam, hogy az összes nagy cég az ő kezükben van, és ezáltal szinte az összes nemzetállamtól erősebbek. Most hirtelen mi történt azóta???
    Előre is köszönöm a felvilágosítást :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is köszönöm a válaszod :).
      Nem USA-ra értettem, hanem összességében a háttérhatalomra. A nemzetállam szót csak azért használtam mert "Bill és Ted zseniálisan álcázott kalandja" című videóból idéztem, azt, hogy már a sok cég már erősebb a nemzetállamoktól.
      Amiket leírtál azokkal egyetértek, főleg azzal hogy nem egyik napról a másikra történő folyamat, hogy szétessen a rendszer, de én sajnos úgy látom, hogy az embereknek csak a töredéke (3-4%) kezdi megérteni az egészet, vagy még annyi se, a többinek vagy nincs annyi intelligenciája, hogy megértse, vagy teljesen közönyös, vagy egyáltalán nem hall az egészről.

      Törlés
  18. Machine Gun Poacher...ez a film címe, ami erről szól és nem rég jelent meg. Már mikor néztem is gyanakodtam, mert voltak benne ellentmondások erről a Kony-ról, de akkor ezek szerint ezt is direkt egyszerre időzítették kb. a youtube-os filmmel!

    VálaszTörlés
  19. Üdv! Pirula, egy kedves barátom ajánlott a figyelmembe egy filmet, a címe S1m0ne. Azt hiszem, jó kis elemzést lehetne belőle csinálni. Ha időd engedi, nézz rá. Minden jót! :)

    VálaszTörlés
  20. Üdv!
    Elnézést, hogy nem szorosan Ugandához tartozó linket ajánlok (bár végüliiiis..), de hát épp ez a legfelső hír.
    A gamerek világából: Call of Duty Modern Warfare 3, megjelenése napján az USA-ban és Angliában 6,5 millió darab fogyott, hetekig vezette az eladási listákat, és át is lépte az 1 milliárd dolláros bevételi álomhatárt.
    http://www.youtube.com/watch?v=7pwVCckPhG4&feature=player_embedded

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na meg alapból a 3. világháboruról szól az a játék (ugyanúgy, mint a "konkurencia", a Battlefield 3).
      Tehát jó helyre írtad a megjegyzést. :)

      Törlés
    2. http://www.youtube.com/watch?v=0JCY9tUxwMk&feature=related

      Törlés
  21. te jó ég ez az utsó nagyon erős :D

    VálaszTörlés
  22. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  23. Uganda? (Furcsa virus?)

    http://index.hu/tudomany/2012/03/22/rejtelyes_zombijarvany_tort_ki_kozep-afrikaban/

    VálaszTörlés
  24. Igen ez elég durva hír, tegnap olvastam én is.Rögtön az jutott eszembe ,hogy lehet kicsiben tesztelik a hatásokat.Emberről emberre nem terjed, de ki tudja később mi lesz?Ez azért elég durva, tényleg mint a filmekben.

    VálaszTörlés
  25. Engem az rémít meg az egészben, hogy nagyon-nagyon sokak számára nyilvánvaló(kis és nagy emberek számára egyaránt), hogy miért pont most akar Amerika demokráciát csinálni Ugandában, de senki sem emeli fel a hangját.
    Még az index-en is kiírták, hogy csavar lehet a háttérben és kevés dolog mond ellent neki, de semmi!

    VálaszTörlés
  26. Az egészben az a "zseniális", hogyha az elmúlt évszázadok (évezredek?) lényeges történéseit, társadalmi változásait felgyorsítva néznénk, mondjuk 15 percben egy átfogó dokumentumfilmben, akkor mindenki számára világos lenne mi is történik és mi felé mutatnak az események, ezáltal a végkifejlet is elég jó közelítéssel megjósolható lenne bárki számára, viszont mivel ezek sokszor időben el vannak húzva, ezért csak igen kevesen képesek összekötni az eseményeket, a többiek "független" eseményeknek látják.
    Ez a "titkuk", hogy bár néha (mint most) felgyorsulnak az események, máskor eltelik 10 év is, viszonylagos egyhangúságban és amikor a "látók" jósolnak valamit a következő évekre, sosem akkor és úgy következnek be ahogyan várják és ezzel könnyen hiteltelenné lehet tenni bármilyen következtetést. Persze aztán bekövetkeznek, de addigra már senkinek nem áll össze a kép, hogy miért is hoztak 10 éve egy adott törvényt, aminek akkor nem tulajdonítottunk jelentőséget és csak 10 évvel később lett jelentősége egy teljesen más ügy kapcsán, az ilyenekből is látható az előre tervezett forgatókönyv léte. Ezért van az, hogy a nagy tömegek ezt mind hülyeségeknek tartják, mert rövid az emlékezetük és nem képesek mélyebb összefüggések megértésére. Nekik ezek mind "véletlen" események. Ezért már felhagytam mások "felvilágosításával", mert aki az elmúlt 10 évben nem ébredt fel, az már nem is fog, most már csak a saját dolgokra kell koncentrálni, a többiek nem számítanak, ők valószínűleg mennek a "vágóhídra", mi meg vagy el tudjuk kerülni vagy éppen mi sem, de legalább meg tudjuk próbálni, mert értjük miről van szó...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen egyetértek veled én is pont így látom a dolgokat.Már én is kezdek beleunni mások felvilágosításába,mert sokszor engem hisznek őrültnek,sajnos nem látják át a helyzetet,hát tegyék amit jónak látnak.Én azért megpróbáltam.Igen valóban mennek szépen a mészárszékre,mert már kezd a függöny le-lelibbenni és egy re jobban látható,milyen szörnyű és hazug világban élünk,éltünk és élni fogunk,amíg Fema(érdekes a program fel sem ismeri) táborba nem deportálnak vagy valami más módszerrel,H1N1 oltás....stb.,amit egyszer csak kötelezően be fognak adni könyörtelenül,ha kell erőszakkal.Sajnos ha nem lesz valami mozgalom milliós tömegekkel,akkor vajmi keveset fogunk tudni tenni,szépen elsöpörnek minket.rendesen belehúztak az arabok elenni uszításba,ugye ez a Francia országi iskola gyilkosság,már meg is találták az "elkövetőt",ki mást,mint egy arabot,aki a mai hírek szerint kiugrott golyóálló mellényben a kommandósok elől,ahogy lerohanták és tűzharc tört ki és úgy gondolta,mint a filmekben,megcsinálja a valóságban is az akció ugrást.Szerintem tuti,hogy kinyírták és lehet,hogy rájuk sem lőtt,sőt a kommandósok támadhatták le.Tudtam előre,hogy Irán megtámadása előtt lesznek ilyen uszító események...

      Törlés
    2. Az első részével nagyon egyetértek a hozzászólásodnak. Pont ezt szoktam én is mondani, hogy ha akár az elmúlt 3 hónapot, akár az elmúlt 10 évet gyorsabb "filmként" levetítenénk a világ társadalmának, arcukra fagyna a mosoly, hogy miben is vesznek részt nap mint nap. Azonban ilyen sebességgel a legtöbb embernek ez észrevehetetlen. Épp úgy működik ez, mint egy film. Mondjuk egy thriller 1,5 órában tele van izgalommal és még követni tudod az eseményeket, de ha ugyanazt a filmet másfél évig játszanák le kockáról kockára, nem lenne rád semmilyen hatással, nem is értenéd, hogy az első és a tízezredik képkocka közt van összefüggés. Nagyon ki van ez találva, kérem szépen!

      A véleményed második felével már kevésbé értek egyet. Mások is gyakran írják mostanában, hgoy már nincs értelme ébresztgetni. Én ezt máshogy látom. Én magam is októberben kaptam meg az első impulzust, a Pirula Üzenet c. filmje kapcsán, és azóta rengeteget változott az életem, az értékrendem, máshogy látok már szinte mindent, és eljutottam olyan területekre, amikkel korábban nem foglalkoztam volna. Azóta én is továbbadtam már az Üzenetet, az Ébresztőfilmet és persze a hétköznapi élet apró és nagyobb jeleit is megmutattam jó pár embernek. Vannak, akik nem értik, vagy nem érdekli őket, de olyanok is voltak szép számmal, akik szintén felébredtek. Sosem késő szerintem, nem szabad feladni. Nem kell senkire ráerőltetni, a "birkák" majd mennek a tömeg után, de az a cél,hogy mi legyünk a tömeg, és ne a másik oldal.
      Egyébként innen, a PPP oldaláról indult útjára az ébredésem, de mostanában már gyakran érzem, hogy az itteni társaság egy része megtorpant a problémák sorolásánál és a negatív oldalnál. Pedig szerintem érdemes tovább lépni, és a pozitív pólus felé fordulni. Ki-ki megtalálhatja maga, egyéni útján, hogy számára mi ez a pozitív pólus.

      Törlés
    3. egyet értek:"de mostanában már gyakran érzem, hogy az itteni társaság egy része megtorpant a problémák sorolásánál és a negatív oldalnál. Pedig szerintem érdemes tovább lépni, és a pozitív pólus felé fordulni. Ki-ki megtalálhatja maga, egyéni útján, hogy számára mi ez a pozitív pólus."

      amugy a tegnap elkaptam egy rádióamatőr társalgást, amint egy magyar r.a. be mondta, vagy közvetitette(ezt nemtudom eldönteni) magyarul és angolul is, hogy az amerikai fbi, cia, meg hasonló szervek nagyon rá áltak magyar(magyarországi) fiatalok titkos manipulálására, sajnos nemtudtam rögziteni az adást...

      Törlés
    4. Nekem van egy ötletem, miért megy ennyire nyíltan az ébresztés. Úgy értem, miért olyan könnyen megfejthető minden titkos utalás egy bizonyos értelmi szint fölött:
      jönni fog a vírus, és jönni fog a tömeges oltás ellene. Akik azt hitték, hogy megértették az összeesküvéseket (mi), nem fogják hagyni magukat beoltatni. Csakhogy valóban az lesz az ellenméreg, így minden irányítható ostoba birka megmenekül (ezek ideálisak rabszolgának), az átlagnál okosabbak pedig beledöglenek a vírusba...
      Na most légy okos, Domokos! :D

      Törlés
    5. Ez már az én fejemben is megfordult, ha lesz ilyen, az én stratégiám az lesz, hogy mivel már elég visszavonult életet élek, nem túl valószínű, hogy én kapom el először, amennyiben azt látom, a nem beoltottak hullanak, mint a legyek, akkor váltani kell az állásponton és oltatni. Persze attól még lehet, két legyet ütnek egy csapásra, az oltás lehet, hogy segít pillanatnyilag, de tartalmaz olyasmit, ami később visszaüt. Egy biztos, ha ilyen lesz a jövő, akkor igazából nem is zavar, ha meghalok, mert abban a világban semmi kedvem élni.

      Törlés
    6. senki és Sap esetleg el lehet gondolkozni a következő filmben hallottakról:

      http://www.youtube.com/watch?v=nbLJo4TKFzo

      Törlés
  27. @Clemont: a bill és ted filmben mit is mondott a Gates: hogy szúnyogokkal lehetne beoltatni az embereket könnyen mindenféle járvány ellen. Van ugyebár az oltásnak is két fajtája és az aktív meg a passzív közül az egyik dettó ugyanaz, mint a vírusok... no comment regarding this

    mindenesetre szerintem az olajért mentek oda. húsz év múlva kifogy az összes olaj, emellett Rockefeller (1931) óta a dollár nem arany-alapú, tehát az egyetlen fedezete az olaj lehet. Szerződések biztosítják nekik, hogy olajt csak dollárral lehessen eladni. Különben a "szabadság földje", amitől úgy be vannak ájulva nem lenne más, mint most Ecuador vagy Bolívia.

    VálaszTörlés
  28. Amerikának csak Alaszkában van több száz évre elegendő olaja, aki azt mondja, hogy kifogy az olaj xx időn belül, az vagy félre informált vagy az elhárításnak dolgozik, ...frankon mondom.

    Kór ellen, nem árt, ha vannak ilyenek otthon:
    1.God+Jesus=Salvation
    2.oil of wild oregano(min.80% carvacrol tartalom)
    3.food grade Hydrogen Peroxide(35% erősségű)
    4.colloidal silver

    És gratulálok a szerkesztő(tők)nek az oldalhoz!

    VálaszTörlés
  29. Pontosabban 4 nap alatt 30 millió nézettség,az első feltöltés törölve lett a zenei jogok miatt(facepalm),tehát az a sok link nem is működött, picit megtorpant a dolog,aztán ez a második feltöltés ért el 80 milliót nem tudom hány nap alatt.

    VálaszTörlés
  30. egy kis lecke olvasó társaimnak http://www.youtube.com/watch?v=KMWrZmD0AN4&feature=player_embedded
    hány új világrendre utaló jelet találunk már csak a bemutatóban?

    VálaszTörlés
  31. A Far Cry 2 nevű játék Ugandában játszódik és célunk, hogy megöljük az APR-nek nevezett zsoldosokból, gyerekekből és fanatikusokból álló csoport vezetőjét, a Sakált, aki világuralomra tör.
    Nem ismerős?

    VálaszTörlés