2011. november 15., kedd

Oltások, Antibiotikumok és a Népesség-csökkentési program

Ismét kezdődik az influenza szezon. A cél ismét minél több emberbe belefecskendezni a mérget, amitől jelentősen lassulhat az agyműködése, és mindenféle krónikus betegségek fejlődnek ki. Mert ugye minél kevesebb embernek kell majd nyugdíjat folyósítani, annál jobb! (Úgysincs pénz a nyugdíjkasszákban, már ki van onnan lopva az utolsó lyukas garas is. Ugye nem kell ezt is  hosszasan magyarázgatnom...)

Idén viszont új taktikát választottak. Tanulva a H1N1 körüli botrányból, és a teljesen visszájára elsült félelemkeltési offenzívából, ezúttal egy teljesen más hozzáállással állnak elő. Idén nem lesznek erőszakosak. Inkább azt hangsúlyozzák mennyire egyszerű, és mennyire fájdalommentes az új mikrotűs megoldás! És milyen rossz az neked, ha hiányzol egy hetet a munkahelyedről...

"fájdalom mentesnek mondott"

No meg megnyitottak az oltóközpontok is, hogy miután a megnézted a tévében az agymosó reklámfilmjüket, vagy a fizetett híradó tudósításaikat, hogy mai napon éppen hány új influenzás megbetegedés volt, akkor lehetőleg ne kelljen egy orvossal se találkoznod, hanem egyenesen mehess az oltóközpontba, ahol egy sima nővérke is beadhatja neked a cuccot.
Jaj de nagyon nem lenne jó, ha véletlenül belefutnál egybe a sok orvos közül, akik ellenzik ezeket az oltásokat. Ugye?
Sokan vannak, elárulom, csak ők nem kapnak műsorperceket a televízió képernyőkön!

Hoztam nektek én is egyet: Dr. Lorraine Day több évtizeden át volt főorvos és most beszél nekünk a populáció redukciós programról. Az interjú még a sertésinfluenza előtt készült, de most is ugyanolyan aktuális. A program nem állt le, ó dehogy. Csak egy kis arculatváltásra volt szükség.

Teljes interjú (53 perc) itt: link
A lényeg (5 percben) itt: link

28 megjegyzés:

 1. A médiában én is a napokban láttam újabb reklám dömpingjüket,mit mondjak már számítottam rá.Már elvonási tüneteim lettek volna nélküle...Komolyra fordítva,döbbenettel láttam a híradóban,hogy egyes "okos" emberkék szaladtak is beoltatni magukat és kis gyerekeiket is vitték,mind ezt mosolyogva,büszkén elégedetten.Ilyen birka nemzet lennénk?:OOO

  Pirula tettszett a videó,bárcsak mindenki láthatná,nagyon fontos információkat tartalmaz igazán.

  VálaszTörlés
 2. Ezek az okos emberek ha el is mentek és valóban tudatában vannak az oltás káros hatásainak maximum sós oldatot kaptak...

  VálaszTörlés
 3. Abortált magzatok sejtjeit is belekeverik az oltóanyagokba! De erről jut eszembe, sajnos nem csak oltóanyagokba... Az élelmiszer ipar is használja őket (HEK 293 sejtek = magzati vese sejtjei)!

  Erről többet is lehetne beszélni, engem például sokkolt az infó... Ráadásul, hogy nem csak teszteléshez, de ízfokozók előállítására is használja pl. a Pepsi vagy a Nestlé...

  Talán még a termékbe is keverik...???

  Debbi Vinnedge a "Children of God for Life" vezetője a következőt nyilatkozta:

  “What they do not tell the public is that they are using HEK 293 – human embryonic kidney cells taken from an electively aborted baby to produce those receptors,”

  VálaszTörlés
 4. Feri Ezt nem mondod komolyan??És hol vannak azok a mérgek listája,aminek olyan hosszú mint a karom??Higany,szkvalen...stb.Miért halnak meg emberek világszerte az oltás következtében vagy lesznek nyomorékok és egyéb agyi betegségeik???

  VálaszTörlés
 5. Ez nem a cikkhez tartozik, de láttátok az új Vodafone-os reklámot. Ha jól emlékszem valami olyasmi volt, hogy 'most már oda is eljutunk, ahova eddig nem'.

  VálaszTörlés
 6. Ricsi erre most hirtelen nem emlékszem,de nem is csoda ekkora reklám dömpingben....Egyébként a T-mobil is beszállt a Telenor hajójába,nyomassa a piramisokat és hasonló Illuminati jelképeket.Lassan már tényleg "beköszönt" mint a tavasz a Verichip és totális kontroll "Roberszpierri" rémuralom kánaánja és akkor ő a NWO antikrisztusához képest csak egy szoptatós dajka volt.Azért azzal tisztában kell lenni,hogy ez a fenevad "színrelép",az egy akkora rémuralom lesz,mint egy ház és az emberiség történelmében sem volt ennél brutálisabb és nem is lesz soha.Tehát el lehet képzelni mi is vár ránk a jövőben.Ráadásul ezt még megölni sem lehet,mivel istenről,félistenről beszélünk és az teljesen más kategória,mint egy akár Hitler vagy Sztálin volt egykoron.Akárhogy is de egy emberi lény nem akar oltásokkal kiirtani egy egész földgolyónyi ember tömeget,erre emberi lény nem képes,ehhez már ördögi,démoni támogatás szükségeltetik.

  VálaszTörlés
 7. Bocs, off topic.
  Sosem tudom, az ilyeneket hova kommenteljem, de ez a reklámfilm is érdekes, tele van szimbólumokkal, ördögszarv, 666, one eye, piramis... Lehet, hogy ez mind csak véletlen, de valószínűleg mégsem az, mert nehezen értem, miért lenne rájuk szükség egy farmerreklámban.
  http://www.anothermag.com/exclusives/victoria-beckham-denim

  VálaszTörlés
 8. Youtube élő: The beginning of the end (of AIDS)
  http://www.youtube.com/theonecampaign?feature=inp-lt-WAD

  A ONE nevű szervezet, Obama, Bush, Clinton, Bono, stb. épp most indítják meg a harcot egy AIDS-mentes generációért. 2015-re sikerülni fog.

  Ez jól hangzik, de hogyan akarják csinálni?

  VálaszTörlés
 9. onemoredrinklacikam Jól látod,ez egy szabadkőműves "alkotás",kiknek fantáziája nem ismer határokat.Épp ma néztem a Róma sorozatot ismétlik újból,persze érdekes a véres jelenetek ki vannak vágva és az epizód végén egy ördög villa jelenik meg,amit Bush,Clintonék és az egész illuminati oly buzgón és előszeretettel mutogat.A hüvvelykujj ,közben a behajlított 3ujjra kulcsolódik.Ennek több változata is van,külön jelentéssel. A másik pózban a hüvelyk ujjat eltakarja a 3 behajlított ujj.Van egy harmadik is,akkor a hüvelyk ujj és a szélső legkisebb ujj van kinyújtva és a másik 3 behajlítva.Ez jelképezi a holdat és még egy jelentést,ez most nem jut eszembe,mert egy angol videón láttam ezeknek a magyarázatát,sajnos angol nyelven.Meg kell,hogy mondjam engem nagyon megrémisztett,hogy még a Róma filmben is megjelenik ez a sátánista kéz jel.Sőt még rá is zoomoltak ,és jó nagyban "csodálhatták" a nézők.mint egy üzenetet, az eljövendő nagy változásokra,Új világra,ahol majd ez lesz a köszönés,mint a heil Hitler karlendítés a 3-dik birodalomban.Ez már szemmel látható,csak aki vak az nem veszi észre,szépen fokozatosan "beleviszik" az embereket ezekbe a dolgokba,az akaratukon kívül,manipulálják őket.

  VálaszTörlés
 10. luxbeci: Engem tegnap az rémisztett meg, hogy már egy magyar videoklipben is megláttam az üzenetet, a szimbólumokat. Sőt, az egész egy nagy, hatalmas szimbólum, tiniknek címezve. Be is linkeltem ide a PPP-re, az Üzenet bejegyzés alá, ha érdekel.

  VálaszTörlés
 11. Az Üzenet c. bejegyzésnél. Úgy gondoltam, oda jobban illik. De akkor ide is beteszem, ha már szóba jött:
  http://www.youtube.com/watch?v=oL0ZmvRBQvA

  VálaszTörlés
 12. Laller: Nem tesz semmit, nekem egy egész hozzászólásom tűnt el - ahol holmi munkatábori járványkezeléshez hasonlítottam a beoltósdit --. "Ezt a bejegyzést egy adminisztátor eltávolította" jelzés nélkül. Nagyon ritkán hisznek nekem, pedig megéreztem már a részinformációkból egy két dolgot :-(

  "Az állampolgárok egészsége egy árucikk, amit adnak és vesznek." - Francois Mitterand, Franiciaország elnöke

  "Gyilkosság injekcíóval" - Eustace Mullins politikai író

  link rövidítve http://tiny.cc/zsmpe
  Tolvai Renáta - Rácz Gergő: Ez még csak a kezdet, érdemes a képre és a szövegre is (meg a címre) figyelni.

  "Rájöttem mennyire nyilvánvaló az igazság." Morfeus - Matrix

  VálaszTörlés
 13. PiMillion Vajon mi lesz a folytatás?

  Ez a Renáta,méltán lesz a Lady Gaga magyar klónja.Vannak itt 1 szemek,sötét és piros leplek,5 ujjat mutató kezek.Ez utóbbi érdekes,mert valamelyik média műsorban,talán a való világban,folyton a tenyerüket mutogatják és ez 5 ujj,vagyis a pentagramma szinonimája.Ezek a X-faktorok és hasonlók,amik amerikai koppintások,magyarok ilyet nem tudnának létrehozni másolás nélkül,szóval ezek a gyártó műhelyei, az Illuminati üzeneteinek a továbbítására.Felfuttatják őket és megkapják a klippjeikben a szerepeket,hogy a rejtett üzenetet továbbítsák az embereknek.Amely klippek, már előre meg vannak írva és koreografálva.Szerintem ez a Vodás reklám is már jóval korábban le volt gyártva, egy zárt helyen, szépen átgondolva és még egy rakás embernek odaadták,mármint a "szakembereknek" akik szisztematikusan nagy műgonddal minden kép kockát és részletet megvizsgáltak benne.

  VálaszTörlés
 14. Feri Az általad hangoztatott sóoldatról annyit,hogy a falumban környékemen egy vállalkozó beoltatta magát és belehalt és még sokan lettek nyomorékok vagy haltak még ugyanígy és ez világon minden felé így van.Az oltások felérnek egy háború pusztításával.Szerintem előbb nézz utána a dolgoknak,mint sem valótlan butaságokat írsz.

  VálaszTörlés
 15. Luxbeci:

  Az EU erősítése, átalakítása.
  (Francia Német befolyás növelése)

  Kanada + USA + Mexico = Észak-amerikai Unió: http://www.szatmar.ro/Megszunik_Amerika_Kialakul_az_EszakAmerikai_Unio/hirek/15507

  Kína bevonása az összeesküvésbe (szerintem ez lesz a legnehezebb),
  Délkelet-ázsiai Únió (2015)

  Intor bevezetése Dollár Euro Jüan alapon: http://www.nol.hu/gazdasag/20110523-intor_lesz_az_uj_vilagpenz_

  A három Únió (Európa, Amerika, Ázsia) egyesítése:
  Világkormány = Új Világrend

  Közben az állampolgári jogok folyamatos nyirbálása, csakis a mi biztonságunkért, esetleg még néhány terror támadás.

  Demokrácia, mint a legbefolyásolhatóbb államforma terjesztése, akár (népességszabályzó) helyi háborúk árán is.

  Védőoltásokról, meg az egészségügyről egy jó könyv:
  Ghislaine Lanctot - Az egészségügyi maffia (2004)
  felaraktam 4shared-re: http://tiny.cc/lzofl

  Van benne egy-két húzós dolog. Ezeknek nem számít senki, míg az 500 milliós határt el nem érik.

  David Icke - Az Igazság felszabadít könyve alapmű. Ő is ír egy két durva dolgot. Egyesek szerint tuti benne van a gépezetben. Nagyon jó pontossággal mond meg dolgokat előre. Az intor-t is megírta a könyvében, csak még a nevét nem tudta.

  http://tiny.cc/ickei
  (ledöglött a böngésző, bocs ha kétszer ment el)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljesen egyetértek veled.Jó,érzés,hogy még vannak ilyen emberek,mint te sajnos egyre ritkábbak az ilyenek.Kínát szerintem, elakarják majd pusztítani.pedig Illuminati vezetők irányítják,de még is, ekkora ember tömeget nagyon nehéz kordában tartani és nagy veszélyt jelent az Illuminati számára,szóval meg kell szabadulni tőlük.Erről szól az angolszász misszió,majd "küldenek nekik náthát" úgymond a szavaikkal élve,vagyis egy rakétákat lőnek ki Kínára,valami pusztító biológiai bombát,amit ugye a szegény ember ember bombájának is neveznek(anthrax...stb),de esetükben még is nagyon megfelel a célra,jobban mint az atom,mert elhúzódó "jó kis" szenvedést és agóniát tudnak okozni vele emberek millióinak.Az egészségügyi maffia című könyvet még nem olvastam,biztos jó könyv lehet,bár nem hiszem hogy bolti forgalomban kapható lenne.Te hogy jutottál hozzá?Dióhéjban miről szól?Mik azok a rázós dolgok?Icke mit ír olyan durvát?

   Törlés
 16. Rúzsa Magdi drasztikus átváltozását láttátok már? "Alter egoja" Magdaléna Rúzsa. Fekete, piros ruhák. Szenvtelen arc. Egyszem. A videók menüpontban levő képen lám, egy 666 kézjel... Jó, mi?
  Ja, egyébként Geszti produkció.
  Lásd itt: http://www.rmfc.hu/

  VálaszTörlés
 17. Ez se rossz:

  http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2011/12/gondolatok-az-okostelefonokba.html

  VálaszTörlés
 18. Nemrég néztem a moziban a Fertőzés című filmet.
  A filmben van egy negatív szereplő, egy blogger, aki az ellen van, hogy az emberek beoltassák magukat, helyette megegyezik a tőzsdei spekulánsokkal, hogy majd ő bevezeti a köztudatba, hogy aranyfa cseppet kell szedni, mert az jó a vírusra, cserébe szép summát kap.
  A mondatom második része lényegtelen, az első a fontos. Hollivúd - gonosz blogger átveri az embereket, miközben a WHO küzd a nemes célért.
  Azért érzitek remélem, mit szeretnék ezzel mondani.

  Idéznék egy kritikából:
  "az egész film, mint film óriási jelentőségű, mert emberek százmilliói ennek alapján szereznek jártasságot egy vírus-katasztrófa esetére ..."

  Magyarul nyelj eb mindent, amit mondanak, a neten mindenki hazudik!

  VálaszTörlés
 19. off
  A Youtubon is olvasgattam a hozászolásokat, de a szuper új dizájnba nem találom a csatorna hsz.-ket valaki esetleg tudja merre keresem őket?
  off

  VálaszTörlés
 20. És még nem volt szó arról ami rá van írva a fecskendőre: egy kis higany, egy csöpp ólom és egy kevéske arzén.

  VálaszTörlés
 21. http://www.youtube.com/watch?v=HMaI_qzK-f8&list=FLVhqFXqJaQXlM-UoNRH3b-Q&index=4&feature=plpp_video

  VálaszTörlés
 22. http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=48eeb2b15

  VálaszTörlés
 23. Egyik oltásprogramos papíromon (nem az influenzás, a HPV-s) ott vannak a program támogatói, és "Az Egészséges Ifjúságért Alapítvány" logója az igencsak az 'egy szem'-re emlékeztet, keressetek majd rá. Tényleg döbbenetes egyébként, hogy abba a jelbe mennyiszer belefutok, pl. az egyetemen az AISEC ifi szervezet szórólapján is ott volt, a kulcslyukba kukkolós fazonnal... Aggasztó.

  VálaszTörlés
 24. Napok óta az lüktet a fejemben, hogy vajon mire és kiket akarnak rávenni ezekkel a szimbólumokkal? Mit jelentenek valójában? Mit keresnek egy reklámban, videóklipben, filmben? Hogyan akarják elérni, hogy az emberek akik semmit nem tudnak erről az egészről, csatlakozzanak valamihez, aminek nem ismerik a szimbólikáját? Értem, látom, és én is felfedezem magam körül ezt a rengeteg egyforma jelet.. de még mindig nem értem a miértjét...

  VálaszTörlés
 25. Zinnia nézd meg a youtuben a 666 everywhere videókat és megvilágosodsz...

  Ha utána néznél a dolgoknak jobban nem tennél fel ilyen kérdéseket....

  VálaszTörlés
 26. http://www.abibliamindenkie.hu

  VálaszTörlés