2011. október 27., csütörtök

Nem tetszik a rendszer... de legalább színt vallott a pápa!

Az elmúlt hetekben, mint tudjátok, elég komoly tüntetések zajlottak világszerte. A "Foglald el a Wall Street-et" mozgalom elég gyorsan világméretűvé nőtte ki magát. Még itthon, nálunk is tartottak egy ilyen jellegű megmozdulást a Vörösmarty téren.
Én ezen, őszintén megvallom, nem vettem részt, mert nézzétek el nekem, de amikor ilyen világméretű események robbannak ki, én mindig egy kicsit gyanakvó vagyok. Ha például Michael Moore-t látom a tömegben a cuki kis baseball sapkájában, attól mindig nagyon rossz előérzetem támad.
Jött aztán ez a "nem tetszik a rendszer" tüntetés is, na hát attól meg végképp összeszorult a gyomrom. Hogy nem-e tetszik a rendszer? Még jó hogy nem tetszik, üdvözlöm a kedves édesanyjukat! Kinek tetszik az a rendszer, amiben néhány bankár annyi pénzt nyomtat, amennyit akar, és ha ez neki nem elég, kiveszi az államkasszából még azt is amit ott talál. Van olyan, akinek tetszik ez a "rendszer"? Mármint az ellentüntetéseken egy üveg sörért táblával megjelenő félkómás alakokon kívül. De most komolyan, van olyan?
Nyilvánvaló, hogy senkinek nem tetszik a rendszer. De ezzel csak az a baj, hogy ezt ők is pontosan tudják! Ehhez nekünk nem kell kimenni az utcára. Sőt, még a diplomájukra sincs szükség, hogy ezt jó előre lássák, hogy ez a "rendszer" nem kifejezetten fog tetszeni az embereknek! Épp ezért olyan fontos, hogy tisztában legyünk vele, hogy ezek erre jó előre fel vannak készülve! Ennek megfelelően a taktikájuk lényege éppen abban áll, hogy hogyan lehet ebből a szituációból előnyt kovácsolni maguknak. Hogyan lehet felborzolni a kedélyeket, kivinni az embereket az utcára, és aztán ott felkínálni nekik "A megoldást".


Pár hete például Surányi-ék tartottak egy előadást a Gödör klubban, "Gödörben a gazdaság. De van zöld kiút" címmel. Tudod "zöld", ez most az új kulcsszó. Nemcsak hogy megoldják a válságot, de még zölden is. Zölden oldják meg az egészet! Két legyet egy csapásra. Érted...
Azok, akik megcsinálták az egész válságot, most szépen zölden megoldják. Ezeknek az embereknek olyan vastag bőr van az orcáján, hogy arra nincsen szó...

Pont úgy megy ez, mint az ikido-ban: ellenfél feldühödik, rád támad, te kihajolsz, fogod az ő lendületét, és úgy irányítod az ő saját energiáját, hogy azzal magát tegye harcképtelenné. Csinálsz belőle egy dobást, vagy magát üti le, stb... Neked még csak erőt sem kell kifejtened!
Ez a technika megy már évszázadok óta, a Krízis létrehozása majd a Megoldás felkínálása, és az egyik válságból való "kiút" visz bele a még mélyebb válságba, amiből megint csak lesz majd egy "kiút", bele a még rosszabb helyzetbe és így tovább. Van egy mottójuk is rá, így hangzik: "Minden ellenünk irányuló forradalmat mi magunk fogunk vezetni!"
Vagy még konkrétabban, Vlagyimir Iljics Lenin elvtárs így fogalmazott: "A legjobb mód az ellenzék kordában tartására az, ha mi magunk vesszük át az irányítását."


Nagyon fontos, hogy ezekre fel legyen készülve az ember, különben csak újra és újra behúznak minket a csőbe!
Az 1907-ben Amerikában generált válság és bankcsődhullám (amiről bizonyítható, hogy a Morgan-ek kreálták), szóval annak célja például az volt, hogy be lehessen vezetni a FED-et, az amerikai központi bankot, ami viszont épp azt biztosította be, hogy onnantól kezdve még könnyebb legyen válságokat csinálni a jövőben (a forgalomban levő pénzállomány szabályozásával gyerekjáték válságot csinálni, lásd az előző bejegyzést). Amikor pedig először hallottam, hogy a 30-as évek nagy gazdasági világválsága alatt elkobozták a magánemberek otthon tartott aranykészleteit, mondván, hogy az okozza a válságot, hogy ők aranyat tartanak otthon, először nem akartam hinni a fülemnek! Ezt így tényleg "el lehetett adni" az embereknek?


A vadkapitalizmusra megoldást adhat a kommunizmus, a kommunizmusra megoldás adhat a "parlamentáris demokrácia", amikor az is befuccsol majd jöhet a mikrochip meg a Vénusz projekt, vagy valamilyen másik "szuperjó" utópia. És a különböző hangzatos társadalmi formák közben a hatalom csak egyre tovább és tovább konszolidálódik egyre szűkebb és szűkebb kezekben.

Egészen addig, amíg hagyjuk, hogy azok kínálják fel a megoldást, akik a problémát csinálták, addig nem lesz igazi kiút!

Ezért nem szívesen megyek el egy olyan tüntetésre, ami arról szól, hogy "nem tetszik a rendszer", mert amíg nem értjük, kik csinálják a válságot, miért csinálják, hogy ŐK mit szeretnének, és hogy MI mit szeretnénk, szóval amíg ezeket nem látjuk át pontosan, addig nem fog valódi megoldás születni. Majd ha arról kezdünk el beszélni, hogy milyen rendszert szeretnénk, majd ha valamiÉRT megyünk ki, és nem valami ELLEN, akkor én is szívesebben megyek, addig én személy szerint nem látom sok értelmét. De nem azért mondom ezt, hogy bárkit is lebeszéljek róla, mindenki azt tegye, amit a saját szíve diktál!
Ha mást nem, legalább látják, hogy az emberek nem restek az utcára menni...

Na de hogy jön ide a pápa?!
Szóval fogja magát a pápa a minap, kiáll, és azt mondja:
"Egy központi Világbankra van szükség a válság kezeléséhez!"

Kicsit azért örülök, hogy megtette, mert így végre lezárhatjuk ezt a vitasorozatot, hogy akkor most a pápa mégis melyik oldalon áll, mostantól nem írhatjátok, hogy az ott "csak egy Péter kereszt" meg hasonlók, mert ezzel a kijelentésével teljesen egyértelművé tette, hogy melyik oldalon áll.
A Világbank az, amit a Rothchild-ok már 20 éve folyamatosan mondanak, hogy meg kéne csinálni, hogy onnan jöjjön minden pénz. Már hatvanféleképpen próbálták meg keresztül verni, állatvédelemre, környezetvédelemre, globális felmelegedésre, mindenre hivatkozva, amit csak ki lehet találni (a zöld megoldás szerinted mi lesz a válságra?!).
Most pedig előáll a pápa, hogy a tüntetők "nagy örömére" megoldást kínáljon, és mit kínál megoldásként? Hogy jöjjön a Világbank!
Még egyszer, mert ezt nem lehet elégszer elmondani: A probléma épp az, hogy a pénzügyi hatalom túl szűk kézben van, és ezek az emberek visszaélnek a hatalmukkal. Ha az országok nyomtathatnák a saját pénzüket sokkal kevesebb válság lenne (ha pedig még kisebb közösségek is nyomtathatnának pénzt, akkor egyáltalán nem lennének válságok, de erről az elég.hu-n részletesen olvashatsz).
Az lenne a megoldás, hogy még jobban központosítjuk a bankrendszert, és mindenkit behúzunk egy Rothschild tulajdonú Világbank alá??? Nem érzed benne az abszurditást?

A helyzet sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Mint mindig, a dolgok egyszerűek. Éppen azért húznak rá hatvan réteg mesterséges komplikációt, hogy ne lásd a helyzet egyszerűségét. A lényeg a következő, és ezt kérlek rágd meg magadban, mert most a legfontosabb bekezdés következik, amit itt a blogon eddig leírtam:

Alapvetően csak két stabil társadalmi forma létezik! Stabil alatt a szó fizikában használt jelentését értem, tehát azt, hogy nem "billen ki", vagyis fenntartható hosszú távon.
Az egyik a piramis alakú, a centralizált diktatúra. Ebben egy kézben van a hatalom, és mindenki más rabszolga. Mert félreértés ne essék, ezek a multimilliárdos bankárok ugyan sokkal jobb életszínvonalon élnek, mint te, de egyetlen önálló döntésük nincs. A piramis rendszerben mindenki eggyel feljebbről kapja az utasításokat. Kilépni nem lehet! Felfelé persze lehet lépkedni, ha elég ügyes és erkölcstelen vagy hozzá, de akkor is csak egy rabszolga maradsz, max neked is több rabszolgád lesz.
A másik alternatíva, a piramis struktúrával szemben, az a spektrum másik vége, azt úgy hívják, hogy Holografikus társadalom. Onnan kapta a nevét, hogy a hologramnak az az érdekes tulajdonsága van, hogy minden részletében benne van az egész. Minden kis szelet tartalmazza az egész képet.
A holografikus rendszerben nincsen központi hatalom, hanem az egészen kicsi közösségek is önellátóak, saját magukat fenntartják, és meghozzák a magukra vonatkozó döntéseket. Az összes kicsi rendszerben megvan minden tudás, ami a nagy rendszerben is megvan.

 Namármost, a bankárdinasztiák az elsőt, a piramist szeretnék bebiztosítani az elkövetkezendő néhány ezer évre (magukkal a csúcsban, természetesen). Ezért "kompartmentalizálnak" mindent, ezért szervezik úgy, hogy ne lehessenek az emberek önfenntartóak, mindenben a piramistól kelljen függniük! A cél a kis közösségek teljes lebontása. Vallás, nemzet, család. Ezeknek mind mennie kell, ha azt akarják hogy a piramis stabillá váljon.
De talán egyetért velem az olvasó abban, hogy az emberiség szempontjából a második, a Holografikus, egy sokkal élhetőbb, sokkal kívánatosabb struktúra lenne! Aki még "ember", és nem lett már egy "gép", nem redukálták le egy fogaskerékké ebben az embertelen rendszerben, az biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban érzi magát az utóbbiban, mint az elsőben.

De hogy érik el, hogy ezt a nyilvánvaló két lehetőséget ne lássuk?
A nagy trükk az, hogy a szocializmus, a kapitalizmus, a fasizmus, szinte az összes "izmus", amiket belevésnek a tudatba, hogy ezek a lehetséges társadalmi formák, azok mind csak egy-egy megvalósítási formái ugyanannak a piramis struktúrának. A hatalmi struktúra ugyanaz, csak az ideológia különbözik, amivel meg van támogatva. Tényleges különbség közöttük nincsen!
És épp ez ennek a túlkomplikálásnak a célja. Azzal hogy felkínálnak neked egy tucat "alternatívát" ugyanarra, azt hiszed, vannak választási lehetőségeid, aztán pedig szépen rángatnak egyikből a másikba (pontosan tudják, hogy egyik se fog neked tetszeni, hisz mind egy és ugyanaz az embertelen struktúra), de miközben ráncigálnak ide-oda, végig a piramisban tartva, közben húzogathatják egyre szorosabbra és szorosabbra a piramis tartószerkezetét. Vizsgáld meg a mi kis "rendszerváltásunkat", mert talán az egyik legkiválóbb példája ennek, ahogy a valódi hatalom nem mozdul, csak még jobban centralizálódik, miközben alatta az ideológia lecserélődik...

A valódi alternatíva persze a holografikus rendszer lenne, de arról senki, még csak nem is ejt egyetlen szót sem. Tabu szó a médiában, mint az "államadósság vissza nem fizetése" vagy az, hogy "Rothschild" (épp most rúgtak ki egy népszerű amerikai műsorvezetőt, amiért kimondta élő adásban).

A holografikus rendszer sosincs az asztalon, mindig csak a különböző piramis struktúrákból lehet válogatni!
Pedig egészen addig, amíg nincs az asztalon, a beszélgetés szinte teljesen értelmetlen!
Valódi megoldást csak az jelenthet, ha a hatalom szétosztódik sok kézbe.
Hogy mi az, hogy hatalom? Hát például a pénznyomtatás joga, az egy hatalom. A saját kormányzat, az egy hatalom. Ugye nem mondok semmi újat! Ott van az 1848-as 12 pont, azt érdemes olvasgatni. Össze van ott szedve elég rendesen, hogy "mit kíván egy nemzet". Meg is tanulod a suliban, hogy milyen nagy emberek voltak a márciusi ifjak, meg minden. De arról senki nem beszél, hogy ebből a 12 pontból hány teljesül ma! Szerinted hány? Kicsit segítek: kerek szám... Nem, nem 10.

Nagyon fontos lenne, hogy ezt mindenki értse meg, mert aki enélkül megy ki az utcára, az csak felkínálja magát az általuk kínált "megoldásnak", ami soha nem javít, hanem garantáltan ront a helyzeten.

A valódi megoldás nagyon egyszerű lenne, saját pénz minden közösségnek, aki csak kéri. Ennyi! Ezzel az egyetlen "apró" változtatással, az összes probléma végérvényesen megszűnne!
Saját pénz alatt azt értem, hogy a kis közösség maga döntheti el, mennyit nyomtat ki belőle, és az ő saját munkája mögötte a fedezet! A kékfrankos ezeket nem tudja, tehát nem igazi "saját pénz".
De erről majd egy másik alkalommal...

97 megjegyzés:

  1. A blog háttere egyenletesen jobban tetszene. Valami olyan amin kellemesebb olvasni a betűket.

    VálaszTörlés
  2. Az én alternatívám az ember szabású szervezet. Sem a fej, sem a láb, de egyetlen emberi szerv nem kap többet, mint amennyi a működéséhez szükséges alapvető energia. Bár mely területen gond van, a szervezet gondoskodik a hiány pótlásáról. Minden szervem, minden testrészem végzi a reá háruló munkát panaszmentesen. Az agy, a szív, az idegrendszer, a vérellátás profin van megoldva. Senki nem több, vagy kevesebb a másiknál. Kiválóan együtt működnek. Vedd ki a rendszerből bármelyiket, tedd lehetetlenné működését, ne adj annyit, amennyit megérdemel, ezt hívják betegségnek. A modell miért nem írható át magasabb organikus szintre? Akár az emberi társadalomra!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, végre, valaki leírta, amit már másképp máshol megfogalmaztam én is, de mindig mindenhonnan törölték, sőt még ki is tiltottak. (hogy a piramis, az nem csak jelkép, hanem a világ működésének a struktúrája is, és ez a legnagyobb gáz. A normális az a függőség-mentes önellátás lenne, (találó megnevezés a holografikus) de abban az alábbiak önerőből való önellátása van benne, ami azonnal felbontaná a piramis-struktúrát:


    Amíg nem lesz alanyi jogon mindenkinek, mindenhol (a tudása és lehetősége az önerőből önellátó):

    -Energia (ez mindennek az alapja)
    -Élelmiszer (és a víz persze)
    -Egészségügyi ellátás
    -Oktatás

    addig ez egy elmaradott félbarbár bolygó marad, lehet bármennyi műhold, meg okostelefon, meg hasonló marhaságok. (a "pénzrendszer" nem véletlenül maradt ki, szükségtelen, maximum tudást lehet cserélni, utána az új ismeret alapján már mindenki megoldja magának)
    Vaslogikával kikövetkeztethető, hogy ez központilag szabályozott energiaellátással nem fog menni, innen pedig már csak 1 lépés, hogy felismerjük:

    mióta Dr. Tesla feltalálta a 3fázisú ipari áramtermelést, azóta az egyéb energiatermelő megoldásokat eltiporják. (mielőtt valaki okoskodna: az atomerőmű egy gőzgép, csak "modern" kivitelben, a gőzturbina, meg egy 3fázisú generátort hajt)
    Ugyanez van az élelmiszertermelésben is, mivel a traktor gázolajjal megy, de menne repce napraforgóolajjal is, de ha ezt a saját földeden megtermelt növényből a saját traktorodba töltöd, akkor jövedéki adócsaló vagy, és eltipornak.
    Az egészségügyben szintén a központi szabályzás megy, ma már van olyan vitamin, ami be van tiltva. (B17) A gyógyszergyárak meg az olajcégek tulajdonosai közösek, a jószándék meg a hatalom találkozik. (haha, a gyógyszerek életen át tartó szedése a kamatrabszolgasághoz hasonlítható)
    Az oktatás az maga az állatorvosi ló, olyan alapvető hiányosságok vannak, hogy pl. egy történelemtanár sem tudja, hogy a Magyar királyságot miért támadta meg és tette tönkre az Oszmán birodalom 1526-ban? Azóta képtelen lábra állni ez a térség. (mert a muzulmán törökök és katolikus franciák szövetségesek voltak, és a franciák szerették volna legyőzni a habsburgokat, és hozzájuk keletről rajtunk keresztül vezetett az út. A franciáknál és a törököknél ugyanaz a szefárd zsidó csapat volt a diplomácia és pénzügyi vezető/tanácsadó réteg, akik a spanyoloktól menekültek el, mikor oda rengeteg arany kezdett beáramlani, hála kolumbusznak:

    ------------------------------------------------
    Aragóniai Ferdinánd és Kasztíliai Izabella házasságával sikerült egyesíteni Spanyolország szétszakadt tartományait. Kolumbusz felfedezi az amerikai kontinenst, mely korábban elképzelhetetlen gazdagságot jelent a spanyol kincstár számára. A 900 évig tartó muszlim befolyás is véget ér, hiszen a haderõnek sikerül leverni a spanyol félszigeten tartózkodó utolsó mórokat is. Spanyolországot mindez a világ leghatalmasabb birodalmává teszi, melyre a Római Birodalom bukása óta nem volt példa. Harsány buzgalommal törekedtek az "egy ország, egy isten" jelszó megvalósítására. Bevezették az állami inkvizíciót, mely fõ feladatául a zsidó eretnekség megszüntetését tûzte ki céljául.
    ------------------------------------------------

    Ezt valamiért nem összefüggően, hanem részletekben és hiányosan oktatják a kis nebulóknak, nehogy rálátásuk legyen az egészre.
    Persze az oktatásnak a civilizáció építés képességénak a fejlesztése lenne a fő feladata.
    (pl. 100 ember egy lakatlan szigeten képes lenne megélni? Ma már nem, 100-200éve még többet tudtak) Ideális esetben egy mai embernek mindent tudnia kellene, amit az eddigi civilizációk összehoztak. (csak a hasznos és használható tudást, de az is legalább 100oldal lenne, ebből ma csak a semmirekellő hippi/hobó drogos/alkoholista/homokos költők és írók eszement eszmefuttatásait oktatják megvadulva, irodalom címszó alatt, de pl. a SCI-FI tiltott minden iskolában, vajon miért? Nehogy valamiféle jövőkép alakuljon ki a fejekben, ami nem tetszik a piramis csúcsán?)

    VálaszTörlés
  4. Észrevette valaki a sátánista keresztet a pápa mögött?

    VálaszTörlés
  5. LevT!
    Ezt hívják Szent Péter keresztnek.
    Péter nem tartotta magát méltónak arra, hogy úgy haljon meg mint Jézus.

    VálaszTörlés
  6. dvd: Csak azt nem értem miért nem Jézust tekintik példaképnek Szent Péter helyett...A katolikus egyház olyan messze van Jézus tanításaitól mint Makó Jeruzsálemtol....Az ordoggel cimborálnak, ezért aztán nem is olyan fura, hogy az emberek Szent Péter helyett az ordogre asszociálnak a fordított kereszttel kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  7. Összefoglalnám akkor a blog lényegét:
    Ne bízzunk senkiben, mindenki gonosz báb, a régi rendszer szar, és az új is egy hányadék lesz...

    Hát ez igen konstruktív, akár a DopeManTV, vagy az index...

    VálaszTörlés
  8. wmiki Azért a Dopeman TV-t ne hasonítsd ehhez,az egy szenny műsor, úgy ahogy van és velejéig romlott bűnös lelkek lelkek szerepelnek benne,Való világ szereplők stb...

    VálaszTörlés
  9. Sajnálatos módon azok sem konstruktívak, akik állításuk szerint misztikus kutatók, a fény harcosai, asztrológusok, jósok, szent emberek, stb.. Még a legtöbb információt az úgynevezett kontaktoktól (UFÓ) lehetett megtudni, ők legalább elmondtak mindent, amit hallottak, csak sokszor ez az info is titkosítva van, a hatóság ahol tehette keresztbe tett. Pl. az hogy Isten mindenben benne van, azt is egy kontakt beszámolóból hallottam először, most meg kiderül, hogy a Qumrani tekercsekben is szerepel, de azt nyilván mindenki hallotta már, hogy "máshol" (ahol már nem olajjal mennek a gépek:) egyfajta kommunisztikus közösségben élnek, pénz és bankok, állam, mint elnyomó gépezet, természetesen nem léteznek, de nem ateisták és nem materialisták, viszont kutatásokra fordítanak annyi erőforrást, amennyit csak lehet. (az univerzumot és annak működését kutatják, vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy Isten nyomát kutatják)
    Tehát kb. egy mint egy igazi keresztény vagy buddhista, aki a tudományokban is otthon van, annyira, hogy képes szennyezésmentesen élni, és közlekedni is pl. naprendszerek között. (mi még 2 falu között vagy városon belül sem)
    Ebbe nyilván nem fér bele egy 1%-os elit, aki kézben tartja a maradék 99%-ot, mert mindenki ugyanannyit tud, és ugyanannyi erőforráshoz fér hozzá.(én pl. csak befizetni tudok adót, de abba már nincs beleszólásom, hogy mire költsék)
    Lehet, hogy ide csak azok (tojásfejű alienek) jönnek, akiket érdekel, hogyan néz ki egy csomó birka, akik azt hiszik ők sasok, meg egy szűk kör, akik paraziták, (kergebirka-kórt okoznak) és istennek képzelik magukat. (a vezetőjük meg egy félresikerült , lecsúszott és kitagadott félisten, aki az óvodások között játssza a nagyfőnököt)

    VálaszTörlés
  10. AllSeeingGuy!
    Igazad van, az összes egyház csak 1%-át mutatja, mondja el az igazságnak.
    Ha elmondanák, megmutatnák vagy nem hinnék el vagy mindenki 180 fokos fordulatot venne és ez nem lenne jó nekik, ill. az egyház felett állóknak, tehát marad a butítás és megvezetés.

    VálaszTörlés
  11. Oh bocsánat, nem tudtam hogy ott a Szent Péter keresztre gondolnak.

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok! Egy 18 éves srác vagyok. Az utóbbi pár hónapban kezdtem el foglalkozni a témával, ezzel a piramis dologgal.
    Néhány haverom figyelmébe ajánlottam Az üzenet c. filmet, másnap amikor megkérdeztem tőlük mi volt a hatása röhögtek rajtam, azt mondták belemagyarázás. Nem tudom ember és ember között miért van ekkora különbség, én amikor megnéztem az első részt, nem tudtam mit higgyek, ezért végig néztem az összeset, utána már sejtettem mi lehet az igazság, ezért utána néztem a dolgoknak és most már biztosan tudom. De ők rögtön azt reagálták rá, hogy hülyeség. Most nem tudom én vagyok a buta, vagy ők nem látnak, vagy csak nem akarnak látni?
    De aztán elgondolkodtam, ha meg is fogta volna őket a dolog mi hasznuk származott volna belőle. Nem tudnak ellene semmit tenni, ahogy én se vagy ti se. Mit tehetnénk? Na ez itt a nagy kérdés.

    VálaszTörlés
  13. Egy kis humor: az olajfüggőségről beszél pár exelnök, meghogy az olajtól független energiatermelés kell az igazi függetlenséghez, ésatöbbi, ésatöbbi:
    (kár, hogy Eisenhower-t nem idézték, amikor a Miltitary-Industrial Complex veszélyeit hangoztatja leköszönő beszédében, azért ez mutatja a helyzet romlását, hogy akkor is már csak ennyit tehetett egy tökös elnök, ma meg ezek a kis b*zik még ennyit sem. (vagy repül a mágikus golyó a fejbe)

    http://tpmlivewire.talkingpointsmemo.com/2010/06/tpmtv-latest-videos-jon-stewart-8-presidents-said-well-get-off-foreign-oil----fool-me-8-times-am-i-a.php

    VálaszTörlés
  14. Ricsi: A többiek reakciója az, amit beléjük nevelt a többségi média. Ne érezd butának magad, csak azért, mert elgondolkozol valamin, amit mások reflexből elvetnek. Járj nyitott szemmel, hallgass meg mindent, és hidd el, amiről úgy érzed, hogy igaz.

    VálaszTörlés
  15. Ricsi: Én is hasonlóan éreztem magam az Üzenet után. Rám nagy hatással volt, azóta is nézem a témába vágó videókat, mások viszont mintha nem is törődnének vele, vagy kinevetnék az egészet. Azért nézek be ide is naponta, hogy ha új bejegyzés nincs is, legalább a kommentekben lássam, hogy nem csak engem foglalkoztat ez az egész. Valamint egyre több helyen látok olyan kommenteket (ma pl. a FB-on egy Kesha nevű énekesnő képe alatt), amelyeket talán nem ért mindenki, aki olvassa, de nekünk azt jelentheti, hogy nem vagyunk egyedül a véleményünkkel.
    És hogy mit tudunk tenni? Ez nekem sem világos. Ellenállni, de hogyan? Szívesen olvasnám, ha erről is lenne bejegyzés, konkrétumokkal.

    VálaszTörlés
  16. A cikkhez kapcsolódó érdekes összefoglalás a Rotchildokról:
    http://www.e-ido.com/Europai_Ido_2008_08---02-oldal.pdf
    Nagyon ajánlom

    VálaszTörlés
  17. 23 embernek ajánlottam Az üzenet c. filmet, és csak egy volt, aki végig nézte és a téma is valamelyest érdekli. A többi egyértelműen kijelentette, hogy belemagyarázás, hogy bármibe bele lehet magyarázni ilyesmit. Mióta megnéztem a filmet, azóta máshogy nézem a reklámokat (meg mindent) és még nem találkoztem olyannal, amibe ilyen szinten beletudtm volna magyarázni, de szerintem ők se.
    De természetesen mindegyikük csak az első részt nézte meg, ott már eldöntötték, hogy hülyeség. Utána mondtam nekik, hogy 2 óra után lehet más lenne a vélemyényük, de természetessen 2 órát nem vesztegetnek ilyenre, hisz sokkal fontosabb dolguk is van.
    De azért jó látni, hogy vagyunk azért, akik nem dugják homokba a fejüket.

    VálaszTörlés
  18. Ricsi
    Az ismerőseid valószínűleg nem nagyon találkoztak ezzel a témával. Szerintem nekik Az üzenet kicsit erős így elsőre. Ajánlanám, hogy könnyebben emészthető és az átlagember (agymosott) számára kevésbé ostobaságnak tűnő filmet mutass nekik, például A Villanykörte Összeesküvést. Csak azért, hogy rájöjjenek, nem minden úgy van, ahogy mondják. Utána megmutathatnád nekik például az Ébresztőfilmet vagy valami hasonlót, hogy értsenek is valamit Az Üzenetből.
    De a haverjaid többsége valószínűleg azokat is képtelen lesz végignézni. A ValóVilág érdekesebb... Egyébként egyidősek vagyunk, pacsi:D

    VálaszTörlés
  19. Hol lehetne belépni az Illuminati-be?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam.
      Megalázlak, megverlek, lehugyozlak, véresre verlek, szenzoros megvonást alkalmazok rajtad, éheztetlek, szomjaztatlak. Orosz rulettet kell végignézned, amiben pár politikussal játszom!
      Utána ha sikeresen feldaraboltam az agyad, akkor a rendszer ellen fordítalak. Tehát ellen illuminati.
      De van még sok ötletem.

      E-mail címem: norbi24eger@gmail.hu

      Törlés
  20. Találtam egy pár dolgot, amit szeretnék megosztani. Egyrészt ezt a videót, ahol Michael Jackson a halála előtt nem sokkal, a koncertjére készülve arról beszél, hogy 4 év van megmenteni a világot:
    http://www.youtube.com/watch?v=6vn8cVoK70M&feature=related
    Ez nem is lepett meg annyira, mert láttam a This Is It-et már korábban és emlékeztem erre a részre, csak akkor még nem tudtam hova tenni.

    A másik, ami viszont sokkolóbb, a jövő évi Olimpiai játékok logója és kabalafigurája. Láttátok már?
    http://2.bp.blogspot.com/_OxEc29NXl4g/S_bvKAGJyUI/AAAAAAAAAws/vrGmXJSJEGI/s1600/Wenlock.jpg
    http://www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/uknews/8281359/Top-ten-toys-for-2011-and-more-from-the-London-Toy-Fair.html?image=15
    http://landonhowell.com/wp-content/london_2012_logo.jpg

    VálaszTörlés
  21. alapko: És neked esetleg sikerült már valakit felvilágosítani?:-)

    a_: Az utolsó logón mit kell nézni?

    VálaszTörlés
  22. Ricsi: Csak annyit, hogy a 2012 úgy van írva, hogy kiolvasható belőle: Zion.

    VálaszTörlés
  23. Valóban kiolvasható és oda vissza is,érdekes.Hát ez sem véletlen, ez a 2012 "bűvös szám".Mint ahogy 911 sem.A jelenések könyvében keressetek rá 9-11es részre.

    VálaszTörlés
  24. Ricsi: Pár embernek megmutattam az ébresztőfilmet. Nem mondták rá, hogy hülyeség, de nem nagyon keltette fel az érdeklődésüket. A családban amikor szó esik politikáról vagy az idióta TV-műsorokról, akkor szoktam mondani, hogy mi lehet ezeknek az oka. Ők teljesen egyetértenek vele és nem is csodálkoznak, mert a saját szemükkel látják.

    VálaszTörlés
  25. a_ :

    ha tudsz angolul, ezt olvasd el:

    http://pigs-in-the-parlor.blogspot.com/2009/06/rik-clay-2012-olympics-interesting.html

    VálaszTörlés
  26. De ezeket a jeleket nem olyan beavatottak csinálják, akik minket akarnak figyelmeztetni? Mert gondolom az illuminátusok olyan embereket avatnak be (gondolom zsarolnak is), akik valami magas poszton ülnek. Legyen ez az RTL klub igazgatója, és olyan feladatokat add nekik, hogy butitó műsorokat csináljanak stb.. A Vodafone-os reklámot, meg azért ilyen, mert a készítője tud valamit és minket akar figyelmeztetni. Gondolom én.

    VálaszTörlés
  27. Luxbeci valóban kiolvasható a ZION + A jelenések 20;12 elég egyértelmű: "És láttam, hogy a halottak, nagyok és kicsinyek a trónus előtt állnak, és könyvek nyittattak ki. Még egy könyv nyittatott ki, az élet könyve, és a halottak a könyvbe írottak alapján ítéltettek meg cselekedeteik szerint." Ez az utolsó ítélet. Arra célzol, hogy a vers száma egy kódolt üzenet, ami a versben szereplő esemény várható évszámát adja meg? Amennyiben így van, érdemes elgondolkodni azon, hogy a maják és a keresztények nem igen ismerhették egymást, a dátum mégis megegyezik. A maja naptár 2012-ben véget ér.

    VálaszTörlés
  28. Vaslogikával kikövetkeztetve 2 eset lehetséges:

    A logók , szimbólumok , reklámok, filmek és bármi ami többféleképpen értelmezhető, azokat olyan emberek készítik, akik tudják, hogy mi a többszintű jelentésük, és az alsó szint megy a népnek, a felső meg a beavatottaknak.

    Másik lehetőség: ezek az emberek (akik készítik) sem tudják , hogy többféle jelentése van , de tudat alatt ilyet képesek csinálni, mert bennük van az a bizonyos +, ami erre képessé teszi őket.

    (a vodafonos reklámfilm rendezőjére lennék kíváncsi, ki is ő, milyen egyéb munkái voltak, szabadkőműves-e, stb...)

    A jelenlegi erősen agymosott és az ókori legendákban/vallási iratokban tájékozatlan tömegek nem veszik észre a legordítóbb utalásokat sem, jó esetben Drábik és Bogár előadásait azért képesek felfogni, de őket sem véletlenül lehet csak a neten látni/hallani, még véletlenül sem kerülnek be főműsoridőbe sehova, kereskedelmi kanálisokba (csigatv/retekklub) meg biztos, hogy nem.

    VálaszTörlés
  29. Köszi, hogy felvettétek az aranykor.freeblog.hu oldalamat és cserében kirakom én is a tiéteket.
    Na minden jót
    sziasztok

    VálaszTörlés
  30. Tegnap néztem a londoni Miss World 2011 döntőjét. Kivételesen tényleg a legszebb győzött, egy gyönyörű venezuelai lány.
    Na de térjünk a lényegre. :D
    Bemutatták a 2012-es szépségverseny helyszínét. Belső-Mongóliában (Kína északi része) egy Ordos nevű városkában lesz megrendezve. ORDOS. Rögtön felkaptam a fejem. Novus ORDO Seclorum? ... Lehet, hogy már megbolondultam, de egye fene, utánanézek...
    Ordos az Ordos sivatagban található, a semmi közepén. Mindkét Ordos. Ugyanis van egy régi Ordos: átlagos kínai város. De tőle pár kilométerre van egy New Ordos City is. "City of the future"-ként emlegetik. És szellemvárosként mivel szinte teljesen üres. Nagyon drága hely, ezért nem költöznek oda az emberek. A várost a kínai kormány építtette. Csupán azért, mert volt rá pénzük, és állítólag ettől még több lesz. (Elhiszem, hogy így van, én nem értek hozzá.) 5 év alatt épült fel. Gyönyörű modern épületekkel van tele, minden megtalálható benne ami egy városba kell. A szabályos utcákon végeláthatatlanul sorakoznak a teljesen egyforma házak. "A jövő városa"...
    Miután kicsit olvastam róla, és megnéztem pár videót, úgy döntöttem meglátogatom öreg barátunkat, a Google Térképet. Megkerestem a szóban forgó várost, tényleg a semmi közepén van. Ahogy közelítettem, látszott, hogy nagyon szabályos, gondosan megtervezték. Ha a belvárost felülről nézzük rengeteg geometriai alakzatot találunk. Vagy rengeteg szimbólumot, de ebben nem vagyok jártas, ezért nem sokat tudok mondani róluk. De az egyiket felismertem. Nem volt nehéz. Találjátok ki, mi van a város közepén! Ha nem megy segítek:

    http://kepfeltoltes.hu/view/111107/ordos_piramis_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    http://kepfeltoltes.hu/view/111107/ordos2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Ehhez nem fűznék hozzá semmit, szerintem elég a kép.

    Itt a link az egyik videóhoz:
    http://www.youtube.com/watch?v=E9msCpYbyPs

    "So the new city waits, waits for life and activity. It is all ready for that one day."

    "És én János látám a szent várost, az új Jeruzsálemet, amely az Istentől szálla alá a mennyből, elkészítve, mint egy férje számára felékesített menyasszony."

    VálaszTörlés
  31. Remek írás!
    Jó a stílusod.
    Tömör, lényegre törő, világos, ráadásul igaz is :)

    VálaszTörlés
  32. Tényleg jó az írásod, de én annyira nem értem. Most akkor mi is akar lenni ez a város?

    Pilisi: én is Pilisi vagyok, pontosabban a Pilis aljában élek.:-)

    VálaszTörlés
  33. A bejegyzés minden sorával egyetértek, de felhívom a figyelmet egy gyakorlati és egy inkább spirituális szempontra.

    Gyakorlati szempontból a helyi pénznek csak valóban a helyben megtermelt dolgok esetében van értelme és valóságalapja, viszont már egy db üres CD-lemezt sem vehetsz rajta. Ha kizárólag helyi pénzzel bánna minden kisközösség, akkor az legalább 2-300 év visszafejlődést eredményezne, mert semmilyen külföldön gyártott terméket nem tudnál a Tökömpaszúlyon nyomtatott gazdálkodj-okosan papírjaiddal vásárolni, importálni. Gondolkozzatok el ezen. Mindemellett természetesen a rákszerű globalizmust csak úgy lehet féken tartani, hogy lehetőség szerint minden valóban szükséges dolgot lokálisan termeljünk és használjunk fel, szerves gazdálkodás keretében.
    A megoldás, mint minden a Világegyetemben, kettős aspektussal lehet ésszerű. Helyi ÉS elfogadott közös pénz együttes használatával!

    A spirituális szempontról később értekezek.

    Üdv, Mazsola

    VálaszTörlés
  34. Spirituális szempontból meg azt kell megérteni, hogy a Világegyetemben megtalálható mind a hierarchikus (piramis) felépítés - pl. a különböző létszintek között - mind a holografikus vagy magyarul szerves felépítés - ez utóbbi az egy létsíkon belüli természetes, önvezérlő létfelépítésben jelenik meg.
    Tehát mind a két rendszer jelen van a világban, és mint mindig, akkor van baj, ha valamelyik pólus irányába eltolódik valami, ekkor borul a harmónia. Nyílvánvalóan az emberiségre rátelepedett (vélhetően nem kizárólag emberekből álló) szűk elit érdeke a totális piramis rendszer létrehozása az alapvetően szerves létezésű bolygón.

    Nem tudjuk már pontosan elképzelni, de a Föld ősnépeinek (szkíták, magyarok, indiánok, bárhogy is nevezzük őket) alapvetően szerves - vagy ahogy Pirula nevezte, holografikus - társadalmi szerveződésük lehetett. Ott és AKKOR ez valóban egy működőképes rendszer lehetett, mert minden törzs tisztában volt a "Nagy Egész" értelmével, de egymástól függetlenül, s mégis egymással harmóniában tudtak élni. Ez volt a lovasurak társadalma, ahol mindenki egyenjogúnak és szabadnak számított, de a liberalizmus "taposs át mindenkin a sikereid érdekében" és a "csak rólad szól" féle mérgezés nélkül.
    Azonban az a helyzet, hogy ezt a valóban egészséges, szerves társadalmi felépítést korunkban már nagyon nehéz lenne visszaállítani, mert teljesen megváltoztak a körülmények, az életfelfogásunk, és belehajszoltak minket egy technikai alapú társadalomba (ennek is megvan az oka, de ez már egy nagyon bő fejlődéselmélet témája) Persze ez nem jelenti azt, hogy nem indulhat el egy "új kör", tiszta lappal, amikor is visszatérhet az emberi civilizáció az Aranykor társadalomszerveződéséhez, viszont ehhez kell egy nagy-nagy "újrabootolás".

    Sokan ezt várják.

    Sokan meg azt, hogy kettészakadjon az emberiség, és az egyik fele visszasüllyedjen rabszolgai állati létbe - ez lenne a "fekete esernyő alatti" világ, de az emberi faj másik fele szellemileg felemelkedik egy eddig nem ismert tartományba, ahol teljesen más lesz minden. Ez már nagyon ezoterikusnak hangzik, de én el tudok képzelni olyan fejlődött emberi testfelépítést, amelyik közvetlenül a kozmoszból, vagy a helyi Napból nyeri a létfenntartási energiáját.
    Gondoljatok csak bele! Ha az elit már nem tudná az emberiség nagy részét sakkban tartani a szándékosan generált élelmiszer-, és energiaválsággal, akkor mennyivel könnyebb lenne az élet. :)

    Többen is azon a véleményen vagyunk, hogy Isten teremtett világában valójában nincsen JÓ és nincsen ROSSZ. Minden ami VAN, az SZÜKSÉGES. Még a Földet jelenleg bitorló elit is! Durva, tudom, de talán egyetérthetünk abban, hogy ha az elit nem végezne ilyen "tökéletes" munkát, akkor még nagyon sokan aludnának, és talán örökre a sötét középkorban lennénk. Így viszont, az ő közreműködésükkel rengeteg embert kiléptettek a kis állóvizéből, és egy magasabb szellemi szintre terelték. Kissé talán ellentmondásosnak fog tűnni, de arról van szó, hogy ahhoz, hogy az emberek egy része fejlődésnek induljon, ahhoz létre kellett hozni szellemi gátakat, falakat, pont amiatt, hogy kiderüljön kik képesek ezeket áttörni.
    Én úgy gondolom néhányunknak már sikerült. Elég csak szétnézni a blogger társadalomban, néhány éve még elképzelhetetlen témákról értekezünk nap mint nap, és nem is akármilyen szinten.

    Összefoglalva mindennek értelme van a Világegyetemben, még az olyan látszólag ördögi tervnek is, mint amibe az emberiséget belehajszolták. Ugyanis ez az "ördögi" terv valójában az, amelyik generálja az Isteni tervet.

    Szerintem.

    VálaszTörlés
  35. Ricsi
    Lehet, hogy nem a legjobb felvezetővel ajánlod a filmet? Mert a nézettségi adatok alapján minden hatodik ember végig nézi.
    Ugye nem úgy ajánlod, hogy
    "Van itt egy film, amiben bebizonyítják, hogy Balázs a sátán."

    Nyugi, csak tréfálok.
    Üdvözöllek a való világban.

    VálaszTörlés
  36. mazsola, nagyon nem jól látod, a technikai fejlődés azt jelenti (normális esetben), hogy az összes használt berendezés működésével/felépítésével tisztában van minden használója, így nem kiszolgáltatott azoknak, hanem egyszerűen használója. Ez kellene az ENERGIATERMELÉSBEN és a EGÉSZSÉGÜGYBEN is, de ott a fizikus szekta és az orvos szekta (fehér köpenyben, haha) uralkodik.
    (az oktatás egyszerűbb lenne, ott elég lenne az információ szabad áramlása, de túl sok a titok)
    Nincs házi méretű kicsi áramtermelő, és nincs személyes DaVinci gép sem, ami ha kell megműt otthon.
    (mindkettőhöz magas szintű technológia meg hozzáértés kell, az energiatermelés függetlenségéhez meg olajmentes, annál jobb energiasűrűség, ami hivatalosan nem létezik egyelőre)

    A helyi pénzzel meg nagyon egyszerű CD-t venni, kell olyan termék, amit exportálhatsz a CD-termelőnek, ez lehet akár pálinka is, de elég sokmindent termeltek/előállítottak itt régebben is, pl. étolaj, cukor, szalámi, stb.. Élelmiszerből Magyarország csak az utóbbi 20évben szorul importra, pl. cukorból csak az utóbbi 5évben, ehhez el kellett "adni" a teljes feldolgozóipart. (a konkurenciának, aki másnap már be is zárta, utána meg kapott a magyar államtól támogatást, mert munkahelyeket teremt: pénztárost, árupakolót abban az áruházban, ahol az ő import áruját lehet kapni, még pár év, és azt a hazugságot, hogy a 80-as években itt nem volt kaja a boltokban, már mint hivatalos véleményt fogják tanítani az iskolákban, kár, hogy van még pár millió tanú, akik emlékeznek az ide zabálni/bevásárolni járó osztrákokra Sopronban pl.)

    A globalizáció normális menete az lehetne, hogy vannak olyan közös tulajdonú globális cégek, akik kizárólag olyan csúcstechnológiát igénylő termékeket gyártanak, ami mindenhol kell, pl. CPU, autómotor, műholdvevő fejegység, turbinák, stb.. Ezeket azután a helyi országok abba építenék be, amibe akarják, magukat a gyárakat meg az országok közösen tartanák fenn, és akkor nem forgácsolódna szét a fejlesztés, meg menne le a minőség 20forint haszonért, meg nem lennének olyan zsákutca fejlesztések , mint az LCD, meg a millió DVD meg memóriakártya formátum. Egy telefontöltő egységesítése nem megy ebben a káoszban, nemhogy valami komolyabb.

    Áz meg egyenesen baromság, hogy nincs rossz, meg jó, az pl. mindenkinek rossz, hogy feleslegesen pazarlunk, csak mert az jó egy szűk elitnek, a középkor az most van, mert az igazi fejlődést azt tűzzel-vassal akadályozzák már vagy 1500 éve. A római birodalom összeomlása helyett egyből jöhetett volna az ipari forradalom, és ha azt sikerül túlélni, akkor ma már a FREE-ENERGY kora lehetne, ahol az egyént nem lehet sakkban tartani, sem katonai fenyegetéssel, sem villanyszámlával.

    VálaszTörlés
  37. Idegenkísérlet, Isten malmai lassan őrölnek, de őrölnek. Nem kívánok energiaharcba bocsátkozni senkivel sem, mert értelmetlen. Csak a véleményemet írtam le, ami szerinted baromság. Nincs ezzel semmi baj, ahány ember annyiféle nézőpont létezik.
    Remélem van itt olyan is, aki megértette a gondolataimat.

    VálaszTörlés
  38. Mazsola: Nekem tetszet, amit írtál.:-)
    Piros Pirula:
    Igazából úgy ajánlottam, hogy nézzétek végig, nagyon jó. Utána meg mondtam azt is, hogy ne csak az első részt, mert akkor lehet félre értitek a mondani valóját. Az első rész után tényleg félre értették páran, mert rögtön azzal jöttek: Te most komolyan azt hiszed Balázs a Sátán. Erre nem tudtam mit mondani, annyira váratlanul ért.:-)

    VálaszTörlés
  39. Nagyon érdekes, amit Mazsola ír az olyan fejlődött emberi testfelépítésről, "amelyik közvetlenül a kozmoszból, vagy a helyi Napból nyeri a létfenntartási energiáját", ugyanis ez az elképzelés már több emberben is megfogalmazódott egymástól függetlenül.
    Az evolucionális alkalmazkodás egyáltalán nem elképzelhetetlen... hmm
    Érdekes lenne megvizsgálni azt is, (persze lehet, hogy rajtam kívül nem is érdekel senkit ez a dolog, de azért játsszunk a gondolattal) hogy imádkozáskor, meditáció során agyunk alfa, béta hullámai vajon hány hertzen működnek, illetve alváskor, ébredéskor, hogyan tudjuk ezt az állapotot fenntartani (pl. tibeti álomjóga)... mindezt a HAARP Projekt kapcsán.

    Képzeljétek, végeztem egy kísérletet, amikor igen erős fejfájással küzdöttem egész délelőtt (hozzáteszem, ha nagy ritkán fáj is a fejem az igen enyhén jelentkezik). Nevessetek ki, de alufóliával csavartam be a fejem és elmúlt a fejfájásom. Kipróbáltam ezt egy családtagomon is, de eleve kinevetett, neki nem múlt el (érdekes kérdéseket vet fel ez is)... a mobiltelefonom hullámocskáit is bezártam játékból alufólia-börtönbe:).... No, remélem jót nevettetek.:)
    Megvilágosodott gondolatokat kívánok, de leginkább a gondolat szabadságát!

    VálaszTörlés
  40. Haha:D
    Én is mindig teszek valamit (általában párnát vagy egyszerűen csak a kezemet) a homlokomhoz ha fáj, és ha közben leülök 5 percre és nem gondolok semmire (de úgy igazán semmire), akkor rögtön el is múlik.
    De legközelebb kipróbálom alufóliával. :)
    Érdekesek ezek a hullámocskák, csak kár, hogy keveset tudunk rólunk.

    VálaszTörlés
  41. Mi lehet, hogy keveset tudunk róla, de nem is mi kezeljük azokat a berendezéseket. Azt meg senki sem hiszi el, hogy a hadsereg nem kísérletezett, és nem tud ezerszer annyit , mint mi ezekről. (jó lenne valami ügyes technikus, meg pár kísérlet, hogy valami olyan sisakot hogy lehet összehozni, mint ami pl. az X-Men Magneto fején van. Véletlenül, pont az előző vezértől vette át, és ezzel lehetett ő az új vezér, mert így már nem tudták az agyát manipulálni. Az előző vezér náci volt, a jelenlegi zsidó, kicsit áthallásos az X-Men)
    valószínűleg sokrétegű , különböző fémekből, közöttük valami nagyon sűrű anyag, ólom, bizmut valami olyan struktúrába rendezve, hogy a maximális ellenállást fejtse ki mindenféle hullámokkal szemben, az alufólia is érdekes lehet, de mondjuk ezer db réteget kellene egymásra tenni, hogy érjen valamit. A struktúra rendezettségét úgy értem, mint a kard élét/pengéjét, az sem egyszerűen vékony, hanem ott más az atomszerkezet is. (a rá merőleges anyagszerkezetet képes szétvágni)
    Sajnálatos, hogy a vadnyugat óta nincs igazi önvédelem, a nagy hadseregek és a titkos/drága technológiák óta a magánember nem képes megvédeni magát az elnyomó szervezetekkel szemben.

    VálaszTörlés
  42. itt egy érdekes link egy cégről, amely átfogó védelmi megoldásokat kínál az elektromágneses, rádiófrekvenciás sugárzás ellen:

    http://www.tetamagnetic.hu/index.php?D=15

    Valamint egy kínai találmány, amely elnyeli a ránk ható elektronikus szmog egy jelentős részét:

    http://winaliteanionosbetet.hu/egeszseg_kartya.html

    És hallottatok már a CommuniGuard fóliáról?
    Íme:

    http://www.vitalland.hu/communiguard

    Óhhh a vidám XXI. század!

    VálaszTörlés
  43. alienexperiment Képzeld a napokban kaptam egy értesítést az Axa bankomtól,hogy a bankártyámat lecserélik korszerűbb IFDR chipes bankártyára,aminek a pin kódját,megint aktiválni kell.Ezért nagyon ideges lettem,mert már nagyon megszoktam a régi pin kódomat és nem szeretném újra cserélni és nem szeretnék újabb IFDF Veri chipes bankkártyát,nagyon megfelel nekem a régi is.És azt írták,hogy a régit majd nem fogom tudni majd használni :(((Az amiről már évek óta figyelmeztetnek az igazság kutatók pl:Aaron Russo,Alex Jones...stb,ez valóra vált,mert a bankkártyámat,mindenhová magammal viszem és így a megfigyelésem biztosítva van.

    "Tájékoztatjuk, hogy bankunk 20011.októberétől már kizárólag chippel ellátott bankkártyákat bocsát ki.A korábban kibocsátott mágnescsíkos bakkártyát 2011.év vége előtt lecseréljük és az új chippel ellátott bankkártyákat decemberig megküldjük önnek.
    Mi ez a chip kártya?Miben különbözik a mágnes csíktól?
    A chip kártyán a mágnescsík mellett a kártya előlapjába beépített chip is tartalmazza a kártyainformációkat.A chip biztonságosabban tárolja az adatokat, a kártyahasználat biztonságosabbá és gyorsabbá válik és az esetleges visszaélések kockázata csökken.A chippel ellátott elfogadása szélesebb körű belföldön és külföldön egyaránt."

    Azon csodálkozom,hogy a Mondex kártyát még nem erőltették rám,de ami késik,nem múlik.
    Valóban ennyire korszerűbb lenne ez a Chipes kártya?

    VálaszTörlés
  44. A chipkártyás bankkártya az (még) nem az RFID kártya, az csak egy titkosítási és technológiai váltás, mert a mágnescsíkos az annyira komolytalan, hogy pár ezer Ft-os berendezéssel másolható. (és igen, komolyabb berendezéssel pedig még akkor is leolvasható, pin kóddal együtt, ha több méterre vannak tőled, amikor használod, leolvasókban meg bárhol lehet egy kis plusssz, ami letárolja amit beolvas, és elküldi valahova, valakinek)
    Én azon csodálkoztam, hogy (itt, Magyarországon)a pénzkiadó automata az ugyanaz a DIEBOLD gyártmány, amivel "megnyerték" a 2004-es választásokat bushék.
    Ezekbe valószínűleg be van építve pár "apróság", mint a windowsokba, ahol hekkerek több helyen is megtalálták az NSA kódokat. (National Security Agency nemzetbiztonsági hivatal) Tehát az, hogy távolról (USÁ-ból, azaz nagy izraelből akár) le tudják kapcsolni (megfigyelni) az összes hálózatra kötött berendezésüket, az nagyon is valós veszély.
    (de így jár az, aki mindig seggnyalásra akar berendezkedni, kíváncsi vagyok, hogy pl. a románok vagy a szlovákok is ugyanazokat a berendezéseket, szoftvereket használják-e a fontosabb helyeken, mint mi?

    VálaszTörlés
  45. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  46. Mazsola
    A szükséges rossz ami előre mozdítaná a társadalom fejlődését ?
    Talán, mert mi csak ezt látjuk azért azt hisszük csak ez az út létezik, de szerintem szeresd felebarátod társadalom erősödött volna meg a földön lehet magasabb szinten állnák mint most.
    Pl egy indiai aki narancssárga ruciban meditál egy fa alatt vagy egy tibeti szerzetes a Himalájában is elérhet egy magasabb szintet anélkül bármilyen patás macerálná.

    VálaszTörlés
  47. alienexperiment Azt te honnan tudod,hogy ezekben a chipekbe mit "sűrítenek" bele?Amikor az autók rendszámláján is ott az IFDR,amikor műszaki vizsgán megfelelnek egy hatszög matricát tesznek rá és az alkalmas arra,hogy meghatározzák a helyét,vagy az útlevelekben is ott a Biometrikus azonosító,csak más nevet adtak neki.Ugyanúgy bármelyik kártyában benne lehet,ezek után legyen az egy személyigazolvány vagy lakcím kártya,mivel annyira pici,hogy azt egy átlag ember észre sem veszi.Ahhoz azért már komoly technika kell,átvilágítani,mivel a nano technika korát éljük,amikor egy videó kártya GPU-ba képesek 1 milliárd tranzisztort bele "préselni" akkor miről beszélünk??És nekik ennél sokkal de sokkal fejlettebb technológiáik vannak,amit mi soha nem fogunk látni.

    VálaszTörlés
  48. Én úgy próbáltam tenni a bankok ellen, hogy megszüntettem a bankkártyám. BANKOK NÉLKÜL IS VAN ÉLET. Megtehettem, mert nem volt kölcsönöm. A munkáltató kérésre köteles a jövedelmed készpénzben a rendelkezésedre bocsájtani. Mit gondoltok, ha ezt megcsinálnánk úgy círka pár millióan, hogy reagálnának rá a bankok. Baromi ciki, nem tudják hogy mennyi pénzem van, hogy mik a vásárlási szokásaim, hol, mennyit költök, vagy esetleg teszek félre. Igaz, hogy nem olyan kényelmes, nem tudom fotelból befizetni a számlát, de legalább a teljes fizetésem kézhez kapom, és nem tünnek el ezresek havonta különböző banki tranzakciókban. :)) Igaz a bankban furcsán néztek rám, de kit zavar!

    VálaszTörlés
  49. .."az egészen kicsi közösségek is önellátóak, saját magukat fenntartják, és meghozzák a magukra vonatkozó döntéseket. Az összes kicsi rendszerben megvan minden tudás, ami a nagy rendszerben is megvan."

    Nem vagyok történész, és nincsen de sem: ez a fajta együttlétezés az ősközösséggel együtt kihalt, ehhez hozzáfűzném még, hogy kegyetlenül írtózom attól, hogy ismét ilyen közvetlenül közel kerüljünk egymáshoz. Ne akarj ilyen közel jönni hozzám: nekem teljesen megfelel ez a névtelen elveszettség a "kompartmentált piramis" valamelyik jellegtelen tégláján. Szükségem van arra az ábrándra, hogy nemcsak a szatócs fia lehet belőlem, mondjuk, mert apám szatócs volt, ... mert egy helyi rekesz - elrekesztettség (magyar megfelelőjét legalább tudom ragozni) nem ereszt.

    Végsősoron nem értelek: mintha magad sem tudnád, pontosan mi az, amit kifogásolsz: ha az rossz, hogy minket rekeszekre választanak, mert, ebben, ha jól értettelek, a korszerűsített "divide et impera" elvét véled felfedezni - - kérdezlek tehát, ez a lokalitás: vagy neoősközösség miért kevésbé rekesz (kompartum)?

    Szükségem van arra az ábrándra, hogy a tér tágas, nem vagyok egy ilyen ősközösséghez hozzákötve, hogy lehettem volna akár erkölcstelen bankmenedzser is, ha akartam és időben tudtam volna, vagy döntéshozó, vagy klasszikus zeneszerző.

    Kultúránk egyetemes. Kultúrapótló viselkedésünk, filozófiáink, eszközeink is egyetemesek. Értékeink egyetemesek. A mód, ahogyan berendezkedünk erre az életre, egyetemes, és mennyire az! Globális mohóság helyett lokális mohóságot, gl-is hatalomravágyás helyett lo-is hatalomratörőket, gl-is becsvágyók helyett lo-is becsvágyókat, és így tovább: melyiket bírnám jobban?

    Egyetemes tendenciánk a rothadás.

    VálaszTörlés
  50. Alienexperiment: az nsakey egy 1024 bites kulcs, nem hiszem, hogy ennyiben le lehetne tárolni a kémkedéshez szükséges összeköttetést. Ha a windowsba kémprogramot építettek volna, akkor biztosra veheted, hogy nem NSA néven futna a dll, hanem jól el lenne rejtve. A védelmi szervek viszont DNS szervereken keresztül követhetik nyomon a tevékenységedet, manapság ki használ IP-t domain helyett?! Hallottál a PROTECT-IP törvényről? Nagyon érdekes, lehetne róla egy írás itt is. A lényeg, hogy Amerika egy globális rendszert épít ki, hogy az Internetet CENZÚRÁZNI tudja! Megérne egy kis utánaolvasást. Egy link ide kapcs:
    http://www.bukisa.com/articles/604342_usa-votes-to-take-control-over-the-internet

    A kártyákról meg annyit, hogy elég baljós jel, hogy teljesen ki vagyunk szolgáltatva mindenféle kártyaadat-lopásnak. Tulajdonképpen az egyetlen biztonságos tranzakció, ha bemész a bankba és a pultnál teszed ki /be a pénzt.

    VálaszTörlés
  51. (off: látom, hárman futunk killuminati néven, nem lehet valahogy átnevezni? o_O)

    VálaszTörlés
  52. Minél több blogodat olvasom, annál nyomorultabban érzem magam, és humorérzékem is egyre jobban sínylődik tőled... Ma körülnéztem egy üzletházból kijövet, hogy nem követnek és nem figyelnek-e. Paranója, ugye. Mi az, amit te velünk művelsz? A szabadkozás, az elhatárolódás, a visszakozás, a félelem, a gyanakvás, a felfokozott elővigyázatosság... a figyelmeztetés, a szabadságféltés, a bizalmatlanság, az apokaliptikus babona, a kétkedés, az érdeklődés a gondolkodás "felkeltése"... - mondod, - és ugyanakkor nem tudom, mi az, amit féltek, és mi az, amitől tartózkodnom, szebben: óczkódnom kell, mi az, amiről gondolkodnom érdemes és kell, és nem lettem okosabb, nem lettem áttekintő, nem lettem rámutató, nem lettem felvilágosítottabb. És főleg: nem tudom, ha így van: mit kell tennem??? Az eső ellen feltaláltam az esernyőt, és a háztetőt, többek között. Azt hiszem, a paranója ellen is esernyőt kellene feltatlálni, de legalább egy szűrőt.

    Ha informálsz: nevezd meg a forrásokat,- akkurátusan! - ha tájékoztatsz, mondd, milyen szakmai minőségben. Olyan témákat boncolsz, olyan sekélyesen, hogy azt hiszem: nem is egyetlen személy vagy, hanem egy közhangulatot ellenőrző kísérlet...
    Elveszítek valamit, amiről eddig fel sem tűnt, hogy maagaménak kellene érezzem... - miért kellene ezt világképemhez, hangulatomhoz illesztenem, mint általános benyomást? Paranója - a tett nélküli világkép. Paranója: a félelem alapján tovább ésszerűsödő félelem. Paranója: a begubózás.

    Hol láthatom az arcod? Beszélj arról, amit az általad bemutatott világban helyes magatartásnak tartasz, - a fintoron és babonán kívül.Beszélj rációról, beszélj egyéni értékekről. Megnéztük hát veled együtt, milyen rossz ez a világ. Hallgatlak. Ébredni szeretnék, de mire?

    A szabadságvesztés témája nekem személyesen semmiféle egzotikus gyönyört nem okoz. Gondolom, neked sem, (as long as you are human), tehát legalább magadra nézve vannak gyakorlatias, "tettekben vagy nem-tettekkel megfogalmazott" következtetéseid. Éspedig?

    VálaszTörlés
  53. Tartós változást csak az hozhat, ha mi megváltozunk. Ugyanis a külvilág az emberiség belső világának a tükröződése. Ez nem egy elvont ezoterikus maszlag, hanem tény. Gondoljunk csak bele, hogy ha az emberek életét a kapzsiság, hatalomvágy, félelem, gyűlölet, harag stb. uralják, akkor mi lesz ennek hosszú távon a következménye? Egy rossz, korrupt, mocskos világot fogunk létrehozni. Ez meg is történt.
    Valódi megoldásról tehát csak akkor lehet szó, ha a probléma gyökerével is foglalkozunk és nem csak a tünetekkel. Máskülönben a változás csak felszínes és rövid életű lesz.

    VálaszTörlés
  54. jasszogoth
    Hmm a paranoia ha azt mondom, hogy a világos utcáról befordulsz egy sötét sikátorba vigyázz ,mert lehet orrba vernek akkor már egész életedben félni fogsz a sötét sikátoroktól ?
    Lehet, de ez egy emberi akarat valaki egész életébe retteg tőle, valaki napszemüvegben walkman-al a fülén , valaki ökölbe szorított kézzel harcra készen ..stb. megy be a sikátorba.
    Így a szabadságtól saját magad fosztod meg tenmagad.

    A keveredés teljes legyen keress rá a "The Warning"-ra.

    VálaszTörlés
  55. levi Szerinted fognak ezekkel az emberek foglalkozni?Sokaknak,legfőképp az ördögfajzatoknak pontosan ez a világ a Kánaán és nem akarják,hogy másmilyen legyen,foggal körömmel védelmezik.Az Armageddoni csata fog változást,egy új jó világot hozni,de nem új világrendet,amiben hemzsegnek a szabadkőművesek és vérebeik,amikor az Úr elpusztítja a gonoszokat a földön.Eme dicső eseményig nem látok esélyt változásra.Ez is csak 1000évig fog tartani,mert ezután a gonoszok újból egyesítik erőiket és támadást indítanak Isten Szent városa Jeruzsálem és egyháza ellen.A keresztényeket üldözni fogják.És akkor lesz a végső harc,Góg-Magóg csatája,ahol a gonoszok elszenvedik végső vereségüket.Az égből tűz golyók hullanak alá....
    Szóval nem olyan egyszerű egy világot megváltoztatni,főleg olyat,ahol a pénz az úr és az emberi életnek semmi értéke.Egy gonosz világot nagyon nehéz megváltoztatni,szinte lehetetlen.Persze ha mindenki megtérne Istenhez,de ez jelenleg Illúzió....

    VálaszTörlés
  56. Bapti Pontosan arra gondolok igen,hogy a 911,azért olyan fontos szám az Illuminatinak,mert az általuk létrehozott események,amik általában nagy szenvedést és pusztítást okoznak, a Bibliai próféciákra vannak kódolva.Pl. a Jelenések könyvében a 9-11 alatt van a földből kijövő sárkány...stb. és ugye 2001.09.11.-én pontosan ez történt,elkezdődött valami nagyon gonosz dolog,mint a tengerből feljövő 7 fejű fenevad,aminek 10 szarva van és rajta a káromlásnak jele,ugye a a fej 7 nemzet szövetsége,10 szarv pedig a 10 vezető,akikkel szövetségre lép az antikrisztus.A tenger,politikát jelent és ez nagyon is igaz a WTC lerombolására,mert világrengető politikai események követték.Jövőre ugyan ennek a folytatása várható,Irán megtámadása,majd Oroszország és Kína atomcsapás....teljesen összefüggenek a Bibliai próféciákkal.

    VálaszTörlés
  57. Amennyiben még nem tűnt fel senkinek én vagyok az összeesküvés.

    Olyan ember vagyok, akihez illeszthető legalább egy kultikus babona, legalább! egy apokaliptikus vízió, legalább! egy félelem, egy gőg, egy álszerénység, egy indokolatlan rettegés, egy elfogultság, egy személyes bizonytalanság, egy "rossz ez a világ, mit tehetek!?" -féle közhely, legalább! egy előítélet, egy tehetetlenségi tudat, legalább! egy PirosPirula projekt, és így tovább, szóval olyan minősítés (korlátoltság), amihez - és felkérem természetesen a PirosPirula munkacsoportot - rögtön alternatív valóságot bemutató (fintorgó) kisfilmet kell írni.

    Emberek, hol van az ésszerűség??? A félelemben, mondjátok. Ésszerű, hogy félek? Nem, nem ésszerű, hogy félek. A félelem ösztön, nem ésszerűség. Meggyőzni, hogy ez a meghatározhatatlan félelem ésszerű, jogos és alapja van: nos, erre van egy társadalomtudományi szakszó: nézzetek utána.

    Ha ilyen ragadós vagyok, akkor valószínű minden sok minden hozzám ragad. Kisfilmhez linkelt kisfilm, hát igen, az ilyen magamfajta ragacsos embereknek kitalált műfaj. Egyetemet végeztem, és a világképem recsegett, és porlott, minden elolvasott könyv után, és minden beszélgetés és kérdés után darabok szakadtak ki vagy konszolidálódtak benne. Íme, itt vagyok: mégsem én változtam, hanem eldöntöttem és eldöntöm, mi az, ami hozzám illeszthető, és amit magamtól elhárítok.

    Mert el kell.

    Hanael: köszönöm a hozzászólást: egyetértünk: ismétlem: szűrőt szeretnék feltalálni a paranója ellen. Azonban korlátoltságomban is én magam vagyok én. Nincs szükségem arra a hitre, hogy az átlagnál kevésbé vagyok korlátolt. Amikor egy vonatkozásban eldöntöm, hogy nem akarok korlátolt lenni, akkor megkeresem az adott korlátoltságomhoz az ellenzéket és hagyom magam meggyőzni. Eddig szinte sikerült: már szinte félek. Nem érzem ezt szabadságnak. Ennél jobb az együgyűség.

    VálaszTörlés
  58. Luxbeci: Lehet, hogy úgy lesz, ahogy írod, ki tudja. Én nem hiszek abban, hogy a jövő előre elrendeltetett és mi csak szereplői vagyunk egy forgatókönyvnek. Úgy gondolom, hogy ezekkel csak a felelősség elől menekülünk. Mindig másra mutogatunk, másra hárítjuk a felelősséget: a keresztények a sátánra, a krisnások a vaskorra, a materialisták a politikusokra. Mi a társadalom? Emberek sokasága, pontosabban az emberek által létrehozott közösségi rendszer. Éppen ezért, minden arra irányuló mozgalom, ami a társadalmat szeretné megváltoztatni úgy, hogy közben az emberi tudatosságot változatlanul hagyja, végső soron bukásra ítéltetett. Nézzünk csak rá a történelemre, x ezer éve folynak a háborúk, forradalmak, de lényegében semmi sem változott. És a történelem mindaddig ismételni fogja önmagát, amíg mi meg nem változunk.

    VálaszTörlés
  59. jasszogoth :

    Felejtsd el a szabadságot. Próbálj meg inkább csinálni valamit. Házat, asztalt, széket, gyertyatartót vagy bármit. Amit használni is tudsz.

    TEREMTs valamit. DOLGOZZ rajta. Közben a munka rád is hatással lesz. Teremtés közben talán jobban megértheted magát a teremtést...

    Egyszer próbáld ki.

    VálaszTörlés
  60. bukovinai
    :) megcsinálhatná az anti paranoia szemüveges füldugót,felveszed és minden hepi a fákon csicseregnek a madarak, a kutya kergeti a labdát és a csinos lányok szoknyáját meglibbenti a szellő miközben a legényekkel sétálnak ... a valóságban meg a kutya ép oldalba veri a fát ami alatt a döglött madár teteme fekszik miközben kurva anyázva ordibál és retiküllel veri a kuncsaftot...:)
    Félre téve a tréfát egy dolog építése, készítése , teremtése tényleg jó érzés , olyankor mindig megveregetem a vállam ha valami sikerül elkészíteni.

    VálaszTörlés
  61. Egy érdekes film számomra legalább is
    A Találkozás
    http://www.filmnet7.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=92:a-talalk

    VálaszTörlés
  62. A helyi pénzről egy jó cikk:

    http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2011/11/egy-lehetseges-kiut-mesterseges.html

    VálaszTörlés
  63. Nem tudom mennyire szoktatok játszani, de van játék az Assassin's Creed (most fog kijönni a 4. része), aminek most vittem ki az 1. részét. Mivel angolul van nem értettem a sztoriját, de a végén ismerős jelek tüntek fel a játékban. Ezért kicsit utána néztem, és kiderült, hogy a története nem átlagos.
    Itt egy video, ami talán felhívja az érdeklődéseteket. Azt hiszem magáért beszél.
    http://www.youtube.com/watch?v=5mXiZlYLFus

    Ja és, ha a Google-ba beírjátok Assassins Creed Illuminati, akkor is találtok rdekes dolgokat. Sajnos én nem tudom elolvasni, mert angolul van mind.:-( De aki tud angolul, szerintem nézzen csak utána.

    VálaszTörlés
  64. Ricsi, ügyes találat!

    Pirula, Te is figyelj:

    Ezek mindenhová elpögyögtették a jeleiket.

    http://images.mylot.com/userImages/images/postphotos/2386395.jpg

    Hogy-hogy nem, a Marlboro-s cigisdobozon egy megkoronázott szem ül a piramis csúcsán, pont ahová a 11-es mutat.... :)

    VálaszTörlés
  65. Ha már itt tartunk most adtak ki két játékot: Modern warfare 3, Battlefield 3.
    Mindegyik a közeljövőben játszódik egy globális háborúban. Csúnya, gonosz, orosz terroristák támadják Amerikát, Londont, Párizst biológiai támadás érte, Irak, Irán, stb. Érdekes. :)

    És ehhez kapcsolódóan egy videóklip:

    http://www.youtube.com/watch?v=Zcps2fJKuAI

    A háborúból való kiút a piramis...

    Na meg itt van mostanában ez a sok esős zene: "Let it rain over me" és hasonlók.

    Valamire készülnek.

    VálaszTörlés
  66. Én csak azt nem értem miért csinálnak ilyet, ezzel magukra vonják a figyelmet. Ők nem titkosak akarnak maradni?

    VálaszTörlés
  67. Nem tudom. Vagy egymásnak üzennek vagy minket szoktatnak hozzá vagy félre akarnak vezetni (erre is van bőven példa).

    VálaszTörlés
  68. Ricsi, eddig titkosan szervezkedtek, most viszont már felfedik magukat, azért, hogy mindenki eldönthesse melyik utat választja. Maradsz a szabad ég alatt bármi is történjék a közeljövőben, vagy bebújsz a fekete esernyő "védelme" alá?

    VálaszTörlés
  69. De nekik miért jó az, hogy mi "bebújunk" a fekete esernyő alá? Vagy ezt úgy kell érteni, hogy melléjük állunk?

    VálaszTörlés
  70. Ricsi Már régóta foglalkozom játékprogramokkal és elmondhatom,hogy szinte az összesben benne vannak a szimbólumaik vagy a jövőben történő események,benne foglaltaknak a játék sztorijában.Pl:Fear,COD,Csernobil,Stalker,Crysis...stb.Ez a koncepció része,már nem csak filmekkel programoznak,játékokkal is.Úgymond "kiképzik" Power kapitány jövő katonáit, az előttünk álló nagy háborúkra.
    Richi Rich nem rég ment a médiában és a feltaláló egy piramis csövű pisztolyt mutatott be és az ablakok ajtók is piramis formájúak voltak,fekete-fehér padló és a nagy iránytű NATO jel...stb.Szinte az összes filmben felvonultatják az arzenált és a egyszemű küklopszok sem véletlenül bukkannak elő egyre gyakrabban, pl.Conan a pusztító filmben is.Schwarcenegger előszeretettel pózol koponyás csattos övekben.
    Már nem akarják eltitkolni törekvésüket,ha azt akarnák,akkor mi most nem írnánk róluk,mert semmit az ég egy adta világon nem tudnánk.De azt akarják, hogy értesültek legyünk és ránk bízzák a döntést.Hatalmukat oly hatalmasnak érzik,hogy nem félnek a tömegektől,mivel zombisították őket.Hitler is azt mondta, egy gránit kemény új rendet hozott létre és aki neki megy , annak szétloccsan a feje.Az elit is ossza ezt a hitvallást.

    Mazsola Pontosan.Ránk bízzák a döntést,mint a filmekben elterjedt szállóigéjük:Velünk vagy ellenünk?

    VálaszTörlés
  71. Nem rég ment az Apokalipso Mel Gibson rendezésű megrázó film, a végén,amikor a bennszülöttek(aztékok vagy mayák) üldözik a főhőst,akkor szállnak partra az Új világ felfedezői ,akik 1492-ben szálltak partra.Ez nagyon elgondolkodtatott engem,miért ezt kellett ezzel zárni a filmet,de hát egyértelmű a magyarázat,mivel Hollywoodi film.A film itt is több szálon futott.Volt benne áldozat bemutatás,lefejezés az oltáron,majd a főhős egy pont akkor bekövetkezett napfogyatkozással úszta meg a fejezést és szíve kivételét.Ja és a fekete párducról nem is beszélve,ami a fenevadat szimbolizálja.Nem mindennapi egy egy film az biztos és nagyon professzionálisan van elkészítve,érződik komoly pénzek vannak benne.Az Illuminati igyekezett a lehető legmagasabb szinten kivitelezni üzenetét az emberiségnek és meg mutatni milyen is lesz az a Új világ, ami nem sokára létrehoznak.Azért a piramis ott is feltűnik és áldozati helynek ad "otthont" a tetején.Egyfajta tisztelgés is régi "tradíciójuknak" "celluloid" emlékművel állítva.

    VálaszTörlés
  72. "De nekik miért jó az, hogy mi "bebújunk" a fekete esernyő alá?"

    A lelkünkért megy a harc Ricsi. Mindig is az volt az igazi tét.

    VálaszTörlés
  73. A böngésző keresőjébe írjátok be visszafelé, hogy illuminati és utána egy .com-ot (itanimulli.com).
    Ez valami vicc?:D

    VálaszTörlés
  74. Itt elég jól össze vannak foglalva a történések (mit és miért)

    http://szolnokigyulekezet.hu/home/index.php?option=com_content&view=article&id=87&catid=37

    Van ott még cikk babilonról is meg a lehetséges menekülésről. Érdekes gondolatok...

    VálaszTörlés
  75. Ezen az oldalon meg egy részletes összefoglaló található keresztény szemszögből.

    (10 órás videó anyag. Angolul persze. Nem ártana egy magyar felirat hozzá)

    http://christianitybeliefs.org/thefuelproject/the-information-war-1/

    VálaszTörlés
  76. alapko

    http://www.youtube.com/watch?v=_HEU7zMXsV0

    „it is very easy to buy a domain and redirect itt o another website”

    Ne dőljünk be kérem mindennek 

    VálaszTörlés
  77. Óva intenék mindenkit, hogy a jelen eseményeket vagy általunk vélt dolgokat belemagyarázzunk a Jelenések könyvébe! A Jelenések önmagát magyarázza, vagy már a Jelenések könyvében vagy másutt a Bibliában, ezért érdemes tanulmányozni az egészet! Másrészt pedig igazán örülök annak, hogy vannak olyan emberek még, akiknek a komolyabb, elgondolkodtatóbb dolgokról való gondolkodás nem esik nehezükre! :) üdv mindenkinek!

    VálaszTörlés
  78. Ez is az, aminek látszik vagy csak véletlen?
    http://est.hu/cikk/92596/megujulnak_az_rtl_klub_musorainak_diszletei
    A Fókuszos képet nézzétek, és azon belül oldalt a geometriai alakzatokat.

    VálaszTörlés
  79. Ricsi: Biztos nem véletlen, én is néztem már, hogy érdekes.

    VálaszTörlés
  80. Tud valaki valamit a paypass matricáról? Nagyon nyomulnak. Persze "a mi érdekünkben" találták fel ezt is, hogy ne kelljen kiadni a kezünkből a bankkártyánkat. Van valami köze az RFID-hez? Lehet használni helymeghatározásra, nyomkövetésre?

    VálaszTörlés
  81. Kedves kommentelők! Nem kell felülni azért minden marhaságnak. Sok mindenben hiszek, de mikor már Mel Gibsont, és a CoD készítőit is besorolják az illuminátusok közé, és egy az apocaliptóra azt mondjátok hogy ez a pénzuralmi rendszer kinyilatkoztatása, ez kicsit meredek. Erre egy ilyen rendszernek semmi szüksége... elég belőni a megfelelő gazdasági mutatókat, és elég csak a megfelelő filmekre pénzt adni, valamint elég a közgazdasági gondolkodást és az üzleti szférát meggyőzni (megszerezni) és ebből a pontból az egész viszonyrendszer irányíthatóvá válik. Bizonyos szintig. Az hogy Mel Gibson illuminátus lenne erősen kétlem, talán a legtöbbet őt támadták a filmrendezők miatt a Passió kivitelezése miatt, ugyanis a passió pont ellentétes azzal amit ezek a pénzuralmi erők hangsúlyozni akarnak. A passió lényege a feltámadás, a pénzuralmi rendszer pedig azt akarja velünk minden áron elhitetni hogy csak hús és vér vagyunk. Hiszen így tud megfelelően kordában tartani arról nem is beszélve hogy nem kapott érte semmi féle díjat... sőtt a fél szakma a megvetését fejezte ki.

    A kékfrank egy nagyszerű kezdeményezés és az első lépés a helyi pénz felé. Másrészt idővel képes lesz átvenni a fizető eszköz szerepét, ám a változások nem egyik napról a másikra történnek.

    II. János Pál pápa van a képen, de ő nem a jelenlegi pápa ezért hamis összekötni a képét a jelenlegi Benedek nyilatkozataival.

    A cikk nagyon pozitív abban hogy az igazság kiderítésére irányul.
    Amiben talán negatív:
    Maga a negativitás. A félelem kevés. A félelem kevés a küzdelemhez! A félelem kevés a változáshoz. Meg kell határozni a megfelelő értékeket. A válságot nem valami külső erők csinálják velünk. A saját tudatlanságunk. Látok embereket akik állandóan az önkényuralmi rendszerekről panaszkodnak, miközben azt mondják, mit tehetnék én... én senki vagyok...
    Az általad metaforának állított filmben, a Mátrixban, a változás akkor jön el mikor rájön Neo hogy ő a kiválasztott. Hogy nem állhat senki az útjába, mert az amiről azt gondolta hogy nagy és félelmetes rendszer pusztán egy apró árny csupán. A lényeg... itt nem embereket kell leváltani. Az emberek szívének és tudatának kell kinyílnia, és ez nem nyílhat ki a félelem útján, csak a szeretet, a tudatosság, és az együttérzés útján. A jelenlét útján. A diktátort a félelem termeli ki. Félelem nélkül pusztán árny lenne. Egó nélkül nem léteznének diktátorok.
    Egy tudatosabb lét felé kell lépést tennünk, ehhez pedig már nem elég lázadni. A tudat forradalmának kell végbe menni.

    VálaszTörlés
  82. kedves CCRider. egyetértek veled, bár vannak kétségeim. a passió.
    nem. először is a katolicizmus, akiknek a kereszt a fő szimbólumuk. meg szeretném kérdezni tőled, ha az egyik szerettedet vagy példaképedet kivégzik akkor emlékként azt az kivégzési eszközt fogod prezentálni magadon amivel véget vetettek életének, vagy megemlékezel tetteiről?
    a passióban két órán at erről van szó. két órán át, két órába bele lehetett volna sűríteni jézus legnagyszerűbb csodáit, tanitásait, életét. de nem. ez a baj a passióval. kit érdekel hogy hogy halt meg, amikor a hangsúly azon van hogy hogyan élt? ezt mindenki elfelejti, a katolikusok, a filmesek, a nézők.
    az illuminátusok nem úgy működnek, hogy "mel gibson, csatlakozz hozzánk" nekik cégeik vannak akik ötletekkel támogatják a filmkészítőket. és ezek nem a legrózsásabb ötletek.
    az írásod második részével teljességgel egyetértek, és tisztelem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nwo1234 -

      pont ez a lényege a Passiónak, minek gyártani +1 filmet, amiben a csodákat mutatják be, arra ott van az 500 másik jó/rossz Jézus film, Gibson épp azt akarta, hogy átéljük Krisztus szenvedéseit, mert ezt a legtöbb filmben elbagatellizálják, lezavarják pár kockában és szevasz, nem csupán kivégezték, brutálisan megkínozták, megszégyenítették, majd hagyták hogy meghaljon kínok között (másoknak nem fúrták át a csontjait, testét, csak felkötötték őket a keresztre)

      az meg hogy a kereszt mit szimbolizál, egyrészt minden csoport törekszik egy egyszerű, könnyen átadható szimbólumra, a kereszt pontosan ilyen, azt felismered akármi történjék is, és mire gondolsz általa? mert a kereszténység egy önmarcangoló vallás, sose felejtsd el, hogy meghaltak érted, ne felejtsd el, akkor se, ha húsvétra tojást kapsz, karácsonyra meg hatszáz ajándékot, szóval azért mindenbe tényleg nem kell belemagyarázni mindent

      mi lett volna jobb jelkép? egy borosüveg a kánai menyegzőről? egy saru? egy vízcsepp? ugyan már

      Törlés
    2. nwo1234:

      Ku×××ra de nem így van, pont Jézus halála a lényeg a tettei csak körítés.
      A halálával és feltámadásával igazolta mindazt amit tett, és bizonyította, hogy ő a messiás.
      Ezenkívül a szenvedésével és halálával üdvözítette az emberiséget, úgy, hogy minden bűnünkért felvállalta a büntetést.

      Törlés
  83. Ccrider Én sem értek egyet veled és igenis az Apocalipto egy totális Illuminati munka és a film ugyanúgy több szálon fut mint a Balázsos Vodafones reklám.Az összes PC játék és a gyártó cégeik szerinted ki birtokolja???Hát nem a Bilderbergek?Majd az utca népei és a hajléktalanok fogják mi??És a batu négerek?Mel Gibson pedig olyan programozott irányított marionett bábu mint Obama vagy Britney Spears és az összes Globalista sátáni felkent démon pribék.

    VálaszTörlés
  84. CCRider: Amit te mondasz, az szerintem a reklám elsődleges "üzenete", mondanivalója, hatása. Ez a blog viszont arról szól, hogy az ilyen alkotásokban (reklám, videoklip, könyv, film, zene stb.) nagyon sok esetben másodlagos üzenetet is elrejtettek. Pirula ezeket gyűjti össze és elemzi. Vannak, akik erre nyitottak, és sajnos vannak, akik nem. Amit te logikusnak nevezel, másnak éppen az a belemagyarázás. Pl. a lovakba a gyors internet.
    Nem szeretnék vitatkozni veled, mert nincs értelme, csak jelezni szerettem volna, hogy nem értek egyet és nem sikerül meggyőznöd arról, hogy amit te gondolsz, az a logikus.

    VálaszTörlés
  85. onemoredrinklacikam Egyetértek veled és örülök,hogy legalább te így látod ezeket a dolgokat.Vannak akik azt sem tudják mi a dörgés és megfogalmaznak olyan nevetséges álláspontokat,hogy az már döbbenetes.Az oktatás,média,könyvek,újságok,sajtó,rádió és egyebek ennek a legfőbb okai,mert azt hiszik az az igaz és ami ez ellen van az hazugság,pedig éppen ennek az ellenkezője a valós.

    VálaszTörlés
  86. Pár válasz:
    luxbeci
    a bankkártyákba nem érdemes titkos nyomonkövetőt rakni, mert elég, ha a tranzakciókról tudnak, arról meg még nyilvántartásuk is van.

    killuminati
    a windows NSA kulcs az egy beépített hátsó ajtó lehet, hogyha valakinek a gépéről le akarnak tölteni minden személyes adatot, akkor ne kelljen feltörni, hanem a gyárilag beépített ajtón keresztül belépnek, és letöltik amit akarnak. Ajánlott valami 256bites kulccsal titkosítani a saját titkos adatokat, vagy egy pendrive-ob tartani, és nem a gépre dugva tárolni.
    Anonim proxiról belépni az álnéven létrehozott emailcímre, hogy a leveleket biztonságosan el tudjuk olvasni, esetleg kommentelni, hogy a mindenféle NBH-k nehezen tudjanak beazonosítani. A hekker szint az amikor több anonim proxin keresztül teszi ezt valaki, egy lopott wifi kapcsolatról, na azt már nem érik el.

    911-ről még annyit, hogy a SEPTEMBER CLUES (az NBC élő adásának felvételei különösen érdekesek) dokumentumfilm óta aki repülőgépekről beszél, az nem tudja miről van szó, az volt a XXI.sz első energiafegyver bemutatója a világnak, hogy aki nem fogadja el az irányítás utasításait, azt mindenféle balesetek érhetik.
    Elemzés itt:
    http://www.richplanet.net/starship_main.php?ref=76&part=1

    A közeli utcákban parkoló autók spontán elrozsdásodása különösen érdekes, magyarázat csak a fenti elemzésben van.


    Az illuminati fordítva itanimulli.com pont az NSA oldalára irányít? Ezt a viccet megengedik az itnimulli tulajának? (Registrant: John Fenley : Whois dns lookup alapján)

    VálaszTörlés
  87. Érdekes,amit írt a hozzászóló ehhez-> http://est.hu/cikk/92596/megujulnak_az_rtl_klub_musorainak_diszletei
    Az M1 és M2 logói dettó ugyanúgy néznek ki manapság,mint az RTL-é a híradó pulton.

    VálaszTörlés
  88. Régebbi hozzászólásokhoz szeretnék pár gondolatot hozzáfűzni. A Pápa mögötti fordított kereszt tényleg a sátán jele, a "Szent" Péter az csak belemagyarázás. Nézzétek meg ezt a képet: http://vilagbiztonsag.hu/keptar/albums/userpics/10025/blog-9-semes-st-peters_-apse1-768x1024.jpg
    Nem hasonlít az "Egy-szemű" mindent látó szemére? Nem hasonlít erre? http://i919.photobucket.com/albums/ad31/ophis/AllSeeingEye.jpg

    Néhány katolikus egyháznál megtalálhatóak ezek a szimbólumok, mint például Lengyelországban: http://galatiansfour.blogspot.hu/2011/02/what-symbols-can-tell-you-1-eye-of.html

    Ha azt vesszük alapul, hogy a pápa hivatalosan is elfogadta az evolúciót (pl.: http://www.dailymail.co.uk/news/article-447930/Pope-Benedict-believes-evolution.html), akkor kimondhatjuk, hogy (egyéb tényezők mellett, mint például, hogy átírta Isten törvényét is) semmi köze Istenhez. Tudom, hogy ezt nehéz megértenie, főleg egy katolikusnak, de ez sátán egyháza. 100%-ig. A Vatikán vezérli a világot, az illuminátusokat is. Persze nem a pápa, ő csak egy báb. A Vatikán kezében van a világ vagyonának nagy része (már csak a pompa és vagyon miatt sincs semmi köze Istenhez, akkor segítené a szegényeket, nem csak jelképes alamizsnákkal). Onnét irányítják pl. Rockkefellert, a Rochildokat és a többit is a 13 ősi vérvolanból, akikhez sátánnak igen nagy köze van.
    A média elég cinkos abban, hogy a pápaság és a katolikus egyház jó színben van feltüntetve, pedig az manapság is az ami régen volt --> kegyetlen sok vér szárad a lelkükön, kínzások, inkvizíció, Isten embereinek az üldözése. A történelmet így is már alaposan átírták (nézzük csak az evolúció vallását, vagy mondjam úgy, hogy dogmáját). A valóságban minden inkább a teremtésre ad bizonyítékot, de ez nagyon hosszú téma.

    Röviden ennyi, lehet kételkedni, a szín tiszta valóság rövidesen úgy is ki fog derülni ;)

    VálaszTörlés
  89. Jol "beszelsz" Johny.Bizony,a forditott kereszt a Satan jele.A mariakultuszhoz hasonloan errol is az a legenda keletkezett,hogy Péter maga kérte,hogy fejjel lefelé feszitsék meg,mivelhogy nem volna mélto,hogy ot is ugy feszitsék keresztre,mint a Megvaltot.Ez a kat.egyhaz hivatalos magyarazata erre.
    Annak pedig mar eppen ideje lenne,hogy vilagi emberek végre mar tisztaban legyenek azzal,hogy egyhaz alatt nem a romai katolikus egyhazat kell erteni,mivel hogy egyetlen egyetemes egyhaz van,enek feje:Jézus.Ez az egyhaz azonban vilagszerte szamtalan helyi gyulekezetekbol tevodik ossze.Isten Egyhazat a bunbocsanatot elnyert emberek alkotjak.A Biblia kijelentése értelmében ez az egy igaz egyhaz.
    A ker.egyhazon belul pedig sokféle felekezet mukodik(sajnos),olyan,mint:katolikus,reformatus,evangélikus,baptista,adventista,metodista nazarenus,unitarius,karizmatikus,punkosdista,"Jehova tanui",hetednapi adventista,punkosdi-karizmatikus stb.

    Ria

    VálaszTörlés
  90. Nem tudom láttátok-e a Kaptár című filmet.
    Érdekes egyezések vannak.
    http://img.kyon.pl/static/img/remiq.net_17167.jpg

    VálaszTörlés
  91. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy megkapja ezt a trendi Master kártyát
    Ez a kártya már be van töltve pénzzel, mindössze annyit kell tennie
    regisztrálni kell, és regisztrálás után az egyik kártya bónuszként lesz.
    Annyira érdekes, hogy ez a kártya, mert 6 hónapig élvezni fogja
    naponta 3000 eurót von ki ebből a mesterkártyából, és a kártyát a vásárláshoz is felhasználhatja, akkor csak a kártya befizetését és olcsó áron fizet.
    A kártya eléréséhez kérjük, lépjen kapcsolatba a divinecardhacker@gmail.com címen
    vagy whatsapp +14243655441

    VálaszTörlés