2011. szeptember 3., szombat

EGY a lényeg!

Egy a lényeg: hogy az EGY a lényeg.



EGY Világ, EGY Állam, EGY Nemzet, EGY Törvény



EGY Vallás, EGY Nézőpont, EGY Gazdaság, EGY Hadsereg




Mindenki az EGY-ért, és az EGY mindenkiért!
Ugye tetszenek már érteni...

23 megjegyzés:

  1. Unilever :
    http://www.unilever.hu/central/img/so_logo.gif

    VálaszTörlés
  2. Sokat gondolkoztam azon, hogy miért jó az nekik, hogy már szinte az összes élelmiszer csomagoláson, csokoládén,kólán ott díszeleg valamilyen formában,félig-meddig elrejtve a 666 és egyéb Illuminati jelkép.A márka név betűi is ilyen kunkorisan végződnek, az "O" betűk olykor napot,olykor spirált olyan "6"-os formára "gyúrva".Fokozatosan viszik be ezt a köztudatba és ugye az emberek mindennap étkeznek, mi sem célravezetőbb, ha az aszpartámmal dúsított tápanyag és vitamin nélküli feldolgozott élelmiszereken is ott tündököljönek az eljövendő Rezsim szimbólumai.Ezzel több legyet is ütnek egy csapásra.Evés közben az ember amúgy is fogékonyabb "új ismeretek" befogadására, és jobban megmaradnak az "emlékek".Mert ugye egy mustárt,ketchupot(paradicsomot nem is tudom látott e?), majonézt és egyebeket étkezés közben megannyiszor kezükbe veszünk olykor megbámuljuk a címkéket,logókat,márka neveket gyönyörködünk a fomratervezés és egyéb praktikumok zsenialitásában,olvassuk az információkat 1000-rel még ha olyan "édeske" vagy "savanyúcska" "6"os formát eresztettek, inkább utóbbi.Én mondom ahogy közeledünk a Világkormány felé, eljön az idő majd, hogy a piramis és a rajta lévő szem is felkerül majd ezekre az élelmiszer márkákra, hogy még az asztalnál is sem lesz nyugtunk a kontroll alól.

    VálaszTörlés
  3. Ein Volks, Ein Reich,Ein Fuhrere.-Egy Nép, Egy Birodalom, Egy Vezér.Hirdette egykoron az oly büszke Náci Propaganda.Eltelt 66 év azóta és gyakorlatilag semmi nem változott.Mindig ugyanazok a dolgok ismétlődnek.Az embertelen Pogromok és Doktrínák ma is benne foglaltaknak társadalmunkban, körül ölelnek bennünket.Tegnap este a Csillagközi inváziót sugározta a média.Erről csak annyit,hogy a filmben szereplő "Jövő katonái"(Power kapitány és vérebei) egyenruhája a Náci OKW(Ober Kommando Der Wermacht) és a Wavven SS(Schutz Staffel) mintájára lettek megtervezve.A horogkereszt eltűnt ugyan, vagyis pontosabban "átalakult" ha jól emlékszem 3 as kampós kereszté(666) de a sas és a koponyák megmaradtak.

    VálaszTörlés
  4. A Hegylakó trilógia is a "Csak egy maradhat!" szlogennel híresült el."Ki a leggyengébb láncszem?" média játék is erről szólt ezt a Irigy hónalj mirigy lekoppintotta paródiának és a végén amikor valóban csak "1 maradt", akkor az amúgy is fekete egyenruhát viselő műsorvezető, feltette a fejére a halálfejes SS sapkát.Ez a érzet egyébként végig benne volt a levegőben, nem csak az eredeti tv játékban, már előtte amikor a játék el sem kezdődött és ment a gondos "PR" Propaganda.A magyarok szépen lekoppintották, ugyanis Amerikában már jóval korábban elkezdte egy hölgyemény és Máté Kriszta személyében egy az egyben lemásolták azt.Hitler barna-fekete birodalma bizony a mai napig itt van körülöttünk,kissé átgyúrva, "emészthetőbbé" átdolgozva.

    VálaszTörlés
  5. A Kommunizmus is ugyanezt az "1"-et fújta.Hitler és Sztálin közt csak az a különbség volt, hogy az egyik a Vörös Csillagra, a másik pedig a Horogkeresztre esküdözött, de végeredményben mind a 2 véreskezű zsarnok és tömeggyilkos volt, az Illuminati "növendékei", akikre oly büszkék a mai napig is.

    VálaszTörlés
  6. Ebben nem értünk egyet... Mármint abban igen, hogy Hitler egy birodalmat akart, egy vezetővel.
    Viszont egy kicsit másképp látom a dolgot, olyan szempontból, hogy a zsidókat gyűjtötték be.
    Az illuminátus tagjaiból egy sem keresztény, sőt, egy sem arab...
    Elég ha csak a nevüket nézzük: Rockefeller, Rothschild, Weishaupt, és a többiek, bizony mind-mind zsidók. A bankrendszer a zsidók kezében van. A média is, a kereskedelem, szinte minden... egyszerűbb olyat mondani, ami nem.
    Magyarországon a sukorói ügy, mint az egyik legfelháborítóbb terület szerzésének tervezete, ugyebár az izraeli Joav Blum.
    A múltkor a tv-ben az izraeliek arról panaszkodtak, hogy mikor jöhetnek már elfoglalni az olcsó (államilag elvett) lakásokat...
    Nem azt mondom, biztosan van rendes zsidó is, csak még nem találkoztam velük, és az ismerőseim sem.

    Szóval engem nevezzetek csak nyugodtan rasszistának, meg is lehet utálni ezért, de amit mondtam az sajnos igaz...

    VálaszTörlés
  7. Killuminati Nem értelek.Én nem is tagadtam, hogy a zsidókat begyűjtötték. A Nácizmus a zsidók és a kommunisták ellen lépett fel, persze később már szinte mindenki ellen.A Magyarokat is kiirtották volna.Hitler "halála"(szerintem jóval később halt meg) előtt,parancsot adott titkos dokumentumok és saját beszédei legépelt példányai elégetésére.Mondta hogy ezek olyan veszélyes iratok, hogy nem tudhatja meg a világ.Hogyan???Tudta közeleg a vég és öngyilkos lesz és ezen problémázott, hogy nem tudhatja meg senki ezeket.Miért volt ez neki ennyire fontos?Aki a halálra készül, annak már teljesen mindegy nem de?Szerintem, simán kimenekítették egy titkos akció révén és az iratok tartalmazták az Illuminati tervét, ezért volt olyan fontos neki, hogy égessék el az összeset.A mai napig napi nem értem, hogy a Nácizmus és a Kommunizmus miért pusztította egymást, amikor "közös" a gyökereik, Illuminati hozta őket létre.Ha összefognak, elfoglalják az egész Föld bolygót és a Világkormány simán meg is alakulhatott volna.Ha én a helyükben lettem volna, bizony egyesítem őket és lerohanom a világot és bevezetem a Totális Kontrollt és nem kellett volna annyit vesződni az ENSZ, Európai Unio...stb létrehozásával.De akkor, megváltozott volna a Biblia, Jelenések könyve "menetrendje" ugye, és ezt valami oknál fogva nem akarják.Ezeknek nagyon fontos, az hogy minden a próféciák szerint történjen, érzek ebben nagyon komoly Vallási hátteret, ami kapcsolódik a világ történéseihez.Egy előre megtervezett utat járnak, nem is akarták, hogy a Világkormány megalakuljon,az 1940-50-es években.Az akkoriban élő Illuminati tagjai tudták jól, hogy nem élik meg a Nagy álmuk létrejöttét.Hihetetlen türelmesek, ez elképesztő.

    VálaszTörlés
  8. A 3-adik Birodalommal kapcsolatban sok a rejtélyes dolog.Egyik ilyen, hogy Rudolf Hess a párt második embere, Hitler Bizalmasa, megszökött egy repülőgpen angliába, és utána teljesen elment az esze, össze visza beszélt, emlékezet zavarai voltak...stb.Mindenki azt hitte megőrült.Ekkor pedig még nem álltak vesztésre, a háború elején tartottak.Gyanítom, hogy ebben az Illuminatinak volt komoly szerepe,talán át lett programozva az agya.De hogy mit akartak ezzel elérni, azt mai napig homály fedi.Megvettem a könyvet erről az esetről, de okosabb nem lettem, sima propaganda és hazugság az egész.

    VálaszTörlés
  9. Különböző szabadkőműves páholyok vannak és ezek egymással is harcolnak.

    VálaszTörlés
  10. 78zordon A közel keleten is ez megy, nem a terror ellen megy a háború,hanem szabadkőműves frakciók közt dúl a harc.Az 1. és a 2.világ háború is szabadkőműves frakciók közt folyt,csak előre megírt forgató könyv szerint, ennek a Producere nem más mint az ördög.A "nagy" Mao is azt mondta, amikor küldött 300ezer katonát, hogy nem kell őket kímélni, nyugodtan küldjék bele a legnagyobb ágyú tűzbe, nem kár értük.Döbbenet az hogy egy Elnök kiejt a száján :(((.A saját katonái semmit nem jelentettek neki.Nem hiába támogatja Kínát ennyire és ad minden évben "díjakat" az Illuminati "ENSZ" és társai.A harc addig fog tartani, amíg az összes ember meg nem hal a földön,mert a végén az Ördög az Illuminatit, Bilderberg csoportot is elpusztítja.Legalább is ez a célja a Sátánnak.Tudja, hogy az ember fia fogja eltaposni őt, ezért akar megölni minden embert a földön és ezért a jelképük a Skull and Bones, mert a végén mindenki így végzi, a Bilderberg csoport sem lesz kivétel.Ez meg is történne, ha Isten engedné , de ezt már isten sem fogja hagyni.

    Luciferizmus ez neked is szól, rád is ez a sors vár, ha nem térsz meg idejében."Urad" veled sem fog törődni, téged is kíméletlenül és érzéstelenül legyilkol, mint ahogy a keresztényeket.Na ez a Luceferizmus törvénye.Itt nincs szeretet és jó szándék, csak rossz érzések, gondolatok,tervek.Isten pontosan ennek az ellentéte.Ő örök élete ad és szeretetet.Az Ördög senkinek nem ad örök életet és szeretet sem.tehát Luceferizmus jól gondold míg van erre időd.AZ Ördög magán kívül senkit nem szeret.Saját híveit is átveri,becsapja és elárulja, feláldozza.Csak a pusztítás teszi boldoggá és a szenvedés.mások szenvedése persze.Egy élővilág nélküli világot akar uralni és ebben az emberek nem szerepelnek.Köszönöm én nem kérek az ilyen "Istenből" én nem leszek a híve soha az egy biztos.

    VálaszTörlés
  11. https://secure.easyflirt.com/secure/pay_v5.php?PHPSESSID=9fedb31e8d820040ec98dd4643c1f5a5&lang=hu_HU

    http://virtuel.sexy.easyrencontre.com/?id=15780247&tr4ck=popAlert

    Ez egy Francia társkereső és fizetős.
    Nézzétek a Credit Mutuel logón a 6 ágú hexagrammát és benne a 666-os alakzatot.
    Ugyanitt a La Banque Postale Logón a Sas fejet.Ezek olyan cégek lehetnek, mint a Visa, ami ugye valójában VI=6 S=6 A=6, érdekes szinte minden bankkártyán ugyanoda "lyukadunk" ki.A Mondex kátyát is már a legtöbb ország "elindította", ami pénz a jobb kézen jelentéssel bír, benne van a nevében.

    VálaszTörlés
  12. Luxbeci

    Mint említettem én nem hiszek a köznapi értelemben vett jóban és rosszban. Nem létezik semmilyen Ördög, egyszerűen van emberek halmaza, akik uralják a földet, és arra megy amerre ők szeretnék. Ez egyáltalán nem az ördög műve, csak szeretnék hogy azt hidd, meg valami istenbe, és ezt felhasználva, aztán beterelhetnek valamelyik vallási agymosodába, ahol a legvégén vár a mészárszék. Tudom Luxbeci hogy működik a rendszer, néha a saját embereiket is eltüntetik, ha szükség így hozza. De mint említettem én nem vagyok semminek sem a tagja, senkinek sem „szolgálok” szóval ez engem nem fenyeget. A Luciferizmus egyébként sarkítva= a természet törvénye ha nem vetted volna észre eddig. Ez egy teljesen természetes rendszer, a legjobbak megmaradnak, a gyengébbek meg elpusztulnak. Ez a világ törvénye, teljesen mindegy hogy miként nevezed, Luciferizmusnak, evolúciónak,darwinizmusnak,stb.

    Kína imádatának, támogatásának hátterében az áll, hogy a háttérhatalom szerint az a világ mintaállama, ha úgy tetszik az NWO ideális államának mintaképe, pld 1 gyerek egy családban, engedelmességre, szabályokra nevelés, stb.

    VálaszTörlés
  13. Pirospirula

    Nem értem, hogy miért írsz állandóan az előrevetítéses programozásról. Okés, hogy kell a tanítás az újaknak de már egy kicsit unalmas. A Kacsamesékbe is megtalálhatja valaki a rejtett szimbólumokat, csak rákeres a youtubeon hogy donald duck+illuminati, és voaláá már láthatja is.
    Inkább szerintem foglalkozz a Haarpal, az elmeprogramozással, MK-Ultra,Monarch, stb. Ezekhez képest az előrevetítéses programozás csak piskóta.

    VálaszTörlés
  14. Láttam ma egy érdekes cikket a Metropol(!!!) újságban:

    http://kepfeltoltes.hu/110909/k_p01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Ami érdekes, hogy hogy a fenébe kerülhetett be ilyen cikk Frei-től a Metropolba, ami egy köztudottan mainstream médium!

    VálaszTörlés
  15. Ez tényleg érdekes, gondolták, úgysem esik le senkinek, mert manapság már nem kell titkolózni, az igazságot a nép arcába lehet dobni, amennyire agymosott amúgy sem látja.

    "bitonságukért cserébe odaadtuk a szabadságunkat"

    Valóban ez volt a szemptember 11 inside job, legfőbb mozgatója.

    VálaszTörlés
  16. Hello!

    Nemrég találtam az oldalra a youtubeos filmeken keresztül. Elég sok időt beleölhettél a fordításokba, amit ezúton köszönök én is.

    Amiért írok lehet kicsit offtopic, de az elmúlt hetekben úgy beleégett az agyamba az "új világrend" kifejezés, hogy majdnem leestem a székről pár perccel ezelőtt. Éppen az origót böngésztem amikor a címlapon megjelent egy új hír:

    http://www.origo.hu/itthon/20110910-orban-viktor-ujbol-megerositett-a-kormany-csokkenteni-fogja-az-allamadossagot.html

    A link nevében nem látszik, de ha megnyitjátok a címből meg fogjátok érteni miért.

    VálaszTörlés
  17. igen ezt a cikket én is olvastam ÚJ VILÁGRENDBEN kell sikeresnek lennie:( anyádat!!

    VálaszTörlés
  18. Killuminati Most megy a TV2-n szeptember 11-ről csináltak egy "feldolgozó" filmet mint "megtörtént igaz történet",tiszta vicc az egész, az egész egy propaganda, mocskos hazugság áradat :((.

    VálaszTörlés
  19. PiMillion Mondhatjuk második perl harbour-nak is, vagy igen a Reistag tűz és 9.11 igen "közeli" viszonyban áll egymással, úgymond ikertestvérek.A történelem mindig megismétli önmagát és a forradalom "felfalja" gyermekeit".
    Sosem felejtem el a Fókuszban mutatták be, hogy Oroszországban megették a Lenin-t tortából megformázva, cukormázból és egyebekből a "hívei".

    1933. február 27-én gyulladt ki Berlinben a német birodalmi parlament, a Reichstag épülete. A tűzesetet valószínűleg egy holland férfi, Marinus van der Lubbe okozta, aki a későbbiekben kommunistának vallotta magát. Ezt kihasználva az egy hónappal korábban kancellárrá kinevezett Adolf Hitler kíméletlen politikai hadjáratot indított a kommunisták ellen, megsemmisítette mandátumaikat, kizárta őket a választásokról is. Hitler propagandája a tűzeset révén azt próbálta bizonyítani, hogy nemzetközi kommunista összeesküvés zajlik Németországban, e célból rendezték meg 1933 márciusában az ún. lipcsei pert, ahol három bolgár kommunistát (a leghíresebb közülük Dimitrov volt) vádoltak a Reichstag felgyújtásával. Később a bíróság felmentette őket, viszont Hitler képes volt a katasztrófát saját pozíciójának megerősítésére, riválisai megsemmisítésére felhasználni. A történettudomány máig nem jutott konszenzusra abban a kérdésben, hogy a parlament felgyújtása kinek a megbízásából történt.

    --Írják a rubikon.hu-n

    Pedig a történészeknek volt rá idejük, közel egy évszázad távlatában....Ja persze ha nem "kebelezte" volna be őket az Illuminati.

    VálaszTörlés
  20. PROGRAMAJÁNLÓ!!! GLOBAL PARTY - "OTT A HELYED!"
    CSATLAKOZZON A VILÁG IGAZI ELITJÉHEZ!
    "A PARTY AMIRE CSAK TE JUTHATSZ BE!"
    PÁROS JEGY: 900.000.- HUF

    http://www.symbolbudapest.hu/theglobalparty/program.html

    VálaszTörlés
  21. Comedy Central plakát a metrón:
    "Mi már nézünk téged, nézz te is minket"

    Köszönjük, hogy ők már figyelnek minket...!

    VálaszTörlés
  22. killuminati Sajnos már itt tartunk, hogy be is ismerik ezt az "egészet".Lassan a CFR,Trilaterális Bizottság,Bilderberg...stb. csoport is hadjáratba kezd...

    VálaszTörlés