2011. szeptember 11., vasárnap

Karak, Vuk és a nagy toronybontók

Vuk és Karak a búzatábla közepében szunyókálnak, mikor egyszerre csak furcsa nagy zajra ébrednek az erdő irányából...
Aki volt olyan szerencsés, hogy gyermekként nem pokémónokon meg tini nindzsa teknőcökön kellett felnőnie, az biztosan jól emlékszik ezekre a képsorokra.
Szóval az történik, hogy meghallják a nagy lármát, és Karak ugye azonnal kezdene menekülni, és szaladni ki a búzatáblából, elfelé a zaj forrásától, amikor Vuk, akinek híresen éles az esze, arra kéri, várjon még, amíg ő elmegy kicsit körülnézni, hátha valami nem teljesen kóser. Szerencsére sikerül Karakot meggyőzni, mert mikor kimegy a búzatábla széléhez és kidugja a fejét, azt látja, hogy a vadász meg a Vahur már ott várakoznak csőre töltött puskákkal, és ha kijönnek azon az oldalon, ott rögtön agyon fogják lőni őket.

A Fekete István könyve alapján készült klasszikus mesében megelevenedik előttünk az, hogy egy szakszerű vadászat miképp is zajlik. A folyamat nagyon jól megszervezett és összehangolt.
Szükségeltetik hozzá egy csoport, akiket úgy hívnak, hogy "a hajtók". Ezek az emberek ugyan nem képviselnek valódi veszélyt a vadra nézve, teljesen fegyvertelenek, viszont annál nagyobb zajt tudnak csapni, amivel elképesztően nagy veszély illúzióját képesek kelteni a kiszemelt állatokban. Szegény állatok a nagy lármát veszélyforrásként azonosítják és azonnal elkezdenek menekülni elfelé a zajtól, az ellenkező irányba...
épp arra, ahol a valódi veszély már tárt karokkal várja őket...
és szegénykék sorsa ezzel végleg meg is pecsételődött!

Kicsit azért igazságtalan ez az egész forgatókönyv, nem gondolod? Szerencsétlen vadnak semmi esélye nincs egy ilyen összehangolt akcióval szemben. Kicsiny emlős agyával még akkor sem tudná megérteni mekkora átverésnek lett az áldozata, ha minden erőnket összeszedve próbálnánk meg neki elmagyarázni, mi is a vadászok stratégiája. Hogy is értené meg szegény, hogy miközben balról jön a lárma, a veszély a jobb oldalon van!

Talán már feltűnt, hogy ez itt se nem erdővédelmi se nem egy halász-vadász blog, tehát nyilván ki akarok lyukadni valahova ezzel az egésszel...



Hát most jól figyelj rám, mert én vagyok Vuk és te vagy Karak!
A döntés a te kezedben van, hogy melyik irányba kezdünk el szaladni a lárma hallatán. Én csak annyit tudok tenni, hogy elmondom neked mit láttam, amikor kikukucskáltam a búzatábla szélén.
Hallgasd végig kérlek, és jól fontold meg a döntésedet, mert mindkettőnk élete múlik rajta!

A nagy zaj amit hallasz, a nagy hírverés, a vörös terrorkészültségi riadók, az évről évre újrajátszott szívbemarkoló képsorok,  a terrorizmusról szóló dokumentumfilmek, rekreációs filmek, akciófilmek, tévéfilmek, sorozatok, megemlékezések, tanulmányok, a politikai felszólalások.. ezek mind csak a hajtók!

A szeptember 11-edikei tragikus eseményekben 5000 ember halt meg.
Csak összehasonlításképpen: tízezerszer ennyien halnak meg minden egyes évben sima influenzában!
Karak, ugye érzed, hogy ez az egész lárma csak kamu, és ezzel csak terelni akarnak minket?
Nagyon kérlek, szedd most össze minden gondolkodási képességed, mert ha rosszul döntesz, nekünk tényleg annyi!

Én kinéztem a búzatábla szélén, és hidd el, azok, akik le akarnak vadászni minket, csapdát állítottak nekünk ott!
Már készen várnak egy olyan társadalmi struktúrával, melyben minden egyes ember rabszolga, valamennyi emberi jogától megfosztva. A precíz tervek már réges-régen készen vannak, de most már a szükséges technológiával is rendelkeznek egy olyan központosított és teljesen megfigyelt társadalom felépítésére, amiben már nincsen semmilyen lehetőség fellázadni az elnyomással szemben, mert aki a lázadásra csak gondol, már azt is gombnyomásra likvidálni lehet.
Hidd el, ezek mindent precízen kidolgoztak, már csak egyedül arra van szükségük, hogy mi valahogy magunktól belemenjünk ebbe a csapdába.

Karak, ugye érted, hogy a nagy zajjal amit hallasz, épp ebbe akarnak beleterelni minket?!



"Az, ki feláldozza szabadságát biztonságáért, egyiket sem érdemli meg."

             - Benjamin Franklin

17 megjegyzés:

  1. Pirula nagyon tetszett ez a szimbolikus hasonlat,meg is hatódtam kissé, könny szökött a szemembe...

    VálaszTörlés
  2. Az egyetlen probléma ezzel, hogy az emberek többsége se nem Vuk se nem Karak, hanem birka, akit ide-oda lehet rángatni, akár a puskacső elé is, amit ő nem lát mert az ő vezetője,papja,politikusa, azt mondja, hogy az a helyes irány.
    Franklin egyébként tagja volt a híres Helfire's Club-nak, ami egy illuminati szervezett volt abban az időben, a jelmondatuk pedig "Tégy amit akarsz" nagy valószínűséggel később Crowley is innen vette ezt az idézetet.

    VálaszTörlés
  3. Luciferizmus Crowley Barbara Bush apja állítólag, találtam erről egy videókat.Ez akkor mindent megmagyaráz.

    VálaszTörlés
  4. Erről már én halottam, bár nem vettem kézpénznek, ez olyan mint, hogy Hitler apja Rotschild volt, bár ha ezek a dolgok igazak, sok mindent megmagyaráznak.

    VálaszTörlés
  5. TESSÉK, ITT TARTUNK:
    GPS CSIPET KAPNAK A SVÉD OVODÁSOK

    http://index.hu/tech/2011/09/23/gps-csipet_kapnak_a_sved_ovodasok/

    Megjegyzem hozzá, hogy most még ellenkeznek a szülők, de jön majd egy pár gyermekrablás, és könyörögni fognak a chipért, amit felajánlanak megoldásként... Tudjuk hogy megy ez...

    VálaszTörlés
  6. killuminati Lesznek majd gyerek gyilkosságok is amik igencsak elszaporodnak majd és nemcsak Svédországban,hanem az egész világon.Óvodások beviszik a apuci fegyverét miegymás "jelenségek" elszaporodására ad majd okot a jövőbeni "Szép Új Világban".Az iskolákból szépen átterjed majd ez a "járvány" az óvodákba is ne aggódj....Minden sarokban kamerák is biztonsági őrök "vigyázó" szemei merednek majd szerencsétlen csebbségekre és Junkvolks és HitlerJugendhez hasonló "osztagok" fognak majd masírozni ezen "neveldékben", a jövő katona őrszemei,valahol el kell kezdeni ugye és mert katonának lenni jó, ezt már az óvodásoknak is érteni kell, nem de bár....Láttam egy fotón amerikai militarista családban a "boldog apa" a gépfegyverét és revolverét odarakta a kisfia kezébe, persze besegített neki hogy elbírja a nagy súlyt...Ugyanilyen "idillt" láttam régi SS tisztek családi fotóin is.....Sőt az egyik haláltábor parancsnoka a fiát "nevelés" közben megtanította hogyan kell a rabokat agyonlőni, később az " ifjú titán" nem bírt ezzel betelni és naponta számtalanszor "eljátszott" a gondolattal...Erre sor kerül majd az NWO-ban is majd figyeljétek meg.Elképzelem Károly herceg unokáit, amikor unatkoznak...

    VálaszTörlés
  7. Luciferizmus Ezt nem tudtam, hogy Hitler a Rothschild család sarja, az akkor minden megmagyaráz miért is volt is vett szellemi muníciót Nietzsche és más hasonló "géniusz" tarsolyából...

    VálaszTörlés
  8. killuminati Az amerikai nemzetbiztonsági hivatal (DHS) terrorista tevékenységek kockázat és gazdaságelemző központjának otthont adó Southern California egyetem tudósai olyan mesterséges memóriarendszert hoztak létre, amely lehetővé teszi a gondolatok, emlékek és tanult viselkedési formák átvitelét egyik agyból a másikba.
    Az orwelli novellába illő projekt keretében az idegmérnöki (neural engineering) és biometrikus mikroelektronikai rendszerkutatásban járatos tudóscsoport az agy irányítására és a hosszú távú emlékek tárolására képes chipet hozott létre. A kísérletek során a tudósoknak a beültetett chip segítségével sikerült rögzíteni, letölteni és átvinni az egyik alany emlékeit a másik agyába.

    A jelenlegi projekt során a tudósok patkányoknak tanítottak meg bizonyos feladatokat, mint például, hogy két kar lenyomásával egy korty vízhez juthatnak. A patkányok agyába ültetett mikrochip képes volt átvenni a hippokampusz (az agynak a hosszú távú memóriáért felelős része) szerepét, bizonyos agyhullámokat kódolni, majd azokat az agynak továbbítani.

    A technológia ilyen irányú fejlődésével földünk egyre közelebb került egy globális rendőrállam kialakulásához, ahol a hatalom képes irányítani az egyén gondolatait.

    Ennél is ijesztőbb perspektíva az egykor csak sci-fi regényekből ismert „gondolat rendőrség” megvalósítása a való életben, ahol a kormány erőszakkal rehabilitálja azokat, akiket veszélyesnek talál, még mielőtt bármilyen bűntényt elkövettek volna, pusztán egy számítógépes valószínűség számítás alapján, ami megmondja, hogy bizonyos gondolatokat gondoló egyének milyen valószínűséggel fognak bűnt elkövetni a jövőben.

    A megelőző katonai csapások és más országok lerohanása még mielőtt azok bármilyen agresszív lépést tettek volna már évek óta bevett gyakorlatnak számítanak, így egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy közel az idő, amikor egy terrorista szándékkal gyanúsított embert előzetesen, bármilyen bűntett elkövetése nélkül vallathatnak.

    Talán kevésbé hangzik nagy szenzációnak, az 1984-ből ismert példákhoz képest, a Mátrix trilógiában látotthoz hasonló felhasználási, ahol az ismereteket egy számítógépes program segítségével közvetlenül az ember agyába lehet feltölteni.

    Egy biztos, a gondolatrendőrség felállításához szükséges technológia a gondolat sebességével fejlődik.

    Forrás: blog.alexanderhiggins.com, Smartplanet.com



    Új mikrochip birodalom: PositiveID

    VeriChip – Steel Vault fúzió = beültethető mikrochip birodalom

    VálaszTörlés
  9. Ilyen a Különvélemény Tom Cruise film, a jövőben játszódik, ahol az embereket már a bűncselekmény elkövetése előtt tetten érnek és letartóztatnak, úgymond Glóriát tesznek a fejükre,ami irányítja az akaratuk.Nem is kérdéses az Illuminati már akkoriban(2001) előrevetítette a jövőt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És a piramis szerű logo körül a filmben 13 csillag van.

      Törlés
    2. Aham.

      És milyen szép a "borítója":
      http://vaneeesa2.wpengine.com/wp-content/uploads/2012/03/minority-report3.jpg

      Törlés
  10. luxbeci
    luxbeci
    Igen van egy feltételezés, hogy Hitler a Rothschild család törvénytelen gyereke, ez megmagyarázná, hogy egy olyan csóró, sehonnan jött kis emberből, hogyan lett Németország diktátora. A háttérhatalom inkább saját családi kötelékeit használja, a külsősökben nem nagyon bízik.

    Abban a Tom Cruise filmben is előrevetítéses programozás van, mind a legtöbb produkcióban,, teljesen mindegy glória, vagy beültethető chip, a lényeg e, a teljes kontroll az ember felett, mert a legfőbb funkciója.

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jó ez a cikk, köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  12. luxbeci:

    Hitler és a nemzetközi háttérhatalom - Adolf Hitler - Salomon Rothschild unokája?
    http://mek.niif.hu/06800/06897/html/1103.htm

    VálaszTörlés
  13. Nem találtam e-mail címet a weboldalon, de felvehetnétek velünk a kapcsolatot esetleg, talán tudnánk közösen is dolgozni, illetve elkerülni az ilyen véleményeket:

    "Pár napja, amikor a cikk és a videó kikerült az izé.hu weboldalra, beregisztrált a készítő és sikerült neki feltennünk pár kérdést. A kérdéseim a legegyszerűbb parasztlogikára alapozva arról szóltak, hogy "Miért akar egy titkos szervezet egy bárki által dekódolható csatornán keresztül kommunikálni?"....erre valójában nem kaptunk választ, pedig többen is feltettük a kérdést. A válasz kimerült abban, hogy a rendező a tudatalattinkra akart hatni, itt jött a következő kérdésünk.
    "Ha van egy jel, aminek nem ismerjük a jelentését, akkor az hogyan hathat a tudatalattinkra?" Anno nyelvtanórán remélhetőleg sokan figyeltetek, mert ott eléggé sok szó esett jelről, jelentésről, szimbólumról, csatornákról. Ha csak az ott tanultakat vesszük alapul akkor is tisztában vagyunk azzal, hogy a jelnek csak a jelentéssel együtt van értelme. Hiszen hiába lapozgatsz egy kínai nyelven írt sátánista könyvet, ha nem tudod miről szól akkor akár azt is gondolhatod, hogy a Hófehérke és a hét törpét olvasod.
    A további kérdéseinkre választ ugyan nem kaptunk, de már ez is elég volt számomra ahhoz, hogy eléggé egyértelművé váljon, hogy a készítők még a legegyszerűbb belekérdezésre se tudnak érdemben válaszolni....amit nagyon sajnáltam, örültem volna egy intelligens, értelmes, normális, nem dobálózó vitának."

    szóval írjatok, ha érdekel a csapatmunka! fohadiszallas@gmail.com

    VálaszTörlés
  14. Nagyon tetszik az oldal sajnos eddig csak töredékét tudtam átnézni, éppen ezért a kritikám amit mindjárt kifejtek lehet hogy alaptalan :)
    Konkrétan az a gondom, hogy azért vannak olyan reklámok is, amik jó energiákat közvetítenek pl. coca cola operál ilyesmivel, a legszájbarágósabb aminek a végén azt éneklik,hogy" Ha szeretetet adsz, akkor szeret majd a nagyvilág!"
    Szóval lesznek ilyen "jó oldal"-tól érkező elemzések is,vagy csak ilyen sötét hangulatú dolgok lesznek? :)

    VálaszTörlés
  15. Sziasztok! Láttátok a Melancholiát? Nagyon durva film. Vannak benne szimbólumok, de inkább nem is kertelnek, mutatják amit gondolnak..

    VálaszTörlés