2011. augusztus 16., kedd

Pedomaci, a médiafelelős

Akik nyitott szemmel járnak-kelnek a mindennapokban, azok nap mint nap bukkanhatnak érdekfeszítőbbnél érdekfeszítőbb dolgokra, még ott is, ahol erre legkevésbé számítanának. Ezzel valószínűleg nem mondok újat a törzsolvasóknak. Az újabb látogatókat pedig csak buzdítani tudom, hogy próbáljanak meg a különféle reklámanyagoknak, filmeknek, stb. "mögé nézni"! Na nem úgy, ahogy azoknál a képeknél szokás, amiken látszólag csak színes pacák vannak, de ha mögé nézel, akkor állítólag van ott egy delfin (sose sikerül meglátnom a delfint), hanem úgy, hogy van-e esetleg a képeknek más értelmezése is, azon kívül ami evidens, és ami a reklám vagy film kontextusából azonnal következik.

A mai alkalommal a bújtatott pedofíliáról szeretnék röviden szólni. A cikk apropója az, hogy megláttam egy csodálatos reklámplakátot az egyik könyvesbolt bejáratánál, és ilyenkor nem tudok elmenni mellette néhány keresetlen szó nélkül...

Rossz az, aki rosszra gondol?

Ha nem látod, amire gondolok, akkor egyrészről legyél büszke magadra, mert ezek szerint nem vagy túlságosan pedofil, másrészt viszont konstatáld, hogy mátrix-átlátásban még van hová fejlődnöd.
(Próbálj meg magadtól rájönni, mi az érdekessége a képnek, azzal jobban fejlődsz, de ha nem sikerül, ne aggódj, pár bekezdés múlva lesz segítség.)

Ilyen anyagokkal egyébként tele vannak az újságok, filmek, az egész média, úgyhogy...
Ha az olvasóknak vannak hasonló képeik, vagy belefutnak ilyesmibe a kedvenc magazinjukban vagy egy reklámplakáton, ne habozzanak, poszt-olják a linket vagy küldjék a fotókat.

A bújtatott pedofília lényege az - mint azt az agyafúrtabbak már biztosan kitalálták - hogy bújtatott.
Jelenleg pedofíliát serkentő vagy azt ábrázoló anyagot nem lehet kitenni egy óriásplakátra vagy leadni a tv-ben főműsoridőben (ezt egyébként nem értem, hogy miért nem, mert ha egy Lady GaGa koncertet le lehet adni... Romlottságot tekintve, én nem látok a kettő között számottevő különbséget.)
Ugyanakkor a "bújtatott pedofíliára" nincsen semmilyen megkötés (törvényi vagy erkölcsi), éppen azért mert gyakorlatilag nem lehet rá azt mondani, hogy: kérem szépen ez az anyag pedofil. Ugyanakkor viszont a bújtatott pedofília bizonyos szempontokból még "hatékonyabb" is lehet, mint a "direkt" változat.
Hányan látták az Eredet című filmet? Biztos sokan. Szerintem egyike a "három jó filmnek", amit az elmúlt 5 évben Hollywood kitermelt magából.

Eredeti címe: Inception
No de vajon hányan értették mélységében a filmet... Félek tőle, hogy kevesen értették meg a film esszenciáját. Ugyanis a film nagyon is valós alapokra épít, már ami az emberi elme működését illeti (persze ehhez el kell vonatkoztatni a sok lövöldözéstől).
Az emberi elme ugyanis nagyon komplex, a működését tekintve, és réteges, ami nagyon lényeges. A legmélyebb szintjei például olyanok, hogy egyáltalán nincs irányításunk felette a tudatos szintekről. A szívverésedet egyáltalán nem tudod akaratlagosan szabályozni, a légzésedet némileg már tudod, de azt sem tudod annyira, hogy ne vegyél többé levegőt, ha már kékül a fejed, úgyis átveszi az irányítást az automata rendszer. Nos, a tudat felsőbb rétegei is tovább szinteződnek. És minél magasabb szinten zajlik valami, annál nagyobb beleszólásod van tudatosan. Az a szint, ahol most e szöveget értelmezed egy nagyon magas tudatossági szint, de az alatt még rengeteg réteg van, melyek egymással kapcsolatban állnak. Gondolatok feljönnek, lemennek, stb, nagy része ennek álmodás közben történik.

De hogy jön ide az Inception: Hát csináltak ebből az egészből egy akciófilmet, hogy hogyan közlekednek Caprióék a szintek között, hogy elültessenek egy gondolatot minél mélyebbre a delikvens tudatába, hogy később az a gondolat csíra majd kifejlődjön, felkússzon a magasabb szintekre, és az illető meghozzon egy döntést, amire azt hiszi, hogy a sajátja, mert annyira mélyről jött.
Csakhogy a gondolatok pontosan így működnek, csíráztathatók!

Vegyük a fenti plakátot. A tudatos elme regisztrálja a plakátot, hogy van rajta egy kislány, aki meg van lepődve, mert annyira le vannak árazva a könyvek ebben a könyvesboltban. A képet ugye nyilván az adott kontextusban értelmezi, ami kontextus jelenleg: könyvek, óriási leárazás. No de! A képet a kevésbé tudatos szintek is megkapják, és elteszik további feldolgozásra. A kevésbé tudatos szintek nagyon vizuálisak, de azt nem értik mi az, hogy "akciós" vagy "80%", ennyire nem "kifinomultak". Mit kapnak tehát ők meg: egy képet egy kislányról, aki ijedtnek látszik, nagyra nyitja a száját és a copfjai oldalra állnak.
Aznap este alszol. Az alsóbb tudatszintek ilyenkor lehetőséget kapnak, hogy feldolgozzák ezeket a nap közben látott anyagokat, a lényeges dolgokat elteszik, a lényegteleneket eldobják. Ami valamiért nem teljesen tiszta, azt megpróbálják értelmezni. Ezen a képen a copf dolog például nem stimmel. Egy copf magától nem áll oldalra! Amikor a tudatos szinten értelmeztük a képet, a könyvleárazás kontextusában, akkor nyilván arra jutottunk, hogy annyira meglepődött, hogy megemelkedett tőle a copfja, és hogy ettől milyen szellemes lett ez a plakát. Csakhogy a tudatalattinak nincsen humorérzéke, a humor egy magas tudati szinten zajló folyamat. Tehát az alsóbb szintek nem értik, hogyan állhat a copf magától oldalra és ilyenkor azt teszik, hogy megpróbálják kiegészíteni a képet valamivel, amitől értelmes lesz ez az egész. (Ha nem hiszed, hogy csinál ilyen kiegészítéseket az agyad, akkor végezd el a vakfoltos kísérletet. A vakfolt egy terület a látómeződben amit igazából nem is látsz, mégis az agyad szerkeszt neked oda is képet, a kontextus alapján. Gyakorlatilag kitalál valamit oda, hogy ne legyen egy zavaró, üres folt a látómeződben.)

Persze én nem tudhatom biztosan, hogy konkrétan kinek a tudatalattija mit fog tenni ezzel a fenti plakát képpel, hogy valahogy valami értelmeset próbáljon kicsiholni belőle, ez ugye nyilván nagyban függ az illetőtől, de egy nagyon kézenfekvő lehetőség, hogy arra jut, hogy esetleg a copfokat valami, vagy esetleg valaki tartja ott a levegőben, csak az valamiért éppen nincs a képen. Így már értelmes lehet a dolog, minden a helyére kerül, az ijedt arckifejezés, a kitátott száj, a copfok... így lehet kezdeni valami "értelmeset" a képpel, még ha az erkölcsileg nem is igazán helyénvaló.

Na de már hallom is, ahogy többen rám förmednek, hogy én vagyok az oltári nagy pedofil, amiért ilyesmi az eszembe jut. Ez a "rossz az, aki rosszra gondol" hozzáállás, és ez teszi lehetővé, hogy ezek a bújtatott anyagok ne bukjanak le a közvélemény előtt. Az a néhány ember, aki esetleg meglátja ezt a bizonyos dolgot a képben, az nem fogja elmondani senkinek, mert attól fél, hogy akkor őt fogják pedofilnak tartani, ami egyrészt elég esélyes is, másrészt ha a tudatos szintjén meglátta, segítség nélkül, akkor könnyen lehet, hogy az is. Én csak azért látom meg ezeket tudatos szinten, mert tudom mire kell figyelni, mert megtanultam hogyan működnek az elme szintjei. Részben pszichológia tanulmányaimból, részben saját megtapasztalás úján.
Régebben egy hasonló jellegű plakát után közvetlenül nekem is volt egy kellemetlen álmom, amit itt most nem fogok részletezni, de pontosan tudom, hogy a plakát miatt volt. Hogy mi a biztosíték, hogy nem azért mert pedofil vagyok? Az, hogy ez évekkel ezelőtt történt, és azóta semmi ilyesmi nem jött fel újra. Az agyam miután megfejtette a képet, eldobta azt, mint kellemetlen, szükségtelen dolgot, és a történetnek ezzel vége is lett. De most tessék elképzelni, hogy ezzel a plakát képpel milliók szembesülnek egy ilyen reklámkampány során. Feltételezem, hogy lesz közöttük 1% (próbálok optimistán becsülni), akinél ez a gondolatcsíra elkezd növekedni... mondjuk azért mert már eleve van valamilyen lelki sérülés, ami ezt lehetővé teszi. Szóval tényleg olyan ez, mint egy mag, ami ha tápanyag-dús talajra talál, akkor ott kihajt.


Talán sokakban felmerül a kérdés (legalábbis remélem), hogy e mögött az egész mögött mégis mi áll. Ki akar ilyen magokat elültetni, és miért jó az neki ha némelyik kikel? Csak nem Pedomaci lett központilag a médiafelelős az összes nagy multicégnél és a filmgyártásban?

Kinek és miért jó, ha pedofil gondolataink ébrednek?
Maci Laci plakát
Nyilván összehangolt akcióról van szó, hiszen nem egy cég, hanem rengeteg ontja ránk különböző irányból az ilyen tartalmakat. Világos, hogy van valahol egy erő, ami ezeket összehangolja. De mi lehet ez az erő és miért jó ez neki. Az is látható, hogy még csak nem is mostanában kezdte a dolgot. A filmgyártás legelején, a leges legelső Disney filmekben már kislányokat lehet látni széttett lábakkal ülve a PedoDisney bácsi társaságában, és ezek a 20-as években készültek.
Maga a Maci Laci koncepció lényege, hogy két medve, egy felnőtt és egy gyermek, az erdőben meztelenkednek. Igen, meztelenkednek. Egy medve persze alapból nem hord ruhát, de ha ráteszel egy nyakkendőt, azzal azt sugallod, hogy ez a medve bizony öltözködik. Márpedig ha öltözködik, és a nyakkendőn kívül nincs rajta más ruha rajta, akkor az a medve pucér!
Fogadok ebből a szempontból még nem gondoltad végig, pedig ezek a gondolatok teljesen logikus gondolatok, amik végigmennek egy most cseperedő gyermek agyán, akit leültetnek a szülei a TV elé, és abban azt látja, hogy két beszélő medve rohangál egy szál zöld nyakkendőben.

Szóval honnan jöhet ez az egész ilyen összehangoltan?
Két különböző magyarázatot tudok adni ezekre a kérdésekre, és ki-ki fogadja be azt amelyik a vallási felfogásával jobban kompatibilis. A kettő ugyan különböző, de egymásnak egyáltalán nem mond ellent, be lehet fogadni egyiket vagy másikat, vagy egyszerre mind a kettőt.

Akit érdekel a dolog okkult szemszögből, annak felhívnám a figyelmét, hogy az Alexandra név több mint valószínű, hogy nem véletlen választás eredménye. Okkult téren járatosabbak tudják, hogy a sátán egyik neve - azt hiszem az okkultban pontosan 50 különböző neve van neki - szóval ezekből az egyik:  ALEXANDRO.
Amit ugye spanyol nyelvterületen úgy mondanak, hogy 'álehándró'. Na most akkor itt mindjárt két legyet is ütöttünk egy csapásra, mert megértettük, hogy miért énekli olyan lelkesen Lady GaGa, hogy "ále-ále-hándró, ále-ále-hándro", és azt is megtudtuk, hogy az Alexandra könyvesbolt a webcímét, az alexandra.hu-t  miért akkora nagy ponttal írja. A pont a pont-hu-ban náluk épp akkora mint a betűk, ami valószínűleg nem puszta véletlen egybeesés, hanem azt hivatott jelezni, hogy az utolsó betű igazából 'o' akart lenni, csak tudod, nem akartuk direktbe odaírni, mert szeretünk egy kicsit bújócskázni, hogy csak az értse, aki tudja mit kell nézni...
Tehát akkor ugye kezdenek is összeállni a kirakós játék darabjai. Van egy cégünk, ami már a nevében is gyakorlatilag sátánt hordozza (vagy van egy sátánunk, aki szereti önmagáról elnevezni a cégeit, ez már csak nézőpont kérdése). És persze egy fának olyan a gyümölcse, amilyen maga a fa, tehát nem meglepő, hogy egy ilyen cég megrontós pedo reklámokat terem.

A másik magyarázathoz nem szükséges semmilyen okkult nézőpont. Egyszerűen arról van szó, hogy a világ jelenlegi vezetői által áhított "Új Világrend", mint azt már sokszor említettük le akarja bontani a társadalom jelenlegi struktúráját, hogy az embereket könnyen "kezelhető" biomasszává gyúrja. Mindennemű összetartás az emberek között csak akadály a tervek megvalósítása szempontjából. Aki még mindig azt hiszi, hogy ez csak "elmélet", az valószínűleg szándékosan nem akarja látni.

Minél több lelkileg sérült ember van, minél több aberrált ember van egy közösségben, annál kevésbé lesz annak közösség formája. Egy normál közösségben a fiatal tiszteli az időst, az idős pedig átadja összegyűjtött tudását a fiatalnak, nem pedig tapizza vagy fajtalankodik vele.
De nem csak kifejezetten a pedofília az ami kívánatos az elit számára, hanem jó nekik bármilyen aberráció, ami megtör egy egészséges emberi pszichét, és ezeken a megtört embereken keresztül egész közösségeket. A pedofília az egyik ilyen kínálkozó lehetőség. De mellette még sok másik is van, amikről, ha még lesz rá lehetőségem, majd írni fogok.

27 megjegyzés:

  1. A reklámokról, a bújtatott reklámokról, a gyereknek szóló reklámokról - egy nagyon jól elkészített szakdolgozat, amit az interneten találtam, de érdemes elolvasnotok. Többek között, hogy a mcdonald's hogyan veszi rá a gyerekeket a zsarolásra, vagy miként ne figyeljenek csak a mirinda ízére, amikor épp eláztatják a lakást, vagy felgyújtják az apjuk ingét.
    Íme a tanulmány (szakdolgozat):

    http://www.google.hu/url?sa=t&source=web&cd=6&ved=0CD0QFjAF&url=http%3A%2F%2Fwww.kozigkom.feek.pte.hu%2Fdocs%2Fhun%2Freklam.doc&rct=j&q=b%C3%BAjtatott%20rekl%C3%A1m&ei=8VhLTsuTD-mL4gS0jY28Cg&usg=AFQjCNHDkB3IGxOd6ElUKb3_Hbe8NJIroQ&cad=rja

    VálaszTörlés
  2. Kis hableány Disney rajzfilmben a torony fallosz formájú...stb.Walt Disney neve is előre meg lett tervezve,benne van a 666.Mc Donalds logo, ban úgyszintén ott a 666 és ha lefele fordítjuk egy fenék vonalai rajzolódnak aki, ami ugyancsak romlottságot sugároz, ugyanígy a Burger King logója is.Mindenhol meg van a kettősség a "választhatóság" varázsa, valójában egyik kutya, másik eb.:Pepsi-Coca,Intel "Satan" inside-AMD(benne a piramis, ami ugye 3*60fokos=666),...stb.A rulett sem véletlenül 36-ig van skálázva, ha összeadjuk 1-től 36-ig a számokat(1+2+3+4+....+36) kijön a 666.Mindig a 666-ra lyukadunk ki.Ez a világ a 666 jegyében lett megtervezve.Születésünkkor eljegyeztük magunkat a Satannal,úgymond ő rendelkezik a testünkel-lelkünkel,mivel ő ennek a világnak a fejedelme.Világunk az istentelenség már-már csúcspontját súrolja."Hab" a tortán, hogy nagyon közel van az idő, fia "várva várt" eljövetelének, hogy "segítsen" a a népeknek, a Katolikus egyház nagy-nagy örömére.Készen álltok?

    VálaszTörlés
  3. Az alexandra(o) könyvkiadóhoz kapcsolódóan, nem tudtam, hogy az "alexandro" a sátán egyik neve, de akkor már érthető, hogy a "rárohadasapka" bibsi vujity-trutykó könyvei miért "pokoli történetek" "pokoli újabb történetek" "pokoli anyámkínja"... passzol a sátán nevű kiadóhoz.

    /Egyébként, hogy mennyire valós dolgokat mutat a tv, gondolom hallottatok a tv2-s riportról a mezőőrről, és az "éppen pontakkor hogyhogynem" lefülelt kukoricatolvajokról, akikről kiderült, lefizetett vízmű-sök voltak, és most hogy kiderült, muszáj volt kirúgniuk a tv2-től a riporter szajhát./

    VálaszTörlés
  4. Én pont egy Alexandra könyves boltban kerestem a Bilderberg csoportról és a Új világrendről könyveket, persze egyet sem találtam és az eladó sem hallott róluk soha életében.Én sem tudtam,hogy ez a név Sátánt jelent.A legtöbb Dél-Amerikai szappanoperában előfordul.
    Killuminati a sapka eltakarja a kopasz fejét, esztétikai jelleggel hordja, így jobban néz néz ki, mint ha a tar feje ott virítana.M1 minden este vetíti a Alexandra pódium című műsorát,"nagy" írók és egyéb "sztárok",közéleti személyiségek tartanak diskurzust,persze dög unalmas az egész,szellemi fertő és a sok hazugságról nem is beszélve.

    VálaszTörlés
  5. Killuminati ki riporter szajha?:)

    Tegnap az M1 történelmi műsora a szabadkőművességhez ért és "le lebbentették a fátylat" a nagy titokról.valójában egy szó sem esett a valóságról.A szabadkőműveseket az egekig magasztalták, hogy ők az "emberiség temploma" és a világ legjobb emberei és nemes lelkűek,mert mindig a "szabadság,egyenlőség,testvériség" volt a céljuk, amit meg is teremtettek hősies harcukkal a történelem során.Egy szabadkőműves is beszélt benne ő is csak jókat beszélt róluk, hogy eltiporták a zsarnokokat és az emberek javát nézték és erényesek.....stb.Teljesen megdöbbentem ezeken a dolgokon,hogy van képük ennyi hazugságot összehordani.Közben mutogatták a piramist a szemmel, ilyen templomi képeken és egyén régi épületeken,páholyokon.Ezzel kapcsolatban is semmi de semmi információt nem mondtak.

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Ha már a bújtatott pedofíliánál tartunk:

    Nézzétek kicsit hosszabban azt a Maci Laci plakátképet és próbáljátok elképzelni, hogy mit ábrázol bújtatottan...

    Nem tudom, elég nyilvánvaló e mindenkinek, hogy mire gondolok vagy taglaljam kicsit jobban?

    Persze ez első ránézésre talán vicces, valójában borzasztó.

    Ha megfigyelitek az öreg medve az ábrázata alapján egy Apa benyomását kelti, a fiatal pedig a tinédzser fiáét. Azt nem tudom, hogy a mesebeli sztoriban is ilyen kapcsolatban állnak e a karakterek, de nem is lényeges ebből a szempontból!

    VálaszTörlés
  8. Elgondolkoztatok mi lett a lebukott pedofil papokkal?
    A, megvonták tőlük a papi hivatás "szentséget" isten ellen való cselekedet és alkalmatlanság miatt
    B, Kiadták a világi igazságszolgáltatásnak
    C, Továbbra is papok valahol máshol.

    VálaszTörlés
  9. A pedofil-pap sztori egy MESE, amit szépen elhitetnek az emberekkel. Hiszen hol hallottatok ilyen dolgokat?
    A médiában természetesen.
    És a cél a kereszténység bomlasztása.
    Mind ismerjük azt a tényt, hogy ha valaki útban van, a rendszer ellen beszél, vagy a világot jó irányba szeretné terelni, azokat mind kiiktatják.
    Egy pappal mit lehet kezdeni? Fogják rá, hogy drogos? nem. Gyorshajtása volt? ugyan már, világi dolgok...
    Megeröltetik a beteg elméjüket, és már ki is pattan a szikra: gyerekeket tanít a pap, legyen pedofil!

    Úgy bizony, szerintetek a pedofília egyáltalán megfoganhat-e egy pap elméjében, ha soha nem néz tévét, mozit, nem eszik mekis kaját, nem él igazán világi életet. Ők nem néztek egyre durvább pornófilmeket, mint amik manapság vannak. Egyre aberráltabb dolgok vannak, hogy az emberek kiéljék az egyre növekvő ilyenfajta "igényeiket".
    Az egyházban, a vatikánban ugyan nem hiszek, de a papokról sem hiszem el ezt a MESÉT. Sokkal valószínübbnek tartom, hogy útjában állt valakinek.

    És mégvalami: keresztény buzit még nem láttam. Ellenben van egy két "embercsoport", aki annyira aberrált már, hogy a nők már nem elégítik ki a betegségüket.

    VálaszTörlés
  10. Nem hiszek ebben a gondolat csíráztatásban.
    Akkor ma még mindenki azt hinné, hogy a föld lapos, az atom oszthatatlan, és az evolúció, meg az ősrobbanás tények.
    ezek annyit voltak sulykolva, hogy ezekben nem kételkedhetne senki.
    Szerencsére ez messze nem így van.

    VálaszTörlés
  11. A gondolat csíráztatás másról szól. Nemtudom, láttad-e az Eredet c. filmet, amit említ is a cikk. Tehát mégegyszer: a gondolat csíráztatás nem azt jelenti, hogy az embereket a butaság állapotában tartsák (arra más eszközeik vannak), hanem hogy az egyénnek kipattanjon az agyából egy ötlet, persze olyan, amit előtte sugalltak neki.
    Példának szerintem megteszi az, hogy régen milyen poén volt osztálykirándulásokon, hogy az alvó társ ujját, kezét vízbe rakták, "pss-psss" hangokat adtak, majd az illető bepisilt. Az is azért történt, mert a "sugallat" hatására az agy úgy fogta fel, hogy saját gondolata, úgymond "most kell, és most lehet pisilni".
    Ez egy gyerekcsíny, nagyban máshogy játszák.
    Reklámoknál is remekül működik, amikor úgy érzed szükséged van egy termékre, és megveszed. A csíra elültetése az volt, hogy kell neked egy olyan dolog, amire nincs szükséged. Saját gondolatként fog megjelenni az, amit sugalltak neked.
    És a reklám még mindig nem a legdurvább módja ennek, sokkal keményebb dolgokat tudnak. Sajnos.

    VálaszTörlés
  12. Nemreg jelent meg a Vogue-ban egy fotosorozat egy 10 eves kislanyrol, dobbenet mit csinaltak vele. http://www.drrobynsilverman.com/parenting-tips/from-10-yr-old-models-in-vogue-to-loungerie-for-4-yr-olds/
    Meg egy ferde hajlamoktol mentes ember is elvezettel nezegeti a kepeket (mert a kepek szepek csak epp a kislany nem passzol oda egy normalis gondolokozasu ember szerint) es ha tul sokat lat majd ilyet termeszetesse valik hogy egy 10 eves vagy meg annal fiatalabb gyerek is szexi no mar, es hogy ez hova vezet majd....

    VálaszTörlés
  13. még egyszer leírom: nem hiszek a gondolat csíráztatásban

    láttam a filmet. a harry potter-t is láttam. de ott sem fogadok el mindent.

    mondjuk abban sem hiszek, hogy a szexualitást démonizálni kell
    mert juj, kakis, és csakis házastárssal lehessen, gyermeknemzés céljából
    de még akkor is undorodjunk közben

    VálaszTörlés
  14. wmiki: A Harry Potternek semmi köze az Eredet-hez. Az, hogy a szexualitást "démonizálják", az pedig nem gondolatcsíráztatás. És a gondolatcsíráztatás nem hit, hanem egy naponta milliárdokon gyakorolt folyamat. Szóval ilyen téren még helyre kell magad rakni kicsit, de segítek.

    Egyszerűen elmagyarázom mi ez: Van egy tudatos elménk és egy tudatalattink. A tudatalatti rettentő erős és a tudat nem tudja irányítani. Ami a legfőbb, hogy a tudatalatti nem INTELLIGENS. Mondhatni "kódok" szerint működik, és aki ezeket a kódokat megtanulja és alkalmazza is, úgy tud iránítani bárit, aki nem elég erős tudatos elmével rendelkezik, mint a robotokat. Amint mondtam, a tudatalatti rettentő erős és ha az illtő nem elég tudatos, akkor könnyen átveszi az irányítást. Tehát az okos PR-osok (public relations=propaganda) beleültetnek vágyakon, érzéseken és egyéb tudatos énen kívüli dolgokon keresztül a tudatalattidba egy GONDOLATOT, aminek az EREDETÉT nem tudod tudatosan visszakeresni, ha elég mélyen van, ezért inkább bemagyarázod magadnak, hogy ez a gondolat tőled ered.

    Példa: Elérik a tudatalattid stimulálásával, hogy kelljen neked egy autó, amire nincs is szükséged, közben te -mivel a gondolat EREDETÉT nem ismered, bemagyarázod magadnak, hogy a saját elképzelésed az új autó megvétele. Ezt a folyamatot egy nem túl régi Renault reklámban nyíltan le is leplezik, mert tudják, hogy csak a beavatottak értik.

    Ha azt mondaná neked egy Jani az utcán, hogy "Ezt az XY típúsú autót meg kell venned." te tudod, hogy a gondolat mástól van és hidegen is fog hagyni, viszont ha egy reklámban a kedvenc színészed autója az a bizonyos, akkor te benned vágy indul el, hogy egy olyan modellt szerezz, mert úgy akarsz kinézni mint a színész, akit kedvelsz.

    Szerinted miért fizetenk dollármilliókat színészeknek bizonyos termékek reklámozására?

    És ez csak egy nagyon alap esete a gondolat csíráztatásnak. A pedofilos verzió, amit PirosPirula hozott fel, már sokkalta összetettebb.

    Az egész manipuláció lényege, hogy a te életed döntései felett átvegyék az irányítást!!!

    VálaszTörlés
  15. van még itt pár oldal ami hasonló dolgokkal foglalkozik :

    AnathDas oldala:

    http://aranykor.freeblog.hu/

    Atyaeg oldala :

    http://mkh.valosag.net/

    Velorex oldala :

    http://mr-moto-velorex.blogspot.com/

    http://hundns.org
    http://www.emehungar.net/

    VálaszTörlés
  16. Itt is érdemes körülnézni,ebben a témában.
    http://subliminalmanipulation.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  17. http://m.blog.hu/ho/homar/image/200712/kikatelapo_he.jpg
    erről szinte éget hogy pedofil tartalmú. :@

    VálaszTörlés
  18. http://www.youtube.com/watch?v=GpHthE8q-XE&feature=player_embedded

    VálaszTörlés
  19. Kedves Pirula!

    A cikkben olvasható tudati szintek müködésével kapcsolatban tudnál valami kötelező olvasmányt ajánlani? Honnan lehet erről a témáról valamilyen tudást összeszedni?

    VálaszTörlés
  20. Hogy ti mekkora... Na mindegy kár is rátok a szót vesztegetni, de egy biztos, egy jó pszichomókus sokat segíthetne rajtatok.
    Az Alexandra kiadót a kislányáról nevezte el a tulajdonosa, persze, lehet hogy eleve sátáni nevet adott a lányának, ha a "kristálytiszta" logikátokat követem. (És én pedig nyilván egy szabadkőmíves dezinformatőr vagyok.)

    VálaszTörlés
  21. Karmadealer Akár még az is lehetsz.David Icke,Alex Jones,Jordan Maxwell,Peter Joseph...stb. az Illuminati ügynökei.Ezek után szerinted meg lehet bízni bárkiben is?:)Az interneten rengeteg háttérhatalmi ügynök van és az a feladatuk,hogy bomlasszák a közöségeket,persze előbb a bizalmukba férkőznek....
    Azért vagyunk őrültek,mert kimondjuk az igazságot?Ezen az alapon a Kormányok embereit és a Háttérhatalom irányítóit is lehetne kezeltetni,mivel azoknál elmebetegebb ember nincs a földön.Ezt John Lenon is nyomatékosan elmondta.

    VálaszTörlés
  22. la lássuk csak... mi van a képen?

    amugy ez egy tejes doboz oldaláról lett lefotózva:

    http://www.4shared.com/photo/wROX8JES/DSC00360.html

    VálaszTörlés
  23. Nem kell semmiféle rejtett üzeneteket küldeni, megteszik maguktól nyíltan azok a kis 12 éves libák akik magukat fotózzák és kirakják közösségi oldalakra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert ezt látják a médiában. A közösségi oldalak olyan célból jöttek létre, hogy az internetezőket nyomon kövessék, de immár az eredeti személyazonosságukkal, ezt nem nagy kunszt tudni. Viszont van a Facebooknak egy másik arca, a peer-to-peer agymosás. Tehát a Facebookot akkor dobták a piacra, amikor a nép jelentős része jártas a filmekben, sorozatokat néz, reklámokkal találkozik, egyszóval a médiabeli agymosás áldozata. Ekkor jön a Facebook. Regisztrál egy értelmes ember, akinek az ismerősei próbálják visszaterelni a téves gondolatait a "jó" irányba.

      A Facebookkal olyan hihetetlen mennyiségű adatra tesznek szert, hogy egy célzott reklámért 1000-5000Ft üti a markukat!

      Törlés
  24. egyébként a StumbleUpon logója nemrég pénisz alakúra váltott

    VálaszTörlés
  25. Hahó!
    Nemrég figyeltem föl egy érdekes egybeesésre. Először Pirospirula által belinkelt videókban hallottam angolos kiejtéssel a Rotschild család nevét; addig ugyanis mindig magyaros kiejtéssel jutott a fülembe. Aztán nem rég megint belenéztem a Kaptár c. filmbe, és ez alkalommal feltűnt, hogy a filmben szereplő, "Vörös Királynő" nevű szuperszámítógép igazából egy gyerek képében jelenik meg. Azaz: Red Child.
    De hát mégis mihez kezdjünk ilyen áthallásokkal?
    Üdvözlettel:
    Servus

    VálaszTörlés