2011. augusztus 3., szerda

Értékrend-manipuláció estére

Nekem ugyan már évek óta nincs TV-m, de akiknek esetleg még van, azoknak most ajánlanék egy könnyed kis vígjátékot Csütörtök estére. A TV2-n lesz 20:20-kor és az a címe, hogy Az utolsó vakáció.
Ha esetleg lemaradnál róla, alternatívaként kölcsönözd ki egyik este a Bakancslistát DVD-n, és azt nézd meg. Tulajdonképpen mindegy is, hogy melyiket nézed meg ebből a szempontból.
A két film ugyanis látszólag teljesen más jellegű, előbbi vígjáték, utóbbi inkább dráma, mégis a mélyén, a kettő film teljesen ugyanazzal a céllal készült, és ezt, ha kellően nyitott szemmel nézed őket, látni is fogod. Itt egy kis komédia, ott egy kis dráma, mindezek csupán körítés, ami jobban emészthetővé teszi neked az anyagot, hogy jobban beszippantson a történet, és kellően mélyen magadévá tehesd az alapvető üzenetet, amit gondosan "belesütöttek" neked az elme-manipuláció nagymesterei és ami teljesen ugyanaz a két film esetében.

Félreértés ne essék, nem lebeszélni szeretnék bárkit is a TV-nézésről, sőt... Ha elkezdesz ébredezni, és elkezded észrevenni a finom kis manipulációkat a filmekben és sorozatokban, a tv-nézés egy nagyon élvezetes és hasznos tevékenységgé formálható.

No de visszatérve a fenti filmekre, amit illusztrálni szerettem volna velük, hogy milyen ügyesen tudják beleszőni a legmélyrehatóbb emberi értékrend manipulációkat egy ilyen kis másfél órás "programba". Értékrend alatt ugyebár azt értem, hogy mit tartasz fontosnak az életben.
Nyilvánvaló, hogy ha én szabhatom meg, hogy te mit tartasz fontosnak az életedben, akkor óriási hatalmam van feletted. Onnantól kezdve én mondom meg mi az életcélod, gyakorlatilag én "mozgatlak" téged.
Viszont ha az emberek legalapvetőbb értékrendjét szeretném átírni, a dolgot mégsem kezelhetem olyan nemes egyszerűséggel, mint egy hamburgert vagy egy mosóport, hogy csinálok reklámokat, amiket leadok a félidőben, hogy így kell élni meg úgy kell élni, mert azért azt egy csöppet zokon vennék az emberek. Ilyenkor vetem be ezt az indirekt, "szórakoztatásnak" álcázott technikát:
Előzőleg ugye már legyártottam magamnak a sztárokat, olyan személyeket, akikre a közönség valamilyen okból felnéz, akikkel azonosulni szeretnének (lehet ez akár a sarki csöves, érdektelen, csak ez kell, hogy a média segítségével sztár státuszba emeljem). Őket fogom belerakni a filmembe, mert így amit a sztárral megcsináltatok a filmben, azt a többi "majom" csinálja utána az életben (nem sértés akar lenni, csak van ez a találó kifejezés)...


Na és most jön kérem az extra csel, hogy mégis hogyan tudok belepiszkálni egészen mélyre, az emberek legalapvetőbb értékrendszerébe egy ilyen műsorral... Hát egy olyan szituációt kreálok a forgatókönyvben, hogy a sztárom haldoklik és megtudja, hogy csak pár hete van hátra az életből.
Na itt álljunk meg egy pillanatra, és képzeljük bele magunkat ebbe a szituációba, mert ugye a film nézése közben is ezt tesszük majd. Képzeljük el egy pillanatra, hogy az orvos közli velünk, hogy csak pár hetünk van hátra! Mit csinál ilyenkor egy ember?
Nyilván mindenkinek vannak tervei, vágyai, dolgok amiket szeretett volna még véghez vinni, átélni az életben. Ha most közli velünk az orvos, hogy már nincs sok időnk hátra, és nem lesz lehetőségünk ezeket mind beteljesíteni, akkor muszáj elővenni a prioritásokat. Le kell ülnünk, számot kell vetnünk, és el kell döntenünk, mik a legfontosabbak ezek közül. Vedd észre, hogy a szituáció pontosan úgy lett megkonstruálta, hogy elő kelljen vennie az embernek a legalapvetőbb értékrendszerét a helyzet kezeléséhez.

És innen ugye már mehet is minden, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Sztárunk megtudja a rossz hírt, nagy a szomorúság, beleéljük magunkat a helyzetbe, azonosulunk vele. A film nézése közben egy picit mi is elkezdünk gondolkodni, hogy mit is csinálnánk... De persze csak egy tizedmásodperc erejéig, mert a produkció, ugye, nyilván nem azért készült, hogy gondolkodjunk, hanem éppen ellenkezőleg, úgyhogy már jön is a sztár a képernyőn, és ő átgondolja helyettünk a helyzetet, és elkészíti az ő kis listáját, amit mi, ebben a tv által indukált szuggesztív alfa állapotban, tudomásunkon kívül szépen elfogadunk és többé kevésbé magunkévá teszünk. És itt a touch-down kérem szépen, ezzel máris sikerült felülírniuk a néző legmélyebb értékrendszerét. Megmondták, hogy mi a fontos! Az, ami Queen Latifah karaktere szerint fontos, ami Robert De Niro karaktere szerint fontos.

Számos ilyen vezérfonalú film készült már a filmtörténelemben, különböző szereposztásokkal, különböző műfajokban, a legkülönbözőbb keretkörítéssel, de valahogy a lista, amit a sztár végül összehoz, hogy miket szeretne még megcsinálni az életében, szóval az valahogy minden egyes alkalommal szinte ugyanazokat a pontokat tartalmazza. Drága éttermek, luxus szállodák, egy próbakör a legújabb ferrari-val, ésatöbbi, ésatöbbi... egyszóval ott van rajta minden amit egy "üres", anyagias életfelfogással csak ki lehet találni.
Bármibe lefogadom, és fel merem rá tenni az összes pénzemet, amim van, hogy soha egyetlen egy olyan hollywoodi film nem fog készülni, amiben a sztár megtudja, hogy meg fog halni, és ezt felismerve úgy dönt, hogy mondjuk megtér istenhez! Akármelyikhez!
Ezt nem tartjátok érdekesnek? Mert én nagyon. Sorra mutatják be a történeteket, benne emberi tragédiákat, embereket, akik megtudják, hogy nemsokára meg fognak halni, és egyetlen egynek nem jut eszébe semmilyen spirituális vagy felsőbbrendű gondolat. Nulla. Semmi! Csak annyi, hogy a Ritz-ben még nem vacsorázott, és azt még feltétlenül szeretné kipróbálni mielőtt meghal. Szerintem ez valami elképesztő!

Félreértés ne essék, én itt nem a vallásokat pártolom, mert azokról is tudnék pár oldalnyi kritikát írni, de észre kellene venni, hogy itt már nem is csak a vallásokat támadják be egy ilyen forgatókönyvvel, hanem mindennemű olyan gondolatot el kívánnak pusztítani, ami szerint az ember több annál, mint hogy vásárol, étterembe jár és utazgat. Mindent!
És ahhoz, hogy kipusztítsanak mindennemű gondolatot, amelynek a felsőbbrendű én-hez bármi köze lenne, még csak nem is kell támadniuk ezeket a gondolatokat, épp ellenkezőleg! Céljukat azzal érik el, hogy megcsinálnak hatezer filmet, és még csak nem is tesznek róluk semmi említést.

Nos hát, ilyen módon lehet "prediktív programozással" (lásd Alan Watt), beágyazott üzenetekkel, legyártani azokat a kozmopolita biorobotokat, akik utána egész napjukat a plázában töltik és ha megkérdezed tőlük: mik a hosszabb távú terveik, akkor azt mondják, szeretnének majd egyszer a Ritz-ben kajálni.
Mi történt velük, talán ezzel az életszemlélettel születtek? Persze hogy nem.
Csak épp a szüleik engedték, hogy az UPC meg a Cinema City nyári iskolája nevelje fel őket.


43 megjegyzés:

  1. Ha valaki esetleg még látott mostanában ilyen jellegű, alapvető értékrendet manipuláló filmet, az ne legyen rest, ossza meg velünk!

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek azzal amit írtál a témáról magam is így gondolom.Mostanában azt vettem észre a Hollywoodi filmekben,hogy üzengetnek bennük,cinikusan a pofánkba vágják az igazságot mert már ezt is megtehetik. Érdemes ilyenekre is vadászni, jó szórakozás ez is.
    Pl. a Bakancslista című filmben a gazdag figura közli,hogy az emberiség 98 százaléka mindig téved, és milyen igaza van.Persze a nézők nagy része ezen nevet és magát nem ebbe a csoportba sorolja egy másik része meg észre sem veszi az ilyen finom utalásokat mert azt hiszik,hogy ez csak vicc.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó cikk lett! Főleg, mert mindkét filmet láttam régebben (inkább úgy mondom, ébredés előtt) és tök jó filmnek tartottam őket. A főszereplők tényleg imádnivalóak, profik, stb-stb.
    Aztán most, hogy így elkezdtem olvasni a cikket döbbentem rá, miről is szól... Hát nemhiába, hatásosak a módszereik.

    Tudok ilyen "szuperjó" filmet: Apafej /Adam Sandler a bibsi/. Múltkor volt a tv-ben. Abban a filmben konkrétan azt szugerálják beléd, hogy hogyan neveld a gyereked, ha már nemsikerült meddővé tenni. Körvonalakban: "Hagy csináljon amit akar, majd ő eldönti (4évesen)" - Pisiljük le a gyerekünkkel együtt a falat, mert az poén - bízzuk a gyerkőcöt nyugodtan a kőbuzi barátainkra, mert ők jófejek, mintahogy minden buzi az, különbenismeg ez természetes, belerakjuk minden filmbe.
    Okádék film.

    VálaszTörlés
  4. Az igazság az,hogy én már gyerekkoromtól éreztem,hogy nagyon nincs rendben a TV műsorokkal és a filmekkel valami.Az a idegtépő rengeteg reklám, régebben 15-20 perces reklámok mentek egyhuzamban,sajna engem is oda cövekeltek a TV elé ,mert kíváncsian vártam a legújabb műszaki cikkek.mozifilmek és édességek bemutatóit...stb.Aztán azon vettem észre magam,hogy lassan sötétedik és még nem is tanultam és egyéb dolgaimat sem végeztem el, és teljesen el voltam fáradva agyilag és fizikailag.Az egyik ilyen film a Short Time=Rövid idő vagy Fogy az idő valami ilyesmi a címe.Egy rendőrnek összekeverik a vérképét egy halálos beteggel és közlik vele 1-2 hónapja van hátra.Ezek után azon ügyeskedik, hogyan öletheti meg magát, pl.: nem vesz fel golyóállót...stb.Aggódik a fiáért,hogy nem tud menni a Horwardra és álmában a felesége sír, hogy a fiát felvették ugyan, de nincs rá pénz és nagy szomorúan közli nem mehet egyetemre.A végén amikor megtudja,hogy fel cserélték a leleteket, akkor már kapaszkodik az életéért egy felhőkarcolóról lógva.Ő is megveszi a legújabb Mustangot,luxus étterembe viszi a barátját,drága borokat isznak...stb,még a Mustang kulcsát is odaadja barátjának, hogy vigye el egy körre, amit korábban sosem tett volna meg.Az filmben egyszer kitérnek arra, hogy mi történik a halál után:nem történik semmi,feketeségnek titulálják, istenről vagy egy másik magasabb létről szó sem esik.Az üzenetek kézzel foghatóak.Persze az egész egy mese:túl él egy felhőkarcolóról való becsapódást,ráadásul egy buszba csapódik bele, és pont abba aminek a sofőrjének a leleteit összecserélték és a buszsofőr pont akkor hal meg és pont ott, ahol a "főhős" lezuhan.Ez egy vígjáték egyébként és sokat lehet nevetni rajta.

    VálaszTörlés
  5. Kiváló cikk. Érdekes ez a téma számomra, mert az egyik barátom mesélt régebben erről a filmről (Bakancslista), röviden elmondta a lényegét és azt mondta, nagyon jó film, nézzem meg.

    Hát azóta se néztem meg (mindig el vagyok foglalva valami mással, de én inkább számítógépes játékokkal ütöm el az időmet, bár ott is ott vannak az Illuminátusok, csak egy más korcsoport, más médium), filmeket amúgy is csak akkor nézek ha van időm és mást úgy sem tudok csinálni (ilyen hál' Istennek elég ritkán adódik).

    Hát, úgy látszik innentől kezdve ideje másképp gondolnom a filmekre és másképp nézni azokat.

    VálaszTörlés
  6. Szerintem az egyik legjobb előrevetítéses film ami kinnt van és érdemes megnézned az "Children Of Men" ami híven követi az Agenda21 tervét.
    itt a leírás, alatta a trailer. Ha gondolod irhatnál róla egy cikket ide.


    "A Föld tartalékai teljesen kimerültek, a jövő kilátástalan, 19 éve nem született gyerek. A széthulló társadalmi rendszerek közül egyedül Nagy-Britannia élte túl a belső harcokat. A rendszer diktatórikus eszközökkel tartja fenn a hatalmat, és erőszakkal lép fel az illegális bevándorlók ellen: táborokba hurcolják és deportálják őket. Theo egykor a változás élharcosa volt, de mára kiégett, megkeseredett ember. Minden megváltozik, amikor egykori szerelme, Julian szívességet kér tőle. Egy fiatal nőt kell kijuttatnia az országból. Hamarosan kiderül, hogy Kee nem egyszerű menekült."
    Trailer:
    http://www.youtube.com/watch?v=NikEQy1XxDE

    VálaszTörlés
  7. A film végén,amikor a párkányon ülnek és a néger nőhöz oda megy a barátja,hogy felsegítse és a kabátján ott díszeleg a "Columbia", jelezvén a frakciójukat.A számítógépes játékok, ugyanebben a szisztémában készülnek pl.Fear,Call of Duty...stb.Mindben ott a pentagramma és a sátán csillag egész sorozata, nemes egyszerűséggel hirdetik ügyük győzelmét az Új Világrendet.Nem véletlenül költenek dollár milliókat egy játék programba,már-már egy hollywoodi kaszasiker summáját.Most nézem a Rome sorozatot és Antonius mellkasán egy tetovált kígyóból formáló 6-ost véltem felfedezni.Egyik magyar egyetem szimbóluma a piramis és benne a 6-os.Egy sampon reklámban 5lehetőség+1megoldást=6 propagálnak... a lehetőségek tárháza szinte végtelen.Én már hobby-ból figyelgetem ezeket.

    VálaszTörlés
  8. Egyre több tv filmben és reklámban szerepelnek angyalok, szép fehér szárnyakkal.Az axe reklámban is ott vannak és láthatók a flakonon a jellegzetes 6-oskra emlékeztető szimbólumok.

    VálaszTörlés
  9. "Luciferizmus" néven írótól kérdezném, hogy miként került erre az oldalra. Megnéztem a honlapját, és kiemelve egy-két dolgot: "Az Illuminati filozófia két alapvető alakban van jelen: Illuminizmus és Luciferizmus."
    És a végén "Ave Illuminati!" felkiáltással fejezi be írását.
    Szóval amiben egyezünk, az az, hogy mi is és ő is tudunk az illuminátusról és terveikről, csak ő dicsőiti azt, mi pedig mélyen elítéljük és ellenezzük.

    VálaszTörlés
  10. Böszme jó írás! Mi már nem látunk már olyan amerikai filmet amiben ne vennénk észre akár csak azt az egyetlen utalást, amit belénk akarnak ültetni. Külön élvezet ezeket kimazsolázni és nagyokat kacagunk rajta, hogy Tessék, itt van! :) Pl. tegnap Disney Dumbo (1941) Mindent látó szem egyszer csak kinyílik a kép kellős közepén miután a piramis forma és kígyó szimbólumokat megmutatták! Ez akkor van, amikor berúgnak(!) az elefántok és ezt álmodják. Persze fülbemászó dal van közben. Pedig nem is mostanában készült. Hát beszartunk rajta :))

    VálaszTörlés
  11. Kedves killumanati!
    Már a honlapom elején tisztáztam, hogy az Illuminizmus nem egyenlő Illuminatival, mint szervezettel, az egész egy filozófia, ennek szellemében jött létre a honlap. Mivel, ez a filozófia többek között az igazság keresését tűzte ki célul ezért is írtam az oldalra. A honlapom ezt az utat dicsőiti, az Ave Illuminati, azt jelenti, hogy üdvözlet az Illumináltaknak. Nem kell túlkombinálni :)

    VálaszTörlés
  12. Kedves Luciferizmus, az világos, hogy az illuminizmus egy filozófia (vagy akár mozgalom) és az illuminati egy szervezet. Az Illuminati, azaz magyarul Illuminátus tagjai ugyebár az illuministák, /vagy ha úgy tetszik illumináltak, netán fel-,meg-világosultak/ akik az illuminizmus filozófiáját követik. Eddig rendben is vagyunk. De ha a honlapodon az "illuminati"szót használod, akkor az megkérdőjelezhetetlenül egyenlő az illuminátussal, igen, azzal a szervezettel, amivel mi próbálunk szembeszegülni.
    Az illuminizmus, mint filozófia, számomra ugyanazt jelenti, akárhonnan nézem. Ti, "lucifer légiója" is és az illuminátus is ezt hirdeti, talán egy picit más körítéssel, de:

    "Hisszük, és tudjuk, hogy a világ nagy változás elött áll. Ez az évszázad lesz, Lucifer, a Fényhozó évszázada. Lucifer nem más mint az emberiség megmentője, aki elhozta az emberiségnek a tudást.
    Mi Lucifer Légiója tevékenyen közreműködünk az Új Kor, Lucifer korának eljövetelében.." via luciferizmus.com

    Ne vedd zokon, de az "új kor", új világ, stb., és lucifer (mindentlátó) szemétől kiráz a hideg, ahogyan a mindennapi életben ezeket próbálják reánk erőltetni. Ez a lucifer új kora, mondd meg nekem, mennyiben más az illuminátus új korától, ha ugyanaz az eszmétek, az illuminizmus?

    És a többiektől, anti-illuminista társaimtól :) kérdezem, ti hogyan látjátok ezt?

    VálaszTörlés
  13. Valószínüleg, hogy neked, az illuminati szó hallatán rögtön az a "gonosz" szervezet ugrik be. Megint hangsúlyozom, hogy a kettő nem ugyanaz. Mondok egy példát. Ott van például a kereszténység, valakinek ennek hallatán a hit gyülekezete ugrik be. Persze vannak más keresztény csoportok is nem csak ők. De valaki nem tud elvonatkoztatni, mert szerinte hit gyülekezete=kereszténység, és más nem is létezik rajta kivűl. Érted a példát?
    Nem csak az "illuminátusok" akarják az új világot, hidd el. Ezzel csak azt mondanád, hogy aki változtatni akar ezen a romlott,korrupt világon, az mind az illuminátusokat szolgálja.
    Vannak rendes,becsületes emberek, akiknek elege van ebből a rendszerből, és szeretnének változtatni. Ők most illuminátusok?
    Ezzel a logikával, ha megnézed a vallásokat, filozófiai rendszereket akik az új messisát várják, különböző nevek alatt, azok is az illuminátusokat szolgálják?

    VálaszTörlés
  14. Luciferizmus, az, hogy nem csak az illuminátus akarja az új világot, odáig rendben is van. Sőt! Én is akarok új világot!!! Igen! Egy olyan világot, ahol a mostani uralkodó elit banda megszűnik létezni, felszabadulunk az adósrabszolgaságból, és a család újra központi szerepet kap, ugyanúgy mint a becsület, emberség, erkölcs, stb.
    Gondolom te is érted a különbséget a két új világ között. A gonosz jelzőt az illuminátusra vonatkozóan nem tenném idézőjelbe, semmi kétség a felől, hogy nem jószándékú emberek, és nem a javunkat akarják.
    Tehát, aki "változtatni akar ezen a romlott,korrupt világon" az mind az illuminátust szolgálja (tudatosan vagy tudatán kívül), HA MÉGTÖBB ROMLOTTSÁGOT ÉS KORRUPCIÓT AKAR, és uralkodási vágya van.
    Ha ennek az ellenkezőjét szeretné valaki, az már más. Te mit szeretnél? A luciferizmus szerint az ember evolúciója során megvilágosodik, és istenné válik. és aki nem világosodik meg, úgy ahogyan ti várjátok? állat lesz? Vagy az összes ember isten lesz?
    Amit nem értek: Ti, Lucifer Légiója, hogyan képzelitek el az "új világotokat"?
    Mi, emberek, akik nem vagyunk luciferisták, milyen szerepet kapunk az új világotokban? Egyenlőség lesz majd? Vagy rabszolgák leszünk, ugyanúgy mintahogyan az illuminátus szeretné? Ha mi nem "világosodunk fel", és nem leszünk luciferisták, attól még szeretni fogtok minket, és egyenlő embertársként néztek majd ránk?

    VálaszTörlés
  15. Mindenki aki "új világot" akar, az tulajdonképpen el akarja pusztítani a régit!
    Én inkább a régi világot kérném vissza, mondjuk a 100 évvel ezelőttit, amikor nem ömlött a sátánizmus mindenhonnan, és az emberek szerették egymást.

    VálaszTörlés
  16. luxbeci, Azt tanácsolom, próbáld meg apránként adagolni az embereknek az igazságot. Mert ha rájuk akarod zúdítani az egész információt egyszerre, akkor vagy sokkot kapnak, vagy bolondnak néznek. Ez senkinek nem lesz jó, mert nem fogod tudni felébreszteni őket, ők meg kerülni fogják a társaságodat.
    Hidd el, tudom mit érzel.
    De próbáld meg finomabban, adagolva, és akkor fogsz tudni ébreszteni, mert a tudásod már megvan hozzá, csak kis mérséklet kellene...;)
    (tényleg csak építőleg mondom)

    VálaszTörlés
  17. http://kepfeltoltes.hu/view/110807/01001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Már a grepolisban is! :)

    VálaszTörlés
  18. Pirula miből gondolod,hogy nem apránként adagolom?Ezt nem tudom honnan szedted.Egy-két mondatból,nem lehet elmagyarázni dolgokat.Komolyan nem értelek.

    Luceferizmus és Killuminati ezt nem mondjátok komolyan??Lucifer mint az emberiség megmentője????A antichrist mióta menti meg az embereket??Esetleg a mennyországtól...

    VálaszTörlés
  19. Szerintem a régi világban nem sokkal szerették egymást jobban az emberek,mint manapság.Akkor is folyamatos háborúk voltak és bűnözés is brutális volt, pl:vadnyugat,midnennaposak voltak a lövöldözések...stb. a háborúkról nem is beszélve...Szerintem a világ mindig is gonosz volt és irigy és ármánykodó....stb.Most is ilyen csak modernebb formában.Köszönöm pirula, elismerésed a tudásomról igazán:)

    VálaszTörlés
  20. Luxbeci, én nem mondtam, hogy lucifer az emberiség megmentője, pont hogy vitatkoztam ezen, olvasd el :)
    Pirula, 100 évvel ezelőtti állapot nem jó, mert akkoriban már tervezték az I. vh-t. :( Az illuminátus már akkoris létezett, sőt... az ókorból maradtak a nyakunkon az okkultisták.

    Szimplán megfelelne, ha az elit eltűnne a föld színéről, a nemzetközi cégeikkel együtt, a bankok búcsúlevélben elengednék a hiteleket egy bocsánatkérés keretében, a teszkó is kivonulna és az épületében piacot rendeznénk be, az irodaházakból meg lakásokat csinálnánk azoknak, akiknek eddig pénz hiányában nem lehetett sajátja. A gazdagságot nem pénzben mérnék, hanem jótettekben, ki mennyit tett embertársaiért. Nagyjából ennyi a kérésem :)

    VálaszTörlés
  21. Lucifer, mint a fény hozója... rég nevettem ilyen jót :D
    "Ez az évszázad lesz, Lucifer, a Fényhozó évszázada. Lucifer nem más mint az emberiség megmentője, aki elhozta az emberiségnek a tudást."
    Ez komoly? Ember, nem tudod, miket irkálsz...
    http://idokjelei.hu/2011/05/az-antikrisztus-megjelenese/

    VálaszTörlés
  22. killuminati Ok elnézést.Csak annyira belemélyedtetek a dolgokba és hosszú volt a okfejtés.Rosszul fogalmaztam meg nem is rád értettem,bocsánat.És akkor én írok hosszú okfejtéseket lol...De nem is lehet ezeket, 1-2 mondatból levezetni.

    VálaszTörlés
  23. Killuminati teljesen egyetértek veled.Igen 100 évvel ezelőtt már rég itt volt a gonosz a nyakunkon, évezredek óta, és tombolva, töretlen vérszomjjal,gyilkolta az embereket,állatokat és minden élőlényt.Amerikában képesek voltak leölni a hadsereg összes lovát.mert úgy mond "elavultak".Film is készült róla,nézni is rossz volt,mármint filmen.Ha ilyen emberekből állna a világ mint amilyen te vagy, egy csodálatos,önzetlen,jó és boldog világban élnénk.

    VálaszTörlés
  24. Killuminati Tesco csarnokok FEMA Koncentrációs táborként fognak funkcionálni,egyáltalán nem akarnak innen elmenni.

    VálaszTörlés
  25. M1-en most beszélnek az allergiáról,hogy a parlagfű vált ki és ezzel az ember vele születik.Elfigyelem, minden este nagyon kigondolt programozás folyik és mindig az aktuális témákkal kapcsolatban tárják az emberek elé a "valódi igaz tényeket".

    VálaszTörlés
  26. Piros Pirula:
    hiába próbálod apránként adagolni, vagy bármit csinálni a legtöbb ember nem akarja hallani az igazságot. Emlékezz mint mondott Morpheus Neonak, ahogy írod az oldalad tetején is
    „Ne feledd, amit kínálok, csupán az igazság, semmi több!” Vagyis ha elkezded adagolni nekik a Haarpos technikát, az Mk-ULTRA-t, a módosított élelmiszereket, hogy tulajdonképpen permeteznek minket minden nap a levegőből, aki lelőtte John F Keneddyt az egy agykontrolált rabszolga volt, vagy minden nap káros vegyszereket szórnak a levegőből, globális felmelegedés svindli stb. Ezt az emberek nagyon nem akarják hallani vagy ha igen, lehet egy idő után úgy lesznek vele, mint Cypher a mátrix filmben, hogy inkább maradtam volna a kék pirulánál.
    Mi annyiban vagyunk különbözőek, hogy tudatosan élünk vele együtt, de csinálni nem sokat tudsz vele, mert be kell szívnod a mérgezett levegőt nap mint-nap, eheted a mérgezett génmódosított élelmiszert mindent nap, csak te ennek tudatában élsz, míg a többség nem tudja, nem akarja tudni. A dolgok legtöbbjét nem tudok kezelni, mint hogy szívod a mérgezett levegőt, eszed a mérgezett kaját, mert ha „igazi” élelmiszert akarnál az 4000-5000 lenne naponta, amit az átlagember nem, csak a felsőbb osztály engedhet meg magának .

    VálaszTörlés
  27. JR69: örülök, hogy jól szórakozol bár látszik a lényegből nem sokat értettél, nem baj nem is neked írtam ezeket.

    Killuminati:
    A Luciferizmust nem részletezem, ha érdekel a téma, akkor nézz utána a honlapomon, vagy a neten, de javaslom ne az illuminati+luciferianism kifejezéssel kezd, mert akkor azt kapod amit akarsz, hogy kapj a témáról. Egyébként a Luciferizmus egyszerűen az egyéniséget és az igazságot hirdeti, mentesen az előítéltektől és a dogmáktól.
    Nincs szó egyébként semmilyen gonosz illuminatirol, csak olyan emberekről, akik megszerezték a tudást, és átvették a világ feletti hatalmat. Ezt a tudást bármire lehet használni, nincs elkülönítve, jóra vagy gonoszra, igazából mindig a világ irányítói döntik el mi a jó és rossz, és azt törvénybe iktatják. Például, ha te piros ruhát viselsz, és a törvénybe az van, hogy azt tiltott, akkor te egy rossz bűnöző leszel, akit lecsuknak mert ezt tetted. Ilyen egyszerűen el lehet játszani a jó és rossz fogalmával.
    Az „illuminati” nem az amire gondolsz. De ha akarjuk használni ezt a szót, maga az „illuminati” már az őskorban létezett mert az emberek közt mindig is voltak okosabbak,dörzsöltebbek,hatalomra vágyók, akik megtanulták azokat a dolgokat amiket más nem, majd ezt a tudást használva rászedtek másokat, és a társadalom tetejére jutottak, lásd bankárok,vallási vezetők,politikusok stb. Ez nem valami misztikus téma egyáltalán, ha jobban utána nézel. Szóval nincs jó-gonosz illuminati, hanem emberek, akik istennek hiszik magukat és az ő igazukat jóként, míg a velük nem egyező álláspontot gonoszként titulálják.


    Luxbeci: A világ sohasem volt gonosz. A világ mindig semleges, az emberek azok akik valamivé teszik a világot. Egy nagyon egyszerű példa, távolíts el minden embert a földről, és láthatod, hogy nincs se jó gonosz ott, minden a „természet törvényei” szerint működik, az ember az aki belerondít ebbe. Mitől lesz gonosz egy farkas, ha megeszi a bárányt? Ha nem teszi éhen hal. Ezt nem nevezném gonoszságnak, és gonosz rendszernek.

    VálaszTörlés
  28. Luciferizmus: Kezdem érteni, hogy mire gondolsz. Az más kérdés, hogy nem értek vele egyet, de nem is kell, hiszen mint mondám több szemszögből jó látni a világot.
    Azzal nem értek egyet, hogy az illuminátus csak felvilágosult emberek társasága, akik átvették a hatalmat a világ felett, és nem gonosz emberek. Szerintem akkor is gonoszság, ha rabszolgasorsba akarják ezek a nagyonokos emberek dönteni az emberiséget, és próbálnak megölni minket. Jó persze, most kezdhetjük előröl, hogy mi a jó és mi a gonoszság, de szerintem ha az emberiségnek döntenie kell, hogy amit művelnek velünk, az mi, akkor a 99,9%-unk azt fogja mondani (vallástól, politikai nézettől, rassztól függetlenül), hogy gonoszság. Tehát kell valamilyen alap, ami szerint eldöntjük mi a jó vagy mi a rossz.
    Ha törvénybe iktatják, hogy piros ruhában nem járhatok, attól még az emberek nem fognak bűnözőnek titulálni ha mégis felveszem, csak az a társaság, aki ezt törvénybe iktatja. És ez legyen a viszonyítási alap, mert nem lehet figyelmen kívül hagyni az emberek 99.9%-át szemben a 0.1%-al akik irányítani akarják (és megvan hozzá mindenük) ezt a világot.

    VálaszTörlés
  29. Luciferizmus az emberek mindig is gonoszak voltak, tisztelet a kevés kivételnek.Amióta ember van a földön,folyamatosan folyt a vér, az árulás,ármány,féltékenység,irigység...stb.Semleges??A világ nem Svájc, a világ tele van rengeteg ellentéttel, amik előreviszik a fejlődést-Démokritosz.Az antagonisztikus ellentét volt az uralkodó mindig is, a tömeg és az arisztokraták közt és most is ez van, csak chipekkel és egyéb high tech-el gyakorolják,már nem korbácsolnak legalább is nem abban a formában.Teljesen új módszereket dolgoztak ki ördögi zsenialitással.A farkas létérdekből öl és csak annyit amennyire szüksége van.Az ember élvezetből és nem a létfenntartása végett.Ez a nagy különbség ember és állat között.Az ember a "legnagyobb állat" e földön."Az ember olyan állat melyre vadászni érdemes".

    VálaszTörlés
  30. Sziasztok!

    Teljesen új vagyok az oldalon, és nagyon boldog vagyok hogy rátaláltam! Annyira örülök, hogy mindaz amit eddig magamban megfogalmaztam, valaki más is érti/érzi, sőt még új dolgokat is tud hozzátenni!

    Pirospirula, minden egyes leírt cikkeddel, mondatoddal adsz valamit, és ezért nem tudok elég hálás lenni! Bármikor amikor elkezdesz írni egy cikket, tudd, hogy van valaki, aki már nagyon várja!

    Köszönöm szépen ezt a cikket is, nagyon ledöbbentem, mert felébredt embernek tartom magam, mégsem vettem észre ezt a tényt, illetve
    észrevettem, de az agyam mellőzte.
    Be is tettem a kedvenc filmjeim mappájába, mert tetszik az az elgondolás, hogy az ember időnként gondolja át az életét, mert bármikor
    meghalhatunk és hátha kihagytunk valami fontosat(pl bocsánatot kérni, megmondani valamit amit nem mondtunk meg, megírni egy levelet amit félbehagytunk). Ez a film engem erre emlékeztet, bár én kisgyerek korom óta így élem az életemet (nem könnyű). Mindegy, a lényeg, hogy két dolgot értettem meg a cikk olvasása közben:
    1-a tudatom csak azt "látja" meg, amit értékesnek tart, az értékelhetetlent pedig egyszerűen félresöpri (nem úgy a tudatalattim!)
    2-ebben a filmben is benne van rejtetten a gazdagság utáni vágy felkeltése és aztán bűntudattá és gonosszá manipulálása "a pénz nem boldogít és nem is tisztességes ha van"
    Érdemes ezt is figyelni, hogy milyen bűntudatkeltéssel érik el, hogy az ember szívesen maradjon csóri munkásosztálybeli (de azért a pénzét gyűjtse csak össze, és menjen el a Ritzbe)

    Már kisgyerekkorban elkezdik a bűntudatkeltést, hogy akinek pénze van az rossz ember, és tisztességes csak a szegény lehet.
    Van egy hapsi, Randy Gage-nek hívják, ő elmevírusnak hívja az ilyeneket. Nekem nem nagyon szimpi mert MLM-el foglalkozik, de azért van értékes gondolata, és van erről a témáról (elmemanipuláló filmek) egy jó kis összefoglalója:
    szegénységre programozva
    http://www.youtube.com/watch?v=t_5K2rdBLvg
    Nem mindenben értek vele egyet, de az előadás eleje, ahogy a Titanicot magyarázza mindenképpen elgondolkodásra késztet!

    VálaszTörlés
  31. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem a "bevonzás" témaköre is nagyon érdekel, én hiszek abban, hogy az ember magához tudja vonzani azokat a dolgokat amiket szeretne (nem is hiszek, hiszen TUDOM, megtapasztaltam), és amikor az ember úgy érzi hogy nincs elég valamiből és szeretne pénzt vagy gazdagságot bevonzani az szinte senkinek sem sikerül. Sokat agyalgattam ezen. Azért sikerül bármi mást könnyebben bevonzani, mert az emberek tudat alatt bűntudatot éreznek a pénz miatt, többek között az ilyen elmemanipulálás miatt.

    Még egy témakör, bár ez nem teljesen ide tartozik:
    Sokat gondolkodtam a 666-os dolgokon, hogy MIÉRT teszik bele a szimbólumaikat, amikkel elárulják magukat. Szerintem kell lennie egy
    "törvénynek" itt a földön, hogy a sátánnak meg kell mutatnia magát. Nem kötelező neonnal kiírnia a homlokára, de valahogy jeleznie kell. Mint a szellemvilágban, ahol az a törvény, hogy ha megkérdezed a nevét annak akivel találkozol, meg kell mondania hiába akar rejtőzködni. Lehet hogy ez itt a földön is érvényes. És akkor logikus, hogy miért igyekeznek ennyire rejtetten nevén nevezni magukat, hogy minél kevesebben jöjjenek rá.
    Szívesen megcsinálok egy ilyen képi anyagot (grafius vagyok), mert szerintem az agyra úgy lehet a legjobban hatni, ha képekben üzenünk neki.

    Csinálnék egy képet, amin rajta van az összes legfontosabb ilyen szimbólum a magyarázattal, és szimplán, ha ezt csak nézegetjük, már akkor is az agyunk átállhat a könnyebb felismerésre és könnyebben észrevesszük legközelebb! Ráadásul azt lehet terjeszteni is, és nincs ennél egyértelműbb ébresztés, még megjegyzést sem kell fűzni hozzá.

    Reagálnék a "sátán" és a "fényhozó" témakörre is: sajnos a sátánnak a másik neve a fényhozó!

    Wikipedia: "Lucifer egy latin szóösszetétel a lux,lucis (fény) és fero (hozni) szavakból, jelentése így „fényhozó”. Legelőször görög és római költők használták a Vénusz bolygó jelzőjeként." és "Az Újszövetségben: A Jézus Krisztusnak nevében: 2Pt.1:19 "És igen biztos nálunk a prófétai beszéd is, a melyre jól teszitek, ha figyelmeztek, mint sötét helyen világító szövétnekre, míg nappal virrad, és Hajnalcsillag (Lucifer) kél fel szívetekben;"

    Én csak arra tudok gondolni, hogy az ember amikor megismeri a sátánt, fény gyúl a lelkében és rájön hogy a másik oldalhoz akar tartozni. :-)

    Így rágondolva bizonyos fokú ébresztő is lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boldogok a lelki szegények, mert...

      Törlés
  32. Nekem is eltűnt a bejegyzésem (túl sokat írtam?) csak a második fele látszik. Pirospirula, megtennéd hogy előhalászod a spamból? :-)

    VálaszTörlés
  33. Kihalásztam.
    És köszönöm az értelmes és értékes hozzászólásokat.
    Apropó: Most épp egy-két saját filmen dolgozom. Néha jól jönne egy grafikus segítsége... :)

    VálaszTörlés
  34. Fény harcosa nekem is elszokott tűnni a szöveg, kiváltképp akkor, ha túl sokat írok.

    A 666-os szimbólumok szerintem azért vannak ennyire elterjedve,mert az utolsó időkben élünk és ezzel jelzik a gonosz eljövetelét és a gonoszokra ez amúgy is "építő" hatással van erőt nyernek belőle.Ezek a jelképek láthatatlan erőt, energiát adnak híveiknek és pusztító hatással vannak Jézus híveire úgymond.Nem tudom ki hogy van ezzel , de amikor felfigyelek ezekre a jelekre energiát vesznek el tőlem és megborzadok, ezért is vagyok ezen a véleményen.
    Valóban ébresztő hatással vannak, mert nem is kell kommentálni, mint pl. a youtuben a 666 ewerywhere sincs kommentálva, csak lefuttatják ezeket a szimbólumokat és ébresztőbb hatása van mint egy ébresztő filmnek, már aki megérti ezeket,mert annyi az agy mosott, hogy nem is adnak ezeknek semmiféle jelentőséget, inkább oda ülnek a tv elé és nézik a Seherezádét.

    VálaszTörlés
  35. Fényhozó én is lux vagyok:)).Kíváncsian várom a képet a szimbólumokkal.

    VálaszTörlés
  36. A 2012.blogolos Tóth Bálint elemzése a Mátrix-ról nagyon jó.

    http://www.youtube.com/watch?v=TVYmBJHv8Jw
    (érdekes megvilágításba helyezi ezt a sátán versus Isten kérdést)

    De Dienes István előadásait is ajánlom.

    http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=1bd8ed545

    Elgondolkodtató dolgok. Hogy működik az elme, a gondolatok, a logika, stb...

    VálaszTörlés
  37. Hehe... Tóth Bálint Az égig érő fa című előadásában:

    Skorpió: Mars, rejtetten Plútó (ami a tudatalatti bolygója)

    Edward Bernays Skorpió jegyű volt... :D

    VálaszTörlés
  38. Milky_Way Micsoda "véletlen" egybeesés.:)

    VálaszTörlés
  39. Luciferizmus Abszolút nem értek egyet veled,mert az Illuminizmus teljesen egy az Illuminátival.Nem is értem hogy gondolhatod az ellenkezőjét.Veled valami nagyon nem stimmel.Talán egy másik bolygóról való gyík ember vagy?:)

    VálaszTörlés
  40. Sátáni Holliwood, Illuminati szimbólumok:

    http://www.youtube.com/watch?v=zlY6z_DgO6E&NR=1

    VálaszTörlés
  41. Bocs a késedelmes válaszért!

    Szivesen segítek bármiben amiben csak tudok!

    Igyekszem képeket gyűjteni a szimbólumokról, ha lehet segítsetek ti is! Küldjetek képeket (vagy linkeljétek be), ha összegyűlik pár, akkor összeszerkesztem és lehet körbeküldözgetni, hagy tudja meg mindenki mit eszik -mit iszik, hova jár szórakozni és kiket istenít. ;-)

    VálaszTörlés
  42. Sziasztok!
    Nos, én nem láttam az Utolsó vakációt, de a Bakancslistát igen. Tényleg csak anyagi céljaik vannak, bár egy kivétel azért szerintem van. A gazdag, fehér pasi ugyanis beírja a listájára, hogy meg akarja csókolni a világ legszebb lányát. Ez persze, megint egy alacsony szintű, ösztöni dolog, semmi magasabb rendű, vagy spirituális nincs benne. De! Elmegy kibékülni a lányához, ami már azért egy magasabb szintű dolog, és meglátja az unokáját(akiről addig nem is tudott), megpuszilja, majd kipipálja a listán, hogy megcsókolta a világ legszebb lányát. Szerintem ez egy olyan dolog, ami nem az anyagiakról szól...Egyébként, ti mit csinálnátok, ha tudnátok, hogy csak 1 évetek van hátra?
    Üdv:
    Eszter

    VálaszTörlés