2011. június 15., szerda

Újabb mérföldkő a biológiai fegyverek történetében

A biológiai fegyverek használata valószínűleg olyan régre nyúlik vissza, mint maga a fegyverkezés. Az első jól dokumentált, széleskörű alkalmazását a középkorban találhatjuk meg, amikor is ismert, hogy a hódító hadjáratok során előszeretettel katapultálták  az ostrom alatt álló várba, pestisben elhunyt embereik holttesteit, arra játszva, hogy a járvány rövid idő alatt elpusztítja majd a bent lakókat és ezáltal a vár könnyen a kezükre kerül.
 A 20. századra a higiéniának, a C-vitaminnak és az antibiotikumoknak köszönhetően a kórokozók által terjesztett betegségek túlnyomó része kezelhetővé vált, és ezzel egy új korszaka kezdődött meg a biológiai hadviselésnek.

Több orvos, akivel beszéltem, úgy véli, hogy van egy "természetes folyamat", mely során a természet újfajta kórokozókat hoz létre, hogy a régi, legyőzött kórokozók helyébe újak, erősebbek lépnek. Hogy egyfajta fegyverkezési verseny ez a természet és az ember között. És bizony, könnyen lehet, hogy létezik egy ilyen folyamat. Ugyanakkor a természet általában ennél sokkal lassabban, nagyobb időléptékekben dolgozik. Az új fajok, fajták, mutációk kialakulása százezer, millió évek alatt zajlott le az eddigi földtörténetben, és semmi nem indokolja, hogy a 20. század folyamán a természet turbo fokozatra kapcsoljon, és gyakrabban jelenjen meg az újabbnál újabb gyilkos vírusokkal és bacilusokkal, mint Steve Jobs az új iPhone verzióival. Itt nyilván valami másról is szó lehet...

Hogy jobban megértsük, pontosan miről, érdemes belepillantaunk a kiszivárgott CIA jelentésekbe, melyek a 70-es évekből datálnak, és melyekben a CIA biológusai kijelentik, hogy kevesebb mint egy évtizedre van még szükségük ahhoz, hogy egy olyan mesterséges vírust tudjanak létrehozni, mely ellen nincsen természetes immunitás, vagyis az ember saját immunrendszere nem képes legyőzni azt.
Láss csodát, eltelik majdnem pontosan egy évtized, és a nyolcvanas évek elején felüti fejét egy teljesen új vírus-család, ami speciálisan az emberi immunrendszert támadja meg. Körülbelül úgy viselkedik, mint egy számítógépes vírus, ami első lépésben gondosan kiiktatja a rendszer vírusirtó szoftverét, és átadja a pályát az egyéb vírusoknak, melyek ezután, az immár védtelen rendszert boldogan szedhetik darabjaira.
Hogy a HIV vírus honnan származik, arra ugye ott van a hivatalos "maki-majom elmélet", mely szerint valaki vélhetően megkajált vagy megkettyintett egy kis maki-majmot, majd az így belé került vírus épp úgy mutálódott, hogy az innentől kezdve pont az emberi immunsejtek megfertőzésére lett kíválóan alkalmas. Ez ugye sok mindent megmagyaráz, de azt például nagyon nem, hogy hogyan kerülnek ebbe az új vírusba gén-szekvenciák az ismert, birka agyakat pusztító, VISNA nevű vírusból, és hogy mi a helyzet egy csokor egyéb retrovírussal, amik azelőtt szintén nem voltak képesek embereket megfertőzni, de ezzel egy időben hirtelen mind megjelennek az emberi populációkban (lásd HIV-1 mellett HIV-2,HTLV I-II), vajon azok is ugyanattól a maki-majomtól származnak, esetleg egy másiktól? Lehet hogy az afrikaiak édes hármasban nyomják, egyszerre két maki-majommal, ahogy azt Alekosz is szereti?

Nos, aki egy kicsit jobban elmerül a HIV vírus szokatlanul hirtelen, gyors elterjedésének a kérdésében, az látni fogja, hogy az AIDS egy mérföldkő volt a vírusos fertőzések történetében. Megjelenésével megnyílt a lehetőség olyan vírusok létrehozására:
- melyeket az emberi immunrendszer nem képes legyőzni
- halálosak kimenetelűek
- lassú lefolyásúak, sokáig tünetmentesek
- és ezáltal nehezen kimutathatók.




Biztos van, akit mindez sokkol. Létezik az, hogy a CIA ilyesmire költse az amerikai adófizetőktől beszedett dollármilliárdokat?
A meglepettség jogos, de hamar elmúlik, amint utánanézünk, hogyan is jött létre maga a CIA szervezete a II. Világháború után, az úgynevezett "Gemkapocs" művelet keretében Amerikába exportált náci tudósokból. Amint látjuk, hogy a Mengele-féle (normál emberi léptékkel nézve teljesen elmebeteg) tudósok nem golyót kaptak a fejükbe, hanem egy zsíros állást a CIA-nál, ahol folytathatták addigi kutató munkájukat, akkor többé nem lepődünk meg azon, ha a szervezet struktúrája és eredményei is erősen emlékeztetnek a nácik "munkásságára".


Tekerjünk most előre újabb két évtizedet. A 21. századba lépve az új buzzword: az influenza! Van madaras, malacos, koalás, pandás, mindegyik hoz valami újdonságot, ami ellen új oltásokat szükséges beadni. Fontos! Oltatni kell, mert különben meghalsz! Sőt, másokat is megfertőzöl, és ők is mind meghalnak!
Persze itt is megoszlanak a vélemények, és sokaknak teljesen természetes az a folyamat, mely során évente új influenzavírusok jelennek meg. Én továbbra is csak annyit tudok tenni, hogy felhívom a figyelmet, hogy ezek az új influenza vírusok általában 3-4 teljesen különböző vírusból is tartalmaznak génszekvenciákat. A legutóbbi H1N1 például négy különböző vírus "összemutálódása" volt, ezek között van sertés, szárnyas és emberi influenza vírus, valamint az 1918-as, gyilkos spanyol nátha hírhedt vírusa. Ilyenkor nem is nagyon születik hivatalos magyarázat arra, hogy egy ilyen extrém mutáció mégis hogyan jöhetett létre természetes úton. Legtöbbször nem is próbálkoznak, hiszen bármilyen közös aktus amiben részt venne egy disznó, egy liba, egy ember, és egy 100 éve mumifikálódott holttest, az valószínűleg úgyis túl morbidnak hangzana.
Azoknak, akik valamelyest követték a gén-technológia utóbbi évtizedekben elért vívmányait, van azért ennél egy jóval egyszerűbb, és ésszerűbb magyarázat mindenre.

Gene-splicing eljárás (gén-vágcsálásos technika), definíció:
Kettő vagy több különböző egyed génjeinek felszeletése, majd a darabok oly sorrendben való összemixelése, hogy a kapott organizmus egyesítsen magában bizonyos kívánt tulajdonságokat az egyes kiindulási egyedekből. Alkalmazása nagyon sokoldalú, a hetvenes évek óta alkalmazzák például növények rezisztenssé tételére valamilyen vegyi anyaggal szemben, különböző növényfajták kedvező tulajdonságainak egyesítésére, és így tovább. Egyik újabb keletű, szélesebb körben is ismert állati alkalmazása a pókkecske, ami a pók és a kecske keresztezése. Külsőre egy szokványos kecske, amit azonban ha megfejnek, pókhálót ad tej helyett, ezt az anyagot azután rendkívül erős golyóálló mellények készítésére használják fel. (A dolog nem vicc, a fejlesztés teljesen publikus.)
A komplex eljárás potenciálisan alkalmazható több különböző állati vírus illetve baktérium és emberi gének olyan összekombinálására, hogy a létrehozott új kórokozó meghatározott tulajdonságokkal rendelkezzen, és mindehhez olyan receptorokkal, amik az emberi sejtekbe való behatoláshoz szükségesek.

 
Ismétlem: POTENCIÁLISAN alkalmazható LENNE ilyesmire is! Természetesen ilyet senki nem csinál, és ilyennel senki nem kísérletezik, mert olyat csak csúnya, rossz emberek tennének, és ez egy szép világ, csupa kedves emberekkel, ahol a választott képviselők csakis az állampolgárok kívánságait lesik, a rendőrök azzal töltik egész napjukat, hogy a kisembereket oltalmazzák, és a csupa jóindulatú orvos azon dolgozik, hogy mindenki kétszáz évig éljen, makulátlan egészségben, hogy minél több nyugdíjat vehessen fel, és soha ne kelljen semmiféle méregdrága gyógyszert szednie!

No de inkább tekerjünk még egy kicsit előre! És ezzel meg is érkeztünk napjainkba, amikor arról szólnak a híradások, hogy éppen hány ezer ember halt meg egy újfajta bakteriális fertőzéstől, amit állítólag fertőzött uborkák és salátalevek terjesztenek.
Az újfajta kórokozóról egyelőre nagyon kevés információ áll rendelkezésre, az elmélet mégis, máris több sebből vérzik. Azt ugyanis már tudják, hogy az új baktérium két különböző E-coli baktériumból "kombinálódott össze", és e mellett szert tett olyan génekre is, melyek ahhoz szükségesek, hogy képes legyen áthatolni az emberi bélfalon és bejutni a véráramba.
Na mármost az E-coli baktériumokról fontos tudni, hogy sok különböző fajtája van, de mindegyik az állati bélrendszerekben él, egyik sem uborkákban. Az egyetlen mód, ahogy egy ilyen rákerülhet az uborkára az, ha az állatok a mezőkön járnak, és ürülékükkel beszennyezik a növényeket, de ez esetben is, egy alapos mosás után a zöldség újból nyugodtan fogyasztható, semmi szükség látványosan megsemmisíteni egész országok zöldségexportjait. Ez az egész inkább vagy show, vagy része egy másik fajta fegyverkezésnek, amit gazdasági hadviselésnek hívunk.
Nyilván, ahogy telik az idő, egyre több információnk lesz erről az újfajta fertőzésről, de az orvosok már most jelentik, hogy azoknál, akiknél a baktérium nem okozott halált, egyre nagyobb számban (egyes becslések szerint a fertőzöttek felében) súlyos neurológiai tünetek lépnek fel. Úgyhogy kérem szépen, félreértés ne essék, itt nem egyfajta "jajj, elrontottam a hasam" szintű fertőzésről van szó, hanem egy valószínűleg életre szóló, lassú lefolyású betegségről. A neurológiai tünetek mindig olyan vírust jeleznek, ami lassú lefolyású, és szinte sosem kezelhető.
Mindezt nem azért mondom, hogy mostantól bárki rettegjen a zöldségektől, igazából elég ha megmossa azokat alaposan. Az én jelenlegi megérzésem viszont az, hogy ez az új fertőzés egyáltalán nem is a zöldségekkel terjed. Ami pedig már most biztos, hogy újabb mérföldkövet jelent a biológiai fegyverkezés területén. Ez ugyanis az első olyan baktérium, amely valami úton-módon szert tett arra a képességre, hogy áthatoljon az egészséges emberi bélfalon, és ezzel lehetővé vált, hogy egy kórokozót a véráramba lehessen juttatni a táplálék útján. Eddig ilyesmi csak injekcióval volt lehetséges (amihez ugye rá kell venni valakit, hogy oltassa magába), vagy cseppfertőzéssel volt lehetséges (ami ugye azért nem a legjobb, mert a terjedés nehezen kontrollálható).

Ez a fejlesztés egészen új távlatokat nyithat meg, még az is lehet, hogy nem kell megvárni Bill Gates folyamatban lévő fejlesztését, mely a szúnyogokat hívná segítségül, hogy belénk oltassa az (általuk) szükségesnek nyilvánított anyagokat, hanem egyszerűen bele lehet kavarni a táplálékunkba azt, amit nekünk szánnak...
 
(A cikk szerzője nem orvos és nem mikrobiológus, viszont minden ami a cikkben elhangzott hivatalos orvosi jelentéseken és szakmai cikkeken alapult. Ahol más színű a szöveg, az ott, mint mindig, egy link, amire kattintva az olvasó részletesebben is utánajárhat az egyes információknak.)

FONTOS FEJLEMÉNY:
"Megérzésemet" a cikk írása után röviddel orvosok is megerősítették. Az alábbi írás valahogyan megjelenhetett az indexen, de másnap sürgősen le is szedték, úgyhogy már csak a google tárolt változatát lehet megtekinteni itt.

12 megjegyzés:

  1. Lassan eljön az idő, hogy az ilyen írások meg sem jelenhetnek majd és aki ilyen "lázító" ír ami az igazságot tartalmazza és Globalista rendszer ellenes, kikapcsolják az internetjét.Mert ugye nem lesznek a gépekben háttértárak és az összes adatunk egy Központi számítógépen lesz az operációs rendszerrel együtt.Obama pont ehhez hasonló törvényeket akar megszavaztatni a jövőben.Így hát visszatérünk a "mindent tudó varázsdobozhoz" az öleb médiához, végül is ez a valódi céljuk, mindenki nézze a TV-t, sőt már HD TV-t újabb agymosási és hipnotizálási technikákkal felvértezve.Orbán Viktor csak gratulálni tudok neked,maximálisan teljesítel, gazdáid nagyon elégedettek lehetnek veled.A Chipet már a öleb média is terjeszti és egyre gyakrabban jelennek meg efféle buzdítások:"A chip biztonságot ad és megkönnyíti az életünket"- szlogennel.Amerikában már sokan ezzel vásárolnak, vannak akiknek a vállába operálták és egyéb helyekre....Az oltásokat is naponta reklámozzák, valóságos reklám dömping indult.Szerencsétlen apuka még sem engedi hogy gyerekét beoltsák és ezért el akarja hagyni az országot, mert a Rendszer mindenképpen ragaszkodik az oltáshoz, a szülői beleegyezés ellenére is.Sajnos külföldön sem lesz ez másképpen, mivel valójában már egy Világkormány alatt élünk, ahol a határok megszűntek létezni.A ratifikáció létrejötte után ez papíron is érvénybe lép.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem hamarosan lehull a lepel, egyre nevetségesebb amit csinálnak, egyre kevesebb ember eszi meg szerintem a propagandát amit közvetítenek. Kezd nagyon erőltetetté válni az egész.

    VálaszTörlés
  3. Remélem igazad lesz.Én azt tapasztalom, hogy csak itt Magyarban emberek millió vannak hipnotikus álomban és halvány fogalmuk sincs a valóságról, hogy egy mesterségesen létrehozott és manipulált mátrixban élnek.Élik fals életüket a valóságtól elszakadva,beszélgetnek milyen új filmek mennek a moziban,szappanoperák történéseit...egyszóval amit a rádióban, médiában, újságokban "tapasztalnak",Orbán Viktor beszédeit, aki olyan jó és törődik velük , hiszen még levelet is küld nekik, mert annyira érdekli, mit is gondolnak az alattvalói erről az egész világról.Valójában ez is egyfajta ellenőrzés, mert ugye minden lapon vonalkódok vannak és pontosan beazonosítható a delikvens.Ilyenkor Alan Watt jut eszembe, hogy semmi sem történik ok nélkül,csak ezt a tömeg egyáltalán nem látja át,éli mindennapos robot teli életét, ami valójában egy gyötrelmes kínszenvedés, de már ezt is úgy élik meg mint ha örömteli lenne, boldogságot adva nekik, azáltal hogy a chipkártyájukra átutalják ennek "ellenértékét" és így részese lehetnek a a "boldog" fogyasztói társadalomnak.Valójában ezekből a kreditekből saját magukat mérgezik és ölik meg a boltokban vásárolt élelmiszerek jóvoltából.Az így kialakult betegségekett "orvosukkal" feliratott "gyógyszerekkel" próbálják közömbösíteni,ami újabb betegségeket szül és az egészségük további romlását eredményezi.Ezek után tapsikálnak örömükben és teljesen megvannak elégedve vezetőikkel és az Európai Unióval és nem is kérdés hogy kire fognak voksolni szavazáskor.Ez az egész hihetetlenül precízen és átgondoltan meglett alkotva.Köszönjük neked John D. Rokkefeller!!!!

    VálaszTörlés
  4. Bár, lehet, hogy én néztem mostanában túl sok felvilágosító videót.

    VálaszTörlés
  5. Ne hidd.Ezek nagyon is valóságos dolgok és minden egybevág ebben az ördögi gépezetben.A politikai és gazdasági események mind ezt igazolják.Csak a dolgok mögé kell nézni és kirajzolódik az elrejtett igazság.persze a média és a többi globalista kézen levő cégek és személyek, ezt soha nem fogják beismerni.Kézzelfogható és érezhető, hogy itt valójában drasztikus népirtás folyik, méghozzá globális szinten.Háborút vívnak ellenünk és a vezetőink egyáltalán nem akarnak semmi jót, csak a hazugságokat nyomassák egész nap.A parlament nem más mint a megtévesztés és álszentség szinonimája, egy cirkusz az egész, hazugság áradat.Elhitetik az emberekkel, hogy szabadságban és demokráciában élnek, amikor valójában a vezetők mindig is irtóztak ezektől és mindig is tudták, hogy ez csak utópia.Amíg a Bilderberg csoport és pribékei létezik soha nem lesz itt szabadság.Az csak Jézus eljövetelekor valósul meg, ami már nagyon közel van.Ők ezt tudják és ezért is még utoljára egy hatalmas népirtást szeretnének véghez vinni, mint Hitler amikor már érezte közel a vég, még egy utolsó népirtást hajtott végre.Ugye leölte a katonái,tisztjei nagy részét,gyerekeket küldött a halálba, a felfuvalkodottságának köszönhetően, a Globalista Elit ugyanerre az ördögi tervre készül, csak sokkal nagyobb tömegeket akar el tenni láb alól.Hitler csak az előfutára volt ennek, akit szintén az Elit termelt ki magából.Vajon hogyan maradhatott fenn Franco fasiszta diktatúrája 1975-ig?

    VálaszTörlés
  6. "Az új fajok, fajták, mutációk kialakulása százezer, millió évek alatt zajlott le az eddigi földtörténetben, és semmi nem indokolja, hogy a 20. század folyamán a természet turbo fokozatra kapcsoljon" - Nem is kapcsol, bizonyos szinteken nagyon gyors az evolúció, logikusan levezethető folyamatok pl. egy antibiotikum, felszaporítja egy baktériumfaj azon egyedeit amik rendelkeznek ellene enzimmel. Normális esetben a természetben van egy úgymond optimális genom, és bizonyos erre arra adaptálódott genomú élőlények egy fajon belül. Ha ez az adott antibiotikum kiírtja az optimum genomú tulnyomó többséget akkor a fejlődés már csak az adaptálódott genomú fajtákból lehetséges. = Felgyorsult evolúció.

    "A legutóbbi H1N1 például négy különböző vírus "összemutálódása" volt, ezek között van sertés, szárnyas és emberi influenza vírus, valamint az 1918-as, gyilkos spanyol nátha hírhedt vírusa" - NEM, NEM, NEM és nem tessék utánaolvasni wikipedia: Influenza A virus Variants and subtypes, valamint a Genetics bekezdést it. "The segmented nature of the genome allows for the exchange of entire genes between different viral strains during cellular cohabitation" Kis angoltudással, kis jártassággal a biológiában rá lehet jönni hogy ez tényleg nem egy összeesküvés elmélet.

    Immunobiológusnak tanulok, sajnos mivel vizsgaidőszakom van és nagyon sokat kell tanulnom, nem tudok hosszabbat írni, DE még szeretnék majd a nyáron válaszolni egy régebbi cikkedre is ami az oltásokkal kapcsolatos.

    VálaszTörlés
  7. Tudom mennyire nehéz elfogadni, hogy a wikipédiát ugyanazok írják, mint akik a tankönyveidet.
    Emlékezz majd erre blogra, amikor az első súlyos ellentmondásra bukkansz a között, ahogy a könyveidben le van írva és a között, amit a mikroszkóp alatt látsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akik a tankönyvet írják, azok is csak azt tudják, amit nekik mondanak.
      Az én apám is tankönyveket ír (jó, persze ez törikönyvnél egy kicsit másképp van), de a lényeg, hogy azt bírják le amit ők is olvastak, tanultak, vagy mondtak nekik.

      Törlés
  8. Az a baj az AIDS vírussal, hogy nem öl elég hamar.
    Ha a fertőzés után pár nappal jelentkeznének a tünetek, nem terjedt volna ennyire el.
    A jövő a lassú lefolyású megbetegítésben van, hogy mindenki bőven továbbadhassa az ismerőseinek.
    Nyilván "jobb" lenne ha cseppfertőzéssel is terjedne.
    Ne így akarjanak kiirtani minket, de ha igen, akár már bennünk is lehet a kórokozó..

    VálaszTörlés
  9. Pont ezekben a percekben,ment egy reklám az RTL Klubon.Arra ösztökél mindenkit, hogy adassuk be a kisgyerekeknek, kisbabáknak a szájon át beadható oltóanyagot, így "megvédve" azokat a Rota vírustól.Most jut eszembe Ryma Laibow Doktornő, aki már a Jessy Ventura videóban évekkel ezelőtt figyelmeztetett, hogy nagyon hamar "kötelező védő oltások" elé nézünk.A reklám is ezt a szót használja és elég erőszakosan, arrogánsan adja elő, hogy igenis mindenképpen be kell adni a szájon át ezeket a vakcinákat.rendesen éreztem, hogy nincs más választása az embernek.Azért ez durva, hogy ilyen agresszívan programozzák az embereket és rájuk kényszerítik az oltásokat.Itt valóban népirtó holokauszt lesz, ha nem ébrednek fel tömegesen :(((

    VálaszTörlés
  10. Batlee Te mi a túróról beszélsz?Persze ez már nem elmélet, nem is volt ez elmélet, ez egy teljesen valódi összeesküvés ami már ősidők óta folyamatban volt és folyamatban van jelenleg is, de nem is szeretem ezt a szót használni,mert így a valódi összeesküvőknek ez támadási felület és nevetségessé, hiteltelenné tudják tenni pusztán a paranoiával megmagyarázván.Gratulálok az eszmefuttatásodhoz, úgy tanulj jó sokat és aztán majd dobd ki a taccsot a John. D. Rokkefeller vizsgaasztalára.Talán még az Eugenistáknál is karriert csinálhatsz jó eséllyel, fejlesztheted az immunrendszert pusztító "gyógyító" oltóanyagokat is akár, ami álltal a "Végső megoldás" doktrína megvalósul, kidolgozott gyilkos embertelen pogromok jóvoltából a WHO égisze alatt.Gratulálok!

    VálaszTörlés
  11. A könyveiddel pedig kitörölheted... és a wikipédiával is, az egész az Illuminati irányítása alatt áll.Mit gondolsz miért lesz a fejeden majd diploma osztáson négy szögű kalap??

    VálaszTörlés