2010. október 27., szerda

Ébresztőfilm (feliratos, am.)

A film eredeti címe: Wake Up Call, és John Nada munkája (2008).
Köszönet, amiért elkészítette, és szabadon elérhetővé tette.
Elmondom, miért vagy itt.
Azért mert tudsz valamit.
Érzed, hogy valami nem stimmel a világgal, de nem tudod pontosan megfogalmazni, mi az.
Ez az érzés hozott el hozzám.
Akarod hát tudni, hogy mi a Mátrix?

A Mátrix egy virtuális világ, amit a szemeid elé húztak, hogy eltakarják vele a valóságot. Valamennyi információs csatornád, mint a média, a sajtó és az oktatás, az évtizedek során konszolidálódott egy szűk elit csoport kezében, akik ezeken a csatornákon keresztül most már gyakorlatilag azt hitetnek el veled, amit akarnak. A valóságról kialakított képed nagyobb részben egy nappalidban elhelyezett dobozból, kisebb részben a színfalak mögött megbújó elit réteg által gondosan megszerkesztett "tankönyvekből" jön és mára teljesen elveszítette kapcsolatát a valósággal.
És hogy mi a valóság? Hát az, hogy egy rabszolga vagy. A születésed pillanatától. Ráadásul úgy, hogy nem is tudsz róla. A leghatékonyabb rabszolga az, amelyik abban a hitben él, hogy szabad. Igen, amikor Goethe ezt mondta pontosan ránk gondolt.
A vízben és az étkezési adalékanyagokban elhelyezett toxikus szerek hatására az agyi funkcióid egyre nehézkesebbek. Könnyen lehet, hogy ezek a sorok már nem is jutnak el hozzád, és a negyedik mondat után inkább tovább klikkeltél egy Beyonce videóra, mely teljesen inaktív agyadnak adhat 3 és fél percnyi passzív "szórakoztatást", miközben elültetheti benne az alakuló Új Világrend közös világvallásához szükséges okkult alapokat.
De ha még mindig nem kapcsoltál el innen, és érdekel, hogy pontosan miről is beszélek, akkor neked küldeném ezt a filmet, mely reményeim szerint segíthet elindítani azt az ébredési folyamatot tebenned is, mely elengedethetetlül szükséges ahhoz, hogy megértsd a turbulenciákat, amivel világunk küzd miközben ezeket a sorokat olvasod.
Nem mondom, hogy nem lesz fájdalmas. Ne feledd, amit kínálok, csupán az igazság, semmi több! Felkelni mindig nehéz. Az ember legszívesebben csak aludna még 5 percet, azután még 5 percet... hidd el, sokkal szívesebben ébresztgetnélek ennél sokkal szolidabban... de sajnos arra már nincs időnk...
Kövess hát!

Online megtekintéshez: klikk a képre!

Letöltések:
A teljes DVD verzió (4.7Gb) letölthető innen: part1 - part2 - part3 - part4
(4-szer 4, azaz 16 darabból áll össze** lásd lenn)
ÚJ: A teljes DVD már torrent változatban is letölthető!

Gyengébb minőségű mp4 (700 Mb): link
ÚJ: Jó minőségű mp4 (1.4 Gb): link

A DVD verziót több okból is érdemes letölteni:
- Kiváló, DVD minőségű a kép és a hanganyag.
- Adható belőle olyan rokonoknak és ismerősöknek, akik nem szoktak internetezni.
- Kiváló házi vetítésekhez, ahol a film megtekintése után lehet a témákról beszélgetni.
- És végül, de nem utolsó sorban, aki letölti, annak akkor is lesz belőle egy példánya, amikor az internetet lekapcsolják. (Nos, ha ez teljesen hihetetlenül hangzik, javaslom olvass utána, milyen is az a tervezett "internet 2", és mi az "internet kill switch", amit éppen most implementálnak.)
 
** DVD verzió készítése: Mind a 16 fájl-t le kell tölteni a badongo-ról, és a MERGER FILE-okat is. A merger file-okat abban a könyvtárban kell futtani, ahova a fájlok lejöttek. Ezek előállítják a 4 darab 1 Gb-os rar fájlt, melyeket azután a rar már szépen kitömörít egy kép fájllá. Ezt azután át kell nevezni .iso-ra és az már kiírható DVD író programmal.

54 megjegyzés:

  1. Szia. Érdeklődnék, hogy a tömörített az melyik verzió? Nekem ez van meg: Wake Up Call - Remastered Edition - 2008 (XVid).avi Az lenne vele a gondom, hogy nincs hozzá magyar feliratom. Esetleg nem tudnál adni egy linket ahonnan le lehetne szedni hozzá csak a magyar feliratot?

    VálaszTörlés
  2. Szép munka!

    Ahogy néztem a "The Arrivals" is kb ehhez hasonló anyag - azt arabok készítették ha jól tudom)

    Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  3. Krisztián, Igen, ez a Wake Up Call - Remastered Edition, csak alatta magyar felirattal. A felirat külön sajnos nincs meg. Ha fontos, megpróbálom beszerezni neked, de miért nem töltöd le inkább a feliratozott verziót. (Legfeljebb meglesz kétszer.)

    VálaszTörlés
  4. Szia. Igazából a DVD-s változatot szerettem volna letölteni, de 22 k volt a maximum amivel jött. Divx-ben már régóta megvolt, csak eddig nem találtam hozzá feliratot, ezért gondoltam, hogy talán egyszerűbb és gyorsabb letöltenem hozzá egyet. De persze ha a filmre van égetve és nincs meg külön a felirat file, akkor ez nem fog menni.

    VálaszTörlés
  5. A hetedik része nem akar letöltődni a divx verziónak. Megtennéd, hogy utána nézel?
    Köszönöm szépen.

    VálaszTörlés
  6. Szia, a tömörített verzióból a 4es és 7es részek hiányoznak, lehetne korrigálni vagy újra feltölteni? Nagyon megköszönném!

    VálaszTörlés
  7. WakeUpProject. Folyamatosan jönnek ki újabb filmekkel (van már egy pár)

    Ez a legújebb : (World Deception)

    http://www.youtube.com/watch?v=gA1TPKP5_No

    VálaszTörlés
  8. Pirospirula! A linkek közé WWW.VALOSAG.NET is illik. Ha esetleg sikerült az Ébresztőfilm feliratfájl beszerzése, kérlek rakd ki ide az oldalra ahonnan letöltheti akinek szüksége van rá. Nekem azért fontos, mert a magyar nyelvű hangfölémondást szeretném elkészíteni hozzá! (Előzőekben ezt csináltam: http://valosag.net/?s=104 ) Nagyon köszönöm! Isten áldjon!

    VálaszTörlés
  9. Krisztián, ha megírod a postacímed, küldök neked egy DVD-t postán (ajándék).

    VálaszTörlés
  10. Megnéztem, és nekem simán lejön mind a 7 darabja a tömörített verziónak. Nem tudom mi lehet a gond nálatok, megpróbáljátok újra?
    Egyébként nem olyan rossz minőségű, csak az első néhány másodperc kásás (nem tudom miért).
    De a DVD verzió a legtökéletesebb. Valaki igérte, hogy torrentbe felteszi, ha ezt megteszi, akkor jobban le lehet majd tölteni. Addig is, akinek sürgős, szívesen küldök egy kiírt lemezt.

    VálaszTörlés
  11. medveati, az oldalad azt mondja "Under Construction", ugyhogy még nem tudtam megnézni...
    A felirat sajnos nincs meg, de szerintem ez a film speciel jobb így feliratosan, mint hangalámondással (mert eleve egy válogatás anyag).

    VálaszTörlés
  12. szeretnem letolteni ezt a filmet, mindegy milyen minoseg, dvd, magy mas, nem szamit. de lehetetlen. legalabb tizszer probalkoztam mar. klikk ide-oda, a vege az, hogy ures a lap. nagyon ertekelem a munkad, kellenek ezek a filmek, hogy felebresszek a vilagot. csak kerlek javits valamit ezeken a linkeken. nagyon koszonom mindenki neveben, aki le szeretne tolteni.

    VálaszTörlés
  13. Kövesd az instrukciókat, és le kell neki jönni. Ha valamiért mégsem megy, küldj egy postacímet a pirospirulaprojekt@gmail.com-ra, és küldök egyet postán. (ingyenes)

    VálaszTörlés
  14. nagyon koszonom, de kulfoldon lakom es nem terhelnelek ezzel. es nem csak magam miatt irtam, nem csak en vagyok igy ezzel a dologgal, egy baratom hivott a minap, es o is ugyanezzel a gonddal szembesult. nagyra ertekelem a felajanlasodat, de nem kuldhetsz mindenkinek cd-ket a sajat koltsegeden, talan megis meg kene piszkalni a file-okat, vagy talan egy torrent oldalra kene feltolteni az egeszet, nem tudom, ez csak egy otlet.

    VálaszTörlés
  15. Üdv!

    Érdemes rámenni a témára aki már képben van : Retorika, Szofisták, Az ervelés elmélete, A befolyásolás pszichológiája, stb. pár link indulásnak :
    (ugyanis ezeken a módszereken keresztül működik a jelenlegi elit hatalma. Ha felismerjük a technikát hatástalanná váltak a módszereik!)

    http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89rvel%C3%A9si_hiba

    http://mek.oszk.hu/05000/05034/html/index.htm

    http://turul.banki.hu/oldalak/uetika/rabeszelo/index.html

    http://www.lib.jgypk.u-szeged.hu/alknyelv/aktualis/Banczerovszkii2.htm

    Az NLP-t is érdemes tanulmányozni egy kicsit.
    http://www.belsoeroforras.hu/modszertar/nlp.html

    Aki ismeri ezeket a dolgokat (módszereket, hatásokat) azt nagyon nehéz lesz ez után megvezetni. Azonnal ki lehet szúrni a befolyásolási szándékot.

    Jó olvasást!

    VálaszTörlés
  16. A torrent lenne a legjobb megoldás szerintem is. Ha valaki tudná esetleg seed-elni torrentbe, azt szerintem sokan megköszönnénk. Ennek az illetőnek elküldeném a dvd-t postán. Esetleg jelentkező?

    VálaszTörlés
  17. Szia PirosPirula! Jó hír! Kész! Teszteld kérlek, megy-e, mert ez életem elsőnek készített torrent fájlja és feltöltése! Isten áldjon!
    http://data.hu/get/3280013/EBRESZTOFILM_DVD_ISO.torrent

    VálaszTörlés
  18. Medveati, nagyon köszönöm a nézők nevében is!

    VálaszTörlés
  19. Akkor már csak annyi kellene, hogy aki letölti, és teheti seed-elje is, hogy mások is lehúzhassák!

    VálaszTörlés
  20. Sziasztok! Küldök két linket ahonnan letudjátok még tölteni:

    http://bigtorrent.eu/details.php?id=2049023

    http://www.kickasstorrents.com/wake-up-call-t4747034.html

    Az utóbbi Ingyenes, a bigtorrentes az viszont gyorsabb. Mindkettőhöz utorrent letöltő progi kell.

    VálaszTörlés
  21. Köszi.Megy a torrent rendesen.
    Íme még egy link (divx 700mb):
    http://www.megaupload.com/?d=6W5BF2TL

    VálaszTörlés
  22. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  23. Sajnos rengetegen fognak meghalni az Új Világrend elleni küzdelemben:(((.

    VálaszTörlés
  24. Mint ahogyan a Biblia írja, ha megalakul a Világkormány ,már pedig megfog ezt nem lehet megakadályozni.Akkor bevezetik az IFDR chippet a fenevad bélyegét mindenki felfogja venni és akkor lép színre az Anticrist és akkor akkora pusztítás és halál lesz ami nem volt soha és nem is lesz a világtörténetében.:(((Akkor fog elkészülni a második templom, aminek már lerakták az alapkövét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Bibliaban ilysemirol nem irnak! es szerintem nem a teljes igazsagon alapszik a film. sok dolog hoza van rakva!

      Törlés
  25. A varjak és vészmadarak károgása csak az erdőre árnyékként vetülő sötétség kezére játssza az erdő riadt lakóinak szívét... Ha ezek mind elhallgatnának, csak az éber sólymok szárnyának suhogását, és a félelmet nem ismerő oroszlánok üvöltését hallanánk... De hamarosan eljön az idő, amikor a Szent Korona a csúcsától a csüngőkig újra felragyog, és a pincékben porosodó, vörössel és ezüsttel hétszer vágott és a zöld hármas halmon nyugvó kettős keresztes pajzsok a védelmére fognak kelni... Akkor nem fog számítani ki, és mit mondd, mert csak a százszorta hangosabb tettek fognak beszélni... :)

    VálaszTörlés
  26. Nagyon szép hazafias szólamok:).Honnan az idézet?

    VálaszTörlés
  27. FIGYELEM! Az Ébresztőfilm felkerült jó minőségű mp4 verzióban is. (1.4 Gb)

    VálaszTörlés
  28. Kenedit a sofőrje lőtte le látható ezen a videón,hogy revolvert húz elő megfordul és elsüti, majd vissza fordul.:

    http://www.youtube.com/watch?v=7ns9-O40dWI&feature=related

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem latszik tisztan, tehat nem lehet alitani hogy a safor volt!

      Törlés
  29. Sziasztok!
    Néhány hasznos észrevétel a 1,4GB-s HQ mp4 letöltéséhez:
    A part3 és a part5 linkje nem jó, de azért még még letölthetőek.
    A part7 viszont teljesen elérhetetlen.
    Kérlek tegyétek fel, hogy le lehessen tölteni, mert eddig a Ti verziótok a legjobb minőségű, amit találtam és a többit már letöltöttem.
    Előre is köszi.

    VálaszTörlés
  30. ne szenvedjetek ezzel a sok gagyi linkkel itt van egyben egetett magyar felirattal jo minösegben!:
    http://www.megaupload.com/?d=6W5BF2TL

    VálaszTörlés
  31. Köszönjük zacskóstej.
    Azért én is javítottam a linkeket.

    VálaszTörlés
  32. 1000 köszönet a 7. részért.
    Így már meg tudom nézni.

    VálaszTörlés
  33. Tisztelt Mindenki, embertársaim!!!! Aki a "New World Order" témában kutakodik, az hamarosan hajmeresztő dolgokkal találja szembe magát.... Nagy fokú óvatosságot ajánlok, mert ugyan az elhangzott információk nagy részben önmagukban igazak, a csúsztatások által már a fele sem az.

    Egy szóval.... LOGIKA!!!! ... amivel a gyökerekig leásni és onnan építkezni...

    Én nem szkeptikus vagyok, de az IGAZSÁGHOZ hozzátartozik néhány lényeges szempont ami nem elhanyagolható és tagadható, hanem értelemszerű ás ezért vitathatatlanul az "IGAZSÁG" szerves része... és ez a valami, ami következetesen kimarad ezekből az egyre divatosabbá váló bankárok által vezérelt világbirodalmi konspirációs elméletekből (amit nem tagadok hogy ilyen hatalmi törekvések voltak, vannak és mindig is lesznek).... nos....

    Onnan is lehetne kezdeni, hogy MI IS A PÉNZ és annak az ÉRTÉKE ... de in medias res (ha valaki óhajtja erről is próbálok dióhéjba összetömöríteni valamit) ... HONNAN VAN AZ ÁLLAMNAK PÉNZE? .......ezt nem nehéz kitalálni ... HÁT ELSŐSORBAN AZ ADÓKBÓL, ILLETÉKEKBŐL,.... egyes államoknak a deficites országoknak kölcsönadott pénz kamataiból is... hihi :))) megjegyzem, nem csak a FED-nek és hordáiknak, akik szerintem elsősorban a forgalmon kaszálnak, mikor egyik helyen sok van a másokon pedig nincs ... lehet közbeállni, kufárkodni, kockázatmenetesen ) ... nos akkor ...KINEK ÉS MIÉRT KELL HITEL ...ez esetben AZ ÁLLAMNAK és VESZI KÖLCSÖN AZOKTÓL AKIKNEK VAN (ez származhat részben pénzügyi alkímiaból a a mostani válság egyik fő oka) és a MAGÁNSZFÉRÁTÓL, más államoktól (akik lejegyzik a kibocsátott kötvényeket)...MIÉRT VAN ERRE SZÜKSÉG? ... ez sem nagyon komplikált ... MERT TÖBBET SZERETNE MA, azaz MA ELKÖLTENI MINT AMI ma A KASSZÁBAN VAN... - ezért vesz fel mindenki, többek közt a magyar adósok is hitel, gyakran más devizában aminek a kockázata az atlagos halandónak nem világos) ... nos mindenki aki hitelt vesz fel bízik a jövőjében, hogy az lehetővé teszi a hitel visszafizetését ... kamatostul. MI IS AZ A KAMAT? A kamat az adós kockázata (biztosítás, tartalék) és a nyújtott pénzügyi szolgáltatás költségei, egy a haszon, marzs, nyereség... ezt követelik a vállalkozásba fektetők... és kockáztatják a pénzüket ... A mai probléma gyökere nem a hatalomvágy motiválta, hanem a befektetési bankok, ügyeskedő bankárok és őrült befektetők, akik kijátszották a pénzügyi szabályokat és egy hatalmas kártyavárat építettek, ami összedőlt. Soha a gazdasági történelemben ARÁNYAIBAN SEM fújtak ekkora lufit. A szabályok nem tették lehetővé. A szabályokat azonban megváltoztatták, amihez óriási anyagi érdek fűződött. Egy szűk réteg meg is gazdagodott rajta akik ezt kiagyalták, átlátták... azonban maradt itt egy nagy számla ami abból lett, hogy olyan pénzmennyiséget kreáltak a semmiből a pénzügyi alkímiájukkal, ami soha nem látott túlértékelésekhez vezetett. Ebbe vásárolt bele a nép a hitelekkel, amit vissza kéne fizetni, de nem tudják... Itt nyílik a második fejezet, ami ma zajlik... a pénzügyi alkímia kapuit továbbra is tárva nyitva hagyták és hagyják... és addig míg nem 6tezsnek rá lakatot a játék tovább folyik (ha rákerülne a lakat akkor , a gazdaságban forgó pénztömeg nemhogy apad, hanem tovább bővül... az állam és üzleti szférák politikai és gazdasági érdekei mára olyan méretet öltött, hogy abból nincs kiszállás, mert az mindenkit magával söpör. A történelem ismétli magát és ebből csak egy kiút lezs, HÁBORÚ... ami már folyik is... a 3.ik világháború... csak ez más mint a korábbiak.

    ... A LEXIKÁLIS TUDÁS ÖNMAGÁBAN NEM ELÉG!!!! LOGIKA, ÉLES LÁTÁS IS KELL... különben beveszel sok marhaságot. Ezeknek a filmeknek a többsége féligazság..... (na talán ez túlzás... mondjuk 70%) de sok a csúsztatás bennük, és aminek csak egy része igaz, az torz képet ad, rossz következtetésekre juttat.

    VálaszTörlés
  34. yuhee 5 Igen más,mert most sokkal több embert akarnak elpusztítani és fognak is.A másik az,hogy most már igen csak bele kapcsolnak a tempóba és gőz ütemmel építik a világkormányt és a világrabszolgaságot.Mára már szakítanak a fábiánus szokásokkal,már elvesztették a türelmüket és a lehető leggyorsabban akarnak mindent.Már amúgy is eleget vártak Babilon óta több mint 2000 év,azért ez nem semmi.Ez a türelem vesztés volt jellemző a Fuhrer-re is.Eleinte hihetetlen udvarias,nyugodt,higgadt és türelmes volt.Aztán történt vele valami és tiszta tajtékzó,türelmetlen idegbeteg fenevad lett,fokozni akarta a tempót, ugye a USSR-t már 1941 teléig be akarta venni és hasonlók és aztán jöttek a vereségek és az összeomlás.A világkormánnyal és globalista elitjével is ez fog történni.Nem vár rájuk, más mint vereség,kétségbeesés és pusztulás.Mivel egy olyan erőt támadnak meg,amit lehetetlen legyőzni:Istent, ami egyenlő a szeretettel.A szeretet nem lehet megölni és elpusztítani,akármennyire is szeretnék a gonosz erői.A szeretet és mi emberek és minden lélek Isten alkotó része.Valójában a erről szól az egész és ennek a folyamatnak mi vagyunk az elszenvedői,átélői.A szeretet harca a gyűlölettel és egyéb gonosz érzelmekkel.Ebben fog kiteljesedni az Armagedoni csata Góg, Magóg összecsapása.Ezeknek a megtörténte után, az egész világot elborítja a szeretet Isten.Ezen nem csak a földet értem,hanem az egész világegyetemet.Ezért sem tartom helyesnek a 1-2-3,Világháború szót mert ez a föld nevű bolygón történik,de hát így rögzült a köztudatba.Ugyanígy a világkormány is egy vicc.A mi bolygónk csak egy kis porszem az univerzumban.

    VálaszTörlés
  35. luxberci...Jó napot sógór .... csónakot foltozok... Te vallásról beszélsz, én pedig könyvelési, pénzügyi fortélyokról, mellyel adóscsapdába terelgették be az önállóan gondolkodni képtelen tömegeket. Ez annyira jól sikerült, hogy oly sokan estek bele és akkora összegekkel, hogy a csapdának - a newtoni elmélet szerint is - tömegvonzása lett, de olyan nagy, hogy magába szippant mindent, mint egy fekete lyuk, többek közt akár az egész mai, monetarista, kapitalista, ista, ista,... hó máér mennyi ilyen volt... (újabb elnevezésű) rendszert. A mostani rendszert nem gonoszság hanem kapzsiság vezérelte, melynek végrehajtói a végeken azok a pénzügyi, hitelközvetítő, banki, biztosítási munkatársak voltak, akik anyagi motiváltságtól vezérelve elmondták a jól kitalált, mantraszerűen elismételgetett és szinte mindenki által el is hitt baromi meggyőző marketing szöveget,... nos felvették a hitelt akkora összegben, ami mérhetetlen kockázatokat hordott magában és józan gondolkodó ember fel nem vett volna... Ez a gonosz világkormány sztori, a tömegek vigasza és magyarázata a saját ostobaságukra, ... és itt fontosnak tartom megjegyezni, hogy amiért teljesen nem lehet hibáztatni őket (a tömegeket az ostobaságukért), mert HA meg kapták volna az információt, és azt HA megértették volna, nem vették volna fel a hitelt...nem lett volna mit pénzüggxyi termékekké gyúrni (securitisation) eladni ostoba befektetőknek .. a tőlük befolyt pénzt újabb hitelek formájában kihelyezni, újra termékekké gyúrni.... és így tovább (ezzel játszották ki a kötelező banki tartalékolási politikát, törvényt)... ENNYI... a vallást ne keverjük ide.... ami írsz pedig egészen pszichedelikus... peace, love, unity ... LSD.. yeeee... :D ... a régi szép idők ... aztán egy nap ha szerencséd van megérted miről szól a világ... ha nincs szerencséd másban keresed a hibát... begubózol, begolyózol ... figyelj oda... Sok sikert! ... ja és még ateista sem vagyok... hiszek istenben, de egyáltalán nem ilyen gyermekded oktató, politikai célzatú mesékben ... ha van isten akkor az maga az élet csodája, hogy a szervetlen anyagba be van programozva , hogy láss csodát egyszer csak szervessé alakul és megszületik az élet... anyag = energia (ahogy Einstein is leírta) minden egy rezgés... ebből származunk, ezek vagyunk és maradunk... a világ alakul és mi is vele.... no de ez legyen egy másik topic... azt hiszem nyitok egy blogot... tetszik ez a bologolás... Ha az itt jelenlévőknek is tetszik amit írok, akkor jelzem, hol lehet csatlakozni a boncolgatásba...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juhe koma, moasodjara irok reply-t a mondokaidra, mivel elsore egy aramszunet kozbeszolt, hogy befejezzem a iromanyomat (vajon veletlen, vagy az electrika tarsasag osszeeskudott ellenem? :) Szoval, elvtarsnak szolitanalak, mivel sok gondolatod megeggyezik az enyeimmel (fokent ami az onallo gondolkodast illeti, illetve a realizmust es logikat). Bar biztos van nemi alapja, azert nem hinnem, hogy ez az eroltetett szimbolum felfedezesek, es szammisztikak valami nagy vilagellenes tarsasag 100%-oskozbenjarasaval keletkeznenek. (a londoni olimpiarol szolo anyag eredekes, a sok utcanev meg egyeb utalasok, de a logo, amibol a zion szot lehet kirakni az hasonlit szamomra, a tobbi szammisztikus rajongo elfogult hozzallasahoz, miszerint mindnben fellelnek valami 666-ot, vagy antikrisztusit, esetleg illuminatusit. Utanna nezett valaki annak, hogy melyik ceg keszitette a logot? vagy ha nem ceg volt, hanem csak egy "szabaduszo" reklamgrafikus (vagy komuves), hogy hogy hivjak, kik voltak az elodjei, es hogy az illeto, vagy rokonai rendelkeztek-e valamilyen TT (titkos tarsasag)-i kapcsolattal? Szerencsere egyetemi tanulmanyaim alatt (kozgazdasag) egy ismerosom mutatott egy Zeitgeist filmet (addendum). Tokeletes idozites, mert a sok hablaty mogott voltak dlgok, amiket kozgazdasagi szempontokbol is analizalhattam. tanulsagos volt. de az igazi attorest, a jelenlegi helyzetrol a "bennfentesek" (inside job) cimu film hozta, ami sokkal realisztikusabb, mint a manapsag elterjedt konteos filmek nagy resze. ajanlom mindenkinek. de, amiota rajongojava valtam a konteoknak, azota motoszkal bennem par kerdes, amitol masok a leginkabb tartanak, amikor a TT vilaguralmarol esik szo. Tudom, sokan meg fogtok kovezni, de usse ko ;)) :
      1. Valoban az/azok a gonoszak, akik egy vilagallamot akarnak? egy nyelvel, egy vallassal, egy penznemmel, stb.? A vallasosakhoz intezett kerdesem: Mikor Adam es Eva megteremtodott, hany milyen nyelven beszeltek, milyen vallasuak voltak? Miert is volt annyi haboru regen? (vallashaboru, nemzetek elleni haboru, stb., bar ezek jo resze szerintem csak urugy, mert a lenyeg az eroforras, es a masok feletti hatalom, de mindenesetre jo indokot szolgaltak haboruk kezdesere). Ha egy nyelv, penz, vallas lenne, akkor nem kellene polgarhaboruba vezetni egy nepet, hogy aztan majd bevonuljon egy haderos allam, hogy rendet tegyen azert, hogy olcsobban szallithassak az olajat europaba, vagy, hogy arany helyett tovabbra is dollarban merjek az olaj hordonkenti arat... na es persze a nagy rendet teves velejaroja a rendetlenites bombazasok altal, amit majd francia es usa beli takarito cegek (ugynevezett ujjaepito cegek) fognak helyrepakolni. Kivancsi vagyok, hogy miert nem vonulnak be pl. sierra leone-ba, ahol szinten semmibe veszik az emberi jogokat? jah, mert gyemant exportor, es ezaltal jobarat a nyugattal.. a vilagallammal annyi bajom lenne, hogy nehezen viselnem el, ha valami rongyrazo csalad tagjai szabnak meg, hogy mi a jo vagy a rossz (ezt amugy is alapbol kellene tudja minden eloleny), illetve, hogy barkinek a sorsarol csak ugy donthessenek. de, az egy nyelv, egy vallas, egy allam stb. elvet igenis tamogatom, csakhogy, most orulhetnek a demokracia, liberalizmus es sookszinuseg hivoi, ugyanis az uniformizalassal megszunnenek a haboruk, hisz mar nem akarna egyik vagy masik nep visszafoglalni, elvenni, kikaparni a masik szemet, mert maskepp gondolkodik, oltozkodik, szoval nem ugyanugy el, ahogy a masik. nem lenne benne biznisz, hisz akkor mi szukseg lenne a fegyverekre, ha nincs haboru? "ha nincs fegyver, nincs haboru" olvastam volt valahol... nem, ha nincs indok, akkor nincs haboru, a fegyverek csak eszkozok.
      2. a TT-k ki akarjak irtani az emberiseget, hogy uralkodhassanak felettuk (a megmaradtakon). csunya dolog. sot, borzaszto... csak az a baj, hogy a jelenlegi leptekkel szaporodo vilagra raferne egy kis tisztitas. tudom, elvetemult gondolat, nagyon antiszocialis pszihopatasan hangzik, termeszetesen nem is ugy ertettem, hogy akkor most pusztuljon a fergese, inkabb szabalyozasra gondoltam.

      Törlés
    2. Gondolkodjunk el par dolgon:
      a tarsadalombiztositasunk a brutto fizetesunk jelentos hanyadat teszi ki, ez orszagonkent eltero merteku azert megis kijelentheto. ezek a beszedett jarulek aztan hogy milyen szazalekban oszlik el a politikusok zsebe, es a tarsadalmunk joletet szolgalva megint egy masik kerdes. ami viszont engem szemelyesen jobban aggaszt, az az eloskodokre eso resz. mindenhol vannak es lesznek emberek, akik azert csinalnak annyi gyereket, mert jar erte a segiiiily. aztan, hogy az a gyerek, hogy no fel, milyen korulmenyk kozt, es mennyibe penzunkbe kerul, ha netan megbetegszik es a gyogyszeret kedvezmenysen kiiratjak, az oket nem erdekli. es ez a baj. annyi ilyen gyerek szuletik, akiknek mar szuletesukkor eldontodik a sorsuk, hogy egyre nehezebben birjuk oket eltartani. nem feltetlenul ok a hibasak ezert, hanem a rendszer, amelyik megengedi, az "ombuccmann" es egyeb ilyen demokrativ intezmeny, es a szavazat sovar politikusok, akik kihasznaljak oket... loknek nekik valamit, amitol rajuk szavaznak, aztan kit erdekel, hogy a kampany utan, a szomszedbol lop, kereget, gyilkol. es elvarjak, hogy segitsunk (joggal, hisz mi engedjuk, hogy ilyen korulmenyekbe szulessenek). ezt az egsz hablatyot, amit itt leirtam, osszefoglalhantam egy matrixba, hogy mi mindn fugg ossze egymassal, kozvetve vagy kozvetlen. es mindezt meg okos marketingesek is segitik, a sok butito reklammal es musorral. hisz az ilyen orszagoknak mint a mieink (magyar, roman, szlovak, brazil stb.) akiket mar nem foglal le haboru, valami massal kell elterelni a figyelmuket az "igazsagrol", mert sok konteos azt hiszi, hogy az igazsagot takarjak el, pedig szerintm csak (ahogy yuhee is irta volt) az onallo gondolkodasrol , hisz, ha mindenki magaba szallna rajonne, hogy milyen szep is lehetne az elet, haboruk es irigykedes nelkul. ezt kellene kiiktatni a emberbol, a masok feletti uralkodas vagyat, es nem lenne tobbe haboru. mert a penz nem mas, mint a hatalom legfontosabb eszkoze. de ahhoz, hogy ez az eszkoz hasson, szukseg van a marketingesekre, akik elhitetik velunk, hogy attol lesz jobb az elet, ha mind aranyba oltozunk, nagy villank van, egzotikus szigeteken udulunk, iphone-al kommunikalunk,... szoval: csak akkor szep az eletunk, ha sok penzbe kerul. errol szolnak a szappanoperak, gazdagokrol, szegenyekrol, akik gazdagga valnak, adnak egy almot, egy hamis eletkepet, amit fiatalon injekcioznak belenk, hogy meg idejeben lebutitsanak, es elfgoadjuk, hogy az a jo nkunk. manapsag mar nem is azert jarnak sokan udulni, hogy elvezzek a masok kulturajat, eteleit, tajait, hanem hogy keszitsenek egy csomo kepet, amit majd kozossegi portalon megosztanak, hogy milyen jo nekik, mert igy tobbet ernek. nekem legalabbis ez esik le sok kepet nezegetve. nem az elmeny a lenyeg, hanem hogy mas irigykedjen...es persze irhatnek meg. de mar gondolom eleg belolem, igy offolok is. de jo latni, egy hasonloan gondolkodo emert, yuhee szemelyeben. minden jot!

      Törlés
  36. és még valami... ÖNÁLLÓ GONDOLKODÁS!!!!!!! ez egy képesség ami sok gyakorlattal elsajátítható. a kombinációs képesség fejlődik a gyakorlattal, ergo az inteligencia is... persze az már urbánus sztornak számít, hogy magáról mindenki azt állítja, hgy 130-140 sőt 150-es IQ-ja van... ezen mindig szétröhögöm magam... a magyar átlag állítólag 98. 120 feletti IQ-val az emberiség 2% rendelkezik... a 140ről ne is beszéljünk... és ez sem egy állandó.... 1-2 hét rendszeres tivornya, de még a helytelen táplálkozás is komolyan visszafogja a szellemi képességet... a leginkább a torna hiánya.... az elmének is létszükséglete és a teljes pihenés is... mint ahogy a fizikai gyakorlatok után a testnek is... Mindkettőnél vannak ajzószerek, de ezek hosszú távon az ellenkező hatást váltják ki. lásd... szteroid vagy döglött fehérjekészítmények a testnek, kávé, lsd, és egyéb szerek az agynak.... Ez utóbbiról van egy jó film... a címe... Csúcshatás ... filmvadászról oldalról le lehet tölteni... jó pofa, szórakoztató. Na mára befejezem a szófosásom... :)

    VálaszTörlés
  37. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  38. Az magyar feliratos és az angol extended változat (több mással együtt) elérhető innen is:

    http://www.peres.hu/bilderberg

    Remélem a DVD-t is sikerül leszenvednem és megosztanom hamarosan... Köszönet a filmért azoknak, akik készítették.

    VálaszTörlés
  39. Nem tudom megnézni a 3,4,5 részt. (Szlovákiából vagyok). Máshol megtalálható?
    http://www.youtube.com/profile?src_vid=HpzQ9Ll_JLk&annotation_id=annotation_208081&user=PirosPirula&feature=iv#p/c/2/rcWaTLjxBo8

    VálaszTörlés
  40. Nekem nem új rész kell, hanem megoldás. Azt is tudtok?

    VálaszTörlés
  41. A 3,4,5 részt letiltották, de már sikerült feloldani. Most újra nézhető.

    VálaszTörlés
  42. Kedves Machete,
    Köszönöm hogy letölthetővé tetted. Elég szép sebességgel jön tőled.
    Ha esetleg vállalod, hogy a többi filmemet is elérhetővé teszed, és csinálnál nekem egy könyvtárat a szervereden, azt nagyon meghálálnám. Először is elküldeném neked az összes filmet DVD-ken...

    VálaszTörlés
  43. Thanks for taking this opportunity to discuss this, I feel strongly about it and I take pleasure in learning about this topic. If possible, as you gain information, please add to this blog with new information. I have found it extremely useful.
    Please visit No1-office Mesin Fotocopy.
    Thank you.

    VálaszTörlés
  44. Sziasztok! Nem gondolkodtatok, hogy AVI-ba is feldobjátok a filmeket, mert már szinte minden DVD player lejátsza vagy simán a TV is akár egy pendrivera írva. Nagyon jó lenne ha lenne ilyen irányú ötletetek. Kellemes Ünnepeket!

    VálaszTörlés
  45. Csak egy kis kiegészítés a teljesség kedvéért, egy másik szemszögből,

    A piros és kék pirula jelentése bővebben:
    https://www.facebook.com/psychicm4gic/posts/390858171079778:0

    VálaszTörlés
  46. Ébresztőfilm: https://www.youtube.com/watch?v=K0cElTPsQx8

    VálaszTörlés
  47. Tisztelt Hölgyem / Uram, "hitel a lehető leggyorsabban BELÜL 2days. Taylor Micro pénzügyi alap Plc kereskedelmi és személyes", X-mas Hitel, "House Hitel 2% kamatot rate.Interested személyeknek fel a kapcsolatot Hitelezési via E-mail a Az alábbiakban információkat: "Utónév: ..... LAST NAME: ...... ORSZÁG: ....... telefonszám: ..... fő: ...... AGE :. ............ SEX: ...... Családi állapot: ...... HITEL szükséges összeg: ...... havi jövedelem ...... kölcsön időtartama: ...... tisztviselő neve: Loan beruházási ajánlat E-mail: Taylorwilsonloancompany@gmail.com, Köszönet és Isten áldja, Üdvözlet

    Mr Taylor wilson

    VálaszTörlés
  48. köszönöm, örömmel felhívom figyelmedet arra, hogy komoly hitelt szereltem egy hitelhitelezővel, aki 10 000 000 eurót adott át a
    cég. Ha kapcsolatba szeretne vele írni, írja meg

    E-mail: davidsovi125@gmail.com

    VálaszTörlés
  49. MINDENNEK OLVASSA EL EZT A TÉTELET, HOGYAN KÖNYVE HITÉNEK JOGI ÉS BIZONYOS HITELTÁRSASÁGT. A nevem Kjerstin Lis, kölcsön kerestem adósságaim rendezése érdekében, mindenki, akivel csaltam és csaltam, amíg végül megismerkedtem Benjamin úrral. Breil Lee 450 000,00 R kölcsönt tudott kölcsön adni nekem. Segített más kollégáimnak is. Ma az egész széles világ legboldogabb embereként beszélek, és elmondtam magamnak, hogy minden olyan hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünktől, elmondom a nevét az egész széles világnak, és örülök, hogy azt mondhatom, hogy a családom hamarosan visszatért, mert kölcsönre volt szükségem az egész életem elindításához, mivel egyedülálló anyám vagyok 3 gyerekkel, és az egész világ úgy tűnt, hogy rám lóg, amíg azt nem értettem, hogy az Isten hitelt küldött kölcsönadóként, amely megváltoztatta az életem és a családomé, az istenfélő hitelező, Benjamin úr, ő volt a Megváltó Isten, akit küldtek a családom megmentésére, és először azt hittem, hogy ez nem lehetséges, amíg meg nem kapom a kölcsönt, meghívtam őt a családomhoz. - Összesen olyan párt, amelyet nem hagyott le, és mindenkinek, akinek valódi hitelköltsége van, azt tanácsolom, hogy lépjen kapcsolatba Benjamin Breil Lee úrral e-mailben (lfdsloans@outlook.com), mert ő a legmegértőbb és legszívűbbi hitelező. valaha is gondoskodó szívvel találkoztam. Nem tudja, hogy ezt csinálom azzal, hogy jóindulatát felém terjesztem, de úgy érzem, hogy ezt meg kell osztanom veletek mindenkivel, hogy megszabaduljon a csalóktól, kérlek, vigyázzon a megszemélyesítőktől, és lépjen kapcsolatba a megfelelő kölcsöncéggel. Írjon nekünk: lfdsloans@outlook. com vagy a WhatsApp + 1-989-394-3740. .

    VálaszTörlés