2014. április 13., vasárnap

Megvan a háromharmad!

Kedves Olvasóink! A külföldön leadott voksok beérkezése után, most már nagy örömmel jelenthetjük, hogy a választási eredmények most már teljesen véglegesnek és biztosnak tekinthetők. Ezek tekintetében pedig a 2014-es magyar parlamenti választások eredményei a következőképpen alakulnak:

A Ragyogó Nap Pártja a parlamenti helyek 66,83%-át, 133 helyet szerzett a magyar parlamentben.



A Piramis Mögött Felkelő Nap Sugarai Párt vezetésével


megalakított koalíció, melyet az egyszerűség kedvéért hívjunk "a Piramis Mögött Felkelő Nap Pártjai"-nak, a helyek 19.1 százalékát, azaz 38 helyett kaparintott meg magának.


A logót tessék 90 fokkal jobbra forgatni... Nem, az nem egy virág.


Megint csak 90 fokkal jobbra... Megvan a zöld piramis és a piros napsugaracskák?

Ezeken kívül szintén jó eredményt ért még el a Piramis Mögött Felkelő Vörös Nap Pártja, mely 23 helyet...


és a Piramis Mögött Felkelő Zöld Nap Pártja, ami pedig 5 helyet szerzett.



Ezúton szeretnénk gratulálni a győzteseknek. Legfőképpen a Felkelő Nap Rendjének, mely összesítésben a magyar parlamenti helyek háromharmadát sikerült bebiztosítania magának 2014 és 2018 közötti időszakra a magyar parlament üléstermeiben. Ez aztán az igazi fülkeforradalom!
Valljuk meg, ennél jobb eredményt azért nehéz lett volna elérni!

Örömmel jelentjük hát, hogy aggodalomra nincs ok, mert a Felkelő Nap Rend híveinek érdekei a következő ciklusban is kellő mértékben lesznek képviselve a magyar törvényhozásban.



ÉS CSAKAZÉRTIS

Azoknak pedig, akik csakazértis túl egyhangúnak találják a parlament hazai kiosztását, örömmel jelentjük, hogy Bajnai Gordon nemrég kijelentette, hogy az Európai Parlamenti Választásokon csakazértis külön listán indul.
Ez pedig nem mást jelent, mint hogy az EU választásokon a Felkelő Nap Pártjai mellett
a Két Oszlop Pártja is elindul, ezúttal külön listán is a versenyben, egy kicsit változatosabbá téve ezzel a mezőnyt.

*

Hogy tessék?
Hogy a két oszlop (Joachim és Boaz) avagy a 11-es szám ugyanannak a Rendnek a szimbóluma, mint a Felkelő Nap?
Nem értem. Most miért kell mindenbe belekötni?

Úgyis mindenki tudja, hogy ez az egész csak egy őrült összeesküvés elmélet!

További békés szavazgatást mindenkinek.
Találkozunk az EU választásokon!


*   Ja, és nem, az a két "m" betű sem "Magyarország" miatt van ott...
     További információk az új videócsatornán.

184 megjegyzés:

  1. Néha alaptalan őrültségeknek tartom Pirula fantáziálását, de ebben az esetben tökéletesen fején találta a szöget. Az egész politikai párt cirkuszosdi csak egy színjáték a pórnépnek, valójában a mélyben mindegyik pártot egy helyről mozgatják ellentétek csakis a felszínen léteznek közöttük.

    VálaszTörlés
  2. És sajnos az emberek, még mindig azt hiszik, hogy van választási lehetőségük. Ennek az egész "demokratikus" rendszernek az egyetlen célja a szabadság illúziójának megteremtése, hogy elhitesse az emberekkel, hogy szavazataikkal beleszólhatnak a dolgok menetébe. Hiszen a legnagyobb rabszolga az, aki azt hiszi, hogy szabad. Arról nem beszélve, hogy ezzel is megosztják a magyar társadalmat: csak olvassátok el a választási hírek alatti kommenteket. Nem szabadna egyetlen pártra sem szavazni, hiszen azzal csal legitimitást adunk ennek az elnyomó rendszernek, de ugye az agy mosott gólemek szemében ez "egyet jelentene a hazaárulással", mert hát "kötelességünk szavazni".

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kedvelem ezt a témát és sokszor azt látom, hogy a kedves elmélet alkotó néha nagyon félre lép tézise alátámasztása érdekében. Először is én mint gyakorló és oktató grafikus-képzőművész merem állítani, hogy olyan nincs a logó tervezésben, hogy fordítsd el 90 fokkal és meglátod az igazat. A logók egyszerűen nem így készülnek. Hol van a szabály, hogy most jobbra vagy balra fordítsam. Mert én a DK logóját, pont a másik irányba fordítottam volna...
    Itt a tézis szempontjából, csak 3 logó felel meg: Fidesz, Mszp, Együtt
    A többinél már erőszakolni kell magunkat.

    Ha valaki komolyan foglalkozik témával, akkor ne hasaljon el minden körtől és háromszögtől, ugyanis minden vectoros ( legyen akár 2D vagy 3D) szerkesztőprogramban alapvető elemek a többi geometriai forma mellett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valószínűleg igazad vad van, de a lényegen ez nem változtat.

      Törlés
    2. Így van igazad van a többinél már erőltetni kell, de szerintem úgy kell elképzelni, hogy két hatalom áll egymással szemben, és a logók csak azért próbálnak egyezni mert egy felől származnak. A DK már eröltetés a Jobbikon nem is látom, csak a felkelő napotmax, az együtten megértedeks az a két M? betű vagy E?.. igen igen bele lehet bonyolódni

      Az igazság odaát van!

      Törlés
    3. az inkább 11 akar lenni

      Törlés
    4. @Névtelen: "olyan nincs a logó tervezésben, hogy fordítsd el 90 fokkal és meglátod az igazat"

      Ha a profán logótervezésben gondolkodsz, akkor valóban nincs, de ezek nem profán, hanem rejtett üzenetet hivatottak közölni, ezért igenis létezhet olyan, hogy forgasd el X fokkal: nem az átlagemberhez szólnak.

      @Alex Zewodszky: "Jobbikon nem is látom, csak a felkelő napotmax"

      Eddig ezt én sem vettem észre, de a kettőskereszt jobb alsó derékszögű élei úgy adják ki egy háromszögforma felső éleit, hogy a vörös ív pontosan azzal szembe lett helyezve, balfent van a közepe, jobblent pedig a háromszög csúcsa.

      Egyetértek, hogy eröltetett a profán szempontból, de azzal is, hogy értő szemek számára ez megkerültethetetlenül ki kell, hogy bukjon.

      Az Együtt 2014 meg természetesen nem csak két E (Együtt), vagy M (Magyarország), de a pirosfehérzöldre valójában egy fehér H (Hungary) van nyomatva, csak a fehér közben majdnem teljesen elvesződik a közepe, és így két oszlop marad. Profán szempontjából megint belemagyarázósnak tűnhet a két oszlop, szerintem viszont nagyon is üti az értő szemet, képtelen hidegen hagyni.

      Törlés
  4. Igen azért rajzoljon nekem valaki akármit,hogy ne legyen benne egy ív(nap) vagy egy majdnem derékszög( piramis):-DD

    VálaszTörlés
  5. Egy biztos! A Depeche Mode is már a háromszögekre tért át:

    https://www.youtube.com/watch?v=iY47Ui5BDv8

    VálaszTörlés
  6. Heh, a Vajdasági Magyarok Szövetségének is "NAGYON SZÉP" logója van...

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/2/27/Vmszlogo.gif

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én őket csak Vajdasági Magyar-ellenes Szövetségnek hivom.
      Minden amit tesznek azt az itteni magyarok kárára teszik. Van pofájuk azt kijelenteni Belgrádban, hogy nem kell itt semmilyen autonómia Vajdaságnak, majd szépen beolvad az.. Pfejj.. a gyomrom felfordul ezektől a férgektől!
      A létező összes munkahelyre berakták már az embereiket (mint M.o.-n a fidesz). Mivel több gombnyomogató munkahelyet már nem lehet nyitni, ezért már a fizikai munkákra is jut néhány sógor-koma-jóbarát. Persze ott csak a seggüket vakarják, de kirúgni aaazt nem lehet.
      Most meg szépen lepaktáltak a Szerb (merre?) Haladó párttal, amit még nikolić urunk alapitott, miután összeveszett a háborús bűnös, magyar-gyűlölő šešelj-jel..
      Mellesleg a vmsz tiltakozott legjobban a Jobbik szabadkai irodája ellen is.
      Nah.. szóval nem csak a logó bűzlik ezeknél :)

      Törlés
    2. a lényeg ebben szerintem megint a szövetség egy uniopárti egyesülés ahol a nemzetek együtt vannak beolvadnak az Egy érdekében

      Törlés
  7. Bocs, de a dk logo a dead kennedys logo koppintása. Vagy csak nagyon hasonlít.
    Ezt más még nem vette észre? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de :)
      egyébként nemrég vettem észre, hogy a kambodzsai nyaralásban megemlitik 1984-et :)
      knock-knock..

      Törlés
    2. Sosem hallottam még dead kennedys-ről, bár ha már állítod, hogy őket koppintják, akkor csak van valami utalás is rájuk, valami egyezés a kettő között, akár ideológiában, akár másban. Bár nem ismerem a dead kennedys-t, nem tudom mi az, kik a szimpatizánsai, mit lehet róla tudni, csak ha már copy, akkor a csatolt áru is sejthető, hogy lennie kő. Én amúgy a DK-t csak szimplán Demoralizációs Koalíciónak hívom. Amire még a logóval kapcsolatban felhívnám a figyelmet, az a hatszögelés, szerintem jelzi a zsidóbarátiságot, persze csak halkan.

      Törlés
    3. LOL
      ..egyébként elbasztam, mert a California Über Alles-ben van 1984:
      https://www.youtube.com/watch?v=GoA_zY6tqQw

      csak pont a másik számot hallgattam mikor irtam a kommentet. Na mindegy, ezt már nem magyarázom ki.. :)

      Törlés
    4. na besza-behu! Mi volt a captcha?
      "masonic faregra"

      Törlés
  8. Véleményem szerint Pirula helyes szimbólum értékelése párosul a mániával. Ennek a csúcsa, amikor elmagyarázta, hogy az Újpesti-híd tartószerkezete a felkelő nap sugarait ábrázolja. Valóban van egy olyan perspektíva, amikor 90 km óránkénti sebességgel már majdnem a tartó pillér alatt halad az ember és egy pillanatra láthatóvá válik, ha éppen felfelé néz és emlékezik a magyarázatra. Teljesen osztom Névtelen álláspontját.

    VálaszTörlés
  9. Spagettiszörny! :D.

    VálaszTörlés
  10. Azért akik logókat terveznek, érteniük kell a szimbólumok nyelvén.
    Pirula csak figyelmeztet, figyelmünkbe ajánl dolgokat.
    Én ehhez azt tenném hozzá, hogy a ragyogó nap pártja azért vezeti, és uralja ezt a mezőnyt, mert a nem látható KDNP, a Vatikán által delegálva, aki nem látszik, de mégis van, a trón és az oltár szövetségében csak és kizárólag uralkodó szerepben tud működni.
    Amíg ez a szövetség fennáll a fideszeseknek minden el van nézve.
    Rabolhatnak lophatnak stb. mivel Magyarországon már nincs jogi és lelkiismereti szabadság. Élnek is vele, lásd: Kishantos.
    A másik amit észre kell venni, az emberek lelke meg van nyomorodva, mert mégis a Fideszre szavasztak ott is. Tehát a fizikailag, lelkileg megnyomorodott ember, ha morog is rabszolgatartójára hagyatkozik, zombivá válik. Ez a jövő a céljuk. Elötted a jövő: zombi, vagy halott.
    Üdv:

    VálaszTörlés
  11. Már nem azért, de nehogy már azt mondjátok, hogy "ez már nagyon belemagyarázás".Ti sem vagytok már százasok....
    Az első kérdés talán az kellett volna legyen: "Melyik cég tervezte ezeket a logokat?", bár mondjuk ez egy rendes összeesküvés elmélet harcosnál első kéne legyen... de ti csak mondjátok a saját hülyeségeket.
    Sőt tovább megyek, nem ártott volna esetleg felkeresni az ott dolgozókat, persze nem rögtön azokat, akik megkapták a központjukból a feltételeket a logóhoz, vagy közvetlen a kész anyagot, ami után a nevüket jó pénzért odatették... hanem a kis embereket, titkárokat stb. hogy mégis hogy születettek ezek a logók.
    És már is értelmetlen azon egymást oltogatnotok, hogy kinek van igaza a háromszög és nap szimbólumokon.

    Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy ezek a jelek átitatják az emberek életét, ahogy a PR-es tervezőkét is.
    Legegyszerűbb ellenpélda, hogy egy tanyasi TV-t, várost, fő utat nem látott emberrel kell megrajzoltatni valami szimbólumot, ami jelképezi ezeket a pénzügyi csoportosulásokat.

    Én azt nem értem igazából, hogy miért nem totálban nyomják ezek a lények a marhaságukat? Mi az isten tartja még vissza őket? Mert azt még megértem, hogy még nem árt a további butítás, de igazából az ő hibájuk, hogy ennyire okosak lettek páran... Első helyen magát az oktatást sem kellett volna létrehozni, csak ilyen kiképző tábort, ahol megtanítják hogy élvezd azt, amikor annyit dolgozol, hogy vért izzadsz és úgy szúr a hátad, hogy könnyezel. Már jóval régebben is leszabályozhatták volna a születés számot, pl. csak példa első VH után simán be lehetett volna adni a sok barom embernek, hogy max. egy gyerek vagy megint háború lesz...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egész olyan, mintha egy retardált csoport, akik ugye más fajokból eredeteztetik magukat (tehát elméletben "okos"abbnak kéne lenniük) a játszótéren a farkukkal hülyéskednének, ugyanis vannak olyan lépéseik, amik ellentétesek a későbbi céljaikkal... Nagyapám csillagászként végzett, és ő elsősorban a Hold felszínét vizsgálta, míg el nem veszítette az állását és öngyilkos nem lett. Ő mondta egyszer: "ha egyszer meglátsz egy idegent feléd jönni, ha teheted öld meg mielőtt elér hozzád."
      Ugyanis szerinte nincs olyan, hogy semleges faj, csak olyan fajok, amik nem tud rólunk, és amelyek tudnak rólunk, de nem tesznek semmit vagy ez az állapot a céljuk... tehát csak ellenségesek lehetnek.

      Törlés
  12. Én is látok felkelő napot reggelente, persze csak ha nem felhős az ég. Egyébként meg, ha felhős az meg nyilvánvalóan a chemtrail miatt van.:) Már az elejétől olvasom az oldalt, sokszor egyet is értettem a szerzővel, de mostanában már inkább röhejes ahogy mindenbe belelát valamit. Meg előveszi a számmisztikát és addig csűri csavarja amíg ki nem jön a három hatos vagy a 911 vagy bármi ami az adott agymenését éppen alátámasztja. Szerintem már annyira kinyílt a szeme, hogy hallucinál. Meg kellett volna állni egy szinten, mert innen már csak pár lépés hogy egy videón Molnár F Árpád féle habzó szájú őrjöngést lássunk.

    VálaszTörlés
  13. Nem védem a politikát, mert régóta rühellem őket(mármint a politikusokat, mindet), de szerintem is túl izzadtságszagú egyik-másik szimbólum belelátása a logókba. Persze a pártok háttérből történő irányítása, az oszd meg és uralkodj elv, látszatdemokrácia stb. játszanak, ezt elfogadom, de Pirulával szerintem akkor is elszaladt kissé a ló...

    VálaszTörlés
  14. Néhány (újabb) komment is mintha kissé izzadtságszagú lenne...

    VálaszTörlés
  15. a szimbólumokat nagyjából felfedezitek, csak a valódi jelentést nem látjátok. amint rájöttök, hogy mi az, ami valójában rejtett, tudni fogjátok, hogy a szimbólumokban a Nap "természetesen" jelenik meg. nincs semmi baj az imádatával. a közönséges napimádatnál amúgy is jóval messzebbre nyúlik az egész. a pártok mellékesek, de amire a legfelső logó utalhat, annak nincs alakja... nem folytatom, magatoknak kell az információt megszerezni. mindenhonnan tódul. nagyon távoli dolgok jönnek közel. tudni kell kiszűrni. tegyétek fel a kérdéseket és keressétek a válaszokat. ne legyetek elfogultak, ne gondolkodjatok egyoldalúan, hallgassatok a megérzéseitekre.
    máshogy nem lehet, hiába teszik eléd, nem látod, nem érted, nem hiszed el.

    VálaszTörlés
  16. https://www.youtube.com/watch?v=LQnzdcqeiLU

    VálaszTörlés
  17. Amúgy egy nagy fenét van meg a háromharmad! :)
    http://kritikaigondolkodas.blogol.hu/read?perm=4119252

    VálaszTörlés
  18. Sziasztok! Örülök h végre terítékre került a Jobbik is Egy ideje már biztos vagyok benne h a nagy radikalizmusuk és látszólagos háttérhatalom ellenességük csak színjáték.Ők a hegeli dialektika egyik pólusa nálunk.Vélemény?

    VálaszTörlés
  19. Olyan érdekes, hogy pozitív komment alig van, kedves sunnyogó értelmiségiek. Miért van az, hogy aki érti ezeket, többségetek hallgat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mert, ha valaki egy ésszerű magyarázattal szolgál, a többi leoltja és a saját verzióját erőlteti. nyugodtan keress chemtrails írásokat és nézd meg a kommenteket. olyat keress, ahova már írt olyan ember, aki valóban ért a repüléshez, esetleg napi szinten csinálja is azt.
      birkák ezek mind!

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. azt kellene inkább kideríteni, hogy honnan ered ez a chemtrails dolog, ki indította el az USA-ban, mert valószínűleg onnan indult mint minden összeesküvés elmélet...

      Törlés
  20. Akik tervezik és ott vannak a logótervezői piacon, ismerik a motívum-rendszereket. egy egy logó akár nagyon sok oldalnyi írott szöveget rejthet.
    Lehet, hogy a megrendelő esetleg nem is sejti, hogy mit is kapott, de azért, akik nagymenők, azok pontosan tudják, ki tartozik azok közé, akiknek a logójában szükséges üzenni, hogy ahhoz a bizonyos kőrhöz tartozik, hogy a megrendelések megérkezzenek, mert ugye "szabad verseny " van ugyebár. A politikában sincs másképp. Vannak a logók között szétesettek, mint a DK, a fideszé jól zárt, a többi szó-szó.
    A leosztás világos.
    Üdv:

    VálaszTörlés
  21. A videót sajnos törölték a yotube-ról valahol még elérhető?

    VálaszTörlés
  22. Én a Jobbikossal nem értek egyet hisz azok folyton ellene vannak az Eunak ami pedig a cionisták 1ik fegyvere meg ott van Pörzse híres beszéde is: Világméretű zsidó összeesküvésnek vagyunk tanúi melynek célja erőforrásain ellopása és országunk gyarmatosítása...
    Most csak mert van a logóba 1 kör még nem lesznek illuminati tagok meg mégis mit kéne beletenni dodekaédert?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem két polusú a dolog, és ahogy a videokat is megtekinted ott is azt próbálja magyarázni a tag, hogy ugye a szélsőséges fasiszta, komcsi rendszerekből fejlődtek, alakultak át a mai politikai erők

      Törlés
  23. A magyar kormány, a magyarok világszövetsége vagy a magyarok helyébe behelyettesítsük izrael, vagy a (cion)zsidó szót, akkor a nagy beszédek, és a különböző „tömörülések” értelmet nyernek.

    VálaszTörlés
  24. nem szavak, vagy elméletek, behelyettesítések kellenek, hanem bizonyítékok, bizonyítékok

    VálaszTörlés
  25. Fontos? Maradj meg ezen a szinten.

    VálaszTörlés
  26. Mindegyik "magyar" pártban vannak szabadkőművesek. Többnyire szabadkőművesek irányítják az egész politikát. Egyszer Shiffer elszólta magát, amikor azt mondta hogy Magyarországon "szabadkőműves választás" van. Az egyetlen kivétel a Jobbik lehetett volna, mármint ők eleinte tényleg más célért indultak, de ahogyan a párt egyre erősebb lett oda is beszivárogtak az ügynökök. Szegedi Csanád szimplán zsidó, Morvai Krisztina mosados ügynök. Ha egy párt elég erős lesz, úgyis megfogják őket keresni a rend tagjai. Ahogyan ez az NSDAP-vel is történt. Hitler is szabadkőműves volt, ahogyan Sztálin is. Hitler viszont ennek ellenére szembeszállt az Illuminátussal, mert ő egy erős és fehér európát akart, ez viszont ellenkezett az Illuminati terveivel. Ezért támogatták inkább Sztálint, és hagyták veszíteni a Harmadik Birodalmat. Nem véletlen hogy a nácik fő szimbóluma is a Sonne (nap) volt, ahogyan a kommunistáknál is felfedezhetjük ezeket a motívumokat. Most éppen Putyin az, aki bár szintén szabadkőműves, de túl nagy hatalmat akar magának, ezért jelenleg a cionisták egyik legnagyobb ellensége.

    VálaszTörlés
  27. A napimádatról a szemesnek:
    https://www.youtube.com/watch?v=Tvopz3yLZdU

    VálaszTörlés
  28. Az Isten imádóknak csak annyit írnék: Ha Isten teremtett mindent, akkor jön a képbe egy érdekes dolog:
    "Isten annyira szereti az embereket, hogy azért hagyta megteremtődni(teremtette) a pokolt, ha netalántán valaki nem szeretné vissza."
    Ha én egy felsőbb rendű lény vagyok, akkor rohadtul nem ítélkezhetek olyanok felet, akik nem értik meg a magasabb értékrendem...
    Engem már csak az önkielégítés, a jó zene és a finom ételek tartanak itt. És igen, tudnék ellene tenni, hogy több örömem legyen az életben, de felmerül a kérdés minek, ha az már arányaiban túl sok energiámba kerül? Továbbá arra következtetésre jutottam a halállal kapcsoltban az életem során, hogy "Pont azzá válunk halálunk után, mint ami születésünk előtt voltunk". Így meg nem értem mi ez a nagy bizsergés az emberektől... Ha Isten szempontjából nézzük: "elhozza az örökkévalóságot", de ember, elkezdesz elmerülni a genetikában, megtalálod azt a részt a DNS-ben, ami leállítja a 7 évenkénti megújulást és bumm addig élsz, ameddig valami meg nem öl...
    Nem tudom amúgy mi ez a nagy idegen imádat az emberi társadalomban. AZ ősi embereknél érthető a nagy nap imádat, mert valóban fényt hozott nekik, és este sokkal nagyobb eséllyel támadhatták meg őket vadállatok, mint régi kultúrát lehet tisztelni, de kb. ennyi, hisz ma már saját napot is létre tudunk hozni fúziós magokkal...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És még valami, ha Isten, az-az ez a másik faj teremtett minket, akkor eleve sehogy sem tudunk olyat tenni, ami ellene irányulna, mivel egy rendes "programozó" úgy hozz létre minket, hogy ez ne történhessen meg... Innentől kezdve, ha bárkit is elítélne azzal csak saját magát sértegetné, mivel ő nem volt elég figyelmes...
      Tehát eredendően az ember nem lehet rossz... vagyis nem kéne, hogy az legyen, viszont ebből az következik, hogy ő sem tökéletes van olyan terület, ahol még fejlődnie kell. Persze innen mi sem bírálhatjuk, hisz lehet ez volt a célja, viszont akkor meg csak játékszerek vagyunk nekik...

      Törlés
  29. Üdvözöllek
    Nem tudom miért van ez, de olyan érzésem van, mintha megváltozott volna a cikkeid stílusa, hangneme, meg mindene. Régen voltam ezen az oldalon, s véletlenszerűen találtam rá újra, örültem is neki, s gondoltam beleolvasok. A régi írások eszméletlen jók voltak, el lehetett rajta gondolkodni, s az egész, szinte csattanóból állt. Ez az utóbbi pár írások valahogyan túl "lájgtosak" semmitmondóak egyszerűek. Bulvárlap szaga van az egésznek. Ne haragudj, de ezt az utolsót valószínű ha felfújta volna magát a pulyám, mint tényt ő is megtudta volna írni. Olyan érzése van az embernek mint ha tulajdonos váltásra került volna sor a blogon. Egyszerűen ez nem a te "hangod" akárhogyan is sasolom a betűket. Vagy nincsen igazam, és nincsen téma amely felvillanyozna az írásra, minket meg elkápráztatna....

    VálaszTörlés
  30. Az előttem hozzászóló érdekes cikkeket vár, nagy csattanósat.
    Ez van. Szórakoztatást várunk, vagy leleplezést?
    Ez pont olyan, mint ahogy megpuccsolták a Magyar alkotmányt a fent látszólag ellentétes, valójában egytőről finanszírozott gazemberpártok, akik nem csak a választóikat, de az alkotmányt, a jogállamot is megdöntötték, illetve mint álellenzék legitimálta. Ezáltal megfosztotta az embereket egy csomó szabadságjogtól. Már nem léphetnek fel a puccsitákkal szemben, mert nem csak felszólalási bűnözők lesznek, hanem aki a régi alkotmány biztosította nagyobb szabadság védelmében
    kötelesség szerint felszólal a csonkolt emberi jogokat hozó új rendszer ellen űldözhető. Senki nem vette észre, hogy minden változás szabadságjogok vesztésével jár, így szolgálja az új világrendet. Lépésről lépésre egyre kevesebb joga lesz az embereknek a hatalommal szemben. Majd ha rájönnek a templombajárók, hogy a katolikus templomokban naponta felemeli a pap az ég felé a kőr alakú ostyát a napistennek áldozza a krisztust, holott Ő egyszeri áldozatot mutatott be
    nincs szükség más áldozatokra. Akkor rájönnek, hogy a pápaság valójában másról szól.
    Szövik már a párkák a hálót!
    Üdv:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végre egy értelmes komment köszi

      Törlés
  31. Saját napot létre tudunk hozni :D :D :D hát ez kurvajó volt. Kár hogy a legutóbbi erőfeszítések is a fúziós energiára nézve is kb pár atomnyi kisérlet volt...

    VálaszTörlés
  32. Nem tudom ,de szerintem itt valami nem okés . Tudom , volt már egy hely ahova leírták , hogy ez a Pirula ugyanaz a Pirula e? Csak van egy két érdekesség : például , hogy Pirula nem nagyon reagált az ilyen kommentekre , sőt. Az is érdekes , hogy azért nem lett minden tisztázva az eltűnéssel kapcsolatban . Például mi történt a fórummal meg a másik adminnal , Kowalskiwal . Pirula válaszai is elég érdekesek , meg a stílusváltás ... Az is fura , hogy a saját fórumába nem tud belépni és még sok minden más . Persze azért nem akarok megbántani senkit se főleg Pirulát nem , csak érdeklődnék a dolgok iránt.

    VálaszTörlés
  33. Maximálisan egyetértek az előttem szólóval. A Jobbik meg 100%-ig új világrend ellenes. Lásd csak politikájukat. Jobbikos körökben abszolút, de nem tabu téma szabadkőművességről, Illuminátusokról stb-ről beszélni. Hiszen ők velük állnak szemben és ezért kell őket maximálisan támogatni, vagy mehetünk a levesbe.
    A Jobbik címere eredetileg egy stilizált vitorlás hajó, amelynek árbocát a kettős kereszt, vitorláit pedig a nemzeti színű körök adják. Jelentése, hogy a történelmi tradícióink adják az alapot (árboc), amelyre a közösségeinknek (családok, szervezetek, települések, egyházak és maga a nemzet) együtt kell felépíteniük magukat. Amennyiben ez sikerül, akkor sikerül a vitorláinkba vonnunk a történelem szelét, és a magyar nemzet szélsebesen gyarapodhat és büszkén tekinthet saját jövője felé.

    VálaszTörlés
  34. Ez szerintem is erőltetett.

    VálaszTörlés
  35. Ó de rég jártam errefelé!
    Hát ezen nagyon nevettem, sajnos sokan komolyan veszik.
    Nem kell minden mintában az összeesküvők keze nyomát látni ;)
    Ha egy üres lapot mutatnék nektek akkor arra azt mondanátok, hogy a világ végét ábrázolja?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A napimádásról jut eszembe. XD
      http://levelsave.com/wp-content/uploads/2014/01/keep-calm-and-praise-the-sun.png

      Törlés
  36. Ez teljesen... értelmetlen. Ezek a lógok más mutatnak, ez csak bele látás. Nem értem miért kell az olvasókat ennyire lenézni.

    Persze az hogy mennyire vannak össze fonódva a pártok az más kérdést..

    VálaszTörlés
  37. Es a parlamenti patko iv is a napot abrazolja :P

    VálaszTörlés
  38. Csak én érzem úgy , hogy Pirula megint kezd eltűnni ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Robi !

      Itt van egy érdekes videó :

      https://www.youtube.com/watch?v=R9e9qYLCOnc

      Törlés
    2. Köszönöm , hogy belinkelted .

      Törlés
  39. Amúgy régebben amikor eltűnt Pirula a fórumon volt egy olyan elmélet , hogy ezeket csak azért csinálja , hogy magunktól jöjjünk rá a dolgokra , és hogy így "ébredjünk fel" . Vagy csak tesztelni szeretne minket . Vagy valami hasonló . Szóval ő inkább elgondolkodtatni szeretne . Amúgy még egyszer megjegyzem , hogy ezt a fórumon olvastam , de ez megmagyarázza Pirula meredekebb elméleteit .

    VálaszTörlés
  40. http://www.youtube.com/watch?v=ZZZ5AWVMtxc

    VálaszTörlés
  41. A 2014.május 6. 13:26 Kommentelőnek köszi a linket, éredekes és hasznos megnézni.
    Rész szerint ismerhetjük meg az igazságot, de azért jó úton járnak a készítők. Én azt láttam meg a saját kutatásaimból a történelmi tényeket figyelembe véve, hogy valóban Nimród aki előszőr lázította fel az embereket Isten ellen és alapította Bábelt is, felesége Szemiramis férje halála után fiat szűlt Tammúzt. Azt állította, hogy férje újra megszületett napistenként a fiában. Ettől kezdve imádják az anyát is karján a kisdeddel. A nyelvek összezavarása után ezt hordták szét a világban. Ezért található fel szinte minden népben és nyelvben.
    A pápaság erre húzta rá a Mária a Jézuskával az ölében.
    De ez valójában bálvány. Ez úgy kapcsolódik a videóhoz, hogy a pápaság pedig erősen hajaz a világegyház címre és a törvénykönyvük elkészült, Egységes kánonjogi kódex. Letölthető. Benne van az ellenszegülők megbüntetése, kényszerítése is. (1311) Az inkvizíció várja a lehetőséget. Megvan a saját háttérhatalmuk, a jezsuiták, akik a világon minden mozgalomnak hitnek az élére állnak, ha a pápaság ellenében van is, mégis a pápaság érdekében. Ezért írtam fentebb, hogy a párkák már szövik a hálót. És ha kiderülne, hogy ők irányítják a világon az összes sátánista új világrendet akarókat is? Jó lesz figyelni! 50millió ember elpusztítása idáig, azután (szerecsenmosdatás) A mostani technológikkkal mehet ez gyorsabban is, ha hagyják.

    VálaszTörlés
  42. Egyetertek veled. Eric Jon Phelps mar tobb mint 20 eve kutat a jezsuitak es a RKE utan. Erdemes vegig hallgatni ot. Jo anyagjai vannak ugyancsak ezzel kapcsolatban Walter Veith-nek is. Egy masik jo forras lehet meg a spirituallysmart.com nevu oldal. Vannak masok is, de ezek a kedvenceim.
    Egyebkent Gonzo Shimura, aki a video keszitoje, mar feltette a YT-ra a 2. reszt is. Ha erdekel itt megnezheted.
    https://www.youtube.com/watch?v=gfRzUI8hkwo

    VálaszTörlés
  43. Tudjátok mi a fura, hogy aki belép ebbe a rendbe az vajon kap génkezelést, és nem öregszik tovább? Vagy beveszik, elvégeztetik vele a dolgát, aztán meghal és kész? Csak mert érted, mindig vannak dátumok meg célok, de csak nem valósul olyan gyorsan meg, továbbá semmi sem biztosítja, hogy megéri e velük ezt az új világot vagy sem, lehet még évezredek állnak a totális felemelkedésük előtt. Akik ezt a sok könyvet meg leírást csinálták eddig náluk, azok is meghaltak… Úgyhogy nekik aztán már teljesen mindegy, hogy itt mi van hisz a „semmi” képtelen arról filozofálni, hogy mit adott tovább… Mi biztosítja azt számukra, tegyük fel megtörténik, amit akarnak jön egy náluk is fejlettebb faj egy párhuzamos világból és kb. eltörli őket, mert miért ne… Akkor most megint mi értelme volt az egésznek?
    Nekem ez marhára érdekes, mert ezen az alapon tök fölösleges bármit is csinálni, hisz szerintük mindenki pótolható, tehát teljesen mindegy, hogy te is taggá válsz és dolgozol a céljaik érdekében vagy sem. Mert a végén megszűnsz létezni, és abban az állapotban már nincs semmi különbség egy felsőpáholyos meg például Jóska Pista között, aki egész életében a 2 hektáros birtokán éldegélt és még hallani se halott sátánról, csak reggel kiment dolgozni, este meg bejött kártyázni a másik tanyán élővel, aztán egy kiadós vacsora után lefeküdt és haláláig ez ismétlődött.
    Túl sok az ellentmondás, minden irányból és nem hiszem el, hogy ezt csak én látom így. Ha egy faj felemelkedik, minek van szüksége szolgákra, mikor azok teljesen kiválthatók könnyebben kezelhető forrásokra. Persze az embere, mint élelemforrásra gondolunk akár spirituális oldalról, akkor sincs semmi értelme, mert ezen is túl lehet lépni. Hisz akkor miért nem hoznak létre már számukra megfelelő lényeket, akik 100%-ban dicsőítik, meg táplálják őket és nincs olyan köztük, akinek esélye lenne ez ellen menni, mert egyszerűen genetikailag be van kódolva rá.
    Az én nézőpontom, hogy az univerzumban egy cél a fontos, ne szűnj meg létezni, ha már képes vagy megállapítani, hogy te létezel. E cél elérése érdekében MINDEN eszközt be kell vetni. A másik, ami ebből adódik, hogy muszáj folyamatosan újabb és újabb tudás bővítésre, erősödésre szert tenned, mert mi van, ha feletted van egy magasabb faj, aki úgy dönt, eltörli ezt a rendszert, mert mondjuk mást akar ott stb..
    De az igazán szép dolog szerintem az maga a nem „tudatos létezés”, mert úgy nincs semmi, amit tenned kell csak mint anyag vagy a véges, végtelen rendszerben. Ebben az állapotban csak tágulni és zsugorodni tudsz, de megszűnni nem.
    Persze kiknek is beszélek én itt, ha vannak olyanok, akik beírják „nincs is fúziós energia még, butus”.
    Valaki linkelje már egy olyan anyagot, ahol azt mondják el, hogy pontosan mik a tervek az új világrend után, mert erre nem találok semmit. Mert az oké, hogy megünneplik boldog mindenki, de a világ „mozog” tovább…

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Javítás: *párhuzamos* helyett, dimenzió, vagy távolabb nem ismert területről érkező akart lenni.

      Törlés
  44. Sajnos aki nem hiszi, hogy van Isten lemondott arról, hogy a szellemvilágot
    értse. Ő földi dimenzióban tud gondolkodni, és így jönnek be az ufók és más gyíkfajok, meg stb.
    Evvel szemben az ördögök is tudják, hogy van Isten, tudják, hogy ki Jézus, de mivel szellemi lények próbálnak testeken keresztűl hatni és, mint sátán bukott angyalai a végidőkig tevékenyen az ember bukásán dolgoznak. Elhitető lelkek ezek, akik a médiumokon, az avatarokon jósokon, gurukon és minden olyan titkos tudást közvetítőkön keresztűl, csöpöktetnek infókat, csak hogy csüngj tajtuk és ne térj meg, ne békülj meg Istennel, és akkor te is elbuksz velük együtt. "Mert egyszer él az ember azután az ítélet."
    Erre megy ki az elhitetés. Néha pszichikus manifesztációt is képesek produkálni, amit UFO jelenségként vallásos szinten terjesztenek, de ezek csak észlelések.
    Az igazi üzenet: Térj meg mert elközelített Isten királyi uralma!
    Jézusban (aki testben megjelent Krisztus) Isten kibékülést szerzett magával, mert nincs bűnbocsánat véráldozat nélkül. Megíratott: a bűn zsoldja halál.
    Itt nem akarok téríteni, csak mint szellemi valóságot feltárom, mint az univerzumban dúló háború a fellázadt Lucifer és bukott angyalai folytatnak. Ennek a háborúnak része a mindennapok eseményei.
    Itt azután van kavarodás, hogy ne ismerd ki magad és legyen lehetőséged sok utat választgatni, csak ne találd meg azt a keskeny utat, ami Az Atya világába juttat.
    Bocs, ha egy kicsit hosszú lett.
    Üdv:

    VálaszTörlés
  45. Még valami: sátán (kisbetűvel) és bukott angyalai (démonok)
    ha nem veszel be vad dolgokat, esetleg már hívő vagy, akkor a (B) terv szerint olyan vallási elhajlásokkal terhelt egyházakba hív ahol hierarchikus struktúra működik. Miért? Mert ezeket egy, vagy szűk elit irányitja a (juhocskákat.) Akiknek ugyan mondják, hogy az ő felelősségük is a papi, a prófétai, és királyi feladatok gyakorlása (mert Isten, mint Király, pap és próféta is egyben.) Tehát a megtértek Jézus által fiak, ha felnőnek érett férfiuságra, nagykorúságra ez hatlomgyakorlással jár.
    Na ezért ezekben a felekezetekben soha nem engedik felnőni a megtérteket, hanem az ördög által korrumpált vezetés alatt kiskorúságban tertják, mert akkor szukség van egy külön papi rendre, akik uralkodnak rajtuk (mert a kiskorú felügyelet alt van),és ők lesznek a laikusok.
    Zseniális terv ugye? Elmerítik őket szent hagyományokba, amiből, mint
    kincsesládából előhúznak rég letünt bálványkultúráktól kölcsönvett rituálékat, csak hogy ne halgattassék meg az imáik stb. Ezért van sok beteg és béna a felekezetekben. Persze az úrvacsorát ritkán vetetik velük, kiéheztetik szellemileg, de ők minden nap veszik. Persze kérdés,
    hogy az urvacsora e egyáltalán. Isten kezdeti terve az emberek egyenlősége.
    Egyenlőre ennyi.
    Üdv:

    VálaszTörlés
  46. Tudod, egy a büdös nagy helyzet, ha fáj hátam akkor egyik teremtmény se jön, hogy enyhítse azt. Innentől kezdve, pont ennyire törődöm velük is. És inkább a saját dolgainkra kéne koncentrálni, nem pedig olyannal foglalkozni, ami szarik a fejedre. Csak az a baj, hogy bemeséled magadnak az egészet, hogy miatta történt. Tudod, ha elvágódsz az utcán, akkor nem ez a két ellentétes fél fog neked odajönni felsegíteni, maximum egy másik ember...
    Én azt szoktam mondani, az ember a jó, és gonoszság veszi körül minden irányból.
    Ahogy nagyapám mondta nemsokkal halála előtt, hadseregben tiszti rangban szolgált, mikor megkérdeztem tőle szerinte van e élet a Földön kívül? mire ő:
    "Tudod, ha nem lenne odakint semmi, akkor már mi lennénk ott..."
    Ezen marhára gondolkodjatok el...

    VálaszTörlés
  47. Kedves Piros Pirula!

    Tudom nem lesz jelentős számodra írásom, de ennek ellenére leírom neked.

    Én nagyon tisztelem videóidat, írásaidat, és tanításaidat. Azonban bizonyos dolgokat már nem kell feszegetni. Legtöbben tudjuk, hogy a politika egy utolsó, mocskos, büdös kirablása az embereknek. És azt is tudjuk, hogy milyen zseniálisan verik át az ártatlan áldozatokat.
    De kérlek téged (mielőtt Napszúrást kapsz) inkább olyan ügyekkel foglalkozz amiket valóban sötétség és homály fed. Példának ott a Madagaszkár: Nem igazán gondoltam volna ezeket róla, de egyre jobban látom arról is az igazat. Kérlek téged, hogy inkább a valóban sürgető és fontos üzeneteket hordozó ügyekkel, filmekkel, és írásokkal foglalkozz. Nem akarlak irányítani, csupán segítő szándékkal írok.

    Iromány a többieknek: Nyugodtan írhat bárki támadó, segítő, vitatkozó üzenetet. Én csak leírtam a véleményem, segíteni igyekeztem, ahogy nektek is lehet véleményetek rólam, vagy akárkiről. Nem biztos, hogy fog érdekelni, de attól függetlenül elolvasom.

    Jó túlélést mindenkinek ebben a "Világban"!

    VálaszTörlés
  48. Következő lehetőség
    DK logó = esernyő
    (Luci védőszárnya by "PPP Üzenet")

    VálaszTörlés
  49. Az MSZP logó a vörös csillag kicsit átpofozva: http://www.youtube.com/watch?v=DsQUmJKXa9A Azt hittem ez köztudott.

    VálaszTörlés
  50. Kedves Pirula,Itt nem nagyon valtozik a "musor" Tulajdonkeppen az olvasok beirasain kivul NUKU uj olvasnivalo van.Kerem bevenni a pirulat es felkurblizni az UJ MUSORSZAMOT Vagy bezart a bazar megint????
    Egy a sok ujdonsagra szomjazokbol

    VálaszTörlés
  51. MSZP jelkép:
    Hofi-t idézve:
    "Tudom ám,
    az MSZP-nek miért szegfű a jelképe!
    Mert a szeghez kalapács kell, a fűhöz meg sarló!"

    VálaszTörlés
  52. A Ragyogó Nap Pártja vezérét "beiktatta", nem megválasztotta hivatalába.
    Senki nem vette észre, mi a kettő között a különbség?
    A megválasztott leváltható, a beiktatott, max megdönthető.
    Tehát uralkodónk van, ezért nincs is kormányprogram.
    Ha van uralkodó, mindenki más szolga. Gratulálok a Magyar népnek!
    Lemondtak a szabadságukról. Így lesz ez a végidőben is a szörnyeteg képét is önként fogják imádni. Azt a keveset meg jobblétre "segítik".
    Volt már itt flotta és tenger nélküli Tengernagyunk is. Azt is így tiszteltük. Tiszteletet a Magyaroknak! Ő testesíti meg a Magyart.
    Hova lett az emberek esze?
    Mindenki levarázsolva?
    A vezér a Magyar Godzilla?

    VálaszTörlés
  53. Én még hozzátenném a Jobbikos alfahir.hu logóját (FB-oldal képét), ami egy piramison a nap, eldöntve egy görög alfa betűként álcázva.

    VálaszTörlés
  54. Amúgy nekem az a véleményem , hogy akármi történjen nekünk életben kell tartanunk ezt a blogot , kommentelni , vagy esetleg valamilyen csoportot létrehozni . Szerintem ennyit megér a Piros Pirula , ha megint eltűnik akkor is .

    VálaszTörlés
  55. Kedves olvasok, Ez inkabb mar "Piros Cedula " a Pirula elgurult mar regen
    Ami most van az lehetne "Piros Cerka" is az van a kan kutyanak ha leul jol latszik Halleluja !

    VálaszTörlés
  56. Hát pirula nem vagy egy szószátyár koma?!...Ez az oldal kimondhatjuk lassan sz@rt sem ér! Egy biztos te nem az a fickó vagy, aki valamikor ezt az oldalt elkezdte, és nívós cikkeket írt! Az egyik régebbi kommentelő kérdést tett fel neked amelyet csak ő tudott meg az aki régebben csinálta az oldalt. De te arra sem válaszoltál! Mert nem is tudhatsz rá válaszolni, ugyan is te nem az a fazon vagy aki régebben ezt az oldalt üzemeltette! A mostani cikkek hangneme, az írások mondatai teljesen mások, mint a régebbiek. Ez az évenkénti ide hányt "okosságok" nívón aluliak. Szép napot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ez a baljós érzésem... :((( Régen pirula igen keményen le oltogatott és most ezek egy jó ideje "visszatérése" óta elmaradnak és nem is tilt engem vagy akár figyelmeztetne....szerintem sem pirula van már az oldalon hanem a lucifer imádó illuminatis mosados pribékek...titkosszolgálatok...

      Törlés
    2. Valahogyan így ahogyan mondtad. Hihetetlen silány lett ez az oldal. Dehogy ő írta a régebbi cikkeket?!... Nézd meg a régebbieket. Mondattanilag egy csöppnyi hasonlóság sincs a mostani írások, és a régiek között.. A hülye is látja! Berak a cikkei alá száz képet egy-két böffentéssel aztán kész. Évente!!
      Csak nosztalgiából jövök ide néha-néha de úgy látom a jövőben teljesen felesleges...

      Törlés
  57. Ugy bizony !
    Ahogy az elottem irok szoltak.Maradt a remeny. Ezert kattintanak meg szazak a pirula project re.Jomagam csak meszokasbol "vegigszankazok " a rei kedvelt oldalakon. Vidam napfenyes udvozlettel Tamas

    VálaszTörlés
  58. Valaki válaszoljon már erre a kérdésemre, ha kérhetném? (Akár ügynöktől is...)

    Ha kiirtják az emberek 80%-át, akkor mi a fenének van szükség erre a sok hülyítésre? Miért közlik filmek, klipek formájában szimbolikusan a jövő eseményeit, ha azok akik nézik ki lesznek irtva?
    Minek foglalkoznak vele oldalak, hogy kielemezzék őket?
    És azt se értem mi ez a marha nagy ráérünk holnap tempó tőlük?
    A megfelelő szervezeteikkel, akár 1 hét alatt a Föld nagy részét be lehetne szívatni egy vírussal, és el is vinné a kívánt tömegeket. Aztán ráérnének a maradékot meggyőzni, hogy ez az ő hibájuk volt és szolgálják őket, vagy megszüntetik az akaratuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bár én nem vagyok se ügynök se más.. csak egy egyszerű ember (remélem), de úgy érzem a kérdésedre a választ már pirula leírta.. amit el akarsz rejteni, azt mutasd meg a világnak elven alapulnak, és akik érdemesek rá figyelnek és figyelembe veszik a megjelenített jelzéseket filmekből, történetekből, klipekből.. talán blogíró tudna segíteni ebben, hogy jobban átlássuk, de néha feltűnik, majd eltűnik sokáig magatartásával szinte olyan mint ha cserben hagyna minket.. egyébként meg úgy érzem, és szerintem ez biztos, hogy nem egy ember írja a blogot, ugye pirospirulaproject, és az író is néha többes számban beszél magukról...

      Törlés
    2. SZERINTEM: pont ez az a kérdéskör, amire ha - mi egyszerű halandók - TUDNÁNK a választ, nem lenne több kérdésünk.A hasonló témákkal foglalkozó blogok "csupán" igazságkereséssel foglalkoznak, az ilyen jellegű információk 80%-a valóban MEGTÉVESZTÉS és az "összeesküvés elmélet" lejáratását szolgálja, hogy az "alvajárók" ne vegyék komolyan...
      Tehát, ha "ügynökök" hada készíti ezt a blogot is, véleményem szerint akad a sorok között INFORMÁCIÓ, amit ha megfelelően értelmezünk, HASZNOS lehet a saját életünkben.
      Én most olvasom Drábik János, Örvénylés című könyvét, és bár tisztában voltam az irányítóink módszereivel, és mindent átfogó hatalmával, mégis elképesztő így összefoglalva szembesülni ezzel az eszméletlen nagy hatalommal, amivel rendelkeznek, és ahogy a világot irányítják felettünk évszázadok óta. Ahhoz hogy kitaláljuk ellenségeink szándékait, meg kell ismernünk őket, meg kell értenünk az indítékaikat.
      Továbbá ajánlom mindenki figyelmébe Isaac Asimov Alapítvány sorozatát.
      Igen, tudom ki az az Asimov és tudom, hogy ez sci-fi, de ha ezt a történetet is megfelelően értelmezem, sok hasonlóságot tapasztalhatok jelen korunkkal, a történet végén pedig a cél, ahova az emberiségnek le kell jutnia, és ha a fenti okfejtésemből indolok tovább, vagyis Asimov is "ügynök/beavatott/akármi" volt, akkor az írásában találhatok elrejtve használható információkat...kb. 10 éve olvastam, nekem ez a történet volt a "Morpheus".

      Törlés
    3. Én annyira jutottam, hogy ez szórakozás nekik, mert például be vannak szarva a világtól. Mert oké hogy elmennek felfedezni, keresni az univerzum határát és azon túllépni de mi van ha egy fejlettebb fajjal találkoznak, akiknek nem tetszik hogy ők ott okoskodnak és elnyesik őket. Így lehet inkább csak elvannak titokban és közben kell valami amivel tudnak szórakozni. Esetünkben mi. Persze ez meg elég primitív viselkedés...
      Van egy másik elképzelés, miszerint ők sem tudják az indokokat, hanem már annyira elfogultak hogy szinte már ösztönösen ragaszkodnak a régebbi frázisokhoz, amik mögött nincs is értelem és korlátozza a fejlődésüket. Erre hoznám a Serenity filmet, a néger szereplő annyira hisz egy felsőbb erőben hogy meg se kérdi utasításaik értelmét, csak teszi. És mikor már ő is látja ezek fejetlenségét képtelen tovább lépni és ugyanúgy folytatja... ami szintén nagyon primitív gondolkodásmód szerintem.

      Törlés
    4. Ajaj
      Nem mondod Alex ?
      Nem vagy ügynök ?
      No és a tagsággal mi a helyzet ?
      Gondolok a Kowalski 33 Mester fokozatára....De a "Tesoknak" jár a 13 fok..De ir....MINT Forum tag.....Vagy mint nagy "igazság kereső" ?
      DE hát nem én pacsizok..."Hogy sikerült a tervük"
      Jaj bocsánat,a másik rend és tesó( Ídők Jelei) már irt a kémekről ? ÁÁÁÁhhhh
      Hát persze hogy az vagyok......De te nem.

      Törlés
  59. Szia Inkábbné!
    "Ha kiirtják az emberek 80%-át, akkor mi a fenének van szükség erre a sok hülyítésre?"
    Melyik a valószínűbb a kettő közül szerinted? Kiirtják az emberiség 80%-át, vagy csak megy a sok hülyítés?
    Ha figyelmesen végignézed ezt a filmet meg fogod benne találni azt a választ is amit keresel. Egy mondat erejéig

    http://www.youtube.com/watch?v=ZZZ5AWVMtxc

    VálaszTörlés
  60. Valaki írhatna a vegetáriánusokról. Kik pénzelik a vegetáriánus oldalakat, kik fizettek tanulmányok készítéséről ebben a témában, mely cégek érdekeltek ebben és azoknak melyek az anyavállalatai. Továbbá a középkorban említik e ezt a fajta hiányos táplálkozást?
    Esetleg egy olyan anyagot mellé, ami összehasonlítja két ember egészségi állapotát és agyi kapacitását ugyanazon környezeti hatások mellett 1 éven át hússal és hús nélkül táplálkozók között.
    Úgy vélem az ember számára nincs tökéletes étrend, mivel alapjába véve az ember azt enne ami ehetőt épp talál a természetben tehát a szervezetnek ezt kezelnie kell, így maga a vegetarianizmus is teljesen lényegtelen. Az igazi furcsaság, hogy képes e az ilyen fajta táplálkozás korlátozni a logikai képességeit egy embernek? Persze rögtön válaszolnátok dehogy, de vajon független elemezés készült már erről?

    VálaszTörlés
  61. Kosz hogy felhivta a figyelmet erre a fontos dologra.Nos,hogy kik szitjak a 'husevok" ellen a tuzet ? A ROHADT BUZIK ! Akik mindenbe beleavatkoznak es mindenbe belepofaznakEn egy husevo szemely vagyok.Es szinte Huson,kenyeren savanyusagon es boron elek.Hetekig nem eszek zoldseget es gyumolcsot.De secego frissen sultet Marha esBarany hust minden este. 65 evesen eleg jol elvagyok. az 1.8 meter magassagomhoz 72 Kg vagyok. ELORE HUSEVOK !

    Laci bacsi

    VálaszTörlés
  62. Kedves PirosPirula!

    Eddig az A.W-os videó tetszett a legjobban. Írtam már Neked ez ügyben, nem tudhatom megkaptad-e..
    Üdv: Draupadí

    VálaszTörlés
  63. Pirula vagy moszados ügynök mikor lesz új poszt???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Béla testvérem, hagyd azokat a szélsőjobb oldalakat, mert azok csak arra jók, hogy gyűlölettel töltsék meg a szívedet.

      1 János 2:9-11

      9 A ki azt mondja, hogy a világosságban van, és gyûlöli az õ atyjafiát az még mindig a sötétségben van.

      10 A ki szereti az õ atyjafiát a világosságban marad, és nincs benne botránkozásra való.

      11 A ki pedig gyûlöli az õ atyjafiát, a sötétségben van, és a sötétségben jár, és nem tudja hová megy, mert a sötétség megvakította az õ szemeit.

      Törlés
    2. Nagyon katogsz ezzel az ügynök dologgal.
      Nem jársz messze,ez jó.
      De ugyan úgy nem hisznek neked.
      Az ügynök fogalom az jó,de ted elé a
      1-REND
      2-TESTVÉR
      3-KÉTSZÍNŰ
      4-FEHÉRNEK LÁTOD DE FEKETE...ÉS MIVEL TÖLE VÁRSZ VÁLASZ ÉS NEM KÉRED AZT IMÁBAN..EGY NAIV OROSZLÁN VAGY,AKI EMBERTÖL VÁR MAGYARÁZATOT..DE ÁLLÍTJA HOGY NEM.
      Mint a gyilikben,Krisztus a pásztora,de a gyüliben egy másik zaros című pásztor mondja a tutit....
      Aki a bal kézre áll,az keresztény..tudtad ?
      Nem a te nevedben...? és állnak majd balra...."Mert hittek a hazugságnak.

      Törlés
    3. Redneck Milyen szélsőjobbos oldalról beszélsz?Nem is látogatok olyanokat....bár az tény hogy egy kommunista-fasiszta világban élünk,mivel a 2 között 10 fillér különbség sincs..

      Törlés
    4. Ha Revealra gondolsz ő épp ellenkezőleg,hogy fellebbenti az illuminati régóta vértől tocsogó lepedőjét...ő egy hívő ember és erre álldozza az életét...

      Törlés
    5. Akkor elnézést kérek tőled, mert ezek szerint félreértettem. Csak hát ez volt, ami elsőre eszembe jutott, tudniillik ismerek, jó néhány kurucinfo-s olvasót és nagyon is jellemző rájuk a zsidózás és így a moszadozás is. Minden rossz mögött csakis őket látják, miközben az itteni magyar, döntéshozók, végrehajtok között kellene egy kicsit jobban szétnézni, elgondolkodni,...nem újra meg újra megválasztani őket.
      Jó titkosszolgálat nem létezik. Már maga a titkos/ titokban szó is egy negatív fogalom. Sátán az, aki igyekszik titokban becsapatni az egész világot. Akik neki dolgoznak, azok ugyancsak titokban tevékenykednek.
      A mások felé irányuló gyűlölet vagy gyűlöletkeltés sem keresztényhez illő. Tökmindegy, hogy egy személy, egy csoport vagy akár egy szervezet felé irányul az, ugyanazt a hibát követjük el.

      Törlés
  64. Valóban sok a gyanús dolog. Pl. "Pirula" beígérte a Fox-os cikk második részét a Fox Vállalat állítólagos sátánizmusáról (eredetileg még a múlt évre), de azóta is erősen elmaradásban van. Nincs egy hete hogy bezöldült a neve a google fiókomban, már kezdtem örülni hogy végre feltesz egy normális posztot, ami nem az általánosságokban merül ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Cikkeinek modja és "miértje".azon "múlót" mi a véleményetek és hogyan gondolkodtok.Ezt mint a videómban is "közöltem",csak forumok nyitásával lehet ,felmérni.
      Felmérte és elkészítette a Madagaszkárt......(Magyarország)
      Csak kumú hogy "feltörték"..Csak elfogyott az írni valója,és "valamit" ki kellet találnia.
      A terv sikerült...ééésss pacsíznak

      NEO

      Törlés
  65. Ajaj..
    Még mindig nem jöttetek rá hogy ez egy Szabadkőműves ?
    Pacsíznak és vigadnak,hogy "sikerült a tervük"
    Négyen vannak és az egyiket Kowalskinak hívják..Vagy pingvinek ?
    Ja..és a Madagaszkár lehet hogy Magyarország ? Szegény Oroszlán milyen naiv...Folyton palira veszik a "mesében"
    No és a Mátrix ?
    "A választott megfelelő funkciójának betöltéséré.."

    Istentől kellene válaszokat várni és nem egy blogtól.
    Na és a gyülik ?
    Az a sok zavaros pásztor....Pedig egy pásztorunk van....Akkor ki lehet az a másik gyülis, zavaros pásztor...? Hi-Hi....
    De hát 'a vallás is betölti a maga funkcióját".....

    Neo vagyok és látlak benneteket.
    Becsapnak sokakat..és ha lehet a válaszoltakat is.."HA"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. You went cuckoo bro :(
      Bár nevet változtattál, a zavaros stílusod ugyanaz. Már bocs.
      Milyen tervük sikerült jóember? Nekem is voltak on-topic kritikáim Pirulával kapcsolatban és azt is látni, hogy igencsak megváltoztak a dolgok errefelé (már nem ő vezeti a blogot és valami olyan történt, amiről semmi biztosat nem tudunk), de ez a "ők négyen szabadkőművesek és bejött a tervük" már tényleg fantazmagória kategória. Tudom, hogy jót akarsz, de szerintem kezeltesd magad. Az Istentől válaszokat várni, a sokak becsapása, az egyházi megtévesztések mind okés, egyetértek, de a többi amiket össze-vissza irkálsz, az nagyon gáz. Egy másik félőrültre emlékeztetsz, Csaba Barátra. De meggyőződésem, hogy itt két külön álló személyről van szó. Lazíts egy kicsit. Találj magadnak egy olyan hobbit, ami nem köt a számítógéphez és kivisz a szabadban a tisztább lebegőre. Kérlek ne haragudj rám, de ezúttal már nem tudtam visszafogni magamat. Mielőbbi jobbulást kívánok.

      Isten áldjon.

      Törlés
    2. Hát ez szánalmas....
      Ha ennyire egyet értesz,akkor miért is keresgéled a piruládat?
      Kértél válaszokat imában ?
      Hát persze hogy nem....
      Mert én igen,és ezért tudom hogy ez egy szabadkőműves...
      De te itt dekolsz és várod a "mit tegyeket",és a "mit gondoljakat".
      Ez aztán a hit,és bizalom Istenben.

      Miért nem érted amit Kowalski mond a Madagaszkárral ?

      A testi ember csak test szerint gondolkodik,de ami szellemi ,azt csak a szellemi ember érti,és érzékeli.
      Az okult is ilyen.....Mond de mást "közöl".

      Mi a fene is történt,valójában ?
      Hát persze hogy az internet,és nem az ima....
      Leírom...
      1-Elfogyot az írni való
      2-Figyelték a kommenteket..A nép morgot...

      Mit lehet tenni ebben az esetben,és az imédzs is meg maradjon?
      1B-Írjunk egy cikket a ellenőrzős, figyelős,ügynökökről...
      2B-Vájunk azt tűnjünk el.....De azért figyeljük a kommenteket és a nép aggodalmát...
      3b-Térjünk vissza és írjunk egy cikket az okról,meg a feltörésről,és figyeljük a nép reagálását....

      4B- A terv sikerült,és készitsük el a Madagaszkárt...No lám ezek a pingvinek pacsíznak,"hogy sikerült a tervük".De persze a mondokánkat tegyük Obamás,sasos "történetbe",hogy rajtad röhögök....

      Én imádkoztam,kerestem,kaptam választ...
      No és te..?
      Ja értem ééén.....
      Skizofrén.....
      Hülye.....
      Lökőt.....

      Krisztus meg démonos és fura volt.....

      De ha idővel rájössz majd,hogy ígazak a szavaim,gondolj arra hogy gyarlónak mondtál engem,de te voltál az.
      Neo

      János 16: 13

      De mikor eljő amaz, az igazságnak Lelke, elvezérel majd titeket
      minden igazságra. Mert nem ő magától szól, hanem azokat szólja,
      a miket hall, és a bekövetkezendőket megjelenti néktek.


      "De mikor eljő amaz, az igazságnak Lelke, elvezérel majd titeket
      minden igazságra"



      Akiket Isten Lelke vezérel, azok Isten fiai. Róma 8, 14


      A Szent kenet hatalma alatt

      "És néktek kenetetek van a Szenttöl, és mindent tudtok.
      Ezeket írtam néktek azok felöl, a kik elhitetnek titeket.
      És az a kenet, a melyet ti kaptatok töle, bennetek marad,
      és így nincs szükségetek arra, hogy valaki tanítson titeket;
      hanem a mint az a kenet megtanít titeket mindenre, úgy igaz
      is az és nem hazugság, és a miként megtanított titeket,
      úgy maradjatok ö benne." (1Jn 2,20.26-27)


      NEO.

      Törlés
  66. Még valamit....és köszönöm Kowalskinak hogy türelmes velem.
    1- Kowalski ugyan ugy megbiztatatlan,mint a többiek,de általa(Szent Szellem) tudom hogy ő emberségesebb mint a többiek.Ezért döntött ugy hogy "így" készíti el a Madagaszkárt,hisz még mindig "hülyék ezek". Régebben "láttam" a gondolatait is:
    "Na mi van..nélkülem sehol sem vagytok....?
    +Közölte:
    "Nem kell ám folyton én rám várni..."
    2- Az hogy én azt állítom amit,ez súlyos vád és rágalom,de tudom hogy tudja hogy igazam van és én is tudom.ezért merem állítani.Pláne hogy Kowalski a Filmjében "utalra rá:
    "Érdemes képkockáról-képkockára,elemezni..."
    Elmondja:
    Lehetséges hogy ezek a figurák a való életben is léteznek ?
    STB...

    A Zavaróságról

    Én vagyok zavarós?
    Tudod ha álitom hogy imádkozom akkor nem egy blogtol várok választ,ha nem attól akihez imádkoztam...Ő.....Nem értem...Most akkor kitöl is...? Mint a gyülis keresztények,Krisztus a pásztoruk de a gyüliben egy másik pásztor van....Na ez a zavaros...De hülye én vagyok.
    Lehetne sorolni....De nem kötekedés ez.....
    Tudod balra.....és mondják:
    Nem a te nevedben tettünk sok csodát....?

    Neo aki mondja:
    A profécia hazugság Morpheus......Azt tettük amit ők akartak hogy tegyünk....

    VálaszTörlés
  67. Tegyünk egy kis hétköznapi forgatókönyvet az asztalra emberek:

    Az ilyen csoportok, mint ("Mi") internet nélkül elveszünk, mintha nem is léteznénk. Elérték, hogy a közvetlen kapcsolatok ne létezzenek közöttünk összejövetelek formájában, így mikor megszűnik számunkra az internet, megszűnik számukra a kellemetlen zavaró tényező. Zseniális.
    Kicsit utána jártam a dolgoknak, és kiderült, hogy ha az USA-ban háború, vagy hasonló esemény történik mely védelmi scenariókat aktiválna stb., az egész világon nem csak fennakadások lesznek a szolgáltatás terén, de akár meg is szűnhet a civil szférában. De nézzétek csak meg mely oldalakat használjátok, és azok céghelyét, vagy kinél jegyezték be az IP-jüket.
    Őszintén szólva rábasztunk, és azt kell mondjam megérdemeltük ha ilyen bekövetkezik.
    Az a baj sokan elszálltok ilyen hitszerű hülyeségekbe, de először azzal kéne foglalkozni, amit közvetlen éreztek. És hülyén hangzik, de internet nélkül ha megkezdődik egy ilyen vad időszak én bele őrülök, hisz megszűnik minden információ áramlás számomra, nincs rádióm, tv-m, van 250-255 könyvem, de azokat olvastam, persze a tankönyveket addig olvashatnám amíg meg nem maradnak bennem, na de akkor is... az meg nekem nem megy, hogy a napom arra szánjam hogy élelmet keressek majd aludjak, így nincs értelme, akkor már jobb ezt az időszakot lerövidíteni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó írás,amit kifejtettél,igen valóban ha bekövetkezik a WW+ és további vészterhes,viszontagságos idők,amik persze márpedig mindenképpen be következnek majd,akkor zero kommunikáció marad a számunkra,nem lesz se telefon sem mobil,ami amúgy is drága lenne kapcsolattartásra.A luciferisták nem véletlen emelik az egekbe plussz ölnek meg minket vele agydaganatot okozván a mobil teló sugárzásokkal.Pesze,akkor max a sötét szoba marad,max ha valakinek van morseja és tudja is azt használni,de hát azt is meg kell tanulni...Ezért kell majd túlélni a holnapokat és ha nem lesz elragadtatás,ami egyáltalán nem zárható ki a helyzetet elfigyelve,akkor bizony mindenki magára marad és csak magára számíthat és csak abban reménykedhet amiben tud,semmi más nem marad majd,csak a saját lelki és fizikai erő...Revealhiddenreality mutat útmutatást youtuben videóival a túlélésre,érdemes megnézni miket kell majd beszerezni,íj,nyíl,pecabot,konzervek...és egy toló kerekes kiskocsi,mert ha beüt az őrület, a városokban elszabadul a vérfürdő és a káosz az élelmiszer hiány következtében és ez következtében a városi éhező tömegek és bűnözők vad és kétségbeesett hordái bizony leözönlenek majd a falvakba élelmiszert rabolni és akkor nem lesz pardon és semmi más jó érzés sem.Kőkeményen be fognak hatolni a gazdaságokba,házakba,kertekbe és akár lemészárolván a háziakat egy darab kenyért.Fogalmatok sincs,mire képesek az éhező és szomjazó tömegek,hogy túléljenek és élelmiszerhez jussanak.Teljesen kivetkőznek állati mivoltukból és a szenvedés egészen új dimenziója nyílik meg előttük.Ezt az illuminati nagyon is jól tudja,hiszen mesteri szintre fejlesztették emberi psziché ismeretüket és az azzal való machinációt,manipulációs technikákat,nem véletlen szinte az összes pszichológus a kezükben van és ezekből emelkednek ki igazi eugenista fantaszták,technokraták..Visszatérve,ezért kell egy kiskocsi,mint a Bibliai időkben is sokan így a Jézushoz közel álló személyek,egyiptomból kis kézi kocsijukat felpakolva a legszükségesebb dolgaikkal mentek a sivatagban, a pusztában útjuk során adtak-vettek csereberéltek,hogy túl éljék az utat és elérjék úti céljukat.Bizony el fog jönni az idő,hogy menni kell...el kell hagyni otthonainkat,mert egyszerűen nem leszünk képesek megvédeni a városról leözönlő bűnözők és egyéb tömegek hordáival szemben.Az életünk is veszélyben forog majd....Egyetlen esélyünk lesz a túlélésre tehát,ha fogjuk a gondosan elkészített pakkunkat és útra kelünk az erdőkbe vissza vonulva a természet lágy ölén is több esély lesz a túlélésre,mint a civilizált infrastruktúrában kiépült településekben,városokban..ecetera.Menedékül,majd szó szolgálatot tehet,egy nagy fa odva,főleg ha,valamiféle odut lehet benne kialakítani,vagy egy barlang ilyesmik...reggelre behúzódva és este tovább haladva sokkal biztonságosabb lesz...mivel a globalisták vérebei pásztázzák majd a terepet...

      Törlés
  68. Kedves Béla Lukovszki!

    Azért annyira ne ijjedjél be! A túlélőblogok túlreagélják a helyzetet, persze lesz egy két helyen szélsőség is, hiszen az akkori hatalom lefoglalja az élelmiszert, hadd ritkuljon a tömeg. Készülni mindenesetre kell. Neked hány hónapi tartalékod van? A lakásod, vagy házad belűlről védhetővé kell tenni. Nem csak flintával lehet. Betartva a törvényt egy flintánál sokkal hatékonyabban is megvéddheted magad, ha erre időben felkészülsz és kiépíted kis erőddé. Ha megérzik, hogy otthagyhatják a fogukat, keresnek könnyebb célpontot. Szerintem vagy most elmész a városból, ha nem tudsz szerezz be többrétegű golyóálló anyagokat a nyílászárók elfedésére. A tűzpltásra is gondolj, nehogy kifüstöljenek.
    Kell gázálarc tuti, meg MMS kiciánázásod miatt, meg a járványok miatt is. Az jobban jár, aki családi házban lakik, mert egy jó mély kút életmentő lesz. Ami nagyon fontos: ha rád törnek ne gondolkodj, ne sajnáld az ellenséget. zsigerből kell cselekedned, vagy te, vagy ő.
    A RevealHiddenRealitisek aranyosak, de lehet, hogy Oroszok állnak mögöttük, mert a kiszivárogtatott híranyagok, csak a nyugati egyházak gonoszságát leplezik le ( jogosan persze,) de a pravoszávok kimaradtak. Milyen érdekes! Hangszórót adok annak aki kitalálja miért?
    Sajnálom, hogy Pirulát kiiktatták, de hát háború folyik az emberiség ellen, ha nem tudnátok.
    Egy emberbarát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban fura,hogy az ő vallásukat soha nem vizsgálta meg revail...:O

      Törlés
  69. A tötyögés helyett, itt az ez évi lecke:
    Ismerősökkel egyik egyetemen egy olyan programon dolgozunk, amivel mindig tudhatjuk, hol járnak a világban az illumináti kulcs bábuk, ha nem is a felső része, de legalább azok, akiket valószínű nem nyesnek el irtás során. Azért fontos tudni ezt, mivel ott általában nincs tömeges pusztítás, ahol egy ilyen tartózkodik. Így tudhatjuk melyik város biztonságosabb mint a többi.
    A program bejelentések és képek alapján metszet készítéssel alakítja ki a beérkezett helyes tartózkodási bejelentéseket, így a megfelelő bejelentések száma mellett 85%-os eséllyel kiszűri a valós koordinátát, még ha páran majd nyomatják a dezinformációt is.

    Az előzőekhez szólva, nálam van egy lista fejben, akiket ha egy ilyen helyzet kialakul nagyon sok fájdalommal elküldök az örök sötétségbe (Sok fájdalmat, szenvedést okoztak eddigi életem során KÖZVETLEN). Értelmetlen ugyanis a a túlélésért küzdeni, a drónok, műholdak úgyis lekattogtatnak, ha aggatsz. És akkor már én röhögjek hétköznapi ellenségeim szemébe utoljára, mint egy kisebb hullámlökés az agyukba.
    Amúgy tényleg nem értem ezt a túlélős dolgot, mégis hogy védenétek ki a műholdakat, meg a drónokat? Atombunker sem véd meg a különböző letapogatások elöl.
    Amúgy, ha nem írtanák a túlélőket, nem értem miért az a kilakult reakció az emberekben hogy betörnek lopnak... ez rövid távra elég... de hosszú távra kommunákba kéne szerveződni, művelhető területeket kialakítani, azonnal vetni tüzelőt gyűjteni, vadászni, feladatokat kiosztani, hogy nem képesek megérteni az emberek, hogy nem lerohanni meg felgyújtani kell helyeket, hanem megfelelően használni... Továbbá minél több ember annál jobb, változatosabb munkamegosztás stb. Ha egy ember napi 8 órát dolgozik kint a földön és egy a haszonállatokkal az el tud látni még 4 embert....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tom...és Jerry
      Őőő...Jerryk....
      E4nyi hülyeséget elhinni....
      Ébresztőőőőőőőő !

      Törlés
  70. Üdv Kowalski !
    Hol az ígért kilencedik rész ?


    A magyar nyelvű részek pedig itt tekinthetők meg:

    1. RÉSZ: Vesztegzár
    2. RÉSZ: Utazás egy új világba
    3. RÉSZ: Az "édei-bédik"
    4. RÉSZ: A kollektíva

    5. RÉSZ: A Nap Rend
    6. RÉSZ: Egy Új Nap hajnala
    7. RÉSZ: New York-ból a Vadonba
    EXTRA: A hatalomátvétel

    9. RÉSZ: JÖN!


    Válasz :
    Vannak akik nem hülyék....Nincs értelme...
    Ha-ha

    VálaszTörlés
  71. Az emberbarát jelentkezik.
    Eltűnt amit az előbb írtam, megpróbálom újra.
    Tegyük félre a hülyeséget, mert az emberiség ellen háború folyik.
    Szükséges előre gondolkodni, ha már Isten képére teremtettünk.
    Láthattátok, hogy képeken lehetett látni, hogy Ukrajnában egy bőröndel a kezükben emberek menekültek és jól tették, mert megmaradtak. Akik hezitáltak, maradtak, sokat megöltek, megcsonkítottak. Komolyan kell venni. Legyen 3-4 havi élelem és víz, stb tartalékod. De legyen egy kézicsomag, ha gyalog kell menekülni. Aki marad védtelen lesz.
    Az embereket Csipollák hipnotizálják, fanatizálják egymás ellen, sajnos
    eredményesen. Önszorgalmú kutyaként marcangolnak mindenkit akire ráúszítják. Elfelejtve, hogy mindketten emberek. Az egyik gyilkos, a másik áldozat lesz. Az egyik jobbra megy, a másik balra. Ki kell mosni a csipát a szemekből, a hidegvíz jót tesz és felkészülni a zombik támadására.
    Üdv:
    Emerbarát

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. https://www.youtube.com/watch?v=R4ZX63G20j8

      Ajaj..
      Rengeteg embert ismerek,hívőt nem hívőt.
      1-Holnapra nincs nekik, nem még több hónapra félre tegyen.
      2- Aki valóban megváltott,ugye nem gondolod hogy Sátán nem teszi lehetetlené az életét ? Több hónapra...?
      Huh..és Isten hol van ? Ja hogy "Isten mondta" hogy jó ha gyűjtünk ? Haver...Te kurvára teli vagy pénzel....Én mást sem láttok mint nyomort,és nyomorgó villágit és "keresztényt" !
      Megnézem hogy tudnak "félre tenni".
      Teszek egy próbát.....Megkérdezem,rákérdezek,majd néznek rám hülyén és igazat adok nekik.Máról holnapra él mindenki.
      Ne hogy meglepi érjen téged is,amikkor a külső sötétségben,csikorgatod a fogadat hogy átvertek téged is.

      Törlés
  72. Emberbarát jelentkezem.

    Én sem vagyok gazdag. Viszont van sok gyermekem. Ezért megtanultam
    gazdálkodni. Lehet, hogy te egyedűl többet keresel mint amiből mi megélünk.
    Én a saját kezem munkájából tartom el a családomat. Minden egyes fillér elköltését gondosan megtervezünk a feleségemmel.
    Ne engedd a keserűség gyökerét felnőni benned.
    Nem hoztunk ide semmit, és nem is viszünk el.
    A bibliában van a Lázár története. A gazdag pokolra került, mert elnézte, hogy a kutyák nyalják a sebeit és ö nem segített rajta.
    Mi lesz a sorsuk azoknak, akik még meg is büntetik 150.000.- forintra, mert nincs hol lehajtani a fejét. Hallottad mit mondtak: mindenki annyit ér amennyije van. Bizony pokolra kerülnek, ha meg nem térnek.
    Én azoknak próbálok segíteni hat gyermekem mellett, hogy ne keseregjenek, és ne irígykedjenek akik nehéz helyzetben vannak, nyomás alatt. Én is néha le szoktam izzadni, de reggelre megerősödöm és újra nekiveselkedem. Az élet élni akar.
    Üdv: Emberbarát

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv

      Huh....
      Hat gyerek ?
      Te állítod ezt :

      "Komolyan kell venni. Legyen 3-4 havi élelem és víz, stb tartalékod. De legyen egy kézicsomag, ha gyalog kell menekülni. Aki marad védtelen lesz."

      Ne ved sértésnek de:
      No számoljunk csak....
      6+2= 8,az az 8 személy+ úgy kb
      3-4 havi élelem és víz, stb = x

      ?
      Irigy meg nem vagyok,de hülye sem.....

      Törlés
  73. Még valamit.

    Állítod hogy "keresztény" vagy,de úgy beszélsz a túlélésről mint egy világi.
    Isten sehol....Csak gyűjtsünk és mentsük az irhánkat...A "többiek" akik nem tudnak gyüjteni,kinyúlnak mert az emberek 99% túl csóró.....
    Isten pedig nem szeretet,és nem is akar az övéiről gondoskodni...
    Pláne igazságtalan ,mert akinek nincs az kipusztul mint a Dinok...Hi-hi
    Komoly....
    Másrészt pedig ha annyira "szegény lennél",nem írtad volna az élelem gyűjtést,úgyan is a tudatalattidban van a saját helyzeted,és ha nem lenne rá keret,nem igy fogalmaznál,mert nem tudnál.Magyarán akaratlan is kiakadnál mert nem tudsz félre tenni.
    Keményebben :
    Nincs lé...Akkor nem tudód menteni az irhádat....

    Hé isten !
    Mi lesz azokkal akiknek nincs......He ?
    Isten ezt kérdezi :
    Van zséd ?
    Hát nincs.....
    Isten : Akkor kidöglesz

    Na ezt a hit.......Gyönyörű !


    Aki meg akarja menteni az életét az kidöglik.......Mert szívből származnak az okoskodások.....Isten bízok benned..De a pénzben jobban !
    Az ilyen ne is kérjen mert nem kap semmit!
    Ja.....Az a nagy összeomlás,nehogy a nagy nyomor legyen ám !
    Isten meg utálja az érdek embereket......
    Elnézést az őszinteségemért.

    VálaszTörlés
  74. Emberbarát jelentkezem

    A hat gyermekemből kettő kicsi, a többi felnőtt önálló családdal.
    A feleségem gyesen + családi pótlék 50 ezer. Az én fizetésem készbe 120.ezer. Ennyiből 4 főre.
    Egy főre valamivel több, mint 40ezer. Ez mélyszegénységnek számít.
    És mégis én próbálok segíteni tanácsolni másokat.
    Gondolkodj el ezen!
    Egy héten hat napot dolgozok. És hálatelt szívvel gondolok a Teremtőre.
    Nem irigyelek senkit, akinek jobban megy, mert amint írtam, ha meghal,
    másé lesz amit összegyűjtött.
    Istenben bízni, nem tétlenséget jelent. Reménységre lettünk elhívva, nem látásban, hanem hitben. A hit, mint engedelmesség Ige, azaz cselekvés létezés, történés, tehát dinamikus.
    Nagy hiba, ha valaki nem védekezik,mert hogy Isten ezt nem engedi meg, nem így van. Én apa is vagyok, tehát ha magamért valamit nem is tennék meg, de a gyermekeim miatt, akik védelemért hozzám szaladnak, ha baj fenyeget, ha kell harcolok is, és drágán adom az életünket. Aki bántani akarja a családomat, az életét kockáztatja.
    Amint írtam az élet élni akar.
    Nem kell rám halgatnod, ha nem értesz velem egyet.
    A tanávsaim szeretetből ingyen segítségképpen adom, és egyáltalán nem lehetetlen. Tervezz cselekedj, imádkozz, és az Isten a bajban is veled lesz. De ne keseregj!
    Üdv: Emberbarát.

    VálaszTörlés
  75. Emberbarát még valami.
    A kígyó úgy hipnotizálja az áldozatát, hogy előbb halálra rémiszti és így
    szinte megbénul, és nem védekezik.
    Isten teleírta a Bibliát, hogy nem félj. Ez nem véletlen.
    A bűn úgy működik, hogy cselekszed. Krisztus a Megváltó és Megtartó is egyben, ez is cselekedet. Az Atya is folyton munkálkodik.
    A törvénynek a tételes része lett eltörölve, nem a tízparancsolat.
    Ha nem lenne tízparancsolat, mint törvény , nem lenne bűn, nem lenne szükség megváltásra, elveszne mindenki. Tehát van törvény.
    Azért ilyen a világ, mert az emberek legtöbbje a bűnt cselekszi, még akik kereszténynek hazudják magukat is, ezért annak a rabszolgái, és ott félelem van.
    Ha igazságban élsz Isten rabszolgája vagy, de ez a teher könnyű.
    Az ember szívébe irt törvényt be lehet tartani, és ha vétkezel is egy némely dologban, van szószólonk az Atyánál, és Ő megtisztít minden hamisságtól amint ígérte.
    Ha a világon az emberek túlnyomó része törvényesen élne, nem lenne helye az ördögnek. Sajnos láthatod nem így van, egyre fogy a törvénytisztelő emberek száma, látszik a világ állapotán.
    Erősödj, Erősödj, és ne félj, hanem küzdj.....
    Emberbarát.

    VálaszTörlés
  76. Ajaj..

    Kontra...Ré...Szub...Mol ?
    Huh.....Én most egy hamis Krisztus szavait olvastam,amit te itt szépen elismételtél.
    De.....Spékeljük meg a dolgot :
    Mi 10-15 ezerből vagyunk főként,és nem bőgök,és nem emlegetem hogy :"Úgy sem viheti magával" "Meg Lázár..."(Isten átka legyen rajtam ha hazudok!)
    Pláne nem "célozgatok" a másikra.
    Na ezt is tanították neked :
    "Ha igazságban élsz Isten rabszolgája vagy, de ez a teher könnyű."
    Mert Isten szeretet,ami azt jelenti:
    RABSZOLGA-JA
    Isten rabszolgákat tart a szeretet nevében.Mégha tudnád is milyen ferdítések vannak a bibliában.....Meg, hogy kell érteni.
    Szóval irány,és gyűjtögetni.
    Áhá....Majd elmondják.Csak lapozd ki, amit említenek mint egy rabszolgának,látod benne van ! De hogy egy másik ige ellentmond neki az nem számít.
    EZ KEMÉNY :
    "A törvénynek a tételes része lett eltörölve, nem a tízparancsolat"
    AKI SZERET,BETÖLTÖTTE A TÖRVÉNYT
    Apám...Mintha valamelyik pódiumost hallgattam volna,és nem téged.
    Tudod hogy a konkoly és a búza együtt nő.
    De tudod mit ?
    Minek megyek ebbe bele ?
    Jogos....Mindenki abban hisz amiben akar.
    Én kérek, elnézést.

    VálaszTörlés
  77. Emberbarát jelentkezem.

    Bocsáss meg, ha a 40.ezer/fő jövedelmünkre kalkulált terv megbotránkoztatott.
    Budapesten ez tényleg szegénynek számít a körülvevő szolgáltatások miatt.
    Itt nincs kerti wc. Nem napos a lakásunk, ezért állandóan világítani kell.
    És a legnagyobb tétel a fűtés, és a közösköltség, és még az ingatlanadó
    és sorolhatnám de minek. Óvoda Iskola pénzbe kerül. Ami ezen felül megmarad, éhkopp. Az élet élni akar, már írtam.
    Nem vagyok pódiumos.
    Őszíntén meg akartalak vigasztalni, együttérezni, nem sikerült, ne haragudj!
    Vannak akiknek mégis ez egy bizonyság, hogy ne adja fel, mindenkinek
    mások a lehetőségeik nyilván, ehhez mérten kell a felkészülést megtervezni. Ha egy hónapban 1kg. rízs, akkor azt kell félrerakni, csak akkor azt félre kell rakni.
    Az Ige ismeret azért szerintem megvan nekem, bár rész szerint ismerhetünk. Vizsgáld meg újra, mert a tizparancsolat nélkül nem beszélhetnénk megváltásról. Mi alapján döntenéd el, mi a jó és mi a rossz?
    Jézus betöltötte, azt jelenti a mennyben a teremtés előtt megvalósult
    elpecsételése, hogy ő élete feláldozásával garancia lesz az Atyának,
    hogy megvalósulhasson a termtés, mivel az Atya szent és a termtmények szabad akarata miatt kockázatok vannak, hogy fellázadnak Isten ellen. Ez be is következett. Az Atyának, hogy ne boruljanak fel az örök törvények törvényszerűségek, ítélettel kell súlytani a törvényszegést, hogy a teremtés ne omoljon össze. Ezért a bűn zsoldja a halál, és nincs bűnbocsánat vérontás nélkül.
    Mivel Isten a világot úgy szerette, hogy egyszülött fiát adta....
    tehát Jézus szabad akaratából döntve az anyagi létezésbe bejött és a mennyei elpecsételést itt a földön is elvégezte így töltötte be a törvényt. Így menekedhetik meg aki hisz és vallja, hogy jézus a testben megjelent Krisztus.
    Ezért a törvényből egy pontocska sem hiányozhat.
    Remélem érthetően fogalmaztam.
    De így az evangéliumot a pódiumosok nem hirdetik, mert maguknak gyűjtenek. Pedig ingyen kaptuk, ingyen adjuk.
    Üdv: Emberbarát

    VálaszTörlés
  78. Emberbarát még valami.

    A tizparancsolat annyira fontos része a termtésnek, hogy a hamis egyház azzal kérkedik, hogy akkora a hatalma, hogy kivette a II. parancsolatot és az utolsót kettébontotta, hogy meglegyen a 10. És ezt a világ államai elfogadták. Ez a Vatikán. A szombatot áttette vasárnapra,
    és ezt hírdeti és megköveteli. A II. vatikáni zsinatra épült Egységes Kánonjog Kodex, mint alaptörvényből vannak tételesen levezetve a katolikus dogmák és eljárási rendek, és jól olvasod joga van az engedetleneket megbüntetni, sőt kényszeríteni. 1113. számú kánon.
    Köteles szerintük a hívő értelmével és akaratával meghajolni a pápa és a klérus, valamint egyházi vezetők tanításainak. 752. kán.
    A 749.kán. A pápa hivatalánál fogva tévedhetetlen.
    Láthatod, micsoda vakmerőség!
    Több, mint ötvenmillió embert öltek meg akik ezt nem hitték.
    Ez az berőszak.
    Üdv: Emberbarát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neo jelentkezik
      Még valamit
      ---Nyújtózkodás---
      ---Ásítás---
      Űhűm......
      Szip...Szip
      Na jó.
      Megosztom veled egy "titkos" gondolatom.
      Azon elmélkedem,ha az ember sokat dolgozik az építőiparban,és jól "megfigyeli" a "kőművest",el lehet tanulni a "szakmát".Bele gondolok,hogy ezek a kőművesek milyen szabad-ón érzik magukat,és mennyire lenézik a segédmunkást...Hát az katasztrófa.
      De mint mondtam:
      Nem kell engemet félteni.
      Neo kilép
      a Mátrixból.(Épp nézem a filmet)
      ---Mosoly----

      Törlés
  79. Én nem szeretek pingpongozni......Nem kell engemet félteni.
    Tegyetek félre nyugodtan.Majd jön a meglepi.......

    VálaszTörlés
  80. https://www.youtube.com/watch?v=31DjO5elEdY

    Félek,pedig soha nem voltam gyáva.
    Mind igy végezzűk.....
    Elvállaltam.

    VálaszTörlés
  81. Emberbarát jelentkezem.

    Az igaz evangélium mindenkinek hirdettetik. Nem terel sehova. Szabad akaratból kell két királyság között választani.
    Isten királyi uralma, vagy sátán uralma között. Nincs kikerülés.
    Eljön az az idő, amikor sátán olyan nyomás alá helyez, hogy megöl, ha nem imádod. Isten az evangéliumon keresztül közölte, hogy ha felveszed a sátán béllyegét elkárhozol örökre. Mindenkinek e kettő között kell választania. Ki az aki az igaz evangéliumot mondja,: aki vallja, hogy Jézus a testben megjelent Krisztus. Innen tudhatod, kinek lehet hinni, de neked kötelességed mindent megvizsgálni.
    De én nem térítek senkit. Viszont ez egy blog, ahol mindenki szabadon kifejtheti a véleményét. Én sok hozzászólásomban fejtegettem, hogy az új világrend képviselői, okkult vérvonalú családok leszármazottai, akik a jezsuiták alapította szabadkőműveseken keresztűl a Vatikán világegyházi törekvéseit szélesítik, szemben az igaz egyházzal.
    Az okkult tanokon keresztűl is építgetik a titkos technológiák által a többi emberek fölötti uralmat, vagy kiirtásukat, és genetikai manipuláció
    által amit már az özönvíz előtt is tettek, és utánai is az óriások létrehozásával e hosszútávú terven dolgozva sátán ígéretében hisznek,
    akiről pedig dudjuk, hogy a hazúgság atyja. Erre hajaznak a szerencsétlenek, nem látják, hogy őket is elpusztitja majd. Ez az igazi becsapás!

    Emberbarát

    VálaszTörlés
  82. Nem voltam bejelentkezve.
    Nos akkor :
    Igy nekem is vannak jogaim.
    Mindenki maga dönt,ok és okozat.
    (Rám szóltak)
    Megj.

    Tanúja voltam hogy az egyik rend,a másik rendet köpte be,csak azért hogy neki hitele legyen.Ez nem vicc.
    Ezt annak ellenére irom,hogy az Úr többször rám szólt :
    Ne irj......Ne szíts vitát....Tudod hogy értelmetlen

    De ez nem olyan, amit előtte írni akartam.
    Kihúzom a csatlakozót a tarkómból

    VálaszTörlés
  83. Még mindig lezárt a fórum a normális emberektől?
    Kicsit fura egy olyan oldal ahol osztani kéne az információt, egy rejtett belső fórummal rendelkezik.
    Azért elég pofátlanság így megmutatni, hogy már rég nincs eredeti tulajdonos kezében az oldal.

    VálaszTörlés
  84. Ah..?
    Tehát nem vagyok normális ?
    Nincs ez a Blog lezárva okos!
    A hülye válaszol neked:
    Megadta azt az infót amire neked szükséged volt,hogy egy bizonyos irányba menj.Az az mit higgy vagy tudj.
    Nem és pacsizok a Madagaszkárban...Csak értenéd is,mit "közölnek neked".
    Ezt jól látod:
    "Kicsit fura egy olyan oldal ahol osztani kéne az információt, egy rejtett belső fórummal rendelkezik."
    Megj:
    Csak beszélgettek velük.Baj?
    Ezt rosszul látod:
    "Azért elég pofátlanság így megmutatni, hogy már rég nincs eredeti tulajdonos kezében az oldal."
    Látszik hogy beveted a dolgot...A heksönt.....
    Sok sikert!
    Neo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valahogy nem értem ezt az írásodat,kifejtenéd???

      Törlés
    2. Jn 9:39
      És monda Jézus: Ítélet végett jöttem én e világra, hogy a kik nem látnak, lássanak; és a kik látnak, vakok legyenek.
      Jn 9:40
      És hallák ezeket némely farizeusok, a kik vele valának, és mondának néki: Avagy mi is vakok vagyunk-é?
      Jn 9:41
      Mondá nékik Jézus: Ha vakok volnátok, nem volna bűnötök; ámde azt mondjátok, hogy látunk: azért a ti bűnötök megmarad.

      Törlés
  85. Még valamit Béla!
    Bruce Lee 33 évesen halt meg ugye?
    Ejnye......Lee család......(Li)
    Egy démon üldözte aki meg akarta ölni a könyv szerint,nem de?
    Nagy Sándor szintén 33 évesen.....A karrierje csúcsán.
    Ejnye....De hát nem vagyunk vakok!
    (Sokan mások)
    Igy jár aki a lelkét eladja a sikerért.
    Ezt a kérdést már feladtad egy másik topikban,most válaszolok(tam) neked.
    Ne hari de most nem vagyok bejelentkezve.

    VálaszTörlés
  86. "Igazság és az okok nyomában", neked szétsütötték az agyad? Nincs egy összefüggő, értelmes mondat abban, amit írtál.
    Például: a fórum és a blog között elég nagy a különbség, úgy tűnik ezt még nem vetted észre.
    Persze, a hozzászólásod minőségéből kiindulva, lehet hogy csak egy gép generálta szöveg, ami viszont engem tesz hülyévé, hogy válaszolok rá.
    Azt se értem, hogy miért ilyen sok manapság ez a ctrl+, ctrl+v biblia huszár. Mindenki a saját kis hitvilágába próbál embereket rángatni, de minek?
    Már többször itt is kifejtettem, hogy pl. "Sanyi bácsi" kint a tanyán szarik ezekre az okkult marhaságokra, és amíg a bor meg az egészség kitart, addig művelgeti a kis földjét és él "boldogan", bármilyen hit nélkül.

    Nagyapám 97 évesen halt meg, Isten szót csak a szidásokból ismerte, és szépen eltermelgetett a kis szőlőjében, néha összejárt másokkal kártyázni (gyufában), borozgatni, citerázni, meg szidni épp azokat, akik fegyverrel követeltek jogtalanul tőle (az aktuális rendszer embereit), anélkül hogy akár az ország államformáját megtudta volna mondani, mert teljesen lényegtelen volt neki.
    Pont azt érik el, akik ezzel foglalkoznak, amit ezek a bizbaszok akarnak, hogy átjárjon mindenkit a saját kis világuk. Pont, hogy fel se kéne venni ezeket az "információkat", teljesen ignorálni és ahogy érzi az ember úgy élni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ok .
      Értelek.
      Bocsi de most nem vagyok belépve.
      De Béla valszeg értette.
      Hogy értsél engemet:
      Béla valamikor említette hogy Kung-Fu(zik-ot),és ezt Bruce Lee hatására tette(Filmjei)
      Én csak említettem neki ki is volt Bruce Lee.Ugyan is akkoriban én is foglalkoztam ezzel-azzal,többek között a könyvel amit Bruce életéről írtak.
      Így már értesz?
      Bár én azzal a hivalkodó keresztény spárgával nem értek egyet.

      Törlés
  87. Még valamit!
    A Fórum- Blog dolog miatt bocs.

    Ha tudod hogy valakit átvernek, ezt mondod neki hogy vegye már a lapot:

    És monda Jézus: Ítélet végett jöttem én e világra, hogy a kik nem látnak, lássanak; és a kik látnak, vakok legyenek.
    Jn 9:40
    És hallák ezeket némely farizeusok, a kik vele valának, és mondának néki: Avagy mi is vakok vagyunk-é?
    Jn 9:41
    Mondá nékik Jézus: Ha vakok volnátok, nem volna bűnötök; ámde azt mondjátok, hogy látunk: azért a ti bűnötök megmarad.

    Ő keresztény beállítottságú,és azt gondolja hogy lát pedig nem.
    Értesz igy?
    Én állítottam már hogy ki a Pirula.....
    Na cső
    (Csak tudnám mit keresek itt)

    VálaszTörlés
  88. Üdv!
    Se kép se hang....Egy nyikkanás sem...
    Pedig ha tudnátok mi a bánat van...
    Néha nem is értem magamat, minek erőlködöm...
    Azért pár gondolatot:
    Kérdések:
    Honnan veszi az Idők Jelei az infóit?
    Na honnan?
    Ja...MÉG ÉL IS...Él és virul.
    Na és a világhelyzete?
    Na Honnan?
    Ja...Őt senki nem hekkeli meg.....Érdekes.
    (Bocs Pirula, de muszáj)
    Na és ez nem ismerős ? :
    http://boldognapot.hu/blog/a-tiz-legmegbotrankoztatobb-szabadkomuves-titok/

    Phü...
    Mindenhol ugyan az.....Most ez véletlen,vagy egymástól másolnak?
    Jaaaajjjj...Kiiiimondóm:
    Egy csónakban eveznek!
    (Ja tudom: Ez hülye)
    Nekem "az az érzésem van",hogy szinte akármelyik Blogra megyek infóért,"hasonló",meg "ugyan az",csak másképpen van írva.
    Ejnye már!
    De hát:
    Kedves Kowalski!

    Köszönöm hogy a videóidban beszédes voltál,én értettem mit mondasz,és azt hogyan mondod,de ezek nem értik.Igazad van amikor a Madagaszkárban utalsz rá, hogy "birkák módjára terelni kell őket".
    Értem én ezt is:
    "Az állam-Hajó egy hatalmas bárka...Túl nagy hogy meg lehessen vele fordulni"...."Terelni kell....a megfelelő irányba.....Jó előre gondolkodnak....Mert időbe kerül amig....Stb...Stb....
    Hát igen!
    Az üzenet című filmedet is ezzel kezded:
    Mt 13:14
    És beteljesedék rajtok Ésaiás jövendölése, a mely ezt mondja: Hallván halljatok, és ne értsetek; és látván lássatok, és ne ismerjetek:

    Persze én vagyok a sátánista,meg a kém,meg a Szabadkőműves,mert tudóm azt amit ők nem,és nem hiszik el.

    De hát a tudásotokhoz tartozik ez a fajta,"módszer"...
    De az én mesterem, nem ő.
    Mi mindig is kevesen voltunk,és nem hallgattak ránk.
    Bennetek azt tudóm becsülni, hogy álltok valahol,de ők csak gondolják hogy igen,és ezt ti érteni fogjátok,ugyan is Sátántól ered:
    "Nincs végzet,csak ha magad is bevégzed"
    "A jövő nem végleges"
    Ugyan is láttam, hogy ő mondja ezt az angyalainak.
    Ezt a Pirulások nem értik és hülyének néznek,de ti értitek ezt.
    Üdv.

    Még valamit!
    Na és a Pirula honnan tudja amiket írt, és a videóiban közzétett?
    A postás hozta....
    Aki nincs Isten pecsétjével megjelölve,az nem fogja tudni,hogy én kivagyok.Csak gondolni fog valamit rólam,de az nem az igazság lesz.

    Pirula köszi ismét a türelmet!
    Bocs Pirulások,de ez van,és köszi a türelmet!
    Neo
    (Igazad van Pirula! Nélküled sehol sincsenek,Jogos volt a gúnyod!)

    VálaszTörlés
  89. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  90. Ne haragudjatok, de muszáj hozzászólnom, azután többet nem láttok. Elárulok egy nagy titkot a szabadkőművesekről meg az egész háttérhatalom marhaságról amin itt pörögtök. Attól hogy tudod a receptet még nem fő meg az ebéd, ha erre vagy rendelve minden jön magától, különben csak bohóckodás meg pózolás az egész.:) Baszhatod a szimbólumaidat, ha nincs aki feltöltse energiával. De nem gond ez csináljátok csak, ha titeket ez boldoggá tesz, úgy sem tudjátok tönkrevágni, azt amit mi, ha úgy teszik "teremtettünk". Hidd el hátúlról jókat derülünk rajtatok, ahogy a kitalált isteneitekről vitatkoztok, pedig mindegyik könyv pusztán csak annyit ír, hogy ne legyél bődületes nagy seggfej meg küzdötök a pénzért meg a hatalomért pedig ez mind valójában semmi. Közöttetek járunk, és még csak észre vesztek minket (tisztelet a kivételnek) úgy elvakít benneteket irigység meg a kicsinyesség.

    Üdvözlet Mezopotámiából

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehehe, inkabb egy average Jo(e)zsi Mesepotaniabol, lol.
      Most ugy fel huztal, hogy surgosen be kell vennem egy calma-pyrint :D:D:D:D

      Törlés
    2. Imádom a fotelharcosokat. :) Gépelés helyett inkább kimehetnétek az utcára egy szelet vajas kenyérrel és odaadhatnátok az első hajléktalannak. Annak is több értelme lenne. Nem pedig a haszontalan háziállatjaitokra költenétek... amik semmi újat nem tudnak teremteni.

      Törlés
    3. Szia
      Bocs most nem vagyok bejelentkezve.
      Értelek:
      "Közöttetek járunk, és még csak észre vesztek minket (tisztelet a kivételnek) úgy elvakít benneteket irigység meg a kicsinyesség."

      Csak vennék észre hány "Szabadkőműves",csopi,Termelés vezető,ügyintézőt,stb-t lát és találkozik akit "embernek hisz",és fogalma sincs róla.
      Ráadásul a nagy okosságán röhög,hogy ő tud,és rajta röhögnek,mert az imént egy Szabadkőműves intézte az ügyét,vagy neki panaszkodót.
      De ő tud a többiek hülyék.
      Aha.....
      Az őszinteségedet én köszönöm.
      Miért?
      Mert ezek a sokat tudok,nem ismernék be a nyilvánvalót.De ti ha már úgyis nyilvánvaló,nem tagadjátok le.

      Törlés
  91. Van még "elemző", aki ezt olvassa? Ha esetleg van valami üresedés nálatok szívesen mennék oda dolgozni, minimálbér is megfelelne.
    Amúgy boldog egy éves 0 post-os anniversary-t!
    Olyan érzésem van az oldallal kapcsolatban, hogy valaki inkább elbújt szégyenében, aztán majd ha jön egy újabb világvége "hype" meglovagolja a hullámot. Ha már "magasabb" kézben van az oldal az ilyen fajta leépítés meg elég silány ^^
    Fél éve egy hírt se olvasok, csak a tudomány területéről és halljátok lelkileg teljesen jól vagyok, persze nem vagyok elégedett a "fejlődés" tempójával de hát nem is erőltetem meg magam, hogy magam is ezen területeken tevékenykedjek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eltűnt mindenki, a fórumon is alig van élet, amióta Pirula felszívódott.

      Törlés
    2. Amúgy külföldön kezd kialakulni valami újabb világvégés dolog.

      Törlés
  92. Na mi a helyzet erre??Azóta is csönd honol :DDD azért az durva..több mint egy féle...hol marad a jól megszokott pirula színvonal??

    VálaszTörlés
  93. A Pirula melle a Radical Puzzle / ami amugy a regi Pirula kozelebe se johet / szinten bedobta a torolkozot. ott se valtozik mar regen semmi. Az amugy kethetente egy uj iras is szunetel mar regen. Udv mindenkinek !
    Gyutacs 53

    VálaszTörlés
  94. Pirula visszatért...már ha ő egyáltalán ez a titokzatos valaki.Újabb videót tett ki youtubera....írtam kommentet és válaszolt....

    https://www.youtube.com/watch?v=R9e9qYLCOnc

    VálaszTörlés
  95. Ez a válasza:
    Mint ahogy én ezt hittem.....
    Örülök hogy a korábbi vitáink után,más a stílusod......
    Ám mindenki maga dönti el ,mit hisz.........
    Aki a hálon keresi az igazságot,soha nem fog eljutni rá.....Esély ugyan van,mert vagyunk.......De........
    ?

    http://azigazsagesazokoknyomaban.blogspot.hu/search/label/COG%20%3A%20Lopjunk%20azt%20ferdits%C3%BCnk...Harc%20a%20v%C3%A1lasztottak%20ellen%202

    VálaszTörlés
  96. Bocs még sem pirula az...félreértettem...

    VálaszTörlés
  97. Boldog húsvétot mindenkinek!

    VálaszTörlés
  98. Boldog húsvétot mindenkinek!

    VálaszTörlés
  99. Sziasztok!
    Kiderült végre valami, hogy mi lett Pirulával?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi lenne?
      Elfogyott az írnivaló....Azt Heeeeksööön!
      Már mindent tudtok hogy a Világhelyzetére fuss,onnan meg az Idők jeleire.
      Olyan ez mit az osztály.Pirula nélkül nem mehetsz a 6 osztályba,azt kijárva a sulit,az idők jeleihez.Hisz ha jelképek akkor világhelyzete,és ha igy van, akkor Sátán meg Isten.Magyarán biblia és az idők jelei.Az iskolát sikeresen ki is jártad.
      Heeeksööön!!!!
      Megvan a három harmad!!!!

      Törlés
  100. Igen meg van a háromharmad:
    Piros Pirula
    Világhelyzete
    Idők Jelei

    Jó ötlet hogy ebbe a "cikkbe" csomagolod,de mást mondasz.
    Te is tudod hogy sokakat,de a választottat nem....
    Helyesítek.
    A Piramis nem az Illu,hanem a királyság szimbóluma,egy útálatosság....Meg sok egyéb.Ja....
    A Fema rendesen tele lesz,meg a Stadionok is,mert szépen elmondtátok hogy járvány,Bill Gates,de az a Fenevad bélyege.
    Csak közlöm, hogy tudjuk az igazat.De ők nem.
    Heeksön!!!!

    VálaszTörlés
  101. Ti ketten olvasátok az idők jelei oldalt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ami szépen hangzik,azt később rizsa lesz....Azt minek olvasni már?
      Nos jobb a krumpli!
      Nincs antikrisztus....
      Nincs harmadik Templom....
      Nincs Microchip,mint bélyeg.A bélyeget tesz az nyilvánvaló hogyan teszi.A bélyeg te magad vagy azzal,amit elhiszel.Ha az igazságot szeretnéd tudni,máris tudnak rólad.Szeretnél fura
      körülményeket,értelmetlen rágalmakat?
      Fura eseteket munka közben,hogy távozz? Vállalod? Ha igen,tud mi az ami tényleg igaz,és mond.A kommentjeid, a szolgáltatod álltal,tudni fogják kivagy,hol élsz,hol laksz.mi a neved.
      Talán máris tudod,hogy igaz....
      Ja....A fejvadászcégek.Nem tud sem venni sem eladni,mondja a biblia,csak akin ott a bélyeg,ehhez meg lé kell....

      Ez az ember sok mindenre rájött,tud,és üldözik rendesen.
      Neki is Heksönt kellene csinálnia.
      Az interneten azt is bebizonyította hogy az idők jeleinek mekkora vagyona,és hány cége van.

      Ízelitőnek:

      https://www.youtube.com/watch?v=nqDQTQZYWWI

      Ennek a ténynek még a jelei is kiviszik az ember szemét, ha Thea mester Blogjára lépsz.
      Cégeinek egyike a reklámozás,és lám van fordítás is,a pénzszerzései között.Szokot podcastet forditani?
      Josep Candel,meg a többi hazudozó "meséjét".

      Persze nem nyilvánvaló,hogy Nagy Sándorból csináltak,egy személyes antikrisztust.Pedig a biblia nem is igy említi,hogy egy személy lenne.

      A néhány ige közül,egy kontra:

      ” „Ki a hazug, ha nem az, aki tagadja, hogy Jézus a Krisztus? Ez az antikrisztus; az, aki tagadja az Atyát és a Fiút” 1János 2:18, 19, 22.Már peidg sokan tagadják ma,hogy lenne Isten.

      János sok antikrisztusról beszélt, amivel arra utalt, hogy az antikrisztus nem egyetlen személyt jelöl, hanem gyűjtőnév. Azok az emberek és szervezetek, melyek az antikrisztust alkotják, hazugságokat terjesztenek, tagadják, hogy Jézus a Krisztus, vagyis a Messiás, és nem a valóságot tanítják az Isten és a Fia, Jézus Krisztus között lévő kapcsolatról.
      Hamisan Krisztusnak vagy az ő képviselőinek tüntetik fel magukat.

      Többet ö tud,de szerintem a jövöben mindet,letisztázza,hogy miért és hogyan hazudnak.Elképesztő milyen trükköket használnak,hogy bizonyítsák a hazugságaikat.
      Egyébként meg ne hid,hogy Pirula nem olvassa majd ezt a kommentet.

      Törlés
    2. Igaz...Ráadásul a Kowalski az maga Keresztes Tamás.

      Törlés
  102. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  103. Visszatérve erre az oldalra 5 év után: "Huhhhh de jó, hogy kimásztam ebből a gödörből!" Hiába mikor fiatal az ember könnyen belemegy az ilyen impulzusokkal teli történetekbe: "Világvége, bibliai marhaságok". Egy tó tanács, ne tegyétek tönkre az életetek ilyen félelem gerjesztő emberekkel!
    Minden jóslásod megbukott azóta. Még ha valami lesz is azt szerintem senki nem fogja megérni az olvasók közül. Úgyhogy kár erre akár egy percet is fordítani.
    De ha már itt tartunk, akkor legalább valami igazat is megoszthattál volna ezen az oldalon az évek során... Mint például a legtöbb nagy cégtől jövő gyógyszer zavart okoz sejt szinten és ez miatt az elhalt sejtek nem képesek cserélődni (rák). Vagy, hogy fel sem tetted a nyilvánvaló kérdést: "Miért nem éri soha direkt napfény egy objektum alját, párhuzamosan a földfelszínnel, bármilyen magason is van 1m-11km (miközben "forog" a "bolygó a saját tengelye és a Nap körül)?
    Szánalmas amit műveltél el se tudom képzelni, hány életet hazavágtál... 2012-ben én is megcsúsztam de mocskosul. Soha többet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most akkor rakban hal ki a nep vagy Niburu?
      Most mee kell riogatni a nepet hogy a gyogyszer gyartokat csak a profit erdekli?
      Ja, meg hogy a fold lapos...
      Csodorbol vederbe.

      Törlés
    2. Meg a kamús niket se feled el!!!!

      Törlés
    3. Kamus nic? Lám...Ismerek valakit aki kifejtette hogy megy a dolog a hálon.Kik ezek valójában.Ezek találták ki az Illuminátit is,most meg a lapos föld mesével széditenek.Persze ide ír,kérdőre vonva azt amiben nyakig van a keze,mintha nem ismerné,pedig jól ismerik egymást.Lényeg a jövőre várható kocka alakú föld...Csak tippnek.Tudjuk hogy kik vagytok.

      Törlés
    4. Az az...Én is ismerem.Ha már Norter Johannes,ne feledjük a követőpatlant sem,egy csónak sok személlyel,aki egy nic
      alatt ír.Mennyi kamus nic és Blog.Meg az ídők jelei,ezeket együtt egy csokorban.ídők jelei kozmetikázik most
      rendesen,a nem létező anikrisztus/Micro semmi teóriájára,már attól sem riad vissza hogy vissza dátumóza amit állított,mintha
      régebben is az lett volna a téma.Tudjuk hogy te nem Norter Johannes vagy,ha nem THEA.
      De mielött le skizofréneznél engemet is,közlöm nem mindenki hülye.
      Igen,tudjuk kik vagytok.
      Nem a Blogodra kellene írnod,Thea?
      Tudjuk hogy három fő Blog van.
      Pirula mesegyár(Becsapnak sokakat)
      Ídők jelei kurvája(Babilonka)
      Világhelyzete súlyzózó(Erősítő)
      Meg a többi az internetet bujó,ellenőrző és másokat jelentő,arról igazságot lopó,sokféle nevű Blog baál
      Proféták,akik az Idők jelein megírják az össze lopot anyagot.
      Aki másnak vermet ás,hát maga esik...vagy sétál belé.
      Bukta anyukám.Nő létedre ad ki magadat férfinak.

      Törlés
    5. Látom még mindig elmebeteg maradtál.

      Törlés
    6. A leveleid olvasása alapján,szerintük meg inkább te vagy az.Aki hol nőnek hol férfinak adja ki magát.Tudjuk hogy müködik a rendszeretek.Tudod az internet egy meghit közöség.Mit gondoltok,miért nem írtunk oda?
      De ha kivánod a leveleidet,ki is tehetjük....

      Törlés
    7. Akkor jó! Még mindig folytatod a parnoid skizofréniádat és folytatni is fogod, ahogy elnézem. :) Az istened nem nagyon erőltette meg magát. :D

      Törlés
  104. Basszus de örülök hogy megjött az eszem és ott hagytam ezt az egész marhaságot.

    VálaszTörlés
  105. 2017- es az utolsó bejegyzés! Kicsit jó volna már felfrissiteni ezt az oldalt, mert lassan oda Magyarország!

    VálaszTörlés
  106. Maradt még valaki?

    VálaszTörlés
  107. Megvagy Kowalski,te Fides patkány: https://www.facebook.com/horvath.ede1

    VálaszTörlés
  108. Ja vki... akad még. És mégis mozog a föld...

    VálaszTörlés
  109. Hogy behalt ez az oldal...

    VálaszTörlés
  110. Még vagyunk, akik életjeleket adunk. Láttam az Üzenet filmet, sosem felejtem. Kitörölhetetlen, hogy valami tényleg nem stimmel ezzel a világgal. Talán most jön a végjáték: chao. Aztán majd az ordo. Olyan kíváncsi lennék, mi történt PirosPirulával. Attól tartok, sosem fogjuk megtudni. Ha valaki tudja, írjon. Vissza szoktam járni ide néha-néha.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. PP kár hogy nem folytatta / tudta folytatni

      Törlés
    2. Amíg a filmek láthatók itt, addig pirospirula gondozza az oldalt, csak nem ír. :-) Azt hiszem úgy havonta újra fel kell tölteni a filmeket ugyanis.

      Törlés
  111. In adults, treatment for hydrocele typically goes away within six months, according to the Herbal Care Products. Treatment of hydrocele usually needs surgery if it’s a communicating hydrocele because it can lead to hernias or it causes discomfort. We prefer the Herbal Care Products Company, who is creating Natural Remedies for Hydrocele. Herbal Treatment for Hydrocele is the “Cedical” product. Best Hydrocele Herbal Treatment help to improve swelling of the scrotum with fluid.

    VálaszTörlés
  112. https://www.youtube.com/watch?v=ZYOXjgPlf14

    VálaszTörlés