2013. február 8., péntek

Egy 12 éves kislány már érti...


Most már csak a felnőtt lakosság egy részével kéne valahogy megértetni,
és máris sinen lennénk a megoldás irányába...

(videóhoz klikk a fenti képre)



Victoria teljes mondanivalója, vágatlanul: LINK


Kapcsolódó anyagok:
Az Amerikai Álom (Rajzfilm a gazdasági válságról)
A Pénz Fogságában 1. rész - 2. rész

85 megjegyzés:

  1. Hé Piru nem látod, hogy ezzel a szegény kis kislánnyal próbálják nevetségessé tenni a nézeteinket, mert ha ő kitalál ilyeneket, egy gyerek, és így elmondja, akkor az aranyos, de csak megsimogatjuk a fejecskéjét, hogy okos vagy, de ezt a felnőttek jobban értik... Eszköz csupán ő is ahogy te írtad régebben, amit el akarunk rejteni... nos?

    VálaszTörlés
  2. Ezt a csúnya áldozatszerepet belerakni már ebbe a kicsi pulyába is ...

    VálaszTörlés
  3. az RT tv az annyit ér mint az Anonymous társaság...mindkettő CIA alapította színészgárda lol

    VálaszTörlés
  4. Szerintem tök jó ,hogy ilyeneket kimondanak a TV-ben bármelyik csatornán is legyen.
    Tök mindegy ,hogy ki mondja ki és hogy mennyire aranyosan.
    Mert amit mond (igazság) eljut a tömeghez egyfalyta formában.
    Lehet ,hogy ezzel van valami céljuk is de remélem nincs optimista vagyok. Bár aki úgy véli ,hogy ez is valamilyen szintű elterelés a zeitgeist-hez hasonlóan az tök jó lenne ha oda írná mért...

    VálaszTörlés
  5. Igazat adok Alexknek mert igy a legkonnyebb nevetseg targyava tenni bizonyos dolgokat.Legjobb modja az elrejtesnek ha a masik ember szeme ele teszed csak kicsit megspekelve.
    Nevtelen azt te honnan veszed,hogy a CIA keze van az Anonymus csapatban es ebben is?Szerintem ez a dolgok mogott inkabb a kormany all az anonymus meg europai tevekenykedok szoval nem hinnem,hogy a CIA keze van benne.

    VálaszTörlés
  6. Szerintem két lehetőség van. Az egyik, hogy maga a háttérhatalom képezte ki erre a kiscsajt, ezért szerepelhet ilyen nagy nyilvánosság előtt.
    A másik, hogy a kiscsaj komolyan gondolja, amit mond (igen, 12 évesen is lehet valami értelmes), csak a háttérhatalom kihasználja őt annak bemutatására, hogy "na látjátok, ilyen hülyeségeket egy gyerek is tud mondani". Pedig a gyerekek sokszor jobban látják a dolgokat mint mi. Egyik barátom mesélte, hogy a buszon egyszer egy kilenc éves körüli kissrác komoly pénzügyi problémákat fejtett ki az anyjának. A barátom mondta, hogy őt nagyon bosszantotta, hogy az anyát láthatóan nem érdekelte, amit a kissrác mond, pedig ő tökre elbeszélgetett volna a fiúval.

    Kenderke

    VálaszTörlés
  7. Srácok...ez annyira gyenge...tény és való,hogy igazat mond,de akkor is...már bocs Pirula,de néha nem értelek...
    Kiknek a tulajdonában is van az egész világ médiája?...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. te miről beszélsz?:)
      úgy tűnik nem értesz ehhez,vagy nem ismered az rt-t, vagy nem tudsz angolul, vagy ezek kombinációja
      ugyanis
      a russia today kb az egyetlen hiteles a nemzetközi hírállomások közül, én élvezem a legtöbb adását (azt leszámítva hogy az igazi hírek letaglózóak tudnak lenni szórakoztatóan tudják tálalni a teljes perspektiváját a jelenlegi eseményeknek, ezzel alternatívát nyújtva a média sivatagában.. megjegyzem támadják is őket "az egész világ médiája" a te megfogalmazásod szerint)

      Törlés
  8. És tik kinek a tulajdonában vagytok szart se csináltok, kicsit azt hiszem megérdemlitek amit kaptok. Miért hagyjátok, régen a jobbágyok a nemesek fejét leszedték és karóra tűzték, lelohadt a tökötök??
    fostok, még mielött megkérdezitek miért nem csinálok én valamit, hát pont azért mert nem érdekel a sorsotok, de azt felismertem hogy magamat, még megtudom menteni a pusztulástól.

    VálaszTörlés
  9. Ne vegyétek sértésnek senkit nem nézek le, csak nem akarom ezzel tölteni az életem idejét, hogy részvétet fejezzek ki mások iránt, inkább bebiztosítom magam, és a céljaimat. Csak nemértem ha már ilyen sokan vagytok miért nem kezdtek valamibe, csak a "felvilágosítással" konkrét gyakorlati dolgokat nehéz elérni.. pénz, hálózat és befolyás kell!
    ahogy anno az illuminati társaság csinálta, ezt kell ma is, tőlök tanul az ember!

    VálaszTörlés
  10. Talán ez már a változás első jele.
    Hosszú lesz az út és valahol el kell kezdeni,szerintem kezdetnek nem rossz.

    VálaszTörlés
  11. Gondoltam trolkodom egyet, amolyan osztom az észt módra, remélem nem baj.
    Ha az RT News orosz, akkor az automatikusa hiteles is? Olyan hiteles mint például amilyen az USA és a Szovjetunió hidegháborúja volt? vagy az AL JAZEERA tv hírcsatorna? :D:D:D:D:D:D:D:D
    Felvilágosult emberek vagytok, állítólag, tisztában vagytok azzal mi volt a francia forradalom(meg a többi "forradalom" is) és még így sem veszitek észre, hogy most is pont ez történik, "hangoljál" a jó népet, benneteket. Persze most sokkal finomabban csinálják, ezért sokkal több időd vesz igénybe, mert ezúttal globális zavargást, káoszt akarnak(ordo ab chao?) Minél nehezebben élnek az emberek, annál jobban kezdenek egyetérteni szélsőjobboldali, nacionalista eszmékkel, már csak eléjük kell tenni a bűnösöket. És itt kerülnek a képben az ilyen "igazságot" bemutató oldalak. Akkor is a zsidókra mutogattak(WW2) és megint ugyanazt az igyekezetet látni, még ha sokszor burkoltan is csinálják. És itt hadd használjam ki az alkalmat, hogy a dicséretemet fejezzem ki a Pirula team-nek, ezért a csodálatos, igazán profin végzett munkáért. Igazi "alternatív" hírközlést végeztek, akar csak a vilaghelyzete.blogspot-os kolegák. A zokni agyú népnek ott van a kuruc info és a barikad féle oldalak, az okosabbaknak pedig a PP blog félék. Mikor lássátok már be, hogy már mindent ők irányítanak, az internetes alternatív médiát is,...tudjátok? "Ha nem tudod megakadályozni állj az élére" történet. Ha nem így gondolod, akkor még tanultál eleget, már bocs. Semmi sem az aminek látszik, ebből indulj ki.
    Szóval tényleg csak gratulálni tudok Pirula,és hadd mondjam el nektek, hogy én ennek csak őrülök, de tényleg, mielőbb eljön az, ami úgy is elkerülhetetlen, annál jobb. További jó "hangolást" és "hangolódást" kívánok mindenkinek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hány olyan videót tudsz mutatni az rt-től ami kettős mércével tálal egy híradást/műsort?

      Törlés
    2. Bocsi, de ezek szerint még mindig nem érted a lényeget. Ezért azt kell mondanom, hogy mindaddig, míg nem tanulod meg a hegeli dialektika alapjait, addig sosem fogod megérteni vagy látni a folyamatokat. Persze, ahhoz tudni kell a "miért?"-et is, hogy mi a végső cél? De gondolom az Új Világrend fogalomáról már te is hallótál. Ha nem akkor sürgősen nézz utána, hogy milyen világot jelent ez majd neked hétköznapi embernek. Ha ezeket dolgokat sikerül megértened, akkor lassan arra is ráfogsz jönni, hogy az elit ellenőrzése alatt van minden, vagy ha így jobban tetszik, mindkét oldal,... legyen szó bármiről is, országok, katonai tömörülések, vallások, gazdaság, politika, minden, abszolút minden. Erre vannak az ilyen meg olyan titkos társaságok, rendek, stb. és a PÉNZ.
      De térjünk csak vissza erre a kislányos videóra. Nem tudom, ki ez a kislány? honnan tudja mind ezt?, mert még akár tudhatja is, láttunk már értelmes gyerekeket, van ilyen. Ezért nem azon van a hangsúly, hogy honnan került oda , hanem azon, hogy mint mond, mondanak. Elnézést, de nem fogok pontosan idézni. Innentől, Russia Today(RT).és a Kislány(VG.). RT. "Miközben a világ legnagyobb közgazdászai azon törik a fejüket, hogyan lehessen kijönni ebből a krízisből, egy csupán 12 éves kanadai kislány tudja mi a megoldás"(még, hogy törik a fejüket, ez egy vicc. Az RT. már itt az elején csúsztat). RT. "Mond, te hogy látod a dolgot Victoria?" VG."A privát bankok és a kormány összejátszanak, hogy rabszolgasorsba taszítsák a kanadai lakósságot".( ez így van, jó hallani ezeket a dolgokat a tv-ből is, mennyünk tovább) RT."Látsz valamilyen megoldást?" VG. "Az, hogy nem veszünk fel több pénzt kölcsön privát bankoktól, hanem csak a kanadai Nemzeti Banktól, nagyon alacsony kamattal ill. kamatmentesen" (Mi van? Nem tudom milyen kamatra add lakáskölcsönt a szóban forgó Nemzeti Bank, de arról viszont tudok, hogy ezért még nem rohamozták meg a bankot kölcsönért. Azt is tudom, hogy a bank a II. Erzsébet ill. Rotschildék, más nevén a Máltai Lovagrend, vagyis Vatikán kézben van. Tehát vegyünk kölcsön ugyan azoktól,...ez aztán a megoldás :D:D:D) Ha már a Nemzeti Bankok így szóba kerültek, 3 Nemzeti Bank nincs még az irányításuk alatt, Kuba, Észak-Korea és Irán, ezek(is)mind "ellenőrzött ellenség" jellegű országok, akiknek később jön el a szerepük,...nagyon úgy nézz ki, hogy Irán lehet az első. Iránt meg nem Ahmadinejad vezeti, hanem az Ajatollah, aki egy szabadkőműves, a szabadkőművességet meg a Vatikán vagyis a jezsuiták ellenőrzik, akár csak a cionizmust.
      Folytatnám, ha lehet a videó ellemzést.

      Törlés
    3. szia! szerintem kihagytad Butant a sorolasbol.

      Törlés
    4. -secondo tempo-
      Tehát nincs ez így jól kérem szépen. VG. "a kormány a privát bankoktól kölcsönöz és ezzel eladósítja az embereket, azok meg fizethetik a kamatos kölcsönöket egy életen keresztül, miközben a kormány semmit sem tesz." Itt egy kicsit keverednek a dolgok, mert amit a kormány vesz fel azt nem az emberek fizetik vissza, hanem ugyancsak a kormányok, természetesen az adófizetők pénzéből és egyéb bevételekből. Mindegy, fogjuk rá, hogy izgult a drága kis tündér. Haladjunk. Aztán az RT.-s fickó a szájába adja, hogy "Azt érezted, hogy ezt az üzeneted nem csak a veled egyidősöknek, hanem az egész világnak meg kell tudnia ?" VG. "Igen"(Ok, ok, nem vagyok gonosz szívű, itt véletlenül tényleg a szájába adták, bár legközelebb ezt úgy fogják tovább adni hírként, mintha az ő szavai lettek volna, de az már egy másik story).
      Jön a beszélgetés drámai része(+12) RT."Te mit üzensz azoknak a veled egyidős gyerekeknek, akik szerint a pénzügyek a gazdaság unalmas dolgok?" VG. "Azért fontos tudniuk róla, mert ha valami rossz történik, akkor lehet, hogy ügy kell majd felnőniük, hogy csak 1x ehetünk egy nap,...ha ez így folytatódik." (Érted már anyuci és apuci? Ez az üzenet nektek küldi Viki. Ügye ti sem szeretnétek, hogy csak napi 1x ? Ez így már nem mehet tovább, álljatok a sarkatokra! Mondjátok el mindenkinek, mert csak így lehet megváltoztatni a dolgokat. A mára már klasszikus "veszélyben a gyerekeink" mumust halljuk, látjuk, Sandy Hook? senki? Naja, jól ismerik a gyenge pontjainkat, a gyerekek).
      Aztán később, a rabszolga és a napi 1x-i étkezés jövőképében, a kicsikének belefér a full time-os tervezői hivatás is, sőt a pénzügyek is. Érdekes paradoxon. Azt pedig végkép nem értem miért kellet félre fordítani a csajszi utolsó mondatát? A "reform"szó nem is került fordításra, pedig abban a kontextusban igen nagy jelentőséggel bír. Pontosabban, VG."a tervező szakma tanulása mellet, továbbra is érdeklődni(tanulni) fogok a monetáris reformok iránt." (ezt értsétek, úgy hogy reformokra van szükség, csak így lehet változást elérni). Kár, hogy a cukifalatnak nem volt valami jó tippje, az igazságszolgáltatással kapcsolatban is, mármint mi legyen a felelősökkel? Tényleg kíváncsi lennék a véleményére. A jövő tehát valahogy így fog kinézni. Az emberek tüntetni fognak a gonosz privát bankok ellen, és meg fog történni a bankok államosítása. Azt mondják, majd a politikusok "úgy is az adófizetők pénzén lettek újra meg újra kisegítve a csőd elkerülése érdekében". Volt már ilyen régen is, úgy hívták, hogy KOMMUNIZMUS, mondjuk olyan már nem lesz többé,...hivatalosan.
      Jut eszembe Pirula, miért lett melléfordítva a Viki utolsó mondata? Vagy nem a te műved? És könyörgöm, ne vegyél folyton robotszámba.

      Törlés
    5. Nem nyert. Bhutan. Royal Monetary Authority of Bhutan. Sory mate ;) Ez egy jobb szemes kacsintás akar lenni.

      Törlés
    6. és még te beszélsz itt retorikáról meg logikáról:)

      Törlés
  12. "Victoria előadást tartott 600 ember előtt a Rotary Club-ban"

    A Rotary Club-ban? Nem gyanús ez egy kicsit?

    VálaszTörlés
  13. Ez nem más, mint a lelkiismeret megindítása egy 12 éves gyereken keresztül. Undorító próbálkozás, mert egy ártatlan gyereknek ki tudna ellenállni.
    Felhasználni ilyenre egy gyereket nem más, mint a félelem leplezése.
    Szerintem... :-)

    Névtelen, 2013. február 8. 12:32
    Mégis mit értesz gyakorlat alatt??? :-)

    Nem akarok senkit kioktatni - ha annak tűnnék, akkor próbáljátok más szemszögből megközelíteni ezt a hozzászólásomat -, de az iskolában is először az elméletet tanítják meg a diákoknak és utána van a gyakorlat. :-)
    Vannak "felvilágosító" oldalak a neten azért már szép számmal, de sok köztük a "zsákutcába" vezető is. A "zsákutcába" vezetőt nem kell végleg a kukába dobni, de azért nem árt szelektálni.
    A lényeg az, hogy legyenek fenntartásaink, de ne reagáljunk rutinból egy kétes kinézetű oldalra úgy, mintha az egy cionista szülemény lenne, mert különben a fokozott - paranoiás - berögződésünk annál könnyebben fog rossz útra vezetni, és ehhez a cionisták jelenléte sem kell. :-)

    VálaszTörlés
  14. Ezt a videót már láttam... de nem is foglalkoztam vele, mert ez véleményem szerint egy óriási kamu... kicsit olyan mintha olvasna, vagy egy betanult duma lenne.... gondoljunk csak bele, hogy 12 éves!!! egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy gyereket pont ez a válságosdi érdekli illetve a bankrendszer működése.... és könyveket olvas és tanulmányoz...
    Itt van egy belga politikus, aki Nigel Farage-hoz hasonlóan megmondja a tutit...

    http://www.youtube.com/watch?v=e4i8T-UotEw

    Biztos, hogy sokan látták már a videót, viszont ilyen és ehhez hasonló videóknak jobban tudnék örülni, ezen a blogon....

    VálaszTörlés
  15. "gyakorlat" teszem azt egy hálózat kiépítése, persze nem a hungaristákra gondolok akik inkább gyúrnak, mintsem használnák az eszüket. Gondolkozzunk nagyban, legyen pl. egy globális bűnszövetkezet ami pénzt termel...stb. nem tudom mitőlféltek, ha már dagad a fejünk az igazságtól! Most tegyük fel a kérdést mit akartok elérni? Mi pontosan a célotok? elpusztítani az illuminati csoportot? reálisan gondolkodva lehetetlen, de mondjuk magyarországról ki lehetne söpörni az illuminatit, vagy más régiókból, csupán nagyban kell gondolkodni.

    Politikai párt nem elég, mert nincsen hatalma, a pénz viszont ad hatalmat, szted mit tudnának kezdeni, ha jönne egy faszi és egyben kifizetné pl. az államadósságot, mindjárt nem lenne akkora hatalmuk, m.o. utána semmivel nem tudnak megfogni, és patthelyzet alakul ki. Ja hogy annyi pénz nincs? akkor idejében el kell kezdeni kiépíteni azt a "hálózatot"

    de mondom mi a célotok pontosabban?

    VálaszTörlés
  16. Nekem is hasonló a gondolatom a Kesziével, egyetértek vele.Nekem úgy tűnik alaposan szájába rágták a dolgokat.De miért?Mi ezzel a cél? Szerintem megint csak manipulálás. Egyébként is egy 12 éves gyermek abszolút nem törődik még efféle dolgokkal, max. mit kap enni, inni, iskolából hazajövet mi a kaja,utána behuppan a tv, vagy laptopja elé az aktuális kedvenc sztárja, email-je megtekintése céljából. Aztán házi, érintős telefonja piszkálgatása, barátnővel csevegés, fiúk, és ezt most komolyan mondom. A fiúk meg playstationnal vagy a focival vannak elfoglalva. Szóval egy 12 éves gyermek, még nagyon gyermek, jó ha tudja ki az éppeni gazdasági miniszter, még az iskola összes tanárjával sincs tisztában, nem hogy ilyenekel. Nem hiszek a videónak, de hasznos, és érdekes az egész dolog.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem lennék a fiad:P

      Törlés
    2. Én meg a tied

      Törlés
    3. még jó hogy nem lennél... mert akkor nem tehetnéd meg azt, amit leírtál egy 12 éves gyerekről:P

      Törlés
    4. Én 12 évesen olvastam, mert nem volt számítógépünk, ha pedig nem olvastam, akkor kimentem a többiekkel focizni, ha épp el tudtak a tv vagy a számítógép elől szabadulni.

      Az olvasottságom miatt mindig is máshogy láttam a világot mint a korosztályom, e miatt én nem értettem őket, és ők sem értettek engem. Legalább 4-5 évvel megelőztem mindig a korosztályomat, noha nem lexikális tudásban, de erkölcsi és lelki fejlettség vonatkozásában igen. Ennek volt köszönhető, hogy alig bírtam kivárni, hogy végre 18 éves legyek és befejezzem a középiskolát, a sok kölyök között. Főiskolán se a korosztályommal haverkodtam legtöbbet, hanem mindig a nálam idősebbekkel.

      Ezek után egy 12 éves kislány, ha nem csinálja azt, amit te leírtál, hanem olvas, felteheti a kérdést arról, hogy milyen is a világ. Ha pedig egy olyan családban nő fel, ahol anyuka és apuka kifejezetten nem engedi TV-t nézni, mert tudják, hogy azzal csak manipulálják az agyát, és kifejezetten odafigyelnek, hogy ne legyen internetfüggő, akkor bizony előbb utóbb felteszi a kérdést, hogy miért nem szabad. És ha elmagyarázzák neki, akkor megérti, mert egy gyerek értelmesebb mint egy idióta felnőtt.

      A gyereknek elmondod az összeesküvés elméleteket és érteni fogja, egy felnőtt meg sem hallgat. Ez azért van mert, a gyermek még csak most ismeri meg a világot, a felnőttnek meg már van egy ismert kényelmes világa, amiből nem akar kizökkenni.

      Tehát igen is 7,5milliárd emberből el tudom képzelni, hogy vannak még olyan gyerekek, akik olvasnak játék helyett. Ez a fene nagy általánosítás eléggé szánalmas, azért mert te csak ilyen gyerekeket ismersz nem azt jelenti, hogy nincs más példa. Nem robotok vagyunk, akiket egy szalagon ugyan olyannak gyártanak le, Emberek vagyunk, szerencsére nem egyformák!

      Törlés
  17. Az "irányítók" részéről egyértelműen a minél nagyobb káosz megteremtése a cél. Amely során az emberiség mindenféle ideológiák/izmusok mentén kiirtja egymást. Ezt tisztes távolból az űrből vagy biztonságos földalatti bunkerek mélyéről figyelnék. Az időzítés is fontos. Mert az eddigi korszak ideje amúgy is lejár, s a végét - mint mindig - most is földi megrázkódtatások/természeti katasztrófák özöne jelzi. Erre a kozmikus és földi környezeti feltételek máris adottak. Az "ördögi körből"/rendszerből kilépni csak azt meghaladva, azon felül-emelkedve lehet - egyénileg. Szeretetelvű módon aktiválva a belső rezgés-intenzitást, mintegy "megtáltosodva". Ez az egyetlen dolog ami még reményt adhat mindenkinek.
    A perui úgymond "agyagpiramis-kultúrák" minden 400 éves ciklus után megújultak. Ott az "irányítók" a piramisok csonka tetején éltek - a nép pedig a piramisok körül. Aztán amikor a ciklus végén - miután az egység megbomlott és már minden kaotikussá vált - a joggal feldühödött kisemmizettek legyilkolták azokat az elvetemültté vált vezetőiket akik még nem menekültek vagy rejtőzködtek el. Végül megsemmisítettek és felgyújtottak mindent - a piramisokat pedig földig rombolták. Utána nem sokkal egy teljesen szűz területen viszont új piramis-várost kezdtek el építeni a maguk közül választott új vezetőikkel. Akik viszont - félelemből - megint csak felköltöztek cirka 400 évre a csonka piramisok legtetejére, onnan szemlélve alattvalóikat. Számtalan ilyen 400 éves időkülönbséggel épült, felgyújtott és lerombolt agyag-piramis-romváros van az Andok völgyeiben. Most is hasonló dolgok történnek - csak persze most már nagyban, globális mértékben.

    SandOr

    VálaszTörlés
  18. Nekem, ami gyanús az az, hogy a média ezt mind leközli, engedi több emberhez eljutattni a mondókát. A másik pedig, hogy a Rotary Clubban tartott beszédet. Aki vágja, annak biztos szemet szúrt ez is.

    VálaszTörlés
  19. Névtelen (SandOr), 2013. február 10. 3:59
    "(...) Erre a kozmikus és földi környezeti feltételek máris adottak. Az "ördögi körből"/rendszerből kilépni csak azt meghaladva, azon felül-emelkedve lehet - egyénileg. Szeretetelvű módon aktiválva a belső rezgés-intenzitást, mintegy "megtáltosodva". Ez az egyetlen dolog ami még reményt adhat mindenkinek. (...)"

    Teljesen egyetértek! :-)
    Már évek óta ezt hajtogatom mindenkinek.
    Már sok honlap, újság, könyv, stb... foglalkozik ezzel, de igyekszenek ezekből new age-ista üzletet kovácsolni belőle - vannak, akik ezt tényleg meg is teszik -, mert félnek a spirituális megtisztulástól. A spirituálisan megtisztult emberek felett többé nincsen hatalmuk, ezért igyekeznek besározni a valódi szeretet-vallást.

    "(...) A perui úgymond "agyagpiramis-kultúrák" minden 400 éves ciklus után megújultak. Ott az "irányítók" a piramisok csonka tetején éltek - a nép pedig a piramisok körül. (...) Most is hasonló dolgok történnek - csak persze most már nagyban, globális mértékben. (...)"

    És ez is ugyanúgy össze fog omlani, mert a félelemre épül. :-)

    VálaszTörlés
  20. Névtelenül püfölni a billentyűt a háttérben, na ehhez nem kell sok bátorság. Kiállni a nagy nyilvánosság elé, és ugyanazt elmondani, mint ez a kislány, az már igen. Kb. ez olyan, mint az Andersen-mesében a Császár új ruhájában a kisgyerek elkiáltja magát, hogy: "de hiszen a császár meztelen" - és a sok hülye birka ember végre rájön, hogy az igazság kimondatott egy ártatlan, őszinte gyermek által.
    És minél többen lesznek, annál messzebbre hallatszik, hiszen az ő jövőjük a tét.A miénk már elúszott.És jövő megváltoztatható. Talán nem kéne belenyugodni ebbe a sok megjövendölt antikrisztusos marhaságba.

    VálaszTörlés
  21. És akkor egyszer csak kilép a háttérből egy hatalommal bíró ember. Családember aki egyetért a kis helyes 12 éves lánnyal, felkarolja az ügyet és kihirdeti a harcot a jelenlegi bankrendszer ellen. Mivel van hatalma, be is indít valamit. Ő és a Grant kiscsajjal fémjelzett mozgalom sikereket ér el, az emberek csatlakoznak a mozgalomhoz, mígnem a bankrendszert térdre kényszerítik. Az emberek hirdették az igét világszerte, az ügy mellé tízezrek álltak és sajátjuknak érezték az eredményt. Na de itt nem állhat meg a dolog. Kell egy új rendszer, ami nem korrupt. Igazságos és az emberek érdekeit képviseli. Az igazságosság eszményét lobogtatva új bankrendszer épül ki talán az lesz majd a neve hogy „a nép bankja” vagy „a világ népeinek bankja” . A kihelyezett hiteleket már ők kezelik és talán új „igazságos” hitelkonstrukciókat is kiadnak. Nagyon kevesen látják majd, hogy úgy történt minden ahogy el volt tervezve és immár egy kézben öszpontosul a bankrendszer is. Egy központosított világbank a világ központosított elnyomásáért, egy háború, amelyben a bankok nagy része mint járulékos veszteség elbuktak hogy csak néhány élje túl az időszakváltást.
    MK Ultrás,M onarch-os vagy egyéb agymosott program áldozata volt-e a fiatal leány vagy csak kihasználták az adódó lehetőséget a háttérből? A köznép ezt talán sosem tudhatja meg.

    VálaszTörlés
  22. központosított világbank, haha, na ebbe egy ország sem menne bele. Ugyanis ahány ház, annyi szokás. Az embereket nem kéne ennyire hülyének nézni. Minden központosításra törekvés eleve kudarcra van ítélve. Már annyian felébredtek, hogy ezt nem fogják tudni véghez vinni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugyanúgy te is beletörődsz,vagy netalán azzal ellenállsz h biokaját eszel, és nem tvzel? :D de lehet menni nyugodtan tüntetni és macskaköveket dobálni..

      Törlés
  23. Csőváz mindenkiek. Szerintem különbség van a 3 között: russia, orosz föderáció és russian FEDeration. Mekkora poén: orosz fed-eráció esetleg FÖD e ráció.

    VálaszTörlés
  24. Annyira ARANYOS ez a lány !! :)
    Ha bankár lennék vagy valami magas szintű szabadkőműves, már csak miatta kilépnék a rendszerből :)

    VálaszTörlés
  25. A videó megtekintése egész ideje alatt a kislány szemeit figyeltem és persze miről is van szó. Ha pszichológus elemezné a beszédet kiváncsi lennék az eredményre. A kislány egész idő alatt csak egy bizonyos irányba figyelt, néha néha középre és és másik oldalára. Közönség előtt beszélt, tehát illett volna az egész jelenlevő felé szólni.Szemeit tekintve mindig egy valakire vagy valakikre figyelt egy állandó ponton. Amiről beszélt el tudom hinni, de ez inkább valaki másnak a szájából kellett volna elhangzania vagy valójában valaki más szájából származik az ügy,de nyilván céllal történt egy 12éves lány gyermek ajkairól. A kislányt mintha láttam volna már valahol, gyermekfilm vagy nem is tudom.
    Tehát igazak amiket mond, de ez eredetileg nem tőle származnak. A vágott részben beszámol édesapja közös munkájáról, nem is az apukájára gondolok, hanem egész másra. Gondolkodjon kicsit mindenki. És nézze meg jobban a leánykát beszéde közben.

    VálaszTörlés
  26. Lemond a Pápa, jöhet Romanus az utolsó?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi kezdődött el, Jeromos???
      Kifejtenéd, mert nem tudom, mire érted!
      Köszönöm előre is!

      Üdv!
      T.

      Törlés
  27. Vagy igen, vagy nem...jó lenne ha nem lenne igaz... Péter és az "ellenpápa"
    Szabadkőműves terv a katolikus Egyház tönkretételére
    http://www.katolikus-honlap.hu/0904/szabad.htm
    "27. Válasszatok egy ellenpápát. Mondjátok, hogy ő visszahozza a protestánsokat az Egyházba, és talán még a zsidókat is. Ellenpápát úgy lehet választani, ha a választási jogot a püspökök kapják meg. Akkor majd annyi pápát választanak, hogy az ellenpápát kompromisszumként lehet kinevezni. Mondjátok, hogy az igazi pápa meghalt."
    "Az ellenpápa megválasztása után oszlassátok fel a püspöki zsinatokat, papi egyesületeket és plébániákat. Tiltsátok meg a papoknak, hogy megkérdőjelezzék az új irányelveket."..."31.Adjátok meg az ellenpápának a legfőbb hatalmat, hogy követőit kiválaszthassa. Kiközösítés terhe alatt parancsoljátok meg mindenkinek, aki Istent szereti, viselje a vadállat jelét. Ne nevezzétek azt a „vadállat jelének”. Keresztet ne vessetek az emberekre és ők sem magukra. (Ne is áldjanak.) A keresztvetést bálványimádásnak és engedetlenségnek kell nevezni.
    32. Nyilvánítsátok a régi dogmákat hamisaknak, kivéve a pápa tévedhetetlenségéről szólót. Mondjátok, hogy Jézus Krisztus forradalmár volt, de sikertelen. Mondjátok, hogy az igazi Krisztus hamarosan eljön."

    VálaszTörlés
  28. Azert vigyazzatok, nehogy ido elott lelojetek a kutyatokat! http://www.dailymail.co.uk/news/article-2275258/Phillip-Marshall-Former-airline-pilot-conspiracy-theorist-shot-dead-teenage-children-dog-turning-gun-himself.html

    VálaszTörlés
  29. MUHAHAHA, a rotary a vakolók leányvállalata, aki ott tarthat előadást az csak az ő céljaikat szolgálja, pl. Bogár prof. vagy Drábik nem valószínű, hogy betehetné a lábát, de mindegy is, aki nem akarja felvenni a szopóálarcot, az kilép a ringből, aki marad, azt verni fogják, vagy neki kell verni másokat. Sajnos az emberek nagyrésze debil, zombi, és képtelen logikusan gondolkozni, egyszerűen nem éri meg belemenni ebbe a "játékba" (amit az irányítás játszik), mert menet közben változnak a szabályok, és te mint gyalog (paraszt) csak veszíthetsz.
    (egy saját miniállam bárhol jobb megoldás lenne, de sajnos nincs 1000 ember, akinek még működne az agya, már mindenki készül a harcra, szerintem viszont nincs esély ennyi zombit, élősködőt meg belső ellenséget lefegyverezni ilyen kevés emberrel, és akkor még csak a Magyarországi helyzetről beszéltem, külföldön még rosszabb, angoloknál nincs nemzeti csak bunkó szkinhed, aki USÁ-val akar összefogni, LOL, a németeket törökösítik, meg szopatják a holokamuval, a franciák gerinctelen csigazabáló buzik, tele arabokkal, az olaszok nem egységesek,és elkorcsosultak, a spanyolok szintén, tele vannak szálsőbalos antifákkal, igazából a környező népekkel lehetne összefogni, de ők meg utálják a magyarokat, onnan nézve ez egy zsidó-cigány állam, akik idióta balf*szok, és mindent elqúrnak, amibe belefognak, nincs becsületük, a saját fajtájukért sem állnak ki.

    saját elit kell, saját vallás kell, saját kultúra kell, saját történelem kell, vagy a bukás elkerülhetetlen:
    http://vastagbor.blog.hu/2013/01/24/az_alfold_legnagyobb_szankodombja/fullcommentlist/1#c18937316

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alien el vagy tévedve, Bogár és Drábik is a háttér-hatalmi megvezető illúzió része. Ha nem így lenne egy mondatot sem nyöghetnének ki felfuttatva a kézi-vezérelt médiában. Ők a rendszer úgymond gőzlevezető ál-ellenzékéhez tartoznak. Micsoda marhaság hogy a magyar emberek debilek, zombik, buták és hülyék. Éppen ellenkezőleg, a valódi magyarok pontosan tudják hogy mit, mikor és hol kell tenniük. Ha nem így lenne akkor már ebben a magyarságot körülölelő gyűlölet-tengerben már az írmagjuk sem lenne életben. Másokat vádaskodva szapulva sehová sem lehet jutni - csakis a szapultak szintjére, vagy még lejjebb. Ennél sokkal többet ér felül emelkedni a dolgokon, személyeken, még más népek un."mibenlétén" is. Kilépve a rendszerből/illúzióból nem a bukás - de a teljeskörű felemelkedés az ami elkerülhetetlen.

      SandOr

      Törlés
    2. Szerintem te is a hatterhatalom embere vagy, mert fikazod Drabikot es Bogart. ;)
      Ja es en is, mert hozzaszoltam.

      Az ironian tul azert nem kene azt gondolni, hogy a hatterhatalom mozgatja minden mediaban szereplo gondolatat......

      Azt kell nezni, amit mondanak es ellenorizhetoen igaz-e, illetve a vilag tortenesei ezzel magyarazhatok-e.
      A Drabik PPP Bogar stb. magyarazatok ota sokkal konzisztensebben ertem a vilagot. Es ha egy kislany mondja nem baj.
      Igaz v nem igaz ez itt a kerdes...

      Törlés
    3. Ez így hippiduma, felülemelkedés? Az olyan, mint a fényevés?
      Drábik meg Bogár azért lehet a tv-ben, mert van 1-2 műsorvezető, aki meg meri hívni őket, (Drábik évente 2X, tényleg gyakori LOL, Bogár meg csak gazdasági kérdésekről beszélhet az EchoTV-ben), amikor zártkörű előadásuk van, nem így adják elő, azt egyszer adná le a TV, aztán végük lenne, a csatornával együtt.
      Nem felülemelkedés(???) kell, hanem összefogás, továbbra is fenntartom NINCS 1000 épeszű, összefogásra hajlandó, (vagyonával beszálló) ember ma hungarisztánban. (bezzeg németsándor több 10ezer agymosottat vitt be a szektájába, "jó" dumával, és mit ad nekik? Hazug reményt max., mert 1 szava sem igaz, aki hívő akar lenni, annak mi szüksége egy ilyen szektára, meg a szekta vezetőjére?)
      Más népek nem érdekelnek, amennyiben nem akarnak beleavatkozni az életembe, de sajnos bele akarnak avatkozni, így nem hagyható figyelmen kívül, megvédeni magunkat meg nem tudjuk, pont az összefogás hiánya miatt.

      Törlés
    4. Alien ugy irogass, hogy a regiek is olvassak.Ez mar a sokadik alkalom hogy hippizel, nem reszletezem a multkorit mikor is belinkeltel egy videot valami szerencsetlen orosz csaladrol akik elbujtak az emberek eleol X evekre.Na mindjart ajanlottad is a hippiknek akik a videki elet mellett es a fold muveles mellett dontenenek.Azt meg a 8 eves lanyom is tudja hogy akikkel a bacsik es nenik beszelgetnek a tevebe azokat nem ok hivjak meg hanem a fonok bacsik es neneik.Elmondom neked(attol fuggetlenul, hogy mar tobben elmagyaraztak neked hogy miert hulyeseg az 1000 fos steril hitech varosod), hogy igen is van tobb 1000 fo is aki tenne valamit csak azokat nem szolitod meg mert neked orvosok es mernokok kellenenek, nem is beszelve a boruk szinerol.Ezektukreben nem ertem hogy gondolod az osszefogast?En valaszolok helyetted, a hippik fogjanak ossze es harcoljanak erted es az ertelmisegedert.Ponthogy FELULEMELKEDNI kellene mar.Elnezest ha nyersre sikeredtem de mar regota bennem volt.

      Törlés
    5. Névtelen, Drábikot és Bogárt senki sem fikázza. Fentebb csak arra lett rámutatva hogy már régen lelepleződtek. Mint a kőműves "kiválasztottakhoz" közelállók nem hitelesek a magyar emberek szemében. Egyébként sohasem az számít hogy mit mond valaki - hanem hogy ki mondja. Egy a rendszer által minden szempontból partvonalra tett sEnki mondja-e, vagy egy a rendszer által felfuttatott jó pozíciójú, jóállású egyébként meg 6almas és vagyonos valaki-e a "tuti" megfogalmazója. Nyilván a most még senki az aki nem hazudik - ugyanis neki nincs miért hazudnia.
      Alien, a 6almasok és csicskáik már alig várják a "modus vivendit" - hogy leverhessék és végleg megsemmisíthessék a most még senki magyart mielőtt még felemelkedne. Éppen ezért nem is "kel fel" a magyar fegyveresen - egy újabb 48-ra/56-ra adva lehetőséget. A globális 6alom csakis és kizárólag tőlünk fél - mi másért is foglalná el embereivel az országunk csöppnyi csonka maradékát is. A megtáltosodásra képes magyaroktól fél, azokat akarná ellenőrzés alatt tartani, illetve megakadályozná a táltos-avatárrá válást. Amit végül is nem fog tudni - ez már most látszik. Egyébként honnan veszed hogy a "hit-gyülisek" egyáltalán magyarok. Mert valódi magyarok nincsenek köztük. Magyar-bőrbe bújt magyarul beszélő ál-magyarok - vagyis idegenek viszont igen.
      SandOr

      Törlés
  30. De tegyuk hozza azert is van ez mert sikerult kinevelni belolunk evszazadok alatt.
    Bezzeg az osztrakoknal nem tudtak gyokeret verni az oroszok, pedig ugyanazt akartak mint nalunk, csak ott nem talaltak partnerre. Nalunk itt volt Rakosi Pajtas es Kadar elvtars es sokan masok......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 6almasokat - legyen az mongol, török, osztrák, orosz vagy usraeli - mindig is a magyarok érdekelték. Mint ősnyelvű korszakváltó ősnép. Ezért is próbálták mindig leigázni, illetve próbáltak hozzá "hasonulni". Egyre inkább ahogy közeledett a földi tabula rasa. Az ébredező magyart továbbra is az illúzió álomvilágában óhajtották volna tartani nehogy aztán megtáltosodva a fejükre nőjön. Ezért is volt mindig idegen a magyarok nyakára ültetett vezető réteg a mai napig is. Az ál-orosz és más szabadkőműveseket nem a jövőben számukra veszélytelen osztrákok érdekelték.
      SandOr

      Törlés
  31. Érdekes hír a pápa lemondása kapcsán:

    http://index.hu/kulfold/2013/02/12/ujra_lehet_bankkartyaval_fizetni_a_vatikanban/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hogy lemondott a pápa, és vitte a saját kis megtakarított pénzét is, amit a pénzmosásért kapott.

      Törlés
    2. O, ertem, koszi.Szerinted az az ember mire vagyhatott amit penzert megkaphatsz?

      Törlés
    3. tudod igazából ezért nem értem az egész új világrendet, illuminati társaságot, ha nem a pénz, akkor a hatalom számít? a hatalom is egy elvont dolog, tehát értelmetlen az én szememben. Miért nem akarnak halhatatlanok lenni? rockefeller is baszhatja a sok pénzét, ha igyis úgyis utoléri a halál, azt verhetik a nyálukat, értelmetlen egy életük van ott az elit csőcseléknek is. ergo értelmetlen, és illogikus a hatalom a szememben, olyan mint egy életen át csak élvezkedni.. mert ha hatalom miatt van az egész, akkor az én szememben ezek az emberek olyanok, mint a heroinisták. szánalmasak és céltalanok, és nem érdemlik meg h ők irányítsanak.

      Törlés
    4. Tisztelt Névtelen!
      Olvasd el az 1984-et. Ha már olvastad, akkor csak gondolj vissza mit ír Orwell a hatalomról! Ez egy olyan l'aar pour l'art - művészet a művészetért dolog. Semmi értelme, csak az, hogy fenntartsa magát.
      (És lehet, hogy pesszimista vagyok, de jelenleg az élet is ilyennek tűnik nekem.)

      Talán tényleg nem érdemlik meg, hogy irányítsanak, de hidd el, MINDENT megtennének, hogy a hatalom náluk maradjon.
      (Elmebeteg dolog tényleg, de mi sem tudhatjuk magunkról, hogy nem vagyunk-e azok...)

      Törlés
    5. Igazad van! csak nekem céljaim vannak, az hogy azoknak a pihentagyú faszoknak a "hatalom" a célja, hát mit ne mondjak eléggé szánalmas, az meg főleg hogy ők akarnak uralkodni rajtunk, na menjenek a kurva anyjukba! az első mindig is a fejlődés, a hatalom csak feudalizmust hoz, legalább is én így hiszem. A hataloméhes emberek legalja azok a politikusok akik a parlamentben vannak, tényleg annyira szánalmas :DD ezektől kéne fosni? hús-vér emberek mint te vagy én!

      Törlés
    6. ha megnézed a pusztitó című filmet (sylvester stallone; wesley snapes) van egy rész ahol a város vezetője át akarja venni a teljes irányítást az emberek felett, erre phoenix azt mondja hogy kb. "joga van az embereknek arra hogy seggfejek legyenek, miféle beteg barom ez? " erre odamegy a phoenix egyik embere az bumm, fejbe lövi a hapsit :D :D
      bűnöző volt, de még ő is elitélte ezt az undorító hatalmommániást :,D

      Törlés
  32. Nem hiszem, hogy szó szerint magának vitte, és az ilyen pénzek nem azért szoktak elvándorolni, elsikkasztódni, mert vagy egy tolvaj, aki egy új Ferrarit akar. Pénzügyi alapok feltöltése számunkra sokszor ismeretlen agendák megtámogatásához.

    VálaszTörlés
  33. Én csak egy dolgot irigylek a pápától: a vatikáni titkos levéltárat, ez a világ egyik (ha nem) a legrégebbi könyvtára, és ezt látogathatják a legkevesebben, csak a főpapok, meg az ő haverjaik, senki más. (titokban digitalizálhatta volna pár jóindulatú bejáratos főpap a legjobb anyagokat, és az internetre feltehették volna)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, a legrégebbi.. ha nem számítjuk azokat a könyvtárakat, amiket a római birodalom, meg a hasonló szellemiségű "diktatúrák" felgyújtottak

      bár nem csodálkozom, hogy ezt mondod mert néhány posttal ezelőtt kifejtetted, azt az álláspontod, hogy a környéken élő legöregebb népcsoport a "mediterrán":)

      Törlés
    2. azt viszont totál megértem, hogy benéznél a könyvtárba:)
      én is benéznék olvasgatni..

      Törlés
  34. fura nem? dulce papírokat ellopták, és igy tudtuk meg mi folyik ott új mexikó alatt.. és a még furább h a vatikáni levéltár ezek szerint még titkosabb hiszen onnan eddig semmi sem került ki! konkrét papír dokumentumok. tehát ha úgy vesszük a vatikáni levéltár sokkal több titkot rejteget mint h új mexikó alatt van 1 titkos létesítmény ahol földönkívüliek vannak, lefagyasztott hibridek, telepátia kisérletek stb.

    VálaszTörlés
  35. Először is: több ízben csalódok PPP-ben, olyan dolgokat nem vesz észre, amikre ő hívta fel a figyelmemet korábban. Vagy direkt nem akarja észre venni. Már nem tudom mit higgyek és kiben bízzak...

    1, Ha kislányt látsz, azonnal szólaljon meg a vészjelződ, hogy itt valamit el akarnak adni neked.

    2, Amit a TV-ben látsz, az átment a hatalom szűrőjén, ergó, ők akarják, hogy lássad.

    3, Nézzétek már meg ezt a kis lánykát! Úgy be van neki tanítva az egész töviről hegyire, hogy csak na.

    Következtetés: Passz. Nem tudom, hogy mi a célja a cionista seggfejeknek ezzel, de hogy célja van vele, az tuti... Ez az ügy már messziről bűzlik a cionista módszerektől.

    VálaszTörlés
  36. Azért az nem semmi, hogy cionista lehetsz, kommunista, lehetsz, maoista lehetsz, buzipárti lehetsz, internacionalista is lehetsz, de nemzetiszocialista nem. (mindegyik kezéhez tapad vér, csak nagyon más okokból) Az is a degeneráltság fokmérője, hogy a pénzügyekkel meg a "kultúrával, médiával" csak zsidó vallásúak (cionisták) foglalkozhatnak, egyszerűen nincs épeszű magyarázat arra, hogy a fehér nemzeti (nacionalista) ember miért hagyta a folyamatokat ide jutni. (egyik oka sajnos a FRANKFURTI ISKOLA sikere)

    VálaszTörlés
  37. Nagyon egyszerű. (Nem véletlen, hogy egy szabadkőműves találta fel a villámhárítót.) Amit nem tudsz megakadályozni, azt idézd elő - mert ha te idézed elő, te irányítod. Azért ekézik folyton a bankokat, hogy majd, ha már nem lehet tartani a helyzetet, és ígyis-úgyis kirobbanna egy pénzhatalom-ellenes felkelés, akkor majd ők készséggel kirobbantják nekünk, le is vezénylik, és akkor nem lesz veszélyes rájuk. Erről szólt az "Occupy Wall Street", és erről szól ez a videó is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezért kell egy saját mozgalom, nem olyan amit pl. csányi sándor támogat (csak egy példa), nekünk kell előteremteni mindent, mert nem hull csak úgy az ölünkbe, ha hull akkor már függ valakitől, és eltünnek az eredeti célkitűzések.
      Nem szabad megalkudni, hiszen a rotchildok, a bankok, a szabadkőművesek mind mind a mindig az emberek megalkuvásaiból EMELKEDTEK FEL, HA KICSIT IS ENGEDÜNK AKKOR SOSEM LESZ OLYAN AMIT ELTERVEZTÜNK!!!! egyébként nem az illuminati társasággal volt/van gond, HANEM AKIK HAGYTÁK!

      Törlés
  38. igen, hát igaza van tökéletesen

    VálaszTörlés
  39. A blogspot.com nem a háttérhatalomhoz tartozik? :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt már minden ellenőrizve van... Erre is jó lenne ha rájönnétek... Ma már műholdról, vagy kisebb drónokról meg lehet figyelni egyes emberek beszélgetését a pincében...
      A fal rezgéseiből pedig kiszűrni a beszélgetést...

      Ezt kéne felfogni, már k. nincs esély, talán 500 körül még lehetett volna a középkorig. De most? Mikor itt páran is nagyon titkos embereknek hiszik magukat, holott minden internetes tevékenységük egy központon fut át, ahol ismerősöm szerint duplikáció is megy, hogy mindent vissza tudjanak nyomozni... Például a csángóknál még lehet ügyeskedni, fönt a hegyoldalán de ha csinálnak valamit, azt is visszanyomozzák...

      Vegyél fel hitelt utazz el Bora-Borára éllj pár szép napot, aztán gyere haza és legyél öngyilkos a Parlament előtt jól látható helyen. Az majd ér valamit, de előtte tetováltasd magadra pár üzenetet, mert a végén a média belemagyarázza, hogy "A nő nem bírta elviselni, hogy nem segíthette ki a hazáját az adósságból, mert az állam nem engedte hogy több adót fizessen!" A sok barom meg elhiszi.
      2012-ben napi 7 öngyilkos volt Mo-n, ha ők mind ott halnának meg azt nem lehetne letagadni...

      Törlés
    2. Nem rossz megoldás, de ez azért hatásosabb lenne:
      http://www.youtube.com/watch?v=oWe_IScqzeM
      BOB CODY for president!!!!

      Törlés
  40. Ti is tudtok falon át hallgatózni, egy lézererrel egy számítógéppel, és fotocellával.

    BME-en egyik ismerősöm zh közben anno ilyet csinált, és a folyosórol diktálták neki a képleteket...

    http://www.youtube.com/watch?v=iI8w2s05sd8

    VálaszTörlés
  41. Tony ez azért elég barkácsmegoldás, a lézer fókusza már pár m után akkora, hogy beteríti az egész fotocellát, akkor lenne elég érzékeny, ha csak pár mm2 maradna mondjuk 100 m után. (de a semminél jobb, már olyan is van, hogy a laptopra irányított sugárral a billentyűzet hangjából vissza lehet fejteni, hogy mit gépeltek be, és akkor ezek még csak azok amiről én is tudok, az ügynökségek, ahol semmi sem drága, vajon hol tartanak?)

    VálaszTörlés
  42. Elképesztő,ahogy figyelgetem nap mint nap a moses1,tel aviv2 és salamon rabbi retek klubját,csak úgy ömlenek a luciferista illuminati szimbólumok,szemek,666osok...stb. a különféle sorozatokból,reklámokból,híradók,dok. filmek.Csak 1-2 évvel korábbi helyzethez képest a helyzet sokkal súlyosabb,sőt,lassan meg lehet őrülni tőlük.Már minden újabb sorozat 1 szemmel kezdődik, vagy piramissal 666os számokkal.Pont most pillanottam a Tel aviv2re és az autóguru magazin reklámban a műsorvezető a tesztautóját vezetve magasba emelte a 2 mutató ujját,de ugyanezt tette pár órával ezelőtt a moses1en Kun Miklós is persze őlegealább 10 szer a történelmi dokumentum film sorozatja folyamán Mao elnökről "mesélve" ontva a hazug megtévesztő propagandát.

    Az éjfélután kezdődő jós műsorokban az alexander mágus( a név ugye sátánt jelent) a pentagrammát,5 ágú gyillagot mutatta be és magyarázta milyen jó dolog is az és mindenkinek küld belőle és higgyenek benne,mert az segíti őket hozzá a jó élethez és az anyagi gyarapodáshoz,sok pénzhez...mint süsü a sárkány mese...mennyire jók is a sárkányok valójábanmvagy más fenevadak,amiket más hollywoodu filmekben mutattak be...

    VálaszTörlés
  43. Luxbeci, amikről írsz - és persze még sok minden más is - nem úgymond "luciferista-illumináti" szimbólumok. Ezek mag-os, mág-ikus, mag-uras, voltaképp ősi mag-yaros jelképek, számok és megjelenítések. Mindezeket az un. "kiválasztottak" csak kisajátították maguknak és persze az alacsony-rezgésű tevékenységükkel ledegradálva negatív kontextusba is helyezték. Még az un. "Lucifer"-t is ami/aki a sötétségbe a fényt hozza - mint ahogy a neve is ezt jelenti: "Fényhozó". Az arany-"szarv"as mutogatás is az aranykorra utal, annak az eljövetelére - amit persze nem ők hoznak el. Ehhez a kőműveseknek semmi közük csak rájátszanak a dolgokra. Hogy úgy tűnjön - hogy ők a valakik.
    Egyébként eredetileg az ősszkíta/sumér mitológiabeli Enki-t ábrázolták szarvakkal mivel kedvenc állata a kecske volt. Ez a mezopotámiai sokezer éves pecséthengereken jól látható. Felesége - Ninhurszag - madara pedig a bagoly volt. Ezt is átvették mint szimbólumot - és ledegradálták. Pedig a duális egyensúlyban az éjjeli égitest a Hold, az éjjeli madár a Bagoly, mint ahogy a nappali égitest a Nap és a nappali madár a Sólyom - egyenértékű. Nem véletlen voltak anno fekete- és fehér-magyarok sem.
    Az EGY szem a 3. tudatalatti szem - miután a 3 szemünk egy 3szöget vagyis egy stilizált piramist formáz. Tehát a mindent látó Egy szem a Mi 3. szemünk - amely felette áll a csak illúziót észlelő másik kettőnek. A 666 az anyagba ágyazottság jelképe, amit - mint az úgymond "pokol" legmélyebb bugyrát elérve lehet felemelkedni. Vagyis a 666-os "pokoljáró" szint meghaladása nélkül nincs felemelkedés. Nincs ebben semmi félelemkeltő - még ha az úgymond "sátán" jelének is mondják. Egyébként a szén/C/-alapú világunkat is jelképezi mivel a C-ion-okból 3x6 van: 6 proton-6 neutron és 6 elektron.
    Ezt a szintet kell meghaladnunk - már a DNS-átalakulásban Si-ionokból felépülvén az átkristályosodásunk által. Ebből is látható hogy a "C-ion és Si-on" ellopott meghatározás valójában mit is jelent. A pentagram az újjáteremtés/megújulás jelképe. Nyilván akik nem akarják ezt azok mocskolják kisajátítva magát az ősszkíta jelképet is. Ugyanez a helyzet a menórával ami Mén-Óra/Táltos-Óra, szintén kisajátított ősmagyar jelkép és a 7 részből álló Tejutat ábrázolja: az 1 Központi magot és a 6 spirálkart. A sárkány szó a megtáltosodott, repülni is tudó magyar emberre utal. Annak megint csak a negatív kontextusba való helyezése. Természetesen azok által akik nem tudtak/tudnak megtáltosodni/repülni soha. A csillagkapu/átjáró őre a TérŐr-ista, mostanában negatívan: terrorista. A tér őre hajdan a "kapu" SARKÁN-ál állt és vigyázta hogy csak azok léphessenek be az Aranykorba - akik arra érdemesek. Most is ez van - illetve lesz...

    SandOr

    VálaszTörlés
  44. Sziasztok,

    néha olvasgatom ezt a blogot, és nemrég eszembe jutott, hogy ha a médiák, vagy pl. a mozifilmek tudat alatt befolyásolnak minket, hogy imádjuk ezt vagy azt az "istent" akiket mondjuk a templomosok leszármazottjai hoztak létre (legalábbis az itt fellelhető informorzsák alapján) akkor miért vannak olyan filmekt mint pl. a 'Bízd a hackerre!' amiben pár fiatal azért küzd, hogy (idézem a filmből) "...a tudás mindenkié!" és a 'tudást' elérhetővé tévő weboldaluk neve a 'koponyaklub' nevet viseli.

    Bocs, hogy ide firkáltam, de ezért nem akartam regelni a fórumba.

    VálaszTörlés
  45. Azért mert mind2 oldalon ott vannak, akik gerjesztenek, és akik kínálják megoldást. mint a fegyverbiznisz mind2 oldalt támogatják.
    pirospirula is 100% hogy szabadkőműves hapsi csinálta, annyira magas szinten vannak összeállítva a cikkek, az egész oldal, hogy valaki pusztán jószándékból ilyet nem csinál, mert ha valaki ennyire maximalista annak vannak hátsó szándékai is. ha te sikeres vagy elöbb utobb kezded lenézni az embereket, lásd bill gates, hogy ők mennyire nem azok. Ez az oldal felvilágosít, és nagyon jó! de aki(k) az oldalt csinálják nem feltétlenül lesznek jók..

    VálaszTörlés
  46. Pirula, láttad az Oscar-díj átadót? Láttad, amikor a first lady jelentette be a CIA propagandafilm (Argo) győzelmét katonákkal a háta mögött? No ez mind így egyben megérne egy cikket :)

    VálaszTörlés
  47. Ne felejtsük azt sem, hogy mit eszünk.
    http://www.kws.hu/
    "Szép" a logójuk.

    VálaszTörlés
  48. Ebben az új Brithney klipben rengeteg a sötét szimbólum:
    https://www.youtube.com/watch?v=kYtGl1dX5qI&feature=player_embedded#!

    VálaszTörlés
  49. http://www.youtube.com/watch?v=DC78wv8h-m0

    VálaszTörlés
  50. én megdugnám a kiscsajt!! :)

    VálaszTörlés