2013. január 19., szombat

Képek szöveg nélkül


children 1
Szovjetunió - Sztálin
children 2
Kína - Mao

children 3
Németország - Hitler

children 4
Kuba - Fidel Castro

children 5
Észak-Korea Kim Il-sung

Magyarország - Kádár János



children 7
USA - Barack Obama
Barack Obama 23 pontos elnöki külön-rendeletet ír alá a fegyvertartás szigorítására.


94 megjegyzés:

  1. ... ahelyett, hogy egyetlen pontban megkövetelte volna a cionista-okkultista médiamocsok szigorú cenzúráját és a titkos szervezetek terrorista szervezetekké való nyilvánitását. Ugyanis függetlenül attól, hogy a vérengzést a tömeggyilkos közvetlen (elmegyógyintézeti) vagy közvetett (TV és számitógépes játékok általi) programozása idézte elő, a felelős maga a háttérhatalom! Kanadában például szinte minden vidéki háztartásban fegyvert tartanak, hiszen már útban az udvari "árnyékszék" felé vadakba botolhatsz, mégis évente egy-két fegyver általi halálos balesetről hallhatsz. Annak ellenére, hogy ezt már jóval előttem Michael Moore is szóvá tette, az idióta amerikaiak csak asszisztálnak mindehhez! Hja, kérem, nem elég hogy fegyvered van (volt?), nem árt ha ráadásul gondolkodsz is picit!

    VálaszTörlés
  2. Szöveg, képek nélkül:

    Közeledvén a globális diktatúra szürke hétköznapjaihoz, ideje lenne már tényleg szemügyre venni az új elnyomókat.

    Innen, alulról, az elit egységes valaminek látszhat, pedig nem az, holtbiztos. A legfőbb törésvonal feltehetően ott húzódik, hogy fasiszta globális diktatúra legyen-e, vagy inkább kommunista golbális diktatúra?

    Olyasmi kérdés ez, mint hogy leszarják-e az ember fiát, vagy inkább leokádják? Csöppet se közömbös, főleg annak, aki alul van...

    Majd' mindenki - valszeg e blog is - egyszerre bíró és peres fél ebben a (sarkított, de legalább érthető kifejezéssel) kommunista-fasiszta perben.

    A PPP szerintem egy republikánus projekt Hungary-ra leosztott szelete.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már miért lenne republikánus? Nem értem hol látod ezt a színét a háttér hatalomnak. A képek, és annak csokra pont azt mutatja amit Szántai Lajos is mondott egykor, miszerint egy színvaknak a vörös csillag és az amerikai csillag teljesen egyszínű és ugyan olyan, vagy hogy szovjet/europai/amerikai unio mind ugyan az.

      Sőt, minden birodalom ami eddig épült pont ugyan azért épült mint a mostaniak.

      Vissza térve a képekre, nekem valahogy a gyors értelmek jutnak eszembe. Akárhol is eszel, mindig ugyan azt a "szart" kapod."

      Törlés
    2. vesd össze mi a fasiszta és mi a kommunista diktatúra

      Törlés
  3. CGF: Szóval szerinted PPP is egy beépitett ember? Érdekes gondolat, de szeretném tudni, hogy mire alapozod ezt a feltevést?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeljük el, van két ország, amely világbirodalom akar lenni, uralma alá akarja hajtani a bolygót. Nehéz elképzelni? Ebből a célból titkon együttműködnek, a felszínen pedig, a népnek, marakodnak. (A felszín is őszinte, sőt voltaképp az a valódibb. Az együttműködésük taktika, az ellenségességük stratégia.)

      Segít az elképzelésben, hogy száz éve sincs, hogy fennállt ez a helyzet. Sztálin és Hitler.

      Aki a múlt század huszas-harmincas éveiben Európában élt és gondolkozott efféle dolgokról, igen nehéz helyzetben volt. Mert hiába zajlott a szeme előtt a kommunizmus kontra fasizmus nyílt történelmi versengése (és titkos együttműködése), a megértést ab ovo nagyon megnehezítette, hogy a megérteni vágyó szemlélő, mint mindenki, ösztönösen húzott az egyik vagy másik oldalhoz. Miközben megérteni akart, azaz tárgyilagos lenni. Erre mondom, hogy mindenki bíró és peres fél egyszerre.

      Ami persze senkit se gátolt meg, hogy markánsan állást foglaljon. Ahogy ma se, pedig most is ugyanaz a nehézség. A kommunizmus és a fasizmus kategóriái segítségével próbálni eligazodni a ma fennálló helyzetben hasznos is meg nem is. Hasznos, mert ezek mára letisztult fogalmak (mindenki ugyanazt érti rajtuk, a különbség abban van, hogy melyiket szeretjük és melyiket utáljuk), de haszontalanok is, mert a történelem sose úgy ismétli önmagát, hogy az a hatalommal nem rendelkező kortársak számára is világos legyen:(

      Mindazonáltal annyi biztos, hogy a képzeletbeli - de azért nagyon is valós - tárgyalóteremben az egyik oldalon a republikánus, királypárti, déli, jobbos, ésatöbbi van, a másikon a demokrata, liberális, északi, balos, ésatöbbi. (Egyszerűbb lelkek felfoghatják Orbán-Gyurcsány ellentétnek.) Sok szóról van tehát szó, amelyek bármeddig szaporíthatóak, holott igazán csak két "peres fél" van. Akik bírók is egyben. Szerintem:)

      Ebben az értelemben biztos beépített ember PPP. Mint ahogy Te meg én is, meg mindenki. Fentebb, a magam részéről egyelőre még csak erre utaltam. Emellett azonban tényleg meglehet, hogy úgy is beépített, amely értelemben rákérdeztél, GorcsevIvan. Már ha tényleg így hívnak:) Nos, van válaszom: dunsztom nincs. Egyelőre.

      Ha igen, ha a mindennapi jelentés szerint is beépített a PPP, akkor viszont nem biztos, hogy egyetlen emberről van szó. Vagy hogy egyáltalán emberről. Nem, nem gyík:) Lehet afféle közület. A laza - akár poénos - szerveződéstől a kőkeményen strukturált intézményig, a szervezettség fokától függően bármi lehet. Mindenesetre ha szervezet, akkor emberek működtetik. Pont mint a sarki bélyeggyűjtő kört vagy a világbankot.

      Törlés
  4. Fontos lenne megérteni, hogy itt nem arról van szó, hogy valaki beépített-e vagy sem. Attól még szolgálhatja a rendszert, mert számos eszközzel lehet az "ő" ügyük érdekébe állítani a viszonylag akaratgyenge, manipulálható, tájékozatlan stb. egyéneket. Van erre több szemléltető példa pl. a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve, vagy hogy az oldal arculatához hű maradjak, a Mátrixban mindenki ellensége a lázadóknak, mert midnegyikük lehet, illetve válhat hirtelen ügynökké, amíg nem választják le őket a 'mátrixról'. Nem az emberek az ellenségeink, még akkor sem, ha úgy érezzük. Nem a cigányok, zsidók, nem a politikusok, nem a kővakoló tagok. Ezek csak emberek, akármennyire is megvezetettek vagy gonoszak vagy hatalmasok, a 'terv' számára csak eszközök, a több ezer éves ideológiai háború egyik oldalának a fogyóeszközei. Az ellenség az ideológia, a terv és a cél, amit nem érzünk sajátunknak, mert nem képvisel minket, embereket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hu ez már nagyon komplikált.. Még is milyen ideológia felelne meg az embereknek úgy unblock, vagy legalább is jelentős többségüknek? Háát úgy érzem kicsit tovább visszük ezeket a gondolatokat amiket ppp felvet, vagy felszínről lekapar, és oda jutunk, hogy más alternatívát nem látunk. Maradunk a megszokott életünkbe, és ha éppen nem az illuminátus zsidó kővágókat szidjuk, akkor majd jön a helyükbe más, mert szerintem ahogy hallottam már MI Isten nyája vagyunk, és mint olyat mindig terelgetnie kell valakinek...

      Törlés
    2. Névtelen, 2013. január 19. 14:18
      Nincs más megoldás - tovább fűzve a gondolatmenetedet - le kell válni a Mátrixról. :-)
      Mint minden rendszerben itt is vannak kiskapuk. Meg kell csak találni egyet és kell egy nagy elhatározás, aztán kilépsz.
      Vannak segítők is akik megmutathatják milyen módon tudod magad függetleníteni a Mátrixtól.
      Persze az elhatározás csakis rajtad múlik. :-)

      Törlés
  5. Ajánlott film:The Campaign--Képtelen kampány
    hatalmas vígjáték,de gyönyörűen bemutatja a politikát

    VálaszTörlés
  6. A PPP csak a felszín vékony hártyáját kapargatja.

    Ez egy sokkal nagyobb "színdarab" az Univerzumban, mindenki színész, akkor is ha nem tud róla és mindenki írja a színdarabot.

    Talán azt mondja valaki, hogy Obama veszi el a fegyvereket az emberektől vagy az őt mozgató "háttérerők"?
    Te magad ha rendőr vagy (katona, FEMA-s, CIA-s, stb...) fogod elvenni vagy a szomszédod fogja elvenni Tőled.
    Nem Gyurcsány vert meg 2006-ban az utcán, hanem Te vertél meg másokat vagy Téged vert meg a "szomszédod" aki készenlétis volt.
    Te szemeteled tele az utcát és a környezetet vagy az a cég, akinek dolgozol.
    Te dolgozol olyan cégnél, aki PET palackokat gyárt, környezetszennyező autókat gyárt, Te gyártasz vagy közvetítesz környezetszennyező, emberi fogyasztásra alkalmatlan, káros termékeket annál a cégnél ahol dolgozol.
    Te jársz a füstokádó autókkal, repülőkkel, Te húzol le több száz liter ivóvizet a WC-ben, Te dohányzol, Te iszol, Te drogozol, ráadásul Te állítod ezeket elő.

    Te mész el Afganisztánba, Irakba, Líbiába, Szíriába gyilkolni, én egy Rothschildról sem hallottam, hogy ott lövöldözte volna a gyerekeket.

    Hogy Te nem? Te aztán nem?
    Szóval abból az adóból, amit befizetsz és amit egyből küldenek tovább a hitelezőinknek (akikre semmi szükség nincs valójában) abból nem vesznek, gyártanak fegyvereket amikkel embertársaidat meggyilkolják a saját embertársaid a Te általad (és ő általuk) megtermelt GDP-ből, a Te általad előállított fegyverekkel? Neked persze ehhez semmi közöd nincs... ezt a rendszert nem Te tartod fent. Hát akkor ki a f..om?

    Aki minden jót/rosszat a világon megvalósít az TE VAGY! Úgyhogy hagyjuk már ezeket a hárításokat, hogy "ők" permeteznek, mérgeznek, gyilkolnak, hazudnak, .... NEM! TE TESZED EZT!

    NE TEDD!

    Ja, hogy akkor erről, meg arról a kényelemről le kellene mondani, meg majd akkor, ha más is, meg majd ekkor, meg akkor, meg ne én kezdjem, meg...

    Szóval fogd be a szád és változz meg. Ne csak szavakban, mert az nem ér semmit, amíg meccs nézés közben csipszet zabálva magyarázod a haverodnak a nagy összeesküvéseket, az a kutya szaránál is kevesebbet ér.

    Első lépésként mutass példát! Addig ne nyisd ki a szád...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bastian: Eddig a Te megjegyzésed volt ott legjobban a szeren ezen a blogon amit eddig olvastam...DE sajnálattal kell közölnöm, hogy az általad felsoroltak közül egyetlen egyet sem csinálok. Na jó, a rendszert ugyanúgy fenntartom az adóimból mint Te magad! Ahhoz viszont, hogy ne tartsuk fent a rendszert, valahogy függetleniteni kellene magunkat tőle. Ez viszont összefogás nélkül NEM megy. Sajnos a tapasztalatom az, hogy a chip zabáló-meccs néző kollégáknak gőze sincs az itt szereplő dolgokról, tehát a velül való összefogást inkább hanyagoljuk! Te talán nyitott lennél arra, hogy közösen, összefogva tegyünk a jó ügy érdekében?

      Törlés
    2. Nyilvánvalóan nem sorolhattam fel az összes "jellemző" dolgot, de bármikor simán felsorolok olyat, ami Rád is és rám is vonatkozik :)).

      Nincs összefogás, mert nem is lehet ebben a rendszerben. Jelenleg sem az összefogás tartja össze ezt a rendszert, ki az aki azért megy be dolgozni, hogy összefogjon a munkatársaival a cég érdekében? Szerintem a pénzért megy be mindenki, hogy a saját igényeit (és nem közösségieket) kielégítse, nem törődve a következményekkel (vagy másra hárítva a felelősséget).

      Aki "felébredt", az mutasson példát másoknak. Ne csak szövegeljen, miközben tolja ki a "tecsóból" a teli kosarat, mert az hiteltelen, csak kiröhögik.
      Ha valaki hiteles és látják, hogy "működik" az élete és még láthatólag boldogabb is, mint korábban, akkor követni fogják a példáját egy idő után. Csak ez működik, az összefogás nem, az legfeljebb akkor, ha már nagyon sok ember "megváltozott", egy későbbi szakaszban. Most egyénileg lehet csak változni.

      Lehet ez kis lépésekben is, de láthatónak kell lennie.
      Csak apró példák:
      Soha nem nem megy nagy multikhoz vásárloni és ezt tudja a környezetem is.
      Évtizedekig dohányoztam, leszoktam és most már a környezetemben is sokan abbahagyták, tőlem kértek tanácsot, hogyan csinálják, mert látták, hogy nekem működött és ezáltal hiteles voltam.
      Nem nézek tévét és a környezetem tudja rólam és ha lassan is, de egyre többen egyre kevesebb tévét néznek a környezetemben, mert látják, hogy sokkal tájékozottabb vagyok, ők hiába bámulják a dobozt, mégsem tudnak semmit. Nemrég pont a családomból mondta valaki, hogy már semmi érdekes nincs a tévében amit meg akarna nézni. Remek! Jó érzés töltött el...

      Tudom ezek csak "morzsák", de ez működik, mert az emberek példákat követnek, gyerekkorban a szülőkét, aztán a "kötelező" oktatásét, aztán a média "példamutatását", aztán munkatársakét, stb...
      Ideje, hogy a közvetlen környezete példamutatását is észrevegye és észre is veszi vagy egyedül marad, mert azt veszi észre, hogy már senki nem akar vele meccset nézni...


      Törlés
    3. hát igen,és amit te írsz az még mindig lófasz!

      mi a teendő?

      irány vidék, és önfenntartó gazdálkodás, akkor nincs mit adózni, nincs mivel baszogatniuk.

      jah, hogy akkor naphosszat dolgozni kell, túrni a földet, nincs internet nincs tv, nincs villany, nincs gáz, nincs vezetékes víz?

      de hát végül is ezekre valójában mi szükségünk van?

      több ezer évig tök jól elvoltunk nélküle.

      miért járunk el dolgozni? azért, hogy ezeket a kényelmi dolgokat megszerezzük amiket a társadalom ránk kényszerít. Ez előtt 15 évvel még nem volt mobil és senkinek nem hiányzott, most pedig már elképzelhetetlen nélküle az életünk.

      Holnap majd jön egy másik találmány ami nélkül szintén nem lehet majd élni, mondjuk egy csip a fejedben.

      Így van ez, teremtenek egy felesleges valamit amit szükségessé tesznek és ezért dolgoztatnak.

      Pedig mire lenne valójában szükségünk?
      Étel, család, munka, szórakozás. Ezekhez egyikhez sem kellenek a civilizációs vívmányaink.

      Törlés
    4. Bastian ha nem vásárolsz a multiknál - olcsóbban mint máshol - akkor hogyan élsz meg 47 ezerből mint egyedülálló öreg és beteg nyögdíjas ? Gondolkozz ember mielőtt kinyilatkoztatsz...

      Törlés
    5. Értem, szóval akkor a "tecsó" és társai a magyar nyugdíjasok megmentője! Ha kivonulnának az országból, akkor másnap egymillió nyugdíjas feküdne holtan az utcán éhen halva, mert ők csak és kizárólag a multinacionális megagiga áruházláncoknál tudják megvenni a napi betevőt, ahogy az elmúlt ezer évben mindig is... :))

      Nem arról van szó, hogy akarnak egy kis banánt (persze olcsón), meg egy kis narancsot is, meg egy kicsit több péksütit, meg egy kis ízesített jogurtot, mert nem akar lemondani semmiről, csak legyen olcsó, az 50Ft-os szabolcsi alma a piacon az nem kell, csak a multiból a 150Ft-os banán....

      Hozzáteszem 47 ezerből a multinál vásárolva sem lehet megélni, akkor már a számláit rég nem fizeti...

      Törlés
    6. névtelen barátom, tehát akkor szerinted 'baszhatjuk'? (elnézést a kifejezésért, de ide ez a legalkalmasabb)

      sajnos pont ez az a mentalitás mely oly sok probléma okozója

      ezen túlmenően szerinted ezen "segítő multik" által mennyi pénz áramlik ki az országból, még úgy is hogy itt adóznak?

      a probléma persze komplex, hiszen tulajdonképp semmit nem gyártunk, tehát valójában nem is tudja a belföldi gazdaságot erősíteni a pénzed, mégha a cba-ban vásárolsz is, de sajnos pont ezt akarták elérni

      Törlés
    7. Bastian, SL vagdalkozva vádaskodni azt már tudtok - problémát megoldani még nem. Gondolkozz ember - hol kapsz 50 ft-os almát és 150 ft-os banánt - sehol. Senki sem a multi iránti szeretetből vásárol a multinál - hanem azért mert rákényszerül. Kapjatok már magatokhoz a hülyeségeitekkel- míg nem késő. Az is megoldás ha több pénzt adtok a kisembereknek a megélhetésre. Akkor majd a magyarnak álcázott kazár-zsidó bioboltban fog vásárolni. Nincs magyar kereskedelem kivéve néhány nénit és bácsit a piacokon. A CBA ugyanolyan cionista zsidó mint a Tesco vagy a Lidl - capísi ?

      Törlés
    8. Névtelen2013. január 20. 4:11 - Akkor te is beállhatsz Bastian, SL mögé a sorba, ugyanis te sem kínáltál megoldást, csak vagdalkoztál, amiért a másik kettő vagdalkozott. Gondolom én is épp ezt teszem.

      Törlés
    9. Úgytudom legfeljebb pár száz forintért lehet szeretni almafa csemetét, illetve különféle zöldség-gyümölcs magvait, amik szeretetteljes gondozás mellett zsebkendőnyi parcellán kinőnek és termést hoznak.
      Aki igazán pajzán, még a banánt is meg tudja termeszteni üvegházban.

      Törlés
    10. ugyanmár... hagyjuk ezt a "vagdalkozás" szöveget

      egy oldalon állunk elméletileg, semmi szükség arra hogy elragadtasd magad, inkább gondolkozz

      mi az hogy több pénzt adjunk? ugyanabban a cipöben járunk, csak eltérő minőségben

      a megoldást valójában mindenki ismeri, csak az egoja felülkerekedik az értelmén (az enyémen is persze)

      azért annyit elmondok, hogy itt nem fogsz találni olyat aki valóban függetlenítette magát, hiszen jó messze röhög ezen az egészen(ez sajnos egy paradox helyzet)

      Törlés
    11. Egyszer ő is járt ilyen helyen. Ami viszont azt jelenti, hogy akik a jövőben függetlenek lesznek, azok vannak ma itt.

      Törlés
    12. nem értem, ki az az ő? névtelen?

      mi felett siklottam el? :-)

      Törlés
    13. Oh igen. Néha úgy belemélyülök a gondolataimba, hogy elfelejtem kifejteni, bocsánat. Szóval az, aki mára már független, az is bejárta ezt a stádiumot, így akik ma teszik ugyanazt, jó eséllyel válhatnak függetlenné, csak persze meg kell találni a helyes utat.

      Törlés
    14. Szerintem is az önellátás -lehetőleg az élet minél több területén- a jővő. Lehetőleg minél több dologtól függetleníteni magunkat.
      De mi van akkor, például, ha megtiltják, hogy magánszemély termeszthessen a kertjében? Akkor mit csinálunk?
      Itt a példa: http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/1229-amerika-utan-mar-uj-zelandon-is-kivaltsagnak-szamit-a-sajat-vetemenyes

      Törlés
    15. Alapítványt/kft-t kell létrehozni. De nem gondolom hogy egyhamar fenyeget itthon ez a veszély.

      Törlés
    16. Szerintem a legfontosabb, hogy aki tehetséges és becsületes az politizáljon, legyen politikus, azon kívül, aki nem az válasszon ilyen embereket! A rossz vezetőket le kell váltani és helyette jókat kell választani! Én jónak tartom az önfenntartást és hasonlókat is, itt kell elkezdeni, viszont a politikát is alakítani kell.

      Törlés
    17. Ma már "oxfordi" Viktor is világosan megmondta/kimondta: 2013 nem a magvetés hanem az ARATÁS éve. Vagy nem hallja a híreket itt senki ? Nincs itt már idő semmire. A Kaszás/Orion arat, Sánta Kata/Szíriusz meg begyűjti, kévékbe köti a termést. De nem egyszerűen csak begyűjti hanem külön rakja/el is választja/le is választja az ocsút meg a gazt a búzamagvas kalászoktól. Tehát 2013-ban megtörténik a Széth-választás. Kitisztul, megtisztul a Föld. A gaz meg a szemét elhagyja a búzamezőt. Vagy ha nagyon "ellenkezik" el lesz égetve magán a búzamezőn - mert már csak a "poraiban" tudja azt "megtermékenyíteni". Na persze a 2013-as év valójában a Hold-újévvel kezdődik az áprilisi újholdkor az előző év 13. holdhónapja után. A dog-star-os chip-pendale-fesztiválnak vége.

      SandOr

      Törlés
    18. Hát azt majd meglátjuk, de a december 21. óta nekem egy kicsit elég a jóslatokból.
      De azért kíváncsi vagyok: szerinted pontosan mi fog történni?

      Törlés
    19. Bálint nem akarom félreérteni, úgyhogy megkérdem:

      ugye nem a világvégét vártad?

      Törlés
    20. Én csak azt vártam hogy abbahagyják a várakozást.
      Nem vártam én semmit, nem is érdemes. Isten malmai lassan őrölnek, nincsen egyik napról a másikra való változás. Ezért is nehéz észrevenni azt.

      Törlés
    21. arra vártál, hogy abbahagyják a várakozást?^^

      http://www.youtube.com/watch?v=u4BWaGDaO5k

      Törlés
    22. Itt nem jóslatokról van szó hanem a szokásos 13 ezer évenkénti/fél világévenkénti nagy tabula rasa-ról a Földön. Ez a régészeti leletekben, ősi írásokban és ősi képi megjelenítésekben számtalan helyen dokumentálva van például Egyiptomban és Irakban, de a Távol-Keleten és Közép- valamint Dél-Amerikában is.
      Sajnos nehéz elképzelni hogy 6almasék és csatlósaik hirtelen a full-szeretettől fognak vonaglani embertársaik és az anyaföld irányában hogy okafogyottá váljon mindez. Így aztán tarlóégetés illetve ürgeöntés várható - mint legutóbb is. A FöldAnya szokta "lerendezni" ezt a dolgot a megújulás érdekében. Vakoló-videók tömkelege jelenítette meg már ezt jó előre. Például David Guetta és Eminem által is - nyilván nem véletlenül. A bunkerek sem hobbiból épülgetnek. A földindulás időpontjával aztán mit érnének az emberek ? Semmit sem. Az csak felesleges pánikot keltene. Szeretetben és szeretettel élve nincs mitől félni...

      SandOr

      Törlés
    23. David Guetta - Without you /3'30"/ - itt július eleji időpontok vannak megadva kissé "rejtetten" a földindulásra. Eminem - Not afraid /4'19"/, Avicii - Levels /3'19"/, Ellie Goulding - Anything could happen /4'17"/, Robbie Williams - Candy /3'25"/, Pitbull - Rain over me /3'54"/, Jennifer Lopez - Dance again /4'27"/ ...a végtelenségig lehetne sorolni a korszak-váltással kapcsolatos, mondhatni "szájbarágós" szabadkőműves video-megjelenítéseket.

      SandOr

      Törlés
    24. Ha meg akarsz szabadulni a Mátrixból, előbb szellemi szinten kell odáig fejlődnöd, hogy mindenféle téren függetleníteni tudd magad tőle. :-)

      Törlés
    25. Miről beszélsz Kedves - én már újjászülettem. És Te ?

      SandOr

      Törlés
    26. Névtelen, 2013. január 21. 8:40 (SandOr)
      Újjászülettél???
      Én nem az újjászületésről beszéltem. :-)

      Kedves SandOr! :-)
      Ha a háttérhatalom teljes egészében tudná mire vagyok képes spirituális szinten és hol lakom, már rég katonai helikopterek repkednének itt felettünk és egyenruhás fegyveresek keresnének engem! :-)
      Nem, nem vagyok őrült paranoiás, megnyugodhatsz.
      Egyszerűen csak spirituális szinten képes vagyok elbújni előlük.
      Tudod, a spirituálisan alacsonyabb rezgésszinten állók - mint, amilyenek ők - nem képesek észlelni a magasabb szinten állókat, mint amilyen én is vagyok. Éppen ezért nem képesek megtalálni sem engem. :-)

      Törlés
    27. én tudom ki vagy, akkor ők miért ne tudnák?:)

      Törlés
  7. Az összes politikust, aki gyermekekkel fotóztatja, festeti le magát, haladéktalanul agyon kell ütni.
    Később már nincs mit tenni...

    mj

    VálaszTörlés
  8. amúgy konkrétan a képekkel eddig egyetlen hozzászóló sem foglalkozott, még is mit akar közölni ezzel a bejegyzéssel a blogoló? Ötletek, elképzelések, érvelések?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az usa alkotmányának 2. pontja kimondja hogy minden embernek joga van fegyvert tartani
      obama pár napja "esküdött fel" erre a papiruszra (lehet közben x-be rakta a kezét nem tom), de emellett tiltani fogja a fegyver használatot (a new yorki hurrikán után svat tím járta végig a házakat és gyűjtötte be a tátott szájú amerikaiaktól amit az alkotmány szerint mindenkinek joga, de inkább kötelessége a fegyvertartás)
      és ez az obama gyerekekkel fotóztatja magát mint hitler, kádár vagy mao ezzel is bebizonyítva hogy semmiben nem különbözik a jelenlegi usa propaganda gépezet mondjuk a NÁCI németországétól (ha nem még undorítóbb)

      ha mondjuk én lennék vezető; az összes olyan gépezetet, ami a hozzám közel álló oldalt propagálja megszüntetném, mivel meglátásom szerint szánalmas úgy felépíteni egy rendszert, hogy annak elemei a teljes rendszer maradandóságát(kiválóságát) hirdessék, míg az olyan rendszer, aminek elemei segítik önmagukat jobbra váltani, szentek (és érdekes módon ez teszi igazán maradandóvá az elemeket; mm, hogy a "jobb" rendszer felé törekednek)

      Törlés
  9. Nem egy mostani felfedezés, ha egy filmben kutya és/vagy gyerek van, akkor azt megeszik...

    VálaszTörlés
  10. A gyerek a jövőt jelenti.
    Gondolom ezt sugallják a képek, hogy ezek a "nagy" emberek írják a jövőt.

    VálaszTörlés
  11. Arra utal PPP a képekkel, hogy Obama diktatúrát épít ki, ahogy tették a többi vezetők a képeken is. Elveszi először az emberek fegyvereit, ahogy tették más diktátorok, mint Hitler, Sztálin és a többiek is. Utána beindul a diktatúra teljes körűvé szélesítése. Minden jel erre mutat, de gondolom a korábbi diktatúrák esetén is voltak vészmadarak, akik előre látták, merre tartanak a folyamatok, mikor Hitler kisgyerekeket ölelgetett például, aztán mégis csak kikerekedett az a rendszer is. Ez is ki fog. Ez van.

    VálaszTörlés
  12. Érdemes megvizsgálni a nagy bölcs vezérrel közelebbi kapcsolatba kerülő gyerekek arcát a Hitleres, Kádáros és Obamás képen. Pontosan ugyanaz az arckifejezés!

    VálaszTörlés
  13. Megint előtört a sok hippi, akiknek nem kell vezetékes ivóvíz, szennyvízcsatorna, áram, stb... Bullshit, ez nem járható út, vagy újra kolerában akar meghalni mindenki?
    A járható út, a technológia FELHASZNÁLÁSA, hogy ne szennyezzünk, de közben jól éljünk: pl. mini tisztítómű, ami a háztartások szennyvizét már előkészítve ereszti ki, esetleg fordított irányban az elérhető talajvizet teszi ihatóvá, hőcserélő , ami a levegő hőtartalmát megtartva képes cserélni a levegőt, a passzívházak legfontosabb alkatrésze, persze az áramtermelés már húzósabb, ezt nem akarja kiengedni a kezéből az irányítás, mini, házi erőmű, ami nem szennyez, na ez az ami nincs, egyelőre. (de sokan dolgoznak rajta) Ha ezek megvannak, mindenki oda vonul el, ahova akar, mégsem kell középkori körülmények közé visszazuhanni. (Rómában volt WC meg folyóvíz, utána több, mint 1000 évig nem, nem is fürödtek, nem mostak kezet, - a nyugat románok, másnéven franciák, a mai napig tartják ezt az ősi szokást - és csodálkoztak, hogy mindenféle járványokban a népesség 30%-a meghalt, de a papok megmagyarázták, ISTEN lesújtott!!! )
    A globális információs hálózat -másnéven internet- már szerencsére megvan, arra kellene vigyázni, hogy azt sehol-senki ne cenzúrázhassa, sőt egy alapszinten mindenhol-mindenkinek ingyen kellene elérhetővé tenni!
    Aki azt hiszi, hogy a tanyára visszavonulás jó ötlet, az nem hallott rákosi pajtásról és a bőrkabátos barátairól. Ha nem lesz valamilyen szintű összefogás, akkor simán leszalámizzák az "ellenállókat". Minimum ugyanakkora tömeget kell szembeállítani az irányítás "rendfenntartó" csapatával, akkor lesz esély. (2006 is azért bukott el, mert a 2 milliós Bp-en nem volt 200ezer tökös ember)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. te Alien, tudod e azt, hogy Mo-n TÖRVÉNY írja elő, hogy szolgáltató által lefedett területen KÖTELES vagy 60%-ot kivenni abból

      szerintem említettem is ezt már annyira undorító, hiszen kényszerítenek arra hogy a körben bennmaradj

      ettől fogva maximum titokban alkalmazhatod a vívmányaid, de amerre tartunk, nem csodálnám ha a magánterületed is folyamatos megfigyelés alatt állna (ha még nem áll)

      egyébként hadd kérdezzem meg, Te, mint ezen irány úttörője, alkalmazol e valamit is abból amit képviselsz, vagy ISMERSZ e egyáltalán valakit aki igen?

      Törlés
    2. Te ezt a törvényt a fővárosra értetted? És milyen szolgáltatásra? Mert én vidéken lakom, és csomó olyan házat tudok, amiben laknak, és nincs bevezetve a gáz. (fafűtés) Sőt, egy konkrét eset: ismerek egy nyugdíjast, aki leromboltatta a házát (igaz, már majdnem összedőlt) és hobbitelken építtetett egy kisebbet, se gáz, se villany, és télen is ott lakik!
      Nyilván az önellátást nem a panelban kell elkezdeni :D

      Törlés
    3. Gázt nem vagy köteles használni, van akinek hőszivattyúja van, (van rá pénze és nincs gázórája) és van akinél még áram sincs, csak egy generátor, azt néha bekapcsolja. Ma ezt egy római polgár látná, akkor JOGOSAN kérdezné: miaf*sz történt itt az utóbbi 1500 évben??? (az utóbbi 200évben történt pár fejlesztés, ez igaz, de i.sz. 400 után qurvanagy filmszakadás jött, és milyen érdekes, hogy ez az egész bolygóra kiterjedt, mindig volt valahol valami K+F központ, a középkorban talán az araboknál, de ott nem volt központ, mint a többi birodalomban, és ők inkább csak az egyiptomi és római maradékból találtak fel újra pár dolgot, azért az viccnek is durva, hogy a piramisokat ma sem lehet átkutatni, a szfinx alatti alagutakról nem is beszélve, a muzulmánok szent kövét sem lehet megvizsgálni, a jeruzsálemi szent helyeken sem lehet kutatni, a vatikáni titkos levéltár még mindig titkos, dél-amerika is tele van kokaintermelők miatt nem kutatható romokkal, stb.. qurvahosszú a lista, mint a majmok, akiknek megtiltották, hogy felmásszanak a létrán a banánért. -állatpszichológiai kísérlet volt, hogy hogyan adják át a tiltást, amikor már egyik sem tudja, miért, de akkor is-)

      Törlés
    4. Van egy eldugott tiszaparti telke apámnak, kábelt rakott a földbe a partól 50 m-ig. Vízalatti Csőturbinát akar(t) lerakni, hogy áramot termeljen valami y bazinagteherautó aksikba, amit autóval!!!-egek ura---hazahordana és fűtene, világítana vele. Na ilyen ötleteink vannak:)))

      hunsabre

      Törlés
    5. a függetlenség jóléttel csak úgy lehet, ha van független energiaforrásunk, nem csak Neked, vagy Nekem hanem a nagytöbbsének. pl. Az országnak. Különben a kiváltságodat drágán és 365/24 órában meg kell védened, vagy elvszik mások:(

      A kaja megoldható, főleg hazánkban, de az energia az ????? :
      -Fűtés még megoldható (szigetelés, tájolás, napkollektor, hőszivttyú)
      -Világítás takarékos fényforrásokkal, szélturbina+fotocellák, úgy ahogy megoldható.
      -üzemanyag??
      -a többi elektromos energia??

      hunsabre

      Törlés
    6. Ha egy kisebb közösség él együtt, egy saját generátor sem rossz megoldás.

      Törlés
    7. "A kaja megoldható, főleg hazánkban, de az energia az ????? :
      -Fűtés még megoldható (szigetelés, tájolás, napkollektor, hőszivttyú)"

      Mondok jobbat. Szalmaház vagy vájog ház. Mindkettő természetes alapanyagokból elkészíthető, akár helyben is, és egyáltalán nem drága. A másik, hogy jelen pillanatban az emberek 2x - 3x akkora házakban laknak mint ezelőtt pár száz éve. Ennek oka nem az, hogy a mi életterünk nőtt meg, hanem úgymond a kacatjainknak. Bútorok és minden amit abban tárolunk. Ehhez hozzá jön, hogy nem is fűtötték régen a ház minden részét éjjel nappal. Reggel a konyhában gyújtottak be, estére a hálószobába. Ha alapvetően a hálószobát csak alvásra használod és nem nagyobb annál, minthogy egy ágy elférjen benne, meg egy kis hely, ahol mozogni tudsz + nem olyan magas a belső tér, mint jelenleg, akkor jelentősen le tudod redukálni a fűtendő légteret.

      "-Világítás takarékos fényforrásokkal, szélturbina+fotocellák, úgy ahogy megoldható."

      Napkollektor, napelem, szélturbina jelenleg mind rossz hatásfokú, ráadásul iszonyat drága. Persze arra elég, hogy legyen lámpa éjjel, de nem sok komoly dolgot tudsz rákötni. Jelenleg főleg arra használják, hogy visszatermelnek a hálózatba, azaz csak a havi villanyszámlát csökkenti. Itt van a leginkább radikális válozásra szükség. Ha változtatni akarsz és tényleg függetlenné válni, akkor no tv, no díszvilágítás, no modern számítógép max. laptop, és ami szomorú, hogy a hűtő is kilőve, bár, talán az belefér, legalább is amit én terveztem, abba belefér, mert a hűtőt egyszerűen nem tudom semmivel sem kiváltani, sajnos az egy hosszú tanulási folyamat lesz, hogy a kamrában és a pincében mi marad meg és mi nem :)

      Mindenesetre eléggé jó megközelítés van a mágneses motorok területén, láttam már eléggé jó terveket, talán még működnek is. Perendev motor az egyik ilyen, de youtube-on van sok hasonló kísérlet. Másik lehetőség a stirling, vagy Magyarul a vákummotor. Akkumulátor töltésre alkalmasak és hozzávetőlegesen jóval olcsóbb megépíteni és üzemeltetni őket, mint egy napkollektort vagy napelemet, legalább is nekem az tetszett benne, hogy független az időjárástól. A szélturbinával az a baj, hogy olyan magasságban, ahol viszonylag sokat fúj a szél engedélyköteles, alacsonyabb magasságban pedig nincs elég légmozgás illetve teljesen az időjárás szeszélyeinek van kitéve.

      "-üzemanyag??"

      Független akarsz lenni? :) Természetesen ezt nem tudod kiváltani semmivel, hacsaknem váltasz más eszközre, főleg négylábúra. Ló és szamár. Mindkettő rettentő időigényes és nagy türelem kell a kezelésük megtanulásához. A ló kényes állat, bár nem látszik rajta, igényli a törődést és az odafigyelést, cserébe örök hálával tekint rád. Rendkívül okosak és gyorsan tanulnak. Az igényesség főleg a betegségek és a sérülések tekintetében értendők. Teherhordásra jól használható, szántástól, szekérhúzásig. Hátránya, hogy lassú (egy autóhoz képest) :) Szamár kb. ugyan ez, csak annyi a különbség, hogy eléggé önfejű tud néha lenni ezért, ha bemakacsolja magát, akkor csak megfelelő adag répa fejében hajlandó feladni elveit :D

      "-a többi elektromos energia??"

      Fentebb már kifejtettem. Az az első és legeslegfontosabb lépés a "függetlenné válás" útján, hogy elgondolkodjunk rajta, mi az amiért meg akarok változni? Az nem indok, hogy "Mert nem akarom, hogy az illuminati irányítson". Amíg szeretsz tv-t nézni, sokat használod az otthoni számítógéped, amíg neked sok ruha kell, nagy szobák, szép bútorok, szükséged van az autódra, amíg kényelmes az az élet amiben most vagy és nem tudsz mindenről lemondani, addig teljesen feleslegesen gondolkodik bárki is a "függetlenné válásban".

      Ez nem olyan dolog, hogy nah én holnap akkor fogom magamat és tanyán élek. Előbb a rég elvesztett tudást újra meg kell tanulni. El kell járni lovardába, ahol megtanulod a ló kezelését, érdemes tanyára is kijárni segíteni. Sokan rájönnek, hogy milyen kemény a tanyasi élet és inkább feladják.

      Törlés
    8. Persze a tanyasi élet első mozzanatra kemény, de csak a kezdetekben az, amíg nincs minden a helyén és nem indul be a nagy körforgás. Egy jól üzemeltetett tanyán a tavaszi szántás, vetés, és a nyár végi betakarítás, szántás-on kívül nincs túl sok dolga a gazdának. Egyetlen kötelező van, amit minden nap meg kell tenni, ez pedig a napfelkeltével az állatok megetetése, és még a napnyugta előtt az állatok másodszori megetetése. Ez viszont télen, nyáron kötelező, nem lehet kihagyni, hogy "most nincs kedvem".

      Azért természetesen mindig akad munka egy tanyán, van mit csinálni. Istállót takarítani, öntözni, a zöldséget gondozni. Persze ezeket kora reggel szokták csinálni. 4-5 óra fele kelnek, megetetik az állatokat, 8-9 óra fele nyáron már kezd nagyon meleg lenni, akkor behúzódnak a hűvösbe, délben pontban ebéd, egész délután lustálkodás, mert nagyon meleg van, este felé kicsi munka, állatok etetése, még egy kicsi munka, sötétedéssel vacsora és lehet menni aludni.

      Lényegében elmondható, hogy ha komolyan kell dolgozni, akkor kőkeményen kell dolgozni és az baromi fárasztó, néha úgy néz ki, soha nem lesz vége a munkának. Viszont, amikor egyszerűbb napok vannak, akkor lehet lazulni és félvállról venni a munkát (mondom kivéve az állatok gondozását). Összességében elmondható, hogy jól működő tanyán egész évet tekintve, átlagosan 4-5 óránál többet nem kell dolgozni naponta. Persze ennek az eloszlása nagyon változó. Télen az állatok megetetésén kívül nem sok dolga a gazdának, ez nem több fél óránál egy kis gazdaságban. Napi 1 óra munka? Jól hangzik :) Ezzel szemben nyár elején és végén napkeltétől napnyugtáig húzza az ember az igát, ezek eléggé szenvedős időszakok. 2-3 hétig tart általában egy ilyen előkészítős időszak.

      Azaz igazság, hogy amit leírtam csak szavak, az érzést sajnos semmilyen szóval nem lehet visszaadni. Az ember, ha tanyán él, akkor nem gondol arra, hogy vajon mi mehet a tv-ben, hogy vajon elkezdődött e már a Való Világ, meg ilyen ökörségek. Nem hiányzik a telefon sem, meg úgy egyáltalán az egész világ sem. A munka sem munka, hiszen egyrészt magam kedvére csinálom, saját időbeosztásban, saját tempóban. Ezáltal egy olyan hihetetlenül nyugodt és csendes légkör teremtődik az ember körül, hogy már-már boldognak érzi magát.

      Világítás petróleum lámpával, vagy azokkal a régi gyertyás lámpákkal is lehet, nem feltétlenül elektromossággal. Aki pedig úgy gondolja, hogy "deaz tűzveszélyes", annak elárulom, hogy a villany sem tűzveszélytelenebb és ráadásul az még agyon is vághat, márpedig tanyasi környezetben igen macerás a vezetékeket megvédeni az egerektől, patkányoktól. Kivéve, ha téglából építjük a házunkat, csak azt győzd kifűteni.

      A tél általában az állatok gondozásán kívül ad még munkát, ez főleg a favágásban merül ki. Érdemes mindig 2 éves rotában gondolkodni. Az előző évben kivágott fát tüzeljük el, és az idén kivágott fát tesszük el jövőre. Ugyanis télen a fa önmagától kinyomja a legtöbb vizet a rostjai közül, hogy a fagy ne ölje meg, így ilyenkor érdemes kivágni és felaprítani, de a belseje még túl nedves, rendkívül rossz hatásfokkal égne, így érdemes egy nyarat szárítani, és a következő télen felhasználni, így érhető el a legjobb hő hatásfok. A vizes fa többet füstöl mint ég, így nem fűt, de figyelni kell, hogy ne legyen csontszáraz se a fa, mert akkor meg túl gyorsan elég és hamar kialszik. Az a jó, ami lassan ég, és sokáig parázslik még.

      Méretekről talán érdemes beszélni. 1 ha, zöldségeskertnek egy családnak egész évre elegendő zöldséget terem (krumpli, borsó, répa, paradicsom, retek, paprika csak hogy a legfontosabbakat mondjam), 1 ha, búza is bőségesen elég, ugyan ennyi kukorica az apró jószágnak (tyúk, kacsa, stb.) télire (nyáron füveznek). 5 ha erdő elég fűtésre. 0,5 ha erdőt, ha eltüzelünk egy kemény télen elégnek kell lennie. A fa 10 év alatt nő meg, így mindig a kivágottat újra kell ültetni, 0,5 ha felhasználással, mindig elég 5ha erdő +- a gallyak.

      Törlés
    9. Aztán ott van az állatok legeltetése, etetése. Úgy szokás csinálni, hogy nyáron tartanak és nevelnek sok állatot, mert akkor van mit enniük, kimehetnek legelni is. Így én legelőnek is 5ha-t számoltam, de szerintem még az is sok. Télire levágják a legtöbb állatot, vagy pedig leadják húsfeldolgozóba (csak sajnos akkor számoztatni kell, törzskönyveztetni, oltatni, és gyógyszerezni, ami belekerül pár százezer forintba).

      Ha pénzt akarunk csinálni valamiből, akkor az az állatokkal a legjobb üzlet. Még ma is a hús a legkeresettebb és a legértékesebb élelmiszer. Kezdőknek ajánlott a szárnyasokkal kezdeni, mert könnyű tartani. Félkezdők-haladók vállalhatnak disznót, birkát. Kecske már keményebb, mert megrág mindent, haladóknak jó biznisz a tehén és a bika tenyésztés. Vérprofiknak pedig természetesen a lótenyésztés az, ami a legkifizetődőbb.

      Szóval elmondható, hogy lehet függetlenül élni már egy olyan 10-15 ha-tól kezdve. De természetesen ez sem való mindenkinek. Ehhez egy olyan életfelfogás, kell, amivel az ember elviseli a hétköznapi nehézségeket. Első és legfontosabb, hogy imádjuk a természetet és az állatokat (nem vallási értelemben).

      Illetőleg türelmesnek kell lenni. Sajnos ez a fajta életforma nem olyan mint a jelenlegi. Amit egyik nap megtesz az ember, annak majd csak napok, vagy akár hetek múlva fogja élvezni a gyümölcsét.

      Jah igen a vízről nem is beszéltem :D

      Az ivóvíz természetesen esővíz. Bár mondjuk most ettől a Chamtrailos story miatt elszomorodtam. Az esővíz desztillált víz, ha megfelelő esőlopót építünk, akkor tiszta ivóvizünk van, amelyet a nap besugárzott és megfelelően mágnesezett a Föld mágneses térereje.

      Az állatok is ezt isszák, hiába öntünk nekik kútvizet, ha van pocsolya inkább abból iszik az állat (meg sok más egyéb okból is).

      Kútvíz általában ivásra nem túl jó, öntözésre, mosásra, fürdésre viszont kiváló. Viszont a kútvízzel vigyázni kell, mert, ha a folyó messze van és ráadásul még gátakkal szabályozott is (tehát megszüntették az árteret), akkor gyorsan kiapadhat a kút, szóval nem illik pazarolni. Ráadásul a kútvizet szivattyú nélkül nehéz a felszínre juttatni :)

      Ugyanakkor, ha közel van a folyó, akkor nem kell aggódni a kút vízszintje miatt, de ebben az esetben érdemes a vizet folyamatosan mérni, ugyanis a folyóink sajnos ma már nagyon mérgezettek. Főleg antibiotikummal, gyógyszerekkel, terhességmegszakítókkal, mosószerekkel, nehéz fémekkel. Fogyasztásra nem biztos, hogy alkalmas, de még öntözésre vagy fürdésre se használnék ilyen vizet.

      Szóval folyó mellé költözés előtt érdemes megvizsgálni saját kezűleg, hogy a folyó mennyire mérgezett.

      Törlés
    10. SL2013. január 20. 4:08
      "te Alien, tudod e azt, hogy Mo-n TÖRVÉNY írja elő, hogy szolgáltató által lefedett területen KÖTELES vagy 60%-ot kivenni abból

      szerintem említettem is ezt már annyira undorító, hiszen kényszerítenek arra hogy a körben bennmaradj (...)"

      Szerintem nem vagy köteles előfizetni egyik szolgáltatásra sem (víz, gáz, villany, stb...).
      Azonban, ha saját szabadalmadat óhajtod használni azt köteles vagy bevizsgáltatni, hogy mennyire káros a környezetre, vagy mennyire veszélyezteti a környék biztonságát.

      Törlés
    11. Szárnyasokat nagyon megéri tartani, mi már évek óta csináljuk, igaz nem túl nagy mennyiségben, lévén Zuglóban élünk.
      Leginkább a húshybrid, és a tojóhybrid éri meg, a normál sem rossz, de abba mindig beleszerettünk és nem volt szívünk levágni. :P

      Sok odafigyelést tényleg nem igényelnek, de ha szereted őket jobban nőnek és többet tojnak.
      Húshybrid pulykát is megéri tartani, mert nagyon gyorsan nő hatalmasra, csak olyan szelídek, meg kíváncsiak és annyira őszinte tekintetük van, hogy szenvedés levágni, meg szívós is nagyon és küzd.

      Húshybrid csirkéből érdemes megnézni, hogy milyen a kifejlett példány, mielőtt vennénk, mert van olyan fajta, ami hibás és gyakran megbetegszik.
      Nekünk volt olyan, hogy bennhagytuk éjszakára az itatótálkát, a csirke belefeküdt elaludt és megfulladt!

      Ezek legkevésbé sem igénylik a mozgást, nyugodtan lehet őket összezárva nagyon kis helyen is tartani, nem kínzás!
      Feltéve persze, ha van porfürdő (nagyon fontos a tisztálkodáshoz), és valami zöld (attól boldog lesz és szép sárga a húsa).

      A kacsáknak valamivel nagyobb hely kell, és mindenképpen kell tó, vagy nagyobb lavór tisztálkodni, különben nagyobb korukban, a megfelelő tisztálkodás nélkül beköphetik a legyek és férges lesz.

      Ami meglep, hogy egyre többen élnek falun, de nem tartanak állatot, pedig nagyon megéri!
      A gyerekeknek nagyon nagy élmény és nem kell antibiotikumot enni egész nap, ízben pedig sokkal jobb.

      Törlés
  14. A független energiához csak annyit, hogy egyszerüen hagyni kellene a nagy magyar koponyàkat végre kibontakozni, és nem megvonni tõlük minden támogatást meg agyonlõni. Már rég lehetne alternatív energiaforrásokat használni, csak aki ezt kutatta az furcsamód meghalt. Nem a kemtrélekre meg a nem létezõ àllamadóssàgra kellene költeni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszerű embereknek is sikerülhet valami,csak csinálni kell.Lásd sok fórumon.Persze nem a fénykapusra gondoltam mert ott csak inkább nézelődnek az emberek.De talán azért nem szólnak mert nem szól senki semmit.A kígyó saját farkába harap.Szóval csak hajrá.

      Törlés
  15. hamsa, 2013. január 20. 17:16
    Nekünk fúrt kutunk van és nagyon jó víz van benne. Nem szennyezett. Hivatalos laboratóriumi eredmény ugyan nincs róla, de nem hivatalosan rendes iható víz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is úgy értettem a mérgezést, hogy megiszol egy pohárral és kifekszel tőle :)

      A mérgezettség alatt azt értem, hogy iszod éveken át, majd egyszer csak annyi felgyűlik a szervezetedben, hogy megbetegszel tőle.

      Jelenleg semmilyen víztisztító módszerrel sem tudják kiszedni a vízből a gyógyszereket és mosószereket. Természetesen beleengedik a folyókba, mert ott eléggé nagy mértékben felhígul a dolog. Az iszap mondjuk sok nehéz fémet megköt, és legalább ugyan annyi kémiai anyagot.

      Viszont a halak húsában is már sokkal nagyobb koncentrációban találhatók meg ezek az anyagok. Szóval érted, ha iszod mondjuk 10 évig és utána betegszel meg, akkor már régen késő, addig meg tünetmentes vagy.

      Egyébként csak a desztillálás tisztítja megfelelően a vizet. Ezzel a módszerrel még a radioaktiv sugárzástól is meg lehet tisztítani. Voltaképp ez a mákja a nukleáris erőművek működésének, mivel a vízgőz már nem tartalmaz radioaktiv anyagot, szóval lehűlés után visszaengedhető a természetbe.

      A kútvíz egyébként annyira nem rossz, végül is a föld már egyszer megszűrte a vizet ^^ Az állatok is azért isznak a pocsolyából szívesebben, mert a sár/föld, iszap, is bekerül is így a gyomrukba, ami a gyomornak és a bélrendszernek nagyon jót tesz. Igazából népi gyógyászatunkban is benne van az agyagos víz ivása, vagy a tiszta föld evés. A szervezet egyáltalán nem veszi fel ezeket az anyagokat, hanem kiüríti, viszont nagyon jól kezelhető vele bármilyen gyomor vagy bélprobléma. Tisztító hatása pedig eléggé hatékony :)

      Szóval jó a kútvíz is, nem arról van szó, csak manapság amikor már a levegőt is mérgezik, érdemes odafigyelni, hogy honnan származik az ember ivóvize. Az esővízre szavazok még mindig, mert az nagyobb eséllyel lesz tiszta, de mondom, most hogy ez a Chamtrail felbukkant kissé elszomorodtam.

      Bár az esővizet amúgy is úgy kell gyűjteni, hogy az elejét nem szabad felfogni, mert akkor veri le a port, de miután tiszta lett a levegő, fel lehet fogni és az tiszta víz lesz. Gondolom a chamtrail-től is megtisztítja a levegőt, bár mivel a felhők szintjén permeteznek, ha pont a felhőkbe megy bele, akkor nem tudom mi a helyzet...

      Törlés
  16. Köcsög obama csak egy báb, és a sok agymosott elhiszi hogy különb mint Bush, csak mert más a bőrszíne xD

    VálaszTörlés
  17. Egyébként zseniális a terv. De most tényleg... Egy fekete diktátor??!! :D Ez akkora paradoxon, hogy ilyen tényleg csak amerikában jöhet létre. Naés persze ki a fene gondolna arra, hogy pont egy fekete ember lesz a következő diktátor :D

    Bár szerintem Obama csak előkészít, ahogy a többi is. A következő elnök esetén sokkal inkább el tudom képzelni, hogy akkor jön létre a diktatórium, mert én tényleg nem tudok elképzelni egy fekete diktátort :)

    Az elnyomottakból lesznek az elnyomók? :D Fekete Amerikát! BlackPower :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Észrevettétek, hogy minden filmben, amiben kataklizma jön az emberiségre, fekete az elnök (Armageddon, Ötödik Elem, és még sorolhatnám...)

      Tudjátok mi az a Prediktív Programozás?
      (Mert ha nem, nézzétek meg az Alan Watt interjút!)

      Tudom, hogy hihetetlenül hangzik DE
      Ezek már 10 évvel ezelőtt tudták, hogy amikor ki fogják robbantani a kataklizmát, fekete elnök lesz!!!

      Törlés
    2. Remek, akkor a következő 4 évben résen kell lenni ^^

      Egyébként jah, nekem is feltűnt, hogy miért feketék az elnökök, aztán amikor megválasztották Obamát, akkor leesett :D

      Az az igazság, én már nem izgulok. Lesz ami lesz. Ha jön egy nagy világkatasztrófa, akkor újra lehet kezdeni az életet, ha világháború lesz, már arra is van tervem hogy ússzam meg. Egyébként pedig eléggé jól felismerheti az ember, hogy ki az ellenség. A kamerák, telefon, rendőr, katonák stb.

      De pont az az előnyünk, hogy katasztrófális helyzetben olyan nagy lesz a zűrzavar és annyira el lesznek foglalva a nagy tömegek kontrollálásával, hogy nem igen lesz arra idejük, hogy olyan "jelentéktelen" emberekkel foglalkozzanak mint amilyen én is vagyok. Nem sok vizet zavarok jelenleg, nem úgy mint mondjuk David Icky, vagy más konteos emberkék, akik nyilvánosan szerepelnek.

      Nekem katasztrófa esetére is vannak szükségmegoldásaim, menekülési terv, hogyan szerezzek fegyvert, hol tudok elbújni stb.

      Még azon is gondolkodtam, hogy elrejtek valahol egy kis aranyat, meg ékszereket, ami akkor is értékálló lesz, hogyha mondjuk megszűnne a világon az összes pénz és semmit sem érnének. Ezek akkor is jó fizető eszközök lesznek.

      Persze egy világkatasztrófa esetén az étel és a víz lesz a legnagyobb kincs ^^

      De én tényleg pozitív vagyok ezen a téren. Én azt mondom, hogy nem lesz semmi. Én szerintem nem úgy haladnak a terveik, ahogy azt ők szeretnék, és egyre több ember ébredezik. Kapkodniuk kell, ami azzal jár, hogy jobban előtérbe kell kerülniük és személyesen intézkedni sok esetben, ekkor viszont az embereknek meg lehet mutatni, hogy tessék, itt az ellenség.

      A sorozatos jogfosztások is egyre fájóbbak lesznek az embereknek, mert már nincs idejük olyan sokat várni, hogy megszokják az új törvényeket. Ha igaz a feltevésem, akkor még ebben az évben újból szigorítani fogják az amerikaiak fegyvertartási jogait.

      Egyvalamire viszont jók a hollywood-i filmek. Megtanítanak arra, hogy mindig legyen egy B terved :D

      Törlés
    3. "mert én tényleg nem tudok elképzelni egy fekete diktátort :)"
      Pedig képesek rá, Bokassa, Mugabe, Mengistu jó példák.

      Törlés
    4. ööö...

      az armageddonban fehér az elnök

      az admirális fekete :-)

      Törlés
    5. Az még közelebb áll a valósághoz...

      Törlés
    6. Van egy ilyen film. Ráadásul Belafonte a főszereplő, aki nem nagyon szereper filmekben. Travolta kűzd a rndszer ellen. Talán Fekete Amerika a címe.

      Törlés
  18. már minden adott a minőségi önfenntartáshoz csak sajnos nemigen jut el az emberekhez...nyilván nem véletlen.
    1.)Dombház...nincs tető, nincs külső vakolat, kevesebb nyílászáró stb. spórolsz vele. olcsóbb a fűtés (esetenként nem is kell, kialakítástól függően) kb 6 millió
    2.) fűtés: házilag épített "vizes kandalló". Üzletekben már biztos láttatok ilyet, ismerek olyat aki épít házilag ilyet és jobb a hatásfoka a "boltinál". egy kb 60-100 m2-es kecót simán befűt napi 1(!!!!!) hasáb fával. Persze kell fát ültetni és vágni folyamatosan évente kb kettőt. kb 700 ezer (ha nem kell, h szép legyen, nyilván olcsóbb is lehet)
    3.) áram: szintén van egy ismerősöm aki ezzel foglalkozik. szabadalmaztatott egy rendszert (szélgenerátor de nem a megszokott módon) amivel a állandó szelet tud befogni. Ehhez párosul egy bonyolult rendszer (éjszaka tölt, wc-k lámpái csak akksiról, a nagyobb fogyasztók amik közvetlenül a generátorról mennek...stb). ennél bonyolultabb, nem is tudnám pontosan leírni. De működik, már pár helyre beépítette. Egy teljes családot ellát ingyen. Korábban azt mondta 1.5 millióból megcsinálja, mostanában azt mondja, h kombinálja napkollektorral és így 3 millió...szerintem neki elveszi az eszét a pénz, de ez nem ide tartozik :)
    4.) kaja: A debreceni csóka (nem saját ötlete) alapján simán megépíthető az az üvegház ami télen nyáron ad zöldséget és gyümölcsöt és még halat is :) Beépíthető az előbb említett szélgenerátorba mivel egy kis teljesítményű szivattyút kell csak ellátnia. úgy tudom mindenestől 1.5 millió
    5.) Víz: ha elég mélyre fúrsz tisztább vizet ihatsz mint valaha...de léteznek olcsó és jól működő tisztítók is....sőt, ha kell a kútból a ház klimatizálását is meg lehet oldani...persze dombháznál szükségtelen.

    nem olcsó...még mindig olcsóbb mint egy "rendes ház". Gyakorlatban működő technológiákat írtam le. Jómagam erre készülök ha valaha nem csak hitelem, de pénzem is lesz ennyi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lefúrni jó lenne, de túl mélyre nem szabad, mert az már az államé. :(

      Törlés
    2. Igen, ezek is eléggé jók. A dombház nem tudom miért kerül 6 millióba, amikor egy eléggé jó szalmaházat összehozol fele ennyiből. Ha ebben benne van a hát berendezése is, akkor nem szóltam :)

      De aki tanyán él úgy gondolom, hogy legtöbbet úgyis kint van és csak aludni/enni jár be a házba. Nyáron mondjuk van nyári konyha, ott kellemesebb az ebéd. Szóval túl nagy méretekben sem kell feltétlenül gondolkodni.

      A fűtést egyébként nem csak fatüzeléssel lehet megoldani. Az úgynevezett passzív fűtések is eléggé ígéretesek. Ásol egy jó nagy gödröt teszel bele fatöreket, nyáron lehullot, letört, levágott gallyakat, meg egy kis forgácsot, felöntöd vízzel, majd hagyod, hogy elpárologjon a víz, meg elszivárogjon a földbe. Amikor elpárolgott a víz, akkor jó nedves fa marad vissza, amit érdemes lefedni, hogy lehessen járkálni felette. A nedves fa "begyullad", elindul a lassú égés. A közepén 70 fokos meleg van, ezt egy vízkeringtetővel ki lehet használni télen is 40 fokos meleg vizet ki lehet belőle hozni, ami padlófűtéssel 20-25 fokot jelent a házban, ami szerintem eléggé jó.

      Ez egy passzív fűtési rendszer, másfél évig működik, utána teljesen jó minőségű föld lesz belőle, amit csak ki kell szedni, kiszórni a zöldségeskertbe, új fatöreket belerakni és megint van másfél évig meleg víz, télen fűtés.

      És szerintem olcsóbb mint 700e Ft :)

      Persze itt sokféle jó megoldás van, de én inkább arra mentem rá, hogy lehetőleg természetes anyagokból lehessen megcsinálni a dolgokat. Ezzel persze az is együtt jár, hogy viszonylag olcsóbb mint a hightech cuccok előállítása.

      Mostanában például a kemence építésről olvasgatok, tájékozódom. Az is nagyon érdekes, ahogy csinálják és nem biztos, hogy meg lehet csinálni olcsón is, nem kell 500e Ft-os meg még drágább kemencéket venni.

      Az áram nem rossz dolog, csak az a bajom vele, hogy iszonyatosan drágák ezek a cuccok. Gondolj már bele, ha villannyal fűtjük a családi házunkat, akkor küldenek ki 50.000 Ft-os számlát. Ebben az esetben a 1,5millió 30 hónap alatt, majd 2,5 év alatt térül meg. De nem hiszem, hogy ez a rendszer bírná a villannyal való fűtést + tv + számítógépek + villanytűzhely + hűtő + villany.

      Szóval maradjunk abban, hogy kb. 10.000 Ft a villanyszámlád, akkor 150 hónap!! a megtérülés, vagyis 12,5 év! A kérdés csak az, mi biztosítja azt, hogy a 12,5 év alatt folyamatosan üzemzavar nélkül működik és nem kell cserélni.

      Ha az ember meg tudja olcsóbban csinálni magának és/vagy van ennél jobb megoldás, akkor szerintem felesleges ilyenekre 1,5milliót kiadni, úgy hogy mellé még sok kompromisszumot is kötsz, mert nem használható akármire.

      ***

      Üvegház: Ez az a kategória, amikor az ember okos és majd jobban tudja mint a természet. Egyik kollégiumi társam, mezőgazdásznak tanult, a családjának egy baromi nagy farmja van, termelnek sok mindent, és üvegházban paradicsomot, paprikát. Még életemben nem ettem olyan rossz paradicsomot, mint amilyen az volt, a zöld paprika meg én színskálámon inkább fehér volt.

      Minek szenvedne az ember üvegházzal, hogy télen is legyen egy kicsi zöldsége, hogyha nyáron mindez ingyen megterem, bármiféle erőlködés vagy hightech berendezés nélkül.

      Azért meg, hogy télen is legyen paradicsom, meg paprika tök felesleges, nyáron kell enni eleget + lehet abból is eltenni télire. Minden más jól tárolható télre.

      ***

      Jók az ötleteid, csak szerintem állati drága megvalósítani és a fenntartásuk is iszonyatos pénzeket emészt fel. Persze, ha van akkora pénzügyi bevételed, akkor minden további nélkül jó megoldások.

      Törlés
    3. A tiszta víz ivás eléggé relatív. Persze nem tartalmaz kórokozókat és vírusokat meg mindenféle kemikáliát. Ebből a szempontból a talajvíz nagyon jó. Csak az a probléma vele, hogy telített ásványi anyagokkal. Az ásványvíznek viszont csak alig a 30-40%-át hasznosítja a szervezet. Ez azért van mert a víz már telített ásványi anyagokkal. Minél telítettebb, annál kevésbé tudja használni a szervezet, annál több vizet kell innunk. Ezért tartunk már ott, hogy az ajánlott napi vízbevitel 2,5-4 liter!??

      Az ivóvízből a desztillált víz a legjobb. Azt gyorsan fel tudja venni a test és 100%-ban tudja hasznosítani. Ráadásul a testben a víznek szállító funkciója van. Ha ásványokkal telített a víz, akkor nehezen tudja ellátni a feladatát. Ez a szállítás azt jelenti, hogy a tápanyagokat és az oxigént elszállítja a megfelelő helyre, a nem kellő tápanyagokat, mérgeket, nem kellő sejteket pedig elviszi a vesébe, ami megszűri és kiválogatja, mi az ami kell, mi az ami nem, majd ami nem kell kiüríti a test.

      Szóval mint mondtam, a víz tisztasága relatív és elmondható, hogy minél mélyebbről való a víz, annál telítettebb ásványokkal, mert a földből annál több ásványt mosott ki.

      Törlés
    4. Jókat írtál! Nem mindennel értek egyet, de tök jó ilyenekről beszélgetni. Nos, az általad leírt fűtési technológia számomra eddig ismeretlen volt, de felkeltette az érdeklődésemet. Kitűnő törekvés amúgy,hogy minél olcsóbban kell megcsinálni mindent és látom utána is jársz. Bizonyára meg is lehet ezeket olcsóbban csinálni, én azt próbáltam körvonalazni, hogy ha nem akar, le sem kell mondani semmiről az embernek, sőt, a vázolt szisztéma minimális munkát igényel. Az árammal kapcsolatban annyi, hogy abban tökéletesen igazad van, hogy jelen állás szerint sokára térül meg, viszont nem függenék senkitől...úgy gondolom ez fontos. Főleg, hogy ha holnap azt mondják, hogy tízszerese lesz mindenki el-mű számlája, mert ha elvileg nem is, de gyakorlatilag bármikor mondhatnak ilyet. Dombház alatt amúgy nem ugyanazt értjük..ez egy épített ház falakkal csak vagy félig, vagy teljesen a föld felszíne alatt van ill. be van temetve. A ház megoldások közül én mindenképpen ezt tartom (számomra) jó megoldásnak. A vályog és a szalma remek tulajdonságokkal bírnak ha a hőszigetelésről van szó,de tudod van a mese a három kismalacról... :) egyébként tényleg jó technológia de szerintem csak ötvözve valami mással. Az üvegház termései, amit említettem nemcsak finombbak, nagyobbak de egészségesebbek is a földben termettnél. Próbáld ki valamikor, hogy a pl a szobanövényednek "élő" vizet adsz...mondjuk egy tóból. És persze ne érts félre, értem és látom, hogy milyen oldalról közelíted meg a dolgot, mindent a természet rendje szerint ugye, és ezzel amúgy nem is szállnék vitába. Ami nekem ebben fontos szintén az, hogy nem akarok függeni...jelen esetben az időjárástól vagy "permettől". De amúgy persze,a természetes megoldások híve vagyok.
      A vízről nem tudok annyit mint Te....de az tuti, hogy akárki akármit mond, általában egy litert sem iszom meg egy nap amióta élek....és mégis élek :) Továbbá amit az ásványokról ill. az összetételéről írsz én ahhoz teljesen máshogy állok. Gyerekkorom óta iszom-eszem a mérgeket de eldöntöttem, hogy rám nem lesznek semmilyen negatív élettani hatással és ehhez tartom is magam. Nem vagyok erre büszke, nem azért írtam. Sajnos (ugye az egom végett) nehezen mondok le csokiról, édességről stb.(hogy a szenvedélyeimet ne is említsem)tehát elvileg egészségtelenül élek,de ennek ellenére teljesen egészséges vagyok és amúgy vékony mint egy gebe. Persze ettől elhiszem amit írtál, csak ezekkel nem foglalkozom.

      Törlés
  19. "Észak-Korea Kim Il-sung"

    Aztatat a magyar nyelvhasználatban Kim Ir Szennek híjják.

    VálaszTörlés
  20. Ez jó, ez tetszik!

    De ez is egy ilyen vissza-visszatérő motívum:

    Klikk: Az elnök és csapata

    VálaszTörlés
  21. Nyagy történelemtudománnyal nem rendelkezem de most államosították az összes iskolát Győr-Moson-Sopron megyében.
    Azt nem mondták el ,hogy erre mért volt feltétlen szükség mivel így is jó volt a rendszer sőt ,hogy államosították nincs osztályfőnökünk amig ŐK nem rendelnek egyet.
    ENNEK VAN KÖZE A KOMMUNIZMUSHOZ?

    VálaszTörlés
  22. Visszatérve a önfentartáshoz és az ötletekhez.
    http://www.youtube.com/watch?v=o7zAU-4wR2I
    Ilyen ténleg létezik ez hihetetlen.

    VálaszTörlés
  23. Szerintem az egész országban zajlik ez az "államosítás".Az eddig önkormányzatok által működtetett iskolákat az állam fogja fenntartani.Két oldalas papírra kellett felvezetni a gyerek összes adatát.Minden olyan adatot összegyűjtöttek amit eddig is tudtak a gyerekről pl.lakcím,taj szám,diákigazolványszám stb.Viszont volt benne egy olyan rész amit nagyon kihangsúlyoztak ez pedig a szülők családi állapota,gyermek elhelyezése pl.a válási okiratot bekértek és annak a számát is bejegyezték.

    VálaszTörlés
  24. Kedves olvasók!
    Az utóbbi időben a hozzászólások túlnyomó része nem a témához szól.
    Ennek természetesen van pozitív oldala is. Mégpedig hogy ez azt jelenti, hogy sok-sok mindent szeretnének az olvasóink megbeszélni. Köztük sok fontos, előre mutató kérdést.
    Ezért hogy orvosoljuk a problémát (amit a sok off-olás jelent) örömmel jelentem be, hogy elindítottuk saját fórumunkat, ami tovább viszi a blog által nyújtott lehetőségeket, és egy magasabb szintre emeli azokat.
    A fórum lehetőséget ad, hogy azok az olvasók, akik eddig is segítették munkánkat, építő hozzászólások, vagy épp magán levelek formájában, azok mostantól akár egész cikkeket, írásokat jelentethessenek meg a mi portálunkon.

    Első körben azok regisztrációjára számítunk, akik régi törzsolvasóink, és eddig is konstruktívan szólogattak hozzá... vagy eddig nem szóltak hozzá, de úgy érzik olyan cikket tudnak írni, olyan dolgokat tudnak mondani, ami mások ébredését segítheti.

    Ez a fórum akkor lesz igazi fórum, ha ti segítetek hasznos információkkal, eszmecserékkel megtölteni azt.

    A fórum jelenleg béta teszt stádiumban van, az építő ötleteket a Gépház/Ötletládába várjuk.
    Számítok segítségetekre és aktív részvételetekre!

    a link a fórumra:
    http://pirulapublic.hungarianforum.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az SG.hu New World Order fórumát kellene áthozni ide, az ott egész jó lenne, csak a cenzorok (moderátor orkok) nem hagyják. (tapasztalatból tudom, szinte bármiért kitiltottak, amit ide gond nélkül beírtam)

      Törlés
  25. Inkább legyen itt valami önálló, nacionalista diktatúra, mint utolsó csatlós állam. (megint, csak most a rossz oldalon, ami még ráadásul vesztes is lesz)
    Egy kis adalék a kollaboráns csatlós, beépült kettős identitású "ügynökökről":

    „Végre megindultak a mieink.” Ez a mondat azon a napon hangzott el, amikor az izraeli szoldateszka tankjai felsorakoztak a Gázai bantusztán határán a palesztin bennszülöttek soron következő lerohanására készülődve. Hogy hol? Nem máshol, mint a magyar külügyminisztériumban - és ez adja a dolog pikantériáját. Két régi káder cseverészett egymás közt, információs forrásom, a külügyben dívó csíziót még nem igazán ismerő és így a hallottakon némileg fennakadó outsider kolléga jelenlétében (akinek a kiléte, érthető okokból, nem publikus).

    A többi itt:
    http://www.antidogma.hu/node/3720

    VálaszTörlés
  26. Ismét iskolai lövöldözés az USA-ban.
    Jöhet a még nagyobb szigor.
    Lónak én még ekkora lábat nem láttam...

    VálaszTörlés
  27. Ráadásul egy olyan államban történt a lövöldözés ahol a legjobban ellenzik a fegyverek elvételét a lakosságtól.Micsoda véletlen?!

    VálaszTörlés
  28. Attól tartok, hogy nagyon hamar elkezdődik a FEMA táborok feltöltése amerikai "nemzetilázadókkal-terroristákkal".. Rohamléptekben haladnak a dolgok, mintha késésben lennének, vagy tartanának valamitől.. Hiába korlátozzák le a fegyvereket/töltényeket, a gondolkodó plgárok többsége már jó előre bebiztosította magát ezekből! A cionizmus nagy falatba fog harapni-az oroszlán ébredezik (de nem a David Icke féle sárkányszörnyes mese az ok,hanem a zsidó és nemzsidó profitmániás, öntelt törtetők=cionizmus....)

    VálaszTörlés
  29. Miniszterelnökünket sehol sem látni gyerekekkel,kutyusokkal csak mindig a nagy kutyákkal.

    VálaszTörlés
  30. Itt a legújabb elemzése a Sandy Hook akciónak:

    http://www.richplanet.net/starship_main.php?ref=138&part=1

    (PSY-OP, vagyis az "ügynökségek" akciója, pszichológiai hadviselés)

    VálaszTörlés
  31. http://valamiamano.blogspot.hu/2013/01/okkult-es-satanista-szimbolumok-nyomaban.html

    VálaszTörlés
  32. Véleményem szerint a vezetők, akik próbáltak jó pontokat szerezni a nép szemében, egy nagyon is egyszerű módot alkalmaztak ehhez: Gyerekeket. Ez a legjobb módja annak, hogy magukhoz édesgessék a népüket, beállítva magukat jóságos, kegyelmes, okos barátnak bla bla bla... Orbán a családjával együtt fényképezteti magát és küldi tudtunkra, hogy milyen szerethető ember, aki az alattvalóival is ekként fog bánni, mint a családjával...
    Hogy mellékesen szóljak a "vissza a természetbe" elméletekhez, az a véleményem, hogy szinte az összes területet kellene más irányba billenteni. Ha nem termelnénk felesleges cuccokat agyba-főbe, hanem tartós cikkeket készítenénk, amik akár 50 évig is strapabíróak, és nem mondják be az unalmast 2 hónap múlva. Az a baj, hogy a fejesek attól félnek, hogy e módszer által mindenki munkanélkülivé válhat. Ha mélyebbre nézünk, akkor rájöhetünk egy idő után, hogy ez hülyeség. Mivel más értékek kerülnének ezáltal előtérbe; nem lenne annyi ostoba, IQ-harcos, akik tátják a szájukat és csak lesnek. Mindenkinek lehetne munkája, többet gondolkodnánk, nem agyromboló hülyeségeket gyártanánk, mert az olyan kényelmes. Az a baj, hogy ezt a változtatást a gyökereknél, vagyis gyerekkorban kellene elkezdeni, rászoktatni a gyerekeket arra, hogy igenis fontos a tanulás, gondolkodás, és nem a tv, szgép előtti ücsörgés....
    by Ronesz

    VálaszTörlés
  33. üdv
    Látom sok ember szeretne a dolgokon jó irányban változtatni.
    Alapvető gondolatom osztom meg veletek.Gondolkodtatok már a keréken ezt mit hozott az emberek életében.Nem hinném , hogy valaki elgondolkozott ezen akkor tegye meg.
    Még valami ami felett sokan elsiklanak ha egyszerűbb módját választod az életednek az nem jelent visszafejlődést mert pontosan azt takarja nem saját anyagi jólétedet gyarapítod vele hanem a többi ember társad van a szemed előtt és a bolygód amin élsz.
    Na jó fejtörést a kerékhez.

    uff szólt a lehetőség.

    VálaszTörlés