2013. január 21., hétfő

Influenza járvány, menetrendszerűen

Ilyenkor, amikor teljes gőzzel beizzítják a propagandagépezetet,
és megpróbálnak mindenkit szokás szerint rávenni, hogy oltassa magát valami képzeletbeli járvány ellen...

Használjuk ki mi is az adódó alkalmat, és fokozzuk ébresztő jellegű tevékenységünket!

"Fokozzuk" alatt persze nem azt kell érteni, hogy legyünk erőszakosak!
Csak annyit, hogy aki fontos számunkra, azzal próbáljuk FINOMAN megértetni, hogy a védőoltás nem véd meg semmitől*, viszont biztosítja a rendszer számára, hogy megkapjuk azokat a méreganyagokat, amik testi/szellemi leépülésünkhöz oly elengedhetetlenül szükségesek**.

Körbeküldésre javasolt anyagok:


(Utóbbit egy kedves olvasónk készítette, és küldte el nekünk.)

* Statisztikailag kimutatható tény!
** Egy viszonylag friss eredmény: Egy független olasz bíróság hivatalosan is elfogadta az MMR oltás és az autizmus közötti kapcsolatot. Mi persze eddig is tudtuk, hogy az autizmus (is) egy vakcina "mellék"hatás, de most már legalább van róla egy hivatalos bírósági állásfoglalás is! - link


Kapcsolódó régebbi bejegyzések:
Oltások, Antibiotikumok és a Népesség-csökkentési program
Bill és Ted zseniálisan álcázott kalandja

184 megjegyzés:

  1. Hogy őszinte legyek nem szívesen mondogatnám másoknak hogy ennyire meg annyira káros az oltás. Megmondanám, hogy helyes életvitellel erősebb immunrendszert képes kialakítani mint az a szar méreg, de hogy ilyen keményen belemenjek azt nem tenném.
    És meg is mondom, miért nem. Van egy olyan dolog hogy placebo hatás. Nos, aki nem hallott erről, a lényege hogy az embert nem a gyógymód, hanem az abba vetett hit gyógyítja meg.
    No de ennek van egy ellentéte, ami pedig a félelmen alapszik. A minap belefutottam egy dr. Wayne W. Dyer nevű embőcke előadásába, aki summa summarum elmesélt egy történetet, amikor egy fickónál daganatot találtak. A diagnosztika után három hétre meg is halt rákban, és amikor takarították az irodáját, megtaláltak egy húsz évvel azelőtti röntgenképet, rajta ugyanazzal a fekete folttal. Csak mivel a hősünk elhitte hogy haldoklik, tényleg meghalt.
    Nos, minél tovább szajkózzuk azt, hogy mennyire mérgező minden, a végén tényleg feldobjuk a pacskert, aztán majd lehet mondani hogy naugye...


    Vagy épp lehet mondani, hogy ezek a hülyék elhitték hogy a vakcinában méreg van, ezért meghaltak, és be kell tiltani az ilyen elméleteket...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jó amit mondasz, de

      placebohatás a már észlelt helyzetek ellen vethető be, de már itt is csak talán, annyira nincs 'hite'(annyira nincs tudatánál, hogy már ez sem működik neki)

      nálam fordítva működik ez a "hatás": ha tudom hogy nincs tele szarral a szervezetem, meggyőződésem hogy nem leszek beti :-)

      persze tele van, de eddig jó vagyok

      általánosságban pedig lemondható, hogy a köznép hozzáállása kb olyan az egézségügyhöz, mint a politikához

      tudják hogy felesleges, káros de próbálkoznak hogy na most hátha

      Törlés
    2. Hát neked tényleg elgurult a gyógyszered!!!!!
      Teljes szívemből kívánom, hogy a születendő gyermeked fejlődése során, a kötelező védőoltások hatására fokozatosan épüljön le a szemed láttára. És nézd éveken keresztül rajta a placebó hatást! Seggfej. Milyen tanulmányt, és mennyi időt töltöttél... bár ezt nem értheted. Szóval meddig vagy képes lemenni abba a bizonyos nyúlnak nevezett üregbe professzor? Annyira tele van már a faxom az ilyen beképzelt szép kerek jó nagy egójú diplomás mindentudó szakbarmokkal, hogy már hánynom kell tőlük. Figyelem hozzászólásaidat, naponta többször osztod az észt te minden lében két kanál. De tudod mit? Folytasd, teljesen igazad van, és ha továbbra is így folytatod, még miniszter esetleg miniszterelnök is lehetsz. Te placebó agyú!

      Törlés
    3. namostakkor

      ezt nekem szántad?

      Törlés
    4. Ha valaki hozzád hasonlóan ennyire primitív, kedves Ummacdan, azon nem fog segíteni az, hogy nem oltatja be magát...

      Törlés
    5. De visszatérve a témára, szerintem sokan, főleg a városban élő idősebb korosztály még úgy-ahogy hisz az egészségügyben. A nyugdíjasok döntő többsége tonnaszám szedi a gyógyszereket. Ahogy megfigyeltem, ők is tudják hogy nem segít, de szedik mert hátha... A gyógyszeripar haszna hogy fenntartsa a betegséget, így a gyógyszerek sem rontanak a helyzeten, az pedig egyelőre elég a használóknak.

      A másik pedig, hogy a félelem nagy úr. Általában nem félünk tudatosan dolgoktól, hanem a tudattalanban őrizgetjük a rémképeket. Pontosan ezért nem tudunk velük szembenézni. Aztán amire feleszmélünk azt vesszük észre hogy az határozza meg az életünket. Az a természetes megoldás, ha az ember nem hagyja hogy a félelmei irányítsák, igen. De mindaz ami például a vakcinás videóból kisugárzik, a zenével, hatásokkal, az színtiszta félelem. Kevés olyan ember van,, akinek ha megmutatod a videót nem kezd el táplálni bizonyos szintű félelmet. Aztán az pedig csak burjánzik.

      Ezért mondják, hogy ne valami ellen állj ki, hanem valami mellett.

      Törlés
    6. Hogy valami mellett kiállhassunk le kell leplezni azt ami mellett nem szabad kiállnunk - mert az általában ravaszul és rejtetten az életünkre tör. Így tudunk egyáltalán különbséget tenni a követendő dolgok és a nem követendők között. Mint amilyen az úgymond "védőoltás" is vagy a "kutya-chip", vagy a háttér6almi "béke-harc-menet", egyáltalán a szavazgatósdi. A leleplezés és a félelemkeltés tehát nem ugyanaz. PPP leleplezett - aki meg a gyógyszerfogyasztó nyugdíjasok úgymond félelmeiről értekezik, azt ragozza, az valójában félelmet kelt és kilátástalanságot is. Mondván hogy a nyugdíjasok ilyen menthetetlenek. Pedig nem azok. Fogalma sincs hogy mely nyugdíjas szed egyáltalán gyógyszert és hogy az illető egyáltalán valódi magyar-e vagy egy pénzben dúskáló idegen országfoglaló ivadék e csonka-hazában. Egyébként meg a valódi magyarnak nincs is pénze gyógyszerre. Azért is mert már annyira a "partvonalra" tették. Neki az élelemre és rezsire is csak alig futja. Úgy hogy ne általánosítsunk. A nagy gyógyszerfogyasztók azok akik például plasztikai sebészetre is gond nélkül költik az összeharácsolt milliókat.

      SandOr

      Törlés
    7. Édesanyámnak van egy ismerőse, aki rendszeresen beoltatja magát közönséges influenza ellen, és mindig az elsők között van, akik elkapják. Erről ennyit.
      A placebo hatásról meg annyit, hogy szerintem csak bizonyos esetekben működik. Egy makacs gyulladásnál például sz..rt sem ér. Személyes tapasztalat. Ezzel persze nem a gyógyszereket akarom védeni. Szerintem is inkább megelőzni kell a betegséget az immunrendszer erősítésével.
      De ez persze nem könnyű, szinte már nincs a boltban olyan élelmiszer, amibe nincs valami káros adalékanyag, és nem is beszéltem a mérgező vezetékes, és ásványvízől, stb. Minden fronton irtanak minket.
      Néha elgondolkozom, az elit mi a francot eszik? Külön termesztenek maguknak?

      Törlés
    8. Amikor középiskolába jártam még, emlékszem az ilyen időszakokat élveztem, mert a 30 fős osztályból általában 7-8-an ültünk a teremben, mert mindenki beteg volt. Most gondolok bele, hogy az 74-76%-os teljesítmény.

      A Föld lakosságát 500millióra akarják levinni, ami ugye 6%, tehát valahol 90-94% környékén kellene teljesíteniük.

      Vagy lehet, hogy számolnak +20% járulékos veszteséggel?

      ***

      Emlékszem, amikor 19 éves lettem megfáztam picit. Nem voltam lázas, nem tüsszögtem, csak csúnyán köhögtem. Elmentem a felnőtt orvoshoz mert már át is kellett volna iratkoznom. Nem is emlékeztem mikor voltam utoljára orvosnál. Ekkor az orvos megnézte az adataimat és megkérdezte, hogy miért nem voltam 5 éve orvosnál? Miért csak most megyek? Hát mondom, mert eddig nem voltam beteg, csak most köhögök egy kicsit.

      Erre leszidott, hogy miért nem járok RENDSZERESEN orvoshoz, és hogy tisztában vagyok e azzal, hogy milyen következményei lehetnek a nem "KEZELT" betegségeknek, és olyan NINCSEN, hogy valaki 5 éven át nem betegszik meg.

      Én meg csak állok ott, lesek a dokira, hogy kikelt magából és üvöltözik. Aztán felírt valami gyógyszert, én meg utálom a kanalas gyógyszert, úgyhogy ki sem váltottam, megnyugodtam, hogy csak egy kis torokgyulladás, szóval húsleves + mézes tea minden mennyiségben, 2 nap múlva semmi bajom nem volt. 25 éves vagyok, újabb rekord, 6 éve nem voltam beteg :D

      A legeslegfontosabb valóban a megelőzés. Mindennél fontosabb, hogy megelőzzük a bajt. De én hiszem, hogy az egészségemet annak is köszönhetem, hogy valahogy semmi nem tud elszomorítani, meg semmi miatt nem tudok aggódni, mindennek meglátom a pozitív és humoros oldalát :)

      És ahogy a mondás szól "Ép testben ép lélek", de ez visszafelé is igaz szerintem !

      Törlés
    9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    10. Légy olyan kedves olvasgass egy kicsit:
      http://nebancs.hu/
      Dokumentumok/Statisztikák/Adatok,....stb.

      Törlés
    11. Szerinte védőoltás és védőoltás között is van különbség! A kötelező védőoltások azért okkal kötelezőek, tehát azokat azért én nem tartom rossznak. Úgy értem, hogy nem ismerem mindet, és persze hibák, káros anyagok oda is becsúszhatnak, de azért ez komoly dolog. Mert azt szokták mondani, hogy "autizmust okoznak" egyes oltások. Ha még ez igaz is lenne, akkor is viszonylag kevés autista van, pedig mindenkit beoltanak, és ezek az oltások ellenben komoly, halálos gyermekbetegségek ellen vannak. Ha ezek nem lennének, akkor megint nagy esélye lenne a járványoknak és a hatalmas gyermekhalandóságnak, mint régen! Én egyrészt nem mondom azt a baromságot, hogy a középkor sötét volt, meg rossz, de ez a dolog speciel tényleg haladás. Másrészt nem vagyok a nagy és gondoskodó állam híve, de azért az már túlzott liberalizmus lenne, ha azt mondanánk, hogy aki akarja, az ne oltassa be a gyerekét tuberkolózis ellen, aztán kimegy az utcára és meghal. Azért bizonyos alap szinten a hülye embert is meg kell magától védeni. Mert akkor ezzel az erővel a drogokat is legalizálhatnánk. Ráadásul itt a gyerekről van szó: a szülő az oltás elhanyagolásával a gyereket sodorja halálos veszélybe! Ez olyan, mint, amikor nem etetik, meg széhez kötözik, vagy lopatnak vele, az se legális...
      Másrészt: Nagyon sok olyan dolog van, amire felesleges a védőoltás és egyszerűen vitaminokkal és egészséges életmóddal lehet ellene védekezni. Ilyen pl. az influenza, ami egyszerűen ugye egy erős és vírusos nátha tulajdonképpen. Ezt tetézi, hogy mostanában egyre több hír érkezik arról, hogy betegséget okozott, nem volt biztonságos az oltóanyag. A madárinfluenza-hiszti óta egyre felelőtlenebbek ebben az ügyben. Szóval oltás és oltás nem egyforma. Összefoglalva: Az újkeletű és/vagy kevésbé veszélyes vírusok ügyében egyre nagyobb a kapkodás, a gyógyszergyártók pedig egyre inkább felelőtlenebbe és/vagy pénzéhesebbek, ezért az oltóanyagok sebtében készülnek, normális ellenőrzés nélkül. Amúgy pedig ezek a betegségek általában vagy vaklármák, vagy kivédhetőek hagyományos módszerrel is. Ellenben a kisgyermekeknek adott kötelező oltások régi (Németországban pl. kb. 1870 óta van kötelező oltás!), jól bejáratott és nagyrészt biztonságos (hibák lehetnek!) oltások, amikre szükség van. Az, hogy ne legyen oltás, gyógyszer csak a homeopátia meg a varászgyökér, és az oltásban meg halálos méreg van az ugyanolyan szélsőséges és sületlenség, mint, hogy egyszerű náthára is erős gyógyszer kell szedni a természetes gyógymód meg babona...

      Törlés
    12. Ezt természetesen amúgy az újabb keletű oltásokra is mondom, mert ott is van olyan, amit jobb, ha kér az ember. Biztos példának mondom, hogy, amikor valaki a trópusokra megy, akkor nem poénból kell 16-féle szurti kapnia! Szóval ez a lényeg: nincs "AZ oltás", különféle oltások vannak! Egyik inkább szükséges és biztonságos, másik inkább haszontalan és bizonytalan mellékhatásai vannak...

      Törlés
    13. @hamsa kimondta kulcsszót: MEGELŐZÉS!

      Csak kiemelnék egy tényezőt amiről ritkán esik szó. Nem is gondolnánk milyen fontos szerepe van a betegségek megelőzésében egy olyan "apróságnak" mint a VÍZNEK ami szinte nem kerül semmibe. (Érdekes a magyarban a megnevezésére szolgáló szó is: VíZ, ViSZ, SZíV, VeSe...)

      Ez egy nagyságrendekkel fontosabb tényező mint a dohányzás, vagy akármi amiket szokás szerint kinagyítanak nekünk hogy a fától ne lássuk az erdőt.

      10 testsúlykg-onként / 4.5 decilitert kellene minimum NAPONTA (pl.: 70 kg = 3.15 liter) meginni, s akkor a "szennyvíztisztító", méregtelenítő rendszer tudná rendesen végezni a dolgát, melyet a Természet, a Jóisten rendkívül hatékonyra teremtett.

      De itt vannak erről az élettani tények, a kutatások eredményei amiket ügyesen elhallgatnak előlünk. Érdemes végighallgatni bár kissé lehet túlzottan szájbarágós a stílusa, de aranyat érnek a gondolatok amiket felvázol:

      * Dr.. Lenkei Gábor: Egészségünk titkai - Amit még soha nem mondtak el Önnek!
      http://www.youtube.com/watch?v=ZXd_39cRwLU


      Törlés
    14. Landsknecht, 2013. január 22. 4:16
      Különben meg a megelőző oltások nem arról szólnak, hogy ha beadatod tutira nem okoz az a kórokozó semmilyen megbetegedést benned.
      Ez arról szól, hogy sokkal könnyebben vészeled át, mintha elkapnád magát az eredeti betegséget.
      Ugyanis a megelőző oltásokban legyengített kórokozók vannak és éppen csak annyira hatékonyak, hogy védekező reakciót - ellenanyag termelésére - ösztönözze a szervezetet.
      Az én szüleim - mindketten nyugdíjasok - 2009 óta minden évben beoltatják magukat. Sőt, 5 évenként tüdőgyulladás ellen is. Az édesanyám, amíg nem oltotta be magát még a hangszálai is begyulladtak, olyan beteg volt. Most már könnyebben átvészeli az egészet.

      Péter Sasvári, 2013. január 22. 8:00
      Abszolút egyetértek.
      Az édesanyám húga valószínűleg ma is élne, ha a 2. vh. alatt lett volna szamárköhögés elleni védőoltás. De akkor még ilyen nem volt.

      hamsa, 2013. január 22. 5:38
      Igazad van mindenben.
      Ami kötelező szűrés az mind nagyon fontos és érdemes minden szűrést megejteni.
      Én csúnyán elhanyagoltam most az egészségemet és szó szerint, majdnem bele is haltam. Nem kell olyan nagy dologra gondolni. Vészesen lecsökkent a vörösvértest a vérplazmában egy nőgyógyászati rendellenesség miatt. Nem, nincs rákom.

      Törlés
    15. Azt hogy egy oltóanyagban mi van csak a gyártó tudja és esetleg a megrendelő. De ők is emberek, tehát tévedhetnek és persze hazudhatnak is. Olyan hogy kötelező nem létezik. A 6alom persze mondhatja hogy kötelező - de a 6alom nem Isten. Az ember pedig - mint a Földön szabad akarattal megáldott élőlény - csak a Teremtőjének tartozik felelősséggel. A legkevésbé sem holmi háttér-hatalmista ál-magyar-politikus csicska-bandának. Akik a 6alomért és a pénzért való őrjöngésükben sok mindenre képesek.
      Korszakváltáskor az ébredés, megvilágosodás és felemelkedés - vagyis az újjászületés maga - teljes védettséget, immunitást biztosít minden káros dologgal, betegséggel szemben. Mivel ilyenkor az ember öngyógyító képessége már 100%-osan helyreáll. Ha szükség lenne orvosra, gyógyszerre, injekcióra, bármire - azt a tudatalatti azonnal jelezné. DE nem jelzi. Egyszerűen azért nem mert az emberi szervezet voltaképp prolongálja a megvilágosodáskori állapotot/szintet. Az ember ilyenkor már a Teremtés/Teremtő mindennemű védelme alatt áll. Tehát az anyagi világon, az abból fakadó összes dolgon való felül-emelkedés - a FELEMELKEDÉS a megoldás.

      SandOr

      Törlés
    16. Névtelen (SandOr), 2013. január 22. 13:56
      Igen, igazad van. De én azt írtam, ami ma jelenleg van, és nem azt aminek kellene lennie.
      Nem hinném egyébként, hogy az oltóanyag dolgában direkt hazudnának, mert az nagy felelőtlenség lenne. Maguk az orvosok és az e.ü. dolgozók is beoltatják magukat. Ha bajuk lenne tőle nem oltatnák be magukat, sőt másoknak sem adnák be.

      "(...) Korszakváltáskor az ébredés, megvilágosodás és felemelkedés - vagyis az újjászületés maga - teljes védettséget, immunitást biztosít minden káros dologgal, betegséggel szemben. Mivel ilyenkor az ember öngyógyító képessége már 100%-osan helyreáll. (...)"
      Ez így nem igaz.
      A fizikai testre a káros hatások kevésbé hatnak magasabb szellemi szinten lévőknél, mert a magasabb rezgésszám fokozott gyógyító ereje ellensúlyozza a betegségeket.
      Ezt magamon éppen most tapasztaltam, amikor is a kórházban elképedve mondták az orvosok nekem a súlyos vörösvértest csökkenés láttán, hogy nekem nem a saját lábamon kellett volna bemennem. Jó, persze, szédültem én nagyon, és nagyon alacsony volt a vérnyomásom, de más egyéb tünetem nem volt.
      Az orvosok egy csodának tartottak. Mindenki úgy vigyázott rám a kórházban, mint a hímes tojásra. :-)
      Vécére is csak kísérettel mehettem ki, pedig odáig is egyedül mentem otthon oda. Sőt, még zuhanyozni is egyedül zuhanyoztam otthon. Mire lezuhanyoztam a vérnyomásom úgy leesett, hogy mindig attól féltem elvágódom. De soha nem estem össze. :-)
      6 egység vért kaptam!!!

      Viszont a környezet "lehúzhatja" a magasabb szinten lévőket is - mert, hát csak emberek vagyunk, na - nem vagyunk istenek. Vannak, olyan emberek is akik direkt lopják mások energiáját. Na, ha csupa ilyen vesz körbe, akkor sokkal nehezebb a dolgod szinten tartani magadat.

      Másrészt, ez sem fog csak úgy magától jönni. Ezt is meg kell tanulni és gyakorolni, gyakorolni, naponta.

      Törlés
    17. Kedves Névtelen!
      Én elfogadom a népi gyógyászatot, meg a homeopátiát, de azért vannak olyan komoly betegségek, amihez kellenek a mesterséges gyógyszerek és a védőoltás pl. ezek közül! Pont azért találták ki őket! Mert pl. tuberkulózis ellen nem tudsz gyógyfüvekkel védekezni! Ha lehetett volna, akkor már a középkorban kialakult volna a népi gyógymódja és akkor nem lett volna ekkora gyermekhalandáóság, és akkor nem lenne most kötelező oltás ellene. Pont azért van, mert ERRE nincs természetes gyógymód. Felemelkedés: a lelki emelkedés és egészség fontos, fontosabb a testnél, és sokban segít a testi bajok ellen is. DE! CSAK spirituális emelkedéssel és imával nem tudsz mindig meggyógyulni. Sirák Fiának Könyve Mondja a Bibliában: Imádkozzál, ha beteg vagy, de hívd az orvost is! 6alom dolog: Rossz kimondani, de nem minden ember tud magáért felelősséget vállalni. Részben ezért vannak megszorító törvények, és azokat betartató hatalom. Nem bízhatsz mindent csak magadra és Istenre: az ember társas lény, társadalomban él, és ennek vannak szabályai. Példának okáért, ha valaki babonából nem oltatja be agyerekét, akkor az tuberkulózisos lesz, elmegy óvodába és szépen megfertőzi a többi gyereket is. Vannak sérthetetlen egyéni alapjogok, de, és jobb a kompromisszum, de amikor összeütközés van, akkor a közösség érdeke, a közjó elsőbbséget élvez a korlátlan egyéni szabadság és önös érdekek felett! Ezért vannak törvények, ezért van hatalom. De, ah szerinted CSAK Istennek kelle engedelmeskedni, akkor sem lehetsz anarchista: a Biblia (Pál levelei) világosan leírja, hogy keresztény ember köteles a világi hatalomnak engedelmeskedni, mert a világi hatóság hatalma Istentől származik! Röviden: ha nem oltatod be a gyerekedet, akkor ártasz neki, ártasz a közösségnek és szembeszállsz Istennel...

      Törlés
    18. Boglár Keszi!

      Írtad, hogy aki beoltatja magát könnyebben vészeli át a betegséget. Írtam, hogy az egyik ismerősünk mindig beoltatja magát. Hát egyáltalán nem könnyen vészeli át a betegséget. Mindig elkapja az influenzát, mégpedig igen makacs, hosszú, nehezen gyógyuló influenzát! Hidd el nekem, tényleg így van, nem én találom ki. Jó persze egy példa alapján nem lehet általánosítani. De én nem is tettem.

      Törlés
    19. Landsknecht, 2013. január 23. 2:09
      Az ismerősödnek valószínűleg kórokozók voltak a szervezetében, ami tovább gyengítette az immunrendszerét és ezért lett rosszabb az állapota.
      Ha van egy kis megfázásod érdemes kikérni az orvos véleményét, hogy beadható-e az oltóanyag.
      Lehetnek lappangó bacik, vírusok, is a szervezetben és akkor nagyon nem javasolt az oltóanyag beadása, mert így többet árthat, mint használna.
      Ezért van az hogy sok ember beadatja magának nátha mellett és megvan a baj.

      Törlés
    20. Kedves Boglár Keszi - mindenki magából indul ki. Én pontosan tudom hogy mi az igaz - mert magamon tapasztalom. Hála az Égnek nincs szükségem sem gyógyszerre, sem injekcióra, sem orvosra sem semmi hasonlóra - ha úgy tetszik a "megvilágosodásom" óta. Pedig már "Hórusz"-korban vagyok. Egyébként miből gondolod hogy egy ápolónő és orvos mindent tud arról a tablettáról, injekcióról amit felír illetve bead a "betegének". Csak azt tudja amit vele a gyártó közöl a leírásban, meg amit a többi orvos esetleg hozzátesz mint alkalmazási tapasztalatot - semmi többet. A környezet egyébként csak azt tudja "lehúzni" aki nagyon hagyja magát. A "visszaesés" ugyan úgy nem könnyű, mint ahogyan a "felemelkedés" sem.
      www.magyarmessias.hu - "Napról napra"-rovat: "a BÁBA óvja a BABÁ-t"

      SandOr

      Törlés
    21. Névtelen (SandOr), 2013. január 23. 7:18
      Egyébként én is beoltattam magamat még 2009-ben H1N1 ellen - az elsők között - és semmi bajom nem lett belőle. :-)
      Azért mert esetleg mást tapasztalok magamon, amit Te még nem kevésbé nem igaz.
      Neked az a tapasztalatod, nekem meg más.

      Az orvosoknak kutya kötelességük haladni a legújabb gyógyszerekkel kapcsolatban is, különben nem tudnának normálisan gyógyítani. Ez alap.
      Nézd, nem akarom itt részletezni a nőgyógyászati rendellenességemet, de kipróbáltam rá mindenféle hagyományos és alternatív gyógymódot, amik csak egy bizonyos ideig használtak, viszont az után már nem. Bizonyos helyzetekben igenis kell szakorvos, mert a gyógynövények csak önmagukban nem gyógyítanak meg nagyobb problémákat. Én kifejezetten örülök, hogy elmentem orvoshoz, mert az életem volt már a tét.
      A gyógynövényes kúrák is hatékonyak tudnak lenni, de egyik sem helyettesíti az orvost, ha igazán komoly problémával állunk szemben.

      "(...) A környezet egyébként csak azt tudja "lehúzni" aki nagyon hagyja magát. A "visszaesés" ugyan úgy nem könnyű, mint ahogyan a "felemelkedés" sem. (...)"
      Ebben egyetértünk.
      Azonban nézz körül! Mit látsz, hallasz? Mindenki (tisztelet a kivételeknek, egyébként én sem. Nem, mintha nem lenne kit) szapul valakit - a kormányt, az MSzP-t, stb... - az emberek többsége önként lovalja bele magát a betegségekbe azzal, hogy gyaláz, gyűlöl, valakit.
      Szerinted ez rendjén van?

      Törlés
  2. Ha ez a Védő oltás,egy méreg akkor miről is beszélünk?!
    hogy elhiszem-e a negatív hatás vagy sem, és hogy nekem ezért bajom lehet ?!

    Ez most komoly?

    Tehát egy hidegvérrel kitervelt mérgezésnél azon agyalunk hogy lesz-e placebo hatás ha beszélünk róla? Hogy egy védő oltás azért akarnak az emberekbe beadni azokat legyengítsék, és beteggé tegyék, de közben nem jó az nekünk ha tudunk róla?

    Nem értem, ezt, ez nem jó és erről beszélni kell, sok sok emberrel.

    VálaszTörlés
  3. Maradjuk abban, hogy sem Te sem az orvosok nem ismerik egy-egy ember által készített gyógyszer pontos hatásmechanizmusát, csak a változásokból következtettek az alkalmasságra, vagy a szer elvetésére.
    Az is egy kérdés, hogy Te és orvosok milyen források hitelességében hisztek körömszakadtatokig. Mert, hát valljuk meg az internet terjedésével a hülyeség terjedése is nagyobb léptéket öltött.
    Nem akarlak megingatni, mert nem tisztem és nyilván ha vannak hangok a védőoltás mellett, akkor kellenek a védőoltás ellen is. Szép, hogy ezt a feladatot vállaltad, csak ne hidd, hogy amit mondasz az megingathatatlan. Nem a saját tapasztalataidon alapuló dolgok közzététele ugyan úgy lehet jó és rossz is.
    És a saját tapasztalataid vélt okai is különbözhetnek a valóságtól.

    Üdv Anonymus

    VálaszTörlés
  4. Az én 4 éves kisfiam autista gyanús és minden
    kötelező oltást megkapott eddig. Hát, nem sokáig
    gondolkodom, és nem keresem a miérteket.
    Soha többet nem engedek semmilyen oltást, pedig még
    van hátra. Ha elővesznek, hát elővesznek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hány védőoltást kapott eddig?

      Törlés
    2. Eddig 9 életkorhoz kötött ill. kampányoltást kapott.
      Ebben:BCG születéskor,rá hat hónap múlva DTPa+IPV+Hib,egy hónap múlva ismét ugyanez,egy hónap múlva ismét ugyanez és ugyanebben az időben az MMR.Aztán rá két hónap múlva ismét DTPa+IPV+Hib.
      De még az ún. kampányoltás:PREVENAR T kétszer,csak egy hónap kihagyással, és már fél év műlva egy PREVENAR emlékeztető.
      Legközelebb 6éves korban kellene,de nem fogom megtenni.Eddig már lassan 2 éve kellett korai fejlesztésre hordani, és még mindig kell,mert éretlen a finommotorikája, vagyis az idegrendszere.
      Ja és még nem beszél, de mire végre valaki elkezd vele logopédiai fejlesztést kifutunk az időből. Lassan már iskolába kellen mennie.

      Törlés
    3. Én 7 vagy 8 oltást kaptam, nem tudom emlékszem pontosan. De van ahol 25-öt kap a gyerek.
      Többiek! Nem emlékeztek, nektek gyerekkorotokban nem kellett Dentocar tablettát szedni? Fogszuvasodás ellen. Mert nekem gyerekkoromban igen. (26 éves vagyok) Édesanyám még meg is kérdezte egyik orvos ismerősét, hogy adhatja-e, mert már akkor kezdték mondani, hogy káros. Nátrium-fluorid van benne.
      Legalább is a mai változatában. De azt hiszem, akkor is az volt a hatóanyaga.

      Törlés
    4. Az elég sok!
      Hogy a faszba lehet ennyit beadni egyszerre?
      Eltekintve most a higanytól, meg stb., de ha egyszerre ennyi oltást kap valaki, honnan lehet tudni, hogy több oltás együtt nem káros?
      Mert még egyenként sem nagyon tesztelik őket, hát még együtt.
      Ráadásul mindenkire másképp hat.
      Plusz az immunrendszere még nincs egészen kialakulva, honnan tudják, hogy ettől megtanul jól reagálni az, ami még nincs is?

      Törlés
    5. Egy ismerősöm gyermeke egészségesen született, fejlődött meg minden, elkapott valamit, magas láza volt, pont esedékes volt neki egy kötelező oltás, nem várták meg míg rendesen meggyógyul, úgy adták be a gyermekének az oltást. Mostanra már diagnosztizált autista. Egyetlen egy mosolygó orvosban és asszisztensben sem bízom, pénzt kapnak minden beteg gyerekre és őket csak ez érdekli. Nagyon elbántak az ismerősömmel, sajnálom őket, küszködnek a gyermekkel ahogy én is az enyémmel. Tegye össze a két kezét az a szülő akinek a gyermeke rendben van. Vagy meddig? Idő kérdése.

      Törlés
    6. Én is megkaptam minden oltást, addig nem volt semmi gond, viszont később gerincferdülésem és tyúkmellem lett, ráadásul az r betűt sem tudom rendesen kimondani és enyhén depressziós vagyok, kisebb koromban pedig rendszeresen volt migrénem.
      Nem akarom erre fogni, nem biztos, hogy e miatt van, de elég fura, főleg, hogy eleinte nem volt semmi gond.
      Na mindegy, hajrá!
      Ja és én ilyen madárinfluenza szarokat nem adatnék most már be neki, legfeljebb a nagyon fontosakat, de inkább azokat se.

      Törlés
    7. Landsknecht, 2013. január 23. 2:25
      "(...) De van ahol 25-öt kap a gyerek. (...)"
      Ez azért már túlzás, nem!
      Én kaptam:
      BCG ellen (2-szer), Diperte elleni oltás első felét csak (3-szor), himlőoltást (1-szer), gyermekbénulás elleni 1-3 (2, 3, 3), és kanyaró ellen, amit megismételtek 1989-ben, 2009-ben H1N1 ellen. Összesen 17 oltás.

      Táborszki Bálint, 2013. január 22. 5:11
      "(...) Mert ahogy olvasgatom a kommenteket, szinte mindenki retteg tudatosan vagy tudattalanul az új vilgárendtől (...)"
      Ha megismered a félelem okát - nevet adsz neki - akkor már nem fogsz félni tőle, mert megismered ezt az egészet és rájössz hogyan lehet ellene védekezni. Innentől kezdve egyszerűen nincs mitől félned, mert ismered az egész folyamatot és az ellene való védekezést.
      Különben meg nem kell ezen annyit ugrálni. :-)

      Törlés
    8. @Hemi
      Ez kissé döbbenetes. Amikor ezt olvastam kissé leesett az állam. Gyakorlatilag minden amit leírtál, még az R betűs is rám nézve is igaz, mindez csak későbbi korban jelentkezve, az oltások után.

      Törlés
    9. Keszi!

      Nem túlzás! Nézz csak utána. Külföldön (azt hiszem Amerikában) annyit kap!

      Törlés
  5. Szerintem, ha látják mások, hogy nem adatsz be magadnak védőoltást úgyis megkérdezik, hogy miért nem és akkor mondhatod, hogy nincs értelme, csak árt, stb.
    De csak úgy mondani valakinek, hogy ne adassa be, amíg nem látja, hogy ezt te komolyan gondolod, elég reménytelen.

    Nem tartozik szorosan a témához, de ezt nézzétek meg: Vaskabátok (Hot Fuzz)!
    Jó film és nagyon komoly utalások vannak benne.
    Röviden annyi, hogy egy "Év faluja" címet nyert kis települést egy háttérhatalom irányít, akik 13-an vannak és megölnek mindenkit, aki ébredezik, vagy nem úgy viselkedik, ahogy elvárják.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és van egy páncélszekrény, aminek a kódja 999.

      Törlés
  6. :D Érdekes, hogy virtuálisan megköveznek azért, mert megjegyzem hogy tán nem kellene olyan hevesen terjeszteni a rettegést...
    De van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem igazán ment át a csatornán a mondanivalóm. Nem azt mondtam, hogy ne foglalkozzon az ember az oltásokkal. Még azt se mondtam, hogy ne adja tovább azt, hogy mérgező.
    Azt mondtam, hogy ne a félelem meg a rettegés irányítson. Mert ahogy olvasgatom a kommenteket, szinte mindenki retteg tudatosan vagy tudattalanul az új vilgárendtől, a bankoktól, a gyógyszerektől, a médiától. És pontosan ez az, amit el akarnak érni. Annál egyszerűbb nincs is, mint a félelemben tobzódó embert megvezetni. Dehát ismerjük a probléma-reakció-megoldás formulát...

    A placebo hatásról pedig: kezdve ott, hogy a madárinfluenza, meg az összes vírusszezon azon alapszik, nem kellene annyira elvetni. És az is biztos, hogy ha valaki beadatta magának a cuccot, és utána ráijeszt pár fanatikus hogy az mekkora méreg és meg fogja ölni, igen nagy valószínűséggel tényleg láthatóan tönkreteszi a szervezetét, míg anélkül "csak" legyengítené az immunrendszerét és a mentális funkcióit.
    Nem beszélve arról, hogy azokat a károkat amiket okoznak ezek a szerek ugyanúgy okozzák a boltban fellelhető termékek 85%-a. Kíváncsi lennék, hányan tartják magukat távol azoktól teljes mértékben. Ezen felül a zene, televízió pusztító hatásáról is érdemes szót ejteni, illetve a belélegzett gyilkos szmogról, alkoholról. Nos, ha ezt mindet egészségügyi szempontból vizsgálnánk, és mélyen elkezdenénk rettegni ezeknek káros hatásaitól, valószínűleg rövid idő alatt a legundorítóbb betegségeket kapnánk be.

    És aztán ne is beszéljünk a pszichológiai problémákról, emocionális függésről, megfelelési kényszerről, hamis barátságokról, elhagyatottságról, depresszióról, félelemről, tehetetlenségérzetről, amiktől seperc alatt megőrülne bármilyen ember, ha azt tudatosan élne meg, és nem nyomna el mélyen a tudatalattiba.

    És nem azt mondom, hogy ha nem figyelünk oda, akkor nem jelentkeznek a tünetek, hanem azt, hogyha félelemmel fordulunk ezek felé, akkor sokszorosan jelentkezni fognak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs érelme annak amit mondasz, miért rettegne ha megtudja az igazságot? Vegyük az oltást de igaz minden másra is amit példának hoztál, szóval megtudja hogy ilyen olyan mérgező és veszélyes anyag van benne.Akkor nem kezd el rettegni, hanem örül hogy tudja mit kerül el ha nem szedi be, tehát pozitívan hat az emberre.Minek félne attól ami káros lehet de messziről elkerüli? és tudatosan úgy él hogy próbál egészséges maradni.És senki nem fél az elite-től hanem gyűlöli, én békés ember vagyok még a gilisztát is át lépem a járdán, de ezeknek az embereknek a csontjairól a puszta kezemmel tépném le a húst és dobnám a kutyáknak.

      Törlés
    2. Csak azt felejted, hogy az egyenesen a vérbe fecskendezéssel, kikerülik a szervezet összes fő védelmi vonalát. Ezért ez a forma százszor veszélyesebb és kártékonyabb, mint az összes többi együttvéve.

      Törlés
    3. Valószínűleg igaz, de ezt annak kellene követnie, hogy a védőoltás sokkal több áldozatot szedne, ami viszont egyelőre nem történik meg. Aki pedig egészségtelen életet él, annak könnyebben kárt okoz, de ez esetben azon kellene javítani. Azon viszont sem tanárok, sem szülők nem akarnak. Tisztelet a kivételnek, persze.
      És az is igaz, hogy nincs értelme annak, amit mondok. De azt ne feledjük, hogy maga a félelem is irracionális. Nem is mondanám, hogy félnek az emberek, ha nem tapasztalnám. Sőt, igazából ezek nélkül is retteg sok ember már az utcára kimenni, most meg még az is kiderül hogy az állambácsi sem védi meg, sőt...
      Az ezzel a probléma, hogy idővel minden függőséget okoz, és aztán hogy minderről kiderül, hogy méreg... hát...
      Ahhoz, hogy az ember eljusson oda, hogy "tudatosan úgy él hogy próbál egészséges maradni" hosszú az út. És sokan még el sem indultak.

      Törlés
    4. Ha téged ez ennyire szórakoztat, akkor már értem hogy miért nem tartod helyesnek hogy az emberek megtudják miket oltanak beléjük.

      Sajnos, az igazság már csak ilyen, lehet tőle félni és rettegni stb,de az embereknek joguk van tudni hogy mi történik velük, és hogy mennyire vannak félre vezetve.

      A placebohatás pedig nem minden esetben működik, ennyire erővel az aszpirin gyógyíthatná bármelyik betegséget, kezdve a rákkal és minden mással amit mag még elvileg nem tudunk hatékonyan gyógyítani.

      Az egyéb mérgek, pedig egy kicsit más. Más mert nem ugyan az ha beadnak neked egy vírust, azzal a céllal nehogy elkapd azt, vagy csak felbolygatják a kémiai háztartásod.

      Törlés
    5. Kezdjük ott, hogy egyszer nem állítottam, hogy nem tartom helyesnek hogy az emberek megtudják miket oltanak beléjük. De ez az "az igazság már csak ilyen" szöveg hasonló ahhoz, mint ahogy a fickó jól seggbekúrja aztán otthagyja a csajt a pornóban. Az élet már csak ilyen, boldogulj.
      A félelem sokkalta erősebb mint az aszpirinba vetett hit.

      De igazából ezen lehet vitatkozni napokat, csak semmi értelme. Érdemes viszont utánanézni annak, hogy milyen hatása van a hit a gyógyulásra.
      http://www.youtube.com/watch?v=SuV_VI53dbY
      Hogy ez kamu-e vagy sem, mindenki döntse el maga. Az viszont biztos, hogy igen sokan azt állítják, hogy így meggyógyultak, illetve hogy a kórházat, ahol ezt felvették nemrég bezáratta a kínai állam.
      A félelem és a kétség pedig bizony felül tud kerekedni a hiten, mint ahogy a látássérült édesanyám látása is meggyógyult, majd miután azt mondta magának hogy ez nem igaz, visszaesett az előző állapotba.

      Törlés
    6. "Hogy őszinte legyek nem szívesen mondogatnám másoknak hogy ennyire meg annyira káros az oltás. Megmondanám, hogy helyes életvitellel erősebb immunrendszert képes kialakítani mint az a szar méreg, de hogy ilyen keményen belemenjek azt nem tenném."

      Annyit írtam hogy lehet félni az igazságtól, de sajnos ezt történik, és azzal nem lesz jobb hogy nem törődünk velük, vagy nem beszélünk róla mert ijesztő, félelem keltő vagy pánikot kelt.

      A pornós példára nem reagálnék egy kicsit nagyon alternatív...

      Kérlek, azt is fogad el, hogy az ismeretlen sokkal félelmetesebb, mint az ismert ellenség. Mindig jobb tudsz harcolni hogy ki vagy mi ellen kell küzdened ha életben akarsz maradni.

      Az úgy nevezett megelőzés nem csak abból áll egészségesen éllek, mert ügye azt is tudnom kell ehhez hogy mi az ami káros hatással van rám.

      végszó ként idéznék mástól ha megengeded:

      "A hazugság akkor is hazugság, ha soha nem derül ki,
      S nem úgy lesz gazember valaki, hogy azzá nevezzük ki."

      Törlés
  7. David bacsi is osztja az eszt.
    Amikor a nepessegcsokkentest valaki felhozza, valahogy nam akarodzik neki fobe loni magat. :)
    http://www.origo.hu/tudomany/20130122-david-attenborough-az-emberiseg-a-fold-pestise.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről eszembe jutott a példaképek szerepe. A tömeg könnybben bevesz magába egy ilyen hírt, ha a kedves David A. írja. Bár érekes, hogy egy nem túl előnyös kép van a cikk mellé tűzve.

      Még fősulin az egyik tanárommal valahogy szóba került a téma, és óra közben, mindenki füle hallatára közölte, hogy ő azért figyel oda arra, hogy mit eszik, mert meggyőződése, tudja, hogy az étel az egyik eszköz, amivel emberek milliárdjait akarják kiirtani.
      Fura volt, nem volt megszállott, csak meggyőződéses, és nem tartott erről kiselőadást, csak mikor valami lyyesmit értettem ki a szavaiból, rákérdeztem, hogy akkor pontosan hogy is érti ezt. Nagy hatással volt rám, máig emlékszem, mivel egy 'tekintélytől', egy tanáromtól hallottam. Nem is az a lényeg, hogy az ember tényleg elhiszi-e tudatosan az ilyen kijelentéseket, de ottmarad valahol a fejben. Sok ilyen kijelentés a hírekből végül egy olyan gondolatköteget eredményez a fejben, amiről már azt sem tudjuk, honnan ered.

      Törlés
    2. Nekem is szinte ugyan ezt mondta az iskolai hittantanárom.
      Meg beszélt a tv-s agymosásról is, meg más hasonlókról.
      Mindenki kiröhögte, de én már akkor sejtettem, hogy van abban valami, amit mond.

      Törlés
  8. Legyen akkor már mégtöbb oltás:
    http://richpoi.com/plugins/content/content.php?content.24346
    Ez pedig csak meddőséget jelent. Aláírom, ez már tényleg népirtás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek.
      http://www.youtube.com/watch?v=igurDFK492g
      A tv-ben mondták, hogy csak 200 ingyenes oltás van.
      A jól bevált módszer. Csak szépen fokozatosan...Túl feltűnő lenne ha mindjárt sok ezret adnának.

      Törlés
    2. Táborszki Bálint, 2013. január 22. 6:03
      "(...) Ez pedig csak meddőséget jelent. Aláírom, ez már tényleg népirtás. (...)"
      Tudod mitől nő meg a meddőségek száma?
      A sorozatos abortuszoktól. Vagy, ha egy nő prostituált életet él.
      Ha már meddővé akarnának tenni nőket, akkor nem csak a 20-26 éves korosztályt vennék célba, hanem minden termékeny nőt 14-50 éves korig.
      Amúgy meg a méhnyakrákot szűréssel ellenőrizni lehet az évenkénti cythológiai vizsgálattal. A cythológia nem csak azt tárja fel, hogy kialakult rák van a testben, hanem van-e olyan kórokozó, ami rákot okozhat. Nem véletlenül van skála a cythológiai eredményeknek 1 - 5ig, ahol is az 1 és 2 jó eredménynek számít, a 3 nem eldönthető - ilyenkor újabb vizsgálat szükséges -, a 3 és 4 egyértelműen megbetegedést jelöl.

      Pasik, a nők szervezete merőben más, mint a Tiétek és sokkal érzékenyebb is. Még akkor is ha ezt a nők nem mutatják ki nektek. :-)

      Apropó, tudtátok, hogy élelmiszerek házi tartósítására (gyümölcs befőtt, savanyúság) már nem Szalicilt árusítanak, hanem Nátrium-benzoátot! Szalicil helyett árulják.

      Törlés
    3. Kedves Keszi Boglár!

      Nem akarok én semmibe sem beleszólni, csak gondoltam, talán máshogy veszi ki magát a téma megítélése, ha felhívom a figyelmed, hogy a cikk szerint nem a 20-26 éves korosztály a célcsoport, hanem a 15-45 éves. Ami viszont elég jól egybevág a te tippeddel.

      Valószínűleg a január 20. és 26-a közötti időpontot nézted a korosztály megjelölésének.
      Javaslom, hogy olvasd el újból a belinkelt cikk tartalmát.

      És én ezt igazán nem kötözködésnek szántam, csakis a téma egyik fontos tényének helyreállítása volt a célom.

      Törlés
    4. Ha már szóba került a meddőség elgondolkodtatok már azon,hogy nem kell ide ilyen olyan oltás a nők önként dalolva eszik a fogamzásgátlót tizenéves koruktól,aztán mikor gyereket akarnak akkor nem esnek teherbe.És látszólag semmi szervi gondjuk nincs.Ezt a területet is kéne egy picikét boncolgatni.

      Törlés
    5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  9. kemény ez az ummacdan! komolyan mondom, chuck norris...

    VálaszTörlés
  10. mi a tökömet láttak az emberek az elmúlt órákban ami nagy villanással, és furcsa zajjal járt?

    nem villám volt állítják, hallottatok erről?

    én egy enyhe haarpra gondolnék...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://barikad.hu/elektromos_kiserlet_miatt_villant_az_eg_budapest_felett-20130123

      Törlés
    2. igen, mondjuk hülye vagyok mert a haarp nagyobb sugarú körben dolgozik, illetve nem ez a fényjelenség kíséri

      de a google mapsen kitakart állomás még így is tetszik :-)

      Törlés
  11. SL,éjjel 1 kor is volt vaku, a 9.kerben láttam...
    Kedves Vándor, szerintem a szcientológus Lenkeyt felejtsd el,ő david icke magyar megfelelője.minden 10 dologból amit mond...9 igazság,a 10. kamu...
    Persze sok víz,jesszofkorz...de nem mindegy milyen!
    Ugyanúgy ahogy nem használunk káliumkloridos sót az ételben.pedig már a gyógySZARtárban nem adnak ki TISZTA NACL-t a tisztifőállatorvos tiltására.
    nem veszünk aszpartamos ,ciklamátos,miegyébes édesítőszeres italt...ezeket a fosokat már épeszűbb helyeken rég betiltották...
    Lenkeyre visszatérve...Próbáld meg bevenni a 10-20 000 mg C vitamint amiről papol,meg is szülsz mire kiizzadod,kijózanodsz tőle.
    Láttam már szcientos vörös fejű C vitásokat:D
    Viccnek is rossz.
    JElSZÓ: MÉRTÉK

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @ 2013. január 23. 4:49 Névtelen:

      Gondoltam hogy előjön ez a Lenkei = scientológia skatulya. Ebbe most nem mennék bele, de azért erre az örök bölcsességre felhívnám a figyelmet: "gyümölcséről ismerszik meg a fa".

      Engem speciel nem érdekel ki mondja ki az igazságot, attól az még az marad. Az független a kimondó személyétől. Persze nyilván semmit nem szabad benyelni elsőre, UTÁNA KELL NÉZNI.

      Amiket mond orvosként az egész-ség terén azok megállják a helyüket, magam is foglalkozom intenzíven ezzel a területtel 15+ éve.

      A C-vitaminra kitérve, KLINIKAI MÉRÉSEK igazolják hogy egy beteg szervezet naponta akár ~200+ GRAMM (200.000 mg, 20 dkg, 0.2 kg) C-vitamint is képes maradéktalanul hasznosítani, s a vizelettel nem távozik semmi. (WHO ajánlás: 60mg, ami a Hitleri Németország idejéből származik hogy a skorbutot elkerüljék a katonáknál) Magam is 10-15 grammot fogyasztok naponta és köszönöm szépen jól vagyok, orvosnál a 90-es években voltam pedig tekerek ilyen hóban is.

      Az NACL-konyhasó kérdés különösen fontos még. Itt gyakorlatilag ahogy arra Tejfalussy András rájött a 90-es évek elején és azóta veri a vészharangot, próbálják KIIRTANI, GYENGÍTENI a lakosságot s ehhez elég sok köze van a "jordánparti székelyeknek" is.

      A trükk egyszerű: a szervezetnek, a sejtek anyagcseréjéhez (Na-K pumpa) szüksége van a Nátrium mellett Kálimra is. Node nem mindegy milyen ARÁNYBAN!

      A Természetben, a tengerekben, a magzatvízben, az infúzióban ez 1:30-hoz a Nátrium javára, tehát 1 rész Kálium és 30 Na.

      Ezt az élettanilag rendkívül fontos arányt BORÍTJÁK FEL azzal, hogy:

      - titokban kicserélik a NaCl-t, konyhasót Kálium-Kloriddal (KCL) amit nehéz tőle megkülönböztetni, sőt mint "egészségvédőt" ajánlják is (holott egy durvább kálisózásnál már mérhetően problémák jelentkeznek a vesénél...)

      - a Kálisós műtrágyák következtében a élelmiszerek is többet tartalmaznak, s tesznek is még bele (konzervipar, levesporok, toka-kóla...)

      - állami szinten lebeszélik az embereket arról hogy SÓT fogyasszanak -> Stop só program (http://stopso.eu), mindezt durva hazugságokkal és csúsztatásokkal (vérnyomás növekedés...stb)

      - az iskolai étkeztetésben arra való hivatkozással, hogy "védik az egészségünket" szintén csökkentik sózást, lényegében sószegény diétára fogják a nebulókat tudtukon kívül...

      Hasonló a helyzet mint a "védő"-oltásoknál.

      Mindezeknek az a KÖVETKEZMÉNYE (klinikailag igazolhatóan) hogy a kevés Nátrium és a túlzott Kálium bevetel miatt SEJTSZINTEN indulnak el kedvezőtlen folyamatok, erősen legyenül az immunrendszer, a vese működésében zavarok keletkeznek, borul az egyensúly (...), gyakorlatilag ez ÉLETERŐ ellen indítottak támadást, amelyet észre sem veszük annyira alattomosan és sunyin csinálják.

      Meg persze a további kedvezőtlen hatások is hozzáadódnak ehhez, úgy mint a flourozás, a biokémia boszorkány konyhájának életellenes termékei; a zöldségek/gyümölcsök/gabonák már nem tartalmaznak annyi vitamint, tápanyagot mint 50-100 éve...

      Rettentő hazudozás és ködösítés megy a VITAMINOK körül is. Itt azt a trükköt eszelte ki a "háttérhatalom" (amely szeretné 500 millióra csökkenteni a Föld lakosságát 6-7 milliárdról), hogy manipulálnak a szükséges MENNYISÉGEKKEL és az a különféle vitaminok EGYMÁSHOZ VISZONYÍTOTT ARÁNYÁVAL.

      Úgyhogy érdemes tájékozdni, mert a bőrünkre megy a játék!

      * * *

      * Rendes sót (99%+ NaCl) pl itt lehet venni, rendelni nagyobb tételben rendkívül olcsón <30Ft/kg, s be van vizsgálva laboratóriumban: http://www.lengyelso.hu

      * Betegséggyártók - http://kataklizma.info/2011/03/30/betegseggyartok

      * Két alapkönyv: Védőoltások - Kérdések és kételyek (Neil Z. Miller) - PDF
      https://hotfile.com/dl/175377126/d1e607c/Neil-Z-Miller_Vedooltasok-Kerdesek-es-ketelyek.pdf.html

      * Hans-Ulrich Grimm: A leves hazudik - Az ételek szép új világa (PDF)
      http://data.hu/get/4093256/A_leves_hazudik_-_Hans_Ulrich_Grimm.pdf

      Törlés
    2. Még valami.

      Hogy miért kapják el azok is az influenzát akiket beoltottak? Miért születtek egyáltalán a védőoltások? Miért terjedt el az utóbbi 100 évben ennyire a gyógyszeres tüneti kezelés...?

      http://www.drlenkei.org/kozerdeku/feladatok-az-egeszsegugyben.html

      (...)

      Helyes táplálkozás és étrend kiegészítés (Dr. Lenkei Gábor)

      A táplálkozás témaköre alapvetően két nagy csoportra osztható, az alapvető tápanyagokra (fehérjék, zsírok, szénhidrátok) és az ugyanolyan fontos mikrotápanyagokra (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek).

      Jómagam az utóbbiak területén folytattam és folytatok kiterjedt kutatásokat, valamint folyamatosan felhívom a figyelmet a mikrotápanyagok szerepére, megfelelő mennyiségükre, illetve arányaira. Úgy gondolom az egészségvédelem szempontjából szükséges a minőségi táplálkozás meghatározása, vizsgálata, támogatása és ismertté tétele.

      Mottóként hadd idézzem Szent Györgyi Albert Nobel-díjas tudós szavait 1939-ből:

      „Ha pontosan megértjük a vitaminok működését, és megfelelően alkalmazzuk őket, akkor az emberi szenvedést olyan mértékben tudjuk majd csökkenteni, amit ma még a legnagyszerűbb elme sem képes elképzelni.”

      A mikrotápanyagok kérdésében létezik egy alapvető félreértés. Tragikus következményei vannak annak, hogy sem az orvosok, sem az állítólagos táplálkozás-szakértők, sem a jóhiszemű, laikus közönség nem ismeri, és nem érti, mit is jelent valójában a következő fogalom:

      HIÁNYÁLLAPOT.

      Azt sokan tudják, hogy ez jelentheti vitaminok, ásványi anyagok vagy nyomelemek hiányát. Lehet persze másféle hiányállapot is, pl. amikor fehérjéből nem jut elegendő a szervezetbe.

      A hiányzó megértés azonban a következő:

      Az emberek nem gondolkodnak a hiányállapot FOKOZATAI-ban.

      Fokozatai vannak! Ez a lényeg!

      Leegyszerűsítve is legalább nyolc ilyen fokozatról kell beszélni:

      1. Halálos hiányállapot
      2. Halál előtti hiányállapot
      3. Nagyon súlyos hiányállapot
      4. Közepesen súlyos hiányállapot
      5. Enyhe hiányállapot

      Ezt követnék az egészségesnek nevezhető állapotok:

      6. Tűrhetően ellátva
      7. Jól ellátva
      8. Bőséggel ellátva

      a szervezet működéséhez nélkülözhetetlen mikrotápanyagokkal (vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek), így összesen 8 fokozatunk lenne a halálos állapottól a teljes egészségig.

      Amit az orvostudomány vitaminhiányos állapotként ismer és elismer, az főleg a 2. kategóriába tartozik, azaz halál előtti állapot.

      Néhány ismertebb ezek közül:

      Skorbut – C-vitaminhiány
      Beri-beri – B1 vitaminhiány
      Vészes vérszegénység – B12 vitaminhiány

      Az alábbiak legjobb esetben is legfeljebb a 3. kategóriába sorolhatóak, valahová a nagyon súlyos hiányállapot és a halál előtti állapot határára:

      Angolkór – D vitaminhiány
      Pellagra – B3 vitaminhiány
      Farkasvakság – A vitaminhiány

      Ezek a végső összeomlás előtti állapotok.

      ---> >> >>>

      Törlés
    3. --->>> >> >

      Az alapvető félreértés abból fakad, hogy a legtöbben azt hiszik, ha nincs skorbut vagy bármelyik a fentiekből, akkor nincs vitaminhiány.

      Ez a tragikus félreértés és a legtöbb ember egészsége ezen az oltáron áldoztatik fel.

      Nagyon fontos tudni és érteni azt, hogy a 2-3. kategória esetében viszonylag egyértelmű és talán eléggé könnyen felismerhető jelei vannak.

      Ezeken a fokozatokon a tünetek nagyon szembeszökőek, szinte lehetetlen nem észrevenni őket. De itt elég kevés ember található, főleg a magát civilizáltnak nevező világban (pl. Európa). A kevésbé látható, kevésbé nyilvánvaló tünetekkel járó enyhébb fokú hiányállapotok nem kevésbé veszélyesek.

      (...)

      Az emberek túlnyomó többsége a 3-4-5. kategóriába tartozik. Ennek a veszélye az, hogy nincsenek nagyon nyilvánvaló, nagyon egyértelmű, ordító, könnyen felismerhető jelek, tünetek.

      A legfontosabb figyelmeztető jelek sokszor csak évtizedek után jelentkeznek. Ez nem más, mint az idő előtti öregedés és a lerövidült élettartam. Amikor észrevesszük, már késő. Hamarabb kellene felébredni.

      Erre mód lehetne, ha az orvosok gondolatai között egyáltalán felmerülne a lehetőség.

      Nagyon kevés orvos gondol erre. Éppen ezért nem is tesznek ellene semmit. Ez a tartomány (3-4-5. fokozat) nagyon sunyi.

      Évek, évtizedek alatt vezet el olyan nyilvánvaló tünetekig, mint:

      - magas vérnyomás
      - érelmeszesedés
      - szívinfarktus
      - agyvérzés
      - rák
      - cukorbetegség stb.

      Vannak kevésbé megfogható jelek, mint pl.: legyengült immunrendszer, fogékonyság a fertőző betegségekre, fáradékonyság, levertség, hajhullás, ráncosodás, narancsbőr, álmatlanság, hízás vagy éppen fogyás, bőrszárazság, töredező haj, körmök, csökkent koncentrálóképesség, ingerültség, kedvetlenség, étvágytalanság, nassolási kényszer, potenciazavarok, szexuális problémák, petyhüdt bőr, fénytelen szemek, emésztési zavarok, székrekedés …… és még hosszan sorolhatnám.

      Amikor ezek még tűrhetőek, próbálunk nem foglalkozni velük.

      Később, amikor már nagyon zavaróvá válnak, orvoshoz fordulunk és elkezdődik a kivizsgálási kálvária.

      A legegyszerűbbre szinte egyik orvos sem gondol:

      Hiányállapot!

      Pedig Szent-Györgyi Albert sok évtizeddel ezelőtt már figyelmeztetett erre a veszélyre.

      (... .... ...)


      * * *

      Az alábbi könyvet is érdemes végigolvasni, mert egyszerű ALAPIGAZSÁGOKAT tartalmaz:

      * Mentőöv beteg emberek számára (online fent van az egész könyv)
      http://books.google.hu/books?id=7lOxeuGYBZoC&printsec=frontcover#v=onepage&q&f=false

      * * *

      * WEIXL-VÁRHEGYI LÁSZLÓ: Lakossággyérítés állami segédlettel
      http://www.youtube.com/watch?v=GSdx43QeNF0

      Törlés
    4. Vándor,
      Jókat írsz. Megtennéd, hogy eme hasznos tanácsokat megosztod velünk az új fórumon is?
      Indítottam benne egy "Egészség" gyűjtőfórumot, és abban szeretném, ha nagyon alaposan körüljárnánk ezeket a kérdéseket.

      Link:
      http://pirulapublic.hungarianforum.com/

      Törlés
    5. Lenkei propaganda oldal.
      Leszarom a sciseket, és az azokat menedzselőket.
      Olvasom, Hubbard pszichiátriai beteg volt, és nem gyógyult meg a vitaminoktól. Nyomatják a reklámot, hogy dőljön a pénz, ami az amcsi szektánál gyűlik.

      Te megveszed a lenkeivitamint, beledöglessz mire kipucolod magadból, mert van benne bőven ismeretlen adalékanyag.

      Semmivel sem jobb mint a multi tevékenysége, ráadásul nem rejtett toborzást érzek.

      Törlés
    6. ppp: csak copypst a mit vándor ír. Mellé kellene tenni a vizsgálatokat is, van bőven a neten.

      Törlés
    7. @Piros Pirula Projekt: „Megtennéd, hogy eme hasznos tanácsokat megosztod velünk az új fórumon is?”

      Rendben sort fogok rá keríteni. Korábban pl. összegyűjtöttem egy másik blogon a KONYHASÓ-KÁLISÓ kérdésben fellelhető cikkeket, s azokat szinte egy az egyben át lehetne emelni.

      S ha már só, vki említette a MEDDŐSÉGET…

      Ebben is rendkívül jelentős szerepe van a túlzott Káliumbevitelnek, ahogy a szívproblémáknál szintén. Lényegében titokban egy NÉPESSÉGCSÖKKENTŐ programot hajtanak végre aminek egy kiemelt és szinte láthatatlan módszere ez a trükk.

      Védekezni ellene úgy lehet, illetve hogy a „hiányállapotok skáláján” (ld. fentebb) a 6-7-8-as szintre kerüljük ahol már a szervezet Természet adta ÖNJAVÍTÓ KÉPESSÉGE megvéd minket, úgy lehet dióhéjban hogy:

      1.) Odafigyelünk a napi megfelelő minőségű VÍZ BEVITELRE (~3 liter forrásvíz, desztillált víz -> lágy vizek… Szintén közkeletű tévedés hogy a vízzel kellene bevinni az ásványi anyagokat, holott ezek csak jórészt lerakódnak mert szervetlen formában érkezik … Desztillált-lepárolt vizes kúrával még a rák is gyógyítható rendkívül magas százalékban ezért hallgatnak róla, sőt téveszméket hintettek el. Nem véletlenül locsoltak régen csak szigorúan ESŐVÍZZEL ami „lényegében” desztillált, lepárolt információsan is „leformatált” H2O… http://www.desztillaltviz.hu)

      2.) Utána kellene nézni mit jelent az hogy MINŐSÉGI TÁPLÁLKOZÁS, s hogy mire van szüksége rendszeresen a szervezetünknek a fehérjéktől – vitaminokig, s hogyan változtak ezek az arányok az élelmiszerekben az utóbbi 100 évben. Itt külön kiemelném az „Öko-10”-es névre keresztelt ősgabonát (tönköly), melyet egy ásatás során találtak (8000 éves), s egészen elképesztő élettani hatásai vannak. Nem véletlenül nyerik az olimpiákat sorra a szegedi kajakosok! ;-)

      (-> Dr. Kalmár Gergely növénygenetikus, Szeged… Ősgabonák + alatta: http://www.magyarvagyok.com/videok/29-Oktato/32782-Dr-Kalmar-Gergely-Osgabonak.html - Harmadik évezred gabonája - a 8000 éves magyar tönkölybúza: http://www.szittya.com/Tonkolyhbuza.htm )

      3.) Az egész-ség szempontjából létkérdés a hozzáállásunk, az életkedvünk, mert az elmének, lelkünknek TEREMTŐ EREJE VAN. A betegségek 100%-a pszichoszomatikus, még a látszólag tőlünk független balesetek is. A teljes finom energetikai rendszerünk (aura, meridiánok, csakrák) amely a fizikai testet működteti és vezérli szintén nagyban függ attól hogyan látjuk a világot.

      (-> Kísérleti bizonyítékok erre: Dr. Masaru Emoto - A víz üzenete: http://www.youtube.com/watch?v=l9KXcDFy-I0&list=PLB7E8EC4FB5460EC3)

      4.) A rendszeres mozgás pedig azért szükséges, mert amit nem használunk azt a szervezet lebontja. Folyamatos leépülés és megújulás zajlik a testünkben sejtszinten. Továbbá amin a jóga is alapszik, hogy amit megfeszítünk, figyelünk rá ott megindul az áramlás (ki-csi...) az energia pályákon. Ezért hasznos a pl. a futás, ami a légzésünkre is hat amely szintén kapcsolatban van egy felettes „funkcióval”…

      Ha odafigyelünk magunkra és kellő szinten van az immunrendszerünk akkor jó eséllyel bármilyen járványt megúszunk védőoltások nélkül, s akár a leprások közé is mehetünk akkor sem kapjuk el. Ezt persze még hosszan lehetne boncolgatni és forrásokat, kutatásokat idézni.

      Továbbá meg lehetne vizsgálni még a kérdést egy léptékkel feljebb lépve, jelesül hogy áll a MAGYAR TÁRSADALOM IMMUNRENDSZERE? Hogyan érték el a jelenlegi a „tetszhalott” szintet? Mik a kitörési pontok? Milyen párhuzamokat találunk erre a Természetben?

      Két magvas és rendkívül inspiráló előadás ezügyben:

      * Dr. Tóth Ferenc: Megoldások (MOGY 2012; biológus, egyetemi tanár)
      http://www.youtube.com/watch?v=1KNOoymdREc

      * Dr. Tóth Ferenc: Természeti válaszok társadalmi problémákra (Élősködőink – Miért mi vetünk de mégis más arat?!)
      http://www.youtube.com/watch?v=SSxRAHbQDjs

      ---> >> >>>

      Törlés
    8. --->>> >> >

      A korábban ajánlotthoz is fűznék még egy „kedvcsinálót”:
      * WEIXL-VÁRHEGYI LÁSZLÓ: Lakossággyérítés állami segédlettel
      http://www.youtube.com/watch?v=GSdx43QeNF0
      (természetgyógyász mérnök-radiesztéta, ny. r. alezredes -> Tudományos rendőrség Pjt.)
      (Címszavakban a tartalom: PET - PoliETilén palackok -> dioxin; Filteres teák -> flour...; DESZILLÁLT VÍZ - ásványvizek - hogyan kell pótolni az ásványi anyagokat a szervezet számára?; PARLAGFŰ-Ambrosia allergia -> "csodaszer" -> őssejttermelés fokozódása... -> csak ezt kell irtani - Miért?;

      SÓ-kérdés - vérkép - NaCl <-> KCl - Na-K pumpa -> sejtanyagcsere - kóser sók - Kálium -> kivégzés; ELEKTROSZMOG - mikró, radar, mobil, elektromos áram...; a 113 éves pesti doktornő esete -> Szelén, C-vitamin... Szent-Györgyi - Nobel-díj; a tehén TEJ szerepe a különféle megbetegedésekben - kecske tej <-> tehén tej - kaukázusi kefir - cukrászsütemények - élelmiszerek tisztasága; 1900-2000: az immunrendszer leépülése és a szennyezés közötti kapcsolat - 1960 Rákosi korszak - téeszesítés - Kálisó... - immuntartalék; HOMOGÉNEZÉS - margarin -> eredetileg libák hízlalására, de nem ették, mi igen;

      Hirosima, Fukusima -> Jód - a szerves jód szerepe a szervezetben; OMEGA-3 hiány, Q10; DIÓ levél teák; VÉRCSOPORT szerinti táplálkozás.... )

      Törlés
    9. @Névtelen2013. január 24. 13:53 – „Lenkei propaganda…”

      Vakvágányra szaladtál, nem erről szól a történet. Amiket Lenkei IS állít azok orvosi, biológiai független kutatásokkal alátámasztott összefüggések és tapasztalati tények.

      Teljesen lényegtelen ki mondja ki ezeket. A scientológiás vonal egy olcsó trükk volt a „háttérhatalom” részéről amikor fogást próbáltak rajta keresni. A LÉNYEG az, hogy:

      az emberi szervezet egy rendkívül összetett élő rendszer, melyet ha kívülről megfelelő építőanyagokkal támogatunk, megadjuk azt amire szüksége van, akkor az ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉG segítségével bármit kijavít gyógyszerek és egyéb külső beavatkozás nélkül. (Az akut betegségek, balesetből eredő sürgős beavatkozások egy másik történet…)

      @Névtelen: „Te megveszed a lenkeivitamint, beledöglessz mire kipucolod magadból, mert van benne bőven ismeretlen adalékanyag. Semmivel sem jobb mint a multi tevékenysége, ráadásul nem rejtett toborzást érzek.”

      Másképpen is be lehet szerezni a szükség napi mennyiségeket, sőt törekedni kell arra, hogy gyümölcsökből, zöldségekből jussunk ezekhez hozzá, de azért azzal tisztában kell lenni hogy ezt megtenni 2013-ban elég nehézkes mert a mezőgazdaság és vegyipar „áldásos” tevékenysége folytán a tápanyag tartalomak nem egyszer az 5-10%-ára estek vissza és génpiszkáltak olyanok is amikről nem is gondolnánk.

      (-> Megoldás: saját bio termesztés, megfelelő vetőmagokról vagy hogy ilyen gazdától vásároljunk -> tápiószelei génbank: http://www.nodik.hu/egye/mintakeres.html )

      Úgyhogy a táplálék KIEGÉSZÍTŐKNEK fontos szerep jut napjainkban. Be lehet szerezni ezeket bárhonnan. (A Dr. Lenkei-féle a legolcsóbb jelenleg a piacon az egyébként elég borsos árú termékek között.)

      @Névtelen: „van benne bőven ismeretlen adalékanyag.”

      Megosztod velünk is ezeket, s hogy melyik termékben?

      Hogy rejtetten toboroznék a scientológusok világba az annyira távol áll tőlem mint Makó JerUSAlemtől. Olvastam anno L. Ron Hubbard két könyvét, s vannak hasznos meglátásai. S azt sem árt tudni, hogy a CIA elég rendesen ráépült erre biznisz egyházra, amely biológiai kísérleteket színhelye is volt (…), mint ahogy ez talán nagyüzemben megy napjainkban is sok ilyesféle zárt „közösség”, szekta esetén.

      @Névtelen: „csak copypst a mit vándor ír. Mellé kellene tenni a vizsgálatokat is, van bőven a neten.”

      Nyilván, meg van jelölve a forrás is ahol a folytatás található. Írsz példákat?

      Törlés
    10. http://objektivszcn.blog.hu/2008/03/24/title_25110

      Lenkey adomány 1 millió dollár.

      Keresgélj magad scifan.

      Törlés
    11. @Névtelen: "http://objektivszcn.blog.hu/2008/03/24/title_25110
      Lenkey adomány 1 millió dollár."

      Ez elég vérszegény érv. Ezeknél a piramis rendszerű szervezeteknél (szabadkőművesség, katonaság, titkosszolgálatok, scientológia...) azt azért érdemes látni hogy rendkívül eltérő az egyes szintek ismerete a valódi célokat illetően. Sokféle tényező motiválhatta az adomány kapcsán.

      Például kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkeznek, ami egy komoly védőháló is, s egymagában könnyű céltábla a gyógyszermaffia és hazai csatlósaik számára. Szerintem valahol itt lehet a kutya elásva, mert Lenkei nem egy nagy scientológiás igehirdető, annál inkább teszi a dolgát, ahogy az minden orvos kötelessége lenne.

      "Gyümölcséről ismerszik meg a fa."

      A mérleg másik serpenyőjében ha objektíven próbáljuk megközelíteni a kérdést, ott van számtalan kiváló és hasznos könyv, előadás az egészségről, 50.000+ köszönőlevél, zárójelentés azoktól akik meggyógyultak (! - vajon hány ilyen orvost tudnánk felsorolni ma Magyarországon?) annak következtében hogy beindult a szervezetük ÖNGYÓGYÍTÓ képessége.

      S nem ám a gyógyszerektől! Az emberi test elég jól "ki lett találva", sokszorosan túl van biztosítva benne minden funkció, s ha törődünk vele és biztosítjuk számára a megfelelő "építőanyagokat" akkor - az extrém eseteket, kollapszusokat leszámítva - KIJAVÍTJA ÖNMAGÁT (!!!).

      Ez azért 180 fokban egy másik szemlélet az orvoslásban, ahol a MEGELŐZÉSEN van a főhangsúly.

      A saját és környezetem tapasztalata is pozitív, azért kardoskom mellette. Vagy 10 éve szedem kiegészítésként a vitaminjait, s még náthás sem szoktam télen lenni, s zongorázni lehet a különbséget mikor bárki szervezetébe pl. 500-1000 mg+ B1 vitamin kerül, a hivatalosan javasolt mennyiség (RDA) 6-800 szorosa, mert ekkor beindul az agy és kegyetlenül kezdi átlátni az összefüggéseket, s ez nagyon veszélyes ám azok számára akik abban érdekeltek hogy sötétségben tartsák a tömegeket...

      * * *

      * Dr. Lenkei Gábor (szülész-nőgyógyász, belgyógyász és kutatóorvos): Szándékos félreinformálás - A só 1. (emésztés, koleszterin...)
      http://www.youtube.com/watch?v=BjxB2IVtGJ0

      * Papp Lajos (szívsebész prof.) beszél a káliummal mérgezett sóról
      http://www.youtube.com/watch?v=iekm0F91iQ4&list=PL75A2A5DECF70BAA6&index=15

      * Tejfalussy András (méréstani szakértő, kutató): A mérgezett só
      http://www.youtube.com/watch?v=Fc8n6dMLpBo&feature=player_detailpage#t=57s

      * Miklósi István (természetgyógyász): Betegséggyártók - A só
      http://www.youtube.com/watch?v=iekm0F91iQ4&list=PL75A2A5DECF70BAA6&index=15

      Törlés
  12. Én azt mondom, hogy csak azok preferálják az oltásokat ezen a blogon, akik maguk is hajlandók bármikor oltatni magukat.
    Amúgy itt van egy video, amely már több mint fél éves, de nálunk ezt az oltást (HPV) még mindig komoly tízezrekért árulják.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fsyM73CDDYQ#!
    És ha még valaki nem ismeri:
    http://idokjelei.hu/2012/04/a-paralizisek-szama-megugrott-indiaban-bill-gates-oltaskampanya-utan/

    VálaszTörlés
  13. Péter Sasvári2013. január 22. 17:26

    „Biblia (Pál levelei) világosan leírja, hogy keresztény ember köteles a világi hatalomnak engedelmeskedni, mert a világi hatóság hatalma Istentől származik! Röviden: ha nem oltatod be a gyerekedet, akkor ártasz neki, ártasz a közösségnek és szembeszállsz Istennel... ”

    Ez mind szép és jó addig, amíg a ’ világi hatóság hatalma Istentől származik’. Csakhogy ez a mostani ’világi hatóság’ hatalma nem Istentől származik, hanem az emberektől (habár ha ’Orbán Vityára’ gondolunk az ördög sem kizárható tényező :-D).

    Szóval csak annyit akarok mondani/írni, hogy a fent említett idézet a királyokra vonatkozik. Ők azok akiknek a hatalma Istentől származik, és nem azokra a farkasokra akikre 4 évente járnak az ember-birkák szavazni, arról hogy mi legyen a vacsora.
    http://4.bp.blogspot.com/-uUm27Y3EuV8/UNB_o1JU3jI/AAAAAAAAAJw/e8F3k3Rr6eo/s1600/birka.jpg

    Nem hiába van köztársaság.

    Ui.: Ezzel most nem azt mondom, hogy nem szabad betartani a világi törvényeket, mert azok, akik alkották azoknak a hatalma nem Istentől származik.
    qp

    VálaszTörlés
  14. Még egy gondolat!
    Péter Sasvári, ha jól tudom te mondtad azt hogy politikai pályára készülsz. Mert ha igen... akkor már értem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közvetlenül csak a királyok hatalma származik Istentől. Ellenben közvetve minden világi hatóság Isten akaratából van, mert semmi sem történhet Isten jóváhagyása nélkül. Illetve Szent Pál nem kötötte ki, hogy csak a királyokról beszél, hanem általában ír a világi hatalomról: a keresztény embernek (és minden embernek) mindentől függetlenül kötelessége a törvényeket betartani, mert különben káosz lenne.
      "Péter Sasvári, ha jól tudom te mondtad azt hogy politikai pályára készülsz."
      Én írtam. Viszont, ahogy lehet visszaállítanám a királyságot, szóval...

      Törlés
    2. "ahogy lehet visszaállítanám a királyságot"

      Sasvári dinasztia:)

      hunsabre

      Törlés
    3. Nem rossz ötletl.D De én sajna legitimista vagyok, szóval marad a Habsburg-dnasztia...

      Törlés
    4. Akkor most Mária Országa - nem Jézus Királysága lesz hanem a máltai kőműves Habsburg Györgyé ? Te Jó Ég mi ez az antikrisztusi "szállás-csinálás" - gyúrás a Kárpát-medencei cion-császárságra ?

      SandOr

      Törlés
    5. Péter!
      Igazad van, tényleg káosz lenne a törvények betartása nélkül. De Pál apostol folytatja: "Akarod-é pedig, hogy ne félj a hatalmasságtól? Cselekedjed a jót, és dícséreted lesz attól. Mert Isten szolgája ő a te javadra."
      Manapság egy kicsit más a helyzet. Nem biztos, hogy dícsérete lesz annak, aki a jót cselekszi. Sőt! Isten szolgája? Hát... Most is csak az engedelmesség - szolgalelkűség ellentétet tudom felhozni.
      Miért is bomlasztották szét a Respublica Christiana-t? Nem általánosítok, de azért az esetek nagy részében sajnos nem a királyok és nem a pápák uralkodtak. Hanem a "valódi hatalom a trónok mögött" És ez különösen igaz a XVIII. század és azutáni időkben.
      Csak egyetlen példát mutat be ez az írás, hogy hogyan is működtek gyakorlatban ezek az erők:
      http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0308.htm

      Törlés
    6. Kedves Sandor!
      Jelenleg a trónörökös Károly herceg és nem György herceg.
      Nem érte az ellentmondást a Habsburgok és "Mária Országa" között. A Habsburg-dinasztia idején is "Mária Országa", a Szent Korona országa voltunk, katolikus keresztény és magyar királyság! És azok leszünk újra!
      Landsknecht!
      " Nem biztos, hogy dícsérete lesz annak, aki a jót cselekszi."
      Attól függ, de azért inkább igen, mint nem. AZ állam részéről főleg. Úgy értem: ha lopsz, vagy gyilkolsz és elkapnak lecsuknak (mínusz kapcsolati és pénzes korrupció sajnos, de az kisebb mértékben régen is volt), ha mondjuk élsportoló vagy, vagy tudós, vagy valami nagyon jótékony valaki, akkor meg kitüntetnek.
      Az engedelmes és a szolgalelkű valóban nem ugyanaz. Ha egy törvény rossz, egy törvényes hatalom gonosz, akkor az ellen küzdeni kell és fel kell emelni a szavadat ellene. De amíg törvény, addig a Biblia és a személye igazságérzetem szerint is tartani kell magadat hozzá...
      "Miért is bomlasztották szét a Respublica Christiana-t?" Mert bolondok voltak! De vissza fogjuk állítani!

      Amúgy a fentieket voltaképpen felesleges volt leírnom, hiszen van egy dolog, amivel az egész gondolatmeneted borul. Mikor is írta Szent Pál a fenti sorokat? A keresztényüldözések közepette. Szent Pál tehát egy pogány hatalom, a kerestényüldöző Róma kontextusában írta, hogy legyünk engedelmesek a világi hatalommal szemben! Én a jelenlegi helyzetet nem akarom Rómához mérni, de azért ez jelent valamit. Szerintem azt, hogy ez a parancs minden világ hatalomra vonatkozik a pogány Római Birodalomtól a mai Észak-Koreáig!

      Törlés
    7. Tökmindegy hogy ki az "örökös" - a Habsburg az Habsburg. Volt rá 400 évük hogy felvirágoztassák ezt az országot. Tönkretették, nem beszélve a magyar közbeni folyamatos irtása lehetőségének a megteremtéséről is a regnálásuk alatt. Mátyás után az oszmánokat is a Habsburgok mozgósították a Fuggerekkel karöltve. Részben bosszúból meg azért hogy megkaparintsák a felvidéki aranybányákat az ország feldarabolása révén. Aztán a Rákóczi szabadságharc után meg állandóan az idegeneket hozták be és telepítették le ide a magyarok kiszorítása, beolvasztása céljából. Szerencsére ez nem vált be 100%-osan mert sokan elmagyarosodtak, illetve magyar-szívűek lettek. Így aztán a szabadkőművesek által kirobbantott 1848-49-es események utáni Bach-korszakbeli galíciai betelepítésekkel próbálták megpecsételni a magyarok sorsát. Egy majd 20 éves passzív ellenállást kiprovokálásával hozta helyzetbe a Habsburg a "kiválasztottakat". Akikkel - mint "megbízhatókkal" töltettek be minden jól fizető és pozicionált posztot, hivatali állást. Nem csoda hogy meggazdagodtak és ők lettek aztán az "ál-magyar" kapitalista-imperialisták. A valódi magyar meg a munkás-rabszolga. A mai napig isszuk ennek a levét. De Hála az Égnek már nem sokáig. Ha rajtam múlik itt a Kárpát medencében egyetlen Habsburg sem rúg labdába még 1 cm2 erejéig sem. Örök időkre leszerepeltek.
      Csak nem Saul Pál az aki a mérvadó ? Aki először gyűlölte és még csak nem is látta Jézust soha ? És csak akkor hajtott végre "pálfordulást" amikor - jó "kiválasztott" szokás szerint - meglátta a bizniszt a Feltámadt Krisztus-i szeretet-vallásban ? Hogy aztán megteremtse ennek is a lenyúlását - a követői révén amolyan judeo-kereszténységgé való átalakítását ? Hogy aztán már Konstantin alatt lenyúlhassák magát a Római, majd később a Bizánci Birodalmat is. Aztán meg az Oszmán Birodalmat és így tovább. Ha viszont a régi pálosok szentjéről - Remete Szent Pálról van szó - az persze más tészta. Ő mindig is érdek nélkül való volt.

      SandOr

      Törlés
    8. Péter!
      Értem mire célzol, hogy a keresztényüldözések idején mondta ezeket Pál. Igen, mert hogy is nézett volna ki, hogy a keresztények példamutatás helyett törvénytelenkedtek volna. Igen, de ez még mindig nem azt jelenti, hogy mindenben engedelmesnek kell lenni. Például parancs volt, hogy a császárt Istenként kellett tisztelni. Engedelmeskedtek a parancsnak?
      "Miért is bomlasztották szét a Respublica Christiana-t?" Mert bolondok voltak!" Vagy én nem fogalmaztam jól, vagy valamit félreértettél. Én arra céloztam, hogy kik és milyen szándékkal bomlasztották szét a keresztény Európát hosszú és allattomos aknamunkával. És a "Nagy Terv" megvalósítása jelenleg is tart. Akármilyen jószándékúak is voltak szegény királyok, ha nem ismerték fel, hogy kik mozgatják a szálakat (így őket magukat is) védtelenek voltak. És meg is lett az eredménye.
      Így amíg nem ismerjük az ellenséget, nem tudjuk, mik a céljaik és mitől kell óvakodnunk.

      Törlés
    9. Landsknecht!
      Az szerintem mindenkinek a saját lelkiismeretén múlik, hogy mennyire veszi ezt szigorúan. Én nem akarok csűrni-csavarni, úgyhogy szerintem mindenben engedelmesnek kell lenni. Nem azt mondom, hogy el kell fogadni mindent, és a rossz törvények ellen küzdeni kell. De amíg törvény, addig be kell tartani. Azért is, mert, ha mindenki méricskélhetne, akkor szépen káosz alakulna ki. Mindig eszembe jut a Don Camillonak az a része, amikor Don Camillo és Peppone együtt mennek az uraság földjére vadorozni, mert Isten szolgájának ellátásáról gondoskodni kell a földesúrnak/a magántulajdon nem létezik:D
      De szerintem ez tökre irreleváns itt, mert egy pár nyamvadt oltásról beszélünk: oltást beadatni nem hinném, hogy erkölcstelen, vagy Isten ellen való lenne, szóval ezt a törvényt mindenképpen be kell tartani.
      "Én arra céloztam, hogy kik és milyen szándékkal bomlasztották szét a keresztény Európát2
      És én erre válaszoltam. Akik ezt tették és teszik ma is, bolondok, akik valójában nem tudják, hogy mit cselekszenek.Azt hitték, hogy ettől szabadabb és jobb lesz az élet, de csak rosszabb lett, és erre a mai napig nem jöttek rá.

      Törlés
    10. Kedves Sándor! Egyáltalán nem mindegy, hogy ki az örökös. A Magyar Királyság örökös királyság. Ez a gyakorlatban mindig így volt, amikor volt stabil dinasztia, de elvben is így van 1696 óta. A trónt azóta az aktuális uralkodó örököse örökli. Számos sarkalatos törvény mondja ki a Habsburg-ház jogát a magyar trónra (Pragmatica Sanctio, áprilisi törvények, kiegyezési törvény, stb.). A trónfosztások (1707,1849,1922) közül pedig egyik sem érvényes, hiszen a magyar törvények szerint egy törvény csak akkor érvényes, ha azt a király szentesíti. Emellett IV. Károly lemondónyilatkozatát nem ellenjegyezte az Országgyűlés, így az jogilag semmit nem jelent. Innentől kezdve teljesen mindegy, hogy ki mit gondol a Habsburgokról, a magyar trón jogos örököse a Habsburg-ház károly herceg. Ennek ellenére azért megpróbálok válaszolni a Habsburg-házról összehordott rágalmaidra: 1. A törökök Mátyás király halála után 30 évig nem támadtak. 1526-ban egyrészt saját birodalmi ambícióik miatt támadtak, másrészt pedig azért, mert a magyar király nem újította meg velük a békét. A Habsburgoknak igencsak rosszul jött a támadás amúgy is, hiszen innentől kb. 1680-ig örökösen Bécset fenyegették a törökök. Nem véletlen, hogy a Habsburg területek költségvetésének közel fele Magyarország védelmére ment el. Ahogyan az sem, hogy a törököket a Habsburgok fő riválisa, Franciaország támogatta! 2. Mária Terézia azért telepített be idegeneket, mert nem volt más választása. Mondták, hogy azért is, hogy a magyarokat „felhígitsa”, node az ország középső része a török korban elnéptelenedett. Mégis mit kellett volna csinálnia? Egy országhoz nép is kell, márpedig nem lehet többmillió embert azonnal pótolni a természetes népszaporulattal, meg belső vándorlással (ez is volt!), ezért hívott külföldről embereket. A betelepítést egyébként a magyar földesurak is támogatták. Akkoriban ugyanis nem volt még etnikai/kulturális nemzet: az számított magyarnak, aki a magyar király alattvalója volt. 3. A Habsburgok nem telepítettek be senkit Galíciából! Spontán betelepülés volt, mert a cári Oroszország antiszemita volt, Magyarország kedvezőbb volt a zsidóknak. Ezért önként jöttek onnan zsidók. És ez nem csak a Bach-korszakban volt így. Már a reformkorban is folyt, és a dualizmus idején is folytatódott. A magyar kormány bármikor korlátozhatta volna, de nem tette. 4. A „passzív ellenállás” a modern kutatások szerint egyáltalán nem volt jellemző a magyarokra, ez csak egy mítosz. A magyarországi hivatalnokok többsége akkoriban is magyar volt. Maximum a vezetők egy része nem, de azok sem zsidók, hanem németek voltak, és ez 1867 után ez is megszűnt. 5. A zsidók és a többség viszonyában valóban voltak feszültségek, de egyrészt ezt leegyszerűsíteni arra, hogy „jöttek a zsidók és elfoglaltak mindent” eléggé ostoba dolog lenne. Másrészt, ha így is történt, ahhoz a Habsburgoknak semmi közük, ahogyan a Bach-korszaknak sem. A Habsburgok soha nem telepítettek be zsidókat, és soha nem hozták őket helyzetbe.
      Pál apostol nem az „üzletet” látta meg a kereszténységben, és nem le akarta nyúlni, ha Te így látod, arra csak azt tudom mondani: mindenki magából indul ki! Pál sosem látta Krisztust? Azért tért meg, mert látta! A damaszkuszi úton megjelent neki Krisztus és ő hívta el apostolának! Pál levelei a Biblia részei, és mint ilyenek a Szentlélektől sugalmazottak, tehát hiba nélkül tartalmazzák Isten üzenetét. Pál apostol semmit nem változtatott Krisztus tanításán. Krisztus a teljes vagyonözösséget és a szerzetesi életet csak a 12 apostoltól várta el, ez egy ferdítés, hogy Jézus távozása után is mindenkinek így kellett volna élnie. A kereszténység nem „judeo-kereszténység”! Természetesen az Ószövetség is része a Bibliának, onnan indult Isten terve, és igen van kötődése a zsidósághoz, de nem judeo-kereszténység. Mivel az Isten akaratának megfelelős zsidó vallást (Krisztus előtti) már magában foglalja a keresztéynség, ezért nem kel elé judeo! Mert a mai zsidóság nem fogadja el

      Törlés
    11. Jézust megváltójának, vallási értelemben ezzel elválik a keresztényektől. Pál pedig pont, hogy kihangsúlyozta, hogy a megtért pogányoknak NEM kell a zsidó rítusokat tartani. Érdekesen csinált „judeo-keresztéynséget”. A zsidók nem nyúlták le egyik birodalmat sem, ne fárassz antiszemita rémmesékkel! A zsidókat üldözték az általad felsorolt összes birodalomban (kivéve az oszmánok)! A pálosok meg nem Szent Pál apostolról, hanem Remete Szent Pálról vannak elnevezve, de ők is ugyanolyan „judeo-keresztények”-a Te mércéd szeirnt-mint Szent Pál apostol volt, a táltosokhoz semmi közük, ezt egy vezetőjük nyilatkozta. Egy szó mint száz: Jézus mondta: Beszédetek legyen igen, meg nem! A Bibliát nem lehet szelektíven olvasni, kereszténykedni sem lehet a saját szájunk íze szerint. Ha keresztény vagy fogadd el a Bibliát a Teremtés Könyvétől és Mózes öt könyvétől Szent Pálon át a Jelenségek Könyvének utolsó betújéig!

      Törlés
    12. Jelentem hogy KORSZAK-VÁLTÁS van folyamatban. A háttér-hatalmista szekta-orientáltak az angol ABBA gemátriája szerinti 1221-ben gondolkodtak - illetve ezt a Maya Naptár-végi időpontot próbálták "megetetni" a jónéppel. A valós Zéró Pont/FordulóPont azonban valójában a magyar gemátria szerinti 1331/ABBA. Tehát 13.hónap 31.-e - a 13. Holdhónapban lévő, tehát márciusi 31.-e. Amely nap egyébként JÉZUS Feltámadás-napja és Születés-napja is EGYben. A vatikáni "jujdejó-keresztények" - a valódi igaz kereszténységet lenyúló és azt a szájuk íze szerint átalakító "kiválasztottak" mai zászlóvivői - is erre az időpontra/hétvégére tették most a Húsvétot. A most még valakikből természetesen senkik lesznek - míg a most még senkikből pedig valakik. Ez a TÖRVÉNY - nem pedig a pragmatica sanctio. Ráadásul olyan értelemben is VÁLTÁS van hogy az eddigi nem-magyar és ál-magyar, a Földet magát és annak lakóit "hazavágó", a Teremtést/Teremtőt semmibe sem vevő erők helyett a VALÓDI MAGYAROK veszik át az irányítást. Minden szinten - nem csak a mátrix jelen illúziójának 3 D-s posványában. A Kárpát medencében EGYséges Valódi Magyar Szeretet-Királyság lesz, nem pedig ál-magyar Habsburg-Rotschild-"kiválasztottas" gyűlölet-császárság.
      Persze bármiféle szabadkőműves fondorlatot, ellenkezést be lehet vetni ez ellen - de az semmit sem ér, semmit sem fog érni. Ugyanis magasabb szinten már eldőltek a dolgok. Újfent ZÖLD UTAT kaptak a Szeretet-Királyságok. Ennek keretében számtalan a Teremtés/Teremtő által kinevezett megtáltosodott aranyasszony/magyar hercegnő fog segítségnyújtás céljából, követként az egyes népekhez menni. Amely népek aztán egy idő után - EGY akarattal - őket fogják megválasztani a Királynőjüknek. Miközben a Földért, a Naprendszerért, mint ahogyan a régi időkben is a Magyar Király/nő/ - már mint a Teremtő megtestesült Elsődleges Főtáltosa/Avatárja - lesz felelős. Ő vezeti át az embereket a segítőivel az 5. dimenziós rezgésszint-kiterjedésnek megfelelő Földi Aranykorba. Már akiket lehet.

      SandOr

      Törlés
    13. Sándor! Nagyon tévedsz! Nem kellene a Pragmatica Sanctio spirituális szerepét lebecsülni. Pont arra is igaz, amit leírsz, csak fordítva. A Pragmatica Sanctio az ÖSSZEKÖTÉS törvénye, amely a Habsburg-sas (KRISZTUS), és a turul (SZENTLÉLEK) összefonódása. Nem véletlen hívták MÁRIA-Teréziának az első, ennek értelmében uralkodó királynőnket. MÁRIA KIRÁLYNŐ=Szűz Mária, a Mennyek Királynőjének földi eljövetele. És a nap nem az lesz, amit Te leírtál, hanem december 12. Azért ez, mert a 12.12 misztius szám, pnt ezért ez az én születésnapom. 12.12=AÁAÁ. Ez egy csecsemő, a MEGVÁLTÓ születését jelzi! POnt azért van ekkor az én születsénapom, mert a megváltóval egy napon születtem, és a nevem is a KŐSZIKLÁRA utal, arra, amire Krizstus megalapította Királyságát! Tehát ezen a napon fog a Világ megújulni. És valódi magyarok, akikről beszélsz ebben a kontextusban pont a Habsburgok, akik TURUL-VÉRŰEk, tehát Krisztus, az Isten leszármazottai, és ezzel BABBA MÁRIA istennő legfőbb szolgái, az Arvisura szerint is! Akkor a Sátánt, tehát a TÁLTOST is megszelídítő Napkerub segítségével! A Háthor nagy gésái sem sarjadzottak jbban egy töménységből, amikor három lemúr követte e Királyt! Ez az uralom Isten akaratából az egész Világra kiterjed a Szent Római Birodalom, a Pax Romana Christiana formájában! Ekkor már csak ISTEN lesz, de nem az EGY, hanem a TIZENNNÉGYÉSFÉL formájában, aki nem egy , de a SZENT NÉGYEGÉSZHUSZONHÉTPLUSZPÍ akarattal fog uralkodni! Tudom, ezt a számmisztikát már nehéz megérteni, de ez a Beavatás, amire szükség van az üdvösséghez.

      Törlés
    14. Péter, ezek a gondolatok az én fejemben is megfogalmazódtak, de kevésnek bizonyultam a leírásukhoz. Minden szóval egyetértek, sőt, ez lesz az új bibliám az "A szíriuszi Zsákos Bilbó magyar volt" helyett. Fogadj tanítványodnak.

      Törlés
    15. Péter!
      "BABBA MÁRIA istennő legfőbb szolgái, az Arvisura szerint is! Akkor a Sátánt, tehát a TÁLTOST is megszelídítő Napkerub segítségével! A Háthor nagy gésái sem sarjadzottak jbban egy töménységből, amikor három lemúr követte e Királyt!"
      "Ekkor már csak ISTEN lesz, de nem az EGY, hanem a TIZENNNÉGYÉSFÉL formájában, aki nem egy , de a SZENT NÉGYEGÉSZHUSZONHÉTPLUSZPÍ akarattal fog uralkodni!"

      LOL :DD Jaj de jót nevettem! (Mert ugye ez vicc volt, ugye?)

      Törlés
    16. Kedves Névtelen! Igen, vicc, paródia...

      Törlés
    17. "Pár nyamvadt oltásról beszélünk" Amik higanyt tartalmaznak. Nem részletezném a higany hatásait. Csak egy megjegyzés: ez már emberirtás. Tudod: népességcsökkentés. És ki is jelentik nyíltan. Nézd csak meg a Georgia állambeli monolitokat. Mi van többek közt ráírva? "Tartsd a népességet 500 millió alatt". És ne jöjjön senki azzal, hogy ez összeesküvés elmélet. Több kutató is állítja, hogy ez a céljuk (sok más mellett) Az egyik saját bevallása szerint 23 évig kutatta a háttérhatalmat, és mindent alaposan, részletesen leellenőrzött.

      Másik. Bocs, hogy leragadtam annál a témánál, hogy miért verték szét a keresztény Európát. De valamit meg kell jegyezni. Akik bomlasztanak egyáltalán nem bolondok. Ravaszak, és alattomosak. A forradalmakat sem a megvezetett birka emberek robbantották ki. Ők csak eszközök voltak az új világrend felé vezető úton. Ki is robbantották ki a forradalmakat a nagy francia forradalomtól az első világháború végéig? Szabadkőművesség? Mond valamit? Tehát kik is bomlasztanak itt már nagyon régóta? Ha már nem hiszünk az igazságkutatóknak, hadd ajánljam egy "hivatalos" kutató könyvét, a kongresszusi könyvtár vezetője, CFR tag James H. Billington: Fire in the Minds of men címmel. Ebben benne van részletesen a forradalmak eszmei háttere. Tehát hivatalos források sem kérdőjelezik meg úgyhogy annyira összeesküvés elmélet.

      Törlés
    18. Félelmetesek ezek a hozzászólások, először még írni akartam egy két dologra pár mondatot, de végül letettem róla.

      Szerintem felesleges folytatnotok a vitát, mert ennyi butaságot régen olvastam már.

      Azért a királyságról annyit, hogy a Habsburgok soha nem lesznek Magyarok királyai újra. Mivel ahhoz, hogy Magyar király legyen és a szent koronát a fejére tegyék az összes Magyar nemesnek egyhangúlag kell igennel szavaznia. Ha csak 1 is NEM-el szavaz nem koronázható meg a szent koronával és nem lehet Magyar király!

      Mivel a Magyar nemesek többsége már kihalt és el vannak nyomva ezért eleve nehéz lenne a szavazást megtartani. De biztosíthatlak, hogy 100%, hogy 1 NEM biztos lenne. Szóval egyről biztosíthatlak Péter, soha az életben nem lesz Habsburg uralkodó Magyarországon újra MAGYAR TÖRVÉNYEK alapján.

      A királyság visszaállításához pedig előbb a nemesi rangok visszaállítását kellene eszközölnöd.

      És az igazság az, hogy a szakrális királyság (Mint amilyen a szent korona királyság), nem feltétlenül vér szerinti kiválasztáson alapul, tehát nem öröklődésen. Sőt, ha hallottál már a lelki nemzettségről az sokkal fontosabb, amely egyáltalán nem vér szerinti öröklődés. Az viszont kihalt, így a következő Magyar király bárki lehet, akit a nemesek megválasztanak egyhangúlag.

      Törlés
    19. Landsknecht!
      Dehogy tartalmaznak higanyt! A higany méreg, azt nem lehet egy emberi vérbe fecskendezendő anyagba beletenni.
      A népességcsökkentésről valóban sokan beszélnek, és, hát valóban nem egészséges már ekkora népesség. Csakhogy egyrészt a megoldás nem népirtás, hanem a népszaporulat visszafogása. Másrészt ezt nem a fejlett világban kell kezdeni, mert a népszaporulat igazán nagy és fenntarthatatlan bizonyos fejlődő országokban, pl. India! Harmadrészt ezt az óvszerek terjesztésével, komolyabb esetben a kínai módszerrel (egy család, egy gyerek) lehet és kell is megoldani. Senki nem mondja, hogy ehhez embereket kell ölni, ez abszurd! A saját népét nem kezdené el főleg irtani senki, főleg, ha nem is ott baj a túlnépesedés...

      Törlés
    20. Hamsa!
      Bocsáss meg, de nem vagy tisztában a magyar trónutódlás jogával. Először is: amíg Magyarország választásos monarchia volt, akkor sem kellett minden nemes szavazata. Ők választották a királyt, de attól, hogy egy nemes, vagy akár egy kisebbség nem értett egyet, még érvényes volt a megválasztás. Erre nem tudok neked konkrét törvényt mutatni, nem vagyok teljesen ezzel én sem tisztában. DE: 1526-ban és még számos alkalommal két megválasztott királya volt az országnak. Ha minden nemes egyetértett volna, ez nem történhetett volna meg! Másrészt: 1696-ban a magyar országgyűlés lemondott a szabad királyválasztás jogáról a Habsburg-ház jogára. Ahogyan már említettem több törvény is (Pragmatica Sanctio, áprilisi törvények, stb.) leszögezik, hogy a magyar trónt a Habsburg-ház aktuális főhercegének kell örökölnie. A mai jogállás szerint tehát mindenképpen Károly herceg a magyar trónörökös, ha egyet értenek a nemesek, ha nem! Sőt: nemesség nélkül is létezhet és legitim a királyság. Amúgy én a nemesség visszaállításának sem vagyok ellene, ha annyira nem lesz csak a születésen múló, mint régen!
      Egy királyság nem csak öröklött lehet. Ellenben jelenleg az az utolsó legitim törvény, másrészt 300 éve a közjogi hagyomány. Harmadrészt szerintem is ez az ideális, mert így nincs acsarkodás, amikor választani kell.

      Törlés
    21. Péter!
      Nem azért csökkentik a népességet, mert túl sokan vagyunk, ez csak a hivatalos ürügy. A tényleges okot a háttérhatalom hitrendszerében kell keresni. Most nem írom le a tényleges okot, de ha nagyon kíváncsi vagy rá, leírhatom. Az 500 milliót azért határozták meg, mert szerintük az pont elég egy működőképes társadalomhoz az új világrendben.
      Igazad van, tényleg nem a fejlett világban kell kezdeni a népességcsökkentést, de ha megfigyeled ugyanolyan agresszívan csökkentik a fejlett világban is a népességet, csak részben más eszközökkel.
      Nem tartalmaz higanyt? Megnézted azt a powerpoint fájlt? Egyébként ezt senki sem tagadta. Egy gyógyszergyár még meg is erősítette.

      Törlés
    22. A népességet mondom, hogy nem csökkentik! A túlzott népszaporulatot akarják visszafogni azokon a helyeken, ahol ez (jelenleg) fenntarthatatlan, mert csak a nyomort termeli újra. És az oka ez, meg, hogy állítólag a Föld nem tud ennyi embert eltartani.
      Azért nem hiszem, hogy higanyt tartalmaz, mert az halálos méreg! Ha jól tudom öngyilkosok szoktak higanyt inni. DE most úgy látom, mégis igaz, annak ellenére, hogy veszélyes. De azt is találtam, hogy ezt kezdik betiltani: http://www.origo.hu/itthon/20050503itthon.html

      Törlés
    23. Látom hatalmas a zűrzavar a fejekben, a BIBLIA nem valami eredeti irat, azt emberek írták, igaz aki diktálta, az nem mindig volt ember, de amikor összeválogatták egy könyvbe, akkor jött a probléma: ott már (niceai zsinat 325-ben) a különböző hatalmi érdekek mentén cenzúráztak, kivettek részeket, beletettek másokat (ószövetség, ami csak a zsidókra vonatkozik meg jehovára), stb.. A BIBLIA több különböző könyv összessége, nem pedig az eredetileg leírt összes könyv gyűjteménye. Az APOKRIF (jelentése : rejtett) könyvek (tekercsek) 1947-ig csak mint legenda léteztek, "köszönhetően" a főpapoknak meg Konstantin római császárnak, igen ők közösen voltak a korabeli főcenzorok, elégettek és betiltottak iratokat.
      Tehát valami olyan van bennük, ami veszélyes volt a korabeli (és a mai) irányításra, és a főpapok hatalmára. A kiherélt maradék, ami a mai bibliai, már alig tartalmaz olyat, ami a cenzúrázott tekercsekben töményen benne van: reinkarnáció, különböző síkok, jehova, mint alien megtévesztő, aki kinevezte magát Istennek, és különböző népeket fertőzött meg, stb..
      Akiket az egyház üldözött 1500 évig, azok részben tudtak erről: gnosztikusok, vakolók, stb.. (a vakolók átálltak a rossz oldalra) Ma már annyira agymosott a népesség nagy része, hogy ha végre kiderül valami, akkor sem hiszik el.(fel sem tudják fogni)

      Törlés
    24. Alienexperiment!
      Tudomásom szerint a Holt tengeri tekercsek csak megerősítették a Bibliában leírtakat, semmi újat nem tartalmaztak. De lehet, hogy tévedek.
      Ha azt mondod, hogy a Bibliát hatalmi érdekek szerint szerkesztették össze, akkor abban szükségszerűen nagy szerepet kellett, hogy játsszanak a "beavatottak" (illuminátusok), nekik ugyanis már akkor volt befolyásuk. Viszont akkor ha ők alakították ki a kereszténységet a Biblia szerkesztgetésével, akkor miért a kereszténység a legfőbb ellenségük a mai napig? Itt az ellentmondás. Ha ők szerkesztették a Bibliát, semmibe nem került volna a saját eszméiknek megfelelően szerkeszteni. Például hogy Jézus és Sátán testvérek (ők hiszik, nem én!) Miért nem tették bele?
      Ez a niceai zsinatos elmélet nekem a Da Vinci kódhoz hasonló fantazmagóriákat juttatja eszembe.

      Törlés
    25. Erre csak azt tudom mondani, amit már mondtam: Az Egyházat a Biblia könyveinek kiválasztásakor a Szentlélek, tehát maga Isten vezette, az ő sugalmazására tették bele pont azokat, amiket kiválasztottak. A zsinat ebben tévedhetetlen volt, hiszen maga Isten vezette. És a zsinat célja nem a hatalom volt, hanem Isten sugallatára azt kiválasztani, hogy mely könyvek születtek isteni sugalmazásra, és így Isten szavát tartalmazzák hiba nélkül, és melyek nem. Utóbbiakat nevezzük apokrif iratoknak, és ezek emberi fantáziaszülemények, pont ezért nem lettek részei a Bibliának. A Biblia tehát valóban nem egységes könyv ilyen szempontból, de olyan szempontból mégis, hogy ezek tartalmazzák Isten szavát, ezeket választotta ki Ő, hogy a kereszténység alaptanai legyenek. Nem könyv, KÖNYVEK, ez a szó jelentése: a Biblia olyan, mint egy könyvsorozat! A Bibliát valóban emberek írták, de teljes egészében Isten "diktálta" nekik, legalábbis a lényegi, tartalmi részeket biztosan.
      Egyébként az apokrif iratokban nem tudok róla, hogy lenne reinkarnáció, alien, meg létsíkok, de, ha vannak is benne, az még inkább azt bizonyítja, hogy hamisak. Egyrészt, mert ezek minden logikai és természeti, természettudományos törvénynek ellentmondó ökörségek (a reinkarnáció 100%, hogy az: az ember ÉS minden élőlény száma folyamatosan és rohamosan növekszik, tehát az alaptétel, a lelkek számának állandósága megdőlt!). Emellett Jézus ilyenekről sosem beszélt: ezek a kereszténységtől teljesen idegen tanok!

      Törlés
    26. Még zárásnak egy hasonlat. Tegyük fel, hogy J. K. Rowling bastsellere, a Harry Potter-sorozat még sokáig híres lesz. Ír még egy pár részt belőle mondjuk És/DE ppen ezért mindenféle hamisítványokat írnak és adnak majd ki Rowling neve alatt. Aztán Rowling ezt megunja mondjuk 30 év múlva, fogja magát, átolvassa, átolvastatja egy csomó filógussal az összes, neve alatt kiadott könyvet, és akkor ő maga, vagy ezek a tudósok az ő segítségével és útmutatásával kiválogatják, hogy melyik Rwoling és melyik Rowling-hamisítvány. És akkor lesz "kanonizált" X rész, amiről megállapítja, hogy ő írta, és az lesz A Harry Potter-sorozat. Most ez nagyon profán hasonlat volt, de itt is erről van szó. Helyettesítsd be Rowling helyére Istent, a Harry Potter-sorozat helyére a Biblia könyveit, és a hamisítvány szó helyére az apokrfifet. Erről van szó!

      Törlés
    27. Abszolút nem sértésből mondom, de ez a szént lelkes isteni sugallatra író dolog ugyanazon a szinten van, mint SándOr számmisztikai okfejtései.
      Ezen felül, Hamsa írta már párszor hogy a Jóisten nem halott könyvekkel tanít, hanem az élettel. Mit törődne azzal hogy mit írtak egyszer rég az emberek, amikor a teremtett világ annak ellenkezőjét mutatja be?
      Rowling pedig valószínűleg nem azért unja meg a hamisítást mert nem fér a könyvespolcán a sok kamukönyv, hanem mert az ő nevét használják, és az egója ezt nem tűrheti. Azt meg csak nem feltételezzük hogy Jahvénak is van egója?

      Törlés
    28. Isten könyvekkel IS tanít. A Biblia nagyon sok példabeszédet tartalmaz, és konkrét parancsokat is. Jézus is tanított szavakkal is. Márpedig a Biblia ugyanígy Isten szava!
      Isten az Ő Egyházának, ami a Katolikus Egyház, ugye ennek volt Péter az első pápája, hit és erkölcs dolgában tévedhetetlenséget ígért ("Aki Mózes tanítószékében ül" annak higgyjetek/"Kósziklára építette Egyház"/"AKi Titeket hallgat, engem hallgat!", stb.). Márpedig a Szentlélek sugalmazó hatalma dogma, és mint ilyen megkérdőjelezhetetlen. Persze mondhatjuk, hogy ez is csak egy hit, de jelenleg vagy egy milliárd ember hite...

      Törlés
    29. Hát ha azt vennénk valósnak amiben milliárdok hisznek, szar helyzetben lennénk.
      Péter, te olvastad a Scientia Sacrát?

      Törlés
    30. Azért mert 1 milliárdan ebben hisznek még nem lesz igaz, és azért mert valamiben 10-en hisznek nem lesz hamis.

      Egyébként korábban itt lett írva, hogy "Judeo - kereszténység". Nos jó lenne, ha ezt elfelejtenénk, mert ilyen nem létezik. A keresztény szó csak és kizárólag Magyar szó, sehol a világon nem hívják kereszténységnek.

      A biblia, judeo - krisztianizmus (krisztusi vallás, mindehol így hívják kivéve Magyarországon).

      Jézus is KERESZTÉNY volt, és ezért nem fér össze tanítása a judeaizmussal, az más kérdés, hogy az egyház addig montírozta a dolgot, míg összeegyeztethető lett.

      Péter az példád hibás volt. Ugyanis a HP írója megteheti, hogy kijelenti, hogy vannak hamisítványok az ő neve alatt, és ezeket meg is jelöli, hogy mik nem az ő írásai. De attól még én hozzáférhetek a "hamis" írásokhoz és elolvashatom.

      Namost az egyház még csak engedélyt sem ad a legtöbb apokrif irat elolvasásához sőt az évszázadok alatt minden más írást égetett és pusztított. Tehát olyan tudás van benne, ami számukra káros, mert tudják, hogy az sok dolgot megkérdőjelezne az ő "vallásukban".

      Hit = Vakság = Nem értem, ezért elhiszem! Vallás = Vállalás = Megértés, mert vállalni csak azt tudom, amit értek.

      ***

      Egyébként pirula csinált egy fórumot, ahol ezt a témát lehetne folytatni :)

      http://pirulapublic.hungarianforum.com/f11-vallas-spiritualizmus-ezoteria-new-age

      Törlés
    31. Bálint! Nem főleg azért lesz igaz, mert milliók hisznek benne,. Csak egy ember (Sandor) egyéni agymenéséhez ne hasonlítsd már azt, amit milliók hisznek. Igaznak leírtam, miért igaz: mert az Egyház ezt tanítja, dogmaként mondja ki, ami csak teljesne biztos igazságokat tartalmaz.
      Hamsa!
      Az Egyház azért égette el, mert úgy gondolta, hogy káros, bűnös, hamis tanok vannak benne (ami igaz is), nem azért, mert a hatalmát veszélyeztette. De ma már ez nem gyakorlat, tiltólista sincsen. Azt sem tudom, hogy pusztítottak-e el apokrif-iratokat: A holt-tengeri tekercseket pl. meg tudod venni könyvesboltban! Ezen kívül más apokrif-iratok is hozzáférhetőek.
      A hit és a vallás egymás nélkül-már, ami Isten dolgait illeti-nem sokat érnek...

      Törlés
    32. "...hogy káros, bűnös, hamis tanok vannak benne (ami igaz is)..."

      Honnan a fenéből tudod, hogy ez igaz? Honnan a fenéből tudod, hogy hamis, bűnös és káros, ha nem is olvashatod, nem is olvashattad? Hogyan tudod kijelenteni bármiről is, hogy rossz, amíg nem érted?

      Ez olyan, hogy azt mondod, a borsófőzelék ehetetlen, miközben soha életedben nem kóstoltad azt.

      Semmi nem bizonyítja, hogy káros, bűnös vagy hamis lett volna, engedtessék már meg, hogy én döntsem el, hogy mi a káros és haszontalan számomra, engedtessék már meg, hogy én élhessek a szabad akaratommal és eldöntsem, hogy az istent választok vagy a sátánt!

      Aki el akarja venni tőlem az én szabad akaratomat az mind a sátánt szolgálja már bocs, mert az isten tiszteletben tartja az ember szabad akaratát...

      Nah...

      http://pirulapublic.hungarianforum.com/t30-vallas-vagy-hit

      Itt folytattam, akinek van gondolata jöjjön át ide, mivel ez teljesen off-topic...

      Törlés
    33. Hogy hamis, bűnös, káros, ezt Isten határozza meg. Egyébként Krisztus ezekről is beszélt. Attól, hogy bűnös, káros, még nem azt jelenti, hogy nem működik. Nagyon is működik. Például a mágia. Vagy az asztrológia. Egyik rokonomnak majdnem leesett az álla, az asztrológus csomó mindent pontosan megmondott a múltjáról. Nagyon is működnek ezek a dolgok. Például az ókori egyiptomiak igen magas szinten művelték ezeket. (a Bibliában is meg van említve) Összességében úgy hívják: okkultizmus. Magyarul Istent megkerülve érünk el dolgokat. A rejtett, titkos, tiltott tudást jelenti. (és ez nem a tudományt jelenti)

      Törlés
    34. Az okkultizmust az inkvizíció találta ki, mármint, hogy mi tartozik ez alá. Isten biztos nem sugalmazott senkinek sem olyat, hogy mi jó és mi nem, mivel megkapta az ember jónak és rossznak tudását így innentől kezdve miért ő mondaná meg?

      A mágia főképp nem okkultizmus, hanem a Föld illetve az anyagi világ használati utasítása. Még hogy isten megkerülése, ezt is csak az hiszi el, aki sosem használta.

      A mágia viszont tény, használható rosszra is, de attól, hogy használható rosszra, nem a mágia lesz rossz, hanem a használója.

      Az egyház a világ egyik legnagyobb mágia használója, ezt már párszor kifejtettem, hogy miért, és akkor ezek után elhisszük, hogy a mágia rossz. Persze, mert ők nem akarják, hogy tudj róla, hogy mi is az, mert akkor rájönnél, hogy ők rosszra használják!

      ***

      Asztrológia nem az egyiptomiaknál volt fejlett, hanem már náluk IS. A legalapvetőbb tájékozódási rendszer volt a régi világban, tehát nem nagy kijelentés, hogy sokan úgy ismerték az égen a csillagokat, mint a tenyerüket. Hogy aztán ebből jósolni is tudtak már más kérdés.

      Egyébként én szívesen meghallgatnám, hogy mi volt az a "minden", amit a múltjáról megfejtett. Mert vannak ám ügyes trükkök, amelyek úgy általánosságban igazak mindenkire, vagy legalább is mindenki talál példát rá az életében.

      A csillagmítoszok, csillagolvasás, csillagjóslás is csak azért van beállítva rossznak, mert akkor felnéznél az égre és megértenél olyan dolgokat, amit ők nem szeretnének, hogy te megértsd. Nem vetted észre, hogy mindenkit a városokba akarnak zsúfolni, hogy se a napot se a csillagokat ne lásd? No vajon miért?

      Ha jól tudom ráadásul pont ezzel kezdődik a biblia:
      "Legyenek világító testek az ég boltozatán, hogy elválasszák a nappalt az éjszakától, és LEGYENEK JELEK, és meghatározói ünnepeknek, napoknak és esztendőknek."

      Meghatározói ünnepeknek? Ajjaj, ehhez ismerni kellene a csillagot. Napoknak és esztendőknek? Tehát ismerni kellene a csillagképeket, fel nem sorolom mind a 12-őt, amit bemutatnak nekünk, ezen kívül volt legalább még 400 amit a Magyarság például ismert. Naés a legviccesebb, "Legyenek JELEK"! Hoha, maga az Isten rakta oda, hogy lehessen belőle olvasni.

      Aztán egy pap, aki egy EMBER! azt hazudja neked, hogy "isten" azt mondta a csillagokban való olvasás (Asztrológia) bűnös dolog és el kell pusztítani ezt a tudást.

      Gratulálok!

      Törlés
    35. "Az egyház a világ egyik legnagyobb mágia használója"

      Ja, demokráciában élünk, az oltások jók, 9/11-et az arab tevepásztoroknak köszönhetjük, és a szabadkőművesek meg egy szimpla jótékony szervezet, mi?

      Törlés
    36. Pontosan, ahogy írod :>

      Törlés
    37. Hamsa!
      Igaz, nem jól fogalmaztam, amikor azt mondtam, hogy mindent megmondott az asztrológus. Úgy értem: sok mindent. A varázslás és egyéb pedig már tiltva volt az ókori zsidóknak is. Benne van a Bibliában. Na de mindegy. Az előző hozzászólásodat komolyan gondoltad? Tehát a szabadkőművesek jótékony szervezet? Lehet, hogy félreértettelek. Csak, hogy ne beszéljünk el egymás mellett, légyszi, tisztázzunk már, hogy mi a véleményed a szabadkőművesekről? Valamint tudsz angolul?

      Törlés
    38. "Az előző hozzászólásodat komolyan gondoltad?"

      Természetesen nem. A hozzászólás előtti, névtelen által küldött hozzászólás komolyságával igyekeztem vetekedni :)

      "Mi a véleményed a szabadkőművesekről?"

      Az én véleményem az, hogy a szabadkőművesség a kereszteslovagokkal indult. Mivel a kereszteshadjáratok alatt a keresztény vallás kiinduló helyén rengeteg ősi tudást találhattak. Mivel Jeruzsálem közelében van Egyiptom is (persze relatív, de azért mégis csak közelebb van mint európához), ezért ott találhattak további ősi írásokat, szent szövegeket.

      A szabadkőművesek idealisták voltak, akik szerették volna a világot jobbá tenni. Nah erről ennyit írok csak, mert még ebbe is bele fog kötni mindenki.

      A dolgok az illuminátus megalakulásával siklott ki. Az szk. sok tagja osztotta az akkori illuminátus nézeteket, így átpártoltak.

      A régi szimbólumok és tudás így került az illuminati birtokába, illetve a szabadkőművesekébe, ennek következménye hogy használják ezeket. Jelen pillanatban éppen rosszra használják mindezt.

      "A varázslás és egyéb pedig már tiltva volt az ókori zsidóknak is."

      Csak Juda és Dávid törzsében amelyen kívül még létezett 10 másik törzs. Ezen kívül nem vagyok zsidó így nem értem, miért ne használhatnám a mágiát, mivel az én istenem nem ugyan az mint a zsidók istene.

      A varázslás pedig nem egyenlő a mágiával. A kettő jelentősen eltér egymástól.
      A varázslás démonok által adott képesség, és egyén illetve démon függő, hogy mire tudod használni és meddig tart a hatalma.
      A mágia isten által adott, a Föld keretein belül az elemek irányítására használható (4 elem). Ezzel lehet gyógyítani, áldani, szentelni, űzni (magadtól a gonoszt, vagy másból ördögöket), védeni, megkötni, oldani, kérni és adni.
      Természetesen ezek ellentettjére is alkalmas.

      "Valamint tudsz angolul?"
      Ha kíváncsi vagyok megértem mit mondanak :) Miért?

      Törlés
    39. A dolgok nem az illuminátus rend megalakulásával siklottak ki. Szerintem ebben tévedsz, de mindegy, azt hiszel, amit akarsz. Nem vagyok prédikátor. De majd valamikor mégis meg akarsz hallgatni egy másik véleményt is, egy nálunk ezerszer nagyobb tudású kutatóét, ajánlanék egy anyagot. Ezért kérdeztem, hogy tudsz-e angolul. Ajánlhatom, vagy úgy éreznéd, hogy rád akarom erőltetni? Mert ezt semmiképp sem szeretném.

      Törlés
    40. Szivesen elolvasok és meghallgatok bármit a témával kapcsolatban. LoL rám erőlteted :D Szerintem mindenki aki itt van és olvassa pirulát tájékozott ember és nem jelent ki semmiről semmit dogmatikusan, hogy márpedig ez így van és máshogy nem lehet.

      Az igazság attól lesz igazság, hogy az mindenkinek jó. Persze ez egy idillikus megfogalmazás, mert az igazság annak nem jó, akire vonatkozik és akiknek el kell ismerniük, hogy tévedtek.

      Az, hogy a szabadkőművesek jószándékúak voltak az az én meglátásom, az, hogy a kereszteslovagokkal indult az is az én meglátásom, az, hogy az illuminátival siklott ki hát ez már többek meglátása, de osztom ezt a meglátást.

      Egyet viszont mondhatok, nekem még senki olyan értelmes bizonyítékot nem tudott mutatni, ami alátámasztaná akár a szabadkőművesség akár az illuminati több ezer éves fennállását (értsd, keresztes lovagok előtti fennállását).

      Mindig egyiptomhoz, Sumerokhoz és az ősi babilonhoz igyekeznek kötni őket, de olyan szánalmasan együgyű bizonyítékokkal és olyan csúsztatásokkal, hogy az hihetetlen. Téves információkból csakis téves következtetések születhetnek.

      No mindegy, nem folytatom, add a linket, bár ezt hamarabb is megtehetted volna, ez most részedről kicsit inkább úgy tűnik nekem, mintha "ál szerénykednél" és "nagynak" szeretnél tűnni.

      Azért persze remélem, hogy nincs így én legalább is egyenrangúnak tekintelek jelen állás szerint :)

      Törlés
    41. "Csak Juda és Dávid törzsében amelyen kívül még létezett 10 másik törzs. Ezen kívül nem vagyok zsidó így nem értem, miért ne használhatnám a mágiát, mivel az én istenem nem ugyan az mint a zsidók istene."


      Jó cucc lehet pajti, amit szívsz ;Đ

      Törlés
    42. @hamsa: "...Egyet viszont mondhatok, nekem még senki olyan értelmes bizonyítékot nem tudott mutatni, ami alátámasztaná akár a szabadkőművesség akár az illuminati több ezer éves fennállását (értsd, keresztes lovagok előtti fennállását). ..."

      Itt van egy látványos példa - melyet már korábban linkeltem. 10.000+ éves rétegben találták egy ecuadori bánya mélyén ezt a 13 lépcsős piramist tetején a jól ismert "mindent látó szemmel" (alul az Orion csillagképpel) amely TÖKÉLETESEN MEGEGYEZIK azzal amit ma az EGYDOLLÁROS bankjegy nagypecsétjén láthatunk. Tehát valami folytonosság lehet évezredekre visszamenőleg, azt azért meg lehet állapítani.

      http://projectavalon.net/lang/en/klaus_dona_2_interview_transcript_en.html

      http://projectavalon.net/Klaus_Dona_2_html_778628b1.gif
      http://projectavalon.net/Klaus_Dona_2_html_m3939bbcf.gif

      (Az előadás magyar felirattal - odatekertem ahol erről van szó: Az Emberi Faj Titkolt Történelme
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=y47sh_iXpik#t=425s )

      Sőt a gemátria felől közelítve létezik egy rendszer amely a gizai piramisoknál is tettenérhető, amiről szintén írkáltam már vázlatosan:

      * "illuminati" = 120 (1776=21, "may"-12...)
      * izraeli parlament (Knesset) = 120 fő
      * 120 -> 12 -> "L" - derékszögű vonalzó, titkos kézjelzés, 6/5-ös arány (6+5=11=K="Key"-kulcs), 6/5=1.2 és ennek hatványaiból egyiptomi mértékegységek, GPS koordináta, focilabda, épületek: a Templom hegy..., szakrális geometria, 12-es számrendszer (óra, idő), az emberi test anatómiája, a Naprendszer bolygói... (-> példák: http://www.youtube.com/watch?v=C1pYiPV3hHo + folytatások)

      Szóval meglátásom szerint okkal használják ezt a szisztémát és ÖSSZEKAPCSOLHATÓ a mai napig forgalomban lévő szabadkőműves címer Egyiptommal, sőt ahogy írtam már valahol magával a MARS bolygóval is (!) aminek a pályaadata szintén szerepel benne csillagászati egységekben.

      Törlés
    43. Vándor, az ilyesmikről én is hallottam, és sok ilyen videót és leírást is találtam. Csakhogy nekem pont ezekkel van a problémám.

      Amit mondtam, Keresztes lovagok a fosztogatásaik során (mert ugye az azért tudott, hogy iszonyatosan gazdagok voltak, a sok rabolt kincs miatt), simán találhattak ilyen és ehhez hasonló régi szimbólumokat tartalmazó írásokat, faragványokat.

      Ezek után pedig mi akadályozza meg őket abban, hogy használják. Persze a fő kérdés marad, hogy honnan erednek ezek a szimbólumok és valójában mit is akarnak jelenteni. Mert egy laikus, aki mentes az összeesküvés elméletektől és mentes mindenféle más régi korok tudásától, az ránéz erre a piramisra és mit lát?

      Lát egy befejezetlen piramist, lát egy napot, melyben egy szem van. Milyen következtetéseket vonhat le belőle? Igen, mi tudjuk, hogy illuminati mit ért ez alatt a szimbólum alatt, nade kérem szépen, az Egyszemű, Lucifer összekapcsolása egy 10.000 éves szimbólummal hogy jön ide? Jahogy akkor beszélnünk kellene történelem előtti kereszténységről is? Ráadásul 10.000 éves, amikor a zsidók a világ teremtését 5.000 évre vezetik vissza, ha már azt hisszük, hogy a kereszténység tőlük származik?

      Ha pedig egy pogány szimbólum, amely valamilyen egyszemű istenséget jelképez, akkor miért hozzák össze Luciferrel, aki nem is isten, csak egy bukott angyal?

      Baromi sok más egyéb kérdés is felmerül. Mert kiragadva vannak ezek a jelképek a régi kultúrákból és mindezt JELENKORI Judeo - krisztián vonalon igyekezünk magyarázni.

      Ez olyan mintha a Maya hitvilágot a kereszténységen keresztül szeretnénk megmagyarázni. Nem lehet! Sületlenségek fognak belőle születni.

      Viszont, olyat feltételezhetünk, hogy egy adott szimbólumnak új jelentést adunk, mely jelentés tartalomnak nem biztos, hogy sok köze van a régihez. De akkor tisztában kell lennünk azzal, hogy mikor nyert új jelentést? Mert, ha a valódi jelentésre vagyunk kíváncsi rettentő fontos megismernünk, megértenünk, megtudnunk, hogy pontosan milyen környezetben is született az a szimbólum.

      Az, hogy 10.000 éves kavicson megtalálják ezt a szimbólumot, az nem azt bizonyítja, hogy az illuminati 10 ezer éve létezik, hanem azt, hogy ez a szimbólum sokkal régebbi annál mint amit mi hétköznapi emberek tulajdonítunk neki.

      A másik pedig, hogy eléggé egy ügyefogyott szedett vetett csürhe banda ez az illuminati, hogyha 10.000 év alatt képtelen volt rabigába hajtani az emberiséget, ha olyan "hatalmas" a tudásuk.

      Csak gondolj bele, hogy az elmúlt 50 évben mennyit változott a világ. Nagymamám a vonalas telefont nem tudta kezelni, ma meg már egy csecsemő is érintőképernyős Iphone-on játszik. Akkor most miről is beszélünk? Mit tököltek az elmúlt 10.000 évben, ha 50 év alatt ilyen mély sötétségbe tudták taszítani a világot.

      És tévedés ne essék, én nem tagadom az illuminati létezését, nem tagadom, hogy rossz szándékúak, nem tagadom, hogy ősi szimbólumokat és tudást használnak ellenünk, de azt valahogy nem tudom elhinni, hogy ezek több ezer éve itt sunnyognak köztünk.

      A másik, hogy ez a mindent látó szem a piramis tetején érdekes módon erősen kötve van a piramishoz. Namármost a világon mindenhol találtak piramisokat, tehát feltételezhetjük, hogy ez a szimbólum egy olyan kultúra vívmánya, amelyik piramist épített. A kérdésem. Az illuminati, hogyha olyan hűdeokos és ilyen mélyre visszanyúlik a tudásuk és gyökereik, akkor hogy a francba nem építettnek velünk piramisokat?

      Jahogy ez csak egy szimbólum. Hát nem! A szimbólumokat céllal hozzuk létre és használjuk. De egy szimbólum önmagában semmit sem jelent. Lehet azt jóra is használni és rosszra is használni. Mert a te általad linkelt képnek az is lehet olvasata egy laikus számára, hogy bizony ez nem mást szimbolizál, mint az épülő világot (piramis), melyen az isten uralkodik, és a napon keresztül egyik szemét mindig a mi világunkon tartja.

      Törlés
    44. Hamsa!

      Nem akarok álszerénykedni, csak az a tapasztalatom, ha könyvet ajánlok, arról rendszerint nem is akarnak hallani, mert hosszú. Nem itt az oldalon értem hanem ha beszélek élőben emberekkel, ezt tapasztalom.
      A szabadkőművességnek az eszméje köthető az ősi Babilonhoz és Egyiptomhoz. Ezt még a "beavatottak" is elismerik, bár könyveikben nem írják le ilyen nyíltan. Csak néhány név: Albert Pike, Manly P. Hall, Reuben Swinburne Clymer. Könyveikben írnak ezekről. Nem olvastam őket, de kutatók igen, és leírták a bennük fellelhető infókat.
      Rendben, itt a link, amit említettem:
      http://archive.org/details/MysteryBabylonSeries-WilliamCoopertranscriptIncl
      A lista legaljára menj, keresd ki ezt: mystery_babylon_transcribed.pdf 4.0MB
      Szerintem az első 160 oldalban benne van a lényeg.
      Nem azért hiszem, hogy ez a kutató nagyon közel járt az igazsághoz, mert mások azt mondják, vagy mert az életével fizetett kutatásaiért, hanem mert csomó ténynek megfelelnek a leírtak, és csomó olyan kérdésre választ kaptam, amire addig nem.
      Van benne olyan rész, hogy Bibliography. Ott az irodalom is meg van jelölve, ami mentén el lehet indulni.

      Törlés
    45. Mert ugye vannak olyan "pogány" hitrendszerek, melyek azt mondják, hogy az isten egyik szeme a nap, a másik a hold. Most akkor így értelmezzem? Vagy hogy? Mert szabad elvű a fejtegetés.

      Egyiptom szempontjából pedig teljesen felesleges fejtegetni, mert Egyiptom két nagy részre osztható. Az ó Egyiptomra és az új Egyiptomra. Ó egyiptom akkor létezett, amikor még ismerték írásukat, nyelvüket, kultúrájukat, nah ez az amiről halvány lila gőze nincsen senkinek, hogy hogyan éltek, mit csináltak és milyen volt a társadalmi berendezkedésük. És ami még fontos, senki nem tudja miért építették a piramisokat, már ha ők építették. Ma már azt sem tudják hogy ejtették a régi szavakat, nemhogy mit jelentenek a szimbólumok.

      Azt azért érdemes megjegyezni, hogy csak az új Egyiptomi hieroglifákat tudták megfejteni a régieket nem! Márpedig a piramisokban lévő írások és a legtöbb feltárt sírban lévő írásokkal összevetve az új Egyiptomi írások alig 20%-ot tesznek ki.

      Azt azért feltételezhetjük, hogy a csillagászatuk rettentő fejlett volt, mivel eléggé pontosan tudtak mérni és csillagképekre illeszkednek a piramisok is.

      Namost ott a Sfinx rejtélye, amit imádok. Amikor megnéztem, hogy milyen korban készült az a szerencsétlen Sfinx. Jahogy a precessziós évben Vízöntő korszakban készült és vele szemben az oroszlán van? Jahogy a képírásban és szobrászatban akkoriban hármas tagolódás van. Test lélek szellem. És mit látok? Egy oroszlán testű, ember fejű állatot. Nahát, a korszak amiben vagyunk a szellemiség (fej), és a vele szemközti csillagkép a testiség, a megnyilvánulása a szellemiségnek (test), tehát az oroszlán test az oroszlánra utal, az ember fej pedig a vízöntőre.

      Ezt hívják egyébként a törvény korának. És milyen érdekes, a királyok milyen szimbólumot szeretnek erőszeretettel használni? Ja hogy oroszlánt, amely a törvényt, az uralmat, a királyságot szimbolizálja.

      Namost 10.000 éves ez a szimbólum? Rendben, nézzük már meg, hogy 10.000 éve mi volt ott ahol ezt a szimbólumot találták, lehet meglepődnénk dolgokon.

      Tehát én még mindig tartom a dolgot, hogy a szabadkőművesség a maga félreértelmezett istenképével és világlátásával a keresztes lovagokkal indult akik a New Age tanokhoz hasonlatosan szépen összegyűjtötték a régi korok gondolatait, jelképeit, szimbólumait, és ami tetszett nekik, azt szépen kiválogatták és megtartották, ami nem tetszett azt pedig eldobták.

      Törlés
    46. "A szabadkőművességnek az eszméje köthető az ősi Babilonhoz és Egyiptomhoz."

      Igen ezt elismerem, hogy ez valóban igaz. Nade rettentő nagy a szakadék a "köthető" és a "visszavezethető" között.

      Mert, ha én mondjuk feketébe járok mindig, akkor köthető hozzám a black metal zene, de nem visszavezethető.

      Remélem érzékeled a különbséget. Hozzákötni valakihez valamit nem ugyan az, mint visszavezetni, visszaszármaztatni, hogy "Nah tessék, ezért jár feketébe, mert black metal zenekedvelő". Mert lehet az igazság az, hogy csak szeretek feketében járni.

      Namost szimbólumokra levezetve, igen használnak olyan szimbólumokat, amelyek köthetők babilonhoz és egyiptomhoz, sumerokhoz, rómaiakhoz, görögökhöz, zsidókhoz és még lehetne sorolni.
      De folytonosságban nem tudod levezetni, nem tudod, hogy milyen módon és miért kapcsolódnak ezekhez a szimbólumokhoz. Jelen álláspont szerint én azt feltételezem, amit már fentebb is kifejtettem, hogy csak használják a szimbólumokat, de még csak nem is biztos, hogy rendeltetés szerűen.

      Jajdejó, hogy 2x próbáltam átvinni a fórumra ezt a témát, de még mindig ide firkálunk :) Pedig PPP direkt azért hozta létre, hogy ne itt offoljuk szét a témát :D Mer bár összeesküvés ennek se sok köze van az oltásokhoz :D

      "Jó cucc lehet pajti, amit szívsz ;Đ"

      Úgy sejtem nálad van a bölcsek köve, mert ilyen rettentő bölcseket szólsz. Ha van véleményed, akkor írd le, minden más egyéb esetben azt mondanám "bölcsebb maradtál volna, ha csöndben maradsz"...

      Törlés
    47. Landsknecht!

      Köszi, majd elolvasom, mivel amúgy is gyök kettővel olvasok még ráadásul angolul is van :D

      Meg mellette olvasok más könyveket is :D Mindig ez van, 1-2 hétig/hónapig nincs mit olvasni, aztán hirtelen a kezembe akad 12 könyv egyszerre, ami teli van egy csomó érdekes dologgal és az ember egyszerre szeretné elolvasni mindet :D

      Törlés
    48. "Ezen kívül nem vagyok zsidó így nem értem, miért ne használhatnám a mágiát, mivel az én istenem nem ugyan az mint a zsidók istene."

      Szabad megkérdeznem hogy akkor ki a te istened, milyen vallású vagy, mert ezek alapján keresztény biztos nem.

      Törlés
    49. Hamsa!

      Bocs, már megint gyorsan írtam a kommentet, és nem megfelelően gondoltam át. Nem azt akartam írni, hogy köthető az ősi Babilonhoz és Egyiptomhoz, hanem teljes egészében benne gyökerezik az eszme. És ezt az eszmét örökítik tovább évezredek óta!
      Figyelj, szerintem ha még nem tetted meg, nézd meg az ember hajnala című videókat. (youtube) Nem hosszú, a három videó fél óra összesen. A végén van a lényeg. Tényleg lényeges videók.

      Törlés
    50. Landsknecht, láttam azt a 3 videót, de az csak az, hogy hogyan képzeli el az Illuminati a kezdet kezdetét. Egy csapat majom rájött, hogy szét lehet verni a másik csapat majomnak a fejét. Aztán azóta is várják, hogy emberek legyenek, sajnos.

      No mindegy, nem fejtegetem tovább, nekem ez a videó is csak azt sugalmazza, hogy halvány közük nincsen a régi kultúrákhoz és még csak egy valláshoz se, nemhogy náluk bármiféle titkos tudás lenne.

      Megmondom mi a titkos tudásuk. Rabszolgákat akarnak. Ezen aztán van is mit titkolniuk.

      Ha a történelmet megnézem és mindig is ez volt a céljuk, hogy csupán csak rabszolgáik legyenek, akkor el kell ismernem, valóban régóta köztünk vannak, és volt néhány jó kísérletük rá, de valahogy nem az igazi volt sosem ezt érezzük. Ennek az oka pedig az, hogy nem volt globális a hatalmuk, mindig jött egy külső "nép", amelyik megdöntötte őket. Ráadásul 1 uralkodott közülük, mert az súlyos tévedés, hogy a papság volt az uralkodó, mivel a király maga is isten volt, miért kellett volna neki a papság? Ez csak a Római egyház létrejötte óta divat, hogy az egyház beleszólhat a politikába.

      Jelen pillanatban a módszerük kiváló, hisz te magad jelentkezel rabszolgának, és a hatalmuk is globális. Kérdem én, 10.000 év alatt ez hogy a francba nem jutott eszükbe? Főleg miután náluk valamiféle titkos tudás van.

      A titkos tudás mellett max. még azt tudom elképzelni, hogy igen jól értenek a mágiához, nagy kunszt, ha valaki megérti a természet működését nem csak fizikai szinten, hanem a négy elem misztériumát ugyan úgy használhatja. Ez sem egy nagy titok. Szimbolika detto. Runa írás ismételten.

      Szóval milyen titkos tudás van a birtokukban? Megmondom semmilyen, csak ezt hitetik el az emberekkel, mert amiről nem tud az ember ösztönszerűen fél tőle. Emlékszel még David Icke videójára, ott mondja tudod a hüllő agy. Ha veszélyt érez automatikusan védekező reakcióval reagál. Ezért kell "titkosnak" lennie a tudásnak. Na meg, hogy a nagy világuralmi tervek részletei ne derüljenek ki.

      De egyébként nem igazán értem, hogy te hova akarsz kilyukadni ezzel a könyvvel, meg a videóval. Gondolom azt akarod "bizonyítani", hogy már ősidők óta itt vannak köztünk. Csakhogy ez nem bizonyítja az ősiségüket, csak azt, hogy régi szimbólumokat és szertartásokat használnak.

      ***

      "Szabad megkérdeznem hogy akkor ki a te istened, milyen vallású vagy, mert ezek alapján keresztény biztos nem."

      Ha te Zsidónak érzed magad szíved joga. De, ha a Zsidók azt az istent imádnák, amit én, akkor valószínűleg a Zsidók is keresztények lennének. De nem azok. A Zsidók, Zsidó vallásúak. Lehet ez neked új, de egyelőre ez így van. Gyűlölik és tagadják Jézust, tehát akkor az én istenemet is tagadják.

      Tehát, akkor visszapasszolnám a labdát. "Milyen vallású vagy, mert ezek alapján keresztény biztos nem." << Gyönyörű Magyar mondatszerkezet, nem lepődöm meg.

      Az én istenemnek sok neve van, csak pár ezek közül:
      EGY, ÉL, FÉNY, ÖREG (örök), ŐSZ (ős), VAGY OK - VAN,

      ANGELUS > US görögben és latinban is főnévi ragozás, elhagyható, tehát az átvett szó: ANG EL, a görögök se a latinok nem szeretik a H betűt, HANG EL. Angyal nem más mint HANGJA ÉL-nek, vagyis mai magyar szerint ÉL Hangja.

      Angyal feladata: Isten követe.

      Csak hogy tisztán lássuk ki az a keresztény isten, annyi biztos, hogy nem JHVH.

      A JHVH-val pedig eléggé súlyos gondok vannak. Mivel ez mássalhanzó írás, lehet Jahve, Jahfeh, Jehovah stb. Csakhogy a probléma az, hogy a mássalhangzós írásban ez súlyos probléma, hogy nem tudjuk miként ejtették.

      STN

      Nem mindegy, hogy én az iSTeN -t, imádom, vagy a SáTáN -t.

      Csak hogy tisztában legyünk azzal miért olyan fontos ez a dolog...

      Törlés
    51. Nincs birtokukba titkos tudás? Értenek a mágiához és ez nem egy nagy titok? Mondj már egy profánt, aki olyan varázslatokat csinált, mint például az ősi egyiptomiak, vagy amiket Tibetben csináltak!
      Azért mondok egy-két példát: Mond az neked valamit, hogy agykontroll? Úgy értem tudatmódosítás? (mind control) Ennek a kezdetleges változatát már az ősi Egyiptomban ismerték, és örökítették is tovább az évezredek alatt a beavatottak. A tudományos agykontrollt pedig a nácik után fejlesztették tovább Amerikában.
      Vagy egy másik példa: koponya manipulálása. Itt van róla szó: http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0504.htm
      Egyrészt a titkos nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag ők ismerik, -mert már sok korábban titkos dolguk lelepleződött- hanem azt, hogy a beavatottaknak adják tovább.
      Másrészt a titkos, a tiltott, rejtett, okkult tudást jelenti. De ezt nem is magyarázom tovább, mert te elég sajátosan értelmezed az okkultizmus fogalmát.
      Mindenesetre az a tény, hogy milyen erőteljes befolyásuk volt a történelmi folyamatokra, különösen a XVIII. századtól napjainkig, megmagyarázza, hogy ők a megtévesztés és manipulálás nagymesterei.

      Törlés
    52. Landsknecht,

      Mivel már totálisan szétoffoltuk a topicot, ami nem állt szándékomban, megpróbáltam párszor átvinni a fórumra a témát sikertelenül, így én itt most befejezem az eszmecserét. Azért írom ezt le, hogy tudd, hogy érvem még lenne, meg szeretném is folytatni a beszélgetést, de nem itt.

      Ha nyitsz neki pirula fórumán egy topicot ott szívesen folytatom, de itt nem. Én nem nyitok topicot, mert már 2-őt is nyitottam :D De egyikhez se jöttek át, meg már mondjuk akkor még vallási volt a téma, most meg már inkább történelmi, szóval lehet már a topic se túl jó helyen lenne. De a lényeg ugyan az, nem akarok nyitogatni feleslegesen témákat.

      Törlés
    53. Igazad van. Nem is offolok tovább.

      Törlés
  15. Tisztelt PPP és Sorstársak!

    Arra kérnélek Benneteket, hogy Vándorhoz hasonlóan legyetek minnél megoldásorientáltabbak az irásaitokban/hozzászólásaitokban. Azt vettem észre, hogy nagyon sokan bonyolódnak bele a PPP által már alaposan kivesézett jelenségek további elemzésébe, teljesen fölöslegesen. Vagy ami még rosszabb, a PPP cikkein keresnek úgy fogást, hogy apró részletkérdésekbe kötnek bele (vagy akár egymás hozzászólásaival teszik ugyanezt). Továbbá, tiszteljük egymás idejét - bár Vándor nagyon sok hasznos információval szolgált, nem ártott volna, ha az általa belinkelt, feltehetően ismert anyagokból kiemelt volna konkrét gondolatokat, hogy tapasztalata szerint hogyan lehet egészséges maradni oltás nélkül (ugyanis nem mindenkinek van ideje teljes könyveket átolvasni, de sokan vennék szivesen, ha konkrét tanácsokkal is tudna ez a blog szolgálni).

    Én a magam részéről a következő, saját és mások tapasztalatain alapuló tanáccsal tudok szolgálni:

    Tavaly őszén kipróbáltunk a feleségemmel egy olyan módszert, amely abszolút bevált - augusztus, szeptember, október hónapokban napi egy darab 5000 IU D3 vitamint tabletta (equivalens 125 mikrogramm hatóanyag per tabletta), azt követően pedig napi 2000 IU D3 vitamin tabletta (equivalens 50 mikrogramm hatóanyag per tabletta). Ezzel a módszerrel semmilyen más vitamint nem kellett szednem és annak ellenére, hogy a magándiákjaim jó része lebetegedett, én még náthás sem lettem, nemhogy influenzás (a feleségem szintén nem betegedett le). Annak ellenére, hogy a D3 vitamin az immunrendszert nagymértékben erősiti, a gyógyszerlobby hatására mesterségesen alacsony értéket neveznek meg az orvosi szakkönyvek az emberi szervezet D3 vitamin szükségleteként - például anyámat, aki ápolónő San Diegoban, az orvosa lebeszélte a nagy dózisú D3 vitamint szedéséről, erre azt követően lebetegedett 4 hétre és én kellett felvilágositsam, hogy az orvosi szakkönyvek marhaságokat irnak ebben a tekintetben is.

    ...hja, és a metrón valaki, aki évekig finnországban élt elárulta, hogy a finnek már nagyon régóta ismerik ezt a technikát az immunrendszer erősitésére, különös tekintettel, hogy náluk a nap még kevesebbet süt mint nálunk. A san diegóban élő anyám példáját alapul véve pedig azt gondolom, hogy a fenti módszert még az olyan napsütötte régiókban mint kalifornia is érdemes alkalmazni (a gyógszerlobbi nagy sajnálatára, hiszen ők igy tetemes nyereségtől esnének el az értelmetlenül elfogyasztott különféle vitaminok, köztük a C vitamin és más járulékos, csupán tüneti kezelést nyújtó gyógyszerek kiszoritása révén).

    Remélem a fenti tanács sokaknak fog segiteni és nem utolsósorban a blogot olvasók jobb érzéssel távoznak PPP cikkének olvasása nyomán, hiszen nemcsak problémaelemzéssel és riogatással szembesülnek, hanem konkrét megoldásokat is találnak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, ki fogom próbálni.

      Törlés
    2. Ja D3 vitaminkapszula, vagy D2ben gazdag húsok/tejtermékek + napfény a D2->D3 szintézishez(télen nincs, esetleg szoli), vagy D3-ban gazdag belsőségek (máj, vese, hurkakolbi:)) zabálása télen: tudták ezt az öregek meg az eszkimók:). A koleszterined meg nem ez cseszi el, nyugodtan ehetőek. (70%át májad termeli, stressz esetén rossz, sérült formában amit nem tud lebontani, ezért felhalmozódik a vérben)

      Más: Kóstoltatok már klórmentesített csapvizet? Sokkal finomabb. 1000ft/hó ktg-ű aktívszenes szűrőkancsóval megoldható. emésztőszervi rák kockázata 20-30%-al kisebb.

      hunsabre

      Törlés
  16. Jól van szedjünk D-vitamint, meg stb. Nemsokára jönnek a naposabb időszakok, jön majd megint a temérdek chemtrails,
    mert már az is észrevette tavaly nyáron aki nem is akarta.
    Csak annyit mondtak rá, á csak légfolyosó. Mondtam persze.
    De mindegy,a chemtrails csak egy a sok közül. Nagyon egyetértek a étkezés minőségével, meg az aránnyal. Semmiképp nem riogatni akartam bárkit is, csak az hogy megoldható hogy vigyázzunk akár táplálkozással, akár vitaminnal, akár vízszűrő berendezéssel már lassan kevésnek látszik, mert azért szórni azt újra és újra fognak, és azt már mindannyian tudjátok mivel.

    VálaszTörlés
  17. Érdekesen nyomták a minap is a TV-ben a propagandát:
    http://videotar.mtv.hu/Videok/2013/01/18/12/Influenzajarvany_keszuloben.aspx

    VálaszTörlés
  18. Mi volt az a villanás Budapesten? Azt mondják hogy már régóta csinálnak ilyen kisérleteket. De akkor eddig miért nem beszéltek róla? Azt is mondják hogy felhős volt az ég és nagy felületen visszatükröződött de ilyen máskor is előfordulhatott már.

    VálaszTörlés
  19. Valóban pozitív megoldásokat kellene megosszunk egymással.
    Csak egyetlen egy pozitív megoldást tudok, a jó öreg Bibliából a Názáretit. Jézus Krisztusról beszélek, mert már Ő egyszer legyőzte az ellenséget,(aki mindezekért felelős,ami negatív itt a véleményekben elhangzik), ő a szerzője a világon, a földön minden rossznak,ő a hunyó. Az emberek csak eszközök, bábuk hogy tönkretegyék egymást és mindent körülöttük.A betegségek is mind tőle származnak, mert embergyilkos, az is volt mindig is. A Názáreti újra le fogja őt győzni. Ez úgy biztos ahogy van, nem is sokára.Na Ő a megoldás.Így érzem, ha ezért virtuális kövezést kapok nem bánom, abba nem hal bele senki. Komolyan csak olvasni kéne azt a jó öreg Bibliát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pille, 2013. január 24. 7:12
      Azért ez nem ilyen egyszerű.
      Isten szabad akaratot adott az embereknek és ha ezt korlátozná, akkor a saját adott szavát szegné meg.
      Ezt az ígéretét még akkor sem szegi meg, ha az egész föld pokollá változna, mert éppen, hogy mi emberek akartuk, hogy így legyen. Isten lehetőséget akar adni a változtatásra, hogy jobbá tehessük, amit elrontottunk. A Bibliában is benne van.
      Egyébként ez egy jó lecke is lehet, már ha képesek vagyunk tanulni belőle.

      A negatív dolgokat is az ember találta ki a szabd akarat által és az embernek kell elsősorban akarnia - szintén a szabad akarat által - ennek véget vetni.

      Törlés
    2. Keszi,
      Te hogy vetnél véget a rossznak. A biblia mit is tanácsol, mit tegyenek az istenfélő és keresők?
      Nem azt hogy legyen már végre vége, mert Isten programja lemegy ha tetszik ha nem. Jézus nem azt kérte Istentől vegyen ki, hanem őrizzen meg és meg is fog, ez a pozitív megoldásom erre az egész szörnyűségre és ami még jön és hátravan. Szab ad akaratomból kérem és kérni fogom az Ő védelmét és kegyelmét, aki él vele az jól fog járni, aki nem az is szabad akaratából nem, de meg fogja tudni pontosan miért is kellett volna inkább Őt választani megoldásként az életére. Ez az egész borzalom kataklizmaként fogja érni a földet,de a hívők biztonságban maradnak csak mindvégig kitartsanak. Hiszek benne. A világ beteg és vajúdik, ez azt jelenti közel a nyár. Virágzik a fügefa. Jön a Messiás. Így már nem is olyan világfájdalmas az egész, nem kell rettegve élni, ez a legjobb megoldásom.

      Törlés
    3. Dániel próféciájában a Világbirodalmat egy nagy szoborhoz hasonlítja.
      Utána a magasból egy óriási nagy szikla emberi kéz érintése nélkül ráesik a szoborra és porrá zúzza azt.
      A szikla a Krisztust jeleni. Az, hogy "emberi kéz érintése nélkül" pedig azt jelenti, hogy mindenfajta emberi közreműködés vagy segítség nélkül.
      Isten azt akarja, hogy a végén senki se mondhassa: "megcsináltam, jó voltam, segítettem Istennek", mert Isten úgy akarja, hogy csakis az övé legyen a dicsőség a végén.
      Tehát a Világbirodalom akkor fog összeomlani, amikor már senkinek sem lesz ereje, kedve, képessége az ellene való harcra.
      Viszont pont akkor, amikor ereje teljében van, egyetlen nap alatt fog összeomlani.
      A Jelenések könyve szerint egyelen nap alatt fog rájönni minden veszedelem, amitől félt.

      Viszont nekünk sokkal fontosabb, hogy megismerjük a Megváltót, mert nincs messze egyikünktől sem. Mert Istennél mindig eza sorrend: először a szív, utána a külső, fizikai dolgok. Először a szívet akarja kicserélni, utána fogja a világot menyországgá tenni.

      Meg kell ismerni a Megváltót személyesen, mert aki valóban megismerte őt, annak a szívében a Világbirodalom már el is bukott.

      A Bibliáról pedig: Jézus maga mondta, hogy az Ószövetség, a Törvény és a próféták Róla (a Krisztusról) szólnak.
      Persze mindenki azt olvassa ki a Bibliából, amit csak akar.
      Aki ellentmondásokat keres és így belekötni a hitbe, az megtalálja.
      Akit a számok és szimbólumok érdekelnek, rengeteget talál.
      Aki Szűz Máriát akarja imádni a Krisztus helyett (vagy mellett), az is talál erre igéket.
      Sőt, aki homoszexuális hajéamu és igazolni akarja magát, még az is megtalálja, amit keres.
      Összességében, ha az ember Nem a Krisztust akarja, hanem a szívében a tévelygés mellett dönt, azt Isten engedi, sőt segíti a tévelygésben. A szabad akarat miatt van így.
      Akármit is hisz, Isten mutat neki Igéket a Bibliából, amik megerősítik ebben, hogy had járjon a tévelygő útján, mert nem a Krisztust az egyetlen reményt keresi, hanem a saját baromságait.

      Persze sose tudhatjuk, hogy a Bibliában mit fordítottak félre (rossz szándék nélkül is), vagy rossz szándékkal mit írtak át benne.
      De Jézus maga mondta, hogy a Biblia csakis Róla szól.
      Tehát aki a fentiek analógiájára úgy gondolkodik, hogy a Krisztust akarja meglátni a Bibliában, az biztosan nem ért félre semmit és nem jár tévúton.

      Isten egyedül a Krisztust jelölte ki, mint aki üdvösséget ad a bűnös embernek. A bűn mindig halált eredményez.
      De mivel Isten nem akarja a bűnös embert elveszíteni, ezért valakinek meg kellett halnia a bűnös ember helyett. Ez a valaki a Krisztus volt, aki soha nem csinált semmi bűnt, ártatlanul meghalt a bűnös emberért.
      Így Isten megbocsát a bűnös embernek, és tökéletesen szentnek és igaznak tudja nyilvánítani. Mindezt Isten úgy tette, ahogy a Világbirodalom esetében: "emberi kéz érintése nélkül", tehát senki sem segített neki.

      Így mindenki, aki hiszi, hogy Jézus meghalt a bűneiért és feltámadt a halálból, Isten igaznak, bűntelennek, szentnek nyilvánítja anélkül, hogy a "bűnös" ember akármit is tett volna ezért.

      Törlés
    4. Pille, 2013. január 25. 5:34
      Igazad van.
      De sokan vannak, akik nem hisznek Istenben. Én is pozitív gondolkodású vagyok, de ugyanakkor realista is. Lehetséges, hogy elég lesz az a kevés ember hite, akik mélységesen vallásosak. Nem tudni Jézus mikor fog újra eljönni a földre, de addig ki kell tartani és pár eltévedt embert is a pártfogásunkba kellene venni.
      A hit sem akkor van próbára téve, ha körös körül csupa hívő ember van körülöttünk, hanem akkor, amikor isten-tagadó, hitszegő, ember van körülöttünk.

      Andor, 2013. január 25. 6:25
      Istent elsősorban önmagunkban kell tudni megtalálni, mert ha magadban nem tudod megtalálni Istent, akkor másban sem fogod tudni megtalálni.
      Ha pedig megtaláltad Istent, akkor Jézusra is rá fogsz találni.

      Törlés
    5. Kedves Keszi!

      kifejtenéd, mit értesz az alatt, hogy Istent önmagunkban kell megtalálni? - ugyanis nem értem.

      mik vagyunk mi, emberek? Isten tárolóedényei? vagy talán saját isteni mivoltomat kell felfedeznem?

      s mindez hogy jön a krisztusi gondolathoz?

      A keresztény Isten az emberen (mitöbb, a világunkon) kívüli önálló entitás - ami bennünk van Belőle, az az akarata és némely sajátossága (mint például a szabad akarat). Ilyen értelemben egy számítógépes program is joggal kereshetné magában (persze, ha ez lehetséges lenne) az embert.

      Törlés
  20. Az este láttam egy filmet.
    Hát, nem is tudom mit mondjak. Aki nem látta, feltétlenül nézze meg.
    "Megiddo" a neve

    VálaszTörlés
  21. Azért megjegyezném, hogy már elég előrahaladott stádiumban vannak az ún. "ehető vakcinák" is (aki rá akar keresni: edible vaccine), vagyis már az se ment meg, ha nem hagyod magad megszúrni. Ezeket többnyire génmódosított növényekből nyerik, amiket termeszteni lehet, főleg a szegény országokban. Csak ugye adódik, hogy miért pont ott, mikor a legnagyobb ellenállás az oltások ellen éppen a fejlettebb országokban van.

    VálaszTörlés
  22. ezt nem azért írom, hogy állást foglaljak az ügyben (mert nem tudok és nem is akarok) de a bibliát is az ember írta...lehet, hogy szent írás, de nem kell szent írásnak venni :))) Komolyra fordítva ugyanúgy, ahogy minden mást a földön meg lehet hamisítani, kihagyni belőle, hozzátenni stb. Ami nem csal, az Te magad vagy én abban hiszek. Persze ha nem hazudsz magadnak. A vallásról (szinte az összesről) szerintem inkább érdemes úgy gondolkodni, hogy ami hivatal és ezáltal köze van hozzá az embernek (törvényeket hoz az adott vallással kapcsolatban úgymint ezt lehet, azt nem, ez az igazi vallás), továbbá választott (vagy nem :) vezetőkkel rendelkezik (pap, guru..stb.) az tévút. Az olyan nagy igazságok mint "az Isten benned van" sokkal előremutatóbbak. A legtöbb vallásban (persze leszámítva a direkt rossz vagy anyagi szándékkal létrehozott vallási irányzatokat) ami a közös, azt kell nézni. Azt pedig magadtól is tudod. Hogy szeresd a másikat, segíts akinek kell, és legyél JÓ...és ezeket minden egyes ember tudja, mert a belső hang (lelkiismeret) mindig jelez, hogy jó vagy rossz (persze ha van értelme jóról vagy rosszról beszélni), csak van aki már nem figyel rá vagy meggyőzi magát, h "ááá, ez még belefér" vagy "velem is ezt csinálta, megérdemli, hogy visszakapja" stb. Szóval szerintem a vallás maga ez. Illetve a krisztus-tudatként leírt különös dolog. Az, hogy ezt nem tanul az ember, születésedtől kezdve tudja, hogy létezik egy rajta kívül álló erő (Teremtő, Isten, Jah, Allah, Jahve...stb) Persze van aki az élete során meggyőzi magát az ellenkezőjéről és "ateista" lesz...de az mindig vicces, hogy ha ilyen emberrel beszéltek a vallásról mindig idegesek lesznek :))))) Valójában azért mert az egoja ideges, aki nem akarja hagyni, hogy meggyőzzék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát barátom!

      Sikerült felmondanod a new-age összes mantráját.

      Törlés
    2. Akkor félreértettél. Hiszek Istenben. Csak arra akarom felhívni a figyelmet, hogy a hivatal, mint olyan sajnos mindig esélyes, hogy egyéni érdekhez fűződik. Semmi közöm a new-age mozgalomhoz. Sőt, azt gondolom annak is pont az a célja mint mondjuk a Vatikán féle kereszténységnek.

      Törlés
    3. Ez a szervezetek nagy trükkje, összekötik magukat valamivel, és elhitetik az emberekkel, hogy a szervezet nélkül nem létezhet. Egy kis adalék, hogy milyen szent emberek vezetik ezeket a szervezeteket:

      1849. január 28. A magyar fővárost elfoglaló Windischgraetz tábornok jelenti Schwarzenberg osztrák miniszterelnöknek: „Az ország püspökei, a prímással az élen jelentkeztek nálam, hogy egy küldöttséget küldjenek Olmützbe, amely az odaadás és tisztelet kifejezését helyezné a császár lábaihoz”. Ugyanezt az epizódot az említett prímás, a nemzeti kormány által kinevezett Hám János így eleveníti fel emlékirataiban: „Nem sokkal megérkezése után a Budán és Pesten tartózkodó főpapokkal tisztelegtünk Windischgraetz herceg előtt és kifejeztük Őfelsége iránt érzett hűségünket és hódolatunkat . Ugyanezen célból Jellachich tábornok excellenciáját is felkerestem lakásán”.

      Nem véletlen, hogy a vatikán a mai napig hatalom, több, mint 1 milliárd embert "vezetnek". (megvezetnek) és az aktuális irányításnak szüksége van erre a megvezetett tömegre. (mint a hitgyüli itthon ugyanez kicsiben)

      Törlés
    4. És ez neked indok hogy az egyház a 'Habsburgok' mellé állt? Pláne tudva hogy mi volt Kossuth.
      *
      Érdekes. Konteósok szokták mondani, hogy: "a gonosz szabadkőművesek csináltak minden forradalmat".
      Bezzeg ha előjön a 1848-49-es forradalom és szab.harc témája akkor minden konteós 'k****g habsburgozik'.

      Ez nekem egy kicsit paradox.

      Törlés
    5. Kedves Névtelen!

      Semmit nem értettem félre. Istenben még az ördögök is hisznek (sőt, még a new-age szinte minden irányzata is), az nem kunszt.
      ám egyfelöl aszondod Istent hiszed, másfelől, meg csak magadban hiszel ("Ami nem csal, az Te magad vagy én abban hiszek.").

      azt mondod, hogy a Bibliát emberek írták, hogy meghamisították, hogy kihagytak belőle - állítod ezt úgy, hogy erre semmiféle bizonyítékod nincs (hisz minden bizonyíték ez ellen szól). ezzel tulajdonképpen azt bizonygatod, hogy
      a) Isten tesz ránk, nem célja az üdvösségünkhöz szükséges igazság megismertetése
      b) és/vagy Isten nem mindenható, hisz holmi emberi ténykedések képesek belepiszkítani kinyilatkoztatásába
      c) továbbá, hogy Jézus hazudott, mikor azt állította, hogy a Tóra minden szava igaz és hogy a Biblia üzenete az idők végezetéig megőrződik.

      Az általad nagy igazságnak tartott "Isten benned van" kijelentéssel Istent lerántod emberi minőségbe - továbbgondolva az emberi létezéstől teszed függővé... ezzel az Ő örök létezését vonod kétségbe.

      "A legtöbb vallásban (persze leszámítva a direkt rossz vagy anyagi szándékkal létrehozott vallási irányzatokat) ami a közös, azt kell nézni." - írod. Ez a legtipikusabb new-ages duma. Nincs abszolút igazság, tulajdonképpen igazság sincs, vagy ha mégis, az valami szinkretista pép, az a kis emberi igazságok szabadon választható szintézise, amolyan ki-ki alapon eldönthető - akár egymásnak ellentmondó elképzelések sokasága.

      lehet, hogy ezek a konkrét gondolatok még nem fogalmazódtak meg benned, de hidd el, hogy az a cél, hogy elültessék benned mindezt. és minél több helyről hallod, annál biztosabb leszel benne. aztán azon kapod magad, hogy már nincs is istenképed, nincs hited, csak a múlandóban (teszemazt magadban).

      Törlés
    6. Kedves Jeromos!
      De, továbbra is félreértesz, sőt, nem csak engem, de rengeteg más dolgot is úgy gondolom. Amiket leírtál, hogy én azt hogy értettem, abból semmi nem igaz. Bele akarod magyarázni, hogy én mi meg ki vagyok. Indulatos vagy. Dehogy akarom én Istent lerántani, meg magammal egy szinten kezelni, látszik,hogy nem érted azoknak a mondatoknak a jelentését amiket írtam/írtál. Továbbá ha visszaolvasol, rögtön láthatod, hogy nem jelenettem ki semmit, csak mint feltevés írtam róla. Sőt valójában pont arra akartam rámutatni,h a vakbuzgóság ami legkönnyebben irányítható. Tehát ha eljön az antikrisztus, attól tartok a vakbuzgó kereszténység lesz leginkább mellette. Legalábbis így van bibliában, nem?
      De ha nem probléma nem kell válaszolnod, mert tényleg nem hiszem, hogy bármelyikünkre építőleg hat. Én nem haragszom rád, remélem Te sem.

      Törlés
    7. Nem olvastál figyelmesen, kedves Névtelen!

      egy szóval nem mondtam, hogy te mindezeket vallanád, vagy hogy te így érted, pusztán annyit, hogy ezek az általad leírtakból KÖVETKEZNEK.

      Hogy jobban megértsd: nem nyilatkozhatsz a Biblia hiteltelenségéről anélkül, hogy azáltal nem vonnád kétségbe Jézus szavait (hiszen mind az Ószövetség, mind az Újszövetség hitelességét garantálta).
      Ha kétségbe vonod Jézus szavait (azáltal, hogy hiteltelennek titulálod a Szentírást), akkor azt mondod, hogy Jézus (az Isten) vagy hazudott (tehát bűnös), vagy tévedett (tehát nem mindenható).

      továbbá ellent kell mondjak abban is, hogy a vakbuzgóság a legkönnyebben irányítható. ugyanily irányíthatóak az önmagukat "önálló gondolkodóknak" aposztofálók is. ékesen bizonyítja a példád. utánanéztél a Biblia hitelességét mi cáfolja, vagy igazolja? dehogy, hisz ha utánanéztél volna, vagy csak egy kicsit belegondolnál, hogy mekkora apparátus, mily szervezettség, milyen ördögi felkészültség, évezredeken, országokon, földrészeken átívelő összeesküvés kellett ahhoz, hogy egy (azaz egy) alternatív biblia nem maradt fent, hogy egy anakronizmus sem csíphető fülön benne, akkor biztos nem tetted volna (még csak felvetés szintjén sem). Ugyanakkor belegondolhatnál abba is, hogy egy mindenkori hatalom legnagyobb ellensége mindig a közös hit alá rendeződött szövetségek - legyen az egyház, vagy akár a kommunista párt. a szocialista kísérlet egyik csődje ez volt - a párttagok nagy része nem hitből, hanem opportunizmusból volt párttag. iszonyú erőfeszítéseket igényel ennek felügyelete.

      továbbá... elmagyarázhatnád nekem, tudatlannak, hogy mit értesz az alatt, hogy "Isten bennünk van". hogy kell ezt értsem. hogy van ez az ember-Isten viszony? fentebb Keszitől is kérdeztem, ám a válasz elmaradt.

      és kedves barátom tévedsz. A Biblia szerint az antikrisztus mellett lesz szinte mindenki és nagyon sok keresztényt is meg fog téveszteni... magyarán szó sincs vakbuzgóságról.

      végül kérlek ne feltételezz indulatosságot ott, ahol nincs és engedd meg, hogy a válaszadás jogát fenntartsam magamnak.

      Törlés
  23. Nem vagyok vallásos, csak hiszek, és hit nélkül lehetetlen Istennek tetszeni. Na de nagyon letértünk a PPP általi aktualitástól, úgy hogy visszakanyarodnék ahhoz. Valóban erőltetett ez mostani influenza elleni körüli oltás, szint évről évre menetrendszerűen. De kinek békessége, kinek nem, mindenki szabadon választ. Tudatában az információk tudásával mivel és mivel nem jár és eredményes e vagy eredménytelen. Jó egészséget kívánok mindenkinek és mindenki vigyázzon magára.Üdv

    VálaszTörlés
  24. A korábbi hozzászólásokban felmerült placebo hatás kapcsán annyit szeretnék elmondani, hogy meggyőződésem szerint a cigarettás dobozokon található elrémisztő feliratok hatása legalább annyira káros a dohányzóra, mint maga a dohányzás. Gondoljatok bele minden alkalommal, amikor rágyújt valaki szembesül a felirattal. Milyen „jó” kis program ez a tudatalatti számára. Félreértés ne essék nem vagyok dohányzás párti, de ezzel a megoldással nem értek egyet.

    A vitaminokkal kapcsolatban az a véleményem, hogy amit lehet természetes formájában kell fogyasztani. Pl: 100 g csipkebogyó 500-3000 mg C vitamint tartalmaz. Annál is inkább a természetes formáját javaslom, mert úgy tudom a szintetikus vitaminok okozhatnak problémát túladagolás esetén, míg a természetes formájuk gond nélkül kiürül a szervezetből.

    TűzŐr

    VálaszTörlés
  25. http://idokjelei.hu/2013/01/40-benulasos-eset-egyetlen-afrikai-faluban-a-bill-gates-tamogatta-agyhartyagyulladas-kampany-soran/

    40 bénulásos eset egyetlen afrikai faluban a Bill Gates támogatta agyhártyagyulladás kampány során
    2013/01/24

    "Bill és Melinda Gates már vagy egy évtizede indították el hadjáratukat, aminek célja, hogy a földön élő valamennyi gyerek védőoltást kapjon. Tevékenységük középpontjában leginkább Afrika áll, ahol a rossz higiéniás és egészségügyi körülmények, valamint a tiszta víz hiánya tökéletes táptalajt biztosítanak az agyhártyagyulladáshoz és a maláriához hasonló betegségek széleskörű terjedéséhez. Sajnos azonban a legalapvetőbb szükségletek kielégítése helyett, a kontinensre összpontosító milliárdosok és szövetséges vállalataik egyre több vakcinát próbálnak ráerőltetni az afrikai lakosságra, aminek legújabb hatásaként nagyszámú paralízises esetről érkeztek hírek." (...)


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazi modern orvosi megoldás. Nem a betegséget szüntetjük meg, hanem a tüneteket kezeljük.

      Az oltásokat meg valahol tesztelni kell, mi lehetne jobb mint egy olyan ország, ahol annyira sok a szegény, hogy egy tál rizsért bárki elcseréli a saját gyerekét.

      Ráadásul oktatás híján még olvasni se tudnak a szerencsétlenek, szóval, ha rá van írva az oltásra, hogy "Higanyt tartalmaz" vagy "Kísérleti oltás" vagy "vigyázz méreg" akkor is beadják a betanított kedves védőnénik, mert ugye ők sem tudnak olvasni, viszont milyen szerencse, hogy az oltás beadásához nem is kell tudni olvasni!

      Ha pedig valaki mégis rájön a turpisságra, ott vannak a pénzelt fekete diktátorok és "szabadságharcosok", akiknek csak egy telefon és egy 100 fős falut 10 perc alatt kiirtanak csecsemőtől öregasszonyig mindenkit.

      Törlés
    2. @hamsa: "Igazi modern orvosi megoldás. Nem a betegséget szüntetjük meg, hanem a tüneteket kezeljük...."

      Pontosan, s ugyanez a szemlélet uralkodik az "egészségügy" más területein is. Alig 1 órája hallgattam a Kossuth Rádiót, ahol a szívkoszorúér problémák kapcsán indult kampány került terítékre és egy kardiológus általánosságokat puffogtatott a rizikó faktorokról, de hogy MIÉRT alakulnak a vérrögök, a magas vérnyomás/koleszterin, a szívritmus problémák arról egy árva szó nem esett...

      De azért tapasztalhatóak pozitív változások is. Emlékszem még kb. 10 éve habzó szájjal érveltek a HOMEOPÁTIA haszontalansága mellett, mára fordult a kocka.

      Törlés
  26. Úgy tűnik, hogy az oltás is egy nagy megosztó téma lett.

    Az egyik tábor azt bégeti: "Ti üldözési mániás összeesküvés elméletesek! Inkább kockáztatjátok a saját és a közeli hozzátartozóitok egészségét (azzal, hogy nem oltotok), csak hogy tovább szolgálhassátok kényelmes téveszméiteket?"

    A másik tábor így béget vissza: "Ti megvezetett agymosott holivudi tévéfalók! Inkább kockáztatjátok a saját és a közeli hozzátartozóitok egészséget (azzal, hogy oltotok), csak hogy továbbra se kelljen szembenézni a rideg valósággal?"

    A magam részéről sokadik éve azt csinálom, hogy egyik évben beoltatom magam, a következőben nem. Így legalább ebben a témában első kézből származó értesülésekkel rendelkezem. Csak javasolni tudom mindenkinek. A viszonylag hiteles információ mellett további előnye a módszernek, hogy annak, aki alkalmazza, előbb-utóbb az a nem teljesen megalapozatlan benyomása támad, hogy végre nem csak beeeeeszélt, hanem lépett is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostmar mindket tabor tudja hogy te vagy a pasztor.Tudom hogy a birkanak nem illik a pasztort megszolitani, megis megkerdezem(mert nemertem), mi az okossag abba amit mondassz a benyomasoddal kapcsolatba.

      Törlés
    2. Az (influenza) elleni oltás azért is baromság szerintem, mert vannak emberek, akik soha nem kapják el, egyiket sem, akármilyen törzs jön, az oltás meg csak 1-2 ellen véd. (ha egyáltalán+mellékhatások) Az ellenálló emberek genetikáját kellene tanulmányozni, persze ezt valamiért nem teszik (hivatalosan), ebből lehet tudni, hogy ez a megoldás. Ebből az átlagember profitálna, nem az irányítás, és mivel az átlagember birka (szervezetlen, nem összetartó) az irányítás könnyen megvezeti őket. (meg nem akar magának konkurenciát)
      Magyar nyelv megint: VEZET és MEGVEZET majdnem ugyanaz leírva, de hatalmas a különbség.
      A keveredés valószínűleg egy sokkal könnyebben manipulálható fajt hozna létre, ezért nyomják ennyire a fehér faj bekeverését valami sötétebbe. A tiszta faj a legerősebb, de olyan már nem igazán van itt, talán pár indián az esőerdőben, eszkimók, meg a zárt közösségek, mint Izland, Japán, stb... Nem lehet tudni, melyik népet mennyire manipulálták genetikailag. (sajnos csak rossz fokozatok vannak)

      Törlés
    3. @alienexperiment: ..."Az ellenálló emberek genetikáját kellene tanulmányozni, persze ezt valamiért nem teszik (hivatalosan), ebből lehet tudni, hogy ez a megoldás. ..."

      A megoldás már régen megvan. Az IMMUNRENDSZER a kulcs, ahogy már pedzegettem fentebb. A megfelelően karbantartott, feljavított védekező rendszer képes elhárítani akár a különösen veszélyes fertőző betegségeket is mint a pestis, kolera, skarlát, ...H1N1, stb.

      Az emberek immunrendszerének általános leromlásának egy látványos mutatója a 10 év alatt duplájára növekedett ALLERGIÁSOK száma.

      Milliós számról van szó akiket érint valamilyen szinten!

      (-> MIÉRT _csak a parlagfűvet_ kell írtani? - http://www.youtube.com/watch?v=GSdx43QeNF0 )

      Az allergia, az életerő, energia, a védekező rendszer, a vér, nemi hormonok, életkedv ... között ANALÓGIÁS KAPCSOLAT van, tehát "függőlegesen gondolkodva" ezek mind a Mars-analógiás láncon helyezkednek el (asztrológia), tehát itt kellene a beavatkozni a gyógyítás során egyszerre lehetőleg több szinten. (Mozgás, étkezés, méregtelenítés, immunrendszer+, meridián rendszer, gondolkodás)

      A másik oldalról pedig ha belenyúlnak például a túlzott Kálium bevitellel (műtrágyázás, kálisó) a testi folyamatokba, akkor annak jó eséllyel pl. az allergia lesz a TÜNETE. Amit aztán a pár éve bevezetett recepfelírási módosításnak köszönhetően pontosan nyomon is követnek -> BNO-kód - Dr. Nagy Levente orvos:

      Állami népirtás formái a XXI. században - a liberális egészségügy és az izraeli érdekek véletlen egybeesése Magyarországon
      http://kuruc.info/r/1/27418/

      Törlés
  27. Komment nélkül
    http://kuruc.info/r/4/107145/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fáradt elme a legkönnyebben manipulálható, mert a mentális védelmi rendszer önmagától omlik össze. És semmi nem védi a tudatalattit. Így a filmek könnyebben képesek a tudatalattira hatni.

      Törlés
  28. Ez is "mond " valamit ! http://hvg.hu/egeszseg/20130114_Biztos_hogy_lesz_influenzajarvany_Magyaro#rss

    VálaszTörlés
  29. Üdv, szeretném ha elemznétek ezt a logot, ez csak egy nyers vázlat. a felirat csak egy példa. Jó lenne tudni, mennyire másként értelmezitek, mint ami.

    http://kepfeltoltes.hu/130127/sfsf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy ilyen rajz önmagában még csak nem is mondanám szimbólumnak. Ez egy rajz. Ahogy Bálintnak nekem is először egy fagyi jutott eszembe. Persze lehet tovább bonyolítani a dolgot, hogy milyen elemekből van ez összetéve, de nem sok értelme lenne, mert az valóban belemagyarázás lenne.

      Az is fontos, hogy ki használja, milyen szervezet, annak a szervezetnek mi a terméke, mit ad a közösségnek.

      Gondolom te itt most a fejjel lefelé álló piramisra és a felkelő napra gondolhattál esetleg, hogy mi ezt "látjuk bele". Nos ez nem igaz, ez a szimbólum csak akkor kapja meg ezt a jelentését, hogyha olyan szervezet szimbóluma lesz, amely erősen köthető az illuminatihoz, mivel az ő céljuk "Egy Új Kor Hajnala". Ezt pedig a felkelő nap szimbolikájával fogja kifejezni és az összetartozást is jelképezi.

      Ha mondjuk a szabadságot akarod kifejezni, akkor valamilyen madár motívumot fogsz használni, és minden szervezet, amelyik ugyan csak osztja véleményed és szabadság a célja, akkor madár motívumokat fog használni és ezzel együtt összetartozók lesztek, mert a célotok ugyan az, még akkor is, hogyha ti esetleg nem ismeritek egymást személyesen.

      Tehát a szimbolika világa eléggé bonyolult dolog. Önmagában is kifejezhet dolgokat, de az olyan ábrák általában sokkal bonyolultabbak és akkor is több mozzanatában jelenik meg, teszem azt egy háromszög, majd egy háromszög rajta félkörrel, majd végül egy kör alak, és akkor lehet érzékelni, hogy igen ez egy felkelő napról szól.

      Ez a rajz amit mutattál, ismétlem, semmit nem jelent így önmagában. Nekem a második tippem a fagyi után a pizza volt :D

      Törlés
    2. @Nort: "Üdv, szeretném ha elemznétek ezt a logot, ez csak egy nyers vázlat. a felirat csak egy példa. Jó lenne tudni, mennyire másként értelmezitek, mint ami."

      http://kepfeltoltes.hu/130127/sfsf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg "

      "...mennyire másként értelmezitek, mint ami."

      A jelképek világában az IS-IS megközletíssel lehet lavírozni, tehát függőleges ANALÓGIÁS LÁNCOLATOKBAN (*) javasolt gondolkodni ha át szeretnénk látni a látszólag káoszon. Egy-egy elemhez tucatnyi értelmezés társulhat és MINDEGYIK IGAZ egy adott szinten. Ebből szokott a zavar előállni a fejekben amikor kizárólagosan egyet kiáltanak ki "olvasatnak".

      Jelen esetben is legalább 20 féle "megoldást" lehetne felsorolni, úgy mint a lélek által uralt szellemiség vagy az ezotéria vizeitől távolabb evezve akár egy tűzcsap elvontabb jelölése is lehet, vagy egy tölcséres fagyié is ahogy hamsa írta.

      Nekem elsőre egyébként azok az aranylemezek jutottak eszembe amiket Erdélyben adott át egy landoló űrhajó személyzete a helyieknek, melyeket mielőtt a Securitate elkobozott sikerült róla másolatot készíteni. Azokon ez kis eltéréssel az "ember jel".

      (Egyébként MAGYARUL (!) olvashatóak a rovásíráshoz hasonló jelek, s van rá adat hogy "eltérítettek" ezzel a "karakterkészlettel" láttak feliratokat űrjárműveken belül... Úgy fest más bolygókon is beszélik a magyart...8)

      -> http://spear.comule.com/2_46_Aranylemezek.html

      * * *

      (*) Thorwald Dethlefsen: A sors mint esély - Eredendő tudás a teljességről (PDF, teljes könyv, de főleg a 89. oldaltól olvasható egy szemléletes magyarázat a szimbólumokra, az asztrológia eszköztárára, a furcsa nyelvi fordulatokra, képzettársításokra, ahol belül érezzük hogy van valami összefüggés, csak nem tudjuk megfogalmazni hogy mi...)

      http://www.eudoxia.pokhalo.hu/A%20sors%20mint%20esely.pdf


      Törlés
  30. A reinkarnáció, apokrif tekercsek részhez: azért lehetséges a népesség növekedése, (a lelkek száma is növekszik!) mert a Föld az degenerált irányítása miatt (2012blog kutatásai alapján) egyfajta befelé nyitott terep lett, ahonnan kijutni a nehéz. (mint egy börtön) Az ide bejutó (inkarnáló) lelkek mindenféle helyekről jönnek: ahol még ennél is rosszabb, ahol jobb, de küldetés miatt van itt, stb.. Valószínűleg azért kell a sokféle faj(rassz), mert nem mindegyik lélek tud akármilyen DNS-sel rendelkező testbe "belépni", pl. a zsidók egyértelműen valami külön csapat (genetikailag is: Raskó István: a zsidók genetikai eredete) az irányítás kutyái, a fehérek is külön csapat, a mediterránok is (valószínű ők a legrégebbi játékosok itt) , néger csak valami nagyon sötét helyről jött akar lenni, stb... A másik gond, hogy a lélek minden egyes inkarnálódása előtt kap egy resetelést, így a tapasztalatai elvesznek, (tudatának mélyebb rétegeibe) ezzel az irányítás meghekkelte az galaktikus szabályokat, és ez valamiért jó neki. Ezt nem mondhatta el a papság (meg a szabadkőművesek) a népnek, mert akkor nem lett volna hajlandó szép békésen halálra dolgozni magát, meg csatába menni mert azt mondják neki. Amit mennyországnak hisznek, az egy buborék univerzum, amit a halál és a reinkarnálódás közötti köztes létben (és köztes térben) a lélek hoz magának létre, ha tud magának jó és kellemes helyet elképzelni, akkor azt, ha csak valami rosszat, akkor azt. (2012blog kutatásai alapján) Ha sok rosszat cselekedett, akkor hátrányokkal fog újjászületni, bár szerintem ebbe valahogy belenyúlt az irányítás, mert aki gazdagnak születik, az valahogy soha nem akar Neo lenni. (a hatalom birtokosai valahogy mindig degeneráltak)
    A Földet, mint valami nagyon jó helyet reklámozzák, csak azt felejtik el megemlíteni, hogy innen nem lehet továbblépni, viszont itt gyakorlatilag bármit lehet.(csak a bolygó megy ettől tönkre, amivel én pl. ellenzek)
    Az is lehet, hogy valami régi iratban le van írva, hogy lehet innen kikeveredni, (állítólag aki nagyon rossz, az kikerül innen, de valami sokkal rosszabb helyre, onnan viszont már továbbléphet) pl. a Tibeti Halottaskönyv, vagy valami hasonló, de mivel Alexandriában sem voltam könyvtáros,mielőtt felgyújtották, és a Vatikáni titkos levéltárba sem mehetek be, pontosat nem tudok.
    Ajánlott filmek, sorozatok: Persons Unknown, Odaát sorozat, Dark City, stb..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. olvasd már át, hogy miket írsz:D

      Törlés
    2. Mit hagytam ki?

      Törlés
    3. sok mindent?

      Törlés
    4. Téged sem az eszed fog a sírba vinni. (troll-e vagy?)
      Mi az a sokminden?

      Törlés
  31. inkább "az üzenet című" videóhoz illik a kép miatt, de azért ide osztom meg(a friss hozzászólások ablak nem működik):

    http://www.presstv.com/detail/2013/01/27/285907/berlusconi-praises-mussolinis-role/

    VálaszTörlés
  32. Európa-szerte narkolepsziás megbetegedéseket okozott a H1N1 elleni védőoltás
    2013-01-26

    Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) azután kezdte meg az ellenőrző vizsgálatokat, hogy több európai országban, mintegy nyocszáz gyermeknél észleltek időbeli összefüggést a védőoltás beadása és az alvászavar tüneteinek megjelenése között.

    Svédországban és Finnországban, ahol a kormányok annak idején a legintenzívebben kampányoltak az ellenszérum mellett, a 19 év alattiaknál ötszörösére, az idősebbeknél pedig háromszorosára növekedett a narkolepszia kialakulásának kockázata. Svédországban összesen kétszáz, Finnországban hetvenkilenc narkolepsziás esetet regisztráltak olyan 19 év alatti fiataloknál, akik 2009 és 2010 között kaptak védőoltást.

    „Miután megkaptam az oltást, teljesen elment az életkedvem, egyszerűen nem akartam élni többé, de azóta már megtanultam valahogy együtt élni ezzel a betegséggel” – nyilatkozta a 14 éves svéd Emelie Olsson a Reuters hírügynökség munkatársának.

    (...)

    -> http://kuruc.info/r/4/107145/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vándor,

      nem követelődzés képpen, de ígértél "pár" anyagot, amit összeszedtél a témában. Egy afféle promóciós anyagot csinálok, és jó lenne beletenni azt is.

      Előre is köszi! Meg köszi az eddigieket is!

      Törlés
    2. http://www.youtube.com/watch?v=0dJntGeilGA

      Törlés
  33. A topik témájába:

    Pascal-Bechamp vita avagy monomorfizmus vagy pleomorfizmus jellemző a mikróbákra.

    Érdekes oldal: http://biomedx.com/microscopes/rrintro/rr1.html

    Kérdések amire nem fogsz egyértelmű választ kapni a jelenleg uralkodó Pascal-i monomorfista orvostudománytól:

    Ha a mikróbák létezés és szaporodása gazdatestet igényel, akkor miért csak télen van megfázásos influenza járvány? Nyáron hol van a vírus? Télen honnan ered a vírus? a levegőből? Na ne:))) Hol a gazdatest?

    Megfázás, ami szintén vírusos betegség honnan ered? pl. kimész a erős immunrendszerrel hidegben pólóban rohangálva és kapar a torkod, tüsszögsz. Ez mégsem nem járvány, pedig a human rhinovirus (HRV) okozza . Akkor honnan jön olyan gyorsan a hideg levegőből? Áh.... itt valami nem stimmel a tudománnyal. Egy vírus ami a hideg levegőben nagy koncentrációba jelen van (sicc!), nem okoz járványt, de egy nap alatt megbetegít? Mivan? Kilóg a lóláb!

    Másik: fogszuvasodás baktériumai, honnan jönnek?

    Ha nincs plomorfizmus, csak monomorfizmus, akkor mivel magyarázzák gyors antibiotikum rezisztenciát, mutációkat?

    hunsabre

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Továbbá az u.n. influenza szövődmények honnan jönnek?

      hivatalosan a vírus miatt legyengült immunrendszered miatt "felülfertőződsz" egy baktérium törzzsel.

      És az honnan jön, megint a levegőből? És honnan tudja, hogy ugyan az egész immunrendszered legyengült, de mivel légúti vírusod volt, akkor léguti baci fertőz meg, véletlenül se másféle. Stb.


      Pleomorfista elmélet szerint a mikróbák a környezetükhöz alkalmazkodva egymással és a gazdatesttel szimbiózisba élnek évmilliók óta. Ha változik a környezet: pl. hőmérséklet (megfázás-orr/torok nyálkahártya), vagy pH (száj pH-cukortartalom), akkor egyes mikróbák elszaporodnak, mások eltünnek, vagy átalakulnak, vírusfélékké tokosodnak, vagy baktériumokká fejlődnek. Ezért hatásos a sós vizes öblögetés (pH helyreállítás) a torokfájásra, ezért van ideje bakterializálódni az elhúzódó influenzának, stb.

      változik a környezet->változik a mikróflóra. Helyreállítod a környezetet->helyreáll a mikroflóra.

      Miért nincs a náthára védőoltás? Mert az RHV rendkívül sokféle mutációt mutat rendkívül gyorsan, habár rendkívül hasonlóak. Akkor mégiscsak pleomorf? De nincs ez másként-szerintem az influenzánl sem.

      Rák és a vírusok kapcsolata újabban egyre többször bizonyított. Humán papilóna (HPV)->méhnyakrák kapcsolat. Erre elkezdék oltatni a nőket HPV ellen. Azt senki nem nézi, hogy honnan ered a kapcsolat, honnan ered a HPV? hogy kerül oda? Mi változik meg? Hogyan okoz rákot. Az is újabban kimutatott tény, hogy a rák egy része egy vírusos->bakteriális->gombás->rákos pleomorf átmenet, átalakulás folományaknt is értelmezhető. amelynek oka nem a víros maga, hiszen az csak egy következmnye a patogén mikróba tenyészetnek. Hanem a környezet megváltoása (pH, hőfok, oxidativ stresz, sugárzás, stb.) kapcsán.

      Szerintem a mindkét tábornak részben igaza van, de most a gyógyszerlobbi csak az egyiket nyomja, mert ez az érdeke. Egyes vírusok viszont tényleg nem bennünk alakulnak ki hanem másik faj (madár/disznó/majom/ stb.-ről mutációval táplálékkal, ürülékkel kerülnek belénk. Ezekre tényleg el tudom képzelni a védőoltások hatékonyak.

      de egy sima RHV/HPV vírusnál nem hiszem.

      Olvassatok utána a neten, rengeteg infó van. Pascal álítólag a nézeteit a halálos ágyán visszavonta.

      hunsabre

      Törlés
    2. A járványok nem tudnak UV sugárzásban és D-vitaminban jól ellátott egyedekben szaporodni. (vagyis napfényben) Ha ehhez jön még jó sok A,C,E vitamin, (gyümölcsök) akkor a vírusoknak nem sok esélye van. Itt ugye most se gyümölcs, se napfény, nem véletlenül egészségesek a mediterránok, ott a sok napfény, sok halat és gyümölcsöt esznek. (fókazsírt se sokat esznek a magyarok, pedig tele van D vitaminnal, az eszkimóknál sincs napfény, ez van helyette) Tehát maradnak a tabletták, amíg a génsebészet nem lesz olyan fejlett, hogy belsőelválasztású mirígyeket lehessen venni a fenti problémákra.

      Törlés
    3. "A járványok nem tudnak UV sugárzásban és D-vitaminban jól ellátott egyedekben szaporodni. (vagyis napfényben)"
      az.
      Így igaz. De levegőben tudnak? Nem. Gazdatest kell. Nem a napfény a kulcskérdés.
      Nyáron talán nem lehet RHV-val megfázni? Jeges, hideg folyadék fogysztása után rekedség, torokfályás, nátha.

      A mediterrán járványok (kolera, hepatitisz, egyéb hányás-fosásos nyavalyák) viszont tudnak napfényben szaporodni? Persze, mivel élelmiszerekben mint gazdatestben alakulnak ki.

      a légútiak pedig a levegőben mint gazdatestben?:)))

      Azok bennünk vannak csak nem patogének, mert a körülmények kordában, szimbiozisban tartják őket Velünk.

      De ha hideg van, vagy elmegy az adott testnedv pH-ja akkor mutálódnak, átalakulnak, elszaporodnak, ellenségesekké válnak. Innentől kezdve már cseppfertőzéssel továbbadhatóak.

      De nincs olyan, hogy a levegőben elszaporodnak. Ha ezt megérted, akkor láthatod milyen ellentmondásos az egész védőoltás üzlet.
      A levegő nem táptalajuk. Élővízben, állatban, emberben, növényben elszaporodnak. Ott is élnek évmilliók óta. Nincs ebben semmi rendkívüli.

      tudtok forrást arra hogyan működik a C vitamin virus/baktérium ölő hatása? Sajnos én nem találok hiteles forrást. És honnan tudja a C vitamin, hogy az adott vírus/baktérium nem éppen a Jó baci, aki segíti az emésztésed (már gyógyszertárban is adnak bélflórahelyreállító bacikat:), vagy a jó vírus, jó mikróba aki segíti az immunrendszered? Hoagyan szelektál a D és a C vitam közöttük?

      Nem vok mikrobilológus de pusztán logikai síkon tele van a mainstream csúnya vírusok/bacik akik időként elszaporodnak és támadnak sztori bukfencekkel.
      A pestis és kolera korókozoi ott vannak a patkányokban és a pocsolyákban, akkor miért nincs járvány? A HIV kórokozó ott van rengeteg afrikaiban, de csak töredékük AIDS-es. A körülmnyek szerepe óriási a betegség kialakulásában. Fontosab mint maga a tény, hogy van-e kórokozó vagy sem.

      Hisz a mikróbák mindíg jelen vannak, de nem mindíg viselkedik kórokózóként/testellenségként. Kell nekik egy számunkra kedvező, számunkra kedvezőtlenebb körülmény és kész a betegség.
      A rák is hasonló, de az már a test saját szintjén megjelenő kórokozóvá változás. Megváltozik a körülmény és a test sejtjei kóros/patogén viselkedésbe kezdenek. Ennek előjele lehet, pár virus, baktérium, gomba megjelenése amire tévesen azt gondoljuk, hogy a rákot okozzák, pedig nem.Hanem először a kis mikróbák változtak át a rossz körülmények hatására, majd elhúzódó esetben a test sejtjei is.

      Persze ez nem minden miróbára igaz, de a nagytöbbségre biztosan.

      hunsabre

      Törlés
    4. hunsabre:

      http://idokjelei.hu/2013/01/az-ison-ustokos/

      A commentek kozott nezelodj.
      Hogyan torhettek ki halalos jarvanyok a vilag tobb pontjan egyszerre evszazadokkal ezelott? Nem volt ugyanis terjeszto kozeg (ember) ami ezt lehetove tette volna...

      Törlés
  34. http://www.youtube.com/watch?v=Mfs_vrd_wnE

    VálaszTörlés
  35. A hippiknek ajánlom ezt: (ha ki akarnak költözni a természetbe, és technológia nélkül, "természetesen" akarnak élni:
    http://szentkoronaradio.com/kulfold/2013_01_31_az-igazi-tulelok-40-evig-elt-elzarva-egy-csalad-sziberiaban

    VálaszTörlés
  36. Nézzétek meg,majd gondolkodjatok!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=0dJntGeilGA

    VálaszTörlés
  37. Érdekes egybeesések derülhetnének ki az ilyenfajta portálok és a politikailag jobboldali hangvételű portálok vizsgálatakor..

    Részemről maradok a darabokra vágott citrom és vöröshagymánál, meleg vajjal leöntve egy héten 2x, kevés kenyérrel, utána egy joghurttal.

    Ha meg valaki már lázas, ott a legjobb, ha megfürdik, bekajál, és kialussza!!

    A hatása felér bármilyen gyógyszerével, és még olcsóbb is!
    Aki meg finnyás az szedje be a pirulákat!

    VálaszTörlés
  38. Fél éve nincs új bejegyzés?

    VálaszTörlés