2013. január 30., szerda

Egy FÓRUM a pirulásoknak!

Kedves Olvasóink!

Elérkezett az idő, hogy elindítsuk saját fórumunkat!
Sokan kértétek ezt tőlünk az elmúlt évek során. Most végre teljesíteni is tudjuk ezt a kérést, és ezzel megnyílik a pirulások saját fóruma:

Link: http://pirulapublic.hungarianforum.com/

* * *

Ezen az új fórumon szeretnénk lehetőséget adni mindenki számára, hogy részt vegyen ki az ébresztési folyamatból. Ideje, hogy olvasókból ti is immár írókká váljatok!

Nyilvánvaló, hogy a globális helyzet nem fog javulni, egész addig, amíg a hétköznapi emberek vissza nem veszik a tömegtájékoztatás feladatának ellátását egy szűk magánérdekeket szánalmasan kiszolgáló modern fősodrású médiától...

Szerencsére egyre több blog üti fel a fejét, ami ki meri mondani az igazságot, és ezzel párhuzamosan rohamosan csökken a kereskedelmi adók agymosó híradóinak nézettsége is...

Ez a fórum végeredményben azoknak szeretne lehetőséget adni saját írások publikálására, akik mondjuk nem szándékoznak heti rendszerességgel publikálni valamit, ezért nincs értelme saját blogot indítsanak, viszont van egy-két hasznos kutatásuk, amit szívesen megosztanának másokkal.
Ezt egy gyors regisztráció után rögtön meg is tehetik a fórumunkon. Csak ki kell választaniuk, melyik témakörbe illik a publikációjuk, ott megnyomni az "Új Topic" gombot és már mehet is fel az írás a fórumunkra.

Figyelem: Az, hogy bárki bármit írhat, attól még elvárjuk, hogy alapos és lényegretörő kutatás legyen az írás mögött.
Ellenkező esetben a jogot fenntartjuk, hogy az írást azonnal töröljük. (Vagy visszadobjuk, hogy "dolgozz még rajta egy kicsit"...)

Íme két példa olyan elemzésre, amit kellő gondossággal készített el a beküldő:

(beküldte: V)


Mások mostantól már közvetlenül publikálhatnak a fórumon (regisztráció után), nem kell most már nekem "beküldeni" az anyagot, hanem mehet egyenesen a fórumra...


* * *

A másik közönség, aki szintén nagyon hasznosnak fogja találni ezt a fórumot, az  azok, akik szeretnek hozzászólni az írásokhoz, vagy csak egyszerűen követni az írások alatt megjelenő hozzászólásokat.

Eddig ugye, itt a blogon, igyekezett mindenki a hozzászólását a legfrissebb bejegyzés alatt megtenni, mert az volt az a hely, ahol a többiek azt biztosan látni fogják...
Ez persze állandó "off-olást" (az aktuális témától való devianciát) eredményezett, és meggátolta, hogy egy adott témára fókuszálva lehessen mélyebben beszélgetni egy-egy témáról.

De ennek vége. Mert az új Fórum erre is lehetőséget ad.
A Fórum működéséből adódóan ugyanis, többé nincs szükség a legfrissebb íráshoz  megtenni a hozzászólásodat. Azt bárhova teszed is, azt mindenki látni fogja! A fórum ugyanis jelzi mindenkinek, hogy az friss!

Aki regisztrált ugyanis a fórumon, annál onnantól kezdve a rendszer tudja, hogy az illető mit olvasott már el, és mi számít neki újnak, mi az amit még eddig nem látott, ezeket a gép ennek megfelelően megjelöli, és felülre teszi amikor a felhasználó belép a felhasználónevével.
 (A kis képek jelentéséhez, alul van egy kis "értelmező szótár". Kell egy kis idő, hogy megszokd, de utána már érteni fogod, hogy mi mit jelent, és onnantól könnyen eligazodsz majd rajta...)

Off-olásra tehát nincs többé szükség...

Ezért mostantól nem is engedélyezett.
(Sem itt a blogon, sem a fórumon.)

* * *

Az elkövetkezendő hetekben, hónapokban egyébként én is többet fogok publikálni a fórumon, mint itt a blogon.

A következő szálakat például kiemelten ajánlom követésre (és hozzászólásra):





Számítok törzsolvasóim aktív közreműködésére, hogy együttes erővel egy jól használható információs forrássá tegyük ezt a fórumot,  egy olyan hellyé, ami segíthet az ébredezőknek a világ dolgainak megértésében...
 
Köszönöm ebben a segítségeteket,
PPP



Ötleteiteket, észrevételeiteket a Fórummal kapcsolatban megtehetitek itt (hozzászólás formájában), vagy megtehetitek magán a fórumon is, a Gépház-ban (ez legalul található, viszont csak akkor válik láthatóvá, ha már regisztrált tag vagy).

17 megjegyzés:

  1. Fuck yeah! Na ez már kellett! Holnap regelek is :D

    VálaszTörlés
  2. köszi szépen :)
    (észrevétel: egy normális fórummotort választhattatok volna, de nem ez a lényeg)

    VálaszTörlés
  3. OFF (bár minden mindennel összefügg:)

    Lehet, hogy az Élet csupán játék, a mindent átható Tudat illuzórikus megnyílvánulása, az implicit Rend felszínének fodrozódása, mégis a lent leírtakkal mélységesen egyetértek. És igen, lehet, hogy nem valami ellen, hanem valamiért kell küzdeni, mégis a lenti érvelést logikailag, erkölcsileg, jogilag, és minden normális emberi normához mérten rendkívül rendben valónak találom:

    http://www.peticiok.com/a_magyar_holokauszt-2014_emlekbizottsag_reszere

    VálaszTörlés
  4. Off:
    PPP ez érdekes lehet.

    http://www.youtube.com/watch?v=HP7L8bw5QF4&feature=player_embedded#!

    VálaszTörlés
  5. PPP Kérlek kezd el a moderálást, mert ez a jó kezdeményezés átment anarchiába...Szétoffolták a fórumot, és tele van 2mondatos témaindításokkal!

    VálaszTörlés
  6. Miért van az hogy nem képes elküldeni az email címemre az aktiváló levelet?

    VálaszTörlés
  7. azért meglehet figyelni, hogy az itteni hozzászólások mennyire megcsappantak... :) az emberek szeretnek beszélni...

    VálaszTörlés
  8. Átvettem egy vastagbőrön megjelent hozzászólást ("Bee-zony"-tól), kiválóan leírja, hogy mit lehetne tenni, hogy legyen "magyar ország" (nem ez a Magyarország, mert ez nem magyar, és már nem is igazi ország) 100 év múlva is: "Egy lehetséges megoldás, valódi közösség építése, az alapoktól" címmel.
    Akár egy új post is lehetne belőle a címoldalon, ott többen olvassák. Bee-zony-t érdemes lenne meghívni ide.

    VálaszTörlés
  9. Az FBI-t kitiltották Izlandról! (nem mai hír, de még sehol nem láttam, gondolom véletlenül felejtették ki, győzike meg két karambol között)
    http://rixstep.com/1/20130131,00.shtml

    VálaszTörlés
  10. Üdvözletem. Itt Kowalski a fórum másik üzemeltetője. Az inaktív felhasználókat rendszeresen figyelem és aktiválom. Így azok is megkapják az aktiválást, akik nem kaptak valami hiba okán aktiváló mailt. A fórum még fejlesztés alatt van, amíg jönnek az új témák és írogatunk gyakran tapasztalhatunk olyat, hogy szétesnek dolgok. Ez azért van, mert én a háttérben a motort piszkálom. Nem baj ha néha frissítünk a böngészővel (ctrl-f5 miegymás). 2 üzemeltető van az egész fórumra. Kb még 1 hónap mire kicsiszoljuk a rendszert elvárásnak megfelelően. Ezt követően moderátorokat toborzunk (most is van egy kevés). Egyéb meglátást mint például előttem szóló: "szét van offolva a fórum", kérem hogy tegyük meg a "panaszládában" nagy segítség lenne. Köszönöm. Jó fórumozást.

    VálaszTörlés
  11. Javaslom, hogy ha minőségi fórumot akartok létrehozni, akkor úgy lehessen jelentkezni, hogy előtte egy pár soros kérdőívet kelljen kitölteni, aminek a végén ír az illető arról is, hogy őt mi motiválja, miért akar fórum tag lenni.
    E szűrés nélkül még több troll, lázító, bomlasztó tud bejutni és aztán egy raklap moderátor se lesz elég hogy mindenhol rend legyen és hiteles minőség.
    3 évig én is vezettem phpbb-s alapu fórumot és tudom, mi meló kell hozzá (nem csak számítástechnikailag). Ha további segítséget elfogadtok, elértek...

    Vétel

    Zsolt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez azért nem jó, mert csak olvasáshoz is érdemes regisztrálni (lásd fenti okokat)
      és semmiképpen nem szeretnénk feltételekhez kötni, hogy ki olvashatja a fórumot. Ehhez ne kelljen beadvány...

      Aki trollkodik, az meg hamar ki lesz zárva. Erről mi gondoskodunk...

      Törlés
    2. Rendben. Végülis minden csak idő kérdése... ;)

      Törlés
  12. sziasztok! lehet hogy az én hibám, hogy nem jövök rá, de meghívó kódot kitől lehet kérni? :)

    VálaszTörlés
  13. Erdekesek a cikkek irasok csak az nem teszik ahogy a szoveg van a hatterrel ,nehezen olvashato figyelem elterelo En szivesebben olvasnam feher tiszta alapon fekete betukkel Tisztelettel T

    VálaszTörlés