2012. október 10., szerda

Mi a fenét permeteznek?

Kérünk, segíts az információt eljuttatni minél több emberhez!



Hetek óta, most már szinte folyamatosan permeteznek minket.
Nem érzed magad rovarnak? Nem vagy felháborodva?
Nem kéne már csinálni valamit?

Ha többet akarsz tudni róla, mi az amit szórnak a fejed felett, a tudtod nélkül,
a nagy sikerű film most már beégetett felirattal is megtekinthető: LINK A FILMRE.
(Annyit elárulunk, hogy nem fogsz neki örülni!) 
A magyar felirat 2.0-ás változata letölthető innen: srt fájl letöltése.

A világhelyzete is kiváló elemzést készített témáról. Olvasd el itt!



Szokás szerint, Hollywood is megcsinálta a saját verzióját,
amiben mindent pontosan megmutatnak, egy akciódús, jó izgi film formájában,
hogy aztán a végén kiderüljön, hogy az egész csak a kormány jóindulatú munkája.
De nem lövöm le a poént! A film címe: Mérgező Égbolt. 
A jóságos RTL ezt adja neked a valóság helyett...

60 megjegyzés:

  1. Ez hátborzongató és sajnos semmit sem tehetünk ellene. Internetcenzúra, RFID csip, mérgező élelmiszerek, depopuláló oltások...
    Múltkor meséltem az egyik ismerősömnek, a csipekről és azt kérdezte "de ezt ugye mi már nem éljük meg? (nem több 18nál)" És amikor azt mondtam dehogyisnem,már csak évek (vagy talán már annyi se)kérdése akkor alig hitte el.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó, nagyon jó, hogy ide is felkerült a v2.0 felirattal. Az eredeti v1.0 -át már több mint 50.000 szer tekintették meg. (Persze ez nem jelent ennyi embert, mint tudjuk.)

    Jó lenne az idén megjelent második részt is feliratozni:
    Miért permeteznek ezek? / "Why in the World are They Spraying?"
    http://www.youtube.com/watch?v=mEfJO0-cTis

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kétkedőknek pedig egy alapos és szakmai elemzésféleség, hogy mi is a különbség a kondenzcsíkok és a vegyi csíkok között:
      http://vimeo.com/50933945

      Törlés
    2. @Névtelen2012. október 10. 7:02
      "Jó lenne az idén megjelent második részt is feliratozni:
      Miért permeteznek ezek? / "Why in the World are They Spraying?"
      http://www.youtube.com/watch?v=mEfJO0-cTis"
      Itt már elég régóta fent van égetett felirattal és le is tölthető (egy cikkben az első résszel, csak kicsit lejjebb kell görgetni): http://felhok.com/index.php/kiemelt-cikkek/113-mi-a-fenet-permeteznek-ezek.html
      a második rész magyar felirata egyébként innen külön is letölthető: http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/4658039/why-in-the-world-are-they-spraying-hu
      valaki feltölthetné a youtube-ra is...

      Törlés
  3. Ezek a permetezők is csak annyit tehetnek, amire engedélyt kapnak. Isten akarata nélkül egy hajszálunk se hullhat le, ne féljetek tőlük!

    Mát. 10:28 "Ha a házigazdát Belzebubnak hívták, mennyivel inkább az ő házanépét?! Azért ne féljetek tőlök. Mert nincs oly rejtett dolog, a mi napfényre ne jőne; és oly titok, a mi ki ne tudódnék. A mit néktek a sötétben mondok, a világosságban mondjátok; és a mit fülbe súgva hallotok, a háztetőkről hirdessétek. És ne féljetek azoktól, a kik a testet ölik meg, a lelket pedig meg nem ölhetik; hanem attól féljetek inkább, a ki mind a lelket, mind a testet elvesztheti a gyehennában. Nemde, két verebecskét meg lehet venni egy kis fillérért? És egy sem esik azok közül a földre a ti Atyátok akarata nélkül! Néktek pedig még a fejetek hajszálai is mind számon vannak. Ne féljetek azért; ti sok verebecskénél drágábbak vagytok. Valaki azért vallást tesz én rólam az emberek előtt, én is vallást teszek arról az én mennyei Atyám előtt; A ki pedig megtagad engem az emberek előtt, én is megtagadom azt az én mennyei Atyám előtt."

    VálaszTörlés
  4. CHEMTRAILS! Végre.
    Kösz a fordítást!

    VálaszTörlés
  5. De legalább ők is beszívják!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja csak ők legalább ételt esznek és nem szemetet, és ők orvosi kezelést is kapnak, nem csak hóhért a nyakukba. :) ennyi

      Törlés
  6. Persze kedves névtelen, üljünk le a sarokba és ne csináljunk semmit. Hát nem. Már csak azért sem, mert ha ezen információk birtokában vagyunk és nem teszünk semmit, akkor bűnösök leszünk az ártatlanok között. Meglátásom szerint még Isten előtt is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éppen azt várják hogy - még a megTÁLTOSodásunk előtt - tegyünk valamit ellenük. És akkor már "kozmosz-ügyileg" is jogosan csaphatnak le ránk, mint "senki" fegyvertelenekre a teljes fegyverzetükkel bíró még "valakik". És meg is semmisíthetnek minket fizikailag mint ellenük támadó úgymond lázadókat/terroristákat. Tehát valójában az a "bűnös" aki likvidáltatja magát a 6alom által - megfosztva ezzel a Teremtést/Teremtőt egy potenciális "EmberFiától". Ennél sokkal ésszerűbb a FELÜL-EMELKEDÉS rajtuk és a megvezető manipulációikon egyaránt. A TEREMTÉS különben is gondoskodik a felemelkedőkről, fizikailag is megvédi őket minden külső negatív pusztító hatástól. Ugyanis lelkileg és persze testileg is felemelkedni tudó/továbblépő emberekre van szükség. Belőlük sosem elég...
      Sanyi

      Törlés
  7. Floridabol vagyok.
    Az utobbi napokban itt is FOLYAMATOSAN nyomjak!!

    VálaszTörlés
  8. Van valakinek infoja arrol, hogy Magyarorszagon is novekedett az aluminium, barium ... koncentracioa talajban, vizekben?
    Jo lenne efele bizonyitek nalunk is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A csíkok hasonlóak mint a tengerentúl, ezért joggal élhetünk a gyanúperrel hogy nálunk is ezeket a vegyületeket szórják a légkörbe, ami aztán el is éri a talajt ahogy azt hiteles labormérések tömegével bizonyították az USÁban.

      A kérdés az hogy KINEK A FELADATA hazánkban az állami gépezetben, hogy az esővizet pl. Alumíniumra v. Báriumra bevizsgálja...?

      Országos Meteorológiai Szolgálat? ÁNTSZ?
      BM Katasztrófavédelem...? Olvassa valaki esetleg ezekről a helyekről az oldalt?

      Törlés
  9. Tegnap Debrecenben csinálták--illetve gondolom itt is--hatalmas x-ek rajzolódtak a levegőbe.Csináltam róla fotót a mobilommal,de elég szar lett sajnos,de azért látszik.ma meg az egész városban szar szag van,a szó szaros értelmében!

    VálaszTörlés
  10. Nem tudom, ez már azért egy konkrét dolog, csak a bizonyítékok hiányoznak, csak a bizonyítékok, mert az ugye kézzel fogható. De nem hallok senkit aki felemelné szavát.

    VálaszTörlés
  11. http://aszepujvilag.blogspot.hu/2012/07/elokep.html

    VálaszTörlés
  12. Egy 2009-es cikk.
    http://index.hu/tudomany/kornyezet/2009/04/09/mesterseges_vulkannal_hutenek_a_foldet_/

    VálaszTörlés
  13. De azt érdemes ehhez hozzátenni hogy ez az ún. permetezés szolgál még a túlzottan koncentrált szoláris aktivitás ellen is, ami nemcsak tönkrevághatná a föld mágneses mezejét vagy hozhatna egy új jégkorszakot (mint tudni illik, jövőre lesz a napunk legerősebb, leghevesebb ciklusa) de keresztbetenne a hatalmi terveknek is körülbelül... sokáig. Szóval ezt is tegyük hozzá, mert bár tényleg rossz és kellemetlen, de meg kell érteni azt is, hogy mi az egyik fő célja ennek, és miért mérgeznek ezzel gyakorlatilag magukat beleértve mindenkit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem véletlenül aludt Michael Jackson oxigén sátorban és fogott kezet kesztyűben.Sokan őrültnek hitték.Csak így utólag tudható be,hogy nem is volt oylan őrült.Tudta ő nagyon jól mit miért tesz,hiszen beavatott volt,valamilyen szinten,mint Stanley Kubrik vagy Stephen Spielberg....stb.Innen látható az emberek igen is programozva vannak és akár képesek meglincselni is,azokat akik kimondják az igazak és felébredtek.

      Törlés
  14. Az, hogy permeteznek, nem vitás.

    Viszont azzal is tisztában kell lenni, hogy ez olyan mértékű, ami nem magyarázható "speciális" gépek jelenlétével. Egyrészt óriási összegbe kerülne az egész világ folyamatos permetezése, másrészt azok a gépek amik permeteznek bizonyítottan polgári gépek (legalábbis többségük), másképp nem is lehetne, ennyi katonai gép nem repked itt reggeltől-estig.
    Aki kicsit is ismerős a légiszállítás világában, az tudhatja, hogy megszámlálhatatlan munkaerő vesz részt benne. A pilótáktól a karbantartókig, a légiirányítóktól a rakodókig, az üzemanyag töltőkig, stb... A karbantartást teljesen hétköznapi szakemberek végzik, mint te vagy én, semmi közük valami titkosszolgálatokhoz és a gépet a karbantartási szintektől, időszakoktól függően apró darabokra szedik szét. Nem úgy történik, mint egy autónál, ahol csak azt javítják meg, ami elromlott, hanem azt is szétszedik, aminek semmi baja, mert így ellenőrzik az állapotát, másrészt pontosan meghatározott időközönként kicserélik, éppen, hogy esetleg ne működés közben menjen tönkre. Most az nem elképzelhető, hogy a világ minden táján lévő karbantartók tízezrei nem vennék észre, hogy van ott egy nem oda való permetező fej, cső, porlasztó vagy bármi és ez ne kerülne ki mint információ, fotókkal, stb... Ez teljesen lehetetlen.

    Az egyetlen, ami elképzelhető ez ügyben, hogy az üzemanyagban van egy olyan adalék, ami tartalmaz erre a célra szolgáló összetevőket és mivel kerozint legfeljebb egy tucatnyi cég gyárt a világon (BP, Shell,...) ezeket már könnyű kézben tartani, hiszen kvázi ezek is ugyanazoknak a kezében van, mint a többi multi. Tehát elég kihozni egy "hajtómű kímélő" adalékanyagot, mint az autóknál és máris hordják szét a világban "öntudatlanul". Senki nem is tud róla, kivéve azt az egyetlen adalék anyag gyártó céget, ami akár a CIA fedett cége is lehet.

    Mást nem tudok elképzelni, mert annyi van, hogy lehetetlen elképzelni, amikor egyszeri "John"-nak szólnak, hogy töltsd fel a gépet "bárium-alumínium-oxiddal" mert permetezni megyünk, adunk a népnek rendesen meg a gyerekeinknek is. Haha!"

    Az, hogy "őket" is károsítja, az azért nem ilyen közvetlen. Egyrészt nagyon kevés emberről van szó, elsősorban nem is a leginkább permetezett vidékeken laknak, másrészt ez nem azt jelenti, hogy akit a napok alatt a földet elérő "pára" megérint az holtan esik össze. Ez inkább az ennek állandóan kitett növényzetet és állatvilágot érinti közvetlenül. Az ember épületekben él és (jó esetben) mosakszik, stb... persze a víz, meg a kaja, na de "ők" nem azt eszik, meg isszák amit mi, abban mindenki biztos lehet.

    Az okok a következő lehetőségek közül (is) kerülhetnek ki:
    -HAARP-nak szüksége lehet jól vezető "közegre"
    -klíma befolyásolás, nem törődve a következményekkel
    -a talaj tönkretétele, ezáltal óriási mértékű élelmiszer mennyiség csökkenés, áremelkedés és a mesterséges élelmiszerek fogyasztásának kikényszerítése ill. éhhalál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De elvileg úgy van, hogy a permetezést ki-be kapcsolják a gépen. Ha üzemanyagban van a cucc akkor ez nem megy. De való igaz: azért tömérdek gépén sunyiba elhelyezni baszott nagy mennyiségű kemikáliát az azért kihívás.

      Amúgy ritka nagy balfasz ez az elit, hogyha már legkésőbb 1980-ban kitalálták, hogy nem kell ide több ember fél milliárdnál és ni hagyták az akkori 4 milliárdot felszaporodni 7-re. 30 év alatt a -3 milliárd helyett lett +3, ez ám a hatásfok.
      Ha ennyire bénák, akkor nem tudom miért tartotok ennyire tőlük. :)

      Törlés
    2. Na erről szerintem pirulával jókat vitatkozhatnál, ha odafigyelne mások véleményére, két kinyilatkoztatás között. :)

      Törlés
    3. Véleményem szerint a permetezés "ki-be" kapcsolása téves értelmezés. Az, látszik-e a csík, az egyszerűen a különböző légrétegek, sávok eltérő nedvességtartalmától, nyomáskülönbségétől, hőmérsékletétől függ, ráadásul ha a gép magasságot változtat, akkor éppen lejjebb veszi a hajtómű teljesítményét is (vagy éppen rátesz).
      Mi a franc értelme lenne ki-be kapcsolgatni? Hogy jó feltűnő legyen? Vagy ott ki kell hagyni pár száz métert a levegőben mert ott egy Rotschild birtok van alatta? Na ne vicceljünk. Sokszor látni, hogy többször is ki-be "kapcsolódik", sokszor meg egyszer sem, teljesen véletlenszerűen. Ennek semmi értelme.

      Itt egy jó példa, a fickó felvett egy gépet, amelyik chemtrailt húzott és "kikapcsolta" éppen egy felhő előtt, ahol nyilvánvalóan mások a légköri viszonyok. Mint kiderült egy teljesen polgári Air France Cargo gép volt (az aviation radar mutatta, pont abban az időben, pont abban az irányban, stb...) Boeing 777-28F (B77F) Reg number F-GUOB (flight AFR 6736).
      Na most az elképzelhető, hogy ott ül az Air France civil pilótája, aki előtt ott egy gomb ráírva "permetezés ki-be" és ki-be kapcsolgatja, mert unatkozik? Na ne....

      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TUEWsDY0X9E

      Egyébként megnéztem a gépet, konkrétan ezt a rendszám alapján, sok kép van fent a neten, az ég világon semmi nincs rajta, ami különbözne bármelyik hasonló géptől.

      Törlés
    4. Ha megnézed ezt a videot, itt annyira hirtelen a váltás, hogy szerintem ezt nem lehet légköri különbségekkel magyarázni. Bár nem vagyok légkörkutató.
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0GrspMZJoyE
      Amúgy, hogy mi értelme lenne? Hát ha az emberiségritkító elméletet vesszük alapul, akkor pl. az, hogy csak települések felett szórják az akármilyüket ki.

      Törlés
    5. Ezek katonai gépek. Ott nyilvánvalóan bármi lehetséges, ezt nem vitatom.

      Ez olyan mértékben terül el a szél által, hogy ezzel nem lehet "célozni" településeket, szinte teljesen mindegy hol engedik ki. A csernobili "felhő" háromszor ment körbe a föld körül, amíg mérni tudták...

      Lehet, hogy a "durvább" anyagokat a katonai gépek terítik, mert azt nem lehet az üzemanyagba keverni és ott valóban be kell külön kapcsolni.

      Törlés
    6. Szerintem pedig akik végzik a szervizeléseket a gépeken azok egyszerűen úgy tudják hogy a globális felmelegedés ellen permetezik a cuccot

      Törlés
    7. És akkor most képzeld el, hogy egy szervízcsapat tagja vagy és odamegy hozzád a főnököd, hogy egy nagy project zajlik: a világon rengeteg utasszállító repülőt átterveztek és folyamatosan alakítják át azokat úgy, hogy alkalmasak legyenek permetezésre is, úgyhogy senki ne lepdőjön meg azokon a plussz cuccokon amik eddig nem tartoztak a géphez, a javításukat szakszervízben végzik, úgyhogy a csapatnak semmi dolga velük. Persze felmerül, hogy mire fel ez a plussz funkció, hisz a csomagtér csökkentése nem túl gazdaságos dolog. Erre az a válasz jön, hogy a vilag utasszállítói a globális felmelegedést hivatottak visszaszorítani, VISZONT erről még a saját családjaitoknak se szólhattok, mert nem szabad, hogy kitudódjon, hisz mennyire fel lennének háborodva az emberek ha megtudnák, hogy micsoda dolgok vannak itt folyamatban. Sőt ki lesztek rugva és börtönbe kerültök ha kitudódik a dolog.

      A lényeg, hogy az összes repülőgép szerelő a világon most tök parán van, mert van egy nagy titkuk, amit nem fedhetnek fel és egyiknek sincs töke hozzá, hogy névtelenül kiszivárogtasson egy két bizonyítékot. Hogy miért? Mert már évtizedekkel ezelött világ szinten úgy manipulálták a repülőgépszerelő iskolák felvételi eljárását, hogy csak borzasztó ignoráns és gyáva emberek kerülhetnek be. Az se véletlen hogy szeptember 11-nél az áltámadásokat repülőgépekkel végezték, hisz így teljesen jogosan sokszorozhatták meg a repülőkhöz kötődő terek kameráinak számát. A valódi ok persze nyilvánvaló. Ezek a kamerák a repülőgép szerelőket hivatottak megfigyelni, hogy nem kutatkodnak-e a titkos tartályok körül.

      Annyira egyszerű az egész.

      Törlés
    8. RE: Névtelen2012. október 12. 7:48

      a terv, úgy hangzik ám:

      nagy mértékben felduzzasztani a létszámot, hagy' higuljon a tuljadonság/erkölcs/genetikanés ekkor nagymértékbeni csökkentés eredménye lenne a degenerált társadalom, mind tradiciónális, mind erkölcsi szempontból.... ez a terv, ezt vallják...sajnos...

      Törlés
    9. Mi van akkor,ha az elit is akarta,azt hogy 3ról 7 milliárd ember legyen?Ugye ők tisztában vannak a Bibliai próféciákkal és semmiképpens em akarnak arról az útról letérni.Azért azt ne feledjük,hogy nagyon nagy súlyt fektetnek arra,hogy mindennek a megfelelő időpntban kell megtörténnie,ahogy a Bibliában le van írva.A helyzet az hogy lucifer irányítja a bábukat és nem fordítva.Az elit azt teszi amit a sátán akar hogy megtegyék.Démoni irányítás alatt állnak,lehet ha Jézus eljön,magukhoz térnek majd sötét álmukból és meghökkenve fognak nézni,nem fogják érteni amiket elkövettek elkövettek.
      Másrészt szükség is lesz a 7 milliárd vagy annál is több emberre.Mert ha Jézus vissza jön és kitör a megidói armageddoni csata,akkor bizony nem fog a megölt katonák vére a lovak zablájáig érni,csak akkor ha ez a hatalmas ember tömeg bevethető lesz katonaként.Mivel az antikrisztus midnen idők leghatalmasabb seregösszevonását fogja végrehajtani ott.Gyakorlatilag a Föld összes emberét összegyűjti azon a helyen,akik alkalmasak katonának és a fegyverhasználatra,mint ahogy hitler tette annak idején,ugye 7-8 éves gyerekkortól 60évig bezáróan...Az antikrisztus is így fog cselekedni az nem vitás...Mária Terézia mondása:Etesd a juhot ha fejni és nyírni akarjuk.Ez átértelmezhető birka vagy disznó ölésre is uyge bár....Tehát az antikrisztus előbb kinevel minket,hogy aztán szépen levághasson minket megidóban,ami az emberiség sírgödre lesz,persze ellesznek vakítva mindennel,pénzel,hatalommal....Mint az izraeliek sok millió dollárt kapnak akik israelba költöznek....ez az életük ára.sajnos mindig is lesznek ilyen pénzéhes és kapzsi emberek....

      Törlés
    10. Luxbeci.

      Te nem érzed azt az ellentmondást, hogy egyrészt megállapítod, hogy az elit is a Bibliátok próféciáit teljesíti be, másrészt itt hőbörögsz ellenük? Hát most jó, vagy nem jó?
      AZT mikor értjük már meg, hogy a Biblia a világtörténelem legnagyobb tudatprogramozása?
      És vajon ki(k) találták ki ezt a szupi forgatóKÖNYVet?
      Én azt javasolnám, felejtsük már el ezt a negatív ,KÍVÜLRŐL jövő programot, és engedjük, akarjuk a BELÜLRŐL , SZÍVÜNKBŐL fakadó programot teljesülni...:)

      Törlés
    11. Ezzel azt akarod msugallni,hogy a babiloni luciferista illuminati vagy az illuminati vezette talmudista zsidók írták az egész Szentírást,hogy minket programozzanak:Szerinted Jézus nem is létezett?A davinchi kód luciferista elmeprogramozó hollywoodi film,arról szól,hogy Jézusnak van leszármazotta és köztünk él,továbbá az utolsó vacsorán is ott van Mária Magdolna terhesen....Ez is arra mutat,hogy a luciferisták minden erővel el akarják hitetni az emberekkel ezt,tehát hogy tagadják a Bibliát,persze erre semmi bizonyítékuk nincs.Gondolom majd kiválasztonak valakit ezután és ráfogják ő Jézus utóda és már is megszületett a hamis próféta,aki egybe gyűjti majd az embereket maga köré és egyesíti a világot,az általa hirdetett "új vallással".Ezzel kezdetét is veszi az antikrisztusi rémuralom kezdete...Nem véletlen van ez a előprogramozás annyi filmben,mert előtte fel akarják készíteni az embereket minden hazugságra,amit nem sokkal később rivaldafénybe állítanak és ha eleget ismételgetik elhiszik majd,hogy úgy is van,hiszen a világ urai mondják.Ők miért hazudnának nem de bár?Hiszen ők mindig csak is az igazat mondják,tartja a sok agymosott birka biodroid...Efyébként nem hőbörgök,csak leírom a valódi helyzetet,amit a jelekből te is láthatsz,ha kinyitod a szemed és nem csak nézel....

      Törlés
  15. Valamelyik nap néztem egy dokumentumfilmet, arról, hogy a vörös iszap katasztrófa helyszínén mintát vettek a földből, levegőből, vízből, hogy még szennyezett-e. Arra jutottak, hogy találtak kisebb-nagyobb koncentrációban olyan fémeket, anyagokat, ami káros, viszont vagy nem volt belőle az iszapban, vagy csak nagyon kis koncentrációban.

    VálaszTörlés
  16. Szerintem itt 2 különállő, de hozzánemértés miatt egybemosott dologról szó:

    1) ritkán végzett, katonai gépekről végrehajtott légkör/időjárás/HAARP befolyásoló permetezés. Többnyire nem lakott terület felett. De hát a fránya széljárás:(

    2) ahogy fentebb is írta Bastian, üzemanyagadalék. De fenntartom ez az adalék tényleg csak és kizárólag kopásgátlóként használnatos. Ugyanis azok tele vannak aluminimum, cink és réz vegyületekkel. Kis koncentráciban, de mivel sok repülő sokat üzemanyagot éget el, ezért évek alatt felhalmozódik a légifolyosók alatti talajrétegben.

    Fogadok hasonló eredményeket kapnának autóutak melletti talajmintákból is---->motoradalékok.

    hunsabre

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért "szavazok" az adalékra, mert ha valaki látott már hajtóművet szétszedve, az tudhatja, hogy a különböző kompressziós fokozatok közötti átjárás az nem kis csöveken furatokon és hasonló eltömődni képes járatokon áramlik, hanem teljesen átjárható, kvázi át lehet látni rajta az egészen hosszában. Mivel itt nanorészecskékről van szó (nem normál állapotú alumínium-dioxidról), ez gyakorlatilag nem befolyásolja a működést, ráadásul az alumínium olvadáspontja is jóval magasabb, mint a hajtóműben égő kerozin hőmérséklete.

      Törlés
    2. Néhány hete a Dunakanyar felett volt összefirkálva az égbolt, tegnap pedig Budapesten, délen: azután északabbra is mentem, a Duna felett látszott minden ... ennyire "lakatlan" területen... ma meg itt a hirtelen lehűlés, eső, itt az ősz (nem ezt jelezték előre) !

      Törlés
  17. http://magyarfoldre.hu/hirek/persze_a_mediaban_errol_is_hallgattak_anno__lezuhant_egy_csikhuzo_repulogep

    VálaszTörlés
  18. http://www.portfolio.hu/vallalatok/it/egyszeru_kezfogassal_fizethetunk_a_boltokban.174207.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

    VálaszTörlés
  19. http://www.youtube.com/watch?v=2YiHxQcc1tM

    VálaszTörlés
  20. 2012 okt.04.08,00-10,00.óra között Szeged felett szélcsendes tiszta időben olyan megdöbbentő repülőgép mozgás történt,mely indokolatlanul behálózta a kristáyltiszta égboltot egyszerre 4-5 repülő láthatóságával.A felhőszerűen szétterülő "kondenzcsíkok" által fátyolos szürke lett az égbolt.12,00-13,00 óra között újrakezdték.Egy ismerősöm szerint NATO gyakorlat történt. Talán ez egy magyarázat,másik a Chemtrails....de lehet együtt is :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt a Mátrában is rengeteg repülőgép tűnt fel mostanában és az ég tele van a csíkjaikkal.Régen alig láttam 1-2-t.Most naponta 10-20at is látok....

      Törlés
  21. Ha permeteznek is, NEM utasszállító gépről, az biztos.

    VálaszTörlés
  22. A chemtrail MŰHOLD-FELVÉTELEN:

    * http://www.chemtrails911.com/archive_photos/00_Satellite%20Imagery/00_Satellite%20Imagery.htm
    * http://www.google.hu/images?q=chemtrail+satellite

    * * *

    @András Rápli - 2012. október 15. 10:02
    "Ha permeteznek is, NEM utasszállító gépről, az biztos."

    Szerintem meg a kérdés ettől még komplexebb azon kívül hogy katonai gépeket is bevetnek, amik nyilván nem polgári repterekről startolnak.

    Az USA és az oroszok az 1940-es évektől dokumentálhatóan rendelkeznek a földönkívüliek által is használt repülési technikával("körrepülők", "UFO"-k) amik meghajtása nem szénhidrogének elégetésén alapul, s egy-egy ilyen robotrepülő percek alatt eljut bárhová...

    Továbbmenve különféle földönkívüli fajok a jelek szerint több ezer éve vigyáznak a Föld klímájára és valamilyen szinten ellenőrzik a légteret is. Az előbbit lehet meteorológiai oldalról is bizonyítani. Így valamilyen szinten benne lehetnek ők is chemtrailes történetben.

    Ajánlom figyelmetekbe ezügyben Indy Attila előadását ahol egy repülőgép mérnök regressziós hipnózisban elmondott történetét ismerteti akit felvittek az űrhajójukra (...). Komoly szakmai kérdéseket vitattak meg és a magas szőke földönkívüli meglepő válaszokat adott:

    http://www.youtube.com/watch?v=KdOOUeA7gpo

    VálaszTörlés
  23. a téma elemzése önmagáért beszél, itt is van egy hibátlan kivonat egy konferencia eredményéről... tanulságos: http://dobogommt.hu/dobogo/main.php?op=news_look&lang=hun&id=20120227075802

    --------------------------
    más:

    Magyarság árulói, idegenszívűek 2012
    youtube.com/watch?v=s7FEhtOAkMY

    Tagok legyünk, vagy szabadok? - Búcsú az EU-tól:
    http://szentkoronaradio.com/belfold/2012_10_04_tagok-legyunk-vagy-szabadok

    Áldás!

    VálaszTörlés
  24. Nem attól kell félni,hogy mit permeteznek.Attól kell félni amiért!És ők is félnek......

    VálaszTörlés
  25. sziasztok!

    Kecskeméten most kezdenek permetezni, de szerintem ebből Szeged is kapni fog. Aki a környéken lakik nézzen fel az égre.

    VálaszTörlés
  26. Hellou!

    Én Szlovákiából vagyok, nálunk is aktívan folyik a "permetezés", a következő videót ma készitettem, igaz kicsit rossz minőség, mivel busszal utaztam hazafelé, de a csíkok önmagukért beszélnek: http://www.youtube.com/watch?v=xDFB9J8NmQU&feature=player_embedded

    Azonban ez a fajta permetezés Magyarországon és Szlovákián is min. 3 éve folyik, melyet a következő műholdas meteorológiai helyzetképek is mutatnak 2009 oktoberéből. Miután a képek nyilvánosságra kerültek és tényszerüen bizonyították, hogy a chemtrails es a HAARP tevékenységek nalunk is gyakoriak a "hatalom" blokkolta az Eumetsat műhold további helyzetképeinek megjelenítését. Íme a cikk: http://internetfigyelo.wordpress.com/2010/09/30/magyarorszag-a-haarp-celkeresztjeben-beigazolodott-osszeeskuves-elmelet/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Obama tudományos tanácsadója már 2009-ben kinyilatkozta, hogy szennyező anyagokkal lehetne kuzdeni a "globális felmelegedés" ellen. A Föld történetében ugyanis már számos olyan vulkánkitörés volt, ami után a levegőbe jutó szennyező részecskék hatására lehűlt az átlaghőmérséklet. Viszont kijelentette azt is, hogy „Meglehetősen elkeseredettnek kellene lennünk ahhoz, hogy használjuk ezt a módszert". => Úgylátszik nem tartott sok idejükbe elkeseredni

      Törlés
    2. http://index.hu/tudomany/kornyezet/2009/04/09/mesterseges_vulkannal_hutenek_a_foldet_/

      Törlés
  27. Kedves szerkesztők! Sokat hallottam, olvastam már én is a "chemtrails"-ekről. Az a kérdés merül fel bennem, hogy akik permeteznek vagy permeteztetnek, nem ugyanazt a levegőt szívják?

    VálaszTörlés
  28. http://index.hu/belfold/2012/10/20/rengetegen_isznak_mergezett_vizet_az_orszagban/

    VálaszTörlés
  29. Egyszeruen nem tudom mar mit is gondoljak errol a temarol. Egyreszt akik minket permeteznek, azok ugyanugy sajat maguk es szeretett csaladjuk eletet is veszelyeztetik. Masreszt meg lattam egy videot, amin a csik par perc utan szivarvany szinure valtozott. Azert az sem normalis nem igaz?

    Plane Makes a CHEMBOW Cloud !! CHEMTRAIL Rainbow
    http://www.youtube.com/watch?v=B5f53jkZ63Q

    VálaszTörlés
  30. Tudtad e, hogy a világ elit közössége, az emberiség létszámát a jelenlegi töredékére akarja szorítani? E célból járványokat szór el, amire higany, és egyéb tartalmú vakcínákat ad, terjeszt. Chemtrailst szór, apró nanorobotokkal, és egyéb mesterséges vegyi, és biológiai anyagokkal amik belülről támadják a szervezetet.
    Nézd meg a videót
    http://www.youtube.com/watch?v=ZpIE7AR9_to


    A morgellons szindróma alapján elnevezett morgellons nevű parányi szerkezetekről, amik megtalálhatóak a ruhánkon, a szánkban, a bőrünkön, a belső szerveinkben, és természetesen a vérünkben:
    http://www.avianweb.com/morgellonsdisease.html
    "Egy elektronmikroszkópos vizsgálat által úgy néznek ki a rostminták, hogy nem szervesek. Nincsenek eukariotikus celláik, nincs sejthártya. Ez azt jelenti, hogy a Morgellons nem egy élősködő, se nem biológiai élőlény, hanem egy gép."
    http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/3/morgellons

    VálaszTörlés
  31. Hehe.
    Már vezető gazdasági portál kolumnistája is írt egy cikket a permetezésről.

    http://www.marketwatch.com/story/6-ways-billionaires-try-to-play-god-on-climate-2012-11-02?link=home_carousel

    VálaszTörlés
  32. ecet...http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=bacf73cff82fe829afc8d00d38bd0341

    VálaszTörlés
  33. Ennyi hülyét egyrakáson...

    VálaszTörlés
  34. Egyet értek az előttem szólóval....

    Az Illuminátinak nincs köze sem a luciferiánizmushoz, sem a sátánizmushoz. Ez egy hazugság. Csak tettetik, eljátszák együtt a keresztény szövetségeseikkel ezt a nevetséges színjátékot, hogy megtévesszék vele a világot. Arról nem is beszélve, mennyi sátánista - legyen az spirituális sátánista vagy más teista sátánista - van felháborodva, hogy a zsidó Illumináti és a csatlósaik beteges, erőszakos vérkultuszú rítusait sátánistának címkézik az emberek, úgy hogy közben semmit nem tudnak a valódi sátánizmusról.

    Jól mondta István, a biblia az egyik legsikeresebb és legnagyobb tudatprogramozó eszköz, amit a zsidók valaha is kitaláltak. Emellett szinte minden történetet, személyt, eseményt úgy loptak korábbi, pagan vallásokból a zsidók, amikor megírták. Úgy ollózgatták össze, egyes szereplőket kitalált zsidó karakterekkel helyettesítettek, míg másokat durván elferdítettek.

    www.exposinghun.heliohost.org

    Én ajánlanám elolvasásra még a sumér agyagtáblákat, Z.Sitchin fordította le őket, többek közt. Emellett a Káldeusi Bibliát, az Enuma Elish-t...
    Ugyanis a bibliában szereplő "bukott angyalok" nem mások, mint a minket genetikai beavatkozással "megteremtő" árja istenek, akik a sumér agyagtáblákon "anunnaki" néven ismertek. Az "anunnakik" szó azt jelenti egyébként, hogy akik a mennyből a Földre jöttek....Ők valójában nordikus árják, nordikus típusú földönkívüliek, magasak szőkék, kék szeműek, többnyire és az Aldebaran rendszerből illetve a Plejádokról érkeztek. Olvassátok el a Maria Orsic médium (Vril) által kódólt telepatikus üzenetet, melyben az aldebaraniak üzentek, és melyből kiderül, hogy ők voltak az a csoport, akik 500 000 éve érkeztek és génkísérletekkel teremtették meg a mai embert.
    Ezt mesélik el a sumér illetve akkád történetek és ez van benn a bibliában is eltorzítva.
    Sátán pedig nem más, mint Enki sumér isten, Éa néven is ismert.
    Az ő alakját ferdítették, torzították el a legjobban a bibliában, és vele riogatják az embereket immár 2000 éve.

    Fontos még tudni, hogy ezek az árja istenek, tehát nordikus földönkívüliek nagyon régóta komoly hadban állnak a reptiliánokkal, akik évmilliók óta különböző csillagrendszereket szállnak meg és hajtanak uralmuk alá. Ezt tették a mi Naprendszerünkkel is.
    A reptiliánok állnak a cionista zsidó háttérhatalom mögött. Nem véletlenül mögöttük...annak idején a reptiliánok is végeztek génbeavatkozásokat a Földön, több népcsoportot is kiválasztottak, elsősorban a zsidókat. Jákob és 12 fiának nemzetségei hordozták a legtöbb reptilián gént, létrehozva ezzel a reptiliánok földi hibrid vérvonalát, az ő leszármazottaik alkotják ma az Illuminátit...és az ő részükre végzik ezeket a perverz, aberrált vérrítusokat.
    Ugyanis a reptiliánok 4.dimenziós lények, finomabb anyagi testtel, egy hibrid - tehát reptilián géneket nagy arányban tartalmazó - testet képesek megszállni és uralni. Nagyon fontos nekik ezért a vér és véreben lévő energia, ezzel táplálkoznak.

    A reptiliánok e bolygó megszállói, ők az emberiség megrontói és igazi ellenségei, nem "Sátán és a démonok", akik valójában magas tudatszintű, spirituálisan fejlett nordikus földönkívüli lények és az emberek mellett állnak!

    Mindezt most csak röviden, dióhéjban mondtam el, bele lehetne menni a részletekbe...de úgy látom, reménytelen lenne, sajnos itt annyi agymosott, fősodrású zsidó-keresztény média ill. vallás által manipulált ember van, aki nem tud és nem is akar felébredni...valami döbbenet! A háttérhatalmi keresztény "leleplező" ügynökökről pedig nem is beszélve...

    VálaszTörlés
  35. A permetezés valsz ártatlan, és csupán a felhőképződést segíti elő. Miért titkos? Mert "feljebb" nagyon sokan tudják, hogy üvegház hatás nincs. Az a pár tized ezreléknyi széndioxid a levegőben semmit sem csinál. Az éghajlatváltozás fő oka a Nap. Valamiért időnként kevesebb töltéssel rendelkező részecske éri el a felső légrétegeket, ezért a felhőképződés folyamata akadozik. Több napsütés éri a földet. Ugyanis csak az számít. Hogy közben a levegő melegszik-e egy tized fokkal inkább mint szokott, az semmit nem befolyásol. De egyébként nem teszi. Szóval, ha mindenki értesülne erről, akkor megbukna széndioxid kvótákkal kapcsolatos politikai manőver, ami csak a fejlődő országok fejlődő iparát hivatott akadályozni. Ne legyenek az árutermelésben konkurensek, de továbbra is kénytelenek legyenek feldolgozatlan nyersanyagot szállítani olcsón. Na, ezért permeteznek!

    VálaszTörlés