2012. augusztus 27., hétfő

Főbb látnivalók Budapesten

Kedves szabadkőműves testvérem!

Nem írtál még az idén, érdeklődnék hát mi hír van felétek?
Én az idei nyarat ismét Budapesten töltöttem, és most is nagyon jól éreztem itt magam. Ez a nyár is csodálatosan telt el!
A légkör néhány nagyon forró napot leszámítva végig kellemesen meleg volt,
mind az utcán, mind az új bárokban, amiket szerte a belvárosban nyitottunk... (kac-kac, nyilván érted mire gondolok)


Nagyon szeretném, ha most már tényleg eljönnél egyszer meglátogatni itt minket. Hidd el, most már teljesen otthon éreznéd itt magad! A belváros átalakításában minden 110%-ban a tervek szerint halad. A multi-kulti jegyében, a brassói aprópecsenyét például lecseréltük gyros-tálra, a csípős gulyást édes-savanyú levesre, lángos helyett pedig burritó-kat szolgálunk fel. A belváros utcáin idén nyáron már szinte nem is lehetett hallani magyarul beszélő egyedet. Komolyan beszélek!
Ez mondjuk nem is olyan meglepő... hiszen az elmúlt egy-két évben olyan jó tempóban haladtunk a tervvel, hogy lassan már buszjegyre is csak a külföldinek futja errefelé.
Énszerintem ha nyár este kijössz a szállásodról, már nem is kell aggódnod, hogy magyarokba futsz...


Apropó szállás... ha majd jössz, mindenképpen azt ajánlom, hogy a nemrég újjáépített Boscolo szállodánkban szállj meg. Hidd el nekem, nem fogod megbánni!
Csak vess egy pillantást a homlokzatra! Hát nem gyönyörű? Ahogy a kis patásaink hordozzák a fényt? Este, kivilágítva persze még ennél is szebb!



Boscolo, New York Palace, lobby



 
szabadkőműves kötény páholyszimbólumokkal



No de a lobbiba belépve viszont már garantálom neked, hogy teljesen otthon fogod érezni magad! Hát nem kiköpött az otthoni páholy?
Küldök neked róla még néhány képet kedvcsinálónak, nézegesd majd meg őket. (innen letöltheted)

Alig várom, hogy gyere, kiviszlek majd a Hősök terére is, ahova egyébként már jó régen elhelyeztünk egy fallikus szimbólumot, de most azt is megmutatom majd neked, hova kerül majd az a nagy piramis, amiről már olyan sokszor meséltem.

Egyébként már majdnem kész vagyunk a bennszülöttek teljes átprogramozásával. Rögtön látni fogod, ha jössz. Szinte gombnyomásra működnek...

De amikor foglalod a szállást, feltétlenül több napra készülj, mert egyik este el szeretnélek vinni kicsit kocsikázni is. Mindenképpen át akarok hajtani veled ezen az új Megyeri-hídon, lehetőleg éjszaka. Olyan látványban lesz részed, ami garantáltan megmelengeti majd a szívedet.
A tervező mérnökök, akiket itt találtunk, képzeld, még a francia kollégáikat is lekörözték ezzel a műalkotással.
Meglepetésnek szántam... de fene egye meg, nem tudom megállni...
Ezt nézd! Nem semmi, ugye? Még a legapróbb részletekre is figyeltek...

Még a napsugarak is ott vannak, ahol kell, a csúcskőből sugározva kifelé.
Elképesztően tehetségesek ezek a magyar mérnökök, ha sikerül beszervezned őket, mindig nagyon hasznos erőforrásnak bizonyulnak. Ki is tüntettük őket egy bitang nagy medállal, amiért ilyen ügyesek voltak.
A kivitelezőket természetesen most sem fizettük ki. Hadd legyen ez a híd minden szempontból az országuk méltó szimbóluma.





Visszafelé úton viszont majd egy másik hídon jövünk vissza, mert azt szintén látnod kell. Ne verd nagy dobra, de ennek a felújításából is rengeteg pénzt tudtunk kitalicskázni.
Te, képzeld, ezek már az ellen se szólnak semmit, ha 5-ször annyiba kerül náluk egy hídfelújítás, mint bárhol másol a világon. Hát nem fantasztikus? Látod már, miért mondom mindig, hogy jól fogod érezni itt magad?
Lényegében azt csinálunk itt, amit csak akarunk, és utána még az orruk alá is lehet dörgölni az egészet, olyan vakok mint egy... nem is tudom... mint egy vakond?!
Tudom, megint kárörvendő vagyok. De ez után a sok munka után kell egy kis szórakozás, nem igaz?


Most nézd meg ezt a hidat! Például erre, a felújítás leple alatt, odaraktuk nekik a képükbe Jákimot és Boázt, közéjük pedig egy kőszobrot, ami a leláncolt szentkoronájukat ábrázolja. Ezek meg ott ácsorognak, nézegetik, fényképezik a két oszlop között a koronát, és egyik nem kérdezi meg, hogy ugyan miért van leláncolva... No de várjál....
Mindezt úgy, hogy a híd közepén, ahogy állnak, ha átnéznek a két oszlop között, a leláncolt korona mögött épp a parlamentjük épületét látják. Magát az eszközt, amin keresztül ténylegesen leláncoltuk őket. Most mondd, hogy nincs humorérzékünk!


Most mit mondjak... Néha azért kicsit hiányzik, hogy semmilyen ellenállást nem tanúsítanak...
Bezzeg a régi szép időkben... Emlékszel? Amikor egész királyságokat kellett megdöntenünk, forradalmakat kellett kirobbantanunk! Azért azok sokkal izgalmasabb idők voltak, mint terelgetni ezt a bégető nyájat...
No de ne érts félre, nem panaszkodni akartam. Hisz hamarosan felvirrad a mi napunk, és beköszönt az ezer éves "aranykor", amiért már oly sok generáció óta küzdenek őseink... és hogy épp mi leszünk a nemzedék, amelyik elvégezheti az utolsó simításokat a nagy művön... Azért ez elképesztően jó érzés, nem igaz? Mesterünk sem lesz hálátlan, érzem.


Gyere hát el, és látogass meg minket... lehetőleg minél előbb!
Az események felgyorsultak. Bulizhatnánk kicsit valamelyik szőröstül bőröstül felvásárolt belvárosi gangosházunkban...
tudod... mielőtt még felhelyezzük a csúcskövet...


Üdvözöl: régen látott rend-testvéred
Budapestről, 2012 augusztus 27.

152 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. A képeket az olvasóinktól kaptuk. Köszönjük.

    VálaszTörlés
  3. "de mi még is láncot hordunk"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "ide veled régi kardunk"

      Törlés
    2. "a magyarok istenére esküszünk..."

      Törlés
    3. hogy rabok tovább nem leszünk ;)

      Törlés
  4. és akkor még a Nemzeti Múzeum előtti Arany János szoborról is meg lehetne emlékezni a lefelé fordított 5 ágú csillagról beszélek ami a költő alatt van de a turul madár felett

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/9/91/Arany_Janos_szobra_a_Muzeumkertben.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Echo TV-nek is a Turul a jelképe és még egyesek ott akarnák leadni a pirula filmjeit az oroszlán fenevad barlangjában...

      Törlés
    2. Aki nem tudja mit jelképez a turul, az ne magyarázzon bele.

      Törlés
    3. Béla: Nem a turullal van a baj, hanem a csillaggal.

      Törlés
  5. Hát én ezt inkább nem is kommentálom. Az a gond hogy nagyon kevesen vagyunk akik ezeket észreveszik.
    Tudom naiv gondolat de valahogy el kéne jutni a közmédiába. Mert ez így itt kevés. Nagyon kevesen vagyunk. Bár abban sem vagyok biztos hogy ha eljutna az információ az emberekhez akkor egyáltalán megértenének e bármit is az egészből?
    Azt hiszem elkéstünk...
    Végignézzük ahogy mindent felfal a BigBrother...
    És mi végignézhetjük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egy egész más ügy kapcsán esem gyakran gondolkodóba - amit a saját bőrömön voltam kénytelen megtapasztalni -, hogy-hogy lehet egy országnak ennyire moslék a magát nemzeti-kereszténynek nevező értelmisége... Komolyan mondom ez a bachhuszár had Bayer Zsolttól a volt MSZMP-s Kerényi Imréig egy olyan képmutató kirakatértelmiségi nép-ingerlevezető bagázs, hogy feláll a szőr a hátamon, ha csak rájuk gondolok... Egyetértek, mi már most elkéstünk azzal, ha leadnának egykét tényfeltáró filmet mondjuk az ECHO-tv-ben. Ez így az interneten baromi kevés; egy rendkívül szűk értelmiségi körhöz jut el csak az egész.

      Törlés
  6. Tudom nem ide tartozik, de ez a legfrissebb bejegyzés a blogban. Feltűnt valakinek az új total recalban h obama feje virít a film alatt egyszer, egy frame-re felvillano 50 credites Great Britain Federation bankjegyen??? És ha jól emléxem 3 darab háromszög a logoja a Federation-nek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban OBAMA van az 50-esen, - nekem is feltűnt, s most hogy írod kikockáztam:

      "United Federation of Britain"

      http://kepfeltoltes.hu/120828/Total.Recall-Emlekmas.2012-snapshot-41.52_Money.Obama.50_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
      http://electroshadow.com/wp-content/uploads/2011/07/total-recall-1.jpg
      (Ez az "X", a Glóbusz és a 4x3=12 pentagram megmozgatta a fantáziámat. A 12 csillagos EU logó - Euro és a főváros Washington District of Columbia zászlaja jutott eszembe elsőre, ahol hasonló mintát/logikát vélek felfedezni.)

      http://electroshadow.com/?p=5985

      A kérdés az vajon akartak e ezzel valami pluszt közölni a készítők (vagy rajtuk keresztül valaki)?

      Most lesznek a választások 2012-ben.

      50-es címlet = római L -> 12. Érdekes momentum hogy akik a ~3000 éves T-ÓRÁt fejtik (mert az egy kódszöveg - térbeli -, csak a felső réteg is olvasható), pont azt találták benne hogy 2012-ben OBAMA nyeri a választást...

      Itt vannak az adott oldalak lefényképezve további körítéssel az érmes cikk alatt (Biblia kódja III.)
      http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=1021&c_start=120#c11379

      Törlés
  7. Jelentés Székesfehérvárról.
    Úgy hívják, hogy istenszemes ház és műemlék jellegű épület.

    http://commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/28155692.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/120827/2012-05-24_11.15.04_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    "Az Istenszemes ház a székesfehérvári Megyeház utcában áll és nevét annak köszönheti, hogy a szép, míves kialakítású kapuja feletti oromzaton rekonstruált, népi motívumán masnival összekötött füzér és koszorú közepén a sugaras Istenszeme-ábrázolás látható. A székesfehérvári földszintes lakóház műemléki védelem alatt áll. A barokk stílusban épült, U alaprajzú, XVIII. századi épület népi elemekkel díszített homlokzata a 1960-as években tatarozás áldozata lett. Az Istenszemes ház udvari homlokzata modern, ötletes kialakítású. A Piac tér felőli telekhatárán a török kori városfal maradványai találhatóak."

    Vélemény?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaa, elfelejtettem írni. Pirula jó lett az új bejegyzés, a legdurvább a leláncolt korona...

      Törlés
    2. És a kommunista "felszabadulás" térből átnevezett jezsuita "ferenciek" terén mi figyel a templom ormán?:

      http://www.hazaitajak.hu/ferenciek_tere_02_044-i26269.html

      Budapest, Budapest de csodás ....

      Törlés
    3. Nagyon jó az új poszt, az éjjeli híd képe nagyon durva, kösz Pirula.
      Valaki említette az emberek hozzállását- csoportok ahogy én látom:

      Túlélők: Örülnek, hogy vége a napnak, nincs energia ilyemire, a nap túlélése is siker.(A cél a cégek szemében ennek a rétegnek a rohamos felduzzasztása, ergo nincs velük több gond).
      Laikusok: nekik mindegy, legalább nem unalmasak az utcák, épületek.
      Művészetpártolók: A humanizmus szellemének imádói, csak nem tudják, oda vannak mindenért ami "szép" - vagyis okkult és démoni (ami a mi ismereteink szerint a ley vonalakba összakapcsolódva a gonosz energiák erősítői és továbbítói).
      Keresztények és magukat annak gondolók: A katolikusoknál a szem minden templomban ott van (sok hasonló dolog társaságában), fel sem tűnik nekik az ilyesmi. Sok más egyházban a " hagyományok és szokások" sokszor az igazság fölé emelkednek.
      Igazságkeresők, Isten valódi munkásai, értelmiségiek: Egyre jobban kezdenek kibontakozni a dolok a szemünk előtt.

      Azok számára akik nem az utolsó csoportba tartoznak, lehet beszélni, győzködni, stb., az illúzió sokszor erősebb mint a valóság.

      Egyébként tényleg nagyon gáz, hogy mennyi ilyesmi épül mostanában, vagy eddig is sok volt, csak nem láttuk???

      Éva

      Törlés
    4. Most nem azért,én veled tartok Pirula,meg veletek is srácok de a háromszög középen szemmel a Szentháromság jele...Az Illuminátus jelképen a szem a csúcskőn van.

      Törlés
    5. Nem beszólni akarok, de ha megnézed az amerikai egy dollárost és rajta a mindent látó szemet, akkor láthatod, hogy a csúcskőben van benne a szem. http://www.centrosangiorgio.com/occultismo/mondialismo/immagini/dollaro_piramide.jpg

      Törlés
  8. Csak nekem tűntek fel a Zöld Pardon körüli plakátok?
    Ilyesmik, vagy pont ezek:
    http://zoldpardon.blog.hu/2012/06/21/letoltheto_uj_zp-s_hatterkepek_nektek

    VálaszTörlés
  9. A keszthelyi Fő téren jártam, és megdöbbentett, hogy a régi Szentháromság szobor helyére (mely feljebb került), egy piramis alakú "kútház" épült. Érdemes megnézni.
    Kutattam a google-n, de sajnos csak az alábbi linken elérhető, bár én ezt az oldalt nem olvasom, tehát távol áll tőlem, hogy reklámozzam őket. http://kuruc.info/r/6/99772/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig több mindenről tudomásod lenne ha azt is olvasnád
      és utána már csak gondolkodnod kell és észrevenned hogy ki az vagy mely az az "oldal" amely mellettünk áll.

      Törlés
    2. Biza, nem olyan rossz a kuruc, legalább nem cenzúráznak, bár unom már a sok cigány így zsidó úgy cikkeket, de vannak jó dolgok is ott.

      Törlés
    3. Azokat én se szeretem mikor primitíven írnak de sajnos az esetek 99%-ában igazuk van.

      Törlés
  10. Ez nagyon megdöbbentő! Még azt mondom ok hogy vannak szabadkőműves szimbólumok egy szállóban, de az hogy a mi legnagyobb nemzeti jelképünket a szentkoronánkat láncra verik?! Hát ez a pofátlanság teteje. Nem volt elég trianon. isten akarata érvényesüljön e tettekre! s gyúljon fény minden ember szívébe, hogy látva lássák ezt a borzadályt ami körülvesz itt minket.

    VálaszTörlés
  11. Azt megfigyeltétek, hogy számtalan helyen van olyan homlokzat a pesti épületek bejáratánál, ahol "valakit" koronáznak? (ha nem csinálok egy pár fotót, de nagyon sok ilyet figyeltem meg)

    VálaszTörlés
  12. Utazásunkat folytassuk a keleti pályaudvar felé....

    http://3.bp.blogspot.com/-CJZrY5k_CHU/T0Ft2hqfnkI/AAAAAAAAADo/FKZcYXhxzw8/s400/A+k%C3%B6zleked%C3%A9s+alleg%C3%B3ri%C3%A1ja.jpg

    http://lasdbudapestet.blogspot.hu/2012/02/keleti-palyaudvar.html

    "Csodálatos" cici-nénis-angyalos szoborcsoport.
    Vajon tényleg "a közlekedés allegorikus" képe lenne? Engem inkább olimposzi istenek és szajhák gyülevészére emlékeztet, már elnézést.

    VálaszTörlés
  13. a leláncolt koronán megdöbbentem. köszi a cikket Pirula!

    VálaszTörlés
  14. És a Batthyány téri Szent Anna Templom?
    http://www.budapest-foto.hu/Szent%20Anna%20templom_1.htm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Gyönyörű" és azt adják be neked, hogy ez a szentháromság jele. Ja de a szentháromság is pogány eredetű gnosztikus tan, ami jóval a kereszténység előtt létezett...

      Törlés
    2. @Névtelen: "Gyönyörű" és azt adják be neked, hogy ez a szentháromság jele."

      Ehhez egy-két gondolat. A "svédcsavar" ezekben a szimbólumokban az, hogy (leegyszerűsítve) ÁTFEDÉS van a "sötét" és "világos oldal" jelképtára között, mert mindkettő UGYANONNAN merít.

      A Teremtő, a folyamatos Teremtés szakrális geometriája a rá jellemző formákkal és számossággal ADOTT, s a használt szimbólumok erre REZONÁLNAK, ezeket idézik.

      A magyar rovásírás jó példa. A teljes betűkészlet a Teremtést modellezi síkbéli ábrákkal (ezért szokták a magyar nyelvet úgy emlegetni, hogy a "Teremtés nyelve"), de a héber ábécé is, a 22 "betűjével", amely 22 fázisa a Teremtő "Tűz" (Tachion) "8-as" torid forma (félbevágott ALMA és PARADICSOM -> Biblia!) felületére rajzolt görbe árnyékainak. Ez adja pont abban a sorrendben ahogy következnek azokat a furcsa "betűket" amiket használnak: Alef, Bet...

      A Szent Anna templomon lévő háromszög a szemmel egyaránt lehet(ne) egy ősi Isten ábrázolás, Szentháromság utalás, de ugyanezt használja (sajátította ki? deszakralizálja?) az "Illuminati" is. Jelen esetben a két toronnyal inkább ez utóbbira tippelek. Minden bizonnyal az építész könyékig malteros lehetett. (?)

      Chaser említi a 6 ágú csillagot... ez tényleg ott van ezer évekkel a "Dávid-csillag" előtt Indiában mint Mahad, a hatszirmú lótuszvirág, ami a Purusa (Víz) és a Prakriti (Tűz) találkozásából jön létre és egy örvénylési rendszert ábrázol. Magát a Szentlélek 6-os geometriáját idézi SÍKBAN, ami egy térbeli folyamat ("Élet Virága"; -> az oktaéderes Gyémánt forma egyik oldallapjára merőleges nézet pontosan ez - 6 csúcs; Buddhizmus - a 3 gyémánt; Mitsubishi...)

      Flower of Life
      http://www.google.hu/images?q=Flower+of+Life

      Magyar tánc - Szakrális geometria http://www.youtube.com/watch?v=RJGZyGcbW2k

      "Alma - paradicsom" - 8 - EYE - Bindu - Tórusz (s most kapcsolok, lehet itt van a doG elásva a 28 ágú New York Palota emblémája kapcsán is...)
      http://www.youtube.com/watch?v=YbSmVs88DfQ

      Szakrális Geometria - Az alapok 1. rész
      http://www.youtube.com/watch?v=OpcUz-e4QQA

      Törlés
    3. Köszönöm Vándor: A "svédcsavar" ezekben a szimbólumokban az, hogy (leegyszerűsítve) ÁTFEDÉS van a "sötét" és "világos oldal" jelképtára között, mert mindkettő UGYANONNAN merít.
      a többieknek:
      A jel: mint a kés. Kenyeret szelsz vele, jó a kés? Gyilkolsz vele? Rossz a kés?

      Törlés
    4. Isten éppen ezért tiltotta meg az alakok és szimbólumok ábrázolását. Érdemes megnézni a szent sátor és a salamoni templom díszítését. Egyik jel sem volt benne.

      Törlés
    5. (jelek nélküli)jelek a szent sátornál : méret-arányai, szinek (pl. a zsinór szine-kötés-bond-007-%-az ember tragédiája : És kék, és bíborpiros, és karmazsinszinû [fonal] exo 25:4)
      http://hun.scripturetext.com/exodus/25.htm
      Mózes tudta a tutit.

      Törlés
    6. Vándor és zplus! A lényeg így fogható meg tökéletesen. A szimbólumrendszer ugyanaz - kérdés csak az, ki mire használja. Párhuzamos gondolat ehhez - asztrozófiában tanulom, hogy: nincs jó és rossz bolygó - csak az van, hogy alacsony vagy magas szinten működtetem a hatását. Csak egy példa: az Oroszlán zodiákusát uraló Nap. Magas szinten a szakrális uralkodó jósága, bölcsessége. A Fény bölcsessége. Alacsony szinten: elnyomás, zsarnokság (gondoljatok a július-augusztusi nap pusztító hevére)

      Törlés
    7. Nem kell ám nagyon csodálkozni az ilyen szimbólumokon, főleg, ha tudjátok kik azok a szabadkőművesek, vagy miből lett a cserebogár. Tudjátok?

      "– A szabadkőművesség gyökerei a tényleges kőművesmunkát végző, a gótikus katedrálisokat építő középkori céhekhez nyúlnak vissza. Ezek a szerveződések és az azokat vezető mesterek éppen a templomépítések kapcsán – amelyek akkor még komplex világképként épültek meg, ezért igen magas szintű tudás kellett a megépítésükhöz –, az ehhez szükséges tudás megőrzésére, fejlesztésére szövetkezett cégek titkos szerveződései. Ebből alakult azután ki a mind elvontabb szabadkőműves társaságok "absztrakt világépítő" szerveződése. Tehát a történet elején ez egy operatív szakma volt, később változott mind spekulatívabbá, amelyen belül aztán tovább fragmentálódott."

      http://www.okotaj.hu/szamok/31-32/ot31-06.htm

      Érdekes az egész cikk, érdemes elolvasni!

      Üdv: MN

      Törlés
  15. Ó hogy rohadna szét azt, aki leláncoltatta a koronát!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van egy olyan korona, amit nem tudnak leláncolni :)

      "És látám, hogy az ég megnyílt, és ímé vala egy fehér ló, és a ki azon ül vala, hivatik vala Hívnek és Igaznak, és igazságosan ítél és hadakozik. És az ő szemei olyanok, mint a tűzláng; és az ő fején sok KORONA, az ő neve fel vala írva, a mit senki nem tud, csak ő maga. És vérrel hintett ruhába vala öltöztetve és a neve Isten Igéjének neveztetik."

      A felkent király, Jézus az!

      Törlés
    2. Amúgy mit szólnának, ha valaki csákánnyal leszedné a láncot egy esete? :) Bemondanák a hírekben, hogy mondanák "vandálok" rongálták meg a csodás műemléket, vagy mi....

      Törlés
    3. abszolút, le kellene robbantani a francba az ilyen szarságokat

      Törlés
    4. Emberek :D Le van törve a lánc mindkét oldalról!

      Törlés
  16. Mi más lenne a dolga egy kőművesnek, minthogy építsen? Ezek ezt csinálják vagy 12000 éve, nehéz leszokni az "anyagról". :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak kérdés, hogy mi a sz@rt épít több ezer éve,...aztán nekünk meg majmolnunk kell őket, 40 évig építettük a cocializmust,... valamit mindig építeni kell?? És mi lesz ha egyszer felépült?

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  17. A Szent Anna templomot beletehetted volna.

    VálaszTörlés
  18. A tényből kiindulva, hogy a Teremtő az emberek intelligenciáját korlátozta, igen sportszerűtlennek tűnik, hogy a hülyeségükkel nem tette ugyanezt.
    (Konrad Adenauer)
    Eme bejegyzés segitett magamban helyéretenni az oldalt.

    Ez az oldal kitűnően alkalmas arra, hogy egymást ijesztgessék az emberek. Gonoszok a szinészek, gonoszok az énekesek, gonoszok az együttesek, a kőművesek, a heringek, de még a sajtkészitők is.

    Pedig nem. Ők boldogok.
    *****
    Első Próféta: És a vadállat feje nagy lesz, és fekete, és minden egyes szeméből élő teremtények vére fröcsög majd szerteszét! Aztán egész Babilon felülemelkedik majd, jön egy háromfejű kígyó, és az egész földkerekség vakítóan kifényesedik, mint egy lakkcipő, vagy ilyesmi!
    Második Próféta: Lenn egy nagy kilenc élű kard! Kilenc éle lesz, nem kettő, nem öt, nem hét, hanem kilenc!! Azt lóbálja majd minden nyamvadék bűnös feje fölött, akárcsak te ott, uram!
    Harmadik Próféta:Zebedeus jön a szolgájával és azt fogják majd rebesgetni, hogy eltűntek a dolgok. És hatalmas zűrzavar lesz, hogy hol vannak valójában a dolgok, és senki nem fogja tudni, hová lettek azok a kis bigyók, meg az a fura kis izé… raf… raffiakötő állvány, amihez hozzá voltak erősítve, és akkor majd a barát elveszíti a barátja kalapácsát és a fiatal nem fogja tudni, hogy hol vannak… már azok a dolgok, amiket apáik birtokoltak, mert apáik csak előző este rakták oda este nyolc körül..
    *****
    Figyeljetek kérlek! Kérlek! Egy–két dolgot tisztáznunk kell!
    – BESZÉLJ! HALLJUK MIND A KETTŐT!
    – Nos... – kezdett bele Brian – mindnyájan tévedtek! Nem kell követnetek engem! Nektek nem kell követni senkit sem! Nektek önállóan kell gondolkoznotok! Ti mind egyéniségek vagytok!
    – IGEN. MI MIND EGYÉNISÉGEK VAGYUNK! – mondták egyszerre.
    – Ti mind különbözőek vagytok!
    – IGEN, MI MIND KÜLÖNBÖZŐEK VAGYUNK!
    – Én nem! – jegyzi meg valaki bizonytalanul, de a többiek lehurrogják.
    – Mindent magatoknak kell megoldanotok!
    – IGEN, MAGUNKNAK KELL MEGOLDANUNK MINDENT!
    *****
    - Mondd, bárány - szólalt meg Lucy -, erre vezet az út Aslan országába? - A ti utatok nem - válaszolt a bárány. - Számotokra a saját világotokból nyílik kapu Aslan országába. - Hogyan? - kiáltott fel Edmound. - Hát a mi viágunkból is el lehet jutni Aslan országába? - Minden világból vezet út az én országomba - mondta a bárány, s miközben beszélt szőre aranyló barnává vált, teste hatalmasra nőtt, s szikráző sorénnyel ott állt előttük maga Aslan. - Mond Aslan - kérlelte Lucy -, hogyan juthatunk el az országodba a mi világunkból? - Mindig mondani fogom - válaszolt Aslan -, azt azonban nem árulhatom el, hosszú vagy rövid lesz-e az út, csak annyit: országom a folyó túloldalán fekszik. De ne feledjétek, nagy hídépítő vagyok.
    *****
    További kellemes rémisztgetést. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahhoz képest, hogy ezen a honlapon csak a hülyeség megy egész sokat írtál nekünk. Miért fecsérled ránk az értékes idődet, ha mindez csak "baromság"?

      Törlés
    2. Jó lenne, ha tudnád idézni, mikor irtam.

      Ami a kérdésedet illeti: azért "járok" ide, mert van Vándor, Mazsola, Chaser (és még sokan mások).

      Törlés
    3. Hát ennek a hosszú szövegnek semmi értelmét nem látom. Se eleje se vége csak bele a lecsó közepébe :-\

      Törlés
    4. hamsa, kár, pedig nem is olyan nehéz szintetizálni, amit zplus idézett.

      Ugyanis mind a három filmrészlet ugyanazt mondta el: mindenki úton van. Van, aki még az ijesztgetésnél tart, valaki a csordaszellemnél, és van aki már a keresési fázisnál jár. Mindenki ugyanoda tart, csak más úton.

      Törlés
  19. Ezt láttuk már? 8)

    * Ötvenhatosok-tere (Bp., a Városliget mellett)
    ...a csonka piramis a "mindent látó szemmel"?!

    http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=5&AID=21&Direkt=73956
    http://www.google.hu/images?q=ötvenhatosok+tere
    http://goo.gl/maps/NFfsM


    * NEW YORK palota: Budapest VII. (7) kerület, Erzsébet körút 9-11. ... New York 9-11!

    http://epulettar.hu/Content/Hir/newyork.jpg
    http://budapest.boscolohotels.com

    Elgondolkodtató a Boscolo szállodalánc emblémája. 28 ágú (-> IO=X) jobbos forgású Napszimbólum középen a "B"-vel. -> Ezzel hagyományosan a "13"-at rejtik el a szemek elől a betű formai és elhelyezkedési sajátosságai okán (|3 ligatúra; B - Bór 13. oszlop 2. sor; - persze lehet hogy tévedek és semmi ilyen szándéka nem volt a tervezőnek. A tulajdonosok kiléte mindenképp beszédes volna...). B-Béta a 2.=II -> 13ˇ2 -> 13x13 = "169" -> ami a szabadkőművesek legfőbb jelképéből lehet ismerős. Körző (60 fok), vonalzó (90 fok) és a "G" ami 7 -> 1 (és G/g-6/9 is adott összefüggésben. MaSoN.)

    Az egydollároson, az ENSZ, FEMA címeren, a Washingtoni / Londoni City obeliszkjeinél vagy az arannyal kapcsolatban (0.169 uncia, 196g/mol...), az angol/latin ábécében (13+13) is ott a 13x13 (=169), s mint pedzegettem korábban ez időpontokat is jelöl. (rovásírás B="X"; M=13. -> rovásírás "B" -> 13 ...vajon MIÉRT a "kedvenc" számuk a 13? A felhőkarcolókban a 13. emeleten sokszor csak gépterem van...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az én kedvencem:
      jómunkásember üti a gyikot :D
      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/24/Szabadsag-szobor-jobboldali-mellekalak-IMG_0301.JPG

      jövőre szeretnék elmenni megnézni egy pár helyet:
      Margit-hid, Szent István bazilika, Alkotás út- Farkasréti temető, Rákóczi út, Andrássy út..

      Törlés
    2. ...ezek a "véletlen" egybeesések már megint?! 8)

      * New York palota - Budapest, Erzsébet körút 9-11.

      * "New York" = 111

      * 2001.9.11. WTC: 111 nap volt még az évből (111=III=999/666...) ...

      http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=1268#c13075

      Törlés
  20. Ma voltam lövészeten, hétvégén túlélő túrán a hegyekben, közben gyakorlom az olyan apróságokat mint, hegymászás, javas tudományok, íjazás, kardforgatás, fegyverhasználat. Azt meglássuk meddig lesz leláncolva az a korona. Akik pedig most megpróbálnának letörni csak annyit mondok: "Nem tudom feladni, nem tudom hogy kell".

    VálaszTörlés
  21. AZt szerettem volna egyébként megkérdezni, hogy azt tudja valaki, mit keres a Nagyvárad-tér közepén egy piramis, a tetején valami hülye madárral, aminek egy háromszög van a begyén? Nekem azt ne mondja senki, hogy az egy "turul". Na.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helló,

      Eddig én is a turulra asszociáltam, de a begyén lévő háromszög említésed felkeltette kíváncsiságom. Rákerestem és a szoborlap.hu-n ezt a leírást találtam róla. Szóval, ha franszoák is belekeverednek, akkor a háromszög és piramis alakzat valószínüleg egyáltalán nem véletlen..A louvrei üvegpiramis is Mitterand "termék". 1984-ben kérte fel az alkotót. A budapesti madár pedig 1983-as születésű.

      "A Béke - madárhoz hasonlító - non figuratív szobra. Francia rózsaszínű gránit közel 500 cm magas. Felirat: 'PAIX' és Mitterand aláírása, 'BÉKE' és Kádár János aláírása"

      Törlés
  22. Kicsit off, de hoppá, persze csak a mi nemes érdekünkben teszik :D

    http://ize.hu/click.php?id=22303&url=http%3A%2F%2Fwww%2Esg%2Ehu%2Fcikkek%2F91691%2Fjelenti_a_szoftvertelepiteseket_a_windows_8_egyik_funkcioja

    VálaszTörlés
  23. Kicsit szintén off, de pár napja hallottam valamelyik nagyszerű rádióban, hogy a TEK a metróban gyakorlatozott. terrorelhárítás kérem szépen, elfogtak egy robbantót. Remélem ettől a hírtől ti is megnyugodtatok. :D

    Zerg

    VálaszTörlés
  24. én is off egy kicsit, de ezt a rádiójátékot muszáj megismernetek, főleg témája, és a jelképek nyíltsága miatt... az mr2 propagálja, és készíti a dolgot, szóval állami kézből kapjuk a tényfeltárást...
    Hallgassátok, és tanuljátok:

    http://idofutar.radio.hu/

    VálaszTörlés
  25. A leláncolt korona 2 kis obeliszk között van.
    Meggyalázva.

    VálaszTörlés
  26. OFF de mivel többször keseregtünk/tetek , hogy nem jut el az info elég emberhez, most lehet szavazni a legjobb blogokra a goldenblog.hu-n. az egyéb kategóriában ott van a Pirula! Lehet kis eszköz, de hátha megnyeri ha mindenki szavaz, aki úgy érzi, több emberhez juthatna el ez a blog.
    ON

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pirula, ki lehetne tenni egy gombot, pl.

      "Itt lehet szavazni"- Link:

      http://goldenblog.hu/szavazas.aspx

      És máris nem kell keresgetni...

      Törlés
    2. szavazat ment :)

      Törlés
    3. de utálom hogy mindenhez Facebook azonosító kell:-(így nem tudok szavazni.

      Törlés
  27. A jövőnk infó oldalán már tavaly írtak cikket a leláncolt koronáról és a hídon lévő behúzott farkú oroszlánról, stb.

    http://www.jovonk.info/2012/04/23/margit-hid-felujitasa-egy-ujabb-trianon-sotet-kepzetet-vetiti-elore

    De pirula bejegyzése is jó.

    VálaszTörlés
  28. A legjobb, amiről nemigen olvastam vagy láttam itt az oldalon :) 56-osok tere:
    http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://ww2.legifotok.hu/foto/data42/otvenhatosemlekmufelvonulasiter08aug0003.jpg&imgrefurl=http://ww2.legifotok.hu/postcard_edit.php?pic_id%3D18566&h=466&w=700&sz=228&tbnid=7G4LQ9bEaH5YlM:&tbnh=90&tbnw=135&prev=/search%3Fq%3D56-osok%2Btere%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=56-osok+tere&usg=__dUHJzvRW4PmQzI9Hvks-Xk2ttYM=&hl=hu&sa=X&ei=qTQ_UJmNJYfi4QTlzIEY&ved=0CD0Q9QEwBQ&dur=547

    VálaszTörlés
  29. Azon gondolkoztam, miért teszik ki mostanában ennyire nyíltan a jelképeket? És gondolhatunk itt a reklámokra, olimpiára, épületekre, filmekre, ruhákra, logókba, szinte mindenhol ez jön szembe. Nagyon látványosak, egyértelműek és nagyon hangosan "kiabálnak". Szinte már keresni sem kell, itt vannak az arcunkba nyomva.
    A másik oldalnak ezzel mi a célja? Tud ezzel embereket szerezni, befolyásolni?
    Vagy miért mutatja meg ilyen nyíltan?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert a terv beteljesedett, már csak a nagy zárójelenet van hátra, a nagy krízis, értsd III. Világháború. Ezek nem üzenetek, hanem az NWO emlékművei.

      Azért megnéznék egy ilyen vén trotty illuminátit amikor a kezem közé kerül, csak úgy egymaga, mert olyan isten nincs az égben se a föld alatt aki olyan gyötrelmesen pusztítaná el mint én, kevés lenne oda sátán atyja hogy megvédje. Grrr. Na hejj, muszáj volt kiadjam magamból. Így már jobb :D

      Törlés
    2. Elvileg még vissza van nekik a többi UNIO megalapítása is. Eddig csak Európát sikerült csak UNIO-ba zárni. Nem hiszem, hogy már a végén lennének.

      Törlés
    3. Az észak-amerikai unió nem jövőidős dolog, van ilyen. azt hiszem az infowars is beszámolt róla, magyarul itt van róla egy cikk (itt is említik mennyire sunyi módon történt a média is érdekes mód kussolt ahogy illik): http://www.szatmar.ro/content/view/15507/7/

      Törlés
  30. @vamest
    Azért teszik ki mindenhova a jelképeiket, mert tudatni akarják a világgal, hogy ok vannak a hatalmon. Tudatni akarják velunk azt, hogy melyik szellemiség kovetoi. Gondolj csak bele, hogy lehetséges az, hogy videóklippekben, filmekben, a divat világában, most már a sportban is, azaz mindenhol ott vannak ezek az okkult szimbólumok? Valakinek ezt irányítania kell nem? Országtól, foldrésztol fuggetnenul ezt tolják a képunkbe. Tudják, hogy a bibliai Utolsó Idokben vagyunk, azt is tudják, hogy már nem sok idejuk van hátra. Nagyon nyeregben érzik magukat, hiszen minden a tervuk szerint halad. Az agymosott, demoralizált világ szépen tudatlanul bemasírozik a NWO-ba.

    VálaszTörlés
  31. Hát nemtudom,szerintem mostmár lassan az lesz mint a filmekben,hogy mi leszünk a Lázadók akik fellázadnak a hatalmas hatalom ellen.Hülyén hangzik de lassan fegyverrel kell majd magunknak érvényt szerezni...

    VálaszTörlés
  32. Tessék megnézni mégegyszer a Margit-hidat! Valaki már letördelte a láncot időközben. Én nyugodt vagyok, van remény.

    VálaszTörlés
  33. Nekem az tűnt fel, hogy leszbikusokat reklmáoznak a tévében, a Vodafone reklámban.
    És mi voltunk az állatkertben, tényleg alig lehetett magyar szót hallani, és ezt nagyon komolyan mondom.

    VálaszTörlés
  34. névtelen (09.01 04:36)
    a legjobb dolgod szombat fél 5 kor beírni ezt a kommentet, a megjelenítésekkel kapcsolatban pedig: türelem

    VálaszTörlés
  35. nem pont ebbe a topikba, hanem általában az összeesküvés elméletek és gyakorlatok:) kapcsán igen ajánlom az ingyenes angol nyelvű Die sheeple die c. pdf olvasmányt!

    Hát odabassz az ilyen oldalaknak is mint ez. Azaz a gonosz nem az illuminati hanem birka csöcselék. Azok felett uralkodni kell, mert káoszt szül. Ébreszteni meg kár őket, mert a nagytöbbség sose fog, nem is akar felébredni, mert az felelőséget jelent, attól pedig irtóznak! Ha kiváncsi vagy miért occult a háttérhatalom (honnan ered az occult szó?), honnan ered a társadalom (törzsi közösségekből királyságok és országok születése- űrlények nélkül, szimpla logikával bevezetve) és a hierarchia, akkor ebben megtalálod.

    VálaszTörlés
  36. Akit ébresztgetnél az fog egyszer feljelenteni, ajtót rádrúgni TEK mellényben, vagy szimplán hülyének elkönyveltetni nagy nyilvánosság előtt!

    Ébredésre az érdemes, aki maga talál rá a dolgok menetére, logikájára. a többiek consum idióták, akik továbbra is hisznek az ingyen ebédben. indirekt módon (pl. kamatrabszolgaság) kordában kell tartani ezeket az ösztöneiket.

    VálaszTörlés
  37. Ezek nagyon durva dolgok!!! Kíváncsian várom a folytatást. Húúuu és amilyen kommentek vannak... érdemes volt idetévedni, bár a kép nem teljesen tiszta :/

    VálaszTörlés
  38. itt egy kis érdekes videó, nem pont ide kapcsolódik de érdemes megnézmni: https://www.youtube.com/watch?v=ID-wFLw0sA8&feature=related

    VálaszTörlés
  39. Aki nem akar felelősséget vállalni tetteiért és úgy érzi őt irányítani kell mint egy birkát, az nyugodtan választhat magának vezetőt a birkák közül.

    Én szabad embernek gondolom magamat és jogot követelek arra, hogy nekem legyen lehetőségem eldönteni, hogy a birkacsordát akarom követni a birka vezetőjükkel, vagy felelősséget tudok vállalni a tetteimért és élni akarok szabadon!

    Ezzel egy baj van. A birkacsorda nem tud semmit megteremteni magától, csak elvenni. Így szüksége van az olyan szabad emberekre, akik szabad szellemmel és gondolkodással rendelkeznek, hogy elvegyenek tőlük mindent.

    A birkacsordában hamarosan létszámcsökkentés lesz, úgyhogy zabálj hamburgert vegyszeres zöldségekkel és oltasd be magad mindenféle vírussal, hogy biztos hozzájárulj a birkacsorda közös érdekeihez.

    Persze úgy is lesz egy-két birka, akik majd bégetnek, hogy hát ezt ők nem tudták és nem szeretnének vágóhídra menni, megpróbálnak majd a lázadó szabad szellemű emberek mögé bebújni és védelmet kérnek. Persze tenni nem akarnak semmit sem, csak legelni a szép ződ gyepet.

    Én minden birka embert megkérek! Ne kapaszkodjanak a szabad emberekbe és húzzanak el innen a primitív véleményeikkel, senkit nem érdekel! :)

    VálaszTörlés
  40. van egy ötletem.... vajon ez a sok szimbolisztika ami megjelenik vajon nem emiatt van? : "Például szó esett arról, hogy az ókori görögök úgy átkoztak el egyes földterületeket, hogy agyaglapra véstek negatív rezgést keltő átkokat, ősi szimbólumokat, majd ezeket elásták a kívánt helyen. "

    http://maga-a-valosag.hu/?page_id=1323

    VálaszTörlés
  41. Van ezzel a birkasággal azért egy kis bökkenő. Egész életünk arról szól, hogy jó birkát akarnak nevelni belőlünk! A fekete, önálló birkát a többi fehér birka közösíti ki bélyegzi meg írigységgel, stb. De a hatalom annyira nem üldözi, igaz semmivel de semmivel nem támogatja. De fel nem fogja soha számolni: Hisz a hatalom maga fekete birkákból áll!!!:)))

    Aki pedig azt próbálja eladni a fehér birkáknak, hogy le a fekete birkával, az előtt (ő a barna birka) 3 út marad:
    1. Vezetők nélkül hagyja a fehér birkát, aki anarchiába süllyeszti a társadalmat (lásd. egyes afrikai országok).
    2. Diktatúrába, önkényuralomba viszi az irányítást: lásd szocializmus, fasizmus.
    3. Ő maga veszi át a fekete birka szerepét és megy tovább minden.

    Illetve van/volt még egy számomra mesébe illő verzió
    4. Eljön a Kánaán, és minden fehér birka felelősen éli életét, csak annyit fogyaszt (és hoz világra) amennyi előállít és elvisel a Föld, proaktívan épít, felelős tagja közösségének. Erre volt egy kísérlet a kommunizmus, de megbuktatta az emberi kapzsiság és lustaság. Egyes vallások még várják eljövetelét---

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, csak tudod az a különbség a birkanyáj és az emberi társadalom között, hogy a birkanyáj csak arról tud dönteni, hogy épp ki legyen a juhász.

      Egy egészséges és értelmes szabad!!! társadalomban mindig az vezet, aki a legalkalmasabb a feladatra. Ha én házat tudok építeni, akkor nem megyek és pofázok bele, hogy miért úgy vágják a fát vagy, hogy miért úgy főzik az ételt. Hanem elfogadom, hogy ő ahhoz ért és azt csinálja. (És nem mondhatod azt, hogy jelenleg a parlamentben ül akár 1 hozzáértő ember is!)

      Aztán időnként, önkéntesen !!! Nem úgy, hogy elrugdosnak a vezetői posztból, tehát önkéntesen távozom a "vezetői" szerepemből és átadom a helyemet másnak és jobbára nem családi vagy haveri alapon.

      Ez egy teljesen önszervező rendszer. A falvak/városok kiválasztják azokat az embereket maguk közül, akikről úgy gondolják, hogy alkalmasak az egyes területek betöltésére (pénzügy, városfejlesztés, faludógai). Aztán a sok falu és város ideiglenes "vezérei" kiválasztják maguk közül azt, akiket a legalkalmasabbnak tartanak megyei / országos szinten a vezetésre. Egyhangú szavazattal! És igen, lehet egyességre jutni csak akarni kell.

      A jelenlegi rendszer úgy működik, hogy te 1 évben egyetlen 1x elmész és szavazol egy olyan emberre, akivel a büdös életbe nem találkoztál még, nem fogtad meg a kezét és nem néztél a szemébe. És miután megszavaztad ezt az ismeretlent (akiről csak azért hiszed, hogy ismered, mert a reklámok és a kampányok elhitetik veled), akkor ez a jóember fogja magát és a haveri és közeli rokonokat szépen beülteti a megfelelő helyre, jó zsíros fizetéssel és mindenki rohadtul leszarja, hogy ért e hozzá vagy sem, rohadtul leszarják, hogy a te érdekeidet nézi vagy sem.

      És ma ilyen emberek döntenek a te életedről. Jóllehet, az első verzióból is egy olyan vezető születik, akit te soha az életedben nem láttál, de legalább azt tudod, hogy egy olyan ember választotta, akivel találkozhatsz eléggé könnyen, hiszen a te városodban / falvadban él és bizony, ha neked szar, akkor számon kérheted / számon kérhetitek.
      És úgy egyébként szülhet az első rendszer is önmagából egy szar vezetőt, de az biztos, hogy mivel a rendszer úgy működik, hogy minél magasabb pozícióban van az egyén annál inkább csupán koordináló és nem döntéshozó feladatkör hárul rá ezért úgymond, önkontrolláló rendszer jön létre. És ha időközben kiderül, hogy alkalmatlan koordinátort választottak ki, akkor az alsóbb szinteken lévő vezetőknek (mivel döntéshozói jogkörük erősebb mint a magasabban lévőké) könnyedén el tudják mozdítani a helyükről a diktátorokat és a tolvajokat!

      Így például eléggé abszurd, hogy 1 azaz 1 ember a 10.000.000 emberből döntheti el, hogy most az ország háborút kezdhet e vagy sem egy másik országgal. Azért én nyugodtabban aludnék, ha ez teszem azt 100 ember egyhangú döntésén múlna!

      Törlés
    2. Átmentem Én is ezen a fázison, de mondok valamit az emberek 95%-a irtózik a felelősségtől! Miért választ balfék képviselőt? Miért nem állít jobbat? vagy saját magát, miért nem méri fel képességeiket jobban, rendszeresen? Kérdőre vonva, választ keresve? Mert ez nyílt véleményformálást, érvelést és konfrontálódást jelent. Ettől tartanak, féltik szolga, de biztosnak hitt hétköznapjaikat.
      Rajtunk -bizony a fehér és a mátrixot látó barna- birkákon múlik mind ez. Az illuminatinak vagy a legfelsőbb supreme hatalomnak nincs saját ereje! Mi adjuk neki önként a erőnket, mert félelem és biztonság motiváltak vagyunk. Ők pedig irányítás azaz önállóság motiváltak. Mikroközösségemben ahol az iluminatinak azé' köze nincs pl. az emberek kb 10-20 %-a mozgosítható, proaktív, érdekelt a közjóban. A többi leszarja, el se jön egy közgyűlésre, akkor miért lenne körültekintő egy képviselő választáskor. Panaszkodni utólag-megoldást persze nem kínálva, csak elvárva-bezzeg azt tud. Birkák, mondom. Nem baj kell ilyen is, csak ne legyenek túl sokan. Másik példa: Cégen Munkahelyen keresem a vezetői utánpótlásokat, ami persze plusz sulival, munkával is jár. erre akit alkalmasnak tartok, nem csak Én, hanem munkatársai is és közvetlen főnöke is az nem vállalja. Miért? Mert felelőség! Egy, azaz egy embert sikerült háromból meggyőzni egy helyettesi szerepre, és meg fogsz lepődni azaz ember már rég " nyitott" szemmel jár, teljesen képben van a dolgok menetéről. Talán ezt a fórumot is olvassa:))
      Szóval lehet mutogatni, hogy miért nem jó ez így, aláírom nem jó! De tudsz reális alternatívát! Nyilván nem az, hogy lefejezem a supremet, aztán betöltöm a helyét: lásd Nagy Októberi Szolcialista forradalom esete. A megoldás bennünk van, és azzal kezdődik, hogyfelelőúséget vállalunk nem csak agunk, hanem mások iránt is. De ha ezt másoktól várjuk, akkr egyből kiszolgáltatjuk erejünket egy supreme -akár hozzáértő, akár nem-rétegnek, aki ezt mocskosul ki fogja használni, mert Ő nem csak látja a mátrixot és nyavajog miatta (barna birka), hanem használja azt és formálja vele a jövőt. Ha nagyok sok a fehér birka, akkor ez a jövőformálás öncélú kihasználás lesz, de ha a fehérbirka merne számonkérni és konfrontálódni, érvelni, akkor közcélú is lehetne. De ehhez a fehérbirkák lusták és gyávák. Ezen szerintem egy jó, nem csupa fehér hanem sokféle fekete birkát nevelő oktatás tudna lendíteni:))

      Törlés
    3. Jah, ezzel egyet értek, hogy az oktatás az alapja az egésznek.

      Jól írtad azt amit írtál, az emberek nem mernek felelősséget vállalni. Ezt aláírom és elismerem így van. De nézzük meg mi is az oka annak, hogy nem mernek felelősséget vállalni.

      1, Kirúgják
      2, Kigúnyolják
      3, Mit gondolnak mások
      4, A rendszer bünteti
      5, Lelkiismeret furdalást okoznak
      6, Kényelemesebb befogni
      7, A becsület árucikk

      Eleve az egész nevelési rendszer totális Káin és Ábel nevelési struktúra. Főleg nyugaton tökéletesen megfigyelhető ez. Kinyírom/eltaposom a riválisokat, de úgy, hogy közben már figyelem, ki lesz a következő.

      Az iskolában kezdik már a nevelést. A tanulókat osztályozzák. Most komolyan, a tanár bírónak vagy tanítónak ment az iskolába? Mert jelenleg bíráskodnak. Meghatározzák, hogy ki az, aki jó és ki az aki nem. És így nevelnek gyerekeknél elkezdve sok - sok rabszolgát. Mert mind értéktelennek érzi magát és nem tartja méltónak önmagát sem arra, hogy felelősséget vállaljon.
      A felelősség == házi feladat. Ha a felelősséget meghallja, azonnal az iskolai reakció. Gyomorgörcs, izzadás és még azt is elfelejted, hogy fiú vagy lány vagy e. Persze, ha valami kis hibát vétesz, akkor azonnal megy a büntetés!!!

      És hát kérdem én, jelentkezzen az, aki szerette az egyeseket gyűjteni! És persze a nevelés másik oldala maga a szülő. Meg kell büntetni a gyereket, mert egyest kapott. Nem azon elgondolkodni, hogy mi a lófaszt csinál a tanár az iskolában, hogy nem képes a gyereket megtanítani írni olvasni számolni, helyette bírálja, ááááá nem... meg kell büntetni.

      Hál istennek nekem nagyon jó szüleim vannak ebből a szempontból. Sosem büntettek meg, nem vertek el. Csak elbeszélgettünk arról, hogy miért nem tanulok? Imádtam a 6 órás miséket.
      És amikor a tanár kérdezte büszkén kihúzva magát "Nah, milyen büntetést kaptál?" Aztán amikor kinyögöm, hogy nem kaptam semmi büntetést, a tanár mint valami idegbeteg kikel magából, hogy mi az, hogy nem?

      Csodálkozunk, hogy 8+4 év alatt a fiatalok, köztük mi magunk is belefáradunk a folyamatos büntetésekbe és ellenőrzésekbe? Alig várjuk, hogy felnőttek legyünk és végre ne kelljen napról napra a szabadidőnket arra áldozni, hogy megfeleljünk 1 embernek, a tanárnak.

      Aztán jön a való élet és a tanár szerepét a főnök veszi át. És az emberek már a jól megszokott módon elfogadják a "rendszert".

      Pavlovot olyan vicces tanítani, mert beidomította a kutyát, hogy nyáladdzon, amikor csengetnek. Azt már persze elfelejtik tanítani, hogy hány ezer gyereken végzett kísérletet, melyekben ugyan úgy idomítani akarta őket, mint a kutyákat. Fény és hang megvonásos kísérlet és egyéb technikákkal. A legkegyetlenebb volt az érintkezés megvonás. Születésétől kezdve nem értek a gyerekhez. Micsoda torz lélek lesz abból? És micsoda torz elme képes ilyesmit művelni?
      Dehát a tudomány nevében bármit lehet tenni. És tessék, a kísérletek eredménye itt van körülöttünk. Sok sok bégető ember.

      "Befizeted az adót?
      - be ee ee!
      Bemész a birkanyíróba?
      - be ee ee!
      Beoltatod magad?
      - be ee ee!
      Beveszed, hogy mi érted élünk?
      - be ee ee!"

      Tehát nem csak az oktatás lehet kulcs a jobb jövő szempontjából. Hanem az is, hogy az embereknek vissza kell adni az önbecsülésüket és azt a tudatot, hogy értékesek, hogy egyediek, hogy nem pótolhatók.

      listvn103 linkelt ide egy videót. Abban nagyon szépen meg is fogalmazta a riporter, hogyan megy a további kondícionálás. A tévéből folyamatosan az árad, hogy rossz az autód, csúnya vagy, rossz a hajad, rossza telefonod, rossz a ruhád, értéktelen vagy, átlagos vagy, szürke vagy, semmi egyedi nincs benned. De van megoldás! Menj és vásárolj!

      Csak azért, hogy "egyedi" lehessen súlyos összegeket kell letennie az asztalra. És akkor jön az, hogy mindenáron kell a munka. Persze a felelősség nem kell neki, mert az tudat alatt egy nagyon rossz élménnyel az iskolával kapcsolatos. Viszont hajtja a tévéreklám, hogy legyen egyedi. És azonnal meg is kapjuk a modern rabszolgát! Önként és dalolva fejet hajt és bármit tehetsz vele, csak adj neki lóvét, amin vehet magának múló egyediséget.

      Törlés
    4. Ezért vagyunk "kirekesztve" mi akik "felnyitogatjuk" a szemeket. Mert mi ezt az apró egyediséget akarjuk elvenni tőlük. Csak úgy érzem, hogy nem adunk nekik célt. És a cél szerintem pont az lenne, hogy a múló egyediség helyett örök egyediséget adjunk az embereknek. Pontosabban segítsünk megtalálni önmagukban az egyediséget.

      Jelenleg most csak annyit teszünk, hogy elvesszük a gyerektől a videójátékot és leültetjük a kanapéra. Persze, hogy duzzogni fog és lázadni és szidni, meg utálni. De ha azt tennénk, hogy hagyjuk, hogy megtartsa a játékát, de megmutatjuk, hogy van jobb is, maga a "való élet", akkor az ő dolga, hogy eldöntse, melyiket is választja.

      Törlés
  42. A Farmerama játékkal milliók játszanak a világon, a ma induló event képét ajánlom:
    http://sharedimages.bigpoint.net/support/cmt/0902/fe42a2cbbb37e2146baaff81720a5cab5043306b.png?proj=CMTool_FileUpload

    VálaszTörlés
  43. Amióta elősször láttam az Üzenet c. pirula filmet, azóta vagyok olvasója és követője a blognak. Azóta megnéztem minden videót amit a pirula csinált, és amit ebben a témában mások, így már valamiféle kép kezd kirajzolódni a fejemben erről az egész "össze-esküvéses dologról". ( Most ebbe nem mennék bele, hogy az összeesküvés szót csak lejáratásból hozták be a köztudatba, hogy nevetségessé tegyék az olyanokat mint az ide írkálók és egyáltalán a témával foglalkozók.)

    Lenne pár kérdésem:

    Ha és amennyiben van Isten, vagy nevezzük teremtőnek, tudatnak, stb., akkor az "ő" eszén hogyan is tudna túljárni holmi sátánista luciferánus illuminátus szabadkőmüves a pitiáner okkultista szertartásaival és szimbólumaival ? Vagy a sötét angyalok megóvják mint Hitlert? viccen kívül kérdezem.

    Magyarán, értem én, hogy ezek a rosszak, a sötét oldal, de mit tudnak nekünk ártani? Nyilván mindenkinek szabad akarata van, és ahogy a mátrixban a végén meg is mondja az építész: akinek nem tetszik a rendszer, szabadon távozhat. Persze, jók az ilyen Ébresztő filmek, nem ezek elllen beszélek félreértés ne essék, csak nem értem a céljukat ezeknek az illuminátus meg világuralmi erőknek. A szabad akaratot nemtudják elvenni, akkor meg ebből öngól lesz, mivel a teremtés és az univerzum törvényekre épül, amiket nem az ember alkotott, hanem valami magasabb rendű lény vagy tudat vagy nevezze mindenki aminek akarja, a lényeg, hogy nem tudjuk mi befolyásolni ezeket a törvényeket.
    Gondolok itt a forrás törvényre.

    És miért nevezitek birkának az embereket? Attól mert megvannak tévesztve, még ugyanolyan fontosak mint azok akik kikérik maguknak a kontroll bármiféle jelenlétét. Én próbálom nem túl feltünően, de terjeszteni az itt látottakat,hallottakat, olvasottakat, nem sok sikerrel, de próba cseresznye :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "akkor az "ő" eszén hogyan is tudna túljárni holmi sátánista luciferánus illuminátus szabadkőmüves a pitiáner okkultista szertartásaival"

      Nincs Isten sajnos...illetve nem mutatta meg magát. olvasd el a die sheeple die-t. Androidra ingyen letölthető a Goolge play-ről. egy nagyképű fasz írta ingoknitóban, de helyreteszi az embert mint Csernus doki:). Szóval amikor az ember még törzsekben éldegélt, akkor rengeteg Istent tisztelt. Magára az emberekre is Istenként tekintet, a természetre, a viharra, a vulkánra, stb viszont sokkal erősebben hit és félt. De igazán embert nem tekintett hatalmi függőségi forrásnak, mindenhatónak, amíg! egy csoport magától, vagy nem , de rájött a solar eclipse vagy más szóval occultation-ra!! Amikor a napot kitakarja a hold! félelmetes jelenség egy természeti nép számára, ki jó ha 1-2 alkalommal él át ilyet az egyén életében. Na ez a ki csoport az illuminati magja, aki megjósolva a holdfogyatkozást vallást és hatalmat, tekintélyt szerez. Félelmetes jelenséget jövendőlnek, a sárkány isten, oroborus majdnem felfalja a Napot (az majdnem bekövetkezik, de bezzeg ők, ezt áldozatok árán meghiúsítják.) Főpapok, királyok emelkednek ki, akik dinasztikusan, arisztokráciává fejlődnek a titok őrzőjeként.
      az emberek okosodnak, új fedősztori szükségelteteik, új vallások emelkednek, mint pl. kereszténység, de mindenütt a Nap így vagy úgy központi szerepet játszik. A régi elit saját manipulativ tudását occultizmusnak azonosítja, oroborus jelképpel, mert minden tudás az első megjövendőlt napfogyatkozástól szármzik. A népnek kitalált új vallások pedig tiltják, gonosznak állítják be az occultizmust, távoltaltva a keserű igazságtól a köznépet. Tehát nincs isten és sátán sincsen, ezeket nekünk találták ki hogy társadalommá, birodalmakká szervezhessék a természeti népeket.

      "És miért nevezitek birkának az embereket? "
      Hogyan nevezi a pap a hívőket? Nyáj!!! No comment..
      Senkit nem akartam hitében megbántani, mert hinni kell jó és pozitív dolgokban, legyen az bármi.

      Törlés
    2. Azért birka mert nincs és nem is szándékszik önálló lenni, felelős ember lenni.

      Ja, a fényhozó Lucifer, amikor a napot eltakarta a Hold, és csak a farkába harapó fénykígyó világított, akkor az ős illuminati a fény visszahozását igérte népének... persze később ez allegórikusan a titkos tudásra is vonatkozik, aki ezt tudja az tud fényt hozni, amikor a kígyó isten fel akarja falni a Napot.

      Törlés
    3. Van is youtube-on egy videó erről, amit mondani fogok.

      Nincs isten: Lehet, hogy igazad van, lehet, hogy nem. De egy tény marad. Az embert teremtették!

      A Darwin-i evolúció megdőlt. Már a tudomány is bizonyította, hogy a legegyszerűbb egysejtűek működése is, annyira összetett, hogy nem lehetséges a véletlen szerű kialakulása. Ugyanis a természetes szelekció azt mondja ki, hogy az ami nem hasznos, vagy amit nem használ a természet, azt "kidobja". Ehhez képest rengeteg olyan dolog van a testünkben, amelyek most rendkívül hasznosak és nem pótolhatók semmivel.
      Viszont ezek működése annyira összetett, hogy bármelyik "alkotó elemét" kivesszük a rendszerből, akkor nem működik. Tehát annak minden elemében egyszerre kellett létrejönnie, hogy ne legyen kidobva.

      A másik bizonyíték maga a dns. Ugyanis eleve a dns határozza meg, hogy testünk hogyan épül fel. Tehát mindenképpen a dns-nek kellett először megjelennie "véletlenül". Csakhogy a dns az csak egy információ halmaz. Nem tud semmit sem csinálni, az csak kód. Az nem tudott maga köré építeni semmit. Meg kellett jelenniük olyan "kiszolgáló rendszereknek", amelyek lemásolják a dns egyes szakaszait és azt az információt felhasználva felépítik a testet.

      És itt jön az érdekesség. Ki vagy mi "csinálta" ezeket a kiszolgáló eszközöket? Ezek a kis "gépek" honnan tudják, hogy a dns szál mely része mit jelent és miért felelős? Mivel az ember nem tudja. Ugyan ismerjük a dns kód sorait, de ez olyan mintha lenne egy könyvem, amit soha nem tudok elolvasni, mert kódnyelven írták... sokra megyek vele.

      A DNS véletlenszerű létrejöttét úgy lehet elképzelni, hogy azt a mondatot, hogy "A dns véletlenül jött létre" kirakod úgy, hogy az abc betűit egy zsákba rakod és az asztalra kiszórod és véletlenül úgy esik az asztalra, hogy pont ez a mondat jön ki belőle "A dns véletlenül jött létre". Igenám, ha végtelen próbálkozást tekintünk, akkor ez még lehetséges, de egy több mint 1000 oldalas könyvé? És a végtelen mennyiségű verzióból csak 1 működik. Nem több.

      Szóval látható, hogy még matematikai alapon is a lehetetlen kategória, pedig a végtelenről beszélünk, ami jól közelít az univerzum méretéhez. De mégis érezzük, közelebb áll az ember ahhoz, hogy teremtették, mint ahhoz, hogy véletlenül fejlődött ki.

      Tehát marad a nagy kérdés: Idegen civilizáció vagy egy isteni lény teremtett minket?

      Törlés
    4. Az előző volt a "tudományos" magyarázat. Azért érdemes kicsit "ezoterikusabb" vagy ahogy ma divat "spirituálisabb" oldalról is megközelíteni a dolgot.

      Az embert elfogadhatjuk magas energiaszintű vagy értelmű lénynek. Namármost az hogy lehetséges, hogy valami, ami alacsonyabb energiaszintű abból egy magasabb jön létre?

      Egy őskotyvalékból lett az élet. Oké, én értem, hogy lehetséges a rendszerhez energiát adni, amennyit csak akarunk. De én akármennyi energiát adtam még a levesemnek, sosem mászott ki belőle a hal.
      Tudom a példám abszurd, de el lehet e képzelni ezt úgy, hogy a vízben oldott ásványi anyagok és egyéb kémiai anyagok úgy lépnek reakcióba egymással, hogy abból valami magasabb rendű lesz mint maguk az anyagok?

      A másik érdekesség, hogy a világunkban még itt a Földön is az élőlények kivételével minden az alacsonyabb energia szint felé törekszik. Ezért nem tudunk matériákból "örökmozgót" építeni. Mert az anyag mindig a nyugalom a lehető legalacsonyabb energiaszint felé törekszik.
      Még a napunk sem tekinthető örökmozgónak, bár tény, hogy számunkra örökké sütni fog a nap, de azt mondják egyesek, pár milliárd év és a nap kihűl. Érdekes, akkor a nap is, alacsonyabb energiaszintre törekszik?

      És akkor itt ez a fránya Föld, rajta az élettel, ami meg látszólag a világegyetem törvényeivel szembe menvén folyamatosan magasabb energiaszintre törekszik.
      Eleve tudósbácsikám kiderítette, hogy 3 dolog van, ami nélkül nem tudsz élni. Ebből 2 ért 1-et meg nem. Az első, ami nélkül nem tud az ember élni az a víz. A másik pedig az étel. A harmadikat viszont sehogy sem érti. Ez az alvás. Nem igazán értik a tudósok, hogy az alvásnak konkrétan milyen funkciója is van. Ugyanis, étel nélkül van a világon 1-2 ember aki kibírja éveken át. Mégis alvás nélkül ők sem bírják 1-2 hétnél tovább.

      Amikor ezt megtudtam, akkor nagyon meglepődtem, hiszen az életed 1/3-át, jobb esetben átaluszod. De mi történik olyankor? Senki sem tudja pontosan, egyet viszont biztosan állítanak a tudósok.

      A víz nem ad elég energiát az élethez. Az étel nem ad elég energiát az élethez. A víz csak vivőanyag a testben, az étel pedig "építőanyag". Az energiát valahonnan máshonnan szerzi a test.

      Rendben térjünk vissza a magasabb alacsonyabb energiaszintre. Szóval én az anyagból véletlenül létrejövök. Vagyis nem én, hanem először a növények, gombák és állatok. De az állatok is már magasabb energiaszintűek a növényekhez képest, hiszen már lát, szagol, tapint, hall, ízlel és ne adj isten van agya. Agy, ami még magasabb energiaszintű. A testünk energiakészleteinek a 70%-át az agyunk "zabálja" meg.
      És akkor valami történik, egy méééééég magasabb energiaszint létrejön.

      A gondolat!

      Igen, ugyanis ez az állat, az evolúció szerint egyszercsak gondolt egyet. "Innye de fázom" és csinált magának ruhát meg gyújtott magának tüzet. "Innye de kényelmetlen a földön ülni", erre csinált magának széket.

      Persze el tudom képzelni, hogy a sziklából eljutottunk a növényekig, onnan a gombák és állatokig, majd végül az emberig. És ha ez igaz, akkor a folyamat nem állt meg! Az ember mindenképpen szembe kell, hogy nézzen egy újabb magasabb szintre való fejlődéssel.

      Engem lenyűgöz, hogy a porból hová jutott a világ önmagától. Segítség nélkül. ... Segítség nélkül? :o

      Törlés
    5. Véletlen az az, amikor a tehénszar az élére esik. Szóval én sem hinném, hogy az ember csak úgy az evolúció során létrejött az amőbából, meg ezek a szokásos darwinista szövegek.(akiről pont itt valamelyik videóban derült ki, hogy eugenista cimborája volt)

      Törlés
    6. Isten-ről is filózofálhatunk meg az evolúcióról.
      Az evolucióral-ha nem is teljes feljlődés történetre- de részletekre konkrét bizonyítékok vannak: vírus és baktr. mutációk, meg hát a fránya dinók, stb. Mi célja volt vele Istenek, Ők voltak a kísérleti egerek:)) De nem tökéletes. Valami közbenjárás feltehetően megesett. Én is gyanakszok a régi idegenekre, akik megugratták:)) De Isten ha létezik tuti, hogy nem az akinek most leírják? Leírják valahol? Annyiszor váltott már "arcot", volt állat, volt ember, jelenleg a világegyetem valamely kollektív tudata, harmonikus rezgése, az örök szeretetként leírható nézet a divatos. a lényeg hogy a felelőséget felvállalja helyettünk, hiszen Ő a mindenható. Megbocsájt és megbüntet, a bűntudatunk keresztjét vállára veszi. Ez jó, ez kényelmes Nekünk.
      Igen az élet látszólag szembe megy az entrópia törvényével. De csak látszólag, olyan mint a rezonancia a fizikában két rezgés energiája ha azonos fázisba találkoznak akkor egy rövid idejű szingularitásba csúcsosodik, összpontosul, de ettől új energia nem születik, sőt megsemmisül két hosszú idejű rezgés. Ilyen az élet is, bennünk csúcsosodik ki, rezonál pár évtizedig az anyag, amely valójában több évig csak egy biomassza lenne sokkal tovább vergődve a bomlási folyamatban, de az idő végtelenjében mérve új magasabb energia nem keletkezik.
      A "rezonancia" oka? ismeretlen. Ez lenne Isten, a práh, vagy mi?

      Törlés
    7. Rezonancia helyett szerintem szebb szó a hullám. És igen, a hullám az, ami megkülönbözteti az egyes szinteket.

      Ha ősi törzset elképzelsz, akik dobokkal kommunikáltak nagy távolságokra, és odamennél hozzájuk megkérdezve, hogyan képzelik el a kommunikációt mondjuk 10x 100x 1000x nagyobb távolságokra mint amekkorára elhallik egy dob? Valószínűleg nagyobb dobokat vagy mágikus dobokat képzelnének el. És ez a törzs észre sem veszi, hogy közben a fejük felett, a testükön keresztül megy nap mint nap több milliónyi információ. És ha bekapcsolod nekik a rádiót, elképzelni sem tudják, hogy miként működhet.

      Valami ilyesmi lehet a magasabb szféra is. Más hullámokat (más rezgéseket) gerjesztenek, ezért nem látjuk, nem halljuk. Amikor a két világ találkozik, akkor beszélhetünk angyalokról vagy ufokról. És persze ott van a közvetett megtapasztalás.

      Tehát léteznek ezek a különböző rezgésű világok és amíg meg nem tanulsz ráhangolódni az egyes rezgésekre (alacsonyabb vagy magasabb >> ősiségben fenti világ és lenti világ!!), addig ezekről mit sem sejtesz.
      Igen lehet ennek az egyik megtapasztalása a meditáció. De ilyen a halál közeli élmény, alagút fénnyel a végén, vagy amikor lepörög előttünk az életünk, vagy amikor szellemeket látunk esetleg angyalokat. Ez a közvetett megtapasztalás, érzékelés.
      Nem feltétlenül van arról szó, hogy a fenti vagy lenti világ manifesztálódik a mi világunkban, hanem inkább arról, hogy mi kerülünk ezekkel egy hullámhosszra.
      Ezért is lehetséges az, hogyha valaki angyalt lát vagy szellemet, akkor mások nem látják, mert nincsenek ráhangolódva. Ennek legékesebb bizonyítéka, a kisgyermek. A néhány hónapos csecsemőt megfigyelték rengetegszer, hogy néz a levegőbe és valamin mosolyog, próbál valamit elkapni a levegőben és játszik "valamivel". Talán azért, mert ő még képes a magasabb hullámszintekre hangolódni? Ősiségünk úgy tartotta, hogy 7 éves koráig a gyermek bármikor képes angyalokkal és/vagy magával az istennel közvetlenül beszélni.
      A táltosok voltak azok, akik ezt később, felnőtt korukra is meg tudták tartani. Ha volt Jézusnak bármiféle egyedi képessége, akkor az az volt, hogy soha nem vesztette el a kapcsolatot sem a felső sem az alsó világgal.

      És akkor jön a kérdés. No jó, de mi erre a bizonyíték? Egy matematikus írt egy könyvet, melyben azt fejtegette, hogy vajon a 2 dimenziós világ miképpen érzékelné a 3 dimenziós világot? Hiszen a kétdimenziós ember csak két dimenzióban lát, vagyis soha nem láthatja a 3 dimenziós világot teljes egészében. Kivéve akkor, ha rá tud hangolódni és vagy el tudja képzelni! Namármost mi el tudunk képzelni magasabb és alacsonyabb világokat és dimenziókat. Az alsóbbakat nem is kell nagyon magyarázni. Pont, sík, tér, ... tér az amiben mi élünk és a tér változása == idő, a negyedik dimenzió ugye a mozgás maga, tehát igazából a 4.-ik dimenzióban élünk, a mozgás világában, amit időként érzékelünk.
      És mi a helyzet a többi világgal? Állítólag matematikailag 9 világot tudunk leírni. Tehát el tudjuk képzelni, van róla fogalmunk, még ha teljesen nem is tudjuk felfogni, mindenesetre ez azt jelenti, hogy minimum a 9.-ik dimenzióból érkeztünk, mert odáig van róla fogalmunk és le tudjuk írni.

      Törlés
    8. A másik érdekes bizonyíték az, hogy többek vagyunk mint anyag, maga a gondolat. Rengeteg kísérletet végeztek gondolatátvitelről. A holdraszállás előtt kísérleteket végeztek arra, az űrben, hogy az űrhajósok számsorokat írtak le egy lapra véletlenszerűen, ahogy az eszükbe jutott és közben mindig gondoltak a lenti űrállomáson ülő emberre, aki ugyan abban az időben írta a számsorokat, amiket úgy érzett, hogy le kell írnia. Aztán matematikusok kielemezték és azt mondták, hogy túl nagy az egyezés a számsorok között statisztikailag, hogy véletlen legyen. És ez volt a mért legnagyobb távolság két ember között ilyen kísérletben. És ami még megdöbbentőbb, hogy az információ átvitel azonnali. Tehát a galaxis másik végéből is azonnal érzékelni tudjuk más gondolatát. A jövő telekomunikációja? :) "Dejó, hogy hívtál, pont most gondoltam rád!" :)

      Másik bizonyíték, hogyha az anya 300, de max 500 méterrel messzebb megy a fél éves gyermekétől, akkor a gyerek akármilyen mélyen alszik felsír. Ezt is több ezer kísérlettel tesztelték és nem igazán tudták megmagyarázni, hogy mi is pontosan ez a képesség.

      A harmadik bizonyíték maga a megérzés. "Tudtam, hogy ez lesz" effektus. Az állatoknál okosabbnak tartjuk magunkat és jobbnak. Mégis az állatok elmenekültek a cunami előtt órákkal, a birka ember meg ott kamerázta. Aztán csak a kamerát találták meg. Gondolod, hogyha ezekre a megérzésekre az állatok képesek, akkor az ember nem? :)

      Én ezért mondom, amire van tudományos magyarázat és megtalálom a "vallásokban", hiedelmekben vagy a mi ősiségünkben, akkor biztos vagyok benne, hogy igen ismét isten egy apró részét ismerhettem meg. És érzem, hogy minden nap közelebb kerülök az igaz istenhez.

      Én legalább is istennek nevezem. De lehet ezt felsőbb világnak is nevezni. Vagy ahogy akarod. Nevezd hullámnak vagy rezgésnek. Nekem mindegy, a lényegen nem változtat. Ez ugyan az, hogy amit a tudomány energia címén ír le, ugyan az a megfogalmazása az istennek a teológiában ;-)

      Törlés
    9. Azért mondjátok, hogy nincs Isten mert nem értitek. Nem értitek, mert azt akarjátok hinni, hogy Isten egy személy. Mivel alapjáraton téves az elképzelésetek "róla" hiába keresitek a bizonyítékot ellene vagy mellette.
      Pedig egyszerű. Isten minden létező forrása, semmi sem létezik rajta kívül. Mi a részei vagyunk, ugyanúgy a szabadkőművesek, ugyanúgy Lucifer is a része. Csak vannak akik szélmalomharcot vívnak, és a "körön kívülre" akarják magukat helyezni, mert nem tetszik nekik ez az egész.
      Apropó ezt akarják sugallni az OTP logóhoz hasonló szimbólumok, hogy ők bizony a körön kívül vannak, ergo Isten nem áll felettük.

      http://www.brokerblog.hu/wp-content/uploads/2011/09/otp1.jpg

      Az alvás pedig azért szükséges, mert olyankor a lélek "elhagyja" a testet, és "feltöltődik".
      Ilyenkor álmodunk, és látjuk az asztrálsíkot, ami a fizikainál magasabb rezgésű (tehát ezt a frekvenciát a megszokott fizikai érzékszervek nem tudják felfogni), itt manifesztálódnak a vágyaink, vagy bármi amire tudatosan vagy tudat alatt gondolunk.

      Szóval Isten nem fog minket kihúzni a sz.rból, a szabad akaratunk miatt. Az illuminátus cimboráink pedig pont ezt használják ki, hogy az ember a szabad akaratánál fogva sétál bele a csapdába. Amíg fenn tudják tartani az illúziót, addig te a szabad akaratoddal tartod saját magadat egy ketrecben.
      A szabad akarat felelősséggel jár.

      Törlés
    10. Kaze :) félreértettél. Én egyet értek azzal, amit te írtál, mind istenről mind az alvásról. Én azért nem mentem bele ilyen dolgokba, mert ezek azok, amiket nem tudsz konkrétan bizonyítani.

      Az alvással kapcsolatban sem tudod bizonyítani, hogy a lelked kiszabadul a testből, mivel magát a lelket sem igen tudjuk mérni, akkor honnan is lehetnél biztos benne mi is történik. Viszont azt a tényt, ami közvetett! bizonyíték, hogy az alvással az ember egy fizikai eszközökkel nem mérhető energiával "töltődik" fel.

      Én azért írtam úgy, ahogy írtam, mert igyekeztem a talajon maradni és nem elszállni. Lehetne a csillagos égig emelkedni és fennkölten szavalni arról, hogy mi isten, vagy mi az ember. De ezek akkor is csak elképzelések, vágyak, gondolatok lesznek, mivel konkrét fizikai megtapasztalásod nincs e felől. És ha van is, akkor nagyon szerencsés vagy, de mivel másnak nincs ilyen tapasztalása ezért nem tudja mihez kötni azt, amit állítasz.

      Én hiszem, hogy értelemmel fel lehet fogni istent és a felsőbb illetve alsóbb világokat. Tudom, hogy a régi emberek is fel tudták ezeket fogni. Hiszen ők ezt vallották és nem hitték. Csak ma létezik hívő ember, mert ma már csak ez maradt, a hit. Nem tudsz mit kezdeni vele, kénytelen vagy elhinni. De a régi emberek tapasztalták, és amit megtapasztalsz, azt tudod, és nem hiszed, és onnantól kezdve vallod amit tudsz, így lesz valakinek vallása. Ma sok ember mondja, hogy vallásos :) Én csak jót mosolygok és azt mondom, hogy maradjunk annyiban, hogy van hited :)

      Ez a baj a mostani "térítőkkel", hogy olyan erőszakosan akarják, hogy te vallj valami olyat, amit soha meg sem tapasztaltál és még csak nem is hiszel benne. Én nem térítek, csak elmondom a véleményemet, de igyekszem a realitások talaján maradni és nem elszállni.
      De ha te azt csinálod, hogy csőstől rontasz mindenki "házába", hogy márpedig ez így van és nem lehet máshogy, akkor nem vagy különb a sötét oldaltól. Igenis újra meg kell találni az istenhez vezető utat. Még az is, aki azt mondja, hogy nem létezik egész életében keresi, mert ha nem is mondja ki hangosan, de magában biztosan kimondja: SEGÍTS ÉG :) És aki tiszta szívű azt megsegíti ^^ erre mondják, hogy "erős a jelenléte", hát persze, mert az égi jelen volt rajta ami a JELEN LÉT :) és az égiek segítettek neki.

      Törlés
    11. " Nem értitek, mert azt akarjátok hinni, hogy Isten egy személy."

      ha nem személy, akkor micsoda? tárgy? jelenség?

      Törlés
    12. hamsa

      Te maga vagy a jóság :D Köszönöm mindenki nevében :)

      Törlés
    13. Hamsával ebben teljesen egyetértek.
      Kaze is jól megvilágítja dolgot: "A szabad akarat felelősséggel jár."

      Szóval ha nincs személyhez köthető Isten, akkor hogyan is lehetne személyhez köthető Gonosz/Lucifer/Sátán? Mert ha az Unitiverzum szertetthulláma termeti az anyagot és az életet, akkor valami negatív anti-hullám képviseli a Gonoszt? Ez az ami nem azons fázisban, harmóniában rezonálvla teremt, hanem ellenfázisban pusztít?Húha,,, hullámelmélettel magyarázott teológia:) még egy bo bort nem iszok ma este:))

      Törlés
    14. Az Univerzum szeretethulláma teremti az anyagot???

      A részhalmaz teremti meg a halmazt?

      Tényleg ne igyál több bort.

      Törlés
    15. Jeromos: próbáld máshogy nézni a dolgot, különben nem fogod érteni. Képzeld el azt, hogy az egész bolygó csak egyetlen sejtje egy nagyobb élőlénynek. Te pedig egyetlen darabkája vagy ennek a bolygónak. Téged pedig apró sejtek építenek fel (fizikailag)... és így tovább, lehetne folytatni sokáig, ahogy a tudomány is teszi, feleslegesen.
      Szóval egy nagy egész része vagy, és nem valami különálló dolog. Ez az egész Isten. De hogy lenne személye? Hiszen te is a része vagy, meg Mariska néni, meg Pista bácsi, meg Orbán, meg Obama, meg Arnold Schwarzenegger meg Mick Jagger, meg az ellenőr a buszon stb stb

      Hamsa: minden bizonyíték rendelkezésére áll mindenkinek, csak szét kell nézni. És nem csak az lehet igaz, ami fizikailag bizonyítást nyer. Sőt. Ami itt igaznak tűnhet, az fentebb már hamis. Pont ebben az illúzióban keresnéd a bizonyítékot magasabb dolgokra?
      Egy egyszerű meditáció is elég, hogy megtapasztalja az ember azt ami túl van ezen a síkon.
      Felejtsd el a méréseket. Nem fizikai dolgot fizikai műszerrel nem fogsz megmérni.

      Törlés
    16. Én egy szóval sem mondtam, hogy fizikai eszközökkel fel tudjuk fogni a többi szférát. Én csak azt mondtam, hogy közvetetten tudjuk mérni fizikai dolgokkal és ez bizonyítja, vagy inkább utat mutat arra, hogy mit kellene, vagy merre kellene keresgélnünk.

      Én azt mondtam, hogy tudom, hogy értelemmel fel lehet fogni mindent. De az értelem nem fizikai tényező :)

      Jeromossal meg ne vitázz ^^ előző helyeken már kiderült, hogy Jeromos buzgón hisz istenben, és a szent biblia számára az egyetlen elfogadható és igaz írás és annak minden szava igaz és helyes és abban minden le van írva.

      Namost ő nem azért van ebben a hitben, mert nem tudna kitörni belőle vagy mert nem érti a világot. Nagyon is jól érti a világot, tájékozott és körültekintett. De úgy találta, hogy ez túl bonyolult és nehéz, szóval sokkal kényelmesebb elfogadni megdönthetetlen igazság ként a szent bibliát és onnantól kezdve az egész élet egyszerű.

      Namármost a biblia egy megszemélyesített istent ír le. Tehát az isten személy.
      És ő magát alárendeli ennek az istennek. Jézust isten fiának tartja és olyan "isteni" lénynek, aki előtt le kell borulni és "isteníteni" kell.

      Csakhát ezzel az a baj, hogy akit imádsz, akit magad fölé emelsz, azt soha nem érheted el. Jézust és Istent aki maga fölé emeli az sosem érheti el, mert önmagát alsóbbrendűnek tartja. És mindaddig az is marad, amíg így gondolkodik.

      A bibliában írva vagyon, hogy amikor teremtik az embert (És igen, többes számban, nem isten teremtette az embert, hanem teremtették az angyalokkal együtt), akkor isten bele lehelli az emberbe ÖNMAGÁT. Húha... ez kemény tényező... Aztán jön ez a Jézus pofa és azt mondja

      "Isten bennetek van". Wow, ez is egy kemény tézis. Aztán még azt is mondja "Én és az Atya egyek vagyunk." Nahát... Tehát amit Jézussal teszek, azt istennel teszem.
      Ezt a logikát követve még mond olyat is: "Amikor éhes voltam ennem és innom adtatok, amikor mezitelen voltam felöltöztettetek, amikor nem volt hol aludnom befogadtatok, amikor beteg voltam meglátogattatok.
      Kérdezik a tanítványok. Dehát mester mikor tettük mi ezt veletek? Erre Jézus: Bizony mondom nektek, amit a legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek."

      Itt -jézus két dolgot jelent ki. Egyek vagyunk vele, nem alá nem fölé rendeltek és ezáltal következik ebből, hogy istennel is egyek vagyunk. És amit embertársainkkal teszünk, azt nem csak velük tesszük, hanem az istennel is, és önmagunkkal is. Tehát, ha önmagadat bántod, akkor másokat is bántasz.

      És akkor ugye ott van a kedvenc részem. "Isten szent nevét a szádra hiába ne vedd". Erre kérdem én! Istennek mi a neve? Mer tuti nem JHVH... Erre olvasom Mózes bátyám történetét. Ég a csipkebokor (magyar ősiségben isten fának is hívják a csipkebokrot, persze ezt csak úgy megjegyeztem). Szóval ég a csipkebokor, de nem ég el, csak lángol. Aztán ez a tűz szól Mózeshez. (Jah itt megint megjegyezném, őseink a tűzben/Napban tisztelték az istent, vajon miért, és milyen érdekes, hogy a nagy Mózes ilyen pogány módon kommunikál az istennel!).
      Szóval a tűzön keresztül feladatot ad isten Mózesnek. Erre Mózes kérdi, no jó, de honnan fogják tudni, hogy te parancsoltad nekem? Mit mondjak, mi a neved? És akkor figyeld, mert itt hasalsz el.

      "Mond azt nékik, Én vagyok, aki vagyok". És itt eldobja az ember az agyát. Vagyok... ez a neve. És akkor, ha én azt mondom, de hülye vagy...ok... és az ember a fejéhez kap te jó ég! Ne szidd magad vagy másokat, hanem tiszteld a másikat! Van igazság a bibliában, de nem szent én véleményem szerint :)

      Ráadásul a vagyok az a "vagy - ok", vagyis a vagyásnak az oka, a létezésnek az oka isten. És minden, amit kapok az életben annak ... jaj ki sem merem mondani, Én VAGYOK az oka... én teremtettem meg. Gondolattal, tettel vagy tétlenséggel és energiát az érzelmeimmel adok neki.

      Törlés
    17. Szóval nem akarom én fizikai dolgokkal teljes egésszében megérteni a világot. Mégis, amikor bekapcsolom a tévét, és ha nincs adás, akkor olyan szép mákos. Dehát mitől? Jahogy a kozmikus sugárzás okozza? A rádió meg sistereg. miez a zaj? Jahogy kozmikus sugárzás... Nadehát akkor mondja már meg valaki, mi az a kozmikus sugárzás. Erre a válasz: "Nem tudjuk!". Hogyhogy? "Hát minden honnan jön a ksugárzás, nincs forrása, mindenből ez árad"... brutál tények ezek. És akkor máris milyen érdekes, amikor gyerekként játszottam a rádióval. Közelítettem a kezemet az antennához jobban sistergett, ha eltávolítottam, akkor kevésbé. Nahát! És emlékszem órákon át csodáltam azt, hogy én hogyan vagyok képes hatni a rádióra? Hiszen nem csinálok látszólag semmit sem :o

      És örülök, mert így hozzá lehet kötni a témát a cikkhez :D Mivel a szimbólumok arra alkalmasak, hogy bizonyos frekvenciákon rezegjenek vagy rezegtessenek fizikai dolgokat és esetleg gondolatokat ébresszenek. Ezek annál erősebbek, minél több érzelemmel viseltetünk feléjük. A szeretet, a boldogság ugyan úgy erőt ad a gondolatoknak mint a harag és a gyűlölet. Csak az nem mindegy, hogy mi lesz a végeredmény.
      Tehát ezeknek a szimbólumoknak nem az erőfitoktatás a lényegük, hanem az, hogy a "háború" már elkezdődött, csak az emberek még nem vették észre.

      Törlés
    18. "Jeromos: próbáld máshogy nézni a dolgot, különben nem fogod érteni. Képzeld el azt, hogy az egész bolygó csak egyetlen sejtje egy nagyobb élőlénynek. Te pedig egyetlen darabkája vagy ennek a bolygónak. Téged pedig apró sejtek építenek fel (fizikailag)... és így tovább, lehetne folytatni sokáig, ahogy a tudomány is teszi, feleslegesen.
      Szóval egy nagy egész része vagy, és nem valami különálló dolog. Ez az egész Isten. De hogy lenne személye? Hiszen te is a része vagy, meg Mariska néni, meg Pista bácsi, meg Orbán, meg Obama, meg Arnold Schwarzenegger meg Mick Jagger, meg az ellenőr a buszon stb stb "

      hogy próbáljam máshogy nézni? szakadjak el a racionalitástól? azt tekintsem igaznak, ami nem lehet igaz? vagy mégis kell gondolkozzak?

      amit te vallasz, annak a neve panteizmus... hogy a világ egésze az maga isten.

      ezzel a gondolattal azért bajok vannak, mert vagy örökké volt a változó világunk, vagy nem volt örökké és megteremtette magát.

      mind a két feltételezés csakis hibás lehet, hiszen ha változó világunkban mindennek, de mindennek oka van, akkor a világ is okot feltételez... egy olyan okot, ami nem része világunknak.
      ha viszont (időben) nem végtelen az Univerzum, akkor meg kellett magát teremtenie. ha meg kellett magát teremtenie, akkor már léteznie kellett, hogy teremteni tudjon. te is belátod, hogy ez ellentmondás.

      továbbá a te elméleted megfosztja Istent minden isteni jellemzékétől - a te istened nem tökéletes, mert folyton változik, a változás pedig kizárja tökéletességét. a te istened nem személyes, tehát nem is lehet tudatos, hanem csak tudattalan változások összesége, magyarán nem mindentudó. a te istened nem örök, hisz addig van míg világ van.

      tulajdonképpen amiben te hiszel, az materializmus, mivelhogy az anyagi világot teszed meg istennek.

      Törlés
    19. "Namost ő nem azért van ebben a hitben, mert nem tudna kitörni belőle vagy mert nem érti a világot. Nagyon is jól érti a világot, tájékozott és körültekintett. De úgy találta, hogy ez túl bonyolult és nehéz, szóval sokkal kényelmesebb elfogadni megdönthetetlen igazság ként a szent bibliát és onnantól kezdve az egész élet egyszerű."

      ugye megengeded, hogy erre a szintre nem ereszkedek le.

      a minősítgetés az érvek hiányának félreértelmezhetetlen jele.
      azért mert neked nem sikerül megvédened álláspontodat, másnak még sikerülhet sajátját igazolnia.

      nekem a Biblia az etalon, neked meg ilyen-olyan youtube videó... kacagnom kell... vajon az általad igaznak vélt videó 2000 év múlva hol lesz?

      már ezen rövidke bejegyzésed is ellentmondásos... írod, tájokozott vagyok és körültekintett (az vajon milyen?), de ennek ellenére a könnyebb álláspontot képviselem.

      hát nem... a Bibliát elhinni nem mondható könnyűnek, aszerint élni meg nemhogy egyszerű, hanem egyenesen lehetetlen.

      viszont aszerint élni valóban egyszerű, hogy Isten bennem van, én vagyok a szabályok meghozója, nem én függök a világtól, nem én függök Istentől, hanem ezek függnek , nem én vagyok a teremtett, hanem teremtő vagyok.

      többször kértem már az ezen elgondolást képviselőit, hogy írják le, eddig mit, miket teremtettek.

      Törlés
    20. "mind a két feltételezés csakis hibás lehet, hiszen ha változó világunkban mindennek, de mindennek oka van, akkor a világ is okot feltételez... egy olyan okot, ami nem része világunknak."

      Azért ez egy csúsztatás....Figyelj, ha a világ okát már csak egy dolog képes a tudomány határán kívül magyarázni, a mindenek előtti és mindenek feletti: ISTEN. Ez a gyökérok, akár panteista vagy akár könyvhívő. Isten akkor most halmazon kívüli vagy belüli? Egy halmazon kívüli teremtő Isten nem létezhet, hiszen a teremtményével (Univerzum) Ő maga is a halmazban van, méghozzá mindenütt ott van, törvényeivel alkotja a létezőt.Innen ered panteizmus. Egy teremtmény nélküli Istennek meg semmi értelme, mivel senki se imádkozik hozzá:))))
      Jelenleg ott tart a tudomány, hogy az anyag legkisebb építőköveinél már nem talál kisebbet, talál viszont az anyagot megformáló hullám elméletre bizonyítékokat részecskeütköztetéses kísérletekkel: így hoztak létre már antianyagot is. Az anyagot rezonanciával jelképező, leíró matematikai hullámok eredetére nincs magyarázat. Ezek nem elektromágneses, vagy egyéb anyagból eredő hullámok. Nem mérhetőek, mivel mindenütt ott vannak az elmélet szerint. Tehát már nem egy kisebb anyaggal, részecskével írják le a nagyobb anyag viselkedését, hanem csak puszta matematikával. Eljutottunk oda, hogy tulajdonképpen nincs is anyag, hiszen az csupán ezen nem mérhető hullámok rezonancia válik mérhetővé, amit mi anyagnak írunk le, az egyszerűség kedvéért. Ezért lesz szinte minden atomfizikus Isten hívő, mert nincs több priori ok, csakis egy maradt a teremtő Isten, sallangmentesen, romantikus történetek, Luciferek, stb. nélkül.

      Törlés
    21. "Azért ez egy csúsztatás....Figyelj, ha a világ okát már csak egy dolog képes a tudomány határán kívül magyarázni, a mindenek előtti és mindenek feletti: ISTEN. Ez a gyökérok, akár panteista vagy akár könyvhívő. Isten akkor most halmazon kívüli vagy belüli? Egy halmazon kívüli teremtő Isten nem létezhet, hiszen a teremtményével (Univerzum) Ő maga is a halmazban van, méghozzá mindenütt ott van, törvényeivel alkotja a létezőt.Innen ered panteizmus. Egy teremtmény nélküli Istennek meg semmi értelme, mivel senki se imádkozik hozzá:))))"

      ha én írok egy számítőgépes programot, azzal én a program részévé válok?

      dehogy... hisz nem leszek a programon belül. más a minőség. teremtésem (programozásom) által nem válok bitekké, nem leszek logikai elágazás.

      pedig a program minden törvényét én alkottam, működését én határoztam meg.

      a továbbiakat meg nem értem, hogy jön ide és kit igazol.

      Törlés
    22. Ha a programozó nem akar többet upgradelni, nem hagy nyomokat, üzeneteket parancsokat bitjei számára, hogy tiszteljék és kövessék őt, továbbá nem a maga használatára írta a szoftvert, akkor teljesen igaz amit írtál. De ez a programozó, parancsokat hagyott meg követőinek (könyvek), akik upgradet várnak és hitük szerint kapni fognak. Ráadásul állandóan szemmel tartja, "debuger" alatt futtatja:)) a program működését. Ezért nem raknám Őket külön halmazba. A program a Te hited szerint si soha se tud különválni alkotójától!!!

      Törlés
    23. nem érted az analógiát...

      te azt állítottad, hogy Isten a teremtés által szükségszerűen részévé vált teremtett világának.

      én meg azt, hogy a teremtett világ és a teremtő más minőség, így kizárt, hogy a teremtő minőséget váltson, hisz a programozó sem vált minőséget, nem lesz maga is program, hanem marad programozónak.

      Törlés
    24. Értelek Én hidd el. De attól még hogy az egyik létrehozott valamit, ami más, érts. szűkebb dimmenziókban (anyag) tud mozogni, létezni, még nem zárhatja ki a kapcsolatot. Különben nincs értelme Isten fogalmának. Ha nem része, akkor mi a f-szért imádkoznak hozzá? hiszen meg se hallja, mert nincs benne. Kell a fenének egy olyan Isten aki képtelen beavatkozni, a mi univerzumunkba. Csak megteremtett oszt jónapot. Akkor meg minek?

      Másképpen, ha nincs benne, akkor elvan teremtés nélkül is. Egy teremtés nélküli Istent is el tudsz képzelni? Baromi magányos lehet:) Viccet félretéve, Isten létének "mellékhatása", következménye, hogy Teremt. Egyik nem létezik a másik nélkül, azaz szétválaszthatatlanok.

      Feladtam...

      Törlés
    25. mert ha a programomat folyton átírom, akkor én, mint programozó a program része leszek?

      ismét dehogy... teljesen függetlenül létezem a programon kívül is, bár hatással vagyok arra.

      "Másképpen, ha nincs benne, akkor elvan teremtés nélkül is. Egy teremtés nélküli Istent is el tudsz képzelni? Baromi magányos lehet:) "

      nehogy már emberi aggyal próbáld felfogni hogy Isten érezhet-e magányt... hogy érezhetne, ha Ő a létezés teljessége. a teremtés nem maga miatt történt - még mielőtt azt hinnéd, hogy unalmát elüzendő lettünk teremtve. a teremtés az csak nekünk volt jó, mert létezni jobb, mint nem létezni.

      "Viccet félretéve, Isten létének "mellékhatása", következménye, hogy Teremt."

      lásd fentebb.

      "Egyik nem létezik a másik nélkül, azaz szétválaszthatatlanok.
      "

      mi van? ha Isten nem teremtett volna, akkor nem is létezhet? az okozat határozza meg az okot? ezt te sem hiszed komolyan...

      Törlés
    26. Kell a fenének egy Teremtés nélküli Isten! ezt mondom. Nézd Én nem vagyok vallásos, de filozófiai úton (térítők és szentkönyvek nélkül is) eljut az ember egyféle Teremtő erőig.

      Törlés
    27. Nincs szeretet gyűlölet nélkül, nincs jó, rossz nélkül. Nincs Isten Teremtés nélkül és fordítva. Egyik sem oka a másiknak az Én következtetésem, "hittem" szerint.

      Törlés
    28. állításaid filozófiai alapokról sem igazolhatóak.

      nincs alma almátlanság nélkül? miért? almátlanság van?

      nincs jóízű rossz íz nélkül? ez olyan elképzelhetetlen?

      nincs lilomillat szarszag nélkül?

      a duális világképed sajna a természetben nem áll... a világ nem szimmetrikus. tulajdonképpen semmilyen téren.

      Törlés
    29. Állj :) Rossz vonalon indultatok el.

      Isten nem része a világnak, hanem fordítva. Amikor programot írsz, nem csak leülsz, megnyitod a programot, gépelsz és fordítasz, hanem előbb kigondolod. És amint összeállt az elképzelés a fejedben a program a részeddé válik, nem fizikailag, hanem magasabb síkon.

      Amikor álmodsz, egy egész világot felhúzhatsz magad köré, mert egyrészt azon a síkon értelmetlen dolog az idő, másrészt amit elképzelsz azt akár meg is teremtheted. Akinek volt már tudatos álma, az tudja miről beszélek. Márpedig szerintem igen kevés ember van akinek még nem volt. És az álmodban felépített világ nem egy tőled különálló dolog, hanem a részed.
      Ha tervezel egy házat, előbb magasabb síkon jelenik meg, csak aztán valósulhat meg a fizikai világban, mert ez a legalsó világ, az idő falai közé zárva, itt minden lassan történik, persze csak azért mert időben gondolkodsz.

      Egyébként nem vagyok panteista, de nyilván mindenféle vallási vagy nem vallási nézetnek lehet igazságtartalma.

      Törlés
  44. Nem a témához tartozik, de ezt már láttátok?
    http://www.natgeotv.com/hu/tulelesi-praktikak

    VálaszTörlés
  45. http://nagyfigyelmeztetes.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamis próféta!

      Törlés
    2. Bírom az ilyen Jézus üzeneteket. Nekem vajon mért nem üzen ? Akartam vele beszélni a múlt héten, de nem szólt hozzám... úgyhogy letettem róla.

      Megmondom őszintén én szkeptikus vagyok, és szeretek meggyőződni a dolgokról. Ha viszont valami olyannal szembesülök, amiről nem tudok meggyőződni személyesen, akkor azt én nem tudom elfogadni. Főleg az ilyen Médiumos dolgok.

      Törlés
    3. Jézus neked is üzen, csak nem veszed észre.

      Törlés
    4. A betörő nagy nehezen bejut az üres házba. Amíg pakolászik hall egy hangot a sötétben.
      - "Jézus figyel!"
      Gyorsan hátrafordul, de nem lát senkit, csak egy papagájt, ami újra rákezd.
      - "Jézus figyel!"
      Odamegy a betörő és azt mondja:
      - "Milyen jópofa, beszélő papagáj. Biztos te vagy Jézus"
      A papagáj:
      - "Nem én Mózes vagyok, Jézus a pitbull".

      Törlés
  46. "Másik bizonyíték, hogyha az anya 300, de max 500 méterrel messzebb megy a fél éves gyermekétől, akkor a gyerek akármilyen mélyen alszik felsír. Ezt is több ezer kísérlettel tesztelték és nem igazán tudták megmagyarázni, hogy mi is pontosan ez a képesség."

    Ez egy baromság, 2 gyerek után bátran kijelenthetem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jah, végülis több 10.000 -es kísérlettel szemben teljesen releváns a kettő :)

      Ha férfi vagy, akkor a kijelentésed nem ér semmit. Ha meg nő, akkor az eléggé szomorú.

      Ráadásul névtelenül, indok és magyarázat nélkül beírod, hogy baromság :D Én is sokszor mondtam a kémia tanáromnak, hogy a baromság, mégis úgy voltak a dolgok, ahogy ő mondta :)

      Törlés
    2. nekem is két gyerekem van... nem tapasztaltam ilyesmit.

      hamsa! neked van gyereked?

      Törlés
  47. Ha névvel írnám akkor is baromság.

    Gondolkodj már kicsit!

    Ha ez igaz lenne akkor egyszer sem mehetne el úgy a párom pl a pár km-el arrébb lévő teszkóba, hogy ne bömböljön a gyerek nekem addig míg vissza nem ér.

    Nem mehetnének anyák dolgozni mert bőgne a gyerek míg vissza nem érnek.

    Lehet,hogy nem neveltem 10 ezer gyereket, de ennél a kettőnél tuti száz, hogy nem így történt, mint ahogy Te leírtad.

    Meg mi az, hogy ha férfi vagyok, nem jelent semmit?

    Szerinted ki vigyázza addig a kölköt amíg az szülője elmegy több mint 300 méterre?

    Épp hogy ha nő lennék akkor nem érne semmit e gondolat, mivel távol maradásom miatt nem látnám hogy fel van é a gyerek. :)

    Ha tetszik, ha nem, ez van.


    NAMASTE!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szégyelld magad! nem vagy jó szülő, mert gyerekeid nem az angol (amerikai, indiai, kínai) tudósok kisérletei szerint viselkedtek:)

      Törlés
    2. Amint megmutatod, hogy hol állítottam olyanokat, hogy:

      "Nem mehetnének anyák dolgozni mert bőgne a gyerek míg vissza nem érnek."

      Vagy legalább hasonlót mutassál már légyszíves!

      Mielőtt baromságnak nevezel bármit elgondolkodnál rajta, hogy mit jelent?

      Én azt írtam, hogyha a gyerektől fél éves koráig !! távol kerül az édesanyja, az reagál rá. Ez az esetek többségében egy féléves gyerek révén abban nyilvánul meg, hogy felsír. De azt sehol nem állítottam, hogy addig sír míg vissza nem megy az édesanyja. Ha ilyet állítottam volna, akkor az tényleg baromság, ebben az esetben bocsánatot kérek, de az a problémám, hogy én ilyen sort sehol nem találtam abban, amit írtam :(

      Ráadásul azt sem állítottam, hogy egész életére ilyen marad a gyerek. Ezért is írtam, hogy fél éves koráig figyelhető meg ilyen a gyerekeken, utána elkezdenek "elszakadni" édesanyjuktól. Ez egy normális és természetes folyamat azon túl, hogy szükségszerű is.

      Az meg, hogy a gyerek és az anya között különleges kapcsolat van vitán felül áll. Kérdezd a saját feleséged, vagy bármelyik anyát. Ha a gyerekével bármi történik azt az anya megérzi. Ezt hívják anyai ösztönnek, milyen érdekes, erre a baromságra még kifejezésünk is van.

      Az az állításom meg, hogyha férfi vagy, akkor semmit nem ér a kijelentésed, arra vonatkozott, hogy mivel apai megérzés nem létezik, ezért nem hiszem, hogy 2 gyerekkel ilyesmit te magad megtapasztaltál volna, max megfigyelhetted volna.

      Jeromos, megnyugtatlak, nem az internet a fő információs forrásom ^^ Az pedig, hogy megnézek youtube-on előadások felvételeit nem értem miben különbözne attól, hogy én magam megyek el ezekre az előadásokra?
      A másik, ha úgy érzed, kedves Névtelennel együtt, hogy a hozzászólásaim benned/bennetek ellenszenvet ébreszt, akkor csak szólok, hogy én úgy viselkedem másokkal, ahogy azt szeretném, hogy velem viselkedjenek. Ellenben te elkezdtél engem kioktatni és kiforgatni a szavaimat. És ahogyan most Névtelen is, orbitális baromságokat igyekeztél úgy beállítani, hogy azt én mondtam. Nos az ilyen emberekkel szemben általában tükörként viselkedem, és úgy kezdek velük beszélni, viselkedni, ahogy azt ők teszik velem. Szóval, ha nem tetszik bármi is, amit írok veled kapcsolatban, jobb ha jó mélyen magadba szállsz.
      A fő probléma az, hogy te korodnál fogva hihhetetlenűl okosnak és bölcsnek tartod magadat és úgy vagy vele, hogy mindenki más hülye és a legrosszabb ebben, azt hiszed mindig neked van igazad. A különbség kettőnk között az, hogy én valóban elismerem, ha tévedek, vagy hülyeséget mondok, de még egy betűt nem írtál le, amivel meggyőztél volna arról, hogy én tévedek. Helyette elkezdesz kioktatni és sértegetni. Akárcsak Névtelen barátunk rögtön kiemel valami kis részt leszólja, és utána kiderül, hogy nem én írtam hülyeséget, hanem ő nem fogta fel, amit írtam.

      Szóval köszönöm a gondoskodásotokat, de mindkettőtöket megkérnélek, hogy ne kommenteljétek azt amit írok, mert egyikőtök sem tud értelmes érvekkel "vitázni". És ami a legjobban irritál, ha valaki eleve úgy kezd neki a vitának, hogy a tisztelet mindenféle formája totálisan hiányzik a hozzászólásából, csak mert őő, mer ő meg mondja...

      Törlés
    3. szóval hamsa! hány gyereked van?

      mert hogy litániát zengtél magadról, hogy te ilyen, meg olyan, vagy, hogy tévedéseidet beismered (mondjuk idézhetnél egy ilyet), meg hogy te nem hiszel el mindent, amit mások leírtak, az oké... élj ebben a hitben.

      de hogy azt írjad egy apának, hogy szomorú, mert nem sír fel a gyereke, ha az anyja elmegy otthonról, az sértés, de legalábbis olyanfokú érzéketlenség, ami mellett nem lehet elmenni... és teszed úgy, hogy valószínűsíthetően semmiféle tapasztalatod nincs etéren, pusztán kritika nélkül elhiszed hogy történt ilyen kisérlet, hogy a kisérletnek valóban ez volt az eredménye.

      tényleg... linkeld már be, hol olvastál ilyet.

      azon vádat meg visszautasítom, hogy bármikor kiforgattam volna szavaidat - minden esetben értelmében reagátam rájuk (ha nem, idézd hol tettem ilyet - nem általánosságban, hanem konkrétan... te ezt írtad, én meg másképp projektáltam).

      és tényleg csak mellesleg említem meg... az anyák többsége nem érzi meg, ha a gyermekükkel történik valami, ez csak egy mítosz, az anyai ösztön jelentése meg egészen más, mit itt próbálsz eröltetni. olvasgass kissé, mielőtt leírnál valami ordenáré baromságot.

      Törlés
    4. Tudományos folyóiratban olvastam, a sulikönyvtárban. Hogy melyik kiadás és melyik szám, hanyadik oldal tudja a fene. Évekkel ezelőtt olvastam, ráadásul már a sulit is befejeztem, nem járok már oda. Interneten meg tudja a fene, hol lehet ilyet fellelni, ha nem hiszed megkeresed magad.

      De persze ebbe is úgyis belefogsz kötni. Azt is bizonyítsam be, hogy jártam főiskolára? Vagy azt, hogy könyvtárba? Vagy azt, hogy tudok olvasni? Jah nem, az egyértelmű, hiszen itt beszélgetünk, bár lassan már odajutunk, hogy ez lesz megkérdőjelezve, biztos lediktálom valakinek.

      Bizonyítsd, bizonyítsd, bizonyítsd ... hát tudod nekem meg erre kedvenc meséim befejező mondatát idézném:

      "És aki nem hiszi, az járjon utána!"

      Ugyan ezt tudom neked is tanácsolni.

      Az a probléma, hogy te alapvetően azt gondolod rólam, hogy hülye vagyok és én nem tudok semmit a világról, meg én bekajálok minden szarságot és még csak kicsit sem használom az eszemet. De én ezen a gondolatvilágodon nem is akarok változtatni, gondolsz amit akarsz, csak hagyjál békén, mert fárasztasz.

      Gyerekem az még nincs, viszont ez nem azt jelenti, hogy nem foglalkoztam gyerekekkel vagy, hogy nem tudok róluk semmit sem.

      Nah, jóvan millió dolgot írnék még le, de részedről az úgyis mítosz meg baromság és hát ugye bizonyítanom is kell, tehát inkább csak egyszerűen befejezem. Úgyis az a célod, hogy végre leboruljak szellemi nagyságod előtt... ki kell ábrándítsalak, ehhez valaki mást kell keresned. Én részemről ugyan akkora ökörségeket írtál le, mint amekkorákat állítólag én írtam le teszerinted. Szóval ez eléggé szélmalom harc szóval tényleg befejeztem írj amit akarsz nem érdekel.

      Törlés
    5. Tudtuk jól, hogy nincs gyereked.
      Azért írtad le amit leírtál.

      Majd lesz.

      Nem akarok írni szart se, nem akartalak sem kioktatni, sem föléd kerekedni.
      Múlandó dicsfényben nem szeretek tetszelegni.

      Ez nem Rólad szólt, hanem a tapasztalatokról.

      Don't Panic!
      (It's organic ;))

      Törlés
    6. "és tényleg csak mellesleg említem meg... az anyák többsége nem érzi meg, ha a gyermekükkel történik valami, ez csak egy mítosz, az anyai ösztön jelentése meg egészen más, mit itt próbálsz eröltetni. olvasgass kissé, mielőtt leírnál valami ordenáré baromságot."


      ezzel teljes mértékig egyetértek! :D

      NAMASTE!

      Törlés
  48. nem mellesleg a kémiatanárod fogta magát és bebizonyította neked látványos kísérletekkel, hogy amit mond, az úgy van.

    honnan van ez a hiteles adatod? adsz linket?

    gondolom mind a 10 ezer szülőről van feltéve kép meg elérhetőség hozzájuk, hogy személyesen is rá lehessen kérdezni. :)


    majd legközelebb nagybetűvel kezdek.

    NAMASTE

    VálaszTörlés
  49. Azért a rengeteg megjelenítés az "illuminált" szabadkőművesek részéről mert félnek a valódi magyaroktól. Abban a tévhitben vannak hogy ezzel a voltaképp egyensúlyozós fekete/fehér mágiával mindent elérhetnek a korszakváltásban való átmentésük terén. Semmit sem tudnak vele elérni a szeretet nélkül - ami viszont nélkülözhetetlen a belső rezgésemelkedéshez. A rajtuk már FELÜL-emelkedett magyarok pedig nem az ellenségeik - ezt eredendően rosszul tudják és élik meg. Az olyan negatív előjelű dolgokkal - mint amilyen a Magyar Szent Koronával való játszadozás is - MOST semmit sem lehet elérni. Vagy ott van például a RossMann/RosszEmber cég lógója is. Ahol a Rossmann természetesen a magyar mint Nyilas/Kentaur lógó. A félelmük jele pedig az hogy a plakátokon kislányok csókolgatják a Körbe/KörForgásba zárt Magyart/CentaUrat-Úrnőt/10-es Urat-Úrnőt. Hátha - szerintük - a Ross-mann-ból Gut-mann lesz. Itt tévednek - a magyar eleve szeretet-orientált és jóakaratú. Természetesen nem a magyar-bőrbe bújtakról van szó. A VALÓDI MAGYAR ugyanis a Sötétségből Főnixként Feltámadó Skorpió-lényegű Nyilas. És mint ilyen az ELSŐnek megTÁLTOSodó ember/nép a Földön - minden korszakváltásnál. Váltás csak valódi magyarokkal-magyarok által van, másképpen nem lehetséges. Se így - se úgy...
    Sanyi

    VálaszTörlés
  50. Azért ezt is ajánlhattátok volna nekik. http://goo.gl/maps/eg8oS A Gyurcsány féle 56'os emlékmű. Ha bekapcsolna a 45', akkor érdemesebb kikapcsolni, úgy jobban látszik.

    VálaszTörlés
  51. Tényleg ott vannak ezek a szimbólumok mindenfelé az országban, de nem ez a szánalmas. Az a szánalmas, hogy a leláncolt Szent Koronát látva viccet csinálnak az egészből. Értem én a viccet, de fényképezés után "cselekedhettek" is volna. Ha ők ennyit mernek tenni, akkor ne csodálkozzunk, ha az átlag állampolgár csendben lapít. Nem lehet mindig másra várni!

    A szimbólumok roppant nagy erővel bírnak. Nagyon erős jelkép az, hogy tízezrek mennek el fapofával a leláncolt Szent Korona mellett, saját közönyükkel erősítve a rabláncot. De ugyanakkor pont a jelkép erejénél fogva hatalmas változást jelentene, ha bármilyen oknál fogva eltörne ez a lánc...

    Wazze, hát már senkinek nincs pénze egy kalapácsra??? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ősz elején-közepén jártam arra, és direkt megnéztem, akkor le volt verve a lánc. Játszadoztam a gondolattal, hogy egyszer, egyik esti sétán, de megelőztek. :)
      Kiss

      Törlés
    2. Decemberben nekem is feltűnt a levert lánc és annak maradványainak látványa.Még most is látszik.Nincs is ennél felemelőbb szimbólum.

      Törlés
  52. Persze hogy nem tanúsítanak ellenállást, mert szegények agymosottak. Ez a célja a rendszernek, más emberek kihasználása nélkül nem tud működni.

    VálaszTörlés
  53. RevealHiddenReality2013. április 19. 23:28

    Külföldön élve,rám jött egy kis nosztalgiázás, és gyerek korom ártatlannak tűnő filmjeibe néztem bele.
    Aztán rá is jöttem hogy nem is annyira ártatlanok.
    Az egyik Bujtor filmet néztem,amibe Kern is játszik. Talán HAMIS A BABA? Na aztán van benne egy rész amikor árverésre bocsátják az égetett szeszeket, és az ajándékcsomagok pont úgy voltak rendezve hogy egy hatalmas HIRÁM szem figyel a csomagok közül. Aztán állandóan az egyik fuvarozó céget reklámozták,ami ha jól emlékszem mindig 11 betűből állt.
    Bujtor volt a rendező ha jól emlékszem. Így hogy megértettem hogy Bujtor is nyakig benne volt a fénykeresők klubbjába, le is vettem a képét Bud Spencer mellől. :)))
    Aztán a másik gyerekkori agymosodám LINDAAAAA. Ahogy kezdődik a film... Egyből az összes hazaáruló kőműveses szobrocska egymásra utalva.
    Aztán amikor a Hősők Terét mutogatják, akkor eszembe jutott, az általam korábban az Isten igazságait hirdetőnek hitt Hit Gyülekezete(13 betű véletlen) Hősök Tere tánca a fiatalokkal a menyország királynője(Szemiramis(Istar(Easter(babiloni húsvét) obeliszk alatt táncoltatva szegény gyerekeket az illuminati ál-húsvét ünnepén, és ahogy össze futnak a fiatalok, egy szép háromdimenziós piramist alkotnak. Ja és ha vannak köztünk akik nem figyelték még meg a HGY második logóját, nem más mint egy háromdimenziós,befejezetlen tetejű piramis, felülnézetből.
    Na azóta mióta rá jöttem ezekre, mindenkit kifelé tanácsolok a babiloni okkultizmust gyakorló álkereszténységből, hogy helyette az eredeti krisztusi kereszténységet állítsuk vissza.
    Ezért is van a Jelenések könyvében utasítva, hogy FUSSATOK KI BELŐLE(az álkeresztényi babiloni egyház és gyülekezetrendszerek)ÉN NÉPEM,HOGY NE LEGYETEK RÉSZESEI AZ Ő BŰNEINEK, ÉS NE RÉSZESEDJETEK CSAPÁSAIBÓL !!!

    Aztán az új 56-os emlékmű felűlnézetből.

    Nagyon örülök hogy ennyi jó hozzászólást olvashattam itt.
    Üdv mindenkinek !

    VálaszTörlés
  54. A szent korona valójában nincs leláncolva, az szabadon van, csak az alatta levő párna. Vagyis akár azt is szimbolizálhatja, hogy a korona a szabadság egyik jelképe és ezt nem veheti el senki senkitől.
    Mellesleg a trianon is a magyarok erejét jelzi. Valakik nagyon féltek, félnek tőlünk ezért szedték darabokra szét az országot csak ezt az országot. A németeket csak ketté vágták. De magyaroroszágot izékre szedték területileg, mint ahogy politikailag gazdaságilag most is igyekeznek ezt tenni valakik akik félnek tőlünk valamiért akik mind a mai napig erősebbnek hiszik ezt a népet önmaguknál. Mert ha elég jelentősnek, erősnek éreznék önmagukat, akkor nem kellene velünk magyarokaal foglalkozniuk. Mi magyarok nem azért nem bántunk más népeket nem azért vagyunk jámborak mert birkák lennénk. Nem, hanem azért mert tudatában vagyunk képességeinknek, összetartásunknak, és akaraterőnknek. A jól lakott alvó orszlán jámborsága. S ha nem piszkálják az oroszlánt akkor fát is lehet vágni a hátán. Na de ha egyszer igazán felbőszitik... Na ezért célszerű békén hagyni a magyart.
    A piramis benne egy szem. a mindelátásnak a szimbóluma nem lehet, hiszen a piramis eleve egy zárt alakzat, az az alakzat, amely a legkevesebb oldalból tevődik össze. Vagyis abszolút zárt. Akik saját szimbólumként tekintenek rá azok mintegy bezérják magukat egy kis világba ahonnan csak szeretnének mindent látni, miközben valójában bebörtönzik magukat. De miért lenne szükség arra, hogy valaki, vagy valakik mindent lássanak, amikor a viláegyetem időben is térben végtelen. ennek csak egy oka lehet a félelem. na persze ők azzal csapják be önmagukat, hogy kontroll na de mind a kettő egy tőről fakad. miért is akarunk kontrol alatt tartani, mert félünk valamitől. Pl állandóan rajta kell tartanuk a szemünk a kisbabán mert félő hogy valami olyat tesz amit mi nem szeretnénk. Kész rettegés a szülő élete.

    VálaszTörlés