2012. július 21., szombat

Chip-eket be és irány a Sziget!

- Nincs sok időnk, úgyhogy megkérném Silverman-t, hogy röviden ismertesse az egybegyűltekkel, hogy állunk a VeriChip projekttel!
- Igen, uram. Szóval az elmúlt 5 év során, az eddigi adatok szerit több mint ezerötszáz embert sikerült megchippelnünk. 65%-uk Alzheimer gondozott, de chip-et kapott a bőre alá a mexikói államügyész és csapata, valamint egyes kormányzati központok dolgozói is, továbbá 60 további kórház jelezte az érdeklődését...
- Álljon meg kérem egy pillanatra!
Mennyi pénzt is utaltunk át magának ebben az időszakban?
- Nem tudom fejből a könyvelést uram, ha kívánja készíthetünk önnek egy kimutatást...
- Nem fontos, Scott. Csak nagyságrendileg kérdezem.
- Tudja, hogy nem szeretek pontatlan adatokat közölni. És a könyvelőnk jelenleg betegszabadságon van...
- Ne szórakozzon már, Scott. Csak mondjon egy körülbelüli számot. Nem pontos adatot kértem.
- Értem. Hát azt hiszem... uram... hogy nagyjából olyan negyven, negyvenöt milliárd dollár között lehetett, amit rendelkezésünkre bocsátott.
- Ühüm. Szóval azt akarja mondani nekünk, hogy ön kapott tőlünk negyvenöt milliárd dollárt, és ebből eddig ezerötszáz embert tudott nekünk megchippelni... azoknak is több mint a fele teljesen agyalágyult, már nem is tud magáról. Mennyibe is kerül nekünk akkor egy ember megchippelése?
- De uram, ezzel nem lehet így számolni. Jelenleg még a bevezetési szakaszban vagyunk. Először meg kell barátkozzanak a gondolattal, hogy mi mindenre jó, ha egy chip van bennük. Elismerem, az egészségügyi alkalmazások nem voltak olyan sikeresek, mint azt vártuk, de Brian-nak egészen új ötletei vannak. Ezek rendkívül felgyorsítják majd az egész folyamatot.
- Valóban? Milyen ötletei?
- Brian, kérlek, összefoglalnád röviden az új stratégia lényegét.
- Természetesen uram.
Az előző tízéves marketing tervünkben elsősorban azt próbáltuk hangsúlyozni, hogy mennyire hasznos, hogy eltűnt emberek, elrabolt emberek lekövethetők a chip-jeinkkel. Továbbá 10 milliárdos ráfordítással - aminek túlnyomó része kenőpénzekre ment el - sikerült kilobbiznunk a kormányoknál, hogy minden háziállatba és minden haszonállatba jogszabályilag kötelező legyen chip-et ültetni.
Tisztában vagyunk vele, hogy az állatokat nem kérték, hogy megchippeljük, de ez akkor is komoly lépést jelent számunkra, egyrészt a szoktatás szempontjából, másrészt pedig ezzel jelentős bevételekhez jutottunk, amikkel hamarosan teljesen függetleníteni tudjuk magunkat az önök támogatásától.
A kórházi és nyomkövetési alkalmazásokat sajnálatos módon sokkal kevésbé fogadták el, mint azt vártuk, ezért tavaly óta az idős, beteg emberek helyett elsődlegesen a fiatal korosztályt célozzuk meg. A Baha Nightclub kísérlet - mely hadd jegyezzem meg uram, hogy az én személyes ötletem volt - bebizonyította, hogy a fiatalok bármit megtesznek, hogy bejussanak egy "jó bulira", úgyhogy ennek megfelelően alakítottuk ki az új marketing stratégiát.
Az idén például Európa-szerte fesztiválokat célzunk meg, melyekre félárú jegyeket biztosítunk azoknak, akik megchippelik a bankkártyájukat. Ez persze még csak egy köztes lépés. De amint megszokták a mozdulatot, hogy mindenért úgy tudnak fizetni, hogy odaérintik a kezüket, benne egy kártyával egy érzékelőhöz, nyert ügyünk van.
Innen már csak egy apró kis lépés lesz, hogy a kártyára nincs is szükség... Az ugyanis elveszhet, azt lehet hamisítani, et cetera, et cetera, az érveket már részletesen ki is dolgoztuk, itt is vannak egyébként a táskámban, ha érdekli önöket...
- Csak a lényeget, ha lehet. Milyen eredményeket várnak ettől?
- Hogyne, uram. Elsődleges becsléseink szerint a várakozás nagyon pozitív. Úgy érzem, sőt merem állítani, hogy 6-8 éven belül elkezdhetjük a fiatalok tömeges chippelését. Addigra ugyanis teljesen hozzászoknak a készpénz mentes élethez, és az elfogadóhelyeket is ki tudjuk bővíteni olyan széles körűre, hogy ez elég csábító legyen számukra.
- 6-8 év??? Scott, kap 5 évet, és chipeket akarok az emberekben látni! Ha nem tud eredményeket produkálni, nem érdekel, hogy kinek a sógora, tudja mi lesz magával... Egy év múlva ugyanitt találkozunk. És ennél sokkal biztatóbb számokat akarok majd hallani! Ne kísérjen ki, magunk is kitalálunk.


Klikk a képre!
- Mr. Silverman, remélem nem mondtam semmi rosszat...
- Dehogy Brian, nagyszerű prezentáció volt, köszönöm. Tudja a megbízóink egy kicsit ingerültek mostanában. Nem úgy mennek a dolgok... legalábbis nem olyan ütemben, mint ahogy szeretnék. De ez nem az ön hibája.
Maga folytassa csak kérem ezt a PayPass akciót, de nagyon ügyeljen rá, hogy ez most tényleg népszerű legyen.
Ha a félárú jegyek nem működnek, akkor adjon nekik ingyen jegyet, vagy ajándékkosarat, vagy amit akar! De pittyegjen az a kártya mindenhol, különben jövő ilyenkor nagyon nagy bajban leszünk...

186 megjegyzés:

  1. nem valami nagy eresztés a PayPass kártya, és ha 10 ezer ember be is lép az akcióba és a sziget miatt rendel magának, akkor is az édeskevés

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ti pedig kenyeret se vegyetek, de még vizet se igyatok, egyétek ezt a sok majomságot, az itt leírt összeesküvés-elméletet, és ettől dagadjon a májatok. Ennyi sok badarságot összehozni! Ahelyett hogy élnél boldogan bele a világba! Azért születtél hogy meghaljál? Hát tessék mentálisan már kivégezted magad, lassan a fizikai halál is utolér! Gratulálok, ehhez van eszed!

      Törlés
  2. tehát felsőbb szinteken kellene lobbizniuk, úgy hallottam, hogy Amerikában és Kanadában már az igazolványokba is tesznek chipet

    egyébként most valamit lefordítottál, vagy ezt te írtad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ti pedig kenyeret se vegyetek, de még vizet se igyatok, egyétek ezt a sok majomságot, az itt leírt összeesküvés-elméletet, és ettől dagadjon a májatok. Ennyi sok badarságot összehozni! Ahelyett hogy élnél boldogan bele a világba! Azért születtél hogy meghaljál? Hát tessék mentálisan már kivégezted magad, lassan a fizikai halál is utolér! Gratulálok, ehhez van eszed!

      Törlés
  3. Az új diákigazolványok kötelező jelleggel lesznek RFID chipesek, utána a személyi igazolvány következik és a bőr aláültetett.

    http://szabadriport.wordpress.com/2012/04/27/orban-minden-allampolgar-koteles-lesz-nyomkovetot-maganal-hordani/
    http://www.kormany.hu/hu/kozigazgatasi-es-igazsagugyi-miniszterium/hirek/atadtak-az-elso-uj-tipusu-diakigazolvanyokat
    http://index.hu/belfold/2012/04/24/diakigazolvany/

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Most nem teljesen a témához kapcsolódik amit írok, de érdekesnek találom a Tomorrowland megmozdulást, főleg a logójuk miatt is.
    Belinkelem a facebook oldalt:
    https://www.facebook.com/tomorrowland

    Érdekelne a véleményetek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a lógóból egy Monarch pillangót és egy mindent látó szemet vettem ki! Érdekes!

      Monarch pillangóval az emberek irányítására utal!
      A mindent látó szemmel, pedig, hogy kontroll alatt ill. szemmel tartanak!

      Törlés
    2. Persze, mert a chip a sátán pecsétje. Le van írva a Bibliában.

      Törlés
  5. Cicibank is küldi hogy cseréljek kártyát, paypassra mert az milyen biztonságos?! WTF? azonosítás nélkül scannelik 5 rugó alatt le a nevem meg a számlám....biztonságos? Mer csak 2-3 cm-ről érzékel a scanner..Na de mi van ha vki 100x akkora teljesítménnyel scannel vazze? Akár tolvaj, akár titkosszolgálat, akárki? a korrekt egy biometrikus azonosító (pl. ujjlenyomat)+ RFID scanner kombó lenne. Csak akkor azonosítana, ha rajta a kezed (aka Te is akarod).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szinjateknak, vagy szupermarket fizeteshez rendben az ujlenyomat, de egy ilyen 'karika' beikatatasa az egvilagon SEMMIT nem valtoztat a chippen. SEMMIT.

      Törlés
  6. Hackelni kéne a chipeket, hogy az emberek lássák szart se biztonságos. Persze ezt egy hozzá értő tudná meg mondani, mennyire lehetséges. Elég lenne "csak" scannelni, és néhány adattal (amivel a felhasználónak nem okoz kárt) felnyomni az eredményeket a netre.

    VálaszTörlés
  7. Nézd meg a Gattaca című filmet, 15 évvel ezelőtti de pont erről szól, alapfilm, ak még nem látta annak kötelező!
    http://www.imdb.com/title/tt0119177/
    Amúgy meg: APA KEZDŐDIK!!!
    Az éjjel elrabolták a líbiai olimpiai bizottság elnökét.

    VálaszTörlés
  8. Bizony, hogy kezdődik!
    Mrs. Clinton fenyegeti az oroszokat és kinát!

    http://www.youtube.com/watch?v=OQytbRheo7o&feature=related

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na persze, közben meg együtt űr turistáskodnak.

      Törlés
  9. Az egyik -szimbolizmusban nem szegény- netes játékba most kezdik belepakolni az olimpiai vonatkozásokat, afféle mini-olimpiát lehet majd játszani, amit egy Oomad Arrow nevű nemjátékos karakter irányít. Kicsit átrendeztem ezt a furcsa nevet és kijött belőle egy anagramma: "a war or doom" - háború vagy végzet

    érdekességképpen ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csak az armageddon-t látom bele, de lehet kicsit fantáziátlan vagyok.

      Törlés
  10. Az nagy hülyeség, hogy az RFID biztonságos. Én hónapokon át kutattam a témát, és az RFID-nál hackelhetőbb technológiát nem igazán találni :). Wireless, pici memória és számítási kapacitás... ezt nem lehet biztonságossá tenni.
    Mellesleg azt sem értem, miért van így betojva mindenki az RFID-tól. A verichip egyedül arra jó, hogy a mozgásunkat kövesség vele, de azt is csak akkor, ha minden sarokra nagyteljesítményű leolvasókat szerelnek, ami meg nagyon nagy befektetéssel jár (mellesleg a verichip rendkívül könnyen klónozható, elég egy klónozóval elsétálni valaki mellett az utcán, szóval igazából nagy kockázatot vállal az, aki magába rakatja). A mozgásunk követésére pedig már réges-régen van egy sokkal jobb módszere a hatalomnak: a mobiltelefon. Persze, ki lehet kapcsolni, de úgyse kapcsolja ki senki. A bőr alá ültetett verichip-et is ugyanolyan könnyű hatástalanítani egyébként, elég megsütni egy erős EMP-vel (a faraday kalitka ugye itt nem játszik, nem hiszem, hogy bárki felvenne egy alu-ruhát emiatt :) ).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) már mondtam egyszer valahol, hogy nem az rfid lessz beültetve, ez csak egy csont amin lehet verekedni tiltakozni, amit be fognak ültetni az egy neuroncsip lessz, azt meg tényleg se eltávolitani se kisütni nem lehet mert mind a két megoldás halállal végződik, elf hullámokkal még aluruhát és faraday kalitkát is tehetsz a szemétkosárba mert az áthatol rajta

      Törlés
    2. listvn103: Mesélnél ezekről az elf hullámokról? Ezek nem elektromágneses hullámok? Mert a faraday kalitka minden elektromágneses hullámot kizár. Mi az átviteli közege az elf hullámoknak? Nem sokat hallottam még erről.
      A neuronchip érdekes felvetés, végülis hajtottak már végre velük sikeres kísérleteket, úgyhogy nem lehet kizárni. De gondolom olyan chipre gondolsz, ami teljes egészében organikus neuronokból áll, mert ha nem, akkor igenis ki lehet sütni, ha pedig igen, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy az EMP semmit sem ér :). Akkor bizony jön a szike :D. De hogy halállal végződne egy ilyen, azt nem tartom valószínűnek, mivel semmilyen, az élethez szükséges feladatot nem látna el a szervezetben egy ilyen implant, így halált sem okozhat, ha kisül.

      Törlés
    3. @Tobal: tudtommal az ELF is elektromágneses hullám, csak nagyon alacsony frekvenciájú (innen a neve: Extra Low Frequency). Ezért is volt nekem furcsa hogy listvn103 azt mondta hogy a Faraday kalitka nem ér sokat. A longitudinális Tesla-hullámok már más téma, de ez nagyon annyira rejtegetett technológia, mindenesetre semmi sem lehetetlen. Ha azt használják chipekben akkor a fémes árnyékolás tényleg mehet a szemétbe. (Én fosnék ilyen technológiával chip-et kiadni, mert könnyen kitudódna hogy miként lehet fogni és közvetíteni a longitudinális hullámokat).

      [Chaser voltam.]

      Törlés
    4. A Chippeltetés a sátán bélyege, a fenevad bélyege, A fenevad (Antikrisztus) bélyege az egyik legfontosabb jövendölés a Bibliában. A keresztények évszázadokon át töprengtek a jelentésén. Aki ezt a bélyeget magára felveszi, és imádja az Antikrisztust és képét, annak sorsa tűzzel és kénkővel való kínoztatás lesz. Az utolsó napokban élünk az Apokalipszis és valószínűleg Jézus Krisztus visszajövetele előtt, ezért ez a jövendölés beteljesedhet még a mi életünkben,lehet 5 év mulva, vagy hamarabb. A Jelenések könyvét, a jövő és az Apokalipszis prófétai látomását, János apostol írta ezerkilencszáz évvel ezelőtt patmosz-szigeti száműzetése alatt.Biztos sokan ismerik de biztos vannak akik nem olvassák végig nyugodtan.

      Törlés
    5. Egyetértek veled.Jézus valóban el fog jönni és kíméletlenül pokolra küldi és elpusztítja összes gonosz luciferista ellenségét.Isten már nem sokáig fogja eltűrni azt a mértékű gonoszságot,ami ebben a luciferista világban folyik,végül kimondja az ítéletet ,az egek megnyílnak a földek megnyílnak és Új földet fog teremteni,de nem Új Világrendet amit ezek a kabbalista babiloni talmudista luciferisták kívánnak létrehozni.

      Törlés
    6. nos az elf hullámok lehetnek elektromágneses, és nem elektromágneses hullámok is, vedd példaképpen a házi hifi berendezésedet, a zene ami szól belőlle az elektromágneses ? ha bezárod magad a faraday kalitkába akkor nem hallod a zenét? az elf az ennek az alacsonyabb frekvenciás változata, elefántok ilyenmód komunikálnak egymással kilóméteres távolságra is, és a föld ami közvetiti mint terjedési közeg

      Törlés
  11. nem új, de érdekes:

    http://propeller.hu/itthon/2362743-orban-szerint-kotelesek-leszunk-nyomkovetot#comments

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na kártyába meg aztán tényleg semmi értelme chip-et rakni, ha nyomkövetni akarnak, mert a delikvens becsomagolja alufóliába, és annyi volt a nyomkövetésnek :). Csak ezeket a trükköket tudatni kellene az emberekkel.

      Törlés
  12. Nekem erről a chipes dologról a Lopott idő c. film jut az eszembe... Nem volt valami jó film, viszont többet mondott annál, mint, hogy az idő=pénz...

    VálaszTörlés
  13. Az RFID egy "passzív" technológia, amiből csupán adatokat lehet kiolvasni. Általában erről beszélnek az ilyen típusú chipek kapcsán. Na de mi a helyzet az "aktív" technológiákkal? Manapság sorra jelennek meg gyógyszeradagoló chipek, gondolatolvasó chipek, stb.
    Nem az RFID-tól, vagy annak használhatatlanságától kell tartani, az csak egy kapu (az ismeretlenbe).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért ott még nem tartunk technológiailag, hogy egy bőr alá ültetett chip aktív lehessen, hacsak nem teszik kötelezővé, hogy pár évente menni kell elemcserére :).

      Törlés
    2. Kedves Tobal,

      Nem akarlak megsérteni, de honnan tudod? Mert nem mutatták be a TV-ben?

      Törlés
    3. "Azért ott még nem tartunk technológiailag, hogy egy bőr alá ültetett chip aktív lehessen"

      én ebben nem lennék ilyen biztos:

      "...Bár az elképzelés első hallásra inkább egy sci-fi film forgatókönyvéhez hasonlít, a technológia fejlesztése már folyamatban van és az első távirányításos bogár egyedet már sikerült létrehozniuk. A hadsereg egy ideje már képes irányítani a molylepkék repülését az állatokba, még lárvakorukban beültetett csipek segítségével...."
      "...A DARPA (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) hiszi, hogy az állat által termelt hő és mechanikai erő elegendő a parányi egység működtetéséhez, így ahhoz nem szükséges majd külön akkumulátort használjanak. Azt már bemutatták, hogy a csippel ellátott molylepkék repülését képesek befolyásolni..."

      http://idokjelei.hu/2011/01/az-amerikai-hadsereg-cyborg-rovarai/

      Törlés
    4. amugy az rfid csip tartalmaz egy litium akkut is.... csak megjegyzem...

      Törlés
    5. A Verichipről beszélsz? :D Pontosísd, hogy mit értesz RFID chip alatt, mert ezer fajtája van.

      Törlés
    6. Ajánlom figyelmetekbe az alábbi oldalon található cikket és videót. "pofon egyszerű" módon oldja meg egy szervezetbe juttatott chip áramellátását, felhasználva a test adottságait. Ezek után már nincs probléma az elemcserével, vagy az akkuk töltésével...

      http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/tudomany/egeszseg/mergez-etelek/1733-az-ehet-chippel-ellatott-gyogyszer-megkapta-a-hatosagi-engedelyt

      Törlés
  14. Valóban, a RFID csip eléggé fejletlen technológia, az állatokba rakott chip egy 15 jegyű számsort tárol (ez publikus) és állítólag az 1 méterről történő leolvasás is komoly leolvasót igényel. A mobiltelefon ennél sokkal durvább technológia. A mai okostelefonok beépített GPS-szel méter pontossággal mutatják, hogy éppen hol vagy, de a cellainfó segítségével is városi környezetben pár 10 méteres pontossággal lokalizálható a tulajdonosa. A WP7 (Microsoft) op rendszerű készülék az első beindításkor megkérdezi, hogy engedélyezem-e a billentyűzet leütéseinek rögzítését a gépelési szokások fejlesztése érdekében. Magyarul a készülék minden bevitt szöveget rögzít és továbbít! a microsoft szervereinek. A google telefonokra írt programok tetszés szerint bekapcsolhatják a készülékek kameráit, akár távolról is. A következő lépés a mobiltelefóniában az NFC, ami az RFID fejlettebb biztonságosabb változata. Ehhez képest az RFID egy gyenge semmi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jah persze.. mit gondolsz miért dobálják az emberek után az okostelefonoka, persze egy kicsit meg sózva megborsozva, hogy ne legyen gyanús, más előfizetési dijjak, stb... amugy készitik az 5g-s rendszert, ameik internet alapú kommunikációt feltételez vagyis inkább voip lessz a telefon mint gsm... persze ennek a mély része a nagyobb adatforgalom, ami a telefonon levő eldugott dolgok gyorsabb és hatékonyabb adatátvitelét fogja szolgálni persze a tulajdonos tudta nélkűl, fontos a váltás , mert eddig a 3g-s és 4g-s rendszerben még a telefonálás gsm rendszerben megy, mig az adatforgalmom más rendszerben, igy a telefon erőforrásait nagyon foglalja, nem kivitelezhető ilyen módon egy állandó adatforgalom a telefon és a rendszer között, mert észrevehető, persze aki kicsit ért a telefonhoz, az , és itt beszélek az androidos gépekről, mert a többivel mint felhasználó semmit se tud kezdeni, hozzá férhet az ún. futó alkalmazásokhoz, amiből le is tilthat egykét dolgot amiről biztos tudja hogy felesleges, (más op rendszereknél ez nem lehetséges mivel nem szabad szoftverek)ilyen módon bizonyos dolgokat ki lehet küszöbölni, főleg ha kicsit "megbuherált" szoft áll a rendelkezésre, amit hála az android szabad szoftverforrásának, vannak ezerrel, igaz némeik nem működik 100% mint az eredeti szoft, de a célnak megfelel: hogy ki irtsad vele a nemkivánatos dolgokat, hogy a 8 mpx es kamera nemfog menni?? lehet még előny is lessz :D (egyes módositott szoftok, nemtámogatják 100% a céltelefon hardverjét)

      Törlés
    2. Mi? 3g-n és 4g-n a telefonálás GSM rendszerben megy? :D Hát akkor azt hiszem hülye vagyok a szakmámhoz, fel is mondok a telekommunikációs fejlesztő cégnél, ahol dolgozom :).
      Én eddig úgy tudtam, hogy amikor 3G hálózatra csatlakozol, akkor 3G (vagyis WCDMA) "rendszerben megy" a telefonálás, vagyis ha van WCDMA kapcsolat, akkor azt használja hangátvitelre is. 4G-nél pedig az LTE hálózaton megy keresztül, szintén a saját átviteli protokolljait használja. Ugyanezt használja adathívásokhoz is, vagyis 3G-n és 4G-n ezek már nem különülnek el úgy, mint 2G-nél (ahol - kis egyszerűsítéssel élve - GSM-en ment a hanghívás, és GPRS-en az adathívás). Olyan persze van, hogy 3G-s hívás közben az illető elhagyja a 3G hálózat hatókörét, és a hívást átviszik 2G-re, de ez már más tészta. Vagyis, én legalábbis mindezt így tudtam, de ezek szerint nem így van :D.
      Az android forráskódját láttad te már valaha amúgy? Egyáltalán nem olyan nyílt mint képzeled, azok a részei a rendszernek, amikről te beszélsz, azok ugyanolyan zártak, mint más rendszereken. Persze még mindig az Android a legnyíltabb ezek közül, de azért túlozni nem kell.

      Törlés
    3. igen, bocsi wcdma, nekem is van egy telefonom mi csakis wcdma ban megyen, egy qualcomm csipp gondoskodik rólla, de 450 mhz-n, :) de kérlek ne keverd össze a voip rendszert a gsm vagy akár a wcdma rendszertől, mert az ún. gsm rendszer legyen az wcdma, vagy nem, a távközlés adathordozó modulálása fm, vagy pcm esetleg gsm kódolással, mig a voip egy folyamatos internet digitális adatfolyamát használja fel a klasszikus telefonálásra, vagyis egy nem voip telefonálás, telefon, telefon központ és telefon között megy végbe, a voip meg interneten keresztűl, mellesleg ehez még telefon se kell:)) dehamár van, akkor használjuk erre, tehát feltételez egy internet kapcsolatot mig a másik nem, a voip egy szerveren keresztűl megy ameik elossza a hivást, mig másik esetben a központ dedikált szoftja, meiket könnyebb lehalgatni? egy példa : skype az androidra telepitett változata se gsm rendszerben működik, hanem interneten keresztűl, és naplózza minden hivásodat mellesleg... ha marhaságokat mondtam szólj nyugottan

      Törlés
  15. ...és, hogy a könnyűzenében is lássuk a valóságot:

    http://www.punnanymassif.hu/megrendeles/index_sunkick.php

    VálaszTörlés
  16. Élvezd...
    Ha nekem jó, jó neked...
    Ha üres a fejed lesz mivel megtöltened.
    Élvezd...
    Ha nap süti szemedet,
    Mindegy a szereped,
    A lényeg a szeretet.
    Élvezd...
    Hogy minden rosszban van valami,
    Ha egymagad maradsz is lehetsz még valaki.
    Élvezd...
    Ha újnak látszik, ami maradi,
    De ne gondolkodd túl a dolgokat, mert maradsz wanna be.


    - dalszöveg idézet az Élved c. dalból -

    VálaszTörlés
  17. Három cikk:
    http://komlomedia.wordpress.com/2012/06/23/mikor-tamadja-meg-az-usa-sziriat/
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20120718-nemzetbiztonsagi-epuletet-robbantottak-fel-a-damaszkuszert-harcolo-felkelok.html
    http://komlomedia.wordpress.com/2012/07/17/a-modern-civilizacio-osszeomlasa-mar-elkezdodott/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még egy:
      http://www.origo.hu/nagyvilag/20120718-robbanas-tortent-egy-izraeli-autobuszon-bulgariaban.html

      Törlés
  18. És tessék:
    http://www.origo.hu/itthon/20120718-pava-zsolt-pecsi-polgarmester-noveli-a-terfigyelo-kamerak-szamat-a.html

    VálaszTörlés
  19. kedves barátaim... sz*r kis chippekről beszéltek h milyen könnyű meghackelni őket, meg védekezni ellenük etc... a technológia már rég túlfejlett csak nem mutatják meg nekünk... tudtátok h vannak olyan távirányítású robot repülők amelyek akkorák mint egy szúnyog? óóó és tudjátok h töltik az aksit az ilyen kis gépekben amiket kilométerékről irányítanak? elég ha egy árammal működő tárgy közelében van (pl monitor) és az energia cellák máris töltődnek ;) már a jövőben élünk barátaim... műholdak segítségével akár 3d-s képet is tudnak alkotni rólatok ahogy a gép előtt ültök a szép házikótokban! anélkül h bármilyen lézerrel bemérnének vagy megjelölnének.. So my friends! Welcome to the future!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne szívd mellre, ez a néhány jöttünk, láttunk, visszamennénk figura mindenhol felbukkan és mintha a múlt században lennénk hitetlenkednek mindenen, senki ügyet sem vet rájuk már. Szerintük még HAARP sem létezik csak az ÖsszeEsEl-esek rémálmaiban, még az a tény sem tántorítja el őket, hogy az amerikai Kongresszus költségvetési tételéből épült és évente kisiskolások látogatják. Azért a többség már rég túl van a Tesla és hasonló filmeken amik elég részletesen beszélnek létező technológiákról, hogy ne ugorjunk nagyot és messzire elég a ki ölte meg az elektromos autót-ra gondolni, hol tarthatnánk ha...a saját kezünkben lenne az irányítás és nem pedig mások mondanák meg helyettünk, nekünk mi a jó. Itt már nano méretekben zajlik a valós tudomány és ezer dolog van amiről sosem beszélnek, majd csak több évtized múlva, esetleg. Pár gyógyegérrel nem érdemes foglalkozni, azért kell egy kis humor is, unalmas lenne nélkülük. Ezer film meg cikk van bármelyik témában de ha nem akarnak haladni az az ő bajuk. Világosan látszik, hogy van már egy jó magvas társaság, akinek kevés már ez a szappanopera jelleget öltött összesküvés elméletezgetős honlapok tengere és már világosan kirajzolódik, hogy a szcientológisták csinálják ezt a túlburjánzott útvesztőt, mert azt hitték, hogy az emberek már sokkal jobban le vannak butítva de tévedtek. A Geocities ékes példája volt, hogy mindösze néhány hónap, év alatt képes felemelni az emberiség a fejét a homokból, be is gyulladtak és be is záratták azonal, a teljes állományt megsemmisítve.
      De sose feledjük, Ők a degradáció mesterei, képesek bármilyen eszközt bevetni, hogy totális seggnyalizmusban tartsák azokat akiken uralkodni akarnak és bizony aki nem ölti ki vezényszóra annak levágják. Képletesen is és akár a valóságban is.

      Törlés
    2. Persze, lehet szájhabozva fröcsögni, de azért gyerekek, próbáljunk már meg tisztábban látni :). Én nagyon jól tudom, hogy léteznek olyan technológiák, amivel pl remote lehet aksit tölteni (és nem csak az erősen elektromágnesesen sugárzó kütyük közelében, hallottatok már pl a térenergiáról?). A technológia tényleg nem ott tart, amit a TV-ben engednek nekünk látni... csak én nem netes videókból tudom, hanem megszereztem egy mérnöki diplomát, kutatóként dolgoztam évekig, publikációkat olvasok, stb. Ahogy a TV-re sem szabad kizárólagosan hagyatkozni amikor infókat gyűjtünk, úgy a viral-videókra sem. Persze sok jó dolgot elmondanak, de a zeitgeis óta tudjuk, hogy ezeket is mindig fenntartásokkal kell kezelni. Szóval elég legyen a céltalan fölényeskedésből, és próbáljunk meg önállóan gondolkozni.
      ONTOPIC: A cikkben az RFID-ről volt szó, nem másról. Arra pedig igenis igazak azok, amiket elmondtam, hiába vannak más fejlett technológiák. Mellesleg én nem ellentmondani akartam a cikknek, csak kiegészíteni pár szakmai infóval. Az RFID, ahogy használni akarják, szerintem is undorító. Csak arra akartam rávilágítani, hogy nem ez az, amitől annyira rettegni kell.

      Törlés
  20. Ki vagy te Piros Pirula szerkesztője?
    Hány éves vagy, hogy ennyi mindent tudsz?
    Honnan tudod mindezeket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én vagyok az megint most már vmi fiókot kéne csinálnom.. So my friend im your Brother! We are Brothers! And we lost xD hogy ki vagyok az nem számít... onnan tudom hogy olvastam... könyvben ;) és mivel oda van írva h ezek a cuccok amik a könyvben találhatóak, a valóságban is léteznek bla bla bla de mit számít ez?! kémkedésre használják/használták de valószínűleg nem a te arcodat vizsgálták hanem vmelyik jó arcot aki ellenük van/volt :)

      Törlés
    2. Egy egyszerű, hétköznapi ember vagyok, akinek nem sikerült kimosniuk az agyát két egyetemen sem, és egyik nap megértette mire megy ki a játék.

      Törlés
  21. áh csak tippel...De bejön :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm de nem tippelek, ez amolyan megérzés (na jó tényleg tippelek, nem tudhatom én se 100%ra) :D

      Törlés
  22. A technológiával "még csak" ott tartunk, hogy kb. 1 évvel ezelőtt olvastam, hajszálnál vékonyabb csipek létezéséről, amelyek az emberi test mozgásából nyerik a működéshez szükséges energiát és ez valami közös kutatási munka eredménye volt, nyugatiak és távol keletiek között....nesze neked elem csere Tobal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahha... tehát az emberi test mozgásából nyeri az energiát ahhoz, hogy aktívan működhessen. Tehát, hogyha nem mozgunk, akkor nem képes tölteni magát, vagyis egy idő után nem tud aktív transzponderként működni. Akkor mégis hogyan fognak ezzel követni mindenhova, ahova mész? Ha mondjuk alszol egy buszon vagy vonaton...
      Nem trollkodni akarok, valóban vannak olyan technológiák, amivel meg lehet oldani az aktív címkék töltését (csak nem ez, amit említettél), de ettől függetlenül az RFID több sebből vérzik, ha követésre akarják használni, számtalan módon kiiktatható, és vannak ennél sokkal jobb módok, amiket már ma is használnak.

      Törlés
    2. Inkább azokra kellene az embereket figyelmeztetni.

      Törlés
    3. Én úgy hallottam, hogy nem mozgásból nyer energiát, hanem az emberi test melegéből. Tehát vagy a kar jön szóba, mint beültetési pont, vagy homlok.

      http://www.ridingthebeast.com/images/halo-verichip-forehead.gif

      http://www.tldm.org/news4/VeriChipInserted.jpg

      Az is király ebben a chipben, hogy ha frekvenciáját a chipnek megváltoztatják, a hordozója egyik pillanatról a másikra fenevaddá válik a következő pillanatban pedig egy akarat gyenge bábuvá.
      No de addig is, mig beültetik ezt mindenkinek, mosson szépet mindenki fogat egy kis fluoriddal, step by step akaratgyenge embereket kell létrehozni.

      Törlés
    4. Tobal, lehet neked van igazad, lehet nem is a test mozgásából nyeri az energiát az a vacak,...elég rég volt már....én így emlékeztem a hírre, de próbálj meg légyszíves mozdulatlan lenni, a kedvemért...tudód,...nagy levegő aztán...totál mozdulatlanság(a szemgolyód mozoghat, nem bánom)...jó esetben 1 perc, aztán? Ne érts félre, semmi bajom veled, csak hirtelen elkezdtem azon agyalni, hogy a mai kutató mérnökök esetleg tényleg képesek az éjjeli mozdulatlanságra? mert ez nekem már a születésem óta, hogy nem megy :(

      Törlés
  23. "úgy hallottam, hogy Amerikában és Kanadában már az igazolványokba is tesznek chipet"

    Hmmm, már a magyar igazolvány és az útlevél is chippes, vagy rosszul tudom?

    Amerikában meg pláne minden szarra ráteszik. Volt egyszer egy műsor a Discovery-n. Arról szólt, hogy valami nagydarab feka bemutatta hogyan lehet nyom nélkül egy teljesen új életet kezdeni egy másik városban. Új név, új kocsi, új- a régitől teljesen eltérő munka, új minden...
    És bemutatta, hogyan semmisít meg minden hozzá köthető cuccot a régi lakhelyén, hogyan rázza le az ismerősöket, és hogyan jut el az új lakhelyére nyomtalanul. Végig úgy utazott, hogy a kamerák ne lássák az arcát vagy valahogyan álcázta magát. És került mindent amiben chip volt. És itt esett le az állam: a jenkik még a gumiabroncsba (!!!) is chipet raknak! Lopásvédelem és hülyítés felsőfokon! De ez még semmi, megemlítette, hogy ha 100% biztosra akar menni valaki, akkor a chipses zacskótól is mielőbb szabaduljon meg, mert egyes áruházak lopásvédelem gyanánt a csomagolásba is chippet helyeznek! Kiköptem a fogsorom, mikor ezt meghallottam. Szóval gondolhatjátok mennyire drága legyártani egyet.

    Sajnos nem emlékszem a műsor címére vagy több részre belőle, ezért nem is tudtam megtalálni, pedig kerestem egy darabig. Ha valaki tudja árulja már el legyen szives, mert megőrülök, hogy nem találom, pedig áttúrtam az egész Discovery oldalt, meg a wikipédiát is.
    Viszont találtam ezt keresgélés közben:
    https://www.youtube.com/watch?v=cs4I-hURT7A

    Az ilyen testbeültethető szar meg úgytudom a vér melegségétől töltődik fel valami lithiumos miniaksival, de nem biztos, meg most lusta is vagyok utánanézni :D
    Elég fura, mert kb egy örökmozgó... ami ugye nincs..

    VálaszTörlés
  24. hogyha a vér melegségétől töltődne fel - amit nem hiszek, hogy "kereskedelmi forgalomban lenne", inkább csak tesztelés alatt lehet, bár nem lenne rossz - akkor miért is lenne örökmozgó?
    a vér melegsége energiabevitelt jelentene, a hatásfok kisebb, mint egy

    másrészt arra lennék kíváncsi, miért is jó az, hogy valaki új életet kezdhet nyom nélkül egy másik városban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha mondjuk holnap este bekopog a terrorelhárítás, mert rendszerellenesnek ítélik a hozzászólásaidat és potenciális veszélyt jelentesz a hatalomra nézve - tudom abszurd eset, de ha megszöksz a házadból és körözést adnak ki, akkor szerinted mennyi idő alatt találnak meg a mostani identitásoddal?

      Törlés
    2. Andrew, és mi van akkor, ha egy igazi terrorista, sorozatgyilkos, betörő tolvaj gyilkos szemét szökik városról városra?

      Törlés
    3. legalább érvényesítheti az alapvető emberi jogait
      van arra is sok példa, hogy a háttérhatalom oligarchikus eszközökkel embereket tesz el láb alól (pl. Michael Jackson, Diana, 2pac, Kennedy, Julian Assange, Dominique Strauss Kahn, Alex Jones és még sorolhatnám), meg arra is, hogy ezt jogosan teszi pl. bűnözők esetében - ezen el lehet filozofálni, viszont ha egy bűnöző új életet kezd, akkor vszleg nem azért teszi, hogy utána még embert öljön, mert úgy nem ért az egésszel semmit ; másrészt van a bűnözőknek is egy pszichopata, elmezavaros köre, akik nem tudnák végigcsinálni ezt a procedúrát, de például egy újságíró, akit a fideszellenes cikkei miatt lecsukatna a médiahatóság, neki lenne esélye az új életben!
      tegyük fel, hogy egy átlagos 90IQ-s bűnöző, gyilkos, tolvaj elmenekül az országból, de nem találhat magának munkát képesítés és papírok nélkül, tehát marad a lopás, amivel meg fény derül az igazságra. viszont egy értelmes embernek kategóriákkal több lehetősége lenne.

      Törlés
    4. reméljük, hogy rajtad kezdi az alapvető emberi jogainak a kiélését?

      Törlés
    5. "...miért is lenne örökmozgó?"

      mert valahogy a hőtágulásból nyeri a powert, amit szerintem testen kívül nagyban is meglehetne csinálni és lenne ingyen energia.
      De tényleg nem akarok baromságot írni, tudományos alapja van amibe most nem mennék bele :D

      Ja és az egyik kedves névrokonod megtalálta közben a filmet amiről beszéltem: Track me, if you can, vagyis: Figyelj meg, ha tudsz.
      Dangerous torrentoldalról lelehet warezolni magyarul. Most még free reg van, szóval hajrá. Máshol nem nagyon találtam.
      Ajánlom mindenkinek, szerintem Pirula is megnézhetné, ha eddig kimaradt volna. Van benne sok lehetséges nyersanyag egy jövendőbeli filmhez.

      "miért is jó az, hogy valaki új életet kezdhet nyom nélkül egy másik városban?"

      Üldöz a maffia vagy tököm tudja.
      Pont azt mutatja be a film, hogy ez ma mennyire nehéz már. Talán pont a kedvet akarja elvenni tőle. Tényleg gáz, hogy mi van az amiknál.. és ezt erőltetik rá a világra.. phejj..

      Törlés
    6. Az említett műsor fenn van nCore-on is.

      Törlés
  25. nah csináltam ilyen szutykot szóval én voltam az aki azt írta h kéne csinálni profilt :D így asszem többet leszek itt... üdv a családban vagy más hasonló köszöntés??? xD

    VálaszTörlés
  26. kicsit OFF, de annyira mégsem talán:
    Olvassátok el ezt az igen hosszú blogbejegyzést, mely arról szól hogy a Föld voltaképpen lapos. Bizonyitékok, levezetések, Nasa-hazugságok a Holddal kapcsolatban, és megannyi nyalánkság:

    http://mesetleg.blogspot.hu/2012/05/hatodik-bejegyzes-lapos-fold-tarsasag.html


    "Az űr ellenőrzése egyben a világ feletti ellenőrzést jelenti. Az űrből a végtelenség urai hatalmat szerezhetnek a Föld időjárásának befolyásolása felett, amivel szárazságot és árvizet, apályt és dagályt, a tenger vízszintjének megváltoztatását, a Golf-áramlat eltérítését és a mérsékelt éghajlat fagyossá tételét is meg lehet valósítani. Van valami fontosabb a csúcsfegyvernél. És ez a csúcspozíció. A Föld feletti totális kontroll pozíciója, amely valahol kinn az űrben található." (Lyndon Johnson (1908-1973)
    (kiemelném az utolsó mondatot az idézetből...)

    "Az amerikai kormányt nem a Föld alakja érdekli, hanem a totális fegyveres dominancia a világ többi országa felett, és ezt akár blöfföléssel is fenntartják, sőt, nyilvánvalóan azért készít a NASA kreált képeket a gömb alakú Földről, mert ők maguk is, - mint nagyjából minden ember -, úgy gondolják, hogy valóban gömb alakú. Természetesen ha ma kiderülne, hogy a Föld igazából lapos, akkor egyben fény derülne az összes csalásra is, ezért továbbra is fenn kell tartaniuk annak látszatát, amire hatalmuk épül, és ennek óhatatlanul része a Föld gömbölyűségébe vetett hit megtart(at)ása."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valójában a föld banán alakú.
      Bámulatos, hol tart ma már a tudomány :)

      Törlés
    2. Ez már azért sok, a Föld lapos...most komolyan ennyire hülyék vannak még, az egy dolog hogy a Nasa szinte mindenben hazudik, de azért ez meredek, és semmilyen tekintetben nem állja meg a helyét, vettem a fáradtságot, elolvastam,meg megnéztem pár okoskodó videót a témában de emberek ez totális agyalágyúltság, Azt hogy a Föld gömbölyű, csakúgy mint a többi bolygó, csillag már rég felfedezték, már az illumináti és a szabadkőművesség előtt. Ne legyetek már ostobák légyszi. Amúgy meg az asztrálgeometria is igazolja hogy a Föld gömböjű, a nasa felvételek is, de ha nekik nem hiszel vegyél egy teleskopot könyörgöm és nézd már meg a többi bolygót, mert kurvára nem laposak azok sem. Van Háttérhatalom, van összesküvés és van baromság, S az hogy a föld lapos az a baromság kategóriája.

      Törlés
  27. Summerside megköszönném, ha válaszolnál. (88)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hol, mire? válaszolok én szívesen, ha látom a kérdést :)

      Törlés
  28. Summerside, elolvastam, nem hiszem azt még ettől, hogy a Föld lapos, de igencsak megváltoztatta a gondolkodásomat. Sok mindent meg tudnak velünk etetni az biztos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az miatt a két utolsó idézet miatt (amit bemásoltam), gondolom azt, hogy érdemes mindent újra megvizsgálni, amiben eddig hittél, és elfogadtad kérdés nélkül. Továbbra is biztos vagyok benne, hogy az egész világ egy nagy hazugság, és bizony számok érdek fűződik ahhoz, hogy minket az orrunknál fogva vezessenek. Ez most nem is csak arról szól hogy gömbölyű a Föld vagy sem, hanem úgy anblokk az egész világról és a világképről, ami a fejünkben van... Mindenesetre érdekes iromány és hát igen, megváltoztat sok mindent az ember fejében...

      Törlés
    2. Érdekes, hogy reductio ad absurdum nem tudták bebizonyítani a gömbölyűségét, de gondoljuk bele, gömbölyű vagy sem, nem mindegy? Ez egy államtitok, amit érdemes lenne eltitkolni?, ebből senkinek semmi haszna! Az átlagember úgysem fog űrrepülni, hogy rácsodálkozzon a Föld alakjára. A holdraszállás valószínűleg fake, de ennek ehhez nincs köze.

      Mellesleg mivel a Föld ismereteink alapján nem teljesen gömbölyű, hanem geoid alakú, a tengeren végzett kísérletekből sem vonható le tudományos konklúzió, hacsak nem mérnék meg a Föld minden pontján, és a méréseket összevetnék +-10% hibahatárral.

      A naplementét perspektívával magyarázza. Szerintem meg nem egyre kisebbnek tűnik, hanem egyre lejjebb ereszkedik. this seems to be a breakpoint. ellenvetés?

      Törlés
    3. Nos, a geoid alak sem gömbölyű, hanem mint egy burgonya... Ennek ellenére erőltetik a gömb alakú Föld képét, miért nem lehet bevallani, hogy nem gömbölyű? Azonkívül néha megtoldják azzal, hogy nem is gömbölyű, hanem kicsit nyújtott gömböcske, a sarkainál hosszabb formáról beszélünk, ami megintcsak nem gömb alak...Én nem szeretem ha ennyiféle válasz van egy egyszerű kérdésre :)

      Jobban nyugtalanítanak az űrutazásokkal kapcsolatos dolgok és nyilvánvaló mellébeszélések, mert ha elkezdenénk boncolgatni, hogy ha folyamatosan hazudnak a Föld alakjával kapcsolatban, akkor miben hazudnak még, és valószínűleg ennek se hossza, se vége nem lenne... Űrutazással kapcsolatban pl. miért van ennyi hazugság? Régebben is furcsa volt nekem, hogy miért feketefehér az összes kép, ami fellelhető a Holdról, nyilván ez is a hazugságokat leplezendő; szóval sok a kérdés, és kezdem azt gondolni, hogy teljesen újra kell értékelni mindent, amit valaha megtanultunk...

      ...Különösen, mióta rátaláltam erre az oldalra:
      http://informationfarm.blogspot.hu/2010/02/inside-lc-strange-but-mostly-true-story.html (Borzasztóan hosszú, arról szól, hogy az egész hippi kultúra a 60-as évektől kezdve, nem más, mint egy New World Oderhez vezető lélektani hadviselés. Már ha csak megnézzük, ki is volt Jim Morrison (Doors) apja, akkor el kell gondolkozni, hogy lehet tényleg van ebben valami... (George Stephen Morrison tengernagy az USA Haditengerészeténél szolgált; vagyis amíg az apa aktívan dolgozik azon, hogy gyártson egy olyan incidenst, amit arra lehet használni, hogy előkészitsen egy háborút, a fia előlép egyfajta 'hippie'/anti-háború ikonná... Milyen érdekes.) Mindegy, érdekes irás, csak tényleg rohadt hosszú :) Ja, egy képet akartam még ehhez mutatni: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/296047_296619197016722_2127894037_n.jpg ... Szóval ha már a békeszerető, békés kis hippik is egy másik cél érdekében (NWO) lettek kreálva, akkor
      nem érdemes azon tépelődni, hogy senkinek semmi haszna abból ha mindenkivel elhiteti hogy a Föld gömbölyű.

      Ezzel persze nem azt mondom, hogy én elhiszem h korong alakú, csak azt mondom, hogy erős a gyanúm, hogy világunkban semmi sem az, aminek látszik.

      off off off :)

      Törlés
    4. Summerside, érdekes amiket írsz. Én is úgy gondolom, hogy semmit sem szabad abszolút igazságként elfogadni, nyitottnak kell lenni arra, hogy a világképünk valamilyen tapasztalat vagy érvelés hatására megváltozzon. Gondolom erre akartad felhívni a figyelmet ezzel a cikkel is (bár engem nem győzött meg az az érvelés, aminek kb. az a lényege, hogy az univerzumban mindenhol euklideszi geometria van érvényben, kivéve a mi korongvilágunk felszínét, ahol az egyik tengely mindig kör alakú, ezért sosem érhetünk ki a korong szélére...). Mellesleg a buddhizmusnak pont ez a lényege, érdemes benne elmélyedni.
      A hippikről annyit, hogy elképzelhető, hogy egy kreált mozgalomról van szó (ilyen módon könnyebb kordában tartani a lázadó tömegeket), de attól még nem kell úgy beállítani a hippiket, mint a rendszer kiszolgálóit, ugyanis hiába van kreálva egy mozgalom, amihez egy ébredező egyén csatlakozik, ő megtanulhatja a tisztán látást, és gondolkodhat az eredeti ideológia mentén, és ki is szállhat, ha úgy látja, hogy a mozgalom mainstream része letér a helyes útról. Mellesleg nagyon sok szubkultúráról és mozgalomról terjeng az az elmélet, hogy csak kreálva van, bár én a hippik esetében nem hiszek annyira ebben, de pl. az anonymus esetében annál inkább.

      Törlés
    5. Így-így :) A nyitottságon van a lényeg, és azon, hogy merjünk kérdéseket feltenni ahelyett hogy vakon elfogadunk mindent. Ez a cikk is pontosan arra jó, hogy széttörje kicsit a mátrixot az elménk körül. Az az ember, aki mer kérdéseket feltenni, nem olyan felterelni a vagonra :) Nekem is nehéz elfogadnom a koron alakú Föld képét, viszont érdekes gondolatmenetet lehet indítani a "mi van, ha" kifejezéssel, és ha az ember végigmegy rajta, sok minden meg tud változni, függetlenül attól, hogy gömbölyű vagy korong. Nem ez a lényeg, hanem hogy KEZDJ EL GONDOLKOZNI! Sok hasonló ilyen cikk van, ami a teljes abszurditásból indul, egy olyan témával, ami gyökeresen ellenkezik az ember világképével, és módszeresen levezeti. Az ilyen cikk után (ismétlem, a kezdőtéma úgyszólván tökmindegy, a lényeg az agy beinditása szerintem) az ember leül és elkezd töprengeni és mint egy film végigpereg előtte az adott témával kapcsolatban szerzett ismeretei, tanulmányai, mindaz amit hallott, olvasott, tanult, és nagy valószínűséggel találni fog lyukakat az elméletekben, amit az iskolában a fejébe tömtek...
      A hippikről az a véleményem, hogy hasonló célból alakult mozgalom, mint Anonymus. Jó néha a felszín mögé látni és észrevenni az összefüggéseket. Például ha az ember rájön, hogy Soros György és más amerikai befektetők pénzelik az Occupy mozgalmakat, akkor adódik a kérdés, mi van az Anonymus-szal? Vegyük a maszkjukat, honnan is jön az a maszk? A V, mint vérbosszú cimű filmből. Ok. Miről szól a film?
      ***Kalandfilm, politikai thriller és antiutópia, amely a zsarnokságról, az elnyomásról, a média agymosásáról szól és azt vizsgálja, mi történik, ha egy diktatúrában az egyén a saját kezébe veszi a törvényt. "Ne kérdezz, ne kritizálj, ne is gondolkodj: a Párt mindent jobban tud" - üvölti a gonosz kancellár. Azt mondja, hogy megvédi az embereket a terroristától, ugyanakkor erre hivatkozva állandó rettegésben tartja őket, miközben lábbal tiporja a szabadságjogaikat.***
      (folytköv)

      Törlés
    6. Ismerős a téma. Csakhogy... Elképzelhető, hogy sima pszichológia az egész film. Simán belefér az is, hogy a Nagy Testvért a tévében parodizálják, mert egy puhább diktatúrában ez még kapóra is jöhet, mint levezető szelep, hogy az emberek úgy érezzék, ha kinevethetik az elnyomót, akkor van fölötte valami hatalmuk, ezért komfortosabbak, kevésbé lesznek hajlamosak lázadozni.... Ez a magyarázat pedig nagyon rímel arra, hogy Jim Morrison hogyan lett nemzetkozi hippi-ikon, béke mellett tüntető, holott a fater a USA Haditengerészeténél szolgál... Mit is mondtak a hippik még a 60-as években? Szeretkezz, ne háborúzz, drogozz, tessék itt egy LSD és szállj, ne foglalkozz a problémákkal, csak érezd jól magad. ---> Agymosás. Levezető szelep. Ne gondolkozz, nyugodj meg, itt minden rendben van...
      Úgyhogy én azt mondom, a hippikultúra a 60-as években, az Occupy mozgalom és Anonymus: mind ugyanarról szól.
      Mondom ezt úgy, hogy én is hippinek tartom magam, és a hozzám közel állók szintén azok, és hiszek a közösség erejében és a szeretet hatalmában.
      (folytköv)

      Törlés
    7. Nemrég voltam egy Rainbow Gathering-en, ami nagyon érdekes élmény és mindenkinek csak ajánlani tudom... Egy csomó hippi összegyűl egy helyen, és ott élnek egymással egy hónapig. Igazi, tiszta szeretetben és megértésben, viszont!Nincs alkohol!Nincsenek drogok! Nem szeretik ezt a kettőt, mert megváltoztatják a tudatot és elterelik a figyelmet a Lényegről.... Hoppá :) Ez már talán valami más, nem olyan, mint a 60-as évekbeli hippikultúra, nem a menekülésről szól a való életből a drogok segítségével, épp ellenkezőleg... Nyitottságról szól! Mi is a mottójuk? :) „When the Mother Earth is sick and the animals dying, there will come a tribe of peoples from all cultures who believe in deeds, not words, and they will restore the Mother Earth to her former beauty.
      This Tribe will be called, The Warriors of the Rainbow." Nagyon sokat tudnék írni a Rainbow-sok eszmeiségéről, de már így is hosszúra sikeredett ez a hozzászólásom, úgyhogy egyelőre ennyit róluk...

      Szóval a lényeg az, hogy legyen szó Doors-ról, Beatlesről, űrutazásról, médiáról, oktatási rendszerről, Anonymusról vagy Occupy mozgalomról - a dolgok nem mindig azok, mint aminek látszanak.

      (Bocs a hosszért...)

      Törlés
    8. Néhány rövid megjegyzés: a V film az azonos című képregényen alapul, amibe az alkotó pedig a maszkot Guy Fawkes-tól vette kölcsön, aki egy angol forradalmár volt. Ezzel nincs is baj sztem, az ilyen mozgalmak mögé rakott ideológia általában igenis helyes, viszont pont ezzel, hogy a lázadni akarókat ilyen impotens mozgalmakba terelik bele, ezzel akadályozzák az igazi lázadást.
      A drogok megint érdekes téma, ugyanis pszichedelikus (vagyis tudatmegnyitó) drogokkal nem csak hülyülni, hanem nagyobb fokú tudatosságot elérni is lehet (tegyük hozzá, a használóik elenyésző része használja tudatnyitásra). És ezt nem azért mondom, mert olvastam valahol, hanem mert tapasztaltam. Tehát ezt sem lehet egyértelműen elítélni, ráadásul ha azt mondjuk, hogy a tudatállapot módosítása rossz, akkor ilyen erővel rossz a meditáció, a jóga, az önhipnózis stb, mert ezek is módosítják a tudatot. A lényeg itt az, hogy milyen irányba módosítjuk, magasabb, vagy alacsonyabb tudatszint felé. Az alkohol például egyértelműen alacsonyabb irányba.

      De mindezt csak kiegészítésként jegyeztem meg, alapvetően egyetértünk :). Ezeknek a Rainbow-soknak egyébként utána fogok nézni, köszi a heads up-ot.

      Törlés
    9. Pontosan: "akadályozzák az igazi lázadást". Ugyanarról beszélünk :)
      Nekem nincs bajom a drogokkal, igen vannak tudatmegnyitó fajták is - próbáltam én is... Viszont a partydrogok nem ebbe a kategóriába esnek, és elég sok bennük a szenny. Ha csak arra gondolunk, hogy a sámánok is használtak drogokat a más tudatállapot eléréséhez... :) Csak hát, mint mindent, aminek hatalma van, itt is meg kell jegyezni, hogy ugyanazt az erőt, amit pozitiv irányba tudsz használni, lehet használni negatív irányba is.
      Rainbow-ról itt lehet olvasni egy élménybeszámolót: http://www.zene.net/vhk/szeptember/szivarvany.html (Nagyon rossz ezen a háttéren olvasni, érdemes kimásolni és wordben elolvasni, nekem nagyon zavarja a szemem).

      Törlés
    10. Na vicces, mert megy a vita arról hogy lapos-e vagy sem. Valóban nem egy tökéletes gömböt kell elképzelnünk, de ne legyünk már hülyék, én tudom hogy Magyarországon nincsenek hegyek, de emberek kirándulni lehet,1. ha felmész egy magas csúcsra (ez 2000m nél kezdődik) akkor kurvára de látszik hogy ivel a föld amennyiben alul sikság látható, 2. nem tudom repülőn oceán fölött utaztatok-e de ha nappal van és tiszta idő baromira ivel a horizont odalent, 3. ha elindulsz bármilyen járgánnyal, és tették ezt már sokan vállalkozó szellemiségű emberek, egy adott irányba fentartva az irányt visszaérsz a kiinduló pontba, s milyen meglepő ilyesmi csak egy gömb alaku, de legalább egy gömb szerű alakzaton lehetséges. 4 azt hogy a föld gömb alakú igazólja az asztrál geometria, ami többek közt védikus tudás így több tízezer éves, 5 aki nem hisz azon nasa és nem csak nasa fevételeknek, melyek szerint az égitestek gömbölyűek az vegyen egy teleszkópot maga is tanulja meg hogy kell használni (én láttam a saját szememmel) és látni fogja a többi bolygó is mind gömbölyű, akárcsak a Föld. Azért most már értem én hogy illumináti, meg hazug nasa de hülyék azért ne legyünk, lapos föld...pff akkor lassan kezdjünk el megölni minden reggel egy szűzleányt, nehogy ne keljen fel a Nap.

      Törlés
  29. Summerside, ...88@... gondolkozz. Nem vagyok 24.
    Régóta nem válaszolsz, én már feltettem a kérdéseimet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mecs vagy, ugye? Névtelenként? Folyamatban van valami, egyelőre szervezés alatt, amíg nincs konkrét, nem írok :)

      Törlés
  30. Azon a blogon van más érdekes cikk is, érdemes olvasgatni.

    VálaszTörlés
  31. http://www.youtube.com/watch?v=RBKNidqDBZU&feature=results_video&playnext=1&list=PL3EB9D9861BB1A265
    érdemes megnézni, figyelni a klipre és a szövegre. :)
    Amúgy üdv mindenkinek, végre egy jó oldalra és társaságra leltem.

    VálaszTörlés
  32. ööhhhm kedves névtelen ha talán lenne vmi fiókod is.. akk talán tényleg teljes jogú tagja lennél a csapatnak de így nem tudjuk melyik névtelen vagy :( ha van google fiókod akk hamar összecsapsz magadnak egy ilyet.. nem kell hozzá nagy tudás meg így legalább marad vmi nyomod is, nem csak névtelenként élnél köztünk :)

    VálaszTörlés
  33. Senki nem gondolt még fegyver beszerzésére?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mecs.2012.júliús 19. 18:05 Miért teszel fel ilyen butuska kérdést? csak nem arra vársz, hogy bármilyen választ is kapjál? Az ilyen dolgokról nem szoktak az interneten fecsegni, úgy érzem nagyon tapasztalatlan vagy még........vagy lehet, hogy mégsem és én tévedek?

      Törlés
  34. bender-rlz: Amit keresel: Track me if you can

    VálaszTörlés
  35. Summerside, a hippi kultúra, rock and roll, lsd:
    http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0306.htm
    Görgess a "Beatles-ek, mint zenei kábítószer" részig

    VálaszTörlés
  36. Az ausztrál Big Brother-ben felvillan egy szublinimál képecske:
    https://www.youtube.com/watch?v=HQ2LsQNUdTE&feature=player_embedded

    VálaszTörlés
  37. Redneck nem azt kértem, hogy írd oda, hogy írd oda, hogy ez a nevem, és igen épp tegnap vettem Pesten egy pisztolyt. :D
    Csak kíváncsi voltam, hogy hány névtelen bejegyzés érkezik, hogy igen, vagy nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sokat is érsz azzal a pisztollyal... nem légpuskával fognak ezek lövöldözni ;)

      Törlés
  38. Bocs....most biztosan haragszol rám, mert belekavartam a felmérésedbe, még egyszer elnézést. Mit? Mennyiért? Kitől? :)

    VálaszTörlés
  39. a föld lapos vagy gömbölyű? asszem mindenki látott már felvételt a világűrben lévő repülő szerkezeteken tevékenykedő emberekről, űrállomás, sikló stb.. vannak jelenetek ahol éppen vizet vagy valamilyen foyadékot próbálnak inni, és nagyon jól látszik, de amugy minden folyadék sulytalanság állapotában gömb alakot vesz fel, valamikor a föld is egy erőssen izzó folyadék volt, lehűlés folytán vette fel a mai alakját, amit ha megnézünk óceánok, és levegő nékűl egy kicsit érdekes, de felismerhető a gömb formája, azt ne feledjük hogy az aszteroidák, és meteoritok, törmelékek, ott ne is keress gömb alakot...ugyhogy a lapos föld kicsit sántit, persze akik ezt állitják, illetve ez a meggyőződésük, azok biztos sose voltak földkörűli úton, se hajóval, se repűlővel, de akik elég rendszerességgel teszik meg az utat amerika-európa-ázsia-ujra amerika között, azok viszont sejtik hogy a föld nem lapos, illetve ha nem a laptopot és a legujjabb generásiós mobiltelefonjukat vagy "tablettájukat" tapenyolják épp még láthatnák is

    VálaszTörlés
  40. amugy van egy kis külömbség a fegyver tartási, és fegyver viselési illetve használati engedély között, és nemcsak errefele, de amerikában is... ugyhogy még amerikában sem tehetsz bármit fegyverel nemhogy itt, a külömbség az itt és ott között hogy ott vehetsz fegyvert persze legálisan,és jóvan, errefele viszont millió papir és persze ellenörzés még a fegyver tartási engedélyért is, ami kimondja hogy gondosan elzárt helyen tartandó, és nem jogosit fel a használatára, kivéve a vadász engedély és vadász fegyver használata, de ottis szállitás közben biztositva, stb.. ugyhogy...

    VálaszTörlés
  41. úgyhogy...lapos, gömbölyű vagy éppen geoid szerintem nincs nagy jelentősége, itt az a kérdés hogyan jött létre a föld?...ha úgy van, ahogy én látom, akkor nem kell aggódni mert minden az Isten irányítása alatt van, ha viszont nem, hanem ahogy az evolucionisták állítják...nos...akkor azt kell mondanom uraim, hogy jó nagy szarba vagyunk....olyanok vagyunk mint egy vezető nélküli száguldó utasvonat...hmmm....meg kell hagyni..elég érdekes dolgok ezek,....létezhet, hogy eddig, több millió éven keresztül, csakis a szerencsének köszönhető fennmaradásunk? Nem tudom ki hogy van vele, de én egy ideje nem hiszek sem a szerencsébe sem a véletlenekbe.
    Na mit szóltok a Denveri ámokfutóra? Véletlen ámokfutás mi? Hát persze....egy szégyellős orvosi egyetemistából hirtelen egy piros hajú The Joker hidegvérű gyilkos lett, aki kivégez egy tucat embert...."mi sem véletlenebb, ilyenek gyakran előfordulnak Amerikában" mondta az olasz kollégám.. .hát, ha te mondod Marco,...de ne is foglalkozz vele, meny csak vissza nézni a F1-t...attól majd izgalomba jössz...az kell neked.
    www.naturalnews.com/036536_James_Holmes_shooting_false_flag.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Corbin Dates and Jennifer Seeger were sitting in the second row of the theater when Dates saw someone in the front row answer a phone call during the opening credits and walk to the emergency door in the front of the theater.

      oh, megszólalt egy telefon, nocsak

      Törlés
  42. Sziasztok!
    Segitségre lenne szükségem.
    Láttam egy kis filmet a youtubon amiben egy kislány fotója volt látható. a lány homlokán egy vonalkód volt. A kép aljára pedig valami olyasmi volt írva Angolul, hogy nem vagyok árucik vagy valami ilyesmi. Talán az eugenikához kapcsolódó videó volt vagy valamilyen pénzügyi dologhoz már nem emlékszem. Esetleg valakinek rémlik, hogy miröl beszélek? :-)

    VálaszTörlés
  43. Ja igen a lényeg lemaradt!
    Szóval ha valaki tudja esetleg, hogy melyik kisfilmben látható ez a kislány az legyen szives a linket itt megjeleniteni. Szükségem lenne a fotóra.

    VálaszTörlés
  44. Sziasztok!
    Ha valakinek sok pénze van és rendelkezik a megfelelő engedélyekkel simán kideríthetné, hogy tényleg lapos-e a Föld avagy nem.
    1. vesz egy gépet
    2. megtanulja vezetni, vagy fizet egy pilótát,
    3. elindul egy adott pontból állandó sebességgel, és magassággal a ráktérítő mentén
    4. leméri a megtett távot vagy az időt tetszés szerint,
    5. ugyanezt megismétli a baktérítő mentén,
    ...és ha igaz az állítás, hogy az Északi sark a Föld középpontja(persze csak ha lapos)akkor bizony a baktérítőn megtett út sokkalta hosszabb lesz, mint a ráktérítőn megtett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy egyenesen dél felé indulni, ha megkerüli a földet gömb, ha ott vége a földnek lapos.

      Törlés
    2. Erre ők azt mondják, hogy mivel a repülő pilótája úgy tájékozódik, hogy nézi az iránytűt, és aszerint korrigál és tartja az irányt, ezért hogyha mondjuk kelet felé indul, akkor tulajdonképpen körpályát ír le a korong sávján. Ez az érvelés egyébként teljesen logikus is lehetne akár, ha a józan ész nem cáfolná meg annyi ponton a Föld laposságát :D.
      Egyébként meg igazából felfoghatjuk úgy, hogy a Föld lapos, hisz ez csak azzal jár, hogy a geometriában amit használunk az egyik tengely kör alakú. Ez csak egy modell, ami alapján ugyanúgy leírhatóak a jelenségek, mint az euklideszi geometriával. Sőt, akár azt is mondhatnánk, hogy az egyik tengely aranyspirál alakú, a másik szinusz görbe, a harmadik meg logaritmikus görbe... és akkor már nem is tudom milyen alakú lenne a Föld :D.

      Törlés
    3. Nem emlékszem már hol olvastam de valaki azt mondta, hogy a tudatunk teremti meg a valóságot az általunk látható világot hiszen ez csak egy illúzió. Na lehet, hogy félreértem, de ezen gondolatmenet szerint ha minden ember azt hiszi, hogy a Föld lapos akkor lapos lesz ha minden ember azt hiszi, hogy gömbölyű lesz akkor gömbölyű lesz...?!

      Törlés
    4. "mert az iránytű mindig a Földkorong közepe felé fog északot mutatni" -akkor a déli irány mindig a föld széle felé mutatna.
      temasrac, szerintem erre gondolsz:
      http://mesetleg.blogspot.hu/2012/03/harmadik-bejegyzes-egy-filozofiai-tabu.html

      Törlés
    5. Igen valami hasonlóra gondoltam köszi a linket!

      Törlés
    6. @temasrac és Névtelen:
      A világ álomszerű mivoltáról, az illúzióról én írtam, és amit ki szerettem volna fejezni az nem egy szolipszista filozófia, sokkal több és mélyebbre megy. A téma annyira komplex hogy nem tudnám kifejteni egy kommentben, de itt egy videó amivel teljesebb képet kaphatsz erről a valóságmodellről:

      https://www.youtube.com/watch?v=ZAg1ZruaHWI

      Érdemes belenézni, csak ajánlani tudom a könyvet is (Michael Tablot - The Holographic Universe / Holografikus Univerzum, elérhető angolul és magyarul is.)

      A kérdésre válaszolva, igen, az emberek hite (fontos, ez nem valami vallásos hit, hanem az angol "belief" megfelelője) alakítja a látható valóságot, de ez nem egészen úgy megy ahogyan leírtad, nem egy csettintésre és hopp a Föld alakja megváltozik. Minél mélyebb egy hit és minél többen vallják, annál nehezebben változtatható az meg. Ez asszem egyértelmű. De gondolj bele, ha tényleg *mindenki* azt hinné, hogy a Föld lapos - minden ember, állat, földönkívüli intelligencia és élő, élettelen létformák az univerzumban - és az anyagi világ ennek a hitnek a képére változna, akkor az lenne a normális és elfogadott hogy a Föld lapos, senki sem akadna ki. Ugyan ez igaz a gömbölyűre. Mint ahogy most sem tudod megmondani hogy az idő előre vagy hátrafelé folyik, mert ha most elkezdene hátra folyni, az érzékelésed is visszafele működne és ugyan úgy tapasztalnád mintha "előre" menne.

      De ez is jelentéktelené válik ha az ember úgy szemléli a világot, hogy nem csak az anyag, hanem az lineáris idő is illúzió, mind kivetülések a valóság egy mélyebb szintjéről.

      Törlés
    7. Chaser, abszolút egyetértek mindennel, amit irtál, én is igy gondolom... Ezért szeretem a kvantumfizikát és a húrelméletet :) Azt-látod-amit-látni akarsz-elv (lásd még: Mi a csudát tudunk a világról c. film). Ez az elv persze a manipuláláshoz is remekül működik, ha megmondják hogy mit kell látnod, azt fogod látni. A csodálatos elme :)
      Visszatérve a húrelmélethez, tehát arról van szó, hogy ha az anyagot elkezdjük lebontani, akkor eljutunk az atomokig, azokat is tovább bontjuk,akkor a protonokig, neuronokig, elektronokig, elektronok lebontásával eljutunk a kvarkokig, és azokat is lebontva megtaláljuk a húrokat, amik voltaképpen nem anyagok! rezgések! Különböző anyagok húrjai különbözőképpen rezegnek, és a különböző rezgésszám határozza meg az anyag alakját, formáját, stb. Az anyag, mint olyan, voltaképpen a legmélyebb szinteken tehát egy rezgés, amiben semmivel sincs több anyag, mint mondjuk egy gondolatban - és ugyan mennyi anyag va egy gondolatban?!, és ha ezt végigvezetjük, akkor eljutunk oda, hogy az egész Univerzumunk csak egy rezgés, egy gondolat, valami felsőbb tudatnak a kivetülése? (Ajánlott könyv a témában: Gregg Braden: Tudatos teremtés - Az ősi tudás újraértelmezése a kvantumtudomány és az Ézsaiás (más néven Holt-tengeri) tekercs segítségével)

      Törlés
  45. Tudom, tudom valójában nem ez a lényeg de azért valljuk meg őszintén mindenkiben meghalna valami ha kiderülne, hogy a Föld lapos.
    ui.:Valaki tud hiteles képet mutatni a Hold hátsó részéről?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennyi Nasa és Pentagon hazugság után,már nem lepődnék meg ha a Föld nem lamba formájú lenne,hanem sík és lapos.Mert azt kell,hogy higyjem ezek után,hogy szinte az összes NASA kép hamisítvány.Már pedig akkor akkor fenn áll a gyanúm,hogy a Föld lehet lapos alakú.Jó ez a "józan észnek" ellentmond,de ha belegondolunk,ahhoz viszonyítjuk a józan észnek megfelelő gondolkozást,amit születésünk óta a luciferista Illuminati belénk sulykolt,programozott egy teljeen hazug és hamis világról.Pontosan,mint a Truhman Show című filmben,ugye most kezdjük lekaparni azt a papír fallal körülvett világot,amiben idáig önfeledten "boldogan" és "szabadon" lubickoltunk,mint egy idillben.Komolyan kezdek komolyan elgondolkozni,hogy egyáltalán milyen világban éldegéltem eddig...

      Törlés
    2. Nézz fel a fogyó és a telő Holdra! A Föld veti rá árnyékát. Szóval az hogy milyen alakú a Föld, még csak űrhajósnak se kell lenned, hisz kiveri a szemed a közel gömbölyű forma! Minden nap a szemed előtt mutatja magát:)) a felkelő Holdra vetett árnyékával...

      Törlés
  46. Igen, valoban erdekes, de allitolag magat hivta. Ami persze siman lehet kamu.

    Ezt olvassatok el. Interju egy MK ULTRA trainerrel!!! Part 16 - Lone Gunmen -

    http://enjoyingthejourney.blogspot.no/
    http://www.whale.to/b/svali16.html

    Brutal mennyisegu online konyv es temerdek info:
    www.whale.com

    Amin felkaptam a fejem:
    "Many of these killers have links to the military, either directly or through their family, and are rumored to be mindcontrol slaves."

    Par honapja nezokent reszt vettem egy hipnotizalason. A hipnotizor a MILITARY-nel dolgozik. Egy kozeli ismerosomet olyan szinten sikerult meghipnotizalnia, hogy meg a sajat szememnek sem hittem el. Eddig mindig megvolt a ketsegem, hogy a kozonsegben vannak beepitett emberek. Ezuttal nem. Felelmetes volt. A parancsszavakat nem hallottam, mert csak a fulebe sugta. (Kerdem en: Miert?) Barmire ra birta venni. Nyuszikent ugralt korbe a szinpadon, elfelejtett beszelni, kepzeletbeli ellenseget boxolt szet (meglepoen jo technikaval, pedig nem boxol), a szamok sorrendjet elfelejtette, nem tudott artikulalni, sot meg kinyitni sem birta a szajat, pucernak latott mindenkit, valamint a hipnotizor meg arrol is meggyozte, hogy elhagyta a ferfiassagat. "Talan leesett az iment a veceben?" - mondta. Ezen mindenki nevetett, rajtam kivul. A vegen mikor visszault mellem, az eletere eskudott, hogy semmire nem emlekezett ami ott tortent. Kb. 50 percet volt a szinpadon, de o ezt csak kb fel percnek erzekelte. Elotte is tudtam a MK Ultrarol, de amikor egy ilyet latsz, es 1000%-ban bizonyos vagy benne, hogy nem kamu volt, akkor az meg igy is leveri a biztositekot.

    "The alter with the command is told to come out INSTANTEOUSLY on hearing it, and to freeze the body with no movement." - Pontosan ez tortent a szinpadon. A leglehetetlenebb poziciokban fagyasztotta le a testet ugy, hogy meg sem mozdult. Egyszeruen nem ertem, hogy hogy birtak az izmai olyan sokaig. Te mondjuk birnal egy labon allni 5-10 percig mozdulatlanul?

    Szinten a http://www.whale.to/b/hypnotism_q.html oldalon talaltam.
    "The more intelligent, the more chance of being hypnotised -
    A highly important piece of the puzzle was answered for me when I read a brilliant new book “Secret, Don’t Tell: The Encyclopaedia of Hypnotism” by Carla Emery. The author maintains that for 10% of the population, the ONLY method needed for total mind control is hypnotism. No physical abuse is necessary.....Carla Emery gives many examples, including some from court proceedings, which show that hypnotism CAN make people do incredibly immoral and unethical things, including prostituting themselves, robbing banks, giving away all their money to the hypnotist, and even murder!!! This is done by secretly putting a person into a trance, and then making them forget that they were ever hypnotized. After that, it is easier for the hypnotist to put them into a trance a second time, and each time they are put under they become more and more susceptible to the commands from the hypnotist. Perhaps the most amazing fact I learned from this book is that the more intelligent you are, the HIGHER is the likelihood that you can be hypnotized!!!!"

    Ezek utan kerdem en: mit keres egy ilyen hipnotizor a katonasagnal?

    VálaszTörlés
  47. Ehez mit szóltok? LÁttátok már?
    http://www.youtube.com/watch?v=shdCBxLRH9Y

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ja, már láttuk - a Mátrixban:)
      ugyanazok csinálták, ugyanabból a célból:(

      Törlés
  48. Itt mindenki Pest megyei? :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nyugi, nem is biztos hogy ebbol az orszagbol való

      Törlés
  49. http://tesztpad.hu/teszt/virus-hirek/664-a-magyar-etikus-hekkerek.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hanael, bocs, hogy csak igy nevtelenul rad torok. Megkerdezhetem, hogy miert pont ezt a nevet valasztottad? Tudod mit jelent? Vegigfutott a hideg a hatamon mikor lattam (pozitiv ertelemben). Pont tegnap gondolkodtam azon, hogy talan ezt a nevet veszem fel a blogban. :)

      Törlés
  50. Sziasztok! Szerintetek az miért lehet, hogy nagyon sok fényképezőt kitiltottak az Olimpiáról?

    VálaszTörlés
  51. Én nem tudom, de van itt egy link amit kötelező megosztanom Veletek.

    http://spear.comule.com/2_26_Illumin-tusok.html


    NAMASTE!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És te ezt a szart meg eszed? Már megbocsáss, csak nekem úgy jött át a komentedből.

      Törlés
  52. A Föld lapos. Kezdenek a megjegyzések vicc kategóriába esni. Amúgy ha lapos, akkor miért van az, hogy az egyik felén nappal van a másikon meg éjszaka, és akkor a nap is lapos, vagy az meg nem. Mi a haszon abból, hogy azt hisszük hogy a Föld gömbölyű, vagy ahogy tanították forgási elipszoid. Régen azt hitték hogy a Föld lapos és megégették azt aki mást mond, utána meg rájöttek, hogy hoppá hiszen nekünk az a jó, ha mindenki azt hiszi, hogy gömbölyű. Miért is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Személy szerint én csak eljátszok a gondolattal, hogy mi lenne ha lapos lenne. Viszont ami teljesen kiütötte nálam a biztosítékot az az, hogy Gagarin egy képet se készített a világűrben. Ennyire hülyének néznek? Továbbá ott vannak a kamu Holdra szállások, a folyamatos ködösítés... mit titkolnak ennyire?

      Törlés
    2. Viszont el nem bírom képzelni mire is lehet jó a Világűr feletti hatalom.

      Törlés
    3. kedves zordon!

      soha senkit nem égettek meg azért, mert azt állította, hogy a föld gömbölyű. mitöbb! nem is hitték laposnak.

      ne ülj fel mindenféle buta mítosznak!

      Törlés
    4. "Továbbá ott vannak a kamu Holdra szállások, a folyamatos ködösítés... mit titkolnak ennyire?"
      Hát nyilván azt, ami a Holdon van:)

      Törlés
  53. Remélem nem csak nekem tűnt fel az óriási nagy egyszem...? A futballpálya kellős közepén valami gigantikus tűzcsóva, amit emberek tömege áll körbe oválisan! Csak most láttam egy külföldi összefoglalón, miközben Paul McCartney zongorázott és énekelt, oldal és felülnézetből egy gigantikus szem tölti be a stadiont.

    VálaszTörlés
  54. Sziasztok4
    Minek a chip? Mindenki zsebében van minimum egy mobil,vagy más elektronikus kötyü,ismerhetik napi útvonalainkat,ismerősi,baráti körünket,szokásainkat! Ha még emellé a bankkártyánkat is megfigyelés alá veszik mindent tudhatnak rólunk,még a vacsorára vásárolt hamit is megismerhetik! hát minek a chip hiszen a fentebb sorolt ezközöket nagyrészt önként dalolva használjuk,vagy ez a chip 1.0-ás verziója?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aki azt akarja hogy eltűnjön, az nem fog ilyen eszközökkel mászkálni :) Feltéve ha van esze persze

      Törlés
    2. A mobilt sokan otthon felejtik,nem mindig tarták maguknál,ezért nem tökéletes megoldás,ennél sokkal többet akarnak.Tehát az ember haláláig egyhuzamban az emberben legyen,hogy állandóan tudják ki hol van és mit csinál,erre csak és kizárólag az IFRD Veri Chip képes.

      Törlés
  55. A chip lényege nem a nyomkövetés és információszerzés, hanem az Elektronikus Koncentrációs Tábor kiépítése és a Totális Kontroll.
    A 2. VH idején a rabok bőrét látták el számsorral, a chip esetén a számsor a bőr alá kerül.
    (Kutyachip amúgy teljesen értelmetlen: nincs karbantartott adatbázis és többnyire csak az orvosnál van leolvasó, aki használja, vagy elfelejti...míg bilétát olvasni minden átlagos 8 éven felüli tud.)
    Az Elektronikus Koncentrációs Tábornak csupán egyik eleme a chip, újabb és újabb egyre tökéletesedő technológia rendszere teszi majd földünket világtörténelmünk legtökéletesebb börtönévé a következő évtizedben.

    VálaszTörlés
  56. Szeretném a figyelmetekbe ajánlani ezt a "műalkotást" :
    http://www.youtube.com/watch?v=k0BWlvnBmIE
    Meglehetősen figyelemreméltó már maga a címválasztás is.

    VálaszTörlés
  57. Hogy kerül ez a júliusi post augusztusra? Miért ez lett az első post az oldalon, mikor eddig 3. volt felülről? A dátuma megváltozott, ezért került előre, ez oké, de miért?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezen én is fennakadtam,már azt hittem halucinálok :DD,de ezek szerint nem bennem van a hiba.:DÚgy látszik a luciferista Illuminati Bilderbergek keze ide is elér egy kis anarchiát és káoszt teremtve.ORDO AB CHAO:D

      Törlés
  58. Nekem is feltűnt,de gondolom azért mert a Sziget most kezdődött el:)
    Szóval ismét aktualizálni lehet a témát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ok, ez volt az én tippem is, hogy max ez lehet a magyarázat, de akkor sem értem teljesen, mi szükség volt erre...

      Törlés
  59. Pirula, Te hiszel Istenben?

    VálaszTörlés
  60. Nem ide tartozik tudom, de ti elhiszitek ezt a Marsra leszállós, Curiosity Marsjáró eszközt?

    Valahogy nekem nagyon büdös ez a sztori. Főleg mikor végignéztem, hogy a NASA egy nem is akármilyen animációt kísért figyelemmel a leszállás idején, amit bármelyik nap előtte megnézhetett volna, akkor is ugyanaz történik. Itt látható a videó:
    http://www.youtube.com/watch?v=E88d4e1gYh0

    Ezek szakemberek elméletileg, nem az izgatja a fantáziájukat, hogy az animáció hol tart, hanem a számadat, hogy Marsra szállt a gép. A következő videón 1.36 körül látható a főnök, aki mutatja, hogy lehet ujjongani:
    http://videa.hu/videok/tudomany-technika/leszallt-a-curiosity-thJiIgNNSvgko2BH

    Olyan mintha színészeket ültettek volna oda...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/08/megjottek-marsrol-kepek-26-nasa-kep.html

      Törlés
    2. amugy nemtünt fel milyen nagyfelbontású a fekete-fehér kép? és milyen szépen nappal szembe lett fényképezve?

      amugy a nasa tv-n épp a riporternőnek magyarázza a tehnikus , a nő kicsit skeptikus mivoltára a felbontást nézve, hogy milyen fantasztikus (fekete-fehér állókép) látja milyen részletességel mutatja a köveket a komp alatt? mutogatva a képernyő felé, persze a horizont a nap miatt nem látszik, mert tulvezértli a kamera érzékelőjét... egész idő alatt csak ez az egy kép volt fent a képernyőkön, majd kisidő mulva megjelent egy másik, amit nem raktak teljes képernyőre, csak egy keskeny ablakba hogy ne látszódjon az alja, csak a napfény által túlcsordulásig kivezélert kamera által vett horizont...emiatt a talaj szinte korom fekete volt.. szóval ennyit a nagyfelbontású HD fotókról, amiből tegnap volt vagy 6 fent a nasa oldalán, lehet mostmár több van, mert sikerűlt átnézni , és esetleg eltüntetni rólla dolgokat.... amugy a tegnap látott fotókon, mindegyiken tulcsordulásig lehetne napozni a mars horizontján....pedig állitólag körbe kamerázták a szondát....(a fotók szerint)

      Törlés
    3. Ezt nézzétek meg, most a 48. kép
      http://www.nasa.gov/mission_pages/msl/multimedia/gallery-indexEvents.html
      És itt a kép is:
      http://www.nasa.gov/images/content/605984main_pia15105-microimager-dollar-10ft.jpg

      Törlés
    4. ja ja és a háromszöget már láttátok a názánál?
      mert nem ezt linkeltem két kommenttel feljebb...

      Törlés
    5. Ez a program egy baromság, az a néhány marsszonda is hamar oda lett, hogy miért, mert az öshonos marslakók nem komáltak az odapofátlankodó nasat, jó pár felvételen látni a marslakók repüllőgépeit. Amugy meg a mars lakott, oxigén van lékörébe, vannak tengerei, főleg délen, ugyanitt erdők, édes vizek, felhők eső, vadvilág s minden jó és a mienkéhez hasonló vagy kicsit fejletlenebb civilizáció. Az északi rész inkább sivatagos.

      Törlés
  61. Máris itt van a mikrochipes gyógyszer:
    (augusztusi hír)
    Amerikában és Európában is engedélyezték már a gyomorba jutást követően aktiválódó miniatűr szenzorral turbózott gyógyszert.

    http://www.mobilport.hu/hirek/20120802/maris_itt_van_az_emesztheto_szenzor/

    VálaszTörlés
  62. Még egy gondolat az előbbihez:
    Nekem úgy tünt a Mátrix-filmben is szükség volt pirula bevételére hogy Morpheusék Neót a Mátrixban (vagy hogy az embermezőn??) be tudják lokalizálni.

    Egy ilyen az előző kommentben említett mikrochipes gyógyszerpirula viszont -természetesen- csakis például az elfogyasztandó célzott hatóanyag (rendszeres) bevételének kontrollálására szolgál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Equilibrium
      "Az agymosásra egy mindennap adagolt szert, a Proziumot vetik be. John Preston (Christian Bale) az érzelemmentesítést ellenőrző csapat, a Gramaton vezetője. A hű katona még saját felesége kivégzését is szenvtelenül végignézte, majd magára maradt két gyermekével. Egy napi gyógyszeradag kimaradása azonban rést üt emlékezetében és elnyomott érzelmi világában."

      Törlés
  63. http://atv.hu/kulfold/20120807_french_ket_ufo_is_lezuhant_roswellnel

    VálaszTörlés
  64. Új bőr alá ültethető nyomonkövető eszköz
    2011/06/22
    http://idokjelei.hu/2011/06/uj-bor-ala-ultetheto-nyomon-koveto-eszkoz/

    "A kutatók egy újfajta bőr alá ültethető nyomonkövető eszközt fejlesztettek ki, ami nem igényel elemeket és nagyon nagy távolságból is leolvasható. Ez már nem csupán egy RFID chip, azaz rádiófrekvenciás azonosító, amit egyre szélesebb körben alkalmaznak vonalkódok helyett is, hanem a nanotechnológia segítségével előállított, összetett eszköz, ami folyamatosan képes jeleket adni és információt továbbítani hordozójáról és sokkal kisebb egy mikrochipnél (egy nanométer a milliméter egy milliomod része).

    Az új nanoeszköz fecskendővel egyszerűen a beteg karjába juttatható, hogy azután rendszeres jelentéseket küldjön a kezelőorvosnak, aki így akár több kilométer távolságból is képes a beteget nyomonkövetni. Az eszközt a beteg mozgása vagy akár egy ér lüktetése is képes ellátni a működéshez szükséges árammal, így élettartama a beteg haláláig tartana...."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=58653&n=menusgabor&blog_cim=rovar%20Drone%20-%20A%20sz%FAnyog,%20ami%20nem%20sz%FAnyog
      És már fecskendőre sincs szükség!

      Törlés
  65. - Felejtsd el a készpénzt!
    ( - Ó, az a legkevesebb! )

    http://www.mobilport.hu/hirek/20120807/sziget_felejtsd_el_a_keszpenzt/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hamarosan: az IMF és a Világbank bejelentették, hogy 2015-től minden ország köteles áttérni elektronikus fizetésre, és az elavult készpénzt kivonják a forgalomból

      akármit is csinálnak nem tehetsz ellene semmit, ha nem szünteted meg a személyazonosságodat

      Törlés
    2. úgy értem a törvények csak az állampolgárokra vonatkoznak, amíg személy vagy, nem élhetsz az emberi jogaiddal, ez is érdekes téma, el lehet gondolkozni rajt, mi mindent tudsz kezdeni anyakönyvi kivonat nélkül - nem sokat, az biztos, hogy nehezebb lenne, mint Bear Gryllsnek akármilyen őserdőben tízfős stábbal meg hamburgerekkel ...

      viszont így kikerülheted az adósságcsapdát, és nem leszel többé rabszolga, és chipekkel se fognak követni

      Törlés
  66. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  67. Sziasztok,
    pár hónapja követem a működéseteket, és minden elismerésem. rengeteg hasznos történésre hívjátok-és hívtátok fel sokunk figyelmét az elmúlt időszakban.
    Én most egy oldalt szeretnék ajánlani, ahol többek között az általatok felfedett tényekről is lehet olvasni, de itt a magyarázatot és a megoldást is meg lehet találni minderre.
    Fogalmam sincs hogy álltok Isten dolgaihoz, az is lehet hogy már rég nyomon követitek ezeket az üzeneteket, de arra gondoltam, ne rajtam múljon, ha esetleg mégse.
    Itt nagyjából az égiek válaszát lehet megtalálni mindarra, ami a világban mostanság zajlik.
    Lehet, hogy furcsának fog tűnni, hogy az itt leírtak Jézustól származnak, de mindenképp javaslom, hogy lépjetek túl ezen és próbáljátok végigolvasni. Meg fogtok lepődni. Ne gondoljátok, hogy csak a gonosz munkálkodik. Ovassátok, és ha gondoljátok építsétek bele a munkátokba. szerintem mindenképp hasznos lenne:)
    Szeretettel.
    Anna.

    a link: http://www.nagyfigyelmeztetes.com/index.php/a-nagy-figyelmeztetes-az-uzenetek-idorendi-sorrendben/2012-evi-uzenetek/2012-majus/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anna!

      Csakis azért válaszolok erre, mert nem szeretném, ha féligazsággal lenne megtömve az ittlévők szája. Előre szeretném közölni, hogy nem akarok hosszú vitát, ami feleslegesen hosszítja az amúgy sem rövid megjegyzési listát.
      Jómagam hiszek Jézus Krisztusban, aki Isten Fia, és az én Megváltóm. Ezzel hála Istennek, egyre többen vagyunk így.
      Tapasztaltam már sok dolgot hívő életem folyamán, amikor Isten jelet, vagy választ adott valamire, és átsegített sok helyzeten valóságosan.
      A Piros Pirula blogján elhangzottak pedig olyan hatalmas módon erősítették bennem a hitet, a Bibliával való logikus összefüggéseivel, hogy muszáj vagyok idelinkelni egy írást, ami lerántja a leplet erről az úgynevezett "egyházról". Nem a Katolikus egyház az Isten Egyháza(ami a Bibliában egyébként Eklézsia néven szerepel, és annyit tesz, gyülekezet). Ez egy szándékosan félremagyarázott dogma. Sosem volt Egy-Ház. Ez az ideológia nagyon hasonlít egy bizonyos háttérhatalom gondolkodásmódjára. Ami ugye mindent egy irányba próbál terelni.
      Az Eklézsia mindazokból áll, akik szívükben hisznek Jézusban.
      Ergo, az idelinkelt "üzenetek Jézustól" hazugságok. Valaki, valamilyen hátsó szándékkal írja ezeket, hogy lekösse és félrevezesse a gyanútlan és a nem túl tájékozott hívőket. Egy újabb ámítás a sátántól.

      Íme a valóság:
      http://www.eva777.com/vilagvege-magazin/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=30&Itemid=29
      (A bálványimádati formák sokszínűsége, és azok gondos beillesztése az "egyházba" elképesztő méreteket ölt.)

      És egy kis ráadás, ami jól ábrázolja a Katolikusok jellemét:
      http://www.youtube.com/watch?v=ZxF_G6wTxuc

      Isten áldja és vezérelje az olvasókat!

      Törlés
  68. Kedves Qel Jorr!
    Köszönöm a reagálást, én sem szeretném, ha hosszú vitákba keverednénk.
    Tény, hogy az Egyház, amit Jézus alapított, rossz irányba halad. lásd: 2012.május 7-i üzenet.
    Te azt állítod, hogy az üzenetek Jézustól való eredete hazugság. Én azt érzem, és azt állítom, hogy nem hazugság, hanem nagyon is igaz.
    Azért küldtem a linket, mert szerintem figyelemre méltó és javaslom, mindenkinek hagyjuk meg a szabadságot, hogy eldönthessék, mit gondolnak minderről.
    Béke velünk.
    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anna!

      Az utolsó mondatod második felével teljes mértékben egyet tudok érteni. Ezért is linkeltem ide az érem másik oldalára vonatkozó tartalmakat, hogy mindenkinek legyen mi közül dönteni.
      És, hogy ne higgyék, hogy csak az lehet Krisztus követője, aki a Katolikus egyházhoz tartozik. Mert ez valóban hazugság, és meggyőződésem, hogy ezt Isten is tudja. Ez különben a Bibliából is egyértelműen kiolvasható.
      Éppen ezért mertem azt állítani, hogy ezek a bizonyos üzenetek hazugságok. Amit már egyetlen sora is megerősített számomra. Idézem az üzenetekből:
      "A Katolikus Egyház Törvényeinek nyilvános elutasítása alázatuk hiánya miatt, undorít Engem."
      Isten nem a Katolikusok Istene, hanem mindazoké, akik Jézusban hisznek. A Katolikus Egyház törvénye pedig nem Isten Igéje. Ezt a szerepet a Biblia tölti be. Ha részletesen összehasonlítanánk, igencsak távol állna a kettő egymástól. De erre már sokan sokféleképpen rávilágítottak. Ha valakit érdekel a téma, akármikor utána tud ezeknek járni.

      Ez az "üzenet az égiektől" dolog is csak a Katolikus vezetés erőltetett kísérlete arra, hogy megtartsák az ébredező és elpártoló híveiket. Kezd kinyílni az emberek szeme, hogy a Katolikus egyház összejátszik a globalizmust sürgető háttérhatalommal, és nem is arról szól az egész, mint amiről beszélnek.(Elég csak azt megfigyelni, hogy több Katolikus templomban megtalálható a szabadkőműves szimbólum. Vagy arra, amikor a pápa sürgette nemrég az egy világbank létrehozását.)

      Mindezt egyszerűbben nem tudtam volna átadni, így nézze el nekem mindenki, hogy kicsit hosszúra sikeredett a mondandóm.

      Mindenkit arra kérek, hogy gondolkodjon, mielőtt valamit elutasít, illetve igaznak vél. Vizsgálja meg és járjon utána, hogy igazság-e, vagy sem. A Biblia is pontosan erre buzdítja az embereket.

      Isten vezessen el mindnyájunkat az Igazság ismeretére!

      Törlés
    2. Ui.: Van az a bot ellenőrző, ami kiszűri, hogy valóban ember vagyok-e, és kéri begépelni azokat a krikszkrakszokat, amiket mutat. A következőt tartalmazta, mielőtt publikáltam az előző megjegyzésem: sion77.
      Annyira érdekes volt(főleg a megjegyzésem témáját tekintve), hogy muszáj voltam megosztani veletek. :)

      Törlés
  69. Kedves Qel-Jorr!

    Az általad kiemelt mondat a 2012.augusztus 3-i üzenetből, számomra elég nyilvánvalóan az Egyházon belüli törvénytelenségekre utal, nem pedig azokra, akik a Katolikus egyházon kívül történnek.
    Én csak arra kérlek, hogy egy kicsit tedd félre az egyház elleni jogos indulatodat, fuss neki még egyszer az üzeneteknek, és látni fogod, hogy nincs szó semmiféle egyházi propagandáról.
    sőt.
    "A Pápák közül többen a Szentszék foglyaként éltek, szabadkőműves csoportoktól körülvéve, akik nem Istent képviselik."/2012.05.07/
    Igen, az egyházba beszivárogtak a szabad kőművesek.
    Pont azért írtam erre az oldalra az üzenetekről, mert összefüggéseket találtam bennük mindazzal, amikre ti is felhívjátok a figyelmet. itt egy másik idézet:
    "Ellenőrizni fogják a pénzeteket, az élelemhez való hozzáférést, és azt, ahogyan ti éltek.

    A szabályok – méghozzá nagyon sok – azt fogják jelenteni, hogy ti foglyok lesztek. A cellátok kulcsa, amely az ő ellenőrzésük alatt tart majd benneteket, a Fenevad Bélyege lesz.

    A 666 – os szám, mint rejtett szám lesz egy chipbe beépítve, amelyet majd rátok kényszerítenek, hogy elfogadjátok, mint bármilyen más védőoltást."/2012.06.01/
    Jézus azért küldi ezeket az üzeneteket (egy ír látnoknőn keresztül, és egyenlőre az egyház törvényes támogatása nélkül), mert fel akar minket készíteni arra, ami következik.Beszél egy nagy figyelmeztetésről, amikor mindenkinek lehetősége lesz látni a bűneit Isten szemével, és mindenki lehetőséget kap ezek megbánására. Nem csak a Katolikusok!!!Erre viszont készülni kell.
    Az egész üzenet lényege számomra az, hogy Isten meg akar védeni minket a háttérhatalom képviselőitől, és magától a gonosztól is.A Katolikus Egyház sajnos hitelét vesztette, ez az üzenetekből is kiderül. Az üzenetek katolikus "érzete" abból fakad, hogy Az Egyház maga Jézus (szintén az üzenetekből), és hozzá a legrövidebb út a szentségeken keresztül vezet, mint szentgyónás, szentáldozás. Ezekhez pedig felszentelt papjain keresztül juthatunk hozzá (még akkor is, ha ők bűnös emberek csupán). Ettől függetlenül Jézus valóban mindenkié. És szeretne is mindenkit minél közelebb tudni magához. Nem tudom mit mondjak még...szeretném azt hinni, hogy egy oldalon állunk.
    Az üzenetek hitelességét nem tisztem bebizonyítani, de én igazságot érzek bennük.
    Anna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anna, és bárki, aki nyomon követte ezt a beszélgetést!

      Megvan a határozott véleményem, amit csakis a Bibliára alapozok, de ahogy már említettem nem szeretném vita terévé változtatni ezt a helyet. Nem célom téged, vagy bárkit megbántani, de kötelességemnek érzek néhány dolgot leszögezni.
      A Biblia arra szólítja fel híveit, hogy mindent mérjenek meg az Ige zsinórmértékével. Vagyis semmit ne fogadjunk el anélkül, hogy összevetnénk az egész Bibliával. Ha nem ismerjük részletesen, akkor ez elég nehéz. Istennek hála, elég sokat tudtam olvasni az utóbbi években, és mára már könnyen le tudom ellenőrizni az ilyen jövendölések tartalmát.
      Az, hogy igazságot éreztél benne, nem csoda, hiszen nagy részét akár itt a blogon is olvashattad már. De ehhez nem kell látnok.

      És csakis Isten iránt való elkötelezettségből szólok, hogy ahhoz, hogy valaki bűnbánatot tartson és megtérjen, nem kell katolikus, "felszentelt" pap. Elég Jézus bármely őszinte követője.
      "Ti pedig választott nemzetség, királyi papság, szent nemzet, megtartásra való nép vagytok, hogy hirdessétek Annak hatalmas dolgait, a ki a sötétségből az ő csodálatos világosságára hívott el titeket" I. Péter 2,9.
      Ezékiel 22, 25-28.: Ezt nem idézem, de a jövendöléssel kapcsolatos.
      Jelenések 22, 18-19.:Ez pedig arról szól, hogy Isten elítéli azokat, akik hozzátesznek a Bibliában prófétáltakhoz.

      Végezetül pedig Jézustól az egyik kedvenc mondásommal zárnám le reagálásomat:
      "Minden jó fa jó gyümölcsöt terem; a romlott fa pedig rossz gyümölcsöt terem. Nem teremhet jó fa rossz gyümölcsöt; romlott fa sem teremhet jó gyümölcsöt." Máté 7, 17-18.

      Én is remélem, hogy egy oldalon állunk. Én mindenesetre Isten oldalán állok.

      Sok sikert a dolgok között való kiigazodásban! Bár ebben nagy segítség lehet bárki számára a Biblia. Persze, aki hajlandó olvasni. Tapasztalataim és legjobb tudásom mértéke szerint bárkinek segítek szívesen a megértésében.

      (Elnézést kérek mindenkitől az off-ért!)

      Törlés
    2. "Jelenések 22, 18-19.:Ez pedig arról szól, hogy Isten elítéli azokat, akik hozzátesznek a Bibliában prófétáltakhoz."

      azt nem itéli el aki kivett belőlle?

      "
      (Elnézést kérek mindenkitől az off-ért!)" a kimondot szót nem lehet vissza vonni, ugyanabba a könyve irja :)

      Törlés
    3. jómagam vallásomra nézve katolikus lennék (hitem már más ügy) - ez annyit tesz, járok misére, áldozok, gyónok rendszeresen. látom az egyházamban a negatívumokat, a bálványimádást (Mária-kultusz, szentek tisztelete), látom a pápaság hibáit.

      vallásom ellenére Qel-Jorral kell egyetértsek. a próféciák ideje lejárt - már mindent tudunk, mit tudnunk kell.

      A Biblia legyen a vezérelv, ne mindenféle jöttment médium, ne jelenések, ne vért könnyező Madonnák.

      Törlés
  70. Kedves Pirula!
    Mi az e-mail cím, ahová elküldhetem a hangomról a felvételt?
    Köszönöm előre is!
    Üdv
    Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Névtelen tessék: pirospirulaprojekt@gmail.com
      :)

      Törlés
  71. "Bármely pillanatban" lecsaphat Európában a Hezbollah libanoni radikális szervezet – figyelmeztetett pénteken az amerikai külügyminisztérium.

    http://mno.hu/kulfold/kiadtak-a-figyelmeztetest-terrortamadas-erheti-europat-1098275

    VálaszTörlés
  72. És mit tehet az aki próbál hinni istenben, de nem tud?
    Ha hiába olvas bibliát, hiába ért egyet a tanításaival, de nem tud hinni benne?
    Az baj, ha saját hitrendszere van valakinek?
    Bocsi nem tartozik ide.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem baj ha saját hitrendszered van, és nem is megvetendő az ha nem tudsz hinni, ugyan is a világon elterjedt istenek zöme nem egyéb mint ősi idők földönkívüli látogatói akik szerették magukat istenként feltüntetni. Mindenesetre én csak annyit tudok neked mondani, hogy figyeld meg a körülötted felépülő világot, a természetet főleg, de a társadalmat is, és idővel talán meglátod azt a rendszert, törvényszerűséget amely ezekben jelen van. S akkor majd elkezd kirajzolódni, hogy ki-mi is ez az istennek nevezett szubsztancia. A lényeg magadnak soha ne hazudj, ha nem hiszel hát nem hiszel, de ne zárd be az elméd. Na sok sikert az úton.

      Törlés
  73. 1111, azt teheti hogy vár és KITART, amellett hogy hinni szeretne. És közben nem képzelődik,nem gondolja a fantáziáiról hogy ez már a hit.
    Melyik Bibliát olvasod hiába ? Nincs egyetlen jó fordítású, a Septuaginta összes könyvét tartalmazó kiadás mai napig magyarul forgalomban!
    A katolikus kiadás lábjegyzetei ráadásul tele vannak olyan hazug magyarázatokkal melynek célja az hogy az olvasója ne higgyen Istennek ! (Személy szerint mostanában a Neovulgátát olvasom magyarul, jegyzetei nélkül!!, ezen kívül vannak ógörög s más nyelvű Szentírásaim is.)
    Saját hitrendszere van a humanistáknak, a liberálisoknak, sátánistáknak, bűnözőknek,hazugoknak, stb.: melyikükkel akarsz azonosulni ??
    Anna, olvasd már le többször az egész Bibliát! És utána hasonlítsd össze Jézus Krisztus stílusát ebben a nagyfigyelmeztetes.hu -ban megszólaló áljézuséval ! Az egész pontosan annyira hiteles, mint a Korán.... Másrészt nem mond semmi újat, az összes közölt ismeret összeszedhető az internetről.

    VálaszTörlés
  74. Kedves Mindenki!

    Jézus él!!! Én pedig hálás vagyok Neki azért, amiért nem hagyott minket magunkra ezekben a nehéz időkben. Itt van köztünk, és meg egyszer utoljára szól hozzánk a mi, mai nyelvezetünkön.
    Nem fogok védekezni, és magyarázkodni többet.
    Csak figyeljük az eget, és amikor megjelenik az égen a Kereszt, legyünk készek bűneink megbánására.
    Béke velünk.
    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anna ezek akármit fel tudnak már vetiteni az égre, akár egy keresztet is, volt már régebben főpróba...amugy ha össze szedjük a bibliából kiszedett könyveket, akkor kiderűl hogy Jézusnak utóda is van, illetve volt, ugyhogy abban igazad van hogy valahol közöttünk jár, de lehet igy ebben a formában nemcsak egy Jézus..

      Törlés
    2. a korai egyházatyák írásaiban számos (többezer) utalás van az Újkszövetségre... semmi jele kimaradt könyveknek.

      az Ószövetség tartalma meg szinte megegyezik a Holt-tengeri tekerscsekkel... sőt! a maiban Eszter könyve is bennevan (ami nem túl fajsúlyos mű).

      Törlés
  75. Kedves Anna, Jézus nem igazán kedvelte a kuruzslókat, csillagjósokat, kártyavetőket, boszorkányokat...
    Vajon mennyi annak a valószínűsége, hogy pont egy médiumot választ ki magának, ha szólni akar az emberekhez?
    A kérdés természetesen költői volt, nem kell válaszolni.
    Mivel nagyon off a topic, szerintem ezt inkább ne itt vitassuk meg, hanem mondjuk Az Üzenet alatt.

    VálaszTörlés
  76. Pirula, Te hiszel Istenben?

    VálaszTörlés
  77. Ti gondoltatok már arra hogy szervezkedni kéne?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, az a baj szerintem, hogy mi itt egymástol elég messze élhetünk, én erdélyi vagyok és PL. van egy tuti helyem ahonnan még egy nukleáris háború után is sugárzás mentes vizet tudok szerezni, no meg menedéknek sem utolsó, és ez az egyik alapfeltétel szerintem ilyen esetben.

      Törlés
    2. Be jó tudni hogy itt erdélyiek is vannak :)
      G.E.

      Törlés
  78. Végre megküldték a vadonatúj OTP MasterCard PayPass kártyámat, amit már annyira vártam. Nagyon szép kártya. Legjobban a hátuljára nyomtatott telefonszámok tetszenek:

    http://kepfeltoltes.hu/view/120815/IMG_20120815_090837_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Mielőtt lehurrogtok, hogy mekkora idióta vagyok... szükségem van rá. Sajnos nem tehetem meg, hogy ne legyen. És ezzel sokan vannak így.

    "És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma."

    VálaszTörlés
  79. Domain Awareness System
    3000 térfigyelő kamera New-Yorkban
    Röviden magyarul
    http://hvg.hu/Tudomany/20120809_microsoft_new_york_varosfigyelo_das

    Angolul, videóval és szép irányelvekkel
    http://computerworld.hu/microsoft-nypd-develop-counterterrorism-and-crime-prevention-system-20120809.html



    VálaszTörlés
  80. nos itt egy érdekes videó, elég hosszú, de amit be akarok mutatni vele az tulajdonképpen 41:23 tól kezdődik, és nemsokkal aztután véget is ér, szóval arról szól, és amit véletlenűl benne hagytak hogy elmekontrol beültetett csippel, de nem vericsip, és nem a bőr alá, hanem az agyba! itt a bizonyiték, nézzétek meg, valahol irtam már nemegyszer hogy nem a vericsipet és az rfid csippet fogják beültetni.....

    VálaszTörlés
  81. jah a videó bocs, lemaradt :DD na itt van:
    http://www.youtube.com/watch?v=zYnSfb8F_GY

    VálaszTörlés
  82. és egy hozzá kapcsolódó videó, a nemolyan régi kisérletekről:
    http://www.youtube.com/watch?v=o9Ci3QCgPxg

    VálaszTörlés
  83. vagy talán ez jobb :) :

    http://www.youtube.com/watch?v=CX9QIj_EamI&feature=related

    itt "megmondja" miért is kell ez :D

    VálaszTörlés
  84. Nem akarok chipet!!!!!!!!!!!! Inkább meghalok. :(

    VálaszTörlés