2012. február 13., hétfő

Az Európai Birodalom Visszavág

No komment!
Segítsetek. Csináljunk virális videót belőle: LINK

Nem volt időm belemontírozni Barroso arcát
Utólagos megjegyzés a filmhez, ha már láttad.

Ha megnézted a filmet, és úgy érzed, hogy a párhuzam a Csillagok Háborúja-beli Birodalom, és a valóságunkban épülő birodalom között elképesztően kísértetiesen hasonló, minden szempontból... de szinte a legapróbb részletekig, a halálsugártól kezdve a pápáig, stb...
akkor utána a következő lépés, hogy egy kicsit gondolkozz el azon, hogy ez vajon miért lehet! Mi lehet ennek az oka...
Ezek talán véletlen egybeesések, amiket én véletlenül észrevettem?

Lucasarts logó (piramis, tetején szem)



Nos. Annyit segítek, hogy George Lucas nagyon befolyásos családból származik. Apja milliárdos iparmágnás volt. George is menedzselhetné most az acélipart Amerika-szerte, ha akarná, de ő egy még fontosabb feladatot kapott a háttérben meghúzódó hálózattól, méghozzá az elméink menedzselését!


A múltkor a Frei könyvekkel kapcsolatban már beszéltünk róla, hogy milyen célt szolgál bemutatni a valóságot egy mese köntösben. Elmesésíti a valóságot, és aztán bekerül az egész Birodalom dolog a fejedben a mese rekeszbe. Azt szeretnék ha egy idő után nem tudnád megkülönböztetni a mesét a valóságtól. És nem vennéd észre, hogy mindez a valóságban történik, nem egy távoli galaxisban, és nem egy távoli időben, hanem itt és most. Tehát a párhuzamok nagyon is szándékosak, pontosan ezért készült a film!
Az űrhajók, a wooky, a Jabba meg a birodalmi lépegetők természetesen abszolút  irrealisztikusak, és ezek éppen azért vannak ott, hogy az egész sztori bruttóban ne legyen valóságszerű. De közben meg az esszenciája a történetnek, a birodalom szerkezete, a kiskatonákkal, a sötét nagyúrral, és  a főpapokkal a tetején, az persze mind nagyon is valóságos!

Az az érdekes, hogy ha tudod milyen szemmel kell az ilyet nézni, egy ilyen mozifilmből többet lehet tanulni a világ működéséről, mintha a híreket néznéd vagy a történelem könyveket lapozgatnád!

Most úgyis megint nagy Csillagok Háborúja láz van a 3D verzió miatt. Javaslom nézd végig az egész sorozatot új, nyitott szemmel, és próbáld kiszűrni belőle az igazságot. Egy későbbi alkalommal talán itt is kielemezzük a filmet, de az egy önálló bejegyzést igényel majd.

68 megjegyzés:

  1. ÖÖÖÖÖÖÖ... Most ezt nem értem... Dobjunk ötleteket össze amiböl egy olyan film lesz összevágva hogy az emberek lenyomják a nagyhatalmat? Ilyesmire gondolsz pirula?... Mert ha igen akkor tudok két jo jelenetet...

    1. A háboru a földön cimü film.. Arrol szol hogy 3000 tályékán az emberiség már veszéjeztetett kihalásban lévö fajnak számit. Alig pár ezer tulélö tengödik itt ott kissebb törzsekbe. A kihalás oka hogy fejlettebb lények (emberek) legyilkolták az egész emberiséget, a megmaradtakat a (Na most lehet pislogni, és 2002 es film) "Denveri emberfejlesztési központba" tartják fogva, és bányákba dolgoztatják... Aztán persze mint az öszzes halivudi filmbe itt is az emberiség gyöz.. (kellenek az agymosottaknak a hösök) Na ebböl lehetne jo jeleneteket kivágni

    2. A lopott idö cimü film, ami arrol szol hogy mindenkinek a böre allatt ora van (microchip) ami vissza felé ketyeg, dolgozni is azért járnak hogy meghosszabitsák az idelyüket... Egyébként senki nem öregszik, de egy heti lagbér 3 napba kerül... Stb stb.. Persze a gazdagoknak 100, 200 évet mutat az orájuk, a csoroknak meg alig néha van több 24 oránál.. Ebbe a sátánista jastin timberlék.. (persze jofiu mint mindig, miután kb 4x annyi a buzi miota ismert lett) ellop egymilio évet... és felborul az egész akkori rendszer... Abba is jo jelenetek vannak...

    VálaszTörlés
  2. Drábik zsidó is és szabadkőműves is (mint hazánkban gyakorlatilag minden író), nem reklámoznám ennyire. Vannak nála jobb írók, mint Marschalkó Lajos és a többi, akiknek a neve még kevésbé ismert.

    Már az 1870-es években 8 millió szabadkőműves zsidót és 7000 páholyt számoltak a világban. Nem csoda, hogy a sátán eszköze a zsidóság, mivel ők a legalkalmasabbak erre, lélektelenek, embertelenek... hosszan lehetne sorolni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó gondolatok, Chaser.
      Nem szabad belemenni a játékaikba, és nem szabad az egyik piramist lecserélni egy másikra. Nem szabad a szabadságot, a hatalmat és a felelősséget kiadni a kezünkből.

      Váltsd meg magad és megváltod a Világot!

      Nem szabad túlzottan centralizálni semmit. Sok élő sejt alkosson szövetet, ne halott kövek piramist.

      Törlés
    2. Te nem vagy gonosz ember, menj és javulj meg! /még nem késő/

      Törlés
  3. http://www.youtube.com/watch?v=pTVS3WSD6MQ

    érdekes :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az elmúlt 1 hónap alatt Magyarország kapott sok ütést,de ha beigazolódik amit mondtak akkor lassan minden jóra fordul:
      TANPAI RINPOCE a nepáli Fehér Király kolostor vezető lámája magyarországi tartózkodása idején (2007) így szólt a magyarokhoz:
      "Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre, magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni. A világ szívcsakrája az Önök örszágában, a Pilisben található. Ez a spirituális megújulás már megindult Önöknél!"
      Nepáli papok 2005-ben kijelentették, hogy mindennap imádkoztak a Földért.
      "Most vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt."

      A minap olvastam, talán van köze a videóhoz. Persze könnyen elképzelhető, hogy az egész értelmetlen, én sem vagyok igazából híve, de mindenképpen érdekes.

      Törlés
  4. Minden elismerésem Pirula, hihetetlen vagy. Eltűnsz egy hosszabb időre, majd előállsz egy "bombával".

    Viszont amit ide írtál teljesen én sem értem, mire céloztál pontosan? Ha arra, amire Bacilus gondol, mindenképpen lehetne egy jó kis filmet összehozni, anyag van mint a tenger..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a virális az, amelyik terjed az interneten mint a vírus.
      De ha vannak jó filmötleteitek, ne kíméljetek!

      Törlés
  5. Még több posztot, még több videót!És köszönöm az eddigi munkáidat pirula.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a videót. Saját ACTA témájú bejegyzésem egészítettem ki vele engedelmeddel: http://antistressz.blogspot.com/2012/02/ad-acta.html

    Terjesztem amerre járok. :)

    VálaszTörlés
  7. Ez nagyon jól sikerült PP! Mondjuk legjobban Bukovsky beszéde érintett meg legjobban, mert nagy összefüggésekre világított rá az eu és a szovjetunió kapcsán.

    VálaszTörlés
  8. "Egyetlen fegyverünk maradt, ez pedig az internet. Van még egy rövid kis időnk, mielőtt ezt a csatornát is lezárják" - "The more you tighten your grip, Tarkin... the more star systems will slip through your fingers." ezzel csak azt akarom mondani hogy az egyre durvább akcióikkal egyre több ember szemét nyitják fel. Másfelől pedig Pirula, lassan ideje lenne kiállnotok. Mint például Tóth Bálint a 2012blogról. De legalább egy "PR"-os arcnak meg kéne jelennie, hogy ha majd nuku internet, és a Kossuth téren kell összetoboroznotok minket XD, akkor tudjuk hogy tényleg ti vagytok azok, nem pedig ők. (Talán titeket nem fognak androidokkal, klónokkal, vagy hologrammokkal leváltani ;D)

    VálaszTörlés
  9. http://beforeitsnews.com/story/1733/112/Worlds_Pyramids_Beaming_Energy_To_Mysterious_Space_Cloud.html

    aki tud angolul
    elég érdekes dolog, mert nem lehet tudni most mivan, ezoterikusok szerint, (meg a channeling infók szerint) a foton öv csak jót tesz nekünk, többek között megemeli a föld rezgés szintjét, elősegitve az "illuminatik" eltünését
    de ez a cikk ha jól veszem ki, pont ellenkezőjét állitja, vagyis hogy nagyon is káros, pont mint a mikrohullámú sütő energiája.....

    VálaszTörlés
  10. erre ti nemgondoltatok? : ezek már rég kisérleteznek a neuron és mikrocsipp ötvözetén, amiről tudok hogy sikerűlt nekik, most ha ezt össze kombinálom azzal a kisérletezéssel hogy megfejtsék az agyhullámok jelentéseit, azaz magát a gondolatokat, hát innen csak már egy lépés hogy az a mikrocsipp-neuron ötvözet, kérésre továbitja a gondolatokat nagy távolságra is.... mert eddig tudjuk hogy EEG hez elektródák kellenek még, tehát az egyént be kell cipelni egy erre a célra felkészűlt helyre, mondjuk korház, de utánna már nem , elég ha felhivják a csippet mint manapság egy mobil telefont, és az közvetiti az egyén gondolatait
    a VERICHIP csak porhintés, hogy legyen min csámcsogniuk az ellenkezőknek......

    VálaszTörlés
  11. amugy a neuron-csippet ki se lehet szedni az egyén halála nélkűl......

    VálaszTörlés
  12. lopott idő.... amugy tervbe vették nano robotok kikisérletezését, és gyártását, akik a véráramban eljuthatnak a szervezet bármely pontjára és nagyon sokat segithetnek, felismerik a "betolakodókat", kijavithatnak sérüléseket de parancsra azon nyomban megölhetnek, esetleg időzitve is.....

    VálaszTörlés
  13. Lehet, nem igazán illik ide, de gondolom - mivel ez a legutóbbi bejegyzés - ez a legolvasottabb fal mostanában, ezért ide linkelem:

    http://vigilantcitizen.com/

    Érdekes szimbólum-fejtegetések vannak az oldalon, a médiából és a közéletből.

    VálaszTörlés
  14. T. PPP!

    Mivel a http://valosag.net/ oldalon Firefox-ban egy halványzöldessárgás háttérszínen kívül nálam semmi (!) nem jelenik meg (ezt is közölni kéne velük). Explorer-ben próbálva elkezdett lejátszani egy nagyon érdekes videót, de más tartalom ott sem volt.

    Ezért legyél szíves, és közöld velük többünk észrevételét a nem működő torrentekről!

    "Szeretném e filmet (Bill-es-Ted.iso) torrenten letölteni és seedelni, de nekem sajnos nem működik. Az üzenet c. alkotást le tudtam szedni, seedelem is azóta, ellenben ez a torrent olyan, mintha nem tartalmazna egy trackert sem.
    Felhívnám a figyelmet arra, hogy az Ébresztőfilm torrentje sem működik, az tartalmaz egy trackert, de az nem érhető el. Ezt is frissíteni kéne."

    Én sem vagyok torrent expert, de valószínűsítem, hogy azoknak működhet, akiknél a "Peer Exchange (PEX)" funkció él a kliensében, akinél ez nincs, az nem tudja letölteni.
    Tegyetek/tegyenek a torrent-fájlba trackert, egyelőre még nem ártana!

    A későbbiekben pedig célszerű lesz átállni a http://tribler.org adta tracker nélküli terjesztési lehetőségre. ( http://index.hu/tech/2012/02/16/kiprobaltuk_a_jovo_torrentjet/ )

    Más. ibm.com - főoldalon (http://www.ibm.com/us/en/) egy pentagram látható portréfotókból, mellette a felirat: "Edd meg az agyam. Kérlek." Ez jó?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kiegészítés: Azt hiszem a tracker nélküli működéshez a DHT ( http://utorrent.hu/?page=4&ln=hu&eid=1&cim=DHT ) használatára is szükség van.

      Törlés
  15. Chaser írásod alapján sajna te nem látod a fától az erdőt.
    A te általad védett faj az amelyik minden bűn forrásának az oka az egész világon.
    Javaslom, hogy olvasd már el a talmud jukat és a tórájukat.
    Minden vallás a szeretet és erkölcsi normákra épül. Szerinted ezek szerepelnek ezekben?
    "A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja."
    (János evangéliuma 8.44)
    Szerinted ezt kire mondta Jézus? Kik feszítették keresztre?
    Kik ölik a palesztinokat 50 éve? Ez nem népírtás?
    Médiában akik nyomják a fejedbe a kulturmocskot szerinted azok 90 % a mi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akiket deportáltak 1944-ben, a zs--ók.Nem mertem kiírni a szót,mert egyes chateken magáért a szóért is tiltottak és a admin figyelő robot beállítása is tartalmazza,mert zs--ó tulajdonban vannak a internetes közösségi oldalak nagyrésze enyhén szólva.Ők tartanak mindent a kezükben, ez tény.Bankok,média,olajipar.áruházláncok, de még a F-1 is.De a zs--ok valójában fegyver és pajzs,őket az Illuminati mozgatja és csak felhasználja és feláldozza őket,őket sem kímélik.Lásd 1940es évek.A zs--ok most elfordultak Istentől,de később vissza fordulnak hozzá,ha eljön Jézus és megmenti ezt a világot a sátán kárhozatától és pusztításától.

      Törlés
  16. Az IBM oldal tele van ilyen jelképekkel http://www.ibm.com/hu/hu/ magyar oldal, egy szép színes horogkereszt, alatta "Teremtsünk egy jól működő világot" és egy szem. azon belül pedig vannak aloldalak, ahol a felkelő nap sugarai jelennek meg..
    pl. itt, alul-felül:
    http://www.ibm.com/smarterplanet/hu/hu/?re=CS1

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elég az ibm és a holocaust szavakra rákeresni :-|

      Törlés
  17. Betyarka, írásod alapján nem látod a dühtől az igazságot.

    Chaser nagyon jól rávilágított, hogyan alkalmazzák az oszd meg és uralkodj elvét, te pedig remek példát mutatsz arra, hogy néz ki egy áldozatuk.

    Chaser valóban véd egy fajt, amibe származásod szerint te is beletartozol. Viselkedésed szerint meg majd elválik. Ez a faj az emberi faj. Ezen belül legfeljebb rasszok és vérvonalak vannak, amik valahol - csak emberi léptékkel mérve nagyon régen - összeérnek.

    Ezt a kedvedért, de egyáltalán nem kötelező innen elindulni:

    János 8.31 - Jézus a benne hívő zsidókhoz fordult: "Ha kitartotok tanításomban, valóban tanítványaim lesztek, megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz benneteket."

    János 8.56 - Ábrahám, a ti atyátok örült, hogy megláthatja napomat. Meg is látta, és örült neki.

    Jézus valóban ellene szólt a sátántól való zsidóknak (János 8.44). A magukat Isten tanításához tartó zsidóknak pedig igazság általi szabadságot ígért.

    "(János evangéliuma 8.44)
    Szerinted ezt kire mondta Jézus? Kik feszítették keresztre?
    Kik ölik a palesztinokat 50 éve? Ez nem népírtás?
    Médiában akik nyomják a fejedbe a kulturmocskot szerinted azok 90 % a mi?"

    Akikre ez értendő, azok 100%-a a gonosz szolgája, jó részük aljasságból, mások ostobaságból teszik ami tesznek.

    De a Biblia ismerete nélkül, más vonalakon is el lehet jutni sok jó tudáshoz. Magam sem ismerem még eléggé.

    Tanulj, kutass, értelmezz, ismerj meg minél többeket lehetőleg személyesen mindenféle nációból és talán egyszer megérted, mi alapján kell megítélned a többieket. Legyenek bár emberek, vagy bármi más fajtája a létezésnek.

    VálaszTörlés
  18. Belőlem nem a düh szól. Látom téged megetettek szeretett, zeitgeist, meg belsőrezgés stb dumával.
    Igazság, erkölcs harca fog eljönni. Sajnos ezt a mocskot ilyen szeretet mesével nem lehet eltakarítani. Sőt ezzel félrelehet vezetni embereket akiket ezeket beveszik.
    Gondolom ezeket a HIT-gyülis meg hasonló szektákat se kell neked megmagyaráznom kit szolgálnak.
    Végső harc fog eljönni és ott csak Igazság, erkölcs, tisztaság, fény harca lesz a gonosszal.
    Sajnos az említett faj csak a gonoszt szolgálja, terjeszti. és ez nem demagógia hanem tények.

    VálaszTörlés
  19. Úgy látom, belátható időn belül a gonoszt elpusztítani nem lehet. Talán soha. Végső harc nincs, ha csak nem tekintjük az egész egyetlen évmilliárdos harcát végsőnek.

    A gonosz nem pusztítható el, de legyőzhető, megfékezhető. A harc és a fejlődés örök kell legyen, mert a gonosz időről időre újra manifesztálódni fog.

    Még ha nagy dolgokat viszünk is végbe, soha nem dőlhetünk hátra elégedetten, hogy már elvégeztünk mindent.

    A gonosz szolgáinak nagyobb része nem aljasságból, hanem ostobaságból teszi, amit tesz. Ezért is érdeke az aljasoknak tudatlanságban tartani a sokaságot.

    Csak igazsággal, csak az igazságot ismerve lehet küzdeni a gonosz ellen. A jó szándék magában semmit sem ér. A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.

    Aki elvakultságában nem képes megkülönböztetni a jót és a gonoszt, aki összemos és összekever dolgokat, az legjobb szándéka ellenére sem tud jó ügyet szolgálni. Az a gonoszt segíti, még ha maga mást is hisz közben.

    VálaszTörlés
  20. Gyerekek, a Bibliát ki írta? A Talmudot ki írta?
    Még mindig hisztek a mesékben?
    Az, hogy sok igazság van bennük, azért lehetséges, mert azok irányítják a történéseket, akik az említett meséket is írták. Vagy nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ejj már megint keveritek a dolgokat....a bibliát valakik irták, nagyából a talmudban is ugyanaz van, de ha részletesebben akarod megtudni az azokban leirtakat, nézzél más irások után is:)
      a biglia első része le ir egy történetet, amit más irásokban sokkal részletesen irtak le, a másik része egy életmódot próbál leirni, ami viszont sokkal jobban hasonlit a háttérhatalom teóriához, de ha valaki mögé néz a betűknek, talán egy rejtett szimbólikát is talál benne, ami nem a pórnépnek ad utmutatást, hanem a "tudás" birtokosainak..

      Törlés
  21. Minden könyv, írás, történet és mese tartalmazhat igaz, hamis, valós és téves információkat. Ezek aránya a különböző források tekintetében változó.

    A Ti feladatotok és felelősségetek igazat és hamist megkülönböztetni egymástól és eligazodni köztük.

    Mindig tartsátok fent a lehetőségét annak, hogy tévedtek, és legyetek készek akár alapjaitól újragondolni és építeni a világképeteket.

    Minél több és többféle dolgot ismertek meg, minél sokszínűbb a tudásotok, annál közelebb kerülhettek az igazsághoz.

    A tudás legfontosabb része pedig megtapasztalható. A lét magában hordja. Csak észre kell venni és meg kell érteni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tévedni emberi dolog mondta a sün és lemászott a drótkeféről...:)

      Törlés
  22. Tisztelt Piros Pirula Projekt!

    Azért vagyok itt, mert tetszett a vodás reklámfilm-elemzés.

    És tetszett a SW-átirat is, benne a SZU-EU összehasonlítással.

    Szeretném megkérni a projekt stábját, hogy a jövőben igyekezzen a megdöbbentésen és szembesítésen túl a megoldás felé is menni! Kérem mindezt azért, mert az ilyen éles lényeglátással rendelkező csoportnak távlatokban, mintázatokban, rendszerekben kell tudniuk gondolkozni és cselekedni.

    Például amennyiben a jövőben vállalják majd az arcukat (ahogy azt "senki" jelezte pár hozzászólással feljebb, akkor már kevés lesz a szembesítés és leleplezés. Akkor majd megoldásokkal, élhető mintákkal kell szolgálniuk a projektre kíváncsiakat - feltéve, hogy lesz ilyen eset.

    Ugyanakkor a távlatokban, mintázatokban és rendszerekben látás/gondolkozás magában rejti a felismerést, hogy esetleg a SW-t író/rendező-nek is van lelke, és mint ilyen, közvetlen kapcsolatban áll a Forrással, ahonnan olyan információt hozott e sanyargatott Földre, amit a rendelkezésére álló eszközökkel el is mondott országnak s világnak. Talán hálásak is lehetünk neki mi magyarok, hiszen egyik nemzettársunk sem volt képes arra, hogy ilyen széles világnyilvánossággal tudassa: két napú rendszerré fog fejlődni a Naprendszerünk. Akármennyire is ott van ez az üzenet az erdélyi aranylemezeken, nem tudtunk eme üzenettel elérni tömegeket úgy, mint Luke, amikor nagy kalandja előtti este belenéz a két lemenő nap fényébe nagybátyja háza tetején

    A mintázatok azt is megsúgják, hogy a mese, ha igazán tiszta és távolról sem öncélú, akkor bizony valóságos. A SW-mese szólt először a világ minden táján arról a bennünk rejlő lelki erőről, mely segít okafogyottá tenni bármilyen birodalmat ugyanakkor segít átlendülni nemzedékek közötti szakadékon. Egyben komoly tudással vértez fel, amikor az emberi eszményekről vagy a nyomás alatt hozott döntésekről kell tudnunk valamit. Éppen ettől a legtöbb mese nem mese. És itt megint hálásnak kell lennünk magyarként a SW-ért, mert bár hiába szól mindezekről a legtöbb magyar népmese, akkor sem voltunk elég ügyesek, hogy népmeséink elvén olyan képet adhassunk az emberséges emberről, mint a világnak, mint Yoda vagy Obi Van.

    Nagyobb távlatban ez a bolygó épp, hogy túlélte a kataklizmát a 20. században. Ha így vesszük, akkor a SW amolyan beindító filmje volt annak a világnak, ami szét akarta tépni magát egy nukleáris holokausztban. Ebben a korban mutatott tömegeknek olyan bolygókat pl., amiken nincsenek országok, vagy világított rá elveszettnek hitt ősi bölcsességekre, amik megerősítik a lelket. Tartalmilag egyenértékű e bolygó legősibb kultúráinak meséivel és azok tartalmával. Ezért célszerűnek tartom azon részek mostanihoz hasonló kiemelését is a jövőben, amik a felemelkedést segítik, táplálják, szorgalmazzák.

    Azoknak is nyújthat a projekt ez által olyan támpontot, akik a szembesülésen már túl vannak, és az ilyen emberek mennének, de nem tudják merre, hová. Számukra nem kielégítő megoldás sem a lázongás sem az ellenállás, sem a „mi nem hagyjuk magunkat”- hozzáállás.

    Minden segítséget szívesen.

    Tisztelettel: JK

    VálaszTörlés
  23. Tisztelt P.P.P.!

    Nem tudtam hogy lehet elérni titeket, ezért vagyok kénytelen ide írni.
    Nem ehhez a témához kapcsolódik a kommentem, ezért elnézést. De érdekes felismerést tettem ma, amiből talán ti ki tudtok silabizálni valamit.
    Az új Vodafone reklámról van szó. Valahogy épp belefutottam, és kapásból megcsapott az egész reklám bűze:
    a videó: http://www.youtube.com/watch?v=DyoCeYKTHvM
    meg kell figyelni az autó tetejét. egy Ankh szimbólum van ráfestve.

    Röviden az Ankh-ról a hozzá nem értőknek:

    Az ankh vagy anh (kiejtés /æŋk/, jele: ☥) egy óegyiptomi hieroglif jel. Az ʿnḫ szót szimbolizálja, melynek jelentése élet. Az ókori egyiptomi vallás isteneit gyakran úgy ábrázolják, hogy az ankhot a hurokrésznél tartják egyik kezükben vagy két kézzel fogják a mellükön keresztbe tett kézzel.
    A szimbólum pontos eredete az egyiptológusok számára is homályba vész, nincs olyan feltételezés, amit széles körben elfogadnának.
    Az idők során az ankh az élet és a halhatatlanság, a világegyetem, a hatalom, valamint az életadó víz és levegő szimbóluma lett. Kulcsra emlékeztető formája miatt az a hiedelem is társult hozzá, hogy képes megnyitni a halál kapuit – ezt az elképzelést az újkori rózsakeresztesek más hermetikus rendek fűzték hozzá. A kopt keresztények a halál utáni élet szimbólumaként használták.

    Tisztelettel: Edward

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, jó szemed van.
      Amúgy a szlogen se semmi: "Tartsd kézben az irányítást!"

      Törlés
    2. nincs mit :)
      Pont erre figyeltem fel.
      "Az üzenet" kiváló oktatóanyag volt, hogy felismerjem ezeket a jeleket szóval én köszönöm.

      Törlés
    3. Szerintem az Ankh az (An)una(kh)i rövidítése. (aki nem tudná az anunaki jelentése, akik a földre jöttek, az idegeneket szokás velük jelölni).

      Ennek a blognak az írója kapcsolatot vél felfedezni az Ankh szimbólum és a szürkék között, mégpedig az egyiptomi festmények alapján:

      http://kilenc.blog.hu/2011/02/06/ankh_a_kis_szurke

      Elgondolkodtató az egyezés...

      Törlés
    4. A T-mobile legújabb szlogenjére most figyeltem fel:
      "Lépj a következő szintre"
      Érdekes :O

      Törlés
  24. Egyfajta megoldás lehet, ha kihasználjuk a lehetőségeket, úgymint, jogi személy, offshore, adómentesség, magánterület, cégjogok, stb.

    Rómában, mint a rómaiak

    Akinek jó ez a globalista világ, azok a globalisták, akkor viszont nekünk is globalistákká kell válnunk.(illetve kihasználni annak lehetőségeit, hogy a lehető legkevesebb kárt okozva a lehető legmagasabb életszínvonalon éljünk, ugye az amish színvonalon lehet élni, azzal nem tud mit kezdeni a globalista elit, de valahogy nem akar senki amish lenni)

    Jelenleg pl. 1000 ember külön-külön küzd, mint vakond a betonban, és max. annyit ér el, hogy ha egyre többet dolgozik, akkor nem süllyed az áletszínvonala.
    (nem igaz, mert ezért egyre többet kell dolgoznia)
    Ha viszont, az 1000 ember egy saját RT-ben küzdene együtt, még akár állami támogatást is kaphatna, mert ők akkor már egy komoly cég, akik 1000 embernek adnak munkát. Próbálj meg bármit elérni, mint magánszemély, cég, vagy multicég! A különbség ég és föld.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A megoldások valóban ezekben az irányokban vannak.
      De azért ne feledd, hogy amikor mi szerveződünk, abba megpróbálnak beépülni és belülről szétrágni, ha az nem megy, akkor adott esetben kilövik vagy megmérgezik a vezetőt.
      a Magyarok Szövetsége például olyan sokra vihette volna...

      Csak egy vezető nélküli mozgalom képes megmaradni, ahol a célok kőbe vannak vésve, és nem tudják szétgolyózni...

      Törlés
  25. Ehhez "mindössze" annyi kell, hogy az 1-2000 ember egymásra találjon. (ez ma a legnehezebb, mindenki individualista "önmegvalósító", csak a globalisták és az irányítás fogott össze, jó reggelt kívánok!)

    Ennek fejlettebb változata az lenne, amikor az 1000 ember, mint önálló közösség (Rt, vallási szekta álca alatt akár, ha úgy jobb, az adózási környezet) együtt lakna, magának termelné meg az energiát, kaját, lenne egy saját tulajdonú kórháza, tehát a jelenlegi degenerált világtól függetlenedni tudna. Ma nem lenne gond 1000 olyan embert találni, akik fejenként 10 millió Ft-tal be tudnának lépni egy ilyen "Rt"-be, és építenének maguknak egy (mini országot, de a felesleges baromságok nélkül) minierőművet, kórházat, művelnék saját földjüket a saját eszközeikkel, és akár csak biokaján élhetnének, olyan színvonalon, hogy a svájciak is irígykednének.
    Nem kellene a piaccal, árfolyamokkal foglalkozni, nem lenne főnök, államadósság, infláció, bevándorlás, bűnözés, kisebbségek, adófizetés, stb..

    Az erőmű áramot termelne, azt el lehetne adni (mint az utópista futurista miniállam vagyis az"Rt" exportja), hogy lehessen importálni bármit, amit nem tudunk vagy akarunk megtermelni magunknak: műszaki cikkek, ruházat, autó vagy bármi, (ehhez nagyon nagy miniállam kellene, az autó és az IT a mai globális csúcstermékek, meg a katonai minőségű cuccok, nincs is sok helyen ilyen gyártás, kis mennyiségben meg főleg) és egy nagyobb tételnél egy ekkora vevő már nem a boltban bohóckodna, hanem közvetlenül a gyártótól venne mindent , sokkal olcsóbban és egyéni igényei szerint legyártva. (pl. nekem olyan ruházat kell, ami katonai minőségű és olyan színű, amilyet kérek, vagy olyan műszaki cucc, ami simán kibír 10 évet)

    VálaszTörlés
  26. Egy ilyen utópista-futurista miniállam (Ewokfalu-2000 Zrt) szerintem kb. 10ezer főnél lenne a legjobb, az még vezethető lenne, (minta pl. a Tollanok a SG1-ből) a kisebbek nem elég nagyok, hogy legyen minden alaptevékenységhez saját tulajdonú eszközük, a nagyobbak meg túl nagyok, hogy a tagok átláthassák a működést.
    A tagoknak nyilván úgy kellene összeállni, hogy hasonló a hasonlóval, nehogy ugyanaz alakuljon ki, mint most , csak kicsiben. (élősködők, megélhetési politikusok, érinthetetlen vezetők, bűnözők, "vallási"-faji kisebbségek, és kizárólag dolgozni ,adófizetésért élni hagyott tömegek)

    Az alaptevékenységek:

    Energia (áram termelése) a helyi lehetőségek adják, geotermikus, vízi, stb. esetleg Tesla találmányai, ki mennyire képes

    Élelmiszer (+víz) ehhez mindenképpen saját tulajdonú földterület kell, olyan jogokkal, hogy víz is felhasználható legyen

    Egészségügy ehhez csak egy saját tujaldonú kórház kell, pár orvossal, vagy többel, akkor lehet az EÜ szolgáltatás is "exportcikk"

    Oktatás ez már a jövő, hogy a következő generáció okosabb legyen, mint az előző, ha ez lenne, akkor ma nem lenne szükség a leírtakra, mert az egész bolygó így működne, nem lennének disznók.
    (mindenki egyenlő, de a disznók...)

    Pénzforgalom kizárólag az export-import tevékenységhez, a miniállamon belül felesleges lenne, vallási álca alatt teljes adómentesség lehetne, akár még Magyarországon is, de egy Rt az egyszerűen el tudja úgy könyvelni a bevételeit, hogy a saját működésére költi, így nem fizet egy fillért sem, magánszemélyként erre semmi esélyed. (érdekérvényesítő képességed szintén 0 egy multicéghez képest, a válságban a bankok és a biztosítók minden évben rekordnyereséget könyveltek, de még a tesco is, te meg egyre kevesebbet keresel, és többet adózol)

    VálaszTörlés
  27. sci-fi és utópia a 13. emeleten:)

    VálaszTörlés
  28. http://tech.hu/cikk/Europaban_nem_ellenorizhetik_a_tartalmat_a_szolgaltatok/3464?utm_medium=w08&utm_campaign=rszl&utm_source=GM-tech

    VálaszTörlés
  29. Ez egy régóta fennálló lehetőség, a multicégek, miniállamok, klánok, lobbicsoportok (Vatikán: vallási vonal+adómentesség, Lichtenstein: adóparadicsom, egy bizonyos vallású-fajú emberek pedig egyszerűen beépültek a világ szinte összes államának vezetésébe és ebből élnek, miközben tagadják létezésüket, ez a vírusra és a rákra jellemző, gazdatest nélkül életképtelenek) etnikai közösségek (indián kaszinók, nekik az termel bevételt) vallási szekták, szerzetesrendek, krisnások, scientológusok, amish-ok, mind ezt alkalmazzák, egyvalaki nem fér hozzá, az átlagember, mert nem képes megszervezni magát, legalább 1-2ezer fős közösségekbe. Lehetne ezekből mindenféle, akik pl. ateisták, akik meg nem, akik használnak elektromosságot, és akik nem (amish-ok, ők megálltak 18.sz-ban) ,akik homokosok és akik nem, és már egy konfliktusforrással kevesebb lenne.
    Egyvalamire kellene vasszigorral felügyelni: egyik közösség nem pofázhat bele a másik életébe, és egyik sem működhet a másik kárára. (az önvédelem joga mindenkit megillet, aki belép valahova, az elfogadja az ottani szabályokat, pl. mint amikor belépsz a teszkóba, azzal egy magáncég magánterületére léptél be, és elfogadod a helyi szabályokat, vagy kivisznek a biztonságiak)
    Sajnálatos módon nagyobb projektekhez nagyobb összefogás kellene, pl. egy autógyárhoz, CPU gyárhoz kevés lenne még a 10ezres közösség is. Vagy sokkal magasabb szintű technológia kellene, hogy kevesebb emberrel is működhessen, vagy sokkal alacsonyabb életszínvonal, kb. az 50-es évek , ami még menne önerőből, import nélkül. Ehelyett persze az eladósítás trükkjével sakkban tartani milliókat, sokkal jobb üzlet a globalistáknak. (sok kis globálcéggel ez már nem menne, náluk ez a trükk nem jön be)

    VálaszTörlés
  30. Az Eu és Szu közötti párhuzam sok szempontból jogos. A gazdasági alap azonban korántsem azonos.

    Eu deklaráltan elkötelezettje a polgári értékrendnek, a magántulajdonon alapuló kapitalista gazdaságnak. Szu ezzel szemben azt deklarálta, hogy szinte minden tulajdon, de még az emberi élet is az államé.

    Nem rajongok a nagy, ezért bürokratikus struktúrákért, így Eu-ért sem de ha választani lehet Eu és Szu között, számomra a döntés nem kérdéses. Eu.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A kapitalizmus legvegytisztább végső verziója a szocializmus." - ki is mondta ezt? nem jut eszembe, de nagyon fején találta a szöget!

      Törlés
  31. sajnos az EU nem polgári értékrend mellett van (lésd bevándorlás, fajok keveredése és büszkebuzivonulás, gyakorlatilag az egész EU szocialista, maoista) hanem a globális cégek mellett, amik az államok felett vannak, a szovjetrendszer az államot tette mindenek fölé, meg az 1 pártrendszert. Az egyének életszínvonala USÁ-ban volt a legjobb, de azért mert ott hagyták a legtovább a magánerőből történő előrejutást, kicsi adó, politikai vonal nem ugatott bele az átlagember életébe, és nem volt háborús kár, ez az 50-es évek aranykora volt. (a maffiák viszont a nagyvárosokban már igencsak beleugattak, de még volt hova elmenni előlük) A kiút lehet az önfenntartó közösségek, mint ahogy azt fentebb írtam, oda nem ér el a keze sem az államnak, sem a politikának. A globálisan elfogadott forma (Rt+magánterület) megvéd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves alienexperiment!

      Németországi Krupp művek kizárólagos szállítója (aki a műveknek a nyersanyagot és a művektől a kész terméket szállítja), egy pár lovaskocsival induló vállalkozás volt, valamikor a XIX. sz. közepén. A szállítmányozó cég ma is megvan, kamionok, hajók, repülőgépek flottájával, a kizárólagossági szerződésük eredetije vezér irodájában bekeretezve, kifüggesztve van a mai napig.

      Másik példa. Kétkötetes, 1930-as kiadású, angol nyelvű könyv egy kötetét valaki kishazánkban még az átkosban megszerezte. A könyvben volt feltüntetve a kiadó, "József István" könyvesboltja, London, X utca Y szám.

      Majd mikor már az átkosban is lehetett nyugatra menni (kék útlevél), a "könyvtulaj", már csak a próba kedvéért megkereste Londonban X utca Y számot. Meglepetésére a könyvesbolt ott volt és akkor is működött. Bement, majd mondta, hogy neki annak a könyvnek csak a 2. kötete kellene. Eladó 1 perc alatt hozta, közölte, Z font az ára.

      Ugye nálunk ilyen folytonosságok nincsenek. Szóval, meglehet, az Eu politikai felépítménye olyan amilyen. Pl maoistából lett, birodalom építésére büszke, főállású, Barroso nevű politikus. Hagy ne írjak róla többet, mert ..., khm, nem érdemli. Egyik büszke politikus sem. A köz szolgálata, ha valóban a közt szolgálod, az egy nagyon mocsok meló. Tudom, sok évig voltam társasházi közös képviselő. Soha többet nem leszek. NINCS a za pénz!

      Én annak nagyon örülök, hogy a kiutat keresed (10000 fős kibuc :-), bocsi, nem tudtam kihagyni.

      Én azonban előbb annak örülnék, ha a múltunkat, az ide vezető utat, végre megismernénk. Ha látjuk a tünetek okozóját, okozóit, a gyógymód megtalálása is könnyebb lesz.

      Mai, elgondolkodtató hír:
      http://index.hu/belfold/2012/02/25/megvedte_a_fidesz_a_kommunizmus_ugynokeit/

      Esetleg még ajánlom magamat, olvasótermem 11. sorszámú bejegyzését:
      http://h2o.ingyenweb.hu/keret.cgi?/tema/6.html

      Törlés
    2. mit akarsz a multal? az volt, most a jelen van,edes mindegy mi volt a mult a jelent kell helyrehozni nem a multat, azmeg a jovotfogja alakitani...

      Törlés
    3. csakhát piszkosul nem mindegy, hogy minket a besenyők vertek végig fél Ázsián, hogy halszagú atyafiaink halászgattak, kapálgattak, vagy hogy mi mindig is itt voltunk, hogy Európa nekünk köszönheti írásbeliségét, kultúráját, megmaradását... és ami még megmaradt: kereszténységét.

      Törlés
  32. Az amerikai előny szinte behozhatatlan, tele vannak garázsban alapított cégekkel, amelyek mára világhírű multicégek lettek. (pl. hp, apple, disney, harley davidson,) Náluk nem volt rákosipajtás, padlássöprés, kötelező belépés bárhova, államosítás, háborús kártérítés, illetve ez volt, csak ők nem adták, hanem kapták. Ha támogatni szeretné a magyar állam az induló vállalkozásokat, akkor az üres ipari területeken álló ingatlanokban ingyen biztosítana helyet, és pl. 1millió forint/fő/év alatti bevételig nem adóztatna. (vagy egyszerűen megengedte volna, hogy a privatizációban az ott dolgozók megvegyék az "eladásra" szánt cégeket, több ilyen is volt, hogy csak a külföldi pénze volt jó)

    A kibucok a mezőgazdasági önvédelmi csoportra jó példák, (csak lopott földterületen ez elég gázos) érdekes lett volna látni, hogy vajon rákosipajtás mit tett volna, ha minden paraszt kis közösségekbe szerveződve felvegyverkezve várja a tsz agitátorokat? Minél nagyobb a közösség, annál nehezebb egyben tartani. (itt meg főleg nagyon, ekkora belső "ellenzékkel", akiket külföldről támogatnak) Ehhez képest egy csoda a több, mint 1000 éves magyar állam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az az igassag, hogy az emberek nemszeretnek csinalni semmit, de meggazdagodni azt nagyonis, es ez a kapitalizmus, nezd, a szocializmusban en abba nottem fel, igaz nem magyarba, demondhatom en nem nelkuloztem semmit ami fontos volt nekem, jelzem ammi fontos volt! igaz volt az allam,annak a kezeben voltminden, hazak epultek mindenkinek, hogz nemvolt a parasztnak foldje? most van es mit kezd vele? amiota felszamoltak a tsz eket, nallunk, csak ures gazos foldteruletet latszmindenfele.... azelott ezeken a foldeken traktorok meg mas eszkozok jarkaltak ha nemis onszantukbol, de felelembol:)mert ugylatszik maskent nem ertenek az emberek:)) nemezt akartam mondani, hanem azt hogz az allam kezeben volt minden, te dolgoztal, (csak az nem dolgozott aki nemakart) voltmunkahelymindenkinek, kaptad a fizetest, allami cegtol, amikor mentel a kozertbe az allam zsebebe tetted vissza a penzt amin megvetted a kenyeret, az utak az allam kezeben voltak, a benzinkutak is, de azok is akik oda a benzint szallitottak, es azis akia szallitonak termelte a benzint, es a koolaj kutak is az allam kezeben voltak, tehat en: (allam) kiaknazom akoolajat a foldembol, az en koolaj finomitomba szetvalasztom benzinne gazolajja, stb., majd az en autoimmalszallitom az en benzinkutaimhoz, vagy az en mezogazdasagi gepeimhez ami az en foldemen dolgozik, az embereket megfizetem, adot nemfizetnek,mert az elkoltott penzuk mindegy hogz mire koltik azt mind az en uzleteimbe koltik el, ennek a rendszernek egy hibaja volt, maga az ember, nema rendszer, az elmelet nagyravagyo, az nem lehet az,hanem az ember...
      hogz export,megimport.... ez noveli az orszag gazdasagat, persze,es hogy akkor a kapitalistaorszagok nem vesznek tollemsemmit, nembaj, vannak mas orszagok akik fognakvenni,hogy nemvolt internet?,nemvoltmobiltelefon?,most van,es internettel ,mobiltelefonnal a zsebedbe ehenhalsz, es senki sem segit rajtad, ez a kapitalizmus..... amitakartunk:D
      most nem aszocializmus mellett vagyok, egyaltalan nemtudom mi lenne a jobb, en csak azt mondtam hogy nekem jo volt a szocializmusban, es nemvoltam part tagse, nem tartoztam semilyen szervezethez, egy egyszerumunkas voltam, akinek a penze eleg volt egzik fizetestol a masikig, de mondom,mindenem megvolt ami szukseges volt, nemvolt telefonom?es? tobbet jartunk ossze a baratokkal, nemvolt internet? sebaj,lehet nemtudtam volna a piros pirularol, de lehet ismertem volna az egesz megye osszes erdoit tovirol hegyire,es tavait az osszes letezo halfajtaval, igaz mostis megtudhatom a google a baratom:)))nemis kellkimozduljak a hazbol ugye?

      Törlés
  33. Az amerikai előny ma valóban behozhatatlannak tűnik. Az alapjaiban elhibázott pénzügyi rendszerük az egész világot átszövi, ez az egész világ baja.

    Ehhez jön a mi privát bajunk, a szovjet, ma orosz megszállás. A hajdani egypárti kollaboránsok (emeszempé tagok, kictitkárok, humán értelmiség, a tudat és vélemény deformáló medejamunkások), mára osztódással szaporodtak (többpártivá vált a "kínálat") illetve a(z államosítással) lopott, majd 40 évig valamelyest gyarapodott közvagyont újra ellopták (spontán privatizáció 1987-től, majd 1990-től privatizáció).

    Közben ezek a jómadarak tovább végzik a feladatukat, az amúgy is élhetetlen cucializmusbeli rendszereket (oktatás, eü, nyögdíj, közigazgatás, törvények, adók, ...) ha lehet még élhetetlenebbé, elviselhetetlenebbé teszik. Szóval fájhat a fejünk a világ, az Eu gazdasági válsága miatt, de a mi bajunk ennél jóval nagyobb. Ez az orosz ok.

    VálaszTörlés
  34. vedd a kezedbe- elso resz:
    http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=7e0a68449

    vedd a kezedbe masodik resz:
    http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=df08f1f7c

    VálaszTörlés
  35. m1-en most megy egy "tudományos" dokumentumfilm a maják által meg jövendelt 2012.12.21. világvégéről.A Bilderbergek nem pihennek,megállás nélkül ijesztgetik az embereket.Állítólak a hold naptárt is a maják találták ki,legalább is a film szerint.Persze az Illuminatiról egy szó sem esik és a többi sátánista dologról,ami világunkban zajlik.

    David Icke szerint a Hold egy mesterséges űrhajó és az emberek irányítása,manipulálása miatt hozták létre.Továbbá tele van színekkel és bázisokkal,UFO-kal....stb. és nem fekete az ég csillagok nélkül és nem kopár fehér sivatag.
    Továbbá űrliftek kötik össze Földünkkel,amik a fotókon jól látszanak.Persze ezek sokkal fejlettebb technológiát hordoznak,mint amit amit mi valaha is eltudunk képzelni,nem hogy birtokolni.
    Georg Lucas,nem véletlenül mintázta meg a Halálcsillagot a Holdról,mivel ő is Illuminati tag,Steven Spilbergről nem is beszélve.Ezek ketten ontották az UFO-s,űrhajós és hasonló filmeket,tele üzenetekkel,persze kódolva.

    VálaszTörlés
  36. http:\\erepublik.com Egy uj vilag, az eVilag. Egyertelmu a felkelo nap emblema a varos felett es a The New World felirat. Kivancsi vagyok mit akarnak ezzel. (Ez egy jatek.)

    VálaszTörlés
  37. http://www.demotivalo.net/view/83911/adj-egy-embernek-egy-fegyvert-es-kirabol-egy-bankot

    VálaszTörlés
  38. http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/03/media-es-hollywood-manipulacio.html

    VálaszTörlés
  39. Ezt nézzétek meg ez a manipulácio... Öcsém és a film egy harmadáig le se esett mekkora agymosás.....

    VálaszTörlés
  40. Kiváló a világhelyzete blogspoton található videó, a divat és zeneiparról, mint manipulációs hatalmi ágról is kellene egy külön post, próbáltam a 2012blogon is ezt erőltetni, de nem ment át az üzenet, (sajnos) pedig van hozzá rengeteg háttéranyag:

    http://www.richplanet.net/starship_main.php?ref=74&part=1
    és itt:
    http://www.richplanet.net/starship_main.php?ref=39&part=1
    és pl. itt:
    http://vigilantcitizen.com/latestnews/keha-drinks-blood-from-heart-during-live-show/
    (de a vigilantcitizen szinte csak ezzel foglalkozik, több 100 oldalon keresztül vannak videók, dokumentumok, elemzések)

    és végül egy kiszivárogtató film is 2001-ből!
    Josie and the pussycats (josie és a vadmacskák)
    http://www.port.hu josie_es_a_vadmacskak_josie_and_the_pussycats/pls/fi/films.film_page?i_film_id=56165
    A film végén pedig már a következő lépcsőt is megemlítik.

    VálaszTörlés
  41. http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/01/miert-mindig-izland-miert-nincs.html

    VálaszTörlés
  42. Ma is láttam egy durva filmet.... A 4.tipusu találkozás!!! Igaz történet! Arrol szol hogy a "hatalom" valami alaszkai kisvárosba évekig kisérletezik azzal hogy emberekbe kisérleti csipet ültet, elrabolják öket éjjszaka, és reggelre nem emlékeznek semmire... Nem irom le a lényeget.. Nézzétek nagyon figyelmesen! Bár a film az ufokra ken mindent, de itt szo szerint a vak is látja hogy a "Hatalom" kavart már megin!!!

    VálaszTörlés
  43. http://www.origo.hu/techbazis/20120402-valos-ideju-rivalisa-lesz-a-google-foldnek.html?beuszo

    "Nem arra való, hogy a szomszédot lessük vele

    Az UrtheCastet nem arra szánják, hogy a felhasználók a szomszéd udvarban napozó nőket lessék meg vele, segítségével azonban minden korábbinál pontosabban lehet dokumentálni nagy jelentőségű eseményeket, legyen szó tüntetésről, háborúról vagy természeti katasztrófa hatásairól. Mivel az űrállomásról érkező képet még a Földön fel kell dolgozni, és csak azt követően válik majd elérhetővé a felhasználók számára, csak közel valós idejű képközvetítést tud biztosítani. Ráadásul az rendszert kiszolgáló űrállomásnak mindig csak a bolygó egy-egy részletére van rálátása, ezért előfordulhat, hogy például egy friss budapesti helyzetképre órákat vagy napokat kell várniuk a felhasználóknak, de az UrtheCast képi adatbázisa valószínűleg még így is jóval frissebb lesz a Google Földnél."

    VálaszTörlés
  44. törölték sajnos, ha tudod töltsd már fel úra légyszives

    VálaszTörlés
  45. Nagyon teszik a blogod, már kükdtem is ismerősöknek tovább a linket, ők is belevetik magukat az biztos :)

    Sajna ezt a filmet törölték, nem tudom esetleg más tárhely nincs amin meg lehetne nézni? Vimeo vagy akármi más? Már csak arra az esetre is jó lenne, ha a többire is rásütnének valami kifogást, hogy letörölhessék, hiszen biztosan azon is dolgoznak.

    Köszi: Éva

    VálaszTörlés
  46. Egy pár hete tévedtem ide, és olvasgatom a blogot, nézem a videókat. Az Üzenet című film nagyon megfogott, főleg mert a piramist Balázs kezében, meg a felhő-lovakat már az előtt is furcsának tartottam, mielőtt bármiféle magyarázat kezdődött volna. Ez a post is pontosan olyan, amiért csak köszönetet tudok mondani. Már rég óta tudom, hogy valami nem stimmel, és büdös volt nekem az egész EU és ez a válságosdi, de most már azt is tudom, hogy mitől. Újranézve a filmeket a háttértudással egyébként tényleg nagyon sok érdekességre lehetünk figyelmesek...

    VálaszTörlés
  47. Helló!
    Talán nem veszitek sok hasznát de a Csillagok Háborúja filmről csináltam egy magánkutatást és néhány igen érdekes dolgot találtam.
    1. A Sötét Nagyúr Sidious neve egy kód. Latinról fordítottam és külön válogattam a betűket majd szótagokat. És a szavakat összerakva ezt kaptam:
    Idióták ha két kormányzót megvédenek az USA-ban
    A másik amit megfigyeltem a Nihilus név ami szintén egy gonosz neve. Nihilus latinul Semmit jelent. És van egy fogalom ami talán ehhez kapcsolódik:Nihilizmus vagy nihilisták. Remélem tudtam valamit segíteni

    VálaszTörlés
  48. De még itt van pár segítség

    http://www.youtube.com/watch?v=iTeyJqgdWsE

    http://www.youtube.com/watch?v=OJyGmZn7gCc

    http://www.youtube.com/watch?v=4pmyw5krDpc

    VálaszTörlés
  49. Абрам Александр üzletember vagyok, aki képes volt újjáéledni haldokló favágó üzletét egy Isten segítségével, akit Benjamin Lee, a hitelkonzultánsnak hívtak. Jekatyerinburgban vagyok Екатеринбург. Nos, vállalkozást akar próbálni, rendezni az adósságát, kibővíteni a meglévőt, pénzre van szüksége az áruk vásárlásához. Problémái vannak a jó hitelkeret biztosításával, szeretném, ha tudnád, hogy Benjamin úr látni fog téged. Ez a megfelelő hely az összes pénzügyi problémájának megoldására, mert élő bizonyság vagyok, és ezt nem tudom csak megtartani magamnak, amikor mások pénzügyi utat keresnek. Szeretném, ha mind kapcsolatba lépne ezzel az Isten által küldött hitelezővel. a többi részben leírtak felhasználásával e nagyszerű lehetőség részese lehet. E-mail: lfdsloans@outlook.com Vagy a WhatsApp / Szöveg + 1-989-394-3740.

    VálaszTörlés