2011. szeptember 25., vasárnap

Ember-robot élőben! Érdekel?


Nem tudom, ki hogy van vele, de én tinédzserként nagyon sok Asimov könyvet olvastam. Nos, talán nem én vagyok az egyetlen, akit megfogtak Asimov tudományos fantasztikus írásai, az Alapítvány sorozat, a robotika három törvénye, stb. A mai generáció kevésbé ismeri munkásságát, legfeljebb az "Én, Robot"-on keresztül, de arról is inkább a nagy William Smith jut az emberek eszébe, kevesebben tudják, hogy az nem más, mint Asimov munkájának filmre vitt változata.

Az emberszerű robotok gondolata nagyon hosszú ideje foglalkoztatja az embert. És ugyan nem végeztem ilyen irányú közvélemény kutatást, de az az érzésem, hogy ha megkérdeznénk az utcán 10 embert, abból 9 azt mondaná, hogy a jövőben biztosan lesznek emberszerű robotok, legfeljebb abban térnének el a vélemények, hogy pontosan mikorra; 20 év múlva, 50 év múlva, vagy 100 év múlva tart majd ott a technológia, hogy ezt meg lehessen valósítani...
Asimov mindenesetre már az 1940-es évek óta pedzegeti a témát, és még ki is dolgozta a robotika alaptörvényeit, azokat a törvényeket, melyeknek egy robot cselekedeteit kellene (legalábbis szerinte) szabályozniuk. A három törvény már szinte legenda lett, aki netán nem ismeri, a pontos szöveget megtalálja mondjuk itt, de a lényege végül is annyi, hogy a robot teljesíti gazdája parancsait, még akkor is ha az őrá nézve destruktív hatású. Mondjuk ez olyasmi, amit egy robottól úgy el is várnánk, nem igaz? Végül is csak egy gép, nemdebár, azért hoztuk létre, hogy a parancsainkat teljesítse, nem pedig azért, hogy a saját érdekeit latolgassa, amikor meghozza döntéseit!

Akkor most hadd kérdezzem meg a kedves olvasót is, hogy ismerve a technológia fejlődését mondjuk az utóbbi száz év során, szerinte lesznek-e a jövőben valamikor emberszerű robotok? Lesznek-e olyan, külsőre az emberhez megtévesztően hasonlatos lények, melyeket meg lehet vásárolni, fel lehet programozni, és onnantól a mi utasításainkat követik, megtesznek mindent, amit mondunk, és ha kérjük, esetleg még szét is szerelik magukat?
Elképzelhetőnek tűnik-e ez az elgondolás?
És ha igen, akkor körülbelül mikorra fog itt tartani a technológia? Az olvasó szerint hogy állunk ezen a téren? Évekre, évtizedekre... netán évszázadokra van még szükség? Ki mit tippel ezzel kapcsolatban?


Nos, amit most fogok mondani, az talán első hallásra egy kicsit meglepő lesz...
A technológia ugyanis már jó 40 éve létezik, és azóta folyamatosan használják is, és most már egyre nagyobb mennyiségben állítják vele elő az emberszerű robotokat. Ezek külsőre gyakorlatilag megkülönbözhetetlenek egy emberi lénytől (csak az tudja felismeri őket, aki tudja mit kell nézni), és mára már olyan sok van belőlük, hogy szinte az élet valamennyi területén találkozhatsz velük.
Hogy nem hiszed el? Nos, ha akarsz egyet látni, élőben, a saját két szemeddel, nem kell semmi egyebet tenned, mint hogy kicsengetsz itt 15 000 forintot, és elmész jövő hét pénteken a Papp László Sportarténába!


Mert tudod a helyzet az, hogy a legtöbben teljesen rossz oldalról közelítik meg ezt az egész ember-robot kérdést! Amikor felmerül, hogy lehetne-e ember-robotokat készíteni, akkor azt várják, hogy a technológia mikorra fog majd eljutni arra a szintre, hogy kis parányi szilícium chipekből, mikroprocesszorokból, huzalokból, drótokból meg nyomtatott áramkörökből... szóval hogy mikorra tudunk ezekből végre létrehozni egy olyan komputer-egységet, ami képes "emberszerűen" gondolkodni, és emberi utasításokra reagálni, válaszolni, engedelmeskedni.
Majd amikor ezzel mind megvagyunk mikorra tudjuk majd ezt bevonni olyan speciális anyagokkal, amik az emberi szövethez kísértetiesen hasonlatosak, hogy a robotunk külsőre, esetleg még tapintásra is megtévesztően emberszerű lehessen.
Na persze, ha a "feladatot" ebből az irányból közelíted meg, akkor ehhez valóban még számos technológiai fejlesztésre lenne szükség, és erre az egészre, így még évtizedeket kellene várni...

Csak éppen azt nem értem, hogy miért akar mindenki feltalálni csupa olyan dolgokat ÚJRA, amiket már mind réges-régen feltaláltak?! Hiszen maga a Homo Sapiens ezeket mind már több ezer éve tudja! Pontosan úgy gondolkodik, mint egy ember, és olyan anyagokkal van bevonva, mint egy ember, tehát teljesen emberszerűen is néz ki!
Az ember és az emberszerű robot között, definíció szerint, ugyebár csak annyi a különbség, hogy az emberszerű robotnak nincsen lelke, nincsenek önálló gondolatai, csupán parancsokat teljesít. Külsőre teljesen emberi, de belül nem ember, hanem csak egy gép.

Na mármost ha egy ilyet akarsz magadnak készíteni, akkor persze, megpróbálhatod a hozzávalókat mind megépíteni nulláról, ami egy nagyon bonyolult és költséges megoldás, vagy...
Választhatod az egyszerűbb megoldást, a homlokodra csaphatsz és észreveheted, hogy ezek már mind készen vannak! Ha ahelyett, hogy megpróbálnál mindent nulláról megépíteni, veszel egy "kész" komplett emberi lényt kiindulásnak, akkor csupán azt kell valahogyan megoldanod, hogy elvedd belőle azt, ami emberré teszi. Ha valamilyen úton-módon el tudod venni a lelkét, az önálló gondolatait, és elérni hogy teljesen gép módjára, csupán parancsokat teljesítsen, akkor már készen is vagy: az emberszerű robotod máris előállt!



A cikk írója természetesen tisztában van az itt elmondottak morális konnotációival, és egyáltalán nem helyeselni próbálja ezt a fajta hozzáállást, ami egy emberi lény robotosítását lehetővé teszi. Csak illusztrálni szeretné, hogy a morális gátak hiánya hogyan tesz lehetővé olyan megvalósításokat, amik egy hétköznapi, egészséges embernek eszébe sem jutnának, épp azért mert rendelkezik egy "erkölcs modullal".
Viszont fontos tudatosítani, hogy azok, akik a háttérből operálnak, ettől a modultól tudatosan megszabadítják magukat és a szektáikba csatlakozó új tagokat, épp annak érdekében, hogy efféle "kreatív" megoldásoknak ne legyen semmiféle akadálya. Aki szeretné megérteni, hogy a világ hogyan működik igazából, annak egy idézetet tudnék a figyelmébe ajánlani, amit Jézus mondott, és Fritz Springmeier előszeretettel használt, hogy "Légy bölcs, mint a kígyó, és ártatlan, mint a galamb", tehát legyenek meg az erkölcsi normáid, és ne használj ki másokat, de azért próbáld meg megérteni, hogyan is gondolkodik a gonosz, akinek nincsenek erkölcsi normái, mert különben nem fogsz tudni védekezni a taktikáival szemben.



Abban a pillanatban, amint az erkölcsi akadályokat sikerül magunkban leküzdenünk, az ember-robot létrehozása sokkal egyszerűbbé válik, mint azt a legtöbben gondolnák.
Az emberi elmének nagyon komplex védekező mechanizmusai vannak például arra az esetre, ha valami traumával kell az illetőnek szembenéznie. Vannak olyan horribilis "élmények", amiket ha az ember átél, akkor ha nem tudná utána teljesen elfelejteni, úgy képtelen lenne élete hátralévő részében bármiféle normális életet élni. Az elme ilyen esetekben segít, és elzárja ezeket az élményeket a tudat egy külön, erre a célra szeparált részébe, ahonnan nem jönnek elő többet. Nos, ezt a mechanizmust ezek a morál nélküli emberek megtanulták saját céljaikra felhasználni, és rájöttek, hogy ha horribilis kínzásoknak vetnek alá gyermekeket egész fiatal koruktól fogva, akkor azokban egy komplett második személyiség fejlődik ki, melynek "az a dolga", hogy ezeket az emlékeket kezelje, és elzárja az elsődleges személyiség elől. Ez a másodlagos személyiség a nagy traumák hatására rendkívül szuggesszívvé, irányíthatóvá is válik, úgyhogy innentől már csak azt kellett megoldaniuk, hogyan lehet parancsszóra váltani ezek között a különböző személyiségek között, és máris készen van egy olyan teljesen embernek tűnő lény, mely parancsszóra robottá válik és szó nélkül engedelmeskedik.

Ha ez mind abszolút elképzelhetetlenül hangzik, felhívnám a figyelmet, hogy számos mai pop-sztár mesél interjúiban arról, hogy neki bizony van egy másik személyisége, lásd például Beyoncé-t, aki álltja, hogy amikor fellép, a színpadon az nem ő, hanem egy Sasha Pierce nevű karakter, de még sorolhatnám... túl sokan mondják el pontosan ugyanezt ahhoz, hogy félre lehessen söpörni, mint egyszerű "szófordulatot". Amikor ilyeneket mondanak, nem csak képletesen értik, hanem ténylegesen ez történik velük!

A tökéletes ember-robot megvalósításának pontos részleteivel egy Walt nevű fiatalember kezdett el komolyan foglalkozni, úgy jó száz évvel ezelőtt, amikor komoly kormányzati és titkosszolgálati kapcsolatokkal a háttérben az 1920-as évek elején megalapította cégbirodalmát, mely ma is komoly befolyást gyakorol gyermekeink személyiségének fejlődésére és a vezetéknevéről csak így, "Disney" néven vált ismertté.
(Megjegyzem, hogy ez azt jelenti, hogy amikor Asimov elkezdett emberszerű robotokról "fikcionálni", akkor ezek már 20 éve kidolgozás alatt voltak. Na ennyit a nagy látnokokról, meg a sci-fi irodalom csillagairól! Ha be vagy avatva olyan dolgokba, amikről az emberek csak 80 év múlva fognak tudni, akkor könnyű nagy látnoknak lenni!)

A technikát tovább tökéletesítette egy Josef Mengele nevű "doktor" - bár én az ilyen emberre nem pont ezt a szót használnám - aki teljesen szabad kezet kapott a náci Németországban, hogy azt tegyen a keze alá került gyermekekkel, amit csak szeretne. A világ talán egyik legelkorcsosultabb emberéről sokan tudják, hogy milyen szörnyű dolgokat művelt, de azt már kevesebben, hogy a háború végén, a Gemkapocs Művelettel őt is Amerikába menekítették, ahol Dr. Green név alatt folytatta tovább betegebbnél betegebb kísérleteit, csak most már a CIA irányítása alatt. A nevéhez fűződik például azoknak az értékeknek a pontos megállapítása, hogy egy adott súlyú, adott korú gyermeket mennyi kínzásnak lehet alávetni anélkül, hogy azzal halált okoznának. Ez azért volt fontos számukra, mert megölni azért mégsem akarják a delikvenst, de elég traumát akarnak okozni ahhoz, hogy a személyisége úgymond disszociáljon, és létrehozzon egy második személyiséget.

A második világháború után Walt, ez az ifjú enterprenőr, aki egy egészen forradalmi hozzáállással állt elő és mesefilmeket kezdett el gyártani, amik különböző meseországokban játszódtak (megszületett Alíz, Dorothy, Hófehérke, Csipkerózsika, és a sok különböző mesefigura , mind a saját kis mesevilágával...) Szóval Walt-ék ekkortájt, az 50-es évekre már nagyon magas szintre fejlesztették az "ember-robot gyártás" technikáját, és úgy látták jónak, hogy a projekt főhadiszállásaiként Amerika-szerte amolyan vidámparkokat létesítsenek, ahova nagy számmal jönnek majd a gyerekek szórakozni. Ezeket a parkokat Disney World-öknek nevezték el (utalva megint csak egy képzeletbeli mesevilágra) és a parkok alatt kiképzőközpontokat alakítottak ki. Végre minden egy helyen volt, a helyszín pedig ideális volt, hisz minden gyanú felett állt, és ami nappal vidámparkként működött, az zárás után kiképzőközponttá alakulhatott át.

Itt most nem szeretnék hosszasan elmerülni a részletekben, hogy hogyan történik egy ember-robot felprogramozása, akit érdekel a téma nagyon jó könyveket talál róla, de röviden a Disney World-ös programozást valahogy úgy kell elképzelni, hogy a különböző kínzások hatására lehasadt személyiséget elkezdik különböző mesevilágokba vinni a különféle "ride"-ok, elvarázsolt kastélyok, tükörbirodalmak használatával, no meg persze a Disney rajzfilmek újra és újra levetítésével. Az utaztatások célja az, hogy a frissen lehasított személyiséget meghatározott karakterűvé formálhassák. A felprogramozott ember-robotokban tulajdonképpen kialakítanak egy vagy több olyan másodlagos személyiséget, amelyik valamelyik meseországban él. Ennek megfelelően ha például Alíz programozást kapott az illető, és mondjuk azt mondod neki, hogy te vagy a fehér nyúl, akkor elkezd követni téged bárhová mész, és megfelelő kulcs mondatokra a meséből, meghatározott módon reagál, csak ismerni kell a mesét, és máris tudod "működtetni" őt.
Egy ilyen áldozat például egyáltalán nem tud moziba járni vagy filmet nézni, mert a történetek és a képek úgymond "triggerelik" benne a személyiségváltást és beláthatatlan következményei lehetnek számára ha beül egy ismeretlen filmre...

Ha az imént felnevettél az ötlet hallatán, hogy "kiképzőközpont lenne a vidámparkok alatt", mert ez szerinted abszolút nevetségesnek hangzik, akkor nem vagy egyedül. Ugyanazok az emberek ugyanis, akik létrehozták ezeket a emberprogramozó központokat, abba is komoly pénzeket fektettek, hogy nevetségessé tegyék a gondolatot, ezzel biztosítva az inkognitó fenntartását.

Nem tudod elkerülni, hogy el ne terjedjen róla a pletyka, csak annyit tudsz tenni, hogy közömbösíted azzal, hogy előre felkészíted az elméjüket, hogy amikor majd hallanak róla, nevetségesnek tartsák.
Ezt úgy éred el, hogy például gyártasz filmeket, amikben titkos bűnszervezeti központok vannak egy vidámpark alatt, és az egészből csinálsz egy nagyon szórakoztató és abszurd vígjátékot (lásd Beverly Hills-i zsaru 3), ezáltal össze tudod kapcsolni a témát különböző vicces dolgokkal (mint mondjuk Eddie Murphy), és eléred, hogy ha később ilyesmit hallanak, nevetni támadjon kedvük...


Úgyhogy azt javaslom, hogy miután kinevetted magad, ülj le gondolkodni egy kicsit, és lásd be, hogy az, hogy ezt a témát ily módon filmre viszik, éppen azt bizonyítja, hogy mennyire valóságos! Vedd észre, hogy épp azért viszik filmre, hogy megpróbálják nevetségessé tenni!


Hogy honnan tudunk ilyen sokat ezekről a programozási technikákról? Onnan, hogy vannak, akikben egy bizonyos kor után "elromlik a program" és pszichológiai problémák jelentkeznek, elmennek vele egy pszichológushoz, aki diagnosztizálja a problémájukat, kiderül a "több személyiség komplexus", és ha ezek után akad egy olyan hipno-terapeuta, aki hajlandó foglalkozni velük, akkor fáradságos munkával elő lehet hozni ezeket az elzárt emlékeket, és a szörnyű kínzások mind felszínre jönnek.
Két könyvet ajánlanék azoknak, akiket érdekel ez a téma, és tudnak angolul (sajnos nincs kapacitásom komplett könyveket lefordítani). Az egyik Fritz Springmeier könyve, aki egy ilyen hipno-terapeuta volt, és már jó 10 éve börtönben ül, mert miután kiadta az emberprogramozási technikákat pontosan ismertető könyvét, nyakába varrták, hogy állítólag ki akart rabolni egy bankot... a másik Cathy O'Brien könyve, aki pedig egy áldozat volt, akit szex-rabszolgának programoztak be, és mint ilyet 30 éves korában épp likvidálni készültek, amikor egy CIA ügynök, aki nagyon megkedvelte őt, megszöktette, ismeretlen helyre vitte, és több éves hipnoterápia után sikerült egész jól rendbe hoznia, így aztán képes volt megírni élet történtét.

No de térjünk vissza Walt bácsihoz, aki a vidámparkoknak álcázott programozóközpontok sikerén felbuzdulva nem sokkal később újabb öltettel állt elő. Ugyanis az egyetlen probléma (mármint az ő szemszögükből) ezekkel a kiképzőtáborokkal az volt, hogy csak viszonylag limitált számú embert lehetett velük egyszerre programozni. Ők sokkal inkább valami olyasmit szerettek volna látni, amivel az emberiség jelentős részét tudnák programozni!
Walt-ék ezért úgy döntöttek, és azért meg kel vallani, hogy ezekre az emberekre sok mindent el lehet mondani, de azt semmiképpen nem, hogy ostobák lennének... szóval úgy döntöttek, hogy felprogramoznak olyan robotokat, akiket arra használhatnak majd, hogy azok programozzák fel a populáció többi részét. Tehát a robotok fognak programozni újabb robotokat. Hát nem zseniális?

Úgyhogy Walt bácsi elindított egy fiatalokról szóló és fiatal közönséget megcélzó tv műsort, amit jobb híjján talán a magyar Kölyökidő nevű, a gengszterválás tájékán az m1-en sugározott műsorhoz tudnék hasonlítani, csak mikiegeres kiszerelésben. Lényegében összetoborzott néhány fiatal gyermeket, akiket elkezdett felprogramozni (kínzás, ételmegvonás, pszichotróp drogok, meg minden ami ehhez kell), adott rájuk mikiegér füleket, és produkálniuk kellett magukat egy új show műsorban.

Ha jobban megnézitek ennek a shownak egy újabb generációját, a felprogramozott gyerekek között számos ismerős arcra is bukkanhattok...
Christina  Aguilera, Justin Timberlake és Briney Spears
mind a Mickey Mouse Club "felfedezettjei" voltak
A nagy ötlet a következő: A fiatal felprogramozott gyermekkel csinálsz egy műsort, amit a családok megnézetnek a szintén fiatal, hasonló korú gyermekeikkel. Hétről hétre újra leülnek a tv elé, és követik az újabbnál újabb epizódokat, és ezzel egy szoros kapcsolat alakul ki bennük a műsor szereplőivel. Felnéznek a műsor szereplőire, mintának tekintik őket, a szülők pedig nem látnak ebben semmi problémát, hisz egy egyszerű gyerekműsorról van szó, látszólag teljesen normális gyerekek szerepelnek benne.
A csel az, hogy a gyereksztár valójában emberrobot, és amikor eléri a 19 éves kort - és ekkor ugye, vele együtt a te gyermeked is éppen a felnőttkor küszöbére kerül - akkor a programozók egyszerűen programot váltanak, és az ártatlan kislány egyik napról a másikra átalakul egy olcsó ribanccá, aki kipakolja minden portékáját, és 6 alul öltözött bőrcsizmás feka pasival vonaglik a színpadon, miközben egy óriás anakondával maszturbál.
Nos, e pillanatban már lehet, hogy lennének kifogásaid, csakhogy már elkéstél vele, mert a gyermeked gyakorlatilag együtt nőtt fel ezzel a tinisztárral, végigkísérte életét, ha ő felnőttként úgy kezd viselkedni, mint egy olcsó ribi (elnézést a francia szavakért), akkor ez óhatatlanul kihat a te gyermeked erkölcsi döntéseire is az életében. És most már késő azt mondani, hogy ezt azért mégse, a károsodás már visszafordíthatatlan...

Én például már évekkel ezelőtt figyelmeztettem egy kedves ismerősünket, akinek 10 éves kislánya állandóan Hanna Montaná-s cuccokban lófrált, hogy nem lesz ennek jó vége, de persze legtöbbször nem hallgatnak rám. És pontosan az történt, amit mondtam, hogy történni fog, a Disney felfedezett, felprogramozott kis Hanna, a gyerekműsorok sztárja, nemrég egy laza váltással szintén átkerült a tangában tűzben vonaglós pop-énekesek világába. Egyik napról a másikra!


Szegény Britney jövőre 30 éves lesz, és ezzel eléri a kort, amitől kezdve inkább meg szoktak szabadulni a programozott nőktől, egyrészt mert inkább fiatal lányokra van szükségük, másrészt pedig mert 30 év felett szoktak előjönni azok a programozási problémák, amiket már említettem, amik a lebukáshoz is vezetni szoktak.

Britney programja például 2008-ban összekuszálódott és ennek eredményeként teljesen összeroppant. Amikor egy pop-sztár, aki lényegében a szépségéből él, leborotválja a fejét nullásra, akkor azért érdemes elgondolkodnod, hogy nincs-e valami olyan dolog a háttérben, amiről nem tudsz... Ezzel fejezte ki szegény, hogy meg akar szabadulni attól a szereptől, amibe belekényszerítik. Szegény lány ki akart törni az elmeprogramozás alól, de végül nem sikerült neki, ráfogták, hogy részeg, és elvitték elvonóra, ami a náluk a kódszó arra, hogy visszaviszik további programozásra.
Ha a program teljesen megbomlik, és már nem javítható, akkor pedig egyszerűen megszabadulnak tőle, mint Marilyn Monroe vagy Anna Nicole Smith esetében...



Egy kicsit hosszabbra sikerült az írás, mint általában, de aki kitartott, az remélem értékes információkhoz jutott. Röviden csak annyit szerettem volna mondani, hogy ez a mai felnövekvő nemzedék mennyire furcsa, abszurd helyzetben van. Tudományosan kifejlesztett ember-robotokra kell felnéznie mint példaképre, ami gyakorlatilag azt eredményezi, hogy ő maga is programozott ember-robottá akar válni, és ennek például úgy ad nyomatékot, hogy teli torokból énekli vele a koncerten, hogy "Üss meg kérlek mégegyszer!" meg hogy "A szolgád vagyok!".



Az egész persze egy nagyon precízen kidolgozott terv egy egész generáció teljes robotosítására...

81 megjegyzés:

  1. Pirula Én Bruce Lee filmeken nőttem fel és nagyon kihatottak a cselekedeteimre és a gondolkozásomra,teljesen rá akartam hasonlítani,napi 5-6 órás nagyon kemény edzéseket csináltam, ez volt a napi adag,ami következtében kevesebb idő jutott tanulásra.De hát miféle tanulás az, ahol John D.Rockefeller "karmaiban" vagyok?Ily módon egyik programozásból a másikba estem.Bruce Lee, e akár Elvis Presley is programozott robotok voltak?Ugye mind kettő fiatalon ideje korán halt meg.Bruce Lee-t megölték és halála nagyon titokzatos volt és 33 éves volt akkor.Van is egy könyvem erről.Esztergomi László:Ki ölte meg Bruce Lee-t?

    VálaszTörlés
  2. Bruce Lee nagy ember volt, és mint ilyen nagyon útban volt. Még a fiát is elintézték. Azóta biztosra mennek, és csak sátánistát vagy robotot engednek filmszerep közelbe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már az a választ is tudom...Csak sajna utolag....
      A könyv beszámmol arrol hogy "démonok" üldözik..Kergetik...Meg hoogy meg kell vele küzdenie...
      További tények:
      Érdekes hogy 33 évesen halt meg...33 meg a beavatott mester fokozata....
      Kina:
      Azzal hoögy terjesztette a Kung-fut,meg gyengítette Kinát,ez volt a dolga.
      + Aki vagy akit el adja ,felajánl...Ne csodálkozzon ha jönnek érte

      Nagy Sándor hány évesen halt meg ? 33 évesen,és nagyon tudot..Valamit.
      Stb

      Törlés
    2. inkább hüllő-hybrideket.biorobotok a sajtónál vannak inkább.Agymosott ember-szolgák is vannak de ők harmadlagosak.

      Törlés
  3. Egész korrekt írás, főleg a másik fele. Annyival kiegészíteném, hogy az a Walt Disney már az elejétől kezdve a háttérhatalom embere volt, és 32-ik szintű szabadkőműves, és a gyerekeket „programozó „munkájáért megkapta a becsületbeli 33-as fokozatot, amit csak híres emberek, mint elnökök kaphatnak mint Ronald Reagen.
    Örülök, hogy említetted Fritz Springmeiert aki szerintem a legjobb kutató volt agyprogramozás terén, ő rendesen leírta, hogyan műkődnek a személyiségek és a triggerek amiket mesterségesen létrehoznak az egyénben. Igen Britney-nél beállt a program valahogy, aztán elvesztették felette a kontrollt ezért kivonták a forgalomból egy időre. Akivel meg nem tudnak mit kezdeni azt meg „kidobják a vonatról” mint ahogy Marilyn Monroeval és a többi kezelhetetlen agyprogramozottal tették. Azért szerencsére néhány megmenekül, és sikerül kikodólni, aztán beszélni kezd, mint Cisco Wheeler vagy Cathy O Brien.

    VálaszTörlés
  4. luxbeci

    Bruce Lee és fia szembement a háttérhatalommal, és ezért megölték őket. Ugyanaz a helyzet az énekesekkel is, mint Michael Jackson, vagy 2Pac, egy nap ők is rájöttek, hogy tudatlanul vagy tudatosan a háttérhatalomnak dolgoznak, és hogy miben segédkeznek, és próbáltak menekülni, de olyan szinten ahol ők voltak, már nincs menekvés, így likvidálták mindkettőt, mielőtt még valamit elmondhattak volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. John Lennon is emiatt halt meg? Valami ilyesmit hallottam. Ez igaz? o.O Amúgy a Beatles is Illuminati-s volt.

      Törlés
  5. Youtube:
    Michael Jacksons warning people to wake up illuminati NWO

    Itt elég sok dolgot elmondott, ezért is kellett meghalnia.

    VálaszTörlés
  6. Amerikanak mindig megvan az aktualis nepbutito sztarjeloltje,mint peldaul a mostanaban hires-neves Lady Gaga is...es milyen sokan bedolnek meg neki,sajnos

    VálaszTörlés
  7. Én vagyok Lady Gagának egyik klipje fenn van a youtube-n és magyar nyelven magyarázzák a klipben "folyó történéseket", az egész a brutalitásra és a sátánizmusra épül.A végén a hitvese megég az ágyban....

    VálaszTörlés
  8. Szerintetek ez a Molnár F. Árpád kinek dolgozik?Gondoljátok, hogy ő is a háttérhatalom embere?Ő sosem került még a médiába, ami rendkívüli arroganciájának is köszönhető, egyik videóján nagyon csúnyán beszél.A háttérhatalomhoz beszél, hogy választhatnak,vagy megtérnek vagy meghalnak...Érdekes, hogy zsidó,legalább is így hallom.

    http://www.youtube.com/watch?v=_72BEfFuwgY

    Sok ilyen videója van, ez az elmeprogramozásról szól.Nagyon vallásosnak tűnik,mert mindig Jézus Krisztussal kezdi el a mondókáját.

    VálaszTörlés
  9. Mintha David Icke-t hallanám, de egyébként sok igazságot mond.Csak ez a videó vágás, nem nagyon tettszik nekem,mert ezzel azt sugallja ,mint ha ő lenne Jézus és ő igen távol áll tőle...

    http://www.youtube.com/watch?v=Me6jdRmJxYI&NR=1

    VálaszTörlés
  10. Az a NOX együttes tényleg háttérhatalmi "képződmény", ezek is át vannak programozva,mint Brittney és közben programozzák a többi embert is,mert a klipjeik és a dalszövegük is így vannak megszerkesztve.Nem hiába fut a szekerük,már évtizedek óta.A NOX énekese többször volt a médiában is riport műsorban és elmondta nagy "álmát" hogy szeretne Hollywoodi csillag lenni és díjakat kapni ott.Már nem is szeretem bekapcsolni a TV-t annyira irritálnak ezek a dolgok,csakis azért teszem, hogy tudjam mire készülnek.

    VálaszTörlés
  11. Erről mit gondoltok?

    http://www.projectcamelot.org/norway.html

    Elég durva!

    VálaszTörlés
  12. Köszi szépen az újabb írást! Kicsit eltűntem, de már itt vagyok!

    Az a vicces, hogy Michael Jacksont hányféle képpen próbálták likvidálni, de sehogy sem sikerült nekik. Tíz éve szenvedtek vele mire sikerült őt megölni.
    Az ő élete iskolapéldája ennek a cikknek, beprogramozták, majd öntudatra ébredt és átállt a jó oldalra (magával rántva a fénybe a világ elveszett lelkeit)..

    Más téma: a világszerte hallható furcsa zajokról nincs valami info? Ugye ti is hallottátok őket? Legutóbb kb egy hete, Budapesten..

    VálaszTörlés
  13. Fény harcosa:

    http://vanmagyarazat.blogspot.com/2011/09/hatalmas-robbanasok-pusztitottak-el-ket.html

    Ilyen hangokra gondolsz?

    VálaszTörlés
  14. Nem tudom, miért kellene beprogramozni ezeket az említett sztárokat. Pusztán ambícióból és sikervágyból is megteszik ugyanazt.

    VálaszTörlés
  15. Amúgy érdekes cikket láttam egy tudományos rovatban. Arról szól, hogy már nagyjából tudják az álmokat, fantáziákat képileg megjeleníteni. Ha igaz a 20 év fejlesztési előny teória, akkor ez a technológia már profin működik, és ez nagyon érdekes lehet felhasználhatóságát tekintve. (pl. nem kell vallatni, csak kiolvasni az agyhullámokból az infót).

    VálaszTörlés
  16. Nem, nem ezt de köszi mindjárt átolvasom!
    Pontosan ezt:
    http://www.youtube.com/watch?v=vcUDYBIrWio

    itt van egy cikk róla:
    http://paranormal.hu/comment.php?comment.news.268

    VálaszTörlés
  17. bocs, most hogy olvasom, mégis ez az!!! én Budapesten hallottam többször is

    VálaszTörlés
  18. @luxbeci

    Árpád fura egy fazon, azt mondta régen a rendőrségnek meg az enbéhának dolgozott. Talán azért nem kerülhetett be a médiába, mert nem nekik dolgozik. Az hogy zsidó, nem jelent semmit sem. Annyi bizonyos, hogy Drábikhoz képest előrébb van az információ megosztásában, míg Drábik le van ragadva, a pénzügyi vonatkozásnál, Árpád nyíltan beszél az agyprogramozásról,chemtrailről,Haarpról,Echelonról,korrupt bírókról,stb.

    VálaszTörlés
  19. lejvi:

    Összefoglalnád a camelot projektes írás lényegét? Annyira nem tudok jól angolul, hogy értsem.

    VálaszTörlés
  20. Én vagyok:

    Igen, ha megnézzük a franciáknak, meg ott van Mylene Farmer
    Érdemes megnézni ezt a videóját, tele van szimbólumokkal:
    http://www.youtube.com/watch?v=z81nDCTCsKk
    Róla szerintem érdemes lenne egy postot írni PirosPirulának, vagy Lady Gagáról, ha eddig nem lett volna ilyen.

    VálaszTörlés
  21. Áron

    nem 20 évvel vannak előre, hanem 50-100-al minimum. Legalábbis az agyprogramozásban egész biztosan, ezért is tudják ennyire könnyen manipulálni az embereket, azokkal a technikákkal, amik az emberek számára teljesen ismeretlenek. Nézd csak meg az MK-Ultrat, már vagy 50 éves, "ósdi" technika, és az emberek még csak most kezdenek eszmélni, és elhinni, hogy létezik ilyen. Ennél sokkal fejlettebb. kifinomultabb technikáik lehetnek mostanság.

    VálaszTörlés
  22. A fény harcosa

    Elolvastam a cikket, megnéztem a videót, valóban érdekes.
    Valószínüleg éppen egy HAARP kisérlet volt. Azzal tudnak hangokat, rezgéseket közvetíteni, sőt a földet is megmogatni. Az is egybevág, hogy világszerte, mert sok helyen van HAARP állomás van.
    Magyarországon is kell lennie egynek.

    VálaszTörlés
  23. Közben találtam egy videot Michael Jacksonról, az MK-Ultra programozásáról. Angol nyelvű,de eléggé érthető.

    VálaszTörlés
  24. gondolom, hogy a HAARP tud hangokat is generálni, de minek? hosszú percekig, órákig ez a nyekergő hang, aztán SEMMI
    ijesztgetés? senki sem törődött vele

    VálaszTörlés
  25. Valószínüleg egy teszt volt. Az, hogy valaki nem törödödik vele az az ő magánügye. Ha akarják ezt még lehet fokozni egy kis földrengéssel, vagy szökőárral, akkor már nem csak ijesztegetés. A chemtrailt a káros anyagokkal naponta szórják, de a legtöbb ember észre sem veszi.

    Jacksonről ezt is érdemes megnézni:
    http://www.youtube.com/watch?v=BwYQtQlGmGo

    VálaszTörlés
  26. Köszi, nagyon jó!
    itt is egy:
    http://www.youtube.com/watch?v=o2n4MCUH2p0&feature=related

    VálaszTörlés
  27. Miféle hangok ? Én nem is hallottam semmit.
    Vagy csak nem tűnt fel ?

    VálaszTörlés
  28. lejvi: Ne hallgass a Project Camelot-ra! Ok is a háttérhatalomnak dolgoznak. Vagy "ezer" videójkukat megnéztem a youtube-on, tudom mirol beszélek. Ismerem oket mint a rossz pénzt. Tobbek kozott Leo Zagami-t favorizálják, aki koztudottan egy dezinformátor, a jezsuitáknak és a CIA-nak dolgozik. Azt állítja, hogy a nagymestere volt az Ordo Illuminatorum Universalis-nak. Arról nem is beszélve, hogy messiásnak is vallja magát....Amúgy nagyon vicces ahogy angolul beszél, mintha nem tudna az olasz kiejtésétol elszakadni..néha nagyon kell fulelni, hogy megértse az ember mit nyokorog. :D

    VálaszTörlés
  29. Egyetértek AlseeingGuyal az egész projekt csak háttérhatalmi, ugyanaz mint a Zeitgeist Projekt csak más köntösbe ,de a finanszírozói ugyanazok. Jaj, az a Leo Zagami, csávó egy vicc. Arról már messziről lerí, hogy a háttérhatalomnak dolgozik, mert annyira bénán csinálja.

    VálaszTörlés
  30. Érdekes olvasmányok :

    http://www.churchofgod.hu/content.php?act=noahita (A Noahita törvények)

    http://www.churchofgod.hu/content.php?act=satzsina2

    (A modern cionizmus okkult gyökerei - Szabbatai Zevi, Jacob Frank, a Dönmeh mozgalom, az Illuminátusok és a nemzetközi bankárok )

    Nagyon jó írások. Érdemes olvasgatni, mert magyarul nem nagyon vannak fenn máshol ezek az írások.

    VálaszTörlés
  31. Andor, az egész világon hallani ezeket a hangokat, azóta kérdezgetem az ismerőseimet és ők is hallották (nem mindenki, a többség nem). Feljebb berakott Lejvi egy cikket, ami nagyon jól összefoglalja.
    Azóta persze nem hallottam, de ha meghallom azonnal rögzítem!
    Érdekes téma az álmok, képzelet, éber álmodás, stb..

    VálaszTörlés
  32. Steve Jobs is magasrangú Illuminatus volt mint Bill Gates?Vagy netán tőle is megszabadultak,mint Michael Jackson-tól?

    VálaszTörlés
  33. A fény harcosa Ezeket a hangokat Oroszországban is lehetett hallani.A kérdés az hogy, Bibliai jelzések angyalok által vagy HAARP???

    VálaszTörlés
  34. És az a legszörnyűbb, hogy kedveskedve, mosolyogva teremtik meg ezt a rémuralmat, ezt a népirtó diktatúrát,mint ha valami show műsorban lennénk.ha megfigyeljük, a bankokban udvariasak, a Plázákban csillog-villog minden az ember úgy érzi magát,mint ha a mennyben lenne...stb.És közben mindez csak látszat,valójában nagyon-nagyon sötét dolog készül...Kanadában az a szokás,hogy mosolyogva ölnek, mármint képletesen értve, ha valaki valakit gyűlöl akkor is megöleli és mosolyog közben mindvégig.Az Új világrend, Európai Unio pontosan ilyen...A végén az lesz az emberek mosolyogva mennek a Fema táborokba meghalni....

    VálaszTörlés
  35. Hát persze, nem mondhatják meg a népnek, hogy gyilkolják őket, az aidsel, a permetezéssel, mérgezett élelmiszerekkel, agykontrollált rabszolgákkal, stb.
    A népet úgy kezelik mint egy kisgyereket, aki nem tud önállóan gondolkodni, úgyhogy majd ők, az elit, megmondják, hogy merre menjen a világ, és mi legyen a nép sorsa. Ez eddig úgy látszik nagyon is jól működött, mert a kisgyerekek vígan mennek majd a FEMA táborokba meghalni. Ennyire jól működik az agymosás.

    VálaszTörlés
  36. Luciferizmus Hát igen, ebben egyetértünk és ezt az emberek nagy rész nem is tudja és aki kimondja ezeket őrültnek nézi és beteges paranoiásnak,csak azért mert a médiában,rádióban és minden köz intézményben nem erről hallottak.Hát persze hogy nem, nem is fognak soha az életben erről hallani, az egészet ők irányítják a Háttérhatalom.

    VálaszTörlés
  37. Érdemes Drábik könyvét is fellapozni a mesterségesen létrehozott tudathasadásról (MPD), az elmeprogramozásról. Elolvasható a MEK-en az egész könyv:

    Dr. Drábik János: Tudatmódosítás - Az agy megerőszakolása
    http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0500.htm

    (Előszó)

    ..."A könyv írása közben megértettem, hogy az agykontroll végső formája a társadalmat sötét lepelként beborító félelem. Az a tudat, hogy valaki bármely pillanatban elveszítheti az életét, szinte reflexszerűen kiváltja, hogy védelmet keressen azoknál, akiktől védelmet remél. Az a trauma-okozással előidézett abszolút agykontroll, amelyről ez a könyv szól, nem az összeesküvési elmélet valamilyen újabb változata. Nem elméletről, hanem gyakorlatról szól. Tényekről. Megtörtént eseményekről, létező (vagy létezett) hús-vér emberek sorsáról."...


    http://bookline.hu/product/home.action?id=17129&type=22&_v=Drabik_Janos_Tudatmodositas

    "Vannak olyan áldozatok, akiket gyermekkorukban kínzással kondicionáltak, rendszeresen hipnotizáltak, elektrosokkoltak, vegyszerekkel és kábítószerekkel, valamint beültetett szerkezetekkel zaklattak. Ezeket az agykontrolltechnológiákat és -technikákat túlnyomórészt olyan polgárokon alkalmazták, akiknek erről nem volt tudomásuk, és akik ehhez nem is járultak hozzá. Sok áldozat gyógyíthatatlan agykárosodást szenvedett és igen sokan súlyos lelki zavarokkal küszködnek. A súlyos betegek között vannak provokátorok is, akiknek az a feladata, hogy az igazi betegeket lejárassák és társadalmi hitelüket aláássák. A legtöbb áldozat élettörténete valamilyen katonai vagy hírszerző ügynökséghez kapcsolódik."

    VálaszTörlés
  38. Beszédes cikk a "sorok között" olvasva:

    http://www.femina.hu/sztar/hirek/britney_spears_botrany_hajvagas_disneyland

    Az őrjöngő Britney Spears megint megkopasztotta magát

    (...)

    Az In Touch magazin számolt be arról, hogy a világhírű popdíva anyák napján borult ki, nem sokkal azok után, hogy párjával, Jason Trawickkel és két kisfiával megérkezett Disneylandbe. Az egyik szemtanú elmondása szerint a pár úgy festett, mint akik veszekedtek.

    Nem olyan meglepő tehát, hogy amint bejelentkeztek a Disneyland szállodába, az énekesnő bezárkózott a szobájába, miközben a másik szobában vártak rá gyermekei a dadusokkal, illetve Trawick, akivel Britney a közelmúltban szüntette meg munkakapcsolatát.
    Hisztérikus állapotban volt

    A magazin értesülései szerint a sztármami hisztérikusan sírt, és nem jött elő a szobájából, estére pedig csak még inkább elfajult a helyzet. Spears ugyanis állítólag ollókat rendelt, majd mindenki legnagyobb megdöbbenésére elkezdte levágni a haját.

    Habár nem kopaszodott meg teljesen, a takarítók elmondása szerint nem aprózta el a dolgot. Amikor ugyanis megérkeztek a szobájába, annyi hajat találtak a vécében, hogy nem lehetett lehúzni rendesen!

    A bennfentes elmondása szerint Britney május 1-jén ötezer dollárt fizetett egy tetováló művésznek azért, hogy egy vörös koronát tetováljon a fenekére. Az énekesnő barátjának elmondása szerint ez azt jelképezte volna, hogy ura az életének.

    (...)

    VálaszTörlés
  39. Chaser arra gondolsz, amit én linkeltem be? Reméljük, hogy csak riogatás. Jövőre majd kiderül.

    Itt egy Jesse Ventura film 2012-ről és a földalatti bázisokról:
    http://www.youtube.com/watch?v=2dZTMV8fIto

    VálaszTörlés
  40. Vándor Nagyon érdekes,hogy Britney pont május 1-jén csináltatta meg a tetkóját.Talán ezzel akart tisztelegni 1776.május 1-jén létrejött Illunminati előtt.Akármennyi szenvedést okoznak neki,akkor is lojális hozzájuk,hiszen vastag bakszámláját,fényűző életét csak is nekik köszönheti.A WTC helyére épülő torony(Dream Tower) magassága 1776 láb lesz.Fogadni merek,hogy Britney is ott lesz az avatáson.

    VálaszTörlés
  41. Itt alapbeállítottság az, hogy mindenki mindent elhisz és versenyszerűen próbáljátok egymást felülmúlni ebben a hitversenyben ?

    A vidámparkok alatt kínzóközpontok, ("különben nem cáfolnák"), a szórakoztatóiparnak nem kell fizikai kínzás ahhoz, hogy emberi robotjait előállítsa,
    a sztárok pályája tehetségkutató versenyeken kezdődik, azután pedig belekerülnek egy rafinált szórakoztatóipari mechanizmusba, ahol cseppet sem urai már saját életüknek, mivel szerződéseik felbontása szinte lehetetlen. Innentől fogva nem urai saját életüknek, hanem a "munkáltatójuk" közönséges rabjai, ha "elromlik a programjuk" az a túlterhelésből, családi viszonyok összeegyeztethetetlenségéből származó lelki konfliktus és nem szó szerinti programhiba.

    Az efféle "feltáró" weboldalak éppannyira manipulatívak, mint a leleplezett ellenfelek, hiszen nem a valóságos események létező okát keresi.

    És még az ember idejét is elveszi olvasgatásuk, tk. ezzel is hozzájárul egy ellenkező értelmű, de szintén csak ember-robot előállításához, aki már csak kizárólag az összeesküvésszagú elméleteket tudja méltányolni.

    VálaszTörlés
  42. PGY és mindenki, akit érdekel:
    Engedd meg, hogy mutassak egy-két érdekességet. Nem akarlak megdumálni, hiszen még én magam sem tudom, mit higgyek, de ezek szerintem minimum elgondolkodtatóak:

    1. Katy Perry: http://www.youtube.com/watch?v=SKLRzDEzQAM&feature=related
    2. Lady Gaga, amint elhangzik a Lord (Úr) szó, eltakarja az egyik szemét (1:08-1:10 ebben a videóban): http://www.youtube.com/watch?v=moDyLFZ-D5c
    3. Britney Spears viselkedése kissé fura (0:30-tól) http://www.youtube.com/watch?v=DgTr9Io2eEs

    Mind fura szerintem, és eléggé összecseng a fenti bejegyzésben írtakkal, de az is igaz, hogy nem 100%-os bizonyíték. Nézz meg viszont még egy videót. Számomra ez a legmeggyőzőbb. Lindsay Lohan p*nának nevezi Paris Hiltont, aztán a hátsó ülésen ülő nő kézjelére egészen megváltozik és nem emlékszik, hogy 2 másodperccel azelőtt mit mondott. Azt állítja, sosem mondott ilyet: http://www.youtube.com/watch?v=Q7f4G58K0Rc

    VálaszTörlés
  43. PGY!
    * Dr. Drábik János: Tudatmódosítás - Az agy megerőszakolása
    http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0500.htm
    * Monarch-programozás
    http://2012.blogol.hu/read?perm=3296398#logdrb
    * Programozott Bérgyilkosok
    http://www.youtube.com/user/igazmondoTV#p/c/9E7E0C41B06C086E/0/RuuyF_ZTOHc

    VálaszTörlés
  44. onemoredrinklacikam,

    Nézd meg jobban azt a videot.
    Mikor kimondja, hogy cunt, a hátul ülők közül az egyik azonnal csitítja... és mielőtt hátrafordul, már kimondja, hogy szereti Hiltont.
    Ettől függetlenül hiszem, hogy mossák ezeknek a szerencsétleneknek az agyukat... Britney-s video inkább gyanús, mint ez.

    üdv.

    VálaszTörlés
  45. http://www.port.hu/a_stepfordi_felesegek_the_stepford_wives/pls/fi/films.film_page?i_film_id=72148

    ezt a filmet nézzétek meg! Pirula ajánlom figyelmedbe! Egy két részlet belőle: Az összes feleség tökéletes, főznek mosnak, takarítanak, de nincs önálló gondolatuk. Később kiderül, hogy robotok, és az egész mögött álló ember beceneve Diz, mert Disney-landben dolgozott... Hát nem mondom, elég érdekes :D

    VálaszTörlés
  46. Az elmeprogramozásról és a sztárokról: Beyoncé alteregója nem Sasha Pierce, hanem Fierce (Sasha Pierce egy létező festőnő). Beyoncé egy interjúban azt mondja, hogy ezt a karaktert ő maga hozta létre, hogy a saját félénk személyiségét különválassza attól a valakitől, aki a színpadra lép, énekel és táncol. Még egy albumot is nevezett el erről ’I Am... Sasha Fierce” címmel, ami 2 CD-ből áll. Később azt nyilatkozta, hogy „végzett” Sasha Fierce-szel, mert már nincs szükségre rá, felnőtt és úgy érzi már össze tudja mosni a két énjét eggyé.

    A Lindsay Lohan-es videó, amit onemoredrinklacikam osztott meg, szerintem egyenesen ijesztő. Tisztán látszik, hogy hátul a nő bemutat néhány kézjelet (amit próbál úgy álcázni, mintha csak a mobilját fogdosná). És ahogy Lohan arca ekkor teljesen megváltozik, mintha az előbbi pár másodpercet szó szerint kitörölték volna az agyából, egy pillanatra azt sem tudja hol van, majd közli, h ő ilyet sosem mondott. Ez nem színészkedés. Színtiszta agymosás.

    A következő videót ajánlom: http://www.youtube.com/watch?v=Z7Kh6iamBsk&feature=related

    Leginkább az első felére gondolok, ami Johnny Deppről szól. Aki nem tudna annyira angolul: arról van benne szó, hogy egy tv interjúban elmeséli, hogy ő nem szereti magát nézni, így szinte soha nem nézi meg a filmjeit, csak megcsinálja őket.
    Sok tetoválása van, amiket nagyon fontosnak tart, az életét mutatják be. A jobb alkarján található egy madár (talán fecske, ha jól rémlik), alatta pedig a “Jack” szó. Itt nyilvánvalóan az egyik leghíresebb szerepére, a kalóz Jack Sparrow-ra utal. Felmerül a kérdés, hogy miért tetováltatja magára az egyik általa eljátszott karakter nevét, ha amúgy annyira sem érdeklik a filmjei, hogy megnézze őket, miután elkészültek? A video készítője szerint nem JD játssza Sparrowt, hanem fordítva. Neki Jack az igazi személyisége. Emellett a tetovált madár a szabadság jelképe is, ez egyfajta tudatalatti “segélykiáltás” lehet a részéről, mint pl. Britney-nek a leborotvált fej…

    VálaszTörlés
  47. Szerintetek mi a mozgatója a héten hírként közölt justin bieber és lady gaga színpadi hányásának?

    u.u. marketingfogás figyelemfelkeltés? áhhh...

    valami szublimális?

    VálaszTörlés
  48. Nem bírok el nem menni a tény mellett mielőtt beírok, hogy ha le ne is hányjalak, de legalább megírjam, hogy te Névtelen egy gusztustalan féreg ember vagy.
    Gondolom még emlékszem rám. Tudod mikor megpróbáltál lejáratni egy másik oldalon, a ne akarjam senkinek megmondani a tutit, mert megtaláltad a neten a szexhirdetésemet és biztosan nem egy ilyen embertől akarsz véleményt hallani. Meg ne egy olyan ember mondjon már neked véleményt, aki Dragon Ball részeket néz.
    Fenébe Névtelen! Ha ezen kritériumok alapján elítélsz, akkor te is csak egy a gazdasági bérgyilkosokhoz hasonló kezdetleges módszerekkel operáló tudatlan kis senki vagy.
    Mások lejáratása különböző információk begyűjtése alapján. Leírtam már, hogy akit érdekel legalább tudja, hogy milyen ember van itt köreinkben a személyedben.


    Én picit eltérnék a témától és most komolyabb dolgokra az összeesküvés valóságokra térnék ki.
    Ezek mindennapos dolgok, amiket emberek alkalmaznak embereken. Tulajdonképpen a pszichológiáról szeretnék beszélni. A pszichológusok feladatáról. A ténylegesről.
    Lényegében az a céljuk, hogy az átlagtól eltérő viselkedés és gondolkodásúakat begyűjtsék, információkat szerezzenek róluk, majd ezt jelentés formájában elküldjék a felettes szerveknek. Ők abban tudnak neked segíteni, hogy te változz meg. Tehát társadalmi témákról nem hajlandóak beszélni senkivel. Pedig ez az oka az összes pszichés betegségnek. A környezet, amiben élünk.
    Persze az érzékelést eltompító gyógyszereiket nagy előszeretettel alkalmazzák.

    Most pedig jön a java. Az igazság a pszichés betegekről.
    A pszichés betegségeket nem a betegekre írták, hanem az értelmesekre, az egészségesekre lejáratás, megszégyenítésképpen. Az átlagtól különböző devianciát, ami megingathatja a rendszert száműzték a társadalomból. Nagyon sok olyan pszichés beteg van, akik ha szerteszét lennének a társadalomban, akkor az veszélyes lenne a többi emberre nézve. Ahogy az Utópiánál le van írva. A véletlennek kártékony hatását nem engedélyezik. Az embereknek szigorú törvényekkel körbebástyázott jellege van. Az oviban pedig a kötelező játék meggátolja, hogy a kisgyermekben kialakuljon az éntudat. A gyermekeket hamar elszakítják a szülőktől, nehogy az egyéni bánásmód következtében kialakuljon az egyéniségük.
    David Icke is kitért már az iskolarendszer bírálatára pár videójában.

    A másik téma a spiritualitás.
    Ez az, amivel mostanság leginkább mossák az emberek agyát. Lejáratnám és köznevetség tárgyává tenném az egész spiritualitást átfogóan. Mikor tegnap fölmentem a netre pár mondatot olvastam korunk legelismertebb spiritualistájától. Pár mondat alapján sikerült beazonosítani eredeti célját.

    http://hu.esoguru.com/eckhart-tolle


    Eckhart Tolle barátunk azt írja, hogy az ő célja a belső ellenállás kiiktatása az emberekből.
    A tudat transzformációja. Érdekes szó. A tudat átalakítása. Az egész spiritualitás arról szól, hogy egy teljesen rossz társadalomban hitesd el az agyaddal, hogy minden jó és csupa öröm, boldogság az élet.
    Tehát ő arra tanít, hogy kiiktasd az ellenállást magadban és légy ugyanolyan agymosott, mint a többi ember.
    Tanítónak, gurunak nevezi magát és bölcsnek.
    Valójában sötét, gonosz, ostoba, degenerált és manipulatív. Nem ébreszt, hanem visszaaltat.
    A rendszer tökéletes mintapéldánya.


    Névtelen! Nyugodtan hozzászólhatsz a témához, ha hozzá tudsz. Most a gazdasági bérgyilkosok is szót kapnak.



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Az egész spiritualitás arról szól, hogy egy teljesen rossz társadalomban hitesd el az agyaddal, hogy minden jó és csupa öröm, boldogság az élet."
      Ez csakis a te (félre)értelmezésed barátom.
      A spiritualitás, és a tudat átalakítása ugyanis arról szól, hogy aki már eljutott addig, hogy az élete alakulásáért nem a külvilág, hanem a saját gondolatai, szavai, és tettei a felelősek, annak természetes, hogy a változtatás is csak a saját tudatának átalakítása által lehetséges.
      "Lejáratnám és köznevetség tárgyává tenném az egész spiritualitást átfogóan."
      Érdekes, manapság mennyien próbálkoznak ezzel...

      Törlés
    2. Hazugság és megpróbálod belém beszélni a saját hazugságodat, ami nem fog menni, mert átlátok rajtad és számtalanszor találkoztam már hazug magadfajtákkal és mindig elfutottak, mikor látták, hogy nem hiszek nekik és hiába próbálják kifordítani a szavaimat és írásomat, akkor sem érnek el vele semmit.

      Szerintem óriási hiba, hogy nem elegen próbálkoznak egy hazug tant elpusztítani.

      Tudat transzformáció- tudat átalakítás- agymosás

      Röviden tömören erről van szó.
      Fölösleges magyarázkodnod.
      Átlátszó vagy.


      Az egész spiritualitás nem nyílt, hanem a megfelelő szavakat használja és manipulatívan próbálja elhitetni az emberekkel, hogy amit kapnak az nem agymosás, hanem szellemi felemelkedés.
      De ettől még a lényegen semmit sem változtat.

      Szul than a te agyadat már színtisztára mosták.

      "Egy információ elterjedésének kritériumai sokkal inkább az ismertség, a pénz, a
      szimpátia és más effélék, mintsem az információ igaz volta."

      Sajnos a rendszer és a bálványai, akiket különféle szakmák és eszmék élére állít a tájékozatlan tömeggel szinte bármit el tudnak fogadtatni igazságként. Tényleg csak a legkeményebbek, a legkritikusabbak látnak át a tengernyi hazugságon.

      A számnak nagyon fontos a mondanivalója.

      http://www.youtube.com/watch?v=HWj-r8TUB3E
      Hatóságilag tilos - A gonosznak nincsen szarva



      Törlés
    3. én is szeretem a dragon ballt : )

      Törlés
  49. Valaki magyarázza el nekem, hogy az egyik oldal üzemeltetője miért van szentül meggyőződve arról, hogy a világ egy hatalmas hologram, amit a tudat hoz létre? Ez a gondolat egy spiritualitásos embertől származik. Mikor pedig elmagyarázom neki az ellenkezőjét kitörli a kommentemet.
    Csak annyit mondtam neki, hogy a valóság és a hologram 2 különböző dolog.
    A hologramot egy gép hozza létre az általa kibocsátott fény- árnyék hatások révén.
    Viszont át tudunk rajta nyúlni. Nem szilárd.
    Vicces mert egy ilyen ember vezet weboldalt, aki ebben hisz, hogy hologram minden.

    Amúgy sokkal hétköznapibb összeesküvésekről is lehetne beszélni. Sokan már csak a nagyokra ugranak mint a HAARP, WTC tragédia meg hasonlók.
    A társadalom minden pontja összeesküvés.
    Sokan például nem is tudják, de elmondom nektek, hogy gyerekkorunkban mindannyiunkat ért trauma, megrázkódtatás, sokkhatás.
    Mint ahogy Jacksonnál olvastátok őt is csak őt erősebb. De a trauma hatás lehet egy szülői verés, megalázás, nevelő célzat, valamely cselekedetet negatívan illetés.
    Szóval ezek hatására az ember megtörik és ami a legfontosabb irányíthatóvá válik. Sokkhatás eredménye pedig az elme széttöredezése és programozhatósága. Az ember jelenlegi állás szerint egy rabszolga faj. A rendszer nagyszerűen operál az ellenségképekkel, akiket gyűlölhetünk, kirekeszthetünk valami oknál fogva magunk körül. Akik igazából inkább saját úgymond megmentőink lehetnének mégis inkább egy programozott és belénk diktált mechanizmus miatt
    inkább a rendszer általi dogma (dogma:határozott tilalom a gondolkodásra)
    hatására ellenségként kezeljük őket.

    Lejáratni nagyon egyszerű és könnyű, aljas. Megérteni, azonosulni vele, beleképzelni magam a helyébe na az már nehéz.

    Ki lehetne térni a gazdasági bérgyilkosok által nagy előszeretettel alkalmazott lejárató elvekre, gondolatokra, tettekre is. Végül is a gazdasági bérgyilkosokat a karizmatikus vezetők lejáratására, semlegesítésére hozta létre a hatalom. Ugye ami megdöntheti a hatalmat az veszélyes és el kell hallgattatni, le kell járatni, információkat kell róla gyűjteni és azok alapján lehet ítélkezni.

    Nagyszerű idézet.:)
    "Minden dogma igyekszik elpusztítani a szabad szellemet, nehogy az szemlélődés útján a dogmát semmisítse meg."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Valaki magyarázza el nekem, hogy az egyik oldal üzemeltetője miért van szentül meggyőződve arról, hogy a világ egy hatalmas hologram, amit a tudat hoz létre?"
      Talán azért barátom, mert ismeri az ősi tanításokat, valamint a kvantumfizika legújabb, velük szinkronban lévő eredményeit, miszerint nincs anyag, csak az energia (rezgés) különböző formái, aminek milyensége ráadásul a megfigyelőtől függ!
      "A rendszer nagyszerűen operál az ellenségképekkel, akiket gyűlölhetünk, kirekeszthetünk valami oknál fogva magunk körül."
      Na, látod ez igaz, de aki igazán spirituális úton jár, és tudja, hogy világáért ő maga a felelős, az már az ilyen manipulációnak nem dől be.:)
      "Minden dogma igyekszik elpusztítani a szabad szellemet, nehogy az szemlélődés útján a dogmát semmisítse meg."
      Egyetértek, bár kissé ellentmondásos vagy, az előbb még lejáratni, és köznevetség tárgyává akartad tenni a spiritualitást.(spirit=szellem)

      Törlés
  50. A kvantumfizikát mint szakma a rendszer része és a rendszer korrupt, hazug. Azt tesz igazsággá amit a vezetők akarnak.
    Nem olyan szakmák elterjesztése a cél, amik fölnyitják az emberek tudatát és megtanítják az egyént gondolkodni.

    Nagyon fontos lesz a következő gondolat úgyhogy jól figyelj!
    Lényegében azt állítod, hogy egy erősebb képességű ember képes akár maga elé képzelni egy fát míg egy gyengébb képességű ember nem képes annyi rezgésszámot előállítani ezért neki nem lesz ott a fa. Nem tudom, hogy te a városban hány fán áthaladó szellemmel szoktál találkozni. Én egyel sem. Érdekes amit mondasz és jó lehet csak nem ebben a dimenzióban és nem ilyen fizikai, természeti törvények mellett.
    A kisbabák pedig, mivel még nincs is sok érzékelésük akár ki is eshetnének a bolygóról, mert az ő tudatuk nem tudja megteremteni azt, amit a többieké. Szóval nagyjából ez lenne a kvantumfizika?

    "Minden dogma igyekszik elpusztítani a szabad szellemet, nehogy az szemlélődés útján a dogmát semmisítse meg."

    Azt írtam, hogy egy kvantumfizikában és spiritualitásban hívő ember nem fogadta el a véleményemet, érvelésemet és kitörölte.
    Tehát az idézet nagyszerűen odaillett a sztorimhoz.

    Lényegében az a baj a világgal, hogy a gonosz kitúrta a jót a helyéről és most a jó szerepében díszeleg. Tudod miről beszélek, hisz te is olyan vagy és én abból tudom, amit írtál.
    Tehát fölösleges megjátszanod magad tudom melyik oldalon állsz és a válaszodból is lejön milyen eszmét védtél még ha nem is írtad le nyíltan. Tagadni is lehet de fölösleges. Rengeteg olyan emberrel beszéltem már mint te vagy és tudom milyenek voltak.:)

    Úgy gondolom, hogy az eredetileg gosoz emberek fölvettek egy olyan maszkot, ami szép és jó, mosolyognak, boldogok és ezzel azt a hatást keltik, azt az illúziót teremtik meg, hogy ők a jók. Igaz ez a spiritualista tanítókra is.
    Rengeteg hamis eszme van a világunkban.
    A hamis eszméknek rengeteg képviselője van és nagy táboruk. Ráadásul korunk igazságként és valós tudásként könyveli el ezeket.
    Aki kritizálni meri ezen eszméket lejáratják, vagy simán törlik a kommentjét.
    Ez az a dogma, ami a szabad gondolatot és igazságot pusztítja el.

    Én nem képviselek dogmát, mert gondolkodom, s kifejezetten dogmaellenes vagyok és én a dogmát semmisíteném meg.
    Te viszont dogmavédő vagy és elvből kiállsz a dogmák mellett. Ez a különbség kettőnk között.
    A vonzás törvénye is egy hazugság. Az ellentétek taszítják egymást normál körülmények között. A világunkban viszont rengetegszer előfordul, hogy vonzzák egymást, vagy épp félelemből, kiszolgáltatottságból eredően a felek kénytelenek úgy csinálni mintha kedvelnék egymást. Az ember munkahelyen, de bárhol ki van szolgáltatva a mások által elfogadott dogmáknak. Dogmákból épül föl a világ.

    Gyakran érzem úgy, hogy mindenki megőrült és nem találok sehol sem egy ép elméjű embert.
    Az emberek ahogy pár videóban láttam tényleg egy tömeghipnózis szerű állapotban vannak, de egész életükben. Ami pedig felébreszti az embert ebből az állapotból az a sokkhatás.
    Filmekben a negatív, gonosz oldalon vannak nagyszerű ébresztő emberek, akik igazi sokkhatás gyártók.

    Hogy is neveztél? ja megvan! Barátom. Hahaha.
    Hidd el ez a rendszer csak addig áll fönn, amíg szembe nem kerül egy nálánál erősebbel.
    De ha ez megtörténik, akkor a te tudatod már nem lesz képes több hologramot és hazugságot előállítani.:)




    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azon azért a helyedben elgondolkodnék, hogy én mindössze válaszoltam pár kérdésedre legjobb tudásom szerint, anélkül, hogy téged bármi módon megítéltelek, vagy megsértettelek volna.
      Erre te mit reagáltál?
      Megállapítottad, hogy egy hazug, agymosott,dogmavédő! :) magát jónak álcázó gonosz vagyok.:)
      Hát nem véletlen a neved, veled biztos nehéz dolga van a cicológusodnak, sajnálom, hogy én nem tudtam segíteni, de hátha másoknak mégiscsak hasznos volt társalgásunk.

      Törlés
    2. Ugye-ugye mindenki megint mindenhez megint jobban ért mint kéne.Sajnos sok okos ember azt mondta a kvantumfizikát nem kell tanítani a középiskolában mert bonyolult.Így az emberek szinte semmit nem tudnak róla.

      Szul than írta:

      "Talán azért barátom, mert ismeri az ősi tanításokat, valamint a kvantumfizika legújabb, velük szinkronban lévő eredményeit, miszerint nincs anyag, csak az energia (rezgés) különböző formái, aminek milyensége ráadásul a megfigyelőtől függ!"

      erre te:

      "Nagyon fontos lesz a következő gondolat úgyhogy jól figyelj!
      Lényegében azt állítod, hogy egy erősebb képességű ember képes akár maga elé képzelni egy fát míg egy gyengébb képességű ember nem képes annyi rezgésszámot előállítani ezért neki nem lesz ott a fa. Nem tudom, hogy te a városban hány fán áthaladó szellemmel szoktál találkozni. Én egyel sem. Érdekes amit mondasz és jó lehet csak nem ebben a dimenzióban és nem ilyen fizikai, természeti törvények mellett.
      A kisbabák pedig, mivel még nincs is sok érzékelésük akár ki is eshetnének a bolygóról, mert az ő tudatuk nem tudja megteremteni azt, amit a többieké. Szóval nagyjából ez lenne a kvantumfizika?"

      Nem tudsz olvasni vagy csak nem akarod megérteni amit mond?Nem azt állítja, hogy oda kell képzelni vmit.Egyáltalán nem.Ha figyeltél volna 12.ben fizika órán tudhatnád, hogy amit az ember érzékel azt az érzékelőszervével megváltoztatja.ÉS igen képzeld a kisbabáknak is 5 érzékszervük van mint a felnőtteknek.Furcsa nem?Mert te szerinted nem annyi.
      Most is amikor hazugságaidat írod le,mert valljuk be azok,-te is tudod- és próbálod a tudományt a sok barom elmélettel összemosni.Tehát most is a kvantumfizikát használod.Csak épp fogalmad sincs róla. A mobiltelefon, a GPS, az internet, a rádió, a tv mind-mind a kvantumfizika törvényein alapszik.
      Ezek a tárgyak nem léteznének akkor ha a kvantumfizika bármelyik törvénye hamis dogma lenne.

      A másik az ellentéteknek természetes állapotban taszítják egymást.EZ már komolyan mondom vicc.
      Láttál már mágnest ember?Tudod mi az?Biztos azt is a háttérhatalom meg ilyenek csinálták ugye?A mágnes is kitaláció.Ekkora mennyiségű baromságért amiket itt összehordasz nem kéne ekkora szájnak lenni.
      Tetszelegsz itt az okos ember szerepében aki mindent ért csupán őt nem érti meg senki ugye?
      De azért az alapvető tényekkel legyünk már tisztában.

      Törlés
    3. Még egy idiótát tisztelhetek meg személyedben.
      Örülök a találkozásnak.
      Picit lázadóbb és értelmesebb embereknek gondoltam az összeesküvés elméleteket olvasó embereket.
      Ugyanazok a primitív, sablonos gondolatok és a hozzájuk kötött képzettársítások, elvek, dogmák hatják át az egész énjüket, mint a többi agymosottét és átlag emberét.

      Gratulálok nektek.
      A rendszer igazi talpnyalói és elveinek hű követői vagytok.
      Az ellentétek azért is taszítják egymást, mert természetes állapotban minden ép elméjű ember a magához hasonló felfogású, gondolkodású embereket keresi.

      Nem veszed észre, hogy te és én taszítjuk egymást?
      Ennyire egyértelmű.
      Okoskodtok itt és saját magatokat járatjátok le a nagy szavaitokkal. Nem tudom te mire gondoltál, de én leírtam konkrétan, hogy én mire a félreértés elkerülése végett. Ha buta vagy kérdezni kell.
      Én nem a világban elfogadott tanok és dogmák alapján építem föl a gondolkodásomat.
      Vallhatnám azt az elvet mint a többség, de látom, hogy mennyire ostobák és inkább megkérdőjelezem a dolgokat. Attól mert valaki kitalált egy fogalmat és hozzá rendelt egy leírást az még számomra nem az egyetlen és kizárólagos igazság.
      S ez így is van rendjén egy ép eszű embernél.

      Szerencsére vannak saját gondolataim, amik sokkal komolyabbak, mint a kvantumfizika.

      Törlés
    4. Szul than ha valaki átlát a hazugságaidon az még nem jelenti azt, hogy meg kell sértődnöd és sunyin tovább állni. A pszichológia korunk manipulatív áll tudománya. Sok beteg el sem gondolkodik rajta, hogy miért is az. Egy címke miatt, amit valaki valamikor valakinek a felkérése megírt és elterjesztett.
      A mai világban az összes szemétláda, mint például te is egészségesnek van kikiáltva.
      Az értelmesek pedig különféle lejárató jelzőkkel vannak ellátva és betegnek vannak titulálva.
      Rám legalább 10 féle pszichés betegség jellemző.
      Azzal nem számolt a pszichológia, hogy lesz olyan, akinek feltűnik, hogy ha ő értelmes, akkor miért is akarják elvinni, elküldeni egy terápiaszerű, kezelésnek mondott agymosásra.

      A pszichológusok pszichofób emberek.
      A pszichofóbia rettegés mások érzéseitől, érzelmeitől. Ezek akarnak másokon segíteni, akik félnek a saját és mások érzéseitől.
      Az lesz pszichológus, aki fél attól, hogy megőrül és ezért elkezdi tanulmányozni a deviáns viselkedésformákat. Azért, hogy ne őrüljön meg.
      A pszichológusok sokkal a betegebbek a betegeiknél csak a közvélemény és az emberek többsége nem tud erről semmit.
      A gonosz, aljas és sunyi emberek tagadnak.
      Nem én vagyok az egyetlen aki erről tud.
      Fölösleges letagadnotok.
      Élőben szoktam ilyenekről beszélni és van kivel.
      Minél komolyabb egy gondolat annál kevesebben értik meg. Ha az ostoba nem érti amit az értelmes mond neki, attól még nem az értelmes a buta.
      Elismerem, hogy amikről beszélek nem könnyű megérteni és valószínű, hogy 1000 vagy 10000 emberből jó ha 1 tud róla valamennyit.

      De én például nem tudok elmenni egy olyan dogma mellett, mint a spiritualitás és le fogom még írni róla az igazságot máshol is. Stiritualitás- agymosás
      Nem mindenki látja át azt, hogy mennyire is agymosás a spiritualitás és én hiába látom ha a többség túl aljas hozzá, hogy megértse.

      Mint embert gyűlöllek és amilyen gusztustalan eszmékben hiszel olyan az egész jellemed, gondolataid és a gyomrom kifordul már a veled való beszélgetés során. Ezen lehet megsértődni, felháborodni engem nem fog érdekelni.
      Meg kell érteni, amit írok és talán egyszer rájössz majd, hogy az igazat mondom.

      Törlés
    5. Barátom, tőled megsértődni?:)
      Inkább sajnállak, mert látom, hogy komoly problémáid vannak ÖNMAGADDAL, amit kivetítesz a külvilágodra, és ettől ellenségesnek, és elviselhetetlennek érzed világodat.
      Javaslom, ha gyógyszerekkel tartják fenn állapotodat orvosaid, próbálj helyettük inkább relaxálni, meditálni, a mentális egészséghez sokkal hatásosabbak.
      Nekem eszembe sem jut gyűlölni téged.:)

      Törlés
    6. Valójában én is sajnállak titeket, akik ehhez az összeesküvés elméletes videóhoz és sok másikhoz hozzászóltok.
      Miért? A saját érzéseiteket próbáljátok rám vetíteni és semmilyen különleges tudás birtokában nem vagytok, viszont meg vagytok róla győződve, hogy mégis. Az emberi önteltség abból ered talán, hogy ha többen gondolják ugyanazt és tudnak arról, akkor az biztosan igaz lehet. Nem biztos, sőt.
      Rosszul látod a helyzetet.
      Önmagammal nincs problémám.
      A világgal és a magadfajtákkal vannak súlyos problémák. S mivel beteg vagy és még rajtad kívül rengeteg ember, ezért ezt nem veszik észre sokan.
      Érzékelést eltompító gyógyszereket nem veszek be.
      Mivel a betegségek az agyból indulnak ki és a körülöttünk lévő környezet váltja ki őket, ezért azt gyógyszerekkel nem is lehet meggyógyítani.
      A gyógyszer az egyént nyomja el és őt teszi különféle állapotba.
      Ez nem gyógyítás.

      Egyszerű mi történik.
      Tükröt tartok az emberek elé és a lelküknek, tudatuknak, egójuknak karambol.:)
      A másik ember áll szeretete, róla valótlan és téves dolgok állítása a módszered.
      Ez egy ép elméjű emberből gyűlöletet vált ki.
      Persze ehhez föl kell ismerni a módszert és az emberi manipulációt.

      Picit elszomorító, hogy nagyon komoly témákról itt sem lehet beszélni, pedig itt elméletileg komoly és értelmes emberek vannak.
      Be kell látni, hogy csak a társadalom szennyei.
      Betegek, de nekik a magamfajta a beteg.

      Nem tudok egyebet tenni, mint amit eddig is.
      Az agymosott tagadókat megöli az igazság.
      A felvetéseimre azért reagálhat valaki.
      A Föld nevű bolygón rajtam kívül csak van még más értelmes ember is.
      Szul than te is láthatod, hogy picit átlátszó vagy. Mi nem vagyunk barátok.
      Annál is inkább, mert te nem is vagy ember valójában. Csak a tested emberi.

      Nem gondolkoztál még azon, hogy felébredj a hipnózisból, amiben élsz?
      Milyen mindennap agymosottként fölkelni és meredten állni és engedelmeskedni és beilleszkedni a rabszolga tömegbe? Miért nem hazudsz többet és jobban? Akkor lehetnél akár még politikus is.
      Ők alkalmazzák leginkább az Orwell által is említett duplagondol technikát.
      Ez abból áll, hogy tudni az igazságot, de megtagadni azt és közben mégis a hazugságot mondani. Ez egyféle valóságszabályozás.















      Törlés
    7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    8. "A világgal és a magadfajtákkal vannak súlyos problémák."
      Szerinted...
      "Ez egy ép elméjű emberből gyűlöletet vált ki."
      Szerintem meg ép lelkű, és elméjű ember nem gyűlölködik.
      Szar egy világot teremtesz magadnak, aztán ráfogod, hogy az az oka problémáidnak, pedig az TE MAGAD vagy.
      "Milyen mindennap agymosottként fölkelni és meredten állni és engedelmeskedni és beilleszkedni a rabszolga tömegbe?"
      Fogalmam sincs, hivatalosan több mint 20 éve nem dolgozom,:) és nekem nincsenek problémáim.:)
      De be is fejezem, nem akarlak én téged meggyőzni, tegye mindenki a maga esze szerint.:)

      Törlés
  51. Nagyon érdekelne ha pár emberrel elemezni tudnám a pszichés betegségeket és rájönnénk a valós okaira és arra, amit a pszichológia szándékosan eltitkol az emberek elől mi több hazudik nekik, ezért még pénzt is kér és fizetnek is neki.
    Nincs szó semmi másról csupán az egészségeseket akarják visszahülyíteni.
    A te problémád a rendszer problémája. A rendszer pedig nem szereti a problémákat. Elmész egy dokihoz megkapod a napi agymosásodat és a kezelés végére ha sikeres lesz "meggyógyulsz" és olyan leszel mint a többiek.

    Elég komoly témákról szeretnék beszélgetni nem ilyen óvodás szinten, ami itt folyik.
    Részletes okfejtésekkel, vitával, tények, írások elemzésével.


    E-mailben elérhető vagyok.
    Ott meg tudjuk vitatni a témát.

    norbi24eger@gmail.hu

    VálaszTörlés
  52. "Nem tudod elkerülni, hogy el ne terjedjen róla a pletyka, csak annyit tudsz tenni, hogy közömbösíted azzal, hogy előre felkészíted az elméjüket, hogy amikor majd hallanak róla, nevetségesnek tartsák.
    Ezt úgy éred el, hogy például gyártasz filmeket, amikben titkos bűnszervezeti központok vannak egy vidámpark alatt, és az egészből csinálsz egy nagyon szórakoztató és abszurd vígjátékot (lásd Beverly Hills-i zsaru 3), ezáltal össze tudod kapcsolni a témát különböző vicces dolgokkal (mint mondjuk Eddie Murphy), és eléred, hogy ha később ilyesmit hallanak, nevetni támadjon kedvük...

    "

    Érdekes volt amit leírtál.
    Van benne igazság alap igen sok. Az egész.
    Viszont a leglényegesebbet nem írtad le.
    Nevetés során kikapcsol az agy egy rövid időre.
    A viccek végén a csattanón is azért nevetsz, mert nem érted. De manipulatívan ha nevetsz úgy kérdezik, hogy mi van nem értetted a viccet.
    De, pont, hogy igen és azért nem nevettem.
    Ha érted már nem nevetsz rajta.
    A nevetésnek ráadásul van egy emlék törlő hatása is szerintem. Ha valaki egész nap nevetne a memóriájában nem sok minden lenne, mert a nevetés hatására kitörlődött volna.
    Nevetés hatására a rekeszizom megfeszül arra lettem figyelmes. Egyszer befüvezne nevettem és akkor figyeltem meg mi is valójában a nevetés.
    Valójában belső sírás.
    Kívül nevetsz, de belül sírsz.
    A nevetésnek sok jótékony hatása van úgy emlegetik és egészséges is. Persze, mert a rendszer imádja az agyhalott emléktörlődött embereket, akik bármit elhisznek az orvosoknak és a hivatali faszjancsiknak, vagy a tudósoknak és szakértőknek.

    A kabarék és SHOW műsorok is azért olyan népszerűek, mert nevetni lehet rajtuk. Általában még táblát is tartanak, hogy mikor kötelező nevetni a rabszolgáknak.

    Mintha látnám magam előtt a valóságot.
    Most nevessenek. Kikapcsol az agy.
    Hihihi hahaha bruhaha muhaha lol xd kackac

    A nevetés ellentéte a sírás.
    A sírás belső öröm. Kívül sírsz belül nevetsz.

    Fenébe, nekem vannak saját gondolataim.
    Tehát nem vagyok robot?
    A picsába. Akkor deviáns vagyok.

    Különben a leglényegesebbet senki sem mondta el még a cikk írója sem.
    A társadalomban az emberek 100% -a traumáztatva van és szisztematikusan csak épp nem úgy, ahogy a videókban. Tehát nincs durva kínzás és éheztetés, verés. De van rengeteg enyhe formája. Oké, hogy kibeszéljük a durván bántalmazottakat, de ne feledjük el, hogy mindenki közel azonos dolgokon ment keresztül.
    Minél seggnyalóbb, idiótább, ostobább, törvényeket betartóbb valaki, annál kevesebb súrlódása lesz a rendszerben.
    Akinek meg szűk a ketrec annak meggyűlik a baja az őrökkel.:)


    VálaszTörlés
  53. A másik érdekes dolog az a rádió és a benne szóló zeneszámok. Gondolom nemcsak nekem tűnt fel eddig, hogy se szórakozóhelyeken se kocsmákban a zenegépeken, se rádióban nem lehet értelmes számot kérni. Mindenhol cenzúra van. A lényeg, hogy az embereket egyfajta boldog, hipnotikus állapotban tartsák és ami lerí erről a tömegtájékoztatási eszközről az a minden happy, minden csupa öröm és boldogság.
    A folyamatos fönntartása ennek a jó kedélyállapotnak.

    Nem véletlenül nem adnak le lázadó zenéket. Azzal megnövelnék az emberben a belső ellenállást, amely belső ellenállást a spiritualitás is ki akar iktatni az emberekből és ezt a fajta agymosás nevezik szellemi fölemelkedésnek.

    A belső feszültség jó bár fájó, de csupán a szervezet természetes védekező mechanizmusa.
    Ha nincs, vagy ha kikapcsolják, mesterségesen megszüntetik az rossz és ártó.
    Tévénézés közben is az agy alfa állapotban, hipnózisban van és a belső őr ott is alszik s az agy úgy szívja magába válogatatlanul a sok szemetet.

    Filmnézés közben úgy volt régebben, hogy percekig nem tudtam követni az eseményt, mert csak bambultam, de az eszem máshol járt. Gondolkoztam az aznapi dolgokon, meg az élet nagy dolgain. Koncentrálni kellett, hogy újra visszatérjek a cselekményszál követéséhez.
    Ez a lényeg a filmeknél is. A szórakozás egyenlő a szabadidő irányított, ellenőrzött, kontrollált eltöltésével. A lényeg az agymosás és az irányítás.

    A programot állandóan kezelni, felügyelni, ellenőrizni, újabb infókkal fel kell tölteni.
    Az egész társadalom egyfajta agymosáson megy keresztül nemcsak a sztárok.

    De az igazi lényeg, hogy ne legyen az embereknek szabadidejük, mert akkor elgondolkodhatnának akármin is és az veszélyes.

    Utópiánál nagyon szépen le van írva a sok infó és olyan szépen ráillik a mostani társadalomra.

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Ut%C3%B3pia

    VálaszTörlés
  54. Másik érdekes téma.
    Bár ezekkel már talán foglalkoztak más összeesküvés elméletes oldalak is.
    Régebben a háborúkban nyíltan ment a területszerzés és a kizsákmányolás, emberek ölése és mindenféle degeneráció kiélése, hisz úgy voltak vele, hogy egy háborúban mindent szabad.

    Mára már nincsenek nyílt harcok és nyílt terror. A rendszer és követői sokkal alattomosabb, burkoltabb formában valósítják meg az emberek agymosását.

    Amire ki szerettem volna térni valójában az az, hogy a nép a katonaság leselejtezett berendezéseit használja. Amik régen a katonaság legmodernebb eszközei, berendezései voltak az ma már szinte minden háztartásban ott van, más, újabb, modernebb formában, viszont ha megfigyeljük ezeknek az eszközöknek a régebbi funkcióját, akkor mélyen elgondolkodhatunk azon, hogy mit is teszünk egymással és magunkkal.

    Riasztók, hírközlő, információ továbbító rendszerek. A demokrácia egy nagyon jól kiépített és szervezett bűnhálózattá nőtte ki magát. Az állampolgárok pedig tagok, sőt a rendszer segédei. David Icke nagyon helyesen mondta az egyik videójában.
    Az emberek egymást tartják fogva és egymásra gondolati, viselkedési szokásokat kényszerítenek. Ami pedig ebből létrejön az egy skizofrén emberekből álló társadalom.
    Ahol nincs szabad gondolata, cselekedete az embereknek.

    Az agymosás rutinszerű és mindennapos. Az emberre pedig óriási teher, nyomás zúdul minden pillanatban. Mindenki megfelelni, beilleszkedni igyekszik s így válunk rabszolgává.

    Nem is szabad túl értelmes dolgokról beszélni, mert akkor jönnek a dogmák képviselői, ahogy imént is már ketten próbálkoztak nálam és megpróbálják kikezdeni az embert ha az nem elég biztos önmagában és próbálják elbizonytalanítani, lejáratni és persze hivatkoznak a hazug világ által elfogadott eszmékre. Amit én látok az egy porba fingó, agymosott kvantumfizikus soha sem fogja látni és megérteni. Fölösleges őket ennyire bálványozni. Bálványból elég egy. Ott van Isten. Őt imádják csak az emberek.

    VálaszTörlés
  55. Ezt a számot csak a tartalom és mondanivaló miatt linkelem be. Ahogy a dalszövegben is benne van a patkány emberekből Istent csinálnak és ők vannak vezető pozíciókban, ők az elismertek, a megbecsültek. Pénz centrikus világ.
    Másik a világunkban tapasztalható dolog az az érzések kiiktatása a társadalomból. Minden épelméjű érzést kiöltek már az emberekből és mindenki elkorcsosult, aljassá, degenerálttá, ostoba törvénytisztelővé vált. Törvényekkel sanyargatják a népet és minden egyes tettük kontrollálva van. A vélemény szabadságnak a legapróbb mozzanata sincs megengedve.

    http://www.youtube.com/watch?v=hiZa9cV62gE
    Ossian - Az utolsó lázadó (Az utolsó lázadó)


    Persze mit érne egy ilyen kor testőrök nélkül.
    Ahogy a nagyon gazdag embereknek magántestőreik vannak úgy a népnek is adtak egyfajta testőrséget. Egy szervezetet, ami megóvja őket és őrzi a diktatúra zavartalan menetét.


    VálaszTörlés
  56. Meg nem tudom már ki linkelte följebb ezt az olvasmányt, de nagyon jót tett vele. Sok érdekes dolog van benne.

    http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0501.htm

    "A közvéleményben tudatosan megtervezve azt az illuziót keltik, hogy különböző megközelítések, elemzések, értékelések és vélemények között választhat. Harmad-, negyedrangú kérdésekről nagyszabású közéleti vitákat gerjesztenek manipulációs célokból. A háttérhatalmat irányító nemzetközi pénzügyi közösség szempontjából az a lényeges, hogy az elhangzott vélemények segítsék elő az új világrend kialakítását. Ha ezt a célt segítik, akkor csaknem mindegy, hogy jobb vagy baloldali, keresztény vagy mohamedán, vagy zsidóbarát-e az adott vélemény. A manipulálás másik eszköze azt ültetni be az emberek agyába, hogy a nemzetközi pénzügyi közösség céljai nemcsak jók és hasznosak, de elkerülhetetlenek is. A mesterségesen kreált viták kimenetele mindig az, hogy annak végeredménye azt az álláspontot erősítse meg, amit ez a háttérhatalom akar."

    VálaszTörlés
  57. Ha valakinek sok pénze és szabadideje, valós tudása van és a világra óriási rálátása, akkor simán megírhatja az emberekre a valós betegségcímkéket.

    Mobillal le lehet őket kamerázni bárhol és elemezni a viselkedésüket.
    Csak a degenerációval az a baj, hogy általánosan elfogadott mi több kötelező is egy maffiatársadalomban, ahol ha valaki nem hozza amit a többiek, akkor rossz dolgokra számíthat.
    Közgyűlölet tárgyává válhat könnyedén, vagy nevetség tárgyát képezheti, szimplán megvádolhatják azzal, hogy beteg.

    A diktatúra nem válogat az eszközökben.
    Az ember legfőbb ellenségei az embertársai, akik a mindenkori dogmákat megpróbálják rákényszeríteni az egyénre.
    A szülők pedig a nevelőtisztek a gyermek számára. Az iskolában egy hazug, áll történelmet tanulhat. Lehet belőle sportoló is. Dolgozhat ennek a siker és profitorientált ipari ágazatnak is és széthajszolhatja az egész szervezetét.

    Engem azért neveznek betegnek, mert visszatükrözöm az emberek betegségét.
    A nárcisztikus személyiségzavaros ember (ez mondjuk az én véleményem szerint a társadalom 99% -a) védekezésként ellentámadásból megvádolhatja a másikat, hogy beteg.

    Még kis is lehet figurázni az ostobákat.
    Jaj nem értem mit beszélsz Pszichosokk, mert ez nekem túl bonyolult. Ostoba vagy és menj el a diliházba, majd zubbonyban jól megtör a rendszer. Igen Pszichosokk mi a rendszer sokszorosított robotjai vagyunk.

    Úgy gondolom, hogy az embereknek nincs szabad, önálló gondolatuk. Akinek még van azzal szívesen beszélgetek. Van itt olyan ember?

    VálaszTörlés
  58. Egy maffiatársadalomban az elnyomás és megfélemlítés érvényesül, amit a többség hajt végre a
    kisebbségen. Egy kifinomultabb rendszerben pedig maradnak a legmegtévesztőbb eszközök. A
    spiritualitás, pszichológia, pszichiátria, agykontroll és egyéb hipnotizációs, az érzelem és
    gondolat mesterséges megváltoztatása tudományai. Persze ha többféle aljas eszme ötvöződik
    egymással, az még nagyobb hatást ér el a lakosságon.

    VálaszTörlés
  59. Ez pedig egy összeesküvés valóság lesz, amit most leírok. A rádiót arra a célra használják, hogy az emberek érzéseit, gondolatait mesterségesen megváltoztassák és létrehozzanak bennük egyfajta jó és boldog kedélyállapotot. Ezért sem lehet kérni a kívánságműsorban egy olyan számot sem, aminek a dalszövege őszinte és lerántja a leplet a hazugságokról és fokozza az emberben az ellenállást.
    Csak az olyan eszméket, gondolatokat, dalszövegeket engedélyezik, amik átmossák az ember agyát és a gondolatokat egy a hatalomnak megfelelő irányba terelik.

    Ezért sem lehet ilyen és ehhez hasonló dalokat leadni. A hatalom nem teszi hozzáférhetővé azokat a dolgokat, amik megdönthetik. A tétlen kisemberek meg inkább hallgatnak és a társadalom menetét a gonosz, aljas embertársaik formálják.

    http://www.youtube.com/watch?v=GTtGdjPEGAM
    Omen - HaláltUSA (Agymosás).wmv


    Hátha valami értelmes ember van még itt.
    A mail címem megadom. Bár sok reményt nem fűzök hozzá, hogy bárki is írni fog, de a lehetőséget meg kell adni. Meg aztán ha évezredeken keresztül a értelmes réteget irtják nem biztos, hogy annak oly sok képviselője akad.

    norbi24eger@gmail.hu


    VálaszTörlés
  60. http://www.youtube.com/watch?v=Sn3obKozrfY
    Tibbah - Közhely

    A dalszöveg nagyon brutálisan őszinte és lényegre törő.
    Picit taglalgatja a háttérhatalom emberekre gyakorolt hatását is. Kevés olyan dal van, aminek van értelme és a dalszövegben van elrejtve információ és segít minket emlékezni olyan dolgokra, amik az emlékezetünkben szándékosan le vannak korlátozva.

    http://www.youtube.com/watch?v=DZUnog8JkLI
    Tibbah - Kinemszarjale közr. Deego

    http://www.youtube.com/watch?v=USZyNiC7O28
    SCBP vs TKYD - KYD

    http://www.youtube.com/watch?v=VjJh3JIcqts
    Tibbah közr. Siska Finuccsi-Edzett Acél

    http://www.youtube.com/watch?v=gImbWwE0y-Q
    Tkyd - Perfect [Szöveggel]


    Ennél már csak talán a Hatáságilag Tilos dalszövegek a durvábbak.

    VálaszTörlés
  61. Ez művészet.

    http://www.youtube.com/watch?v=hElWZSFQIz0&feature=related
    Tkyd - Legenda /karc:DJ50/ (Official Audio)


    http://www.youtube.com/watch?v=u23E8LH1Jtk&feature=relmfu
    Tkyd - Ha (Official Audio)


    Nem csodálom, hogy mások nem linkelgetnek zenét.
    Én sem lennék büszke ha átlagos zenét hallgatnék, de szerencsére nem így van.
    Trance és az egyéb hipnotikus agymosó zenéket utálom. Azt sem szeretem ha nem értem mit hallgatok és azt sem ha idióta sláger.

    http://www.youtube.com/watch?v=0UlcoD6YWT0&feature=related
    Tkyd - Atlantisz közr. Phat



    Rühellem a hozzászólás végén, amikor be kell írni a kódot az elküldéséhez. Gyakran el sem lehet olvasni.
    Ez egy akkora marhaság.
    De persze senki se mer szólni érte.
    Elvégre diktatúra van.

    Ez egy nagyon jó kép a gondolatrendőrségről.
    http://kepfeltoltes.hu/121120/4546223448_d1881dar14e_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


    VálaszTörlés
  62. érdekes írás,mindenki saját maga ítélje meg hogy valós e v sem(lehet is is mivel eléggé komplex az "interjú" : http://www.scribd.com/doc/99684459/Beszelgetes-Rejtettkezzel-a-teljes-anyag

    VálaszTörlés
  63. Nem vagyok egy öreg csotrogány, sőt még kifejezetten fiatalnak számítok. Soha életemben nem követtem senkit és egész kicsiként is inkább a felnőttek társaságát kerestem.

    Aztán egyik nap iskolát váltottam. Nos, persze mikor disney chanallt bámulók trásaságába kerültem, azt sem tudtam ki a fene az a Hanna Montana, vagy mi az a Vaarázslók a Wawerly placeről. Na, persze a költözés alakmából új tv-k lett és lett disney channal. Bevallom őszintén kifejezetten utáltam/utálom a mai napig. Nos, sok osztálytársam rajonogott a fent említett Hanna Montanáért és ma nem telik el nap, hogy ne látnám kint mindenüket.... stb. Habár arról nem is beszélek, amelyik Justin Bieber rajongó, mert az még a jobbik eset..

    VálaszTörlés
  64. http://www.youtube.com/watch?v=aG6hHeRo3-U

    VálaszTörlés
  65. Erről hallottál már?

    http://hu.iranyitok.wikia.com/wiki/Borg-project

    VálaszTörlés
  66. Ezen az egészen gondolkoztam és érdekes, hogy Britney és Agiulera és Miley Cyrus is, a kedves bájos, tüneményes kislánydalokból, átváltott valamiféle dirty girl-é. A Britney egyik számát és klipjét láttam véletlenül egy zenei adón és konkrétan egész szám alatt azt mondogatja, hogy "Munkára kurva" ??? WTF? Viszont, nem tudom, hogy az igaz lehet-e, hogy már Marilyn Monroe és Elvis is ilyen programozás áldozata lenne...

    VálaszTörlés