2011. június 4., szombat

Spontán lefejezések nyomában

Deyan Deyanov
A most következő cikket csak az erősebb idegzetű olvasók számára ajánlom. Sajnos muszáj ilyen dolgokról is szót ejteni néha, nem azért, mintha kedvelném a véres témákat, sőt épp ellenkezőleg, de amikor ilyen esetek történnek a világban, nem dughatjuk a fejünket a homokba.
Május 18-án, Tenerifén, az üdülő paradicsomban, egy Deyan Deyanov nevű, 28 éves, rendszeres drogfogyasztó fiatalember az egyik bevásárlócsarnokban elkért egy nagy kést az egyik eladótól, amivel utána többször nyakon szúrt, majd lefejezett az üzletben egy 60 éves nagymamát. A szemtanúk természetesen elhűlve nézték amint a dolog lezajlott a szemeik előtt. A biztonsági örök a bevásárlóközpont előtt terítették le a férfit, amint az épp megpróbált a fejjel együtt elmenekülni. A száraz hír röviden ennyi, a média tele volt vele, olvashattatok róla mindenhol.
A média igyekszik úgy beállítani a dolgot, mintha a fickó egyszerűen bekattant volna. Mindenhol azt írják, hogy azért tette, mert rajongott a Predátor filmekért, hogy Predátor-os tetkókkal volt tele a teste, meg hogy sokat drogozott, és biztos kicsit túllőtte magát aznap.



Ha viszont kicsit utánaolvasunk, és megnézzük a részleteket is a hírrel kapcsolatban, akkor egy olyan oldala kezd kirajzolódni a dolognak, ami egészen más színezetet ad az egész esetnek, és nagyon valószínűsíti, hogy itt sokkal többről volt szó, mint holmi spontán megőrülésről, vagy szimplán drogok hatásáról. Ha megnézzük a hivatalos jelentést az esetről abban a következő érdekességeket találjuk:
 Miután megölte és lefejezte áldozatát, a támadó a levágott fejet a magasba tartva lépett ki az üzletből, és azt kiabálta, "Isten itt van a földön!".
 A másik érdekesség pedig, hogy a városka neve, ahol ez az eset megtörtént: Los Cristianos. Talán annyira mindenki tud spanyolul, hogy értse, hogy ez lefordítva annyit jelenti "A keresztények".

részletek például itt vagy itt


Na most akkor összefoglalnám, amolyan Vágó-módra, hogy akkor mit is tudunk:
Egy városkában, melynek neve: "a Keresztények" egy agyontetovált fickó lefejez egy békésen vásárolgató nagymamát, majd felemeli a fejét a magasba és azt kiabálja: Isten itt van a földön! Gondolkodj el egy percre ezen az egészen, nincs-e ebben esetleg valami üzenet...


Szerintetek amikor ez az ember azt mondta, hogy isten itt van a földön, akkor tulajdonképpen melyik istenre gondolt?
Nem vagyok vallásos, legalábbis nem abban az értelemben, ahogy ezt a szót a legtöbben értik, mégis megesik velem, hogy lapozgatom a Bibliát, de eddig sehol nem akadtam benne olyan részre, ahol Isten örült volna annak, ha valaki levágta volna egy másik ember fejét, miközben az ő nevét emlegeti, tehát feltételezem, hogy nem a keresztény Isten, és nem Krisztus az, akiről ez a fickó áradozott, és akiről bejelentette, hogy már itt van a földön. Nyilván valamilyen más istenről lehet itt szó...

Ezek után kicsit olvasgattam Teneriféről (Tenerife saját weboldalán!), ahol ők maguk írnak arról, hogy Tenerife déli részén egy igen erős sátánista szekta működik. Arról is beszámolnak, hogy rendszeresen tűnnek el például holttestek a temetőkből, és Januárban eltűnt az egyik kegyeleti helyről a bébi Jézus szobra, aminek inkább csak az eszmei értéke magas, eladni nem  igazán lehet, tehát felmerül a kérdés, hogy kinek kellene a bébi Jézus szobra és mire.
Hangsúlyozom, nem tudom, pontosan mi történhetett, találgatni meg nem akarok, de én itt sokkal több "furcsa egybeesést" vélek felfedezni, mint amennyit a sima véletlenek rovására tudnék írni.

Ez a blog egy politikai mozgalmaktól és vallásoktól független blog, de ez nem azt jelenti, hogy nem kíván foglalkozni a politikával vagy a vallásokkal. Attól még, ha mondjuk az olvasó nem vallásos, fontos megértenie miről szólnak a vallások, hiszen az emberek nagy része az, és azt is meg kell értenie, hogy igenis létezik egy olyan vallás is, amit sátánizmusnak neveznek, és ennek bizony akadnak szép számmal követői. Anélkül, hogy mellette vagy ellene kampányolnék, objektívan le kell szögeznem, hogy ilyen szekta létezik, és a követői itt élnek közöttünk. Ismertebb szertartásaik között szerepel a csirke- és a kecske-áldozat, azok vérével vörös pentagramma festése a földre, és annak közepébe állva különféle démonok megidézése. Hidd el, hogy nem én találom ki ezeket, és nem is csak a moziban vagy a TV2 esti boszorkányképző sorozataiban történik ilyesmi.  Emberek milliói csinálják ezt világszerte, élesben. Ezt nagyon fontos megérteni! Aztán hogy ezt te mivel magyarázod, hogy szerinted tényleg kapcsolatba lépnek-e valamilyen démoni entitásokkal, vagy csak totál meg vannak buggyanva, azt teljesen rád bízom, de szeretném, ha kialakítanád a saját álláspontodat. Viszont a tényt, hogy ezt nagyon sokan művelik, és köztük van sok, nagy hatalommal rendelkező személy, fontos fejben tartani.

De kanyarodjunk vissza erre a lefejezés dologra, mert igazából erről szerettem volna írni. Ismerjük a történelemből, hogy a lefejezés a kivégzés egyik gyakori formája volt a középkorban. Amiről viszont nem nagyon beszélnek a történelemkönyvek, hogy kik művelték ezt előszeretettel. Volt egy Rend a tizenkettedik században, amit úgy hívtak a Templomos Lovagok. Sokat szoktak szerepelni a különféle összeesküvés-elméletekben, lehet, hogy van ennek valami alapja?? Nézzük, mit tudunk róluk, szigorúan az enciklopédiák és történelmi tényeknél maradva. Például azt, hogy ők voltak az első nemzetközi bankárok, hogy sokat jártak Jeruzsálembe, és hogy olyan gazdagok voltak, hogy gyakorlatilag ők finanszírozták az akkori uralkodókat. Olyanok voltak, mint ma az IMF.
A francia uralkodó,  IV. „Szép” Fülöp is tőlük kért kölcsön, amikor pénzre volt szüksége a háborúihoz. Később viszont úgy döntött - mert azért az uralkodók sem voltak a becsületesség mintaképei - hogy ahelyett, hogy megadná a tartozását, egy egyszerűbb megoldást választ, és megöli a hitelezőit. Összefogott az akkori pápával, és közösen eretneknek nyilvánították a Templomos Lovagokat. Akit lehetett, közülük begyűjtötték, és kivégezték, a Rendet pedig betiltották. A dolog érdekessége a következő: A francia király sok mindenkit nyilvánított eretneknek, akkoriban ez egy bevett ürügy volt egy nem kívánatos csoport kivégeztetésére, és tűzzel-vassal általában könnyen ki is lehetett csikarni bárkiből, hogy elismerje eretnekségét, viszont a Templomos Lovagokat nem csak sima eretnekséggel, hanem azzal is vádolták, és a független vallomásaik ezt mind meg is erősítik, hogy rendszeresen köpködték a keresztet és levágott emberi fejeket tartottak maguknál a szertartásaikhoz. Ezek olyan extra részletek, amik egyáltalán nem szerepeltek az általános eretnek vallomásokban, amiket a francia király általában kicsikart, és ezért jó okkal feltételezhetjük, hogy nem kitalációk.
Templomos Lovagok cégére

A Templomosok vezérét Jacques DeMolay-t ezek után máglyán megégették. Miközben testét felemésztették a lángok, azt kiabálta, hogy mindenki meg fog halni, aki ebben a dologban részt vett. Sok Templomos Lovag el tudott menekülni Franciaországból, és megbújhattak, mert a Szabadkőművesek Rendje befogadta őket, és így idővel a két Rend gyakorlatilag eggyé olvadt.
DeMolay fenyegetését illetően, tény, hogy mind a francia király, mind a pápa egyaránt meghaltak az eset után, egy éven belül, de ez még semmi, most jön csak a dolog érdekes része.
400 évvel DeMolay kivégzése után, került sor az úgynevezett Nagy Francia Forradalomra, melyet hivatalosan ugye a proletár réteg vívott az akkori francia uralkodó, XVI. Lajos megdöntéséért. Lajos egyenesági leszármazottja volt IV. Fülöp-nek, aki kivégezte DeMolay-t, és most figyeljetek - ezt egy történelmi enciklopédiából idézem, nem egy összeesküvés szájt-ról - amikor Lajost lefejezték "valaki" (a könyv ezt a szót használta, gondolom nem akarta részletezni, hogy ki) a magasba emelte az uralkodó levágott fejét és ezeket a szavakat kiáltotta: "Jacques DeMolay megbosszultatott!"
Nos, aki ezek után kineveti azt a "őrült teóriát", mely szerint a Nagy Francia Forradalmat esetleg a Szabadkőművesek szervezték, az már garantáltan túl sok agymosást kapott, úgyhogy javaslom sürgősen kapcsolja magát szárító fokozatra.
De most komolyan, gondolkodjatok el egy kicsit ezen: Mekkora türelem és elszántság kell ahhoz, hogy valakik 400 évvel később megbosszuljanak egy őket ért sérelmet! Ha engem valaki megbánt, max egy-két hétig tudok rá haragudni...

A francia forradalomról egyébként rögtön mindenkinek a levágott fejek jutnak az eszébe. Itt debütált ugyanis a Guillotine - ami egész véletlenül szintén egy szabadkőművesnek a találmánya, nézz utána - amivel vagy 50,000 ember fejét választották el a testétől. A rendelkezésre álló információkból jó okom van feltételezni, hogy ez az egész fejlevágási perverzió a Templomos Lovagokkal együtt szivároghatott be a Szabadkőművesek Rendjébe, ahol mind a mai napig erősen fellelhető.
 Nem szándékom ijesztegetni az olvasókat, ugyanakkor viszont fontosnak tartom informálni őket, méghozzá kellő mélységben a való világról, aminek sajnos vannak ijesztőbb oldalai is. Az hogy emberek csoportja, méghozzá olyan emberek csoportja, akiknek a kezében ma komoly hatalom van, élvezi a fejlevágás gondolatát (és esetleg konkrét kivitelezését) az elég komoly aggodalomra ad okot.

Persze mondhatjátok, hogy paranoid vagyok, de ha ti is elkezditek kinyitni a szemeteket, miközben jártok-keltek ebben a mai világban, a lefejezés motívumát egyre gyakrabban fogjátok felfedezni, egyre több helyen:
* A hírekben - Lásd például ezt a mostanit, de tavaly itthon is volt egy lefejezéses eset. Aki akkor elhitte, hogy az illető le tudta fejezni saját magát egy láncfűrésszel, az sürgősen vegye fel velem a kapcsolatot, mert van a számára Svájcban egy nagyon olcsó exkluzív tengerparti ingatlanom.
* A filmekben - Valamelyik nap megnéztem a Törvénytisztelő Polgár-t, és egész ledöbbentem azon, hogy még csak nem is a fő-gonosz, hanem a pozitív hős fejezte le az áldozatát, szinte azt sugallva ezzel, hogy ez milyen kool dolog.
* Céges logókon - Nem tudom ti mit láttok az USA posta logójában, de engem leginkább egy Guillotine-ra emlékeztet! Ráadásul abból a szemszögből, ahonnan akkor látom, ha éppen ott állok a vesztőhelyen. Persze a kép el van fordítva 90 fokkal, hogy kevésbé legyen szembetűnő.

* Vagy épp plakátokon...
 Ez itt alább a Tavaszi Budapest Táncfesztivál plakátja, amikor először elmentem mellette hirtelen furcsa, rossz érzés fogott el, de akkor még nem tudtam miért. Meg kellett állnom és kellett egy-két percig nézegetnem, hogy rájöjjek mi okozza azt a kellemetlen érzést. Nézegesd egy kicsit te is, kíváncsi vagyok mennyire szembetűnő!


Budapest Táncfesztivál
 
Ha úgy gondolod véletlenül állították be ezeket a táncosokat ebbe a pozícióba, akkor biztosítalak róla, hogy tévedsz. A plakáton négy táncos látható, ebből kettő szándékosan olyan pózban, mintha nem lenne feje, a másik kettő pedig olyan pózban, hogy a fejét úgy tekeri ki, és épp oda illeszti, hogy azt a hatást keltse, mintha az épp a másik testről vált volna le. Nézegesd kicsit, és látni fogod, hogy ilyesmit véletlenül nem lehet összehozni.
A heti kérdésünk tehát, miért jó nekik, ha minél több lefejezést mutogatnak neked, direkt vagy indirekt formában? Nekem van egy elméletem, de azt most inkább nem osztanám meg, mert ez a cikk már így is túl félelmetesre sikeredett.

9 megjegyzés:

  1. Pirula.
    Egyáltalán nem vagy paranoid, ne is gondolj erre.
    Szerintem igaz, amit írtál, és én egyetértek veled.
    Még ha tévednél is, legalább GONDOLKODSZ, nem vagy gép, mint a legtöbb ember.
    A gondolkodás teszi az embert emberré. Az állatoknak csak ösztöneik vannak, az ember egyedülálló képessége a Gondolkodás.
    Ha az emberek nem gondolkodnak, akkor alig különböznek az állatoktól és a gépektől.

    Én is rengeteget elmélkedem, gondolkodom. Nagyon jó érzés.
    Azért is akartam találkozni, mert szerintem tök jó lenne megosztani a gondolatokat, csak nem találkoztam túl nagy lelkesedéssel.
    Bár lehet, hogy csak mindenki dolgozik, végülis nekem is sokat kell tanulni.

    VálaszTörlés
  2. Egyértelműen az antikrisztusról van szó és a annak apjáról akik ezt az egész föld golyót uralják, vele együtt a médiát, filmeket....Ők hívei a lefejezéseknek.Puruttya.hu-n rengeteg élő videós lefejezést lehet látni és képeket is.Egyiken egy fiatal orosz katonát fejeznek le egy késsel a csecsen harcosok.1999-ben történt, amikor 200 csecsen harcos lerohant egy kis számú orosz különítményt,néhánynak sikerült elmenekülni de 6 szerződéses katonát elkaptak és felvették videóra a kivégzésüket.Olyan rosszul lettem, hogy teljesen leesett a vérnyomásom, kegyetlen egy videó,csak nagyon erős idegzetűeknek ajánlom.A Zetas mehikói halál brigád külön a lefejezésekre specializálódott,minden héten szolgáltat erről képeket.Szerintem az egész mögött ugyanúgy a jó öreg Illumináti áll.Nem véletlen hogy ennyire elszaporodtak a világban ezek a dolgok.

    VálaszTörlés
  3. Ennek lehet valami spirituális háttere? A fej elválasztása a testtől? Engem érdekelne bővebben az írásod, mert szerintem is így van!

    VálaszTörlés
  4. Az okkult szertartásaikon felhasználták a levágott fejeket. Beszélgettek vele, meg ilyesmi. De nem vagyok otthon az okkultban (szerencsére).
    De most már van egy sátánista látógatója is az oldalnak, ő biztos tudna erről bővebben.

    VálaszTörlés
  5. Egy szép cikk, melyen megakadt a szemem:

    http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/08/16/ujabb_mem_a_playboy-villaban_hefner_lefejezi_a_csajat/

    Tök jó, hogy ez lesz a legújabb őrület a baglyozás (mint másik szimbólum) után...

    VálaszTörlés
  6. Szerintem ez a sátáni gondolkodás nem úgy terjed, hogy vannak emberek akik terjesztik, hanem van egy kollektív emberi tudat, ami szennyeződött. Amikor az ember alszik vagy meditál (vagy drogozik) ebből a tudatból is merít, és beépül a saját gondolatai közé.
    A jó hír, hogy ezt tisztítani is lehet, ha az ember sokszor gondol szépre és jóra..
    Szóval, nem is biztos hogy mindenki aki ilyen sátáni dolgokat hoz létre, kifejezetten tudatosan tette.
    Borzasztó.

    durva ez a postás logo is..

    VálaszTörlés
  7. Thimany Igen van spirituális jelentősége, és úgy mond ezoterikus jellege.Az ókortól kezdve nagyon sok nép alkalmazta a lefejezést, a Bibliában is több szentet így végeztek ki, pl.:Pál aposotol és Keresztelő Szent Jánost, utóbbinak a fejét tartva egy arisztokrata gonosz nő személy még beszélgetett is vele és jókat kacarászott rajta.William Wallace-ot is lefejezték a Skót szabadságharcost 1200 körül, az angol királyi ház nagy híve volt ennek,hullottak is a fejek szép számmal:Stuart Mária,Boley Anna....

    VálaszTörlés
  8. Pirula!
    Engem érdekelne, hogy te mit gondolsz erről.A bejegyzés végén említetted, hogy van egy elméleted.
    Továbbá érdekelne, hogy szerinted mi várható a jövőben...
    Rengeteg információt és lehetőséget írtál már. Hogy gondolod, ezek a dolgok mind egyszerre fognak ránk zúdulni?
    A többi ébredezőtől pedig azt kérdezném, hogy ti tesztek valami féle előkészületet?
    Lehet érdekesen hangzik, de én személy szerint min. gázálarcot, elsősegélydobozt és ilyesmiket fogok vásárolni...

    VálaszTörlés
  9. Az elmúlt pár ezer évben rengeteg fajta kivégzési módszer létezett, ideértve a lefejezést is. Ez utóbbit összehasonlítva pl. a karóba húzással, élve megnyúzással, elégetéssel, kerékbe töréssel, keresztre feszítéssel, stb, stb, szerintem világosan látszik, hogy a lefejezés egyfajta "kegy" - gyors halál, szemben a fent felsoroltakkal (a teljesség igénye nélkül).

    Fel nem foghatom, miféle paranoid idiotizmus vezethet valakit arra, hogy pont a lefejezést kiáltsa ki sátánistának - nem mintha mondjuk a karóba húzásra, vagy élve megnyúzásra ne lehetne valamilyen misztikus, sátánista leplet húzni, talán még sokkal egyszerűbben is.

    A guillotine kétség kívül egy mészárszékre emlékeztető, ipari jellegű megoldás, talán éppen azért, mert erre volt akkor igény. Nem pedig sátánizmusra. Nagyon érdekes amiket itt írsz Pirula, de sajnos bizonyíték híján ez sem több, mint egy, a sok önmagát igazolni vágyó elméletek közül, aminek elemeit a fantázia és a szenzációéhség gyúrták egybe, ÉPPEN AZOK SZÁMÁRA, AKIK KÉPTELENEK ÖNÁLLÓAN GONDOLKODNI.

    VálaszTörlés