2011. május 10., kedd

Osama Bin Laden 9 élete

Végeztem egy rögtönzött közvéleménykutatást ismerőseim között, és azt vettem észre, hogy ez most akkora kamura sikeredett, hogy gyakorlatilag egyetlen ember nem vette be, még a nagymamám sem hiszi el. Szerintem egyébként poénnak szánták a dolgot. Ha komolyan azt szerették volna, hogy elhiggyük, hogy most ölték meg, akkor kerestek volna egy dublőrt, mint Saddam Hussein esetében, vagy kiagyaltak volna egy sokkal jobb sztorit arról, miért nincs holttest, mondjuk, mint a Hitler-es...
Nem is nagyon fűzök az egészhez semmit, azon kívül, hogy magas rangú katonák jelentéseiből tudjuk, hogy még 2004-ben megölték Bin Laden-t. A pakisztáni miniszterasszony is elmondta többször, hogy már rég meghalt, aztán hamar fel is robbantották szegényt.
Ami viszont eléggé aggaszt ezzel a mostani színjátékkal kapcsolatban, hogy szinte biztos, hogy újabb terrorcselekmények ürügyéül akarják felhasználni (persze nem az al-Kaida, ami nem létezik, hanem a CIA).

13 megjegyzés:

  1. Nekem is pont ez járt a fejemben, a napokban.A halála nem csak terror merényleteket jelent, hanem még nagyobb központi irányítást és az ezt kiváltó törvények beiktatását is.Ennek fényében tovább csökkennek jogaink és továbbközeledünk a totális diktatórikus, rabszolgatartó, soviniszta , népirtó Világkormány felé.

    VálaszTörlés
  2. és miért hiszünk jobban a pakisztáni miniszterasszonynak?

    VálaszTörlés
  3. Ez is igaz.Lehet a miniszterasszony is az ő emberük volt, beszervezett egy testvériségi rendbe és aztán, talán más utat akart járni és túl sokat tudott mint Kennedy és szépen eltették láb alól.Azok után amiket az Illumináti csinált alapítása óta és az előd vérvonalaik az ókortól kezdve, akár újra is írhatjuk a történelem könyveket ugye, mert a fele sem igaz ami azokban áll.Csupán propaganda semmi több.

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Valóban, amikor 9/11 idején azt mondtam, hogy ez hülyeség, akkor még sokan lehülyéztek, többségében felháborodtak - amikor a Nagy Elkapáskor azt mondtam, hogy ez hülyeség, akkor azért nem váltottam ki heves tiltakozást. Életszerűtlen a sztori, ez nem vitás. Hogy a célja mi volt? Arról még csak találgathatunk, de az biztos, hogy módot ad további "védekezésre a terrorizmus ellen", és egyben jó elterelő téma az amerikában is kényes gazdasági kérdésekre. Sőt: kampánynak sem utolsó!

    VálaszTörlés
  5. Drasztikus népességcsökkentés és totális zsarnoki és népirtó világuralom áll mindennek a hátterében.

    VálaszTörlés
  6. Nem értem miért mondod, hogy találgathatunk, amikor ezek szilárd tények.Teljesen egyértelmű mi a valóság és mi a hazugság.

    VálaszTörlés
  7. Posta Imre weboldala megint hol van? véletlenül tűnt el mi?

    VálaszTörlés
  8. Zavarni fogja a globális felmelegedés az internetet.Mit szóltok ehhez?A globalisták újabb "őrülete".

    VálaszTörlés
  9. Ez azért is felettébb érdekes, mert a globális felmelegedésről kiderült, hogy humbug. Épp most töltöttem fel erről a videót.

    VálaszTörlés
  10. Igen, de kell valami ürügy , hogy majd cenzúra vagy akár blokkolás alá vegyék az internetet, hogy ne hogy aztán "rossz irányba" terelje az embereket, az általuk "hirdetett jó iránytól".

    VálaszTörlés
  11. A Globalisták nagyon rákapcsoltak a háttértárakra, az utóbbi időben. A napokban 8-szor akkora gigantikus méretű adattárolóval rukkolt elő az IBM, az eddigi legnagyobb ilyen jellegű tárolótól.Nem hiába hiszen szükség van 7 milliárd, vagy akár "rossz" esetben az ezt meghaladó 8 milliárd ember megfigyeléséhez szükséges adatok elmentésére.Mert ugye a terroristák mi vagyunk, mi "termeljük ki" a "rossz fiúkat" a "jó fiúk" ellen uszítván..A szelektálás megkívánja a folyamatos adattárolást kolosszális méretűre fokozni.Ha vissza nézünk a történelem ismétli önmagát, csak most még precíziósabban és kegyetlenebbül, az akta kupacokat, virtuális bitekkel és byte-okkal felváltva.Ez a "ÚJ DIGITÁLIS KÁNAÁN" amibe a Vodafone" is annyira erőszakosan terel bele mindent, hogy legyünk "részesei".

    VálaszTörlés
  12. Bin Laden halálát MEGÜNNEPELTETTÉK az emberekkel , kelta mintára , mint Beltane ünnepén ahol a halált ünnepelték anno.Május elseje=Beltane ünnepe , bejelentik Bin Laden halálát , az emberek pedig tombolva ünneplik a halált...vak emberek...

    VálaszTörlés
  13. 'vagy kiagyaltak volna egy sokkal jobb sztorit arról, miért nincs holttest, mondjuk, mint a Hitler-es...'
    Miért,Hitlerrel valójában mi történt???

    VálaszTörlés