2011. április 12., kedd

Geréb Ágnes börtönben

Oké, én azt hiszem még azoknak is érezhető, hogy itt valami nem stimmel, akik nem hisznek az összeesküvés-elméletekben, akik szerint a nagy földrengések teljesen véletlenül találnak el mindig pont atomerőműveket vagy kormányépületeket és a vitaminokat is csak azért akarják betiltani, hogy megóvjanak minket a túladagolástól.

Miért van börtönben Geréb Ágnes? Miért kezel a rendőrség úgy egy kedves, melegszívű asszonyt, mint egy köztörvényes bűnözőt. Miért kap komolyabb büntetést, mint a milliárdokat sikkasztó politikus. Miért kell az otthonszülést jobban megregulázni mint az ingatlanpanamázást? Az még oké, hogy begyűjtenek, ha nem fizetem be az adót, de ki a fenét zavar, ha én otthon szülöm meg a gyermekemet??
Talán még akadnak olyanok, akiknek nem köti le minden idejét a Barátok Közt vagy a legújabb sztárcsináló követése, és az ezekhez hasonló kérdések is foglalkoztatnak. Bizonyára sokan vannak közöttük, akik már megtalálták a választ, de valószínűleg olyanok is, akik épp most keresgélik...
Hát nekik szeretnék most egy kis segítséget nyújtani.

1931-ben az ismert író, Aldous Huxley, írt egy könyvet, Szép Új Világ címmel. Akik esetleg még nem olvasták, ide kattintva letölthetik és pótolhatják a dolgot. A könyvet legtöbben úgy tartják számon, mint sci-fi-t, mint utópisztikus paródiát. Ami viszont elkerüli figyelmüket, az az, hogy a szerző alig egy évvel halála előtt adott egy kevésbé ismert interjút, melyben elmesélte, hogy az emberek félreértik művét, ő csak azt írta le, amit az elit meg kíván valósítani számunkra.
Azért, amikor Huxley ilyesmit mond, arra érdemes odafigyelni, mert ez az úriember nem volt akárki. Aki tudja mi az a "300-ak tanácsa", az megtalálhatja a nevét a taglistában, aki nem, annak elég ránéznie a családfájára, hogy lássa milyen befolyásos vérvonalról van szó: bátyja az UNESCO legelső elnöke volt, nagyapja  Darwin legközelebbi barátja és munkatársa, a fajelmélet társ-alkotója, stb...
Huxley ebben a könyvben egy olyan társadalmat mutat be, melyben a gyermekeket már nem is anyák szülik, és az "új egyedeket" laboratóriumi körülmények között nevelik fel. Közben, fejlődésük megfelelő szakaszaiban, különféle anyagokat fecskendeznek beléjük, melyek többek között például visszafogják értelmi képességüket, ezzel alakítva ki különböző kasztokat. Az úgynevezett Epszilonok például annyira buták maradnak, hogy csak fizikai munkára alkalmasak. De ez így van rendjén, mondja a könyv tanulsága, mert ha mindenki okos lenne, akkor senki nem akarná ezeket a munkákat elvégezni, ugyebár.

Aki a könyvet lapozgatva esetleg érdekes párhuzamokat vél felfedezni a valósággal, az már jó úton jár a való világ megismeréséhez vezető úton. Persze nem kell mindent szó szerint érteni, az állam el tudja venni tőled a gyermeked nevelését úgy is, hogy annak nem kell ilyen futurisztikusan kinéznie. Elég egyre szigorúbban centralizálnia az egészségügyet és az oktatást.
Vajon lehet bármi köze annak a ténynek, hogy ma egy amerikai gyermek 24 oltást kap iskolakezdés előtt, ahhoz, milyen sok közöttük a figyelemzavaros, autista és egyéb olyan fogyatékkal felnövő, ami jelentősen limitálja értelmi képességeit? Nos a két statisztika (az idegrendszeri problémák és az oltások száma) kéz a kézben, teljesen együtt emelkedett az elmúlt 50 év során. Ha érdekel a dolog részletesebben, keress rá, és érdekes videókat fogsz találni a neten, például arról, hogy a higany (ami minden oltásban benne van) hogyan hat az idegsejtek (vissza)fejlődésére...
Akit érdekel, tényleg olvassa el a könyvet, mert nem hosszú, olvasmányos, és szinte minden benne van, amit az elitek meg szeretnének valósítani az emberiség számára. Az egész témát csak azért hoztam fel, hogy visszakössem Geréb Ágnes-hez és az otthonszüléshez, aminek a gyakorlata nyilvánvalóan teljesen szembe megy eme utópia zökkenőmentes kiépítésének.
Ha a gyermekedet otthon találnád megszülni, akkor hogyan lehetne tőle levenni születéskor a DNS mintát az adatbank számára. Ha a gyermekedet otthon találnád megszülni, akkor hogyan győződhetne meg a rendszer, hogy megkapott-e minden nemi betegség elleni oltást a születése pillanatában. Ha a gyermekedet otthon találnád megszülni, még a végén olyan gondolatokkal kezdenél el játszadozni, mint hogy az a gyermek nem is az államé, hanem esetleg a tiéd...
No de elég ebből! Remélem egyetértünk, hogy az ilyesmit jobb még csírájában elfojtani!

12 megjegyzés:

  1. Elkezdtem olvasni azt a könyvet. Nagyon durva.
    Geréb Ági vajon tudatosan csinálta ezeket ? Úgyértem, ő vajon tudott ezekről a dolgokról és direkt ellene ment a rendszernek ?

    VálaszTörlés
  2. Bocs, de ez hajmeresztő rémhírkeltés! Milyen nemi betegségek elleni oltások?! Dns minta?! Csecsemős nővér vagyok, tudnék valamit ezekről, ha létezne...

    VálaszTörlés
  3. Kedves Mária, egy nővérnek nem feltétlenül mondják el, pontosan mi történik. Az alkalmazottak soha nem tudatosan segédkeznek az ördögi tervben. Amerikában a 2 hetes csecsemőt HPV ellen oltják, és minden babából titokban DNS-mintát vesznek le. Itthon nem tudom ebből eddig mennyit sikerült implementálni, de ami késik, nem múlik.

    VálaszTörlés
  4. Mária szó sincs rémhírkeltésről, ezek a puszta tények.A nővéreknek ezekről sosem fognak beszélni.Bár már egyre több olyan esetről hallok, hogy a doktorok, akadályozzák a betegek ellátását és a nővéreknek szabályszerűen kimondják, hogy csak a legalapvetőbb dolgokat tegyék meg és ne többet, vagy még annyit sem.Én szemtanúja voltam Egri kórházban az egyik doktor a másikat le hordta mindennek és bemutatott neki és mindezt a betegek szeme láttára.Az egri és gyöngyösi kórház mészérszékként híresült el,mert sokan meghaltak ott,műhibák...stb. következtében.

    VálaszTörlés
  5. Na, ide is írok valamit:) Ez a bejegyzés nem idevaló. Nincs itt összeesküvés, el kell olvasni az alkotmányt (a régiben benne volt, az újhoz meg nem volt még szerencsém): Minden "biztosított" magyar állampolgárt egyenlő módon megillet a lehetséges legjobb orvosi ellátás. Tehát a születendő gyermek az nem csak a Te gyereked, hanem önálló magyar állampolgár is, akit megillet az NST monitor, ne adj Isten császármetszés joga születésekor. Ezt a geréb ágnesek nem szavatolják, bármennyire jó szakemberek....

    VálaszTörlés
  6. És hol a nő joga hunsabre? JOgom van a gyerekemet ott világra hozni ahol én akarom?! mi köze van egyáltalán egy férfinak hozzá egy idegen férfinak?! MI lenne ha az ágy mellé is odaállítanám az államot meg nőgyógyászt hogy jól csináljuk e a szexet? Ott nem kéne ott lenniük?!

    VálaszTörlés
  7. ja és még valami!!!! az abortuszoknál hol van a jog??? ott nincs még a kicsinek joga ? ott nem védi meg az állam? bezzeg az otthonszülés veszélyes mi? na hát ajánlok én is egy linket ebben a témában. És érdemes is volna néha Antal VAlival összefésülni ezt az oldalt...
    http://antalvali.com/hirek/szules-termeszete-egy-ferfi-szemszogebol.html

    ja és a törvény nem tiltja az otthon szülést!

    http://antalvali.com/hirek/gereb-agnes-otthonszules-naplo-riportfilmje.html

    VálaszTörlés
  8. -abortuszt ne keverd ide, mert ott x hétig jogilag nem ember az embrió. Perszer ez is jó vitatéma.

    Igen jogod van ott szülni ahol akarsz, mindaddig amíg fene nagy szabadságod nem korlátozza egy másik ember szabadságnál értékesebb, magasabb prioritású (pl. élethez való jog) jogait. Tehát anya szabad szülőhely választása vs. gyermek egészséges élethez való joga kerül itt a mérleg két serpenyőjébe. Szerintem szüljenek ott a nők ahol akarnak, de teremtsék meg minimum a technikai feltételeit egy császármetszésre. A viszont lóvé...fizesse is meg!

    hunsabre

    VálaszTörlés
  9. Nem egy gyermek hal meg kórházban a "nagy figyelem" közepette. Én azt mondom, hogy szüljön ott a nő ahol biztonságban érzi magát, és sokan nem érzik biztonságban magukat a kórházban. Akinek teljesen komplikációmentes a terhessége és úgy akarja, szüljön otthon, vagy akár szülőházban. Akinek már gondjai vannak valószínű nem jó ötlet otthon szülni. Lényeg az hogy had döntse el a pár és főleg a nő hogy neki mi ad biztonságot. Hidd el bennünk van az erő világra hozni egy egészséges terhesség után egy egészséges gyermeket, ehhez nem kell a kórház. Olvasd csak el a cikkeket, északi országban milyen arányú az otthonszülés! Vagy akár Németországban is teljesen normális otthon szülni, rengeteg bába dolgozik. Ez Magyarországon ilyen nagyon furcsa hidd el! A szülés egész más mint amivé degradálták az utóbbi pár tíz évben!
    Vivi

    VálaszTörlés
  10. Egy normális érttékrendű,jól működő társadalom alapegysége a CSALÁD.
    Szétzilálásának egyik stációja a szülő-gyermek kapcsolat elidegenítése. (Egész napos kötelező iskolai bentartózkodással,az oktatás színvonalának drámai lezüllesztéssel,születés után az ölelő anyai karból üveginkubátorba helyezéssel,az egynemű "párok" legalizálásával.)

    Az ember immunrendszere az erkölcse.
    Immunrendszer hiányában minden élőlény és az emberi társadalom is a természet törvénye szerint halálra van ítélve.
    Az isteni teremtésben ezért van helye a bolháknak,tetveknek,vírusoknak,seregnyi rusnya parazitának,bankárnak,receptgyártó "orvosnak",saját fajtáját "üveggyöngyért" idegeneknek eladó milliárdos politikusoknak.
    Az az emberi közösség,amely 4 évente újraszavazza saját hóhérait,megérett a pusztulásra.
    Szodoma és gomora itt szinte minden.
    Hit,erkölcs,bátorság és valós tudás nélküli zakkant egyedek mételyezett birkanyája.

    VálaszTörlés
  11. de miért akarnak otthon szülni? olcsóbb?

    VálaszTörlés
  12. Azoknak akik kérdezik mire jó az otthonszülés,
    ajánlok egy könyvet. 157 oldalas, ennek ellenére hamar elolvasható, a sok rövid mondat és tagoltság miatt.Fényképekkel illusztrált helyes, aranyos és egyben megdöbbentő könyv.
    Frederick Leboyer - Gyöngéd születés

    Zoli

    VálaszTörlés