2011. február 21., hétfő

Az angol-szász misszió

Nyilván másoknak is feltűnt, hogy hatalmi átrendeződés zajlik a Közel-keleten. Nem az a furcsa, hogy az egyiptomiak és a többi népek a régióban meg szeretnének szabadulni a diktátoruktól, hanem, hogy 30 év után miért pont most, egyszerre. Mubarak első számú ellenzéke, a Muszlim Testvériség, egy köztudottan szabadkőműves szervezet (már a nevében is benne van), a forradalmat pedig - egész véletlenül - a Google Közel-kelet régiójának a marketing  igazgatója szervezte, a CIA birtokában lévő Facebook és Twitter segítségével. A világon az első online lebonyolított hatalomátvételnek lehettünk tanúi.
A nagy kérdés viszont az, hogy miért kellett megszabadulniuk az egyébként Amerika és Izrael párti diktátortól. Lehetséges, hogy azok az "összeesküvés-elméletesek", akik egy jó ideje arra figyelmeztetnek, hogy a szabadkőművesek célja egy Közel-keleti atomháború, melyben Izrael és az arab világ kölcsönösen elpusztítják egymást, talán nem is annyira őrültek. Aki kíváncsi rá, mire gondolok, nézze meg ezt a videót (57 perc):

2 megjegyzés:

  1. Te figyu, le kéne venni innét ezt a szerencsétlen barmot az illuminátusaival,az atomháborújával, a Kína elleni vírusával és az ufóival, mert teljesen hiteltelenné teszi az egész blogot!!! Az ilyen elmeháborodott fantaszták a nyilvánvaló ostobasággaikkal a belénknevelt szkepticimust erősítik!

    VálaszTörlés
  2. 2020.március! Coronavírus! Most már látjuk,hogy ami 2012-ben az előző kommentelőnek hiteltelen volt, mégis megtörtént...

    VálaszTörlés