2012. november 25., vasárnap

Az elefánt a nappaliban

Van egy elefánt a nappaliban, de senki nem mer beszélni róla...




A videó alatt van még egy link, amin további 25 perc megtekinthető David Icke Brixton Akadémián tartott  egész napos előadásából. Abban szó esik a közel-keleti forgatókönyvről is.

Akik szeretnék az egész előadást elejétől a végéig végignézni magyar fordítással, azoknak nagyon jó hírrel tudunk szolgálni, mert hála néhány olvasónk közreműködésének, a teljes előadást elérhetővé fogjuk tudni tenni olvasóink számára. Még csak nem is kell már sokat aludni, mert 2012 decemberében felkerül ide a teljes előadás anyaga...

Ami egyébként 7 óra(!!!), úgyhogy készítsetek be addig jó sok pattogatott kukoricát!

186 megjegyzés:

  1. VAGY az van, hogy Budaházyt az MSZP találta ki, és a Köztársaság téri kazamatákban nevelték fel román véren és kokárdán, néha kiengedik, hogy provokáljon. VAGY Budaházy György nevelte fel Lendvai Ildikót speeden, Marxon és szegfűn, mert Ildikó már ismerte Marxot, amikor még nem votl borostája sem. Marxnak sem, meg Ildikónak sem. VAGY Izrael pénzeli a Fideszt, hogy pénzelje az MSZPt, hogy pénzeljék a new york - i szabadkőművesek által bábként rángatott Torockait, akinek ürgebőrbe varrt békaemberek adják át a H1N1-be ültetett chipet csőkunyhóba Tiszaeszláron a Kennedy gyilkosaival kokettáló ufózsidók Scullyval és Mulderrel. VAGY mi pénzeljük az összes gyökeret...
    http://www.allthelikes.com/application.php?ref=application&quotesFrom=60&quotesTo=80&app=117937584895439

    VálaszTörlés
  2. http://www.youtube.com/watch?v=7jiQ1QpNSkA

    ezekre a zenékre és azoknak szövegeire is érdemes azért odafigyelni

    VálaszTörlés
  3. David Icke-nak van "magyar" megfelelője is - Drábik János. Már sokan sok helyen elmondták hogy ők a "háttér-hatalom" ellenzékiesített mea-culpázói. A világuralmisták mindent lefedő médiája által nagy nyilvánosságot kapott és felfuttatott - úgymond önkritikus megmondóemberei. Akiknek feladata az hogy a cionizmus "bírálatát" is ők fogalmazzák meg mások helyett. Mert ha nem így lenne akkor - Uram bocsá - még s.ar kerülhetne esetleg a palacsintába. Ilyen látszólagosan a cionisták "ellen menő" ember rengeteg van - sőt szervezet is. Mint például a Greenpeace vagy az Amnesty International. A sok igazság és féligazság mellett persze mindig kibújik a szög a zsákból. A felvétel elején mindjárt az hogy a zsidók tulajdonképpen a cionizmus ellen vannak és végül is mi vagyunk a cionisták - a nem-zsidók. Ennek "igazolására" David szép tüntető felvételeket is bemutat. Mintha tüntetéssel bármit is el lehetne érni - a tüntető "gőzkieresztésén" kívül. Azért e nagy harcban az "anti-cionista" zsidók és álzsidók simán betöltik az összes vezető pozíciót legyen az bármilyen - például csonka-hazánkban is. Minket nem "politizáló" magyarokat pedig jó ha csak a partvonalra tesznek és nem ki az utcára. Nem csak az számít hogy ki mit mond. Hanem az is hogy ki mondja. Honnan jött az illető, hogyan és mikor milyen támogatással lett közismert stb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. David Icke -t sokan támadják, és bolondnak tartják, meg paranoiásnak. Ettől függetlenül mindig beletalál a lényegbe. Akárcsak Drábik.

      Én sosem értettem ezt a dolgot, hogy mi a francért állítana az illuminati egy ilyen David féle emberkét az előtérbe és úgymond "ébresztgetné" vagy "lázítaná" a népet önmaga ellen? Ennek totál nincsen semmi értelme. Bemegyek az oroszlán barlangjába, látom, hogy az oroszlán alszik, ezért elkezdem bökdösni. Szólj, ha ennek bármiféle racionális, hasznos oka van.

      Egyébként meg nagyon örültem David Icke eme "témájának", mert már egy ideje él bennem a gyanú, hogy a zsidóság nem más, mint egyszerű lepel, amivel letakarják saját magukat.

      Akárhányszor a közelükbe akarsz férkőzni, nagyon jól mondja Icke, rád húzzák az antiszemita jelzőt. Odahaza is ugyan ez megy. És tudom mi fáj neked, így most nem lehet zsidózni jobbra balra. Én amúgy sem szeretem ezt a nézőpontot, hogy "ha nem velünk vagy, akkor zsidó vagy".

      Egészen egyszerűen belegondolunk abba, hogy jó pár millió zsidót kiirtottak a világháborúban és a háttérhatalom nem, hogy gyengébb, de erősebb lett. Mit gondolsz, akkor most maga a "zsidó nép" a háttér hatalom, vagy az aki őket is csak bábnak használja? Egy jó kis takaró, ami mögé sok mindent el lehet dugni és nagyon sokféle célra fel lehet használni. Ráadásul megnézzük a Zsidó történelmet 70%-a testvérháború volt, szóval ezek még egymást is rühellik.

      ***

      Drábik János-ról is hallottam már, hogy bérenc, mert ugye ő eleinte támogatta Orbán Viktort, és azt mondta, hogy Viktor igyekszik az EU törvényeit nem megszegve Magyarországot kihozni a szarból. De ő már ezt akkor megmondta, hogy nem fog neki sikerülni, és látjuk az eredményt, nem is sikerült. A választások után 1 évvel, már Drábik azt is megmondta, hogy a Fidesz felét már lecserélte a háttérhatalom saját embereire. Hogy Viktor mellett egy olyan ember ül és mozgatja mint egy bábú, aki a háttérhatalom egyik ügynöke.

      Azóta már Drábik is azt mondja, hogy csalódott Viktorban meg a Fideszben, pedig most "lehetett" volna mit tenni az országért. Kezdve azzal, hogy a bankokat kiutasítják az országból, a kamatokat megszüntetik, és az állami pénznyomtatás jogát azonnal visszaveszi az ország.

      Mindig ezzel jönnek, hogy "De az nem számít, mert 99%-a amit mond igaz, nade az 1% az bizony hazugság". Ki a francot érdekel, hogy 1% hazugság? Ha 50%-a hazugság annak, amit mond is mondott 50% igazságot. Csak az a különbség, hogy okos ember az 50% vagy a 99% igazsággal foglalkozik a buta ember meg azon az 1%-on vagy 50% hazugságon csámcsog. És tudod ez a hírelhárítás lényege. Ezt használja ki, hogy téged valójában nem az igazság érdekel, hanem a cirkusz. Meg a rivalda fény, hogy te milyen okos megmondó ember vagy, leleplezted, hogy 1% hazugság abban, amit mond.

      Kit érdekel?

      És ugyan ez a véleményem arról, hogy honnan jött és ki támogatja. Kit érdekel? Bökdösi az oroszlánt vagy nem bökdösi? Ez itt a lényeg! Leleplezi a pénzkartellt és a bank maffiát vagy nem leplezi? Ez itt a lényeg!

      Törlés
    2. Drábikról annyit, hogy van igazság is, és valótlanság is a könyveiben. Például egyik könyvében rengeteg a nyomdahiba, mert több külföldi dokumentumból áll, olyan, mintha összeollózta volna. Ezért kell utánanézni a dolgoknak, és logikusan gondolkozni, hogy el tudjuk választani az igazat a hamistól.
      Egyébként olvasom a kommenteket, főleg a gyakorikérdéseken, és ha egy Drábikos kérdés van, rögtön megrohanják a fizetett provokátorok, (vagy csak szimplán hülyék) és elkezdik mocskolni Drábikot. Folyton összeesküvés-elméletet kiáltanak. Véletlen?

      Törlés
    3. Azért van az embernek agya, és aki tudja hogyan kell használni el tudja választani az igazat a hamistól. És ez szemlélet módot igényel. Az igazságot keresed, vagy a hamisságot, a jót keresed, vagy a hibát abban amit mond.

      A legtöbb ember aki az ilyen embereket támadja a tökéletességet várja el, hogy ne legyen egy uncia hiba sem abban amit mond, mert akkor neki "hiteltelenné válik". De ő maga nem hajlandó gondolkodni egy másodpercig sem a megoldáson, azt várja, hogy mikor talál ki valami olyan dolgot, amit a fotelban ülve, a barátok köztöt nézve is meg lehet csinálni. És ebben az a röhej, hogy a politikusok 20 éve napi szinten a pofájába hazudnak, annyi igazságot se mondanak, mint ezek az emberek, de ha valami kis hibát ejtenek, akkor őket lehúzzák a wc-n, a politikusra meg 4 évenként elmegy és szavaz. Erre kérdem én, hülye vagy ember?

      Tehát fontos, hogy én megoldó szemléletet választok életemben vagy probléma keresőt. A probléma kereső könnyebb mert kritizálni a másikat baszott egyszerű. Megcáfolni a másikat baszott egyszerű, csak éppen a "nagy" megcáfolók semmilyen más alternatívát nem tudnak mellétenni, ami legalább olyan szinten elfogadható megoldás vagy magyarázat lenne a körülöttünk történő eseményekre. A probléma megoldás már nehezebb, mert őket mindenki támadja, kritizálja, megcáfolja és így kell eredményeket felmutatni.

      Törlés
    4. Sokan gondolkodni se akarnak. Személyesen is beszéltem emberekkel, például valakinek részleteztem, hogy a WTC miért nem omolhatott össze a repülőtől, tucatnyi logikus érvet és tényt hoztam fel,(amit senki se cáfolt, csak mocskolt), de ez se győzte meg. Továbbra is összeesküvés-elméletet kiáltott. Annyira jónak hiszik a világot, hogy egyszerűen nem tudják befogadni ezeket a dolgokat. A tömegmédia mély álomba ringatta őket.
      És úgy veszem észre, hogy Mi, akik ébredezni kezdünk, csak egy marginális kisebbséget alkotunk. Nem csak itthon, de külföldön is. És ha ez nem változik, komoly gondok lesznek.

      Törlés
    5. Az Esztergom-i/Isztergam-i/Isztár-GAM/MAG oroszlánok ősidők óta mi magyarok vagyunk. Anyahita és Nimród a hóna alatt a gyermekeiket jelképező oroszlánokkal van ábrázolva számtalan helyen. Valamint oroszlán a Szfinx/Hun is Gízában. Ők viszont nem a "kiválasztott" - úgymond cionisták ősei illetve jelképei hanem a magyarokéi. Az hogy rátelepedtek ezekre a dolgokra az semmit sem jelent. Akkor most David Icke minket bökdös ? Nofene - ez egészen új megközelítés. Egyébként gondolkodni érdemesebb mint vagdalkozva személyeskedni a kommentelőkkel.

      Törlés
    6. Istár-mag az ég anya városa :), nagyon jó, hogy is nem jutott eszembe ez nekem eddig. Köszi a kommentet barátom.
      Akkor a magiszter szó is átértelmeződhet, mag-istár-ra, voltaképpen logikus is.

      Törlés
    7. "David Icke-nak van "magyar" megfelelője is - Drábik János."

      Szerinted ki csinálja ezt az oldalt?!

      Törlés
    8. hamsanak válaszul....

      Ha a Drábikok mondanak 1% igazságot,nem gondolod,hogy egy államfő,vagy az állam első embere,ne tudná kiértékelni a mondanivalójukat? nem gondolod,hogy esetleg pont a megoldásokról szóló monológjai tartalmazzák a fenyegetést az államfő számára ? Ezek a trúszszíkerek gondolod,hogy kizárólag hozzánk beszélnek ? A Gyurcsány se neked szánta az El lehet innen menni című kirohanását.

      Törlés
  4. Ha olvasod Icke könyvét,akkor ott sokkal részletesebb leírást kapsz a dolgokról.

    VálaszTörlés
  5. Köszönjük, jó a videó, meg a folytatása is. Nem lehet valahonnan letölteni a feliratot?
    Itt elég komoly dolgokról beszél Icke, de nekem például az a gyíkemberes sztorija valahogy elég valószerűtlen. Más hogy van ezzel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a gyikember nem úgy fog kinézni, mint Godzilla négy ujja van a kezén és ROÁÁÁÁRRR kiáltással szalad feléd, hogy széttépjen.

      Hanem úgy, mint pl.Rejtettkéz. (annyira rejtett, hogy lábatlankodik :D ) Vagy mint a főnököd, aki azt mondja, érték az ember.

      Tanulnitanulnitanulni.

      http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?18543
      vagy itt:
      http://mazsolameseszoba.blogspot.com/2012/10/kulcs-fogalmak-forditas-montalknet-rol.html

      Törlés
  6. Piratebayen fent van a legújabb előadása is. 9 óra.

    David Icke - Remember Who You Are - Wembley Arena Oct 27th 2012 Webcast

    Most épp offline a pirate, de ha beírjátok gugliba a fenti címet első találat lesz. Gondolom hamarosan újraindul.

    (Ha érdekel valakit.)

    VálaszTörlés
  7. Jesse Ventura and David Icke - The Reptilian Interview-

    http://www.youtube.com/watch?v=eg_3cTH16dQ

    Ezt még egy "Icke imádó" blogon sem láttam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez egy nagy kalap szar:D mi értelme van?

      Törlés
  8. Ütős videó.
    Volt olyan komment hozzá, hogy ezeket már amúgy is tudjuk...
    Szerintem pedig ezeket nem lehet elégszer ismételni, mert az emberiség legalább 90%-a egyszerűen nem akar tudomást venni ezen tényekről!
    Rengeteg név elhangzott, de ezek még mindig csak a strómanok.
    (Remélem akinek módjában áll tenni valamit az veszi a lapot.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én írtam, hogy már úgy is tudjuk.. De egyáltalán nem volt célom kritizálni a videót, sőt! Úgy értettem, hogy az előadás központi gondolatával tisztában vagyunk. Mi, legalább is. Nagyon tetszett az, hogy ezt hogyan bontja le és mutatja be részletesen, sok szellemes karikatúrával. Talán hamariban írtam kommentet és rosszul fogalmaztam meg.
      Viszont az a szomorú tapasztalatom, hogy hiába ismétlik olyan sokszor, Mi, akik kezdünk ébredezni még mindig csak kisebbséget alkotunk. Sajnos.

      Törlés
    2. Tudom, értetem én azt a mondatot.
      Igen, sajnos elég pici kisebbség vagyunk.
      És ha ez nem változik rövidesen, kifut az emberiség az időből és szó szerint termelő "rabszolga" lesz többségünkből.
      Bár már most is ez a helyzet, de most még van egy kis szabadságnak mondható mozgástér, még nem olyan erős a katonai és rendőri elnyomás a világban.

      Törlés
  9. Nem árt felül-emelkedni ezeken a ciklus-végi kontra-szelektáltan "kiválasztott" megmondó-embereken. Ha ez sikerül akkor világosan látszik hogy minden csak színjáték - a felemelkedést gátló megvezető cirkusz jó pénzért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, erre én is gondoltam, ugyanis gyanús, hogy ilyen arcok nem tűnnek el csak úgy hirtelen nyomtalanul.

      Törlés
    2. errol nem is beszelve:
      http://www.thrivemovement.com/the_problem-gda
      uff... szerzoi jogogk? 25$ = +50perc video??? mire? ebredos bogre??? ezt nem leht komoyan venni. egyszeruen nem. es persze ott az icke keze, meg konspiracy celebe rendre hordanak ossze akkora mahasagokat, es belemagyarazasokat, hogy csak forogtak a szemeim, de legyurtam 2h filmet.... de nehezen. szoval lehet megvilagosodtam bogrent rendelni. ez a lenyeg.

      valahogy nem tudom elengedni a szemem elol azt, hogy nem 100% tagadas es nem is hazugsag, de egyaltalan nem a lenyegre koncentralnak, es masfelolol nevetsegesnek tuntetik fel az egesz temeat. nagyszeru felrevezeto munka.

      a weblapjukon regisztralhatsz, mint megoldaskereso(!) ??? hm?

      es a tobbi... ezt mindnki lathatja, aki ellatogat oda... kalap.

      kulonben is hova ebredezunk? most megyek is a boltba es veszek tejet. a belvarosban lakom, es nincs kit tamogatni. nem letezeik nem globalizalt termek, kb 50km-es korzetben korulottem. nincs valasztasi lehetosegm itt.

      Törlés
    3. Menj el a piacra, a vidéki őstermelőktől vásárolj. Mert van választásunk! Én is csak oda járok, ott mindent ,megkapok, boltba soha.

      Törlés
  10. Nehogy duplán dolgozzatok!!

    Itt már lefordították a második részt, és írt a feltöltő, hogy a többi folyamatban.

    http://www.youtube.com/watch?v=aMsE8osnbV8

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én megnéztem, elég összecsapott fordítás. Sok mindent kihagytak, amit mond.

      Törlés
    2. Én is megnéztem. Egy jó sci-fi alapja, de! És itt van a DE. Elgondolkoztam, hogy minderre nincs bizonyítéka, semmi! Semmi, csak ősi legendák, hitek, barlangrajzok. Viszont, még is teljesen logikus és következetes minden amit elmond. Olyan ez mint amikor a Terminátor 2-ben Sarah Connort kihallgatja a pszihiáter, és azt állapítja meg a téveszméiről, hogy teljesen életszerűen állítja, mint ha tényleg létezne a Halálosztó a jövőből, pedig ez teljesen lehetlen. Lehetetlen. Igen lehetetlen, de mi film nézők tudjuk, hogy megtörtént a történetben. Annak való ez a film aki hinni akar. Én hinni akarok, de akkor mit tegyek most?

      Törlés
  11. Üdv mindenkinek!

    Pirula, várjuk a 7 órás anyagot! Valóban kicsit húzós dolgokról beszél David Icke az előadásán, nem feltétlenül igaz minden szava, ez biztos, de a nevek akiket említ a gazdaságban és politikában eléggé helytállóak. Viszont valami furcsaság, azért mégis van. Sok-sok idióta amerikai film készült már, de olyan konkrét témában még nem találtam semmit, hogy Nibiru, meg Annunakik, idegen civilizációk irányítják a Földet stb. Ami egy kicsit hasonló téma volt az a Látogatók c. sorozat. Ebben kifejezetten gyíkemberek szállják meg a Földet. Bemásoltam a linkjét is, ha valakit érdekel.
    http://www.filmkatalogus.hu/V-Latogatok--f26317

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.exohuman.com/wordpress/2011/02/what-happened-to-the-anunnaki-movie-2/

      Törlés
    2. Ez évben 2 ilyesfajta film is született, az egyik a Csatahajó, amiben gyíkszemű figurák jöttek, de a megszokotthoz képest nem támadtak ész nélkül mindent...

      A másik pedig, ami nekem nagyon bejött, akár a saját gondolataimat láttam volna benne, a Prometheus.
      Ott feltehetően az emberiséget is azok a Tervezők alkották, akik az adott bolygón azokat a biofegyvernek mondható lényeket...

      Le is írtam torrent-kommentben a gondolataimat a 2 filmről.

      Törlés
    3. http://www.klast.net/bond/images/gunbarr.jpg

      Törlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  13. http://www.youtube.com/watch?v=eg_3cTH16dQ

    Ez a video azért elég ütős. Nem is azért amit Jesse mond, hanem azért ahogy Icke papa reagál. Nézzétek meg Eckhart Tolle-t amikor Oprah-nál van a New Earth sorozatban. Szegény Oprah egójától alig fér be a felszerelés a stúdióba, néha kifejezetten idegesítő és provokatív, és a nagymester mégis bravúrosan kezeli a helyzetet. Ha Icke is ilyen emelkedett tudattal rendelkezne, nem hisztizett volna. Mert szebben nem tudom nevezni, ahogy - az egyébként szándékosan provokatív - kérdésekre reagál. Mégis mit várt? Kiábrándító... már ha "bele volt valaki ábrándulva"? :)

    Másik érdekes:

    http://www.youtube.com/watch?v=hK0BjihEfMU

    Itt a jó öreg Jordan Maxwell-el futtatnak eszmét. És annyira durván elbeszélnek egymás mellett, csak gépiesen ismétlik a saját szövegüket, figyelmen kívül hagyva ha esetleg valami nem egyezik; hogy csak pislog az emberfia... Ez sem épp az emelkedett tudat jellemzője. :)

    De ettől függetlenül valóban sok igazság van abban amit mond és nagyon sokat köszönhetek neki. Valószínű valahol arra kell keresni a csúsztatást az elméletében ahol a főfelelősüket nevezi meg. A gázai helyzet elemzése nagyrészt pontosnak mondható, de ahogy egyre feljebb fejti a szálakat, szerintem ott a csel. És már megi is van magyarázva, hogy miért van még életben...

    A Háttérhatalom nem csak gerjeszti a hullámokat, hanem lovagol is rajtuk ha már nem állt hatalmában rögtön a kialakulásnál irányítani. Kezdett kibukni az igazság, kezdtek sokan lenni akiknek nyíladozott a szeme, gyorsan be kell takarni valamivel... De ez kétélű fegyver. Ugyanis valamennyi igazat kénytelen mondani, hogy ne legyen kiindulásból hiteltelen. És nagyon sokaknak már a részigazság is hatalmas újdonság. Arról nem is beszélve, hogy ha nem is alakváltó hüllőemberek uralkodnak rajtunk, a jellemrajzuk igencsak passzol a valóságos elnyomókra. És ez is egy darab igazság.

    Szal szerintem azért nem olyan rossz Icke papa, de nem az akinek mondja magát. Szerintem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem meg egy karizmatikus előadó, aki előállt a saját elméletével és képes nagy tömegekhez szólni stílusával és érdekes mondanivalójával. Ha az ember jobban belemegy a dolgokba, és az ősi irományokat, vagy azok újabb, rejtettebb feldolgozását tanulmányozza mindenképp olyan következtetésre juthat, hogy földönkívüliek nagy szerepet játszottak az emberiség fejlődésében. Úgy gondolom, hogy ő erre a következtetésre jutott, és nem súgták a fülébe az illuminátusok. Főként azért nem, mert amikor elkezdtem ezzel az egész témával foglalkozni, ez a fickó volt aki a legtöbbet hozzáadott a gondolataimhoz, és igazán pozitív irányba. Szerintem ha lennének így működő dezinformátorok, és nem csak paranoid képzelgés lenne, akkor inkább a politikai réteg lázadó fele (magyarországon a jobbik) kezdené el elferdíteni a tényeket. Mert sajnos ma már mindenkire rá van aggatva hogy dezinformátor, zsidó, szabadkőműves, sátán szolgája, akivel nem értünk egyet, és ezzel le kellene állni, mert ez nem tesz jót az egészségnek hosszútávon.

      Persze Ventura érve is igaz, hogy az nem bizonyíték, hogy valaki látta az alient, de az a fickó mellette egy olyan primitív módon adta elő a mondandóját... szóval te mit mondanál, hogy ha valaki ugyanilyen módon kérdezne rá a fúziós reaktor vagy a hipertérugrás, dimenziókapuk magyarázatára? Ősembereknek nem lehet kvantumfizikát tanítani.

      Törlés
    2. Hát szerintem akárhogy csűröd-csavarod a dolgot, nem vall túlzottan magas tudatállapotra ha valaki így reagál. Javaslom nézd meg a fent említett Tolle videók egyikét. Ha azt megnézed, máris világosabb lesz a különbség. Ami hatalmas...

      Ettől függetlenül én is írtam, hogy sokat köszönhetek Icke bátyámnak. De ő sem matyóhímzés.

      Törlés
    3. De ha megnézel egy zen mestert, az sem egy vajaspirítós, sőt előszeretettel ütlegelik és szidják a tanítványokat.
      Persze egy szóval nem mondom, hogy icke bölcsen viselkedett, de azt sem gondolom hogy nem volt ez így jó. Icke erőszakosabb mint Tolle, mert ő többet foglalkozik az összeesküvésekkel, és az egy stresszes téma.

      Törlés
    4. Na most, én teljes mértékben támogatom az erős szkepticizmust Icke mondanivalóinak irányában. Senkinek sem szabad elhinni semmit. Ez a helyes hozzáállás.
      De azzal azért megleptél, hogy Eckhart Tolle-t hoztad fel pozítív példaként (Icke-al szemben), mert én halottam Tolle-t beszélni Obamáról, és hosszasan fényezte ezt a nyíltan sátánista figurát, hogy milyen ügyes-okos és derék.
      Na most akkor melyikük mögött valószínűbb a háttérhatalom támogatása?
      Icke mögött?? Aki nyiltan, és folyamatosan szembenáll velük, és leplezi le sorra a pedofil hálózataikat, elme-kontroll projektjeiket (nevekkel!! dokumentumokkal!!)
      vagy Tolle mögött, aki valami absztrakt spiritualizmusról beszél, de semmi infót nem kapsz tőle a háttérhatalomról, és hogy hogyan milyen eszközökkel szándékoznak kinyírni téged?
      Hogy fogsz spirituálisan ébredni, ha közben fluoridot iszol, mérgezett oltásokat adatsz be magadnak, vagy egy koncentrációs táborban sínylődsz étel nélkül?
      Azért osztom meg Icke videóit, mert bár ez az oldal nem spirituális jellegű alapvetően, de Icke olyan, aki gyakorlati tanácsokat is ad, amikkel tudunk kijjebb kecmeregni az elnyomásból.

      Törlés
    5. Hát Tolle kapcsán tényleg lehidaltam miket mond. Most Obama vagy a fény alvó ügynöke a gonoszok közt (kering egy ilyen verzió is, de ennek nem sok hitelt adok), egy Eckhart bácsi minimum tájékozatlan; esetleg valóban benyalt. Ill. jó lenne hallani a kérdést is, amire válaszol mikor Obamáról beszél. De lényeg a lényeg jól meglepett. Jó pap holtig... :)

      Törlés
  14. Azért engedtessék meg, hogy Jesse Ventura viselkedése mögött feltételezzem a "Háttérhatalom" ténykedését... Ventura amúgy is egy "showman" jellegű manus, aki láthatóan elterelő ember...

    Az "interjú" (mondjuk ezt a letámadást és mesterkélt vágás/zene párosítást nem nevezném igazán annak), enyhén szólva is furcsa.

    David Icke ROPPANT fontos dolgokat mond, amelyeket KÖTELEZŐ megnézni/olvasni és ÉRTELMEZNI!
    Jómagam is kétkedve hallgattam/hallgatom a "reptilian" verziót, de mindaz, amit Icke az elmúlt évtizedben/évtizedekben mondott/írt/tett, az KIMAGASLÓAN FONTOS és ébresztő hatású!

    Egyet kell értsek Hamsával ezügyben...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jesse Ventura műsora először rekordot döntött a nézettségben a kábeltévén. (truTV) Igaz, csak néhány millióan nézik, ami az egyesült államokban nem túl nagy arány, de azért kicsit gyanús. Amit nagyon el akarnak hallgatni, az egyik médiumban se jöhet le.
      Szerintem pedig akit eltesznek láb alól, pl: M. William Cooper, az tényleg tudhatott valamit.
      David Icke profiljába szerintem se illik be ez a hüllő verzió. Valahogy kilóg a sorból. Senki se tökéletes, lehet, hogy Icke is téved, ki tudja....

      Törlés
    2. Sokkal inkább gondoltam arra, hogy Icke nem hülye, ezért kitalálja ezt a "hüllő" sztorit, és ez által van oka a háttérhatalomnak azt mondani, hogy "látjátok, ez bolond". És közben a valódi közönsége, akiket ő tényleg megcéloz ezzel és méltónak tartja őket rá, bombázza őket durvábbnál durvább információkkal és igazságokkal.

      Hogy is mondják, add meg ami a császáré és add meg ami az istené :) Eléggé jól kielégíti ezt a mondást szerintem. Megadja ami a háttérhatalomé ("védekezési" lehetőséget) és megadja ami az embereké, vagyis az igazságot. És mindenki jól járt, ő maga pedig úgymond "védve" van.

      Túlságosan értelmes embernek néz ki és eléggé okos gondolatai vannak, nem hiszem, hogy csak úgy bolondozásból kitalál ilyeneket, hogy gyíkemberek irányítják a világot :D

      No persze ezzel az is együtt jár, hogy a világ fele hülyének fogja nézni :)

      Törlés
    3. Az is lehet, hogy a hüllő csak jelképes. A hüllőről mindenkinek először a kígyó jut eszébe. Ahogy az ősevangéliumban van: ellenségeskedés támad az Őskígyó és az Asszony között és az asszony a kígyó fejét fogja tiporni. Nem tudni, az is lehet, hogy nem jelképes a hüllő.

      Törlés
    4. Vagy lehet hogy a bibliai hüllő jelképes, hogy megkavarjuk a szart méginkább.

      Törlés
    5. A Kígyó mindenképpen szimbólum, más nem igen lehet :) Eleve, beszélő kígyóról ki hallott már, ráadásul csak a mesékben jelennek meg beszélő állatok.

      Ráadásul eleinte nem is kígyó, hanem ugye gyík, aztán "isten" elátkozza és a a GYÍK-ból lesz KÍGY(ó).

      Tuti nincs semmiféle összefüggés a Gyíklények és a kígyó között ebben a paradicsomi jelenetben, mert ez a jelenet, tömény szimbolika semmi más. Aki érti az érti, és rájön, hogy nem sok köze van a két témának egymáshoz.

      Belemenni nem akarok, hogy mit szimbolizál, meg mit is jelent, mer ebből megint csak ilyen "vallási vita" lenne, hogy "de a kígyó az a sátán, na látod megmondtam, hogy luciferánus vagy" blabla.

      Eléggé nevetséges és egyben irónikus is, hogy a nagy "tudományos" világ szó szerint veszi a bibliai szövegeket és nem veszi észre, hogy tömény szimbolika.

      A hüllő lehet, hogy jelképes, bár már ezt feszegették, és próbálták bemocskolni Icke-t, hogy a hüllők alatt igazából a (hogy is mondjam...) "kisebbséget" érti, már ha értjük mire gondolok. Azt nem tudom, hogy ezzel a váddal végül mi lett, visszautasította, vagy nem is reagált rá, nem tudom.

      ***

      Én nem hiszem, hogy olyan túl régi ez a "világuralmi" törekvésük, mivel pl. nem hiszem el, hogy Kínát ők irányították volna a közelmúltig, azt sem hiszem, hogy felfedezése előtt Inka és Maya népeket ők irányították volna, azt sem hiszem el, hogy keleten Indiát vagy Szkítiát ők irányították volna, mivel ennek nyoma nincs. Ennek nyoma csakis nyugaton látszik meg folyton-folyvást. Aztán, ha jobban megnézzük, ki is az aki a világuralmi törekvéseket mindig kirobbantotta, mindig az egyház kerül előtérbe, ha meg azt nézzük meg, kik állnak az egyház mögött, már megint olyan területre jutottunk, ami már ingoványos...

      Törlés
    6. http://files2.structurae.de/files/photos/1/imgp/imgp0882.jpg

      http://www.rumormillnews.com/pix6/AudienceHall.jpg

      Törlés
  15. Kedves Pirula!

    Ugyan még nem néztem meg a videót, mert csak most fogom, de előre szeretném megköszönni, hogy a teljes 7 órás anyagot feliratozzátok, és nagyon várom már, hogy végignézhessem. Remélem nem fog elmaradni ez a közzététel. Másfelől pedig jó lenne ha több poszt lenne, mert mindennap idelátogatok, és jó lenne gyakrabban új posztokat találni. Ha pedig ötletet adhatok esetleg, én kíváncsi lennék a Pirula állásfoglalására a Holdunk mibenlétével kapcsolatban, de azon kívül is bármi jöhet!

    További minden jót!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha nálunk éppen nincs új anyag. Igyekszem kitenni mások linkjeit. Őket is érdemes figyelni, követni.

      Törlés
    2. Kövesd ennek a fiatalembernek a munkáit is (http://www.youtube.com/user/CoronitaClassics). Okos dolgokat mond.

      Törlés
  16. Sokat gondolkoztam én is a David Icke és Drábi János féle leleplező emberek szerepéről és én a magam részéről a következő álláspontra jutottam:

    Meghallgatok, elolvasok minden információt, amit ezek a források közvetítenek. Úgy gondolom nagyon sok hasznos tudás anyaghoz juthatok tőlük. Bármikor szívesen hallgatom előadásaikat és olvasom írásaikat.

    Viszont az információk befogadásakor szem előtt tartom a következőket:

    Semleges álláspontra helyezkedve próbálom befogadni az információkat. Ha eleve úgy kezdenék neki, hogy bármelyik irányba is előítéleteim vannak, akkor könnyen torz képet alkothatnék.

    Több nézőpontból is végig gondolom. Ne feledjük el, hogy a háttérhatalom 50-100 esetleg több száz évre előre tervez és nem tudhatjuk, hogy mikor és milyen lépésekkel készítik elő a talajt a következő fázisokhoz. Pl.: ha a jövendölések szerint elfogadjuk, hogy az antikrisztus az igazságos rendteremtő képében fog színre lépni, akkor ezek az elhintett információk akár az ő színre lépését is segíthetik.

    Nem szabad elveszni a részletekben. Nagyobb látószögből, globálisan igyekszem megvizsgálni a szerepüket és hatásukat világunkban. Konkrétan kinek árt és kinek az érdekeit szolgálja, amit tesznek.

    Az mára egyértelművé vált számomra, hogy a háttérhatalom fő ütőkártyái a megtévesztés és az „oszd meg és uralkodj” elvek alkalmazása és ezeket briliánsan megvalósítják a gyakorlatban. Nem hiába, van benne gyakorlatuk és ezzel évezredek óta megetetnek minket.

    Összegezve én befogadok minden információt, viszont nagyon óvatosan kezelem ezeket. Megítélni nem ítélek meg senkit és semmit egyszerűen csak raktározom a tudást és ha cselekednem kell megpróbálom ezek alapján a legjobb döntést hozni.

    VálaszTörlés
  17. Mi van akkor ha ezt az egész "antikrisztus-dumát" magát a judeo-kereszténységet is a Nicea-i zsinat idején a Bibliában "megalkotó" háttérhatalom találta ki már jóelőre. Azért hogy a majdan újra eljövő rendteremtő valódi Krisztust hamisan antikrisztusnak állítsa be. Hogy az emberek ne bízzanak meg benne mert a Bibliában és másutt ez meg az van lefektetve. Nevezetesen hogy először az a "gonosz" antikrisztus jön el. És ha nem jön el mert már régóta itt van ? Miért gondoljuk azt hogy ha valaki nyilvánvalóan a jót, az igazságot, a szeretetet stb. testesíti meg önmagában az maga az antikrisztus. Mert a Bibliában az van és az illumináti azt mondja ? Mindig is hazudtak. Amennyiben Krisztus szelleme valakiben testet ölt az nyilván egy úgymond Elsődleges Táltos-Avatár lesz. Aki - miután benne Maga a Teremtő/Jézus HAT - mindenkor csodákra lesz képes, s nem akármilyenekre - s így nyilvánvalóan okafogyottá válik ez az "anti-krisztusozás" is. Egyébként a Krisztus/a keresztes/a körosztós egy olyan magyar aki a puzdrát - a KÖRosztással is ellátott SZERszámot mesterien használja. Jásdi Kiss Imre ebben profi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hu ez jó, de már paranoia :) bocs

      Törlés
    2. Dejó, végre tudom kitől szeded ezeket a "megfejtéseket" az egyes szavak átmenetére. Hát eléggé félelmetes tisztelt Imre megoldásai.

      Aszondja DinoSzaurusz azt jelenti, hogy odin aki tud valamit. :D

      Véletlenül sem DinoSaurus - "félelmetes hüllő" vagy ahogy hétköznapi használatban van, "őshüllő, óriásgyík, Sárkánygyík", ráadásul úgy, hogy ez egy újkori megfogalmazás, semmi köze a Vikingekhez, akiknek főisten Odin :D

      Ugyan ez a Krisztus = Kereszt megfejtésed is, vagyis gondolom nem is a te megfejtésed, hanem ez is tisztelt Jásdi úr megfejtése. Csak megsúgom, hogy a Krisztus az már magyarosított Krisztosz, ami meg görög szó, felkentet vagy megváltót jelent.

      A kereszt szavunk a körosztó szavunkból ered, ami a körbe zárt egyenlő szárú keresztet jelenti. És innen ered a kereszténység is, ami nem vonható össze a krisztus kifejezéssel.

      Táltos nem születhet megváltónak. A táltos népünk gyógyítói és szellemi VEZETŐI és nem FÉLRE VEZETŐI. Jézus sem volt táltos, mert ha csak táltos születhetne megváltónak, akkor nagy bajban lenne a világ, mert a megváltónak mindig oda kell születnie, ahol a legnagyobb a "sötétség". Namost, ahol ilyen nagy a "sötétség", ott neked nem lesz táltos.

      ***

      Az ANTI - Krisztus szó esetében érteni kellene amit beszélünk. Az anti előtag azt jelenti, hogy az utótag valamivel ellentétes.

      Tehát az anti-krisztus azt jelenti, hogy megváltás ellenes, vagyis nem a megváltásért jön el, hanem a mélybe taszításért. És a krisztust csak a római-egyház keveri össze Jézussal. Az ő értelmezésükben minden anti-krisztus ami Jézus ellenes, vagy az ő tanításaival ellentétes. Bár nem vesznek tudomást róla, hogy ők ennek az egyik legnagyobb megvalósítói.

      A mai világban baromi sok minden van, ami a felemelkedésünket gátolja, vagy mondhatjuk a megváltást is, azt gondolom mindkét kifejezés rossz.

      Szumma - szmmárum az anti-krisztustól csak az fél, akinek krisztusra van szüksége, vagyis a megváltás elleni "erőktől" az fél, akinek szüksége van a "megváltásra".

      És ez a "megváltásra" várakozás is az anti-krisztusi energiákhoz tartozik, ugyanis te azt hiszed, hogy majd egy rajtad kívül álló erő téged felemel a nélkül, hogy te bármit is tennél ezért. Baromi nagy tévedés. Tett nélkül nincs felemelkedés, akár Jézustól várod, hogy felemeljen, akár más embertől, akár saját magadtól. Mindenképpen a legeslegelső lépést neked kell megtenned. És ez nem az, hogy az "eszemmel" elfogadom "Jézust" közbe nem is értem mit tanított.

      Röviden, jöhet bármekkora táltos avatár és csinálhat baromi jó bűvésztrükköket, amivel max. annyit ér el, hogy a főtéren jól megfeszítik. Mert a felől ne legyen kétségünk, hogyha Jézus újra eljönne, ugyan úgy megfeszítenék, csak most nem szaroznának vele 3 évet.

      Törlés
    3. Jaj Istenem - akkor a görög volt előbb aki oda-vissza "görög" és nem az ősmagyar ? Ez új. A görögöket a Kárpát medencéből kirajzott magyar mágusok/táltosok tanították meg mindenre. Olyan mint Keiron és Avarisz s a görög nyelv is a magyarból lett. Már számtalanszor el lett mondva, de nyilván süket fülekre talált, hogy Krisztus senkit sem vált meg - tehát nem megváltó. Mindenki csak önmagát tudja megváltani. Jézus az élete példájával bemutatta anno az önfeláldozást. Azt hogy ezt hogyan kell szeretettel, odaadással, segítően, félelem nélkül stb megtenni. Ha eljön nem mint megváltó hanem mint messiás/felkent újrateremtő jön el - most már azért hogy rendbe tegye a dolgokat. Látom az elsődleges avatár/táltos - egy Jézus formátumú személy - valódi képességeiről itt nincs fogalma senkinek. Sebaj attól még eljön és Isteni Rendet tesz. Először a Kárpát medencében...

      Törlés
    4. Az angol english, a német deutch, a görög pedig greece, ráadásul még ez sem biztos, mert lehet csak az angol hívja Greece-nek, nem vagyok benne biztos. De az tutker, hogy a görög nem görögnek hívja magát.

      Ne keverd már a szezont a fazonnal. Ezt hívják állmagyarkodásnak, és ráadásul azt feltételezi, hogy mindenkit hülyének nézel. Csak mi hívjuk görögnek és nem ő hívja magát annak. Tehát éppen ezért ilyen következtetést ebből levonni, hogy a görög nyelv magyartól származik nonszensz.

      Ráadásul oké elfogadom, hogy a Magyar őrzött meg a legtöbbet egy "ősnyelvből", melyet régen minden nép beszélt. DE EMBER, akkor sem a Magyarból lett a többi nyelv, csak ez ŐRIZTE meg a legjobban, ergo a többi nyelv csak KEVESEBB részt őrzött meg belőle, de ettől még nem a Magyarból lett, hanem a közös "ősnyelvből", ami viszont nem 100% egyenlő a Magyarral.

      ***

      "Mindenki csak önmagát tudja megváltani."

      Tévedsz, önmegváltás nincsen, ez hülyeség. Ez az önmegváltás csak jól becsomagolt önmegvalósítás. Baromság és ugyan úgy nem vezet sehova, mint a turbóvakond mód.

      Csak és kizárólag mást tudsz megváltani. Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel. Ha másokat felemelsz akár a saját károdra, ha másokat tanítasz, vállalva, hogy a végén te maradsz a legbutább, ha másoknak megbocsátasz a nélkül, hogy ők megbocsátanának neked, akkor és csak és kizárólag akkor kapod meg az isteni megváltást. Magyarnak lenni ezt a vállalást jelenti.

      Mi nem Káin és Ábel leszármazottai vagyunk, hanem Hunor és Magyar leszármazottai. Nekünk nem csak Ábel a testvérünk, hanem Káin is, és nem azért szeretjük ellenségeinket, mert szeretni valók, hanem mert szükségük van a szeretetre. Az irracionális szeretetre. Amit soha nem fog megérteni és megjutalmazni a világ, hanem azt fogja mondani, hogy te bolond vagy.

      És ezt neked egy táltos avatárod nem fogja tudni önmagától véghezvinni. Azt hiszed a Magyarságod annyit jelent, hogy verheted a melled, hogy defain én az isten népe vagyok, és majd születik nekünk egy táltosunk, aki mindent megold helyettünk, milyen brutál jó helyre születtem -.-

      ***

      "Sebaj attól még eljön és Isteni Rendet tesz."

      Isteni rend van még mindig. A nap még mindig keleten kel fel, és nyugaton nyugszik le, a telet a tavasz követi és nem az ősz, az alma fa almát terem a barack fa barackot és a meggyfa meggyet. Úgy néz ki még mindig rend van a világban, szóval isten részéről semmiféle "isteni beavatkozásra" nincsen szükség.

      Egyébként meg ez az "isteni rendet tesz" kijelentés gyanúsan ismerős Posta Imre utalásaira, aki egy kőkemény szélsőséges (Ná)Ci-onista. Számára mindenki Zsidó aki nincs vele, nevetséges az az ember. És ahogy elnéztem a táltos avatárral (Jásdi Kiss Imre) eléggé cimborál.

      Ha Posta Imre vezeti ezt az úgynevezett "Isteni" rendbetételt, akkor én azt mondom, az Isten segítsen rajtunk, hogy még időben megállítsák szegényt. Én elhiszem, hogy a szándéka jó, csak a megvalósítása sántít.

      Törlés
    5. Másokat csak segíteni tudsz - nem megváltani. A felemelkedés mindig egyéni és számtalan dolog van ami akadályozza illetve elősegíti. Az ébredés/megvilágosodás mindig egyfajta "pokoljárás"/katarzis után következik be. Ekkor jön az ébredés, a megvilágosodás és elkezdődik a felemelkedés a szeretetelvűség útján. Ez a belső rezgésszint növekedésével jár. Megnyílik a tudatalatti fensőbb én és jönnek az intuíciók és késztetések. Ekkor az egyén kilépve a mókuskerékből már ennek az útján jár. Ez egy folyamat melynek során a földi ember visszatér égi önmagába. Abba a szellemtudati állapotba ami a leszületése előtti tényleges rezgés-szintjének felel meg. Plusz ehhez még hozzáadódnak a földi tapasztalatai. A teste pedig ennek a felsőbb szintnek az avatárjává válik. Amelyet aztán a szintjének megfelelően tud ebben a rezgéskiterjedésben/dimenzióban használni. Ha az illetőnél a megfelelő kódok kioldódnak akkor még több tudáshoz és képességhez juthat hozzá mint ami a sajátja. Ilyenkor beszélünk elsődleges avatárról akiben voltaképp maga a Teremtés/Teremtő hat. A másodlagos avatár esetében a Fensőbb Irányítás egyes képességei hatnak - természetesen a saját meglévő felsőbb égi tudásán és képességein kívül.

      Törlés
  18. Aki ezek után is zsidó szót használ rothschild cionista helyett, annak ajánlom szíves figyelmébe az alábbi kis történetet.

    Valamikor régen, még a 89-es rendszerváltás előtt, egy osztrák boltban ez volt kiírva:

    MAGYAR NE LOPJ!

    Így, magyarul. Hatékony módszer.

    Nekünk meg megalázó, nem? Pedig nem mi loptunk, azt se tudjuk, hol a bolt.

    Pedig nyilván nem jódolgában írta ki a tulaj, előtte rajtakaphatott pár honfitársunkat. Mégis (remélem) legtöbbünk szájában keserű ízt keletkeztet, még most is.

    És igazunk van: szemét dolog volt ezt kiírnia annak a bolttulajdonosnak.

    Ahogy szemét dolog, ha valaki a rothschildokra haragszik, de - mivel a rothschildok elérhetetlen messzeségben vannak - a sarki cipész Kohn bácsi üzletének ablakát készül betörni.

    És ez akkor is így van, ha Ickle esetleg a háttérhatalmasok fizetett ügynöke.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én eddig szívesen védtem a zsidókat, de mostmár inkább csak a lelkiismeretem vinne rá.
      Szerencsére erősebb vagyok annál. hö-hö
      Előrebocsájtom, hogy azon zsidók, akik a cionizmus és a háttérhatalom ellen vannak minden tiszteletemet és áldozatomat kiérdemlik. De sajnos most azt látom, hogy nem ők vannak többségben, hanem az agymosott magyar és zsidó emberek, akik sorfalat állnak a háttérhatalomnak, sajnos mára már szó szerint.

      Miről van szó? Gyöngyösi Márton azt terjesztette elő, hogy fel kellene mérni, a magyar országgyűlésben hány olyan zsidó származású ember van, aki nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Ergo, hány cionista férkőzött be a parlamentbe. (abszolúte támogatom a javaslatot)

      Nos ennek akkora visszhangja lett, hogy jó sok magyar ember (köztük sok gój) kiment az utcára mellükön sárga dávidcsillaggal tüntetni a faszizmusrasszizmusnácizmusantiszemitizmus ellen, a totális agymosás eredményét bemutatván.

      Ezek után, én már képtelen vagyok bármiféle toleranciát tanúsítani ilyen viselkedés ellen. A legdurvább hazaárulást követik el, és vagy nem tudnak róla, vagy röhögnek rajta. Nem is tudom, melyik a jobb.

      Pár blogbejegyzéssel visszább volt szó a toleranciáról. Na számomra itt ért véget.

      http://www.youtube.com/watch?v=oJEmpbaPj5k
      http://www.youtube.com/watch?v=lt2UHSsUlGk
      http://www.youtube.com/watch?v=CFZc2Uikj3g

      Törlés
    2. Úristen!
      Erre nem lehet mit mondani...
      A Bálint által linkelt 3 videót végignézni/végighallgatni... nos, ilyenkor gondolom úgy, hogy bármit is gondolunk Mi arról, hogy az emberek "ébredeznek", az NEM ér semmit!

      Apró reménysugárként kelünk fel a padlóról, miközben "milliós tömegek" állnak velünk szemben. Soha nem voltam konkrétan a zsidók ellen (bár az is igaz, hogy nem rajongtam értük), de az utóbbi években egyre-másra növekszik a "fekete listájuk", amely szép lassan bibliai méretű lesz.

      A Jobbikba is (sajnos) beépültek azok, akik miatt képtelenség igazán előre vinni az országot és a kellő időben mindig LÉPNEK valamit (lásd Csanád...stb). Ez a mostani ügy és a körülötte keltett HISZTÉRIA, valamint a bárgyú, agyhalott, robotként létező emberek kivonulása, tökéletesen példázza azt, hogy milyen szinten vannak az emberek (tisztelet a kivételeknek).

      Elkeserítő...

      Törlés
    3. Mondjuk azt azért hozzátenném, hogy "enyhén" megrendezett szaga van annak, amit és ahogyan mondtott a Jobbikos képviselő... gyanúsan mások "biciklijét tolja"...

      Azért a megfogalmazásra ügyelne egy értelmes képviselő, aki a Hazája érdekeit tartja szem előtt a parlamentben!

      Törlés
    4. Először felháborított a három videó, de aztán rájöttem, hogy végülis pont erről megy itt pirulán is a "felvilágosítás", hogy bizony mennyi rengeteg ember meg van tévesztve, és ahogy Morpheus mondja, milyen mély is a nyúl üreg.

      A riporternőn is eleinte felmérgeltem magamat, de aztán végül is végiggondoltam, ha nem ő akkor mást tennének oda. Ez a dolga, semmi más. A médiáról meg tudjuk nagyon jól, hogy kik kezében van és ilyenkor látszik meg, hogy milyen keményen ki is használják ezt az ütőkártyát.

      A képviselő úrnak pedig igaza van, a Magyar parlamentbe csak Magyar emberek üljenek.

      ***

      Egyébként kínomban jót mosolyogtam azon, hogy ezt összehasonlította az Szlovák vagy a Román Magyarság helyzetével. Azért nem mindegy, hogy úgy van Izraelita a parlamentben, hogy csak egy nagyon kicsi része az országnak a zsidó lakosság és ráadásul nem is ez a hazájuk, vagy azért van Magyar a Szlovák és Román parlamentben, mert Magyar területeket gyarmatként bitorolnak és a legkevesebb, hogy adnak helyet a parlamentjükben.

      Sose tudtam elképzelni, hogy az ilyen emberek mint a tisztelt riporterhölgy is, hogyan tud este lefeküdni azzal a gondolattal, hogy "Nah ma is elárultam a hazámat azért a retkes pénzért".

      Törlés
  19. Megneztem a videot es egesz jonak tunt, konzisztens mas forrasokkal...., de beleneztem a fent belinkeltbe:
    http://www.youtube.com/watch?v=aMsE8osnbV8
    Haaat itt nagyon elmentek hazurol. Ezzel hiteltelenne tesz mindent amit mond.
    Ez gyakori modszer. Elmond masok altal is mondott igazsagokat majd jon a gyik hullo kutyámajom mesekkel,igy akarja leegetni a csak a az igazsagot mondokat.
    Drabikkal nem mosnam ossze. O sokkal korrektebb. Csak azt mondja, amire van irasos dokumentum es minden cafolatot is megvizsgal. Persze nem tevedhetetlen, de latszik rajta, hogy keresi a valosagot es amihez nincs eleg bizonyitek arrol inkabb nem ir.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Attól, hogy valamit a szemeddel nem érzékelsz, még nem jelenti azt, hogy nem létezik. Például láttál már rádióhullámokat? Nem hiszem, mégis léteznek. Az infrasugarakat sem látod, mégis léteznek. A szelet sem látod... Soroljam tovább? Vannak entitások, amiket szintén nem látsz a szemeddel, de attól még léteznek. A harmadik szem képes érzékelni ezeket, de az ember esetében ez igencsak le van butítva, viszont meg lehet "erősíteni".

      Törlés
    2. Radio hullamokat nem lattam de kiseleti uton, megismetelhetoen a jelen letet sajat magam is kimertem. :)

      Infravoroset sem lattam de erzekelo minden haztartasban van.

      Szelet sem lattam de azt bizonyos modszerekkel akar meg is lehet nezni.

      A fent altalad emlitett dolgok nem merhetok tudomanyos modon.

      Ezert ezeknek a dolgoknak a letezeset sem cafolni sem bizonyitani nem tudom, a ma elfogadott modszerekkel.


      Nekem is meg van a sajat hitem (nem titok, kereszteny), de a hitemet nem tudom bizonyitani csak a sajat tapasztalataimat tudom elmondani ami engem ebben megerosit.
      En sajat magam ugy gondolom, hogy maga a satan all ezek az erok mogott, de ha en valakinek el akarom mondani, hogy mukodik a vilag penzrendszere, kik iranyitjak a rendszert es elkezdek hitbeli dolgokrol beszelni az joggal mondja, hogy osszevissza kutyulom a dolgokat, es hiteltelen leszek, mert nem bizonyitekokat hozok hanem.....

      Igy sokkal inkabb lovat adunk az ala, akik csak osszeskuveselmeletnek mondank minden ilyesmit.
      bigZ



      Törlés
    3. remélem egyszer leesik, mit csinál a bácsi a sörnyitó mellett:
      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/24/Szabadsag-szobor-jobboldali-mellekalak-IMG_0301.JPG

      Törlés
    4. Huh, itt csupa N edik dimenzoban levo gyikhivo koze kerultem?
      Azt, hogy az orult Rothschildok ilyenekben hisznek az rendben van, de ti is?

      Törlés
    5. Ha elolvasod ezt a tanulmanyt,te is a"gyik"hivok közé kerülnél,ha egyaltalan hajlando lennél erre,es meg is érted amit itt olvasol:

      http://churchofgod.hu/content.php?act=nefilim

      Es barki,aki elolvasna,egybol megértené,hogy David Icke mirol is beszél,amikor gyikemberekrol ad elo,amit masok reptilianoknak,vagy annunakiknak neveznek.Az errol valo még több ismeret érdekében el kell olvasni "Enok könyve"-t is,ami a szövegben kék szinnel külön ki van emelve.

      Ria

      Törlés
    6. Ez itt pedig,egy rövid részlet,a fent jelzettbol:

      "A(bibliai) próféciák szerint a közeljövőben lesz még egy hatalmas háború a mennyben, amelynek elvesztése után Sátán újból vissza lesz vetve a földre. A közeljövőben várhatóan történni fognak események, amelyek megváltoztatják a világ jelen ismert rendjét. A szórakoztatóipar által az emberiség szinte prekondícionálva van a nagy találkozásra.
      Amikor Sátán a korokkal ezelőtt megtörtént nagy lázadása után e földre le lett vetve (Luk. 10:18), a föld tohu-vá és bohu-vá, azaz kietlen káosszá vált (1Móz. 1:2). Később, a föld újjátétele és az ember megteremtése után Sátán megtévesztette az első emberpárt, amivel saját uralma és szellemisége alá vonta az emberiséget. Azontúl az általa befolyásolt és irányított emberi társadalmakat vezetve folytatta lázadó munkáját, ami e bolygó lassú hanyatlását és pusztulását okozza. Sátán hatalmának gyakorlása azonban jól megszabott korlátok közé van szorítva. Bábel tornyának felépítését, és a népek szétszórását pl. azért okozta Isten, mert az egy nyelvet beszélő, és egy uralom alatt álló emberiség fejlődése a tervezettnél sokkal gyorsabb lett volna minden téren. Így pl. a tudományokban is hamarabb eljutottak volna arra a technikai szintre, amely sokkal korábban képessé tette volna az emberiséget a teljes önpusztításra. Isten viszont egy általa előre meghatározott időrend szerint vezeti az emberiség történelmét, amit Sátán képtelen kikerülni vagy meggátolni. Azonban az utolsó levettetése alatt teljesen szabad kezet kap, igaz, csak rövid ideig, amivel maga is tisztában lesz. E rövid idő alatt azonban minden rombolást és pusztítást véghez fog vinni, amire évezredek óta várta a lehetőséget, a megfelelő elrendelt alkalmat (v.ö. Eszt. 3:7)."

      Törlés
    7. bigZ: Az, hogy a hivatalos tudomány le van korlátozva (egyértelműen szándékosan) nekem nem ad okot arra, hogy kizárjak mindent, amit nem lehet mérni elektromos műszerekkel. Az álmokra nincs értelmes, hivatalos tudományos magyarázat, csak mellébeszélés, mégis mindenki tisztában van vele, hogy létezik. Ha szemellenző nélkül végiggondolja az ember, akkor egyértelmű, hogy maga az álom, mint állapot bizonyíték arra, hogy nem csak az létezik, amit a szemünkel látunk, vagy műszerekkel mérünk.
      Magasabb szintű dolgokat többnyire csak maga a tapasztalás bizonyíthat, vagy az, ha a fizikai világ dolgai mögé tudunk látni.
      A gondolatokat sem tudod lemérni géppel, maximum agyhullámokat, de meg nem mondod, hogy én most arra gondoltam, hogy "alma" vagy arra, hogy "viziló".
      Pedig telepátia is létezik a hétköznapi életben, ilyenkor kezdik el hivatalosan is ráfogni a dolgokra hogy véletlen. A kulcs, ami mindent megmagyaráz: véletlen.
      Ha hivatalos tudományban valamit véletlennel magyaráznak, akkor ott bűzlik valami.

      Törlés
  20. "A szemináriumainkban alig van ékesszólástan és a hívek kénytelenek végig kínlódni az újpapok gyatra beszédeit és naiv, pietózus meséit! Tele a fejük spekulatív dogmával és az Ó-Szövetség idejét múlt és megcáfolt antropomorfista nacionalizmusával, s beleizzadnak szegény elneveltek, hogy kihozhassák az isten egyetemes szeretetét, minden népeknek adott természeti jogokat és a Krisztusi-univerzalitást! Vagyis hamis és ókori nívón mozgunk ma is, amikor a pozitív tudományok és az archeológia és geológia, nem különben a megtalált Sumír Első-Biblia (Ur, 1954. Dr. N. Kramer: Parallel Biblia, 1956) is mindent világosan feltártak és megmagyaráztak. Senki nem érti, ezt a maradi és már kimúlt ószövetségi fontosságot, ami nagyrészt egy összelopkodott és átírt ókori hagyománynak és letünt nép(ek)nek (sumír, akkád, káld, babyloni) megmásított történelme. Szóval, kötve vagyunk. valami ósdi judaizmussal és nekünk nem elég Krisztus, az Isten Fia!..." XXIII. János pápa ezt a beszédét 1962. július 1-jén mondta el a II. Ökumenikus Zsinat megkezdésekor. és a római "Azione Cattolica Italiana" (Via Concilliazione 1. Roma) adta ki egy nyomtatott füzetben a következő címmel: "Novena Allo Spirito Santo" di GIOVANNI XXlll, 1 ° luglio 1962, per il Concilio Ecumenico Vaticano 11. " Tudjuk, hogy XXIII. János pápa "hirtelen" meghalt és utána MONTINI hercegérsek lett a római egyház pápája VI. Pal néven. Erről a pápáról könyvek jelentek meg "The Montinian Church" és hasonló címeken, melyek közlik, hogy zsidó családból származott. Ez a pápa folytatta a Vatikáni Zsinatot. A történetet csak a zsinat által kiadott jegyzőkönyv alapján ismerhetjük meg. XXIII. János halála után, 1965-ben kiadott "Jegyzőkönyvek" a II. Vatikáni Ökumenikus Zsinaton részt vevők által - "minden ember részére" - címzett "üzenettel" kezdődnek, melynek dátuma 1962. október 21. A zsinat befejeződött 1965. december 8-án.
    Hiszek Istenben--de ez érdekes---érdekelne a véleményetek,és a fatima-i jóslatokról is.Köszönöm annak aki elolvassa.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézd a lényeg hogy manapság nagyon terelik a szót, hogy nem az a bizonyos népcsoport a felelős a dolgokért, hanem illumináti, szabadkőművesség meg minden a nyavalya, az igazság az, hogy valójában pedig ők a felelősek, minden rosszért, most lehet van aki sápítozik meg minden, leszarom, ez nem elfogultság, hanem hanem 10 év obiektív kutató munka mellékhatása, mellékhatása mert, az égvilágon nem velük foglalkoztam, csak minden szar hozzájuk vezetett, ennyi, aki ezt nem látja át sajnos tájékozatlan. A másik dolog, nézzünk már a tűkőrbe és kérdezzük meg magunktól, mennyi kézzelfogható bizonyíték szól a bármiféle titkos társaság ellen, és mennyi kézzel fogható bizonyíték szól ez ellen a démon nép csoport ellen? Na ugye :). És ha egyáltalán létezik olyan, hogy illumináti, hát az mögött is ők állanak. Az egyházba már rég beszivárogtak, s amúgy is az egész egyház egy eleve hazug, ahogyan te is írtad, összelopott kutyult raklap szarra épül. Ez a világ nem most romlott el, hanem sokkal régebben. Igen a sátán munkája által, ez tény, mint ahogy az is hogy az a bizonyos nép a sátán népe, ezt maga Krisztus is kimondta, s akárhonnan nézzük is Jézus szkíta volt, nem zsidó, na persze hogyne mondják most sokan, hát tessenek utána nézni, akinek pedig nincs annyi értelem a fejében hogy összerakja annak úgy is mindegy. Az egész mai világ egy nagy hazugság, annyi már a helytelen tudás benne, hogy az már fájdalom. Na s hogy a végére átlépjem a politikai korrektség határát csak egyet mondok, ha valahol aljasság van keresd a zsidót mert ott lesz.

      Törlés
    2. van fogalmad, kik azok a szkíták?

      azt tudtad, hogy a bibliai "askenáz" szkítát jelent?

      Törlés
    3. persze ilyen értelemben Jézus nem lehetett askenázi, hiszen nem Jáfettől származott... egyetlenegy szkíta írás, rege, mendemonda nem maradt fent Jézusról, ezzel szemben az Ószövetségben többszáz (ha nem ezer) beteljesült prófécia jövendöli meg.

      tehát a történeti folytonosság a szkítáknál nem felfedezhető, ám a Bibliában igen.

      akkor mire is alapozod, hogy Jézus szkíta volt?

      Törlés
    4. Sokan - nyelvészek is - az "askenáz" elnevezést a jászkenéz-ből, míg a "szefárd" elnevezést pedig a szavárd-ból eredeztetik. Egyes zsidó vallású csoportok - a megdöntött és felbomló Kazár birodalom elzsidósodott eredetileg kazárjai - menekülés, bujdosás közben feltehetően álcázásul, megtévesztésül magyar törzsneveket vettek fel. Mely nevek a későbbiekben a már különélés során azóta némileg megváltoztak.

      Törlés
    5. Kérlek nevezd meg a nyelvészt, aki ezt állítja.

      az ne is zavarjon, hogy jászságról (ezen a néven) csak a középkor végétől beszélhetünk, hogy a jászoknál nem jelentett semmilyen rangot a "kenéz", az se zavarjon, hogy az "askenáz" kifejezés ószövetségi (de biztos később toldották bele, hogy velünk magyarokkal kicsesszenek)

      Törlés
    6. Elsősorban azt kellene megérteni, hogy a Szkíta nem egy népcsoportot jelöl, mint mondjuk a Magyar, Török vagy Görög elnevezés. A Szkíta azt jelenti, hogy íjfeszítők vagy íjfeszítő népek. Ebből is látszik, hogy ez nem egyetlen népből álló birodalom, és a Szkíta az egy gyűjtő fogalom.

      Varga Tibor vallás-történész kutatásai alapján azt mondja, a Szkítákhoz több mint 900 nemzettség sorolható.

      Az íjfeszítő népeknek 7 nagy törzse volt, melyek irányították a birodalmat. Azért ők, mert ők voltak a legnagyobb létszámban, ezek pedig mondani sem kell, hogy hun-magyar törzsek voltak.

      Szkíta birodalomhoz bármilyen népcsoport és bármilyen vallás csatlakozhatott, bizonyos feltételekkel. A vallásnál az a megkötés volt, hogy békés, szeretetelvű vallásnak kellett lennie. A szándékokat tekintve pedig a szkíta népek nem hódítók voltak, csak saját földjeikért harcoltak, saját hazájukért. Amelyik nép ez ellen vétett, azt nem védelmezte a többi nép egy esetleges támadás esetén. Bár erre legtöbbször nem volt szükség, mivel maguktól is elhagyták a Szkíta területet a hódítani vágyó népek. Legismertebbek a Gótok, Vizi Gótok, Akkádok, Egyiptomiak, Kelták, Törökök, és a Kazárok.

      Az eltávolodás oka általában a hódítás volt, de voltak olyan népek, melyek valamilyen oknál fogva elhagyták a szkíta szeretet és békesség elvű vallást és helyette más vallásokat vettek fel. A kazárok a Judeo vallást vették fel miközben nyugatra vándoroltak és dél Franciaország és Német országban telepedtek le. E közben pedig felvették az Askenázi nevet.

      ***

      Fontos azt is megérteni, hogy Szkítának lenni nem kötelesség, hanem vállalás kérdése. Ahogyan Hun-Magyarság sem kötelesség, hanem vállalás kérdése. Ahogyan a Szkíta népek vegyesek voltak, nem beszélhetünk tiszta vérű Hun-Magyarságról sem! Nincs ilyen, mi kevert népek vagyunk. De ez nem is számít, hiszen vallása, hite alapján nem a vér szerinti hovatartozás a fontos, hanem a lelki és szellemi hovatartozás.

      A Magyarság egészen a 15.-ik századig vezette a lelki nemzettséget. Ez azt jelenti, hogyha két ember, általában férfi, vérszerződést kötött, akkor az testvérszerződés volt. Ez annyit jelent, hogy nem itt a fizikai világban lesznek testvérek, hanem a lelkük és szellemük lesz EGY. Ez által, ha meghalnak, a túlvilágon is lelkük és szellemük az egymáshoz lesz kötve. Így örök barátságot kötöttek.

      A Magyarság nem egy nép, hanem egy vallás vagy más szóval vállalás. Hogy értsük, a 13 Aradi vértanú között volt olyan, aki nem is tudott Magyarul beszélni sem, mégis mikor megkérdezték milyen nemzetiségűnek vallja, VALLJA magát, akkor Magyarnak VALLOTTA. Éppen ezért ki is végezték. Nem vérszerint kell és nagy szavakban kell Magyarnak lenni, hanem lélekben.

      Ez ma is látszik a parlamentünkben, hogy gyönyörű ékesszóló Magyarkodást láthatunk, de hogy lelke mélyén nem vállalja Magyarságát az meg a tetteiből látszik.

      ***

      Jézus most akkor Zsidó, Szkíta, Magyar, Hun vagy Busman volt? NEM TÖK MINDEGY?

      Érdemesebb lenne, ha ezt a sok energiát, amit a "hovatartozásán" való vitába fektetünk, arra fordítanánk, hogy megértsük és magunkévá tegyük mind azt amit tanított.

      Mitől lesz jobb vagy rosszabb a tanítása, ha az Szkíta vagy Zsidó tanítás lesz? Szerintem semmit nem változtat rajta.

      Egy viszont marad, amit nem lehet elbagatelizálni és tény marad. A Zsidóságnak köszönhetjük, hogy ugyan csak részben, de tanításainak legalább egy része fent maradt és megőrződött. Ha nem így tettek volna, akkor a Rómaiak elpusztították volna az egészet a Jeruzsálemi (Juda és Levita) zsidósággal karöltve az összes tanítását.

      Ráadásul én azt mondom tartsák meg, akinek kell vigye és mondja, hogy övék Jézus neve. Kit érdekel, maga a sátán mondta meg, hogy nevét felhasználva pusztítást, fájdalmat és háborúkat hoznak majd a világra. Szóval én annyira nem ragaszkodom Jézus fizikai valójához. Engem lelkülete és szellemisége érdekel, az meg nem tartozik sehova, mert EGYETEMES.

      Törlés
  21. http://szabadgondolat.wordpress.com/2012/07/22/zsidozol-meghalsz/

    VálaszTörlés
  22. Úgy tűnik, a gyík-témához vagy úgy viszonyulunk, hogy alapból hülyeség, vagy úgy, hogy már a Biblia is megmondta...

    Van azonban egy harmadik - mondhatni köztes - viszonyulási lehetőség is.

    Eszerint David Icke a háttérhatalom beépített embere, aki az NWO érdekében ténykedik. De a gyík-téma nem a bemondott igazságok legyengítésére szolgál, hanem egy új igazság bevezetésének első lépése. Azért van mellette a sok valódi igazság, hogy lassan a gyíkság is becsússzon az általánosan elfogadott igazságok közé. Jelenleg persze még messze áll ettől, köznevetség tárgya, de van még egy csomó idő, több mint száz év múlva lép majd csak be az emberi faj az új aionba, a Vízöntőbe, addigra kell csak átformálódnia a köztudatnak.

    (Amikor először mondta valaki, hogy a Föld nem lapos, hanem gömbölyű, ugyanolyan hülyének nézték, mint most D.I.-t. Ma meg azt nézik hülyének, aki szerint nem gömbölyű. Pedig lehet, hogy lapos:))

    Szóval a bevezetendő új igazság, ami kétszáz év múlva talán olyan evidencia lesz, mint ma a Föld gömbölyűsége, az az, hogy glóbuszunk ma még titkos, de előbb-utóbb ismertté váló vezetői NEM emberi lények. Tehát nem a mindenki által ismert - több ezer éves - erkölcsi mércével mérendőek. Ők már a biológiai alapoknál mások. A hátteresek által D.I.-re bízott, a tömegeknek átadandó üzenet lényege talán ez. A leghosszabb út is egy lépéssel kezdődik, mondják, s talán D.I. ez az első lépés. A világurak szívük szerint persze inkább azt üzennék, hogy ők istenek, amit azonban mindenki körberöhögne. Így olyan másságot választottak, amit legalább senki se irigyel tőlük, így két legyet ütnek egy csapásra. A gyík-ság pont megfelel e célnak. Amihez kapóra jöttek a sumér, kínai, azték, stb. ősdokumentumok.

    Vastag szivarokat szívva, méregdrága italokat íva, luxusklubbok mélyén így aztán arra jutottak a világ urai (részben zsidók, részben nem, tök mindegy), hogy ha már azt nem jelenthetik be a pondróknak, vagyis nekünk, hogy hozzánk képest ők istenek -akiket kutya kötelességünk feltétel nélkül szolgálni-, akkor azt jelentik be, pontosabban azt kezdik el becsepegtetni a köztudatba, hogy ők nem emberek, hanem gyík-félék. A lényeg, hogy a pondrók megértsék, hogy a világ urai nem pondró-mércével mérendőek. Talán még sajnálatot is kapnak, hisz így nincs választásuk, azért hiányzik belőlük minden empátia, mert kígyók/sárkányok/gyíkok.

    Brrr, de jó, hogy mi, rendes emberek, nem vagyunk olyanok, mint ők...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó gondolat(ok). Fentebb már egyszer leirtam, de (szinte) mindenki átsiklott felette:
      "Az a gyikember nem úgy fog kinézni, mint Godzilla három-négy ujja van a kezén és ROÁÁÁÁRRR kiáltással szalad feléd, hogy széttépjen."
      A cikk amelyiket ajánlottam, sokkal több mindenre választ ad, mint első olvasatra gondolná az ember.
      (pedig aki az eredetit irta, csak elkezdte összeszedegetni a morzsákat és elkezdett gondolkodni)
      http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?18543
      vagy itt:
      http://mazsolameseszoba.blogspot.com/2012/10/kulcs-fogalmak-forditas-montalknet-rol.html

      Törlés
    2. Nem tudom mond-e valamit a Cathy O'Brien név. A könyvében azt írja, hogy idősebb Bush valamint Clinton jogtanácsosa, Bill Bennett azt állítják magukról, hogy földönkívüliek. Valami csak lehet a dologban.

      Törlés
    3. Az Igazság a legvadabb sci-fiket is felülmúlja.
      Nem kell olyan messzire menni: nemrég volt egy "vicces" videó, ahol az illető politikus sósat evett?
      Az nem vicces és nem evett sósat.

      Törlés
    4. Ez egy érdekes gondolat. Bevallom, már nekem is megfordult a fejemben.
      De akkor miért azt mondja Icke, hogy: "ezek gyíklények, technológiailag fejlettebbek, de spirituálisan elkorcsosultak, küldjük őket vissza a **csába (a saját dimenziójukba)". És miért nem mondjuk azt, hogy: "ezek gyíklények, sokkal okosabbak nálunk, boruljunk le előttük és dicsőítsük őket"?
      Vagy ez csak a kezdet, és majd idővel átvált arra?

      Törlés
    5. Szerintem David Icke sose fog átváltani gyík-magasztalásra, azt majd előre gondosan kiválasztott, spontán követői fogják megtenni.

      Cathy O'Brien-en eddig nem tudtam elmenni:) Landsknecht fenti infója - ami új számomra - alapján azonban kezdek arra hajlani, hogy ő is benne lehet. (Amitől még mondhat igazat, sőt - hisz épp ez az őrület az egészben.)

      Törlés
    6. Szerintem ha kamu lenne a reptilian téma, nem lenne értelme belekeverni ezt az egészet. Én is úgy gondolom, hogy Icke nem teljesen tiszta, de szvsz neki a leghosszabb a póráza.
      De az is lehet, hogy azért nem teszik el láb alól, mert azzal egyértelműen az igazát bizonyítanák. Az lenne a nagy trükk, ha most elkezdene terjeszteni valami teljesen alaptalan hülyeséget, és akkor csinálnák ki, és félig-meddig "próbálnák" elrejteni, de "kiszivárogna".

      Nekem egyáltalán nem elfogadhatatlan a "nem mi vagyunk az egyetlen "értelmes" faj a világon" téma.
      Szerintem a ferdítés valahol a reptilianok hierarchikus elhelyezésében van. Szerintem nem ők vannak a piramis tetején, közvetlenül a csúcskő alatt.

      Törlés
    7. Magam is pont így kapiskálom... Elég régóta és elég mélyen elemzem a témát...
      Apropó, ezt ismeritek?
      http://educate-yourself.org/vcd/bodysnatchersSusanReededited.shtml

      Susan Reed: The Body Snatchers
      Az írónő furcsa körülmények közt elhunyt 2010-ben...

      Törlés
    8. Azért remélem ebben a gyíklény-dologban nem hisz senki komolyan:)

      Törlés
    9. Remélem, a dinoszauruszokban sem hisz senki!

      Törlés
    10. Ahogy vesszük. Én pl. kreacionista vagyok, de az a dínókat nem zárja ki:)
      Gyíklény alatt itt természetesen nem a komodói sárkánygyíkra gondoltam, hanem ezekre az emberbőrbe bújt reptoidokra, vagy mikre, amik ugye abzsurd blődli, hogy léteznek...

      Törlés
    11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    12. @Carl Gustav Freud: "Úgy tűnik, a gyík-témához vagy úgy viszonyulunk, hogy alapból hülyeség, vagy úgy, hogy már a Biblia is megmondta..."

      Vajon csakis az emberi fizimiskához hasonló (humanoid) lények létezhetnek az univerzumban?

      Honnan vették sokezer évvel ezelőtt a MINTÁT a domborműveket készítői mikor ezeket a hűllőszerű lényeket kifaragták? Ja hogy csak stilizált és hasonlók...?
      http://www.google.hu/images?q=reptilian+sumerian

      Mit keres ezen az ecuadori bánya mélyén talált 12.000+ éves (!) leleten a piramis csúcsán egy hüllőszem és alul pedig az Orion? Hogy lehet az hogy UGYANEZ van ez egydolláros nagypecsétjén is rá 13.000 évre?!

      http://projectavalon.net/Klaus_Dona_2_html_778628b1.gif
      http://projectavalon.net/lang/en/klaus_dona_2_interview_transcript_en.html
      http://www.google.hu/images?q=one+dollar+illuminati

      * * *

      Dr. Michael Salla: Jelentés a földönkívüli fajok tevékenységéről és indíttatásairól

      "...Rendkívül nagy az ismert, az emberi népességgel és a Föld bolygóval jelenleg kapcsolatban lévő idegen fajok száma. Egy 1988-ban készült interjúban, Clifford Stone, a már nyugdíjas, az Egyesült Államok egykori, az USA hadseregénél 22 évet szolgált katonai nyomozótisztje, aki számos titkos, lezuhant földönkívüli űrhajó és idegen biológiai lény (EBE) zárt katonai területekre történő szállításában vett részt, elmondta, hogy mindösszesen 57 földönkívüli faj ismert az Egyesült Államok hadserege előtt. Az idegen fajok e palettájáról elmondható, egy részük aktívabb másoknál, és az is kijelenthető, hogy az aktívabbak gyakorolják a legjelentősebb hatást az emberiség fejlődése, illetve függetlensége kapcsán. A földönkívüli fajok észlelésével összefüggő hihetetlenül gazdag adathalmaz jól mutatja az idegenek tevékenységének és indíttatásainak hihetetlen sokféleségét, és azt a tényt, hogy a szándékaikra igazából csak a meglévő adathalmaz alapos elemzéséből következtethetünk. Jelen beszámoló bemutatja a UFO-irodalomban legjellemzőbben felbukkanó idegen fajokat..."

      ... ... ...

      Gyíkemberek (Reptilianidák)

      A csoport következő prominens képviselője a Dean által humanoid fajként bemutatott, hűllőszerű karakterekkel rendelkező, 180-210 cm magas gyíkemberek (reptilians). A gyíkemberek fajának leírásakor egyaránt szóba kerül a földi és más csillagrendszerek is, mint földönkívüli eredet. R. A. Boulay töménytelen időt áldozott a legkülönfélébb történelmi források elemzésére, ennek eredményeként kijelenti, komoly források támasztják alá azt a feltevést, miszerint földönkívüli gyíkember fajok népesítették be a Földet egykoron, s fontos szerepet játszottak az emberi faj megteremtésében. Thomas Castello, a Dulce bázis korábbi tisztje szerint, létezik egy szigorúan titkos földalatti létesítmény ahol számos földönkívüli faj tevékenykedik az USA nemzeti titkosszolgálataival közös programokon; a gyíkemberek a kezdetektől fogva egymás mellett dolgoztak emberekkel, s más, földönkívüli fajokkal:

      "… néhány gyíkfaj [reptilians] őshonos földlakó. Az „idegenek” vezető faja a gyíkembereké… Rendkívül régi fajt jelentenek itt a Földön, a felszín alatt élnek… A gyíkemberek úgy hivatkoznak önmagukra, mint „őshonos földiek” (...)

      ... ... ...

      (az előbb elcsúszott a sortörés - újraküldtem)

      Törlés
    13. A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka, kedves Péter. A földönkívüli lények látogatása, és az emberi történelembe való beavatkozásuk nagyon sok ősi mondában, illusztrációban és vallásban maradt fent.
      Persze nem kell mindent szó szerint venni, sőt az is meglehet hogy az égvilágon semmit sem kell szó szerint venni, mint például a Lovecraft által híressé tett necronomicon, ami bár csak sátánista körökben ismert, azoknak meg nem való ez a tudás, de a kundalini felébresztésére szolgál. Abban is olyan szimbolikák rejteznek, hogy szerintem a mai napig nem érhető el nyilvános megfejtés, maximum felszínes kapirgálás.
      Vagy éppenséggel a biblia is leírja, ahogy Ezékiel látott egy (sokak szerint merkabát használó) ufo-t.
      Azt meg határozottan elutasítom, hogy ha valaki azt mondja, hogy nincs földönkívüli élet. (lásd első mondat)
      Na már most, ha nem gyíklényeknek hanem valami ijesztőbbnek és holywoodibbnak hívnánk űrfegyverekkel és tehénrablásokkal, akkor valószínűleg többen elhinnék, de a kisherceg is megmondta... nem feltétlen kellene a média-féle földönkívüli illúziókhoz ragaszkodni.

      A vak hit az szörnyű. Az azt a beszűkült látókört jelenti, amikor az ember nem hiszi el az olyan dolgokat mint az evolúció (már persze nem a véletlenszerű) mert egy dohos könyv nem azt mondja. Ezen lehet nevetni, és lehet sajnálni azt, aki bele esett ebbe a csapdába.
      De a mérhetetlen szkepticizmus pedig egy halálos átok. Az pedig nem más, mint amikor te nem hiszel el az égvilágon semmit, bármennyi bizonyíték legyen rá, vagy ha nincs rá bizonyíték akkor te egyből tagadod a létezését. Nos ez a hozzáállás azt eredményezi, amit még a vak hit sem képes elérni, hogy megállj a fejlődésben és ottmaradj, aztán ott megvárd.

      Az ilyesfajta világnézet ezt eredményezi:
      - Figyelj rám, derék vándor - fordult hozzá barátian. - Aki ma bezörgetett ide a kolostorba, valóban nem az, aki egyszer testet öltött benned a városban. De már nem is az, aki egy életen át hevítette, merítette, formázta a viaszgyertyát. Aki ma itt áll, egy harmadik ember, és ebben az életében nincs már ideje találkoznia az előbbi kettővel. Annál több lehetősége lesz azonban a következőben, amelyben majd bölcsen elkerüli a milliárd találkozást a viaszgyertyákkal. Mostani elhibázott életének pedig vállalja elkerülhetetlen végét. Eszméletlen bolyongása után megül valahol egy kis kolostorban, és szép nyugodtan megvárja szabadulását.

      Majd eljő az a perc végtére,
      Melyben elér ő is a kínok végére,
      És az esti szellők lágymeleg szárnyain
      Általrepül lelke a tenger partjain

      - szólt vigasztalóan az öreghez Lin-csi apát, s kitárta előtte kolostora kapuját. Őszintén sajnálta, hogy nem tehet érte többet."

      Törlés
    14. Az nem negatív értelemben vett szkepticizmus, hogy baromságokban nem hiszek. Oké, hogy a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka, de akkor ezzel az erővel hihetnék a pomogácsokban, vagy a réti pontyban is! A földönkívüliek témája más tészta. Azokban én nem hiszek, de az egy racionális vita, vannak ellenérvek és érvek, azok éppen létezhetnek is. Ha gondolod, arról is beszélhetünk. Node itt a gyíklényekről van szó. Az, hogy esetleg vannak ufók az bizonyítja, hogy gyklények is? És, ha azok vannak, akkor az azt bioznyítja, hogy azok uralják a Világot? Hát akkor basszus: lehet, hogy léteznek farkasemberek, TEHÁT ők uralják a Világot?

      Törlés
    15. Nem gondolom hogy ilyen állogikus következtetéseket kell levonni egyből, a gyalog galopp-féle gondolatmenet nem viszi előre a világot. Ha vannak földönkívüli életformák akkor jó nekik. Ha elég fejlettek ahhoz, hogy az űrutazást elsajátítsák, akkor valószínűleg más életformákat és nyersanyagokat keresnek. (Lehet hogy a kettő bizonyos fajoknál egyenlő lehet.)
      Ha életformát keresnek, valószínűleg meglátogatnak fejletlenebb lényeket, segítik vagy rabigába hajtják őket, attól függően, hogy milyen nép is az a bizonyos csészealjas.
      Az, hogy az emberiséget segítik és rombolják különféle külső segítségek nem kizárt. Vagy akár elvegyülnek közöttünk.
      No de ekkora rasszizmust és előítéletet még a kurucinfon is csak ritkán látni, hogy azért mert az ő szülőbolygójuk körülményei olyan feltételeket szabtak meg hogy a hüllő test vált a legszalonképesebbé, az meg nem zárja ki azt, hogy akkor ők már nem is lehetnek fejlettek, nem kereshetnek más életet, nem uralhatják vagy segíthetik azt.
      Szóval a rasszizmust elutasítom minden földönkívüli nevében.

      Én úgy gondolom, hogy mivel az univerzum elég nagy, így életteret adhat mindenféle létformának, kicsinek, nagynak, hüllőnek, szárnyas fejvadészoknak, cthulhuknak, és mindennek ami szem-szájnak ingere, az evolúció segítségével.

      A farkasember pedig pont az ellenkezője, az állattá korcsosul vissza és még önmagát sem képes uralni.

      Törlés
    16. Akkor a Te verziódat se hiszem, de az nem olyan durva, és nem paranoiás, mint a másik. Itt ugyanis már arról van szó, hogy a reptoidok léteznek, itt vannak és uralják a a Földet: az angol királynő is az:D

      Törlés
    17. Csak egy egyszerű példa az elméletek erősségéről: Vegyünk két "elméletet": az újkor történelmében döntő szerepe volt az illuminátus sz.kőművességnek. A másik: a gyíklények uralják a földet. A hivatalos tudomány mindkettőt összeesküvés-elméletnek mondja. Csakhogy az előbbi igazolására tucatnyi dokumentum áll rendelkezésre, még ha 100%-ig nem bizonyítható, csak 90%-ig, azért elég erős. A gyíklényes verzió jelenleg(!) csak elmélet fázisban van, az igazolása sem olyan erős, mint az előzőé, legalábbis nem tudok kulcsfontosságú bizonyítékokról. De mondom: csak jelenleg. Másrészt, hány kutató is erősíti meg az első "elméletet" (rengeteg egybevágó adat), és hány a második, gyíkemberest? De nem mondom, hogy biztosan hülyeség a gyík elmélet, sose tudni...
      Jó, hogy Vándor említette azokat az ősi leleteket, több tucat olyan lelet került már elő, amelyek létezésére nem találnak (vagy nem adnak) magyarázatot, amelyek megdöntik az ember eredetéről alkotott eddigi képet. Vagy tudják az igazat, csak hazugságot hoznak nyilvánosságra.

      Törlés
  23. http://index.hu/gazdasag/2012/11/29/matolcsy_at_kell_allnunk_az_uj_vilagrendre/

    VálaszTörlés
  24. Kedves PPP!

    David Icke-al azért vigyázni kell, mert Alice Baley követője, akiről köztudott, hogy New Age guru:

    "A leginkább említésre méltó talán David Icke, a Green Party aktivistája, akire sokan úgy tekintenek, mint egy a háttérhatalmi összeesküvéseket feltáró és ellenző, pozitív egyéniségre. David Icke egy New Age guru, Alice Bailey követője, aki nem annyira a valós háttérhatalmi elit munkáját tárja fel, mint inkább azok eszközei ellen szít gyűlöletet, vagyis az izraelita nemzeteket, a "reptilian vérvonalból származó" királyi házakat nevezi meg a föld problémáinak forrásaként. Tehát egyrészt alattomos dezinformációival szándékosan zavarja össze a gondolkodó emberek tömegeit, másrészt pedig tápanyagot nyújt azoknak a gyűlölködőknek, akik egyszerű embertársaikat tekintik bűnbaknak. Habár David Icke és maga a New Age mozgalom egésze is úgy tetszeleg, mintha a háttérhatalmi összeesküvés legnagyobb ellenfelei és kihívásai lennének, valójában ez a két csoportosulás szoros együttműködésben áll és teljesen átfedik egymást."

    http://churchofgod.hu/content.php?act=new-age2

    Ezt is jó lenne feliratozni:
    http://www.youtube.com/watch?v=FbEgvx1qelw

    Íme még egy két dolog Icke-ről:
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=434565969918587&set=oa.291768110910270&type=1&theater

    Fő az éberség!

    Üdv

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még egy kis adalék, angolosoknak:
      http://www.youtube.com/watch?v=RrMDL2uxVQY

      Icke az mondja, ő az Isten fia:
      http://www.youtube.com/watch?v=BiyrHZCksDM

      Törlés
    2. Névtelen, na arra várhatsz, hogy ezen az oldalon megjelenítsenek a lefordított Chris White vagy Michael S. Heiser munkásságát. Itt inkább a D.Icke, M.Tsarion, J.Maxwell félék gondolatait szeretik propagálni. Egyesek azt is mondják, hogy nem számít az 1% hazugság, pedig az az egy százalék nagyon fontos, nem véletlenül csomagolják be 99% igazságban(ezt meg PP tudja a legjobban). Lásd az előzőleg felrakott videó tartalmát, miközben az előadó nyomja az igazságot azt is állítja, egy két mondatban, hogy Viktor az egyedüli, aki őszintén harcol az ország függetlenségéért és a csúnya globalizmus ellen. Ezzel szemben pont az ellenkezője igaz Viktor(ahogyan elődjei is!)ránk hozza, de most már igazán ijesztő léptékben, az új világrendet, ergo, egy globalista kiszolgáló, hívhatjuk nyugodtan hazaárulónak is. Na és erre mondják egyesek, hogy "kit érdekel az 1% hazugság?". Igazán sajnálom ezt a hozzáállást, de mit tehetünk, ez van, mindenki annak és abban hisz amiben akar, ez most még megengedett.
      Láttad már ezt a videót Christ-ől? szuper jó.
      http://www.youtube.com/watch?v=j9w-i5oZqaQ
      A végén azon is el lehet gondolkodni, hogy vajon miért hazudnak ezek az emberek?



      Törlés
    3. Na vegre, valaki ismeri Chris White-ot! :) En mar evek ota kovetem a youtube-on a munkassagat. Ez az "Osi Idegeneket" leleplezo videoja pedig kotelezo kell hogy legyen minden igazsagkeresonek. Miota kijott, probalom terjeszteni kisebb nagyobb sikerrel. Tudtam, hogy hazudnak benne, nade ennyit? Az embert el kell, hogy gondolkodtassa ugyan miert? Miert akarjak velunk ezt a maszlagot megetetni. De ha mar Chris White-nal tartunk, akkor az egyik idevago videoja pont David Icke-ot leplezi le. Amugy ugyanilyen leleplezo videoja van Jordan Maxwell-rol is(ezeket mar tobbszor belinkeltem ezen az oldalon). A videobol kiderul, hogy Icke a NewAge egyik terjesztoje, ahogy Maxwell is...hat kerem szepen itt van a kutya elasva. Aki nem latja az ossefuggest a NewAge es a NWO kozott az nem latja a dolgokat realisan. En nem fogadok el meg 1% hazugsagot sem, veletlenul nem hazudik senki. Annak mindig oka van. A patkanymereg is csak 1%-ban mereg, de kepes arra, hogy oljon.

      David Icke Debunked (Full Movie)
      http://www.youtube.com/watch?v=FbEgvx1qelw

      David Icke Debunked: A Documentary Film Refuting David Icke
      http://www.youtube.com/watch?v=bPabIfnKYtc

      Törlés
    4. Az aki 1% hazugságot nem tud kiszűrni 99% igazságból, azt jelenti, hogy még mindig birka. Egyrészről, ha valaki nem ismeri fel rögtön a hazugságot, akkor abban az esetben, ha nem birka, úgyis utána fog járni az állításoknak és megtudja, hogy mi nem volt igaz. Aki pedig rögtön felismeri, hogy mi nem igaz, az azonnal tudja szűrni az információt.

      Nektek csak 100% igazság kell, és aki picit is hibázik az már bűn. Oké, csak kérdem én, milyen jogon követelitek ti ezt? Ti talán az életetek során 100% mindig igazat mondtok, és soha semmiben nem tévedtek, soha semmiben nem hibáztok? Arra még esetleg nem gondoltatok, hogy a 99% igazság mellett általában az 1% hazugság az tévedés, vagy bizonyos tények nem ismerete állhat. Miért kell mindig elsőre szándékosságot feltételezni?

      Te úgy gondolod, hogy igaz információ van a birtokodban és azt átadod 100 embernek. Ám egy felkiált, hazudsz, mert egy mondat nem volt igaz a beszámolódban. Holott te az egészet igaznak tartod, de egy valaki tudja, hogy csak egy mondatban ugyan, de tévedsz, ezért minden amit mondasz azonnal hazugsággá változik? Vagy azok után, hogy kijavítanak (megszűröd az információt) még igazabb lesz és még tisztább?

      Ha egy előadás során a fele hülyeség, téves információ, hazugság, akkor lehet feltételezni joggal, hogy az-az ember szándékosan akar megtéveszteni. De akkor is mond igazságot, és ha NEM VAGY BIRKA, akkor utánajársz a dolgoknak és/vagy már a helyszínen meg tudod szűrni az információt. Ezek után max. nem hallgatod meg többet azt az előadót.

      Szumma - szummárum, 100% igazságot senki sem fog neked az orrod alá dugni, egy olyan világban, ami tele van hazugsággal. Egy ember átlagosan naponta 60-szor hazudik és te egy ilyen világban akarsz 100% igazságot? Ne nevettesd már ki magad.

      A 100% igazságra az vágyik, akinek kényelmes a birka élet, mert lusta gondolkodni, lusta utánajárni a dolgoknak. Nade a birkákra ezen az oldalon nincs szükség, miért lázadtok az NWO ellen? Birkákra csak nekik van szükségük!

      Ha meg nem érzitek annak magatokat, akkor minek sírtok az információk igazságtartalmán? Igen el kell várni, hogy az minél tisztább és pontosabb legyen, egyfajta igényességet tartani kell. De ahogy a mondás is tartja, "Csak a felét hidd el annak amit mondanak neked". Csak a győzelmünk után, ha vége ennek a "harcnak", akkor tudod elvárni a 100% igazságot, addig pedig be kell érned a féligazsággal.

      Törlés
    5. Kedves hamsa mate,
      Na ezt aztán jól meg/ki magyaráztad, megpróbálom összefoglalni. Tehát ezek szerint én vagyok a birka, mert közel 3 hetet vártam azzal, a videó felrakása után, hogy valaki bejelentkezzen és rámutasson a bibire, de senki sem tette, vagyis észre sem vettétek azt az 1%-t, mondhatnám úgy is, hogy elégedett arckifejezéssel elsétáltatok a chili-vili csomagolásba rejtett leselejtezett árúval. Gratulálok! Ez történt és ez tény, ezen igazán nincs mit magyarázkodni. Most akkor ki is itt a birka? De mennyünk csak tovább. Hogy én sosem hibázok? de, biztosan hibázok, viszont nagy különbség van a véletlenül hibázok meg a tudatosan "hibázok" között, és ugyancsak nagy különbség van azok az igazságterjesztők között, akik kibérelhetnek egy a WEMBLEY Arena-t(már csak ez magában is gyanús, de gondolom neked nem az), és azok között akik 2x-3x10x hetente mondják el a véleményüket valamiről egy két blog-on. Tehát az arénás illetőtől hadd várjam el, főleg a jelenlegi helyzetben, "az igazat, csakis az igazat és a színtiszta igazat". Micsoda? Azt mondod itt valamit nagyon félreértek? Hogy éppen ezért bérelhette ő ki az Arena-t? Hogy én milyen egy naiv birka vagyok,...látod? ez nekem eszembe sem jutott volna, köszi hogy felhívtad rá a figyelmemet.
      2. A zsidó kérdés. Azok akik elhiszik, hogy valakik úgy akarják titokban tartani a világ elleni összeesküvési terveiket, hogy minden fontos pozícióba a saját fajtájából nevez ki embereket, azokat csak sajnálni tudom. Ekkora hibát még egy jó sok pénzel rendelkező birka sem követne el, nem hogy a "zsidó elit"? Ezért erre a vitrin jelenségre csak egy magyarázat lehet. Megpróbálom amolyan Pirulásan felvázolni a helyzetet, remélem nem baj. Annyit segítek, a haladó birkák kedvéért, hogy akár csak a mi történetünkbe, ebben a videóban is 3 fontos elemet kellene felfedezni, íme:
      http://www.youtube.com/watch?v=LCsXWDF-Tv8
      Ha sikerült mind a hármat felismerned, akkor talán még nincs minden elveszve, sőt..komoly esélyed van a felébredésre. És végezetül, Péter Sasvári kedves, lassan, MINT HA kezd megváltozni a rólad alkotott negatív véleményem.




      Törlés
    6. Megpróbálom röviden, tömören leírni azt, amit Hamsa akart mondani, de nem igazán ment át, ahogy elnézem.

      Tehát: hogy a fenébe akartok információkat szerezni, ha csak azt fogadjátok el, ami teljes mértékben igaz? Hogy akarjátok megtudni, hogy mi folyik körülöttetek, ha csak arra vártok, hogy valaki a szátokba rágja a frankót? Mert ilyen nem fog történni.
      Szelektálni kell, nincs más módja ennek. Ki kell használni az ellenünk irányuló módszereket, hogy nem csak teljes hazugságokat nyomatnak a fejünkbe, (mert az túl hiteltelen lenne még a birkák számára is) hanem igazsággal keverik.
      Ezeket az igazságokat kell kiszűrnöd magadnak, és összerakni a képet.

      Aki erre nem képes, vagy lusta, az a birka.

      Hozzátenném, hogy természetesen az általad összerakott kép valószínűleg nem fog teljesen egyezni mások képével, így érdemes elgondolkodni más emberek elméletein is, és az övéket is "szűrni" józan paraszt ésszel, saját belátás szerint.

      Törlés
  25. Én mostmàr nem annyira vàrom a 7 òràs gyìkozàst :(

    Kedves ppp!
    Jò ez a blog es korrekt. Ne hiteltelenitsd ilyenekkel. Csak az indexnek es baratainak adja ala a lovat.
    Gyìk hìvök meg ùgyis meg tudjàk nézni màshol ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elkezdtem megválaszolni neked miért lehet elég bonyolult lenne és nem is akarok belemenni maradjunk annyiban hogy:
      az én meglátásom szerint helyes, hogy leakarja fordítani, részben mivel helyesnek fogadom el azt az elméletet, ami szerint gyíkszerű lények dominálnak az emberek felett (több ezer éve olcsó játékokkal elterelve a figyelmünket) részben pedig mert úgy gondolom, hogy ha valaki szívből elhiszi ezt a dolgot, elég értelmesnek kell legyen hogy megértse angolul miről beszél ez az Icke fickó például(így tehát én is megnéztem és megértettem miről van szó bár kétségtelen hogy szórakoztatónak találom a brit akcentust)
      tehát azt hiszem ha a blogírója erről akar írni, az az ő döntése biztos nem véletlenül hozta meg(a döntését), azon viszont senki nem háborodik fel hogy az egész blogja a sötét okkult mátrix designjára van felépítve ami ugye arról szól, hogy a gépek hogyan verik át "a kiválasztott" embert, hogy áldozza fel magát?

      Törlés
    2. a burkokról itt volt szó utoljára, kicsit másképpen, mint ahogy az itt "Én mostmàr nem annyira vàrom a 7 òràs gyìkozàst :(" -féle emberkék elképzelik:
      http://mazsolameseszoba.blogspot.com/2012/11/a-burok.html

      Törlés
  26. Sziasztok!

    Én nagyon várom, a hét órás feliratozott videót, mert bár eléggé vad elképzelés ez a gyíkos téma, mégis elgondolkodtató, mert nem csak a levegőbe beszél, hiszen nagyon sok dolgot hoz logikai láncba egymással.
    Persze nem állítom, hogy cakumpakk igaz az egész, nekem is sok ez egy kicsit, de semmiképpen sem értek egyet azzal, aki azt mondja, hogy a "hétórás gyíkozást nem várom meg". Én megvárom, mert kíváncsi vagyok, hogy mivel próbál meggyőzni Icke bácsi.
    Másfelől pedig az itteni hozzászólások nagyon emlékeztetnek a szintén David Icke által elmondott "komfort-zóna" elméletével kapcsolatos dolgokra. És igen, ez a gyík-téma maximálisan olyan. Ez már kívül esik a legtöbb ember komfort zónáján. Én sem merném védeni ezt az elméletet, sőt talán még a megemlítését is nagyon meggondolom. Pont emiatt érdekes visszaemlékezni a komfort-zóna elméletére, melyben elmondja, hogy mindenki, még az ébredezők is, vagy a felébredtek is akaratlanul egy kondícionálás hatása alatt állnak, és bár nekik már jelentősen tágabb mint az alvóknak, de mégis korlátozott ez a komfort-zónájuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egy apró idézet (link feljebb):
      - az emberi test egy biológiai jármű, amelynek nagy genetikai változatossága lehetővé teszi az inkarnációt nagyon változatos-sokféle lelkeknek-szellemeknek

      - mig fizikailag az ember egységes (köhm), addig metafizikailag változatos (mindenféle állatjószág megtelepszik benne, egyedül és csoportban, születéskor vagy akár utólag is, egyedül vagy parazitikusan)

      Törlés
    2. Így van... a "komfort zóna"!

      David Icke NAGYON sok értelmes és logikus következtetést/tanácsot/tapasztalatot osztott meg az évek során, nem kellene ezt a reptiliános "sztori" miatt (ami hozzáteszem, közel sem biztos, hogy marhaság... bár elsőre NAGYON merészen hangzik, ez tény) elítélni.

      Nem szeretek a megérzéseimre hallgatni mindig, de azért általában mégis jól döntök, amikor arra hallgatok... valamiért úgy érzem, hogy David Icke bizony az igazak csoportjába tartozik... és természetesen ettől még tévedhet a reptiliánokban, de kétlem, hogy szándékosan tenné ezt: "Én kimerem mondani, amit más nem!" -ez bizony az Ő szájából hangzott el már sokszor...

      Ne ítélj el egyből senkit sem!
      Arról már nem is beszélve, hogyha valaki meghallgat egy ilyen előadást, nos, attól még nem lesz "gyíkhívő"!
      Ébredjünk és gondolkozzunk nyitottan! Használjuk az eszünket és a megérzéseinket is... valahol legbelül mindegyikünk érzi, hogy mi a JÓ és mi a ROSSZ...

      Szóval, ha elkészül a film teljes fordítása, akkor MINDENKINEK ajánlom, hogy tekintse meg... sőt mutassa meg, akinek csak tudja! Aztán beszéljék át együtt, ha szükséges!

      Törlés
  27. Gondoltam, gyakran felnézek, hátha lesz valami vita érdekes témában. De úgy láttam megint csak hitvita ment, meg nyelvészkedés. Úgyhogy megnéztem ezt a videót, hátha beszélünk róla is kicsit. Pontosabban nézem és úgy írom e a gondolataimat, szóval elnézést, hogy kicsit kaotikus és hosszú leszek. A videó igazából belecsap a lecsóba és semmi érdemlegeset nem mond arról, hogy mi köze van a Rotschildoknak a cionizmushoz. A cionizmust Herzl Tivadar alapította, és ez nem egy titkos társaság, hanem egy szekuláris és szocialista (baloldali) zsidó nacionalizmus. A vallásos zsidóság ne lehetett táptalaja, hiszen a Talmud tiltja a zsidóknak a visszatérést Izraelbe a „messiásuk” eljöveteléig (a faszi által mutogatott anticionista ortodoxok ennek szigorú megtartói, de más vallásosok már elfogadták Izraelt. Az előadó azt akarja sugallni mintha ez jelentős része lenne a zsidónak. Fenét! A többség elfogadja Izraelt.)! Ezért hibásan hívja például magát az olyan ember „keresztény cionistának”, aki vallásos keresztény léte ellenére, sőt éppen azért támogatja Izraelt. Biden kijelentése ezért sem teljesen helyes. Természetesen lehet egy „gój” is cionista, de akkor el kell fogadnia az egész zsidó szocializmus, kibucosdival együtt. Azt már mondtam, hogy az anticionista ortodoxokra nem lehet érvelést építeni: attól, hogy van a Világon X számú zsidó, aki anticionista, azért a zsidók többsége Izrael-párti és Irán-ellenes! A Rotschildok valóban támogatták Izrael létrejöttét. De azért olyan nincsen, hogy „A Rócsildok”! Nem a család, hanem annak bizonyos tagjai támogattak bizonyos építkezéseket Izraelben, valamint korábban magát a Balfour-nyilatkozatot. Más tagjaik meg kifejezetten ellenezték Izrael létrejöttét!
    Azonban a kezdeményező szerep nem az övéké volt, hanem Herzléké. Ők csak, pontosabban bizonyos tagjaik segítettek anyagilag, jóval később! Azt sem kell úgy beállítani, mintha mindent ők fizettek volna az utolsó kibuc felépítéséig! Jelentős, de nem kizárólagos volt a segítségük. Konkrétan meg lehet nézni mely utakat és épületeket pénzelték ők. Ettől még nem lesz a „hűbérbirtokuk” (fiefdom=hűbérbirtok, nem „tolvajbirodalom”, ahogyan a felirat készítője tévesen állítja, minden bizonnyal a „thief”, vagyis „tolvaj” szóhoz hasonló hangzása téveszthette meg). Ha én adományozok egy épületet, meg X számú játékot az óvodának, akkor a hűbéruruk vagyok? Ha mindent én építettem, akkor…ESETLEG. A dologban pedig semmi különös nincsen! A Rotschild egy asszimilálódott zsidó család. Semmi különös nincsen abban, ha egyes tagjaiban felébredt a zsidó öntudat, hiszen a cionizmus erről szólt! Ha valaki gazdag és befolyásos, akkor MINDEN tette valami ravasz terv része? A Rotschildoknak nem lehetnek nézeteik, ne adj isten érzelmeik?
    És az miért lenne jó bárkinek, hogy kiirtják a palesztinokat?! Egyébként ez egy rágalom. Izraelben nem folyik népirtás! Vagy akkor az is népirtás, hogy a Hamasz buszokat robbantgat, öngyilkos merényleteket hajt végre, és akkor rakétázza meg Izraelt, amikor kedve tartja! Sőt: ez inkább népirtás! Ha a Rotscildok az agresszor mellé akarnak állni, akkor bizony a másik oldalon a helyük! (A slusszpoén, hogy őket valóban pl. Iránból pénzelik: na, ez nem összeesküvés-elmélet, ez a valódi összeesküvés!) Miről beszél ez a fura úr, amikor népirtást vizionál Gázába? Tegyük fel a kérdést: ki akarta ezt a konfliktust, ki provokálta ki a novemberi összecsapást? Hát szerintem az, aki csak az izraeli támadás előtti napon 50(!) rakétát lőtt ki Izraelre! Ez egy nap alatt történt! Ez persze nem támadás, nem agresszió: agressziónak csak azt nevezzük, amikor Izrael védekezik! Mert neki tűrnie kellene, hogy rakétákkal szórják a lakónegyedeit! Ha visszaüt, akkor az „népirtás”! Persze Izrael sem szent! Mert senki nem tagadhatja Izrael egyes katonáinak háborús bűneit, és a gázai blokád embertelenségét! Azonban mutatok én Ickenek videót arról, hogy percekig köröz, majd inkább lefújja az akciót egy izraeli bombázógép, mert észleli: civil áldozatok lehetségesek!


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Izrael nem tehet arról, hogy a Hamasz gyáva módon a civil körzetekből rakétáz! Izrael hadserege minden egyes támadás előtt figyelmeztette a lakosságot. Ez nem azt jelenti, hogy ne lenne így is szomorú minden egyes halott palesztin civil, és ne lehetne és kellene is még ennél is többet tenni. Node népirtással és szándékos gyilkosságokkal vádolni Izraelt az abszurd! Képeket mutogatni plaesztin gyerekekről kell és lehet is, hogy felhívjuk a figyelmet a háború borzalmaira és Izrael túlkapásaira. Node hol maradnak a képek a halott zsidó gyerkekről? Vagy pl. a tel-avivi buszos merényletben senki nem halt meg Icke szerint? Ha a „kép mutatás” egyoldalú, akkor ez hatásvadászat és képmutatás! Ez a hazug bohócműsor megy a szélsőbalos Anonymustól a Jobbikig: elvégre a hülyeség nem ismer pártszíneket! A biztonsági kerítést azért építették, hogy terroristák ne tudjanak besunnyogni Ciszjordániából, ha ez a palesztinok ellen épült, meg területszerzési célból Icke szerint, akkor nagyon téved! Igazából úgy látom, hogy ennek a videónak az a célja, hogy Izraelt gyalázza, és, hogy biztosan ne antiszemitázhassa le senki, ezért hozzáköríti ezt a rosild-mesét, mondván: nem a zsidókkal, mégcsak nem is Izraellel van baja, hanem a Rotschildokkal!
      Amikor rátér a lényegre, ott pl. én a büdös életben ne hallottam erről a zsidó fickóról, aki Obama irányítója lenne? Apropó miért zsidó? Azért, hogy ezt az Izrael.témát tovább forszírozzuk. Amikor Busht Irak miatt bírálják, akkor meg egy olajmágnás, az alelnök volt a bábmester. Ez ilyen egyszerű: bugyuta asszociációs játék! Nade itt van Soros bácsi is, aki más tészta! Róla azt tudnám mondani, hogy azt nem bizonyította a videó róla-róla SE- hogy „rocisldcionista” lenne. Azt, meg, hogy befolyásos és egy szar ember, nem szükséges bizonyítani. Amúgy vele együtt két magyar is van ezek között, szóval lehet, hogy inkább mi riányítjuk a Világot:D A többiről nemigen hallottam, ami lehet az én hiányosságom, de bizonyítékok nélkül nevekkel dobálózni, már Icke-é! Felvonultatni egy rakat befolyásos embert és rájuk mondani, hogy „rosild cionisták” nem kifejezetten nehéz. Mert bizonyítékot nem ad! Node icketől ez nem meglepő: a gyíklény-dolognak is kb. ez a „logikája”. Izraelnek nyilván erős hadserege van, és ehhez nyilván hozzájárul az amerikai támogatás, ahhoz meg a zsidó lobbi. Node! Izraelt sem kell félteni: igen gazdag ország, és, mivel fenyegetve van, természetes, hogy ekkora és ilyen fejlett hadsereget tart fenn! A nőknek is katonáskodniuk kell, nehogy már technikilag ne készüljön fel. Abban igaza van az előadónak, pontosabban azoknak akiket idézett, hogy az USA-nak nem kellene, de legalábbis nem ilyen mértékben kellene támogatnia Izraelt, hiszen erre nem szorul rá! Node, pont az Icke-félék teszik komolytalanná ezt a diskurzust: nem a Rotschildok összeesküvése az érv ellene, hanem az említett egyszerű gyakorlati ok! Az is kurvajó, hogy egy idézett nő szerint a Külügyminisztériumban egyszer járt, és akkor ott mindenütt cionistákat látott. Honan lehet látni, hogy ki az? Van szarvuk, meg patájuk? Ja, nem, hosszú orruk van és nincsen fitymájuk! Így már érthető! Én tényleg nem akarok rosszhiszemű lenni, de itt már kicsit úgy tűnik, hogy a cionostát a zsidó szinonimájaként használja Icke. Ráadásul szelektál: arról miért nem beszél, hogy az amerikai gazdaságnak kb. 10%-a van cska zsidó kézben? 5-szöröse az arányuknak? Igen! Node 10% az messze nem hegemónia! Miért válogat ki zsidó vezetőket, mintha mindenütt ők lennének? És miért hiszi, hogy minden zsidó cionista, méghozz Rotschild-cionista, bármi is legyen az?

      Törlés
    2. Egy szó, mint száz: Igaz, hogy az amerikai politikusok többsége Izrael mellett áll? Igaz. Igaz, hogy elfogultak vele szemben? Igen. Igaz, hogy erős a zsidó lobby Amerikában? Igaz. Igaz, hogy Amerika szem előtt tartja Izrael érdekeit is? Igen. Igaz, hogy Izrael a Rotschildoké? NEM! Amikre igennel feleltem, mindenki tudja, az előadás az utolsó kérdésben mutatott volna újat, ha állítását tudná igazolni. DE nem tudta igazolni, hogy Izrael a Rotschildoké lenne. Izrael az izraelieké és nem a Rocsildoké! Ha mégis, akkor azt illene bizonyítani, nem pedig csak fecsegni meg ocsmány módon zsidózni! Mert én ezt nem tudom eldönteni, de inkább hajlok rá, hogy elhigyjem neki: ő csak a „cionistákat”-bármik legyenek is azok-gyűlöli és nem antiszemita. De ennek ellenére, amit tesz, az objektíve zsidózás. Ezért nem jó másra, mint antiszemita hangulatkeltésre, és ezért nem helyes! Igaz, hogy sokakat rögtön megbélyegzik, ah ezt teszik, de szerintem igenis lehet és kell is Izraelt bírálni, és akár a zsidókat is, ahol ennek helye van! És döntse el mindenki, mennyire van helye. Node, így és ilyen mértékben nem szabad, mert az a legjobb szándék esetén is uszítássá válik a zsidók ellen! Én elhiszem, hogy Icke nem antiszemita (csak bolond:D), de akkor is alájuk adja a lovat. Mert egy nácit nem érdekel, hogy ki a „rocsild-cionista” és ki csak mezei zsidó! És összességében is igaz, amit itt már valaki mondott: David Icke stílusa baromira nyers és indulatos. Rosszhiszeműen minden Izrael-pártiság mögött valami összeesküvést lát és izzó gyűlölettel beszél ezekről az emberekről. Lehet mondani, hogy ezzel csak diszkreditálni akarom, de nekem komolyan az az első benyomásom Ickeről (életemben nem hallgattam, nem olvastam még róla semmit), hogy elmebeteg, de minimum ideggyenge! Ilyen hőzöngő, vad hozzáállással semmilyen problémát nem lehet megoldani

      Törlés
    3. Várom a videót a harci gépről, egyébként meg próbálok objektív maradni, mert nem vallásgyűlölőnek neveltek, és kezdek tartani a következményektől...Mi az Igazság?

      Törlés
    4. http://www.youtube.com/watch?v=a_YALfKK3wQ

      Törlés
    5. ó, milyen nemes ez az izraeli légierő... vajon olyan felvételeket is bemutatna Izrael, amikor magasról tojnak arra, hogy ott civilek is vannak?

      az objektív megközelítéshez hozzátartozik, hogy az ilyen jellegű videók propagandajellegét felismerd.

      Törlés
    6. Nyilván az propaganda, hogy ezt terjesztik. Node, hogy van ilyen az már valami! Biztos voltak olyan esetek is, amikor tojtak rá, hogy van-e ott civil, és lehetnek neki ezért többet tenni, de azért azt szögezzük le: EZ a gyakorlat az izraeli hadseregnél! A légitámadás előtt figyelmeztetik a helyi lakosságot, és általában kerülik a civil áldozatokat, amennyire csak bírják. Hiszen a cél nem a civil lakosság elpusztítása, hanem a terroristák állásainak felszámolása.

      Törlés
    7. Nézd! Izrael legitimitása eléggé vitatható... ha szent földnek tartják (mellesleg a palesztinok is... sőt! a keresztények is), akkor feltételezhető a vallásosság, viszont a vallásukban Isten elleni szembeszegülés a messiás előtti Izrael. akkor miről beszélünk?

      vagy nem szent föld a zsidóknak, pusztán elfoglaltak egy olyan területet, ami 2000 év óta nem az övék, vagy vallásosak, de akkor vallásukkal szembe mentek.

      most képzeld el, mi lenne, ha bejönnének ide a csehek (vagy a szlovákok), hogy ez eredetileg Szvapotluk birodalma... ujjonganál?

      Törlés
    8. Ez egyáltalán nincsen így? Szvatopluk ószláv és nem cseh fejedelem volt. Mózes, vagy Saul viszont zsidó vezérek voltak! Teljesen mindegy, hogy szent-e az a föld, a történelemben először a zsidóké volt!A logikád egyébként hamis. Ha az ősi, történelmi jogot vesszük alapul, akkor is a zsidókat illeti az a föld, és akkor is, hogyha azt mondjuk, amit Szvatoplukra szoktak végső érvként mondani, hogy: mindegy, hogyan volt, most a magyarok élnek itt 1000 éve és mi vagyunk többségben! Hát a zsidóknak is van ott egy állama 70 éve, és a területen ők élnek többségben! A realitás is lehetetlenné teszi jelen helyzetben Izrael megsemmisítését, hiszen jelenleg a zsidók élnek ott többségben. De én a történelmi jogban hiszek! Történelmi tény, hogy ott a ma élő népek közül a zsidóknak volt először állama már több ezer éve! Hogy aztán onnan elüldözték, vagy beasszimilálták, de minimum elnyomták a zsidókat, már nem ők tehetnek. Izrael létrejötte ezt hozta létre. A dolog vallási oldalával kapcsolatban nagyon fontos leszögezni, hogy az a kitétel, miszerint a messiásuk előtt nem lehet Izrael, az a Talmudban szerepel. Nekünk keresztényeknek tehát ezt nem kell figyelembe vennünk. Nekünk azt kell figyelembe vennünk, hogy a Bibliában a Kivonulás Könyve rengeteg helyen leszögezi: Isten Izraelt a zsidóknak adta! Nekünk keresztényeknek tehát szerintem nem szabad megkérdőjeleznünk a zsidó állam létét!
      Izrael léte és támogatása mellett reálpolitikai érvek is szólnak. A térségben Törökországon kívül Izrael az egyetlen komolyan vehető, megbízható és stabil szövetségese az Európai Uniónak. A zsidó állam berendezkedése és jogrendje hasonló az európaihoz (majdnem egyedüliként a térségben). Izrael egyfajta "végvárként" funkcionál. Amikor a környező, arab államok egy része aktívan támogatja, más részük passzívan szemléli, vagy köpönyegforgató módon passzívan támogatja a terrorizmust, egy ilyen helyzetben Izrael kulcsfontosságú! Izrael nemcsak támogatja a terrorizmus elleni nemzetközi harcot (félreértés ne essék: itt most nem az iraki kalandra gondolok, vagy az afganisztáni túlnyújtott jelenlétre), mint alapvető értéket, de az ellen fellépnie Izraelnek elemi érdeke is!
      Visszakanyarodnék még a vallás témájához. Jézus ugyebár azt mondta, hgy aki akár egyetlen betűt is elhagy az Ószövetségből az hamis próféta! Tehát ezért kell a fent említett ószövetségi részeket komolyan vennünk. A Katolikus Anyaszentegyház gyakorlata a "behelyettesítő teológia" zavart okozhat ebben a kérdésben, ám ez egyrészt egy gyakorlat de nem dogmatikus dolog, tehát nem válik eretneké, aki tagadja (én nem teszem, egyébként ezt sem). Másrészt ezt elfogadva akkor nemcsak az egyház válik a zsidóság szinonimájává, de akár azt is feltehetjük, hogy Izrael földje is képletessé válik. Mert az amúgy is abszurd-bár van ilyen értelmezés is, lásd.: keresztesek!-, hogy Isten Izraelt ma már a keresztényeknek, vagy az Egyháznak kívánná odaadni. Azt viszont biztosra vehetjük, hogy az ószövetségi események bekövetkeztek, tehát Isten ígéretei akkor és ott Izrel földjére és a zsidó népre vonatkoztak! Tehát behelyettesítő teológiával, vagy anélkül: Izrael földje Isten akarata szerint tartozik a zsidó néphez!

      Törlés
    9. Persze Izraelnek be kellene fejeznie a telepítési politikáját, rövidebb pórázon tartania a hadseregét, aminek terhére háborús bűnök is írhatóak, fel kellene oldania Gáza gyilkos embargóját, autonómiát kellene biztosítania a palesztin területeknek és mindent meg kellene tennie, hogy a béketárgyalások eredményre vezessenek! A béke mindenek előtt áll. Ha Izraelnek el kell ismernie egy palesztin államot, vagy területeket kell átadnia: hát tegye azt! Ám szerintem elmondható, hogy Izrael eddig messzemenőkig nagyvonalú volt (ha ennél még többet kellene is adnia, akkor is): gondoljunk csak Gáza teljes polgári és katonai kiürítésére! A fent elmondottakat tartom, de mégis azt gondolom, hogy az ún. "kétállami megoldás" nemcsak azért elkerülendő, mert Isten rendelése ellen való, hanem azért is, mert az lehetséges, hogy állandósítaná a konfliktust. A palesztinoknak Izrael Államon belül kellene teljes körű autonómiát élvezniük, aminek fejében fel kellene adniuk az önálló államiságra irányuló törekvéseiket! Egy palesztin állam létrehozása tehát most még biztosan nem jó ötlet! Ebben a kérdésben nem reménykedhetünk másban, mint a felek józan belátásában! Mindkét félnek van mint változtatnia!
      Összességében tehát én katolikus keresztény emberként úgy gondolom, hogy Izraelnek a létezéséhez és területi sérthetetlenségéhez való jogát senki sem vitathatja el! Úgy gondolom, hogyha hűek akarunk lenni Isten akaratához és a Bibliához, akkor most Izrael mellett kell állnunk és támogatnunk ebben a vészterhes időszakban! Elnézést kérek a hosszúra sikerült eszmefuttatásért, de össze akartam mindent foglalni, és meg akartam cáfolni minden, Izrael létjogosultságával kapcsolatos tévhitet. Köszönöm, ha végigolvastad. Ezt a hosszú posztot Izajás próféta szavaival zárnám: "Sion miatt nem hallgathatok, és Jeruzsálem miatt nem nyugszom, míg föl nem ragyog igazsága, mint a hajnal, és szabadulása, mint a fáklya, nem tündököl."

      Törlés
    10. Péter Sasvári.

      Ejnye-bejnye...már itt is megjelentetek.Ennyire nagy a gond?Ne aggódjatok lesz még nagyobb is és a végén minden szépen a helyére kerül.Tudod jól,semmi sem tart örökké.

      Rend a lelke mindennek ugyebár;)

      Az általad vázolt propaganda eléggé fekélyt okozó élelmiszer.Persze eszik még egyesek,de a többségnek már egyre jobban nem ízlik hidd el;)
      Nem éppen friss termék és sok benne a mesterséges színezék.Egészségtelen.

      Törlés
    11. "Úgy gondolom, hogyha hűek akarunk lenni Isten akaratához és a Bibliához, akkor most Izrael mellett kell állnunk és támogatnunk ebben a vészterhes időszakban!"

      Ez szép volt Péter Sasvári igazán szép.Amúgy milyen mennyiségben italozol(alkohol)nagy általánosságban?Netán egyéb hangulatjavítót részesítesz előnyben?
      Vissza kellene venni a lendületből mert ennek hatása láthatóan roppant káros.Szimplán felebaráti jó tanács.


      "A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja."

      Törlés
    12. Jézus az ellenségeinek mondta azt,amit itt fent a Bibliabol idéztél,de nem volt mindenki az o ellensege azok kozul,akik Ot hallgattak.Sokan hitték,hogy Jézus valoban Isten fia.Ok lettek késobb a zsido-keresztyének.Ennyit illenék tudni azoknak,akik a Szentirasbol idéznek,mint ahogyan illenék a zsidosag torténelmérol is legalabb minimalis ismeretet szerezni,nem pedig ehelyett azzal palastolni a tajékozatlansagot,hogy akik ezzel szemben tokéletesen tudjak es értik azt,arra rafogjak,hogy alkoholos allapotban irnak.Marpedig Sasvari Peter nagyon is jol érti,es tudja a zsidosaggal kapcsolatos igazsagot.
      Ami igazan "roppant karos",az a te tudatlansagod,akarki is vagy igy nevtelenul.

      Ria

      Törlés
    13. Most már csak az a kérdés, hogy a modern Izraelt melyik csoport hozta létre, a Jézust szeretők, vagy a Jézus ellenségei, továbbá hogy és miért is tiltakoznak egyes zsidók csoportok a cionizmus és a modern Izrael ellen?

      http://sos-at.blogspot.hu/2007/11/nazis-were-zionists.html

      Törlés
    14. http://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M

      minden kérdést kielégít.
      "Úgy gondolom, hogyha hűek akarunk lenni Isten akaratához és a Bibliához, akkor most Izrael mellett kell állnunk és támogatnunk ebben a vészterhes időszakban"

      Aki a saját nemzetével szemben álló ellenséget isteníti és támogatja, az... szóval el kellene gondolkodni, mennyire fedjük fel a kilétünket, kedves Péter.

      Törlés
    15. Kedves Névtelenek!
      Sajnálom, hogy név nélkül írtok, így nem lehet megkülönböztetni titeket, pedig volt aki egyetértett velem és volt, aki nem.
      Az első hozzászólásra nem tudok és nem is akarok válaszolni: gyanúsítgatni, rágalmazni mindenki tud...
      A 2.-3.-4.-re együtt azt tudnám válaszolni: A "Második Névtelennek" igaza van! Jézus ezt nem a zsidóknak mondta úgy általában, hanem a farizeusoknak és esetleg az őt üldözőknek. A zsidók egy része elfogadta, másik része aktívan üldözte, Jézus ezekhez szól, mindig is őket bírálta! Nem is a harmadik felükhöz szólt, akik kb. szótlanul, passzívan álltak a dologhoz és megmaradtak zsidónak, esetleg megtévesztetten halált kértek Jézusra, de szerepük semleges, birkaszerep. És válaszolva egy kérdésre: összességében Izraelt nem a farizeusok és nem is a zsiód-keresztények, hanem a harmadik, semleges csoport, a "zsidó-zsidók" alapították, szerintem.
      Kedves Bálint!
      Izrael nem ellensége Magyarországnak (maximum a habókos Felvásárló Perec, akinek kijelentése minden valóságalapot nélkülözött, persze sosem árt óvatosnak lenni: de, ha el akarnának minket foglalni,ami abszurd-hát Izrael területére akkor is joguk van, csak Magyarországra nincs!) hanem Magyarország, pontosabban az Európai Unió, aminek hazánk is tagja, egyik legfontosabb, stratégiai szövetségese (ahogyan erről fentebb is írtam). Magyarország társulási szerződést írt alá Izraellel. Szerinted az ember az ellenségeivel szokott társulni?

      Törlés
    16. Péter:
      http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE

      Mindez egy zsidó ember szájából, akire rá is sütötték az antiszemita bélyeget :D Nevetséges, de ilyen is van.
      Én igencsak megkérdőjelezném azt az izraeli jogot.

      Törlés
    17. Á és elfelejtettem egy nagyon lényeges dolgot: a IV. részben rendkívül fontos infok hangzanak el.

      Törlés
    18. Péter Sasvári2012. december 3. 11:24.

      Én Zsolt vagyok.Te pedig egy roppant naiv Izrael barát.

      "Magyarország társulási szerződést írt alá Izraellel. Szerinted az ember az ellenségeivel szokott társulni?"

      Nem,de hazánk jelenleg egy provinciának tekinthető.A kormányok pedig egyszerűen kollaboránsok,mondhatni szimplán bábok leginkább az USA és Izrael számára.Ezért is történt meg a szóban forgó társulási szerződés.Talán néha érdemes lenne a színfalak mögé is tekinteni barátom!Az ócska izraeli propaganda terjesztése helyett!
      Amúgy tisztelt Péter Sasvári,ha ennyire a szíveden viseled annak az országnak a sorsát tessék minél előbb oda költözni!Sokkal hitelesebb lenne ez a megoldás hidd el!Amennyiben magyar vagy akkor hazád sorsáért aggódj ilyen vehemenciával ne egy idegen elnyomó államért!Jómagam sem osztom az észt egy izraeli fórumon hazám Magyarország védelmében.Gondolom érthető.
      Mert az a magyar aki ennyire szívén viseli az említett kirekesztő országot,számomra a gyomorforgató kategóriába esik!
      Ismételten,tessék gyorsan oda avagy vissza?költözni és ott lehet imádattal lenni közvetlen és valóban autentikusan az adott ország iránt.Ez így korrekt eljárás,de nem Magyarországon tenni mindezt.Remélem nem túl komplex az ajánlatom?!

      Törlés
    19. Nem kivanok belemenni semmiféle politizalgatasokba,de hogy mégis feleletet tudjak adni a kérdésedre ugy,hogy meg is értsd azt,szükséges néhany dolgot,nagyjabol ecsetelnem:
      Izrael,Kr.e kb.600 körül,hol a babiloniak,hol a médek vagy perzsak,hol a görögök,mig végül Roma uralma alatt élt.Ekkor jött el a Messias,az Ur Jezus Krisztus,hogy Jeruzsalembe elvégezze valtsagmuvét,ahogyan az Oszövetség könyvei elore megjelentették.Izrael azonban nem ismerte fel kiralyat.A megfeszitett Messias a zsidoknak botrankozas volt:”Mi pedig Krisztust prédikaljuk,mint megfeszitettet,a zsidoknak ugyan botrankozast,a görögöknek pedig bolondsagot;amde maguknak a hivatalosoknak,ugy zsidoknak,mint görögöknek Krisztust,Istennek hatalmat es Istennek bölcsességét”(Ujszov.1Korinthus 1:23).Elvetették a kereszten szerzett valtsagot,majd 1900 eves szétszoratas következett rajuk a vilag népei között.Jeruzsalemet szo szerint labbal tiportak a poganyok:”Es elhullanak fegyvernek éle altal,es fogva vitetnek minden poganyok közé;es Jeruzsalem megtapodtatik a poganyoktol,miglen betelik a poganyok ideje”(Usz.Lukacs 21:24).Izrael azonban nem semmisült meg.Izrael olyan nép,amelyet négyezer éve minden nép gyulöl,amely ellen harcol,amellyel haboruzik es amelyet meg akarnak semmisiteni – de nem tudjak.Sot ellenkezoleg! Nincs a földön még egy olyan nép,amely jelenleg annyira a vilagtörténelem középpontjaban allna,mint Izrael,megpedig azert,mert Isten üdvtörténete népével még nem ért véget:”Es nagy nemzetté teszlek,es megaldalak téged,es felmagasztalom a te nevedet es aldas leszel.Es megaldom azokat,akik téged aldanak,es aki téged atkoz,megatkozom azt; (figyeltek jol zsidogyülölok?) es megaldatnak tebenned a föld minden nemzettségei”(Oszöv.1 Mozes 12:2-3).”Mert az Urnak a te Istenednek szent népe vagy te;téged valasztott az Ur a te Istened,hogy sajat népe légy néki,minden nép közül e föld szinén.Nem azert szeretett titeket az Ur,sem nem azért valasztott titeket,hogy minden népnél tobben volnatok;mert ti minden népnél kevesebben vagytok;hanem mivel szeretett benneteket az Ur,es hogy megtartsa az esküt,amellyel megesküdt volt a ti atyaitoknak;azert hozott ki titeket az Ur hatalmas kézzel,es szabaditott meg téged a szolgasagnak hazabol,az egyiptombéli Farao kiralynak kezébol”(Osz.5Mozes 7:6-8).A zsidoknak tehat még nagy nemzetté kell lenniük a földjükön.”Ezért mond ezt Izrael hazanak:Igy szol az én Uram az Ur:Nem tiérettetek cselekszem én,Izrael haza,hanem szent nevemért,…Kihozlak benneteket a sajat földetekre”(Osz.Ezékiel 36:22-24).(Ez a föld jelenleg Palesztina,ami valamikor Filisztea néven neveztetett.-->

      Törlés
    20. -->Izrael ezert el lett különitve minden mas balvanyimado néptol,hogy varja a megigért Messiast,es akiket Isten kizarolag Jezus Krisztusra nézve valasztott ki “mert az üdvösség a zsidok közül tamad”(Usz.Janos 4:22,de itt hangsulyozni kell;nem a zsidok jelentik az üdvösséget,hanem közülük,mint népbol es orszagbol,kellett az üdvösségnek eljönnie – Urunk es Megvaltonk,Jezus Krisztus személyében.Itt talalhato Izrael kivalasztasanak tulajdonképpeni értelme – mas jelentosége ennek a népnek nincs a földön.Amikor pedig a Messias megjelent,a zsidok,sajat kiralyukat nem ismerték fel.A fopapok döntése egyaltalan nem volt semleges,mert nincs középut.”Nekünk nincs kiralyunk,hanem csaszarunk"(a romai csaszarrol van itt szo)– ezt orditoztak.Ez Isten vilagos elutasitasa es az ördög elfogadasa.Ezert kellett a Megvaltonak ugy szolnia,ahogyan idézted feljebb.Izrael tehat elvetette a Messiasat.Mint közönséges bünözo függött két gyilkos között a kereszten.Ez azonban semmit nem valtoztat azon a tényen,hogy egyedül O volt a kiraly(es örökké az marad).Pilatusnak ezert kellett készitenie es a keresztre tuznie egy feliratot amelyen héberül latinul es görögül ez allt:”A nazareti Jezus,a zsidok kiralya”.Itt lathatjuk,hogy Krisztus nem földi,hanem örök valtsagot szerzett.Izrael népe azonban földi megvaltast akart,a romaiaktol valo szabadulasban reménykedtek.Isten ugyan felhasznalta üdvtervében népét,amikor Fia emberré lett es végbevitte valtsagmuvét,de Izraelnek sem nyitott kiskaput a mennybe.Ha Izraelnek nem kell a Krisztusban felkinalt üdvösség,akkor az Izraelen kivüli népeknek fogja hirdetni az üdvösséget.Ez történik 2000 éve,es jutott el az evangélium mas népekhez is.Akik pedig elfogadtak az evangéliumot,azok a Jezust szeretok (a te fogalmazasodban), akik pedig nem, - mint fent lathattad – azokat mondhatjuk Jezus ellenségeinek,es akik mindkét “csoportja”,(ugy az orthodox zsidok,mint a cionista zsidok),még mindig varja a Messiasuk eljövetelét,akit sajnos a hamis messias, az Antikrisztus személyében fogadnak majd el.Vele kötik meg majd a hét éves békeszerzodést is. A két “csoport” közül az orthodox zsidok,nem akartak allamot alapitani,mert szerintük erre nincs szükség,mivel nekik kiralyuk (nem miniszterelnökük) van,akinek az eljövetelére varnak.A cionista zsidok pedig azt gondoljak,hogy mivel Isten azt igérte,hogy a pogany népek közé szetszort népét ujra összegyüjti (az anno,Istentol kapott földjükre),ezert szükséges,hogy ehhez,allamuk legyen.Igy tehat mindkét “csoport” Isten akaratat szandékozik végrehajtani,csak éppen mas aspektusbol,de sajnos igazabol egyikük sem ertve,hogy a Megvalto,mar itt jart a földön.
      Mivel a kérdésedre a valasz ennyire összetett, - mint lathatod - ezért arra nem lehetett ennél rövidebben megvalaszolni ahhoz,hogy értheto is legyen.
      A zsidogyuloletrol pedig jol lesz,ha leteszel(amit mindenkinek ajanlok),mert ugy örök idokre atkot vesznek magukra mindazok,akik ezt teszik.Akikre igazan haragudni kell,azok a közöttük megbuvo kazarok,akik a régmultban felvették a judaista vallast:”Imé en adok a Satan zsinagogajabol,azok közül,akik zsidoknak mondjak magukat es nem azok,hanem hazudnak...”(Usz.Jelenések könyve 3:9)

      Minden jot,Ria.

      Törlés
    21. Peter Sasvari,eme elso mondatodra:"Kedves Névtelenek!
      Sajnálom, hogy név nélkül írtok, így nem lehet megkülönböztetni titeket, pedig volt aki egyetértett velem és volt, aki nem." megkerdeznem,hogy talan nem volt kiveheto az alairasom a hsz-om végén?

      Törlés
    22. Kedves Zsolt!
      Hát azért számítottam erre a válaszra. És, ha igazad lenne abban, hogy izraeli provincia vagyunk, akkor igazad is lenne. Csakhogy miért lennénk az? Nem vagyunk tagja izraeli vezetés alatt álló szervezeteknek, nincsen velük erre alkalmas különleges kapcsolatunk. Ja, és a híres felvásárlás: 56%-a a külföldi befektetéseknek német. Hol marad itt hely az ő dominanciájuknak? Az "ajánlatod" elfogadása lehetetlen, ugyanis "alijázni" csak azoknak lehet, akik a vallási törvények szerint zsidó származásúnak számítanak. Nekem egyetlen zsidó ősöm sincsen, szóval ezt jegelhetjük. Valóban szívügyem Izrael, de nem a legfőbb! Csak a gázai konfliktus miatt foglalkozom most vele ennyit. És azért írok ide róla, mert ehhez kapcsolódik a cikk. Ha Trianonról lenne szó, arról írnék ide. Ha Pirula azon örvendezne, hogy az jó volt és ünnepelni kell, akkor megmondanám, hogy rossz volt, és revízióra van szükség! Természetesen Magyarország a hazám, annak az érdekei a legfontosabbak, de azért szabadjon már túl látni Battonyán!
      Kedves Névtelen1!

      Kedves Névtelen!
      Köszönöm az alátámasztást! Annyit tennék hozzá, hogy hitem szerint a zsidók kiválasztottságát és Jeruzsálem üdvtörténeti szerepét a Megváltás óta a keresztények vették át! De ez Izrael létjogosultságán mit sem változtat!
      Bocsáss meg, nem vettem észre, de most sem látok aláírást...

      Törlés
    23. Hat…Peter,en eleg tisztan latom a”Ria”alairast:).
      Na mindegy,most inkabb az a fontosabb,hogy valamennyit még hozzafuzzek ahhoz,ami nagyon lényeges az üdvtörténet megértéséhez,ugyanis a Biblia arrol tudosit bennunket,hogy“A megkeményedés Izraelre nézve csak részben történt,ameddig a poganyok teljessége bemegyen”(Roma 11:25).(A Roma 11-et egyebkent is feltetlenul ajanlanam elolvasni a teljes megertes erdekeben – nem hosszu).Itt kiderul az is,hogy Isten csak megszakitotta népével az üdvtörténetet(nem pedig a keresztyenek vették at a szerepet)es az evangeliumban eloszor a poganyokhoz fordult,mint fent mar irtam errol.Izraelt eluzték földjérol es szétszortak a népek között,es ebben a szétszoratasban kellett maradnia mindaddig,mig az Ur a nép sorsat megforditja es Izraelt ujra összegyüjti(Luk 21:24).(Mar csak ezert is bugyuta dolog a magyaraoknak allandoan arrol karalni,hogy a zsidok beakarnak Mo.-ra települni.Es azzal,hogy Simon Perez mit mondott,nem kell foglalkozni.Jezus,amikor masodszorra visszajön,az ”Olajfak hegyére teszi le labat”,igy az igazi zsidok ezt mindenkeppen sajat foldjukon akarjak megélni).
      Az idok végén tehat Isten ujra népéhez fordul(ennek hogyanjat a Roma 11 nagyon szepen felvazolja,miutan a keresztyenek elragadtattak a foldrol:Errol roviden:”Mert maga az Ur riadoval,arkangyal szozataval es isteni harsonaval leszall az égbol es feltamadnak eloszor akik meghaltak volt a Krisztusban;(a 2000 év ota megtértek) azutan mi, akik élünk,akik megmaradunk,elragadtatunk azokkal együtt a felhökön az Ur elébe a levegobe es ekképen mindenkor az Urral leszünk”(1Thessalonika 4:17).Ezutan a zsido népre még egy iszonyatos nagy uldoztetés var,az antikrisztusi hét éves nyomorusaga alatt.Ez az a bizonyos hetvenedik évhét ami egyenlore elmaradt,(ami azert nem kezdodhetett el,mert Izrael elvetette a Messiast,igy Isten a poganyokhoz fordult),es ezzel lezarult(egyenlore) Daniel profeciajanak elso 69.évhete.Miutan az igaz hivoket (nem a névleges keresztyeneket) elragadja az Ur a mennyei dicsoségébe,az Ur folytatja közvetlen üdvtörténetét Izraellel.Csak ekkor teljesedik be véglegesen Daniel 9:24 proféciaja es telik le az utolso,még hianyzo évhét.(egy évhét= 7 év).
      Jezus Krisztus dicsoséges megjelenése - az Olajfak hegyen – Izrael szamara nemcsak a megigért Messias evezredes varasanak beteljesülése lesz,hanem ugyanakkor a rémület,a döbbenet pillanata is!Mert a zsidok hirtelen azzal kerülnek szembe,akit egykor atszurtak(vagyis keresztre szegeztek).De most elerkezett a kegyelem oraja,amikor a nép elfogadja igazi kiralyat es Messiasat,es oszinte bunbanattal fog megtérni hozza,(Rom 11:26-27).”Es sir a föld(vagyis Izrael 12 törzse az osi földön) nemzettségek es nemzettségek kulon,kulon David hazanak nemzettsege…” stb.(Osz.Zakarias 12:12-14).
      Mielott Krisztus megkezdi 1000 éves uralkodasat az egesz földön (miutan az Antikrisztust a tuznek tavaba vetette),felhasznalja népét Igéje terjesztésére,es “e napokban lesz az,hogy a minden nyelvu poganyok közul tiz ember ragad egy zsido férfiuba,s ragad annak ruhaja szélébe,mondvan:Hadd menjünk veletek,mert hallottuk,hogy veletek az Isten!”(Zakarias 8:23).
      (Erdekes lesz majd latni ezt a jelenetet a jelen zsidogyulöloi részérol:)).

      Udv.Ria.

      Törlés
    24. Hát jól elvitáztok a zsidó államon, meg valláson, meg kinek mihez van joga...

      Kulcskérdés a terror ill. a terrorizmus. Honnan ered?, mit táplálja?, miért nincs megoldva? Ezen gondolkozzatok ne biblián, meg a többi fércelt könyven! terror=gyűlölethábrú. Ha nem lehet a konfliktusokat tárgyalásokkal megoldani, jön a fegyveres konfliktus, ha egyik fél jelentős túlerőben van, de a másik fél jelentős igazságérzeti sérelemben szenved akkor jön a gerilla háború, ahonnan már csak egy ugrás a beteges gyűlölet harc öngyilkos, magamutogató manifesztációja, a terrorizmus. Ez egy viselkedési mintát ad a problémáikat, sérelmeiket meg nem értett, + még beteg elmék számára szerte a világban: lásd Breivik, japán metro, stb.

      Szóval nem kérdés ki a gyengébb fél, nem kérdés kinek a problémái, sérelmei nincsenek rendezve akár egy harmadik szupererős fél (pl. USA, EU) által. Nem. Ők az egyébként is erőset támogatva a gyengébb felet teljesen önmagára (ill. iszlám szélsőségesek karjába) hagyják problémáikkal. nincs fórum azok megvitatására, bemutatására, megoldására. A Párbeszéd megszűnt, az elfojtott dűh beteges levezetésbe, gyűlöletbe manifesztálva mutatja meg magát, amire pénzzel a szélsőséges iszlám politikai erők rá is játszanak. A szuperhatalmak pedig szintén kihasználják ezt a kártyát visszafelé az iszlám ellen ("gonosz terrorista államok"), mert kell az irányítás a CH erőforrások felett. Oszd meg és uralakodj!

      hunsabre

      Törlés
  28. Tegnap végre volt időm megnézni a PP által linkelt Icke előadás részletet, melyben azt taglalja hogy a cionizmus mögött a Rothschildok és más háttérhatalmi tényezők állnak...

    Érdekes adalék ezügyben amiből megsejthetjük milyen komplex tervezés állhat a háttérben:

    * IZRAEL államot 1948. májusában alapította a londoni illuminati.

    * London központja és a jeruzsálemi Templom-hegy között a távolság épp: 1948 tengeri mérföld. S ebben az összefüggésben az 1776 is előjön többször:

    http://farm5.static.flickr.com/4065/4354063561_c65438f881.jpg

    A ONE WTC New Yorkban épp 1776 láb magas lesz, - s biztos csak puszta véletlen hogy így tervezték!? És az is hogy ez az illuminati deklarált alapításának a bűvös dátuma az 1776 május 1., ami ott az egydolláros nagypecsétjén. Ebbe a képbe illeszkedik az a 12.000+ éves ecuadori lelet is amit az előbb linkeltem. A jelek szerint nem ma kezdték az "ipart". Azt gondolom valami sokváltozós forgatókönyvet követhetnek az eseményekkel.

    http://www.google.hu/images?q=one+dollar+all+seeing+eye

    http://www.ahrimangate.com/Image3.gif
    Mount Hermon (Golán-fennsík, Izreal), 33.33 N, 33.33 E = 2012.9 tengeri mérföld (Greenwich, London)

    Egy sorozat arról hogy az illuminati, a cionizmus központja LONDON és más nagyvárosok (Párizs, Róma, Jeruzsálem, Washington...) milyen szinten van teleszőve okkult jelzésekkel, jelképekkel:

    http://www.youtube.com/watch?v=03cdtXa_3wM&feature=BFa&list=UU_7-LlTuFgvSCzdwa4IxSBg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cion másik jelentése c-ion/szén-ion, vagyis a szén ionok. A 6 proton - 6 neutron - 6 elektron. A földi élet köztudottan szén-alapú - mondhatni "666-os". Tehát nyilván nem véletlen esett a választás erre az elnevezésre - valószínűleg a földi élet lejáratása céljából. Miután mára a cionizmus/cionista negatív kicsengésű. A 2X888=1776-nak is mögöttes jelentése van - mégpedig Krisztus/Antikrisztus. Egyébként május elseje már jó régóta az illumináti "munka ünnepe". Talán nem véletlenül. A 33 fok és a 19,5 fok - mint úgymond "Isteni Szögek" - a Föld felszínén ható energiákat veszik "használatba" - mintegy vetítik ki az űrbe. Ezért volt az hogy például az űrrepülőgépeket mindig akkor indították amikor a helyszínen a Szíriusz vagy az Orion-Öv/Alnilam-Alnitak-Mintaka valamelyik csillaga ezen fokok alatt látszott. Nyilván ennek is megvolt az oka. Mint ahogy annak is hogy pont 33 bányászt mentettek ki a "Főnix"-nevű kapszulával a chilei aranybánya mélyéről. Az már csak "hab a tortán" hogy a chilei elnök is 33-fokos "mester".

      Törlés
    2. Hát én nem vagyok nagy kémikus, meg biológus, de én úgy tudtam, hogy az alapján határozzuk meg, hogy milyen alapú egy élet, hogy miből van több a testében, ezt tekintve pedig víz alapú az életünk.

      Azt természetesen tudom, hogy szükséges a szén is a Földi élethez. De itt ismét ki lehet jelenteni, hogy az élethez szükséges, tehát ezt azonosítani a 666-al? Ennyire mindenben a sátánt keresni, eléggé félelmetes életed lehet. Aki a poklot hiszi és keresi mindig, az oda is jut, mert ez érdekli, e felé orientálódik.

      Szóval lehet rossz felé rezegsz, jelentsen ez a rezgés bármit is.

      Törlés
    3. "pont 33 bányászt mentettek ki a "Főnix"-nevű kapszulával"

      Leonardo Farkas a chilei bányászmentő milliárdos magyar, a megmenekült bányászoknak fejenként 5 millió peso-t adományozott.

      Leo, farkas, 5 millió peso - 2.2 millió Ft, elég beszédes utalások.

      http://www.origo.hu/nagyvilag/20100902-leonardo-farkas-magyar-szarmazasu-chieli-milliomos-portreja.html



      Törlés
  29. készíteni kellene egy statisztikát a kommentelők irányultságai alapján, így meg lehetne tudni mennyire egységes ez a fajta érdeklődési "megvilágosulási" kör

    VálaszTörlés
  30. röhej , ezek mind dezinformátorok , nem kéne reklámozni őket, persze ez az oldal is túl felkapott már...1 helyben topogtató...

    VálaszTörlés
  31. 2012-1948=64 - az úgymond Hórusz-szám. Tehát Izrael alapításától - 1948 - a maja ciklus végéig - 2012 - "Hórusz-számnyi" idő - azaz 64 év telt el. EZ annál is érdekesebb mert a régi Magyarország vármegyéinek száma Horvátország nélkül - szintén 64, tehát Hórusz-számnyi. Valakik meg is próbálták lejáratni - negatív kontextusba helyezni - Magyarországot és Hóruszt is az ominózus ál-mozgalommal. Mi is volt előbb ? Nyilván a mi 64 vármegyénk és nem Izrael megalapítása. Tehát Hórusz hozzánk magyarokhoz köthető. 64/Hórusz - 64/Magyarország = 10 és 10 = 1/EGY és 1/EGY = 11 - újjászületés egy magasabb szinten. Hórusz - kit Egyiptomban istenként tiszteltek - maga volt a megtestesült összekötő kapocs Ég és Föld között. KI - mondhatjuk hogy már mint ember a szeretetelvű spirituális fejlődése során - önmaga és Atyja Ozirisz SZÉTHesettségét/RÉSZekre tagoltságát EGYesítette. Anyja Ízisz és a SZER-ETETés segítségével. Anno mit is tett Hórusz cirka 7000 éve ? Természetesen a széttagolt RÉSZeiből egyfajta SZERrel/mágiával/varázslattal EGYesítette/újrateremtette Egyiptomot. Mostani feladata viszont Magyarország egyesítése és még persze számtalan más dolog - mivel Ő az aki az életFÁRAjÓ - apropó magyarként megtestesülve. Ja, friss hír hogy Michel Platini is 64-csapatos BL-táblát - avagy Egész Magyarországot - akar.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Világhírű lett a vörsi betlehem. 1948-ban épült először Vörsön Betlehem, mára már a világ legnagyobb betlehemének tartják.
      64 éve ez is..
      V - 22 - 2x11

      A vörsi betlehem felett egy kifeszített vásznon jelenítik meg a 2000 évvel ezelőtti éjszakai égbolt mását. Mindenek felett és mindent túlragyogva ott virít a Betlehemi Csillag. Egyelőre még a vásznon..

      Ha már Platini, a nyári Labdarúgó EB Kassai Viktor nevétől volt hangos.. K - V - 11 : 22

      Törlés
  32. Wembley előadás lesz? Ha nem, akkor piratebay-en David Icke - Remember Who You Are - Wembley Arena Oct 27th 2012 Webcast , 2.1Gb kiváló minőségű, 9 óra.

    VálaszTörlés
  33. Nem, egy igazságkeresotol nem fogok hazugsagot elfogadni. Pont azok fogadnak el hazugsagot, akik nem neznek jobban a dolgok moge, es csak feluletesen vizsgalodnak. Es nem, David Icke nem csak 1%-ban hazudik, de ennek felismeresere sem jut el mindenki. Nem veletlen hazudozarol van itt szo, hanem tervezett dolgok ezek. Szandekos felreinformalasnak neveznem inkabb. Ha valamit meg nem tudna, akkor arrol inkabb ne mondjon velemenyt. Ezt csak el lehetne varni egy igazsagkeresotol nem? En nem nevezek senkit birkanak, nem dagradalom le az embereket ezzel. Vannak akik igy vizsgalodnak, vannak akik ugy. Aki az igazsagot keresi, meg fogja talalni. Amugy evekkel ezelott mikor elkezdtem az ebredest, meg en is bevettem amit Icke meg a tobbi mondott. Bevettem, de csak egy ideig, mivel nem alltam meg annal, hogy akkor most hiszek nekik, hanem tovabb keresgeletem. Aztan olyan osszefuggesekre jottem ra, amik teljesen nyilvanvalova tettek, hogy melyik igazsagkaresonek mi is a celja. Nem furcsa, hogy orszagrol orszagra jarnak, konyveket adnak ki, elnek, mint hal a vizben, a hatterhatalom hagyja oket had terjessszek csak a teziesiket ellenuk? Hat ez nem igy megy. William Cooper igazi igazságkereso volt, mar nem el, mert kivegeztek. Szeptember 11.-et is elore megmondta egy radiomusoraban, nem sokkal utana halt meg. Aki az igazat meri mondani azt szepen eltavolitjak, ellehetetlenitik. Kent Hovind, Fritz Springmeier(Drabik sokat idez tole a konyveiben) is bortonben csucsul, John Todd-ot is bezartak valami elmegyogyintezetbe ott halt meg, Serge Monast, hat o meg hirtelen szivinfarktust kapott, miutan fellebbentette a fatylat a ProjectBlueBeam-rol. Tudta, hogy nem hagyjak eletben mert sok fenyegeto uzenetet kapott... milyen erdekes...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És még azt is fontos hozzátenni, hogy szegény Bill Cooper nem egyszer hangsúlyozta ki azt, hogy itt nincs semmilyen zsidó összeesküvés.
      Nagyon szeretem Hovindod is, reméljük mielőbb kiengedik a börtönből,...épségben.

      Törlés
    2. ez a te véleményed allseeingguy csinálj egy blogot ahol hangoztathatod, ez a blog viszont úgy néz ki nem fog kielégíteni

      Törlés
    3. Te magad mondtad, hogy mindenki aki a színtiszta igazat mondta leginkább halott, vagy börtönben ül. Megkérdezem tőled, változtatott bármin is a halála? Semmin...

      Icke-nek ez az ufos gyíkemberes kitalációja meggyőződésem, hogy azért van, hogy megtévessze az "ellenséget", hogy áááá ő csak egy bolond. A másik a fél információkról, szerintem Icke is eléggé értelmesnek gondolja a hallgatóságát, hogy megismerjék belőle az igazságot.

      Nem azt mondtam, hogy a hazugságot is el kell fogadni, erről szó sincs. Pont azt mondtam, hogyha megszűröd a hazugságot, akkor megkapod belőle az igaz állításokat és azok odavágnak. Persze ehhez mélyen benne kell lenni a dolgokban. Ez lehet tervezett és lehet véletlen is, de úgy gondolom még ennek köszönheti, hogy "él mint hal a vízben".

      Nem kell elfogadni Icke-t :) Nem mondta senki, hogy kötelezően meg kell hallgatni és el kell fogadni azt amit mond. Én meghallgatom, aztán utánajárok az érdekesebb részeknek végül leszűröm a tanulságot belőle. Ennyire egyszerű, nem lettem a háttérhatalom bábja attól, hogy Icke-t hallgatom.

      Akinek nem tetszik ne tegye. De feleslegesen meghalni nem érdemes az igazságért sem, csak akkor, ha van értelme. Megmondta a fickó, hogy mi lesz szept. 11-én és bejött neki? Az amcsik 98%-a nem is tud róla, hogy volt ilyen, volt értelme annak, hogy nagyon hőzöngött és pattogott? Semmi... Ugyan úgy ment tovább a világ túlnyomó része.

      ###########################
      Persze ettől függetlenül ezek az emberek áldozata nem elbagatellizálható. Hősök, mert ki merték mondani az igazságot, és Mártírok, mert meghaltak az igazságért.
      ###########################

      Törlés
    4. Icke-vel nem csak az a baj, hogy X%-ban "véletlen" hazudik, hanem hogy a New Age-nek hajtja a vizet, tudvalevően Alice Baley követője, és videóiból is kiderül, hogy az nwo világvallás megteremtése felé terelgeti a nyáj gondolkodásmódját. (lásd a betett videókat, amik ezt bizonyítják)

      Törlés
    5. Rendben köszönöm, hogy szóltál, ha majd nézem (mert csak saját nevemben beszélhetek), majd odafigyelek intelmeidre is. Köszönöm :)

      Törlés
    6. hagyjuk már.. ilyen helyesírást még nem láttam: 'icke-vel":) akkor te hogy érted meg egyáltalán a videót, hogy utána kritizálni mered? hamsa meg meghallgatja az intelmeid, gratulálok az egészhez:D

      Törlés
    7. Látom, hogy azzal, amit mondtam, nem tudsz mit kezdeni, hanem helyette a helyesírásomba tudsz csak belekötni. Ez eléggé gyerekes, és miért ne érthetném meg attól a videót, ha valamit rosszul írtam le? Ez eléggé gyenge volt, ilyet az óvodában szoktak csinálni. Mi lesz a következő, valami csúfolódó fikázás? Bibibí ... vagy?

      Törlés
  34. Ezt lefelejtettem: http://www.youtube.com/watch?v=ADG_5QD362U

    VálaszTörlés
  35. Az űrkirálynő gyémánt jubileuma, tele emberszabású lényekkel. Mindenesetre érdekes arcok. http://youtu.be/mGDujdUQNVg

    VálaszTörlés
  36. Ok, ha valakit megbántottam volna élnézést kérek, nem állt szándékomba ezt tenni, biztosan tudtam volna diplomatikusabban is fogalmazni, de ez most így sült el.
    Hallottam egy két jó dalt a CARBOFOOLS-tól, amit a YT-on többször is végig hallgattam, aztán gondoltam meghallgatok egy harmadikat is,... ledöbbentem, de csak egy kicsit, mert már megszoktam. Ime a videó:
    http://www.youtube.com/watch?v=hPOKBHD7flE



    VálaszTörlés
  37. Tudom hogy nem ide tartozik de engem Hitlerről és a nácikról érdekelne valami felvilágosítás.tutok segiteni nekem linkel vagy bármivel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan (1-2 hét) ennek:
      http://churchofgod.hu/content.php?act=nemzetiszoc1
      a bevezetőnek írásnak lesz egy jó hosszú, 20-30 oldalas folytatása, ami Hitlerről és a nemzeti szocializmus szerepéről szól majd. Néha nézz rá az oldalra az újdonságok között.

      Törlés
    2. Meg amikről a fősodratú irodalom nem ír... hogy pl. MIÉRT volt a Hitleri Németország fixaideája az árja faj megteremtése...

      ...a kérdés nyitja meglepő módon ~21 fényévvel arrébb van (dokumentálhatóan) az Aldebaran csillag (Bika Alfa) körül keringő szőke kékszemű miénkhez hasonló ("árja") humanoid civilizációnál.

      * Matek Kamill - A német körrepülőgépek története (UFO-k a II. Világháborúban)
      http://www.youtube.com/watch?v=cXvzZURBEk0

      Vagy egy szintén tabu kérdés, hogy Angela MERKEL Hitler lánya:

      * A Hitler-leányzó, Rothschild Negyedik Birodalma
      http://tinyurl.com/angela-merkel-hitler

      Adolf Hitler pedig Salomon Rothschild balkézről született fia és ezzel "farkába harap a kígyó":

      * Dr. Drábik János: Hitler és a nemzetközi háttérhatalom
      http://mek.oszk.hu/06800/06897/html/1103.htm

      ...

      Törlés
  38. Hitlert fiatal éveiben Adi-nak becézték...... :)

    VálaszTörlés
  39. Ma délelőtt hangzott el e műsor a Kossuth rádióban.
    http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2012-12-02
    A Gondolat-jel adásában 11h16p55mp
    Van tagfelvétel :D

    VálaszTörlés
  40. "Icke-nek ez az ufos gyíkemberes kitalációja meggyőződésem, hogy azért van, hogy megtévessze az "ellenséget", hogy áááá ő csak egy bolond. A másik a fél információkról, szerintem Icke is eléggé értelmesnek gondolja a hallgatóságát, hogy megismerjék belőle az igazságot."...Most ezt komolyan mondod? Te mennyire vizsgalodtal, mennyire neztel utana a dolgoknak? Nem veszed eszre, hogy Icke a NewAge-t favorizalja? Nem veszed eszre, hogy a NewAge-t a NWO is favorizalja? Nem latod az osszefuggeseket? Ne legy mar ennyire feluletes! Nezz mar utana az ENSZ-nek is...Alice Bailey-nek, Blavatsky-nak is...mert sok mindennel nem vagy tisztaban szerintem.
    "Az amcsik 98%-a nem is tud róla, hogy volt ilyen, volt értelme annak, hogy nagyon hőzöngött és pattogott? Semmi"....Semmi? Na ne mondd! Igen is volt ertelme, ha mas nem akkor az, hogy most nagyon sokan tudjak, hogy kik hazudnak es miert, es kik nem! Cooper eleteket mentett!!!! Es nem hozongott es pattogott, azt inkabb Alex Jones teszi! Cooper mindig nyugodtan es higgadtan beszelt a hallgatoihoz, es nem nagyon ertekelte a szenzaciohajhasz, megfelemlito, hozongo, hazudozo Alex Jones-feleket.
    "Névtelen2012. december 2. 4:46"...Persze akinek kicsit is elter a velemenye a blogban irottaktol, az mind nyisson blogot mi? Miert kellene nekem blogolnom, igy is tudom az embereket figyelmeztetni a hazugsagokra, nem igaz? Jah, hogy ez egyeseknek nem tetszik? Borzasztoan sajnalom :D...egyelore meg van szabad velemennyilvanitas, vagy nem?

    Amugy van meg egy erdekes szemely, aki ugyancsak azert lett meggyilkolva, mert csunya igazsagokat mert mondani. Albero Rivera meg a Katolikus Egyhazzal kelt szembe...szegenyt megmergeztek. Elsore nem sikerult meghalnia...de sajnos a masodik mergezest mar az o teste sem birta elviselni. Az o halala sem a semmiert volt. Neki is lehet hinni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves AllSeeingGuy!

      Tetszenek a gondolkodásmódod, és a jól informáltságod, ezért szeretnélek meghívni a facebook: "A média legnagyobb hazugságai" csoportunkba, mert egy pár emberrel hasonló dolgokra jutottunk mint te. Itt találod: http://www.facebook.com/groups/165405783546504/

      Egy kis ízelítő:

      http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.291768110910270&type=1

      http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.378159708937776&type=1

      Üdv

      Törlés
    2. Kedves Nevtelen!
      Koszonom az invitalast, de elvbol nem vagyok fent a face-en. En a magam reszerol ertelmet nem latom, hogy ilyen oldalon fent legyek. :)

      Törlés
    3. Kedves AllSeeingGuy! Igazad van, én is így voltam vele sokáig, mint te. Sőt a feleségem most is így van a face-el. Egyedül azért regisztráltam, hogy rájöjjek, mi az előnye ennek a rendszernek, mi a hátránya, miről szól. Na meg, hogy amiről nem tudok, arról ne mondjak véleményt. Csak azért nem bántam meg, mert jó ismeretséget szereztem ez által (anonim vagyok ott is mint itt, de ugye az se itt, se máshol nem igazán számít), akitől betettem a két linket. De az is lehet, hogy fogom magam és holnap törlöm. De, mondom teljesen megértem a hozzáállásodat. (amúgy a két linket kívülről is meg lehet nézni, nem kell hozzá regisztrálni)

      Törlés
    4. Hát igen nem ártana egy kevés Riviera-t vagy Phelps-t is hallgatni, olvasni.

      Törlés
    5. Kedves Nevtelen! Megneztem a linkeket, koszi! YouTube-on nincs fenn valaki ebbol a csoporbol?

      Törlés
    6. Igen. http://www.youtube.com/user/keymaan?feature=mhee

      Törlés
  41. Aztan vannak meg itt erdekessegek David Icke-al kapcsolatban. A felesegetol Pamela Leigh Richards-rol a hazassaguk vegen kezdte azt hinni, hogy a no egy reptil, ugyebar a no apja a legieronel volt pilota, akkor biztosan hullo. Ez volt tobbek kozt a valas oka! :DDDD
    Amugy a no is termeszetesen a NewAge terjesztoje. Aki felmegy a weboldalara az meg is latja. Szep par voltak! :D

    http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2083287/David-Ickes-marriage-breakdown-He-claimed-hes-Son-God-world-run-alien-lizards-story-marriage-breakdown-weird.html


    Unite for Peace - Pamela Leigh Richards
    http://www.youtube.com/watch?v=11YOWiCHAAk

    VálaszTörlés
  42. Ennyien támadják Icke-ot? Helyes, annál biztosabb, hogy igaza van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dávidnak mindig igaza van ? És Góliátnak soha sincs ? Nem lehet ennyire egyoldalú a világ...

      Törlés
    2. Mégis Dávid nyitotta fel Góliát homlokát.

      Ugyebár a harmadik szem a "szemnek láthatatlan" dolgokat hivatott meglátni. Hogy Icke bizonyos témái miről szólnak, azt én nem tudom.


      Persze egy szóval sem mondtam hogy igaza van, vagy téved, csak egyszerűen aki ennyi támadást kap egy ilyen helyen, az általában túl sokat tud.

      Törlés
  43. Szerintem Icke 98%-ban jókat mond, de valószínűleg ott van a félrevezetés, hogy MÁR nem ezekkel a gondolatokkal kellene foglalkoznunk, hanem ezen túljutva a MEGOLDÁS-on, a pozitív alternatíván kellene gondolkodni. Amíg az ő negatív tényfeltárásával foglalkozunk, addig oda csatornázzuk az energiánkat. Jobban nem tudom megfogalmazni, de valami zavar Icke bácsiban.

    VálaszTörlés
  44. Ha már így elment a dolog a hüllőfélék felé: Ha van egy sátánista beütésű elit, akkor annak igencsak tisztelnie kell a kígyókat. Hiszen ez egy fordított kereszténység, ugyebár, és ha ott a kígyó negatív, akkor itt pozitívnak kell lennie. És csakugyan, nagyon is értékelik a hüllőszerű tulajdonságokat: az érzéketlenséget, a hidegvért, a magányos ragadozó életmódját. Mindenki igyekszik hasonlítani arra, amit-akit becsül. Mivel a sátánizmus nem ma született, bőven volt ideje egész famíliáknak kifejlődni, amelyekben a kígyótisztelet fontos része volt a családi hagyománynak. Vegyük azt, hogy az ember még közönséges átéléssel is, ha jó színész, tud annyira kígyószerűvé válni, hogy kedve volna az embernek villás bottal leszorítani a nyakát, és fejét machetével lecsapni, együk, hogy éppen ezek a családok még imádják tenyészteni is saját magukat, vagyis teljesen tudatosan választanak maguknak inkább kígyószerű (hideg, intelligens, stb.) párt, vegyük a nevelésüket, amely, gondolhatni, nem éppen a meleg, empatikus oldalukat erősíti, és el lehet képzelni, hogy bizony, érdekes gyerekek születhetnek ilyen családokban századok múltán. Ami nem zárja ki, hogy földönkívüliek is vannak a dologban, persze.

    VálaszTörlés
  45. Olvasta valaki a Fritz Springmeier interjút? (régi) Abban elég sok olyan dolgot állít, ami megerősíti Cooper azon állításait, amiket az "ember hajnala" című videókban mond. Lehet, hogy Springmeier felhasználta Cooper kutatásait? Vagy tőle függetlenül kutatott? Egyébként nem tudok róla, hogy Springmeiert is meg akarták-e ölni, de viszont börtönbe küldték koholt vádakkal, néhány éve szabadult.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem érdemes nagy nevekkel foglalkozni...inkább csak a szimbólumokat figyeld és próbáld összerakni az évezredes sztorit :-D

      Törlés
    2. Nem feltétlen. Ha belegondolsz, hogy még mennyit kell lefejteni, és te foglalkozhatnál azzal, ehelyett azzal tőrődsz amit már előtted kimazsoláztak az időpocsékolás.

      Törlés
    3. Dr. Drábik János: Milyen lesz az új világrend?
      http://mek.oszk.hu/06800/06897/html/0204.htm

      ... Milton William Cooper - "BEHOLD A PALE HORSE" ("Figyelj a fakó lóra")...

      "Ennek a publikációnak a megjelentetésére a "csendes háborúnak" nevezett 3. világháború 25. évfordulója alkalmából kerül sor, amely szubjektív biológiai fegyverek, másrészt néma fegyverek segítségével folyik. Ennek a háborúnak, valamint stratégiájának és fegyvereinek a bevezető ismertetését tartalmazza ez a könyv.

      1979. május
      ...

      Törlés
  46. Mi ez a bika alfa szőke árja idegenek rész?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Röviden válaszolok, mert gondolom nekem címezted.

      Az összefüggés-rendszer sarokpontjai a következők dióhéjban:

      * Hitler vér szerinti Rothschild leszármazott, ezért került pozícióba, s talán már így érthető a kapcsolat azzal amivel indult a bejegyzés, - David Icke előadásával. A londoni Rothschildokhoz köthető maga a cionizmus és Izrael állam mesterséges létrehozása, valami távoli cél érdekében. Az illuminati gyakorlatilag minden ország vezetésében ott volt (van), a látszólagos "barikád" mindkét oldalán. Csak minket altatnak a hidegháborús mesékkel. Hitler is egy sakkfigura, egy báb volt a játékban. A "bábjátékosok" mindig a homályban maradnak.

      * Hitler szoros kapcsolatot ápolt még hatalomra kerülése előtt különféle "okkult" körökkel. Thule csoport, Vrill társaság. Később komoly "paranormális" jelenségeket, régi iratokat begyűjtő kutató expedíciókat küldtek Tibetbe, Egyiptomba...
      http://www.youtube.com/watch?v=cXvzZURBEk0

      * Egy bizonyos médium segítségével felvették a kapcsolatot a Bika csillagkép Alfa csillaga (Aldebaran) körül keringő bolygókon élő "árja" lakóival. (Talán még ide is látogattak...) Ez 65 fényévre van, fentebb rosszul emlékeztem. Ez a földönkívüli faj tértechnológiai, genetikai és egyéb ismereteket adott át a német kutatóknak, amikből kifejlődtek a különféle légköri és űreszközök ("csészealjak", körrepülők), s így került sor a Holdutazásra a 2. Vh idején, de még a Marsot is elérték. Ha sikerül sorozatgyártásba vinniük ezeket az ufószerű repülőeszközöket, esélyük sem lett volna ellene a földi haditechnikának. (Bár a teljesebb képhez hozzátartozik, hogy a szovjetek/USA pedig egy másik földönkívüli fajjal lépett szövetségre... Noh persze tudjuk ilyenek nem is léteznek! Csak mi vagyunk itt az egyetlen értelmes faj a sokmilliárd lakható bolygón. ;) ) Mengele ikerkísérletei is itt gyökereznek amit koncentrációs táborokban végzett, majd később amerikában folytatta. (CIA -> MK Ultra, Monarch, Dr. Green...)

      Utána kell rendesen járni a történetnek akit érdekel. Dokumentálhatóak bizonyos összefüggések, meg persze sok találgatás is van azt hozzá kell tenni.

      * A jelek szerint Hitler halálát megrendezték, s egy Déli-sarki bázisra távozott, ami talán még ma is üzemel.

      * Hogy mi a tervük a Hitler utóddal Angela Merkellel Németország élén azt szintén egy fogas kérdés.

      UFO-k a Harmadik Birodalomban (orosz dok. film -> USA - Déli-sarki katonai műveletek és a meglepetés ami ott érte őket - 1947)
      http://www.youtube.com/watch?v=C3ISJi5-Glg&playnext=1&list=PL103FB492239B430C&feature=results_main

      Ősi idegenek II: Az idegenek és a harmadik birodalom
      http://www.youtube.com/watch?v=rT2A3tf6uwk

      Törlés
  47. Úgy gondolom, hogy ez az írás igen csak kapcsolódik a témához. "Józsi bácsi gondolatai a világról" sokban hasonlítanak a PPP témáihoz:
    http://www.ivi.hu/blog-igazza-valt-hazugsag

    Timi

    VálaszTörlés
  48. Az igen...Nos köszönöm válaszodat Vándor. Én nem rég cseppentem bele ebbe az egészbe és háát komoly :D

    VálaszTörlés
  49. Sziasztok,

    ezen a blogomon: http://kommentnelkul.blogspot.hu/
    gyűjtöm az ilyesmi dolgokat, főleg fotókat / videókat / újságcikkeket. A legújabb bejegyzésben írtam egy Honda TV-reklámról, nem találom az interneten sem fotóként, sem videóként (youtube-on sem, sem magyarul, sem angolul).

    Ha valaki megtalálja, légyszi írja oda a blogomra kommentben a Hondás bejegyzés alá.

    Illetve ha valakinek van kapcsolódó fotója / videója, azt is belinkelheti a blogomra kommentben.

    Köszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is első látásra felfigyeltem rá, reklám jelmondata:

      "Új világ vár rád!"

      Már kerestem korábban, és nem találtam a videómegosztókon.

      Törlés