2012. szeptember 8., szombat

Az Arany Középút


A nyár utolsó hetei igen széles palettáját kínálták a "szabadság, egyenlőség, tolerancia" fesztiváloknak, mind hazánkban, mind a nemzetközi porondon egyaránt.
Többek között a paralimpiai megnyitó is nagyban erre volt kihegyezve. Bővebben talán majd egy exkluzív posztban, mert bőven megérne egy külön elemzést (de jobbat mondok, meghagyjuk "házi feladatnak", a múltkori házi feladatunkat úgyis letörölték a youtube-ról, és ez ahhoz nagyon témába vág)
Szóval volt ott is minden, ami kell... álljatok be az esernyőm alá, nagy közös harapdálás a tudás almájából... ja, és a fogyatékosok "egyenlőséget" szlogenjei nagyban hasonlítottak a nagy francia forradalom "egyenlőséget" szlogenjeire, amiket akkor a pórnép kezébe nyomkodtak... érdekes végiggondolni a párhuzamokat. (felvételről megtekinthető itt)

Aztán ugye volt ez a Kulka János által fémjelzett kampány a tolerancia jegyében, egy kis klezmer zene kíséretében...
Ezt viszont most azért nem fogjuk elemezgetni, mert az túl magas labda lenne az index szerkesztőségének és az egyéb csoportoknak, akik napi 24 órában azon munkálkodnak, hogy megpróbáljanak minket, és a hozzánk hasonlóan a világot kritikus szemmel vizsgálókat minden áron antiszemitának feltüntetni.

Úgyhogy hadd ne adjuk fel nekik a labdád és elemezzük inkább az ugyanezen a héten zajlott katolikus kistestvérét a rendezvénynek, amit úgy hívtak Genfest.
Katolikus rendezvényt talán ma még lehet elemezni anélkül, hogy rögtön antiszemita legyél... bár már ebben sem vagyok száz százalékig biztos.
 
Néhány évvel ezelőtt például David Icke ellen masszív hadjáratot folytatott az ADL (az antiszemitizmus ellen küzdő nemzetközi szervezet) és a Bnai Brith, és sikerült is betiltaniuk több rendezvényét, azon a címen, hogy fasiszta, antiszemita anyagot terjeszt.
 
Na most, aki esetleg nem ismerné Icke-ot, az ő álláspontja szerint a 13 család, akik a világot irányítják egyfajta hibrid gyíkember fajhoz tartoznak, akik emberi vért is isznak. Na most lehet Icke-ot kinevetni, vagy komolyan venni, de most nem is ez a lényeg, hanem az, ahogyan az ADL kezelte a helyzetet. Azt állították, hogy Icke a gyíklény szót, mint kódszót használja a zsidókra. És igazából zsidózik, amikor gyíklényekről beszél. Ebben a dokumentumfilmben részletesen is meg lehet tekinteni az ADL képviselőjének az álláspontját, és érdemes is, mert ilyen logikai bukfenceket ritkán hall az ember.
Nagyon röviden, mert már így is elkalandoztam:
Amikor Icke azt mondja "gyíklények irányítják a világot", akkor a zsidókra gondol. Tehát antiszemita.
Megkérdezték Icke-ot. Ő azt válaszolta, amikor "gyíklényt" mond, akkor ő konkrétan gyíklényre gondol, és nem a zsidókra.
ADL erre azt mondja, amikor Icke azt mondja, hogy "nem a zsidókra gondol", az kódolva azt jelenti nála, hogy "a zsidókra gondol".
Na most EBBŐL gyere ki valahogyan élve!
Ha van rajtad sapka akkor azért, ha nincs rajtad sapka akkor meg azért.
 
Megfigyelhető, hogy ezek a szervezetek, amik látszólag a zsidóságot hivatottak megvédeni a rasszista jellegű kirohanásoktól, a valóságban azt a feladatot vették a vállaikra, hogy megpróbáljanak betiltani bárkit, aki letérne a fősodrású média által kijelölt uniformizált gondolkodásmódtól.
És ezek mögött a szervezetek mögött, félreértés ne essék, korlátlan mennyiségű dollármilliók vannak, úgyhogy ha ők úgy döntenek, hogy antiszemita vagy (és ehhez még csak ki se kell ejtened a szádon a szót, hogy "zsidó"), szóval akkor aztán megnézheted magad...

Nos kérem, most is, itt is, hadd szögezzük le nyilvánosan, a lehető legszimplábban fogalmazva, hogy még az újságírók is megértsék:
Nem vagyunk antiszemiták, soha nem okoltuk "a zsidóságot" semmiért, és kifejezetten szeretjük a klezmer zenét!
Ha bárki bármi mást állít, az nyilván nem egyeztetett velünk ebben a kérdésben...

No de térjünk vissza a tárgyra, ugye a Genfest-ről szerettem volna beszélni...
Szerintem kerüljük is ezeket a "zsidó rendezvény", "katolikus rendezvény" besorolásokat, mert a dolog érdekessége épp az, mennyire ugyanaz az üzenet, ugyanaz a mondanivaló, függetlenül attól, melyik vallási mozgalom szervezi a rendezvényt. Nem különös? Inkább ez az amin érdemes lenne filozofálgatni...
A Genfest szintén a "toleranciára" volt kihegyezve. Az egymás közötti hidak építésére, ahogy a szervezők mondták:

"Az egész világról a legkülönfélébb nemzetiségű és kultúrájú fiatalok ezrei találkoznak Budapesten. Közös céljuk az egység, mely egyben mindennapjaik törekvése és társadalmi tevékenységük mozgatórugója is. Egység a népek, különböző kultúrák, különböző társadalmi csoportok között, egység a generációk között is, a családban, csoportok és mozgalmak között, különböző felekezetű keresztények vagy különböző vallások követői között. Az egységnek számtalan útja van, amelyen már elindultunk, hogy az egyesült világ felépítésén munkálkodjunk."

Tolerancia, egység, egy boldog egyesült világ... mintha kicsit sokat lehet hallani ezeket mostanában...
Egyébként nem csak Erdő Péter bíboros, de még XVI Benedek pápa is az egekig magasztalta a rendezvényt! Ahogy a szentatya fogalmazott: "a rendezvény célja, hogy az emberiség végre egy nagy család legyen"...
Közben mondott még érdekes dolgokat, egy "szörnyű konfliktus hamvaiból megszülető tartós béke építéséről", "világ-egységről" és "Isten határok nélküli városáról" (bővebben itt)



Mily nemes célok, mily nemes emberek, akik felsorakoznak az ügy érdekében...
Ugyan mibe tud ez a Piros Pirula Projekt már megint belekötni egy ilyen nemes rendezvénnyel kapcsolatban, kérdezi magában az olvasó.
Hát... igazából azt sem tudom hol kezdjem, annyi mindenbe...

Az csak egy dolog, hogy már megint a sok szabadkőműves szimbólum köszönt vissza.
(Generation, Generáció, Gen, a nagy G. Meg ahogy ott mutogatja a tömeg, hogy építsünk hidakat, és a kézjel hozzá kísértetiesen hasonlít a Jay-Z féle "gyémánt" jelre... amiről persze tudjuk, hogy nem gyémánt).
De ezek persze csak amolyan árulkodó jelek, inkább azt érdemes megnézni, mit kommunikálnak a fiatalság felé egy ilyen rendezvényen.
Például azt, hogy a legfontosabb a tolerancia, és egy egységes világot kell építeniük. Egységet a vallások között, kultúrák között...
No de mi ezzel a "baj"? Hisz olyan jól hangzik, nem?

Hát csak annyi, hogy ezek az egység alatt azt értik, hogy összemosni a világ vallásait egy világvallássá, összemosni a világ kultúráit egy világkultúrává. Ez minden csak nem tolerancia!
Ha tolerálni akarom a másik kultúráját, akkor nem minden erőmmel valami "egység"-re törekszem vele, hanem igyekszem megőrizni a kultúráink sokszínűségét. Minden kultúrát olyannak amilyen.

Most biztos úgy tűnik, mintha csak szőrszálat hasogatnánk, és kötöszködni próbálnánk, úgyhogy engedtessék meg egy kis filozofálgatás itt ezen a ponton. Egy kis tanmese Az Arany Középútról, amiről Buddha is sokat tanított, de mi konkrétan Horatius munkásságából ismerjük.

Horatius a hajó metaforáját használja arra, hogy szemléltesse vele, hogy a szélsőségektől mentes élet az, ami a kívánatos a bölcs ember számára. A hajó, ami túl közel halad a parthoz, az hamar zátonyra futhat és elsüllyed. Ugyanakkor ha engedi magát túl messze sodródni a partoktól, akkor gond lehet ha egy vihar közeledik.
Fontos megtalálni az arany középutat, se túl távol, se túl közel, és azon haladva messzire és biztonságosan tudunk hajózni.
 
De miért hozom fel Horatius-t a témával kapcsolatban?
A tolerancia olyan mint minden más az életben. Jó dolog, de mint minden, persze csak mértékkel.
Sajnos manapság sokat hallani a toleranciáról, csak úgy magában. Tolerancia, tolerancia, milyen fontos dolog. Ha megkérdezel valakit az utcán, hogy a tolerancia... biztos ő is azt fogja mondani, hogy milyen fontos dolog.
Ha minket megkérdezel, mi viszont némileg más választ fogunk adni.
Én úgy gondolom, hogy a "toleranciát" így önmagában kifjezetten káros szajkózni, mert a tolerancia konkrét tárgya nélkül, a kérdés, hogy "fontos-e a tolerancia?" teljesen értelmetlen.
Meg kell mondanod hozzá, hogy MIT fontos-e tolerálni.
Mert ugye ha azt kérdezem, fontos-e tolerálni a tényt, hogy valakinek más a bőrszíne, akkor persze azt mondom, igen!
De ha azt kérdezed fontos-e tolerálni, ha valaki 8 éves kisfiúkat szeret molesztálni, akkor valószínűleg már nem is annyira egyértelmű, hogy fontos-e a tolerancia.

Mindenben van egy arany középút.
A tolerancia is egyfajta csúszóskálán mozog, aminek az egyik végén ott van az ember, aki senki mást nem tolerál magán kívül és lerugdossa az algír vendégmunkás veséjét.
De a másik végén ott van az az ember, aki mindent tolerál gondolkodás nélkül. A kettő közül melyik a rosszabb, nehéz eldönteni. Egyik sem vezet semmi jóra.
Felettébb érdekes viszont az, hogy az egyik véglet, a randalírozó skinhead képe milyen élesen van bevésve a modern kori ember elméjébe, hogy legyen mitől rettegnie, miközben a másik végletről nincs ilyen képünk, hogy elijesszen minket, és óvjon minket a másik szélsőségtől.
Nincs belénk programozva a legcsekélyebb iszony sem a mindent toleráló embertől, aki csak áll és néz ki a fejéből. Mindegy neki, hogy a szomszédja sorozatgyilkos, vagy költő, hogy a parlamenti képviselője igazat mond, vagy hazudik. Mert ő aztán a világon mindent tolerál.


Lehet hogy a példa nagyon sarkítottnak hangzik, de megkockáztatom, egyáltalán nem az.
Ha a hajót mindig csak az egyik irányból riogatod, mondjuk azt mondogatod ne menj túl messze a parttól, gyere közelebb, ne menj túl messze a parttól, gyere közelebb, akkor azt éred el, hogy előbb vagy utóbb túl közel fog jönni a partokhoz, sziklára fut és elsüllyed.
Az a sok tolerancia kampány, amit a mai fiatalokra rázúdítanak, azt a hatást éri el (lehet, hogy szándékosan?), hogy a mai fiatalok értékrendjében minden a tolerancia körül forogjon, és feledkezzenek el azokról az értékekről, amik mellett ki kellene állni. És mondjuk NEM tolerálni azt, ha valaki ezeket az értéket betámadja.
Itt ilyen alapvető emberi értékekre gondolok, mint az igazságosság, szülőföld, család szentsége, stb.

Arra szeretnénk kérni mindenkit, ha ilyen rendezvényekre látogat, mert mi nem akarunk senkit sem lebeszélni róla, hogy rendezvényekre járjon - ezeken a rendezvényeken is sok jó dolgot lehet hallani, és sok jó zenét lehet hallgatni...
Csak annyit kérünk, nagyon tessék vigyázni a propagandákkal kapcsolatban. És kiegészíteni az egészet a másik oldallal, ami sosem kerül szóba. Hogy mik azok a dolgok, amiket viszont NEM szabad tolerálni.
Amerikában például nemrég szóba került a pedofília tolerálása. Valahol azért talán meg kellene húzni azt a vonalat a tolerancia kérdésében, ha nem akarja az emberiség egy totálisan dekadens, szétzüllött társadalomban leéldegélni a maradék idejét ezen a planétán...

A minden kultúrát toleráló ember könnyen elfelejtheti őrizni a saját kultúráját.
A minden vallást toleráló ember könnyen elfelejtheti tisztelni és védeni a saját vallását.
A mindent toleráló ember pedig nagyon jól gyúrható, terelgethető.
Lehet, hogy valakinek jó az, ha sikerül minél több ilyen embert kinevelni?

123 megjegyzés:

  1. Ez hihetetten és az esernyőkből kiraknak egy hatalmas szemet, aminek még kidomborodó pupillája is van. Ezek aztán tényleg nem szégyenlősek, a paralimpia megnyitóján még jobban az arcunkba vágják. Ez az Erdő Péter folyamatosan kivágja nálam a biztosítékot, pedig gyakorló katolikus vagyok, lassan őkegyelme lesz az állandó vesszőparipám...:)

    VálaszTörlés
  2. Igen ez egy elég érdekes kérdések sorozata amit most fölvázoltál..... Van benne valami amin el lehet gondolkodni.
    szép gondolat ha hidat akarnak építeni emberek kultúrák s vallások közt. Ezzel még tán világbéke is születhetne pl a távol keleten... De! ahogyan leírtad, hogy mindent egyetlen egy vallássá akarnak összegyúrni ott már akkor komoly bajok vannak. ugyan is nem tudom milyen világ is lenne az ha mindenki egy nézetet vallana s ugyanúgy gondolkodna.? mert ugye a hitünk az mi meghatározza az életünket. Azt lehet istenben, vallásban, emberben stb... s aszerint a tanítások okulások szerint cselekszünk míg el nem távozunk, vagy csalódunk a hitünkben. Tolerálni tolerálom azt ha mondjuk valaki énekelve halad el a házunk előt vagy hangosan beszélget tolerálom mert én is szoktam. De nem tolerálom a nemi erőszakot, a pedofíliát,a gyilkosságokat és a homoszexualitást (persze abban a szabados módban ami mostanában zajlik a médiában, hogy felvonulnak követelik hogy tolerálják őket és szeressük is őket amiért a saját nemükhöz vonzódnak) egyiknek sem örülnék ha a fiam vagy a lányom a jövőben ilyenbe csöppenne bele mert a közvéleménynek ez elfogadott hogy "homokos vagyok kisebbség vagyok és azt csinálok amit akarok." nah igen az ilyen kommenteket szokták törölni mert eléggé homofób rasszista s antiszemita hangzata van. igen én vagyok a tolerálatlan ember! Pedig nem vagyok az... Én inkább amondó vagyok ne a tolerancián legyen a figyelme mindenkinek a világon mert oké elfogadom felebarátomat úgy ahogy van. de a cselekedetei szerint fogom megmondani azt, hogy barátomnak mondhatom e? és ugyanez fordítva is. Én szeretem a hazámat s hiszek is de nem radikális módban. magyarul egy egyszerű ember vagyok a sok másik között ki ha még van isten ugyan így van ezzel.
    NE a gondolkodásunkat és a szemléleteink között építsünk hidat egy egységes világért, hanem a szívünket akkor talán nem lenne annyi háború.
    A béke és a fejlődés csak innen kezdődhet el igazán:) isten áldjon mindenkit!

    VálaszTörlés
  3. Az arany középutat is lehet szélsőségesen képviselni? Vagy ez már nem tolerálható felvetés?

    VálaszTörlés
  4. Ha kevesen képviselik az arany középutat, az már a többség szemszögéből szélsőséges is lehet. :D

    Aki mindent tolerál, az az intoleranciát is tolerálja?
    Aki semmit sem tolerál, az az intoleranciát sem tolerálja?
    Akik elvárják, hogy valaki más toleráns legyen, miért nem inkább saját maguktól várják el ugyanezt? Az embernek csak saját magával szemben lehetnek reális elvárásai. Szerintem mindenki a saját háza táján tegyen rendet, persze ezt csak saját magamtól várhatom el. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy pirula is írta, a toleranciában is van középút. Nem kell mindent elviselni.

      Van is egy mondás erre, hogy "Mindenki úgy viselkedik a másikkal, ahogyan azt szeretné, hogy vele viselkedjenek". Én igyekeztem sokáig e szerint cselekedni, de rájöttem, hogy ennek a következménye az, hogy kihasználnak és hülyének néznek.
      Ezért én úgy találtam meg ebben az egyensúlyt, ami számomra elfogadható, hogy úgy kezdem a viselkedésemet felépíteni minden emberrel szemben, akivel először találkozok életemben, ahogyan azt szeretném, hogy velem viselkedjen.
      Ám, ha ő ezt nem kívánja elfogadni és helyette lenéz, megpróbál megalázni vagy ami még rosszabb megpróbál kihasználni, akkor általában előveszem a bűvös NEM szócskát, és ugyan olyan stílusban kommunikálok ezzel az egyénnel, ahogyan ő teszi ezt velem.

      Ez természetesen sokaknál kiveri a biztosítékot, mert nem tetszik nekik, holott én csak tükröt tartok eléjük.

      Tehát igen, mindenki a saját háza körül sepregessen, de ha odajön beleszólni, hogy márpedig az úgy nem jó, vagy éppen megpróbál rávenni, hogy nála is én sepregessek, akkor legyék már megengedve, hogy útbaigazítsam az eltévedetteket :)

      És itt jön a tolerancia - intolerancia közti egyensúly kérdése. Mi az amit még el lehet viselni :)

      A toleranciához szerintem hozzátartozik a tisztelet is. Az aki kivívta nálam a tiszteletet, úgy vélem többet elviselek vele szemben.

      Törlés
  5. Szerintem az, hogy Icke-ot támadták, mindent elárul arról, hogy hova tartozik az a 13 család! Ez a 13-as szám is elég jelentős...

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Ez a tolerancia, meg hogy mindent tolerálni "kell", vagy kéne, nekem nagyon egy burkolt diktatúra kibontakozását jelenti. Ez a tolerancia a szép szó a "fogaddel vagy kirekesztünk"-re. Mert ugye a mai világban aki nem tolerálja a homokosokat az mindjárt homofób. Hetero felvonulás miért nincs ? És mi az , hogy megmondják mit kell ? Meg akkor vagy ez meg az, ha így és így teszel. És ezt ki dönti el ?

    Mostmár szemmel látható a világ globalizálása, az egység felé indulás, vagy egységesítés. Én nem tudom ennek mi lesz a vége, de attól tartok ezt a természeti erők se, se az univerzum, se egy felsőbb erő nem fogja jó szemmel nézni. Pont azért van sokszínűség és sokféleség, hogy ne EGY legyen. A sok birkából így lesz droid rabszolga tömeg, és észre sem veszik....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez én voltam.

      Még valami. Aki ebbe a toleranciába belekeveredik, és "birka" lesz belőle aki mindent elfogad amit elétesznek, az csak külső segítséggel tud ebből kijönni. A saját szememmel látom bizonyos ismerőseimnél. Ez nagyon veszélyes, mert rendes, önálló emberből is képesek birkát csinálni. Komolyan már várom szinte, hogy történjen valami világméretű dolog, vagy hogy ez az egész véget érjen mert ez már tényleg ember-ellenes ami folyik a világban.

      Bizonyos emberek már önállóan gondolkodni sem tudnak, képtelenek a döntéshozásra, azonnal tv, vagy egy másik ember kell nekik, hogy képesek legyenek rá. Ezt amit a pirula csinál sokkal jobban kéne hirdetni vagy nem is tudom, mert ez így egy nagyon szűk réteghez jut el. És akikhez eljutk, azokmár többé kevésbé tájékozottak, felébredtek. De mi van a birka tömeggel? Ők mennek a lecsóba?

      Törlés
  8. Nem kötődik közvetlenül a témához, de úgy gondolom érdemes megosztani. Évekkel ezelőtt láttam a Vámpírok Bálja című musicalt és bár nagyon tetszett a kivitelezés de valami motoszkált bennem, hogy van vele valami furcsaság. Aztán ez feledésbe merült, de pár hete valahogy újra szöget ütött a fejembe, és úgy döntöttem újra megnézem. Az előadás most is nagyon látványos és nagyon jól kivitelezett volt, viszont most jobban figyeltem a szövegekre és elég durva, hogy mikről énekelnek. Mikor hazaértem gyorsan elő is kerestem a dalszövegeket és...
    "Az eljövendő kornak én azt jósolom most hát,
    Hogy a következő évezred hajnalán már, itt csak egy isten lesz,
    És úgy hívják, az el nem múló vágy..."
    http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/34611/vampirok-balja-musical/az-el-nem-mulo-vagy-zeneszoveg.html

    "Törjön égig a láng!
    Lépjen trónra a Sátán! (Most indul a nagy vámpírtánc!)
    A gyilkosok világa ez,
    hol Ő a bálvány! (Vedd el és vidd amit látsz!)
    Minden szó hazugság!
    Nézd csak, mindenütt ármány! (Most indul a nagy vámpírtánc!)
    A csúszómászók világa ez,
    jót ne várjál! (Vedd el és vidd amit látsz!)
    Semmi jót ne várjál! (Vedd el és vidd amit látsz!)

    Ha a bűn okoz kéjt,
    élvezd, hogy önmagad légy!
    Többé nem bújunk el már,
    vad tánc ez és csak most indul még!
    Csak most indul a nagy vámpírtánc!
    Vedd el és vidd amit látsz!
    Csak most indul a nagy vámpírtánc!
    Vedd el és vidd amit látsz!" http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/35232/vampirok-balja-musical/finale-zeneszoveg.html

    És érdemes az eredeti Polanski film végét is megtekinteni: http://youtu.be/1Vf00mDiRw4?t=2m43s

    Természetesen ezzel semmi rosszat nem akarok mondani a musical készítőire és legfőképpen a színészekre, akik mindettől függetlenül csodálatos előadást nyújtanak.

    VálaszTörlés
  9. Tisztelt Szerkesztő!

    Ajánlom figyelmedbe a következő filmet, melynek fordítását nem rég fejeztem be: http://szabadgondolat.wordpress.com/2012/09/03/hogyan-lett-jezusbol-krisztus/
    Ha tartalma tetszik, kérlek terjeszd, amíg nem törlik. Le is lehet tölteni a vimeoról: https://vimeo.com/48743418/download?t=1347189801&v=115584329&s=838a4a5179dd348a88df55b1050857c2
    Jó egészséget!

    egy másik te

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na végre előkerültél ismeretlen barátom, évek óta erről beszélek de nekem senki nem hitte el.

      Törlés
  10. Engem csak az érdekel, hogy a cikk írója valóban ott volt a rendezvényen? Csak mert én ott voltam, és bizony pont azt emelték, ki hogy legyünk büszkék saját értékeinkre, kultúránkra, vallásunkra, és a másikét elfogadva legyünk egységben! Erről szólt az összes előadás, program hogy mindenki megmutathatta, hogy náluk mi hogyan működik. És az egy közös vonás ami van, az az, hogy tedd azt a másiknak amit szeretnéd, hogy neked is tegyenek! Ezt csak elég bemagyarázva lehet félreérteni! Szó nem volt arról, hogy egy vallás és egy kultúra legyen!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. már számtalanszor kiderült, hogy a szép társadalmi eszmékből mindig valami sz@r gyakorlat lesz... ez van a "mindent tolerálni" szép eszméjével is
      és sajnos ez van a "majd én eldöntöm mit tolerálok és mit nem" arany középutas eszméjével is: ez az eszme mindössze abban a különbözik a többi eszmétől, hogy már alapból se szép:)

      Törlés
  11. Sziasztok!
    A Genfest egyik szervezőjeként mondhatom, hogy itt éppen nem egységesítésről, uniformizálásról, összemosásról van szó. Ajánlom a következő beszélgetés első perceit:
    http://mno.hu/rajatszas/vilagtalalkozo-1102366
    Hanem miről?
    A háborúk és egyéb utálkozások a félelemből születnek, nem ismerjük a másikat, furcsa vagy ellenszenves nekünk stb.
    A másik ok az az irgalmatlan nagy hazugság, amit el akarnak velünk hitetni: "csak a másik rovására tudsz érvényesülni, öcsém, úgyhogy húzzál bele, taposd el a másikat, különben téged taposnak el."
    Pedig nem csak a vallásos emberek tapasztalják, hogy önzetlenül szeretni jó, és a pszichológusok is leírják, hogy megbocsátani "egészséges", mert a gyűlölet elemészti az embert, magányossá teszi.
    Mi azt szeretnénk megmutatni a nagyvilágnak - és egyben magunkat is megerősíteni - hogy vannak olyan emberi értékek, amelyek mellé vallástól, nemzetiségtől függetlenül sok ember odaáll, és különféle dolgokat tesz érte a szűkebb-tágabb környezetében.
    Erről szólt ez a három nap: milyen jó, hogy sokfélék vagyunk, így vagyunk igazán ajándékok egymás számára.
    És hogy érdemes a saját életünkben megtenni a magunk kis lépéseit, mert ettől lesz jobb a világ. Sok kis történet hangzott el olasz, iraki, svéd, chilei, magyar stbstb fiataloktól, hogy ők milyen problémákkal szembesültek (háború, szegénység, vallási konfliktusok, családi nehézségek, betegség...), és milyen megoldást kerestek rá.
    A zárónapon a katolikus misével párhuzamosan több istentisztelet és szent liturgia zajlott (protestáns és különféle ortodox egyházakhoz tartozó testvéreinknek), a buddhista, muzulmán, hindu és zsidó vallású résztvevők pedig egy vallásközi konferencián vehettek részt. Ezután gyűltünk újra össze, hogy közösen fohászkodjunk a békéért.
    Szerintem felemelő és reményt adó volt.

    Örülök, hogy valaki felfigyelt erre a rendezvényre, mert tényleg nem mindennapi az, hogy ennyiféle ember egy célért mozdul!
    Annak még jobban örülnék, ha nem értenék félre :)
    Itt egy másik összefoglaló is:
    http://www.youtube.com/watch?v=FCpy7mdr7UM
    Fábián Krisztina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnéztem.
      Talán a cikk írójának nem kellett volna titeket ezzel a negatív globalizmussal összemosni.
      Talán és is elhamarkodottan írtam véleményt.
      Üdv.

      Törlés
    2. Sajnálom, de nekem ez a multi-kulti addig nem jön be, meg ez a testvériség, amíg az anyaországi magyar, a határon túli magyart leszarja és nem értékeli, nem fogadja el. Azt se tudja hol van Erdély, Felvidék stb., ami Pesten kívül az vidék... Ez a Genfest a jobb világról, egy új világról, hogy mindenki EGY. Egy egyközpontúságról szól. Vannak persze értékek, mert érdekesek más kultúrák is, de ez a sok agyatlan, akiket lehetett a videón látni, egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet.

      Törlés
    3. Krisztina. Ez mind szép és jó, biztos hallottad a mondást, hogy a pokolba vezető út is a legnagyobb jóindulattal van kikövezve. Na most ez nem vélemény akart lenni a Genfestről, csak úgy mondtam, hogy jó ezt szem előtt tartani. S ha már világbékéről és egy boldogabb világról álmodunk, akkor annak rég meg van a receptje a távol kelet hegyei között. "A világ béke titka, minden ember személyes lelki békéjében rejlik" Ez a mondat kellene legyen a mottó nem a "feltétlen tolerancia". És a lelki béke magával vonja a szeretetet, amely az erényeket, és voálá utópia. De szép is lenne. Minden esetre inkább Genfest mint ozorai, vagy háború, ha már mindenképpen meg kell alkudni.

      Törlés
    4. sajnálom krisztina maga jól át van baszva

      Törlés
    5. azért fium, lányok, legalább magatokhoz legyetek hűek...

      egyrészről fogadjuk el a másik világképét, másik vallását, meg az igazság szubjektív, meg minden vallás igaz, meg mindenkinek igaza van, meg gaz katolikusok minden "gondolkodót" a pokolra szánnak...

      másrészről meg fujj tolerancia, meg már a katolikusok is, tulajdonképpen a katolikusok mindig is.

      döntsétek már el!

      és még mielőtt bárki félreértené, megvan a véleményem a katolicizmusról.

      Törlés
    6. mit kéne el dönteni? :) teljesen hülyeséget írtál

      Törlés
    7. nyilván te a tolerancia-nemtolerancia kérdésre gondolsz, de hát nem gondolod hogy ezt általánosan fogjuk eldönteni?:) talán azt gondolod, hogy egy kisgyerek ismerethiányból fakadó hibáját, és egy fullgonosz, tetteivel tudatában lévő diktátor vérengzéseit általánosan tolerancia-nemtolerancia döntésének szintjén kezeljük? kicsit irányított gondolkodásmód lenne...

      Törlés
  12. Végre a hüllők is feltűntek a színen! :D :O?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te hiszel ebben a gyíkemberes hülyeségben? o_O

      ajánlom az Elpusztíthatatlanok (They Live) c. filmet! /1988/

      Törlés
    2. Azt nem tudom, hogy most itt a földön vannak-e, vagy hogy ők irányítanak-e de a "gyíkemberek" Reptalianok igenis léteztek, létezhetnek mai is, valahol. Mert úgy szőrös eleink a világ minden tájáról számoltak be a alakváltó "gyíkemberekről" barlangrajzokon, véseteken és valószínűleg nem csak a tehetség kínozta őket amikor ezeket lerajzolták, általában rossz színben tüntetve fel.

      Törlés
  13. Off...
    A Morning Show facebookján a következő hír jelent meg:
    "Zombiriadót tartottak az Egyesült Államokban egy katasztrófavédelmi gyakorlat keretében. A lakosságot felszólították, hogy készüljön fel egy esetleges zombi-apokalipszisre ugyanúgy, ahogy egy hurrikánra vagy terrortámadásra. Lehet, hogy tudnak valamit? Mit tehetünk ha jönnek a zombik? Mik az első jelek? Mit vinnétek magatokkal, ha el kellene hagyni a lakást?"
    Durva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Puska, machete, megfelelő öltözet, és a már összepakolt túlélős hátizsákom.

      Törlés
  14. Azért a szerzővel és sok kommentelővel érdekes lenne egy Rorschach-tesztet elvégezni.

    Tehát minden olyan kezdeményezés ami a világbéke ideáját hirdeti és nem tolja az arcunkba, hogy ehhez nem az internacionalizmuson keresztül vezet az út (mert esetleg meg se fordul a fejében, hogy az valakinek megfordul a fejében) az simán a háttérhatalom olcsó kis játéka. Ebben a világban csak buta, ignoráns TV néző birkák és felvilágosult NWO kutatók léteznek. Én inkább azokat tisztelem akik az arany középutat képviselik és rengeteg kutatással, tanulással és munkával javítani próbálnak a világ helyzetén. Nézzetek TED előadásokat, ott sok ilyen ember van (Persze nyílván a TED is kontroll alatt áll).

    Annak meg, hogy egyfolytában mindenhonnan a tolerancia jelszó folyik van egy sokkal egyszerűbb magyarázata: Annyira hiányzik az emberekből, hogy így próbálják helyrehozni az egyensúlyt.

    VálaszTörlés
  15. Ozorával mi a baj?

    Bírom az embereket.

    Ha a városban tép valaki akkor jön a duma, hogy nem az a bajom hogy csinálja, hanem hogy előttem, menjen ki a mezőre inkább leszarom (ugyan ez érvényes a buzulásra is)

    viszont ha kimegy a sok narkós a kiba mezőre hogy ott egymás társaságában senkit sem zavarva élje meg az élet pszichedelikus éleit, akkor meg az a baj.

    most akkor mit csináljon magával a sok szerencsétlen, aki szereti, mi több szakrális és szent dologként kezeli a természetanyától kapott tudattágítókat, mint a gomba vagy a meszkalin?

    írja le papírra, hogy jóvóna?

    igen persze, én is drogos vagyok.

    és mindezen felül én is hiszek abban, hogy Isten (vagy önmagunk) azért küldött erre a bolygóra hogy a tőlünk telhető legjobb életet éljük.

    10 éve is kérdés volt, 20 éve is kérdés volt: Van e bűnös áldozat nélkül?

    Ki mondhatja meg azt, hogy az egyén mit tehet a saját elméjével-szervezetével és mit nem?

    Pont, hogy az ozorai alakok színe java az az ízig-vérig hippi, aki nem a divatnarkókat tolja magába a tuc-tuc zenére mint a mostani sok fiatal, pont ezek a hippik termesztik szeretettel azt, amit később elfogyasztanak.

    egyáltalán mi köze van ahhoz is bárkinek, hogy mit termesztek az udvaromban és azt mikor kívánom elfogyasztani?

    Hát most tényleg van bűn áldozat nélkül?

    Részemről azt hiszem, hogy kés vagy tüdőbaj vagy zebrán történő gázolás jóval-jóval-jóval több halálos áldozattal járt már e világban, mint egy ozora.

    Számtalan goán jártak míg "kicsi" voltam, és ezt az egyet bizton állíthatom, hogy onnan nem visznek el mentők embereket mint a futtatott belvárosi diszkókból.

    Namindegy csak úgy kiszaladt belőlem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel én említettem ozorát azért magamra veszem. Nem mondtam én hogy ne drogozz, mert hanem fel leszel pofozva...sőt inkább füvezzen, vagy gombázzon (vagy pókhálóból teát főzzön :D) valaki mint segg részegen kötekedjen, vagy valami szintetikus szartól pörögjön. Na de mindegy én szeretem és tisztelem az emberi szabadságot, mindenki tegye ami neki jelenleg igaznak tűnik. De ettől még meg van a véleményem, hogy a drogozásról úgy általában. A buzik...hát azok buzik, ez van.

      Törlés
    2. Én része voltam Ozorán a szervezőcsapatnak (amig tavaly ki nem vált a régi csapat - velem együtt ), így személy szerint sértve érzem magam, ha Ozorát szidják most, a kialakult hiszti miatt. A média hazudik, mint mindig, és egy szó sem igaz abból, ahogy előadták a történetet. Ha valaki, én elég sokat tudok a felszín alatti történésekről, mind a múltban, mind idén (mármint, hogy miért most tört ki a razzia.) A drogokat most hagyjuk. Nyilván Ozora is hibás, de nem a drogok voltak az első számú okai a razziának és annak, hogy a média így rászállt a fesztiválra, de itt nyilván nem írom le az okokat és összefüggéseket, mert nem publikus. Csak annyit, hogy ez az egész mélyebb és sötétebb, mint amennyit a nagyközönség lát. Nem a drogok miatt történt! Eddig miért nem jöttek ki? Voltot és Szigetet stb miért nem vették elő? Lehet gondolkozni...

      Törlés
    3. Én elhiszem neked, kicsit olyan ez az eset mint Kim Schmidt a megauploados fickó, gondolom ő is olyan szarba nyúlt amibe nem kellet volna, hiszen a megauploadot lelőtték, míg a többi vígan elvan...hm hm hm micsa világ ez. Végül is nem a fesztivál a hibás ha valaki drogozik, mert nem belépési feltétel, de azért nagyon közeli barátom ott volt végig és elmondta, hogy voltak megfolyva elegen. Többek között mondta azt is, hogy a média felfújta, s tele hazudta az esetet.

      Törlés
    4. Ma mondták be a híradóban, hogy 2,5 kg füvet találtak, meg a komolyabb drogokból (amfetamin, kokain, stb.) pár grammokat. 10-50 gramm között. Hát az nevetséges mennyiség szerintem. Siófokon péntek meg szombat este végigmennének a Petőfi sétányon, sokkal több drogot foglalhatnának le. Gondolom a Szigeten meg mindenki drogmentesen töltötte a bulit...

      Törlés
    5. Egy másik Névtelen: A drogok megváltoztatják az ember tudatállapotát. Az élet tudatállapotok sorozata. Aki képes uralni a saját és mások tudatát az az egész emberi világot uralhatja, ha akarja. Nem kell hozzá se pénz, se hadsereg, se semmi. Nem ítélem el a drogokat úgy unblock, mert az elég nagy csúsztatás és általánosítás lenne, csak szerintem pl. a meditáció, tanulás, gondolkodás sokkal nagyobb távlatokat nyithat és messzebbre is visz. Nem ellenzem a drogok kipróbálását, használatát. Persze itt megint bejön az arany középút. Csak ésszel csináljátok, gyerekek, mint minden mást! Ozorán még nem jártam, de videók alapján pozitív benyomást keltett bennem.

      Törlés
    6. @Névtelen 1.:
      Egyet értek, jól mondod! Van is egy elgondolás miszerint a kender megmenthhetné a világot. Nem, nem vicc!
      Az üzemanyagtól kezdve a ruhákon át egészen a papírig szinte minden előállítható belőle (még egyfajta műanyag is). Nem véletlenül tiltják tűzzel-vassal.
      A kenderpapír ráadásul tovább is marad fehér mint a fából készült változat. Itt halkan jegyzem meg, hogy az amcsi függetlenségi nyilatkozat néhány lapját is ilyen papírra vetették. Na nesze neked DEA.

      Ezen kívül a növény nemesebbik változata kaput nyit egy világba, ahol olyan dolgokon is elmereng az emberfia amin alapjáraton nemigen. Na meg nem is jár olyan geciségeken az esze mint általában vagy akár alkohol befolyása alatt.
      Én pl még nem halottam, hogy valaki betépett oszt jól elverte az asszonyt.

      Törlés
    7. A parlagfűről és kering egy jó kis írás a neten.Nem véletlenül írtatják.Nézzetek utána!

      Törlés
    8. Hi!

      Azért az indiai nemes kendert, a vadkendert, meg a parlagfüvet ne hozzuk már fel ugyanannak, mert nem ugyanaz.
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Parlagf%C5%B1
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Kender

      Kedves Névtelen!
      Érdekelne az a jó kis írás a neten a parlagfűről, mert már 3 éves korom óta kínoz tőle az allergia. Hátha valami kutyaharapást szőrivel gyógyítható a probléma. Viszont nem vagyok elég bátor teát főzni belőle és meginni. Akinek a mogyorótól van anafilaxiás sokkja, annak se ajánlott mogyorót enni...

      Törlés
    9. Szerintem erre gondolt:
      http://magunk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=987:a-parlagf-a-leghasznosabb-gyogyito

      Rég olvastam, nem tom ebben írja-e de a parlagfű pollenjén alapból van egy "védőbevonat" amit a kipufogógázok lemarnak és azért irritál sok embert. Főleg a városiakat. Mi a logikus reaction? Ircsukki!

      Az indiai (szívható) kender valóban nem egyenlő a vadkenderrel vagy a rostkenderrel. Amikor a híradóban mutogatják, hogy TEK lekapcsolt egy ültetvényt, akkor tévesen nevezik VADkendernek, netalán indiai VADkendernek. Ez részben szándékos megtévesztés, anéző hülyenék nézése, na meg a hír is mindjárt izgalmasabb ha a VAD szót használják. Mer a kender az veszélyes, a drog rossz, éérteem?

      http://www.ckmagazin.info/mindennapi-kender%C3%BCnk
      http://www.ckmagazin.info/m%C3%BAlt-%C3%A9s-j%C3%B6v%C5%91-%C3%BCzemanyaga
      http://www.ckmagazin.info/hasznos-kender-europaban
      http://www.ckmagazin.info/t%C3%A9v%C3%A9ben-mondt%C3%A1k

      Törlés
    10. Kedves bender!

      Köszönöm a cikket. El fogom olvasni.
      Igen én is erre gondoltam, hogy lefoglalnak a híradóban 25 növény vadkendert. Jókat szoktam röhögni rajta, nálunk a kukoricásban annyi van, hogy egész nap foglalgathatnák... :)

      Törlés
  16. PPP, szerinted Mark Zuckerberg illuminátus?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tuti, hogy nem volt az, amikor a Facebookot megcsinálta. Aztán később jött a politikai nyomás, és senki nem ismerné az oldalt, ha ezt nem engedné a pol.-gazd. elit. (na meg bevonult a tőzsdére, ami kb annyit tesz, hogy eladta a vállalat nagy részét tőkéseknek)

      véleményem szerint igen, hiszen különben a myspace futott volna fel és nem a facebook

      Törlés
    2. Ha azt gondolod, hogy valaki egyik napról a másikra bekerül az illuminátusok rendjébe akkor eléggé el vagy tévedve, már ne haragudj. Ez nem egy golf klub. Ha nem rendelkezik semmi okkult tudással, akkor hogy kerülne be? Azt meg nem 1-2 év összeszedni.

      Törlés
    3. Bocsánat, hülyeséget beszélek. Senki sem kerülhet be, ha csak nem tagja a vérvonalnak.

      Törlés
    4. elnézést: "véleményem szerint igen" alatt azt értettem, hogy illuminátus kapcsolatokkal rendelkezik

      Törlés
    5. Nézd meg a videót, amikor leveszi a dzsekijét, milyen aranyos kis ábra villan elő.

      Törlés
  17. Egyik ismerősöm is megosztotta ezt az összefoglaló klippet, amit időrendben a cikk olvasása után néztem meg és bár a cikk olvasása kapcsán úgy gondoltam, hogy teljesen egyetértek, a videó kapcsán az volt a gondolatom, hogy azért nem mindegy, hogy a résztvevők belülről hogy élik meg a dolgokat. Mert én pl ebben a videóban jókedvű, szeretetteljes embereket látok, akik úgymond emelik a Föld rezgését az aktuális örömükkel. Szóval igen, lehet, hogy a háttérből konspiráló célzattal született az esemény, de az is lehet, hogy a résztvevők pozitív vibrációja inkább egy másik rezgésszintet erősít, ami meg pl pont az NWO ellentéte.
    Pár száz (vagy ezer) oldalnyi könyv illetve internetes portálok olvasása, előadások hallgatása után azt vettem észre, hogy a háttérhatalom legtöbbször olyan dolgokat használ célul, ami egy szép, utópisztikus világ ismérve lehetne, csak aztán ezt jól kifordítja és csúnya elnyomást csinál belőle (tipikus báránybőrbe bújt farkas esete). Mert ugyebár a kommunizmus alapeszméje is, hogy mindenkinek jut mindenből és mindenki EGYenlő, az is egy szép dolog, de tudjuk, hogy sült el... Meg aztán itt van ez az egyesült világ és általa a világbéke eszménye is. De mint azt más is említette feljebb, nagyon nem mindegy, hogy ezeket a dolgokat úgy érjük el, hogy mindenki szépen megérti, magában megérleli a dolog egyéni összetevőit és a sok belső békét lelt egyénből áll össze a világbéke, vagy a hatalmi elit erőszakkal húzza rá az emberiség egészére ezt a dolgot, félreértelmezett (vagy szándékosan ferdített) vallási dogmákkal, háborúktól védelmező erőszakszervezetekkel.

    Én azért bízom benne, hogy egyre többen nem csak felébredünk, de a belső békénket is megtaláljuk (nem annyira könnyű sajnos, én is sokszor visszaesek a posványba).

    VálaszTörlés
  18. Feltűnt már valakinek, hogy ezek a genfest-esek ki sem ejtették a tolerancia szót?
    Ti amúgy miről beszéltek??
    Teljesen félreértitek az egység fogalmát.
    És az feltűnt, hogy éppen a saját életüket akarják megváltoztatni,és szó sincs elnyomásról meg hatalomról? ilyet semmilyen vezetőség nem tudott volna kikényszeríteni.
    Persze elméleteket lehet gyártani, az ingyen van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a beszéd valóban olcsóbb mint a tettek (a katolikus egyh. ezerszer tanúsította hogy nem a tetteit tartja fontosnak hanem a szavait, a nyájról is bebizonyosodott hogy elég nekik a szó mint táplálék)
      elméletek gyártását csak a drága életünk idejének rovására tehetjük(ami, ha csak egyszer élnénk is sokkal többet érne, mint hogy monitor előtt töltsünk el akár egyetlen percet is belőle)

      "És az feltűnt, hogy éppen a saját életüket akarják megváltoztatni,és szó sincs elnyomásról meg hatalomról?" igen talán ez az egyik legnagyobb probléma, hisz egyértelmű az emberiség jelenlegi elnyomása (az utóbbi 100 évben 3 szor volt mo-n kommunizmus, 1 szer fasizmus, 3szor kapitalizmus ami amugy már 100 éve is válságban volt amerikában és ami a munkanélküliségre épül és lehet most is fasizmust terveznek) mégsem említenek róla egy jottányit sem és ez már önmagában nemcsak a jóra való restség..:)

      Törlés
    2. New Age az egész.

      Törlés
  19. http://www.youtube.com/watch?v=TG0mUGxdSXI

    VálaszTörlés
  20. Jajj, már megint ezek a gyíkemberek... David Icke egy kókler. Attól, hogy sok jót mond a krapek, még ott van a meséiben a saját ferdítése. Mellesleg, hogy ezt kitalálta, jól megél belőle, nem hülye ő, megcsinálta a saját üzletét... az meg senkinek nem tűnik fel, hogy ennyi idő alatt még nem tették el láb alól az nwo-k. Lerí a csávóról, hogy ezoterikus pénzhajhász félrevezető, már csak az a kérdés, hogy szándékosan csinálja mindezt, vagy még ő sem jött rá, hogy szűrni kellene az információit...
    Aztán itt van Alex Jones is. Nem ismerem a pályafutását, de jó lenne megtudni, hogy ő vajon akkor most hova is tartozik. Talán egy postot is megérne, hogy kivesézzük, bár nem túl jó a csávó portfoliója.
    Aztán még itt van William Bill Cooper is (bár már nincs közöttünk). Csodálkozom, hogy PPP még nem fordította le az előadásait, vagy valaki, akinek lenne ideje feliratozni. Pl. a Porteville prezentációját, ami még fent van belőle youtube-on, ugyan is előszeretettel törölgeti ezeket a vidiket a szolgáltató...

    VálaszTörlés
  21. Arról beszélnek, hogy milyen szép is az egység és hogy egyesíteni kell mindent, mert úgy lesz világbéke, meg tolerancia mindenekfelett.

    Az igazság az, hogy addig amíg mindenki azt lesi, hogy a másiknak zöldebb a fűje, nem lesz világbéke. Még akkor sem, ha a világ egyesül meg szupertoleránsak leszünk.
    A világ azért nem békés, mert mindig azt szeretnénk, hogyha nekünk több lenne mindenki másénál, és természetesen ezért a lehető legkevesebbet kelljen tenni.
    Mindaddig amíg az országok úgy gondolkodnak, hogy a nyersanyagokat és erőforrásokat elvesszük másoktól, addig nem lesz béke. Amíg vannak emberek akik úgy gondolkodnak, hogy könnyebb elvennie a szomszéd értékeit, addig lesz bűnözés.

    És pontosan erre való az, hogy a vallásokat és hitet teljesen lerombolják. Mert bármelyik vallás és hitrendszer képes elhozni a világbékét, ha az emberek vallási vezetők nélkül hinnének és olvasnák ezeket a tanításokat. Mert akkor mindenki tudná, hogy az a fontos, hogy elégedj meg azzal, amid van, de ha te többet szeretnél, akkor tenned kell érte, és nem elvenned.

    Tehát elsőként az irigységünket és a lustaságunkat kellene legyőznünk. És aki ezeket nem képes legyőzni egyszerűen ki lehet közösíteni, nem szükséges semmiféle toleranciát alkalmazni vele szemben, elég ha csak kiközösítik.

    Aztán jöhet az, hogy rájöjjön mindenki, teljesen felesleges pazarlóan élni. Miért kellene nekem bármiből is mértéktelen felesleg? Természetesen felesleg az kell, mert másnak meg hiánya lesz és odaadhatom neki, de neki is lesz feleslege és nekem tudja adni. De akkor sem kérek többet mint amire szükségem van.
    Tehát a mértéktelenség a másik fő probléma, ami a szent világbéke útjában áll. A mértéktelenség az, ami miatt töménytelen mennyiségű értéktelen földi kincset felhalmoznak az emberek. Most tényleg, mi értelme van annak, hogy valakinek van 999.999.999.999$-ja ? Semmi az égvilágon!

    Tehát nem az a baj, hogy többet szeretnél, ezzel nincs gond, csak azzal van gond, ha valaki ezt mértéktelenül teszi mások kárára.

    Tehát az oly hőn áhított világbéke akkor jön el, ha végre felhagyunk az irigységgel és a mértéktelenséggel.

    És az teljesen mindegy, hogy ki miben hisz, milyen a kultúrája, hol él, hogyan beszél, hogyan néz ki és végképp semmi értelme nincsen ezek egyesítésének vagy közös nevezőre való hozásának. Ez mese, ez hazugság, hogy majd ez elhozza a világbékét. Mert ez önmagában alapvető gondolkodásában nem fogja megváltoztatni az embereket. Továbbra is irigyek lesznek a máséra és többet szeretnének mindenki másnál lehetőleg mindezt ingyen vagy kevés munkával.

    És jelenleg a média mindenféle eszközével az irigységet és a mértéktelenséget hirdetik. Mert neked mindened szar és ráadásul kevés is van, de állj be a sorba és neked mindened jobb lesz mint másé és ráadásul annyi amennyit csak el tudsz képzelni. És ez az "egyesüljünk mert akkor minden közös lesz" eszme is ezt hirdeti, hogy az egyesítéssel, majd neked sokkal jobb lesz és több.

    VálaszTörlés
  22. Kedves Genfest szervező barátom. Te bizonyára meg tudod mondani, hogy ki finanszírozta a Genfest rendezvényeket. Ez egy kulcskérdés, ha meg akarjuk ítélni a rendezvény valódi célját. Vajon a lány Indiából, akit a tévén keresztül a rendezvényen láttam, aki kb. 18-20 éves lehetet, ő a saját zsebpénzéből utazott ide? Vagy a japán fiatalember, aki egy újonan alapított egyházat képviselt, ő saját magát finanszírozta, vagy az egyháza fizette az utat? Vagy volt egy meghívó fél? Milyen anyagi forrás áll a Genfest rendelkezésére?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Európai Unió is támogatta természetesen(!), ami nem meglepő ismerve a szabadkőműveseket.
      Ott volt még Tarlós is, Erdőről meg ne is beszéljünk!

      Hívő vagyok, de ilyenek miatt nem vágyom közéjük, látva hogy mi megy itt.
      Sajnálom a sok megvezetett szerencsétlent, akik 99% jó szándékú igaz ember. A szervezők többségével együtt.
      Az baj fejjebb keresendő, akik háttérből mozgatták ezt a genfestes agyrémet.

      Ugyanakkor az ott résztvevőknek sokat jelenthetett, de ez nem mentség.

      Törlés
  23. Esetleg David Icke-tól nem tervezel fordítani videót PP? Pl. Alex Jones-al is van néhány beszélgetése, szerintem biztos sokakat érdekelne.

    VálaszTörlés
  24. Én olvastam David Icke-ot. Megmondom őszintén, hogy nem tudom még mindig, hogy hova tegyem ezt a gyíkemberes sztoriját. Na már most ő azt állítja, hogy ő valami spirituális beavatáson esett át ami lehetővé tette számára, hogy "a függöny mögé" lásson. Tehát képes volt látni a számunkra láthatatlant. Egyébként nem tartom valótlannak az ilyesmit, de attól még lehet hazugság. Viszont cáfolni sem tudom. A régi írások alapján ugyanis tök logikusan levezette, hogy ezek a lények léteznek.
    Tehát hülyének semmiképpen nem mondható a fazon. Esze az van. A kérdés, hogy hazudik-e vagy sem. Mivel ez az egész elég hihetetlennek tűnik, ezért én azt mondanám, hogy igen, ez hazugság. Na de mégsem mondhatom, hogy az mikor alátámasztani meg nem tudom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyesek a "gyíkemebereket" planet X, vagy Nibiru őslakó hüllők emberrel mesterségesen mutálódott változataként írják le. Nibiru létezésére van elméleti lehetőség (nem bizonyíték!), és ha igaz akkor az legtávolabbi bolygó a naprendszerben, nagyon hideg, sötét. Csak ha a 29xx évente a közelünkben van (fordul) akkor melegszik fel. Kizártnak tartom az életet is rajta, nemhogy még az egy intelligens hüllőfaj legyen!! szóval van némi logikai bukfenc.

      De ha már űrlényeknél és az arisztokrácia (13 alapító család) eredeténél tartunk. De most ismétlem magam és PPP-nek is ajánlom, egy Djhives álnevű arrogáns stílusú fószer Die sheeple die irományát.

      Állítása szerint 13 occultation-t azaz nap hold együttállást (napfogyatkozást) előrejelző kozmikus "számológép" épült a Föld különböző pontjain. Az egyik, a legismertebb Stonehedge. Az ürge nagyjából leírja a használatát is. A 13 megfigyelőhelyet 13 családhoz lehet kötni, akik ezzel a tudással szereztek hatalmat az emberek felett. Innen ered az occult vallás és tudás. Tudtok erről valamit?

      Törlés
    2. Azt állítja, hogy különböző síkokon mindegyik bolygón van élet. Úgyhogy tök mind1, hogy a mi általunk észlelt realitásban az a bolygó halott-e vagy sem. Az ő szavaival élve, ők a "látható fényen" túlról manipulálnak minket. A mi érzékelésünk nagyon le van korlátozva. Ezért is van olyan sok kikapcsolt génünk és ezért van az, hogy csak az agyunk 2-3%-át bírjuk használni. Szándékosan lettünk anno így lebutítva. Hogy ezt a gyíklények csinálták volna, az kétséges viszont azért az elég furcsa, hogy az agyunk miért ilyen kis részét bírjuk csak használni.

      Törlés
    3. A "gyík-teóriához" röviden annyit, hogy tele vannak velük a régi kultúrák domborművei, leírások... szóval nagyonis léteznek és ez nem David Icke agyából pattant ki...

      Ezt a leletet egy 10.000+ éves Dél-Amerikai bánya mélyéről ásták ki. Alul az Orion csillagkép van s egy NEM EMBERI SZEM ami világít a sötétben a tetején...

      * http://kepfeltoltes.hu/110912/projectcamelot_illuminati_eye_13_1776_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

      Honnan ismerjük ezt a 13 lépcsős piramist?

      * Az emberi faj titkolt történelme: http://www.youtube.com/watch?v=y47sh_iXpik&feature=player_detailpage#t=458s

      Törlés
    4. "és ezért van az, hogy csak az agyunk 2-3%-át bírjuk használni."

      hunsabre wrote:
      Ez azért vitatható. Képzelj el egy sok kis csövecskékből álló térbeli labirintus "gombolyagot", amely messziről nézve pl. egy gömbhöz hasonló szerkezet. Legyen az összes űrtartalma 2 liter, de csak fél deci (a térfogat 2-3%-a) vizet töltünk bele. a féldeci folyadék bárhova eljuthat, bármilyen két pontot összeköthet a csövecskék között attól függően, hogy mozgatom a szerkezetet, de az egészet sohase fogja betölteni.
      Ha a csövecskék némelyike idővel eldugul,még akkor is megtalálja az utat a folyadék az utat két tetszőleges pont között. Ha hozzátöltünk még pár mL vízet, nem okoz problémát a működése. Hasonló ez az agyunkhoz, nem minden idegsejtje "tűzel", csak 2-3%-a, mivel ennyinek a munkájával el tudja látni a feladatát. Ha plussz infórámációt szerez az évek alatt (emlékek) és néhány millió kapcsolata elhal (öregedés, sérülések), még akkor is ellátja feladatát. Gondolj bele ha 90%-át kihazsnálnánk, akkor 20%, pusztulása, már 10% emlék/tapasztal vesztéssel járna, ami azért brutális! Tehát nem a kihasználás kicsi, hanem a biztonsági ráhagyás nagy:))!!

      Törlés
    5. az agyunknak nem a 2-3%-át használjuk, hanem az egészét, ez csak agy buta mítosz.

      továbbá elmagyarázhatná valaki nekem, mit ért "másik sík" "más dimenzió" alatt.

      fogalmakkal dobálózunk annak megértése hiányában. mind a sík, mind a dimenzió egy emberi leképzés. arra való, hogy a valóságot lebutítva, az egyszerúsítés által a bonyolultabbat jobban megértsük. abban a pillanatban, hogy elkezdjük ezeket misztifikálni (nemlétező valóságot képzelünk nemlétező dolgokba) már nem a megértést, pusztán a ködösítést szolgálja. onnan kezdve pusztán fantazmagória.

      persze oda beférnek gyíkemberek, fénylények, ufók, Niburu, meg még ezer meselény, mesebolygó.

      Törlés
    6. Értem, hogy mit írsz és elég logikusnak tűnik.
      Viszont felhívnám arra is a figyelmet, hogy nekünk volnának olyan képességeink is amit a hivatalos nézet szerint paranormálisnak neveznek és csak kevés ember tudja ezeket használni és azok közül is csak bizonyos képességeket. Például ilyen a telepátia, telekinézis, jövőbe látás, gyógyítás stb. Ezekkel normál esetben nem rendelkezünk.

      Törlés
    7. ezt a bejegyyzést nekem szántad névtelen?

      Törlés
    8. Jeromos:
      Nem, hanem az előtted lévőnek. Akkor még nem volt kint a tiéd mikor belekezdtem. Te is reagálhatsz rá ha gondolod. Lehetőleg objektívan, kevesebb iróniával.

      Törlés
    9. Jeromos: Mindig meglepődöm az olyan embereken, akik meredekebbnél meredekebb összeesküvésekről olvasnak nap mint nap, de elképzelhetetlennek tartják, hogy létezzen bármi is a rezgéseken túl, amit a szem már nem képes felfogni.
      De, hogy még a Földön kívüli életet is a fantazmagória kategóriába sorolod, az már tényleg kemény.
      Jó, talán nem láttál még mellette bizonyítékot, de csak ha belegondolsz, hogy mekkora az univerzum ... Ugyanolyan alaptalan az állítás, hogy nincs élet a Földön kívül. Bár én azt mondanám, hogy alaptalanabb.
      Javaslom, hogy esténként kémleld többet az eget, mostanában már nem nagyon izgulnak, hogy valaki olyat lát, ami hivatalosan "csak a fantázia szüleménye". Első lépésnek talán jó lesz afelé, hogy meglásd mi mindent rejt el előled az elméd. Persze nagyjából minden ember hasonló helyzetben van, mióta a harmadik szemünket megvakították. Csak ki-ki mélyebben.

      Törlés
    10. kedves Kaze!

      "de csak ha belegondolsz, hogy mekkora az univerzum"

      ha látsz egy nagy fiókot, az már azt is jelenti, hogy az teli van zoknival?

      dehogy jelenti azt... lehet akár teljesen üres is, de lehet, csak egy pár zokni van benne.

      Az Univerzum piszok nagy részét belátjuk, de egy megveszekedett jelet nem sikerült befognunk, ami idegen civilizációtól származott volna.

      Innen kezdve kétfajta hittel állunk szembe (mivel egyikre sincs kézzelfogható bizonyíték). Te hiszel az idegen civilizáció létezésében, én meg nem hiszek ilyesmiben... ennek semmi köze a gondolkodáshoz.

      Az Univerzum mérete nem elégséges bizonyíték, hiszen az a valóság nem statisztikai kérdés. Ebből levezetni bármit logikai (gondolkodásmódbeli) hiba - úgynevezett analógia.

      Továbbá ésszerűtlen az az elképzelés hogy rengeteg bizonyíték van, csak a kormányok eltitkolják azt, ugyanis az idegen civilizációk létezése igencsak beleillik abba az ateista, evolucionista világképbe, ami manapság a tudományt uralja. Most képzeld el, egy ilyen tény mekkora csapás lenne az egyházakra. Már minden oldalról kikezdték az istenhitet, miért pont az adu ászt ne játszották volna ki?

      És egy fél mondat a harmadik szemről. Harmadik szem a homloklebenynél elhelyezkedő azon rész, amely az alváshoz szükséges anyagokat termeli. magyarán ha a harmadik szem beindul, te elalszol.

      Törlés
    11. Az egyházat ugyanaz a kéz irányítja, mint a "tudományt". Nem állnak szemben egymással, az csak megtévesztés. Mellesleg nem rég, tavaly vagy tavaly előtt pont a pápa kezdte el mondani, hogy az idegenek létezése simán belefér a keresztény hitvilágba. Lassan be fogják vallani, de egyelőre még kerülgetik a forró kását.

      "Az Univerzum piszok nagy részét belátjuk" - honnan tudod, hogy mekkora?
      "de egy megveszekedett jelet nem sikerült befognunk, ami idegen civilizációtól származott volna." - vagy csak nem vagyunk képesek fogni? Ezt kizártnak tartod? Egy FM rádióval hiába próbálod befogni a WiFi jeleket.

      Persze az igaz, hogy az Univerzum mérete nem bizonyíték semmire, ezzel nem is bizonyítani akartam, csak elgondolkodtatni. Az a helyzet, hogy nem hiszek a véletlenekben, így azt sem tudom elfogadni, hogy ebben a hatalmas világban véletlenül csak úgy minden összeállt, és ezen a bolygón véletlenül épp élet is van, más bolygókon meg véletlenül ez nem jött össze.

      Egyáltalán miből gondolod, hogy idegen fajoknak ugyanazokra a dolgokra van szüksége az élethez, mint nekünk? Pontosan ezért nem látunk másokat, mert képtelenek vagyunk elszakadni a saját perspektívánktól.

      A harmadik szemről csak annyit, hogy az általad leírt gondolatmenet hibás. Attól, hogy beindul amikor lefekszel aludni, az nem azt jelenti, hogy attól alszol el. Az, hogy DMT-t termel az megint egy másik dolog. Elárulom a hallucinogén anyagok is beindítják, és az emberek mégsem alszanak el, viszont ennek köszönhetően látnak egy-két dolgot amit amúgy nem.
      (Itt megjegyezném, hogy nem vagyok drogos, aki prédikálni akar, hogy a cucc jó mert látnok leszel tőle meg ilyesmi... Baromság, igazából cucc nélkül is képes rá az ember.)

      Törlés
  25. http://uni.sze.hu/ra-hangolodas-fiatalok-istentisztelete
    Mire kell Rá_hangolódni?

    VálaszTörlés
  26. a toleranciáról :D
    http://9gag.com/gag/5338296

    VálaszTörlés
  27. A Terrorelhárítási Központ újra "lecsapott", ugyan csak egy nevetséges ürüggyel... itt a bevezető szoktatás a rendőrállamhoz.

    http://www.origo.hu/itthon/20120912-fegyveres-miatt-zartak-le-a-muszaki-egyetemet.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Becsípte a tökömet a cipzár.. gyorsan hívjátok a TEK-et!!

      szánalom...

      Törlés
    2. Sírjak, vagy röhögjek?

      http://www.facebook.com/photo.php?fbid=350607098357158&set=a.103539903063880.7526.100002236118965&type=1&theater

      http://www.facebook.com/photo.php?fbid=350652358352632&set=a.103539903063880.7526.100002236118965&type=1&theater

      Törlés
    3. :D

      További off:
      Ugye megint itt van ez az egyik napról a másikra évszak váltás, én meg paranoiás vagyok ugye.. szóval felmentem a Köpönyegre és valamiért rögtön a háárpia jutott eszembe:

      http://i46.tinypic.com/iz290y.gif

      (ráment félórám, hogy összehozzam ezt a rohadt gif-et de megérte :)

      Időképen is ez van. Valami tudományos magyarázat?
      Ja, Zalaegerszegnél tessék nézelődni.

      Törlés
    4. Radar doppler visszhang. Ott Zalaegerszegnél kell legyen egy radarállomás, amelyik a meteorológiai radarral interferrál, ezért zavarja annak a vételét. Ettől még a HAARP létezik, de az nem kör szimmetrikusan sugároz mint egy meteorológiai/légfelderítő/rádi radar, hanem vonalban, mint egy microhullámú antenna, vagy lézer sugár.

      hunsabre

      Törlés
    5. A googlén az valszeg a sármelléki repülőtér.

      Törlés
    6. Ok, nektek elhiszem. Mondom csak az a fránya paranoia dolgozott... diliházban lenne a helye az ilyennek, de tényleg..

      Amúgy fura, hogy eddig nem vettem észre, pedig ezekszerint mindig ott kéne lennie. Igaz az elmúlt pár hónapban nem igen volt alkalom látni a radaron, hiszen lónemiszervnyi csapadék sem volt.

      Különben pont ilyen "lézer sugár" szerű cuccra gondoltam én is. Fellőnek ugye az óriás mikrójukkal az ionoszférába oszt onnan visszaverődik valahova, esetünkben Zalaegerszeg közelébe, és így terelgetik az eső útját. Ezek szerint nem :)

      Nem is szabad átesni a ló túloldalára és minden kutyafülébe meg háztetőbe mindentlátószemet vizionálni

      http://www.bsnpubs.com/christian/housetoplogo.jpg

      :D

      Törlés
  28. A WTC helyére mi fog épülni? Na??? Ötlet? Minek nevezzük ... őőőőőőő

    http://hu.wikipedia.org/wiki/One_World_Trade_Center

    Legyen ONE World Trade Center a "változatosság" kedvéé...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ...és legyen 1776 láb erre a koordinátára - GPS: 40.713, -74.013 fok = -33.300 fok ... mert "a változatosság gyönyörködtet". 8)

      (1776 -> 1776. may 1 - az Illuminati "hivatalos" alakulása; 33.3/33.3 fok Mount Hermon a Golán-fennsíkon 2012 tengeri mérföldre Greenwichtől..., 33. fokozat MaSoN, ENSZ: http://kepfeltoltes.hu/120514/ensz_un_33_mason_www.kepfeltoltes.hu_.gif ...)

      Hogy benne volt az 1966-ban elkezdett "WTC" nevében a merénylet dátuma...?! Vagy az 1995-ben kiadott 20 dollárost hajtogatva azon is...? ;-)

      Törlés
  29. na szóval:http://www.erdon.ro/zsido-torteneti-muzeum-lesz-a-zsinagogabol/2077491

    és amit a magyar nyelvű ujság csak futtában emlit meg egy sorban, azt a román nyelvű változata kicsit több sorban emliti meg, hogy a nagykövet késet majnem negyed órát, mert előtte megnézte a sion névre halgató zsinagógát is, ami nem olyan messze van a hirben szóló zsinagógától, amugy azt is fel akarják újitani, éés erre kapnak is rengeteg pénzt amit még vissza se kell nekik fizetni :D, és érdemes megjegyezni Koppelmann kijelentését:
    „A zsidó közösség hatalmas ösztönző erő volt a váradi kulturális, tudományos gazdasági életben és megérdemli, hogy az általuk itt hagyott nyomokat megőrizzük és bekapcsoljuk ezeket az értékeket a vallási és muzeális kulturális körforgásba” – fogalmazott Koppelmann, kiemelve azt, hogy az Egyesült Államok értette meg talán a legjobban az isteni üzenetet, hiszen több mint száz éve a szabadságra és békére vágyó országok segítségére siet."

    éés még lejjebb Gittenstein nek a kijelentése:

    „Egy kritikai megjegyzést kell tegyek a tekintetben, hogy mi történik Romániában, és mi történt sok helyen a világban abban a pillanatban, amikor a jogállam veszélybe kerül. Az emberek akkor azért haltak meg, a zsidó kultúra azért került veszélybe, mert a jog uralma megszűnt, mert az 1940-es években a bírók, az ügyészek, és a bíróságok nem működtek hatékonyan. De Románia a helyes úton jár most, hogy ezeknek az intézményeknek a működése helyreállt.”

    hát ez kicsit érdekes lehet:
    Beszéde után Gitenstein átnyújtotta Felix Koppelmannak a 129.600 dollárról szóló csekket.

    lehet azt is jelentheti hogy nyilvánosan a zsidók kezébe adta a felhatalmazást hogy itt a ti időtök, csináljátok a dolgotokat?

    azért egy amerikai nagykövet feleséggel eggyün nemjön csak úgy ide, mert egy zsinagógát fel kell újitani....
    csekkel fizet, amit mindenki szeme láttára átadja a Főnöknek, no lehet csak sok pirulát ittam, és tényleg csak egy kulturális dolog az egész....
    de azt megjegyezem hogy eddig a zsidó közösség, épp hogy csak fent tartotta ezeket az épűleteket, nemhogy megjavitsa, vagy valamit is csináljon vele, tényleg a szóban forgó épűletek, hatalmas kovácsoltvas keritéssel vannak körűlvéve, belűl ahol a növényzet meg tudott kapaszkodni ott megis kapaszkodott, ugyhogy egy kis erdőre számithat a "betolakodó" ablak üvegek helyett deszkákat rögtönöztek oda hogy ne lehessen belátni? vagy bemászni? vagy egyiket se...és amióta ismerem ezeket az épűleteket(kb 1984 óta) ugyanúgy néznek ki sőt a cikkben szóbanforgó épület elég rossz állapotban volt, van..
    szóval.... nemtudom mi van itt, vagy lehet semmi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát - ha utána számolsz -, azért az a 130E dollár, a mai árfolyamon majd 3M forint, nem túl sok egy felújításra,... Szóval inkább gesztus értékű. A kérdés inkább az, hogy mi a sz@r köze van az USA államának egy X kis-országban lévő zsinagóga felújításához? Vagy akkor pl. a mecseteket, templomokat miért is nem szponzorálja, ha már kultúra... Érted..., ez ilyen politikai kacsintás, hogy "tudjátok, kivel vagyunk, kihez vagyunk lojálisak,.. a cionizmushoz"

      Törlés
    2. Csak pontosításként írom a 130 000 $ == 28 470 000 HUF

      Törlés
    3. Ja, bocs, elszámoltam, de még az se sok. Egy kisebb ház értéke. Egy államnak ez galambfika. Persze egy felújításra már lehet, hogy elegendő. Attól függ, mekkora az épület.

      Törlés
    4. mondom én! ennek más volt a háttér tartalma...

      Törlés
  30. http://index.hu/belfold/2012/09/14/mindenkit_behivhatnak_vedelmi_szolgalatra/

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=584423&referer_id=friss#null

    TEK, katasztrófavédelem után toborzás...

    VálaszTörlés
  31. David Icke és Alex Jones is dezinformátorok. Téglák. Pont azért fizetik őket, hogy az olyan embereket, mint akik kapisgálnak valamit, azokat eltereljék más irányba. Megszerzik az emberek bizalmát igazságokkal, hogy azok nyeregbe érezzék magukat, aztán elhintik a hazugság magvait is ravaszul az igazságok/féligazságok közé, amelyeket már szó nélkül bevesznek az emberek, hiszen bíznak a nagy "igazságkutatókban". Mint pl. létezik ez a gyíkmese. Érdemes tudni, hogy Icke azt állítja, hogy különböző entitásoktól kapja az infót... el lehet képzelni, hogy milyen nem e világi lények ezek az entitások... ha mélyebbre ásunk annál, mint amit az orrunk elé dobnak, akkor láthatjuk, hogy minden az okkultizmushoz vezet vissza. Icke nagy new age hírnök, az "új világ" vallás, vagyis az NWO által generált vallás kölyke és tudjuk, hogy az antikrisztusi NWO mögött is ugyanazon entitások működnek, amelyek a sokak által sajnos oly nagyra becsült David Icke-nak is osztják az észt. És mit kap ezért Icke? Millió számra adja el a könyveit és a Wembley Arénában tart előadásokat ezreknek, a befolyt összegből meg él, mint marci hevesen.
    Ezek irányítottan nekünk dobálják a gumicsontokat!
    Na és valaki ezek után kérdezi, hogy mi van akkor az ókori leletekkel, meg a sumér agyagtáblákkal, amelyek igazolni látszanak David állításait? Nos, ha nem lenne jól felépítve és hitelesnek tűnően megkomponálva az egész, mégis kit lehetne félrevezetni? Szóval van itt egy kis baj ezekkel a sumér szovegekkel. A fordítója, Zecharia Sitchin okkultista "szabadkőműves" volt. Érdekes, ezt senki sem tartja számon... sok tudós kérdőre vonta, hogy miért fordít rosszul, de ugye a ferdítéseire így fel lehetett építeni egy reptiliános-annunakis legendát, melyben Icke is fantáziát látott és ez csak egy újabb álca a sötét oldalnak, hogy ne fedjék fel valódi kilétüket. Higgyenek az emberek a pápában, higgyenek a földönkívüliekben, a politikusokban, a gyíkemberekben, csak az igazat meg ne tudják, mert addig maradhatnak álca mögött. Kíváncsiak vagytok, hogy mik azok a hüllőszerű istenábrázolások, meg sárkány-mítoszok, melyekre egész hiedelmeket, vallásokat építenek? Lapozzuk fel a Biblia teremtéstörténetét és megleljük a választ.
    És azon is érdemes lenne elgondolkozni, hogy ezek a nagy "igazmondó" emberek miért vannak még életben és adják ki az újabbnál újabb DVD-jüket meg rádióműsoraikat meg könyveiket. Akik az igazságot hirdetik, azokat vagy a föld alatt találjuk, vagy a börtönben. Ez a világ a gonosz kezében van és a vezetők, akiket látunk a kirakatban, mind Lucifer imádók... vajon miért? Csak hobbiból? Ha ismerjük a rossz oldalt, akkor miért nem a jó oldalhoz folyamodunk megoldásért? Ne emberektől várjuk a megoldást...

    ui.: egyébként vannak videók a neten elvétve, melyekben pl. Bill Cooper (már meggyilkolták) lerántja a leplet a csalókról, mint pl. Icke, csak sajnos kevés közönséghez jutnak el ezek a videók, úgy kell rájuk vadászni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt a végén féltem picit, hogy kimondod a J betűs nevet, de szerencsére nem.
      Amúgy egyetértek. Dávid nagyon sántít, de Alex sem sokkal különb. Ő inkább a megélhetési félelemkeltésre szakosodott.
      De megemlíthetnénk akár Venturát is.

      Érdekes módon egyik sem nagyon feszegeti a zsidó kérdést. Sőt, filmjeikben gyakran hozzák fel, hogy az usa lassan olyan szörnyű hely lesz mint a II VH-s Németország, ahol ugye tudjuk, hogy milyen szörnyűségeket műveltek szegény kiválasztottakkal (akik a fronton harcoltak azok levannak szarva, bezzeg akiket munkatáborba vittek, phejj).
      Kicsit gondolkozzunk el, hogy lehet az, hogy a világ gazdasági, pénzügyi, ipari, politikai, kultúrális, stb stb vezető pozícióiban valószínűlenül sok jedit találunk? És aki ezt netán a szájára veszi (nem is kell szidalmaznia őket csak megemlíteni a puszta tényt) az már egy antiszemita, holokauszt-tagadó, népirtó, terrorista gané.

      Törlés
    2. Szia.azért ha van ilyen videód,akkor mutass párat oks? Thx

      Törlés


  32. Lehet ,hogy nem kellenek gyík emberek csak elvetemült lelkek.
    Drábik írásaiból.
    Dr. Lawrence Dunegan amerikai orvos 1969. március 20-án részt vett egy gyermekorvosok számára tartott szakmai konferencián Pittsburgh-ben, ahol az egyik előadó Dr. Richard Day egyetemi tanár volt. Dr. Day mintegy 80 főnyi orvosokból álló hallgatóságának rendkívüli témájú előadást tartott. Beszéde előtt felkérte hallgatóit, hogy se jegyzeteket, se magnófelvételeket ne készítsenek és vegyék bizalmas jellegű belső tájékoztatásnak mondanivalóját.
    (Egy kicsit kiemelem a sportról szólókat és alább egy link ahol kiderül, hogy ha az ember egy kicsit gondolkodik kibújik a szög a zsákból)
    A lányok sportolása is rendkívül fontos, és rá kell szoktatni őket az atlétikára, valamint a többi kemény sportra...A lányoknak ugyanazokat a sportokat kell űzniük, mint a fiúknak....A leánycsapatok által játszott meccsekről ugyanúgy be kell számolniuk a sportlapoknak, mint a fiú csapatokéról. Ma már mi is tanúi lehetünk, hogy nemcsak rendszeresen tudósítanak a női csapatok labdarúgó mérkőzéseiről, de női birkózó versenyekről és ökölvívó versenyekről is. A női nehézatlétika polgárjogot nyert és ma már ugyanolyan gyakran tartanak a nők számára is súlyemelő versenyeket, mint a férfiak számára. A sport ilyen irányú megváltoztatásának a célja, hogy a nők sokkal inkább úgy tekintsenek magukra, mint egy atlétára, vagy sportolóra, nem pedig mint egy leendő feleségre és anyára.

    http://gyuloltellensegeink.blog.hu/2012/08/30/kibol_lehet_olimpikon

    NDV

    VálaszTörlés
  33. hm... ha megfigyelitek mostanában igencsak sok az időutazásos film a mozikban.. man in black3, looper(igaz ez majd csak e hónapban fog megjelenni)itt egy részlet belőlle:
    http://www.youtube.com/watch?v=2iQuhsmtfHw

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez annyira nem érdekes. Mindig vannak fő témák, én is észrevettem már ilyesmit. Volt év, amikor a zombik meg az ördögűzés kapott szerepet illetve a szellemek. Aztán tavaly például iszonyat sok ufos film és sorozat jött ki szerintem, aztán volt év, amikor a múlt játszotta a főszerepet, őskor, ókor, középkor stb.

      Szóval szerintem nem olyan különleges, vannak ilyen időszakok, amikor egy-egy téma erősebb, mert ez érdekli az embereket, vagy mert megunják az éppen aktuálisat. Emlékszem a zombis filmek megjelenésekor teltházas mozik voltak, aztán év végére mindenki megunta és alig hozták a filmek az elkészítési árukat.

      Törlés
  34. Gyerekek ma hallottam az angliai munkatársaimtól a katasztrófavédelmis kényszersorozási törvényről. Őket majdhogynem sokkolta, pedig közülük csak egy volt képben valamelyest illuminatilag... Én gyakorlatilag alfa állapotba kerültem a hírre, megvalósul a rémálom Abszurdisztánban előbb, mint gondoltuk. Nem baj, majd vigasztalhatjuk magunkat azzal, hogy legalább történelmi időket élünk... Igazából még most sem hiszem el, hogy ennyire bejön minden...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy burkolt sorozás a leendő birodalmi rendőrségébe. Először polgári védelem, aztán majd szépen átalakul valami másféle testületté. Így kezdődik a diktatúra, a XXI. századi fasizmus. (Viktorunknak volt kitől tanulnia, példaképei Mussolini és egyebek) Az egésznek nevelő és felmérő célzata van. A felmérés lényege, hogy mennyire vagyunk ENGEDELMESEK, és hajlunk meg a "DÁDÁ" emlegetésére. A nevelés lényege, hogy "most engedelmeskedned kell állambácsinak, mert ha nem, jön a DÁDÁ."

      Senki ne küldje vissza!!!! Istentelen, hamis törvényeknek nem kell engedelmeskedni. Polgári végelem? (egy fenét, hazudnak) A válasz: Polgári engedetlenség!

      Törlés
    2. Szerintem -és más források szerint is- a népesség csökkentést olyan eszközzel viszik végbe, amiért nem hibáztathatsz senki mást csak maximum Istent. Azaz, katasztrófákkal. A főpróbák lezajlottak, technológia adott (HAARP, biológia). Ezért kell a katasztrófavédelem megerősítése, hogy azért a KÁOSZ ne uralkodjon el, az irányítás megmaradjon a kezükben. Kiváncsi vagyok engem mikor soroznak be:))

      Törlés
    3. bár tagadhatatlanul mindent egyetlen lény irányít, ez a legfelsőbb lény mégsem vállalhatja magára senki "helyes", vagy "helytelen" cselekedetét

      Törlés
  35. Udv, PP!

    Kicsit uatnaneztem az elmult hetekben a szabadkomuves szimbolumoknak, es nehany gondolattal kiegeszitenem az "uzenet" c. filmben latottakat:

    - amikor Balazs felmutatja a piramist abrazolo jelet, akkor egy fotelben ul
    - a fotel egy tronra emlekeztet
    - a fotel voros szinu, es rozsakkal diszitett

    Kovetkeztethetjuk azt az ertelmezest, hogy a “jelet” (azaz az apokaliptikus idoszak indulasanak jelet) egy tronon ulo uralkodo fogja megadni. A voros szin a tronon a voros sarkanyt jelkepezi. A voros sarkany angol szimbolum, az uralkodohaz cimereben meg is talalhato.
    A rozsa szinten angol uralkodoi csaladi szimbolum:
    “When the British houses of Lancaster and York were fussing over who really deserved to control the monarchy, each family used a rose (red for the Lancastrians and white for the Yorkists) as its symbol.”
    forras: http://www.themasonictrowel.com/articles/symbolism/general_files/symbolism_rose.htm

    Mindezekbol azt kovetkeztetem, hogy az angol kiralyno adja ki a jelet az apokaliptikus korszakot eloidezo valtozasokhoz.
    A “jel” kiadasa pedig megtortent. Nem mashol, mint az olimpiai jatekok megnyitojan, annak minden szimbolizmusaval es “fantasztikumaval” egyutt, a vilag vezetoinek szeme lattara.

    Ezert is gyorsultak fel az esemenyek.
    Bar meg a kezdetek kezdeten vagyunk, de innentol kezdve minden vilagpolitikai esemeny mar csak az “egy vezeto” eljovetelet szolgalja. Lehetnek meg evek is hatra a szinrelepesehez, de az is lehet, hogy ez mar csak honapok kerdese…
    Emlekeztetnek mindenkit arra a tenyre is, hogy az Europai Unio koltsegvetese mindig 7 evre szol. A jelenlegi koltsegvetesi ciklus 2013-ban lejar…

    A kozel-kelet is beindult egy olyan "iszlamellenes film" hatasara, amit erdekes modon egyetlen moziben vagy televizios adasban sem vetitettek le, amirol azt sem tudjak pontosan megmondani, hogy ki keszitette, ahol a szovegeket utolag narraltak fel, maguk a szineszek sem tudtak, hogy milyen celbol jatsszak el a jelenetuket, stb stb.
    Mindemellett a vilagtortenelem legnagyobb hajohada allomasozik a hormuzi-szoros es a foldkozi tenger tersegeben.
    Az allamok vilagszerte szuksegallapotokra felkeszito torvenyeket hoznak.
    Rakjatok ossze a kepet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A népességcsökkentés óvatosságból egy folyamatos, több éves folyamat lesz, apránként adagolva egyre durvábban, majd ha elérte célját szépen elmúlik, megoldják a problémákat (lesz vakcina ellene, CO2 emissió lecsökken, stb.).

      Háborúra csak ott számítok ahol energia hordozó van nem nyugatbarát (értsd az illuminatival nem paktált le), kézen tehát Irán. a többi helyen a háború indoklásaként megy a terror propaganda ezerrel.

      De gondoljatok bele, ez értünk van:)! azért, hogy a fogyó készletek felett Illuminati Uraink rendelkezzenek és népesség szabályozással kitoljuk a mai Nyugati civilizációnk végét. Ezek nélkül hamarosan kiborul a bili, és anarchiába süllyed a Nyugat, amit ugye azért Ti se akartok kedves lázadó lelkű forradalmárok:)??

      Mondok egy példát: Ha ott vagy egy tengeri hajón, nagy zajra ébredsz, majd a kapitány mindenkit megnyugtat, hogy semmi csak egy kis jéghegy hozzánk döccent, minden OK. erre Te azért mégis tovább g

      gyanakszol, fürdővizeden látod egy kicsit dől a hajó. Mit tehetsz?

      1. Kiállsz álláspontod mellet, győzködöd az embereket, hogy süllyednek. Erre azok lesznek úgy is többségben akik a kapitánynak hisznek, téged pedig lefognak és elzárnak, mert pánikot keltesz. Ergo biztos meghalsz, amikor már mindenki menekülni fog.

      2. Nem csinálsz semmit, hiszel a kapitánynak, a fürdővized meg biztos a kitérő manöver miatt dőlt meg. Iszod a pezsgőd és hallgatod ahogy tovább játszik a fedélzeti lobbyban a vonós négyes. Ergo nagy valószínűséggel meghalsz, amikor jön a pánik.

      3. Csendben felkészülsz, felkészíted családod, nagyon közeli bizalmasaid. A mentőcsónakokba elbújtok már jó előre:))) forró teás termosszal és egy adag gyertyával, tűzszerszámmal a kézben. Maximalizálva a túlélésed esélyeit.

      Törlés
  36. Ezt találtam:
    http://hirek.msn.mainap.hu/itthon/vedelmi-szolgalat-par-tizezer-embert-vonnanak-be-36965/

    VálaszTörlés
  37. Aki keresztény, annak el kell gondolkoznia azon, amit Jézus mondott, idézek a Bibliából:

    Jézus a zsidóknak
    "A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja."
    (János evangéliuma 8.44)

    Utána lehet nézni. A szöveg fordításonként változhat, de a lényege ugyanaz.

    VálaszTörlés
  38. Ejj, nem bírom az ilyet! Szerinted Jézus ki a franchoz beszélt volna valaha is máshoz, ha nem zsidókhoz? Hisz Ő maga is az volt, ott élt közöttük!
    Másrészt a lényeg micsoda?,Az hogy a régi vallást képviselő nacsalnyik banda korrupt és gátlástalanul önző. De szerintem te valszeg nem erre gondoltál.

    hunsabre

    VálaszTörlés
  39. Jézus nem volt zsidó. Jézus Isten egyik személye és istenségként nincs nemzetisége. Mária is csak kihordta, hiszen Jézusnak nem volt földi apja. Persze, ha valaki nem hisz Jézusban, akkor nyilvánvalóan zsidó volt, de valaki még a létezését sem hiszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha valaki nem hisz Jézus istenségében és csak fajilag nézzük, akkor sem "nyilvánvaló" hogy zsidó volt, mivel Jézus Galileai volt. A bibliából kiolvasható, hogy a zsidók lenézték a galileaiakat, az afféle gójok földje volt. Éltek ott zsidók is persze, de a népességnek csak egy része.

      A történelem egyik legnagyobb hazugsága, hogy Jézus zsidó volt.
      Egyszerűen csak a legbűnösebb néphez lett elküldve...
      Ha Jézus a szkíták közé küldetett volna, ott megállapíthatta volna, hogy nincs komoly probléma, ez a nép összhangban él Istennel és a természettel, nem kell őket megváltani...

      Törlés
  40. Igen ez a kérdés, hogy a történelmi Jézus milyen nemzetiségű volt engem is foglalkoztatott egy időben. Ezért nagyjából képben is vagyok az ellentmondásokkal kapcsolatban. Pl. a zsidók alapból nem használtak olyan gyolcsot temetkezésnél, mint a torinói halotti lepel, nem raktak érméket a szemekre, mint a leplen. Jézus hajviselete sem szokványos (hátul egy kis tincsben be volt fonva). Mindennek ellenére, már túlléptem azon, hogy Jézus milyen etnikumhoz tartozott.

    VálaszTörlés
  41. Mennyi badarságot összeírnak itt Jézusról. Rossz olvasni is.
    A leszületett Jézus zsidó volt, anyja vér szerint a zsidó Mária volt, Dávid volt a felmenője, aki szintén zsidó volt és így tovább. Jézus zsidóként nevelkedett fel, zsidó hagyományok szerint sajátította el szakmáját, zsidóként szombatonként a zsinagógában tanított és a zsidó Ószövetségből idézett, ha nem lett volna zsidó, két lábbal rúgták volna ki onnan stb...
    A torinói lepel meg csak média hoax, egyszerű szemfényvesztés. Aki ilyen dolgokra alapoz, az naiv és hiszékeny.

    "Ha Jézus a szkíták közé küldetett volna, ott megállapíthatta volna, hogy nincs komoly probléma, ez a nép összhangban él Istennel és a természettel, nem kell őket megváltani..."

    Hazugság! Minden egyes embernek szüksége van a megváltásra (a szkítáknak is szükségük volt). Nincs bűntelen ember. Jézus minden ember és minden nemzetség helyett szenvedett a kereszten! Aki mást állít, az nem Istentől való!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ott a pont, de sokan inkább gyűlőleltkeltésre használják még a bibiát is.

      ez a vallással a bajom, hogy két utat ad:

      1. Hiszel benne vakon vezetve, és itt jön a kritikus rész: kizárnak a megváltásból ha hiszel! Mekkora Önzés!! Félelem manipuláció: (Isten szeret, persze csak akkor ha hiszel neki.. micsoda faszság).

      2. Ha nem igaz az 1. pont akkor a vallás csakis egy manipulációs technika, a régi occulation kiterjesztése újabb világnézetre. Azaz kamu, átbaszás a köbön.

      Törlés
    2. Te hordasz össze badarságokat Névtelen. A Fiúisten öröktől fogva való, már akkor létezett amikor Mária legrégibb őse Ábrahám még sehol sem volt. "Isten egyszülött Fiában, aki az Atyától született minden idő előtt" Szerintem nem érdemes belemenni, hogy Jézus biológiai teste mennyiben volt egy női petesejt és a Szent Szellem megtermékenyítő erejének terméke, mert ez így genetikailag nem igazán levezethető... Az ácsmesterséget vajon miféle zsidó hagyományok szerint sajátította el...? Nem tudtam, hogy ácsban is van kóser... Higgy amit akarsz a torinói lepelről (szerinted amúgy hogy készült?), én viszont tudom hogy valódi. :)

      Törlés
    3. Jézus egyetlen egy szóval sem mondott olyat, hogy ő azért született meg, hogy megváltson bárkit is! Ő csak annyit mondott, hogy "Én vagyok az út, az élet és az igazság". Tehát ha ő az út, akkor úgy kell élnem ahogy ő tette és amit ő tett, az az igazság, és ha őt követem, akkor az életet követem. Nade ő mit csinált?
      Megkérdőjelezte a vallást!
      Megkérdőjelezte a szokást!
      Megkérdőjelezte az erkölcsöt!

      Megkérdőjelezett mindent maga körül. Addott annak aki kért, soha nem vett el senkitől, bárkin segített, békés volt, és ami a legfontosabb, bárkinek bármit bármikor megbocsátott!!! És nem volt előítéletes!

      Hát ma annyi előítéletes ember amennyi létezik a világon félelmetes. Jézus megbocsátott egy (bocsánat a csúnya szóért) kurvának! Ma meg az egyház elégetné őket mágián, merhát istentelen! Nem tom, ők nem olvassák el ezeket a sorokat?

      És hol vannak a tanítói? Mer azt mondta, hogy onnan ismerjük fel követőit, hogy embereket gyógyítanak és ördögöket űznek! Pofám leszakad, az egyház még a démonok és ördögök létezését is tagadja, nemhogy űzné őket, de még talán megteszik, de hogy gyógyítani senkit nem gyógyítanak az is biztos.

      Megint megkérdem. Ezek nem olvassák a bibliát?
      Jézus példát mutatni jött!

      A megváltás a vatikán hoaxa, ugyan akkora, ha nem nagyobb mint a torinói lepel. Az az isten, akiről jézus tanított, az megbocsátó isten. Nincs bűn, amit ne bocsátana meg, hiszen még a saját fiát sem mentette meg és nem bosszulta meg! Nem csinált semmit!!! Pedig az az isten, akit Mózes követett a zsidókkal, az bizony megkövetelte, hogy aki bálványokat imád, azt öljétek le!!! Pfff, nem az, hogy térítsd meg! ÁÁÁÁÁ öld meg! Há miféle véreskezű isten ez?

      Nincs bűn, ezt kitalálták, mert ha bűnös vagy félsz! Ha bűnös vagy büntethető vagy! Ha bűnös vagy, akkor bármit megtehetnek veled, mondván, mert ez a bűnöd jutalma!

      De kérem, az eredendő bűn a zsidóktól származik. Mutassa már meg nekem valaki mit adott a zsidó nép a világnak?

      Mert a magyar adta a C-vitamint, helikoptert, sugárhajtású repülőt, TV-t, Szines TV-t, ejtőernyőt, nyerget, kantárt, alsóneműt, levest, tasakos levest, gombot, golyóstollat, sorozatgyártás, Ford T-modell és kb. a felsorolás mehetne a végtelenségig, hogy mennyi mindent adott ez a nép a világnak. És te magyar vagy! Akármennyire szeretnél zsidó lenni, sajnos Magyarnak születtél! Ember higgy amiben akarsz, csak arra kérlek, hogy legalább ismerd már meg kicsit a saját népedet és annak valódi !! VALÓDI !! történelmét!

      Törlés
    4. Látom, sajnos hatásos volt Szabolcs és hamsa esetében a média agymosása.

      Törlés
    5. "Mutassa már meg nekem valaki mit adott a zsidó nép a világnak?"

      Ez most komoly? Elárulom, hogy a zsidók között rengeteg zseni van, ami nem genetikai sajátosság, inkább neveléskultúra.
      Polgár László magyar-zsidó pedagógus pl. a lányaiból nevelt sakkzseniket. http://hu.wikipedia.org/wiki/Polg%C3%A1r_L%C3%A1szl%C3%B3_(pedag%C3%B3gus)
      Gondolom abban egytértessz, hogyha a gyereked nevelése nem csak abból áll, hogy beülteted a TV elé, hanem valóban próbálsz egy tudatos/értelmes/kreatív embert faragni belőle, akkor, nagy valószínűséggel ő is ezt fogja továbbadni az unokádnak.
      Azt, hogy az "öröklődő" intellektust zsidók egy csoportja esetleg destruktív célra használja már más kérdés. Benne van a pakliban. A buta ember is lehet romboló, vagy jámbor természetű.

      Továbbá azt ajánlom, hogy híres magyarjaink szármzást ne nagyon kutasd, mert lehet, hogy egyszer-kétszer csalódnál.

      Törlés
    6. Továbbá azt ajánlom, hogy híres magyarjaink szármzását igenis kutasd, mert lehet, hogy egyszer-kétszer csalódnál.

      Törlés
    7. Névtelen te miféle média agymosásról beszélsz az esetemben..(?) Én is "annyira bírom", amikor a legkisebb konkrétum nélkül elkezdesz személyeskedni, meg vagdalkozni mint egy felhergelt pulykakakas...

      Törlés
    8. Szabolcs, ne vitázzunk :)

      Törlés
  42. helyesen: kizárnak a megváltásból ha nem hiszel!

    VálaszTörlés
  43. annyira bírom mikor erről a jézus figuráról vitáznak az emberek egy olyan biblia alapján amiről mindenki tudja, hogy átírták már kismilliószor.

    idézem jézus szavait, azt lehet se jézus nem volt se szavai, csak a sok birka nép akiknek a papság a szájába akasztja hogy bánja meg bűneit és éljen lelkiismeretesen míg ők meggazdagodnak.

    szélmalom harc idézgetni itt ezt a celebzsidót, meg unalmas is.


    namaste

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 21:12-esnek szánnám:
      Valóban vannak viták arról, hogy Jézus létezett-e vagy sem. Mert vannak akik azt állítják, hogy csak úgy kitalálták és beírták a történelembe, hogy ezzel a módszerrel irányítani tudják a népet. Ezen az állásponton vannak, ami drága Szabadkőműves haverjaink. Ez benne van a Zeitgeistban(dezinformáló dokumentumfilm), amit a háttérhatalom készített félrevezetés céljából. Ők azt akarják elhitetni az emberekkel, hogy Jézus nem létezett.
      Na de most egyszer tegyük fel azt, hogy nem létezett.
      Ebben az esetben akik kitalálhatták, azoknak a tanításait is ki kellett találni. A tanítások, példabeszédek pedig hatalmas értékkel bírnak a mai napig is. A hamisítók hogy találhattak ki olyan tanításokat amik hatalmas spirituális értékkel bírnak és nagyon sok ember életfelfogása ezeknek köszönhetően változott meg? Ezért én azt mondanám, hogy Jézus mégis létezett.
      Egyébként ami magát a Bibliát illeti, azt tényleg többször is önkényesen átírták és kivettek belőle részeket. Úgyhogy mielőtt elkezdené valaki olvasni, azt ennek a tudatában tegye. Ez van.

      Törlés
  44. Annyira bírom, amikor a tudatlan emberek azt szajkózzák, hogy a Bibliát már kismilliószor átírták és úgy bírom, amikor ugyan ezek a tudatlan emberek a papságot Istennel azonosítják.
    Egyébként meg válogasd meg a szavaid, mert azt sem tudod, miket "beszélsz"!

    VálaszTörlés
  45. Emberek !

    RTL klub 19óra a gyanú árnyékában !
    Most mindenkihez szólok, ennél újvilágrendesebb szart még nem láttam .
    Úgy hírdetik, hogy : "kiakarod próbálni magad milyen színészi thetséged van,jelentkezz !"
    A legjobb ,hogy új forog a kamera mintha igazi szituációt játszanának el ! Joshi, Mónika, Balázs !
    Pedig ezek csak amatőr színészek de miért pont veszekednek ?Miért pont veszekedést kellene néznie egy 10 éves gyereknek . Egy családnak 19orakkor !
    Szituáció : veszekedés, valós család,harag !
    Kamera : A legjobb ,hogy új forog a kamera mintha igazi szituációt játszanának el ! Joshi, Mónika, Balázs vagy éppen amikor a cigányok verekednek a hírekben !
    Válasz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Miért pont veszekedést kellene néznie egy 10 éves gyereknek . Egy családnak 19orakkor !"

      Azzal az indokkal, amiért a többi erőszakos film is készül. Szándékosan negativitásban akarnak minket tartani. Azt akarják, hogy egymás ellenségei legyünk miközben ők szépen bekebelezik a világot és így tudnak csak minket irányítani.

      Azt hazudják, hogy az erőszakosság az emberi lét része. Dehogy az. Ilyenre programoztak minket. Ha bizonyos emberek tudnak-e téren változni, akkor mindenki tud.

      Sajnálatos az is, hogy az itt kommentelők nagy része is egymással elég lekezelően viselkedik csak azért mert az egyiknek más a véleménye valamiről mint a másiknak. Objektívan, személyeskedés nélkül is meg lehet indokolni, hogy miért nem lehet a másiknak igaza.

      Törlés
  46. A Teremtés, a Teremtő toleráns az emberrel - ez teljességgel nyilvánvaló. DE csak mint emberrel - az emberek cselekedeteivel már nem. Azt időnként MÉRLEGELI - mint ahogyan MOST is. Mivel az ember szabad akarattal rendelkezik - "elfajulhat" benne a jóság, de a gonoszság is. Korszakváltáskor ez hatványozottan kerül a felszínre. Hogy valójában mi a jó és mi a rossz - az a Teremtés/Teremtő/FöldAnya megítélésének a kérdése. Nem véletlen mondják: "A pokolba vezető út is jó-szándékkal van kikövezve". Pokol természetesen nem létezik mint ahogyan sátán meg hasonlók sem. Ezek megfélemlítő kitalációk. Tudvalevő például az ős-szkíta/sumér ábrázolásokból hogy Enki kedvenc állata a kecske volt - míg Ninhurszag kedvenc madara pedig a bagoly. Most akkor e két - a Teremtésben szerepet játszó ŐS lenne a "sátán és a sátánné" ? Mert valaki évezredekkel később szektát alapított és úgymond "sátáni" kecske-szarvakról "álmodott" meg bagoly-szobrokról ? Mint a sátánista, a koponya és csontok stb. szekta alapítója ? Nyilvánvaló hogy jókora idő-eltolódással a magyarokhoz/"fekete-fejűekhez"/sumérokhoz köthető Teremtő Ősöket akarták lejáratni. Ezért is mutogatják unos untalan - hazug és "gyűlöletes"-sé kialakított pozíció/juk/ban - a szarvakat, a sátáni és baglyos jelképeket - például Bushék. Hogy velük legyen azonosítva - és mivel ők állandóan háborúskodó, banki adós-rabszolgaságot bevezető "emberiség-ellenes" szerepet "játszanak" - a jelképek is negatívak legyenek. Tehát ők szeretik az ősi jelképeinket - velünk viszont meggyűlöltetik - általuk. Ez a verdikt - na vajon miért ? Nyilván azért hogy ők továbbmenjenek - mi meg ittragadjunk az anyagba préselve. Ordítóan egyszerű az ÁBRA. Ugyanez a helyzet az IsRaÉl/Élő NapIsten, a MenÓra/MénÓra/TáltosÓra szavunkkal. A világegyetemi jelkép hexagrammot/a 2 hegyével egymásba fordított stilizált piramist, ahol az Ég megtermékenyíti a Földet - vagyis a Dávid-csillagot is ezért járatják le. Tudván hogy a Nílus az Nyilas és az életFÁRAjÓ magyar az Ménes - mint az első feljegyzett Fáraó. Mindent tudnak rólunk. Ahogyan az alexandriai könyvtár megsemmisülése, úgy a maja kódexek elégetése is humbug. Abból merítenek - mi másból. Apropó a sumér nevet is a római Rémus-ból megfordítva aggatták ránk a "kiválasztott" régészek. Amolyan szabadkőműves Szuez/Zeusz, Róma/Ámor stb. módra. Valamiért azért nagyon magyarok akarnak lenni. Ezért is népszerű az "antiszemiták" földje Magyarország a számukra. "Játékból" még "titkos" magyaros neveket is kreálnak. Például: NetánJaHu/NetánIgenMagyar. TEhát vigyázzunk - mert semmi sem az aminek látszik. Amíg nem fejtünk meg mindent az ősi nyelvünk segítségével - csak dörzsölik a tenyerüket és jókat röhögnek rajtunk a rosszakaróink. Hála Istennek már nem sokáig...
    Sanyi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van Sanyi, úgy tűnik, a mi nemzedékünk az, akikben egy nagyon régi történetnek kell összegeződnie, és átértékelődnie, hogy ezáltal állhasson vissza a REND.
      Valakik pedig igyekeznek ezt erőteljesen hátráltatni, még nem értették meg, hogy kár erőlködniük...:)

      Törlés
  47. szerintem akkor sem a pirulára kéne járni jézus szavait hangoztatni mert sok hozzám hasonló meglátja a sok szent szöveget meg a jóságos teremtő jóindulatát idehányva a képernyőre, azt már gurítja is az egeret addig ahol már nem csöpög a szenteltvíz.

    csak ennyi.
    nagyjából mindenki tudja hogy jézus = jó és helyes, bármi más meg mindenféle rossz dolog.
    ha megölök egy bogarat az rossz, jézus nem tenne olyat.
    ismerem én a szitut, voltaképp minden világvallás jó oldala ugyanazt az EGYet magyarázza ezerféleképpen.
    A lényeg mindben az, hogy azt az utat járjam aminek van szíve. Bármelyik út lehet, aminek van szíve.

    De ettől még nem leszek előrébb ha nap mint nap leírják nekem 60 féleképpen hogy melyik nagy tanító mit mondott.

    Nem az volt a célom, hogy kétségbe vonjam jézus létezését, felőlem létezhetett is. Akár nagybetűvel is írhatom a nevét ha úgy tetszik. A lényegen nem változtat: már nem él. Nem fogja helyettem megmenteni önmagam.
    Mondott csomó jó dolgot, aztán mégis csak megfeszítették.
    Pont mint a másik kedvenc messiásom a richard bach könyvből...
    Franc se tudja mi lesz ennek a vége, de addig is járjuk az utat aminek van szíve.


    békesség

    VálaszTörlés
  48. A keresztényektől nem kell félni. A keresztény egységre való törekvés nem új keletű dolog. A "vallások szövetsége" pedig nem azt jelenti, hogy egy vallást akarnának. Mai világunkban bizony összefogásra szükség van. A Pápa nem ellenség, ebben biztos vagyok!

    Áldás, békesség!

    VálaszTörlés
  49. Hát ez a blog egy olyan marhaság, hogy akkorát még nem láttam! Hiába kárhoztatja a tömegmédiát, ennél a sok sületlenségnél a Vadanygal közelebb áll a valósághoz és a hasznossághoz! Aki ezt a blogot írja az: a, elmebeteg b, gátlástalanul hazudik, hogy népszerűséget szerezzen! Akármelyik igaz, ő is ugyanolyan, mint a tömegédia! Ez ugyanúgy az emberek hülyítése! De most komolyan, épeszű ember nem veheti komolyan ezt a sok szart. Ha valaki a fennálló viszonyok normális kritikusát keresi, annak ott van Ron Paul! De azért, mert valakinek nem tetszik, hogy egy magánbank irányítja az USA pénzügyeit, még nem kell mögé "illuminátusokat", Draculát, meg ki tudja még mit belel látni, ez csak hitelteleníti az egészet, könyörgöm! Mainstream hülyeség helyett itt az alternatív hülyeség, hurrá! Mivel is vagyunk előrébb?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Mainstream hülyeség helyett itt az alternatív hülyeség"
      "pedig a megoldás egyszerű a Világ gondjaira: HÜLYESÉG"
      Mindkettőt te írtad, újra megkérdezem:
      Akkor mi a gond?:)

      Törlés