2012. június 13., szerda

Az Európai Birodalom (krízisből megoldás)

Elsőként egy válogatás Nigel Farage felszólalásaiból (közkívánatra).Az úriember az UKIP, a brit függetlenségi párt jelenlegi vezetője. Ennek a pártnak az az érdekessége - ha hihetünk Farage-nak - hogy egy alulról szerveződő intézmény, a hagyományos európai pártokkal ellentétben.

Klikk ide, ha külön ablakban néznéd meg!


Nigel Farage felszólalásai nagy számban megtalálhatók eredeti nyelven a youtube.com/europarl csatornán, és most már egyre több felszólalása van fenn magyar felirattal is, olyanoknak köszönhetően, mint pl ViewHeavenly, ,  akik feltöltik ezeket.

Néhányan kérdeztétek, hogy lehet, hogy Farage még él. Volt aki erre azt mondta, biztos azért mert beszédeivel nem sok vizet zavar, mások szerint egyenesen beépített ember. Nos, erre csak annyit tudok mondani, hogy nagyon utálják ám őt ott a Barroso, van Rompuy és Schulz félék, csak tessék megnézni az arckifejezéseket a beszédei közben, azok mindent elárulnak...
Egyébként 2008-ban kezdett egyre élesebben odaszólogatni ezeknek az eurokratáknak, és minő érdekes, 2010-ben, amikor Farage kampányolni próbált egy kisrepülőgéppel (egy szalagot próbáltak vele végighúzni az égen a párt reklámjával), szóval ez a kisgép furcsa körülmények között lezuhant, és szinte a csodával határos, hogy Nigel túlélte az esetet. Ha érdekelnek a részletek, írd be a keresőbe: "Farage plane crash".
A repülőgép pilótája profi vadászpilóta volt, tehát feltételezhető, hogy egy ilyen kis vacakkal azért el tudott boldogulni, mégis azt mondja, elveszítette az irányítást a gép felett...
Hogy hogy lehet esetleg egy repülőgépet legegyszerűbben - szép magyarosan mondva - véletlenül lezuhantatni... nos, nem szeretnék találgatni, mert azzal betévednénk az öszeesküvés-elméletek ingoványos talajára, és én jobb szeretnék a 100%-ig bizonyítható tényekkel foglalkozni, de aki akar kicsit spekulálni, az nézze meg a halál-sugárról készült dokumentumfilmet - nem a Csillagok Háborújára gondolok, hanem az igazi, valóságos halál-sugárról szóló dokumentumfilmre, és abban azt a részt, ahol Nick Begich külön megemlíti, hogy ez a sugár többek között képes repülőgépeket minden nyom nélkül leszedni az égről. Ezt mind csak mint érdekesség mondom. Azt kezdesz az információval, ami jól esik.

* * *

Egy másik ember, aki érdekes dolgokat szokott elmondani az Európai Parlamentben, már ha meghívják egy-egy sajtótájékoztató erejéig, az Daniel Estulin. Az egyik olasz párt a Lega Nord képviselője, Mario Borghezio már kétszer is meghívta őt, hogy beszéljen a háttérben meghúzódó folyamatokról.
A legutóbbi sajtótájékoztatójából nagyon érdemes megtekinteni egy részt, mert nagyon ide kapcsolódik:

Klikk a képre a videóhoz
Estulin közel 20 éve kutatja a Bilderberg csoportot, és az egyik legelismertebb szaktekintély a témában. Itt éppen a Russia Today-nek ad rövid tudósítást:

Klikk a képre a videóhoz

* * *

De ha már a Bilderberg csoport-nál tartunk...
Ha van az olvasók között, aki még esetleg nem hallott róluk, akkor kérem nézze meg ezt a két rövid információs csomagot:




* * *

Végezetül arra kérem az olvasót próbálja meg egy kicsit kritikus szemmel is megvizsgálni ezt az egész  folyamatot, ami jelenleg zajlik Európával. Ugye adott egy nagy krízis, ami súlyos adósságok formájában jelentkezik, és erre megoldásként egy szorosabbra szőtt, jobban központosított Európai Unió-val készülnek előállni, hogy az majd megoldja a válságot.

Felhívnám a figyelmet a hasonlóságokra a 20. század elején lezajlott világgazdasági válsággal, aminek a kirobbantó oka szintén egy hitelválság volt, és melyet ma már tudjuk, hogyan hoztak létre mesterségesen, a kihelyezett hitelek visszahívásával és a forgalomban lévő pénzmennyiség csökkentésével (részletek itt).
Akkor a válságot arra használták fel, hogy meggyőzzék az embereket, hogy csak egy nagy amerikai központi bank (ez lett a FED) tudja biztosítani, hogy ne legyenek többé bankcsődök. Tehát a krízisre, amit néhány bankár család generált, a válasz, a megoldás egy magánkézben konszolidált, központosított rendszer formájában volt felkínálva. (És érdemes megjegyezni, hogy miután egyébként a hatalmat sikerült konszolidálni, a válságok nem szűntek ettől meg, sőt, ettől csak a későbbiekben könnyebbé vált az új válságok generálása.)

Mintha valami nagyon hasonló történne most is, csak ezúttal európai kontextusban...

Szurkoljunk hát kicsit a görögöknek, hátha sikerül keresztülhúzniuk a számításaikat!
 

9 megjegyzés:

  1. Köszönet!! Respect!

    VálaszTörlés
  2. Napirenden az Európai Egyesült Államok létrehozása?
    http://www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20120615-formalodik-az-europai-egyesult-allamok.html

    VálaszTörlés
  3. http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/06/18/12/MTV_Hirado_2012_junius_18_12_00.aspx

    Tegnapi mtv híradó (aki akar egy jót nevetni, vagy hirtelen felindulásból tv-t zúzni nézze meg:))

    "Egy új hajnal ígéretével kelt a hétfői nap az Akropolisz felett. Nem csak Görögország, de egész Európa fellélegezhet."
    Nagy az öröm és az ünneplés, mert végre megérkezett a megoldás, a fény! És a "világ és az európai unió álláspontja MEGLEPŐEN egységes".

    + Egy ámokfutó rendőr megölt 3 embert, kettőt megsebesített majd öngyilkos akart lenni. Természetesen ő volt a legemberségesebb, legjobban tisztelt rendőr. Előjelek, okok nem voltak...

    VálaszTörlés
  4. Nigel..Nigel, hova is tegyelek? Elmondom, hogy mit is gondolok az ilyen Nigel félékről, ilyen a mi Viktorunk is. Utasítják vagy meg engedik nekik, hogy kibontakozzanak, hogy elmondják a dolgokat, miért is? mért az igazi irányítók tudják, hogy egyre több ember kezd gyanakodni a Brüsszel-i vezetésre, gyanús kezdett nekik lenni, hogy mindig minden képviselő egyetért a dolgok folyamatával, senki se emeli fel a hangját ellene, nem lázadnak, nem szavaznak le törvényeket. Az EU-ban most kezdték el a különböző konvergencia előírásokat ratifikálni, azt is tudjuk, hogy ezek mind mind megszorításokat jelentenek, na most már, ez azt jelenti, hogy van egy politikai oldal aki meghozzák a "szükséges" megszorításokat és van a nép aki a közvetlen megszenvedője ezeknek a dolgoknak és aki úgy érzi, hogy magára hagytak...mit csinálnak az emberek, ha úgy érzik, hogy nincs ki vezesse őket? elkezd beszélni a dologról, szervezkedne stb...na ezt az amit nem akarnak az irányítók, hogy az önállóság szárnyra kapjon. Persze ott vannak a "civil szervezet" kezdeményezések is, de az emberek már ezekben se nagyon hisznek, mert nem érnek el semmit, miért is érnének, nem azért jöttek létre, ezek amolyan nyugtató félék. Az irányítók nem hülyék, azt mondták, adjunk nekik néhány "szabadság harcost"politikust, ezzel talán elhiszik, hogy vannak olyan politikai szereplők is az EU-n belül, akik pont úgy gondolkodnak mint ők a kis emberek akik már felébredtek a zombi kórból. Mondhatjuk persze, hogy "de annyira hitelesen és pontosan mondja(ák) el az igazságot, nézd..nézd csak meg Van Rompuy-t, mennyire ideges, mennyire forgolódik a székében",...ugyan már uraim, ezt már rég tudjuk, hogy a politikai elit azért elit mert jók a színészkedésben, jól el adják a napi politikát....nehogy már ezen a banánhéjon csússzunk el. Lássuk be, hogy az irányítók ezzel az egésszel csak időt akarnak nyerni, megadják azt az emberek egy részének azt amit hallani akarnak, aztán ezzel leragadnak a "na ez aztán jól meg mondta nekik" "szívemből szólt ez a Nigel valaki" "végre! végre valaki aki minket képviselhet" és azok az emberek megint elkezdenek reménykedni, a reménykedés pedig időt jelent és ez a lényeg...az IDŐ kérem szépen. Már egy jó ideje érzem, az igazi irányítók valamiért folyton időt akarnak nyerni és az a valami csak egy olyan dolog lehet amikor már semmi se lesz úgy, ahogy azelőtt.....talán háború, talán civil háború, talán járvány, talán anarchia, talán valamiféle technológia dolog...nem tudom, talán minden együtt...tényleg nem tudom, de úgy érzem hamarosan okosabbak leszünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. meggyőző, amit mondasz, redneck, de azért azt a lehetőséget ne hagyjuk ki a számításból, hogy talán mégsem olyan erősek az irányítók.. nehogy már önmagát beteljesítő jóslatokkal támogassuk meg őket.. ha nem olyan erősek, mint hiszi a világ, akkor pedig nem megbízzák-megengedik a nigel-orbán féléket, hanem kénytelenek elviselni - én speciel nem hiszem, hogy oscar díjas színészek lennének ezek a romlott lelkű emberek ott az eu-ban, tehát ha valamelyik mérgesnek látszik, tényleg az

      Törlés
    2. Ez olyan mint a pankráció, nagyon idegesnek látszanak, pedig már tudják a végkimenetelt, és az egész rengetegszer el lett próbálva.

      Törlés
  5. Nem rég találtam rá erre a blogra, és szerintem nagyon jó gondolatébresztőnek. Az ebben a bejegyzésben található második videó, amiben David Icke beszél ihletett arra, hogy írjak. Abban beszél a nagy piramisról, ami az egész világot átfedi. Na most, én nekem volt "szerencsém" kapcsolatba kerülni egy hálozatépítős céggel, és voltam egy-két "szeánszukon" is, de hála égnek, észheztértem és rájöttem, hogy baromság az egész. Na az egyik ilyen alkalommal egy fickó mutogatta a mátrixukat (ők a hálózatukat nem a klasszikus piramisként ábrázolják, hanem egy elfektetett egyenlő szárú háromszögként), és van európai, amerikai meg ázsiai mátrixuk, azt hiszem nem sokára lesz afrikai is, és ez az egész egy bazinagy világmátrixban van benne. Csak most esett le, hogy mi ez az egész, azon kívül, hogy egy baromi nagy lehúzás! És persze ott is nyomatják a new age-es dumát az új világról, ahol majd milyen klafa lesz minden.
    Ja, és mivel a cég neve L-el kezdődik, a "hívők" a kezükkel L-betűt formázva pózolnak a képeiken, főleg amikor dzsembori van. Szerintem érdemes lenne egy posztot erre is szánni, illetve általában a piramisjátékok előretörése is érdes...

    Üdv,
    Kornspitz

    VálaszTörlés