2012. január 3., kedd

Jókívánságok helyett (2012)

Azt hiszem, ilyenkor az a szokás, hogy boldog vagy sikeresekben gazdag új évet kellene kívánnom az olvasóimnak, de engedtessék meg, csakis a körülmények okán, hogy ezúttal rendhagyó és formabontó legyek.
Nem fogok semmi extrát és ünnepélyest kívánni senkinek, csak annyit, hogy valahogy éljük túl ezt az évet, és lehetőleg egy darabban.

Aki szintén keresgéli az igazságot, és mondjuk már egy bizonyos ideje, az tudja miért számít ez tényleges jókívánságnak, és nem fogja faragatlanságnak venni eme megnyilvánulásomat.

Aki esetleg friss olvasó, vagy csak nemrég indult el az "úton", az most biztos azt hiszi, hogy én is egy vagyok az x-bolygó-parás, vagy a maja-naptáros-világvégés szektások közül. Nos, a probléma ennél sajnos sokkal összetettebb...

Amikor elindult a maja-naptáros para (én 2008-ban hallottam róla először), akkor én is azok közé tartoztam, akik határozottan viccesnek találták, hogy emberek tényleg képesek egy ősi naptár alapján a világvégére készülni. Aztán jött ez az X bolygó, ami szintén totál marhaságnak tűnt, úgyhogy egy percre nem vettem komolyan ezeket a dolgokat. Aztán eltelt egy kis idő, és egy másik kérdés kezdett motoszkálni a fejemben.

Méghozzá az, hogy vajon ki terjeszti ezeket a sztorikat, és miért. Az előző bejegyzésben ejtettünk szót róla, hogy ahhoz, hogy valami szinte minden egyes emberhez eljusson, komoly marketinget kell belefektetni, ez nem megy csak úgy magától! Szerintem nincs olyan ember ma a világon (esetleg talán az amazon dzsungel közepén, egy apró kis faluban) aki ne hallott volna az X bolygóról vagy arról, hogy a maja naptár véget ér 2012 december 21-én. Ez bizony nem szájról szájra terjedt szét!

Komoly dokumentumfilmek mennek a tévében, amit milliók néznek, valaki finanszírozza ezeket a filmeket, finanszírozza a katasztrófafilmeket is a mozikban és az ezerféle könyveket a témában. De miért?

Sokan csinálnak viccet ebből az egészből (és nem hibáztatom őket, mert valamilyen szinten tényleg vicces, amikor emberek túlparáznak valamit), de ezeknek az embereknek valószínűleg elkerülte a figyelmét, hogy az elmúlt évtizedben milyen ütemben építik a föld alatti bázisokat és bunkereket szerte a világon mindenfelé.
Csak Amerikában állítólag már több mint 130 város méretű bázis van a föld alatt, nem is beszélve a kisebb bunkerekről, amiket csak "mezei" gazdag emberek építenek maguknak biztos ami biztos alapon. Norvégiában hatalmas magtározó bunker épült mélyen a hegy gyomrába. Sőt még olyan magyar parlamenti képviselőről is hallottam, aki balatoni nyaralója alatt föld alatti bunkert épített magának.

Én nem azon aggódnék a helyedben, hogy a maják mit tudtak, ami egy nyilván misztikus, ezoterikus téma, hanem inkább azon aggódnék, hogy ők mit tudnak! Mármint ezek, akik milliárdokból föld alatti bunkereket építenek. (Képek föld alatti bunkerekről itt.)
Lehet őket lehülyézni, de ezek az emberek egy arasznyival talán közelebb vannak a igazsághoz, mint mi, akik a híradóból próbáljuk magunkba szívni az információt, és így mára már teljesen elveszítettük kapcsolatunkat a valós helyzettel. Ha megkérdezik mi történt ma a nagyvilágban, maximum annyit tudunk rá mondani, hogy hány karambol történt az M0-áson, vagy hogy Mari nénit megkergették a pitbullok Kerekestarcsán...

Például hányszor hallottad a híradóban, hogy a napfolttevékenységnek van egy 11 éves ciklusa, ami idén lesz a tetőpontján, és az idei napfoltkitörés becslések szerint jóval erősebb lesz, mint az eddigiek.
Hogy ez mit jelent? Azt, hogy ez például okozhat elektromos zavarokat és áramkimaradásokat sok helyen, ami szakértők szerint pár órától a pár hétig (!) is terjedhet. Ez nem misztikus információ, hanem száraz tudományos tény, amit fizikusok és meteorológusok ezrei megerősítenek.

Azt mondod, na bumm, legfeljebb nem tudok majd pléhsztésönözni 2 hétig, majd csak kibírom valahogy...
de ne feledd, hogy a mai világban minden árammal működik! Áramot használ a pék, árammal megy a metró és áram nélkül bezár még a teszkó is. Ha esetleg ez az áramkimaradás két hét, akkor mit fogsz addig enni? Szoktál ilyesmin gondolkodni?

Vannak, akik ilyenkor lehurrognak, hogy miért táplálok negatív gondolatokat az emberekbe...
Pedig én csak azt szeretném, ha tisztában lennénk a valós helyzettel, és nem érne minket felkészületlenül egy esetleges probléma. Adja az ég, hogy ne történjen semmi, de azért sosem árt felkészültnek lenni!


Megmondom viszont mi a fő baj. A fő baj nem az, hogy bezár a teszkó. Éles eszű, talpraesett és derék emberek egy ilyen problémás helyzetre könnyen találnak megoldást.
A nagyobbik baj az, hogy egyre kevesebb éles eszű, talpraesett és derék embert látok ebben a világban. Úgy fogynak mint a hóbaglyok, lassan védetté kell őket nyilvánítani!

Amit ebben a mai világban látok, az az, hogy ha a Penny Market-ben leárazzák a trapista sajtot mondjuk 50%-kal, akkor ott súlyos emberi áldozatokkal kell számolni! És ez nem vicc. A múltkor a biztonsági őrt majdnem halálra taposták, ahogy küzdöttek, hogy ki jusson be elsőnek. (link)
Az emberek nem csak le vannak butítva, de fel is vannak hergelve. Egy hiány szituációra nem józanul és higgadtan, hanem agy nélkül és brutálisan reagálnak. Nem is egy esetleges probléma miatt aggódok, én személy szerint, hanem inkább azon, hogy ezek a mai emberek hogyan fognak rá reagálni...

És ami a legrosszabb, hogy nem is tudom, mi lenne erre a helyzetre a megoldás.
Többségünknek nincsen lehetősége bunkert építeni, az embereket észhez téríteni meg hogy lehet? Hogyan lehet évtizedek alatt belenevelt magatartásformákat (videojátékokkal, brutális filmekkel, agybomlasztó orvosságokkal, stresszel, stb), hogyan lehet ezeket visszafordítani?
Költői a kérdés, de ha valakinek van bármi ötlete szívesen hallgatom.

No de visszatérve az eredeti kérdésre, szóval kinek állna érdekében ennek a 2012-es maja sztorinak a terjesztése. Mert hogy hatalmas pénzek vannak benne, az jól látható.
Szóval ez az egész egy eléggé szervezett figyelemelterelésnek tűnik. A valódi problémákról (lásd például ezt az áramkimaradásos dolgot) sosem vagyunk tájékoztatva, de azért egy ilyen misztikus sztorit azt kapunk, amin lehet csámcsogni, meg amit ki lehet nevetni.

Egy másik ok, amiért érdemes lehet elterjeszteniük egy ilyen elméletet az az, hogy ha valakik odafenn - és akik olvassák a blogot, azok pontosan tudják, kikre gondolok - maguk akarnak csinálni valami szituációt, ami mondjuk első látásra természeti katasztrófának tűnik...
És ezzel elérkeztünk ahhoz a problémáhz, amiben nagyon is reális veszélyt látok.
Maja naptár ide vagy oda, tudjuk jól, hogy már rutinszerűen csinálják a természeti katasztrófákat (HAARP videó itt) semmibe nem kerül csinálniuk egy komolyabbat (lehet az cunami, földrengés, földszakadás, vagy egyéb finomság), vagy olyan vírust raknak össze maguknak, amilyet akarnak (ezt is kipróbálgatták már többször), szóval nem azon kellene aggódni, hogy mit láttak előre a maják (persze ezen is lehet, de ehhez én személy szerint nem értek), de azon feltétlenül, hogy mire akarják használni valakik ezt a felpörgetett maja hisztériát. Az év végén, egy esetleges katasztrófa helyzetben az emberek nagy részében ez megerősítheti, hogy ja ez biztos hogy természetes dolog, hisz a maják is megmondták, hogy lesz most valami...
Mintha be akarnák terelni a gondolkodásunkat egy olyan vonalra, hogy azt gondoljuk, lesz valami természetes katasztrófa, hogy amikor csinálnak valamit, ne gyanakodjunk valami szervezett dologra. Mindenesetre én így látom, ha te másképp látod, kérlek írd le alább, a megjegzések rovatba.

Búcsuzóul még annyit, hogy néhány éve épült Denverben egy új repülőtér. Annak ellenére, hogy Denver-nek nem volt szüksége új repülőtérre, a forgalom ezt nem indokolta, és az új reptér nem volt tehnikailag sem fejlettebb.
Nos, ez a reptér tele van szabadkőműves szimbólumokkal és fura festményekkel a falakon. Az egyik festményen azt lehet látni, amint egy gázmaszkos pofa egy szablyával leszúrja a fehér békegalambot, és mindenkire halál jön. A másikon három koporsót látni, három különböző rasszba tartozó fiatal kislányt látni a koporsókban feküdni kis virággal. És egy negyedik kislány az égbe tartja a maják szimbólumát. Elég háborzongató az egész!
A reptér alatt ráadásul évek óta munkálatok folynak. Hivatalosan nincs állásfoglalás, miért, de akik utánajártak azt mondják, ott épül az egyik legnagyobb földalatti bunker az USA-ban.
Csak hab a tortán, hogy az angol királynő megvette a reptér meletti földparcellát.


A kék ruhás kislány kezében maja tábla... miért?  


Tudom, hogy ezek a témák már a fringe "összeesküvés-elmélet" kategóriába esnek sokaknál, de nézz utána, ellenőrizd a tényeket, és aztán te mondd meg nekem, nem sok-e itt az egybeesés??
Ha a férj hazajön rúzsfolttal az arcán egy kicsit alkoholos állapotban hajnali ötkor, és lenn van a slicce, akkor "összeesküvés-elmélet" arra gondolni, hogy valami viszonyt folytat a háttérben? Az?

Mert körülbelül ilyennek látom a helyzetet, a többség pedig ezzel a mesterségesen gyártott szócskával rendszeresen lesöpri a kérdést az asztalról... egészen addig, amikor a probléma már ott áll, és ugye milyen jó lett volna, ha tudtuk volna, stb.

Csakis egyetlen módját látom, hogy meg lehessen akadályozni egy ilyen tervet, ez pedig az, ha elég sokan felébrednek. Ezek a tervek csak akkor kivitelezhetők, ha az embereket ügyesen át lehet verni, és mesterségesen generált szituációkkal ügyesen lehet terelgetni a kívánt irányba.

Úgyhogy nem tudok mást mondani, mint hogy ébredésekben gazdag, és katasztrófáktól mentes új évet kívánok mindenkinek!

94 megjegyzés:

  1. Üdv!
    Remek cikk, teljesen egyet értek.
    A napfoltkitöréshez még annyit hozzátennék, hogyha tényleg 2 hétig nem lesz a világon áram, akkor nem csak az lesz a probléma, hogy az ember mit fog enni, véleményem szerint kifog törni a káosz az utcákon.
    A föld alatti bunkerek pedig kiábrándítóak...
    Azt megkérdezhetem, hogy arról honnan tudsz, hogy az angol királynő megvette a reptér melletti földparcellát?
    Végezetül: "Csakis egyetlen módját látom, hogy meg lehessen akadályozni egy ilyen tervet, ez pedig az, ha elég sokan felébrednek.", ezzel is egyet kell, hogy értsek, csak sajnos az emberek nagy többsége nem rendelkezik akkor intelligenciával, hogy ezeket a cikkeket és videókat megértsék, vagy ha igen, akkor azonnal tiltakoznak, vagy a nevetség tárgyává próbálják fordítani.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon alapos és jó elemzés, csak gratulálni tudok hozzá. A legfontosabb üzenete az egész cikknek számomra a megfogalmazott kérdés: mit tudnak a bunkerépítők? Ilyenkor persze elkezd az ember agya pörögni és gyártja az elméleteket, utánaolvas stb. A gond ott van, hogy a neten szinte minden információ ellenőrzött, ezért nagy eséllyel jutunk téves következtetésre.
    A majás történethez annyi kérdésem van csupán, miért nem teszi fel senki azt az egyszerű kérdést, hová tüntek azok nagy tudású népek? ideértve a majákat is. Szerintem itt lesz a 2012-es történések megoldása. Legyen az szupervulkán vagy xy bolygó, ötvözve az 500 milliós népességszámmal. Feltételezem, ebben az intelligens népek aránya erősen közelít majd a nullához.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Véleményem szerint el fog jönni az ideje, hogy a nptár írása folytatódjék azok által, akik abbahagyták anno... 3 idegen test közeledik a föld felé állítólag, és nagyjából addigra ér ide, mikorra várható.... majd kiderül, ez csak fikció

      Törlés
  3. Edigg az osszes irason tatva maradt a szam.... De ugy nez ki a dolog hogy mar nincs szugsegem arra hogy rugdossanak... ebreszto ebreszto....

    Kb egy hete elkezdtem filozni en is mit hoz az ev... Kb ugyanezek nekem is eszembe jutottak... Bar a napkitores szerintem nem a legjobb tipp.... Ha valami lesz es engem kerdeztek akkor valami fasza kis vilagjarvany van kilatasba (ujjra)... De amugy mar kivancsi is vagyok... Felni mar nem felek. Ha eljon az ido megteszem amit kell... Sajnos a lehetoseget nem kapjuk meg hogy a magunk sorsarol dontsunk, ezert bizunk a legjobbakba...

    VálaszTörlés
  4. Nekem az a véleményem, hogy akik az elmúlt néhány évben nem ébredtek fel, azok már nem is fognak. Itt nem csak erre a cikkben említett dologra gondolok, de a pénzrendszerrel kapcsolatosakra, a háttérhatalom egyéb ügyködéseire (al quaida, 9/11, stb...) és ezer egyéb dologra. Akinek ennyi sem volt elég, azon semmi nem segít. Ezért szerintem mindenki törődjön most már magával és a családjával és ha úgy érzi az infók alapján, hogy van tennivalója a túlélés érdekében, akkor tegye meg és ne pocsékolja az energiáját hiábavaló dolgokra. A többség nem fog felébredni, ergo megakadályozni sem tudunk semmit, mert éppen az agyhalottak fogják megakadályozni. Ezt tudják jól "fent" is, ezért teljes nyugalommal haladnak a dolgok a maguk útján.

    VálaszTörlés
  5. Én nem látom az utolsó képen a három koporsót! Meg a maja szimbólumot sem!

    VálaszTörlés
  6. Van a neten eleg kep a denveri repterrol.... Amugy az egy muzeum annak aki nem tudna.... A vilag vege lathato rajta..


    Sap nagyon jol irta..... Aki teheti spejzoljon be konzervet gyogyszert, ha teheti meg az evben akkor ultessen minnel tobb novenyt a kertbe, huzzon magasabb keritest, szerezzen be 3 pitbul kutyat, 1 baseball utot, 2 kisbaltat:((

    VálaszTörlés
  7. Érdemes google earth-t használva rákeresi a reptérre van előtte egy Anubis szobor és egy ágaskodó, pirosan izzó szemű ló érdekes egybeesés...
    Több freskó is van a reptér területén azoknak is érdemes utána nézni,valamint a reptér alakja is megér egy misét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de a google earth miért engedne betekintést gyanakvásainkba, ha ők irányítják azt is... vagy jelentős kisebbség vagyunk, és lényegtelen? ...

      Törlés
    2. Szerintem ha nem engednék, hogy megnézzük az gyanúsabb lenne, mint ha látjuk azt a repteret.

      Törlés
  8. Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy majdnem mindent, amiről Pirula beszél, Jézus előre megmondott a Bibliában. A Bibliában is van szó az utolsó idők nagy katasztrófáiról, nagy éhínségekről, földrengésekről stb.
    Ha már felébredtetek, ezen is gondolkodjatok el, hogy talán igaz a Biblia.
    Mert ha igaz a Biblia, akkor az is igaz, hogy Jézus vissza fog jönni.
    Nekem legalábbis a hitem adja az egyetlen reménységet és bátorságot, hogy ne féljek a jövőtől.
    Most őszintén. Szerintem nem lehet sehogy se szembeszállni a háttérhatalommal emberi erővel.
    Vagy Isten segít, vagy nincs remény.
    Nem tudom ,hogy ilyen helyzetekben egy nemhívő mit tud tenni. De persze a hívő sem tud tenni semmit ezek ellen, de hite tud erőt adni és biztos reménységet.
    Belegondolva megállapítható, hogy a Hit semmit sem tud veszíteni azzal, hogy hisz, viszont a reménysége és a hitéből adódó lelkiereje minden nehézségen át tudja segíteni.
    Ha valamikor úgy érzitek, hogy reménytelen helyzetben vagytok, forduljatok Jézushoz, ő közel van, meghalt minden emberért és feltámadt és ma is él, és mindig megtalálható.

    VálaszTörlés
  9. Munkám során sok emberrel kerülök kapcsolatba, és bizton állítom, jogosak ezek a félelmek. És örülök, hogy végre mástól is olvasok ilyen véleményt, mert én eddig mindig csak azt kaptam erre, hogy őrült vagyok meg üldözési mániás, hogy félek tőlük. Pedig csak látom, mekkora sötétség és tudatlanság uralkodik közöttünk. Ha valaki abban éli ki magát, hogy a metróra elsőként szálljon fel, és létkérdés számára, hogy már csak azért is ő lépjen elsőnek a mozgólépcsőre, akkor mire képes az ilyen zombi egy esetleges élelmiszer-hiány esetén? Be vannak/vagyunk programozva: taposd el a másikat, különben te halsz meg. Kapaszkodnak a matériába, mintha az lenne az egyetlen biztos pont, teljes anyagelvűség és hitetlenség uralkodik (a fővárosban legalábbis...). A fejekben beültetett gondolatpanelek működnek, de azok is csak erőltetésre jönnek elő a szájukból, mert alapvetően az állatias ösztöneik kiszolgálása folyik szép ruhákban és pulykagőggel az arcokon! Ha pedig a legkisebb dolog is ki akarja őket ebből a reflex-állapotból billenteni, azt kicsinálják! Jól meg van tervezve: az embereket saját szörnyű gyerekkoruk és valós vagy vélt egyén sérelmeik kötik le, dehogy jut így energia a másikra, méghogy érdeknélküli, önzetlen segítség "csak úgy"...?! Szellemi vakság és fizikai habzsolás jellemzi őket. Az egyetlen kiút a "fekete kockából" szerintem is a krisztusi út (megbocsátás, elfogadás, feltétel nélküli szeretet - egy élet sem elég hozzá, de járnunk kell, ez az egyetlen esélyünk kijutni a földi pokolból).
    Tapasztaltam: nem ér célt a szóval való "ébresztés", sőt.... Csak a példamutatás segít, mert sokan így tanulnak, ez is ösztönös dolog, de a verbalitás is meg lett gyalázva, át lett programozva a tv által. Önmagunk kell, hogy változzunk, a legapróbb dolgokban. Mert az ember úgy lett megalkotva, hogy hajlik a jóra. De a beszéd és az írás már az egó eszköze lett, nem sokszor közvetít magasabb szellemiséget.
    Nem tudom, mi lesz, én sokáig hittem, hogy végre lesújt ránk Isten törvénye, de már elbizonytalanodtam, úgy tűnik, még nem süllyedtünk elég mélyre...
    Megfigyeltem: ha csak úgy, a semmiért, minden érdek nélkül ajánlom fel segítségemet: vagy kihasználnak, vagy megijednek tőlem, mert hülyének néznek, vagy baleknak tartanak és megmosolyognak! De hosszú távon, kitartással ez akkor is működik: Szeresd jóvá a gonoszt!

    VálaszTörlés
  10. Heteske, úgy látom te is nézed Coronita videóit ;-) "Fekete kocka"
    A zombinépen sajnos nemigen lehet már segíteni, ezt énis tapasztalom a saját bőrömön. Hiába beszél nekik az ember, de én mégsem adom fel és elmondom 100x ha kell.

    VálaszTörlés
  11. Heteske.
    Amit a metrón művelnek az emberek, azon néha jót röhögök magamban :)
    Mindenki elsőnek akar felszállni leszállni :).
    A kedvencem nem is a metró, hanem a 4-6 villamos (Budapest). Mindig tömegnyomor alakul ki az ajtók közelében, mert senki nem akar beljebb menni, hogy egy picit homogénebb legyen az eloszlás.
    Közel akarnak lenni az ajtókhoz, hogy elsőnek szállhassanak le.
    Előfordulhat, hogy fel se lehet szállni a tömeg miatt, aztán az ember megnézi az ablakon át, hogy a jármű belsejében pedig könnyedén elférhetnénk.
    Ilyenkor kicsiben meg lehet tapasztalni az emberi önzést.

    VálaszTörlés
  12. A metróról újabban a Metro2033 jut eszembe :-)
    tizen-pár éve elkezdtem írni egy scifit. Még nem készült el, talán év végére ;-)
    egy részletet belőle feltöltöttem: http://tiny.cc/ko2ro
    Előre bocsájtom, hogy egy kis csillagkapus behatás néha érződik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elég korrekt kis tanulmány... nem zörög a haraszt! De, úgy érzem mások is vannak ebben a színjátékban, akiket talán kifelejtettél.

      Törlés
  13. itt egy cikk a denveri reptérről, hm...
    http://usahitman.com/dia-conspiracy/

    VálaszTörlés
  14. Csak azt nem értem, mi a túróért rakják ki mindenhova a jelképeiket.
    Miért jó nekik az, ha mindenhol megjelölik magukat ? Minden termék, cégek logója stb.

    VálaszTörlés
  15. Az indián lány kezében kövület van. Az egész kép az emberiség kihalásáról szól!

    VálaszTörlés
  16. És azon senki nem gondolkodott, hogy mi van, ha azt akarják, hogy azt higgyék az emberek, hogy katasztrófát fognak csinálni és be akarnak menekülni a földalatti bunkerbe? Tehát én megfordítom a dolgot és szerintem ezeket a dolgokat direkt szivárogtatják ki. Ha olyan titkos lenne ez a denveri repülőtér (mert hát bizony, ha ez fog történni, akkor semmi és senkinek nem érdeke, hogy az emberek megtudják), akkor nem tennének ki direkt olyan festményeket, amikkel ezeket az elméleteket(és ez most tényleg csak elmélet)alátámasztanák.
    Nem mondom, hogy nincs reális alapja annak, amit a cikkíró mond, de szerintem a fától nem látja az erdőt. Máskülönben Jesse Ventura is jól meg van csinálva, még ha tényleg mond igazakat is. De hát, ugye, keverd az igazat a hamissal elv...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem logikus... Teljesen világos, hogy az emberek fejébe el akarnak ültetni egy hamis gondolatot, okkal...
      A legtehetősebb csoport tud valamit, amit mi nem, vagy csak sejtünk, néhányan...
      De ezezk az emberek nem azért építenek bunkereket, mert sok a pénzük és azt akarják, hogy bújjunk be a föld alá..
      A cikkírónak jó meglátásai vannak, mindenféle paranoiától mentes, reális gondolatokkal!

      Törlés
  17. Még annyit, hogy ha Jesse Ventura azt mondja, hogy földalatti bunker, meg katasztrófa meg stb., akkor majdnem biztos vagyok benne, hogy nem egészen az fog történni, még ha netán tényleg lesz is egy katasztrófa (más kérdés, hogy csinálják vagy természetes).

    VálaszTörlés
  18. * A Denver Airport hátborzongató titkai
    http://magyartukor.com/blog/2010/09/15/a-denver-airport-hatborzongato-titkai/

    * Képek: http://www.google.hu/images?q=denver+airport

    * Ebbe a fórumba meg érdemes benézni, mert erősen megalapozott amiről megy az eszmecsere és addig menteni a 13 oldalt míg lehet:

    http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?7651.1200#post_9885

    "...Az Anunnakik és az atlantisziak magyarok által is ismert dátum sorrendet használnak. (Globálisan ők keverték meg a nyelveket és a dátumrendszereket is - angol, amerikai stb)

    November 7.
    November 8. amikor a Föld megáll
    November 9. FreeDay - FriDay - Péntek - Robinson
    közötte a visszaszámlálás 9 és 1/2
    9 3/4 King Cross - Harry Potter peron"
    ... ... ...

    VálaszTörlés
  19. Kedves Vándor.
    Ha esetleg neked sikerült lementened azt a fórumot, megtennéd hogy feltöltöd egy filecserélő oldalra, mint pl. megaupload? Hálás lennék, mivel nekem már most nem igazán akarja betölteni.

    VálaszTörlés
  20. Azért nem kellene, hogy elguruljon az a gyógyszer...
    Ez egy nagyon jó kis oldal, de ne tegyétek már hiteltelenné ezzel a sok ostobasággal, ha egy értelmes ember benéz ide és meglátja kik olvassák, akkor már lapoz is tovább.

    Azt gondolom, hogy pl. David Icke esetében is arról van szó, hogy az ő "reptilian" elmélete is azt a célt szolgálja, hogy megvédje a háttérhatalomtól, mivel maga szolgáltatja a saját hiteltelenítését és ezért a hatalom megtűri mint "szegény elmebeteget", pedig elmondja ő a tutit is, de ha csak azt mondaná, akkor könnyen bajba kerülhetne. Tehát a mondanivaló lényegére kell koncentrálni, nem az ilyen elterelő marhaságokra, ezt a legtöbb "híve" tudja is.

    Ezért szerintem itt tartózkodni kellene az ilyen "megáll a Föld", meg "Annunakik" és hasonló ostobaságoktól. Ennek semmi haszna, viszont kára van elég.

    VálaszTörlés
  21. Az a baj, hogy ha valaki "ébredezik", akkor nagyon sok információhoz jut, aztán győzze kiválasztani mi lehet igaz és mi nem. Ellenőrizni ténylegesen nem lehet semmit, itt ezt olvasod, ott azt, amott megint mást: x-bolygó, földönkívüliek, háttérhatalom, maják, haarp, kamu holdutazás, direkt népbutítás/népmérgezés, stb...

    Szerintem nem szabad semmit készpénznek venni, de eleve elutasítani sem szabad, mondván, hogy "ostobaság"... Elvégre anno a Földet is laposnak hitték, "ostobaság" volt azt mondani, hogy gömbölyű... Aki "felébredt a mátrixból", az jól teszi, ha tájékozódik, bármilyen hihetetlennek is tűnik egy-két elmélet. Ezen a szinten már a "hiszem ha látom" nem érvényes, itt már a "mi van ha igaz?" a helyes hozzáállás...

    A cikkben szerepel a fokozódó naptevékenység ami tönkreteheti az áramellátást a Földön. Tudvalevő az is, hogy a Yellowstone Nemzeti Park alatt szunnyadó szupervulkán is egy időzített bomba, csakúgy mint az izlandi óriásvulkán, aminek a környékén mostanában sok a szeizmikus aktivitás. Ott van Csernobil is, a roskadozó sérült szarkofágra az EU-nak évek óta nincs pénze, halogatják a javítását, pedig bármikor beomolhat a fala és akkor újra sugározni fog... Az euroválság és még közelebbről a magyar államcsőd veszélye is a nyakunkon... Ezek pedig sajnos tények, nem csak elméletek. Abból nem lehet baj, ha felhalmoz az ember néhány rekesz ásványvizet, némi konzervet, kötszert, elolvas/megnéz túlélésről szóló könyveket/filmeket, megerősíti a nyílászárókat a lakásán, ez még nem paranoia, hanem inkább óvatosság!

    Egyébként az "ébredést" nem tudom mi okozza, csak úgy megtörténik. A cikkírónak üzenem, hogy az csak egy sztereotípia, hogy a videójátékok meg a "gyilkolászós filmek" bármit is számítanak, jómagam is ezeken nőttem fel, mégis itt vagyok... Valószínűleg valamilyen szellemi szint, gondolkodásmód kell hozzá, mert sajnos nem mindenki képes/alkalmas rá...

    Néhány idevágó linket mellékelek ha megengeditek:

    http://jobbik.net/index.php?q=node%2F6242

    http://boldognapot.hu/

    http://enigmasok.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1169952

    VálaszTörlés
  22. Másképp is felfogható a folyamat ami velünk történik:

    http://nyusziacilinderben.blogspot.com/2012/01/atlepes.html

    "...a folyamatot segítő létezők egy energikus, humoros, könnyed, szigorú, téged a hibáiddal együtt tisztán látó, de el nem ítélő; a szabad akaratodat egy pillanatig sem megkérdőjelező, gyönyörű, erős, gyors, vitális és nagyon őszinte energetikai felhővel rendelkező egységtudattal bíró (aminek a szemükben te is része vagy) csoportot alkotnak. Ha azt érzed a fájdalmas sodródás során, hogy a közeledben vannak, akkor meglásd, múlni fog a félelem, és nagyon könnyen, tiszta szívvel átadod magad nekik. És nem fogsz bennük csalódni: lazán, vidáman átsegítenek majd a küszöbön, és nagyon fognak örülni neked, s ez az öröm átragad majd rád is, ami segít az átmeneti nehézségeken már nagyon könnyedén túllépni."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mazsola: Tetszik ez a cilinderes blog. Köszi, hogy megosztottad. Sokat adott.

      Törlés
  23. Tiszteletem mindeknek!

    Sokszor jártam már ezen és hasonló oldalakon és bár minden egybe vág akkor is nehéz tudatosan készülni rá. A rendőr barátom szerint túlságosan analitikusan gondolkozom és mindenben az összefüggéseket és ok okozat kapcsolatot keresek. Nem tagadom lehet ,hogy így van. Ez a programozott magatartás forma szerintem kicsit bele magyarázós. Mert szerintem adod szituációban az ember egy tudatos vagy tudat alatti sémát követ, bizonyos helyzetekben általában ösztönösen félsz (éjszaka egy temetőben)míg máskor pedig teljes nyugalomban szunyókálsz (vasárnap ebéd után ha a délelőttöt ügyesen kihasználtad). De nem is ezt akartam kifejteni ez inkább bennem volt a blog végig olvasásakor, inkább azt hogy még "természeti vagy mesterséges" jelenség sem kell egy 2 hetes áramszünethez elég egy vírus támadás egyidejűsége ami pl: túltölti a hálózat transzformátor állomásait 1x egy országban. Azok pótlása hónapokat vesz igénybe főleg ha más országoknál is megvan ez a "jelenség". Nem alkarom reklámozni a Die Hard 4-et de pont ezt jól be mutatja. Ha tippelnem kéne nem a nap kitörés fogja okozni a dolgot hanem egy jól időzített vírus pl: iráni urán dussítás... természetesen majd mindenki megnyugszik hogy napkitörés volt és talán ezt látták a maják. A történet is véget is érne egy filmben. és ha megittad az 1l kólát és meg etted a 5l popcornt (én is szeretem) este tuti nem kellemest álmodsz ,de szerencsére el is felejted.
    Nos innen szeretem volna eredetileg kezdeni. Mad Max feeling remélem megvan szerintem a kaja tuningolás csak arra jó ,hogy a portyázó összeállt fosztogatók megtalálják. Aki ellen áll azt elteszik az útból és lelépnek a zsákmánnyal. Ez a szerintem kézenfekvő következmény. Mert az ember a teremtése óta fikarcnyit sem lett jobb. (Nagyobb fal 12 ponton záródó ajtó stb. később törik rád)
    Ébresztgetés: nos 1 millió ember kivonul a Kossuth térre és tüntet a végzet vagy a háttérhatalom ellen ... és....semmi ... csak a túl élés ösztöne menthet meg valakit egy nagyobb csoportban vagy közösségben. Ez az ami az 1 millió ember reménye lehet , persze most szerintem nem gondolják valós veszélynek ezt és mi nem vagyunk azok az utcára megyek és keresem a bajt.
    Természetesen én is hívő (Isten) vagyok és reménykedem a "szebb jövőben" ,de a jelek nem arra utalnak sajnos. Viszont szerintem ez egy próbatétel is a ma élő generációnak, old meg típusú. Szerintem ez is jellemző Magyarországra ma vagyis a magyarokra és szerintem meg is tudjuk a magunk módján. Nem az ő játékszabályukkal hanem amolyan Hunor és Magor módjára.
    Terv: Már többször mondtam az ismerőseimnek hogy költözünk egy jól behatárolható területre ahol csak magunkra számíthatunk ha jön aminek jönni kell de a sok még ha tudja hogy ez lenne a jó megoldás a kényelmes életét csinos házát klassz melóhelyét nem akarja feladni és telepesként költözni. Számításaim szerint több mint 250 ember szükséges egy önellátó közösség életben maradásához (fegyver ismerettel)ami védelmi potenciáját tekintve már meg tudja védeni magát és a családját.
    Kérdezzem: A túlélésre készülsz? Egyedül (családoddal) "hegylakóként" akarod végig csinálni vagy közösségbe? Tudsz erre alkalmas települést M.o.-n?

    üdvözlettel:
    Péter

    VálaszTörlés
  24. nwo1234: Itt a fórum teljes mentése a mai nappal bezárólag:

    * Bajezid krónikák I-II.
    http://hotfile.com/dl/141559241/7209fc1/paranormal-hu_bajezid-kronikak-1-2_2012jan13.zip.html

    * A folytatás a 13. oldal lefagyása után:
    http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?9892

    VálaszTörlés
  25. Itt egy érdekes youtube videó a denveri repulotérrol. Amúgy a lovas szobor készítoje Luis Jimenez elhalálozott, mikor ráesett a lovas szobor, amit egyesek Bluecifer-nek neveztek el.

    http://www.youtube.com/watch?v=lnLADVWNjJM

    VálaszTörlés
  26. Akit részletesebben érdekel, hogy honnan ered a 2012 hisztéria az feltétlen nézze meg ezt a 6 részes youtube videót.
    http://www.youtube.com/watch?v=fwwI4NZPRnc
    Nem véletlen, hogy erre a teóriára mennyi minden épult rá az évek során. Az egyik legfontosabb dolog a háttérhatalom által terjesztett NewAge tanok szivárogtatása volt, spirituális felemelkedésnek beállítva, de van itt még pólusváltás, galaktikus foderáció meg hasonló "nyalánkságok".
    Valami mindenképpen készulni látszik, de ennek semmi koze a mayákhoz. Az elit nagyon jól tudja mik a tervek, és arra készulnek fel a FEMA táborok meg mindenféle bunkerek építésével. Hallottatok a Project Blue Beam-rol? Ha nem nézzétek meg ezt a videót:
    http://www.youtube.com/watch?v=wbA-FbeNtqw
    Szerintem ennek a bevetésével fognak valami világméretu káoszt megrendezni. Lehet ez egy ál UFO támadás is akár. Hologrammokkal kiprojektálnak az égre már bármit. Félelmetes hangokat is tudnak generálni(ezekkel is kísérleteznek már hónapok óta, sokaknak sikerult felvenni videóra...alul belinkelek egy errol szóló osszegzo videót), nem nehéz osszehozni egy világégést, egy káoszt amibol majd meg tudják teremteni az új világrendet.

    2011 WEIRD SOUNDS STRANGE NOISES BIG BIG SUMMARY part 1/5
    http://www.youtube.com/watch?v=zrnTcgv1_Oc&list=FLlg6567GyhoYqD6NPKYB48A&index=30&feature=plpp_video

    VálaszTörlés
  27. Andor irta:"Mert ha igaz a Biblia, akkor az is igaz, hogy Jézus vissza fog jönni.
    Nekem legalábbis a hitem adja az egyetlen reménységet és bátorságot, hogy ne féljek a jövőtől.
    Most őszintén. Szerintem nem lehet sehogy se szembeszállni a háttérhatalommal emberi erővel.
    Vagy Isten segít, vagy nincs remény.
    Nem tudom ,hogy ilyen helyzetekben egy nemhívő mit tud tenni. De persze a hívő sem tud tenni semmit ezek ellen,
    de hite tud erőt adni és biztos reménységet."

    ahogy te ismered a bibliát, ugy őkis, most két lehetőség van, vagy nem érdekli őket, vagy tudnak valamit amit mi nem:) ugye azt mondja: isten kiválasztott népe, de meik az? ugye régen volt ez a kiválasztás... és ma? honnan tudja isten ki a kiválasztott nép?
    1- az izraeli templom,2-frigyláda,3- a szent gráál, nos véleményem szerint aki ezeknek a birtokában van, az egy személyi igazolvány ameik tudatja istennek eljövetelekor hogy ő a kiválasztott, namost ha nálluk van, akkor hihetsz te jézusba, istenbe, alulmaradsz:)mert nemfog megmenteni, ám mit ir a biblia: segits magadon és isten is megsegit, vagy ezoterika: kérj és megadatik,
    másik dolog, ha ezeknek sikerűl az időhurok, édes mindegy hogy ki fog eljönni jézus, vagy isten, még a föld helyét se fogja megtalálni, amugy majd ha valakit érdekel megkeresek egy linket ahol egy hasonló módszerrel töntetnek el tárgyakat, illetve sikeres kisérleteket folytatnak e téren... mondjuk ott megemliti hogy eddig láthatatlanná csak fényt használtak, de ez régen volt:) most az időt is beleteszik....
    amugy könnyű azt mondani hogy hiszek istenben, a bibliában és az ott megirtakba, és nincs más dolgom mint megvárni
    kérdés: mit???
    tudom mit ir a biblia, nem kell felhozzad mentségedűl, de esetleg ajánlom figyelmedbe a többi hasonló irásokat is, amik mellesleg nem 300 laposak, hanem ennál jóval részletesebbek:)
    ugyhogy gondolkozz el ezen, hogy piros vagy kék pirulát választod, tezsel vagy nemteszel semmit, és vársz a megváltásra, minden ember függő, minden az emberen múlik, csakis rajtunk
    amugy ennek a szólásodnak a végén érdekes dolgot mondsz, imátkozzunk jézushoz.. biblia mit mond? ne csinálj magadnak faragott képet, stb.. ha egyszer isten megmondta ne imádj mást rajta kivűl,és rettentően mérges is volt amikor a t.táblák esetén egy bikához imátkoztak az emberek, akkormost mivan? mellesleg sok helyen már nem azt tanitják hogy jézushoz imátkozzál, hanem szűzmáriához....
    a jelenések könyve elmond egy történetet, ami bekövetkezhet ha az ember ül ölbe tett kézzel hagyja hogy altassák tovább, de nem most, és nem igy, ne felejtsük el ez régen volt iródva, ma 2012-őt irunk, már a csillagok körüli bolygókat számoljuk, antianyaggal játszunk, lézerekkel amelyek bolygókat tudnának elpárologtatni,
    de a lényeget még mindig nemtudjuk, mert még mindig rossz helyen keressük

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hu, ez konkrét, és logikus... én úgy érzem, hogy minden okkal törpénik, és mindennek megvan az okozata is... egy terv az életünk, egy színjáték melyet előre eltervezünk, és ha belebukunk akkor folytatjuk, a végén meg elveszítjük identitásunkat, vagy is Istené, az Abszolút egyé leszünk. De ez az elmélet távol áll az aktuál kérdésektől, hisz egy oan világban élünk, ahol sok a szürke folt, vagy mi vagyunk vakok, vagy festünk egy ördögöt a falra... "a cél voltaképp mi is?"

      Törlés
    2. Isten nem hülye, nem az alapján fogja megítélni az embereket, hogy kinél van valami.
      Imádkozni meg bárkihez lehet, imádni lehet csak a Szentháromságot (azaz Istent), de abban benne van Jézus is, az Atya, és a Szentlélek mellett.
      Isten pedig időn és téren kívül van, szóval tudja mikor lesz vége a világnak.
      A kiválasztott nép pedig szerintem azokat jelenti akik nem csatlakoztak a másik országhoz (Új Világrend).

      Törlés
  28. Ellopott ido.... Nezzetek meg ezt a filmet... Nem kicsit illuminatus agymosas!

    VálaszTörlés
  29. Sziasztok!

    Van néhány kérdésem a témával kapcsolatban:

    1. Ha 2012-ben valamilyen módon katasztrófát generálnak (és ők majd a bunkerben élik túl), miért akarják, hogy a halálraítélt emberek tudjanak erről? miért terjesztik, hogy 2012-ben történni fog "valami"? Sokkal egyszerűbbnek tűnik, h nem szólnak semmit, csak elpusztítják a többséget. (amúgy a maja naptár vége meg az összes misztikus dolog hülyeség ezzel kapcsolatban - legalábbis 40 éve majákat kutató ismerősöm szerint.)

    2. Ha Denverben építik a bunkert + leszállópályát. Nem gondolhatják, hogy ezt titokban lehet tartani, hiszen azt valakik építik, akiknek van családjuk, szomszédjuk, stb. Hogy nem tud erről a világ (az internet korában, mobiltelefon, stb.).

    3. Te honnan tudsz erről? :)

    4. Ha ez egy ilyen szupertitkos nem tudom milyen terv, hogy nem hallgattatnak el téged?

    köszönöm a válaszokat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azért se hallgattatják el mert gyanús lenne, hisz az X-aktákban is túl körülményes lett vna Mulder likvidálása, mert forradalmat okozott volna, és a gyanu beigazolódását... persze ebből az a konzekvencia is levonható, hogy semmije összeesküvés sincs csak van egy csoport, aki szereti heccelni az olyan hívőket, mint ő, vagy én, vagy mi

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  30. jó..öhm... ha nem történik, 2014-ben meghívok mindenkit egy sörre

    VálaszTörlés
  31. A Denver Airport furcsaságai között van egy különösen hátborzongatóan érdekes dolog is.
    http://www.vigilantchristian.org/Denver%20Airport%20NWO%20Capstone.JPG
    Nézzétek meg a feliratokat a kövön, különös tekintettel a szabadkőműves szimbólum felettire. Angolul nem beszélők kedvéért:
    "A kő alatt található időkapszula üzeneteket és emléktárgyakat tartalmaz a Colorado-i emberek számára, 2094-ben." Nem sikerült túl magyarosan megfogalmaznom, de biztos értitek. :)
    Mi lehet abban a kapszulában? És miért?
    Kiássuk? :)

    VálaszTörlés
  32. Szasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre. Ugye megy most a nagy para,hogy valami készülőben van, építik a bunkereket, itt van ez az Iráni helyzet, amiből kifolyólag elég gyakran előkerül a harmadik világháború, amit egyesek úgy egyszerűsítenek le,hogy "nukleáris holokauszt". Na akkor most helyettesítsünk be. 2012-őt írunk. Valami készülőben van. Ez a valami a harmadik világháború. Hogy nézne ma ki egy újabb világháború. Hát szerintem nem úgy mint a Call of Duty című játékban,hogy utcáról utcára haladnak a csapatok. Az egyik fél kilövi a rakétáit majd a másik fél is válaszul. Minden romokban. Így ért véget a harmadik világháború teszem azt fél óra alatt. Ez ugye a bilderberg csoportnak jó, mivel nekik az a céljuk,hogy a jelenlegi 7 milliárd főről 500 millió főre csökkentsék a populációt. (Talán még ennél is kevesebb lenne ez a szám egy esetleges atomháború után). Szóval ezzel meglett amit akartak. Sokkal de sokkal kevesebben lettünk, ő pedig eközben egy bunker mélyén pezsgőznek. Igen ám de hogyan tovább? Egy halott világ urai akarnak lenni? Meddig maradnak a bunkerban? Ott akarják leélni az életüket? Miért érné az meg nekik,hogy a saját jövőjüket is eltüzeljék? Ezt nem tudom felfogni. Én ha a világ ura akarnék lenni akkor a "vírusok korában" hagynám a francba az atomot. Mi értelme a vizet és az élelmet szennyezni? Mi értelme oltásokkal elérni,hogy ne születhessenek utódok? Miért szabályozzák,hogy kinek hány gyermeke lehet? Miért generálnak mondjuk természeti katasztrófákat? Hogy illik ebbe az egészbe a harmadik világháború amit nyilván nukleáris fegyverekkel vívnának meg? Ezt nem magamtól találtam ki. Mindenhol ebbe ütközöm és félek. Vagy pont ez a célja? Nektek mi a véleményetek az Iráni helyzetről? Mi ez az egész?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tetszik a gondolat meneted.A helyzet az,hogy a forgatókönyv,ami szerint a világban zajlanak az események a történelem folyamán évezredek óta,az pontosan a Bibliából származik.A jelenések könyve,pontosan a mostani eseményekről ír.Ha megnézed az Európai unió épülete,Babilon szakasztott képmása.A sátáni logókról és elrejtett kódokról nem is beszélve.Ezeket totál nem érdekli,hogy mi lesz egy nukleáris háború után,akár önmagukat is feláldozzák,ezért öngyilkos nihilisták.A Bibliában leírtakat,pedig eleve végbe fogják vinni,mivel a Bilderbergek és a többi démoni csatlósaik a gonosznak dolgoznak és várják urukat az antikrisztust.Ha azt,vesszük,lehet nem is tehetnek arról,hogy ennyire gonoszak és népirtók,mert gonosz erők irányítják őket.Emberi lények nem is lennének képesek effajta szörnyűségekre.A sátán célja megölni az ember fiát,az összes földön élő embert,velük együtt a bilderbergeket is.A helyzet az hogy ő,vagy ez a vezérlő gonosz erő,senkit nem akar élve hagyni ebben a világban.Ő erre született,hogy mindenkit egymásnak fordítson és megöljön,nem maradhat túlélő.Ezért vannak ezek a csak is 1 maradhat vetélkedős show-k és való világ műsorok.Csak az emberek nem látják,mert totál le vannak butítva,néznek de nem látnak.Ezt a Bilderbergek nagyon jól tudják,hiszen erről szól a programozásuk.Ezért is mondják már ki a valóságot,akár a médiában akár máshol,mert ezzel is tesztelik programozásuk hatékonyságát.Hogy vajon észreveszik?Vajon felismerik miről is van szó,hogy ezt szándékosan lebegtettük meg nekik???Hát persze,hogy nem veszik észre és ez nagyon megnyugtató a számukra és végtelen önbizalommal tölti el őket.Hiszen az emberi kapzsisággal fogva tartják az embereket,az állandóan újabb és újabb árucikkek megvásárlásával,birtoklási vágyával.

      Törlés
    2. Az Iráni helyzet a következő.Ez is egy előre megírt Bibliai forgató könyv,Nem véletlen helyszín ez a közel keleti hadszíntér,hiszen itt már Krisztus idejében is nagyon komoly háborúk zajlottak,vérzivatar közepette.A gonosznak nagyon fontos ez a térség és minden erejét ide összpontosítja.Legfőbb célja Jeruzsálem birtoklása és ott felépíteni a 3.Templomot,aminek már a alap köveit is lerakták,tehát közel a vég.Persze,már réges rég felépíthették volna,de a forgatókönyv ezt nem tette lehetővé,hiszen akkor elébe mentek volna a eseményeknek és ezt nagyon akarják.Ez precíziósan pontról pontra meg van tervezve szisztematikusan.Mit gondolsz miért szerepel annyit a híradókban Jeruzsálem és térsége?Amióta TV sugárzás létezik az a fő témája.Állandóan folyt a vér,hullottak az emberek ebben a térségben és derekasan közvetítették is, had sokkolja az embereket,had féljenek csak mint 911 idején.Tehát felépítik a 3.Templomot és beleültetik urukat és parancsolójukat az antikrisztust,ami szerintem Károly herceg fia Vilmos herceg lesz,de majd meg látjuk,már ha megéljük azt az időt,ami vészesen közeleg és vajmi kicsi az esélyünk rá,de hát ez van.Amint a "király" elfoglalja trónját a templomban,megteremti az utálatossága képmását,egy szuper számítógépet,amivel majd mindenkit be chipel és figyelni fog:Totális kontroll.Ettől kezdve Isten ad neki 42 hónapot és szájának a káromlásra.Majd ezután kimondaték az ítélet a gonosz felett és eltöröltetik a földről,ez lesz az Armageddoni csata.Jézus megjelenik az olajfák hegyén és lesújt minden ellenségére,mivel most nem szeríd bárányként tér vissza,hanem harcias oroszlánként.Ezután 1000 évre béke és jólét kánanán köszönt a földre.Majd 1000 év elteltével a gonosz újra egyesíti erőit és megtámadja a Szent Várost Jeruzsálemet(Góg-Magóg csatája).vagyis próbálná megtámadni,mert a csata már akkor eldőlt,mielőtt elkezdődött volna.De ezt a gonoszok egyszerűen nem képesek megérteni,hogy mekkora erővel állnak szemben.Isten ellen egyszerűen lehetetlen győzni.Ez egy szél malom harc és teljesen értelmetlen.És ezután örök béke száll le a földre és bőség és boldogság és nem lesz szenvedés és halál, soha,soha többé.Kicsit előre szaladtam az eseményekben.Most céljuk Irán elfoglalása és ebből egy 3WW kirobbantása,hogy majd ezután a megmaradt embereknek újra fel tudják kínálni a megoldást arra a problémára,amit a gonoszok hoztak létre.Vagyis egy Világ kormány létrehozását,azzal az indokkal,hogy másként nem teremthető meg a biztonság,csak ily módon.Mert erről van szó,itt tartunk most.ha nem olvasod a Bibliát sosem fogod megérteni a világ történéseit.A gonosz pedig igen is létezik ,csak ez a vacak globalista modern világ próbálja belesulykolni az emberekbe hogy csak fikció.Ezért van ez a sokféle luxus cikk,autók,műszaki cikkek...stb,És ezek évről évre újra megújulnak,még rosszabb minőségben,ezzel is kicsúfolva az embereket,nesztek vegyétek még drágábban a selejt cuccainkat,mert mi így kívánjuk és ti megérdemlitek....E módón az emberek teljesen el vannak foglalva kacatjaikkal és csak ezeknek élnek és teljesen megfeledkeznek a gonoszról akinek a markából csipegetik a mérgezett morzsákat....Erről van szó,itt tartunk most.

      Törlés
    3. Luxbeci! Jól összefoglaltad. Királyi esküvős részhez írtam, hogy lehet, h.vilmos lesz az anti, pláne, hogy júni 21én született, és illuminatiknál 2 ünnepnap van , egyik dec 21, másik júni 21.
      Picit megfordítva a dolgot viszont leírhatom - mert valahol olvastam, hogy nem vagy vallásos - én eléggé "földhözragadt" ember vagyok, és úgy gondolom, hogy igen, a Bibliában pontosan le van írva minden, mert azt is ők írták. Próbáld meg ezzel a szemmel olvasni, most nem kezdem el magyarázni. Isten nem tesz olyat, ami ott le van írva, én ezt is az egyházak félelemkeltő eszközének tartom.
      Meg amúgy is a jel.-be az van leírva, hogy 144ezer férfi embert fog megjelölni, ők fogják túlélni, tehát ez a sok sátánista ribi szerencsére nem lesz köztük ,Riri,meg Gaga,nagyon a bögyömben vannak :) . mondjuk így én sem :).
      Én elolvastam a 11.üzenet videónál elég hosszasan fejtegető N3madjukf3l kommentjeit, neked is ajánlom.
      Nálam az egyház már rég leírta magát, pedig meg vagyok keresztelve, amikor megláttam a mostani pápát először, azt hittem, rosszul látok... Hát nem az a jóságos fizimiskája van.
      Remélem, érthető voltam.
      És szerintem simán lehet ember ennyire gonosz :( . Mint ezek a világuralomra törők. Csak azt nem tudom, kin fognak uralkodni???

      Törlés
    4. látszik, hogy nem vagy tisztában a Biblia hátterével.

      el tudsz képzelni egy olyan összeesküvést, melyet többezer éven keresztül szötték különböző nemzetiségű, műveltségű, kultúrájú emberekk? arról nem is beszélve, hogy Jézus tanúbizonyságáért többen az életüket adták. El tudod képzelni, hogy valaki az életét adná azért, hogy valamikor a távoli jövőben esetleg bekövetkezzen valami? ezt te sem gondolod komolyan.

      van egy prekoncepciód, amire mindent rá akarsz húzni.

      azt a tényt viszont figyelmen kívül hagyod, hogy ez a mostani összeesküvés pont a kereszténység és a vallások ellen lépett fel először, épp a Biblia volt az első, amit kikezdett.

      Törlés
    5. Ezt most nekem írtad? Akkor elgondolkodom rajta. Mindenestre irigylem azokat az embereket, akik hisznek abban, hogy Isten, vagy Jézus megmenti Őket, nekem sajnos maga a kat.egyház vette el a hitemet. Nem érzem, hogy lenne kire támaszkodnom. Azért mindenesetre olvasd el, amit luxbecinek ajánlottam. És olvasd el a rá érkező reagálásokat, amiket magveto1, meg még hozzá hasonlók írtak. Kíváncsi vagyok , mit szólsz.

      Törlés
    6. nem tudom, mit ajánlottál luxbecinek...

      belinkelnéd ide is?

      Törlés
    7. Az üzenet c.sorozat 11.részénél Riri-ribi esernyőjénél (voda reklám) egy n3madjukf3l nevezetű ember írt elég hosszan, szóval kell hozzá idő, hogy elolvasd, és az erre adott reakciókról beszélek, nem hiszem, hogy egy ekkora tanító, mint Jézus, ilyen gyűlölettel teli szavakra buzdította volna magveto1-et, meg mondjuk NocturnP nevezetűt, de még mindig kiváncsi vagyok a véleményedre.

      Törlés
    8. emberek (hívők) viselkedésén keresztül nem lehet kikezdeni a Bibliát... azok csak emberek - teli hibákkal... bűnösök.

      ha a nevedben seggberúgok valakit, akkor te lennél a rossz?

      (bár még nem olvastam - ez előzetes vélemény volt)

      Törlés
    9. Most visszaolvastam a homokozós cikkben, amit írtál, amire válaszoltam. Ott kérdés volt, hogy kihez csatlakozz, hát ha hiszel a Bibliában , akkor csak Jézushoz, pontosabban kövesd a tanait, de semmiképpen sem egyházhoz. Inkább alakíts ki egy baráti közösséget, akikben 100%osan megbízhatsz, de legalábbis 99 :) .

      Törlés
    10. jézus tanitásai.... ha azt vesszük hogy halálután nincs tovább,akkor ennek az egész dolognak nincsen értelme,mert édesminndegy pl.nekem hogy 40 év után mi történik,mert miutánmeghaltam felkerülök a menybe igaz? de ha ezoterikusan nézzük a dolgot a reinkarnáciü szerint ami azt mondja hogy miután meghaltál ujra születsz valahol, akkormár nemmindegy mág akkor se ha nemtudsz rólla hogy éltél azelőtt valaha...amugy a bibliában is van szó a reinkarnációról, csak kiszedték:)
      amugy csak aját magadban bizhatsz,semmi más"csoportban", saját magad kellmegtaláljad az utad,minden máscsak félrevezetés, a szellemöntudatra ébredése nagyon nagy baj az "illuminatik"nak ezért gyüjtik be a "felvilágosodott" népet mindenféle csoportokba, tanitás cimszó alatt,de eddigi tapasztalatok figyelembe vételével semmit nem fejlődsz ...
      egyszer megkérdeztem egy ilyen csoporthoz tartozót miért nem vonja kérdőre a"guru" cselekedeteit? válasz jaj azt nemszabad!
      ő szabadon turkálhat a fejedben "érzem az energiádat,sok harag van benned... úgy..úgy engedd szabadjára..." de a tanitvány miért nem teheti ezt meg? mert nemszabad neki?? ugyanmár...:D évekigjársz eesetleg egy ilyenhelyre, és azután se tudod leolvasni a guru gondolataid, pedig elvileg már akkor elkellett volna érned azt a szintet vagy nem?? vagy esetlegvan valami titkolni valója??
      vagy követed Jézus utját és vársz amegváltásra, közben nemcsinálsz semmit
      vagy esetleg nem véletlenűlezt akarják tőllünk?
      a reinkarnáció feltételezése veszélyes dolog a háttérhatalomnak, mert a reinkarnáció nem a most ról szól, hogy egy életed van ,és azt használdki a maximumra, amugy mivelkezd teret hóditani egyre jobban,hátkell a titok,meg a mosthatalma, ami megint vissza tereli a dolgokat,mertugyebár ha megengedjük a reinkarnációt,de akkor is kell a most,csakia most mert később nemlehet:) amugy egyik semondja el hogyan kell csinálni...

      Törlés
    11. listvan103! kb pont ezt írtam neki, hogy csak saját magában bízhat, ne várja a csodát. de miután elkezdett a Bibliával jönni, azért írtam, hogy akkor kövesse Jézus tanításait, de csak arra gondoltam, hogy legyen jó, szeressen, ilyen egyszerű dolgok. És hogy ne csatlakozzon semmilyen vallási dologhoz, mert... na, azt már leírtad előttem. A gurus példán. Még egy gondolattal, hogy ezek a mindenféle egyházak jól megélnek belőlünk (belőlem nem). Meg ezek a "megmondóemberek" is. Úgyhogy már ezeket az összeesküvéseket is jól megnézem magamnak, megpróbálom kihámozni mi igaz és mi nem.

      Törlés
    12. "csak saját magadban bízhatsz"

      épp ezt a gondolatot súlykolják belénk a "felvilágosodás" óta. nem igaz, nem veszitek észre.

      nehogy többek legyünk a puszta anyagnál, nehogy valami magasztosabb célunk legyen. csak mi vagyunk, semmi más, csak ez az öncélú szakasz, amit kikanyarítunk az idő végtelen folyásából. értelemszerűen amit teszünk, azt csak magunkért tesszük, s mivel nincs más, csak mi, így ami minket szolgál, az igazolható, az a jó.

      azt szajkózzátok, amit a kígyó mondott Évának: saját erőtökből Istenné lehettek, a Föld és a világ urai...

      Törlés
    13. KG: leírtam Neked egy történetet aról, hogy segíteni próbáltam egy komoly dologban egy családtagomnak. Ezek után nem tudok másként gondolkodni. Az emberek egymásba rugnak manapság, ez a szomorú tény :( akkor? kiben bízzak, ha nem magamban? ahogy pirula is leírta a pennys sajt-akcióval kapcsolatban.
      régen,még suliba jártam, sokat metróztam (90es évek eleje) meg még pesten laktam, több embert láttam,és már akkor figyelgettem őket. sehol egy mosoly az arcokon, semmi, ma meg főként nincs..., mindenki öli egymást munkahelyen, otthon, mi meg itt irogatunk hülye fórumokon, ahelyett, hogy valós kapcsolatokat építenénk. Na erre mi a megoldás??? Egyesek úgy vélik, olyan változás lesz idén, ami visszarepít minket a középkorba. Talán az lenne a legjobb, akkor talán majd számítani fognak az igazi emberi értékek, talán... Hidd el, nekem sem tetszik ez a világ, amiben élünk, de mit csináljak? Vegyem be a KÉK pirulát???

      Törlés
    14. Még eg gondolat! Pirula a Tv rituális szétverésére szólít, én már ugyanígy vagyok a számítógéppel is. Ez nem normális, hogy facebookon üzengetünk egymásnak, meg "lájkolgatunk", de a való életben már egy épp mondatot nem tudunk kinyögni egymásnak. Mármint szemtől szembe. Ezt a folyamatot már nem lehet megállítani.

      Törlés
    15. félreértettél... ki mondta, hogy emberekben bizz?

      Törlés
    16. akkor viszont nem arra reagáltál, amit írtam.

      Törlés
    17. KG: Ha tudod a megoldást, szívesen hallgatlak. Mármint te tetted fel a kérdést előzőleg, hogy kihez lehetne csatlakozni (gondoltam, vmi csoportra gondolsz), erre írtam senkihez, illetve Istenhez, ha hiszel benne. Én annyira földhözragadt vagyok, hogy nem tudok hinni, ha látnám, sem hinném el, lehet...
      DE: amit itt fejteget Pirula, az az , hogy az elit (nem isteni lények, csak annak képzelik magukat) ki akarják csinálni az emberiség 90%-át.
      Szóval a lényeg, hogy bármi felsőbbrendűben hiszel, mindegy, hogy nevezed, minket EMBERI, velejéig romlott emberek akarnak megölni (férjem szerint vírussal), és a maradékon pedig uralkodni. Szóval nem a Jóisten fog jönni vérben forgó szemmel, meg kardként kinyúló nyelvvel, ebben biztos lehetsz.

      Törlés
    18. Ki lehet ellenem, ha Isten velem van?

      de te ezt zsigerből utasítod el... pedig csak Benne bízhatsz.

      Törlés
    19. KG ezen: ""csak saját magadban bízhatsz""
      azt értettem , hogy a magyarázatot, segitséget, ne mástól várd, csak(norris) mástól, "segits magadon és isten is megsegit" nem biztos hogy más , sőt biztos nem, azt akarja mint te, nem lehet másnak is ugyanaz a gondolkodása, egy esetben ha nem az ővék a gondolkodás:D

      egy vicc:
      árviz van.. paraszt bácsi hivő minden alkalommal megy templomba , de jön a viz imátkozik istenhez mentse meg
      arra megy egy teher autó, gyere bácsi szálj fel, elviszünk
      nem nem, hiszek istenben megment, tovább imátkozik
      már derékig ér neki a viz, arra ment egy motor csónak, gyere bácsi elviszünk
      nem nem, hiszek istenben megment
      már a háztetőn van a bácsi az eresz alatt a viz, arra megy egy helikopter, lekiáltanak gyere elviszünk
      nem nem én hi szek istenben megment
      de a viz csak nő, el lepi a bácsit, meghal felkerűl a menybe, szemre hánnya istennek hogy ő hivő ember, meg minden, és nem mentette meg
      mondá isten hogyhogy nem?
      nem küldtem egy teherautót?
      de
      nem küldtem egy motorcsónakot?
      de
      nem küldtem egy helikoptert?
      de
      és te mit csináltál??

      ki ellenem ha isten velem, de ha te itt ő meg ott, akkor lehet veled:)
      ezekért tenni kell, még ha egy lépést is, de akkor is kell tenni, vannak törvények, például a nem bele avatkozás törvénye, ami azt mondja kérés nélkűl nem avatkozhatnak bele semmibe, de ha kéred, segitenek de fel kell ismerned a segitséget....de ettől még nagyon sokan távol állnak....és pont erre nem tanit senkit az egyház , bármilyen formája....mármint arra hogy felismerje a segitség nyujtást
      pedig egyszerű, ez a segitség semilyen ellenszolgáltatást nem igényel.... de ha a másik törvényt figyelembe veszünk, ami pont az ellenszolgáltatásról szól, és ez nemcsak a negativ erő tulajdonsága, mert ez a törvény egyetemes, egyetlen ellenszolgáltatása van, a szeretet, a feltételnélkűli szeretet, na? KG van?
      és hogy mondjam bennem nincsen még, nemtudok feltételnélkűl szeretni még, egyformán egy családtagot, vagy gyermekemet, vagy egy kukás "szinesbőrűt" aki épp most lopta el a pénzem...
      :)

      Törlés
  33. jah amugy tényleg lenne e valaki aki megtenné a fáradozást és utánna néz hogy Magyarba van e HAARP ?(google térképen)

    mert az anktarktiszon 2őt találtak még, a youtubon van erről egy video, az egyik egy amerikai bázis közelében van, a másik meg az angol bázis mellett, amugy a kinai bázis mellett egy rakéta silóhoz hasonlót találtak még, meg a kanadai bázis környéke is érdekes dolgokat produkál...

    VálaszTörlés
  34. itt csak egy kis izelitő:
    http://www.youtube.com/watch?v=0C0QHjOACgk
    vagy ez:
    http://www.youtube.com/watch?v=NZxQpJ0_dfk
    akkor miértne lehetne máshol is:)

    VálaszTörlés
  35. amugy el lehetne gondolkozni azon , hogy pl. majanaptár 2012 ben véget ér, de tulajdonképpen mi ér véget? és mi kezdődik? ha a háttérhatalom dolgokat nézzük, a világ állam felállitása meg kezdődött már rég, de nincsen beteljesedve,befejezve, ha ez lenne ami kezdődik akkor nagyon bele kell huzzanak mert már csak egy évük van rá....

    VálaszTörlés
  36. Nem is biztos, hogy az a Maja naptár egy hamisítvány.
    Itt egy nagyon jó videó érdemes végignézni.
    http://www.youtube.com/watch?v=LtRtNPNBGmc

    VálaszTörlés
  37. Én most főleg a cikk írónak szeretnék pár sort mondani, de egész nyugodtan elolvashatja bárki:). Valszeg Te is tisztában vagy vele, hogy ma a kettős mérce működik mindenhol, így hiányoltam azt hogy arról a bizonyos dátumról keveset tudsz, hibáztatni nem tudlak mert az emberek többsége így van vele és ha beleképzelem magam a Te helyzetedbe, nagyából egy ilyen cikket hoztam volna létre Én is:), de valós következtetéseket így nem fogsz tudni levonni a történések, és a híresztelések összefüggéséről. Amit Én tudok hogy 2012.12.21.-én semmiféle világvége nem lesz (elnézést azoktól akik esetleg leírták elöttem) hanem inkább egyfajta tudatszint emelkedés megy végbe, az arra kész emberek, asztrál és mentál testükkel kapcsolatba lépnek, így tulajdonkép egy új emberi lényt megalkotva. Gondoljunk bele milyen lenne ha minden ember egy Dalai Láma, vagy például egy Mahatma Gandhi lenne?:) És lám kilyukadunk egy más, logikusabb következtetésre, méghozzá arra, hogy azért nyomják 1000-el a katasztrófákról és egyéb "jóságokról" szóló dolgokat, mert hogy úgy fogalmazzak, demoralizálni akarják az emberek elméjét, pontosan azért hogy akihez csak eljut az info, az egy negatív esemény bekövetkeztét várja, semmint felemelkedést, egy nem annyira fizikai ébrenlétre hasonló, mint inkább tudatos álom féle állapotba, ami annyit tesz: az emberek egy része elszakad majd a materialista felfogástól. Azt mondanom sem kell ugye hogy ha tömegek gondolnak egy vagy hasnoló dologra az rendkívüli energiákat teremt, az Ő céljuk hogy az energiák negatívak legyenek mint mondtam. A reklám célja itt, hogy a felemelkedést minél kevesebben érjék el. És azt is meg tudom magyarázni neked, hogy miért félnek annyira nyugaton a felemelkedéstől. Egy lélek normál reinkarnációjának ideje kb. 40 év. Tehát ekkor születik újra le a földre az ember ideális esetben. Nos, akinek életében sok fájdalmat kellett elszenvednie, illetve erőszakos halált halt, a 40 év lecsökkenhet pusztán néhány évre, mivel akarata ellenére halt meg, mert - nem akart meghalni - élni akar - és le is születik emiatt, viszont ezek e lelkek rendkívül rossz karmával jönnek a világra, és folyamatosan pótolni illetve csillapítani akarják az előző életükben elszenvedett fájdalmakat, amivel úgyszintén csak rossz karmát hoznak/hoztak magukra. folyt->

    VálaszTörlés
  38. <- folyt: Azt nem kívánom részletezni hogy miért pont Amerikába született le sok ilyen lélek, de ha kicsit belegondolsz, rengeteg ember meghalt a holokauszt idején, éheztették őket, kísérleteztek rajtuk, és ki tudja milyen kegyetlenségeket csináltak még velük (akár hiszel a holokausztba, akár nem), és egyre több ember hal meg a közel-keleten, afrikában, éhezés, és háborúk miatt. Akkor most nézzük amerikát. Ők nem ugyanilyen dolgokat csinálnak szerinted más népekkel? Kegyetlenségeket? Sok lélek kínhalált hal egy bizonyos földrészen mondjuk 1943-ban, leszületnek amerikába, túl gyorsan ahhoz hogy az inkarnáció teljes legyen, és mit kapunk? Állandóan zabáló, elhízott embereket, akik tele vannak a vággyal (vannak akik tudatosan, és vannak akik tudat alatt), hogy kiengeszteljék mindazt a materiális szenvedélyüket, amiket előző életükbe nem kaphattak meg, illetve bosszút szeretnének állni valakin, és azt akarják hogy az történjen mással mint ami velük történt. És íme megszületett a magyarázat arra miért tesznek ilyen dolgokat ott nyugaton. Jelenleg a félelmük csupán annyi hogy a karma törvényei szerint fogják bevégezni, és véleményem és tudásom szerint, ha az űrbe lövik ki magukat ezt akkor is megkapják. A karma univerzális, ha léteznek Idegenek Ők nyilván tudnak erről, ha pedig együttműködnek ezekkel a "hatalmasokkal", beállítottságuk szerint tudják segíteni őket, abban hogy hogyan manipulálják az emberi társadalmat. Én annyit tanácsolnék mindenkinek, hogy mindig legyetek nyitottak annyira hogy meglássátok a jó dolgokat, az igazságot, de ami rosszat akar azt utasítsd el magadtól. Légy ember, és légy emberséges, ne leírt dolgok szerint, hanem aszerint hogy mit érzel más/mások iránt. Végül pedig kerüld a 7 főbenjáró bűnt(google). Csak hogy tisztázzuk, egyik vallást sem képviselem, viszont az igazságot 1000 éves hírekből is ki lehet szűrni, és a Biblia, a Taoizmus, a Buddhizmus nagyon sok igazságot fed fel, ha az ember képes a szavak mögött a dolgok lényegét látni. Ezek 1000 évvel ezelött, és 10000 év múlva is igazak lesznek. BÉKE!

    VálaszTörlés
  39. Elég vegyes érzelmeket ébreszt bennem ez a tényfeltárásnak mondható videó, de egy bajom van az hogy kikapcsoltam a tv-t és elkezdtem gondolkodni... :D és meg kell mondjam eléggé tud fájni ha valaki a tudatára ébred hiszen felszúrják azt a kényelmes kis burkot amiben addig élt és rémisztő is tud lenni...
    Akikkel próbálom megosztani azt amit gondolok lehurrognak, meg hülyének titulálnak.. pedig mindig mondom nekik hogy csak elméleti szinten ha belegondolnak hát nem egy vicces téma és a technológiánk meg van rá...

    Mint logisztikus gondolkodtam rajta hogyan töltik fel az adott bunkereket hogy minden meglegyen ami kell, bennem az is felmerült hogy a log.központok valójában mire is vannak kitalálva? a logisztikai deffiníció igen terjedelmes és nem is vagytok rá kíváncsiak ezért egyszerűen s röviden: az árut összegyűjtik és megkönnyíti az eljutását adott megrendelőhöz, de milyen irányba? nézzétek meg hogy pl az LKW-nak mekkora a telephelye Bécs közelében vagy mondjuk a Waberer's-nek
    szükséghelyzet kimondása esetén akár azonnal le is foglalják...
    Gondoljunk bele!

    De ne legyen igazam.

    VálaszTörlés
  40. Sziasztok! Az a baj,hogy én már mindent el tudok képzelni.Annyira összetettnek tünik a világ...ki tudja,mi az igazság?Kinek -minek lehet hinni?Az biztos,hogy a politikában
    valami büzlik,az biztos,hogy a médián keresztül is akarnak minket befolyásolni.Sajnos a kulisszák mögé nem igen tekinthetünk,és a háttérhatalom azt tehet,amit akar.
    Mérgezö fluorid a fogkrémekben,chip beültetés oltás néven,Cheimtrails,totális ellenörzés kiépítése...Talán-söt biztos,hogy tényleg fontos egy világméretü vátozás,miután tiszta lappal indulhat az emberiség egy erkölcsös-EGÉSZséges-bün nélküli világban.

    VálaszTörlés
  41. azon nem gondolkoztatok el hogy miért oda tették ezt a repteret, meg a georgiai guide stone-t ?
    most feltételezzük lessz egy világméretű kataklizma, mesterséges vagy nem, mindegy, minek épitették ezeket ha esetleg elpusztulnak ezek is ebben a kataklizmában? vagy esetleg ha nem tudták biztosan hogy ezek 100% megmaradnak,vagyis tudniuk kellett hogy meik része a földnek menekűl meg ettől a kataklizmától

    VálaszTörlés
  42. http://www.youtube.com/watch?v=3EAl6VTlV3A&feature=related

    VálaszTörlés
  43. http://www.youtube.com/watch?v=SUz_0jFTl88&feature=related

    VálaszTörlés
  44. egy érdekes blog bejegyzés...:
    http://amindenit.blog.hu/2012/02/10/a_denver_airport_koruli_osszeeskuves_elmelet_leleplezese


    mi a véleményetek?

    VálaszTörlés
  45. Hát azt kell mondanom, hogy te, Pirula, nem vagy egyszerű tag annyi szent. Most kezdtem el olvasni a blogodat. Elejétől, sorban haladok a témákkal, itt tartok, és eljutottam odáig, hogy muszáj neked írnom.
    Majd írok is... Csak kérdés, hogy tudsz-e majd válaszolni?
    Alapból el kellene mesélnem, hogy hogyan is jutottam el idáig, Szóval elég hosszú levél lesz. Belegondolva érdekes sztori... Ez választ adna arra, hogyan tudnál "felébreszteni" sokakat.
    Ügye, ami egy emberen bevált, az jó esetben a többin is beválhat. Szóval, ha nem történtek volna velem azok a "dolgok", akkor azt mondanám, hogy te egy paranoiás ürge vagy, valami őrült. Így viszont, azt mondom inkább zseni, aki nem az agyalásban zseni, hanem a megfigyelésben és a tényeken alapuló összefüggések összerakásában zseni.
    G. László voltam alias: Cheerful ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Cheerful!

      Amennyiben van kedved, oszd meg velünk is hogyan jutottál el idáig, mert ez egy tényleg érdekes felvetés. Hogyan jut el idáig egy ember? Magamról is röviden tömören csak annyit tudnék megfogalmazni, hogy mindig is tudtam és éreztem, hogy a dolgok ahogy vannak, nem jók. A vezetőink csak bábok, a 911 egy átverés, a globális felmelegedés valahol sántított, a globalizációnak nem lesz jó vége, a válság is egy hazugság, a demokrácia csak egy máz a süteményen. Azt sose gondoltam volna, hogy a világhatalom megszerzése a valódi mozgatórugója ezeknek a dolgoknak, mert azt már egy olyan fokú gonoszságnak ítélek meg,ahogy ŐK gondolják, amit eddig el sem tudtam képzelni. Egyszer pár éve belefutottam egy Drábik János előadásba és akkor azt gondoltam: "-Ez a pali nem normális". Aztán 20 perc múlva abba is hagytam, mostanra rájöttem, hogy nagyon is jól látja az összefüggéseket. Most már a Trianonban történt eseményeket is jobban értem és nem csak azt látom benne, hogy szegény kis magyarokkal jól kiszúrtak... Ezt az országot tönkre kellett tenni, mert teljesen önellátók tudnánk lenni. A Kárpát medencében megvan minden ami kell: víz, étel, ásványok, nemesfémek stb, ráadásul itt túl okos ember született és szét kellett szedni, hogy azután ellenségek vegyenek körbe minket. Azoknak az embereknek a leszármazottjaiból, akikkel legalább 1000 éven keresztül ezen a hazán dolgoztunk.

      Törlés
  46. http://amindenit.blog.hu/2012/02/10/a_denver_airport_koruli_osszeeskuves_elmelet_leleplezese

    VálaszTörlés
  47. Próbáltam "ébreszgetni" a barátaimat és a családomat, de nem hittek nekem mit tehet valaki 13éves fejjel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Én is csak 15 vagyok, szerintem várj, még, és szép lassan csepegtesd az infokat!
      És mondjuk kezd a jobban emészthetőkkel, például a Villanykörte-összeesküvés, meg a Mátrix.
      Ha meg egyáltalán nem hisznek neked, az az ő bajuk.
      Egyébként ha már most elkezded mondani nekik a jövőre vonatkozó dolgokat és látják, hogy lassan valóra válik, előbb-utóbb hinni fognak.

      Törlés
    4. Nem fognak hinni. Utálok ilyet mondani, de a gyerekekre sohasem hallgatnak a felnőttek. Tudod, tekintélyelvű világban élünk. Én legalábbis, ha 13-15 éves koromban ha fel próbáltam volna ébreszteni apámat, biztos csak kedvesen mosolygott volna, aztán elküldött volna játszani. Egyszerűen a gyerek nem partnerként van kezelve (tisztelet a kivételnek), és nem hallgatják meg a gondolatait, kivéve ha az egyezik a szülők gondolkodásával. Bár biztos vannak nyitott elméjű szülők is, szerintem a szüleim pont nem ebbe a kategóriába tartoznak. Én, bár jóval több vagyok már mint 15, most sem érzem azt, hogy egyenrangú félként vagyok kezelve, de úgy gondolom, a hiba nem bennem van.

      Amit tehettek: sajnos marad a nem közvetlen ébresztés, értem ez alatt a kerülő utakat, mint például: érdeklődési körükkel kapcsolatos filmekre vagy könyvekre felhívni a figyelmüket kerülő úton (az információt nem közvetlen tőled/tőletek kapják meg, ezáltal legalább 50%os a siker, hogy elolvassák vagy meg is nézik), tehát ha az űrutazás érdekli őket, akkor ebben a témában is találni csomó anyagot, ami felfedi a hazugságokat és lyukakat, amelyek elvezetik őket az illuminatihoz. Vagy ha a filmek, akkor Hollywoodról is készített Pirula filmet, esetleg elég csak egy képet elöl hagyni, ami a vérvonalt mutatja: Erzsébet királynő és Drakula és Brad Pitt rokoni szálai, stb. Ha gyógyszerész az egyik szülő, akkor a gyógyszeriparról is van rengeteg anyag, könyv és film. Ha villanyszerelő apukád, akkor ott a Villanykörte összeesküvés film, vagy Tesla eltitkolt találmányai (ingyenenergia), vagy ha szeretik a háborús történeteket, akkor a Philadelphiai kísérletet érdemes valahogy a figyelmükbe terelni, ami a II. világháborúban végeztek el (szintén Teslával a középpontban). És így tovább. Sajnos, világunkat már annyira átszőtték minden témában a manipulálás és hazugság mesterei, hogy minden témából el lehet jutni a felébredésig.

      Törlés
  48. Nem gondoljátok, hogy megrendeznek nekünk egy világvégét?
    Úgy értem minden technológia megvan hozzá, és lehet, hogy még egy hamis megváltót is csinálnak.
    Végül is Jézus azt mondta, hogy sokan fognak jönni hamis próféták, akik magukat megváltónak mondják.
    És eddig még nem jött olyan sok, akit komolyan is lehetett venni.
    Csak gondoljunk bele!
    A HAARP majd csinál mindenféle vulkánkitörést, árvizet, és ha a műkrisztus azt mondja legyen árvíz vagy vihar, a HAARP véghezviszi.
    A holografikus és lézeres technikával tudnak angyalokat csinálni, és egyéb lényeket.
    A hangcsináló gépeikkel (amiről valaki feljebb belinkelt egy videót) pedig tudják azt a látszatot kelteni, mintha az Atya szólna.
    szerintem ez a sok film is ezért van mostanában a világvégéről, meg ilyenekről.
    Ez az én elméletem, de elgondolkodtató!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És ez az egész jó lehet arra, hogy az embereket az orruknál fogva vezessék, és amíg ők a műkrisztust tisztelik, addig az illuminati módszeresen lemészárolja őket.

      Törlés
  49. Sibasiba- Nem tudom megfigyeltétek-e de mostanában igen nagy a chemtrail-tevékenység az égen, és én igyekszem felhívni a környezetemben élők és a kolegáim figyelmét arra, hogy amit látnak az NEM KONDENZCSÍK ! Mindíg elmondom, hogy mi is a kondenzcsík valójában, és amit az a repülő kiszór kis magasságban a fejünkre az valami más, és mellette a másik is ugyanazt csinálja! És GYÖKÉRNEK néznek! Mér akkor mi ha nem kondenzcsík?! Meg tudom indokolni, alá tudom támasztani mégis én vagyok a hülye. Azt tapasztalom, hogy az emberek nagyon kis százaléka hajlandó használni a szemét és az eszét arra amire való. Ezek a repülők 24 órában telítik valamivel a levegőt amiről csak találgatni lehet, hogy mi. Honnan szállnak fel, ki finanszírozza ezt? Erre nincs válasz. Komolyan elszégyellem magam néha amikor ezt szóba hozom és körberöhögnek. Én szégyellem magam az ostobaságuk miatt. Megfigyelés kérdése az egész. Borzasztóan ostobák az emberek.

    VálaszTörlés
  50. Szerintem azert terjesztik ezeket a vilag veges storykat, hogy elvonjak a figyelmet arrol, hogy a valodi Apokalipszis mar elkezdodott.Ugy ertem ha mar ott fogunk tartani, hogy chip beultetes es valakik fel fognak szolalni, hogy az az antikrisztus pecsetje es, hogy nemsokara itt van Krisztus masodik eljovetele, vagyis ennek a vilagnak a vege, es hogy mindenki gyakoroljon bunbanatot,akkor a legtobb ember majd azt mondja,hogy ez megint valami vilag veges hulyeseg.En igy latom.

    VálaszTörlés
  51. Ön üzletember, politikus, zene,
    diák, és szeretné
    hogy gazdag, hatalmas és híres az életben
    szüksége van a teljesítmény
    hogy megvalósítsák álmaikat. Akkor elérjék
    álmok egy
    tagja világít. azzal, hogy az összes
    álmok és
    vágyak, a szív, amely teljes mértékben elérni, ha
    nagyon akar
    hogy tagja legyen a nagy nevek a
    Világítja akkor
    lehet, hogy érintkezik (illumenatirichtemple@gmail.com)
    Országok ................. ............................. államban.
    vagy
    hívja Miss Sarah, és akkor is hozzá har on whatsapp +2348104857337 köszönöm

    VálaszTörlés
  52. Csatlakozz a nagy Illuminati kultusz ma az interneten keresztül, Szeretné lett
    üzleti Férfi / nő, vagy keres a bölcsesség és a tudás.
    Pastor, politikus, zenész, orvos, labdarúgó, diák, nem akarsz
    egy híres művész vagy színész (e t.c), és azt szeretné, hogy gazdag,
    erős és híres a világban, és is kap összege 300,000,00
    Dollár egy ingyenes otthonát dönt, hogy él a világban, és azt is
    is kap 700,000,00USD mint havi fizetést és szintén pénzt ad
    indítani egy vállalkozást a saját választása ... forduljon hozzánk az alábbi info
    to./ illuminatiworldinitiation7@gmail.com, WhatsApp nincs 2348059567933

    Teljes név:
    Születési dátum:
    Ország:
    Állami:
    Személyi igazolvány:
    Telefonszám:
    Foglalkozása:
    Az Ön igényeinek:
    Email cím:

    Küldjön nekünk egy fényképet, ahol vagyunk létrehozásához használni a
    Illuminati tagsági kártya

    VálaszTörlés
  53. ÚJÉVI itt kezdődik egy módja, hogy elérje, amit akar az élet Ez a YEAR REGISZTRÁCIÓ A NAGY ILLUMINATI és átveheti SZÍVED kívánják, és az álmaid valóra ma, REGISZTRÁCIÓ ma, és sucessful az életben, akkor nőt / férfit, BOY / LÁNY Itt egy módszer arra, amit nem értek TAVALY .....
    666 '' Mit kíván tagja lenni illuminatik és megszerezni az azonnali és automatikus le csatlakozik most és kap a szíve vágya a gazdagság, hírnév, hatalom, hogy amit minden szeretné tenni és ellenőrzési emberek szerte a világon, hívjon minket, vagy mi app , ezen a számon +2348101333426). nálunk mail (illuminatiworld46@gmail.com) csatlakozik most és lesz egy nagy ember / nő

    VálaszTörlés
  54. ÚJÉVI itt kezdődik egy módja, hogy elérje, amit akar az élet Ez a YEAR REGISZTRÁCIÓ A NAGY ILLUMINATI és átveheti SZÍVED kívánják, és az álmaid valóra ma, REGISZTRÁCIÓ ma, és sucessful az életben, akkor nőt / férfit, BOY / LÁNY Itt egy módszer arra, amit nem értek TAVALY .....
    666 '' Mit kíván tagja lenni illuminatik és megszerezni az azonnali és automatikus le csatlakozik most és kap a szíve vágya a gazdagság, hírnév, hatalom, hogy amit minden szeretné tenni és ellenőrzési emberek szerte a világon, hívjon minket, vagy mi app , ezen a számon +2348101333426). nálunk mail (illuminatiworld46@gmail.com) csatlakozik most és lesz egy nagy ember / nő

    VálaszTörlés
  55. Csak egyéni kölcsönt és egy Pedro Jerome úr és az ő hitelszervezetének jogosult kölcsönét kértem 3% -os kamatlábbal. A jövő hónapban megkezdem a kölcsön -visszafizetést Pedro Jerome a pedroloanss@gmail.com címen az egyéni vagy jogosult hitelekhez, amelyek egyszerű kölcsön -visszafizetéssel rendelkeznek, mint az enyém.

    VálaszTörlés