2011. október 17., hétfő

Rólunk írták

Szombaton "Az Üzenet" című film valamilyen úton-módon feltalált az izé.hu -ra.
Aki nem ismerné, erről az oldalról azt kell tudni, hogy az olvasók ajánlanak bele mindenféle vicces és szórakoztató tartalmakat. Megférnek itt a formás ciciktől kezdve, a gördeszkázó macskán át, a tökönrugásról készült házi videók, egyszóval minden, ami kellemes perceket szerezhet egy munkaidőben megfáradt agynak, mely épp egy kis menedéket próbál keresni az egész napos excel táblázat töltögetés elől. Ezzel nincs is semmi baj! Semmi kivetnivalót nem látok egy kis madár-csúzlizós játékban, vagy egy éneklő rotweilerben, amikkel mind-mind kicsit fel lehet dobni egy hétfő délutánt, de abban nem vagyok egészen biztos, hogy három-négy ilyen témájú anyag megtekintése után az ember megfelelő hangulatban lenne "Az Üzenet" című film végignézéséhez, mely ugye azért, valljuk meg, egy fokkal nehezebben emészthető anyag, és megértése egy hangyányival több odafigyelést igényel.

A közönség reakciója ennek megfelelően elég vegyes volt, de a legtöbben, hogy saját szavaikat használjam "besírtak rajta a röhögéstől", néhányan pedig szerettek volna ott helyben meglincselni.
Ezzel kapcsolatban szeretnék ajánlani egy pár perces videót. Nézzétek meg Platón barlang hasonlatát (melyet 2500 éve fogalmazott meg) és szóljatok, hogy véltek-e benne felfedezni némi hasonlóságot!

Ami viszont az izé.hu után történt, az még érdekesebb és még tanulságosabb volt.
Az indexen a következőket írják rólunk:

Bebizonyították: Sebestyén Balázs a Sátán

Vagy Molnár F. Árpád végre vásárolt egy tévékészüléket, és rácsodálkozott a jegesen vibráló gonosz dobozra, vagy a Vodafone-nak mégis van humorérzéke. Esetleg a reklámügynökségének. Az október elején feltűnt videó, a Piros Pirula Projekt Üzenet című filmje ugyanis tényleg valódi, velejéig paranoiás összeesküvés-videónak tűnik.

Az iszonytatóan hosszú filmben a Vodafone nyári kampányáról bizonyítják be, hogy nem más, mint egy tudatalattira ható üzenet: Balázs maga a Sátán, a végítélet pedig mobil szélessávon közeleg.

Az Üzenet készítői nagyon értik azt a világot, ahol a szabadkőműves gyíkemberek titkos praktikái uralják a Földet, és az emberiség egyetlen reménysége a gonosznak hazudott Hitler, aki a Hold sötét oldalán várja teuton kommandósaival, hogy visszavágjon az 51-es körzet alatt székelő világelnyomó szuperkormánynak. A filmzenét mintha a Hírháttér Multimédia zenei szerkesztője válogatta volna, a lassan araszoló feliratok alatt dübörgő taktusok pedig még egy cseresznyés muffin receptjét is vészjóslóvá tennék. Az egész ráadásul kijött dvd iso-fájlban, letölthető borítóval, pont úgy, ahogy a Zeitgeist óta az az összeesküvő-hívő szubkultúrában már alapkövetelmény.

Akár azt is hihetnénk, hogy tényleg valódi ez a leleplezés, és tényleg van valahol pár fickó, akik egész nap attól rettegnek, hogy a vércsepp alakú ördögszimbólummal az egész világot telepingáló Vodafone az apokalipszis lovasait küldi ki a HSDPA-hálózaton. Csak egy dolog nem stimmel. Túl jó az egész. Túl logikus. Túl egyértelműek a mondatok. Túl épeszű az egész videó. És persze túl jól értesült a film rendezője a Vodafone-kampány körüli eseményekről, és az egész reklámszakmáról.

A Piros Pirula Projekt blogján aztán kiderül, hogy valójában minden csak a Vodafone-ról szól, bár a kampány előtt pár héttel gyorsan felraktak pár marhaságot a honlapra, de abban reménykedtek, hogy senki nem olvassa el például a köztünk élő robotemberekről szóló hidraulikus agymenést. Vagy azt a posztot, amit a Critical Massről írtak.

És én már vinnyogva nevetek, bár azért lopva csak körülnézek, hátha van valahol egy gyíkember, vagy legalább egy zsidó, akinek nem tetszik, hogy kiröhögöm a titkos világ-összeesküvést. És persze soha többet nem emelek kerékpárt a Critical Massen, a fene sem akar piramist mutatva örömet okozni a földalatti hatalom titkos szektájának.

És mi van, ha ez nem is egy gerillakampány, és még csak nem is egy a cafeteria-juttatások miatt túlpihent kreatív agyszüleménye? Akkor küldeném Umberto Eco Foucault-inga című könyvének egy részletét a rendezőnek, a 8/b-osztálynak, és mindenkinek, aki szereti.


Szóval ezzel a felkonffal mutatta be filmünket az index egyik munkatársa...
Én ezt most nem is nagyon vesézném, mert választ várok a szerkesztő úrtól. Mai napon a következő nyílt levelet intéztem hozzá:

Tisztelt Szerkesztő Úr,
Ön írt egy rövid cikket "Az Üzenet" című ismeretterjesztő filmünkkel kapcsolatban rólunk és a weboldalunkról, és ebben teljesen valótlan állítások sora hangzott el, ezért arra szeretném kérni önt, hogy az oldalán mielőbb tegyen közzé egy helyesbítést, melyben ezeket korrigálja. Feltételezem, hogy ha lett volna ideje végignézni a filmünket, akkor minden bizonnyal feltűnt volna önnek, hogy senki nem állította benne, hogy Balázs lenne a Sátán, de még csak azt sem, hogy Balázs tudatában lenne, hogy vele játszatják el Sátán szerepét.
Természetesen önnek joga van úgy értelmezni a videót, ahogy az önnek tetszik, és szabadon véleményt formálnia az írásainkról, mint ahogy nekünk is jogunk van véleményt formálni az ön blogjáról, és az ön írásairól, viszont arra mindenképpen meg kell kérnem, hogy legalább amikor tényszerű adatokat közöl, amik számszerűsíthetőek és ellenőrizhetőek, legalább akkor ne állítson valótlant! Ne állítsa, hogy egy hete dobták össze a weboldalt, amikor egy kattintással ellenőrizhető a tény, hogy egy teljes éve üzemel, és ne állítson olyat, hogy az oldalunkon gyíklényekkel, UFO-kal, a Holddal vagy a zsidókkal foglalkoznánk, amikor az egy éves pályafutásunk alatt megjelent, közel 50 írásunk egyikében sem esik szó egyetlen egy gyíklényről vagy UFO-ról sem, és a zsidóság sem kerül szóba egyetlen egy bejegyzésünkben sem. Minderről bárki meggyőződhet kevesebb mint másfél perc alatt az oldalunkon található google kereső segítségével.
Természetesen nem áll sem módomban sem szándékomban önt szankcionálni, ha nem végzi el a szükséges kiigazításokat, de szeretném ha tisztában lenne vele, hogy ha ezt nem teszi meg, akkor az ön oldalán olyan nyilvánvalóan hamis állítások maradnak, melyekről bárki, csupán néhány kattintással  meggyőződhet, hogy szándékos félrevezetések, és ha ez így marad, az jelentősen megkérdőjelezi az ön többi írásainak a szavahihetőségét is. Feltételezem, hogy mivel ön az emberek tájékoztatásából él, ön ezt nem szeretné. Tehát arra kérem a saját hitelességének megtartása érdekében, végezze el a szükséges kiigazításokat.
Molnár F. Árpádot pedig nem ismerjük. Értelemszerűen semmi köze nincs a filmünkhöz.
Köszönettel: a Piros Pirula Projekt szerkesztője

Amíg pedig a válaszra várunk, kérem az olvasóimat, hogy nézzék meg ezt a rövid kis interjú részletet. (Itt főképp a 4. és 7. perc közötti részre gondolok)

56 megjegyzés:

  1. Valamit kell fröcsögniük, ezért kapják a pénz-papírt. De legalább csináltak is egy kis reklámot. Aki meg az index.hu-t és az annak a tulajdonosi körnek az oldalait olvassa, az meg is érdemli!

    VálaszTörlés
  2. Javasolnám, hogy a következő PPP-videó magáról az Index "hírportálról" és annak módszereiről szóljon.
    Rengeteg ott a hazugság és a manipuláció, különösen a bankokkal kapcsolatos híreknél.
    Miközben külföldön egyre többen tüntetnek a bankok ellen, nálunk az Index a "miért nem vesz már fel Orbán IMF-hitelt" meg a "mindenféle törvénybe ütközik a bankadó és a végtörlesztés" szövegekkel uszítja a lakosságot a mostani kormány ellen, miközben jól láthatóan ott virít a főoldalon féltucat bankreklám.
    Ezek után mennyire lehet objektív az Index a bankhírekkel kapcsolatban?
    Semennyire...

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! Csak szeretnék szólni, hogy a háttérkép bár szép és stílusos, nagyon zavaró a szöveg olvasása közben.

    VálaszTörlés
  4. Az izé.hu-t hagyjuk is, szóra sem érdemes....

    szabóZ cikkén érezhető a felületes kortárs stílus, mert pici erőfeszítést sem tett a forrás anyagok elemzésére, így pedig értelmes ember komolyan nem veheti. Ajánlanám szabóZ szíves figyelmébe Vitray Tamás korosztályát, akiket megtanítottak írni és tényszerűen közvetíteni az olvasóközönség felé.

    Ostobán ír (kamaszok jobban), egyetlen fegyvere a cinizmus, amellyel bizonyára egy picivel több figyelmet kap majd attól a rétegtől, akik támogatására számíthat.

    Ebből él? A források leellenőrzése nélkül? Tényszerűtlen, ostoba ösztön- cinizmussal? A cikk megírása maximum egy órát vehetett igénybe. Ez nem munka, ez kocsma- vélemény.

    VálaszTörlés
  5. Vadzsrasatva, nem hiszem, hogy szabóZ ne fordított volna elég időt a PirosPirula tanulmányáozására.
    Ha átolvasom az egész blogot, azt mondom, hogy a legtöbb cikk jól van dokumentálva. Videókkal, tényekkel, logikus magyarázatokkal van alátámasztva.
    Egyedül a Critical Mass-os cikk-kel kapcsolatban éreztem azt (meg még talán a Yanni-s poszter), hogy egy kicsit bele vannak magyarázva a dolgok.
    Érdekes, hogy szabóZ is pont ezt szúrta ki. Nem a többi dokumentumot említette meg a posztjában, hanem ezt, ami szerinte a legnagyobb hülyeség, amivel megerősítheti, hogy az "Üzenet" egy hülyeség.
    Szvsz szabóZ vagy megrendelésre írta a cikket, vagy egy közönséges vigyoridióta.

    VálaszTörlés
  6. Kedves kisboros!

    Félreértettél.

    szaboZ Bebizonyították: Sebestyén Balázs a Sátán c. cikkéről mondtam véleményt. Egyedül csak arról.

    Nem írtam sehol, hogy a cikk írójának ezen az oldalon kellene tanulmányoznia a cikkeket. Miért kéne? Szabad ember. Egy komoly cikk nem így épül fel, hiányoznak az érvelések véleménye alátámasztásáról stb. stb.. Persze lehet, hogy csak ennél az egy írásánál érezte úgy, hogy lesüllyedhet erre a színvonalra.... mégis azt gondolom, ezt egyetlen újságíró sem engedheti meg magának. Hibákat persze mindannyian elkövetünk olykor, ám aki munkája kapcsán tömegeket szólít meg, erre fokozottan ügyelnie érdemes.

    Ostoba cikk, ezt továbbra is fenntartom. És nem kritizálnám ha rendesen megírta volna. Alapvetően nem nagy a konfliktusigényem, elhiheted.

    VálaszTörlés
  7. Felkerült a Kreatív.Online-ra is.

    http://www.kreativ.hu/reklam/cikk/ki_all_a_satanozos_vodafone_videok_mogott_

    Ki áll a sátánozós Voda-videók mögött?
    2011. október 18. 15:09

    Napok óta folyik a találgatás, hogy vajon ki készíthette azokat a videókat, amelyek a Vodafone-reklámokat mint a fennálló világrend megdöntésére irányuló sátánista összeesküvés üzeneteit „leplezik le”. Körüljártuk a kérdést, és megszólaltattuk a titokzatos készítőt is.
    ...

    VálaszTörlés
  8. Nem baj, reklámozzák csak, megismertetik a filmet. Ha azt nézzük tökmindegy, mit mondanak róla, az emberekhez legalább eljut, hogy van egy ilyen videó. Ahogy mondani szokás: a negatív reklám is reklám (na ezt most ne a vodára értsétek).
    A baj tényleg csak az, hogy tesznek hozzá hülyeségeket, előkészítik a negatív terepet, és aki megnézni, már máshogy kezd neki.
    Viszont bízzunk abban, hogy lesznek olyan értelmes emberek, akik megnézik és el is gondolkodnak esetleg rá is jönnek a dolgokra.

    Az biztos, hogy hazánkban Az Üzenet kezd a legismertebb "összeesküvés-gyakorlat" film lenni...

    VálaszTörlés
  9. Úgy látom a Kreatív Online címlapon szerepel a videó, úgy látszik népszerű lettél. Az, hogy felkerült az Indexre jó, mert akkor pár ezer látogatóval megdobja majd a blogod látogatottságát. A negatív fogadtatáson ne csodálkozz, mert manapság nagyon kevesen „veszik be” a Jelenések próféciáit, a videó nagyrészt ezt próbálja bizonygatni és a Vodafonnal, mint a nagy gonosszal összekötni. A legtöbb embernek így a videók csak a vicc tárgyát fogják képezni.

    Idézet a cikkből: „A világot 13 család irányítja. Mind praktizáló sátánisták. Az Új Világrend egy sátánista világrend lesz”
    Ez nekem mint „sátánista” elég vicces. Neked mit jelent, az hogy „sátánista”? Itt az egyik fórumozó, csuklóból rávágta, hogy aki nem hisz Istenben az sátánista.
    Csak így tovább, lassan olyan népszerű leszel mint a Molnár F: Árpád :)

    VálaszTörlés
  10. killuminati

    A videó szinte nem áll másból, mint az "okkult" jeleket probálja összekötni a Vodafonnal, meg a sátánnal. Itt nincs semmilyen negatív előkészítés, az emberek legtöbbje nem hisz a Jelenésekben, meg az egész sátánista összeesküvésben, így érthető, hogy ez vicc tárgyát képezi, főleg, hogy Balázst sátánistának próbálja beállítani.

    VálaszTörlés
  11. Luciferizmus Ha rám célzol, én csak azt mondtam,hogy aki nem adja át magát teljesen Istennek, az a Sátánhoz tartozik,ha akarja, ha nem.

    VálaszTörlés
  12. Luciferizmus

    Nem is kell hinnie annak a Jelenésekben, aki nem akar, de tételezzük fel, hogy a a Jelenések Könyve csak egy "történet" és nem "jövendölés": - - Megkérdőjelezi-e valaki, hogy a Jelenések íródtak (jóval) hamarabb?
    - Ha csak egy történet (annak aki nem hisz benne), akkor is hasonlít rá, sőt, majdhogynem teljesen ugyanaz a voda reklám sztorija. Akkor is mi céljuk volt egy apokalipszis "történetére" hajazó reklámot csinálni?
    - Balázst nem sátánistának próbálja beállítani a videó. Balázs egy színész ebben a "reklámban", azt senki sem tudja (persze ő rajta kívül), hogy volt-e tudomása a reklám jelentéséről, hogy miért kellett fordítva fényképeznie "magát" (mondjuk erre biztosan rákérdezett...), vagy tudta-e, hogy kit is személyesít ő meg (egyébként nagy valószínűséggel nem).
    - És mégegyszer: a negatív előkészítés nem azt jelenti, hogy az embereknek hinniük kell Istenben, ha meg akarják nézni a videót. Nem. A negatív előkészítés arra irányul, hogy komolytalanná teszi már a megtekintés előtt a dolgokat, és máshogy nézik meg azok akik így találnak rá (és esetleg megnézik).

    Gondolom te is azért úgymond "tisztelettel" ültél le megnézni, nempedig úgy, hogy "na, egy baromság lesz, amit most látni fogok"...
    És ez a legnagyobb baj, hogy nem "tiszta fejjel" semlegesen kezdik majd el megnézni, hanem előzőleges befolyásoltsággal, ami nagy valószínűséggel tervezett lejáratás - mind az érintettek, mind a háttérhatalom által.

    VálaszTörlés
  13. Izé.hu blogspotot egy keresztény levelező fórumon ajánlotta valaki. Az összeállítás a reklámról valóban hátborzongató. Azonban egyik-másik kommentet olvasva nem értettem, hogy miért nem adtatok választ? Volt egy illető, ezt írta:
    „Nah akkor kezdjünk el beszélgetni és nem vádaskodni.
    Kérdésem a következő. Ha valamit nem értek, és nem fogom fel a jeleket, akkor hogyan táplálja bele a tudatalattimba a média a sátánimádatot?
    Mondok példát....legjobb barátnőmmel van egy egyezményes jelünk arra, hogy ha egy pasi már túl unalmas és segíteni kéne (bulikban például) a lekoptatására.....én leülök veled szemben egy kávézóban beszélgetni és többször váratlan pillanatokban mutatom a jelet. Te ebből semmi nem fogsz felfogni max annyit, hogy nem vagyok épelméjű és hülyeségeket mutogatok neked össze-vissza. Tehát a lényeg, hogy hiába mutatom én neked a jelet, ha nem ismered a jelentését akkor sehogy nem fog beépülni a tudatalattidba jelentéssel együtt.”
    Szerintem ez egy értelmes és valóban elgondolkodtató kérdés.
    Nem értem, ha ilyen elemzést készítetek, miért nem vagytok felkészülve arra, hogy bizony támadások is fognak érni benneteket? Sőt, kérdések!
    Nekem mint kereszténynek, bizony elszomorító volt látnom, hogy az a weboldal, ahová ez a videó felkerült egy potenciális terület, ahol esetleg híveket lehetne toborozni, de nem lett kihasználva... :(
    Nem minősíteni kell sem az olyan embert, aki azt a weboldalt látogatja, sem magát a weboldalt, hanem az ő szintjén elmagyarázni neki, miről is szól ez pontosan.
    Ajánlanék egy másik cikket a reklámokról:
    http://www.antalffy-tibor.hu/?p=2891
    Ez a tényleges üzenet, hogy sátán a családokat akarja elválasztani, s mindegy milyen áron! Bizonyára az izé.hu látogatói sem olyan erős családi háttérrel dicskedhetnek, így lenne mire gondolniuk, mint konkrét kézzel fogható, saját bőrükön tapasztalt élményekről.
    További sok sikert és bölcsebb kommunikációt kívánok!

    VálaszTörlés
  14. Pirula :

    Jól teszitek, hogy Platónt olvasgatjátok. Én amikor elkezdtem a mélyére ásni a történeteknek elmentem és megvettem a következő könyveket :

    A szofista (Ez egy kulcsfontosságú mű szerintem! Olvassátok el! A szaboZ féle szofisták alaposan ki vannak vesézve benne...)
    Az Állam, A törvények (Ez is egy alapmű, mert az illuminátusoknak ez egy alap könyvük. Ez alapján "dolgoznak". Platón nem akárki volt. Vérvonalát tekintve sem. Érdemes tehát megismerni a véleményét és a gondolatait.

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Plat%C3%B3n

    A meggyőzés és az érvelés mesterségéről is vannak nagyon jó magyar nyelvű könyvek. (Az érvelés mestersége, Quintilianus, Retorika, stb) Érdemes ezeket olvasgatni. nagyon sok jó dolog van bennük. Például a vitatkozás szabályairól, és az összes trükkről amiket a szofisták a vitákban és a beszédeikben alkalmaznak. Az index.hu legtöbb újságírója egy alacsonyan képzett szofista. Bármiről tudnak jót vagy rosszat írni. Meggyőződés nélkül. Pénzért.
    Módszereikre rá lehet világítani és fel lehet fedni őket. Az érvelés szabályait jól ismerik és a tudatlanokat nagyon könnyen megtévesztik. De aki egy kicsit utánajár és olvasgat az egyszerűen át lát ezeken a módszereken.
    Mivel nagyon szemet szúróak.

    Szóval csak így tovább! Jó munkát kívánok nektek! (A rábeszélőgépet és a Hatás (a befolyásolás pszichológiája) című könyveket is ajánlom mindenkinek. Nagyon jók)

    VálaszTörlés
  15. Pirula Valaki készített egy "antiüzenet" videót,ezen felfedik kiléted.Ezen kivesézte a piruláid színét, hogy a filmben piros és kék,te pedig piros és zöldet használsz.Pakisztáni terror szervezet vagy mi támogat téged ,innen a pirula színek.:))Láttad a videót?

    VálaszTörlés
  16. Luxbeci.
    Ezen sírtam a röhögéstől, nagyon vicces :D
    Pirós
    Pirul a
    Project :D
    Azaz a világ felégetését tervezik.

    Pirula mit szólhat ehhez ?:)

    Egyébként elfelejtettél linkelni:
    http://www.youtube.com/watch?v=cDHIiziFFCU

    VálaszTörlés
  17. Andor Elnézést,nagyon fáradt voltam,kösz hogy bemásoltad a linket.Szerintem is vicces,de hát ez is volt a cél és a lejáratás, hogy ne higgyék el az emberek, az Üzenet videó mondanivalóját.

    VálaszTörlés
  18. Annak ellenere hogy az elemzest jonak talalom megis van bennem egy nagy kerdojel. Az atlagember ugye megnezi a fokusz es a valo vilag kozott a reklamot de nem erti az uzenetet. Aki ertene az uzenetet az nezi a szennyet a teveben???
    Tobb kommentelo is irta hogy nem nez tevet es ok szerintem meg csak nem is beavatottak.

    VálaszTörlés
  19. @Styx
    Az üzenet nem feltétlenül csak szakavatottaknak szól, az "átlagember" tudatalattijának is szólhat, lsd. a filmekben, reklámokban tizedmásodpercre felvillanó képeket már az '50-es években használták, az is egy "üzenet" volt a tudatalattinak. Én nézek tv-t, és esetleg jókat derülök vagy épp bosszankodok ha ilyen dolgokat látok. Csak tudni kell kiszűrni ezeket... Ahogyan Alan Watt mondta, lehet tévézni, csak gondolkodjunk a látottak jelentésén, elemezzük, beszéljük meg másokkal. Ennyi.

    Az Üzenet-paródiát megnéztem, tényleg nagyon poénos, és bárhogyan próbálja nevetségessé tenni az eredetit a pünkösdfürdői strand vezetője(?), mellényúlt, mert az ő videójából látszik, hogy tényleges hülyeségeket nem lehet bemagyarázni, nincs rajta mit magyarázni, baromság, kész.

    VálaszTörlés
  20. Killuminati Én is nézek TV-t,bár kutatási célból,próbálom megfejteni az Illuminatus mondanivalóját.Az aspirin reklámban is ez történik,egy emberi testen 3 helyen mutatják a fájdalmat,amit a gyógyszer "orvosol",csak hogy ez a jelzés három 6-ost közvetít a nézőnek.
    Most megy a Davinci-kód és számos Illuminati "munkát" jelképet véltem felfedezni.Tom Hanks a Titkos társaságot,nem jut eszembe a neve, Isten követőinek mondja,amikor valójában nagyon távol állnak tőle.

    VálaszTörlés
  21. mit gondoltok a "napszemüveges Nap" szimbólumról? elég sok reklámban szerepel, és nagyon értelmetlennek tűnik laikus szemmel nézve. szerintem van egy olyan rejtett jelentése amit nem értünk.

    VálaszTörlés
  22. killuminati

    Az, hogy komolytalanná teszi a dolgokat az a Kreatív Online, vagy az Index, cikkírójának álláspontja. Ha ő történetesen ateista, akkor a cikk nagy valószínűség szerint negatív lesz, hiszen a cikk írója nem hisz ezekben a dolgokban. Ha ugyanez egy keresztény lapban jelenne meg, akkor a cikkiró vagy kijavítaná, helytelenítené vagy helyeselné a filmet. Ehhez nem kell háttérhatalom, hogy lehúzza a filmet, elég, ha a cikkíró hülyeségnek tartja a filmet. Azt pedig biztos tudod, hogy minden újság befolyásolja a célközönséget valahogy, így a filmről írt cikk sohasem lehet teljesen semleges.

    VálaszTörlés
  23. Styx

    Nem kell ahhoz még relám sem, mert maga a TV is olyan hullámokat bocsát ki, amik hatnak a tudatalattira. A szimbolumokat nagyon nehéz megérteni, azokat sohasem tanítják meg az átlagembernek.Ha meg is tanítják neki, cserébe elvárják, hogy ne beszéljen róla senkinek.

    VálaszTörlés
  24. Eddy:
    http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__927574-miert-van-a-cocacola-s-nap-szemen-napszemuveg-mi-sut-az-o-szemebe
    :D
    Egyébként jó kérdés.
    (A Coca-Cola reklámok nagy része értelmetlennek tűnik.
    http://www.youtube.com/watch?v=5ZVigh6KJng
    Ebben bőven találsz szimbólumokat.)

    VálaszTörlés
  25. @luxbeci
    Nem rád gondoltam hanem bukovinai-ra, aki azt mondta, hogy aki nem hisz Istenben az sátánista.
    Ezért is kérdeztem meg Pirulától, mikor leírta, hogy ezek a háttérhatalmisták sátánisták, meg új sátánista világrend, mire,kire gondol ezzel. Mert kijött egy csomó pedofil botrány a katolikus papokról, akkor most lehet általánosítani, hogy minden keresztény pap pedofil. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a kis sátánistákat,ördögimádokat luciferistákat belevenni az NWO-ba nem éppen a legjobb választás, mert az hogy valaki tiszteli a sátánt vagy imádja, az még nem automatikusan háttérhatalmista.

    VálaszTörlés
  26. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  27. @Luciferizmus
    Azért, mert valaki ateista, netán sátánista, abban mindannyian egyetérthetünk, hogy a Jelenések Könyve (és maga a Biblia) nem most íródott...
    Nagyjából mindenki elismeri, hogy a kereszténységnek van ez az általuk szentnek tartott könyv (nevezzük így).
    Tehát adott egy könyv, (amit az emberiség elég nagy része szentírásként tisztel), abban valami le van írva, és ez a reklám rejtve, de követi a könyv egyik, egy eljövendő apokalipszisről szóló részét, fenyegetőzően, és a gonoszt szimbolizálja. A kérdés ugyanúgy adott, milyen célból?
    Ha a Korán, vagy épp a Talmud egy apokalipszisről szóló részére illene (nemtudom van-e ilyen ezekben, de a szemléltetés céljából mindegy), akkor is ugyanez lenne a helyzet, és bár nem vagy sem muszlim, sem zsidó, elgondolkodnék azon, hogy vajon miért tesz ilyet egy reklám.

    Azt a részt sokan elfelejtették a filmből, amikor piruláék felhívják a néző figyelmét, hogy nem a vallásosságról van szó.

    És azt elhiheti mindenki, hogy nem a Jelenések Könyvét írták a vodás reklám mintájára.

    Szóval arra akartam kilyukadni, hogy hagyjuk a vallásosság témát ezügyben, egy ateista, vagy bármilyen vallású újságíró is megértheti a film lényegét, az új világrendet, stb. (sőt szerintem meg is érti...). Egy kis intelligencia ha szorult volna beléjük, akkor megértenék a mondanivalót. De szerintem nem az intelligenciával van itt a gond. Megértik ezek az "újságírók" a filmet, szerintem azt nem akarják, hogy más is megértse rajtuk (és rajtunk) kívül...

    VálaszTörlés
  28. Kedves "Pirula"!
    Először is, mivel néhány hete találkoztam először a blogoddal, és még új felhasználó vagyok, szeretnék gratulálni az oldalhoz és az Üzenet c. kisfilmekhez is! Azzal a kérdéskörrel, amit te is feszegetsz, már régebb óta tisztában vagyok én magam is, így sok olyan dologról olvastam és hallottam itt, ami ismerősként csengett, de nagyon sok "újdonsággal" is találkoztam. Egy szó, mint száz, csak így tovább, nagyon várom a további írásokat és videókat!
    A másik dolog, hogy elolvastam az index cikket és az izé.hu kommentelőinek az irományait. Azt hiszem, hogy ez a cinikus, ostoba, primitív hozzáállás az emberek részéről is a te Igazadat, a mi Igazunkat bizonyítja. Hiszen pontosan olyan ízléstelenül és arrogánsan viselkednek az emberek, ahogyan őket a kenyéradó gazdáik kinevelték, és pontosan olyan hülyeségnek tartják az igazságot, amilyen hülyeségnek tartaniuk "kell". Pontosan ezzel ismerték be azt, hogy a felsővezetésnek sikerült belőlük teljesen vak, ostoba tömeget csinálnia. A kommentelők java része még ahhoz is lusta volt, hogy teljes egészében végignézze a kisfilm-sorozatot!! Nem hogy el is gondolkodjon rajta... Azt hiszem, ha a Vodafone vezérigazgatója állna sajtó elé, és nyíltan kimondaná azt, hogy kérem szépen, a reklám csöpög a szabadkőműves szimbólumoktól, az emberek még akkor sem hinnék el, hogy mi folyik körülöttük...
    Pedig aki ebbe egy kicsit is belegondol, az szó szerint elborzad... Arról nem is beszélve, hogy ez, amit az emberek elé társz, valószínűleg csak töredéke annak a tervnek, ami készül...

    VálaszTörlés
  29. örülök, hogy ilyen sokan tudomást vesztek a kicseszett kommentemről. x@

    VálaszTörlés
  30. Kedves Pirula

    Én nem tartom magam sem isten sem sátánhivőnek de szeretném leirni a véleményemet. Az tény hogy ez a reklám egy a témában laikus számára amijen én is vagyok először abszolut semmitmondonak tünik ilyen szempontbol viszont az üzenet cimu film megtekintése után kézenfekvö hogy tényleg azzal a céllal keszült hogy megjövendölje az apokalipszist hiszen ez tul sok véletlen lenne egyszerre, a fő kérdés viszont szerintem az amit sokan boncolgatnak hogy valojában kitől jött és mit bizonyit? Gondolkodjunk logikusan! Minden cégnek de legalább is az ilyen nagyoknak mint a Vodafon egészen biztosan egy másik cég mégpedig egy reklámcég gondoskodik mindennemu reklám logo és propaganda anyagárol, ez a cég a felelos a logok kinézetéért a reklámfilmek legyártásáért stb, a vodafone csak a megbizo aki a cégét és a termékeit szeretné népszerusiteni, tehát tobb mint valoszinu hogy a reklám és a logo rejtett jelentése a reklámcég muve! Az is tény hogy egyszer sok sok éve megjelent egy irás a jelenések konyve ami elmond egy torténetet ugyanugy mint bármelyik másik konyv viszont a torténetbol a konyv megirása után sok sok évvel sem lett semmi, nem kovetkezett be az apokalipszis. Ez a video valojában ugyanarrol szol mint szinte minden más film a világon, egy régi konyv digitális ujrafeldolgozása! Tehát mindent oszzevetve mit bizonyit ez az egeész torténet? Azt hogy tényleg eljovendoben lenne a világvége? Tényleg a kapuban van ahogy anno "megjosolták" ? Szerintem egyáltalán nem. Szerintem ez csak azt bizonyitja hogy a reklámcégnél amelyik a Vodafonnak dolgozik van valaki akit nagyon megfogott ez a torténet, ez a régi konyv ha ugy tetszik egy - vagy tobb "sátánista" aki szerette volna ezt a torténetet ujra elmesélni! De persze ez csak az én véleményem egy átlagos laikus véleménye.

    VálaszTörlés
  31. Ja és még annyi hogy az Uzenet cimu film szerint ez most tényleg komoly mert eddig is voltak jelek de most megjelent egy konkrét fenyegetés egy reklám formájában, de akkor régen szintén megjelent ez a "konkrét fenyegetés" egy konyv formájában mégsem volt apokalipszis ahogy szerintem most sem lesz mert ez csak egy torténet és teljesen mindegy hogy digitálisan jelenik meg vagy irottan, és ezzel nem szeretnék a film készitoi ellen beszélni, mert ellenkezoleg nagyon tetszett a film, igényesen és tényleg nagyon érthetoen elmagyarázza az egyes jelek és maga a reklámfilm rejtett uzenetét. En csak simán leirtam én hogy látom ezt az egészet.

    VálaszTörlés
  32. killuminati

    Az újságíróknak magas szinten meg van mondva mi mehet le, és mi nem. Persze ha a főnök látja, hogy fickó a téma ellen van, és az van előírva akkor bele se szól, hanem átengedi a cikket cenzúra nélkül. Az mondjuk tényleg érdekes, hogy ennyire hátba támadták Pirulát, még „Anti pirula” klipp is készült. Részemről nem tulajdonítok nagy értéket a filmnek, bár biztos az „ébredezőket” elgondolkodtatja majd.
    Ha feltesszük azt, hogy valóban a reklám a jelenések szerint íródott, akkor sincsen semmi, mert nincsen semmilyen „Üzenet” vagy „leleplezés”. Tudjuk hogy le akarják játszani a Jelenéseket, hogy ezzel megakasszák a hívőket akik elhiszik majd, a Jelenések mesét, így a vallási agymosással könnyedén vezethetőek be az Új Világrendbe. A Jelenések maga, csak egy frontja a háttérhatalomnak, hiszen a saját papjaik írták azt ezer évekkel ezelőtt, belefoglalván a világ feletti uralmukat és a megvalósítást. Az egy haditerv leírása. Az ÚJ Világrend egy nagyon régi utópia, létezett már a Jelenések idejében is, és még régebben. Egyébként ezer másik film/reklám van kinn a piacon amelyek eljátsszák a Jelenéseket Maximum húzni lehet egy strigulát, hogy az ezernyi Jelenésekre hajazó film közül, kijött egy magyar alkotás a Vodafone rendezésében. Ezt hívják előrevetítéses programozásnak. Lejátsszák 1000x ugyanazt a szcenáriót, aztán ha az emberek meglátják, ellenállás nélkül elismerik, nem lázadoznak, azt mondják, hogy itt az Apokalipszis, ez Isten terve, az emberek semmit sem tehetnek, mert hát ez isteni terv, a háttérhatalom meg hátradőlve kuncog, mert a hívőket t megvezetik és így könnyen irányíthatják őket. Ha tanulmányoztad sokáig a háttérhatalmat, akkor megértheted, hogyan gondolkodnak.

    VálaszTörlés
  33. Eddy Eastside

    A nap maga egy erős okkult jelkép, szimbolizálja a megvilágosodást, Istent, az értelmet, stb. Maga az Új világrend is az "Új Nap" alatt születik. A magas rangú hátrtérhatalmisták magukat a naphoz hasonlítják, hiszen ők úgygondolják, hogy olyan fényesek, megvilágosodottak mint a nap.

    VálaszTörlés
  34. ezt még megértem. de a napszemüveg mit keres rajta?

    VálaszTörlés
  35. Biztos, hogy nehogy szemébe süssön saját maga.
    Vagy nem akarja leégetni magát :)

    Egyébként szerintem csak vicc. Persze tévedhetek.

    VálaszTörlés
  36. Érdeklődőknek ajánlok még olvasmányokat :

    Gál péter : A New Age keresztény szemmel című könyvét pl (http://www.ppek.hu/k407.htm)

    Meg itt egy kis leírást a New Age-ről :
    http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=oncogito&id=1244814007

    Érdemes elolvasni és a különböző divatos tanításokat és eszméket ezek szerint megvizsgálni.

    Ezt meg csak mint információ :

    http://magyarmegmaradasert.hu/hirek/hirkategoriak/jelentos-hirek/item/2574-ismertt%C3%A9-v%C3%A1lt-a-vil%C3%A1got-ural%C3%B3-t%C5%91keh%C3%A1l%C3%B3zat

    VálaszTörlés
  37. Ja,

    és ne ringassátok magatokat tévhitekben, hogy nem lesz Apokalipszis. Valami mindenképpen lesz, mert a jelenelgi helyzet sokáig nem tartható fent. És nem is akarják már sokáig fenntartani...

    Javaslom a következő cikket is olvasgatásra :
    http://jovonk.info " A NATO globális háborúra készül - Teljes készültségben az Orosz és a Kínai hadsereg"

    Persze ezekről a dolgokról médiákból nem nagyon fogtok hallani... Azért nem árt figyelni, nehogy váratlanul érjenek a dolgok...

    VálaszTörlés
  38. Köszönjük bukovinai!
    Nemsokára (pár napon belül) megjelenik két "játék". A Modern Warfare 3 és a Battlefield 3. Az idézőjelet azért írtam, mert én inkább KIKÉPZŐPROGRAMnak hívnám.
    Mindkettő a közeljövőben játszódik (egy-két év múlva) és egy globális háborúban kell aprítani a vérszomjas orosz terroristákat...
    Bővebben: http://www.gamekapocs.hu/hir/23195/kiszivarogtak_az_elso_modern_warfare_3_reszletek
    http://www.gamekapocs.hu/cikk/1553/battlefield_3_elozetes

    "az idei utolsó negyedévben a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Battlefield 3 együtt 1,4 milliárd dolláros üzletet jelent, az idei (dobozos) játékszoftver értékesítés 15 százalékát ez a két cím fedi majd le
    ...
    még a Times Square-en is reklámozták, ami meglehetősen drága mulatság"

    A szakértő összesen 34 millió eladott szoftvert jósol.

    VálaszTörlés
  39. "Decemberben már okosabbak leszünk, addig is mindenki mehet a harctérre levezetni az üzleti elemzők okozta felgyülemlett feszültséget." (Gamestar)

    Szellemes. :)

    VálaszTörlés
  40. A Napos témát már feldolgozták egy okkult tanítások elemzésével foglalkozó műsorban.

    http://youtu.be/ZJF_B5OG8DM?t=4m58s

    VálaszTörlés
  41. Cs: Az összes földrész érintve lesz?

    Sz: Kivéve Antarktisz. Pontosabban érintve lesz Észak-Amerika nagy része, Európa jelentős területei, legsúlyosabb csapásokat Anglia és Oroszország európai része szenvedi el. Ezen kívül sok nagyváros lesz a célpont. Ázsiában Kína, Korea, Japán erősen, a Fülöp-szigetek, Indonézia kisebb mértékben szenvedik meg a nukleáris háborút. A Közel-Keleten főleg a nagyvárosok kapnak atomcsapást: Izraelben, Szíriában, Iránban, Szaúd-Arábiában. Pakisztán, Egyiptom és Törökország városait is megszórják.

    Cs: Szörnyű ezt így hallgatni. Remélem, nem következik be!

    Sz: Sajnos be fog következni.

    Cs: És Ausztrália?

    Sz: Az ausztrál nagyvárosok szintén kapnak atomot. És Új-Zéland is. Afrikában csak az északi részeken lesz nagyobb pusztítás. Dél-Afrikának két pontját éri atomtalálat. Közép-Afrika érintetlen marad. De ez relatív. Egy ekkora méretű nukleáris háború mindenre és mindenkire hatással lesz. Méghozzá beláthatatlan hatással. Közép- és Dél-Amerika stratégiailag bár fontos területek, de a nagyrészük sértetlenül átvészeli a világégést. A Csendes-óceán szigetvilága sajnos már nem lesz ilyen szerencsés. Ott a nagy katonai támaszpontok miatt lesz jelentős a pusztulás. India Isten kegyelméből csak kismértékben lesz érintve.

    Cs: Hogyan is mondtad? Anglia szenvedi el a legsúlyosabb atomcsapást?

    Sz: Igen. A szigetország a földdel egyenlővé válik. Ilyen megsemmisülésre még nem volt példa a világtörténelemben.

    Cs: De miért szórják meg őket ennyire az Oroszok?

    Sz: Mert a britek hűségesek Amerikához. Nagy Britannia kormánya folyamatosan azt teszi, amit USA elvár tőlük.

    Cs: Szomszédaink?

    Sz: A románok bizony megkapják. Ezúttal nem sikerül nekik a szerencsés oldalra állni. Milliós nagyságrendű magyarság élete fordul ezzel tragédiába. Hatását szinte közvetlenül érezni fogjuk. Lengyelország sajnos szintén rosszul politizál, területe az orosz rakéták célpontjává válik.

    Cs: Beszélj még az atomháborúról. Valójában ki kezdi el?

    Sz: A végkifejlet, vagyis 2011 előtt még egyik nagyhatalom sem veti be nukleáris arzenálját. A hagyományos háború legádázabb szakaszában Oroszország sarokba szorul. Az oroszok, végső kétségbeesésükben, no meg annak tudatában, hogy az Uralon túl hatalmas területeik vannak, s ott túlélhetik a gammasugárzást, megnyomják azokat a bizonyos gombokat. Bíznak még Isten prófétájában is, aki abban az időben kezdi el áldásos tevékenységét Szibériában. Az atomtöltetű rakéták tehát útnak indulnak, az amerikai védelmi rendszer, Isten akaratából felmondja a szolgálatot, a szuperhatalom kiszolgáltatottá válik. Alig valamivel később a többi atomhatalom is elindítja a maga rakétáit. A következmények szinte megfogalmazhatatlanok. Gyászba borul az univerzum. Innentől kezdve minden érték megváltozik, s új világrend hajnala jön el. Az atomcsapások azonnal megölnek 1, 6 milliárd embert. Az utóhatása, gammasugárzás, éhínség, járványok még 2 milliárd ember halálát okozzák rövid időn belül.

    VálaszTörlés
  42. Akkor Lucifer ezt a fényt hozza el. Azaz az atomvillanás fényét. Mindig is sejtettem.

    VálaszTörlés
  43. luxbeci, honnan szerezted ezt a szövegrészletet?
    nagyon baljóslatú írás!
    Amúgy ezekről az üzenetekről mit gondoltok? http://nagyfigyelmeztetes.hu/

    VálaszTörlés
  44. Edina:
    http://www.3dikvilaghaboru.hu/konyv.php

    VálaszTörlés
  45. vegnapok Igen pontosan, ahogy mondod,ezért hívják fényhozónak.Akkora fények lesznek mint egy ház,ha bevetik az interkontinentális ballisztikus rakétákat.Készítheti mindenki a szemvédő szemüvegeket,mint 1997es napfogyatkozáskor,már ha valaki egyáltalán túléli...

    Edina vegnapok már bemásolta.Igen az.Isten üzenete állítólag.Ugyanerről ír Nostradamus is,a keleti hordák betörnek és Francia országig nyomulnak,majd visszaverik őket.A pápa menekülni fog Rómából,gondolom nem ok nélkül, lángoló tűzcsóvák repkednek keletről nyugatra,nyugatról keletre,ez 16-dik századi szemmel egyértelműen rakétákat jelent.

    VálaszTörlés
  46. Szerintem a biblia nem jóslat, a biblia saját magát teljesíti be az emberek által.

    VálaszTörlés
  47. Kedves 78zordon!
    A Bibliából sok dolgot valóban az ember teljesít be szándékosan (pl. Izrael állam létrehozása, stb.). De hogyan mozgatta az ember a "csillagot", ami ugyebár Jézus szülőhelyére vezette a keleti bölcseket, és Ezékiel előre megjósolta. Vagy itt van Péter esete: Jn 13,38 - "Jézus leintette: Életedet adod értem? Bizony, bizony, mondom neked: Mire megszólal a kakas, háromszor megtagadsz." Jn 18,27 - "Péter ismét tagadta. Erre nyomban megszólalt a kakas." A kakast is az emberek szólaltatták meg? És még sok hasonlót találhatsz, ha tanulmányozod a Könyvet. Márpedig ha a múltban az emberektől független jóslatok is beteljesedtek, akkor ez a jövőben is így lesz.

    VálaszTörlés
  48. Sajnos a humor alkalmas arra is hogy az igazságot a beavatatlanok előtt nevetséges bolondságként tüntesse fel :-(

    VálaszTörlés
  49. Kedves Piros pirula!

    Nem tudom, hogy elgondolkoztál-e már azon, hogy pl. a mátrix c. filmben miért pont a piros volt a "jó" pirula a kék ellenében, amikor a szimbolikában e két szín viszonylatában pont a piros a Sátán és/vagy a háttérhatalom színe. Ha már manipulációnál tartunk akkor én így kezdeném.

    A lényegibb dolog azonban a cikkel és a hozzászólásoddal kapcsolatban, hogy valamiért feltétlenül ki kellett jelentened, hogy nem ismeritek Molnár F. Árpádot, ami remélem nem azt jelenti, hogy még nem is hallottatok róla, vagy hogy nem tudjátok, hogy ki az?!

    Aki a hozzátok hasonló dolgokkal próbálkozik, azoknak ugyanis a kötelező olvasmány vagy ha úgy tetszik, a létező leghitelesebb szakirodalom éppen a Molnár F. Árpád és munkássága. Aki ezzel jelen pillanatban nincs tisztában az magának is hazudik, egyértelműen dilettáns, vagy legalábbis nem a valódi tényfeltárás a célja, hanem valami teljesen más!!!

    VálaszTörlés
  50. Csak két dolog.

    A hozzászólásokat olvasva (együttesek velünk meg ellenünk... és hasonlók) némelyeknek nem ártana megkérdezni azt a bizonyos "kezelőorvost"...

    Másrészt:

    "Úgy érzem, hogy a civil írástudók és a politikai írástudatlanok felelőtlensége folytán sajnos változatlanul értelmetlen minden bátor és igazmondó személyes megnyilatkozás. Minden látszat ellenére változatlanul elszenvedni tudjuk csak a történelmet, de befolyásolni nem bírjuk, bármennyire is szeretnénk."

    (Molnár Tamás: Az utolsó békeév)

    Sajnos, tudomásul kell venni: A SZÁJKARATE NEM EGY MŰKÖDŐKÉPES ALTERNATÍVA EGY MINDENÜTT JELEN LÉVŐ ELNYOMÓ RENDSZER ELLEN!

    Ennél tovább sajnos nem jutottunk. Elenyészően kevesen vagyunk, akik ráeszméltek a dolgok gyökereire, és nem sikerült építenünk(!) semmit.
    Ebben a helyzetben még magadat, a saját lelkedet még megmentheted (ha akarod), de _senki_ mást nem.
    Sajnos, ez van: ennyivel kell beérni.

    VálaszTörlés
  51. Én úgy látom ezek az emberek akik itt írták, hogy milyen nagy hülyeség ez az egész. Azok szerintem valahol érzik hogy ez igaz lehet. De félnek bevallani hogy van benne valami, és így védekeznek az ellen, hogy rájöjjenek arra hogy mi folyik körülöttük. Tehát félnek a dolgok valódi jelentésétől és a valódi céloktól, vagy csak egyszerűen szűklátókörüek.

    VálaszTörlés
  52. Bapti!
    Nem valaminek vagy valakinek a keresése a lényeg nézetem szerint, hanem az éberség a látás, és az értelem.
    Azt írod nem keresed, én azt mondom akár keresed akár nem megpróbálja magát rá erőltetni mindenkire tv-n és minden más médián.
    A problémák elöl elfutni úgysem tudunk, de van valaki akinek mindenek felett való neve van a Názáreti Jézus Krisztus akinek a neve erős torony ebbe a toronyba menekülhetünk és ö nem vet el senkit aki hozzá megy és segítségül hívja.
    De, hogy a bibliánál maradjunk,

    "Oh, ti süketek, halljatok, és ti vakok, lássatok!
    Kicsoda vak, ha nem az én szolgám? és olyan süket, mint az én követem, akit elbocsátok? Ki olyan vak, mint a békességgel megajándékozott, és olyan vak, mint az Úr szolgája?
    Sokat láttál, de nem vetted eszedbe; fülei nyitvák, de nem hall." (Ézsaiás 42:18-20)

    Szóval, csak tartsd nyitva a szemed, a füled és legyen kész a szellemed mire jön az Úr! :-)

    VálaszTörlés
  53. Ez csak nekem új?

    http://www.mfor.hu/cikkek/82_eves_a_magyar_szarmazasu_spekulacios_zseni.html

    A lap alján lévő "A legbefolyásosabbak klubjában" című részre gondolok.Soros György is a Bilderberg-csoport tagja?

    VálaszTörlés
  54. Igen, tagja. Itt több cikk is van a dolgairól:

    http://idokjelei.hu/?s=Soros+Gy%C3%B6rgy

    VálaszTörlés
  55. Tudatmódositás Szlovákiában!

    Tudatmódositó kisérletezések amit a CIA kezdett el az 1930-as években Amerikában és bizonyos tényfeltáró riportok miatt szüneteltették,éppen ezért más országokban folytatták a tevékenységüket,mint például az akkori Csehszlovákia és a mostani Szlovákia.Itt Szlovákia területén is több generáción keresztül zajlanak a tudatmódositó kisérletezések,amitöl egész családok szenvednek napi szinten.Ennek az egésznek a hátterében a Rotschild és a Rockefeller család áll,mint a pénzügyi töke biztositói,a szlovák kormány és titkosszolgálata közremüködésével természetesen.Szlovákia területén tudatosan a magyarlakta Csallóközt választották és az itteni magyarokon kisérleteznek és kegyetlenkednek.A Rotschildek megbiztak egy zsidó családot csallóköz területéröl a Kádár családot a folyamatfelügyeletével.Egy alávaló maffia családról van szó.Kádárék szintén kiválasztottak maguk mellé egy alpári cigány családot a Kocsisékat a piszkos munka elvégzésére.Ez a két bünözö család biztositja be a kisérleti alanyokat és végzi az eltüntetésüket alkalom adtán.Én is ezek közé a kisérleti alanyok közé tartozom.Márt kis gyermekkoruktól tudatmódositó szerekkel etetik a gyermekeket és külömbözö fizikai és pszichikai kinzásoknak vetik alá öket.Felnöttkorukban pedig gyilkosságokra és szexrabszolgaságra vannak rákényszeritve.Külföldi titkosszolgálatok közül a MOSZAD felügyeli a dolgokat,zsidó tudósokkal eggyütt.Állomáshelyük és kutató laboratóriumaik is vannak Szlovákia területén.Az Illuminátus a felsö tizezer és a Rotschild család bizonyos tagjai köztudottan sátánisták.A tudatmódositott alanyoknak kötelességük kiszolgálni az ök beteges aberált vágyait.Szexuális vágyaikat mint például az ürülék etetés,szexuális kinzások,állatokkal való fajtalankodás,homoszexualitás.Szadista aberációik közé tartozik,hogy végignézik egy ember megnyúzását,megkinzását,csonkitását,gyermekáldozatok bemutatását.Ezek közül a tudatmódositott alanyok közül választják ki azokat is akik végrehajtják nekik ezeket a kinzásokat.Vannak akik önszántubkól a gyermekeiket áldozzák fel nekik.Az elöbb emlitett Kocsis család feje a saját anyját ölte meg nekik.Itt Gútán ahol élek megnyúztak egy fiatalembert a saját családja szeme láttára,mert ellenállt nekik és fel akarta fedni öket.Énvelem is pontosan ez a céljuk illetve az egész családom likvidálása.Céljaik elérésére rendelkezésükre áll a világ legmodernebb technológiája,mivel az ö pénzükböl fejlesztették ki: HAARP,ECHELON,Nanotechnológia,Memóriatörlés. Az Illuminátusnak kapcsolata van földöntúli civilizációkkal is.Ö tölük származnak bizonyos technológiák amit beavatatlan ember soha el nem hinne.Ilyen például a teleportáció,mikro és nano chipek beültetése az agyba amelyel szinte bármire rávehetö az illetö.Látni és beszélni tunak az illetöhöz a világ bármely tájáról.Mesterségesen kiváltott dimenzióban pedig bármi kivitelezhetö,szimulációs térnek is használják.Ezekkel a technológiákkal tudják tönkretenni az ember életét úgy,hogy semmit nem tud bizonyitani a nap 24 órájában tudnak kinozni valakit.Bolondá nyilvánitják,mert sajnos a szakemberek is tehetetlenek ebben az ügyben úgy mint az egyszerü hatóságok is.A világ minden táján vannak ennek kárvallotjai.A Rotschild család használja a saját maga szórakoztatására,sajnálatos módon itt Szlovákiában én vagyok ennek a kárvallotja.Ha valaki ellenáll úgy mint én is és nem akar velük eggyüttmüködni semmijen téren az egész családja likvidálásával fenyegetik.Ezeket a tudatmódositott embereket a tulajdonuknak tekintik.Számtalan gyilkosság szárad a lelkén ennek a két bünözö családnak a Kádár és Kocsis családnak. A hatóságok szemet hunynak a dolgok felett.A háttérböl mindvégig a Rotschild és Rockefeller család biztositja a gyilkosságok eltusolását.Sajnálatos módon több generáción keresztül márt tömeggyilkosságokról beszélhetünk Csallóköz területén.Ezeket a történéseket összességében nyugodtan nevezhetjük emberiség ellen elkövetett büntetteknek.
    Elérhetöségem: neveri1.zsolt@gmail.com

    VálaszTörlés