2012. március 31., szombat

A villanykörte összeesküvés

A villanykörte a Livermore-i tűzoltóállomáson 1901 óta folyamatosan ég. Miért kell akkor neked két évente körtét cserélned a lámpádban?
Kérdésed abszolút jogos. És ebből a filmből erre is, és még sok mindenre választ kaphatsz. Kiváló belépő az összeesküvések világába. Igen, szándékosan nem tettem mellé az "elmélet" szót, mert a filmben minden, ami elhangzik, elég jól dokumentált.

Frissítés:
A film a feltöltés óta már több mint 200,000 látogatást kapott, és rendszeresen hallom, ahogy az utcán is beszélnek róla. Olyannyira nagy "port kavart", hogy Bajnai Gordon-t személyesen küldték le a Corvinus egyetemre, hogy próbálja már meg valahogy hiteltelenné tenni a dolgot.
Annyira futotta, hogy megpróbálta meggyőzni a jövő nemzedék értelmiségét, hogy manapság bármilyen őrült csinálhat dokumentumfilmet, és ez is csak egy merész fanáziájú norvég csapat agyszüleménye.
Az öltönyösök kérem azt üzenik minden mai fiatal értelmiséginek, hogy véletlenül se próbáld meg használni az agyad, hogy azzal eldöntsd szerinted mi igaz, és mi nem, hanem azt majd mindig megmondják fentről, valakik, akiknek drága lila nyakkendőjük van és fekete audival járnak.

De miért fontos nekik, hogy nehogy megértsd mindazt, amiről ebben a röpke egy órás filmben szó esik? Miért olyan veszélyes számukra, ha netán megérted, hogyan gyártanak szándékosan olyan termékeket, amik minél gyorsabban elhasználódnak...
Nos, megmondom, hogy miért!
Azért, mert abban a pillanatban, hogy kitisztul előtted, hogy a legnagyobb cégek teljes együttműködésben dolgoznak, és abba fektetnek időt, pénzt és energiát, hogy a villanykörte minél előbb kiégjen, a harisnya minél előbb elszakadjon, és a mobiltelefonod aksija egy év múlva mehessen a veszélyes hulladék telepre,
abban a pillanatban nem veszel be többet semmilyen kamu zöld propagandát, WWF-et, "Föld óráját", meg minden egyéb hülyeséget, amivel megpróbálnak úgy tenni, mintha a te túlzott fogyasztásod és szemetelésed tenné tönkre a bolygót és használná el az erőforrásait.
Jelenlegi gazdaságunkban ugyanis egyetlen szereplőnek éri meg az állandó fogyasztás, és az ezzel együt járó állandó szemetelés, méghozzá annak a nagyon szűk elit rétegnek, amelyik az állandó ismételt fogyasztásra építette fel hatalmát, és azzal tudja csak a mókuskerékben tartani a lakosságot, ha a fizetését el kell költse sárga csekkekre és minden elhasználódott és elavult cucc pótlására.
Mert ugye ha a mosógép nem 3, hanem 100 évig működne (aminek technikai akadálya nincsen), akkor azzal te is jól járnál, mert csak egyszer kéne megvenned, és a környezet is jól járna, mert nem kellene kidobni egyet minden harmadik évben. Csakis a Bilderbergek nem járnának jól, mert valószínűleg nem mennél be többet "dolgozni", valahova, ahol fentről megmondhatják neked, hogy napközben mivel töltsd el az időt.

Tudom, hogy ez így elég leegyszerűsítettnek hangzik, de azt kell mondanom, hogy a világ tényleg ennyire egyszerű. Csak azért nem látjuk az egyszerűségét, mert mesterségesen száz réteg komplikációt húznak rá, és így nem vesszük észre, hogy alatta milyen egyszerűek a dolgok.

Nos. Javaslom, aki még nem látta, nézze meg a filmet. Aki már látta, nézze meg még egyszer. És aki már még egyszer is látta, az küldje szét ismerőseinek, mert ez a film nagyon jól megragadja a problémák gyökerét, anélkül, hogy vitatható ingoványos területekre tévedne.
És könyörögve kérem, ne higgyétek el egy politikusak, csak azért mert azt mondja, hogy ez az egész hülyeség, végtére is ezek az emberek nem az igazmondásukról lettek híresek. Ugye ezt ebben az országban nem kell sokat bizonygatnom?

Online megtekintés: klikk ide.
Letöltés: klikk ide.

60 megjegyzés:

  1. Köszi a filmet. Hát igen, a tervezett elavulás, mint a pénz alapú társadalom szükségszerű kísérője. Azt azért nem gondoltam, hogy ez az épeszű közgazdász még törvénybe is akarta iktatni ezt!? Mit képzelt? "Majd megoldja a válságot." Na persze. Ilyen naiv is csak egy agymosott iskoláskölyök mentalitású ember lehet, vagy egy (le)fizetett "jóakaró". Ahelyett, hogy a pénzügyi rendszert vizsgálta volna meg, bár akkor még nem volt Internet, de gondolom egy ilyen ötlettel azért bárki csak úgy nem állhat elő és nyújthat be ilyen javaslatot; szerintem biztos utána tudott volna nézni.

    Az a rész tetszett, amikor a hulladék megszüntetéséről beszélt (ehető, könnyen lebomló, természetes anyagok), bár ez a raszolgaságunkon még nem segít, környezettudatosság van benne.

    A nyugat aljassága is gyönyörűen látszott a ghánai szeméttelepek képein. Fejlett erkölcsű-e egy olyan társadalom, ami más országokat használ szeméttelepként, csak hogy a saját fajtája ne lássa és ne fulladjon meg a saját maga által termelt szemétben?

    Néhány éve azt hiszem hazánkba is megpróbáltak hozni (Híradó), vagy még most is hoznak. Azóta nem hallottam erről.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a filmet már láttam és nagyon érdekes.A HP nyomtatónál ez a helyzet.Amikor elér egy bizonyos nyomtatás számot, letilt az EPROM chip és nem nem lehet tovább használni.A kompakt fénycsövek,80%-al kevesebbet fogyasztanak és állítólag 10 szer tovább tartanak.Ez sem igaz,mert nekem a Tungsram fénycső 2 hónap után meghalt, a Philips bírta 10 éven keresztül, az Osram 1 évet sem bírt.Továbbá ezek sokkal károsabbak az emberre,mint a sima Wolfram izzók és a fényük sem olyan jó.A Drágább tipusok, amiben van katód előfűtés azok képesek 10-15 évig is világítani,persze ezek sem bírják a sok ki-be kapcsolást,mert az emissziós réteg lepereg és vége a fénycsőnek.

    VálaszTörlés
  3. Van valami módszer amivel küzdhetünk ez ellen?
    Biztos mindenkinek van valami példa, valami olyan termék, ami nem romlik el.
    Össze kéne fogni és csak olyat vásárolni, ami nem romlik el. Mert van ilyen!
    Nekem például ToyotaYaris-om van, méghozzá a legrégebbi típus. Soha az életben nem romlott még el, pedig már tíz éves. A fékbetétem 8 évig bírta és nem kopott el, azért cseréltettem ki, mert szóltak a szerelők hogy hiába nem kopott, de az anyagfáradás miatt esetleg eltörhet egy fékezésnél.
    Ismerek a gyári szervizben szerelőket, akik egymástól függetlenül azt állítják, hogy a nem mostanában gyártott szinte minden toyota kiváló, szinte semmi munkájuk vele, különösen a régi Yarissal, ami szerintük a legjobb amit a toyota valaha is gyártott. Amikor le akartam cserélni az új yarisra, óva intettek tőle, mert azok már elromlanak.
    Mosógéppel soha nem volt szerencsém, szinte évente cseréltem őket (a garancia lejárta után elromlottak és a javíttatás többe került), egyedül az indesit mosógépem bírta több mint 3 évig, és a whirlpool legdrágább termékcsaládja, mindjárt előkeresem melyik.

    Akinek vannak jó tapasztalatai, összeírhatnánk mit érdemes vásárolni és mit nem..

    VálaszTörlés
  4. A yarisról én is nagyon jókat hallottam, a régiről.Nekem Samarám van 1993-as és azzal sem volt sok hiba , jó persze csak 16960 Km van benne.Korábban a "lengyel" piacon vettem egy orosz kézi mixert, ami nem sokkal később elkezdett zúgni mint egy traktor és szikrázni, a mixer kavaró szárakat alig tudtam bele tenni és kivenni, a dagasztó nem dagasztott, a motor elkezdett füstölni, a kávédaráló nem őrölte meg a kávét,mert hogy ezt is tudta ez a orosz "csúcsmodell".A vicc az, hogy egy áron volt vele a Philips kézi mixer is és még is az oroszt vettem ,mert ez "többet" tudott.Azóta megfogadtam, csak márkás termékeket veszek.Braun kézi mixert vettem azóta és már 14 éves de semmi gond nem volt vele, a gofri sütőm Bosch és az is gond nélkül működik, ellenben a NILE-vel.Korábban előfizető voltam a Teszt-Magazinra, ami azóta már megszűnt, és nagyon sok ilyen jellegű teszteket olvastam.E magazin is totál Globalista újság volt és éreztem, ahogy ráakarják beszélni az embereket a vásárlásra, olyan termékekre, amik igen drágák és semmi szükség nincsen rájuk.

    VálaszTörlés
  5. Mercedes w124-es osztály :) Az enyém 20 éves dízel, 326000 km van benne, de még bejáratós a motor :P
    Ezek kimennek a világból, de tényleg. Ugyebár Németországra később hatott ez az elavultatásos nyomás, meg is lehet nézni az ez utáni merciket (kereklámpás) annyi elektronikát raktak bele, hogy egyfolytába lehet hordani szervízbe.
    Az új autókról meg megvan a véleményem, hogy már egy izzó kicseréléséhez is szakszervízbe kell vinni.
    Szóval igen, a régi dolgok talán tovább bírják, és ez a márkásabbakra is igaz, persze ennek is megvan az oka:
    mégpedig hogy lényegesen kevesebb emberhez jut el az ára miatt, ezt ők tudják nagyon jól az eladási számokból, de a többletből ugyanannyit keresnek a nagy márka cégek, mint a kicsik ha letermelnek pár millióval több darabot.

    VálaszTörlés
  6. A német autók olyanok, mint a jó borok,minél öregebbek annál előkelőbb helyet foglalnak el a megbízhatóság listáján.Régen az Audi A3as modelljeit nem is lehetett szerelni, sőt a motorháztetőt felnyitni sem,mert teljesen le volt csavarozva gyári speciális technológiával, amit nem lehetett csak úgy kicsavarozni, speciális szerszámok nélkül.Az ablakmosó tartálynak,hűtőfolyadék tartálynak vezettek ki utántöltő nyílásokat az autó orrához.Magát a motorháztetőt egyáltalán nem lehetett felnyitni, csak szervizben, ami ugye igen megnyomja a ceruzáját az munkadíjak tekintetében.Nem tudom ez a motorháztető lezárása a mostani Audiknál is dukál e?
    A Mercedesekre elég sok a panasz olvastam róluk Haris szerviz katalógusokban. A W-124-ek is rohadtak rendesen és elég sok hibájuk volt,ugyanígy a 190,200,300-as sorozatok.Az S osztály volt egyedül a legjobb korróziós szempontból és megbízhatóságban is, a kényelemről nem is beszélve.De hát itt a határ a csillagos ég,egy hibájuk van h méreg drágák és nagyon sokba kerül a fenntartásuk.

    VálaszTörlés
  7. Luxbeci, az a baj, hogy "szervíz-katalógusokban" olvastál a sok panaszról... A korrózió mértéke nagyban függ ugyebár, hogy hol tartották az autót, csillagos ég alatt hamarabb rozsdásodik, főleg ha úgy használják az autót, hogy oda is ütik párszor.
    A szereléssel meg az a helyzet, hogy ha egy kicsit utánajár az ember, nagyjából mindent megjavíthat saját maga.
    Lásd, a nyomtatóba épített chip...
    Nemvagyok autószerelő, de ami nálam elöregedett, kicseréltem, pl. a kormányszervó-cső, amit foltozgatni nem lehet, mert magasnyomású, bontóban megvettem 2ezer forintért, és kicseréltem 1db villáskulcs segítségével. (Nyílván szervízben több tízezer forintos tétel lett volna, a cső egymaga újonnan 25ezer...)
    És ez a nagy különbség a régi és az új autók között: míg a régieknél (akár kép alapján is) rá lehet mutatni az alkatrészekre, az újaknál belenézel a motortérbe, és nem látni, mi hol van.
    A családban van kereklámpás merci is 2001-es, de annak hiába nézek a motorterébe... főleg, hogy telerakták elektronikával, ami pl jelzi mint a hülyének (míg ki nem iktatod), hogy hány nap múlva vidd szervízbe, hogy ott jó drágán megnézzék...
    Szerintem mindenkinek először megkellene néznie, hogy "kitudja e szedni a nyomtatóból a chipet", avagy saját maga megcsinálhatja-e a terméket kihagyva a nagy cégeket...

    VálaszTörlés
  8. Killuminati Igen, nem mindegy ki a gazdája az biztos.Ez a Samaránál is így van a szerelő azt mondta ki kell cserélni az egész kipufogót,mert fura nagy zörejek jöttek én alámentem 2 csavar volt kilazulva, azután megszűnt a zörgés...Márkaszervizbe nem szabad vinni csak ha már tényleg nincs más megoldás.A Garancia pedig úgy tudom a szervizhez van kötve,különben nem érvényes.Akkor kérdem mit ér az ember a Kia 7 éves garanciával???Ezért is adnak ennyit rá,mert később a szerviz költségek bőségesen behozzák a cégnek.Egy régi Mercin pl. a Pagoda tetősön, amit a 70 években gyártottak, nagyon könnyű minden javítást megcsinálni és a beállító csavarokhoz is nagyon könnyen könnyen hozzá lehet férni pl:karburátor...stb.Erről láttam egy filmet a tulajdonos ezekről a dolgokról beszélt, hogy semmi pénzért nem cserélné el egy újra,mert mindent meglehet rajta csinálni itthon is.

    VálaszTörlés
  9. Eljön az idő, hogy az autóban is IFDR és mindent látó számítógép lesz és ha nem visszük vissza a hivatalos márka szervizbe, egyszerűen letilt az elektronika mint a nyomtatókban a chip.Majd erre jönnek létre speciális "feltörő vállalkozások" jó pénzért kiiktatják a chippet, esetleg a netről letölve lehet majd torrentezni, speciális fizetős oldalakon.csakis Epson nyomtatót vennék, mert akkor le tudom arról az orosz oldalról tölteni a programot és nem kell feleslegesen keresgetni.Azért olyan hülyék ezek az oroszok, mint amilyennek a nyugat lefesti őket.

    VálaszTörlés
  10. RFID Chip-ről, most hogy szóba hoztad az autókkal kapcsolatban,
    JAVASLOM MINDENKINEK, aki még nem hallott róla, üsse be a gugliba, nézzen utána, hogy
    Németországban bevezették (legalábbis folyamatban van) az RFID chipek bevezetése az autóknál, a szélvédőre kell belülről ragasztani (ha leszeded, megsérül, és jelzi...)
    Azzal indokolják, hogy a parkolást ezentúl nem kell majd azonnal fizetni, hanem a chip nyomkövetője alapján küldik majd a csekket havonta, hogy ekkor-meg ekkor itt-meg itt parkoltál, ennyit kell fizetni a parkolásért.
    Természetesen minden megtett méteren nyomonköveti a chip az autó mozgását, úgyhogy mehetsz ahová akarsz, úgyis megtalálnak, tudják hol vagy...

    VálaszTörlés
  11. Ettől féltem, éreztem.Az autóm műszaki vizsga matricája is tartalmazza, csak Biometrikus azonosító a neve, egy 6 szögű(Mért pont 6?? grrr) vinyetta van a rendszámra rátéve.Útlevelekben, személy igazolványban....szinte mindenben ott van.Egy videón a egy lányhoz oda megy a pincér és a kezéhez téve a scannert levonja a számla értékét.pedig még a Világkormány meg sem alakult.Hiába mindig is voltak buzgó mócsingok.Például a Rákosi rezsim egykoron még túl is teljesítette a Kreml elvárását.Jaja keressetek rá:Verichip és kidob egy videót a beültetéséről, ezek már folynak 1000-rel.Az idő vészesen közeleg.All you ready?De most komolyan.Ti hagyjátok majd beültetni??De ha valaki nem engedi, az éhen hal, nem tud enni, nem tud eladni, vásárolni, egyszerűen az élet alapfeltételeit sem tudja megteremteni.Már pedig ha beültetésre kerül sor, akkor ezek elkerülhetők, de akkor azok égni fognak örökké a bárány előtt. Akkor most mi a megoldás?

    VálaszTörlés
  12. RFID-CHIP AZ AUTÓKBAN CIKK:

    http://www.sg.hu/cikkek/83641/szelvedore_ragaszthato_rfid_chip

    "Lehetővé teszi a kapcsolat- és készpénzmentes parkolást" - ROHADTJÓ, MINJÁRT NEKEM IS KELL.

    "emellett használható autópályák pihenőhelyeinél, benzinkutaknál, autós mozikban és éttermekben, autómosókban és a járműbérlő szolgáltatásoknál is." -TEHÁT BÁRHOVÁ MÉSZ, VAN LEOLVASÓ...

    "A visszaélések elkerülésére és megakadályozására a ragasztott chipeket úgy alakították ki, hogy a szélvédőről való eltávolításuk során menthetetlenül megsérülnek" -PRÓBÁLD CSAK MEG LESZEDNI... RÁJÖNNEK...

    Megjegyzem, most még csak felragasztható, de szerintem a közeljövőben gyártott autókba már eltávolíthatatlanul benne lesz alapból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A visszaélések elkerülésére és megakadályozására a ragasztott chipeket úgy alakították ki, hogy a szélvédőről való eltávolításuk során menthetetlenül megsérülnek" -PRÓBÁLD CSAK MEG LESZEDNI... RÁJÖNNEK..."

      cseréld le szélvédőstől eggyütt:D

      Törlés
    2. Valóban, ez is egy megoldás... csak eljön az idő, amikor kötelezővé teszik, és ha nincs ott a matrica, megbüntet a rendőr...

      Törlés
  13. Ez nem semmi, ezt akkor meglehet csinálni bármilyen járművel, bicaj, motorkerékpár,mobil telefon, de akár még cipőkkel is.A fő szempont, hogy az mindig az delikvensnél legyen, Ez által nem kell belépőt szedni,ha valaki belép abba a bizonyos épületbe vagy rendezvényre, későbbiekben kiküldik a csekket, hogy igen is ott járt és ettől és eddig ott tartózkodott és ennyi meg ennyit kell fizetnie.Ez valóban praktikus, csak így az embert a nap 24 órájában követni tudják bárhová.ha pedig az elit bedurvul, mert hogy be fog durvulni az nem is vitás, akkor majd az embereket ezek a chippek utasítani fogják, mikor mit tegyenek és hová menjenek, ezzel megteremtve egy saját tudat akarat nélküli tudományos és orvosi új generációs " zombie-cyborg" diktatúrát.Mert hogy a HAARP már ott tart, hogy képes az emberek agyára is hatni és kikényszeríteni az akaratukat adják át egy magasabb " intelligencia" kényének és kedvének a kiszolgálására.Ez szerintem 2020-ra akár már meg is valósulhat, ha ebben a tempóban haladnak a "dolgok".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gps-t minden telefonba! De minek, hiszen olyan jól elvoltunk a gps-készülékkel az autóban, ha kellett bekapcsoltuk, ha nem akkor ki.
      Az apple (beleharapott alma=bűnbeesés, Ádám-Éva) bukott le egykét éve, hogy küldte az Iphone méterre pontosan a tulajdonos útvonalát.
      Azóta ezt kiküszöbölték (értsd: jobban elrejtették ezt a funkciót)

      Törlés
  14. A végső idők jelei: microchip-ek


    A MOTOROLA cég gyártotta a mikrochip.
    Számtalan beültetést fejlesztettek ki az emberi felhasználás céljából
    A TRANSPONDER:

    egy módszer, a microchipben lévő információk olvasatának elraktározására. A „bio chip” mérete 7 mm hosszú és 0,75 mm széles. Olyan nagy, mint egy rizsszem. Egy Transponder-t, és egy feltölthető lítium elemet tartalmaz. Az elem egy termopár körrel tölthető fel, amely elektromos áramot termel a testhőmérséklet változásból eredően.
    Emlékezz erre a cég névre, és a logóra: MONDEX. Több, mint 250 részvénytársaságot, és 20 országot foglal magába a MONDEX-en osztozók száma az egész világon, és számtalan nemzet tartja privilégiumának a módszer használatát. Köztük: Great Britian, Canada, U.S.A., Australia, New Zealand, Israel, Hong Kong, China, Indonesia, Macau, Malaysia, Philipines, Singapore, Thailand, India, Taiwan, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador & Brazil.
    A MONDEX másfajta SMARTCARD szisztémákat is használ, különösen amióta felvásárolta a gyártó cégek részvényeinek 51%-át. Akkor most kérdezd meg magadtól: végül is, mit tehet az velem?

    Több, mint $1.5 Millió Dollárt költöttek annak a fejlesztésére, hogy felfedezzék a legjobb helyet az emberi testen, ahová a „BIO-chip” behelyezhető.

    Két megfelelő, és hatékony helyet találtak – A FEJEN, a haj alatt a homlokon, és a KÉZFEJEN, egészen pontosan a jobb kézen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. már valameik hozzászólásomba irtam, hogy nem ez lessz az a csipp amit beültetnek

      Törlés
  15. 16. Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
    17. És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. (Jelenések könyve 13:16-17.)


    Nem túl sok egy kicsit a véletlen? Egybillió “bio-chip” termelődik egy évben a MONDEX által.

    Ennyi a múlt év termelése. Felfedezték, hogy ha a chip egy kártyán lenne, számtalan komoly problémával kellene szembenézni. A chip levágható lenne, és fals információra is kicserélhető. Az értékkel manipulálni lehetne, ellopható lenne, vagy egyszerűen elveszíthető. Végül a kártya egy-két év után elhal, megszűnik működni. Befejezésképen: a készpénz bizonytalanná válik az üzletekben.
    Csak egy megoldás van a problémára. Követni a MOTOROLÁT, behelyezni a “bio-chipet” a jobb kézre, vagy a homlokra, ahonnét nem lehet elmozdítani. Ha az sebészetileg elmozdításra kerül, a piciny kapszula megsérül, és az emberi test érintkezik a lítium vegyülettel, és a mikrobaktériumokkal. (Ez fekélyt okoz azon a helyen.*) A (Global Positioning System) GPS műholdas helymeghatározó rendszer azonnal jelzi, hogy elmozdították, és riasztja a területileg illetékes hatóságot. Jegyezd meg! A MONDEX annyit jelent: “Pénz van a kezeden.” MON=MONetary=pénz. DEX=DEXter=Jobb-kéz.
    *A fordító megjegyzése: … és támada gonosz és ártalmas fekély azokon az embereken, akiken vala a fenevad bélyege, … (Jelenések könyve 16:2)
    Komolyan veszed? Ha érdekesnek találod ezt az üzenetet, TERJESZD AZ EGÉSZ VILÁGON! Gondolj szüleidre, barátaidra és testvéreidre, mindenkire, akit ismersz… Meg lesznek (az emberek) „bélyegezve”…
    Neked most van egy információd, de ha még kétségbe vonod ezt az információt, tedd a következőt. Menj a www.google.com-ra. Keresd a következő szót “VERICHIP” és olvassd a néhány megjelenő linket. Tedd ugyanezt a “MONDEX SMARTCARD” szóval is. Nem tarthatod magad tovább tudatlanságban! Most az információért felelős vagy.

    A következő mákszemnyi apróság az RFID Toshiba által fejlesztett (Radio Frequency ID) chip.

    VálaszTörlés
  16. mlékeztetőül:

    AZ UTOLSÓ IDŐKRE NÉZVE HÉT FÉLE JELET FIGYELHETÜNK MEG:

    1./ A természet jeleit.

    2./ A társadalom jeleit /mint Noé idejében/

    3./ A technológia jeleit.

    4./ A gyülekezet jeleit.

    A hamis New Age = Új Korszak! – tanításait, melyek be akarnak lopakodni a közösségekbe is.

    5./ Izráel jeleit

    6./ A világpolitika jeleit. Az egy világigazgatási rendszer előkészületeit.

    7./ A próféciák jeleit. Amelyek már beteljesedtek, és amelyek még ezután fognak megtörténni.

    RÉSZLETEK DR. CHARLES SANDERS TANÚSÁGTÉTELÉBŐL,
    AMELY AZ UTOLSÓ IDŐKRE VONATKOZIK
    Testvérünk évekkel ezelőtt, mint tervező mérnők dolgozott — speciálisan a computer microchipek területén. Egy kutató csoportnak volt a vezetője. Ez a csoport az egészségügy részéről azzal volt megbízva, hagy dolgozzon ki egy olyan microchipet, ami az emberi testbe beépíthető és alkalmazható a mozgássérült betegek megsegítésére. Erre a kutatásra abban az időben 1,5 millió dollárt fordítottak.
    A kutatás sikerrel járt, a microchipek különböző változatban ki lettek kísérletezve és ma többféle formában, többféle célra alkalmazzák őket.
    A kísérletek során sokféle microchip jött létre.
    Észrevettük, hogy némelyik képes befolyásolni az illető idegrendszeri működését, megváltoztatni viselkedését, kedélyállapotát.
    Mindez természetesen kísérletezéseinknek csak egy-egy fokozata volt.
    Ahogy haladtunk előre, a chip egyre kifinomultabbá és komplikáltabbá vált.
    Majd eljutottunk arra a pontra, amikor rájöttünk, hogy lapos alakú chipet nem használhatunk a szervezetbe való beépítésre, mert nem dolgozik.
    Egy más formájú chipet kellett terveznünk, olyant, ami nagyon kicsiny (kb. mint egy rizsszem) ma már az ilyen bőr alá injekciózható computer microchipet széles körben alkalmazzák az állatok megjelölésére.
    Los Angelesben pl. van egy vállalkozási csoport, akik azt állítják, hogy egy billió háziállatot (kutyát, macskát stb...) képesek ellenőrzésük alatt tartani és hollétüket pontosan kimutatni.
    Megj.: Ilyen műtéteket már Budapesten is végeznek az állatorvosok.
    Azért beszélek erről nektek, mert ezek a dolgok valóságosak és haladunk előre az úgynevezett “microchip pozitív identification” a személyek microchippel való megjelölésének szisztémája felé.
    Közel másfélmillió dollárt használtunk föl a kísérletezések során.
    Az egyik fő kérdésünk az volt, hogy a szervezet melyik részében kell elhelyezni a computer mikrochipet.
    A chipbe 250.000 részecske van beépítve, ezek között van egy feltölthető piciny lítium elemecske.
    Az egyik megoldásra váró probléma az volt, hogyan lehetne feltölteni ezt az elemet? Tudtuk, nem tehetjük vele azt, amit az óránkkal, amiben évenként cseréljük az elemet. Így magába az elembe kellett beépítenünk egy kis feltölthető áramkört, ami majd a test hőmérséklet-változásának hatására töltődik. Sok pénzt adtunk ki arra a kísérletezésre, hogy megtudjuk, a test melyik részében van a leggyorsabb hőmérsékletváltozás?

    Amikor a jelentést visszakaptuk, ez állt benne:

    VálaszTörlés
  17. 1. a homlok hajtőnél lévő részén és
    2. a jobb kézfejen.
    A feladat megoldása közben a magam részéről volt egy olyan dolog, ami nagyon nyugtalanított. Ez az elemhez felhasználandó lítium volt. Tudtam, hogy ebben az anyagban olyan veszélyek rejlenek, amik később bizonyos problémákat okozhatnak, ezért szerettem volna más anyagot használni az elemhez, de feletteseim ezt nem hagyták jóvá.
    Később, mikor Isten ráhelyezte életemre az Ő elhívását, és fokozottabban kezdtem tanulmányozni a Szentírást, akkor értettem meg, miért volt bennem ez a nyugtalanság, de erre majd később térek rá.
    Szeretném, ha most odafordítanátok a Jelenések könyve 13:16 részéhez, ahol mutatok nektek valamit. A Biblia azt mondja:
    “Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az Ő JOBB KEZÜKRE vagy a HOMLOKUKRA bélyeget tegyenek.”
    Amikor ezt olvastam, azt mondtam: Istenem, de jó, hogy én ezt nem tettem! Nem volt részem abban, hogy én valakire is bélyeget helyezzek /De Isten azt mondta, nézd meg a „bélyeg” és a „bélyegzés” szó jelentését a görögben. Görögben a ”bélyegzés” szó “chiragma” fonetikusan írva, jelentése annyi, mint – egy karcolás, egy jelzés, egy bélyeg, vagy egy bevágás. Az előbbi szó elvisz bennünket egy másik görög szóhoz “charegsz” fonetikusan, aminek jelentése: valami, aminek hegye van, egy hegyes, beszúró alászúró eszköz.

    Amit János látott – mikor Jézus a Jelenések könyvében leírt dolgokat mutatta neki – hiszem, hogy nem volt más, mint egy olyan tű, amit most használnak a microchip bőr alá való beszúrásához

    Azokon a konferenciákon, melyeken részt vettem Luxemburgban, Londonban, San Franciscóban és más helyeken, összesen tizenhét ilyen “New Word Order” = „Új Világrend” gondolatával foglalkozó tanácskozáson voltam jelen. A hátterében mindig ott volt az újfajta azonosítási rendszer kidolgozásának kérdése. Testvéreim, ez nem egy “Bar Code” (vonalkód) lesz, amivel ma az árukat jelölik meg, mert egy “Bar Code”-ba nem tudsz elég adatot tárolni. Hiszem, hogy a személyek azonosításához legjobban felhasználható eszköz: a computer microchip bőr alatt.

    Szeretném megemlíteni, hogy ma reggel abban a templomban, ahol részt vettünk az istentiszteleten, egy férfi jött hozzám, aki állami alkalmazásban áll. Elmondta nekem, hogy a közelmúltban részt vett egy értekezleten, ahol kijelentették, hogy az államigazgatás kulcspozícióit elfoglaló személyek kapni fogják a microchipet.

    Isten valami mást is mutatott nekem a Jelenések könyve 13:3-ban megírt antikrisztusi 666-nak jelentőségével kapcsolatban. Kutatásaim során megértettem, hogy a hatszázhatvanhatot kifejező szónak görög jelentése elvisz bennünket a “stigma” szóhoz, ami megmagyarázza annyit jelent, mint: - átütni ‚átlyukasztani, beleszúrni egy jelet a tulajdonjog felismerése végett.

    Őrállóul állítottalak téged, hogy fújjad a trombitát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. “Bar Code” (vonalkód) lesz, amivel ma az árukat jelölik meg, mert egy “Bar Code”-ba nem tudsz elég adatot tárolni."

      lejárt dolog, van a QR code, ameik akár kissebb programot is tartalmazhat, amit pl telefon kamerájával be skennelsz a telefonba, és elindúl, ezt tovább gondolva, át lehet tenni emberre is, ha a telefon kamerája látja, és értelmezi(megfelelő QR kode értelmezővel, ) az ember szeme is meg akad soxor az ujságokban is fellelhető elég nagy méretű QR kódon...
      itt egy online QR code generátor:
      http://qrcode.kaywa.com/
      elvileg bármit bele lehet kódolni, akár egy fényképet is:)

      és itt a leirása:

      http://en.wikipedia.org/wiki/QR_code

      Törlés
  18. Ha te nem mondod, az Ő vérüket a te kezedből kérem ki. De, ha te figyelmezteted Őket, s nem hallgatnak reád, akkor az ő vérük rajtuk lesz. /Ezékiel 33. rész/.

    Testvérek, azért vagyok itt elmondani nektek ezeket, mert napjainkban a dolgok sokféle formában függnek össze egymással. Vannak gyermekek Floridában, a napközi otthonokban, ahol már kapják a microchip megjelöléseket. Ez a módszer sok-sok helyen van már használatban. Adják pl. olyan betegeknek, akik betegségükből kifolyólag nem tudnak tájékozódni, könnyen elbarangolnak, eltévednek, a chip segítségével könnyen megtalálhatják őket.

    Még egy másik dolgot is szeretnék mutatni, amit korábban már említettem nektek. Én harcoltam a microchip elemben lévő lítium anyag használata ellen, de legyőzettem, s így megmaradtak a lítiumnál. Annak idején beszéltem egy orvossal a Bostoni Medical Centerből, s kérdeztem, hogy mi a véleménye a koncentrált lítium használatáról a microchipben? Mi történik, ha a chip tönkremegy és kifolyik belőle a lítium. Ez az orvos egy ateista volt. Azt válaszolta: nagyon fájdalmas sebet, fekélyt okoz.

    Azután olvastam a Jelenések könyve 16:2-ben lévő Igéket:
    “Elmené azért az első angyal

    és kitölté az ő poharát a földre és támada a gonosz és ÁRTALMAS FEKÉLY azokon az embereken, akiknek van a fenevad bélyege, és akik IMÁDJÁK annak képét.”

    Szeretném kiemelni néktek a “fekély” szót. Nézzétek meg, hogy ez egyes számban van írva. A baj nem fekélyekben, hanem fekélyben fog jelentkezni. Hiszem, amikor a világra elérkezik majd Isten ítéletének ez a szakasza, az Igében leírt esemény hatására a bőr alatt lévő microcipek fel fognak pattanni, a lítium kiömlik, és azokon, akik magukra vették az antikrisztus bélyegét, az antikrisztus tulajdonjogát elismerő pecsétet, azokon megjelenik a fájdalmas fekély.

    Tudjuk, hogy Isten Mindenható. Mindentudó és egy időben Mindenhol jelenlévő Isten! Most mit tehet az antikrisztus? Neki fel kell használnia minden létező technológiát arra, hogy az embereket ellenőrzése alatt tartsa. És fel is fog használni mindent, ami csak lehetséges

    Egy üzenetet hoztam számotokra, és az üzenet: hogy a technológia már itt a fejünk fölött van, 23 műhold formájában, amik képesek teljes pontossággal leolvasni egy postabélyeget, ha ott fekszik valamelyik teniszpályán. Ha arra gondolsz, hogy titokban tarthatod azt, hogy ma ide jöttél a templomba, tévedsz! A műbolygó minden percben le tudja olvasni a parkolóban lévő kocsid rendszámtábláját különösebb probléma nélkül. A technológia itt van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Tudjuk, hogy Isten Mindenható. Mindentudó és egy időben Mindenhol jelenlévő Isten! Most mit tehet az antikrisztus? Neki fel kell használnia minden létező technológiát arra, hogy az embereket ellenőrzése alatt tartsa. És fel is fog használni mindent, ami csak lehetséges"

      én itt egy dolgot nem értek, ha ezek tudják eztet, és elismerik, mert valamiféleképpen a szabad kőművesség, és az illuminátik ezoterikus beállitotságú csoportok, miért ilyen eszközökhöz folyamodnak, amikor ez nagyonis alul marad a metafizikai eszközökhöz viszonyitva, az emberben rejlő "Istennek" gyerekjáték lenne félre söpörni az összes tehnológiai vivmányokat...

      " fel fog használni mindent ami lehetséges"

      ugylátszik mégsemfog felhasználni mindent ami lehetséges....

      vagy csak az örök feltevés: lehet csak mi nem tudunk rólla milyen ismeretek birtokában vannak...:D
      szerintem vannak dolgok amik sose kerültek napvilágra, a terveik közűl, abból az okból kiindulva ,hogy amit 2 ember tud az nem titok...

      amugy van egy feltevésem:
      ugye azt mondták réges régen , hogy vissza fogok jönni, és ha nem találom népem nagyon mérges leszek...
      mot akkor kérdem honnan fogom megismerni a népem ugy 5000(feltételezett évszám) távlatából?
      most ha igazoltatnak a rendőrségen, kell a személyi igazolvány, és egyébb papirok... izrael népének is maradt "személyiigazolvány-frigyláda", gráál-születési bizonyitvány... stb. szerintem ezeknek a birtokában van, ezért olyan nyugottak...vagy ha nincs, tutira tudják hol van.. szerintetek?

      Törlés
  19. Három héttel ezelőtt jelentették be, az új műholdakat,

    az úgynevezett Low Eart, Orbaining Satellites = alacsonyan szálló, földet fürkésző műholdakat. Melyek elől senkinek nem lesz lehetősége elfutni vagy elrejtőzni.

    Most sokan mondják még – a bekövetkezendőket mi el fogjuk kerülni, ilyen dolgok nem fognak velünk megtörténni. Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ezek a dolgok máris történnek!

    Mondhatnám nektek, hogy a szisztéma gyors lépésekkel halad a pénz nélküli társadalom megvalósítása felé. A hitelkártyák, és egyéb kártyák helyét hamarosan átveszi majd az “okos kártya”. Amerikában arról tárgyalnak az Illetékesek, hogy ilyen kártyát fog kapni minden felnőtt, s minden gyermek. Erre a kártyára az adatokat ugyanúgy rá tudják rakni, mint az általunk készített computer microchip, amit a homlokba, vagy kézfejbe ültetnek be. Az adatokat, információkat, ezeken elektronikusan lehet letörölni vagy hozzáadni. A szisztéma tehát – mint látjátok – teljesen kész az emberek, megjelölésére.

    Gyorsan haladunk ebbe az irányba. Amerikában a szociális segélyezési szisztémával szemben elkövetett csalások összege negyedévenként 500 millió dollár. Illetékes személy nyilatkozott a televízióban egy interview keretén belül, és kije1entette, hogy a csalásokat hamarosan meg fogják szüntetni, mert meg fog történni a minden kétséget kizáró személyazonossági jelölés. Pozitive icentification. A beszélgetés vezetője kérdezte, milyen módszerrel? A válasz: „electronic media a bőr alatt”. Az Egyesült Államok Elnökének van hatalma hivatalosan kiadni a parancsot erre vonatkozólag, és olyan személyazonosítási rendszert felhasználni, amit a legjobbnak lát.

    Vannak emberek, akik kérdezik tőlem: - Mi történik akkor, ha szívemben valójában nem értek egyet a bélyeg felvételével, de szorító körülmények miatt kénytelen vagyok megtenni? Nem lehet más válaszom nekem sem, mint amit Isten Igéje mond a Jelenések könyve 14:9-12-ben. Egy harmadik angyal is megjelent [ez már elragadtatás utáni esemény] és harsány hangon így szólt: “Aki leborul a vadállat és képmása előtt [aki IMÁDJA az antikrisztust], homlokán vagy karján viseli BÉLYEGÉT, az inni fog az Isten haragjának borából, amelyet színtisztán töltött haragja kelyhébe. Kénköves tűzben fog gyötrődni, a szent angyalok és a Bárány színe előtt.

    VálaszTörlés
  20. Gyötrelmének füstje felszáll örökkön-örökké, és nem találnak nyugtot se éjjel, se nappal, mert leborultak a vadállat és képmása előtt, s viselték nevének bélyegét.”

    Ez az alapja a szentek állhatatosságának, akik megtartják Isten parancsait és Jézus hitét. Újra csak azt mondhatom; hogy nincs más válaszom: NE VEDD FEL! Ez nem olyan dolog, amivel játszani lehet! HA FELVETTED, NEM TUDOD VISSZAVONNI!!!

    Ott ültem a nagy államvezető férfiakkal Luxemburgban a konferencián, mikor arról beszéltek, hogy mindaddig lehetetlen az embereket ellenőrzésük alatt tartani, amíg nem tudják egyenként megkülönböztetni és nyilvántartani őket. Annyi visszaélés és csalás történik szerte a világban, mert nem tudják ellenőrizni és nyilvántartani őket. Valakinek lehet hamisított igazolványa, lehet valakinek más által elveszített igazolványa, lehet valakitől kölcsönkért igazolványa, de ha ott van a microchip a kézfején, vagy a homlokon, azt nem lehet elveszíteni. Te elveszítheted a kulcsodat, de nem veszítheted el a fejedet. Ezt nem lehet hamisítani, ezzel nem lehet manipulálni. Ha valaki ellopja a kezedet, és magával viszi, hogy élelmet vásároljon magának a pénztárnál, mindjárt tudni fogják, hagy valami nincsen rendben. Ma ez az egyik legmegfelelőbbnek látszó személyazonosságot jelölő módszer, és testvéreim, ez itt van, ezt használni fogják, ez általánosítva lesz! Ma például beszéltem valakivel Svédországból, aki elmondta hagy ott már hatezer embernek beültették a microchipet, minden probléma nélkül. Ezt a módszert alkalmazni fogják világszerte. Az előbbi Igénk az egész világról beszélt, nemcsak Amerikáról. Tudjuk, a megbízottak komolyan dolgoznak az “egy világigazgatási rendszer” kidolgozásán!

    Sok mindenről tudnék még beszélni nektek.

    De a FŐ ÜZENET mindabban, amit ma elmondhattam:
    NE VEGYÉTEK FEL AZ ANTIKRISZTUS PECSÉTJÉT!
    Jézus mondja - zárjuk szívünkbe, akkor megtartatunk!
    “MIVEL MEGTARTOTTAD AZ ÉN BÉKETŰRÉSRE INTŐ BESZÉDEMET
    ÉN IS MEGTARTALAK TÉGED A MEGPRÓBÁLTATÁS IDEJÉN, AMELY AZ EGÉSZ VILÁGRA ELJŐ, HOGY MEGPRÓBÁLJA E FÖLD LAKOSAIT”
    “AKI GYŐZ, ÖRÖKSÉGÜL NYER MINDENT, ANNAK ISTENE LESZEK, ÉS AZ FIAM LESZ NÉKEM” /Jel. 3:10, 21:7/
    JÓL GONDOLD MEG TESTVÉREM, HOGYAN CSELEKSZEL!!!!!!!!!!!

    MIT HOZ A JÖVŐ?

    National Geographic Channel
    A megfigyelő technikák már mindenütt jelen vannak. A csúcseszköz azonban talán nem kívülről fog követni minket. A testünk belsejében fog együtt élni velünk, és nemcsak a kilétünkről, hanem az összes működésünkről tájékoztat majd.
    A jövő megfigyelő módszere a rotterdami Baja Beach Klubban már valóság. A Bajába olyan elit kör jár, akik mások, mint a többi vendég. Nem kell igazolniuk magukat, és készpénzzel fizetniük ételért-italért. Hogy beléphessenek a klubba, csupán a karjukat, amibe egy mikrochip van beültetve, kell egy leolvasó alá tartaniuk. A technikát "rádiófrekvenciás azonosításnak" nevezik. Maga a mikrochip alig nagyobb egy rizsszemnél. A chip rádiójelet bocsát ki magából, amelyet egy leolvasóval fogni lehet. Minden apró chipnek van egy azonosítószáma. A leolvasó egy adatbázishoz csatlakozik, amely beazonosítja a személyt, sőt, még többre képes. Technikailag nincsen határa annak, mennyi információt tárolhatnak benne.

    Már most vannak olyanok, akiknek egészségi állapotáról mikrochip tájékoztat. Egyesek szerint hamarosan mindenkit egy mikrochip révén fognak azonosítani, és ezzel az új módszerrel megfigyelni. Húsz év múlva lehet, hogy az összes újszülöttbe mikrochipet ültetnek majd, ami egész életében a testében marad, és mindenféle információ összegyűjthető rajta. Tehát ha valami baja van, leolvassák a mikrochipjét, és rögtön tudják róla, kicsoda.

    VálaszTörlés
  21. A beültetett azonosító chip csupán a kezdet. A jövőben a mikrochipet GPS nyomkövetéssel lehet majd kombinálni. Így bárkit, bármikor, bárhol fel lehet kutatni. Szülők és kutyatulajdonosok már most is használnak GPS-t szeretteik követésére. Az Egyesült Államokban mintegy 7500 elítéltet figyelnek GPS-szel, és ezek az eszközök idővel csak egyre kisebbek lesznek. Bár beültethető GPS még nem létezik, csupán idő kérdése, mikor kerül minden bűnöző - vagy akár minden állampolgár - testébe azonosító chip.

    Az egykori tudományos fantasztikum immár valósággá válik. De minél elképesztőbb, annál ellentmondásosabb mindez. A világ országaiban a biztonság nevében megpróbálják átrajzolni a megfigyelés és a magánélet közötti határvonalat. Csak az Egyesült Államoknak több mint harmincezer lehallgató-állomása üzemel a világ minden részében, legalább száz kémműholddal együttműködésben. Három másodpercenként annyi információ gyűlik össze, ami megtölthetné a Kongresszusi Könyvtárat. A kormányok azzal érvelnek, hogy e módszerek a biztonságunkat növelik. A hatóság azt állítja, hogy ebben a veszélyes és behálózott világban minden korábbinál nagyobb szükség van a megfigyelésre.

    Az alábbiakban szeretnénk megnyugtatni a kedves olvasót, hogy a fent említett, ESETLEG rémületet keltő KÉNYSZERÍTŐ események csak az elragadtatás után teljesednek be.

    Tehát az újjászületett keresztények – akik behívták a szívükbe Jézust – a megpróbáltatás idején már nem lesznek a földön.






    Őrállóul állítottalak téged,
    hogy fújjad a trombitát!

    Ha te nem mondod,
    az Ő vérüket a te kezedből kérem ki.
    De, ha te figyelmezteted Őket,
    s nem hallgatnak reád,
    akkor az ő vérük rajtuk lesz.
    /Ezékiel 33. rész/.

    VálaszTörlés
  22. Én nem félek a chipektől, már így is simán le tudják követni ki- hol van és mit csinál..

    Mosással kapcsolatos témakör :-) :
    -mosógépből a nagyon régi Hajdú Energomat 20-30 éveket bír és lehet javítani + szépen mos (ha nekem elromlik, tuti ilyet veszek majd)
    -mosóporból nem tudom mit vegyek, nem tudtok valamit? SEMMI NEM MOS RENDESEN, bárhol bármennyiért vásárolok, mind sz@r

    VálaszTörlés
  23. én félek a chipektől én belém ilyet biztos nem raknak akkor inkább meghalok ettől még az is jobb lesz, a mosóporokkal én is így vagyok én mosószódát és mosódiót használok kiiktatom fokozatosan a vegyszereket a háztartásomból @fény harcosa próbáld ki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lennének tuti tippek ökológikus mosásra, mert ugye ezelőtt párszáz évvel nem létezett mosópor, de mégis mosták a ruhákat, az más hogy a mai ruhák nem birják ki azt a mosási stilust(pl. főzés: a zsirok oldódnak forró vizbe 8 adikos kémia tankönyv..)
      meg a házi szabbant, aminek az alapja a nátrium hidroxid...
      ugyhogy a mai ruhákat csak xar mosóporral tudod mosni...mert azokat kibirja:)

      Törlés
  24. A fény harcosa Én Ariel-t szoktam venni.Mindig is azt vettem,bár az utóbbi időben egyre maróbbnak és vacakabbnak érzem,közel sem olyan mint régen.Az a érzésem, hogy semmiben sem jobb mint a Persil és a többi olcsóbb mosópor.Csak hát az évek során beleprogramozták az agyamba a márkanevet, hogy ez a legjobb...Régen egy globalista újság, a Teszt-magazin is tesztelte, és az OMO-val egyetemben igen jó minősítést szerzett,mint ugyancsak a Biopon is.A Tomi mosópor nagyon maró, még hozzá annyira, hogy sebesre marta a kezem.Nem tudom az újabbak milyenek,lehet még rosszabbak lettek.

    VálaszTörlés
  25. Krisz Nézd meg a mérgezik a magyarokat videókat,ott vannak tanácsok, hogyan állítsunk elő házilag vegyszer mentes tisztítószereket és sokkal olcsóbba is kerül.

    http://www.youtube.com/watch?v=bc8G7Dq7Lro

    http://www.youtube.com/watch?v=hPDvM3x1Szw

    Sót is tele rakták mérgekkel és ez már több mint fél évszázada folyik.

    A Horvát Rozi fűszereket gyártó cég logójában ott a piramis...

    VálaszTörlés
  26. luxbeci, megnéztem ezeket a vidiket pl.mosogatáshoz hamulúgot ajánl ami lehet hogy nem mérgező viszont ki marja a kezet a dédanyámék is ezzel mosogattak régen ezt inkább kihagynám a mosószóda, szódabikarbóna pár száz forint nem drága nekem bevált mindkettő:)

    VálaszTörlés
  27. Krisz Hát igen a lúg sem valami tökéletes módszer.Érdemes lenne erről egy posztot indítani,hogy milyen anyagokat ne használjunk tisztításra és egyéb dolgokra és melyek azok amikben nincs méreg.És ezt ki lehetne bővíteni élelmiszerekre is,mert rengeteg élelmiszert mérgeznek, vagy már önmagában is méreg.

    VálaszTörlés
  28. Egy anyag a Mondex-ről: http://www.albaref.hu/videok/vegidok/Mondex_vagy_apokalipszis_
    Ezzel az anyaggal kapcsolatos Bibliai próféciákról már esett sok szó. Én valami másra lettem figyelmes. Csak kb. 10-dik olvasásra vettem észre, mert addig le voltam döbbenve attól, mennyire egyezik a jelenésekkel. Szóval, a chip tartalmaz egy áramkört, ami a testhőmérséklet változásából nyert energiával feltölti az elemet. Egy egészséges ember testhőmérséklete nagyjából 3-4 Celsiust változik egy nap alatt. Ebből fel lehet tölteni egy parányi elemet. Ebből számomra az következik, hogy ezt felnagyítva, és nagyobb hőingadozásnak kitéve kirakva a természetbe, elektromos áramot állíthatnánk elő. Miért is vesszük még mindig az ELMŰ-től az áramot, ha itt van ez a találmány?

    VálaszTörlés
  29. Olyan egyszerűen tudnánk élni e Földön hogy az szinte hihetetlen,de ez az emberi szabad akarat tényező viszont félelmetesen megnehezíti a dolgokat.Egy elképzelt új emberi társadalmi rendszer e kapzsi és bűnös lelkeket hogyan tudná jobb belátásra bírni, hogy a közösség az első nem az én? .Azért szívesen kipróbálnék egy utópisztikus társadalmi létet.
    A régi falusi élet állt hozzá a legközelebb, miszerint ház építés nem a banki hitellel kezdődött hanem sógor, koma, jó barát-al és kalákában felhúzták vályogból a kérót és működött a visszasegítés így te is mentél ha ök hívtak, disznóvágás hűtő nélkül szétosztották a húst elfogyott pár hét alatt, de addigra vágott akinek küldtél és ö viszont küldött neked és így tovább szép is volt.
    Ezt az életformát a banki csőd, infláció nem ingatta meg a paraszt úgy élt vidéken mintha semmi nem történt volna.

    VálaszTörlés
  30. Bapti Mert az ilyen generátorokat gyártó feltalálókat szépen eltüntetnék,meggyilkolnák,mint a Perpetum Mobile feltalálói is erre a sorsra jutottak.tehát,ha valaki egységnyi energia bevitele során egy gépbe, ennél nagyobb energiát tudott kihozni,azok az emberek munkába menet menet szépen eltűntek és soha nem érkeztek haza a családjukhoz.Te azt gondolod,hogy a Bilderbergek hagynák az ilyen "masinák" létrehozását??Nem véletlen dohognak az autókban és minden más gépben benzin és dízel motorok,pedig már közel 100 éve elavultak.Nem is akarják,hogy a benzinen és a dízelen kívül más energiát használjon az emberiség.

    VálaszTörlés
  31. Luxbeci Jók a hozzászólásaid, velősek, lényegre törők, világosak. Sajnos igazad van, hogy a perpetum mobile feltalálóit eltüntetik. Erről én is olvastam Egely György egyik könyvében. Azt elég felháborítónak tartom, hogy elismerik, hogy létezik ilyen gép (hiszen benne van a mikrochipben), mégsem lehet gyártani. Azért érdekel ennyire ez a dolog, mert az én autómban egy 7,4kW-os elektromos motor "dohog" (Hódgép által gyártott Puli 2E), és jó lenne, ha magammal vihetném az áram előállító készüléket, mert az akkumulátorok csak 60-70km utazást tesznek lehetővé :( A Tesla tekercses energiaátadás meg nem nagyon terjedt el még.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hol találtál te olyant? már énis gondoltam erre hogy átalakitom az autómat elektromos meghajtásra, csak az örök probléma : az akumulátor.. habár már lehet kapni 9 a/h litium akut..

      Törlés
    2. amugy egy ötlet neked:
      http://player.hu/tech/elkeszult-a-mukodo-fluxuskondenzator/

      Törlés
    3. nomeg itt egy másik ami egy lehetséges áram ellátást biztosithat:

      http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=878ecdc87

      Törlés
  32. Hanael Nagyon jól látod, a régi falusi élet jól ellenállt sok-sok támadásnak. Nem csak a bankoknak, idegen rablókat is hamar észrevették, mert ismerték egymást az emberek, stb. A baj, hogy ezt az ország vezetése (akiket igazából a bankok vezetnek) is észrevette, és hoztak is egy olyan törvényt, hogy a nem rokonok csak pénzért segíthetnek egymásnak, erre van egy alkalmi munka kiskönyv, ebbe kell beírni, mikor ki kinek dolgozott, és ez után adót, járulékot kell fizetni. Pl. nagybátyámnak van szőlője. A mellette levő szőlősgazdának szokott segíteni szüretelni, és ő is segít a nagybátyámnak, mert nem egyforma szőlőjük van, és nem egyszerre van a szüret. Elvileg ezt be kéne jelenteni, és fizetni kéne utána. Az egészben az a "nagy találmány", hogy pénzmozgás nélkül szed be adót a kormány, hiszen ugyanannyiért segítenének egymásnak, tehát senki nem ad pénzt senkinek, csak adót kell fizetni. Mikor rájöttek, hogy az emberek nem jelentik be, hogy egymásnak "dolgoznak", akkor furcsa módon szüreti időszakban elég sokat lehetett látni a hegyközség fölött cirkáló rendőrségi helikoptereket, és ezek megjelenése után az adóhatóság is hamar megérkezett. A bírságokkal tönkre is tették a gazdákat, és az összetartást.

    VálaszTörlés
  33. A villanykörte a Livermore-i tűzoltóállomáson 1901 óta folyamatosan ég.
    Nos, itt meg egy porszívó működik már egészen 1904 óta..
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2108766/It-doesn-t-look-practical-108-year-old-vacuum-cleaner-rescued-scrap-heap-STILL-WORKS.html

    VálaszTörlés
  34. Az tény, hogy a legtöbb cég a termékeit rövid életűre tervezi (vagy a költséghatékonyság miatt enged a minőségből), de a villanykörte témával kapcsolatosan érdemes elolvasni ezt is: http://www.antalffy-tibor.hu/?p=2913.

    VálaszTörlés
  35. Ez az egész túlságosan előrehaladott már, ezt nem fogja tudni elsöporni egy civil mozgalom, vagy egy forradalom sem. A fegyveres felkeléseknek semmi esélye nincs, és az sem megoldás, hogy nem vásárolsz semmit, mivel gyorsan kapcsolnak és legfeljebb hamarabb lépik meg a következő felvonást. Illetve az emberek nagy része teljesen birka, nem lehet rájuk számítani. Egyetlen megoldás lenne, de ezzel viszont egészen biztosan haza lehetne vágni az egész bandát:

    Valahol olvastam, hogy EMP-bombákat akár civil holmikból is össze lehet hozni. Ezek lényege, hogy megsütnek minden elektromos szerkezetet. Az NWO a technológián alapszik, tehát ha a technikát kihúzod a lábuk alól, akkor fekszik az egész úgy, ahogy van. Oké, a mesterséges holdakat nem tudnánk kiiktatni, de itt, a Földön azért bármit ki lehetne sütni. Tömeges EMP-támadások kellenének világszerte, kisütni az egész jelenlegi infrastruktúrát a francba.

    Ha tényleg igaz, hogy EMP-fegyvereket akár házilag is össze lehet barkácsolni, akkor lehet a kezünkben egy valós sansz arra, hogy - igaz, a mai civilizációs vívmányok feláldozásával - megakadályozzuk a börtönbolygó kialakulását. Nem tudom, hogy igaz-e az, hogy EMP-bombákat akár mi is össze tudnánk szerelni, erről bővebb infók kellenének, de ha igen, akkor egy összehangolt, globális akcióval 200 évet nullázhatnánk le és utána elkaphatnánk azokat, akik ebben a dologban benne voltak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a háború nem old meg semmit, inkább alapot adna a New Age visszavágásnak és hogy megvalósítsák 1. pont tervét, hogy "tartsd a népességet 500M alatt" (http://churchofgod.hu/content.php?act=manifesto) Aki fegyvert ragad, fegyver által pusztul. Ezt Krisztus tanította, szerintem érdemes megfogadni, mellesleg hiába az EMP, vannak olyan hadászati cuccok, amik nem elektronikusoknak, pl. egy sima lőfegyver, kézigránát stb. vagy egy tank. Csak visszajönne a XX. sz.- elején látható "népességcsökkentési program", amit a 2 VH. Szóval szerintem ez nem megoldás, nincs is valódi emberi megoldás, mert úgyis erősebb az ellenfél, fizikailag, fölényben van, és ezt a fölényt nem lehet legyűrni:

      Jel 13,4 És imádák a sárkányt, a ki a hatalmat adta a fenevadnak; és imádák a fenevadat, ezt mondván: Kicsoda hasonló e fenevadhoz? kicsoda viaskodhatik ő vele?

      A vadállat, az a birodalom, sisztem, amit ezek építettek. Ezzel nem lehet viaskodni, földi értelemben, harccal. Azzal csak nekik kedvezel, mert okot adsz rá, hogy kiártsanak. Hanem egyetlen dolgot lehet tenni, Istenhez fordulni, hozzá térni és felvenni a szellemi fegyverzetet amit Ő ad az övéinek. Az Isten királysága közel, és Krisztus Jézus is. Ő fizikailag is le fogja győzni ezt a birodalmat, hadseregével, mindenével együtt:

      Jel 19,11 És látám, hogy az ég megnyílt, és ímé vala egy fehér ló, és a ki azon ül vala, hivatik vala Hívnek és Igaznak, és igazságosan ítél és hadakozik.

      Úgyhogy nem hinném, hogy ezt bárki helyette meg tudná tenni, megelőzve őt, és saját szép új világot teremteni. Ez már kijelentett dolog, csak a megvalósulása van hátra.

      Törlés
    2. Azt hiszem, a világtörténelem során nagyon sokan imádkoztak éppen eleget. Látjuk, hol tartunk. Összetett kézzel, Istenben bízva várni, hogy majd csak lesz valami... Hogy is mondjam... Ezért tartunk most ott, ahol. A tétlenséggel mindenki bűnös abban, ami most van és ami vár ránk.

      Abban igazad van, hogy az EMP-hatás után a hagyományos fegyverek továbbra is működőképesek maradnak, de:

      1. Lenullázod a teljes pénzügyi rendszert, megsemmisítesz minden ezzel kapcsolatos adatot, összeomlik, mit összeomlik, semmivé válik az egész mocsok.

      2. Szintén lenullázod a GPS-alapú rendszereket, a megfigyelő hálózatokat, nyilvántartásokat, mindent, ami a Nagy Testvér birodalmát kiszolgálja. Megszünteted a totális kontrollt és annak minden lehetőségét.

      3. Káoszt okozol, amelyben a piramis csúcsán levők kötve hiszem, hogy továbbra is maguk mellett tudnák tartani az alsóbb szinteket (eleve nincs közöttük megfelelő kommunikáció), és a rendfenntartó erők emberei nagy számban hagynák el a szolgálatot, csak azért, hogy a családjuk mellett legyenek. Ezzel nagymértékben kiiktatod a fegyveres erőket, a maradéknak meg eg yolyan információs fekete lyukat okozol, aminek köszönhetően éppen csak annyira lesznek képesek összehangolt akciókra, mint mi.

      Minden helyzeti előnyük megszűnik tehát és sokkal esélyesebben veszed fel ellnük a harcot. A kulcs ugyanis a csúcstechnológia, ezzel élnek vissza és ezzel gyakorolnak korlátlan uralmat. Ha megszünteted a csúcstechnológiát, megszünteted a hatalmukat. Legalábbis jó eséllyel szállsz szembe velük.

      Egy biztos: Nem elég imádkozni. Tenni, cselekedni kell, eddig is imádkoztatok, és ez mögé bújtatok - totálisan csődöt mondva. Ha nem teszel semmit a magad érdekében, akkor mindent megérdemelsz amit a sors rád mér.

      Törlés
    3. Szia!

      Az első, amit észrevettem, hogy szembeállítod az imádkozást és a háborúzást, amikor nem beszéltem arról, hogy úgymond "csak" imádkozni kellene, és semmi mást nem tenni. Viszont a fizikai háborút azért nem tartom jó ötletnek, mert azt tudjuk, hogy hova vezet (lásd történelmi példák) és ami FONTOS, hogy itt nem emberi ellenféllel állunk szembe, nem emberi elmével, amivel szemben ugyancsak NEM emberi eszközökkel lehet csak győzni. Ez nem azt jelenti, hogy karba tett kézzel csak ülni kell és imádkozni... Nem. Van egy sokkal fontosabb dolog, de ez egyéni, ami minden embert érint, ez pedig az örömhír befogadása, hogy Isten királysága közel jött, van lehetőség Isten rendjének megfelelő életmódot élni, tökéletességre jutni az Isten szerint való igazságos életben, ez pedig a Jézus Krisztusban való hit által lehetséges, akit Isten küldött, aki meghalt és feltámadt és az Isten jobbjára ült és ítélni fogja a népeket vasvesszővel. Az Ő királysága örök és össze fog zúzni minden földi és sátáni birodalmat. A hívők tudják, hogy ez egy valóságos remény, mert Isten kijelentette, az az Isten, akinek nem szokása hazudni, és aki tiltja is a hazugságot.

      Ha már az ellenállásról szó esett, van a hívőknek is fegyverzete az ellenség ellen, ezek azok:

      "Öltözzétek föl az Isten minden fegyverét, hogy megállhassatok az ördögnek minden ravaszságával szemben. Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság szellemei ellen, melyek a magasságban vannak. Annakokáért vegyétek föl az Istennek minden fegyverét, hogy ellentállhassatok ama gonosz napon, és mindeneket elvégezvén megállhassatok. Álljatok hát elő, körül övezvén derekatokat igazlelkűséggel, és felöltözvén az igazságnak mellvasába, És felsarúzván lábaitokat a békesség evangyéliomának készségével. Mindezekhez fölvevén a hitnek paizsát, a melylyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok; Az idvesség sisakját is fölvegyétek, és a Szellemnek kardját, a mely az Isten beszéde: Minden imádsággal és könyörgéssel imádkozván minden időben a Szellem által, és ugyanezen dologban vigyázván minden állhatatossággal és könyörgéssel minden szentekért"

      Látszik az imádság csak az egyik fegyver, emellett ott van az Szellem kardja, az Isten beszéde, az igazlelkűség, igazságosság, a békesség örömhírének hirdetése, a hit (amely által hegyek is megmozdulhatnak, ami nem semmi, nem ennek a világnak az alapjaira épül), a megmenekülés (üdvösség) sisakja, és az imádság is, természetesen.

      Az imádságról nem egy lebecsülendő dolog, Illés hozzánk hasonló lelkületű ember volt, és imádkozott, és bezárult az ég és három évig nem volt eső, és újra imádkozott, és esett az eső.

      Mellesleg erről eszembe jut, hogy Isten két tanúbizonyságot is fog állítani a hamis rendszer ellen, és azok akár fizikailag is támadva lesznek, de nem sokat érnek el ellenük. Itt látható az az erő, amely működni fog, ami mögé lehet majd beállni az istentelen rendszer ellen.

      Jel. 11 "És adom az én két tanúbizonyságomnak, hogy prófétáljanak, gyászruhákba öltözve, ezer kétszáz hatvan napig. És ha valaki akar nékik ártani, tűz származik az ő szájokból, a mely megöli az ő ellenségeiket és ha valaki akar nékik ártani, úgy kell annak megöletni. Ezeknek van hatalmuk arra, hogy bezárják az eget"

      Ugyanaz a harcmodor, Istené, nem emberé, hogy állít embereket, őket nem fogják tudni csak úgy megölni három és fél évig, hanem zsákba öltözve prófétálnak (szólnak) majd azok ellen. Akik ellenük támadnak, nem lesznek sikeresek, csak a három és fél év letelte után, és azután is, miután megölték őket, Isten feltámasztja őket, és jönnek a csapások a rendszerre. Istennek ilyen a harcmodora, ha úgy tetszik. Szóval ne gondold azt, hogy a hívők nem tudnak ellenállni, csak azt nem a SAJÁT elhatározásuk, kényük-kedvük szerint teszik, hanem Isten rendeléséből hadakoznak, ha kell. Ez a kulcs, hogy nem SAJÁT akaratból, hanem Isten akaratából, ahogy Krisztus is mindent Isten akarata szerint csinált.

      Törlés
    4. pada,
      Ebbe már csak azért is lehet valami, amit az EMP-ről mondasz, mert a MÁTRIXBAN is mondják, hogy "az EMP az egyetlen fegyver ellenük", és általában minden ami a mátrixban van, az nagyon is valóságos tényeken alapul.

      Törlés
  36. Ez a szomorú az egészben, ha nem hagyná a világ(és hagyta volna a múltban), hogy szervezkedjenek és összegyűljenek(titokban) a legvagyonosabb és kulcsfontosságú pozíciókat betöltő családok, cégek és személyek = legnagyobb lobbipotenciállal rendelkezők: nem lenne semmiféle háttérhatalom és szebb világban élnénk, mivel külön-külön ők is csak emberek sok pénzzel vagy befolyással, de nem eléggel egy-egy népirtáshoz vagy háborúhoz.

    Mindenesetre találtam egy érdekes borítót, 2004-ben kiadott film. Sky Kapitány és a holnap világa.
    Véletlenek: -Angelina Jolie fél szemű és a borírón van.
    -Egy légierős kitüntetés van a borítón kissé átszerkesztve(a közepén szem helyett koponya van)
    -és ugyanezen motívumot 2 reflektor fénye véletlenül pont egy háromszög csúcsába foglalja.

    Ez szerintem jóval megelőzte a vodás reklámot és mégis hasonló a szimbolika.

    VálaszTörlés
  37. Nem kapcsoltam le a villanyokat múltnap. A helyzet az, hogy hihetetlenül pofátlanok. Nehogy még mi asszisztáljunk, hogy vezessék be a széndioxid-adót. (egyébkéntis közel sem biztos, hogy a szén-dioxid egyáltalán felelős lenne a felmelegedésért, ami természetes folyamat, plusz a Nap egyre közelebb kerül a Földhöz. Ez az élet rendje.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól mondod. Teljes technikai civilizációnk a Föld természetes körfolyamataihoz képest elhanyagolható. Pl. civilizációnk éves CO2 kibocsájtása a természetes CO2 kibocsájtásnak lehet méhány, max 5%-a!

      http://pirospirula.blogspot.com/2011/05/nagy-globalis-felmelegedes-svindli.html

      Törlés
    2. Andrew egyáltalán nem a xéndioxid a felelős, kimutatták hogy ez a globális felmelegedés, akkor is megtörtént amikor embernek hire hamva se volt, azt is kimutatták többekközt hogy ez ciklikus, azaz ismétlődő
      persze azokat a tudósokat figyelembe se veszik, mint azt se amit ugy hivnak hogy global dimming, azaz globális elsötétedés, egy tudós valameik izraeli pénzesnek csinált egy több éven keresztűl történő tanulmányt a napsütéssel kapcsolatban, ott vette észre hogy a napsugárzás ereje nem hogy nőtt volna hanem csökkent az elmult évek alatt.. és azt is megállapitotta, hogy ha tovább csökken akkor inkább eljegesedés lessz mint felmelegedés

      Törlés
  38. http://www.sziszego.abbcenter.com/?id=113812&cim=1#


    http://www.scribd.com/doc/24716485/Aryana-Havah-Inuaki-a-bennem-el%C5%91-reptilian-Egy-foldonkivuli-leny-vallomasai


    http://www.scribd.com/doc/26206881/Aryana-Havah-INUAKI-2-konyv-Zamolxtol-egy-uj-korszak-fele

    VálaszTörlés
  39. "Hogy ez eddig működött, az hihetetlen." :D
    http://index.hu/kulfold/2012/05/27/valaki_77_eve_egve_hagyta_a_lampat/

    VálaszTörlés
  40. Bapti: "Egy egészséges ember testhőmérséklete nagyjából 3-4 Celsiust változik egy nap alatt."
    Gondold végig, mit írtál le! A te testhőmérsékleted egy nap 32-40 fok körül ingadozik?

    VálaszTörlés
  41. Kedves Névtelen,

    Te is végiggondolhatnád mit is írtál le, 32-40°C az 8 Celsius fok. Amúgy szerintem meg ezt úgy kell érteni, hogy reggel 6-kor amikor felkelsz, mondjuk 36,5. Egy órával később 36. 10-kor meg már 36,8 például, de ez egy durva példa. Ez már 1,8 fok ingadozás. Ha ezt ki lehet használni valamilyen úton, akkor tölthető az az aksi. Kérdés, hogy hogyan...

    VálaszTörlés
  42. minden "tiszteletem" a sok "okos" összeesküvés elmélet gyártóé és az erre fogékonyaké, hogy mennyire tudnak nem gondolkozni.

    csak pár dolgot had említsek meg, ami független attól hogy valóban tervezik e és úgy gyártják a dolgokat hogy hamarabb menjenek tönkre, vagy mégsem.

    1, technikai cikkeknél a jelenlegi fejlődési ütemet nézve (mondjuk mobiltelefon vagy számítástechnika) ha bármid alapvetően 20 évig működne, megtartanád ? erősen kétlem, mert már 1 év alatt van szebb, jobb, gyorsabb, okosabb és nem is feltétlen csak extrém drága. olcsóbb termékek is gyorsan fejlődnek.

    2, szintén köze van a technika fejlődéshez hogy ma már jóval kevesebb emberi munkával más szóval élőerővel egyre több terméket tudunk előállítani, nem csak technikai ágazatokban hanem akár a mezőgazdaságban is a gépesítés, technológia miatt. had kérdezzem már meg hogy akkor ezek mellett, ha minden 20 évig működne amit nem szoktunk sűrűn cserélni mint mondjuk mosógép vagy hűtő, akkor a sok elmélet szerető "okos" szerint mennyi munkahellyel lenne hirtelen még kevesebb ?

    szóval a felpörgetett fogyasztói társadalmat lehet ám fikázni, lehet akár bizonyos esetekben joggal elméleteket gyártani, csak tessék mellé figyelembe venni az ok-okozati viszonyokat is.

    VálaszTörlés
  43. Tényleg szükség van annyi fölösleges kütyüre?
    A tavaj nyáron családostól (3 személy) elmentünk Kalotaszegre, ahol kibéreltünk egy lakatlan házat. Nem volt benne semmi, csupán két matrac és néhány szék és egy asztal. Tálat, üstöt, 3 tányért, 3 kanalat vittünk magunkkal és váltóruhát minimálisat. Nálunk volt a telefonunk is de egyéb semmi. Egy hónapot voltunk ott és annyira jól éreztük magunkat, hogy soha jobban. Eszünkbe nem jutott hogy kéne még egy tányér vagy TV vagy bármi más. Ennyi tökéletesen elég, hogy az ember boldog legyen. Aki nem hiszi próbálja ki : )

    VálaszTörlés
  44. Megoldás: tudatosan vásároljatok. Ne pazaroljatok, és ne vegyetek felesleges holmikat. Ja, és Kínából sokkal olcsóbban beszerezhető ugyanaz, mint amit itthon kapni.

    VálaszTörlés