2011. július 18., hétfő

Új Világrend: A vámpírok is ezt ajánlják!

Valamelyik nap megnéztem ezt a Pap című filmet. Nem azért mert szeretném a vámpír kaszabolós filmeket (baromira egy kaptafára mennek), hanem mert az előzetesét látva már erősen sejthető volt, hogy ismét Novus Ordo Seclorum propaganda anyag készült, és ezért kíváncsi voltam rá.
Körülbelül egyébként azt is kaptam, amit vártam. Már-már majdnem elröhögtem magam, hogy mennyire átlátszó már ez az egész, de aztán mégis inkább sírásra görbült a szám. Mert hirtelen eszembe jutott, hogy az emberek nagy része még mindig nem hajlandó átlátni a mátrixon, annak ellenére, hogy a dolog most már teljesen egyértelmű, és minden felvilágosító anyag rendelkezésre áll.
Persze, a Szárnyas Fejvadász meg a THX idején még más volt a helyzet. Akkor ezek a filmek érdekesnek számítottak, újszerű gondolatokat mutattak, megmozgatta a fantáziánkat. Nem sejtettük, hogy ezek nem fiktív jövőképek, hanem egy az egyben a számunkra kidolgozott tervek, de ma már más a helyzet. Most már nem egy-egy film, hanem minden második film egy olyan jövőben játszódik, ahol az emberek nagyvárosokba vannak összegyűjtve, a vidék kipusztult (esetleg még veszélyes is, lásd megesz egy vámpír), a világ egyetlen világállamból áll, amit egy bölcsekből álló tanács irányít, a hatalom végrehajtói a titkos ügynökök (vagy papok, de az gyakorlatilag egy kutya), az emberek folyamatos agymosás alatt vannak, tv-képernyők az utcán, mindenhol, amikből a nagy testvér rágja nekik szájba a dogmát, stb stb. Szóval az egész "setting", ez az egész egy új világrend ismertető kurzus. Hadd szokja az embör! Végül is ha napi 24 órában ez jön neki még a csapból is, egy idő után csak nem fog tiltakozni ellene. Olyan ez mint egy Britney Spears sláger. Elején még tiltakozik ellene az agyad, kiépíti a mentális gátakat, amik kívűl tartják ezt a mocskot, hogy ne tudjon kárt tenni az agyadban, aztán mikor huszonnégyszázezredszer hallod, egyszerűen feladod, mert belefáradsz az ellenállásba (tényleg komoly energiákat emészt fel). Onnantól szabadon rághatja szét, ami az elmédből még maradt a napi 6 óra TV-nézés után.

Ja! Azt csiripelik készül a Maci Laci folytatása. Az új részekben az emberek megunják, hogy a medvék fosztogatják az uzsonnás kosarakat, ezért Bubu chip-et kap a karjába, hogy a vadőr jobban szemmel tudja tartani, barátságos térfigyelő kamerákat lógat fel majd az ágakra meg szatellitről is fogja őket figyelni. Nagy plazma-képernyők lesznek a fák oldalán, amikből a vadőr fog beszélni nekik, ilyeneket, hogy "A szendvics nem tesz jót a medvének" meg "Egy medve tiszteli a vadőrt!" meg hasonlók...
Jó szórakozást!

6 megjegyzés:

  1. A legmegdöbbentőbb Illuminátusok televíziós reklám 666:

    http://www.youtube.com/watch?v=C4Gn8bWi3Zw&feature=related

    Ezen én is megdöbbentem, hogy nyíltan reklámozzák az antikrisztust és fiatal híveit, akik egy gumilabdán(rajta egy ördög fej) ugrálnak.
    Mi a véleményetek erről a reklámról?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én leírom neked nyíltan a véleményem ( legalább őszinte leszek):

      Egyáltalán nem lepődöm meg ezen. Én bevallom neked fiatal vagyok, de nagyon sokat tudok. Az én korosztályom ezek. Semmi más nem érdekli az ilyen korúakat, mint a szesz, a tévé, a számítógépes lövöldözések, meg a minél idiótább viccek kitalálása. (Nagyon nagy tisztelet a kivételnek). A Világ 99,99%-ának fogalma nincs olyan dolgokról, amikről neked, nekem, és sok másnak igenis van. A mai ember egy korrupt, vak zombi. A felnőttek a már halálosan unalmas, és siralmas arcukkal sétálnak az utcán, az öregek az elavult bőrkabátjaikban, és bundáikban dülöngélnek, és csak lényegtelen dolgokról pletykálgatnak. EZ a mai ember. Ezért, nem lepődtem meg. Tudnék ennél sokkal csúnyábban, és agresszívabban írni róluk, de itt mérsékelem magam, és nem akarok neked direkt ártani csúnya szavakkal. De ez az Új Világrend sem fog örökké élni. Amúgy érdekesség képpen, aki látni akar, egy filmet, ahol totál az Antikriszt dicsőítik ajánlom az Ómen című filmet.

      Utóirat: Senkit nem akartam megsérteni azzal, amit a véleményembe írtam, de legalább őszinte voltam.

      Törlés
  2. Nagyon sok ilyen film készül, ezeket érdemes megnézni:

    Brazil: A tökéletes jövőben járunk. Ebben a világban minden igazi utópisztikus hatékonysággal működik, a technológia és a bürokrácia egyeduralmában egy árnyékkormány uralkodik, melynek bevett - és a lakosság által kénytelen kelletlen elviselt - szokásává vált, hogy "alattvalóit" tökéletes megfigyelés alatt tartsa.

    Equilibrium: Valahol a 21. században, a harmadik világháború után a megtépázott emberiség élére egy gonosz csoport áll, az Atya vezetésével. Ő és emberei totálisan betiltanak mindennemű művészeti alkotást, sőt az érzelmek átélését is. Az agymosásra egy mindennap adagolt szert, a Proziumot vetik be.

    Zöld szója: 2022-ben járunk. A Föld túlnépesedett, az ökológiai katasztrófa miatt az étkezési alapanyagok szinte teljesen elfogytak. Az emberek szigorú törvények között élnek, az élelmezésüket mesterséges táplálékokkal oldották meg.

    Fahrenheit 451: A jövő társadalmában a könyvekben rejlő ismeretanyag rejti a legnagyobb veszedelmet az uralkodó rend számára. A hatalom ezért létrehozta a Tűzőrség intézményét, hogy könyörtelenül lecsaphasson a könyveket birtokló kisebbségre, és megsemmisítse a szabad gondolkodás jelképeit: a könyveket.

    Logan futása
    Az ember gyermeke
    1984
    A sziget

    A mandzsúriai jelölt (1962) című film is nagyon jó, az agymosásról szól.

    VálaszTörlés
  3. Az összes hollywoodi film hordoz valamilyen üzenetet , de a legtöbb ilyen üzenetet a legismertebbek tartalmazzák
    pl. vissza a jövőbe 3 ahol Marty hátán egy hexagramból kiinduló atommodell van a film elején

    VálaszTörlés
  4. http://igazmagyar.wordpress.com/2013/07/11/szigoruan-bizalmas-anyagok-terjezd/

    nem tudok regelni, mert nincs meghívóm, de ezt mindenképpen ki akartam ide tenni.
    Terjesszétek minél többen legyetek szívesek, mindenkinek tudnia kell!!
    Ha valaki tudna egy ,meghívót küldeni, azt nagyon megköszönném! paradujv2@gmail.com

    VálaszTörlés
  5. Helo pirula!
    Olavstam egy sci-fit :Harrison fawcett A katedrális legendája és katedrális harcosai.A lényeg a Novus ordo seclorum volt akik irányították a cslekményeket tében és időben.Nézzetek utána.

    VálaszTörlés