2011. július 26., kedd

Kép szöveg nélkül (Telenor)

Azt hiszem a következő képhez nem szükséges sok kommentár. (Nagyításhoz klikk a képre.)


Budapest, Bazilika melletti épület

Akik rendszeres olvasói a blognak és megnézték a Jordan Maxwell videót, azok pontosan tudják mit épít a plakát készítője. Horizonton felkelő nap, piramis, a tetején megvilágosodás... No meg persze a szöveg, ami még azoknak is egyértelművé teszi a dolgot, akik netán még nem járatosak a szabadkőműves szimbolikában.

46 megjegyzés:

  1. Igen a kép önmagáért beszél.Egyébként egy rakás ilyen kép van Budapesten és a többi nagy városban, és a sajtó és a média is nyomassa a reklámokban, mint csapvíz ömlik a fejekbe.

    VálaszTörlés
  2. Építsen új világot a tudjahol...

    VálaszTörlés
  3. Killumminati tetszik a neved:))Pedig épül az rendesen, Ausztráliában már kész a parlamentjük, az lesz a "Mentsváruk", mint Robespierre-nek az Otelle de Ville hajdanán, nem csoda hogy Harry Kisinger felügyelte az építkezést és négyszer nagyobb az épülete ,mint amekkora szükséges lenne egy országnak,

    VálaszTörlés
  4. Jaja, az ausztrál parlament épülete...
    A "killuminati" egyébként 2pac egyik száma volt, és gyakran emlegette, és ugye értjük mire utalt.
    és
    "Some say expect ILLUMINATI
    TAKE MY BODY TO SLEEP
    Niggaz at the party with they shotties just as rowdy as me
    Before I fix COMPUTER CHIPS I gotta deal with brothers flipping
    I don't see no devils bleeding only black blood dripping" /2PAC - They dont give a fuck about us/
    Tupac túl sokat beszélt az illuminatiról, a rendszerről, csak úgy mint Jacko is tette, hogy "fel kell ébrednetek". 2Pac figyelmeztetése a börtönbüntetés volt, mert megérintette egy nő fenekét (kajakra ezért lecsukták, bizonyíték nélkül) majd második figyelmeztetés nem volt, lelőtték, a tettes a mai napig nincs meg. Jacko első figyelmeztetése a gyermekmolesztálásos meghurcolás volt (persze kamu vádakkal) második már nem volt.
    De erről külön cikket tudnék írni. Ide nem lehet?...

    És egy kis ON a témához:
    Lefényképeztem, de szerintem ti is belebotlotok majd a telenor másik plakátjába, kép ugyanaz, de a felirat: "Nemsokára vége a várakozásnak"
    Ki várakozik? Mert mi ugyan nem, inkább ők...

    VálaszTörlés
  5. Csak hogy senki se kételkedjen, hogy netán véletlenül lenne ez a telenor szlogenje...
    A telenor honlapján fenn van egy videó is erről, egy kép belőle:
    http://kepfeltoltes.hu/110727/telenor_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Ami látható rajta: Hősök tere átépítve, Gábriel arkangyalt sem hagyták meg, és egy PIRAMIS. Igen, ott a Hősök terén...

    VálaszTörlés
  6. Ha van kedvetek cikkeket írni, vagy anyagot gyűjteni olyasmiről, ami a blog témájába vág, akkor regisztráljatok a http://groups.google.com/group/pirospirulaprojekt -ra és ott beszéljük meg.
    Én örülnék neki, mert elég sok időt vesz igénybe az anyag gyűjtés, és tv-s anyagokhoz nem is férek hozzá, amik pedig nagyon kellenének.

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Kösz killuminati. Ezek kajakra újjáépítik a Hősök terét, ismeretlen katona helyett biztos jobban fog kinézni piramissal.

    VálaszTörlés
  9. A Hatvani Bosch bejáratánál is ott díszeleg egy szép nagy piramis,zordan elővetítve a jövőt,mint a Georgiai Guild Stone Hange.Nem szeretek jósolni, de mi van ha itt Magyarban is felépítik ezt, rajta az 500 millióval??Ezek azt is letagadnák,mint minden mást is és kimagyaráznák, hogy az embereknek túl merész a fantáziája.Én azt nem értem, a Jobbik ha ennyire keresi az igazságot ,miért nem kérdezi meg elő adásban ezt az Elbertoni "műemléket", hogy mit is jelent ez???Nagyon kíváncsi lennék a Globalista Média válaszára.Úgy hallom a Jobbikot Irán támogatja pénzel és egyéb országok is, onnan van az a sok pénz.Mert lássuk be, amit a Illuminati nem akar, az eltűnik azon nyomban....

    VálaszTörlés
  10. A Jobbikkal kapcsolatban, én már nem hiszek a politikában, rájuk szavaztam, bár többet vártam volna. Mondjuk nem én ülök ott a parlamentben, erről ők tudnának nyilatkozni, hogy milyen helyzetben vannak, mennyire tudnak és mennyire hagyják őket érvényesülni. Az meg megint más kérdés, hogy a politika már rég nem az, ami, talán sosem volt, csak a látszat kedvéért van. Abban egyetértünk, hogy nem a politikusok irányítják az országot, a világot meg főleg nem.
    Élő műsorban hiába kérdeznének rá ilyen dolgokra szerintem, élő adásnál gondolom valaki(k)nek a keze ottvan a megszakító gombon, és ha kényes téma vetődik fel azonnal "megszakad az adás", nemegyszer láttunk már ilyet. ("bocsánat, nem hallom rendesen, mit is mondott? Ó, megszakadt..." vagy fekete képernyő ha egymás mellett ülnek a párbeszédben lévő felek. Ha olyan ócskaságnál, mint a csalóvilágos béci arról beszélt, hogy rabolt meg ilyenek, akkor megszakították, mit várhatunk egy komoly témánál?)...

    A fckyoutube-on is fennvan a telenoros videó egyébként a saját csatornájukon, gondoltam odaírom, hogy ezt mégis hogy gondolják, de meggondoltam magam, úgyis tesznek a pornép véleményére...
    Egyébként akinek megmutattam a képet, majd a videót megállítva a Hősök Tere résznél, mindenki ledöbbent. Úgyhogy ez egy jó bizonyíték, erre nem tudják azt mondani, hogy beképzeljük vagy kombinálunk. KILLuminati!

    VálaszTörlés
  11. A Telenoros videónál majd leestem a székről. Ez azt mutatja nekem, hogy már nagyon nyeregben érzik magukat. Tévednék... cáfoljatok meg.

    VálaszTörlés
  12. A telenoros videónál szerinem mindenki majd leesett a székről, mert ez egy bizonyíték, és nem is akármilyen, mert nem amerikában van, vagy máshol, hanem úgymond itt, köztünk azok a kibaszott telenor reklámok. Hajlamosak vagyunk picit félvállról venni dolgokat, amik nem ennyire kézzelfoghatóak.

    És ezek már rég nyeregben érzik magukat. Inkább úgy fogalmaznék, hogy valamihez -időben- már nagyon közel vagyunk. Az új sötét korszakhoz. Ezt nemhogy a leendő gyermekeink, hanem még mi is át fogjuk élni, attól tartok nem öreg korunkban. És most, hogy az usa már csak pár napra van a csődtől, ez egyre közelebbinek tűnik. Ha megtörténne, hogy amerika tényleg bedobja a törölközőt, akkor az amerikai unió már létre is jöhet. Aztán a világkormány.

    Itt egy másik telenoros videó, pontosabban leányvállalatáé a redbull mobile-é (figyeljétek a szöveget és a képet egyszerre "Van itt egy rakás FONTOS EMBER aki NÉZ"):
    http://www.youtube.com/user/TelenorHungary#p/u/22/6GsQV6ys_JI

    VálaszTörlés
  13. Stew2k Az a helyzet, hogy ezek a szimbólumok már,ősidők óta jelen vannak, csak nem vettük észre, vagy nem tudtuk mit jelentenek.Nagyon sokan mai napig nem tudják és ez szomorú.persze az iskolákban ezeket sosem tanították és ez a jövőben is így lesz.Az Új Magyarország terv,Széchenyi terv...stb ezekben is fellelhetők.A Telenor csak a jéghegy csúcsa a piramison.Igen ,mert már övék az egész föld golyó és mi is az övék vagyunk, ők rendelkeznek velünk a tudtunkon kívül.A pénz csak formaság,aki ezt uralja, az irányítja a világot és ők ezt nagyon jól tudják."Add kezembe egy ország pénzgyártását és nem érdekel ki hozza a törvényeket..."

    VálaszTörlés
  14. Hová tűnt a bejegyzésem???? Láttam, hogy kirakta a kommentemet, ott volt!
    redbull mobileos reklám, figyeld a szöveget és a képet, és azt hogy elsötétül a bolygó...:
    http://www.youtube.com/user/TelenorHungary#p/u/22/6GsQV6ys_JI

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És a végén a zene, olyan, mint egy visszaszámlálás.

      Törlés
  15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  16. Ha én távolítom el, akkor "a bejegyzést eltávolította a szerző" jelenik meg.
    Itt a bizonyíték, hogy fönn volt a kommentem, a böngésző vissza gombjával még megtaláltam, és megörökítettem, íme:

    http://kepfeltoltes.hu/110729/1177463876K_perny_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.png

    VálaszTörlés
  17. killuminati: az én beírásom is csak harmadszorra jelent itt meg. Bizonyítani ugyan nem tudom, de ettől még azt tapasztaltam hogy beírom, küldés, és semmi. Próbáltam a másik gugli profilommal is, azzal sem ment el.

    luxbeci: énis tisztában vagyok a valós helyzettel, legalábbis szeretném ezt hinni. Legfőképp azon döbbentem meg, hogy már ilyen pofátlanul vágják az arcunkba a szimbólumainkat. A tájékozatlan emberek tudatalattijába előre beültetik ezeket. Mikor nyíltan kilépnek, már fel se fog tünni senkinek.

    Kérdés: Posta Imre oldala tegnap óta elérhetetlen nálam. Nem tudtok róla valamit?

    VálaszTörlés
  18. Pont a minap láttam élőben ezt a plakátot Bazilika mellett.. Elgondolkoztam a szövegen "Már nem kell sokáig várni" etc.. És akárhogy is néztem nem volt szimpatikus az a fekete-kék sötét városszerűség.

    Már akkor éreztem h itt vmi többről is lehet szó, aztán itt látom végre az okát miért is volt olyan vészjósló ez a kép.. Egyszer majd össze kéne gyűjteni Magyarországról az illuminátus szimbólumokkal rendelkező posztereket / plakátokat reklámokat etc.

    VálaszTörlés
  19. Van bőven hazánkban is, de csak hogy egyet említsek a sok felháborító dolog közül, az ismert építész, a "nemzet építésze", Makovecz Imre, az a szabadkőműves köcsög, hogy milyen keresztény templomokat épített, előszeretettel használja a szárnyas napkorong szimbólumot, és a zsidó menórát a templomok ajtain, nézz utána, van egy jó cikk róla "leleplezem makovez imrét" címmel, gugli kiadja. Vagy Balogh Gyula "bogumil" ezoterikus könyveinek is megnézheted a borítóját, nagyon szépek rajta a piramisok a mindentlátó szemmel, és hányan olvassák ezeket...
    Cégek is vannak szép számmal, csak hogy egyet említsek, Újház Centrum - Piramis Építőház kft.

    VálaszTörlés
  20. killuminati, Ha több megjegyzést írsz egy nap, akkor automatikusan berakja a spam-be, de már kimentettem onnan.

    VálaszTörlés
  21. Miskolcon a Hősök terén is van egy piramis (1956-os emlékmű), igaz ennek a tetején nem egy szem van, hanem emberek visznek koporsót (asszem a "nemzet koporsóját"). A koporsón körbe Vörösmarty szavai: "Hazádnak rendületlenűl légy híve oh magyar". Azt sajnos nem tudtam megtalálni, hogy ki volt az építészmérnök.

    http://www.epulettar.hu/projekt/25717.aspx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Javított link:
      http://epulettar.hu/projekt/hosok-tere-miskolc

      Törlés
  22. Megnéztem ezt a miskolci emlékművet képeken, több szempontból is a "kurvaanyjukat":
    -"Miskolc város ELESETT hőseinek" felirat, miközben egy lépcsőn mennek lefelé... van ám humorérzékük.
    - A koporsón körbe írva: MAGYAR, HAZÁDNAK. szóval kezdjük el temetni magunkat és hazánkat egyaránt?
    - A piramis hogy a fenébe jön '56-hoz??? Talán egyiptomban volt a szabadságharc???
    /Jobb képek: http://www.utazzitthon.hu/56-os-emlekmu-miskolc.html

    Kéremszépen, amit most látnak az nem más, mint egy asszociációs átverés, mert laikusként nézve az emlékművet - tiszteled az '56-osokat, viszont ehhez párosul egy csodaszép piramis...
    Összegezve: "tiszteld a ... piramist".

    VálaszTörlés
  23. Killuminati Nekem is tűntek el bejegyzéseim,nem jelent meg, nem értem miért és utána olyan nehéz ugyanazokat a dolgokat leírni:(((.Igen jól mondod az agymosás és PR megy ezerrel.A Postán is, vannak ilyen standok népszerűsítik a nyugdíj befektetést ez egy új lehúzás és a PR grafika szöveg egy szép piramison van.A Bosch Konszern ugyan csak előszeretettel állítgat jó nagy piramisokat a bejárata elé,"Egy életre tervezve" szlogennel.
    http://www.youtube.com/watch?v=EMMhfGhoTk8&feature=related
    Ez a videó tele van piramis épületekkel.Már a plázákat is piramisnak építik és a tetején Horus szemével.Már ennyire nyíltan csinálják, hogy a pápai szentségre is átvitték.Én mondom, nem sokára itt is épülni fognak ilyenek.Egy szentély "varázslatát" kelti,valami ellenállhatatlan vonzerőt az emberekben.Ezzel több legyet ütnek egy csapásra.Elképesztő zsenialitással van ez ki gondolva.Briliáns elmék.Ó egek ha ennek a képességüknek csak 5%-át fordítanák jóra...

    VálaszTörlés
  24. Pirula így már értem,miért tűntek el a kommentjeim.

    VálaszTörlés
  25. Dániel az jó ötlet lenne.Nem tudom,hány CD vagy DVD kellene hozzá. :)

    VálaszTörlés
  26. Killuminati jaja rengeteg "napra kész" cég van és csak még több lesz ezekből.Én már alig látok olyan TV reklámot amiben a nap valamilyen oknál fogva ne szerepelne.:)Borsodi az "élet napos oldala".:))

    VálaszTörlés
  27. Létre kellene hozni egy "Piros Pirula mozgalmat".:))Mit lehet tudni, lehet a Jobbiknak esne a népszerűsége:)))De komolyan itt miért nincsenek olyan mozgalmak,mint Amerikában?Miért csak ott vannak Alex Jones-ok és David Icke-k?Én úgy gondolom, igen csak van annyi ebben az eszmében,hogy igen komoly erőt képezzen a parlamenti "pluralista" pártokkal szemben.

    VálaszTörlés
  28. Nézzétek a grafikát rajta http://www.pink.hu/data/cikk/2/14/48/92/cikk_2144892/8_o_Bochkor_CZ_pink_cikk.jpg

    VálaszTörlés
  29. Én is veszek ilyen pólót és átretusálom skull and bones szimbólumokkal és olyan szövegekkel,ami érthetővé teszi ennek a pólónak az üzenetét.Olyan filctoll kellene ami nem kopik le mosás után sem.Tök jó lenne ilyen pólókat csinálni, úgymond ébresztő hatása is lenne.Ez által az NWO pólós PR háborúja saját kardjába dőlne.

    VálaszTörlés
  30. Gondoltam hogy bevetik ezt is.A Gárda is ontja magából a pólóit a jelképeikkel,már minden utcasarkon található ilyen boltok, "hazafias" eszméket sugallva.

    VálaszTörlés
  31. killuminati írta...
    > Itt egy másik telenoros videó, pontosabban
    > leányvállalatáé a redbull mobile-é (figyeljétek
    > a szöveget és a képet egyszerre "Van itt egy
    > rakás FONTOS EMBER aki NÉZ"):
    > http://www.youtube.com/user/TelenorHungary#p/u/22/6GsQV6ys_JI
    >
    > 2011. július 29. 9:57

    0:16-nál mintha a kék szemű csajnak világítana a szeme
    Lehet hogy goa'uld?

    VálaszTörlés
  32. Goauld?Ez mit is jelent?
    Ez a "PR" vezető rang nagyon elterjedőben van,Burney szelleme mai napig köztünk jár...
    Ezek a Telenoros videók engem felháborítanak, ahogy nyíltan hirdetik a "marketingjüket" és ösztökélik az embereket a pénz és hatalom hajszolására, ezáltal másokat megnyomorítván...
    Jókat esznek ezeken a fogadásokon, drága kaják, pezsgők közepette,ezek a "finom úri dámák" nagyban tesznek rá, hogy akár az ujjukat is mozdítsák az éhezőkért és egyéb szenvedő emberekért....áááá nem, inkább építik saját népirtó "vállalkozásukat" az Európai Unió égisze alatt.Pedig tudnának segíteni, de soha az életben nem fognak erre "vetemedni" és ezeket teszik be példaképnek, gyomorforgató...

    Red Bull bika egyértelműen 666-os szimbólum és már egyre több cég is bandériumához csatolta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csillagkapu......
      Nézz meg belőle pár részt.
      A goauldoknak világít a szemük, piramis alakú halyóik vannak, és le akarják rohanni az emberiséget.

      Törlés
  33. A telenor mostmár nyomatja a hipernetes agymosó reklámját a tévében. Mókások ezek a telenorosok, mert egész budapestet átszelő hullámvasutat építettek (amiből aztán hogy-hogynem ki is repülünk a végén), egy pár piramissal, és budapestre már csak épphogy ráismerni.
    Sikerült megtalálnom a youtube-on...
    Egy kép a reklám végéből (na mi lehet?):

    http://kepfeltoltes.hu/110826/telenor_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés
  34. Lucifer piramisa.Érdekes a Bermuda háromszögben is mennyien eltűntek.Vajon a Illuminati jóvoltából?Amelia Erhard megtudhatott valamit róluk és darázsfészekbe nyúlt?

    VálaszTörlés
  35. Michael Jacksonról egy külön cikket / tanulmányt lehetne írni!

    Csatlakoznék én is!

    Jackson szerint a Sony és annak tulajdonosa maga az ördög 7p33másodperc:
    http://www.youtube.com/watch?v=-r1zXzcn3ZI
    (Michael Jackson Sony ellenes beszéde Londonban (magyar felirattal))

    http://1.bp.blogspot.com/_cudiB-AbcIs/TUNaVfFLJOI/AAAAAAAABlM/FH8wcS28Ivs/s640/MJ+2002+Sony+fight.jpg

    VálaszTörlés
  36. Bocs az off-ért, de valahol olvastam, hogy készül egy olyan film vagy cikk is, ami a zene és az "üzenetek" kapcsolatáról fog szólni. Én még kevés vagyok hozzá, hogy egymagam csináljak ilyesmit, de rábukkantam néhány érdekességre a témában, amit szívesen megosztanék azzal, aki készíti a filmet. Hogy tudnánk felvenni egymással a kapcsolatot?

    VálaszTörlés
  37. Killuminati A Telenor legújabb reklámjának is van Bibliai kapcsolódású üzenete szerintem,csak még nem sikerült rá jönnöm.De ahogy az emberek ámulnak és nagy tömegben vannak és figyelik a nagy kivetítőket...mint ha az Új világrendbeli börtön városokat és akarat és tudat nélküli "Zombie" embereket mutatná be a nézőknek,hogy mi vár rájuk.A nagy képernyők jelenthetik az Ördög szuper számítógépét.Erről ír a Jelenések könyve,hogy létrehozza képmását, az utálatosságot,amikor beül a 3-adik templomba(az alapkövet lerakták,de még nem épült fel)hogy Istenként imádják.Ekkor fognak a zsidók elfordulni tőle és megtérnek Istenhez,mert vallásuk egy Isten hitük nem teszi lehetővé azt,hogy embert istenként imádjanak.

    VálaszTörlés
  38. "A Telenoros videónál majd leestem a székről."
    Ez pontosan melyk videó is? Valaki megadná a linket? köszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Leffe!

      Ez az:
      http://www.youtube.com/watch?v=dn5VPc-YCEo&feature=channel
      De jól figyelj, mert csak egy pillanatra villan be a kibaszott piramis.
      Nagyon brutális!!

      Törlés
  39. Nem csak egy pillanatra. A fenti plakát, amit Pirula is kitett, és a reklámban is szerepel, nézzétek meg kicsit jobban: Kivágtam azt a részt belole, ami érdekes - a szem is ott van!!! Pont akkor jelenik meg amikor azt mondják: "Hamarosan te is csatlakozhatsz" ....
    Kép:
    http://img28.imageshack.us/img28/6872/piramisszem.jpg

    VálaszTörlés
  40. És mindegyik csík megy be a városba a világosság felé!

    VálaszTörlés
  41. https://www.google.hu/search?hl=hu&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1024&bih=605&q=Hatvani+Bosch+bej%C3%A1rata&oq=Hatvani+Bosch+bej%C3%A1rata&gs_l=img.3...2450.4721.0.5291.3.2.0.1.0.0.75.140.2.2.0....0...1ac.1j2.26.img..3.0.0.sJDY4WscCvs#hl=hu&q=bosch+gy%C3%A1r+hatvan&tbm=isch&facrc=_&imgdii=UyIt7mLBYKR9qM%3A%3B9rXy654WxwFcSM%3BUyIt7mLBYKR9qM%3A&imgrc=UyIt7mLBYKR9qM%3A%3BO2UTFkGYrxrH8M%3Bhttp%253A%252F%252Fingatlanhirek.hu%252Fstatic%252Fmedialib%252Flittle_pic%252Fa619dc_.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fingatlanhirek.hu%252Fhir%252F35-milliardbol-uj-gyar-epul-Budapesten%252F27948%252F%3B300%3B225

    VálaszTörlés