2011. április 29., péntek

Az évszázad házassága

Állítólag 2 milliárd ember nézi világszerte Vilmos herceg esküvőjét. A teljes magyar média paletta a királyi családról szóló filmekkel és közvetítésekkel van tele. Többet volt a herceg a tévében a héten, mint a Fekete Pákó és a Tillatilla együttvéve. A tegnapi tv közvéleménykutatás alapján a magyarok közel fele nézi a mai esküvőt.

Én azonban sokkal kíváncsibb lennék egy másik közvéleménykutatási adatra. Kíváncsi lennék, a magyarok hány százaléka tudja, hogy miért fontos ez az esküvő. Hányan vannak tisztában vele, hogy a filmek, amik a hercegről vagy a királynőről készülnek, és állítólag valós eseményeken alapulnak, azok mind teljes mértékben fizetett propaganda, egyszerűen azért készülnek, hogy az emberek szeressék a királyi családot, ugyanazért, amiért a Mao plakátok, vagy a Sztálin szobrok annak idején. Csak a technológia változik, a propaganda menete sosem.
A filmek sugallatával ellentétben, ezeknek az embereknek az élete egyáltalán nem hasonlít a tiédhez, csak azért mutatják úgy be, hogy jobban azonosulj vele. A házasságukat valószínűleg már jó rég leszervezték a családok egymás között, érzelmeknek itt semmi helye. Az arisztokrata családok úgy házasodnak, ahogy annak idején a királyok, igyekezve egyesíteni a hatalmi pozíciókat. Azért nem hallod sosem a vezetéknevüket, csak azt, hogy Vilmos, vagy Károly, mert nem szeretnék ha megnéznéd a családfájukat, ugyanis akkor rábukkannál, hogy ezek az emberek egyenes leszármazottai az úgynevezett Fekete Nemességnek, a XVII. századi itáliai véres kezű családoknak, akik könyörtelenül végeztek mindenkivel a lehető legnagyobb vagyon és hatalom összegyűjtése érdekében.

A média mára sikeresen elhitette a világgal, hogy a királynő egy kedves öregasszony, aki azzal tölti napjait, hogy teát szürcsölget a palotában. Azonban a valóság ettől igencsak messze van. A királynő a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb embere, a korona birodalom uralkodója. Bármikor feloszlathatja az angol parlamentet, minden politikus neki esküszik fel, és nem Angliának, bármikor menesztheti az ausztrál vagy kanadai elnököt, és így tovább...
Az alábbi képen az látható, hogyan is néz ki a világ hatalmi struktúrája valójában. Igen, te ott legalul vagy, a piramis alján, az adósrabszolga rétegben, és az egészből csak a közvetlenül magad felett lévő réteget látod, melyet a média, a politikusok és a vallási vezetők alkotnak, akik feladata, hogy gondoskodjanak róla, hogy ott is maradj. Amint láthatod a hatalmi piramisban ettől felfelé még sok szint van, és a legtetején a brit monarchia aktuális feje áll, aki nemsokára Vilmos herceg lesz.


Ja, majd elfelejtettem, Diana hercegnőnek azért kellett meghalnia, mert gyermeket várt egy muszlim embertől, Dodi Al Fayed-től, és a család nem engedhette, hogy ilyesmi megtörténjen. A vérvonalnál tisztaságánál számukra nincsen fontosabb!

36 megjegyzés:

  1. Vilmos akár még Antikrisztus is lehet a leendő Világkormány élén, mint ahogyan a Biblia meg jövendelte a Sátán fiának 42 hónapos uralmát.Ki tudja talán Vilmos lesz az.Mindenesetre ilyen vérvonalból van rá esélye.Valahol láttam róla egy képet egy báránnyal a karján, mint ahogyan azt Jézus is tette.Gondolom ez sem véletlenül történt, bár egy fekete bárány jobban dukált volna Vilmoshoz kétségtelen.Mert ugye valami azt súgja nekem,hogy ő sem gondolkozik másképpen mint a "kedves és emberszerető" családja.Pedig milyen mosolygós és jó lelkű fiatalembernek tűnik, de hát a látszat sokszor csal és az a érzésem, hogy ez az esetében is így van sajnos.:((

    VálaszTörlés
  2. De ezeket honnan tudjátok ?
    Bocs, csak én elég tájékozatlan vagyok, mert nem nézek tv-t. Nem is ismertem ezeket az eseményeket, itt a blogon olvastam erről először 1-2 napja.
    Tehát honnan veszitek, hogy éppen ez a Vilmos nevű emberke lenne a Sith nagyúr ?

    VálaszTörlés
  3. Még sehonnan. Csak találgatunk, majd a tettek döntenek :)

    VálaszTörlés
  4. Van egy nagyon jó dokumentumfilm erről, a címe Ring Of Power, és egy szabadkőműves lánya készítette. Sajnos nincs most időm feliratozni, mert több mint 5 órás, de mindent elmond a királynőről, visszavezeti a vérvonalát az egyiptomi fáraókhoz, és valóban azt állítja, hogy Vilmos lehet az antikrisztus. Tényleg érdekes, hogy 2012-ben lesz pont 30 éves (a krisztusi kor), és hogy báránnyal fényképezik...

    VálaszTörlés
  5. De félelmetes !
    Nagyon örülnék neki, ha valaki feliratozná.
    Pirula. Mi a helyzet a találkozóval ?
    Jó lenne összejönni offline - élőben is.

    VálaszTörlés
  6. Pirula még nem láttam a filmet róla, de biztosan Nagyon érdekes lehet.Szívesen megnézném egyszer,bár ha jön a "kill switch" akkor már csak feltételes mód marad.Igen érdekes valóban és ez szerintem nem véletlen.Semmi sem történik véletlenül az Illuminátus körül.Igen nekem is pont ez a véleményem és már régóta forog a fejemben,motoszkál, hogy miért pont báránnyal és miért a patáját fogja???A youtuben nagyon sok antikrisztusos videó van, nagyon sokat megnéztem és nagyon érdekesek.Pl Netanjahu-t Izrael megalapítása óta pontosan 66év, 6-odik hónap és 6-odik napon Választottál meg vezetőnek.Obamáról és 16.Benedek Pápáról is vannak videók, miszerint Antikrisztusok.Bár utóbbi elég idős már , de gonoszságát egy percig sem firtatom,nagyon vicces a Videó a pápáról, amikor a Csillagok háborúja Birodalmi vezetőjéhez hasonlítják és rá fotoshoppolnak egy ilyen fekete kapucnis ruhát.Kísérteties a hasonlóság.Pirula azt a videót feltehetnéd én majd elhaltam rajta a nevetéstől.:))))Egyébként a Vatikán tele van antikrisztus jelképekkel a pápai trónon ott a fordított kereszt és a pápa ablaka alatt is láttam egyet és az épület fölött is ott van a 666 vagy a fordított kereszt már nem is emlékszem pontosan,majd megkeresem újból azt a videót,mert már régen láttam.Szóval ennyire sok véletlen nem létezik.És ha már itt tartunk mi a jó eget keresnek ezek a jelképek isten házában????És a szentség amit a pápa tart az miért egy arany nap???És a pápa miért mutatja mind a két kezével az ördög villát a 666 jelét???Egyik videón ez is rajta van és vérszomjasan pózol miközben a sátán szarvakat mutat.Ezen nagyon megdöbbentem és a világ nem szól rá semmit:((( Ezt a közönyt:(((

    VálaszTörlés
  7. Ugye Andor?Szerintem is az engem sokszor kiráz a hideg.:((Biztosan nagy eszmecserét folytatnánk egy találkozó alkalmával, mivel mindenki egy véleményen van ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.Sajnos itt a környezetemben senki sem nem foglalkozik ezzel és merő őrültségnek tartja.Próbáltam ezt terjeszteni de egyáltalán nem érdekelte őket és meg sem hallgattak ezekkel kapcsolatban.Sajnos nagyon kevesen vagyunk akik így gondolkoznak ebben az országban.Amerikában már más, ott jóval többen lehetnek, ami azzal magyarázható, hogy ott teljesen más az emberek gondolkozása mint itt.És ha a internetet is lekapcsolják,blokkolják akkor minden ez irányú közösség szertefoszlik:((.Van itt az országban ilyen jellegű mozgalom?Mert ha nincs, akkor létre kellene hozni egy ilyet minél hamarabb.Alex Jones is ezért ilyen eredményes és ezidáig életképes,mert egyesítik erőiket egyedül már szerintem nem is élne jóformán.

    VálaszTörlés
  8. 666 everywhere 1-3 részeket nézzétek meg a youtube-n nagyon érdekes.Vajon miért van Bush és az ENSZ mögött a 666?Miért szaporodott el szinte minden logóban pl:Vodafone,Adobe Acrobat...stb.pesten a nyugatinál van egy szobor már nem emlékszem rá pontosan de három darab valamilyen formát ábrázol és ami a 666ot jelképezi olyasmi mint az iwiw jele.Nem hiszem hogy ennyi véletlen lenne.De megnézhetitek az eurót is az érmét hat darab csillag található rajta.Az Európa Unió épülete a hajdani nagy Babilonra emlékeztet, méghozzá kísértetiesen és a bejáratnál egy nagy kép díszeleg:A romlott parázna nő vágtat egy fenevadon ülve.Minden egybecseng.Korábban nem nagyon hittem a Bibliában de már mindent elhiszek amit ír, mert egymásután sorra valóra válnak a próféciák.

    VálaszTörlés
  9. Szervezzünk szerintem találkozót.
    Csak nem tudom hogyan. Nem vagyok valami jó szervező :)
    Ti budapestiek vagytok ?

    VálaszTörlés
  10. Nem vagyok budapesti, Heves megyében élek.A puruttya.hu-n rendszeresen találkoznak, bár ott elég vad dolgok szoktak történni, ahogyan írták is.Na oda nem hiszem elmennék.

    VálaszTörlés
  11. Luxbeci. Megadod nekem az email címedet ?
    Valamit kérdezni ill. írni akarok privibe.

    Többiek: csak én akartok talit ?
    Azért kérdem, mert nem erőltetem, ha nincs rá igény.

    VálaszTörlés
  12. Én benne lennék,de a többiek nem jeleznek vissza.Pedig nagyon sürgős lenne egy összefogás,mert itt hamarosan nagyon csúnya dolgok fognak történni:(((
    luxbeci@freemail.hu

    VálaszTörlés
  13. Indítottam egy levelező listát, ahol lehet kicsit bensőségesebben beszélgetni. Csak ti meg én meg a Nagy Tesó. Itt lehet feliratkozni:
    http://groups.google.com/group/pirospirulaprojekt

    VálaszTörlés
  14. Pirula
    Mit értesz el alatt ?
    " Olyasmit azért ne írj, amit nem szeretnéd, hogy Nagy Tesó elolvasson. "

    Ki az a Nagy Tesó ?

    VálaszTörlés
  15. Gondolom a háttérhatalom, a mindent látó szem:)

    VálaszTörlés
  16. Tegnap voltam a bátyám esküvőjén, ami egy katolikus templomban volt. Amikor a szertartás közben felnéztem a festményekre, ledöbbentem.
    Egy szabályos háromszöget ábrázolt az egyik kép, a közepén egy szemmel.
    Félelmetes.
    A szabályos háromszög jelentheti azt a bizonyos Piramist is, de jelentheti a Szentháromságot is.
    Miért ugyanaz a két jelkép ? Talán azt fejezi ki, hogy az Elit istennek képzeli magát ?
    A háromszög-piramis jelentheti talán a Bábel tornyát is, ahol az emberek fellázadtak Isten ellen, és Isten összezavarta a nyelveket.

    De amit láttam a templomban, az mit jelképezhet ezek közül ? Jelenthet jót is, rosszat is.
    Szerintem a katolikus egyház nem olyan szent, mint amilyennek látszik, így nem lennék meglepve, ha az a "rossz" háromszöget jelentené. De nem akarok előítélkezni, azért kérdem.

    VálaszTörlés
  17. egyre többen vagyunk, akik ugyanígy gondolkodnak! csekkoljátok a TudatBázist is nyugodtan, imádjuk a pirospirulát:)
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001980754434

    VálaszTörlés
  18. Gyöngyösön a Fő téri temlpom tetején is van egy piramis és körülötte nap sugarak,szerintem ez nem véletlen,egyértelmű Illuminati jelkép.Alatta a parkban,pedig a padok mellett 3db 6 alakú kovácsolt vas lámpatartók.Az a döbbenet, az embereknek fel sem tűnnek ezek,úgymond bele vannak olvadva a környezetünkbe.A Vatikán is telis tele van ilyen jelképekkel:pápai trónon,pápa ablaka alatt a lefelé fordított a kereszt, de még az épületet felülnézetből nézve is láthatók a fordított keresztek és a abban a kör alakú parkban is ott a csillag nap alakú szimbólum,így lett megépítve.Youtuben nézzétek meg a Dark Pope és az azzal kapcsolatos videókat, az egyik képen a pápa a sátánt élteti:2 kezével mutaja az ördög villát,persze ezt a média nem sugározza ugyebár.

    VálaszTörlés
  19. Akkor ... nem lesz semmi a találkából ?
    Ha egyszer korlátozni fogják a netet valamikor a jövőben, az szívás lesz :)

    VálaszTörlés
  20. Andor a templomok tele vannak Jézust gyalázó jelképekkel:6 ágú hexagrammok és olyan festmények, amik sexuális tartalommal vannak tarkítva,persze elrejtve és csak akkor láthatók ha az ember jobban megvizsgálja közelről.Youtube-n nagyon sok ilyen videó van amit kutatásaim során találtam, pl.Jézus tanítványai egymás nemiszervéhez nyúkálnak...stb.Egyébként az F-117-es Lopakodó is ennek a jegyében lett megtervezve, erről is van videó hogy 3 db 6 ágú ablak van rajta és az egész piramis formában lett megtervezve, ezzel is tisztelegve az Illuminátus győzelmének és mint üzenet az emberiségnek,hogy kezükben tartják,hogy a hadi ipart is a kezükben tartják.Telis tele van 3 szögekkel ez a Bombázó,döbbentes.

    VálaszTörlés
  21. Nem tudom Andor ezt a többiektől kérdezd.Utána néztem a Kill switch-nek és a nem túl távoli jövőben a következő helyzet áll elő:még pedig az hogy nem lehet majd adattárolókat a gépbe rakni, az összes adat egy központi szerveren lesz tárolva és ha valaki "nem megfelelően" fog viselkedni vagy irkálni az interneten annak kikapcsolják a szervert és így nem tudja működtetni a számítógépét,mert hogy a windows is azon a szerveren lesz tárolva és minden más is, ez hasonló mint az IFDR chip,mert azt is lekapcsolják majd, ha valaki hatóság ellenesen viselkedik és így nem tud vásárolni, számlákat fizetni..stb egy szóval nem lesz életképes.Ez lesz az új világrend.

    VálaszTörlés
  22. Andor, A Nagy Tesó mindent figyel. Most is figyel minket. Nézd meg, vagy olvasd el: George Orwell - 1984

    VálaszTörlés
  23. A fórum mostantól publikus, hadd olvassa mindenki, ne csak a Nagy Tesó!

    VálaszTörlés
  24. van egy Malakiás nevű próféta, aki mejövendölte a pápákat sorrendbe, és egy rájuk jellemző mondatot írt le mindegyikról. Az ő listája szerint 16. Benedek pápa után 2. Péter lesz, aki az utolsó, nem legális úton kerül trónra, és ugyebár a Vatikánban íratlan szabály, hogy Péter nevet senki nem veszi fel, csak az első pápa volt Péter...és ugyebár ha belegondolunk minden összefügg...

    VálaszTörlés
  25. Edina Egy videón pedig arról van szó, hogy Benedek a 6-dik vagy 7-dik Pápa és egyben az utolsó is ebben a világban.nagyon tettszett a Dark Pope csillagok háborús videó LOLLLL és valóban teljesen úgy néz ki mint a Birodalmi vezető a fekete lepelben LOLL és az a gonosz vigyor,olyan képe Benedeknek is ki ráz a hideg tőle.De komolyan az a Videót mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg én nem tudok betelni vele LOLLLL, annyit nevetettem rajta.A Jóságos Szent Benedek mint Antichrist... xddddd
    http://www.youtube.com/watch?v=QyT5ov42t5I

    VálaszTörlés
  26. Illuminati Elit családi vérvonal:

    http://www.youtube.com/watch?v=MV794m10Kl8&feature=related

    John D. Rockefeller csak nem be van balzsamozva??
    Ez az ember életében is szörnyen ronda volt és mintha valami bőr betegsége lett volna.Nem is értem azzal a rengeteg pénzével, nem tudta kiszépíteni magát.

    VálaszTörlés
  27. Ebben a videóban minden benne van:Károly herceg,Bush,FEMA koporsók,Georgiai Stonehange Guildstone,666....stb.Ilyen videókat magyarok miért nem tudnak csinálni?Áttekinthető és benne van a lényeg.Az összes ilyen jellegű videó amerikai és nagyon profin vannak megcsinálva.

    http://www.youtube.com/watch?v=LJ73eOmdsv0&feature=related

    VálaszTörlés
  28. Ördögi vérvonal,Sátáni Israel:

    http://www.youtube.com/watch?v=Lb27LFLBXAs&feature=related

    Alfa Romeo logóban mindig benne volt a piros kereszt és a kígyó.

    VálaszTörlés
  29. Diana-t egész élete során Isis istennővel azonosították parfümöt készítettek neki Isis névvel, úgy öltöztették stb , logikus tehát hogy az egyik fia Hórusz lesz akkor , aki véletlen pont félszemű mint az iszlám vallás szerint az antikrisztus :o

    Az emlékmű a Harrodsban amin Diana és Dodi képe a szentlélek jelképével van összekötve pedig a keresztény és a iszlám vallás összekapcsolására utal,a képeik előtt pedig egy üvegpiramis van benne egy homokórával.Mellesleg tele van egyiptomi jelképekkel,szobrokkal a placc.Szóval Vilmos elég sanszos a posztra :)

    VálaszTörlés
  30. Egysenki A fejem a tőkére merem tenni,annyira biztos vagyok benne,hogy Vilmos az antikrisztus.

    Persze jelképeik,lassan minket is betakarnak,annyira tele van világunk,mondjuk ők inkább ezt jó sok földel szeretnék csinálni.Ezt az egyet nem sajnálnák tőlünk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pláne, hogy június 21-én született. Tudván, hogy júni 21 és dec 21 az illuminati két ünnepe

      Törlés
    2. Ez már túl sok egybeesés, nem lehet figyelmen kívül hagyni.

      Törlés
  31. Én 90%-os biztossággal mondanám hogy ő az,de úgyis csak jövőre lesz 30 éves (Jézus is 30 évesen kezdte meg az emberek tanítását és a sátán utánozni akarja Istent mindenben) meg ugyebár a zioni olimpia is jövőre lesz :)
    Addig nem merném 100%-os biztossággal állítani hogy ő az.

    VálaszTörlés
  32. Nem tudom mennyire vagytok vallásosak, de a Kereszténységbe azért óvatosan lássatok bele dolgokat!!!!!!!
    A háromszög a Szentháromság, a szem pedig Isten. (Nem piramis, álltalában háromszög, és ha a három sarkában jeleket láttok, mondjuk galamb (Szentlélek), vagy szem (Atya) az biztos keresztény). Régen a piramist is használták, de már nem igazán.
    A fejjel lefelé kereszt pedig jelképezheti Szent Pétert, mert amikor keresztre feszítették, azt kérte, hohy fejjel lefelé tegyék, mert nem méltó arra a halálra, mint jézus.
    De ez inkább festményeken van, ahol alakkal ábrázolják, szóval alak nélkül már gyanús.
    És a dolláron, na az az illuminátus jele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként nem vagyok szkeptikus ezzel az egésszel kapcsolatban, sőt....
      A Pápa pedig lehet, hogy jó ember, de ha jobban belegondoltok elég keveset lehet látni, ezeknek pedig olyan technikájuk van, hogy bárkit átállítanak a sötét oldalra.
      (a Jézus meg nagy betű, csak elrontottam. :))

      Törlés
  33. Pirula, én úgy tudom a krisztusi kort a 33. évre mondják...

    VálaszTörlés