2014. március 16., vasárnap

Madagaszkár, 2012 - Előtted a jövő II.


HARMADIK RÉSZ: Mit jelent a szabadság?
(Az előzmények itt olvashatók)


Miközben itthon elérkezett ismét Március 15. ünnepe, és miközben Ukrajnában békés molotov koktélos tüntetők tüntetnek a szabadságért, és ellentüntetők tüntetnek a szabadságért tüntetők ellen. (No és persze ne feledkezzünk meg az ellentüntetők ellen tüntetőkről sem!)
A fenti kérdés talán már nem is lehetne aktuálisabb.

Ha megkérdeznénk 10 embert, hogy "fontos-e" a szabadság, valószínűleg 10 nagyon igenlő választ kapnánk. De ha megkérdeznénk ugyanezt a 10 embert, hogy "mit jelent" számukra a szabadság, valószínűleg 10 teljesen különböző választ kapnánk.

Az egyik embernek a szabadság egyszerűen azt jelenti, hogy nincsen börtönben. Végül is ha nincsenek körülöttem rácsok, akkor ugye "szabad vagyok".
A másik embernek a szabadság abban testesül meg, ha részese lehet a csodálatos Európai Uniónak.
A harmadiknak viszont a szabadság az, ha szabadon lehet férfiaknak tangában paradicsom madárnak öltözve riszálni a hátsó fertályt az Andrássy úton haladó szép színesen feldíszített kamion platóján. Ha ezt valaki megtiltja, akkor ott abban az országban maga a szabadság van teljes végveszélyben!

Ha pedig valaki engem kérdezne meg, nyilván megint valami egészen más választ kapna. Az én szabadság érzésemhez például nagyban hozzájárulna, ha nem vadásznának rám a NAV-val és a TEK-kel, csak azért mert valahol egy isten háta mögötti blogon kinyilvánítom a véleményemet a közelgő szabadkőműves világkormányról...

No de.



Ami furcsa, és amiért az iménti példát felhoztam az az, hogy a Szocsi olimpia alatt a vezető újságok hasábjai tele voltak a hírrel, miszerint  Putyin mekkora diktátor, és hogy meneküljön mindenki amerre lát, mert ezennel eltörölte a szabadságot Oroszországban, harsogták amiért Putyin különbséget tett a homoszexualitás és a homoszexualitás publikus népszerűsítése között (és utóbbit ugye megtiltotta).
Mindeközben arról, hogy az NSA hogyan hallgatja le minden nyugati állampolgár levelezését és telefonos kommunikációját, hogyan gyűjti be és tárolja adatait és profil képeit, arról csak ehhez hasonló "zug blogokon" olvashatott az ember.

Az hogy az olvasó hogyan gondolkodik a melegség kérdéséről, az most lényegében e pillanatban részlet kérdés. A fő kérdés itt az, hogy az a média, amelyik látszólag annyira erősen szívén viseli a szabadság kérdését, hogy rendszeresen feszegeti, és borzalmasan odafigyel rá, hogy mikor, hol, milyen jogai sérülnek a melegeknek. Az  vajon miért fordít annyira kevés, vagy mondhatni szinte semekkora figyelmet azokra a személyi szabadság egyre durvább megsértéséire, amiket a titkosszolgálatok végeznek, és amik mindannyiunkat, melegeket és nem melegeket egyaránt közvetlenül érintenek.

Az alapvető szabadságjogok egyike, hogy például nem hallgatnak le engem, ha nem követtem el bűncselekményt, vagy ennek erős gyanúja nem áll fenn, és nem építenek az adataimból a tudtom nélkül mindenféle adatbázist.
Ez miért nem érdekes annyira? Erről miért nem ír egyik lapjuk sem olyan nagy vehemenciával.
Miért vannak évente több alkalommal hatalmas megmozdulások a melegek jogaiért, miközben egyetlen nagy felvonulást sem láttam még a normál emberek tényleges jogaiért (például egy "Ne hallgassatok le felvonuláson" én is szívesen részt vennék.)


Ami a napjainkban történik a világban, azt a legtömörebben talán úgy lehetne összefoglalni, hogy
"A szabadság fogalmának újradefiniálása"
Majd ők megmondják neked, mit jelent a szabadság, és mi az amiért mehetsz tüntetni...

És ha már itt tartunk ebben senki nem jár jobban élen, mint a csodálatos Amerikai Birodalom legújabb, kávé árnyalatú elnök csillaga, Mr Barack Obama!
Aki figyelte Barack Obamát, már az első pillanattól a LGBT (Lesbian Gay Bisexual Transverstite) mozgalmak nagy támogatójaként politizált, jó demokratához méltóan folyamatosan küzd a melegházasság és az egyéb meleg jogok teljes körű kiteljesítése mellett.
És megint hangsúlyozom, az írás egy pillanatra sem a melegek "ellen" hivatott kampányolni. Hanem csak erre a bődületes nagy ellentmondásra próbálna rámutatni, hogy eközben hogyan hozza sorra azokat az elnöki külön-rendeleteket (ld NDAA, vád nélküli fogva tartás, drónos levadászás legalizásálása), amik totálisan semmibe veszik az emberi szabadságjogokat mind melegek, mind nem melegekre nézve.

A legújabb pedig ugyebár a fegyverek elvétele az Amerikai állampolgároktól. Mert még a vak is látja, hogy erre megy ki a játék Sandy Hook óta.
És persze biztosan sokan vannak, akik mélységesen egyetértenek ezzel a liberális gondolattal, hogy a fegyverek nem valók a civil lakosság kezébe. Mert abból csak a baj van, ugye. És ebben van is némi ráció.
De mégis, hogyha megnézzük Amerikát és Svájcot, a két országot, ahol jelenleg még szabad a civil polgárnak fegyvert tartania, azt tapasztaljuk, hogy ezek a helyek sokkal előrébb vannak a egyéni szabadság terén, mint más országok. Lehet hogy van a két dolog között némi összefüggés?

Persze, a fejünkben az van, mekkora galibát is okozna, ha Kovács Pista csőre töltött mordállyal az oldalán sétálna fel-alá a Váci utcán, és biztosan okozna is időnként. De ugyanakkor bele gondolt már valaki, hogy vajon meg lehetett volna-e csinálni egy ilyen széles körű lakosság átverést, mint a magyar deviza hitel csalás, mondjuk egy olyan országban, ahol a civil lakosságnál széles körben fegyverek vannak?
No nem mintha szeretném az erőszakot... És nem is gondolom, hogy bármire is egy jó megoldás lenne. Épp ezért magam is kerültem mindig, és mindenkit a békés ellenállásra buzdítottam. De érdemes tanulmányozni a történelmet, mert abban világosan látszik, hogy minden diktatúra, minden elnyomó rendszer legeslegelső intézkedése az volt, hogy betiltsa és elvegye a fegyvereket a civil lakosságtól. Vajon miért?

Hitler begyűjtötte a fegyvereket, Sztálin begyűjtötte a fegyvereket, Mao begyűjtötte a fegyvereket. De nem kell túl messzire menni, itt is pontosan ez történt a Rákosi rendszer alatt. Azzal indítottak, hogy begyűjtötték a fegyvereket.

De hát abszolút logikus is, hogy egy elnyomó rendszer nem tud úgy működni, ha az elnyomottaknál éles fegyverek vannak. Az elnyomottnak nem szabad tudni megvédeni magát. De hisz ez a lényeg! És bármennyire sok zűrt okozhat egy civilnél tartott fegyver, ugyanakkor lehetőséget ad neki, hogy megvédje vele magát bárkitől, legyen az egy betörő, vagy egy hatalom, amelyik az életére tör.
Nem a fegyverek ölnek, hanem emberek ölnek, ahogy azt szokták mondani, fegyverrel vagy anélkül. Akkor miért kell betiltani a fegyvereket a civilektől Sandy Hook miatt? Amikor ráadásul statisztika mutatja, hogy a legtöbb fegyveres bűncselekmény ott történik, ahol a civilek számára a fegyverviselés a legszigorúbban tiltott, mint például Chicago.



Ukrajnában néhány hete érdekes dolog történt.
Miközben tüntetők csaptak össze ellentüntetők ellen tüntetőkkel. És már senki nem tudta melyik mozgalmat pénzeli a Soros György és melyiket az orosz birodalom...
A sok összezavart ember és ál-mozgalom között egyszer csak megjelent egy mozgalom, ami kicsit más volt, mint a többi.

Ezek az emberek nem azt követelték, hogy beléphessenek az Unióba,
és nem is azt hogy beléphessenek az orosz birodalomba.
Ezek az emberek olyan furcsa követeléssel álltak elő, hogy azt követelték, hogy az ukrán állampolgárnak joga legyen fegyvert tartani.
Követelésük egy, az Amerikai második kiegészítésnek megfelelő passzus rögzítése lett volna az ukrán alkotmányban. Hát nem felettébb érdekes?
Ezek az emberek úgy gondolták, hogy az igazi szabadság az, ha az állampolgárnál lehet fegyver. Szerintük az különböztet meg egy elnyomó kormányt egy népet szolgáló kormánytól, hogy előbbi betiltja, utóbbi lehetővé teszi az állampolgárok számára a fegyverviselést. Szerintük ezzel az egy ponttal lehet legjobban biztosítani egy országban a szabadságot. Ha őket kérdezzük meg, nekik EZT jelenti a szabadság.

A témát ezzel ennyiben is hagynám. Mindenki úgyis eldöntheti maga, hogy mennyiben ért egyet illetve nem egyet ennek az ukrán csoportnak a gondolataival. De mindenesetre még egyszer hangsúlyoznám, ami a napjainkban történik a világban, azt a legtömörebben talán úgy lehetne összefoglalni, hogy
"A szabadság fogalmának újradefiniálása"

Nemsokára a szabadság valami egészen mást fog jelenteni az emberek fejében, mint eddig. És aki nyitott szemmel jár a világban, az ezt már most is eléggé érzi.
No de ennyi bevezető talán elég is volt ahhoz, hogy az olvasó értse, miért borsózott ki a hátam, mikor egy kedves olvasómtól levelet kaptam, amihez képeket mellékelt.
Kimerevített állóképeket küldött nekem egy mesefilmből, ami még 2005-ben készült.


A legtöbben akkoriban ezen a mesén borzasztóan jól szórakoztak.
Amikor viszont megkaptam a képeket, leültem, és újra végignéztem a mesét, elejétől a végéig.
És mint mondottam, lefagyott a mosoly az arcomról...


NEGYEDIK RÉSZ: Madagaszkár


A Dreamworks studio 2005-ben egy nagyon nagy sikerű animációs filmmel rukkolt ki. Bizonyára sokan látták, azóta egyébként több folytatása is készült, három teljes mozifilm és egy TV- sorozat formájában.
A film címe:  Madagaszkár.

A fenti kép ebből a mesefilmből látható és a kimerevített képen a mese legnépszerűbb karakterei, a Pingvinek csücsülnek egy padon, amint épp egy újságot tartanak kezükben. Bár a kép csak egy rövid pillanatig látható, de ha megállítjuk a DVD lejátszót és kicsit jobban ráközelítünk erre az újságra, akkor az látható, hogy az újságban a cikk címsora:
"Az Amerikai Szabadság-szobor teljes arcplasztikán megy át."

Érdekes egy cím, nem?! És ugye érezhető, hogyan kapcsolódik ez az előbb elmondottakhoz.

Persze ez még önmagában még nem lenne olyan nagy dolog... ugyan kit érdekel, mit ír az újság egy rajzfilmben, amit egyébként is csak kinagyítva, és csak néhány másodperc erejéig lehet látni... De  az érdekességek sora ezzel még koránt sem ér véget!
Fontos tudni azt is, hogy a kép néhány pillanattal az előtt villan fel, hogy több ezer rendőr veszi vesztegzár alá New York központi pályaudvarát, bekerítve és elfogva főhőseinket, és a jelenet közben megjelenik egy óra is. Ami látványosan mutatja az időt!
No de ne szaladjunk ennyire előre! Egyelőre...

Ígértem, hogy visszatérünk még 2012-re. És folytatjuk múltkori írásunkat, melynek az volt a címe: Előtted a Jövő. Azt is mondtam, hogy ki fog derülni miről is szól 2012 VALÓJÁBAN. Mert az már gondolom mindenki számára kiderült, hogy nem a Föld törött ketté és nem jött egy kanyi meteor sem.

De vajon 2012 egy kitalált és mesterségesen felfújt média hisztéria volt csupán?
Vagy van a hájp mögött valami... valami valóságos dolog,
amit talán nem tudunk érzékelni, pont amiatt a sok média őrület miatt, ami az egészet az első pillanattól körülveszi?!

Említettem, hogy még jómagamnak sem volt sokáig tiszta, hogy miről szól ez misztikus évszám, és miért voltak vele az emberek ennyire elfoglaltatva.
Nos. A dolog A Bostoni robbantások óta az én fejemben is kitisztult.
És ennek kapcsán szeretnénk segíteni, hogy másoknak is kitisztulhasson.

Ezért örömmel jelentem be, hogy elérkezett az idő (kicsit megkésve bár, tudom) de elérkezett. És a Piros Pirula Projekt egy új hosszabb lélegzetvételű filmmel állt elő. A filmet rövidesen teljes egészében megtekinthetik a kedves Nézők.

Erre sajnos egy kicsit sokat kellett várni, amiért mindenkitől ezúton is elnézést kell kérnünk. De az anyaggyűjtés és a vágás több mint egy évet vett igénybe, és egy külföldi csapat segítségét is igénybe kellett vennünk, hogy nemzetközi szinten is debütálhassunk.
Csupán annyit remélünk, hogy ez a produkció legalább annyira hasznos lesz, mint első filmünk "Az Üzenet" volt.

A most következő filmből a Néző bízunk benne mélységében is megérti, mi történik most épp Amerikában. Megérti miért van minden magyar párt logójában egy felkelő Nap (legtöbbször egy piramis mögött felett felkelő Nap).
Megérti hogy miért mindegy, hogy jobbra vagy balra szavazunk.
És hogy miért tűnnek egyenesen őrültnek egyes politikusok.
Megérti mindezt, méghozzá nem is akármiből, hanem egy gyerekeknek készült mesefilmből!

Ez így ugye elég hihetetlennek hangzik?
Hát akkor javaslom, tegyenek próbára minket. És egyszerűen tartsanak velünk!

(A képet egy törzsolvasónk küldte be.)

A részeket folyamatosan töltjük fel. Annyit szeretnék kérni, hogy ha már így, ilyen sok munka után ez a film is végre elkészülhetett, kérnénk, hogy azok akik külföldről olvasnak minket, segítsetek terjeszteni a koprodukcióban készült angol nyelvű verziót is, hogy minél több amerikai is értse végre, pontosan mi is zajlik most éppen az országában.

Az angol nyelvű verzió itt érhető el: LINK az angol nyelvű filmre.
Segítsetek terjeszteni ezt is, mert eddig valamiért csak pár száz emberhez jutott el!

A magyar nyelvű részek pedig itt tekinthetők meg:

1. RÉSZ: Vesztegzár
2. RÉSZ: Utazás egy új világba
3. RÉSZ: Az "édei-bédik"
4. RÉSZ: A kollektíva

5. RÉSZ: A Nap Rend
6. RÉSZ: Egy Új Nap hajnala
7. RÉSZ: New York-ból a Vadonba
EXTRA: A hatalomátvétel

 9. RÉSZ: JÖN!

Figyelem! Az új évad új csatornán jelenik meg. A régi feliratkozók sajnos nem értesülnek az új részekről, csak akkor, ha az új csatornára is feliratkoznak.

156 megjegyzés:

  1. Valóban mindegy, hogy jobb vagy baloldalra szavazol Magyarországon, hisz az összes párt egy követ fúj. Mint ahogy Kásler pártja is ugyanazt a háttérhatalmi segget nyalja. És mi nem csak mondjuk, hanem megyünk, beszélünk velük, arcukba vágjuk, BIZONYÍTJUK. Nem, nem vagyunk párt, egyesület vagyunk!

    http://www.egysegfront.net/

    VálaszTörlés
  2. Nem rossz gondolatsor, bár a harcedzettebbek nem hinném, hogy túl sok újdonságot fedeznek majd fel benne.. arra viszont kétségkivül jó, hogy angol nyelvű keresőkkel ismertessétek meg a munkásságotokat. gondolom az amik miatt is lett ilyen szájbarágós :)
    Épitő jellegú kritika: lehetne néha poénosabbra is venni a figurát, ne csak mindig ezek a depressziv komolyzenék domináljanak. Az is sok nézőt bevonz, illetve a képernyő/monitor előtt tart ha be csúszik néha egy-egy poén.
    Annak viszont őszintén örülök, hogy a Mátrix soundtrackje végre kikopott az összeesküvős videómontázsok aláfestő zenéi közül!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem tökéletes az oldal. Ha meg szórakozni akarsz nezd az rtl-t. Én egy jó humorú ember vagyok, legalább is ezt mondják. De azt nem ertem minek kell mindenbe belevinni a "poént". Főleg ilyen dolgokba mint a NWO, a bostoni robbantás stb... Szerintem te el sem hiszed az ide leírtakat csak olvasni akarsz egy izgalmas történetet. Kvázi szórakozni. És sokan vannak így ezzel.

      Törlés
    2. Először is hinni a templomban kell, nem itt.
      Másodszor, nekem az ertéel nem szórakoztató, de azért köszi az ajánlást.
      És képzeld tényleg nem rémülök le az nwo hallattán, hiába pedáloznak cionék, hogy ők igy meg úgy rabszolgát csinálnak belőlem meg kiirtanak, nem fogom összeszarni magam. Taknyos kis köcsög mind, egytől egyig, és én úgy is kezelem őket. Egyedül még a kis kukijukat sem tudják kirázni.
      Tudod a polgári ellenállás is azzal kezdödik, hogy nem veszed komolyan a sok szarságot amit az állam zúdit rád, hanem csak legyintesz és teszed tovább a dolgod. Aminek értelme is van. Teremtesz valamit, ők meg had tologassák az aktáikat meg vezessék a kis nyilvántartásaikat.. tudod nyilván tartanak.. tőled
      http://videa.hu/videok/kreativ/kontroll-csoport-azt-csinalok-amit-tVJIBk7h8J0qqTbZ

      Törlés
    3. Ezt a "hinni a templomban kell" őskommunista badarságot, néha még én is elsütöm , de ez akkor is badarság. Aki hisz az mindig és mindenhol, aki meg nem az a templomban sem. A hívők alapvetően egymással találkozni mennek a templomba, és hogy a közösségben közelebb kerüljenek az Istenhez (véleményem szerint ez minden vallásra érvényes, nem csak a katolikus vallásokra).
      Amiért igazából írok az pedig az , hogy érdekes Bostonban robbantottak és ez egy váltás kezdetét jelzi, mint ahogy annak idején a Bostoni teadélután egy nagy változás kezdetét jelezte, talán véletlen ez ? Kik robbantottak Bostonban , nyilván a "terroristák", kik szórták a tengerbe a teát annak idején "indiánnak öltözött telepesek" abban az időben nem ők voltak a terroristák? Szerintem a kör bezárult, (saját magába harapó sárkánykígyó-"tűzróka" (én is ezzel böngészek) a szabadkőművesek létrehozták az usa-t mert arra volt szükségük (vagy nem ezt akarták csak így sült el a dolog, de ne legyünk naivak) most már ebben a formában nincs szükségük az USA-ra ezért amit teremtettek megsemmisítik vagy átalakítják a terveiknek szükségeiknek megfelelőre. Ha ellenállunk (márpedig igyekszünk ellenállni) egyéni szinten párhuzamosan tudunk, azaz ha mindenki betartja az ellenállás szabályait (pl valamilyen úton-módon mindenki kihagyná az életéből a bankrendszert és minden általa nyújtott kényelmes megoldást (hiszen "kényszerű"/kényelmes megoldásként született) akkor nem bírna fennmaradni. De ha szervezetten (szervezetként) akarunk ellenállni akkor a kialakított szervezetbe be fognak szivárogni, esetleg külső kényszerítő erővel megfélemlítéssel, zsarolással, csábítással rá fognak venni szervezeti tagokat , hogy ne tartsák be az ellenállás szabályait, így lerombolják az egységes ellenállást. Most kellene befejezni ezt az írást valami okossággal. De én nem vagyok elég okos ehhez, vagy már megfelelően ki van hipózva az agyam, el van kápráztatva a szemem, hogy lássam a jó megoldást, például azt sem tudom kire szavazzak,azaz van elképzelésem, személyre kell, nem pártra és nem listára. De ehhez ismerni kellene a személyeket és bízni abban, hogy nem változnak meg vagy nem változtatják meg , ha be kerül a parlamentbe.

      Törlés
  3. Köszönet az érdekes és elgondolkodtató tájékoztatásért!
    Ha nem gond, két linket szeretnék megosztani. Az első kapcsolódik Sandy Hook-hoz, illetve a köré szövődő és a denevéremberes filmben levő rejtett üzenetekhez:
    http://subliminalsynchrosphere.blogspot.co.uk/2013/01/tdkr.html .

    A másik link a szuperhősös képregények és adaptációik ugyancsak bújtatott üzeneteiről ad érdekes képet:
    http://www.youtube.com/watch?v=X6PyEI0g-c0&feature=player_embedded .
    További jó munkát :)

    VálaszTörlés
  4. elgondolkodtató és egyben egy kicsit ijesztő, pedig azt hittem, hogy már nem tudnak megbotránkoztatni az ilyen dolgok. Nem elsősorban arra gondolok, hogy mire készülnek az irányítók, hanem arra, hogy bizonyos filmekben (mint ahogyan ebben is) az alkotók próbálnak üzenni az embereknek, és sajnos csak nagyon kevesek képesek ezt meglátni.
    És még csak nem is lehet belemagyarázásnak mondani, hiszen, ha poénnak szánták volna, akkor úgy csinálták volna meg (pl az újságcikkes részt) hogy könnyen felismerhető legyen ,hogy mi van odaírva. Itt, viszont ez úgy van megcsinálva, hogy csak az vegye észre aki konkrétan kutatja ezeket a jeleket.

    VálaszTörlés
  5. Egy valamit nem értek még, hogy mi ennek a célja?

    Mármint ennek a csoportnak és a mögöttük álló más fajoknak? Mi értelme van az uralkodásnak? Valaki ezt elmagyarázhatná, ugyanis hosszú távon értelmetlen elnyomni más embereket, fajokat, eleve tovább tart megvalósítani félelem alapú rendszerben bármit is ahogy én látom. Mit ad az uralkodás, a hatalom, amit egy jó kis kémiai lötty ne tudna megadni? és ez nem csak emberre igaz. Ugyanis az a faj aki a legfejlettebbnek hiszi magát, ugyanúgy lehet kontroll alatt, szolga állapotban csak azt hitették el vele, hogy ő irányít.

    Ez a felfogás, cél számomra teljesen abszurd.
    Mármint nekem az a célom, hogy tovább lépjek az univerzumon az-az, hogy tágítsam az ismereteim, ugyanis szerintem nem létezik olyan, hogy zárt világegyetem, így végtelennek tekinthető a vizsgált területek száma és a kitörés iránti vágy az adott megismert környezetből, továbbá hogy ezt a cél a lehető legkisebb rendszeren belüli változtatással érjem el.

    Legalább két számottevő fajról tudok rajtunk kívül, akik folyamatosan alakítják a faju(n)k létezési formáját. Ezt persze egyáltalán nem kell elfogadni, de gondoljatok csak egy picit bele. Ezek a lények meg látszólag semmit nem csinálnak. Ha például elindulunk azon a szálon, hogy létrehozták az embereket, akkor miért nem úgy alakították ki, hogy már ösztönösen törekedjenek az általuk elérni kívánt állapotra? Vagy miért nem csinálják ezt meg most? Már a civil szférában is megfelelő tudással lehet génmanipulációkat végrehajtani...
    Nekem ez az egész úgy tűnik, hogy más itt lévő fejletlen fajok ügyetlenkednek, mint a járni tanuló gyerekek. Eleve az a faj melynek kísérletekre van szüksége nem lehet igazán fejlett faj, hisz ismeretei hiányosak ezért végeznek kísérleteket, amiből az is következhet, hogy lehet őket is vizsgálják, irányítják, mozgatják, alakítják.

    A kis filmeknél nagyon nem tetszik ez az önmagát eladni kívánó stílus... úgy tűnik sikeres a média a környezetünkben... én azt várnám el, hogy sallang nélkül leadnák a lényeget, erre ezekben a filmekben 2-3 perces promóció csak a következő 13 perces rész bejelentése... Még ha egy 3 órás kiselőadás lenne mindegyik rész, akkor sem lenne elfogadható.

    Azt se értem mi haszna van ezeknek az információknak? Ha vizsgáljuk az emberi történelmet (nem azt, mit írtak), akkor látható, hogy minden a megfelelő módon történik, sehol nincs egy "vhupsz ezt elbasztuk uraim" a rendszer alakítóitól, hisz már a kör akkor bezárult számunkra mikor kialakították a DNS-ünk.

    Hiába ez az oldal is csak arra jó, hogy könnyebben összegyűjtsék a számukra nem megfelelő "egyedeket". Ismerősömmel anno dolgoztunk egy olyan programon, ami az összegyűjtött összeesküvés elméleteket képes vizsgálni, és halmaz módszerekkel kialakítja belőlük a legelfogadhatóbb állapotot (amiben a legkevesebb az ellentmondás, és utólagosan kiszűrhetők a hamis állítások), de eljutottunk egy
    pontra mikor kezdett kialakulni valami olyasmi, amivel "nem lehet mit kezdeni", így feladtuk. Konklúzió pedig az lett, hogy csak egy "harmadik fél" (mi, a valós "ellenségeink" (minden olyan faj, ami tud rólunk de nem tesz semmit, vagy olyat tesz ami számunkra ösztönösen negatív hatást gyakorol), és a harmadik külső fél) módosíthat ezen a helyzeten, de azt is be kell látni, hogy ennek a bekövetkezésére nincs sok esély.

    Utólag visszaolvasva nem feltétlen derül ki, melyik oldalon állok és lehet úgy kezelni az írásom, mint egy dezinformátorét. De csak egy dolgot jegyeznék meg ehhez, az alapvető logika segít megérteni dolgokat, még ha azok működését még nem is ismerjük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajánlom figyelmedbe a 2012 blogot. Egy kicsit más szemléletű, mint pirula, de ott leírja a blog szerkesztője, hogy mi is a konkrét célja az irányítóknak, miért is akarnak rajtunk uralkodni, és mit terveznek velünk a közeljövőben. Persze nem kell vele egyetérteni, én is fenntartással kezelek egy-két témát, de érdemes felnézni oda.

      Törlés
    2. Ink:Ha olvasod,légyszíves írjál rám a nemo700@c2.hu email címen.Szeretnék veled beszélni.Köszönöm.

      Törlés
  6. Válasz, néhány kritikus megjegyzéshez:
    HELMHOZ WATSON: ahelyett, hogy önmagad és a szervezeted árulnád mások megalapozatlan lejáratása révén, megpróbálnád bizonyitékokkal alátámasztani azt, amivel a Haza Nem Eladó Mozgalom Pártot és Kásler Árpádot vádolod?! Nem voltam rest és utánanéztem a honlapotoknak, és néhány EU-hoz meg a világ vezetőihez cimzett hangzatos levélen kivül SEMMIT nem tettetek le az asztalra! Mellesleg akikhez irkáltok, AZ KIMERITI A SEGGNYALÁS FOGALMÁT, ugyanis a leveleitek cimzettjei mind szabadkőművesek! Az is árulkodó, hogy erősen lobbiztok amellett, hogy "a polgári engedetlenség nem megoldás"! A helyetekben nem merném kritizálni sem Kásler Árpádot, sem pedig a Haza Nem Eladó Mozgalom Pártot! Szánalomraméltó dezinformátorok...
    BENDER: a videó NEM "harcedzetteknek" készült elsősorban, hanem a Való Világon, Mónika Shown és a Balázs Shown nevelkedetteknek. Azért olyan szájbarágós, mert a célcsoport értelmi képességei annyira korlátoltak, hogy magyarul alig birnak beszélni... Azok pedig, akik hajlamosak struccpolitikát folytatni, szintén igénylik ezt a szájbarágós stilust! Poénosabbra pedig valószinűleg azért nem vehetik a figurát, mert a videó tárgya nagyon is komoly, mondhatni riasztó dolog! Ha poénosra vágysz, nézd meg ismét a Madagaszkár cimű filmet minden magyarázat nélkül - valójában Te csak szórakozni szeretnél, semmi más ambiciód nincs!
    INK: mi ennek a célja? miért, szerinted a Mónika Show, Való Világ és Balázs Show nézésének mi a célja? Semmi! Most add hozzá, hogy vannak olyan megalomániás félőrültek is, akiket szabadkőműves rituálékon kondicionáltak sátánizmusra és EZEK VEZETNEK TÉGED! Miután ezek az ideológiák elhatalmasodtak az elméjükön, az egyedüli cél az hogy TE eszközükké válj az ideológiáik szolgálatában! F@sza játszma félőrülteknek! Elég poénos számodra?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végülis az állandó depizés is egy kedvelt időtöltés, mondhatni szórakozás egyeseknek.
      ..és ja, szeretek szórakozni! Szórakoztam a videó nézése közben is. Mosolyogva bólogattam meg minden. Az édi-bédis hasonlat egész vicces volt.
      Persze nem lehet George Carlin stilusban megcsinálni az egészet, de az Alex Jones-féle megélhetési pánnikkeltő stilus számomra kerülendő (ez a Pirula film szerencsére még messze van attól).
      Volt egy jó ötletem régebben, csak lusta voltam megcsinálni: az obama sirós prodikciójánál kimereviteni a képet és ilyen x-ray effekttel megmutatni, hogy hagymát pucol a pult mögött :)

      Törlés
    2. pánikolsz? válaszd a kéket!

      Törlés
    3. Te káslerárpád rajongó!

      Az Árpád nem a többi szabadkőműves közé akar bejutni, nem az ő játékukban akar résztvenni?
      Ő is közülük való, mit nem lehet ezen érteni?
      Kapott az "államtól" 400 milliót, abból hányszor tudja kifizetni a saját tartozását?
      A hypnozisban lévő persze nem tudja, hogy őt most hipnotizálják, de azok a madagaszkári makik a nagy gülü szemükkel nagyon jól bemutatják az állapotukat.
      kásler-fanatikus, nézz a tükörbe, és próbálj meg gondolkodni, ha még van mivel...
      9323 az itteni fórumról

      Törlés
    4. Látom, amit a honlapon találtál, nem sikerült értelmezned... Sebaj, nem te vagy az első. Ebben nem tudunk segíteni.

      Törlés
  7. azért folytatásként még mindig nem derült ki számomra, hogy mi a szitu a 12:21 -et mutató órás tűzrókás(Firefox OS) plakátokkal, pedig kíváncsi lettem volna, hogy jön a képbe, miért jön annyira az a tűzróka...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem kiderült. Sőt, erről szól az egész.

      Törlés
    2. A sorozat még folytatódik, és hamarosan ki fog derülni hogyan kapcsolódik, ha eddig még nem derült volna ki.

      Törlés
  8. Én értelek téged PPP !
    Nagyon is !
    De mint látod ők nem....De ha úgy vélik hogy ígen,nem azt fogják "érteni"

    János 16: 13

    De mikor eljő amaz, az igazságnak Lelke, elvezérel majd titeket
    minden igazságra. Mert nem ő magától szól, hanem azokat szólja,
    a miket hall, és a bekövetkezendőket megjelenti néktek.

    "elvezérel majd titeket
    minden igazságra"

    "a bekövetkezendőket megjelenti néktek."

    Akiket Isten Lelke vezérel, azok Isten fiai. Róma 8, 14
    A többi meg csak hiszi....

    Ásó.....No lám !
    A pingvineket kihagytad.....Értem kik a pingvinek...

    Köszönöm Atyám!

    VálaszTörlés
  9. én bár még nem néztem meg a fílmet, de a telefonom már kikapcsolt olvasäsa közben

    VálaszTörlés
  10. mármint a blog olvasäsa közben.. ja ës most már kezd üldőzësi mániám lenni

    VálaszTörlés
  11. Én épphogy le tudtam tölteni a videókat, mire kaptam egy windows-os "kékhalált", és újraindult a gép...

    VálaszTörlés
  12. rémeket látunk, meg amúgy is kis pontok vagyunk, és úgy is eltűnünk a süllyesztőben, ha eljön az idő, akik meg megmaradnak elhajóznak Kínába..

    VálaszTörlés
  13. AZ ÓRA NEM 9-11-ET MUTAT!!! ÉBREDJETEK FEL!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy érti, hogy 9-11-et mutat, hogy a kismutató először a 9-nél van, majd átugrik a 11-es re.

      Törlés
    2. igen ez nekem is furcsa volt, hogy ez nem is annyit mutat, de a végén kikerekedett.. oké a lényegen nem változtat ÉBREDJETEK!

      Törlés
  14. Először valóban nem (ezen én is meglepődtem), aztán pontosan oda fordulnak át a mutatók.

    VálaszTörlés
  15. Kedves Pirula!

    Ha nem titok, elarulod, hogy ezekre hogyan talalsz ra?
    Nem hiszem, hogy minden filmet kikockazva vegig nezel. :)
    Van valahonnan fulesed?
    koszi
    Z

    VálaszTörlés
  16. Nagyszerű írás, köszönjük. Mi mostanság David Wilcok The Syncronicity Key c. könyvének Part Two Chapter 9 részére kattantunk rá újból, ahol Holywoodu titkát, a Script-et vagy a the Structure-t elemzi a kutató , Téged/Titeket érdekelne. epub-ban fent van a neten, calibre-vel jól olvasható.
    A Néhány kezdeményezés widget-be ajánljuk a HelyiPenzSzoftver.blogspot.com -ot a suska oldal mintájára.

    VálaszTörlés
  17. A fegyverhasználat témájához.

    PPP említette Hitlert, Sztálin, Maót, Rákosit.... Csakhogy ez már a múlt! Nemrég olvastam egy blogot arról, hogy a drónok és robothadsereg ellen a kézifegyver édeskevés lesz.

    http://qz.com/185945/drones-are-about-to-upheave-society-in-a-way-we-havent-seen-in-700-years/

    "The day that robot armies become more cost-effective than human infantry is the day when People Power becomes obsolete. With robot armies, the few will be able to do whatever they want to the many. And unlike the tyrannies of Stalin and Mao, robot-enforced tyranny will be robust to shifts in popular opinion. The rabble may think whatever they please, but the Robot Lords will have the guns.

    Forever."

    VálaszTörlés
  18. Obama siros "nagyjelenetehez":
    Volt szerencsem anno az elo adast elkapni anno, kint az USA-ban.
    Nagyon nagy hype volt mar elotte. Az egesz orszag ezt nezte.

    Ami egybol leesett nekem:
    Obama olvas, ezert lefele nez.
    Egyszer sem nezett fel.
    A konnyeivel kuszkodik (legalabbis ezt szeretne erzekeltetni).
    Csakhogy!
    A konnycsatornak a szem belso, az orr fele eso sarkaiban vannak.
    Amikor az ember sir (foleg ha kozben lefele nez), akkor a konnycseppek NEM a szeme kulso sarkabol fognak folyni. Tehat ott torolgetni felesleges.
    Obama pedig csak es kizarolag a szemei kulso sarkat torolgeti.

    Ergo:
    Kamu. Megrendezett. Szinjatek.
    Mind a sajtotajekoztato, mind a S.Hook lovoldozes. Elozetesen eltervezett kormanyzati akcio.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne felejtsük el, hogy a gyíkembereknek a szemük sarkában van a könnycsatornájuk, úgyhogy akár igaz is lehet.

      Törlés
  19. igen az egész jelenetről bűzlik a színjáték, és aki ezt beveszi azt inkább hagyjuk

    VálaszTörlés
  20. a további részek mikor jönnek?

    VálaszTörlés
  21. Már itt is van:
    https://www.youtube.com/watch?v=ORdMeu84bSw
    Ez elmondja mi a helyzet.
    Sakk...Matt !
    Gondolóm már nincs mire "várni"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jókora zagyvaság. Ráadásul ezzel a primitív helyesírással akkor is komolyan vehetetlen lenne, ha tartalmazna bármi érdemleges infót.

      Törlés
  22. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  23. Frappáns videó, de azt nem értem hogy amennyiben P.P egy szabadkőműves ügynök, miért buktatná le saját magát? Másodszor azt sem nagyon értem, hogy amennyiben P.P eredeti családneve a Kowalski, mindez hogy kerül bele egy 9 évvel ezelőtti animációs filmbe? Vagy amennyiben ez egy felvett név a részéről (a film után), akkor miért buktatja le saját magát ily módon? (Nem akarok arcoskodni, de nekem is beugrott Pirula filme nézése közben, hogy korábban valaki a "fórumos" Kowalskival, meg Vladek atyával azonosította.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Szabolcs.
      Látom még mindig nem érted hogyan megy ez.
      Csak azért írtad hogy minek buktatná le magát,mert nem veted volna észre,csak így.Kettős doktrína van.
      Ám van ennél "furább is".
      Íme egy példa az írásaimból:
      A COG egy játék is,de van egy másik COG is:
      Játék : http://www.gearsofwar.eoldal.hu/cikkek/emberek.html
      A testvéri szervezet mint COG : http://churchofgod.hu/
      Ugyan az mind kettő.Ehhez mit szólsz?
      Na lebuktatták magukat..?
      Nem csak mi,illetve te vagy még vak.
      Mindnek meg van a meg felelője.Értesz ?
      Tényleg ez van.
      Még mindig nem érted,hol és miben élsz ?
      Mindkét fél a maga urát szolgálja.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. de most akkor végül is melyik nagyúrhoz kell állni, hogy jó legyen az erőegyensúly?

      Törlés
  24. Tippnek Szabolcs íme :
    A Hovind-elmélet - Kent Hovind
    https://www.youtube.com/watch?v=eVcBkRpmWMM
    Nézd meg hogy kezdődik a videó !
    Legyél fürge mint a villám,és lám :
    BAL ARC :SÖTÉT
    JOBB ARC: VILÁGOS
    Ez a Kent Hovind is hülye lehet....Nem csak mondja mi a helyzet:
    A világos arca jön a képbe feléd,"igazat fog mondani",mint jó gyerek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mindenki hulye, csak a te zagyvasagod igaz.
      Nem te vagy veletlenul veletlenul egy fizetett troll?
      http://idokjelei.hu/2014/03/fizetett-trollok-a-kozossegi-forumokon-es-weboldalakon/
      Persze ugyse vallod be... :P

      Törlés
    2. Szeretem a Pirula írásait, és az oldalát is, szeretném ha megint normális kommentek lennének ezen a helyen. Eddig ez a hely egy oázis volt.
      Annyi érdekes dolog történik most: választási acsarkodás meg minden.
      Nem lehetne ezt a leleplezős zagyvaságot valamelyik párt oldalán csinálni esetleg? Ott sokkal jobban jönne ki szerintem.

      Törlés
  25. Tényleg nem értem amit előadsz, mivel nincs benne ráció. Amit művelsz számomra csak egy nagy adag szellemi önkielégítésnek tűnik.

    VálaszTörlés
  26. Ha a pingvinek egyben a gyíkemberek is, és ezt a filmet összekombináljuk egy Men in Blackkel, ahol a sztárok különféle idegenek (itt meg oroszlán, zsiráf, víziló, zebra), és egy olyan sci-fivel a hatmillió közül amiben ki akarnak irtani minket (pl Independence Day, Világok harca, Oblivion stb stb), akkor ezt a párbeszédet: "Hol vannak az emberek? Meghaltak." szó szerint kell venni. Nem csak 90%-ot hanem mindenkit el fognak pusztítani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem mert egy részük Kína felé hajózik.. - ezt persze nem fejtette ki az író

      Törlés
  27. https://www.youtube.com/watch?v=Qc9c12q3mrc

    hú ebbe a klipbe is megjelenik a fekete és fehér, pont a végkifejletnél

    VálaszTörlés
  28. Trollkodni és figyelmeztetni nem ugyan az.
    Minden testvéri rendnek,meg van a feladata.
    Az Idők jeleitől már rég búcsút mondtam,nyisd ki a bibliát azt nehogy meg lepi érjen...Már írtam hogy én is fel ültem a rizsának,de soha sem végleg.Mindenkit meg kell próbálni.
    A Szemetelésben igazatok van.
    Elnézést kérek.

    "Ha a pingvinek egyben a gyíkemberek is, és ezt a filmet összekombináljuk egy Men in Blackkel, ahol a sztárok különféle idegenek "

    A fentiek igazak.Ugyan úgy lesz mint Noé idejében...Léteztek akkor a Nephilimek,Fél angyal és fél ember..De lehet "mondani",hogy gyík emberek.
    Ja,a rizsát tálalni szokták.

    Szabolcs írod:
    Tényleg nem értem amit előadsz, mivel nincs benne ráció. Amit művelsz számomra csak egy nagy adag szellemi önkielégítésnek tűnik.

    Nincs benne ráció?
    Te tudod....
    "csak egy nagy adag szellemi önkielégítésnek tűnik"
    Ahogy gondolod....Azért ezt kösz.
    Mindenki azt teszi amire hivatott,azt minden kiderül.
    Ne ez legyen:
    Én nem tudtam ! Átvertek !
    Miért nem néztél utána ?
    Lusta voltál,segítettek ?
    Igen..
    A panaszod jogos ?
    Nem....
    Mint a magyar nép mesékben a kis kondás,rémlik ?
    A szemed elé teszik hogy ne láss.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Trollkodni és figyelmeztetni nem ugyan az." Így van. Te trollkodsz.
      A Bibliára hivatkozol, közben viszont nem úgy tűnsz, mint aki akár egy könyvet is a kezébe vett valaha.
      Ez nem összeesküvés, de azért olvasd el:
      - A fejlődési diszlexiát okozhatja az idegrendszer részleges fejletlensége is.
      - A szerzett diszlexia esetén a diszlexiát például érési késés, az olvasástanítás során elkövetett módszertani hiba vagy hátrányos szociális helyzet idézi elő.

      Nálad melyik a nyerő?

      Törlés
  29. de most áruld már el akkor, hogy kinek kellene hinni? ez valami féĺe háború lenne két uralkodní akaró közt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alex Zewodszky2014. március 25. 0:46

      de most áruld már el akkor, hogy kinek kellene hinni? ez valami féĺe háború lenne két uralkodní akaró közt?

      Szia

      Nincs mit el árulni. Valóban háború van.Már említettem,hogy én is eszek és ettem a rizsát,de mindig van minek utána nézni.
      Kinek kellene hinni ?
      Nos.....
      Pont ezért fog, a szakadás bekövetkezni,mert sokaknak magyarázni kell, és ha ezt kimondod vagy írod akor a személyedet támadják.Mindenkinek magának kell rá jönnie mi igaz vagy hamis.De mivel mások mondják meg,nem csoda hogy így kérdezel.
      Én is olvastam ami a idők jelein van,de nem ők "mondják meg",mi van vagy mit gondoljak, és egyből vádolok vele valakit,mert ott leírták hogy mit higgyek.Enyi erővel azt is találhatják hogy az alma kék,és nem én gondolkodom.Észben tartani,vagy egyből rá fogni valakire....Én döntöttem ,vagy meg mondták, hogy mi van ?
      Bocsi a hasonlatért,de a birka bégeti a másik birkának hogy birka...A PPP meg röhög,én is hittem neki de nem sokáig.
      Azt meg hogy legyen támpontod, ki kell várni,mert a vádakat nem a légből szedjük.
      Más
      Nem vagyok a rend tagja,de háború van,mindkét oldalon, ezért a viszály.
      Még valamit
      Az igazi prófétákat mindig utálták,meg ölték.
      A hamisakat viszont szerették.
      Benne van a bibliában.
      Még valamit
      A családok is háborúznak egymással,részben a játszma része,részben mert kétszínűek és irigyek is egymásra.Ez is hozzá járul ahhoz, hogy már nem tudni mi a fene van.
      Eresz össze kettő sunyi vagy irigy embert....Egymással is ilyenek lesznek,mert ilyen a természetük.
      Üdv

      Törlés
    2. a kérdésem, hogy kinek is kellene hinni azért szólt hozzád, mert kíváncsi voltam meglátásaidra... és úgy érzem kicsit elfogult vagy és dogmatikus!
      Úgy látom olyan dolgokról beszélsz amivel kapcsolatban van egy kis rálátásod, és belekevered a vallást is és rendkívül erőteljesen próbálod meggyőzni az itteni embereket, hogy a te meglátásod a teljesen igaz - bár közbeveted; neked mind1 mennyien nézegetik a blogodat.
      De nem biztos, hogy nincs igazad, csak lehet rosszul prezentálod, mert nem mindenki tud olyan mutatós videót készíteni mint a PP Project.
      Ráadásul a film (Matrix) is maga bemutatja mindezt mit itt olvasunk, még sem úgy tekintünk a rendezőre, íróra, mint PPP elődjére. Csak mostanában fedeztük fel mit kell látni a filmekben. Csak mostanában szomjazunk egyre több kusza szál között meglátni a valódi igazságot.

      Törlés
  30. Kedves Mikka

    Isten az alázatosaknak,kegyelmet ad.
    A büszke,gőgös,lenéző,nagy képűeknek meg nem.
    Nálad melyik a nyerő?
    Kérdez másként !

    http://www.uni-miskolc.hu/~bolantro/informalis/S06.2.1.0.html

    Informális logika/6.2.1. Személyeskedés :

    6.2.1. Személyeskedés
    " A vitában a személyeskedés azt jelenti, hogy a partner álláspontja vagy érvelése helyett a személyét kritizálják. Szavahihetőségét, hozzáértését kérdőjelezik meg, jellembeli hibáira vagy olyan körülményeire mutatnak rá, amelyek alapján kétségbe vonható az illető hitelessége és, ennek folyományaként, a vitaképessége az adott témában, vagy esetleg általában.

    A személy támadására épülő érvelésről, röviden személyeskedésről beszélünk, amikor a másik személyét, gyakorlatát, szándékait kritizálják, és e kritika alapján utasítják el az illető álláspontját, érvelését."

    jellembeli hibáira vagy olyan körülményeire mutatnak rá, amelyek alapján kétségbe vonható az illető hitelessége = Mert viszket a fülük !

    Most akkor ki is a Troll,he ?
    Be ugorhatsz Afrikába vagy esetleg Etiópiába...Azt nézd le őket.
    Ne kérdez,néz le.
    Más
    Csak hogy dagadjon a képed :
    PPP a videójában,állítja hogy : Előszeretettel használnak színeket és...A videója végig fekete-fehér ! Fekete háttéren fehér betűkkel....
    Még egyszer :
    " jellembeli hibáira vagy olyan körülményeire mutatnak rá, amelyek alapján kétségbe vonható az illető hitelessége"

    "Viseljétek el egymást, és bocsássatok meg egymásnak,
    ha valakinek panasza volna valaki ellen:
    ahogyan az Úr is megbocsátott nektek, úgy tegyetek ti is."
    (Kolossé 3:13)

    Korinthusbeliek
    1 Ha embereknek vagy angyaloknak nyelvén szólok is, szeretet pedig nincsen én bennem, olyanná lettem, mint a zengő ércz vagy pengő czimbalom.
    2 És ha jövendőt tudok is mondani, és minden titkot és minden tudományt ismerek is; és ha egész hitem + van is, úgyannyira, hogy hegyeket mozdíthatok ki helyökről, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi vagyok.

    szeretet pedig nincsen én bennem, semmi vagyok.

    4 A szeretet hosszútűrő, kegyes; a szeretet nem irígykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel.
    Üdv

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " A vitában a személyeskedés azt jelenti, hogy a partner álláspontja vagy érvelése helyett a személyét kritizálják."

      Az érvelésedet nem lehet kritizálni, mert nincs olyan. Ezeket az értelmetlen zagyvaságokat nem nevezném érvnek. Ehhez hozzá jön a fogyatékos írásképed. Így nehéz nem a személyedet kritizálni.
      Mindenesetre jól csinálod, mert veled foglalkozik "mindenki".

      Törlés
  31. a lényegre persze nem kaptam választ, amit jó pár kommenttel ezelőtt feltettem, hogy:

    MIKOR JÖNNEK A FOLYTATÁSOK! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. További 4 rész már meg is jött. És még további 4 rész folyamatban, de csak akkor, ha lesz rá igény és érdeklődés.

      Törlés
    2. részemről lesz rá! köszi! akkor ezt most megnézem és átértékelem a dolgokat! és ha van rá lehetőség megbeszéljük a konzekvenciákat!

      Törlés
    3. Még csak az 5. és 6. részt néztem meg, de megmondom őszintén a "professzor" kommunista-náci-cionista azonosítása féligazságok meg általánosságok alapján valami eget verő baromság. Nem akarok történelmi fórumokat ajánlani, hogy csak a gazdaságpolitika és pénzügyi rendszer tekintetében micsoda kibékíthetetlen ellentét feszült a német nemzeti szocialisták és a nemzetközi pénzhatalom finoman fogalmazva sem keresztény gyökerű képviselői között. (És akkor a politikai hatalmi ellentétekről még egy szó sincs ejtve...) Mindezen zagyvaságok alapján akkor Atilla is egy preilluminátus volt, mert a Turulmadár volt a jelképe és a székely zászlóban is Hold meg Nap szerepel.

      Törlés
    4. A kibékíthetetlen ellentétek mesterségesen keltett feszültségek!(valószínűsítem) Voltak köztük olyan emberek, akiknek az volt a feladatuk, hogy ezeket az ellentéteket megteremtsék.

      Az meg, hogy régen mire használták a kora középkori uralkodók a jelképeket, változó. Lehet, hogy Attila is ismerte őket, hisz Ők ősidők óta itt élnek velünk, és rokonszenvezett velük. Lehet, hogy csak mondták neki, hogy ez tök király jelkép lenne, és Attila elfogadta ezt... Nem tudom, de az biztos, hogy itt nagyon sok esemény játszik össze amire, már nem lehet azt mondani, hogy véletlen. Max annyit, hogy nem tudjuk mik a szándékaik pontosan.

      Törlés
  32. Oké, megnéztem a filmet, és tényleg minden teljesen logikusan következik egymásból. Az események úgy haladnak ahogy kell. Azok az országok erősek akiknek kell, hogy részt vegyenek ebben. Még is kicsit úgy érzem, hogy nem teljesen zökkenőmentesen fog lezajlani ez a lassú váltás. Egyre kevesebb ember dől be a főirány médiának, és egyre kevesebben látják a megoldást a lefegyverzésben. De tételezzük fel, hogy sikerül nekik, mert az amcsik lassan elhízva tátott szájjal figyelik mindezt egy HDablakon és mikor bekövetkezik, csak belenyugszanak... Belenyugszanak? Miért mi fog következni? Kiirtanak mindenkit? Vagy csak azt aki nem tiszteli az eljövendőt?

    VálaszTörlés
  33. kezdem úgy érezni magam, mint a testrablók című filmben

    VálaszTörlés
  34. http://www.youtube.com/watch?v=OxEaxu-dA3g
    http://www.youtube.com/watch?v=eKBCEBfIdCw
    http://www.youtube.com/watch?v=Ur_mdgx2STk

    VálaszTörlés
  35. A pingvin "kezében" tartott újság két címét idézi PPP, viszont meggyőződésem, hogy a harmadiknak (Cold front expected) is van jelentése..(ahogy a képnek is!)...vannak ott még más címek is a bal oldalon: valaki le tudná olvasni nekem ? Vagy azok az eredetiben is olvashatatlanok ?

    VálaszTörlés
  36. Szép színjáték !
    Ez igen !
    Alex,húzzál bele !

    VálaszTörlés
  37. Csatlakozva Piros Pirula szabadság definicióihoz ezúton osztanám meg a szabadság igazi meghatározását, melyet az uruguayi államfőtől idézek:
    "Szabadnak lenni annyit jelent, hogy az ember a lehető legtöbb időt azzal tölti, amivel igazán szeret foglalkozni...Ha sokat fogyasztanék, és nagy igényeim lennének, az egész életemet arra pazarolnám, hogy pénzt gyártsak az igényeim kielégítésére, így pedig nem lenne időm szabadon élni” – foglalta össze José Mujica.

    VálaszTörlés
  38. Amikor a zsiráf dobbant, (2.-ik rész 9:05-nél) NEM 9:11-ET MUTAT!!!
    hanem 9:25-öt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és akkor most ez mit is jelenthet?

      Törlés
    2. Először a 9-esen áll az egyik mutató aztán átvált a 11-esre, a másik mutató végig 5-nél áll

      Törlés
    3. Annyira szájbarágós ez az egész videósorozat, nem értem, ez miért nem lett jobban elmagyarázva.

      Törlés
    4. Nem a zsiráf hanem a Zebra, nézd meg még egyszer olyan állása sose lesz egy órának mint ami ott van ! 9 :25 nél majdnem 9 és 10 között kellene lennie félúton! Látszik , hogy még így sem eléggé szájbarágós a film mivel nem 9:11 et mutat hanem először 9 :25 öt hibásan aztán egy másodperc múlva 11:25 ami szintén nem stimmel az előbb említett lehetetlen mutató állás miatt. Tehát 9 és 11 egy két másodperc eltéréssel , és a fixált lehetetlen nagymutató állás az árulkodó jel.

      Törlés
    5. Na jó, elfogadtam a magyarázatot.

      Sebastian

      Törlés
    6. de a 25, a 25! az mit jelent? vagy mit fog?

      Törlés
  39. Kaptak külön sorozatot a pingvinek:
    http://hu.wikipedia.org/wiki/A_Madagaszk%C3%A1r_pingvinjei_(anim%C3%A1ci%C3%B3s_sorozat)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen kaptak..nehany reszt lattam is..a karaktereknem valtoztak..sot erdemes nezni a csdatornat is

      Törlés
  40. PIRULA! Mi a velemenyed az EGYSEGFRONT.NET nezeteirol?

    VálaszTörlés
  41. Épitö kritikának szánom:

    - Lehet pörgösebb. felvágom az ereim a kétsoros szövegek "hatásvadász" (unkább unalmas) áttünésein a tulmagyarázott pingvineken...

    Akit érdkel végignézi 2x, akit meg nem érdekel, akár szótagolhatnád is de minek...

    - Jobb lenne zene nélkül. tárgyilagosan. Az egész hatást a zene csinálja, nem az írásod. nézdd végig zene nélkul minden munkád. hogy hat rád igy? Ha annyir az agymosás ellen vagy minek használod Te is?

    - 7.-ik rész: "akkor most olvasd el ujra és gondold végig stb..."
    hallod... olvassam a magyar szöveget miközben beraksz egy remegos ugrálos bostoni videot plusz egy könyvet félig áttünéssel, angol szöveg + zene... SZERINTED???? elszëdülök olvasás közben... vagy direkt szivatod a jónépet?

    Általánosan ezt a 7 részt 3-ba össze lehetne vágni. Hajrá.

    Marius

    VálaszTörlés
  42. Én is várom az utolsó részt!

    Marius: Neked meg csak annyit, hogy szerinted mióta mondja meg a bolha az elefántnak, hogy mit csináljon?! Nem kell zene mi?! Aki ilyen baromságokat le mer irni, az jobban tenné ha hallgatna! Ez itt NEM a RETEK Klub - ha abba az izléskörbe tartozol, akkor nézd a műsoraikat a sorstársaiddal együtt! Nincs szükség arra, hogy itt rontsd a levegőt és ránkerőltesd a deformált izlésedet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked mi a bajod? Építő kritikának szánta, és sok mindenben igaza is van. Hogy jön ide a retekklub?? Milyen "levegőrontás" és "ránkerőltetés"??!?
      nemMarius

      Törlés
    2. Kösz hogy valaki (nemMarius) figyelt!! Nagyon jól esett.

      Ismétlem, JÓ a mondanivalója az egésznek, ÉRDEKES! De ne zavarjuk már össze saját magunkat az effektekkel, vontatott ritmussal, hatásvadász zenével. Szerintem felesleges. A téma maga épp elég DURVA. Hova ezt fokozni? Tisztánlátás a cél, nem? Ez JÓTANÁCS... illetve szubjektiv vélemény, ha akarod megfogadod.

      Ha érdekel valakit a vágás akkor ajánlom Walter Murch-tól az Egyetlen szempillantás alatt c. könyvét.

      üdv:

      Marius

      Törlés
  43. Belegondoltatok már, hogy PPP megfordítva bbb vagyis 666.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. . . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
      . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
      . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
      . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
      . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
      . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
      . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
      . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
      . . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
      . . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
      . . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
      . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
      . . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
      . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
      . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
      . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
      ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
      . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
      . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
      . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
      . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--

      Törlés
    2. Hát akkor ne fordítsd meg :) A 666 megfordítva 999 :)

      Törlés
  44. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  45. Ha ez számít, én is várom az extrát!
    (és bármilyen egyéb videót, cikket is!)

    VálaszTörlés
  46. Azt írod hogy milyen érdekes, hogy fekete-fehér pingvinek mindig összeesküvést szerveznek és nem mondják el senkinek sem, csak a monokróm havernak a zebrának mit csinálnak. De azt nem vetted észre valahogy, hogy az összes többi állat magasról szart arra mit csinálnak a pingvinek és senki nem kérdezte meg őket csak a zebra. Ez nem érdekes? HangOk

    VálaszTörlés
  47. Piros Pirula Projekt. Piros 5 betű Pirula 6 betű Projekt 7 betű összesen 18 betű 3x6=18 vagyis 666. :)

    VálaszTörlés
  48. A P az angol abc 16. betűje PPP 16+16+16=48. 4+8=12 ugyanakkor 1+6+1+6+1+6=21, tehát 12:21 felettébb gyanús.

    VálaszTörlés
  49. Beindult a számmisztika :) vigyázz Pirula, a Numerológia hamar két vállra fektet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mondhatjuk úgy is, hogy visszanyal a fagyi :)
      (még az előző vagyok)

      Törlés
  50. de Chuk Norris nevével nem mertek szórakozni

    VálaszTörlés
  51. Tök mindegy. Az egyik nyáj mosolyogva eszi a hamburgert a tv előtt, és örül, hogy lyuk van a seggén, a másik meg hígított "hipót" iszik (mert az ugye minden betegségre jó) és szabadkőműves szögmérőt vizionál bele abba is, ha valaki terpeszállásban áll a pirosnál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lényeg az, hogy nyitott szemmel kell járni a világban, és kialakítani a saját véleményedet a dolgokról. Függetlenül attól, hogy az egyik vagy másik oldallal szimpatizálsz. Nem kell birka módjára elfogadni a tv véleményét, de az önjelölt "felébredt" pásztor is ki tud nyomni magából orbitális marhaságokat (nem feltétlenül erre a cikkre gondolok, hanem az egész oldalra) és ugyanúgy sulykolja beléd, hogy neki bizony igaza van. Mindenféle "bennfentes" információkkal meg sztorikkal, amiket nem tudsz ellenőrizni, csak hidd el mert ő mondja. Persze erre mondhatod, hogy inkább neki hiszek, mint a tv-nek, de szerintem ne higgy senkiben vakon.

      Törlés
  52. Fire in the Minds of Men: Origins of the Revolutionary Faith, ha már hivatkoztok erre a könyvre egy torrent elérést is kérnénk hozzá. Ugyanis a legtöbbünk nem teheti meg, hogy megvegye, pláne nem hogy külföldről rendelje meg!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem megvan pdf formátumban. Elküldhetem, ha akarod.

      Törlés
  53. szerintem PPP bizonyítani is szeretne egy logikusan felépített prezentációban... persze mondhatjuk azt is, hogy csak bele látja a dolgokat és el akar valamit hitetni, mindenesetre neked kell megtalálni azt amiben hiszel...Ő csak feltár és előad. Te döntesz!

    VálaszTörlés
  54. A film katolikus egyházra vonatkozó része borzasztóan elnagyolt és félrevezető. Hitler az egyház "képviselője"? Aki ilyet állít, annak fogalma sincsen a történelemről, arról, milyen emberfeletti erőfeszítéseket tett az Egyház - és Isten Szolgája XII. Pius pápa - a diktátorral szemben. De vegyük csak a személyét. Hitler soha nem járt templomba, és nem élt szentségi életet. Csak egy példa: 1942-ben Hitler így nyilatkozik: "Amikor tizenhárom, tizennégy, tizenöt éves voltam, már nem hittem semmiben. Végül is, pár hülye stréberen kívül egyik barátom sem hitt az ún. áldozásban! Csakhogy én már akkor meg voltam győződve arról, hogy mindezt a levegőbe kell röpíteni!" Hitler a Katolikus Egyházat "a tiszta árja vér" egyik legfőbb ellenségének tekintette. Újpogány álvallást teremtett, és közismerten okkult praktikákkal is élt, ami szöges ellentétben áll a katolikus hittel.

    VálaszTörlés
  55. MI TART ILYEN SOKÁIG? :((((((((((((((((((((((((((

    VálaszTörlés
  56. A nemzetiszocializmus fő ideológusa, Alfred Rosenberg, A 20. század mítosza című könyve Hitler Mein Kampfjával együtt az NSDAP minden tagjának kötelező olvasmány volt, és 1933 után egyike lett az "Ezeréves Birodalom" eszmei összefoglalóinak. Ebben megfogalmazást nyer, hogy a győztes nemzetiszocializmus végső célja a katolicizmus és általában az egész kereszténység kiirtása Németországban, és annak lecserélése egy "nordikus vallásra". Ez a könyv 1934-ben felkerült az Apostoli Szentszék tiltott könyvek egyházi jegyzékére. De a helyi, német egyház is nagyon korán felfigyelt Hitler veszélyére. 1931. február 11-én a bajor püspöki konferencia pásztorlevelet írt a híveinek, amelyben határozottan elítéli a nemzetiszocializmust. Majd a teljes német püspöki konferencia tette ezt meg 1934 júniusában, Hitler hatalomra jutása után, és határozottan elítélték Hitler nézeteit, és rámutattak a hitleri mozgalom pogány gyökereire. Majd a német püspökök 1936. augusztus 20-án újabb nagy nyilvános formában ítélték el ismét Hitler bontakozó politikáját. De a püspökök egyenként is megszólaltak mind, például a freiburgi püspök, Conrad Gröber 1936. decembr 31-én, vagy Celemens von Galen, Münster püspöke. Aztán a Pápa sem volt szótlan: Őszentsége XI. Pius pápa 1937. III. 14-én a híres Mit brennender Sorge körlevelében elítélte a nemzetiszocializmus pogány tanítását és eljárásait. E körlevelét - amit direkt közvetlenül német nyelven írt - minden német templomban fölolvastatta. (Pár napra rá, III. 19-én a Divini Redemptoris enciklikában az ateista kommunizmust ítélte el.) S akkor alig csak pár dolgot említettem. Hogy már a 30-as években miféle atrocitásokat álltak ki a népet sorozatosan veszélyre figyelmeztető főpásztorok, arról külön lehetne mesélni. S milyen a Gondviselés: ezekben az években német pápai követ - tehát a német helyzet nagyon jó ismerője - Eugenio Pacelli kerül majd Szent Péter székébe, aki XII. Pius pápaként fog harcolni Hitler ellen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a történelem igazi ismerete nagy előny! de azt magyarázd el nekem kérlek, hogy akkor miért fogadták el, és ismerték, miért nem közösítették ki, még akkor is ha Olaszország is fasiszta volt..

      Törlés
  57. Az Egyház helyzetét, totális szembenállását jól példázza a tömeges VÉRTANÚSÁG, amivel az egyháziak fizettek bátor ellenállásukért. Hitler mérhetetlen dühében szabályos LEFEJEZÉST is alkalmazott az elfogatott papokkal szemben. Ilyen Johannes Prassek, Eduard Müller, Herrmann Lange és az evangélikus pásztor Karl Friedrich Stellbrink esete, akiket 1943. november 10-én este, fél óra leforgása alatt fejeztek le. De e VÉRTANÚK tanúságtétele együtt áll keresztény százezrek tanúságtételével, köztük olyan nevekkel mint a galleni püspök, a sprolli püspök, Ruppert Mayer, Karl Leisner, Bernhard Lichtenberg, Georg Häfner, Alois Andriztki, Alfred Delp, Max Joseph Metzger, és velük együtt protestáns vértanú pásztorok is, Paul Schneider és Dietrich Bonhoeffer. S akkor sorolnunk kellene azon hősök neveit, akik majd zsidókat, szökött katonákat, mindenféle üldözötteket fognak ezerszám rejtegetni (pl. a pápa parancsára Róma összes egyházi ingatlana menedékházzá lett, ezreket bújtattak kolostorokban, plébániákon éveken át), és életüket kockáztatják nap mint nap a reájuk bízottakért.

    VálaszTörlés
  58. Kár, hogy PPP nem látja, hogy a világuralomra törő háttérhatalom szellemi támasza maga Lucifer (s ezért van ott a felkelő nap szimbóluma), aki Isten majmaként utánozza az IGAZ VILÁGOSSÁGOT, Jézus Krisztust, akinek igazi fényét az Ő egyetlen katolikus Egyháza hordozza. Az Új Világrend démoni rendszere valójában ISTEN ORSZÁGÁNAK az ellentettje, kicsúfolása, támadása, a Krisztusban elkezdődött, s a katolikus Egyház által képviselt Új Teremtésnek a meghamisítási, megrontási kísérlete. A sátáni művel szemben egyedül a Katolikus Egyház a reális ellenfél, mindig is így volt, és ma is így van. Nem véletlen, hogy annyi benső-külső rombolás, beépülés van az illuminátusok részéről, amivel igyekeznek megtörni ezt az ellenállást. Mert az igazi ellenfelük a szabadkőműveseknek a katolikus Egyház. (fd)

    VálaszTörlés
  59. Kivancsi lennek ennek a klippnek is az elemzesere. Sok szimbolum van benne... http://www.youtube.com/watch?v=0KSOMA3QBU0&list=PLFgquLnL59alCl_2TQvOiD5Vgm1hCaGSI

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt a kérést már én is feltettem a pirulapublic.hungarianforum.com forumon:

      http://pirulapublic.hungarianforum.com/t320-kerlek-segitsetek-ertelmezni-a-klipet-ppp-es-tisztelt-olvasok

      Törlés
  60. Névtelen 2014.április1.14.54!

    Ne favorizáld a Vatikánt, mert Hitler sosem jutott volna hatalomra Eugenio Pacelli nélkül. XI. Pius, ugyan aggodalmát fejezte ki, nem pedig elítélte Hitler politikáját. Majd hirtelen rejtéjes halála után XII Pius néven Pacelli első dolga volt Hitlert megnyugtatni.
    Tehát miről beszélsz? A Vatikán természetes szövetségese a fasiszta náci diktatúra. Alojzie Stepinak Horvát érsek lelkén 500.000. szerb ortodox vére szárad. Azért avatták boldoggá, hogy tisztára mossák, mivel 200.000 ezren megmenekültek, mert felvették a katolikus hitet.
    Csakhogy egy keresztlevél 180 Dínárba került teljes vagyona egy családnak. A többiek nem tudták megfizetni. Horvátországban minden koncentrációs tábort katolikus papok vezettek.Vérük az égre kiált. Azzal kéne kezdeni a Vatikánnak, hogy azt a 50.000.000 megkínzott és megölt ember miatt bűnbánatra jusson és megtérjen. Ne népszerűsíts egy tömeggyilkos szervezetet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mert lehet a Vatikánt is megfertőzte a zsarnokság..

      Törlés
  61. szeretnék erről a kis mesefilmről is egy ilyen elemzést PPPtől ha lehetne
    http://www.heliofant.com/

    VálaszTörlés
  62. XI. Pius pápa Mit brennender Sorge körlevele egy igen kemény irat. Az Egyház egy őrülttel kellett, hogy szembenézzen. A szócsata helyett a cselekvés bizonyult célravezetőbbnek. Közismert a holland egyház esete, amikor XII. Pius egy kicsivel is erősebb hangot ütött meg. A pápa szavait Hitler a keresztényekké lett zsidókon torolta meg. Isten Szolgája XII. Pius pápa elleni vádjaidat muszáj volna valamivel alátámasztani. XII. Pius hősies helytállása a római főrabbit is annyira megindította, hogy a háború után MEGKERESZTELKEDETT, és az Eugenio nevet vette fel a keresztségben.
    Alojzie Stepinak megítélése sokak szemében kétes, ez tény. De az is tény, hogy a kanonizációs eljárás szigorú, és ha II. János Pál boldoggá avatta az érseket, akkor nem lehetett "tömeggyilkos". Persze, azt gondolsz, amit akarsz. Lucifer sátáni birodalmával szemben egyedül Krisztus Egyháza az ellenfél.

    VálaszTörlés
  63. mindenesetre kíváncsian várom az utolsó részt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  64. Névtelen 2014,április 2.5:07

    Nem szeretnélek katolikus hitedben megsérteni, ha így értetted, bocsáss meg!
    Én az igazságot kutatom és próbálok mindennek utánanézni.
    Tényekről beszélek, amikor a Horvát haláltáborok vezetői, mind katolikus papok voltak. A túlélők szerint az volt a jelmondatuk, hogy "Térj át, vagy halj meg!" Ez volt Jézus tanítása?
    Ma már kutatható, hogy az amerikai hírszerzés részéről Gowen volt hivatott a nácik után vadászni, és belebotlott a (San Girdamo /Szent Jeromos/ intézmény ügyeibe. Gowen nem jött rá, hogy az amerikai
    külügy , a brittekkel és a Vatikán hirszerzésével közösen üzemelteti az un. "Patkányjáratot" Erről még Trúman elnök sem tudott. Már megint a
    pénz, a mammon szeretete.
    A britek segítségével került a Vatikánba a Horvát tömeggyilkos Anta Pavelic usztasa vezér. 1946 végére szinte egy egész áradatnyi szökött
    náci háborús bűnöst menekítettek a Vatikánba, a rablott vagyonnal együtt. ( Persze azért segítettek a britek és az amerikaiak is, mert
    a háttérben akik befektettek a náci hadigépezetbe, azok Amerikai és Brit befektetők voltak, hát ki más? Így menekítették ki a befektetést délamerikába, majd később ebből épült fel a Német gazdaság újfent. ) Ez így működik. Figyeld a pénz útját!) A Vatikán részéről Draganivic atya a "menekülthálózat" első számú vatikáni ügynöke teljes időben szervezte a dokumentumok beszerzését és a nácik Argentínába és máshová menekítését. A Vatikán üzemeltette a legkiterjedtebb embercsempész és vagyoncsempész utvonalat. Nagy pénz volt a német
    tudósok és találmányok üzlete. Meg ne sértődj, de erről tudnia kellett XII Pius pápának is. Nem de?
    Nem lehet két urat szolgálni.
    Gondolkodj el ezen, nézz utána a Bibliában! Ne csak a nagy elődök hagyományaira támaszkodj, kutasd te magad az Igét!
    Meg kell szokni, hogy nekünk nem lehet a személyes utánajárást elspórolni.
    Üdv:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez elég érdekes dolog azért és lényeges, kérdés mennyi bizonyítékot tudnának erről bemutatni

      Törlés
    2. Nem kell itt az egyház újkori rémtetteit felhozni példaként. Egyszerűen elég megvizsgálni, miből alakult ki a katolikus egyház, és milyen ünnepei vannak, milyen szimbólumokat használ mind a mai napig. A katolikus egyház sosem volt teljesen tiszta, Krisztusi eszmék megtestesülése, a kezdetektől fogva egy félpogány-félkeresztény keverékvallást képviselt. Ajánlott irodalom: Alexander Hislop: The two Babylons. (Ami nem vallási pamflet a hülye wikipédia állítása szerint, hanem egy tanulmány!)

      Törlés
  65. Hitler ibn Szauddal kötött kenőpénz fejében olajszállítási szerződést kötött Spanyolországon keresztül.
    Ekkor került képbe az amerikai Caltex cég, akin keresztűl James Moffett
    Az amerikai elnököt megkörnyékezve "megzsarolta. "Szaud-Arábia garantálná, hogy nem kerül olaja az ellenséghez, amennyiben az amerikai kormány évente 6 millió dollárt fizet ibn Szaudnak. Akkor az elnök ezt átpasszolta a britteknek, akik folyósítottak támogatást ibn Szaudnak. Ekkor tömték el betonnal a Szaudi kutakat.
    Egy évvel később Dulles fívérek az amerikai külügynél előálltak egy megoldással: a Caltex hűségét kell biztosítani a háború alatt, ez a nemzet stratégiai érdeke. Roosevelt elnök ekkor megalapította a Gazdasági Hadviselés Tanácsát (Board of Economic Warfe - BEW)
    Moffet felajánlotta az elnöknek, hogy 5 éven át 6 millió dollár értékü olajat igen kedvező áron szállít a haderőnek. Dulles, Phillby, Moffet elérte amit akart, Az Egyesült Államok túllicitálta hitlert az ibn Szaud
    hűségért folytatott versenyben. Megalakult az Aramco. Ekkor a brittek is kikerültak a képből. Ettől kezdődőtt, hogy az olajcégek és politikusok
    forgóajtószerüen váltották egymást, hol valamilyen beosztásban az olajiparban, majd a politikában.
    Ezt azért írom, mert ettől a ponttol kettéválik az amerikai politika. A felszínem a nemzeti érdek probagálása, valójában az olajérdek kiszolgálása. Így segítették ibn Szaudot a kalifátus megszerzéséhez.
    Érdekes, hogy a brittek kiszorítása a közel keleti olajból nem zavarta az együttműködést a lehallgatások terén. Amerikaiakat a britek hallgatták le, a britteket, meg az amerikaiak. Elmondhatták, hogy ők a saját állampolgáraikat nem hallgatják le. Az más kérdés, hogy az
    infókat kicserélték.
    Ezek mind fontos tudnivalók, hogy Hitler gazdasága egy jól felkavart piszkos nemzetközi kavar mélyén a pénzek tudtak áramolni.
    Ma sincs másképp. A nagy cégek előre tervezik, hogy hova mibe fektessenek. Nem számít a nemzetközi helyzet. Legyen hova befektetni,
    és utána behajtani a profitot. Az új világrendben nem kell ennyire kavarni,
    egyszerübben keresztűlviszik amit akarnak. Kell ellenség, háború, mert üzlet. Az emberek elvarázslásához szükséges nekik egy egyesítő egyház, mint ideológus. A trón és az oltár szövetsége. Erre hajaz a Vatikán. Ferenc pápa üdvöskéje ( ügynöke) Tony Palmer járja az amerikai karizmatikus egyházakat és sikeresen a protestálás abbahagyására és összeburulásra buzdit. Tényleg nagyon kevés ídő van hátra. Ha ez a képlet föláll, soha nem látott elnyomás következik.
    Üdv:

    VálaszTörlés
  66. Tony Palmer /hamispróféta/ és Ferenc pápa. Ime mindenki láthatja mire készülnek:

    http://youtu.be/NlhW0CmEB0U

    VálaszTörlés
  67. ez megint "vallásértelmezés" kérdése.. de az igazsághoz nem közelít szerintem

    az igazságot mindenki maga találja meg a maga vallásában ebben sok hamis próféta is belefér persze, de a lényeg ennél tovább mutat..

    VálaszTörlés
  68. A katolikus hit az az isteni erény, amelyben értelmünkkel és akaratunkkal ráhagyatkozunk Istenre, és elfogadjuk a tőle kapott kinyilatkoztatást, amit Krisztus egyetlen Egyháza - amely minden megoszlás ellenére is a katolikus Egyházban áll fenn, mely hitelesen őrzi, vallja és hirdeti a teljes és csorbítatlan hitletéteményt - nekünk hinni előad, mert Isten maga az igazság. Csak akkor lehet valaki katolikus, ha az Egyház hitét TELJES EGÉSZÉBEN elfogadja. Ennek az a magyarázata, hogy a katolikus hit lényege szerint teljes ráhagyatkozás Istenre. Tehát a hiteles ökumenizmus tehát a katolikus hitvallásban való egységre irányul. Amit Tony Palmer anglikán protestáns a videón elmond, az teljességgel elfogadhatatlan. A hit igazságtartalmának elodázása totális tévedés. A pápa szavait sohasem önmagában, hanem a teljes és csorbítatlan hitletétemény értelmében kell fogadni. A pápa nem taníthat mást, hanem csak az Egyház hitét. Az egységre való buzdítása AZZAL EGYÜTT és csak annak értelmében fogható föl helyesen, ha ismerjük a katolikus doktrínát. A katolikus hitvallásban való egység a katolikus hit szerint mindent megelőző, DÖNTŐ jelentőségű! Többek között éppen ezért elképzelhetetlen például az intercommunio a más vallásúakkal.

    VálaszTörlés
  69. Ez a Tony Palmer nem csak dilettáns (hülyeségeket beszél), de démoni. Elképesztő hamisítás, ahogyan a katolikus tant torzítja és előadja.

    VálaszTörlés
  70. A Vatikán szabadkőműves megszállás alatt áll. Borzasztóan nehézzé vált a tisztánlátás. De mégis látnokok kell, hogy ez a Tony Palmer-féle agyrém nem katolikus. De a katolikus Egyház azzal sem egyenlő, amit Ferenc pápa tesz. (A pápa és az Egyház közé sosem szabad egyenlőségjelet tenni.) A pápa megnyilatkozásainak egyrészt fokozatai vannak: megkülönböztethető, amit a pápa mint személy mond, és amit mint Szent Péter utóda és Krisztus vikáriusa. Bármennyire is borzalmas, de meglehet, hogy a kettő nem egyezik, sőt ütközhet is - ez a botrány forrása. Most ilyen időket élünk, hogy ez a zűrzavar fennáll. A katolikus doktrína továbbra is ellenőrizhető - ott van a hitvallásban, a pápák és az egyetemes zsinatok tanításában -, ezt nem negligálja semmilyen pillanatnyi zavar. Ezért volt képes minden zűrzavart átvészelni az Egyház, és tudja átvészelni ezt a mostanit is. Az Egyház csalatkozhatatlan, és a Szentlélek élteti, Krisztus titokzatos teste, és eléri célját. Ebben nem akadályozhatja meg akármennyi szakadás és protestálás, de az ördög legújabb trükkje, a megszállás sem.

    VálaszTörlés
  71. XII. Pius borzasztóan nehéz helyzetben volt. Tény, hogy a közvetlen környezetében sem bízhatott meg - amikor rájött, hogy közvetlen közelében is vannak ügynökök (az oroszországi titkos szentelések névsora kiszivárogtatása után), külön államtitkárt sem tartott fenn, mert azt látta a legbiztosabbnak, amit személyesen maga intéz. Ezért az egyébként kiválóan képzett diplomata Pacelli éjt nappallá téve dolgozott és imádkozott. Hogy mi jutott el XII. Piushoz, és mit tussoltak, titkoltak el előle, mi az, amiről nem tudhatott vagy máshogy tudhatott, az még hosszú kutatás tárgya.
    Amit viszont már most sejteni lehet elég biztosan, hogy XII. Piusszal szemben azért ment ekkora titkosszolgálati offenzíva, mert mint a katolikus Egyház legfőbb pásztora és Krisztus vikáriusa, a démoni megrontó erők legfőbb ellensége volt. XII. Pius pedig derekasan helytállt. Politikailag, főleg ennyi év során követhetett el hibákat is - sajnos ez elkerülhetetlen egy pápának is -, de Krisztus vikáriusaként mindvégig szentül kiállt.
    Ebben az összefüggésben szinte bizonyíték, hogy az életszentség hírében meghalt Isten Szolgája XII. Pius pápa kanonizációjának és szenttéavatásának legfőbb akadályozója ma is a cionista háttérhatalom, akik a hazugságokat terjesztik róla továbbra is, és mérgezik a köztudatot vele kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  72. XII. Pius pápa életeket akart menteni. A Vatikán diplomáciai útvonalait rengetegféleképpen próbálták felhasználni, mindenről pontosan a pápa sem tudhatott. Amit ő akart, és amire áldását adta, az az ÉLETMENTÉS. Ezerszám mentett így zsidókat, de elmenekült katonákon is megkönyörült. Ez az életmentés a pápa kifejezett parancsára történt, és a Vatikán a római főegyházmegyével együtt nyakig benne volt. Éppen az ÉLETMENTÉS elősegítésére, mivel a szentszéki diplomácia lazított például az útiokmányok kibocsátásának a szabályain, ez azzal is járt, hogy kétségtelenül lehettek és voltak, akik ezt pusztán kihasználták. De ha a pápa erre teljesen bekeményített volna, minden visszaélést akkor sem akadályozhatott volna meg, másrészt akkor most meg azzal vádolnák, hogy nem használta a diplomáciai eszköztárát az ellenállásra. Szegény XII. Pius ma úgy van, mint a viccben, hogy "ha van rajta sapka, azért, ha nincs, akkor azért".
    Isten Szolgája XII. Pius pápát egyaránt gyalázza a cionista propaganda, de az - állítólag a sátáni háttérhatalom ellen tusakodó - "leleplező ellenállás" is. Ha sikerül kimutatni, hogy védte - többek között - az ártaltan zsidó népet, akkor a másik oldal cionizmussal vádolja. Ha az ellenállását sikertelennek ítélik, akkor meg "hitlerbarát". Mindenki rajta kéri számon a világháború éveinek minden politikai vonulatát. Holott az EGYETLEN politikai szereplő volt a palettán, aki folyamatosan és szívósan ellenállt mind a fasizmusnak, mind a kommunizmusnak, és mindkettővel egy időben harcolt. Ezt a hősiességet egyetlen diplomáciai szereplő sem közelíti meg fényévekkel sem. Persze, hogy követett el hibákat is, lehet is erről beszélni. De ha nem látjuk, hogy Lucifer - és az általa kiépített megrontó háttérhatalom - legnagyobb ellensége Krisztus és Jegyese, az Egyház, és beállunk a gyalázók közé, akkor a démoni agymosás nálunk is elérte célját. De nekünk Krisztust és az Egyházat megvallanunk kell, az Antikrisztusnak és démoni háttérhatalmának pedig ellene mondani.

    VálaszTörlés
  73. Nem értem ezt most.

    Nem arra jöttetek rá a múltkor, hogy a pirulát likvidálták és a világhelyzetés csóka írogat a nevében?

    Vagy azóta már kiderült, hogy mégsem úgy volt?

    VálaszTörlés
  74. Köszönjük Pirula, érdekes a videó, várjuk a folytatást.

    VálaszTörlés
  75. Akárki is a pirula, a borzasztóan érdekes és lebilincselő leleplezésen túl, a lényeget, a legfőbb közvetkeztetést ő sem mondja ki sajnos, mint a legtöbb elemző. Azt alaposan tudtunkra adja, hogy egy gonosz világhatalmi szervezkedés zajlik a szabadság elrablásáért, a lelkek megszerzéséért. Még a sátáni szimbolikáról is beszél. Az Antikrisztusról és társadalmi-politikai-gazdasági megnyilvánulásairól sok mindent megtudhatunk. DE: nem beszél Krisztusról és Egyházról, aki ellen zajlik ez az egész nagy konspiráció! Nem szól sajnos arról, hogy e sátáni hatalommal csak Krisztus és az ő Egyháza képes szembeszállni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a sátáni hatalommal csak is TE tudsz szembeszállni, hiába is várod el másoktólm ezesetben az egyháztól

      Törlés
  76. Kedves katolikus kommenttárs!

    Sajnos, mint hívő katolikus, észre sem veszed, hogy amikor az egy igaz
    egyházadról beszélsz, kirekeszted azokat akiknek Ura Jézus, aki a Krisztus, de protestálnak az elhajlott egyházi tanítások miatt. Másnéven
    ragaszkodnak a tiszta tanításokhoz, ami a Bibliában van. Szemben a pápaság összeolvasztott (nikolaita, bálványimádó, szinkretista, világuralomra törő tanaival szemben).
    Sajnos nem válaszoltál arra, hogy mi van azzal a 75 háborúval, amit a pápák kiátkozásai hoztak? Mi van azzal az 50.000.000.áldozattal, akit
    a katolikus egyház, megkínzott és leölt. Tényleg azt hiszed ez Isten egyháza?
    Sajnos ki kell ábrándítanom, hogy csak a felszínem van ellentét a szabadkőműves és a pápaság között. Kenneth Coplandről tudják, hogy mags színtű páholytag, Számos társa úgyszintén. Azzal sem árulok el nagy titkot, hogy az összes katedrálist szintén szabadkőművesek építették. Nem is gyanítod, hogy többszinten párhuzamosan történnek a dolgok.
    Egyet jól jegyezz meg: Jézus szelíd ember volt, aki követi nem gyilkolászik. A másik: Ő mai is él, és ott űl az Atya jobbján, és ő az egyedüli közbenjáró emberek és Isten között. Nincsenek szentek közbenjárók, és Mária sem közbenjáró.
    Istennek nincs szüksége helyettesre, hanem követőkre, bizonyságtevőkre, tanítványokra.
    Az új világrendben a pápaság hajaz a trón és az oltár szövetségében az oltár szövetségi pozícióra. Ez Babilon.
    Sajnálom, ha zokon veszed is az általam megismert információk alapján ez a helyzet.
    Üdv:

    VálaszTörlés
  77. Várjunk csak! Te cionista háttérhatalomról beszélsz. Ezt honnan veszed?
    Nem tudod, hogy Sztálin is Hitler is és a luciferánusok is cionista háttérhatalomról beszéltek?
    A zsidók azért vannak benne ezekben, mert túl akarnak élni.
    Az illuminátusok vérvonal alapon szerveződnek. Angol királyi vonal.
    Bush család, Obama, stb. vérségi rokonság. Hol van benne zsidó?
    1860 ban még a Vatikán előtt zsidó gettó volt, a köztársaság szabadította fel őket.
    2000 éve elnyomottak és bűnbakok.
    Ezek a diktátorok a meghírdetett harcukhoz bűnbakra van szükségük ez a zsidóság. Van kire fogni a dolgokat.
    Sokat gondolkodtam rajta miért van ez. Én keresztyénként azt látom, hogy Isten egyenlőséget akart az emberek között. Nem akarta, hogy Kain megölje testvérét, stb. Az irigység az ami öl. Ézsau és Jákobnál láttuk, hogy nem test szerint megy az örökség, hanem ígéret és ebbe való beállás által. Amikor Izrael először elfoglalta Kánaánt egyenlően osztoztak. Az Egyiptomból szabadúlva a Manna egyformán jutott mindenkinek. Akinek többje van megosztja, avval, akinek kevesebbje van ez az elv. Ma Izrael a sémita közegben is ugyan ezzel szembesűl,
    a sejkek uralkodnak az övéiken. Demokrácia, csak egyenlő jogegyenlőséggel lehet, az elesettek felemelésével.

    Az új világrendben az elit uralkodik és mindenki rabszolga.
    Tehát kizárt, hogy a zsidók mint nép ebbe beszáll.
    A zsidóknak meg kéne szabadulnia a rabbinikus rendszertől, mint ahogy Krisztus egyházának is a hiererarchikus rendszerektől. Mert mindkettőt kettéosztották laikusokra és hivatássosokra. Ha visszaálna a választott nemzet szent papság, megtartásra való nép, akkor ellen tudnának állni az új világrendnek.
    Jelen pillanatban ennek kevés az esélye.
    Üdv:
    Szerintem.
    Üdv:

    VálaszTörlés
  78. Ez mi az atya úr isten?

    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_4_7_ey1o2a6139.jpg

    VálaszTörlés
  79. Mesterházy bemutatkozott. Elvégezte a baloldal teljes lejáratását, megutáltatását.
    Azzal tette ezt, hogy nem utasította el a NER-t Nem hirdetett bolykottot, és
    élire ált egy olyan nem összeillő társaságnak, aminek O esélye volt.

    Most eljátsza a sértődöttet és felveszi a júdáspénzt a parlamentbe.
    Jutalma: Felállhat és tapsal köszöntheti Kövért, amikor belép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a 3 6-osra gondoltm, amit a kezével mutat a nyuggereknek?

      Törlés
  80. és mikor jön az extra rész?

    VálaszTörlés
  81. A reptilian jelenségről mikor írtok valami kövér cikket?

    VálaszTörlés
  82. Ha csak krumpli van, abból nem lehet halászlevet főzni... A legtöbb ember csak akkor változtat, ha az élete közvetlen veszélybe kerül, sajnos itt ennek kell bekövetkeznie, mert a mammonhit nagyon elharapózott. Most meg kell mutatni nekik hogy a pénz nem menti meg őket, akármilyen sok van belőle.

    VálaszTörlés
  83. a reptilian sztem kitaláció.. valami más hasonló dolog van a háttérben, de nem annyira negatívm mint azt a összeesküvés main stream elhinti manapság

    VálaszTörlés
  84. Reptilan? Szerintem... lehet bárminek nevezni az biztos nem vagyunk egyedül. De abban senki ne reménykedjen hogy "bárki" is a barátunk lehet oda kint.

    VálaszTörlés
  85. https://www.youtube.com/watch?v=HkHGfT5ylj4

    VálaszTörlés
  86. én szerintem meg vannak barátok odakint, csak jól körül kell nézni, és úgy kell hozzá állni

    VálaszTörlés
  87. https://www.youtube.com/watch?v=54KK7YFuC44

    VálaszTörlés
  88. http://www.vice.com/read/heres-the-first-look-at-the-new-satanic-monument-being-built-for-oklahomas-statehouse

    VálaszTörlés
  89. http://www.youtube.com/watch?v=ZZZ5AWVMtxc

    VálaszTörlés
  90. Nos, kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek a tegnapi rituáléval kapcsolatosan. A transzvesztita Jézus (talán az Antikrisztust szimbolizálva?!?!) arról énekel, hogy "mint egy főnixmadár a saját hamumból felemelkedek, bosszú helyett inkább büntetést hozva. Figyelmeztetve voltál: amint megváltozok, amint újjászületek, fel fogok emelkedni, mint egy főnixmadár..... de te vagy az én lángom" .....?!?!?!

    VálaszTörlés
  91. Kedves Protestáns Kommentáló! (április 7. 3:12)
    Krisztus egyetlen Egyházat alapított, amely minden megoszlás ellenére a Katolikus Egyházban áll fenn. Az Egyházat nem Luther és nem Kálvin alapította, hanem Krisztus, kétezer évvel ezelőtt, és Péterre és a többi apostolra bízta. Akik protestálnak, azok elszakadtak az Egyházzal való teljes közösségtől. Magukat rekesztették ki azzal, hogy az Egyház helyett magukat tették a TANÍTÁS mércéjévé! A hitújítók az Egyház Tanítóhivatala helyébe a maguk elképzeléseit tették!
    Vajon mi lehet az oka, hogy a protestáns szekták gombamód osztódnak, ma kb. 40.000 körüli a számuk? Természetesen mindegyikből a Lélek szól… Csakhogy nincsen 40 ezer féle üdvrend, csak egy. Mi az igaz hit alapja? A Szentírás EGYÉNI értelmezése? „AZ ÉLŐ ISTEN EGYHÁZA AZ IGAZSÁG OSZLOPA ÉS BIZTOS ALAPJA” (1Tim 3,5)!
    A protestantizmus volt az első nagy LÁZADÁS – Krisztus szent EGYHÁZA ellen, amely megágyazott a francia forradalomnak, a szekularizációnak és az ateista rendszereknek, különösen a kapitalizmusnak.
    A francia forradalom volt a második LÁZADÁS – KRISZTUS ellen, amely megágyazott a mammonkultusznak.
    A bolsevista forradalom (összhangban a kapitalizmussal) volt a harmadik LÁZADÁS – ISTEN ellen, amely megágyazott a fogyasztói társadalomnak.
    A fogyasztói társadalom kiépítése volt a negyedik LÁZADÁS – már az EMBER ellen, és most már a nyílt SÁTÁNIZMUS kora közeleg.

    VálaszTörlés
  92. Lépésről lépésre történik az Új Világrend kiépítése, amelynek az első nagy lépése éppen a protestantizmus volt, amely a hazugságaival, mérhetetlen gőgjével szembement az Egyházzal, és megmásította a teljes és csorbítatlan hitletéteményt!
    KI VAGY TE, hogy az Egyház hitét felülbírálod? Te majd megmondod, hogy mi az igaz, és mi nem az? Jézus Krisztus talán Tégedet bízott meg azzal, hogy erősítsd meg testvéreidet? Te vagy az Egyház sziklaalapja? Nem, barátom, az Egyház egy, szent, katolikus és apostoli! Aminek nem ezek a tulajdonságai, az nem Krisztus Egyháza!
    A protestánsok túlnyomó részt valóban keresztények, hiszen a legtöbb esetben a keresztségük érvényes, a Szentháromságtant alapvetően elfogadják (bár van közeli kivétel is, az unitáriusok, akik addig protestáltak, hogy kiprotestálták magukat a kereszténységből a Szentháromság tagadásával). De csak a keresztségük által, és annyiban, amennyit meghagytak a katolikus keresztény hitből!
    Miféle 75 háborúról, 50 millió áldozatról habratyolsz? Miféle demagógia ez? Vagy ha történelemről akarsz beszélni, miért nem beszélsz konkrétan? Akkor belemehetünk abba, hogy a kálvinizmus, az anglikanizmus miféle vérengzéseket művelt? Hány ezer és ezer vértanút adott az Egyháznak? Hogy a lelketlen protestáns flamand kufárok hány embert hajtottak rabszolgasorba Amerikában, Afrikában?
    Igen, a Katolikus Egyház Isten igaz Egyháza! Mert Krisztus gondoskodott róla, hogy azt megismerhessük! Aki PÉTERREL tart és az APOSTOLOK hitét követi, és velük van közösségben, az az igaz Egyház! Mi, katolikusok Péternek és az apostoloknak utódai, a mindenkori Péter-utóddal közösségben levő felszentelt püspökök vezetése alatt állunk. A mi hitünket igazolja a Szentírás, az Egyházatyák, az Egyház kétezer éves szent tanítása. A mi hitünk nem 400 éves, hanem az apostoloktól származik, és kétezer éves!

    VálaszTörlés
  93. Jézus Krisztus világosan megmondta, hogy együtt nő a búza és a konkoly! A katolikus Egyház sose tagadta, hogy tagjai között nemcsak az emberiség SZENTJEIT, de eltévelyedőket is találni. Sőt, beforakodó ellenséget is! Azon nem kell csodálkozni, hogy a földi, zarándok, küzdő Egyházba mindig be akar férkőzni, furakodni a gonosz! Hiszen a katolikus Egyház a legfőbb ellensége! Még a szabadkőművesség is, igen, az Egyház ellen tör, annyira, hogy a katolikus Egyház a fő ellensége! Napjainkban hatalmas belső pusztítást végez – de ez minket nem téveszt meg! És Krisztus Szentlelkét nem győzheti le!
    Vagy Te úgy gondolod, hogy a protestantizmus tökéletesek és szentek gyülekezete? Köztetek soha, semmi ártó szándék nem jelent meg? Miféle szektás gondolkozás ez?
    Úgy gondolod, hogy a Gonoszlélek erősebb Krisztusnál, hogy Krisztus terve megbukott, mert az Egyház elesett a harcban? Hát minek nézitek Ti Krisztust és az Ő Szentlelkét, amely élteti szent Egyházát?
    Ezek szerint Kálvin nem volt Jézus követője, sem az anglikánok, sem a németalföldi boszorkányégető reformátusok, mert azok bizony mind „gyilkolásztak”.
    Krisztus az egyedüli közbenjáró, ezt tanítja a Katolikus Egyház. De azt is vallja, hogy az Egyház Krisztus titokzatos teste, és általa és benne a mi imádságaink is hatékonyak. Tudunk egymásért imádkozni! Vagy Te nem szoktál másokért imádkozni? Vagy nem vallod a szentek közösségét? (Az apostoli hitvallás hitágazata!!) Vagy nem ismered a Szentírást? Jézus az első csodát a Szűzanya közbenjárására tette!!
    Jézus Krisztusnak igenis szüksége van követekre, akik az Ő nevében tanítanak, megszentelnek, kormányoznak! Vagy nem olvastad az Újszövetséget, nem hallottál Péterről és a többi apostolokról? Az Egyház pünkösdi születéséről? Az Egyházszervezet kiépüléséről? Miféle antibiblikus hit ez?
    Miféle gyalázat ez a pocskondiázása Krisztusnak és Egyházának?
    Nem, ezek nem „általad megismert információk”, hanem kusza, demagóg ideológia, ami a protestálásra épül fel: a katolikus Egyház hitének és tanításának a tagadására.

    VálaszTörlés
  94. A valóságra nincsenek szavak..
    A hazugságok kiderítése fontos, de felhozataluk nem abszolút valóság. Gondolkodásra ösztönöz, ami jó!
    Hierarchia pedig létezik: ez az Isteni hierarchia.

    A homoszexualitáshoz: Lakótársam egy aktuális esemény kapcsán mondta: Megtudta, hogy szakállas nő nyerte az euróvíziós "dalversenyt"..Idézem őt: "Conchita Wurst. Most meg ezt akarják lenyomni a torkunkon"..

    VálaszTörlés
  95. Jó lesz sietni. Itt az újabb feldolgozandó:
    http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/06/12/kulon_filmet_kapnak_a_madagaszkari_pingvinek/

    VálaszTörlés
  96. Kedves Névtelen! Mi köze a Világ Világosságának a Saul rabbi féle zsidó-kereszténységhez, mely ma a katolikus egyház???????? Te ne tudnád, hogy a niceai zsinat előtt kétféle kereszténység volt? Az egyik az igazi, a másik a hamis zsidó-kereszténység??????,

    VálaszTörlés
  97. Üdv!
    Valaki legyen szives megirni hogy hogy kell az új csatornára feliratkozni hogy lássam az új hireket,köszönöm!

    VálaszTörlés
  98. determinizmus, azaz eleve elrendeltetett..magunkra hagytak, sôtèt ûr, egy ôngyilkos csillag, ès a tàvoli feketelyzkak kiùtjai..nincs lehetôsèg csak viselni bôrtônûnk

    VálaszTörlés