2011. július 26., kedd

A terrorizmus "kifehérítése"

A történelemnek, mint az köztudott, sajnos van egy tendenciája, hogy szereti ismételni önmagát. És egészen addig amíg az ember nem tanulja meg a leckét a történelemből, nem is történhet más, mint hogy más és más szereplőkkel ugyan, de újra és újra megismétlődnek az események.
1933. feb. 27-én Hitler felgyújtja saját parlamentjét, a Reichstag-ot és a cselekményt a "kommunista terroristák" rovására írja. Ennek ürügyén, szinte azonnal eltörli a német alkotmányt, megszünteti a sajtószabadságot, és gyakorlatilag teljhatalmat ad magának.
A "kommunista terrorista" kifejezés egy nagyon flexibilis címke, amit aztán rá lehet akasztani tulajdonképpen bárkire, aki kifogásolni valót talál az új hatalmi struktúrában, így ezzel meg is van az ellenségkép, az ürügy, amivel innentől bárkit el lehet távolítani az útból.
68 évvel később az amerikai kormány mögött meghúzódó cionista hátérhatalom, a CIA és a MOSSAD felhasználásával megsemmisíti a World Trade Center két tornyát, Amerika egyik legfontosabb szimbólumát és az esetet a muszlim terroristákra fogja. Az iszlám világ démonizálása ezzel megteremti a lehetőséget egy átfogó keresztes hadjáratra a Közel-Keleten, és a globalista új világrend megszilárdítására az arab régióban.


Azonban a "terrorista" címke sokkal rugalmasabb dolog annál, mint hogy valamilyen népcsoporthoz kellene lehorgonyozni. A "terrorista" címkét a történelem során mindig is sokkal általánosabb értelemben használták, gyakorlatilag mindenkit beleértve, aki nem helyeselte az aktuális hatalmi viszonyokat. Nem véletlen tehát, hogy szinte valamennyi ismert igazságkutató figyelmeztetett minket, rögtön szeptember 11. után (de olyan is volt, aki még az előtt), hogy a terrorizmus címke hosszú távon igazából nem az iszlámra, hanem sokkal inkább ránk fog ragasztódni. Igen miránk, a világ lakosságának arra a szűk néhány százalékára, akik nem masíroznak szépen engedelmesen, együtt a csordával, be az új világrend kapuján, hanem egy olyan államellenes tevékenységet folytatnak, amit úgy hívnak: gondolkodás. Esetleg kimondottan ellenzik a nemzetek, vallások, családok teljes eltörlését és az emberiség egybeolvasztását egy jezsuita stílusban irányított Világállam alatt. Igen, a hatalom szempontjából ezek lennének a "terroristák".
Első lépcsőben a terrorizmus és az iszlám közötti asszociáció megerősítése még szükséges volt, hogy simán mehessen a közel-keleti offenzíva, ez ugyanis adott neki egy kis patrióta hátszelet, azonban az események előrehaladtával ennek éppen az ellenkezőjére van szükség. Az igazi végcél - és ezt nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy az első pillanattól így volt megtervezve - tehát az igazi végcél, a terrorizmus fogalmának a patriotizmus fogalmával való összefonása, hiszen utóbbi képviseli a jelenlegi normák, a nemzet, a család melletti kiállást, ami a rendszer útjában álló utolsó akadály.

Anders Behring Breivik
Most, hogy mindezt tisztáztuk, talán már nem is meglepő mindaz, ami a napokban történik. Olyan terror cselekményekre van most szükség, amik minél véresebbek, minél jobban sokkolják a közvéleményt, és amiket fehér bőrű, lehetőleg világos hajú, szélsőjobbos terroristák követnek el. A "szélsőjobbot" természetesen nyomatékosítani kell a hírekben, és egyenlővé tenni a patriotizmussal (miközben mindenki tudja, hogy a haza szeretetében semmi szélsőséges nincsen, csak azok próbálják szélsőségesnek feltüntetni, akik el akarják törölni a nemzeteket). A norvég merénylőről minden egyes híradóban elmondják, hogy szélsőjobbos volt, és hogy mennyire ellenezte a bevándorlást. No tehát kérem, aki ellenzi, hogy bárki szabadon letelepedhessen az országában, az szélsőjobbos, és az terrorcselekményeket követ el - ez a három dolog szorosan összefügg! Tetszik már érteni?
Vagy csináljunk még egy-két ilyen merényletet és mondjuk el még pár ezerszer a híradóban?

Eközben Amerikában az interneten terjed egy kisfilm (lásd lent) , egy promóciós anyag, amit az amerikai belbiztonsági hivatal a napokban adott ki, és arra ösztönzi az amerikai embereket, hogy jelentsék, ha bármi gyanúsat észlelnek. Ez már így önmagában is elég érdekes, hiszen finom pszichológiai eszközökkel tulajdonképpen azt sugallja, hogy mindenki gyanús, és arra próbálja rávenni az embereket, hogy jelentgessenek egymásról (ami persze egyik kritikus eleme egy orwelli társadalomnak, ezt nekünk, itt a 3/3-asok hazájában nem nagyon szükséges túl sokat magyarázni).
De még csak nem is az sokkolta a nézőket a videóval kapcsolatban, hogy a filmben terrorista-gyanús tevékenységnek minősül például kézzel jegyzetelni egy noteszba, vagy fényképet készíteni egy metrószerelvényről, hanem az, hogy szinte valamennyi szereplő a felvételen, aki terroristát alakít, az fehér bőrű, és szinte valamennyi, aki jelent, az színes bőrű. Ez pontosan az, amiről az imént beszéltem, a terrorizmus "kifehérítése". Elég egyértelműen azt kívánja elültetni az emberek agyában, hogy a hazai patrióta csoportok az igazi terroristák, és a bevándorlókat ösztönzi arra, hogy jelentgessenek róluk.
Aki nem érzi a helyzet súlyát, az most próbálja meg egy pillanatra elképzelni, hogy mondjuk a magyar rendőrség készít jövő héten egy promóciós videót, amit le is adnak a tv-ben, és amiben arra ösztönzi a cigány etnikumú lakosságot, hogy azonnal jelentse egy külön erre a célra biztosított telefonszámon, ha mondjuk olyat lát, hogy valaki nemzeti hímzésű mellényben pogácsát majszol, mert ez egy rendkívül gyanús tevékenység, az illető lehetséges, hogy valamilyen gárdához tartozik, és az ilyenek szeretnek félelmet kelteni a lakosság körében. Persze a párhuzam nem tökéletes, de értitek a lényeget. De inkább nem is adom itt az ötleteket a magyar belbiztonsági szerveknek, mert még megcsinálják.

25 megjegyzés:

  1. Erről a norvég merénylőről pont most olvastam, hogy valójában nem szélsőjobboldali, hanem pont, hogy cionista és a szabadkőműves páholy tagja volt. Linkelem a cikkeket, hátha érdekel.

    http://kuruc.info/r/4/82420/
    http://kuruc.info/r/4/82519/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell egyik oldalt sem elhinni.

      Törlés
  2. "Terrorists, terrorist, terrorists...."
    Már megint telebeszélik a buta amerikaiak fejét, hogy terroristák léteznek.
    Egyébként azthiszem pont a film végén látható plakátról láttam képet teljes egészében, és az "if you see something" mellett egy kockában 1 szem van.
    Az ötleteket, amiket bemutattak, azt egy arab terroristától vették? Nem. Ők találták ki, mint ahogyan alkalmazzák is. Bemutatták, hogy hogyan csinálják...
    A norvég "merénylőről" meg tényleg mindenhol elmondták/leírták, hogy szőke volt, nagyon fontos tény, ezt jól az emberek eszébe kell vésni ám...

    VálaszTörlés
  3. "Valóban tagja volt a szabadkőműves páholynak, ám tavaly eltanácsolták - állítják a páholy tagjai"
    Na persze, majd hülyék lesznek elárulni, hogy tag volt...
    Szerintem nem eltanácsolták, mert valami rosszat csinált, hanem gondolták jó lesz szolgának erre a célra.

    VálaszTörlés
  4. Éppen az előbb néztem az M1 késő esti híreit és volt egy riport egy szakértővel amit a Bethlen János készített, ugye minden este ő vezeti a műsorokat, az elit megbízásából és ugye ő is Izraelnek az embere.Szánalmas ahogyan előadták ezt az egész Norvég merényletet, hogy mennyire gyanús volt az egész és elő volt készítve és annyira mélyrehatóan elemezték és meggyőzően persze az Illuminati szemszögéből a szélső jobbra rákenve az egészet.Amikor az egész merénylet a CIA és a Mossad munkája, mint a 2001.09.11 is.Utóbbi érdekes, hogy már azt megelőzően nagyon sok filmben feltűnt, Pl. Terminator 2:911,Mátrix:911, fura módon a Keanu Reevs 09.11.-én született, Godzilla: szereplő karórája 9:55-öt=9:11 mutat...stb.Nagyon fontos neki ez a dátum 1991.09.11 Bush papa NWO beszéde.Ja és a Római Club angolul 13 betűből áll.Nagyon fontos nekik ez a szám is.

    VálaszTörlés
  5. @luxbeci

    Azt a videót én is láttam, hogy a 9/11 mennyi filmben feltűnik... de egy kis helyesbítés, Neo útlevelében nem 9/11-én született, hanem 2001. szeptember 11-ig volt érvényes a passportja! :)
    ja és több órán is 9:55-van, értsd (aki nem értené) a kismutató 9-en, a nagy a 11-en áll. =)

    VálaszTörlés
  6. Hopsz... Pirospirula! Az amerikai promóciós anyag helyett, vagy inkább mellé be lehetett volna rakni az rtl klub híradójának tegnap esti részét, melyben a norvég merénylővel kapcsolatos riport végén kék képernyőre kitették a telefontanú számát, és kedvesen megkértek mindenkit, bármit tud, hívja a számot. Ennyi. Globálisan, összehangolva megy ez...

    VálaszTörlés
  7. http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/luxusborton-var-a-norveg-meszarosra-2059758

    VálaszTörlés
  8. Killuminati kösz a helyesbítést.Annyi videót megnéztem már, hogy nem tudok mindenre pontosan emlékezni, de a lényeg, hogy a nem véletlenül voltak ezek a dátumok megjelenítve, ezekben a filmekben.A Disney filmekben is tele van 666-os és Illuminati szimbólumokkal és gyerek rajzfilmekben perverz szexuális képekkel.Pl: a táblán:666,vagy a gyerekek pólóján a körző és vonalzó alkotta Dávid csillag, Kis hableányban a torony egy "falloszt" ábrázol, Harry Potter plakátokon, de még a szereplők hajában is 666 jelképek és "sex" és egyéb ilyen jellegű szavak elrejtve... A programozás már gyerekkortól elkezdődik, amit a tudat alatti megőriz.
    Az angol királynőt ábrázoló bélyegen a hajkoronában el van rejtetve a Satan arcképe.

    VálaszTörlés
  9. Persze, minden televan ezekkel a jelképekkel... De nemcsak a filmekben.
    Azt tudjátok-e, hogy a "Monster" energiaital logója, ami karmolásnak látszik, azok héber számok. Gondolom sokat nem kell tanakodni, hogy milyen számok, de meglehet nézni a neten a héber számokat.
    Szóval az engergiaitalon, amit előszeretettel fogyaszt a legtöbb fiatal, ez áll:
    666 Monster (szörny) és a mottója: "Unleash the beast" azaz "ereszd szabadjára a fenevadat"
    Kíváncsi vagyok, ezt hányan tudják, miközben azt a takonylevet szürcsölik...

    VálaszTörlés
  10. Ezt régóta tudom és le is írtam sok chaten és fórumokon, de legtöbbször kinevettek és fel sem fogták miről van szó,egyáltalán nem hallottak róla.Szerintem a 90% mai napig nem tudja.Előszeretettel használják termékeiken ezeket a ősi babiloni, héber, görög írásjeleket, mert így megtévesztik az embereket.A VW és a WWW is 666, vagy a pápai szentségen lévő SFS is egy ősi kód,vagy a FOX 20th century FOX ugye, ezt nem kell magyaráznom, hogy hol látható.

    VálaszTörlés
  11. A Hell és a Red Bull is tartalmaz ilyen szimbólumokat ugye a patás bika és az ördög fej,vagy a Marlboro doboza, erről a youtuben is van érdekes video és a Burger Kingről és a Mac Donaldsról is, nagyon érdekesek. Utóbbi megfordítva egy feneket ábrázol és körülötte a 6, de ide sorolható az Intel is, ott a nagy kör a 6 és mellette az IntEl és a CorE mint "E" betű helyettesíti a 6osokat.Intel inside=Satan inside.Ettől függetlenül veszik az Intelt mint a cukrot.

    VálaszTörlés
  12. A Tescos újságban lettem figyelmes egy fűszer márkára,nem ugrik be a neve egy szivárvány vagy nap alakú fél kör és alul 6 darab zöld szirma van, középen is 6 fehér és felül is 6 fehér.Ez persze senkinek fel sem tűnik.A Déli pályaudvaron ugyan csak egy ehhez hasonló nagy "műalkotásra" lettem figyelmes.Ez a hobbym egyébként, keresem az ilyesféle szimbólumokat, pl:IWIW logó 3 darab 6szög,vagy F-117es lopakodó piramis alakú és 3 darab 6szögű ablaka van,Abasári Takarékpéntárnak is benne van a Logójában a 666 és az Uniqua Biztosító is 6os formájú, ha jól emlékszem, a Vodafone-ról nem is beszélve.Youtube:666 every where 1-3rész. ajánlott megnézni.

    VálaszTörlés
  13. Nagyon érdekes a Vodaphone, 3 darab telefont szeret kitenni mindenhová benne a piros 6, vagy a F-1 Ferrarin is ez látható.Asics cipőn az a=6 six és előtte +6,Visa=VI+S=6+A=6 ezek is ősi azt hiszem babiloni kódok,Windowsban 3szor 6 vonás a win98ban, az ablakos logóban.Volksbankban ott a piramis.Én amikor ezeket megláttam, akkor hittel mindent 100%osan a bibliából,hogy nem hazugság és igaz minden benne az utolsó szóig.A veri chip elhelyezésére több millió dollárt költöttek, hogy melyik a legalkalmasabb pont a testen, ahol a legnagyobb a hőfok változás, amivel a litium akkut töltik és ezt a biblia már 2000 éve meg jövendelte.Fölöslegesen kidobott pénz volt, vagy talán a kíváncsiság hajtotta őket, hogy a biblia valós adatokat közöl?Mert uruk a Satan igazán felvilágosíthatta volna erről:))

    VálaszTörlés
  14. luxbeci, Ez a szimbolumok téma nem kifejezetten vág most ide. Viszont látom, hogy nagyon mélyen elmerültél a kérdésben, és rengeteg anyagod van. Szeptemberben készítek egy sorozatot kifejezetten a szimbolumaikról. Van esetleg kedved bedolgozni? Addig is gyűjtsd amiket látsz, és ha lehet, mindent fényképezz le, aztán email-ben összedolgozhatunk, ha van kedved.

    VálaszTörlés
  15. Kérem, hogy a hozzászólások lehetőleg maradjanak a bejegyzések tárgyánál. Köszönöm.

    VálaszTörlés
  16. Igen pirula nagyon belemerültem, rengeteg kutatást végeztem ezzel kapcsolatban.Azért írtam ide, mert később elfelejtettem volna ezeket így leírni ,mert van ami csak akkor jut eszembe, amikor egy kifejtem az aktuális gondolatmenetemet ,mert olyan sok az anyag,hogy képtelen vagyok egyszerre emlékezni és lehet ,csak jóval később jutna eszembe és így nem tudnám veletek megosztani.Igen van kedvem és rengeteg youtube linket mentettem el pendrive-ra.Minden nap ezeken jár az agyam.

    VálaszTörlés
  17. killuminati: Sajna nem csak a buta amerikaiak fejét beszélik tele a terroristákkal, hanem a miénket is! Tavaly vagy tavalyelőtt középsuliban társadalomismeret órán tanultuk globális problémák címszó alatt. Az persze fel sem merült, hogy ezeket esetleg célzottan használná fel egy szűk elit csoport, saját akaratának kikényszerítésére a "biztonságod érdekében". Szóval igen, ennyit az oktatásról. Annyi igazság legalább volt benne, hogy az Al-Kaidát az USA hozta létre. Ott nem stimmelt a sztori, hogy ezek egyszer csak "ellenük fordultak", mert bin-Ladennek nem tetszett a nyugati kapitalizmus és kultúra, mely őket elnyomja/elnyomta.

    VálaszTörlés
  18. Ezt nem mondod komolyan?! Középsuliban, társadalomismeretek órán, és globális problémák címszó alatt???
    Akkor mégnagyobb a baj, ha iskolában ezt tanítják! Régen (8-9éve?) max. történelem órán a tanárt kioktattuk a II. vh-val és a holló-kosztjával kapcsolatban...
    De hogy terrorizmusról hazudnak...

    OFF (talán ON), Pirulának: bocs, hogy téma alatt offolunk, de tényleg kellene egy fórumszerű erre az oldalra, hogy amíg nincs újabb téma, addig is tarthassuk a kapcsolatot és megtárgyalhassunk pl ilyen dolgokat... köszi!

    VálaszTörlés
  19. Killuminati A baj nagyobb mint gondolnánk, a tanárok brutális agymosást csinálnak, ez már valóságos "pszichikai terror".1990-94-ig jártam szakközépbe és töri órán igen durva agymosás ment.Akkor volt az oroszországi puccs Jelcin ellen és a tanár kérdezte az osztályt ki hogy gondolja ezeket a dolgokat,persze már előtte elmondta az általa látott " valódi tény állást" hosszasan azt ecsetelve, "meggyőzve" mindenkit.Így gyakorlatilag,ugyanezeket hallotta vissza.Más véleményen lenni szigorúan tilos volt és csírájában elfojtották, vagy nevetség tárgyává tették.De ez nem csak töri órán ment...Minden tanár próbálta "beleverni" azt a világnézetet,hitvallást, amit a Rokefeller féle oktatás megkövetelt.Komolyan egy terror volt az egész:((

    VálaszTörlés
  20. Ja és nem beszélve, az álltanos suliról, ahol még durvább módszereket alkalmaztak.A tanárok rendszeresen brutálisan vertek minket és kék- zöld foltokkal mentünk haza.Senki nem mert szólni ezekről, annyira meg voltunk félemlítve.Állandó félelemben mentem iskolába,mert nem lehetett tudni mikor kapok egy nagy pofont,vagy tépik meg a hajamat és olyan hangosan ordítanak és lehordanak mindennek, hogy sírva fakadok ,esetleg sírás a keringet.Nagyon durva dolgokat láttam és tapasztaltam akkoriban.Az előbbihez még annyit,hogy Jelcin ellenlábasait titulálták "terroristának",pedig Hruckojék csak a szabadságért harcoltak egy Zsarnok Rezsim ellen és ezt nekünk a suliban is szépen beetették.Azóta eltelt jó pár év, de semmmi sem változott a módszereikben,esetleg az, hogy még drasztikusabb módszereket alkalmaznak.Egyébként tudja valaki,hogy mi történt a puccsistákkal?Mert a tanárom azzal jött elő, hogy halál vár rájuk.Nem is tudom mi történhetett velük,

    VálaszTörlés
  21. Azért milyen jól összehozták a történelmet.Van miről beszélgetni, van téma bőven,Hitler,Sztálin.Mao...milyen rég voltak és csak úgy ömlenek a filmek,könyvek,viták...stb azóta is.Én mondom egy "Truhman show szereplői" vagyunk.Jim Cary módjára,egyszer csak rájövünk oda tapintunk ahova "nem kellene" és beszakítjuk a kartonpapír falat, ami bezár minket ebbe a világba.

    VálaszTörlés
  22. Global Awakening Defined
    http://www.youtube.com/watch?v=qutDEL2RprY&feature=player_embedded

    Ezt jó lenne lefordítani érdekelne ,miről is beszélnek benne David Icke.

    VálaszTörlés
  23. Ezt a dokumentum filmet az M1 éjfél körül adta le, ne hogy túl sokan lássák.1944-ben a Maniu gárda terror következtében székely magyarokat mészároltak le különös kegyetlenséggel és csak a vezetőjüket ítélték el, a többieket felmentették,mint ahogyan az SS tiszteket is és az áldozatok kerültek a vádlottak padjára, román katonák meggyilkolásának vádjával.

    http://www.youtube.com/watch?v=BWsp-PwpLl0&feature=related

    VálaszTörlés
  24. Minap TV2 nagy csinnadrattával bemutatta Bin Laden földig rombolt állítólagos házát, amit szemfüles kereskedő téglánként eladott. Riportalanyok mind névvel, arccal nyilatkozzák, mennyire féltek, hogy az ide járó gyanús emberek felismerik Őket (??)A lerombolás pedig azért kellett, hogy nehogy zarándokhely legyen (legjobb terrorista csapda lett volna:)). Nézve a mutatott beton tömb és alap maradványokat szemet szúr a betondarabok éles törés nélküli, lemorzsolódott "kavitált" oldalai. Ilyet több éve porladó, többször megmozgatott betondarabokon láthatsz. Egy frissen bontott épületen soha, ott éles törések vannak.

    VálaszTörlés