Oldaltérkép:

2013. április 11., csütörtök

Kásler Árpád azt üzente...




285 megjegyzés:

  1. Első :)Hirdessük mindannyian mert a média nem foglya.
    Argonka

    VálaszTörlés
  2. Posta Imrét a Felsőházba! :) Fuckyeah!
    ..de viccen kívül, fasza gyerek ez az Árpád! Őszintén csodálom, hogy még nem tették el láb alól. Az viszont tuti, hogy már nem is fogják. Veszélyes az "ilyenből" mártírt csinálni.
    Ez most a MKH tévéje amúgy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Posta Imre honlapján azon örömködtek a kommentelők hogy rendőrök agyonvertek egy lopással gyanúsított(!), hátrabilincselt kezű erdélyi magyar embert. És Posta Imre nem tette a kommentelőit helyre. Nekem ellenszenves az ilyen hozzáállás. Nincs hozzá bizodalmam.

      A hamis kölcsönszerződések, az elúszott bankbetétek után már az emberi élet sincs biztonságban - a hatóság által.

      Törlés
  3. a világot nem érdekli miket fecseg egy pénz és hatolom nélküli ember, dumákból és ötletekből tele van a padlás

    VálaszTörlés
  4. Jó buli lesz a zsidó menettel ...

    VálaszTörlés
  5. Barátaim! Vegyük észre, hogy valaki tesz valamit! Valami elképesztően fontosat! Sokan kérdezgetik, hogy mit lehet tenni - mondjon a PPP megoldásokat! Itt van egy, ráadásul rengeteg problémánkat megoldhatja. Ne sajnáljuk a szombatunkat, izzítsuk be az arckönyvet és a G mailt. Ott a helyünk! Én 8 sorstársamat viszem fel ingyen egy faluból, mert én még megtehetem. Közeleg az idő amikor már nem lesz választási lehetőségünk. Ragadjuk meg! Eljött a cselekvés ideje!

    VálaszTörlés
  6. Ismerősöm azt mondta "ez egy iszákos ember, és a forgatás alatt is részeg volt".

    Szerintem ez is felűről irányított emberke, csak növeli a feszültséget a tudatlanul kihasználtak és a tudatosan kihasználtak között.

    Amúgy meg iszonyatosan forró nyár lesz. Le fog égni minden, amit a víz nem vitt el most. Balta, bárd előkészítve, az biztos, hogy én nem fogok éhezni, ha itt kitör a pánik és nem marad állat a közelben, az életösztön nagy úr.
    És ha Pesten jár az ember mindenki olyan agresszív, hogy egy köszönéstől is kést rántana a nyakadhoz a másik.
    Tegnap hajléktalanokkal teli aluljáróban egy reklámszóró csaj, mikor elmentem mellette utánam szólt anélkül, hogy a rosszul égő szemetet elvettem volna tőle. "Te faszfej ingyen van! Hülye..." Kb. ott helyben akkorát lekevertem volna neki, hogy a csempefal adta volna a másikat...

    Legalább ingyen meleg ételt, teát osztanak, és fizetik az oda utam? Mert szerintem ez a minimum ilyen összejövetleken ma már.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Muk!
      Ismerősöd jó nagyot kajlizott és feltételezem te sem találkoztál még Árpáddal.Van egy mondás, mindenki magából indul ki, valószinű az ismerősödre is ez a jellemző. (azt csak zárójelben súgom meg, hogy Árpád minden nap vezet több száz kilométert, mindenhova elmegy, ahova hívják )
      Ha egyszer belenézel a szemébe, akkor látni fogod az egyszerűséget, a jóindulatot, az őszinteséget benne. Ebben az emberben nincs semmi sunyiság.
      Miért kell az embereknek mindig köpködni valakit? Ahelyett, hogy örülnétek, hogy valaki képes az emberekért kiállni.

      Törlés
  7. Kedves Mvuk! Én pedig számtalan ismerősömet láttam tönkremenni, családokat a pénz (közmegegyezéssel elfogadott hamis értékkel rendelkező papírlap,sőt már inkább csak a virtuális térben létező megfoghatatlan - semmiből teremtett értékre cserélhető - semmi) miatt.

    Ha igazad van is kedves Mvuk, akkor is arra kérlek, hogy ne azzal törődj, hogy ez az ember iszik-e vagy sem (szerinted, ha Ő egy igaz ember - milyen támadásokat kell kiállnia négy éve?, biztos, hogy mi azt józan ésszel bírnánk?) mert nem az a fontos, hogy Ő ki, hanem az, hogy mit akar csinálni!

    Amire számítasz, nem fog olyan gyorsan jönni - csak figyeld meg, hogy mindent szép lassan vezetnek be - ez a módszerük, amik évszázadok óta működnek, nem fogják megváltoztatni.
    (azért azt hozzáteszem, hogy Nekem is van egy "ha gond lesz" tanyám, ezt mindenkinek ajánlom, aki még megteheti!)

    Amit Kásler akar, az egy sokkal(!) valódibb demokrácia, mint ami most van. Kérlek állj mellé, de ha nem tudsz, legalább ne akadályozd azt aki megpróbál valami igazán nagy dolgot csinálni.

    Kásler találmányából is látszik, hogy egy fiatal kora óta kritikusan gondolkozó, értelmes emberkéről beszélünk, aki csak a sz@rt kapja a fejére de még mindig nem adta fel.

    Lehet, hogy nem jó az amit csinálni akar, de a jelenlegi rendszernél jobb!

    ............................................

    Más; ismertem ilyen szórólapost - kapnak kb. 3000 Ft-ot DE csak akkor(!) ha elosztogatják a napi adagot. És közben folyamatosan figyelik őket, hogy ne tudják kidobni - eltüntetni a szóróanyagot. Legközelebb vedd el tőle kérlek, aztán dobd ki az első kukába, sokat segítesz vele - lehet, hogy egy gyerekes magyar embernek...
    Nehéz időket járunk!

    Jó egészséget kívánok Neked és a családodnak Mvuk - remélem találkozunk 21.-én:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem én mondtam rá, hogy iszákos...
      Azzal egyetértek, hogy nem lehet azonnal egyik pillanatról a másikra váltani jó és rossz rendszer között, de az első lépés kiirtani mindazt ami ebben gátolja annak kialakulását.
      Én nem követek senkit, mert ma már senkiben nem lehet megbízni, ahogy Orwell is mondta eljön az idő, mikor a gyermekeitől is retteg majd az ember.

      Dátum választás is roppant furcsa, nem?
      Én nem leszek ott, dolgozom.
      Pontosabban dolgozok, hogy dolgozhassak. Nem kell ezért sajnálni megvan a lehetőségem, hogy ön-kezűleg végett vessek, ahogy nektek is, és eljön az idő mikor képes leszek legyőzni az életösztönöm és akkor lezárom ezt. Még az sem tart vissza, ha nem lesz semmi utána. Csak a haláltusa fájdalmai tart vissza már, és egy kedves gondolat.

      Törlés
    2. "Balta, bárd előkészítve, az biztos, hogy én nem fogok éhezni, ha itt kitör a pánik és nem marad állat a közelben, az életösztön nagy úr."

      Konkrétan az embertársaidat akarod elfogyasztani? Az kemény. Újra értelmet nyer a gój=barom/marha megnevezés :D

      Azért én az öngyilkosságot nem reklámoznám ilyen nyíltan.. persze burkoltan sem. Szomorú ha neked csak annyi jött le ebből a fizikai létnek nevezett félmaterialista katyvaszból, hogy húzzak már innét a faszba mer szar a egész

      https://www.youtube.com/watch?v=XynknMFD9Xw
      https://www.youtube.com/watch?v=R2jghnSLi-0

      Törlés
    3. Ne legyél ennyire pesszimista!
      Nekem az a furcsa ,hogy az élet menetét erre napra szervezték.
      Azért, hogy legyen mit mutogatni a tévében.
      Március 9-én is, 2 tüntetés volt.A diákok alkotmány módosítása vitte a prímet a hírekben.
      Direkt figyeltem az interneten sem jobb oldali, sem bal oldali hír portál sem számolt be érdemlegesen, vagy egyáltalán nem.
      A nagy jobb oldali kuruc infón, nem is találtam.
      Érdekes!
      A magyarságról az ország sorsáról, a valódi gondról van szó.Ami összekötne bennünket,azt nem támogatják.
      Széthúzás megy, meg a faji kérdés.
      Mindannyian ugyan annak erőnek az áldozatai vagyunk, vagy leszünk.
      Tényleg ezt kéne már megérteni!!!

      Törlés
    4. http://kuruc.info/r/23/110499/

      gondolom a keresőt nem használtad inkább egyből ideírtad hogy a "A nagy jobb oldali kuruc infón, nem is találtam." vagy nem is akartad megkeresni

      Törlés
  8. én elmondom mi a megoldás
    1.) csináljatok sok gyereket
    2.) képezzétek ki őket megfelelő sovinizmusra
    3.) törekedjen mindenki arra hogy a lokalitáshoz hű magyarok foglaljanak el minden fontos állami és egyéb pozíciót, minden idegenek megtiltani a fontos pozíciókat

    VálaszTörlés
  9. Mennek fel Pöstre engedélyt kérni, hogy hátha megsajnálja őket valami felülről irányított politikus, vagy legalább jól maga alá csinál és engedékenyebb lesz. Ja, így szokott lenni mi?

    Sóhaj ... itt is tüntettek Gyulán az OTP előtt. Szánalmas volt. Az emberekbe belerögződött, hogy végső esetben tüntetéssel mindent el lehet érni. Olyan, mintha a maffiától kérnél kisebb uzsorát, majd ad neked ne félj, menjél csak, meleg ruhát vigyél, mert a fogdában hideg van!

    Ezzel át is kerülnek a hatalom térfelére. Innen már csak pár embert be kell csempészni a tömegbe akik kövekkel kezdenek el hajigálni és betörik az ablakokat és jöhetnek is a rend őrei a könnygázzal meg a lovakkal, meg a gumilövedékekkel. Utána magyarázd meg az ország előtt, hogy ti nem is olyanok vagytok, nem is értitek, hogy hogyan fordulhatott elő. Sok sikert a tüntetéshez!

    A dolognak a kulcsa mindig is ott lesz, hogy elismered-e uraidnak a hatalmat, vagy mindinkább ahol lehet akár összefogva egyszerre is kihagyod az életedből. Például tüntetés helyett fél milla, vagy több adós meggyőzésére koncentrálnék inkább, hogy egyszerre ne fizessenek uzsorát Ennyi. Fél millió embert nem lehet börtönbe csukni, ennyitől nem lehet elvenni a lakást, ezzel saját térfélen lehet játszani.




    VálaszTörlés
  10. "mert zsarnokság ott van
    jelenvalóan
    mindenekben"

    VálaszTörlés
  11. de amúgy értékelek minden idealista forradalmat...

    VálaszTörlés
  12. Ezt a felnégyelést a hazaárulók számára biztos nem mondta komolyan az Árpád, vagy mégis ?

    VálaszTörlés
  13. Most végre előjött a nyúl a bokorból.
    Látszik, hogy egy előadó munkásságát sem ismeritek a fenti videóból.
    A "Történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetség" nagyobb gittegylet, mint amit a Pál utcai fiúk alapítottak.
    Cionisták, kretének és idióták.
    Alsóház politikai pártokkal?
    Felsőház az "arra érdemes, a nemzetért sokat tett" izékkel?

    Ha a szart befőttes üvegbe teszik, és beviszik a kamrába a polcra, még nem lesz belőle lekvár.
    9323

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De egy mono-Bankrendszer kialakításához pont elég. Majd jól figyeljétek az Ypszilon elágazást, mert ott lesz az valahol.
      Szerintem Széles Gábor úr is megszólal a napokban, sejtelmes szimpátiáját kifejezve a Kásler mozgalom iránt. Két hét múlva valamivel okosabbak leszünk, talán.

      Törlés
  14. Ez kicsit sértő. Sértegetni mindenki tud és mindent jót-rosszat. Írd már oda kérlek hogy mért gondold Így.
    Mert ha most én leköcsögözlek az pont ugyan az mint amit a hozzászólásodban írtál pont az a kategória.
    Én nem tudhatom hogy köcsög vagy-e így indoklást sem tudok írni. Szóval semmis a kijelentésem, kérlek tedd oda az információ forrását vagy logikai okfejtést,hogy utána tudjak(junk) járni mert ez így önmagában üres és semmis csak egy sértés.

    Szerintem ez úgy működik hogy a rendszer az idáig korrodált. Ha visszatudjuk állítani a Szent Koronát akkor az nem a problémát oldja meg hanem egy lépés visszafele egy lépés a probléma megoldásában. Azt hittem ez egyértelmű és aki nem így gondolja kérem mondja el hogy miért mert a miért-ek a lényegesek és nem maga a sértő szó.
    Üdv Argonka (bocs a köcsögért :D én tudom hogy ember vagy egy váza nem tud írni)

    VálaszTörlés
  15. PP, azt mondod az intro-ban: "Higgyétek el nekem, Árpád teljesen képben van". Mivel van képben? Azzal, hogy akár még a HAARP-ot is bevethetik a tüntetők ellen, vagy azzal, hogy az április, időjárás szempontjából egy igencsak szeszélyes hónap? Nekem az utóbbira hívta fel mindig a figyelmemet a drága nagymamám, amikor készültem elmenni otthonról, igaz, ő a HAARP-rol mit sem tudott akkoriban. Továbbá az is érdekes részedről, hogy a múltkori Banklogós cikkben is megemlítetted a Kásler féle mozgalmat, de akkor még semmit sem tudtál róla, idézem :"Maga a mozgalmat, megmondom őszintén nem ismerem", de mára már azt tanácsolód, higgyünk neked, mert te tudod, hogy Árpád nagyon is képben van, és azt is tudja, mit miért csinál. Azért nekem ez egy kicsit furcsa. Most te jössz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyiból tényleg fura, hogy bizonyára még mindig nem lehet TELJESEN képen Pirula Káslerrel kapcsolatban, de bizonyára azért írta ezt, mert amiket AZÓTA megtudott róla, az számára teljességgel kielégítő volt. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindent tud Káslerről, de amit azóta látott belőle, az teljesen megfelelt neki. Azért nem árt vitatzkozni. Nekem is vannak dolgok, amik nem tetszenek, bár tény, hogy Káslert nem tartom dezinformátornak, vagy rossz embernek, legfeljebb annyit mondhatok el róla, hogy minden jószándéka ellenére nem mindent csinál elég jól. Ennyi. Egyébként támogatom, és kritikáimmal is csak segíteni kívánom őt.

      Törlés
    2. Én szeretem a pirulát olvasgatni is és rengeteg dolgot lehet tanulni és megfigyelni belőle. De egy picit mindig ott van bennem az,hogy mi van akkor ha a pirula nem is annyira azt akarja amit mutat. Mert ugye van egy ébredő és egy alvó csoport. Az ébredőkkel is kell tenni valamit nem lehet úgy hagyni mert egyre több lesz belőlük. Nem akarok semmi rosszat mondani a pirulára mert tényleg szinte midnenap felnézek,hogy elolvassam. Csak a napokban ez jutott eszembe, hogy mi van akkor ha ez egy ujabb álomba szenderítés pár információval meg toldva, hogy azért az ébredők is érezzék a szeretet.

      Remélem érthető volt :D

      Emppu

      Törlés
  16. Nyílt levelem Kásler Árpádhoz!

    http://kritikaigondolkodas.blogol.hu/read?perm=4038987

    Kéretik ebben a témában a linkelt bejegyzés alatt kommentelni, és itt csak a Pirula bejegyzéséhez kapcsolódó dolgokat folytatni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És választ kaptál e rá????:))
      (Még is kinek érzed magat TE hogy egy olyan embernek az idejét rabolod a hisztiddel aki tesz valamit, ráadásul teszed ezt névtelenül... Mégis mit gondolsz jobb dolga nincs mint a te nyekergésedet megválaszolgatni a saját honlapján....???) Nyilt levelet politikusok szoktak irni, közéleti személyek, nem névtelen hugyosok... Legalább értelmes dolgokrol irtál volna de a levélnek se eleje se vége.

      Törlés
  17. Eddig mindig sabbat/h/on voltak ezek a gőzkieresztő "bulik". Tán csak nem azért lett átrakva 21.-ére vasárnapra mert április 20.-án szombaton van Hitler szülinapja ?

    VálaszTörlés
  18. Kérdésem lenne hogy ti láttok valami furcsát ebben a képben ?!

    http://kaslerarpad.hu/wp-content/uploads/2013/04/A-haza-nem-elad%C3%B3-DVD.jpg

    Pirula véleménye is érdekelne mert ezekhez úgy látom nagyon ért :)

    VálaszTörlés
  19. Nagyszabású, a kettősségnek/dualitásnak megfelelő pár-huzamos szabadkőműves megjelenítés lesz 21.-én vasárnap 11 órakor Budapesten. A 11 órás "Élet menete" és a 11 órás "Halál menete". 11:11 - csillagkapu. Tehát spirituálisan a csillagkaput szeretnék megnyitni ezzel a 2ŐS-séggel, a "zsidónak" és "magyarnak" mondott rendezvényekkel - természetesen ugyanazok. Annál is inkább mert április 21.-e az év 111. napja. A 111 pedig a magyar gemátriában oda-vissza a FA/életfa-világfa. F=11, A=1. Melyen "felmászva" lehet képletesen a mennybe jutni. Tehát van az "életmenet a halálért" - kék-fehér színekben és a "halálmenet az életért" - piros-fekete színekben. Lásd Kásler-féle DVD-borító. Amelyen a szemek és még más is kivehető a tűzben - több mint valószínű hogy egy rejtett Baphomet-ábrázolás az egész. Akit, amit az "illetékesek" - miután a követőikként tüntették fel magukat - már régóta negatív kontextusba is helyeztek. Tehát a "magyar" a földi pokol tüzét megjárt "halálát élő" - azaz Főniksz-ként Fel-támadó. A "zsidó" meg az "életét haló" - még nem "pokoljárt"-ként jelenik meg a 21.-ei szimbolikában. Az még a Bibliában is benne van hogy "pokoljárás" nélkül nincs feltámadás - vagyis a magyar az aki előrébb jár. Tehát hiába nyílik ki a csillagkapu, azon át oda-vissza csak az arra "érdemes" közlekedhet. Más kérdés ha a Szét/h/-választás után az úgymond "kiválasztottas elmeneteli elragadtatásra" megy ki a játék. Mondjuk egy csillagháborús-illúzió pokoli bolygójára induló űrhajóra fénybeállásos-vonósugarakkal menve - mint ahogy azt már megjelenítették párszor Hollywoodban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mekkora f...ság ez már! Először is, a kásler-féle demonstrációnak semmi köze az életmenete-ellenes motoros felvonuláshoz. A borító tényleg nem szerencsés, de nem hiszem, hogy Árpád műve lenne, vagy ilyenek érdekelnék. Lehet, hogy akik körülötte dolgoznak, azok közé már beépült valaki. Sőt, ez biztos. De ő maga tiszta.

      Törlés
    2. Miről beszélsz ember ? A 11 órás úgynevezett "Élet menete" nem motoros felvonulás.

      Törlés
    3. Elbeszélünk akkor egymás mellett. Van az Élet menete felvonulás, van az adj gázt motoros felvonulás, és van a Kásler-gyülekező. Előző kettő nem lényeg,mégis azok folynak a médiából, utolsó a lényeg,az meg sem jelenik a médiában. Első kettő pont arra van, hogy a lényegről, a kásler-féléről elterelje a figyelmet. De miért nevezed te ezt "halálmenetnek"?

      Törlés
    4. A szabadkőművesek jelenítik meg annak - az "életmenet" ellnpólusaként, kabbalisztikusan és spirituálisan - a kezdési időpont is éppen ezért 11 óra mindkét rendezvénynél. Egyébiránt "hivatalos" motoros-felvonulás meg nincs - ugyanis betiltották. A lényeg - ugyanazok a "kerekasztalos bankárdinasztiák" jelenítik meg - közvetetten - mindkét eseményt. Már réges rég kinevelték a saját ellenzéküket is. Úgy látszik nem volt elég - megtapasztalásnak - a "böszmeség" utáni majd kétéves tüntetés- és útlezárás-hullám melyben még százezrek vettek részt országosan, jó ideig naponta. "Ellenmeneteli" spirituális energiával megtámogatva a 6alom további regnálását. Lehet még futni a köröket - csak az idő véges már az ébredésre.

      Törlés
    5. "Már réges rég kinevelték a saját ellenzéküket is."
      Ebben igazad van. Ez a Jobbik.

      Törlés
  20. PONT AZ ILYEN barmok miatt nem történik soha semmi. MINDENT ők csinálnak ezért TE soha semmit ne tegyél a magad érdekében. Ez a cél! Fasza, hogy 30 hozzászólásból 24 Kásler ellenes. Nézzétek már meg mi az alap kiindulási pont! HOGY mit akar elérni! Bmeg!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Senki sem Kásler-ellenes. Mindenki futja a maga "köreit". Neki ez jutott. Lehet nem tudja hogy mire is használják - vagy nagyon is tudja. A szintén "ősmagyar" Éliás Ádámmal - a vállalkozók önvédelmi szervezetének elnökével - is végigzongorázták már ezt. Az érintettekre nézve eredménytelenül. Aztán kiderült hogy Éliás egy kis jattért időnként eltekintett a bontástól. Szegedi Csanád meg az ország "felszabadításától". Inkább rabbinak állt. Mások "lebarmozása és ba..dmegezése" helyett tükörbe kéne végre nézni. És nem árt az álomkóros illúzióktól is végre megszabadulni. De persze lehet a sehová sem vezető önpusztító "kásleriádát" is tovább folytatni. Szabad a pálya.

      Törlés
  21. Árpád nem fog "egy kis jattért" vagy bármi másért rabbinak állni, vagy kiárusítani az ügyet. Azt el tudom képzelni, hogy kellő támogatás hiányában abbahagyná a dolgot, de szembefordulni semmiképpen. Hiteles ember ritkán jön el, én úgy érzem, ő az. A többiben - az emberek együttmúködésében, meg hogy az ellenfélnek nem sikerül belerondítania - meg reménykedjünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te lennél a lelkiismerete vagy mi?

      Törlés
    2. Alaposan utánanéztem ennek az embernek, és ez jött le.

      Törlés
    3. Ez a hiteles ember legutóbbi írásában a honlapján például ilyeneket ír:
      "A nemzet akarata ellen a hatalom nem cselekedhet." - Édes Istenem, itt valami nem stimmel, mert Mátyás királyunk óta - már jó 500 éve - szinte csak a magyar nemzet ellenében cselekszik a jobbára idegen hatalom.
      "Egy delegáció átadja a nemzet akaratát tartalmazó okmányt a házelnöknek." - Te Jó Ég, ez nem más mint a bitorló hatalom nyílt elismerése, az előtte való de jure és de facto meghunyászkodás. Hol itt a váltás, az országmentő magyar megújulás ?
      "Ez az igazi erő, ezzel a hatalmaskodók nem tudnak mit kezdeni." Itt nyilván a Kásler által mozgósítottakról van szó. Arról a jó esetben néhány ezer megvezetettről akikkel a 6alom eredetileg forradalmat szeretett volna kieszközölni. Mert az úgy kéne már neki mint egy falat kenyér - hogy menten elsöpörhesse. Ha kell a nátóval és usraellel.
      "Békésen, atrocitás nélkül fogunk történelmet írni." Ajjaj Uram ne hagyj el - ennyi sületlenség láttán. Az persze nyilvánvaló hogy fegyverrel nem lehet a 6alomnak menni, mert az - egyébként egy teljesen felesleges - öngyilkosság lenne. A békés tüntetgetésre meg nagy nagy ívben sz.rnak, mint ahogyan eddig is ezt tették - ez is borítékolható.
      "...álmodoznak és blogolnak évek óta az internetes fórumokon, de a való világban még egy szalmaszálat sem tettek a nemzet ügyéért." - Hát éppen ez az. EZ nem a "való világ" - ezt kéne már végre tudomásul venni. Ez egy látszatvilág, illúzió. Nem ellene kell hatni hanem meg kell haladni, felül kell rajta emelkedni. Aztán a "csatát" a magasabb szinten megvívni. Ezt pedig éppen azok a Kásler által lenézett senki "blogolók" teszik nap mint nap. És mit ad Isten győzedelmeskednek is a magasabb szintű spirituális "éterben". Idelent éppen ehhez - ennek a magyar sikernek a matériába való lejöveteléhez - próbál alkalmazkodni a még regnáló idegen 6alom - több kevesebb sikerrel. Persze úgy hogy önmagát valahogy át is mentse. Nem fog sikerülni. Futják még az utolsó köreiket a csicskáikkal együtt a vaksi pokoli semmibe. Handabandázva a nyaktiló alá menni a hülye is tud. Nyugodt, türelmes szeretetelvű módon gyökeresen jó irányban változtatni a magyarság helyzetén meg csak a bölcs messzeLÁTÓ. Ha úgy tetszik a mennyei szakralitást birtokló TÁLTOS.
      Széles bejelenti a mindent felülíró tuti találmányt - ami persze még titkos. Szelei bejelenti hogy "uncle sam" hazatért a 21 ezer milliárdjával - a nép javára. A mazsihisz bejelenti az "élet menetét" pontban egyidejűleg Káslerék Magyarország-megváltásával. Eközben a Borbély-féle "Apostoli Magyar Királyság" kiegyezik Orbánékkal és átveszi a 6almat. Majd betiltja a megmozdulásokat, többek között a "holocausztozást és a baeszozást" is. Eközben a gójnak álcázott motorosok nyomják a gázt veszettül, de már csak otthon.
      Mi ez ha nem a paradigma VÉG/e/. Az állítólag "valakik" meghasonulásának eszement tombolása - amikor az egyik szabadkőműves megjelenítő kéz már nem tudja hogy mit csinál a másik. Ráadásul még az asztrológusok erre játszanak rá, mert szerintük a vasárnapi, április 21.-ei Merkúr-Plútó kvadrát - szerintük - várhatóan agresszív, eszement helyzetek sokaságát hozza. Mit lehet erre mondani ? Minden úgy van - ahogyan lennie kell. A Teremtés malmai lassan de biztosan őrölnek.

      Törlés
    4. Akkor most mit is javasolsz ehelyett? Szeretném a konkrét, kézzel fogható forgatókönyvedet hallani?:)

      Törlés
    5. Milyen alapon ? Talán én járom az országot - "vezérként" - hogy még további felesleges körök megtételére serkentsem a honfitársaimat ? DE tudod mit elmondom hogy mit gondolok. Nem a rendszer ellen kell menni mert azzal belesimulsz - s így mint amúgy magában a rendszerben idegen és "fegyvertelen" magyar eleve bukásra vagy ítélve. Nem csak fizikailag hanem a még rosszabb szellemileg is, sőt még lelkileg is ami a legrosszabb. Az egyetlen megoldás minden lehetséges módon kilépni a rendszerből és EgyÉn-ileg megújulni a szeretetelvűség útján, mintegy újjászületni. Főként szellemileg. A Teremtés tudatalatti késztetéseit, inspirációt felhasználva. A Belső Hang/Isteni Szikra segítségét igénybe véve. Magyarán a magyarnak meg kell "táltosodnia" mint régen. Azután lehet aztán összefogni - akkor már természetes lesz - mint ahogy a vezető is önmagát fogja adni. Mindenki tudni fogja kapásból, hogy ki az. És akkor majd Őt kell követni. Az igazi, valódi szakrális vezetőt - akit voltaképpen az ÉG "kiválasztott". Csak így van esély - ezzel a forgatókönyvvel. Egyébként a 6alom ez idő alatt meg felemészti önmagát. Ez már most is látható. Ugyanis nem tud mást tenni. A vérében az ellenségkép aki ellen mindig menni akar. Ha nincs ki ellen - akkor kénytelen önmaga ellen menni - megküzdeni a koncért az övéivel.

      Törlés
    6. Miután Kásler pártot alapított kár is tovább ragozni ezt a témát. Ugyanis ezzel végképp kibújt a szög a zsákból. A "vezér" megtért az övéihez - az össznépinek hazudott "országmegváltásnak" meg annyi. Lehet - ha a koncot őrzők hagyják - a szabadkőműves polip újabb karjaként besorolni a "kiválasztottak" parlamentjébe. Ha egyáltalán beszavazzák. Ha lesz még ilyen cirkusz - ami nem valószínű. Sok hűhó volt semmiért - a lebukás meg hamar jött. Egy már eleve kontra-szelektáltan jogi egyetemet végzett menő ügyvéd, aki helyi rendszer-szavazáson jelöltként már indult, az USÁ-ban pedig hosszasan "akkreditált" VALAKI volt - egy új világ hajnalán csak senki lehet. Aki viszont még sEnki - na AZ lehet a jövőben VALAKI. Ez a Teremtés alapvető tézise, ha úgy tetszik axiómája. Nem igaz hogy olyan nehéz ezt felfognia annyi embernek.

      Törlés
  22. Kaslert fikázzák a kurucon....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugi, ez csak annyit jelent, hogy miután már elhallgatni nem vezet célra, most elkezdik támadni. Mégpedig jobbról is, balról is. Ebből csak annyi látszik nekem, amit Morvai Krisztina óta sejtek, Szegedi Csanád óta viszont már tudok: a Jobbik - és vele a kuruc - is csak a háttérhatalom által felépített szervezet, ami a nemzeti radikálisokat van hivatva becsatornázni a választásokig, utána meg jönne a pofára esés.
      Igen, Kásler pártot alapított, de a pártfüggetlen annyit jelent, hogy a rendszerváltó pártokkal, plusz a bekebelezett vagy eleve úgy alakult Jobbikkal nem vállal közösséget. Egy független párt, ami nem sározódott be, nem olyan rossz ötlet, hiszen valakinek vezetnie kell az embereket.
      Az mutatja épp, hogy Árpád nem háttérhatalmi ember, hogy eddig totálisan elhallgatta a média és minden párt, legyen az kormány vagy ellenzék, kuruc vagy jobbik. Most, ha nem akarják lejáratni magukat, már beszélniük kell róla, de így is minimálisat, és lejárató hangnemben.

      Törlés
    2. Olyan nincs hogy "pártfüggetlen" - ha valaki/valami a démon-kratikus rendszer része. Ez az ember azért volt veszélyes az ébredésükben még vacilláló magyarokra mert elhitette velük hogy kívül áll a 6almi rendszeren, attól független, nem fogadja el a játékszabályait. Ez természetesen nem volt így - s ennek azért sokan, akik már látnak is és nem csak néznek hangot is adtak. Lehet, ennek is köszönhető hogy levetette az álarcot és végül is besorolt oda ahová mindig is tartozott. A nomenklatúra tagjai közé. Aki még ezen nyilvánvalóságok után is futja a köröket vele, amúgy "spirituálisan alkotmányozva" - az még a megtéveszthető, megvezethető szinten van. Még sokszor kell karmikus tapasztalatokat szereznie ahhoz hogy felébredve meg tudja majd emelni a belső rezgésszintjét, azért hogy abszolválni tudja az Aranykort. De ne legyünk igazságtalanok ezzel az újdonsült pártocskával - hiszen ott vannak még a "fidesznyikek és jobbiknyikok" is a többi cionvezérelt pártról és szervezetről már nem is beszélve. Persze nem muszáj felébredni, megvilágosodni és felemelkedni. Megtáltosodni meg végképp nem kötelező. Lehet továbbra is rabszolgálni. Hogy is mondta anno a Bikini ? Ja igen, hogy: "rabszolgák rabszolgáljatok" - idegen uraitoknak. DE egy másik síkon, egy másik illúzióban - ne a valódi magyarokéban.

      Törlés
    3. Ne haragudj de elég magas lóról osztod itt az észt, holott még láthatóan te is az illúziók rabja vagy, amiből következik, hogy te is csak alvó vagy még.
      Ha lehet ne abszolútként közöld a véleményedet.

      kaze

      Törlés
    4. Ne haragudj kaze, de te vagy a - nem tudom ki által felfogadott - felettem ítélkező Bíró ? Nem tudtam - bocsánat. Én mindenesetre nem ítéllek meg - az másnak a dolga...

      Törlés
    5. Van egy ilyen irányzat, amelyik arra biztat, ne csináljunk semmit, amíg "gondolati" szinten fel nem emelkedünk, meg nem táltosodunk stb. A gondolati megvilágosodás valóban fontos, de ezen a szinten maradni megint csk a háttérhatalom érdeke. Ilyet szolgál például a most 21-én, a Káslerrel egyidőben tartott nagy össznépi meditáció "a magyarság felemelkedéséért" vagy valami ilyesmi. Miközben a magyarok összefognak, és kimennek a Hősök terére, hogy tegyenek valamit. Kb azt sugallja, hogy ne csináljatok semmit, csak emelkedjetek spirituális magasságokba. Nem veszed észre, hogy ez pontosan a háttérhatalom érdekeit szolgálja? Hogy lecsapolja az energiáidat valami ezoterikus marhaságban, miközben itt lenne az idő a - békés - cselekvésre? A hatalom éppen betojik a nadrágjába, úgyhogy most bevetik az összes eszközt: teljes elhallgatás (ebben teljes nagykoalíció van a parlamentben, figyeljétek csak meg!), ha nem megy, akkor torzítás (széljobbos rendezvény ez stb), megosztás, figyelem lekötése (menjetek futóversenyre, életmenetére, meditációra inkább, foglalkozzatok az életmenete-adjgázt konfliktussal, meg majd biztosan lesz még más rendezvény is aznap), tudatos befeketítés (Kásler Á is csak pártember, biztos a hatalom futtatja, biztos zsidó, biztos ez meg az....)
      Tény, hogy csak rossz tapasztalataink vannak eddig, de próbáljunk már kicsit optimisták lenni! K.Árpád pont ahhoz nyúl, ami itt a lényeg: vesszenek a bankok, nulla forintot nekik, ne lehessen elidegeníteni a földet, ne lehessen kifosztani a magyart. Ezért fosik most mindenki tőle.

      Törlés
    6. Ha valaki ezoterikus marhaságnak vallja az ébredés, megvilágosodás és felemelkedés útján történő megtáltosodást - azzal nincs miről beszélni. Az egy tőről fakadó 6alom, bármennyi megtévesztő látszat-ellenzéki ágaboga is van egyes egyedül ettől fél - semmi mástól. Attól hogy a magyar a mérhetetlen tudás és a csodás képességek birtokába jut, egyfajta "szupermen" lesz - amivel aztán a 6almas már semmit sem tud tenni. Mástól mitől félne ? Hiszen minden eszköz a kezében van az "ellen" megsemmisítésére - ha úgy adódik. Ez még akkor is így lenne ha egyenlőek lennének a feltételek. Azért mert a véres és vértelen 6almaskodásban vérprofi - míg a magyarnak ez nem kenyere.
      A cionista 6alom pontosan ismeri a valódi magyarok potenciális képességeit. Különben mi másért akarna "magyarrá is válni", Kárpát medencét foglalni, miért akarna a magyar helyébe lépni mint ál-magyar. Meg miért is akarná a magyart minden szempontból ellehetetleníteni - mint ahogyan azt nap mint nap látjuk. A magyarnak elege van abból hogy különféle páholyokból jött ál-magyar idegen országmegváltók zászlaja alatt vérezzen el. Vagy egyáltalán vissza legyen vetve a megtáltosodásában - amikor éppen annak van az ideje. Nem kellenek már a "barikádokra" hősi harci kiáltással invitáló - a 6alom által egyébként kontraszelektáltan felfuttatott "vezénylő tábornokok". A magyarság összes fegyveres ellenállása, forradalma, szabadságharca, a török időktől kezdve - egy eleve bukásra ítélt - kiprovokált akció volt. A magyarság vérét szomjazó előre megírt forgatókönyv alapján. Még a törököt és az osztrákot is a "kiválasztott" bankárcsaládok heccelték fel Magyarország ellen - az ország tönkretételére, na meg az aranybányák elfoglalására.

      Törlés
    7. Kapjál már a fejedhez ember.... Megtáltosodás... (most majdnem valami gorombát irtam te supermen). Azért törekedjünk már arra hogy a föld nevü bojgon vagyunk nem egy ps3 gémbe ombre!!!!!

      Törlés
  23. Amúgy - érdekes módon - megfigyelhető, hogy:

    1. Pirula ír egy cikket (valamiről).
    2. A legtöbb hozzászóló egyetért vele (megadta az alaphangot, most már lehet énekelni; jó, páran biztos utánanéznek, de a többség biztos nem és nem azért mert lusták, egyszerűen nincs idejük meg energiájuk állandóan ezzel foglalkozni).
    3. Néhányan elkezdik érezni a "zavart az Erőben", ez azonban már szembe megy (!) a "főárammal" (igen, ami addigra már simán ki tud alakulni. Hogy hol? Hát az emberek fejében (Inception), aminek - lehetséges - fizikai megnyilvánulása a hozzászólás).

    Nem tudom, de ilyenkor az az érzésem, hogy a múlt leckék emlékei, nem is hogy halványodnak, hanem - mint amikor az egyetemista az x-edik vizsgáján van túl, és már egy idő után tényleg képtelen emlékezni a korábban "tanultakra" - mintha nem is lettek volna. Semmi. Hát elfelejtettük a probléma (devizahitel) - reakció (kormány "bénázása") - megoldás (a hős, Kásler Árpád színre lép) szentháromságát? Pedig nem is volt olyan régen...

    Igazából csodálkozom, hogy idáig senkinek nem jutott eszébe (legalábbis ilyen nyíltan egyik eddigi hozzászólásban se látom). De vizsgálhatjuk ezt az ügyet az Inception (Eredet) gondolatültetés irányából is. Erre most nem térnék ki, mindenki gondolja át maga, ha akarja. De mit is akarnak elérni ezek egyáltalán? Tök mindegy, mert - ha még nem tűnt volna fel - a rendszer úgy van megcsinálva, hogy a saját fegyverével, a saját szabályainak betartásával nem lehet mit tenni ellene! (Itt elsősorban szabályok alatt azt értem, hogy mit tehetsz meg és mit nem, illetve mit gondolhatsz és mit nem; már ez utóbbinál is hány ötletet hajigáltunk a kukába!).

    Ahhoz, hogy valódi, érdemleges dolgot érhessünk el, valóban nem összefogásra, hanem egyetértésre lenne szükség, mert az összefogás már abból következne! De ahogy én látom, ezt azért - valljuk be őszintén - elég nehéz lenne összehozni, tekintve a többségi gondolkodásmódot. De ha mégis összejönne (pártok, minden felesleges "barokk" cicoma nélkül, ami a jelenlegi rendszer szerves része), ha valahogyan felébredne a nép és lenne ideje szépen, nyugodtan végiggondolni ezeket a dolgokat (ami megint csak elég nehéz, a létfenntartásért küzdve az ember gondolatai nem e körül forognak), akkor lehetne érdemben változtatni. Addig... addig marad az irigykedés, a képmutatás, a teljesen felesleges ellenségeskedés, ami úgy tapasztalom, társadalmunk szerves része (lassan nélküle már nem magyar a magyar).

    Ha a népnek ez kell, akkor válassza ezt, ha nem tud ezen a korláton túllépni, akkor nem tud. Mindenesetre jó lenne, ha nem csak márciusi hóviharban, hanem egyébként, "békeidőben" is, segítenénk és nem egymás mardosására fordítanánk azt a maradék energiát, ami a mindennapi (rabszolga)munka után maradt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nép - mármint a magyar lélek-minőségű - pontosan tudja, ösztönösen hogy mi kell neki, hogy mit kell tennie. Hogy most még egy kis ideig a nyugalomra, türelemre, egzaltáltság-nélküliségre van szüksége. Hogy a saját középpontjában tudjon maradni és végig tudjon menni a saját útján. Ez látszik is. Hiszen egyre kevesebb embert lehet értelmetlenségekre behülyíteni. Ha pedig személy szerint is megnéznénk hogy kik azok akik még a valójában szabadkőműves megjelenítések körül sertepertélnek - több ál-magyart találnánk köztük mint valódi magyart. Úgy hogy minden nagyon is jó úton halad a Magyar Feltámadás felé. Sokan összekeverik - a 6alomnak is ez a direktívája - a nyilvánvalóan nem magyart a magyarral. Nem tesznek különbséget, pedig még a csonka területen is rengeteg a magyarul vagy magyarul is beszélő nem magyar. A vezető, végül is 6almi réteg tagjai között pedig lámpással sem találni már magyart. Még a tévé időjárás-bemondója sem magyar nem hogy a jogász. Úgy hogy előbb gondolkozni kell - mielőtt a magyart úgy nagy általánosságban szapuljuk. Hátha nem is magyar az illető ellenségeskedve irigykedő. Soros Györgyre is azt mondják - korántsem véletlenül - hogy magyar származású amerikai tőzsdeguru. Holott nyilvánvalóan semmi köze a magyarsághoz. És hány ilyen van még, de hány.

      Törlés
    2. Ha azt hitted, az "ellenségeskedve irigykedők" alatt a Soros György & Co.-t értem, akkor nagyon tévedsz, egyszerűen a szomszédainkról beszéltem. Bár az is igaz, hogy az utóbbi időben - nem tudom, minek köszönhetően, talán annak, hogy egy trutyiban evezünk - valamennyire "jobb" lett a kapcsolat (bár nem mindenkivel, de valaki menthetetlen, igen, kétségtelenül). Ezt jó volt látni, tapasztalni és érezni. De attól tartok, ez még mindig csak külsőleg nyilvánul meg.

      Amíg nem lesz az emberek fejében rend, addig nem lehet mit tenni, maximum várni és - a körülményekhez képest - ébreszteni. De megérteni és végiggondolni nem tudod a másik embert helyett a dolgokat, és amíg ők maguk ezt nem teszik meg, addig nem lehet tovább haladni - legalábbis, szellemileg.

      A magyarságról: lehet ökörség, lehet nem, de történelemórán azt tanították, hogy közmegegyezés szerint magyar, aki annak vallja magát. Na nem mintha a politikusok vagy a külföldi üzletemberek (rabszolgahajcsárok), bankárok nagyon hangsúlyoznák, hogy ők mennyire qrvára magyarok (nem nagyon emlékszem ilyesmire, de ha ilyen van és eléggé meggyőző volt, akkor kérem világosítsanak fel ezzel kapcsolatban, előre is köszönöm), de a köztudatban szerintem inkább az van, hogy magyar, aki magyarul beszél! És ettől kezdve már egész messzire lehet menni (Uri Geller és társai), de a lényeg az, hogy ha volt is valaha, a magyarságra jellemző viselkedés, értékrend, akkor azt manapság én már nem nagyon tapasztalom. Néha előjön és nagyon jó látni, hogy még vannak közöttünk, de sajnos mintha egyre kevesebben lennénk. A legtöbben beállnak a fősodratba és sokan már szégyellik, hogy magyarok (erről mondjuk a külföldiek viszonya és viselkedése is tehet).

      Törlés
    3. A másik ember helyett tényleg nem lehet semmit sem tenni a szellem-tudati fejlődése terén. De figyelmeztetni lehet, sőt kell is ha zsákutcába téved, ha nem a megfelelő embert követi - ha egyáltalán önmaga helyett másokban bízik. Aztán úgyis azt tesz amit akar. Szerencsés esetben elgondolkozik. Valódi magyar az aki magyar lélek-minőségű. Aki szeretet-orientált, jóakaratú, megbocsátó, segítőkész, vendégszerető nem kér a 6alomból, nyugodt, türelmes, "szer-elmésen" fel tud emelkedni, meg tud táltosodni. Különben más betelepült nációk ezt használták és használják is a mai napig ki. Az azért érdekes hogy az ilyen lélek-minőségű emberek származásilag is jobbára magyarok. Ez a tapasztalat. Ami nem zárja ki hogy bármely más származású ember, még a cigány és a zsidó is lehet "magyar". Bár ők elég messze állnak a magyar lélek-minőségtől. Ezért is 6almaskodnak ál-magyaként - "fehér-gallérosan" a szellemi szinten vagy "fekete-gallérosan" a fizikai szinten - a valódi magyarokon. Soha sem a külsőség számít - hanem a "belsőség". Végső soron a belső rezgésszint foka.

      Törlés
  24. PP, még mindig nagyon elfoglalt vagy válaszolni a kérdésemre? Esetleg egy saját vélemény a Kásler fejleményekkel kapcsolatban? De tőlem akár lapozhatsz is egyet a Bostoni fejezethez. Mert még a végén, a "konkurencia" elviszi az olvasóidat.

    Ughh. Ha nem éreznéd, ez a hallgatás már egyre nyomasztóbb kezd lenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Ughh. Ha nem éreznéd, ez a hallgatás már egyre nyomasztóbb kezd lenni."

      Kit zsibbaszt hogy mi nyomaszt téged???

      Törlés
    2. Már kettőnket. Még valaki?

      Törlés
    3. Ha ilyen nyomaszto nektek ez a blog, miért nem máshol nyekeregtek:) Még valaki?

      Törlés
    4. Rednek!
      Már kaptál választ.... Tegergö leirta mit vársz még? (Irj még 5 névtelen hozzászolást:))

      Törlés
  25. A szerintem.
    http://2012.blogol.hu/read?perm=4040111#logdrb

    VálaszTörlés
  26. A 2012-es blogon olvasható cikk teljesen korrekt. Megállapításai alapján a konklúzió is magától adódik. Nem kell részt venni a "probléma-reakció-megoldás" banki és egyéb játékokban - amelyek a cikk szerint is csak a háttér6alom szerkezeti átrendezését, diktatórikus központosítását szolgálják. Ki kell lépni a pártos és pártonkívüli szabadkőműves "játékból" egyaránt. Meg kell haladni azt, felül kell tudni rajta emelkedni. Önmagunk szellemi, testi-lelki továbbfejlődése érdekében. Amivel aztán egy új 6alom-nélküli szintre lehet majd jutni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Nem kell részt venni a "probléma-reakció-megoldás" banki és egyéb játékokban"
      Neked nyilván teljesen jo ugy minden ahogy van, nyelvészkedni táltoskodni, magyarkodni, elmélkedni, meg trollkodni...

      Törlés
  27. Érdemes kicsit visszamenni, mondjuk, ez év januárjába, és megnézni, tulajdonképpen miért is küzd Kásler, és szerinte hogyan képzeli a háttérhatalom az egészet:
    http://kaslerarpad.hu/?p=2285

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig a küzdelem végeredménye számít. Hiába jogos, nemes és hősies a harc ha bukásra van ítélve. Mert nincs mögötte elég szellemi erő a fizikai kényszerítő erőről már nem is beszélve. Ezt kéne már végre belátni. Nem kell új Pilvax-kávéház meg március 15. Mert utána jönnek a vértanúk, a Bach korszak, a galíciaiak országfoglalása meg a kiegyezés - velük is - az agonizáló végünk bebiztosítására. Még most is ennek isszuk a levét, persze megfejelve trianonnal, a világháborúkkal, 56-al, 89-el. Persze a baészesek még nem a "vörös-sipkások", de az iromány szerint azok akarnak lenni. A "vezért" meg Hunyadi Mátyáshoz hasonlítják. Hát igen Gyurcsánynak és Orbánnak is volt aki kezet csókolt. Csak mi magyarok lettünk nyomorultabbak. De sebaj, mert a valódi magyar tudja hogy felemelkedni csak sEnki-ként lehet Nin/cs/HU/o/rszag-gal. Ez pedig - hála rabtartóinknak is - már "biztosítva van".

      Törlés
    2. "Mindig a küzdelem végeredménye számít. Hiába jogos, nemes és hősies a harc ha bukásra van ítélve"

      Tudod mi van bukásra itélve??? A te felemelkedésed... Kaslernak szerintem konkrétan 2 vagy 3 "B" terve is van. Csak kell neki a segitség. És igen mellé kell állni!!!!!

      Törlés
  28. De nagyon küzdesz, hogy valamit előre "be kéne látni". Akkor én nem vagyok valódi magyar? Te ítéletet mondhatsz felettünk? Akkor én is mondok rólad! Egy valódi szarkavaró vagy! Javaslom lépj ki a magyar államból! Te vívd meg a csatát egyedül a kis panel lakásodban és legyél "táltos", sokat fogsz vele segíteni nekünk. Mond meg annak a családos embernek akit 1 hét múlva kilakoltatnak, hogy világosodjon meg és legyen magasabb szellemi szinten okoska. Persze közben irkálj minden létező fórumra egész nap, hátha pár embernek még el tudod venni a kedvét a cselekvéstől! Az enyémet nem sikerült! Szerinted az az agonizáló vég, ha teszünk valamit! Hirdesd továbbra is a NEM cselekvés programját, az fog elvezetni a felemelkedésünkhöz! Szerencsédre olyan fórumon vagy, ahol még meg is tudsz győzni pár embert, mert alapvetően megrendült a világképük. A tied is csak egy vélemény mert nem tudod az abszolút igazságot - ezért véleményt mondhatsz, de bírálatot nem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút egyetértek! Ez az alak itt vagy a háttérhatalom bérence vagy pedig megvezetettje! Az Illuminati minden szintnek feltalált valamit: a tinédzser gyerekeinknek Rihannát, Keshát és a Balázs Showt, a droid anyjuknak a Mónika Showt, Barátok közt-öt, az előbb emlitett programokon szocializálódott biorobotoknak, huszonéves szingliknek pedig a Megasztárt, Való Világot, Big Brothert és még sorolhatnánk! Eredmény: jelenleg a nagy budapesti többség rendkivül elfoglalt az elé tálalt ideálok kergetésével, a szórakozással, a valóságtól való meneküléssel! Hja, hogy még maradt valaki? Na azoknak ott van az a New Age zagyvaság ami a Nem cselekvést hirdeti - a kommunizmus, szocializmus és demokrácia után az az ujabb ideológia, amellyel az Illuminati időt nyerhet, hogy megvalósithassa céljait! Van egy rosz hirem kedves Illuminati és bérencei: a Kásler Árpádhoz és hozzám hasonló erdélyiek, illetve a magyar vidék jó része átlát a szitán! És ehhez nem kell táltosnak lenni - elég ha józan, paraszti eszed van no meg gondolkodsz egy kicsit! Aki nem ezt teszi, az csupán magyar állampolgársági papirral rendelkező droid, az Illuminati öntudatlan, látens luciferánus szolgája, akit addig fognak felhasználni, amig szükség van rájuk!

      Törlés
    2. Jól mondtad! De azért nem csak a vidékiek és erdélyiek, sok józan gondolkodású fővárosi is átlát a szitán!
      A háttérhatalom egyébként nagyon próbálkozik már mindenfélével megosztani: legutóbb megalakult valami Alternatív Magyarországért, ami úgy próbál csinálni, mintha "független" gyűjtőpárt lenne. Nem véletlen pedig, hogy egy balliberális médium reklámozza:
      http://fn.hir24.hu/velemeny/2013/04/15/reszkethet-orban-bajnai/
      Már nagyon birkának kell lennie, aki ezen nem lát át, ezek szerint viszont a háttérhatalom korántsem annyira csavaros:)
      Legyünk jó sokan április 21-én a Hősök terén!

      Törlés
    3. Ez eleve egy nagy köcsögség csak... Mi a fasz az hogy megtáltosodni... Én kétlábon járo ember vagyok, nem egyszarvu lo!!! Ki is vagyok az ilyen faszoktol

      Törlés
    4. A devizahiteleseknek a még csak nem is magyar Káslert találta ki az illumináti. Pontosan úgy mint a becsapott vállalkozóknak a szintén nem magyar Éliást. Mert hát a saját alombeli idegen a megbízható téglarakó szervező. Miután csőbehúzván az embereket lejátszották a devizahiteles megvezető AKCIÓT szépen alakul a REAKCIÓ a bankok és bankárok ellen. Ez is volt a cél. Hogy az elégedetlenséget meglovagolva tudja a háttér6alom centralizálni - globálisan is - a banki szférát. "Világkormányilag" egy kézbe venni. Az illumináti köszöni szépen hogy a gonosz bankokat most már minden nemzeti ellenállás nélkül 100 %-osan a magáévá teheti az általa előidézett akció-reakció tömeg-nyomásának köszönhetően. A devizahitelesek közé vetett néhány üveggyöngy pedig már útban "megoldásként" - ami majd megossza az amúgy sutyiban "alkotmányozókat" - mivel ugye más cél is van ám. Akik természetesen nem alkotmányozhatnak - ugyanis semmilyen szakrális jogosítványuk erre nincs. És nem mellesleg még csak nem is magyarok hanem jobbára kazárok. A 2006-os "böszmeség" után sokkal de sokkal nagyobb tömegek voltak az utcán - naponta szerte az országban - minden eredmény nélkül. Majd éppen a max néhány tízezres kifejezetten békés BAÉSZ-demonstráció lesz az ami megingatja a cionista 6almat. De nem is ez a valós cél - hanem éppen a 6alom kiterjesztése - persze rejtett módon egy kis kék-fehér alkotmányozósdival.

      Törlés
    5. Kasler nem az illumináti embere, nem a szabadkömüvesek embere, Fejezd be itt a bomlasztást... Senki nem ért veled egyet... Van egy véleményed leirtad egyszerm késtszer 6szor... elolvastuk. Menj táltosodj, meg emelkedj fel máshol

      Törlés
    6. Te vagy a diktátor, vagy a főügyész, esetleg a keresztre feszítő ? Akkor előbb tanulj meg írni: "egyszerm késtszer" - mielőtt magadból kikelve tudatlanul támadsz.

      Törlés
    7. te ki vagy????

      Törlés
  29. 10:17-e hozzászólónak

    Köszi a linket, valóban érdekes a neve; ALMA Vajon ezzel mit akarhatnak szimbolizálni? + nálam már ez a rész kiverte a biztosítékot:

    "A leendő párt egyik legfurcsább, legárulkodóbb alaptézise az lenne, hogy senki sem lehetne az AlMA képviselője, aki az akar lenni. A szabály hátterében – lapunk információi szerint az áll, hogy – az alakuló párt körül olyan szakemberek álltak össze, akik mindannyian letettek már valamit az asztalra, sikeresek saját szakmájukban, nekik nem vonzó a jelenlegi – mint fogalmaztak – kontraszelektált T. Ház."

    khhhm, valóban árulkodó..:) Szerintem valójában arról van szó, hogy tesztelik a birkákat, hogy 2014-ben is van-e igény még a Centrum pártra...

    16.36-os hozzászolónak

    Én voltam az első hozzászóló és nem állt szándékomban megsérteni a "táltost", de annyit megtettem, hogy rákerestem a wikipédián, hogy KI lehet az. Részleteket csak, akit érdekel - keressen rá:

    "A táltos a magyar népi hitvilág természetfeletti erejű személye. Elterjedt nézet, hogy a magyar ősvallás főpapja, de ez nem bizonyított."....

    "Ezek szerint a táltos már a magzati korban közvetlen kapcsolatban van a Jóistennel, itt kapja meg azt a „többletet”, ami születéskor fizikailag a többlet fogat vagy többlet ujjat jelent (vagy bármilyen többlet csontot). Sorsát az Isten eleve elrendelte, valamilyen célja van az életben, ez általában vagy a világ vagy a nemzet megmentése, fizikai vagy lelki értelemben."

    "Érdekes adalék, hogy néphitünk szerint Jézus Krisztus az égi táltos."

    Vagyis jobban utána nézve is a dolognak - teljesen komolytalan kérés, hogy táltosodjunk meg - mivel még az ősi hit szerint is csak a vezetőnk lehetne az.
    ...................................................
    Aki pedig itt van a Pirula oldalán arról biztosan állíthatjuk, hogy kritikusan gondolkodó ember. Én sem azt
    mondtam, hogy Kásler után vakon kell menni - de legalább nézzük meg mit csinál. Olyan dolgokat mondd és tesz, amik biztosan nem a háttérhatalom érdekeit szolgálják. Politikával foglalkozó pirulásoknak ajánlom, hogy lépjünk be a pártjába, így lehet biztosítani, hogy NE lépjen le arról az útról amit elkezdett.

    Egy lehetséges forgatókönyv;

    2014 Kásler pártja bejut 15%-kal a parlamentbe, Jobbik 15% Együtt 2014 20% MSZP 10% FIDESZ 40%

    Nos ebben az esetben a FIDESZ-nek meg kell mutatnia a valódi arcát és vagy a wallis motor liBajnaival, vagy az ősellenséggel, vagy a "gonosz nácikkal" szövetkeznie kell a hatalomért. Ez remélem nagyon sok embernek felnyitja majd a szemét, hogy mi számít valójában. (+ utána mindenhova kötelező lesz meghívni Káslert a médiatörvény szerint)

    A gyorsabb sikerben nem bízok a Gorcsevivan által vázolt TV birkák túlsúlya miatt, de reménykedem...





    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy erre már (érzéseim szerint) nincs idő:(
      Megvárni még egy választást, bejutni, jártatni a szánkat a parlamentben... ez alatt megadják a végső kegyelemdöfést Magyarországnak. Kásler mondta is, hogy annak idején, mikor alakult ez a civilnek álcázott devizahitelekkel foglalkozó kerekasztal vagy mi, Doubraszkyval az élen, akkor őt is meghívták a parlamentbe, de amit ott látott, az elborzasztotta attól, hogy ezt az utat lássa megfelelőnek. A mostani politikai elitet kompletten le kéne váltani, azt még én sem látom, hogy hogyan, de érzem, hogy a létszámnak ebben nagy szerepe van. Az ápr 21-i létszámon sok múlik.

      Törlés
    2. Én ott voltam Árpád országjáró körútjának városombeli előadásán.
      A politikai "elitet" (nem inkább bűnözőket?) pont a történelmi alkotmány visszaállításával lehet leváltani, mivelhogy nem annak szabályai alapján lettek beválasztva.
      Az alsóház megmarad politikai homokozónak, de csak azok a jogszabályok lépnek hatályba, amit a felsőház elfogad. A felsőházban politikai pártok nem játszanak.
      És csak azok a jogszabályok maradhatnak hatályban, ami a történelmi alkotmánnyal nem ellentétes. Ami nem fér össze vele (pl. az államadóssággal kapcsolatos szerződések) visszamenőlegesen is semmis. Olyan, mintha nem is lett volna.

      Egy tárogató művésznek van erről egy kétrészes, közérthető előadása, amit ajánlok becses figyelmetekbe (talán még táltosjelöltek számára is felfogható):
      http://www.youtube.com/watch?v=-MI9BXSp25E
      http://www.youtube.com/watch?v=3qj_1V1Lsek
      Ezt könyv alakban is terjeszti.

      Remélem, sikerül a ködöt eloszlatnom azok előtt, akik még nem látnak tisztán, vagy démonokat vélnek látni.

      Törlés
  30. Miért képvisel Téged is Kásler Árpád? Nézd meg az alábbi videó első 35 percét:

    http://kaslerarpad.hu/?p=3302#more-3302

    Miért fontos, hogy ott legyél a Hősök terén április 21-én, vasárnap délelőtt 11-kor?

    A nemzet és a nép elhatárolásának az alapja

    Wass Albert úgy írta meg ezt, hogy mindenki megértse és el is tudja dönteni, hogy hová tartozik!

    Háromféle ember van ebben az országban, ...háromféle magyar. Mind a három egyezik abban, hogy elégedetlen a világgal, a kormánnyal, ami ennek a világnak a nyakán ül, a rendszerrel, mindennel. Panaszkodnak, morognak, keseregnek, átkozódnak. Aztán egy részük úgy próbálja megoldani a maga bajait, hogy kiszolgálja a hatalmon lévőket. Csatlakozik hozzájuk. Hasán csúszik, farkát csóválja, s ha odalöknek neki egy koncot, s befogadják cselédnek, akkor veszettebb lesz a veszett kutyánál, marósabb a vad farkasnál, kegyetlenebb az ellenségnél, kommunistább a kommunistánál, csakhogy bebizonyítsa a maga hűségét, és nagyobb koncot kapjon érte.
    Egy másik részük az ellenkezőjét teszi: feláll a két lábára és verekszik. Védi azt, amiről úgy érzi, hogy az övé. A maga jussát az élethez. A maga jussát a szabadsághoz. A maga jussát ehhez a földhöz, melyen született, s mely a hazája. Verekszik másokért is, mindenkiért. A mások jussáért, a mások szabadságáért. A még csak meg sem születettekért is verekszik. Mindenkiért és mindenki helyett.
    Aztán van a harmadik csoport, a nagy csoport, amit úgyis nevezhetünk: a nép. Akinek nincsen arca, sem rossz, sem jó. Sem szép, sem csúnya. Se nem hős, se nem áruló. Senki és semmi. Tömeg. Nyáj. Nem tesz se jót, se rosszat. Semmit se tesz. Csak meghúzódik és vár. És mint a fű a rátaposó láb alatt, meghajlik, meggörbed tűr, mindent eltűr, s amikor tovább lép a nagy láb, akkor lassan felegyenesedik megint. De sohasem egészen. Egy kissé mindég meghajolva marad, készen arra, hogy újra lelapuljon egy másik láb alatt. Érted? Eszébe sem jut, hogy tegyen valamit a rátaposó láb ellen, megvágja, megszúrja, küzdjön ellene, kockázatot vállaljon jussáért, a szabadságáért, bármiért, érted? Ez a nagy tömeg. Ez a nép.

    Kedves Mindenki!

    Döntsd el, hogy most melyik csoportba tartozol! Ha ezen változtatni szeretnél, most itt van rá a lehetőség.
    A már Neked többször is említett Kásler Árpád április 21-én, vasárnap a Hősök terére várja a nemzetet, hogy alapjaiban megváltoztassuk a magyar jogrendet. Vissza akarjuk állítani a magyar történelmi alkotmányt, aminek az eszmei alapja a magyar szentkorona tan.



    SUTTOGÓ MAGYAR(Jantyik János) verse:

    ÁPRILIS 21. BUDAPEST.

    Behívó

    Ha eljön a nap, és hazámért az életem kell adnom,
    Ne kételkedj testvér, én tálcán odanyújtom!
    Mert vérem minden cseppje, mi e drága földért fakad,
    Azt fogja hirdetni:
    Hazám, népem szabad!

    De ha te úgy érzed, maradj csak otthon,
    Ha rettegve félsz, nincs helyed a fronton,
    Ha jövődnél jobban félted a jelent,
    És hazádnak sorsa semmit sem jelent,
    Ha semmit sem számít hited, és véred,
    És életed inkább szolgaként éled,
    Mert saját utad helyett, a másokét járod,
    Ha gyermekednek is, ezt a jövőt szánod,
    Ha így van, így érzel: maradj csak otthon,
    Ha kell, én a vérem majd érted is ontom!

    Ne ejts könnyet értem, ha majd síromnál megállsz,
    Most tedd ki a zászlót, lássák, hogy te hol állsz!
    Ne engem sirass, én vállaltam a sorsom,
    Sírj te csak magadért, akit nem véd már az otthon!
    Magadat sirasd, kinek gyarmat lesz hazája,
    Hitedért sírj, ami porba lett gyalázva!
    A fiadat sirasd, kinek az lesz a sorsa,
    Hogy apja gyávaságát, a vállain kell hordja!

    Kondoros,2013.április 16.

    VálaszTörlés
  31. Az ausztrál bennszülöttek szerint a szivárványkígyó teremtette a világot. Közismert a toltékok, maják és aztékok Tollaskígyó Istene. 2013 a Kígyó Éve. A világmegváltó bölcs kígyó neve pedig KÁ. Van e olyan ismert valaki akinek a neve/monogramja KÁ ? Naná hogy van. Aztán ott van a szintén mítikus ősrégi matematikai fogalom a PI. A kör kerületének és átmérőjének a hányadosa. Van e olyan ismert valaki akinek a neve/monogramja PI ? Naná hogy van. Jesus Christos/Jézus Krisztus monogramját is előszeretettel jelenítik meg. No nem spontán hanem családilag előre be-programozottan, sokszor a keresztnév kezdőbetűjét hozzáigazítva a megjelenítendőéhez. JC/JK de lehet "magyarul" KJ is. Jimmy Carter/John Kennedy, az utóbbi esetben pedig Kádár János - na ezt a szabadkőműves meglepetést. Akkor most ki is a fentebb említett "illumináti-bérenc szabadkőműves" megjelenítő ? Költői a kérdés. Sajnos az igazság sokszor fáj - de attól még igazság...Apropó, ha már itt tartunk ne hagyjuk ki OV-t sem. O/körforgás V/győztes - a körforgás győztese. Pluszban a "V" még a római és a rovásszám 5-ös is - ami egyébként a beavatás száma az oxfordi szabadkőműveseknél is. Vilmos herceg cabrióján is az esküvő után a "beavató" 5-ös virított valahogy így: JU5T MARRIED ! Mára talán ennyi elég is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Nagy Tudású Névtelen!

      Igen felkészült vagy okkultizmusból. Szerintem nem létezik olyan betűpár és szám, amihez ne tudnál hozzárendelni tetszésed szerint valami pozitív vagy negatív, okkultista jelentést.
      Azt ajánlom, hogy vedd elő a saját monogramod, keress rá valami szörnyű jelentést, és szégyelld magad miatta!

      Törlés
    2. Aztán huzd le magad a vécén mert büzlesz a joszándéktol .....

      Törlés
    3. Az ok-kultizmus újkeletű pejoratív elnevezés, ez valójában betű-, szó-, képi- és számmágia stb. Amit a hatalmon lévők a külsőségekben nyilvánítanak ki direktben. Tehát nem belsőleg spontán - természetes módon, ami a normális lenne. Mindezt azért teszik hogy a hatalmukat továbbra is fenntartsák a többi ember ellenében a szellem-tudati spirituális szinten. Ami a materiális szinten való hatalom előfeltétele. Védekezni a mágiát direkt 6almi célra használó leleplezésével lehet. Minek folytán már - normális esetben - nem fog követőkre találni a megvezető 6almi törekvéseihez.

      Törlés
    4. Ki kérdezte?

      Törlés
  32. Egyet értve egy főnt hozzászólóval, még az alapfeltételei sem adottak annak hogy ez a nemzet felemelkedjen és a saját útjára lépjen. Amennyiben valami csoda folytán ez mégis megtörténne, azt egész biztos hogy egy általános összeomlás fogja megelőzni, ami tragikusan kijózanító lesz és még a nulláról indulva is elmehetnek negatív irányba a dolgok attól függően hogy kik fogják megragadni a hatalmat. A Fidesz-KDNP valódi arcát már számtalanszor megmutatta, legutóbb néhány napja, amikor a posztkommunistákkal egyetemben lesöpörték a genetikailag (is) igazolt török (turáni) népekkel való rokonságunk parlamenti emléknappá nyilvánítását. A valós őstörténetünk visszaállítása legalább olyan fontos volna, mint a történelmi alkotmányunk helyre állítása. Én történészként látom, hogy az előbbiben micsoda tudatos zavarkeltés folyik (az akadémiai finnugor lobbi mellett egyre jobban nyomják a "kárpát medencei őshonosságot"), így két pogány közt őrlődünk egy hazában, miközben már bizonyítani tudjuk Árpád magyarjainak szabír és hun eredetét. Aki a Fidesztől meg a KDNP-től még vár valamit az vagy rettentő naiv, vagy hiszékeny tömegemberke (akik többségben vannak ebben az országban és amúgy a világban is).

    Pirulával kapcsolatban kapcsolatban bennem is felmerült néhány ellentmondásos észrevétel...:) Már a legelején mikor megismertem a tevékenységét a vodafone-os leleplezőfilmjével, rögtön arra gondoltam, hogy kizárt hogy egy ember saját kútfőből ennyi összefüggésre jöjjön rá. A másik gyanús elem, hogy tényleg felfed egy csomó kristály tiszta összefüggést és akkor aztán azokba belespékel olyan agymenéseket is mintha csak magát akarná hitelteleníteni. (pl.:) Milyen bizonyíték vagy utalás van arra, hogy az "SS valódi jelentése Satan's Service, SA valódi jelentése Satan's Army" lenne, ráadásul így angolul...? Azt kétlem, hogy a háttérhatalom beépített embere lenne, mert a tevékenységével a számukra több kárt okoz mint hasznot és azért ezt a honlapot nem követik annyian, hogy beindítana vele valamiféle előre vakvágányra terelt népmozgalmat. Nekem pl. egy teljesen új világ előtt nyitotta fel a szemem, pedig azelőtt sem voltam éppen tájékozatlan a nagyvilág dolgaiban, de ezt a sátánista szálat azért nem vettem észre a dolgok mögött. Amúgy a történészek között is vannak olyan emberek, hogy felfednek néhány szenzációs dolgot, ami tényleg zseniális és akkor aztán ahhoz hozzávegyítenek még egy rakás agymenést is.

    Apropó ez a bostoni robbantás, számomra már az elején gyanús volt, de ahogy mutatják azt a két fiatal gyereket és a teljes ismeretségi kör a mamával az élen egybehangzóan azt állítja, hogy mindez egy nonszensz... egyre inkább erősödik bennem hogy már megint ráhúzták valakikre azt a csúnya nagy eső áztatta lepedőt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az SS a DNS 2ŐS-spirál-kígyó - a 23 pár kromoszóma. Tehát az SS és a 23-as a tudást jelenti, ahhoz köthető spirituálisan. Hitlerék csak saját célra is felhasználták az ősi jeleket, rúnákat.

      Törlés
    2. És ezt mind ebböl szürted le??? f.....fej??? Te kezelésre szorulsz!!!!!

      Törlés
    3. "Az SS a DNS 2ŐS-spirál-kígyó - a 23 pár kromoszóma. Tehát az SS és a 23-as a tudást jelenti, ahhoz köthető spirituálisan. Hitlerék csak saját célra is felhasználták az ősi jeleket, rúnákat."

      Te amugy érted amit irsz? Mert elég nagy zagyvaság... (Mint a többi)

      Törlés
  33. Nyilt levél az április 21-ei, Kásler Árpád vezette tüntetésen NEM megjelenőkhöz

    Ha még lennének kételkedők, szeretném nyomatékositani: minden párt szimpatizánsnak (a baloldaliaknak IS!) Kásler Árpád mögé kellene állnia, mivel Ő közülünk való: megalkuvást nem ismerő, a végsőkig eltökélt vezető, aki szivén viseli a Nemzet sorsát! Honnan tudom mindezt? Egyrészt mert a fősodrású média egyáltalán nem tudósitott a Kásler féle tüntetésekről, másrészt pedig vettem a fáradtságot, hogy kimenjek tegnap a megmozdulásra és tájékozódjak Vele kapcsolatban! DE a legfontosabb, hogy Árpád NEM megosztó előnyökért szállt tegnap sikra (pl. NEM gázár csökkentésért, NEM nyugdij emelésért, NEM diákhitelekért stb.), hanem a Szent Korona Alkotmányának visszaállitásáért, amely mindannyiunkat képviselt már sok évszázadon át és amelynek visszaállitása a Nemzet minden tagját védelmezné! Olyasmiért, ami hosszú távon kihat majd a gázárra, nyugdijjakra, diákhitelekre és még sorolhatnám!

    Közben pedig, a jobboldalinak "prezentált" pártok, a jobbikot is beleértve, csupán érdekből - a jövőbeni szavazatok számának növelése reményében - képviselik a magyarság sorsát úgy ahogy, s mint ilyen, kétszinű köpönyegforgatók. Miközben 3 hetes toborzó országjárását és az általa képvieselt ügyben érintettek számát figyelembe véve Árpád jogosan remélt minimum 100.000 fő körüli demonstrálót, tegnap jó ha 20.000 ember volt jelen! A fent emlitett tényezőket figyelembe véve ez abszolút elfogadhatatlan és én szégyellem magam azok helyett, akik kényelemből, lustaságból, butaságból vagy tájékozatlanságból nem vették a minimális fáradtságot, hogy egy meleg, napsütéses napon részt vegyenek a tegnapi tüntetésen! Ha én, akinek már nincs devizahitele és anyagilag sem szorul senkire, mégis kimentem akkor azok, akik közvetlenül is érintettek az ügyben - ki igy, ki úgy - miért nem tudtak megjelenni? Különös tekintettel a budapestiekre kérdezném, hogy hol voltak Ők tegnap délelőtt 11-kor??? Ilyenkor csupán Kásler Árpádot sajnálom, mert úgy tűnik, hogy olyan ügyért harcol, amelynek potenciális "haszonélvezői" leszrják (már bocsánat) a fejét! És apropó még egyszer, csak a gyengébbek kedvéért, kik is lennének ezek a hasznélvezők? Mindenki!

    Idézném ismét Piros Pirulát:
    "Aki esetleg azt hiszi, hogy ez az egész deviza dolog őt nem érinti, mert neki nincs devizahitele, az még nagyon nem érti mire megy ki a játék...

    Ott, ahol nincs jogállam, mert bizonyos cégeknek nem kell betartani a szerződéseket, és szabadon rabolhatnak, ott előbb utóbb te is sorra kerülsz. Ezt garantálom! Ne gondold, hogy ez téged nem érint!
    Holnap a te bankbetétedet foglalják majd le, mint Cipruson, vagy az ingatlanodra vetnek ki olyan adót, amit nem tudsz kifizetni, és azért foglalják le, stb. Ne gondold, hogy a zsarnokságnak van valahol határa... hogy jó, majd csak ezeket az embereket semmizük ki jogtalanul, a többiekhez nem nyúlunk... Ez nem így működik. Csak idő kérdése; hogy mikor kerül rád a sor!
    Hidd el, sokkal jobb, ha most odaállsz te is (lelkileg és/vagy fizikailag) emögé az ügy mögé, még akkor is ha ez téged személyesen nem érint... Mert különben hidd el, nem is olyan sokára fog!
    És akkor viszont már nem lesz majd aki odaálljon temelléd!"

    Ezt irta Piros Pirula április 11-én, erre szégyenszemre odaállit 20.000 ember, miközben Kásler Árpádot és családtagjait életveszélyesen fenyegetik a hatalom emberei azért, mert félelmet nem ismerve a mi ügyünket képviseli! Hát emberek, lesülne a bőr a képemről a helyetekben! (akinek nem inge ne vegye magára = azaz akik TEGNAP JELEN VOLTAK) És ne gyertek itt nekem azzal, hogy féltem, nem volt pénzem, időm, stb. tipusú kifogásokkal – voltak olyanok, akik vidékről bicikliztek fel pestre tegnap!!!

    VálaszTörlés
  34. Nem kell csodákat várni... Idöt kell adni a magyar embernek. Amekkora kampány fojik Árpi ellen azt is csodálom hogy ennyien kint voltak. Alakul az szép lassan! Az elözön sokkal kevesebben voltak... Még fele ennyien se, a következön, kétszer háromszor ennyi lessz. Aki egéyz életébe a szart kapja a nyakába, elég nehezen tud hinni abba hogy minden fasza lesz, ezért értelmetlennek tartja a tüntetést. Láthatod idövel egyre többen kelnek fel, és még biciglivel is felmennek pestre... Aki ma ott volt legközelebb többed magával megy! Megértem a dühödet, de nem szabad bántani azokat az embereket, akik képtelenek elhinni hogy valami jo is történhet... (Van épp elég bajuk). Inkább terjeszd ahogy tudod árpád igéjét:) Azzal és ha elmondod hogy te ott voltál, több embert ki tudsz csalni, mint azzal hogy kiabálsz, hogy még 20.000 ember sem jött ki:) Annak kell nekiesni aki lebeszéli az embereket, vagy ilyesztgeti öket hogy ez meg az megtörténhet ugyhogy jujj ki ne menjen senki...Mint pl: teGergő ChemtrailsBp :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokan nem is tudtak róla, a megelőző médiacsend "jóvoltából". Mások egyszeráen úgy gondolták, majd legközelebb váltják meg a világot, most kirándulnak, biciklis felvonulóznak, a zoknis fiókban raknak rendet, mittudomén... Sokan szégyellik, nem mernek, nehogy rájuk süssék a szélsőjobbos bélyeget (hiszen a sajtó is úgy állította be, mintha ez a adj gázt motorosok felvonulása lett volna kb). Sok devizahiteles is várja, hogy kikaparják nekik mások a gesztenyét. Mások devizahitel nélkül is elmennek - pé én:) - , mert látják, hogy sokkal többről, sorskérdésekről van itt szó.
      Szóval tényleg időt kell adni az embereknek.
      teGergő egyébként kint volt, ahogy legutóbbi posztja bizonyítja. Ő jóindulattal közelít, csak kérdései vannak és ezekre választ akar, úgyhogy őt nem bántsátok:)

      Törlés
    2. Csak az a gond tegergövel hogy nem azért megy ki mint mások.... Most is kint volt csinált is videot. Nem ezzel van a gond, fel is tette a youtubra és alá is irta... Hát hiába, de ez nem 20.000 ember.... Nem tudom le e esik valkinek, nézzétek meg! De a video nem arrol szol hogy mit mond árpád,m hanem hogy árpád hazudik, mert nincsenek is 20.000 en...

      Csak kérdései vannak??? És mik azok? Ha kérdése van miért nyilt levélbe riogatja az embereket??? Vagy mire irtad hogy kérdései vannak??? Mire akar választ? Probáljunk meg kicsit felnött fejjel gondolkodni! Nyiltan lehet látni ki mit miért csinál.

      Törlés
    3. Nem épp igy volt!
      Tegergo azt irta kételkedik a tizezer emberben.

      http://www.youtube.com/watch?v=mXU_Ptw0i8U

      Itt a feltöltött videoja. Aki elolvassa az alatta lévö megjegyzést láthatja. Nem azt irom hogy ez egy lejárato video, de azért na....

      Törlés
    4. http://www.youtube.com/watch?v=kqIy3GhYWFk

      Itt azért látszik a 3. percnél mennyi az annyi... Tegergö csak a tüntetök arcával van elfoglalva... Mint a multkor:)

      Törlés
    5. Például ilyen kérdései vannak:
      http://blogol.hu/comment.php?log=4041731
      És némelyik teljesen jogos, sok emberben felmerül. És nem rosszindulattal. Bennem is felmerülnek kérdések, úgy is, hogy Árpádot támogatom.

      Törlés
    6. az elsö felét el olvastam... Csak fikázás. Kérdés egy szál se:) Nekem ha kérdéseim vannak igy teszem fel:
      1. kérdés
      2. kérdés
      3. kérdés

      Ennyi. Fentebb már leirtak mindent amit fontos tudni tegergöröl, meg a nyilt leveleiröl.

      Törlés
    7. Szántam rá idöt végigolvastam, nincs benne egy kérdés sem. Mire irtad hogy például ilyen krdései vannak???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Csak gyalázkodás mocskolodás, hiszti, ez nem tetszik, ezt csinálja árpád, azt csinálja árpád és mindezt nyilt levélbe. Ez tegergo... Vagyis somebodyelse:) Csak magadat égeted. Az egész blogod katasztrofa. Ha van valamihez 20 hozzászolás abbol 18 at tegergö irt:)) Kg bolg keressetek rá :))

      Törlés
  35. A kérdés most az, hogy miután megvolt a több tízezres tüntetés, mi lesz a folyománya? A sajtó elferdítette, jelentéktelenné tette a sok más rendezvény között, vagy meg sem említette. Átadtunk egy petíciót, most azt reméljük, hogy a magasságos háttérhatalmi kormányunk hátha belátja, hogy végre kellene hajtania a nép akaratát? Mi a következő lépés? Még nagyobb létszámban összejövünk augusztus 15 után? Én attól is félek, hogy a nép belefárad ebbe az utazgatásba. Nem látok én se más irányt, csak nem tudom, mit értünk el. Hogy fogunk túlterjeszkedni a mostani kereteinken?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem csak tippjeim vannak. Nem látok árpád fejébe. 1 azért biztos! Ö jo elöre megirta a forgatokönyvet, és van szerintem "B" terv is. Bizni kell benne, abbol baj nem lehet.

      Törlés
    2. A lényeg, hogy az RVMP bejusson a parlamentbe! Mert akkor kötelező a médiaköcsögöknek mindenhova meghívni. Nem tervezem, hogy parlamenti képviselő legyek, mert van rendes:) munkám, de helyi szinten szívesen képviselném ezt a pártot. 3 M emberre van szükség az alkotmány jogfolytonosságának helyreállításához - ez rengeteg! NEM MEGY másképpen, csak ha kötelező lesz meghívni a médiába mindenhova. A saját eszközrendszerüket felhasználva lehet győzni ellenük - aki pedig kritikusan gondolkozik az lépjen be és felügyelje saját maga, hogy a dolgok rendben menjenek. Ez esetben legyünk végre mi a mérleg nyelve.

      Törlés
    3. Kásler Árpád nem akar pártkarriert csinálni, vagy hogy mások az RVMP-ben pártkarriert csináljanak, hogy a hatalom saját eszközeivel ragadjuk vegyük el a hatalmat. Értsétek meg, a hatalomnak ebben a választósdi játékban sokkal nagyobb a tapasztalata, és a számháború (választások) elsősorban pénz kérdése, amiben ők bőviben vannak. Ne menjünk bele ebbe a játékba, ha csak egy mód van rá! A párt csak végső menedéknek lett megalapítva, de nem ez az elsődleges.

      Törlés
    4. (előző vagyok)A másik meg, hogy bejutva a parlamentbe, egy törpepártként csak a szánkat jártathatnánk, még kevésbé mint mondjuk a Jobbik vagy LMP most. Arra meg nincs idő, hogy várjunk még 4 vagy 8 évet, az újbóli választásokig, míg felduzzad a párt támogatottsága. Nem, ezt parlamenten kívüli módszerekkel, de erőszakmentesen kell megoldani!

      Törlés
    5. Eröszak mentesen nem fog menni!!! Elöbb utobb forradalom lessz. És ez nem baj! Másképp nem megy. Ezt árpád is tudja. (szerintem) Nem kell félni kimenni tüntetni. Most tényleg egy igaz ügyröl van szo. A most kint tüntetö embereket, nehéz lenne náciknak beállitani. (Hiába küldték oda a rasszista motorosokat). Árpád át fogja venni a hatalmat, és ki lesznek kergetve a parlamentböl a hazaárulok. Nagyon sok rendör is szenved devizahiteltöl... Hadsereg meg nincsen... Ki védi meg öket?? Megint izraelböl jönnek katonák magyar rendörruhába elverni a tüntetöket? Azt senki nem hagyja ujra! Árpád kiut lehet!

      Törlés
  36. Sziasztok! Szerintem mindenki tegyen hozzá, amennyit tud. Én majd a kis falumban szóró lapozok és minden ismerősömet próbálom felvilágosítani (nem rátukmálni!) Árpád harcáról. Aki többet tud tenni, tegyen többet! Aki harcol ellene, az is segít, mert legalább tudomást szerez róla a "barátok közt népe". Lépjünk be a pártjába, legyünk helyi képviselők és minden fórumon hirdessük (főleg az index főoldalas blogoknál amit több tízezren olvasnak), hogy nem csak 3 út létezik. Itt külön ötletem, hogy mindenki felvehet egy honlapot a neve mellé, ez legyen egy videója, vagy a kaslerarpad.hu. Ha személy szerint megtettünk mindent, akkor reménykedhetünk - csak akkor. Ha valaki tudna egy szép honlapot építeni neki az is jó lenne, mert a mostani elég kezdetleges. Az egész nagyon amatőr még, segítsünk, hogy naggyá váljon a célok megtartásával. Béke veletek!

    VálaszTörlés
  37. "Éljen KÁ, éljen KÁ" - skandálták az aranyos kis lények a zárható csomag-megőrzőben. A "Sötét zsaruk" című hollywoodi produkcióban. Nagyon aranyos kis jelenet volt, csodás volt, vége van. A színes lufik - amúgy "petíciósan" - kipukkadtak. Akkor most mi lesz ? Lecseng-e a sztori vagy a "vezér" még megy tovább az övéivel - amíg tart a lendület - a néhány %-os pártoskodva betagozódás felé a távoli jövőben ? Miután ez a szemfényvesztő vicinális már elment most már az igazi vonatnak kell megjönnie. Egy valódi magyar Nyilas/Kentaur expressznek. Egy hozzáértő masinisztával a fedélzeten. Aki persze nem alkudozik, nem idomul, simul senkihez csak a Teremtőjéhez. És Annak segedelmével egész egyszerűen csak átvágja a gordiuszi csomót. Természetesen már mindenre tudva a megoldást. Mely megoldásokat végre is hajtja, végre tudja hajtani - mert megvan hozzá az EREJE. Ami persze nem a materiális eszköz "uzi meg az agymosó neutralizáló" hanem az EGY ÉN-i mérhetetlenül bölcs tudás és képesség. A Magától a Teremtőtől jövő - emberfeletti.

    VálaszTörlés
  38. "Miután ez a szemfényvesztő vicinális már elment most már az igazi vonatnak kell megjönnie. Egy valódi magyar Nyilas/Kentaur expressznek."

    Épp ö árpád:) A mondanivalodat meg kapd össze mert alig lehet kihámozni mit szeretnél egyálltalán (most is)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És páran már rohadtul unjuk hallgatni a véleményed (1:05). Köszönjük, megismertük, így mindenki dönthet szíve joga szerint - legközelebb akkor szólj hozzá ha eljött a megváltód aki a mérhetetlenül bölcsességével térdre kényszeríti a sanyargatókat. (komolyan azt gondolod, hogy van még olyan ember aki hisz a várakozásban - amire rá akarsz minket venni -főleg olyan devizahitelesek, akiknek (és családjuknak) bármelyik nap vihetik a fejük felül a házat - "hazát"?) Amúgy pedig nem KÁ, hanem KAA! Írd be, hogy kaa.hu és magyarázd meg a Keszthelyi Akadémia Alapítvány monogramját - biztos van egy sztorid erre is:)

      Törlés
    2. Vannak akik meg piszokul unják már az újabb és újabb próbálkozásokat arra hogy a magyarokat bevigyék a csőbe. Vagy a rendszer nwo-s megújítása céljából vagy azért hogy valamit végre kirobbantsanak - ami a felkészületlen és fegyvertelen magyar végét jelentené. A még álomkórosok kizárólagosságát egy semleges honlapon meg még jobban unjuk. Főként amikor a vezérük érdekében verve a nyálukat akasztanának másokat.

      Törlés
    3. Ami neked próbálkozás, az nekem cselekvés.
      Ami neked kirobbantás, az nekem ellenállás.
      Ami neked a magyarok csőbehúzása, nekem az alagút végén lévő fény mutatása.
      Ami neked a magyarok vége, az nekem a felemelkedése.
      Ami neked álomkóros, az nekem felébredt.
      Ami neked "nyálukat verve akasztanának másokat", az nekem kiállás egy igaz emberért.
      Egyébként a névelőiddel egyetértek, remélem már táltosodsz mérhetetlen bölcsességedben.

      Törlés
    4. "A még álomkórosok kizárólagosságát egy semleges honlapon meg még jobban unjuk."

      Már bocs de olvasd már el a cikket ezen a semleges honlapon ahol a "nyáladat vered". Ha valamit unsz látogass meg egy másik oldalt. Miért vagy egy ojan oldalon amivel nem értesz egyet? És mi ez a többes szám hogy unjátok? Kivel? (Csak nem????)

      Törlés
  39. Kedves Piros Site.

    Három dolgot szeretnék írni nektek:

    1, A gond nem az, hogy terelgetnek minket, hanem az, hogy kezdünk rájönni.
    2, A piros pirulátok semmivel sem igazabb, mint a kék, tulajdonképpen mindkettő ugyanaz.
    3, A fenti két mondat értelmezésére, valószínű, hogy kevés lesz a hátralévő életetek, amit én nagyon sajnálok…

    üdv
    h

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zene a füleimnek. Isten hozott a klubban kedves h!

      Törlés
    2. Köszönjók a véleményedet.......

      Törlés
    3. "1, A gond nem az, hogy terelgetnek minket, hanem az, hogy kezdünk rájönni." Akkor is gond volt mikor még senki sem kezdett rájönni!!!

      "2 A piros pirulátok semmivel sem igazabb, mint a kék, tulajdonképpen mindkettő ugyanaz." Nem nem ugyanaz... Csak annak van választási lehetösége aki tudja hogy terelgetik. Te tudod magadrol???

      "3, A fenti két mondat értelmezésére, valószínű, hogy kevés lesz a hátralévő életetek, amit én nagyon sajnálok…"
      Ha valoban sajnálnál bármit is akkor nem ilyen negativan, flegmán, és egoista modon mutatkoztál volna be...

      Törlés
    4. Piros pirula közülünk valo... Rednek, te meg szokj le rola hogy pirulát kostolgatod. Ez a másidik eset ez alatt a cikk alatt! most névtelenül irsz valamit, aztán a neveddel meg éljenzel, fentebb meg a neveddel irtál, névtelenül meg hejeseltél... Faszfej. Pirula nem háttérhatalmi ember.

      Törlés
    5. Kedves Névtelen

      Én nem Redneck vagyok, én h vagyok.

      Nem szeretnék vitába keveredni, sem veled, sem mással. Ha megbántottam valakit, vagy akárkit, akkor sry...

      A forgatókönyv szerint - mert ez egy mozi -, Ti a nem túl távoli jövőben, úgy fogjátok tudni, hogy nyertetek, és mindenki egyenlő lesz, egészséges lesz, szép lesz, okos lesz, de ezekkel a dolgokkal nem fogtok tudni mit kezdeni, mint ahogy most sem tudtok. Az ember nem azért nem tud a tudásával mit kezdeni, mert akármiért, hanem azért, mert önző. Az önző azt jelenti, hogy testi. A testi azt jelenti, hogy nem tudunk úgy élni, ahogy az ész diktálná. A gond nem igazán azokkal van, akik Bentley-vel jönnek, hanem a villamoson az emberekkel. Én is a villamosos csürhéhez tartozom, a különbség annyi, hogy én nem mutatok folyamatosan, a nálam jóval többet tudó ill. jóval magasabb síkon gondolkodó emberekre, mondjuk nem sok ilyen van:)

      Tényleg sajnálom ezt a sötét tónusú ügyet, mert akik ezen, vagy a hasonszőrű site-okon lébecolnak, azok alapjában jót akarnak, csak nem tudják a módszert, pedig végtelenül egyszerű, olvass sokat és egyél keveset, és akkor egy idő után, minden ok lesz.

      üdv
      h

      Törlés
    6. Szerintem te meg inkább irkálj kevesebbet.... (azt is probáld meg elötte megfogalmazni mert se eleje se vége)

      Törlés
  40. 21-én a Hősök terén v. Vesztergám Miklós előadást tartott a Tanról, és megvásároltam tőle "Az első lépcsőfok a Szent Korona-tanhoz" című könyvét. A lehető legközérthetőbb formában összefoglalja az összes lényeges tudnivalót benne. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A honlapja: http://www.vesztergam.hu/

    A könyv végén Böjte Csaba testvértől idéz:
    "Sötétség és rossz nem létezik, csak a fény, vagy a szeretet hiánya. Sötétséggel szemben harcolni nem lehet, de ha fényt gyújtunk, a sötétség eltűnik."

    Kellemes fénygyújtást kívánok mindannyiótoknak!

    VálaszTörlés
  41. Ezt már hallottam itt a hamsa nevü arctol is... Bár ö nagyon saját elméletként probálta itt elöadni.... (gondoltam hogy ezzel is csak más tollával...... sztorizik)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amennyiben ezt egyfajta igazságnak fogjuk fel, akkor nem lehetetlen több embernek eljutni a felismeréséig. Ha pedig nem, akkor sem hiszem, hogy Böjte multimilliomos, árva gyerekeken meggazdagodó Csaba testvér találta ki, régebbi dologra tippelek:)

      Törlés
    2. Nem tudom ki találta ki... _De biztos nem hamsa... Igy már kerek?

      Törlés
  42. Figyelj hombre! Ha már ilyen bennfentes vagy, hogy utána tudsz nézni az IP címeknek, akkor légy olyan szíves és súgd meg Pirula fedőneves kollégának, hogy legközelebb úgy tudja okosan elkerülni, ezeket a kóstolgatásokat, ha veszi a fáradságot és válaszol arra a néhány kérésre, amit felteszünk neki. Okés? Nem mindenki a vezérre váró, bólogató magyar kategória. Nekem, ha nem testszik valami megírom. A tv-ről pont emiatt szakadtam le, mert nincs lehetőség sem a párbeszédre, sem a vitára. Vetted? A Névtelen hozzászólásaimnak(2 db) oka volt. Kelepcébe akartalak csalni és mint látod sikerült. Ostobább vagy, vagytok mint gondoltam. Kíváncsi voltam, mennyire elfoglaltak a kedves szerkesztők. Csak így tudhattam meg 100%-ban azt, amit már rég sejtettem. Nevezetesen azt, hogy ti fiuk nagyon is figyelitek a hozzászólásokat, főleg azokét, amelyek nem értenek egyet a ti véleményetekkel, esetleg kritizálni mernek. Eddig csak céloztam rá, de most már kimondom, Pirula és a tsa.-i a háttérhatalomnak dolgoznak és ez egy "ébresztő" oldal. Arra ébresztenek, amire ők akarnak. Valaki itt fölöttem nagyon jól megfogalmazta, a háttérhatalom az ordo ab chao-ra programozza az embereket. Azt akarják, hogy fellázadjunk és követeljük az igazságot, egy igazságosabb rendszert, hogy aztán ugyancsak ők tálcán nyújthassák a nwo-t. Ébredés?..ugyan már, inkább egy még mélyebb álomba ringatás. Na csá.
    Be ne pötyögtesd, nem éri meg.
    http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/-gmPTvzxAVdU/T5N8mcdKFzI/AAAAAAAAA6k/97tZ1bZnNTc/s640/looser1.jpg&imgrefurl=http://blondieblog33.blogspot.com/2012/04/you-are-such-looser.html&h=356&w=400&sz=32&tbnid=8sLzy3AE0u6i4M:&tbnh=97&tbnw=109&zoom=1&usg=__Wf_grbxt9F9OUiM9dxUuqvySlEo=&docid=rTjPV3grsXSqMM&sa=X&ei=cB54UYDrFqaM4AS-8IHACg&ved=0CIYBEPUBMA0&dur=4139

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben neked igazad van, a háttérhatalom sokszor ott van, ahol egyébként kimondják az igazat, jól elemzik a meglévő helyzetet ("ha nem tudod megakadályozni, hogy kiderüljön, állj az élére"). Onnan derül ki, hogy következtetéseikben hamisak. Ordító pl Drábik vagy Bogár ilyen értelemben: kimondják a háttérhatalom uralmát, "megoldásként" viszont azt javasolják, ruházzuk fel az ún "közhatalmat", vagyis a "nemzeti" kormányt korlátlan hatalommal. Nézzünk el neki mindent. Innen már csak egy ugrás az nwo (először helyi szinten diktatúra, rendőrállam), mert csak azt nem mondják ki, ami nyilvánvaló, hogy az ún "közhatalom" vagy a "nép által választott" parlament, kormány is a háttérhatalmat szolgálja ki. Nem is lehet ez másként, hiszen a rendszer maga van a háttérhatalom kezében. A nép meg azt hiszi, valóban választhat többféle közül.
      Akik általában forradalomra, felkelésre, erőszakra buzdítanak, azok is a háttérhatalom szekerét tolják, akinek úgy kell a forradalom, polgárháború, mint egy falat kenyér. Utána tálcán kínálhatnák a rendőrállamot, a nép még hálás is lenne neki érte.
      Abban nem értünk egyet, hogy ha ezt felismertük, akkor mit kell tenni. Szerintem nem az a megoldás, hogy "ne csináljunk semmit", hanem a magunk kezébe kell venni azt, amit egyébként a háttérhatalom csinálna meg a maga szája íze szerint. Ehhez viszont független, hiteles emberekre van szükség, akikben megbízhatunk. Vezető(k) nélkül a nép kaotikusan cselekszik, nem véletlen, hogy a hiteles vezetőket próbálják először leválasztani. El kell kerülni az erőszakot, a felforgatók mindig is a háttérhatalom provokátorai voltak. A tömeg békés, de határozott erejével, a folyamatos jelenléttel (az utcán, mert másutt nem megy), a létszám erejével kell megvívni ezt a harcot, olyan cél érdekében, ami nem az nwo-t szolgálja (mint ahogy a Szentkorona-eszme pont az ellenkezőjét szolgálja). Ez az, amit szerintem Kásler nagoyn jól csinál.

      Törlés
    2. Sajnos nem lesz itt tömeg, a Jobbik 2 napja letörte az utolsó lehetőséget amikor "mögé állt" a devizahiteleseknek. Már kezdték összeszarni magukat amikor jött ez a nagyszerű ötletük amire lett volna 4 évük. A mocskos szarházi Z. Kárpát meg arról beszél a közTVén, hogy Kásler politikai egységet akar, meg a deviza hitelnél "hibás termékről". Igazi gerinctelen féreg párt, vajon mennyiért adták el magukat? Vagy eleve ezért alakultak - alakították őket?

      Törlés
    3. "A tv-ről pont emiatt szakadtam le, mert nincs lehetőség sem a párbeszédre, sem a vitára. Vetted?"

      Erröl az oldalrol is szokj le nyugodtan.... Ilyenekkel mint te senki nem fog itt párbeszédet fojtatni:)

      Törlés
    4. 1:42: Igen, a Jobbik is háttérhatalmi párt. Szerintem pedig kezdettől fogva. No, nem a tagság, hanem felülről rohad a párt. Elég Morvaira gondolni, vagy Szegedi Csanád lebukására, de Gyöngyösi is a háttérhatalom embere (nézd meg annak az embernek a hátterét!): a "véletlen" elszólása a Parlamentben (szerinted van olyan politikustól, hogy "véletlen"?), és a csapból is folyt a negatív kampány... Még a Colosseumot is lekapcsolták miatta:) Akit negatív kampánnyal be akarnak dobni jó mélyen a köztudatba, azt a háttérhatalom fel akarja futtatni. Akit nem akar felfuttatni, arról nem szól negatívan, arról mélyen hallgat... Szerintetek miért alig vagy torzítottan emlékezett meg a média Kásler rendezvényéről? Meg úgy általában róla. Kurucinfóval az élen, tehát nem csak a ballib média! Miatta mikor kapcsolnák le a Colosseumot?:)
      Nem, a Jobbik arra való, hogy becsatornázza a nemzeti radikálisokat, elaltassa a nemzeti érzésű embereket 4 évig, elzárja őket a cselekvéstől.
      Szerintem Kásler nem fog elmenni Z Kárpád egyeztetésére, de majd meglátjuk...:)

      Törlés
    5. Az "állj az élére" közismert módszer egyébként. Emlékeztek arra, mikor valakik odaláncolták magukat a Parlament elé, majd megjelent Gyurcsány, és a tv már csak azt mutatta, hogy őt viszik el a rendőrök?:D
      Minden tömegmozgalomnál vigyázni kell, mert könnyen azon kapjuk magunkat, hogy egy hírhed politikai figura vagy párt "az élünkre állt"...:)

      Törlés
    6. Igen, teljesen egyetértünk. Annyit még hozzátennék, hogy a kuruc.info és a napiszar.com szerkesztősége között igen nagy átfedés van (most már nem is annyira titkolják, van amikor azonos percben jelenik meg ugyanaz az alázó/vicces kép). Igazi nemzeti érzelmű embernek hányingere van a kuructól...

      + igen, pont ezt csinálja ez a szarházi Z. Kárpát, az élére áll valaminek, mert már kezdett túl nagy lenni - ez így nem mehetett tovább - valamit ki kellett találni, és íme...

      Törlés
    7. Kedves somebodyelse!

      Ebben a hozzászólásodban (2013. április 25. 1:35) azt írtad: "Drábik vagy Bogár" ... "azt javasolják, ruházzuk fel az ún "közhatalmat", vagyis a "nemzeti" kormányt korlátlan hatalommal"

      Én sok videót néztem már meg tőlük, Bogár úrnak több előadásán személyesen jelen voltam, és könyveket is olvasok Tőlük. Ilyenre nem emléxem. Légyszíves sorold fel a forrásaidat, hogy meg tudjak bizonyosodni igazadról. Amíg ezt nem teszed meg, addig állításod valóságtartalmát 0-nak tekintem.
      Legutóbb, a Magyarok Szövetsége konferencián Bogár úr azt mondta, két hét alatt le lehet győzni a globálnyikokat: Nem kell vennünk tőlük semmit két hétig. Se Tesco, se TV, se törlesztőrészlet a bankoknal, se sárga csekk befizetés a szolgáltatóknak. Ezt persze nem pár ezer embernek kell megcsinálnia, hanem pár millónak. Onnantól Mi diktálnánk a feltételeket, és nem ők.

      Törlés
    8. Névtelen2013. április 25. 2:49

      Z. Kárpát Dánielt szarházinak nevezted. Én nem osztom a véleményed. Egyedüli hibájának azt lehet tekinteni, hogy még nem lépett ki ebből a "gerinctelen féreg párt"-ból (ez a Te megfogalmazásod fentebb, amivel sajnos nagyjából egyet kell értenem), de ez az Ő döntése vagy döntésképtelensége, amit tiszteletben kell tartanunk. Bizonyára úgy érzi, hogy így még mindig többet tehet az ügyért, mintha feladná pozícióját (és vajon ki jönne az ő helyére, biztosan nem "jobbik" ember).
      Ő még az EU csatlakozásunk előtt megírta az EU-tanázia című könyvét. A címből már lehet következtetni a tartalmára. 2003-as könyvét olvastam nemrég: A demokrácia halála. Ahogy megyünk előre az időben, a témája egyre aktuálisabb. Több könyvet is írt még.
      Szerintem aki ilyen dolgokról időben illetve idő előtt ilyen nyíltsággal tájékoztat, az nem lehet rossz ember. Persze, csak remélni tudom, hogy az erkölcseit nem darálta be a Jobbik pártdarálója.
      Persze, ha konkrét bűneit fel tudod sorolni, írd meg! Nem követem állandóan a párteseményeket - nem is érdemes, ezért könnyen elkerülhették figyelmemet.

      Törlés
    9. Szakály György: valóban nehéz feladatot adtál, mert Drábik nagyjából MINDEN előadásában elmondja, hogy ez a "nemzeti" kormány mennyi támadást kapott a szervezett magánhatalomtól, blabla. Ezt most nem fogom a többórás előadásaiból előkeresni. De a konkrét kérdésre itt van egy idézet pl a Kié a magyar állam c könyvéből (26. old): "A pénzkartell tehát gyenge, kiszolgáltatott közhatalmat akar, hogy továbbra is teljes üzemmódban működhessenek a tulajdonában lévő profit- és kamatszivattyúk..." Majd a 49. oldalon: "2010-ben (...)a posztkommunista hatalmi csoport (...) elveszítette a politikai szféra irányítását. A pol. döntéshoztal átkerült ahhoz a magyar nemzeti középosztályhoz, amely még (...)érvényesíteni tudja a magyar nemzet megmaradásához szükséges érdekeket és értékeket. Ez a nemzeti elkötelezettségű középosztály a rendkívül erős belső és külső ellenállást leküzdve látott hozzá az égető magyar sorskérdések megoldásához".
      Nos, ez a "nemzeti középosztály" lenne a mi fidesz-kormányunk, amelyik a maffia számára sajítítja ki a magyar földet, amelyik a bankok mellé állva megadja a kegyelemdöfést annak a középosztálynak, ami (Kásler szavaival élve) az ország gerince volna, amelyik úgy ugrál, ahogy az izraeli nagykövetség fütyül, amelyik már nagyban árusítja ki az országot? Ugyan már!
      Drábik és Bogár (őt hadd ne részletezzem, minden csütörtökön ott osztja az észt a másik két megalkuvóval az Echón) papolhatnak akármit, amíg a háttérhatalmi Fidesz-kormány szekerét tolják! Ne érts félre, az elemzéseik jók, el tudom képzelni, hogy ami nem Tv-ben megy, ott még Bogár is bátrabban fogalmaz, hogy így a háttérhatalom, meg úgy. De közben állandóan riogat, hogy amúgy ne csináljunk semmit, bízzuk csak a kenyéradójára, OV-ra, meg hogy ő biztos nem tud semmi rosszról, őt is megtévesztik, nem lehet nyíltan szembemenni stb. Ez mind csak altatás, agyzsongítás, hogy lássuk, jó kezekben van a dolog, OV harcol a gyarmatosítás ellen, csak így tovább... Bogár is tudja persze, hogy mindez a retorika szintjén. Ha tényleg karakán ember lenne, akkor nem nyalna a kormányzatnak, hanem kiszállna ebből.
      Ha ezt nem látja valaki Bogárral és Drábikkal kapcsolatban, akkor én már nem tudok mit mondani. (Amúgy én is olvasom-nézem őket, de erősen meg kell szelektálni, amit mondanak. Elemzéseik általában jók, minusz a kormány dicsőítése, mert azt "elfelejtik" levonni, hogy ez is egy háttérhatalmi kormány, tehát a "közhatalom" erősítése ebben az esetben a háttérhatalom erősítését jelentené.)
      A demokratikusan megválasztott közhatalom erősítése szép dolog egyébként, de csak abban az esetben működik, ha nem ál-választási lehetőség van a nép kezében. Ellenkező esetben csak az nwo maljára hajtjuk a vizet. Drábik másutt ezt is megmondja világosan: a háttérhatalom Á-csapatot és B-csapatot állít elénk, lehet választani. Csak azt felejti el hozzátenni Drábik, hogy a Fidesz a B-csapat...
      Ja, és szerény véleményem szerint most már C-csapat is van, ez pedig a Jobbik.

      Törlés
    10. Ja, és számomra Bogár megalkuvását (azt, hogy őt is csak gőzlevezetésre tartják)élesen bizonyítja az, hogy amikor a Háttérképben egész adásokat szenteltek a devizahiteles problémának, akkor GONDOSAN kerülte, kerülték Kásler Árpád nevének a kimondását!

      Törlés
    11. Üdvözlöm György! Az EUtanáziát én is olvastam. Féreg azért, mert akkor áll a bajban lévő emberek mögé CSAK amikor látszik, hogy Kásler úrnak mögött kezdenek felsorakozni az emberek. Féreg azért mert rengeteg ideje volt ugyanezen lépéseket megtenni, de nem tette a pártjával egyetemben. Szarházi azért is mert a köz TV reggeli műsorában a deviza hiteleket "hibás terméknek" nevezte, ezzel előre felmentve (felelősségüket elkenve) kenyéradó gazdáit! És a legnagyobb féreg azért, mert ugyanebben a műsorban azon diskurált a cionista seggnyaló kérdezővel, hogy Kásler politikai egységet akart, ezért ment a Hősök terére. Rühes ólban minden kutya rühes lesz! És az EUtanáziát akkor írta amikor még nekik kellett fizetni azért, hogy a parlamentbe kerüljenek (ill. a gazdáiknak), azóta csak a kib. szófosás megy, SEMMI cselekvés a JOBBIK részéről. Ez a párt kártékonyabb az MSZMP-nél, a kuruc.info pedig a népszavánál, akit azzal a feladattal bíztak meg, hogy a nemzeti érzelmű emberekből csőcseléket csináljon. Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de nem vicc - a napiszar és a kuruc szerkesztősége részben egyezik - nekik pedig pont a magyar fiatalságból csőcselék gyártása a feladatuk.

      Törlés
    12. 2:36: Ez pontosan így van! Csak a szóf...sás, figyelem elterelés, gőzkiengedés. No persze, Kásler a "poltitikai egységet" akarja...:) Természetesen egy szóval sem említette meg a Történelmi Alkotmányt, a Szentkorona-értékrendet, amiért tulajdonképpen kint voltunk.
      Nekem sajnos van egy olyan rossz előérzetem, hogy az emberek sincsenek tisztában ezek jelentőségével, és ha valaki felülről megoldja a devizahiteleiket, akkor le fognak morzsolódni Árpádról. Pedig itt sokkal többről van szó, mint a devizahitelről!

      Törlés
    13. Persze hogy nem csak devizahitelröl van szo... De árpád nem ordithat hogy forradalom (még) mert ugy jár mint az elötte lévök... Ha valaki felülröl adja isten megoldaná a devizahiteleket árpád találna más indokot. Én abba látom a gondot hogy egyszerüen nincs semmi amitöl ugy felmenne az emberekbe a pumpa hogy kimenjenek az utcára.... Most bizonyosodott be amit már rég mindanyian tudunk, hogy 2006 ba (és máskor is) izraeli katonák verték a magyar tüntetöket... És kit háborit fel??? Senkit! Külföldön élek már évek ota, de ugy haza mennék már!!! Csak látnám hogy végre felébredne a magyar nép...

      Törlés
    14. Kedves Somebodyelse!

      Amit konkrétan idéztél én abban továbbra sem látom azt, amit beleképzelsz. Egyiküktől sem hallottam soha, hogy a politikusoknak az őket megválasztóiktól korlátlan hatalmat kellene kapniuk.
      Szerintem képzelgésed oka, hogy téged nagyon irritál az, hogy a fityesz és a jelenlegi kormány mérsékelt, de külföldön még így is nagy felháborodást kiváltott hazai érdekérvényesítő ténykedéseit (a maszoptól és a szadesztől csak a kritikátlan hajbókolást szokták meg) az elemzők bizonyos mértékű szimpátiával nézik. Ez a diplomáciai kötélhúzás, ezek az érdekérvényesítő próbálkozások a politikusok alapvető fegyvertárához kell, hogy tartozzanak! Bogár úr bizonyos mértékig Orbán rajongó volt. Amikor a fityesz ellenzékben volt, rendszeresen meghívták a hírtévébe. Amióta kormányon vannak, egyszer sem tették ezt meg (ezért többnyire csak az Echó tv-ben látható). Ebből levonta ő is a helyes következtetéseket.
      Bogár úrtól ered az a mondás is, hogy az ilyen kis erővel rendelkező államoknak bizonyos fokig mindig kollaborálni kell valamelyik nagy hatalommal. A skála egyik véglete a 0 kollaboráció, pl. Líbia, Irak (béke poraikra!), Szíria (agonizál több mint egy éve), Irán, Észak-Korea (állandó készültségben vannak inváziótól tartva). A másik véglet a teljes behódolás (pl. az SZDSZ már nem is kollaboráns volt, hanem maga, a laboráns).
      Ha cizelláltak akarunk lenni, akkor nemcsak fekete-fehérben kell tudnunk látni a szereplőket, hanem a színek teljes skálájában, beleértve ebbe az időbeli színeváltozásokat is (kaméleon effektus).

      Törlés
  43. Ha ez igaz lenne, akkor régen ki lennél moderálva te paranoid fajankó. Ha pedig ez a véleményed a veled egyet nem értő emberekről, akkor igazán elhúzhatnál innen a sunyiba névvel és név nélkül is. Biztos van jobb dolgod is mint ilyen ostoba embereknek osztani az észt állandóan barlangi troll üzemmódban (a barlangi az a fajta tudod amelyik nagy, büdös és vak - de állandóan ordít - na ez vagy te). Get a life loser! Senkinek nem fogsz hiányozni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és nem IP alapján buktál le, hanem a bunkó paraszt stílusod miatt. Összetéveszthetetlen... ez a védjegyed.

      Törlés
  44. Figyelj hugyos... Nincs lehetöségem IP cimeket nézni! Ez legyen világos. Ha enyire kivagy az oldaltol nem kell olvasni, szokj le rola ugy mint a tévéröl. Senki nem mondta hogy itt veled valaki is párbeszédet fog fojtatni, föleg ha névtelenül trollkodsz. Hombre a jo ku...a anyád. Na neki tegyél kérdéseket fel. Nem kelepcébe csalni akartál, hanem játszod a kisgyerekes játékaidat, ami nem jött össze most meg itt hombrézol:) Nem ismerem pirulát, nem azért védem mert bármi hasznom van belöle, hanem mert sokmindenbe egyetértek vele. Nincs szügségem vezérre hogy leirjam a véleményem. Legközelebb meg ha szeretnél választ kapni a kérdésedre TE EGYEDÜL NEM TÖBBESSZÁMBA AHOGY A FENTI SIKONGATÁSODBOL OLVASNI, menj ki árpádhoz tüntetni. Remélem se a neveddel, se névtelenül nem cxsinálod a bomlasztást itt tovább te gyökér.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annakidelyén budaházyra is mind azt sikongatták hogy háttérhatalmi ember, lehet látni igy utolag hogy mennyire volt az szerencsétlen!!!!!! Árpád ugyanazt akarja mint Budaházi, de annál sokkal okosabb, tanult a hibáibol, és amig ni9ncs megfelelö létszám addig csak toboroz!

      Törlés
    2. Budaházy nem háttérhatalmi ember, ő csak hasznos idióta volt...

      Törlés
    3. Nem volt idiota, Én azt hiszem hogy egy hazaszeretö ember volt, és igen ö képes volt kiállni, nével arcal, és elmondani a véleményét.... Csak abban az idöben még igencsak kevés volt az ébredezö, és kevesen álltak mellé oda. de idiota semmiképp sem volt. Hasznosnak hasznos volt, mert azért sok embernek felnyitotta a szemét. Hasznos volt abbol a szempontbol is hogy tanulhatott az esetéböl Árpád, és még sokan mások. Sokmindent köszönhet neki a magyar nép!!!! Érdekes hogy Tegergöt véded, egy ilyen emberre mint Budaházy azt irod idiota:)) Szerintem nézz utánna mind két embernek. Rádférne egy kis müvelödés. Budaházyrol meg picit nagyobb tisztelettel irkálj szerintem.

      Törlés
    4. Nézd, akik valamilyen módon a háttérhatalom szekerét tolják, azok vagy eleve tudatos kiszolgálói, vagy pedig "hasznos idióták". Utóbbit nem feltétlenül szó szerint értem, lehet nagyon őszinte, de naív az adott ember. Nem is tud róla, mire használják fel. Budaházyval semmi bajom, de ő nem látta át, hogy felhasználják, és egyből a tettek mezejére lépett, úgy, hogy közben jól jött a háttérhatalomnak. Most igazából konkrétan mit köszönhet neki a nép? Bocs, de nekem ne mondja meg senki, hogy kit "kéne" tisztelnem. Épp az a fontos, hogy az embereknek felnyíljon a szeme, és önálló véleményt tudjanak kialakítani. Túl hosszú már a felülről diktált "nemzeti hősök" sora. Meghallgattam egyébként néhány beszédét, de nem az én ízlésem, szerintem ő nem tudja egyesíteni a nemzeti oldalt. Márpedig most egy olyan emberre van szükség, aki nem megoszt, hanem egyesít. Árpádot pillanatnyilag ilyennek látom, és ő sokkal intelligensebb ember, egy makacs székely gyerek (ezt most nem azért említem, mintha a származás fontos lenne!), egy jó adag egészséges gyanakvással, és sok-sok ismerettel a való világról!
      Természetesen mindenkinek nem lehet kedvére tenni, tehát ebből a globál-libsi gondolkodásúak eleve ki vannak zárva, de sebaj, nekem elegendő lenne a nemzeti oldal egyesítése. Csak sajnos, az a másik kisebbség a leghangosabb mindig, mert erre vannak szocializálva, ráadásul kezükben a véleményformáló média.
      TeGergőt meg védi a fene, én csak megírtam, amit gondolok. hogy szerintem csak egy fiatal valaki, aki keresi az igazságot, és nem feltétlenül rossz indulatból kritizál. Engem amúgy is legfeljebb csak a Káslerrel kapcsolatos bejegyzései érdekelnek.

      Törlés
    5. Különben elismerem Budaházy érdemeit, nem szó szerint értettem a "hasznos idiótát" :)

      Törlés
    6. De nem volt hasznos a másik oldalnak.... Ezt mire alapozod? Én nem láttam hogy a háttérhatalom valami hasznot is huzott volna belöle. Szerintem jol be voltak reccsenve:) Hogy mit köszönhetünk neki? Aki nem kezdett felébredni és nem tegnapelött kezdett ezek után a dolgok után érdeklödni azok többnyire "Budaházyn nöttek fel". Kérdezted vajon mit köszönhet neki a magyar nép.... Szerintem pirula oldala sem lenne, de Kasler sem ilyen ovatos "békés tüntetö" lenne ha nem tudná hogy még terrorizmussal is be lehet kussoltatni. És még sorolhatnám. Tényleg olvass utánna.... Ha egyébként hasznos lett volna a háttérhatalomnak, nem költöttek volna milliokat arra hogy terroristának állitsák be mindenhol, és nem csukták volna évekre elözetesbe ártatlanul. Árpádra nem mondanám hogy inteligensebb, inkább az az érzésem hogy pont inkább ahogy irtad "makacs székely gyerek", ö sem sokáig lessz az a békés tüntetö, meg felvonulo. Te is meg én is tudjuk, eröszak nélkül ugy sem takarodnak a zsidok haza. Ezt árpád is tudja, csak kivár:)

      Törlés
    7. Tegergö meg egy épkézláb mondatot nem tud leirni elejétöl a végéig:) Össze vissza ir mindent ami épp a fejébe kavarog.... Kritikai gondolkodás... Ennek mi értelme? Kritikus gondolkodás??? Esetleg! NA TEGERGÖ TÉNYLEG EGY HISZTIS IDIOTA!!!!!!!!!

      Törlés
    8. Rendben, azóta utánalolvastam Budaházynak, és visszavonom a hasznos idióta jelzőt, igazad van.

      Törlés
    9. Semmi baj... Sött végre egy ember aki be meri ismerni hogy tévedett! Ritka szép szokás!

      Törlés
  45. Na jól van Névtelen, meggyőztél, redneck ma jelentkezett be utoljára.
    Biztos vagy abban, hogy tényleg nem fogok hiányozni senkinek?
    De nem is, meggondoltam magam. Csak akkor tűnök el, ha Pirula kér meg rá, okés? Szerintem ez egy igazán fair ajánlat és csak 1x ajánlom fel. Azt javaslom használjátok ki.

    redneck

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rednek... Felölem maradhatsz, csak nem kell sikongatni meg hisztizni ha le leszel ugatva az alpári viselkedés miatt.. Érted:)

      Törlés
    2. Amugy igen... Tutira veszem hogy senkinek nem fogsz hiányozni! Mért az ellenkezöjét vetted észre?

      Láthatod egy páran kifejetették a véleményüket a gusztustalan viselkedéseddel kapcsolatba.

      Törlés
    3. Figyu rednek! Én nem kérem hogy tünj el. Szerintem Pirula sem fog (ezt te is tudtad gondolom), fentebb sem kérte senki csak tanácsolták ha ez az oldal nem tetszik van másik. Nyilván senki nem várja hogy olyan közösséghez legyél láncolva akinek a nézeteivel nem tudsz azonosulni. Hisz láttuk hogy elszakadt a a cérna nálad mikor lebuktál a névtelenül tett rosszaságok miatt. Szerintem ha fel tudsz nőni agyilag arra az értelmi szintre amit ez a z oldal és közösség megkövetel, nyugodtan maradhatsz!

      Üdv
      h

      Törlés
  46. http://www.youtube.com/watch?v=VBuL9jK6zO8

    Keresd a piramist játék:) 2:38

    VálaszTörlés
  47. Kedves h! Az úgy kezdődött, hogy én kérdeztem valamit Pirulától, valami, ami magyarázatra szorult volna, hogy tisztábban lássuk a dolgokat. Közben Tegergő és más is hozzászólt és elmondta véleményét. Pirula nem válaszolt. Aztán a Névtelenek(?) elkezdtek minket fikázni. Megkérdeztem újból Pirulát ráér e válaszolni végre, mert nagyon kíváncsi vagyok, vagyunk a véleményére. Ha jól emlékszem belevittem egy jó adag cinizmust is, olyan nagy baj ez?Továbbra sem érkezett válasz, viszont ettől még jobban kezdtek, immár személyeskedve is, támadni. Mondanom sem kell, hogy megint a Névtelenek tették. Elkezdett foglalkoztatni az a kérdés, hogy vajon kik lehetnek ezek a Névtelenek, akik annyira a védelmükbe vették Pirulát és az oldalt. Gondoltam én is tudok Névtelem hozzászólást írni, lássuk csak mi lesz belőle, akkor is támadni fognak? De nem hogy csak támadtak, ugyan azoknak a Névteleneknek tűnő valakik, hanem azonnal le is csaptak a feladott labdát. Megvádoltak azzal, hogy névtelenül irkálók(jogosan) meg, hogy kavarom itt a szart és hogy takarodjak el. Mindenfélének embernek aposztrofáltak annak érdekében, hogy lejárassák személyemet. Én, megtudtam azt amit akartam, ha kaptam választ, ha nem, de figyelembe véve a történteket, a Pirula illetve a jó néhány Névtelen Kásler és PP védelmező hozzáállását, kérdezem én tőled, ehhez a társasághoz ajánlod nekem azt, hogy agyilag felnőjek? Szerintem valami nagyon elkerülte a figyelmedet, ha te is engemet vádolsz a kialakult helyzetért. A nagy civakodás mellett(érdekes véletlen) te is megfeledkeztél a lényegről, mégpedig arról, hogy a blog szerkesztője nem volt hajlandó válaszolni egy, ezek szerint igen kellemetlen, de fontos kérdésre. Gondolom te sem szeretsz egy olyan társadalomba élni, ahol az számít párbeszédnek, hogy nincsenek válaszok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor Pirula válaszol:
      Hosszú ideje jársz már ide a blogomra és próbálod az embereket meggyőzni, hogy én a háttérhatalom embere vagyok. Én más oldalakkal ellentétben nem cenzúrázok, itt nyugodtan elmondhatod a véleményedet. Én senkitől nem kértem, hogy elhiggyen bármit is, amit megosztok. Én információkat osztok meg, amit bárki ellenőrizhet, aki akar. Te úgy látszik nem akarod, mert ha akarnád, már megtetted volna, mármint ellenőrizted volna az információkat és abból rájöttél volna, hogy igazak.
      Azért vagyok a háttérhatalom embere, mert nincs időm válaszolni a te kérdésedre? Elég énközpontú a világképed, mit mondjak. Tudod te mennyi időm megy el a filmek, cikkek készítésére? Szerintem lövésed sincs. Megróssz, hogy a kérdésedre már nem jut időm?
      A kérdésedet tegergő már rég megválaszolta helytettem, mert ő látta mi történt. A múltkori bejegyzés óta volt időm jobban utánanézni Kásler Árpád mit képvisel, és amit láttam meggyőzött, hogy a jó célért küzd.
      A legjobban egyébként ez abból is látszik, ahogy minden szájt összefogott a lejáratására, és még itt ezen a blogon is beindult ellene teljes gőzzel a lejárató kampány. Ezek nagy része persze ügynök.
      Még az is lehet, hogy te is az vagy...
      De nekem inkább úgy tűnik, hogy amúgy egy rendes fickó vagy, akiben van sok (egyébként jogos) kételkedés minden információval szemben, és nem vagy még elég jártas az igazságkeresésben ahhoz, hogy meg tudd különböztetni az igaz információt a dezinformációtól.
      Kutass még, és amíg nem vagy eléggé képben, szerintem inkább ne írogass az oldalamra, mert csak összezavarod vele az embereket.

      Törlés
    2. Ne rágódj ezen pirula... Most azt gondolod neked kéne magyarázkodni mert a hugyosok tobzodnak jodolgukba? Nem vágod ezeknek mindenki háttérhatalmi ember.... Én a hejedben nem is reagálnék ilyenekre.

      Törlés
    3. pirula! ne legyünk álszentek, mindannyian hiúk és önközpontúak vagyunk (lehetnénk néha őszinték is)

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. PP,
      "ÉN SENKITŐL NEM KÉRTEM, HOGY ELHIGGYEN BÁRMIT IS, AMIT MEGOSZTOK."

      Aztán meg:

      "Kutass még, és amíg nem vagy eléggé képben, SZERINTEM INKÁBB NE ÍROGASS AZ OLDALAMRA, MERT CSAK ÖSSZEZAVARÓD VELE AZ EMBEREKET." ????????????

      Szívesen idézném a "Higgyétek el nekem, Árpád teljesen képben van." mondatódat is, de mint látom eltávolítottad az egész bevezető írást és csak a videót hagytad meg. Ezek szerint a hisztis hugyos mégis csak jó helyen puhatolózott.
      +1 ide ;)
      A no censorship és a nagy érdeklődésre való tekintettel, úgy döntöttem, hogy mégsem bontok sátrat. De, hogy valami izgalom is maradjon a dologban, ezentúl Névtelenként fogom leírni a véleményemet. Tudom, tudom....a bunkó paraszt stílusom(IP cím) úgy is elárul majd.





      Törlés
    6. Eddig is névtelenül irkálltál te fasszopo, meg H állnéven. Mikor meg ugy irt neked valaki vissza akkor meg kiverted a hisztit:) Balfasz

      Törlés
    7. Rednek... Szerintem ha névvel irsz, ha név nélkül akkor sem fog senkit sem izgatni a TE problémád. Nagyon sajnálunk amiért sajnos csak ez az egy szorakozás jutott, hogy itt csinálod (nád) a bomlasztást. Bizzunk benne hogy agyilag felnösz:)

      Törlés
    8. "pirula! ne legyünk álszentek, mindannyian hiúk és önközpontúak vagyunk (lehetnénk néha őszinték is)"

      By: Rednek:D:D

      Öszinték érted, irja ö....LOL

      Törlés
    9. Ilyen a felébredt tudatos csőcselék kérem szépen. Kíváncsi vagyok Pirula mikor fog elhatárolódni az ilyen "anyázós", "fa*******s" jellegű megnyilvánulásoktól.
      Ami pedig a bomlasztást illeti, akkor lehetne szó bomlasztásról, ha ez itt egy mindenben vagy többnyire egyetértő közösség lenne. De, ahogy látom szó sincs ilyesmiről.

      Törlés
    10. Itt többnyire egyetértés van rednek csak nem veled. Nem baj hogy a neveden szolitalak? Pirula pedig már elhatárolodott, megkért hogy ne irogass ide mert csak a gond van.... Most bejelented hogy Névtelenül fogsz vergödni, csak hogy ne legyen béke már csak azért se!!! Ez miért nem bomlasztás? Miért nem fogod meg magad aztán...... oda!!!!

      Törlés
    11. "Ami pedig a bomlasztást illeti, akkor lehetne szó bomlasztásról, ha ez itt egy mindenben vagy többnyire egyetértő közösség lenne. De, ahogy látom szó sincs ilyesmiről."

      És a cél nem az lenne hogy egyetértés legyen? Ki az aki soha nem ért egyet senkivel?

      Törlés
    12. Á dehogy, egyáltalán nem baj,......hogy még a nevemet sem vagy képes helyesen leírni. Gyakorold csak, mert azt mondjak az ismétlés a tudás anya. Egyébként Pirula mondta, hogy itt mindenki leírhatja véleményét. Élek tehát a lehetőséggel. Mond utánam: Éljen a szólásszabadság! :)

      Törlés
    13. Ne aggódj nagy figyelmet nem fordítok a nevedre, Miért érzed ennyire fontosnak magad???. Igen pirula leírta hogy Te retnek ne írj ide amíg nem jársz a dolgok után. Látom az olvasás is nehezen megy, de ha ilyen kis kuka vagy miért nem inkább olvasol elsőnek??? Éljen persze a szolászszabadság, de legyen már értelme annak amit csinálsz! Pédául ha kérdezz feleletet akarsz akkor te miért nem válaszolsz egy kérdésre sem? Miért az a jo szórakozás hogy másokat idegesítesz, bántasz meg???? Tényleg egy szánalmas Senki vagy, ne csodálkoz ha a nevedet sem jegyzik sehol meg!!!! Csöves csicska!


      Pirula van egy jo ötletem!!!!

      Van már fórumunk, ott lehetne minden írásodnak nyitni egy topicot, alatta meg lehetne fórumozni, és mindenki leihatná alá a véleményét. Ha meg valaki csak azért írogat hogy másokat sértegessen azt 1 felszólítás után moderálná az ottani mod. Ennek így semmi értelme hogy analfabéta gyökerek itt vergödnek:D A fórumra úgyis lehet regisztráció nélkül írni!!! Ugyanúgy mint ide! De legalább ki lehetne szórni az ilyen elfuserált Ügynökutánzatokat! Itt meg be lehet szüntetni a komentelést, az ilyen rednek féle balfékek meg vagy megemberelik magukat, és kulturáltan írhatnak a fórumra, vagy NEM!

      Törlés
  48. Szevasz Redneck

    Amire válaszoltál, azt nem én írtam. Azt tudom mondani annak aki a nevemben írt, hogy b.a.z.d.s.z.á.j.b.a.a.n.y.á.d.a.t. Te s.z.a.r.k.a.v.a.r.ó.k.i.s.p.ö.c.s.

    üdv
    h

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értem h. Vajon miért nem lepődtem meg túlságosan. Azért köszi, hogy megírtad. Isten áldjon.

      redneck

      Törlés
    2. h!!!

      Te tényleg olyan inteligens vagy mint ahogy állitottad magadrol:)

      Törlés
  49. A nyelv "álma" ismét érdekességeket rejt, ha megnézzük a Kásler Árpád szavak anagrammáit:
    - áldás kár per - ugye szépen mutatja, hogy "per"es tevékenysége "áldás" lehet a "kár"osultak számára.
    Aztán van itt még pár érdekes:
    - kádár leprás,
    - áskál per rád,
    - kreál rád sáp.
    Azt hiszem tisztábban nem látunk a hozzászólásom kapcsán. Mindenesetre a nyelv itt is hordozza a mélyebb üzenetet - vajon melyik hang kerekedik felül? Mindenesetre jelen van a feszültség a névben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Baszki, ez nem lehet igaz... ugye, csak viccelsz?:-)

      Törlés
    2. Ellenőrizd le :)! Belegondolva abba, hogy ahányszor bemutatkozunk sulykolunk magunknak és másoknak olyan tudat alatti információt, aminek tényleg nem vagyunk tudatában - ezt jól megírtam :)! Sok híresség neve változott meg azzal, hogy a nevét egy betűvel egészítette ki... vajon miért? Mit remélt tőle? Pályája szebb ívét talán? Nem akarok példákat írni. De csak hogy érzékeltessem a dolog súlyát, írnék ide még egy közkedvelt politikus nevet:
      Gyurcsány Ferenc, és anagrammája (az egyik):
      - árny fuccs nyereg - aki az "árny" oldalról kormánytag lett, majd "nyeregbe" került és a jött a "fuccs". Lehet most is csak vicceltem :)!

      Törlés
  50. A bejegyzés szöveges része eltűnt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aszzem elküldött pirula rednek... Ahogy kérted!

      Törlés
  51. na emberek kezdődik a ciongresszus úgyhogy kössük fel azt a meta-gatyát (~,~)/) {OM}

    VálaszTörlés
  52. http://index.hu/tudomany/egeszseg/2013/05/04/migrenes_fejfajassal_a_nyul_uregeben/

    "A Todd-szindróma a világ egyik legritkább betegsége: aki ettől szenved, úgy érezheti magát, mint Alice Csodaországban. Gyógymódja nincs, de együtt lehet élni vele."

    jaj de fontos, tegyük be címlapra..

    VálaszTörlés
  53. Itt a kezdőképen Kásler fejétől balra tisztán kivehető egy másik fej.

    VálaszTörlés
  54. Bizony szomorú, hogy ilyen óvoda lett itt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még mindig trolkodsz Retnek.... Ugye még mindig nem baj???

      "tt a kezdőképen Kásler fejétől balra tisztán kivehető egy másik fej."

      Miért szerinted a kamerát egy fej nélküli ember kezeli???? Szomorú tényleg:D

      h

      Törlés
  55. Nem redneck vagyok.
    Még egy filmen sem láttam a kamerát kezelő embert szellemképként.
    k

    VálaszTörlés
  56. Szia K!

    Tudom! A 6:34 es volt retnek nem te! Én a kezdőkepén azt látom hogy valakinek az árnyéka ott van háttéren. Gondolom Kaslert megvilágították, és a lámpa a kamerakezelő mögött volt.Valoszinü az Árnyékát látod nem??:D De fejtsd ki az elképzelésed most már mert kíváncsi vagyok mit akarsz ebből kihozni. Tán cvsak nem lepaktált Kásler az Ördöggel:D Retnek szerint ettől óvoda lett az oldal....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha így haladsz tovább, lassan a te saját hozzászólásaid mögött is Rednecket fogod látni. Nyugi má, lazítsd egy kicsit, mert még a végén itt fogsz nekünk becsavaródni.

      Törlés
    2. Elég bosszantó a viselkedése.... Ahoz meg több kell hogy becsavarodjak mokamester:)

      Törlés
    3. Buuu!!! :)


      Ui. Kedves szóvivő úr,
      Mitől troll-kodás az én hozzászólásom és mitől a tiéd nem az? Mitől vagyok én egy kulturálatlan sértegető analfabéta paraszt és nem te? Most éppen ezeken elmélkedtem.
      Kérlek ne hagyd abba, szükségem van rád, hogy megtaláljam a szükséges válaszokat.

      Törlés
    4. Hát te meg ki ki vagy????? :D

      Buuuuu, nekedf is adjon isten!

      Törlés
    5. Nem nem! Te ki vagy?
      Látom mások is kezdik megérteni a Névtelen hozzászólás hátrányait.

      Egyébként Névtelen voltam :)

      Törlés
    6. A kérdés költöi volt....

      Föntebb leirtad...


      Ui. Kedves szóvivő úr,
      Mitől troll-kodás az én hozzászólásom és mitől a tiéd nem az? Mitől vagyok én egy kulturálatlan sértegető analfabéta paraszt és nem te? Most éppen ezeken elmélkedtem.
      Kérlek ne hagyd abba, szükségem van rád, hogy megtaláljam a szükséges válaszokat.

      Törlés
  57. Lehet hogy csak túl élénk a fantáziám, de egy torz, kissé állatias fejet látok Kásler fejétől balra. Jól kivehető a szeme, orra, homloka, a szája már nem annyira. Jobbra pedig mintha egy felemelt, ökölbe szorított kéz lenne. Belenéztem a videóba, amíg Kásler mozog, a háttér mögötte végig mozdulatlan, biztosan számítógéppel tették oda. A háttér lehetne akár egy tudatallatit célzó üzenet is. Talán a haragot akarja felébreszteni.
    k

    VálaszTörlés
  58. http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwp&v=FSkOfm-fNL8


    Háttérhatalom álltal szponzorált politikus?????:D

    VálaszTörlés
  59. http://www.youtube.com/watch?v=-HrwyrIimoA

    Az itt okoskodo, megtáltosodo, necsináljunksemmit felvilágosodok szerint, gondolom Pataki Attila is háttérhatalmi ember....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. látom nem sokat foglalkoztál még ezekkel a kérdésekkel

      Törlés
  60. Fellélegezhetünk végre. Bennem is pislákolt némi gyanakvás, hogy a PPProjekt háttérhatalmi, de végre kiderült, hogy mégsem...

    Vagy mégis?:)

    Redneck, valódi-h, és azok néhányan, akik még próbálnak szuver-ének maradni az egyre erősödő csoportnyomás közepette. (Amely nyomás a nemzeti kontra nemzetközi kollektivizmus világméretű - és egymást erősítő - harcából fakad.) El ne tűnjetek. Lassan már csak miattatok érdemes netre járni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Merthogy szerintem három nagy vonulat van manapság a világban, amik közül választhat az, aki tartozni akar valahová a szűkebb ismeretségi körén kívül is.

      Közös bennük, hogy igen fújnak a másik kettőre, és hogy nyolcvan éve is megvoltak már, viszont akkor még kissé - de csak kissé - mást jelentettek.

      Első a nemzetközi szocializmus. Ma ez a globalizmus. Mottója: "Ti mind egyéniségek vagytok! - Mi mind egyéniségek vagyunk! - Én nem!"

      A második a nemzeti szocializmus, ami főként a globalizmus-ellenesség miatt egyre kurrensebb világszerte. Mottója az lehetne, hogy "Szeretjük a vért, de nem szeretjük a vérontást! - De mindkettőt csak egy pontig..."

      A harmadik "csoport" az individualistáké, akiket mindössze az foglal csoportba, hogy én-mániások. Amire még büszkék is, mert roppant egyéniségnek tartják magukat. Mottójuk Horatius nyomán: "Gyűlöllek, távol légy, alacsony tömeg!"

      Tessék választani. (2014-ben.) A harmadik csoport otthon marad.

      Törlés
  61. Köszönjük Carl Gustav Freud, ez jól esett.


    Tisztelettel:

    egy Névtelen senki

    VálaszTörlés