2012. április 7., szombat

Húsvéti üdvözlőlap bárányokkal




A Piros Pirula Projekt nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kíván minden ébren lévő és minden most ébredező olvasójának.
Ha gondoljátok, kívánjatok ti is ezzel a képpel kellemes húsvéti ünnepeket az ismerőseiteknek. (Ehhez jobb klikk a képre, és "Kép küldése levélként...")

33 megjegyzés:

  1. Pirospirula.
    Írtam egy emailt a pirospirulaprojekt@gmail.com címre. Megkaptad ?

    VálaszTörlés
  2. Boldog Húsvétot!Mielőbbi feltámadást!

    VálaszTörlés
  3. Tudom hogy nem nem ide való, de ez a legújabb téma és így többen jönnek ide: http://www.youtube.com/results?search_query=yuititiy,rif A többségnek ez egyértelmű.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú a "We Found Love"-os klip kemény... Controlled demolition? Hm, hm...

      Törlés
  4. boldog Húsvétot mindenkinek!

    és egy kis Thrive magyar felirattal:
    http://www.youtube.com/watch?v=40PDCjH05ro

    VálaszTörlés
  5. Ellenpontnak:
    http://www.vilagrend.blogspot.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez esetben én kérek elnézést, amiért megpróbálom egy merőben új, más szempontból megvilágítani a kérdéskört és nem ismételgetem a dogmává alakult mondókáitokat, amiket pontosan olyan agymosott módon bégettek mindenféle továbbgondolás nélkül, ahogyan azokat bélyegezitek meg ezzel a jelzővel, akik nem hisznek a reptilián-összeesküvésben és abban, hogy idén decemberben vége lesz a világnak...

      Igazából jobban szerettem volna észérveket olvasni itt a felvetéseimmel kapcsolatban, de látom, nem a megfelelő közösséget céloztam be arra, hogy legalább minimális intellektuális eszmecserét folytathassunk. Sebaj, hajtogassátok tovább a magatokét és közben egy pillanatra se gondoljatok át logikusan semmit.

      Törlés
    2. Sajnos a válaszom a szólásszabadság oltárán elvérzett - éppen egy "szabadságharcos" oldalon. Szánalmas...

      Gondolom, ez is törölve lesz, de hajrá, remek anyagot szolgáltattok egy új cikkhez. :)

      Törlés
    3. Ha tényleg elvérzett volna, akkor talán ki lenne törölve a reklámod is :)(teljesen jogosan).
      Amúgy éreztem, hogy előbb utóbb a semmiből előáll majd valaki, aki a "Nagy Egészet" átlátja, mindent jobban tud,(hiszen ő éveken át tanulmányozta ezt a témát), és megcáfolja az itt leírtakat. Amivel nem azt akarom mondani, hogy ami itt le van írva az szent, de egyes videók és cikkek önmagukért beszélnek egy olyan embernek, aki ismeri a témát, és egy bizonyos alap intelligenciával rendelkezik.
      Chaserrel egyetértek abban, hogy sokat elárul rólad az, hogy itt reklámozod magad, azonban azzal nem, hogy elkéstél volna, sajnos nagyon sok buta és megvezethető ember van.

      Törlés
    4. Bocs, én nem cáfolok semmit! Mindössze más szemszögből próbálom meg majd bemutatni mindazt, amit az összeesküvés- és világvége ipar a maga primitív és cseppet sem felvilágosult felfogásában tár elétek. Én nem tagadok semmit, viszont máshogy értékelem a folyamatokat.

      A személyeskedésekre nem reagálok.

      Törlés
    5. Cikk végén:,,Ahogy én megvilágosodok (illuminálódok?), úgy mutatok majd rá az anti-NWO mozgalom alapeszméinek és meghatározó vonulatainak fundamentális hibáira, hiányosságaira és logikai képtelenségeire"
      Aztán pedig: ,,Bocs, én nem cáfolok semmit"

      Azt hiszem, ezzel befejeztem ezt a beszélgetést.

      Törlés
    6. Nem tudom milyen "összeesküvés- és világvége ipar"-ra utalgatsz itt az én oldalamon. Két éve minden szabadidőm erre a blogra megy el és még egyetlen fillért nem láttam a dologból. Ezzel szemben nagyon kíváncsi lennék, téged ki "szponzorál"...

      Törlés
    7. Chaser, mi bajod azzal, hogy valaki más álláspontot képvisel? Ha van fekete akkor fehérnek is lennie kell! Én úgy látom Illuminati csak egy másik valóságot akar megmutatni, ez nem azt jelenti, hogy az hamis lenne. Ne feledd, a szivárványnak is rengeteg színe van! Nem lehet kiválogatni, ez a hamis szín, az meg az igaz! Honnan tudod, hogy Pirula nem a háttérhatalomnak dolgozik? Ugyanúgy lehet ő is megvezető, mint az Illuminati srác. Hogy tudod eldönteni, hogy melyik beszél az igazságról?

      Törlés
    8. PPP: Szerinted azért, mert te mesüge vagy és nem tudtál/akartál pénzt keresni az oldaladdal, más nem teszi ezt meg? Nézzél rá az olyan helyekre, mint az inforwar.com, vagy a Prison Planet, tobzódnak a reklámokban és megvásárolható csecsebecsékben... Szóval nagyon is van összeesküvés- és világvége ipar.

      Leffe: Túl egyszerűen gondolkodsz, az a baj. Az, hogy rámutatok a mozgalmatok alapvető tévedéseire, nem jelenti azt, hogy cáfolom mindazt, amit "lelepleztetek". Csupán rámutatok arra, mennyire rossz megközelítésből szemlélitek a dolgokat. Még mindig: Szó sincs tárgyi cáfolatokról.

      Törlés
    9. Az, hogyha valamiről azt mondod, hogy "logikailag képtelen" akkor azt cáfolod. Persze nem várom, hogy elismerd a hibát, hogy mást írtál itt mint a cikkedben.

      Törlés
  6. Sziasztok!

    Indonézia földrengésről PPP nincs valami véleményed?Mert külföldön van egy-pár érdekes egybe esés (http://www.origo.hu/nagyvilag/20120411-hatalmas-foldrenges-razta-meg-indoneziat.html itt a földrengés híre) na de egy külföldi személy 03.22-én megírta hogy egy hatalmas földrengés lesz Indonéziába és ezt a HAARP-pal vitelezik ki. http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1816559/pg1 és itt az írás :)

    VálaszTörlés
  7. Nem tudtam hova irjak, de volt itt a minap egy Jessy Ventura-s cikk, ami odalett hirtelen...wtf? Mordor szeme idenézett, és a názgulok akcióba léptek? Akkor tényleg tud valamit az arc.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha engem értesz "Mordor szeme" alatt, jelentem nem én voltam :)

      Törlés
  8. Jesse Venturát egyrészt azért nem nagyon bántják, mert nő a figyelem körülötte - (kormányzó volt régebben). Szerintem a cenzúra olyan, ami még nincs teljesen kiforrva, és nincs meg minden eszközük hozzá. Tudják, hogy törvényen kívül nagyon nehéz egy köztiszteletben álló személyt, vagy munkásságát eltávolítani. Másrészt néha úgy tűnik, hogy ez a figura nem akar leplezni összeesküvéseket, inkább csak egy hatásvadász, pénzhajhász ember. Például amikor a tévében megjelent a Denver repülőtérről, semmi nem hangzott el az alatta kiépített, valószínűleg gázkamrának használatos hálózatról. Szóval elég felületes, hogy nem jelent komoly veszélyt a hatalmi szervnek. Nem így Alex Jones, aki jobban utánajár a dolgoknak, és hajlandó mindenhol ott lenni, videózni, riportot készíteni plusz információkért. Őt többször letartóztatták szánalmas bűncselekményekért, mint például hangosbeszélő használata bejelentett tüntetésén. Na mindegy, arra akartam kilyukadni, hogy nem valószínű, hogy tudatosan valaki eltávolítana Ventura cikkeket a netről.

    VálaszTörlés
  9. listvn103 Megnéztem ezt a thrive-ot. http://vilaghelyzete.blogspot.com/az a thrive-os nő a fejlécben, miért egyszemű?! meg ez a mai cikk, hogy az illuminatit eltávolítják, nagyon nagy kamunak tűnik. Csak nekem?

    VálaszTörlés
  10. warrior, jól mondod, a szem, a 666 kéztartás és kobra,vagyis kígyó a pupillába. Vajon ez kinek a "névkártyája"? Az bizony és ezek a szemetek itt is találtak maguknak magyar bérenceket, akik azzal próbálkoznak, hogy megtévesztik a kevésbé tapasztaltakat, megpróbálják lejáratni az ilyen és hasonló oldalakat, kitalált baromságokkal, mint például "csillagkapu és táplálék replikátor" "április 15-én lemond a pápa" ja persze. Az ilyen oldalak nagy kárt tudnak okozni, főleg az új ébredezők között, ezért kell őket lelepleznünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos az egész ország a Luciferánusok kezében van, a katolikus gonosz erői és egyéb vallások teljesen a béklyóiban,rabságában és elnyomásában sínylődünk.

      Törlés
  11. Jaj, már megint azok a gonosz luciferiánusok irányítják a planétát. Jah én irányítom Budapestet meg Tarlóst, azért is van ennyi kátyú, mert az a pokolra emlékeztet:)
    Ha többet akarsz megtudni " a luciferiánusokról" olvasd el a honlapom, ne "keresztény" oldalról szedd az infókat, ahol csak ijesztgetik a népet, a gonosz sátánistákkal, akik uralják a földet, hogy csatlakozz az ő akoljukhoz, és harcolj valami sátán ellen…

    VálaszTörlés
  12. Egyébként gratula a képbhez Pirula, kb. így állnak az "embirkák" ehhez a témához.

    VálaszTörlés
  13. hús vét-ra ezt nyomtam :
    http://horgaszosef.blogspot.com/2012/04/mi-az-igazsag.html

    VálaszTörlés
  14. Kedves szerkesztő(k)!
    Nem tudom milyen üzenetet hordoz a háttérkép :-), de nem lehetne megszüntetni -válTozTaTni-?
    Borzasztóan zavaró, nehezen olvasható így a szöveg.
    PuPa

    VálaszTörlés
  15. looooooooooool!
    ez kiverte a biztosítékot!
    piros pirula. és húsvét? hát ti sem ébredtetek még fel?
    oldalakon keresztül olvasok tőletek a népbutításokról, erre eljutok ide, és mit látok? az egyik legősibb parasztvakítás módszereit használjátok! húsvéti üdvözlőlap! locsolni, meg tojásokat festeni is fogtok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te miről beszélsz???A parasztvakítás majd az lesz, ha a Bilderbergek egy Feama tábor oszlopára fognak felhúzni(lásd:Budai Nagy Antal féle felkelés...) téged,szögesdróttal körbetekerve és a napocskájuk szétrohassza a a bomló testedet,na az parasztvakítás lesz a javából.Vagy inkább nevezzem pirításnak?Szánalmas egy agymosott vagy....

      Törlés
  16. luxbeci, amit művelsz, az kicsit erős. Javaslom, néha mozdulj ki, bicajozz, pecázz vagy valami egészséges dolgot is művelj a megbotránkozáson kívül. Vagy sétálj a barátnőddel, stb. Bevallom, sokszor miattad nem jövök ide olvasgatni, a kommentjeid olyan dolgokról árulkodnak, amin egy pszichológus konzílium napokig elcsámcsoghatna. Ne sértődj meg ezen, de azért az életnek van jó oldala is. Az egyik ilyen a humorérzék. Idős, tapasztalt és bölcs barátom mondotta volt - tapasztalatai alapján -, hogy sok veszélyes ember van, de mind közül a legveszélyesebb az, amelyiknek nincs humorérzéke. Javaslom, hogy két aggódás vagy felháborodás között azért nevesd is ki a világot. Ez az utolsó kommented kimondottan beteg, már megbocsáss. Jó volna itt értelmes, higgadt, olykor szellemes, nem dogmatikus, építő dolgokat, hozzászólásokat olvasni és nem lépten-nyomon a te diagnosztizálható hozzászólásaidba botlani. Épp a te viselkedésed és dogmatizmusod az, ami megbélyegzi az ilyen oldalakat, mint ez. Az ilyen viselkedés miatt bélyegzik összeesküvés-elmélet gyártóknak az igazság kutatóit. Azt kell mondjam, a blog üzemeltetője rendkívül türelmes hozzád. Azért félelemben és dühben élni sem egészséges ám. :) Szép napokat neked. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fóka Nem kértem a véleményedet.Amiket írsz az a durva szerintem.Ezentúl ne írj nekem és ennyi,nem vagyok kíváncsi a sértéseidre.Nem is ismersz engem.Milyen jogon bélyegzel engem meg és sértegetsz???Egyébként is az írásomban humorizáltam,csak van aki ezt nem érti.Úgy hívják angol groteszk humor.Ezt akkor csinálom,ha már más módon nem tudok a butaságra és tájékozatlanságra hatni.De mondom,tiltsál le és ne olvasd a kommentjeimet és többet ne írjál ilyen rágalmazó szövegeket nekem,mert nem érdekelnek és nem vagyok rá kíváncsi ennyi.Ez nem összeesküvés elmélet,hanem a jelenlegi valós helyzet és már rég gyakorlattá nőtt ki,csak ezt sokan nem veszik észre.Annyira nincs kedvem humorizálni,mert nem sokára piszok nagy háborúk jönnek és sok halál.Te viszont tedd csak nyugodtan,ha neked ez jó.Ez a pszichológusos megjegyzésed ez nagyon durva,ezt kikérem magamnak és a leghatározottabban visszautasítom!!!Neked nincs humor érzéked,ahogy látom,nem vagy járatos az angol abszurd humorban.Nézd csak a Mónika és a Győzike show-t az való neked és sosem ébredj fel!!!Remélem a pokolban fogsz égni Luciferrel!

      Törlés
  17. luxbeci, ha ilyeneket kívánsz egy embernek aki rávilágít a hibáidra, akkor tényleg valami problémád lehet...
    Teli vagy negatívitással. Fóka problémája az, hogy hagyod eluralkodni a dühödet és ezt másokra is kivetíted.
    Inkább meditálj egyet...

    VálaszTörlés
  18. Érdekes kommenteket, "párbeszédet" olvastam ezen az oldalon a illuminatokról, reptiloidokról, világvégéről. Nem kivánok vitázni senkivel, de oroszul vagy néhány más idegen nyelvet bíró, önállóan gondolkodni tudó embertársam figyelmébe ajánlok egy merőben új,- legalábbis a magyar net látogatói számára,- elméletet, életfelfogást - http://www.peshera.org/. Csak az élet eseményeivel és dokumentumokkal alátámasztott valóság!
    "Bármely ember agya csak azt az információt fogadja el, amelyre felkészűlt, vagy amelyben hisz..." N.Levasov ("Мозг любого человека воспринимает только ту информацию, к которой он готов или в которую он верит...") (http://levashov.info/)

    VálaszTörlés